Ullstrumpor

Torra och varma fötter är viktigt för att känna sig varm och skön i resten av kroppen. Det är en av de främsta egenskaperna hos ett par ullstrumpor. Strumpor av ull är också bra för att undvika skavsår. Ullsockor finns i flera olika tjocklekar från väldigt tunna som du kan ha sommartid eller inomhus till tjockare att använda vid utomhusaktiviteter vintertid.

Förslag på ullsockor

Här nedanför hittar du förslag för att köpa ullstrumpor på nätet. Klicka på en ullsocka för att läsa mer om produkten hos den nätbutik som säljer den.

Populärt inom ullstrumpor

 • Women's City Lite Crew

  Women's City Lite Crew
  Material: 82% Ull, 14% Nylon, 4% Elastan
 • Running Socks 2-Pack

  Running Socks 2-Pack
  Förstärkt tå och häl.Extra elasticitet och ribbstickade områden för att hålla strumporna på plats under hög aktivitet.Minimal söm vid tårna i för att förhindra blåsor65% Merinoull, 32% polyamid, 3% elastan.
 • Warmth Sock Powerbank

  Warmth Sock Powerbank
  InstruktionLadda dina bifogade 5V 3000 mAh Lithium-Poly-batterier med bifogade tvilling-USB och väggadapter.När batterierna är laddade, koppla dem till USB-porten som finns i fickan på utsidan av vardera strumpa. För att sätta på värmen i strumporna, tryck in knappen på utsidan av strumpan, håll den intryckt i 3-5 sekunder. Tryck sedan på knappen 1-3 gånger för att ställa in den värmenivå som önskas. För att stänga av, håll knappen intryckt 3-5 sekunder, tills lampan slocknar.Grönt. LÅG 25% styrka. Upp till 40 grader i drygt 10 timmar.Orange. MEDIUM 50% styrka. Upp till 50 grader i drygt 6 timmar.Röd. HÖG 100% styrka. Upp till 60 grader i drygt 4 timmar.
 • Ankle Socks 2-Pack

  Ankle Socks 2-Pack
  Förstärkt tå och häl.Extra elasticitet och ribbstickade områden för att hålla strumporna på plats under hög aktivitet.Minimal söm vid tårna i för att förhindra blåsor62% merinoull, 37% polyamid, 1% elastan.

Fler tips på ullstrumpor

 • Hike Light Cushion Crew Socks

  Hike Light Cushion Crew Socks
  Indestructawool™ tekniken med slitstarka zoner4 Degree™ perfekt passformMeshzoner för att hålla dig lagom varm och torrVirtually Seamless™ sömlös tå motverkar skavHöjd: 20 cmMaterial: 56% ull, 42% nylon, 2% elastan
 • Hike Classic Edition Light Cushion Solid Crew Socks

  Hike Classic Edition Light Cushion Solid Crew Socks
  Tillverkade av 18% återvunnen nylonMaterial: 69% ull, 28% nylon, 1% elastan, 2% polyester
 • Men's ABC Boot Cushion

  Men's ABC Boot Cushion
  Material: 60% merinoull, 38% nylon, 2% Lycra® Spandex.
 • Women's Hiker Boot Sock Full Cushion

  Women's Hiker Boot Sock Full Cushion
  Passform:Performance Fit: Inga blåsor eller skav. Den breda ribbningen i benet gör att strumpan ger perfekt stöd utan att klämma åt för mycket men också utan att glida ner eller rulla ihop sig. Strumpan är förstärkt i häl och tå och har ett elastiskt stöd runt foten. True Seamless™: Strumpan är tillverkad utan sömmar för ultimat komfort. Sätt på dig den och glöm sedan bort att den är på. Material:Högkvalitativ mulesing-fri och förtvättad merinoull: För dig som vill ha bekvämlighet och en strumpa som andas.Fast Action Wicking: Strumpan forcerar bort fukt och agerar snabbtorkande. Strumpan presterar i alla väderlekar. Den är sval på sommaren och värmande på vintern.Den är naturligt antibakteriell och håller borta dålig lukt.Miljö och Hållbarhet:Darn Tough erbjuder: Guaranteed For Life: No strings. No conditions. For life.Strumpan är finstickad - 1441 stygn per kvadrattum med 168 nålar - vilket ger exceptionell hållbarhet. Alla strumpor kvalitetssäkras och godkänds för hand.Darn Tough tar till vara på spill av produktion som sedan används vid tillverkning av brandfiltar och stoppning till flygplansstolar.Specifikation:Full Cushion: Dämpning med hög täthet genom hela strumpan för full komfort och prestanda.Boot Height: Går till mitt på vaden för adderat skydd och värme.Användningsområde: VandringTvättråd: Maskintvättas varmt, torktumla eller häng. Blek ej.Material: 69% merinoull, 27% nylon, 4% elastan.
 • Men's Hiker Micro Crew Sock Cushion

  Men's Hiker Micro Crew Sock Cushion
  Material: 61% merinoull, 36% nylon, 3% Lycra® Spandex.
 • Merino Regular Cut Sock

  Merino Regular Cut Sock
  Material52% Merinoull, 25% Nylon, 20% Polyester, 3% Elastan.
 • Windsor Stockings

  Windsor Stockings
  85% ull, 10% nylon, 5% elastan
 • Women's Hike Full Cushion Crew Socks

  Women's Hike Full Cushion Crew Socks
  Indestructawool™ tekniken med utökade slitstarka zoner4 Degree™ perfekt passform hela dagenMeshzoner håller dig lagom varm och hjälper till att transporterar bort fuktVirtually Seamless™ sömlös tå motverkar skavHöjd: ca 18 cmMaterial: 60% ull, 37% nylon, 3% elastan
 • Everyday Cozy Lodge Crew Socks

  Everyday Cozy Lodge Crew Socks
  Innehåller 31% återvunnen nylon.Material: 59% ull, 40% nylon, 1% elastan
 • Outdoor Heavy Woman Sock

  Outdoor Heavy Woman Sock
  74% merinoull, 26% polyamid
 • Expedition Long Sock

  Expedition Long Sock
  Material: 63% Merinoull, 29% Polyamid, 5% Akryl, 3% Elastan
 • Merino Trekking Light Sock

  Merino Trekking Light Sock
  Tvättas i 30ºC och håller sig supermjuka även efter tvätt.Något små i storlekarna.Om du väljer mellan två storlekar, välj den större.Material: 76% merinoull, 22% polyamid, 2% elastanMulesingfri merinoull
 • Cortina Socks High

  Cortina Socks High
  Material: 50% akryl, 30% ull, 20% nylon
 • Mountain Trail Merino Sock

  Mountain Trail Merino Sock
  Mulesingfri merinoullKan tvättas i 30ºC och förblir lika mjuka tvätt efter tvättMaterial: 56% ull, 39% nylon, 5% elastan
 • Women's Hike+ Light Crew

  Women's Hike+ Light Crew
  Skulpterad dämpningskuddeHälgrepp som håller strumpan på platsFörstärkning för häl och tå för hållbarhet och slitstyrkaAnkelstöd som förbättrar passformenFörstärkning för fotens undersidaSömlöst tåparti för att minska bulkdensitet och förhindra blåsorAndningsbara luftkanaler för förbättrad ventilationFunktionsövergångar för att minska bulkdensitetMaterial: 61% Ull, 37% Nylon, 2% Elastan
 • Everyday Blocked Stripe Crew Socks

  Everyday Blocked Stripe Crew Socks
  Innehåller 31% återvunnen nylonMaterial: 57% ull, 41% nylon, 2% elastan
 • Men's Hiker 1/4 Sock Cushion

  Men's Hiker 1/4 Sock Cushion
  Material: 61% Ull, 37% Nylon 2% Elastan.
 • Running Mid Sock

  Running Mid Sock
  Mulesingfri merinoullFörstärkt tå och sulaStöd i hålfotenKan tvättas i 30ºCMaterial: 76% ull, 22% polyamid, 2% elastan
 • Liner/Terry/Wool Thick

  Liner/Terry/Wool Thick
  Liner: 90% ull, 5% polyamid, 5% elastan. Terry: 70% ull, 25% polyamid, 5% elastan. Tjock: 80% ull, 12% polyamid, 8% elastan.
 • High Boot Sock

  High Boot Sock
  Merinoull är ett naturligt material känt för sin optimala fukttransport och sin förmåga att hålla värmen även om det blir blött. Frottéstickad insida som ger maximal hållbarhet, komfort och värme.Elastiskt stickade detaljer runt skaft och i foten för god passform. För att undvika motverka skavsårvid lång vandring är skaftets framkant förstärkt och tåsömmen placerad under foten.Material: 78% merinoull, 18% nylon, 2% akryl, 2% elastan.
 • Burning Chilli

  Burning Chilli
  Material70% Ull, 28% Nylon, 2% Elastan
 • Men's VanGrizzle Boot Midweight Hiking Sock Cushion

  Men's VanGrizzle Boot Midweight Hiking Sock Cushion
  Material: 61% Ull, 37% Nylon, 2% Elastan.
 • Men's Hunter Over the Calf Extra Cushion

  Men's Hunter Over the Calf Extra Cushion
  Material: 79% merinoull, 19% nylon, 2% Lycra® Spandex.
 • Kids' Socks Logo 400

  Kids' Socks Logo 400
  Kids Socks Logo 400 g har Woolpowers Ullfrotté på insidan som binder luft och är mycket mjukt. Woolpower loggan är instickad på skaftet och överdelen på skaftet är ribbstickat. 64% Merino wool32% Polyamide4% Elastane
 • Men's Hike Light Cushion Ankle Socks

  Men's Hike Light Cushion Ankle Socks
  Material: 56% Ull, 42% Nylon, 2% Elastane
 • Women's Hunter Over-The-Calf Heavyweight Hunting Sock

  Women's Hunter Over-The-Calf Heavyweight Hunting Sock
  Material: 80% Ull, 18% Nylon, 2% Elastan
 • Kids' Thin Wool Socks 2-pack

  Kids' Thin Wool Socks 2-pack
  Material: 80% ull, 12% nylon, 6% akryl, 2% elastan
 • Men's Hiker Boot Sock Full Cushion

  Men's Hiker Boot Sock Full Cushion
  Passform:Performance Fit: Inga blåsor eller skav. Den breda ribbningen i benet gör att strumpan ger perfekt stöd utan att klämma åt för mycket men också utan att glida ner eller rulla ihop sig. Strumpan är förstärkt i häl och tå och har ett elastiskt stöd runt foten. True Seamless™: Strumpan är tillverkad utan sömmar för ultimat komfort. Sätt på dig den och glöm sedan bort att den är på. Material:Högkvalitativ mulesing-fri och förtvättad merinoull: För dig som vill ha bekvämlighet och en strumpa som andas.Fast Action Wicking: Strumpan forcerar bort fukt och agerar snabbtorkande. Strumpan presterar i alla väderlekar. Den är sval på sommaren och värmande på vintern.Den är naturligt antibakteriell och håller borta dålig lukt.Miljö och Hållbarhet:Darn Tough erbjuder: Guaranteed For Life: No strings. No conditions. For life.Strumpan är finstickad - 1441 stygn per kvadrattum med 168 nålar - vilket ger exceptionell hållbarhet. Alla strumpor kvalitetssäkras och godkänds för hand.Darn Tough tar till vara på spill av produktion som sedan används vid tillverkning av brandfiltar och stoppning till flygplansstolar.Specifikation:Full Cushion: Dämpning med hög täthet genom hela strumpan för full komfort och prestanda.Boot Height: Går till mitt på vaden för adderat skydd och värme.Användningsområde: VandringTvättråd: Maskintvättas varmt, torktumla eller häng. Blek ej.Material: 69% Ull, 27% Nylon, 4% Elastan.
 • Outdoor Heavy Sock

  Outdoor Heavy Sock
  74% merinoull, 26% polyamid
 • Men's Hunter Boot Sock Full Cushion

  Men's Hunter Boot Sock Full Cushion
  Material: 69% ull, 27% nylon, 4% Elastan
 • Men's Hiker Boot Sock Cushion

  Men's Hiker Boot Sock Cushion
  Material: 64% Ull, 33% Nylon, 3% Elastan.
 • Hike Classic Edition Full Cushion Solid Crew Socks

  Hike Classic Edition Full Cushion Solid Crew Socks
  Innehåller 23% återvunnen nylonMaterial: 67% ull, 31% nylon, 1% elastan, 1% polyester
 • Kids' Hike Full Cushion Crew Socks

  Kids' Hike Full Cushion Crew Socks
  Material: 61% Ull, 37% Nylon, 2% Elastan
 • Thin Merino

  Thin Merino
  Material: 70% merinoull, 28% polyamid, 2% elastanMulesingfri merinoull
 • WarmWool Socks

  WarmWool Socks
  Skön frotté på insidanExtra elasticitet vid ankeln och runt foten för att hållas säkert på platsKraftig ull på undersidan för lång hållbarhetMinimal söm vid tårna för att förhindra blåsorMaterial: 65% merinoull, 33% polyamid, 2% elastan.
 • Pro Hunter 2.0 Long Socka

  Pro Hunter 2.0 Long Socka
  Material: 62% merinoull, 29% polyamid, 7% NanoGlide™ (polyester), 2% elastan
 • Ultra Half Crew

  Ultra Half Crew
  Material: 60 % ull, 36 % nylon och 4 % lycra
 • Women's Ragna Hiking Socks 2-pack

  Women's Ragna Hiking Socks 2-pack
  JacquardstickningPlatt tåsöm reducerar skavRibbstickat skaftStöd i hålfotenFörstärkt häl och tåNormal passformOEKO-TEX® 100 certifierat garnMaterial: 45% ull, 30% akryl, 10% polyamid, 5% elastan
 • Men's Mountaineering OTC Extra Cushion

  Men's Mountaineering OTC Extra Cushion
  Material: 73% merinoull, 25% nylon, 2% Lycra® Spandex.
 • Women's Scout Boot Midweight Hiking Sock Cushion

  Women's Scout Boot Midweight Hiking Sock Cushion
  Passform:Performance Fit: Inga blåsor eller skav. Den glider inte ner eller rullar ihop sig. runt foten. True Seamless™: Strumpan är tillverkad utan sömmar för ultimat komfort. Sätt på dig den och glöm sedan bort att den är på. Material:Högkvalitativ mulesing-fri och förtvättad merinoull: För dig som vill ha bekvämlighet och en strumpa som andas.Fast Action Wicking: Strumpan forcerar bort fukt och agerar snabbtorkande. Strumpan presterar i alla väderlekar. Den är sval på sommaren och värmande på vintern.Den är naturligt antibakteriell och håller borta dålig lukt.Miljö och Hållbarhet:Darn Tough erbjuder: Guaranteed For Life: No strings. No conditions. For life.Strumpan är finstickad, vilket ger exceptionell hållbarhet. Alla strumpor kvalitetssäkras och godkänds för hand.Darn Tough tar till vara på spill av produktion som sedan används vid tillverkning av brandfiltar och stoppning till flygplansstolar.Specifikation:Cushion: Medel dämpning under foten. Ett varmt och väldigt bekvämt val.Boot Height: Går till mitt på vaden för adderat skydd och värme.Användningsområde: VandringTvättråd: Maskintvättas varmt, torktumla eller häng. Blek ej.Material: 64% Ull, 34% Nylon, 2% Elastan.
 • Mountaineer Classic Edition Maximum Cushion Crew Socks

  Mountaineer Classic Edition Maximum Cushion Crew Socks
  Material: 74% ull, 25% nylon, 1% elastan
 • Socks Logo 400

  Socks Logo 400
  Bekväm ullsocka med ullfrotté i foten och ribbstickat skaft. Instickad woolpower-logo i skaftet. Material:64% Merinoull32% Polyamid4% Elastan
 • Lightning Strike

  Lightning Strike
  Material70% Ull, 28% Nylon och 2% Elastan
 • TK2 Women's Trekking Socks

  TK2 Women's Trekking Socks
  Material: 40% polypropylen, 28% akryl, 22% merinoull, 9% polyamid, 1% elastan
 • Hike Classic Edition Extra Cushion Crew Socks

  Hike Classic Edition Extra Cushion Crew Socks
  Material: 56% ull, 42% nylon, 2% elastan
 • Wool Thick

  Wool Thick
  Material: 80% Ull, 12% Polyamid, 8% Elastan
 • Trekking Mid

  Trekking Mid
  Material: 69% ull, 30% polyamid, 1% elastan
 • Hunting

  Hunting
  Material: 66 % Ull, 30 % Nylon, 4 % Elastan
 • Expedition Sock

  Expedition Sock
  Material: 63% merinoull, 29% polyamid, 5% akryl, 3% elastan
 • Unisex Hunt Classic Edition Maximum Cushion Over The Calf Socks

  Unisex Hunt Classic Edition Maximum Cushion Over The Calf Socks
  Innehåller 17% återvunnen nylonMaterial: 73% ull, 26% nylon, 1% elastan
 • Disco Bubbelgum

  Disco Bubbelgum
  Material70% Ull, 28% Nylon, 2% Elastan
 • Women's Hunter Boot Midweight with Cushion

  Women's Hunter Boot Midweight with Cushion
  Material: 63% Ull, 35% Nylon, 2% Elastan

Vilka märken har tunna ullstrumpor?

Urbergs ullstrumpor finns i flera tunna modeller. Vi kan också rekommendera Marius Kids thin wool socks som finns i storlekar från 36 till 45.