Ullstrumpor

Torra och varma fötter är viktigt för att känna sig varm och skön i resten av kroppen. Det är en av de främsta egenskaperna hos ett par ullstrumpor. Strumpor av ull är också bra för att undvika skavsår. Ullsockor finns i flera olika tjocklekar från väldigt tunna som du kan ha sommartid eller inomhus till tjockare att använda vid utomhusaktiviteter vintertid.

Förslag på ullsockor

Här nedanför hittar du förslag för att köpa ullstrumpor på nätet. Klicka på en ullsocka för att läsa mer om produkten hos den nätbutik som säljer den.

Populärt inom ullstrumpor

 • Avignon Ull Ankel

  Avignon Ull Ankel
  Avignon Ullankel är en tjockare ullstrumpa med mycket god passform som gör att dina fötter behåller värmen. En perfekt strumpa till kängor och stövlar. Kan kombinera med en Linerstrumpa om du vill ha ...
 • Dählie Sock Athlete Warm

  Dählie Sock Athlete Warm
  Dählie Sock Athlete Warm är en teknisk ullstrumpa till dam och herr designad för träning vid kalla temperaturer. Innehåller ull som håller kroppstemperaturen under kontroll, varm när det är kallt och ...
 • Tippetue ullstrumpa barn 3-pk

  Tippetue ullstrumpa barn 3-pk
  Tippetue ullstrumpor är ett par mjuka och sköna strumpor. Det mjuka ullgarnet ger värme och passformen gör att strumpan sitter stabilt på foten.
ilead