Neoprenstövlar

I blöta förhållanden vill man ogärna frysa om fötterna. Neoprenstövlar har egenskaper som gör att fötterna hålls varma och torra. Det är ett bra alternativ för oss som bor i nordiska klimat där gummistövlar kan vara problematiska vintertid.

Stövlar i neopren som andas

En viktig egenskap är att stövlarna i neopren kan andas. Kanske har du haft på dig vanliga gummistövlar och känt att du blivit fuktig trots att du inte gått i vatten ens. Då är det din fotsvett som inte släpps ut och därför ger känslan av våta fötter.

När du köper en neoprenstövel ska du ta höjd för att kunna få plats med en tjock strumpa. Det är oftast redan inräknat i storlekarna men när du beställer på nätet kan det ju vara svårt att veta hur bra stövlarna passar på din fot.

Här kan du hitta olika modeller av neoprenstövlar du kan köpa online hos svenska nätbutiker.

Populärt inom neoprenstövlar

 • Stövel Tretorn Strong Neo, Svart - SVART, 41

  Stövel Tretorn Strong Neo, Svart - SVART, 41
  Tretorn Strong Neo är en neoprenfodrad gummistövel tillverkad i naturgummi med greppsäker sula förstärkt med gelänk i stål. Lätt i och urstigning!
 • Muck Arctic Adventure

  Muck Arctic Adventure
  Muck Arctic Adventure är en mycket varm och komfortabel gummistövel gjord för användning i kalla vinterklimat. Stöveln är vattentät och har ett 5 mm tjockt lager av neopren för utmärkt isolering sa...
 • Stövel Tretorn Strong Neo, Grön - GRÖN, 44

  Stövel Tretorn Strong Neo, Grön - GRÖN, 44
  Tretorn Strong Neo är en neoprenfodrad gummistövel tillverkad i naturgummi med greppsäker sula förstärkt med gelänk i stål. Lätt i och urstigning!
 • Tretorn Terräng Low Neo

  Tretorn Terräng Low Neo
  Tretorn Terräng Low Neo är en 100% vattentät, en lågt skuren gummistövel med ett varmt och bekvämt 3 mm tjockt neopren foder. Perfekt för långa skogspromenader och en regnig dag i centrum. Terräng ...

Fler tips på neoprenstövlar

 • Gummistövel Tretorn Strong Low Neo, Svart/blå - SVA/BLÅ, 37

  Gummistövel Tretorn Strong Low Neo, Svart/blå - SVA/BLÅ, 37
  Gummistövel Tretorn Strong Low Neo är en skön stövel med kortare skaft i bekväm neopren, stabil sulkonstruktion och grovt mönstrad sula.
 • Gummistövel Tretorn Strong Low Neo, Svart/beige - SVA/BEI, 38

  Gummistövel Tretorn Strong Low Neo, Svart/beige - SVA/BEI, 38
  Tretorn Strong Low Neo är en skön gummistövel med kortare skaft i bekväm neopren, stabil sulkonstruktion och grovt mönstrad sula.
ileadilead