MaximalFritid » Kläder » Strumpor » Tåstrumpor

Märken på tåstrumpor

Tåstrumpor

Om du har tåskor typ FiveFingers och vill ha strumpor i skorna måste du ha tåstrumpor. Det går absolut inte att ha vanliga strumpor i den typen av minimalistiska löparskor. Man kan använda tåskorna utan strumpor med är det lite kyligt ute kan det vara skönt att ta på sig ett par tunna tåsockar.

Ett fåtal tillverkare av strumpor med tår

Utbudet är inte superstort på denna nischprodukt, men kvalitén på de som tillverkas är bra! Injinji är det ledande märket och den typ av löparstrumpor med tår som flest butiker säljer online. Här ser du ett urval av strumpor med tår.

  • Run Lightweight Mini-Crew Xlife

    Ultralätta tåstrumpor från Injinji som passar i alla skor. Perfekta för minimalistiska löpare som vill ha så mycket markkänsla som möjligt utan att behöva vara barfota i skorna.
  • 2-pack Running Toe Sock Low Comfort

    Running Toe Sock Low Comfort från 180BPM är tekniska tåstrumpor med Coolmax för effektivt fukttransport under långa löpturer. Häl och tår är förstärkta med nylon för skydd och lång hållbarhet.Material: 67% Coolmax polyester, 28% polyamid, 5% elastan
  • Smartwool PhD Toe Sock Micro

    Smartwool PhD Toe Sock Micro är en ultralätt, ovadderad tåstrumpa som skyddar mot smuts och sten och passar perfekt med dina Vibram Fivefingers skor. PhD Toe Sock Micro kommer med Smar...