Tåstrumpor

Om du har tåskor typ FiveFingers och vill ha strumpor i skorna måste du ha tåstrumpor. Det går absolut inte att ha vanliga strumpor i den typen av minimalistiska löparskor. Man kan använda tåskorna utan strumpor med är det lite kyligt ute kan det vara skönt att ta på sig ett par tunna tåsockar.

Ett fåtal tillverkare av strumpor med tår

Utbudet är inte superstort på denna nischprodukt, men kvalitén på de som tillverkas är bra! Injinji är det ledande märket och den typ av löparstrumpor med tår som flest butiker säljer online. Här ser du ett urval av strumpor med tår.

Populärt inom tåstrumpor

  • Funq Wear Tåstrumpa

    Funq Wear Tåstrumpa
    FUNQ WEAR Tåstrumpor - är strumpor utan tåsöm. Dessa strumpor är perfekta för dig som är diabetiker eller har känsliga fötter.Varje tå hålls i en egen "strumpa" och hålls på så vis torrare utan att skava mot resterande tår. På det viset kan man morverka fotsvamp, då fotsvampen trivs i fuktiga miljöer.Strumporna passar även bra vid långpromenader där det kan blir varmt i skorna och friktion uppstår, eller varför inte som en skön strumpa till vardags.Bomull 72%, Polyamid 25%, Elastan 3%Tvättråd: 60 grader