Treksta skor

Är du ute och vandrar mycket under den kalla delen av året? Norska skomärket Treksta har ett brett urval av skor och kängor för vårt skandinaviska, kalla klimat. Alla skor är tekniskt avancerade och i princip alla har försetts med GTX (Gore-tex) för maximal tålighet mot fukt och väta.

Trekstas skomodeller

Oslo 6 är framtagen för det skandinaviska klimatet. Sulan är försedd med ICE-locksystem som ger bra grepp på både snö, is och hala stenar och rötter. Skorna är 100% vattentäta tack vare inbyggt GORE-TEX membran. Lästen är av typen Nestfit, vilket gör hög komfort.

Oslo 10 är i princip samma sko som Oslo 6 med skillnaden att lästen är högre och därmed håller snö borta från att ta sig ner i skon.

Kobra och Run GTX är barnskor från TrekSta. Varma och bekväma vinterkängor som håller barnets fötter torra.

Populärt inom Treksta skor

 • Men's Oslo 10 Gore-Tex

  Men's Oslo 10 Gore-Tex
  Nestfit-läst för högsta komfort och god stötdämpning. Hypergrip naturgummisula i kombination med Trekstas uppmärksammade ICE-locksystem ger en mycket bra halksäkerhet på allt från snö och is till hala stenar och rötter. GORE-TEX-membranet gör kängorna 100 % vattentäta samtidigt som fukt från foten ventileras ut. Yttermaterial i nubuck/nylon.
 • X-Mount Gore-Tex

  X-Mount Gore-Tex
  X-mount Gtx är en vattentät vandringskänga från Treksta med vattentätt Gore-Tex membran.
 • Unisex Larvik Boa Gtx

  Unisex Larvik Boa Gtx
  Larvik GTX är en ultralätt, vattentät outdoorsko från Treksta. Yttermaterial i superventilerad nylon, halksäker yttersula i naturgummi, EVA mellansula och god vridstyvhet. Passar perfekt för den som står och går mycket under dagen eller för långa promenader.
 • X-Mount Gtx, Dk Brown, 38, Walkingskor

  X-Mount Gtx, Dk Brown, 38, Walkingskor
  Kängor perfekta för din nästa vandring! Snörning: jaVattenavvisande: jaMjuk innersulaStötdämpande EVA-mellansulaSlitstark yttersula med broddar för ett bra greppMellanhöga kängor med en snörning&hellip:

Fler tips på Treksta skor

 • Lynx Boa Gtx 8", Dk Brown, 37, Kängor

  Lynx Boa Gtx 8", Dk Brown, 37, Kängor
  Kängor perfekta för din nästa vandring! Sula: GoreTex membran.Snörning: jaReflex: jaMjuk innersulaStötdämpande EVA-mellansulaSlitstark yttersula med broddar för ett bra greppMellanhöga kängor&hellip:
 • Larvik Boa Gtx, Black/Orange4, Black, 37, Vandringsskor

  Larvik Boa Gtx, Black/Orange4, Black, 37, Vandringsskor
  Larvik Boa GTX - vattentäta skor som håller dig bekväm och torr genom alla promenader! Membran: Gore-TexSnörning: BOA Fit SystemMellansula: EVAVind- och vattentätt materialSlitstark ovandel i&hellip:
 • Moon Mid Lace Gtx, Black, 43, Vandringsskor

  Moon Mid Lace Gtx, Black, 43, Vandringsskor
  Upptäck oöverträffad komfort med Treksta Moon Mid Lace Gtx! Material i Gore-TexStötdämpande mellansulaOvandel i textilVärmande innersulaDessa lätta och mångsidiga kängor är speciellt skapade&hellip:
 • Olympus Low Gtx, Black, Black, 37, Vandringsskor

  Olympus Low Gtx, Black, Black, 37, Vandringsskor
  Vattentäta skor som håller dig bekväm och torr genom alla kommande promenader! Membran: Gore-TexPassform: Comfort-FitMellansula: EvaVind- och vattentätt materialSlitstark ovandel i meshGod andningsförmågaKlassisk&hellip:
 • Larvik Boa Gtx, Black/Orange4, Black/Orange, 37, Vandringsskor

  Larvik Boa Gtx, Black/Orange4, Black/Orange, 37, Vandringsskor
  Larvik Boa GTX - vattentäta skor som håller dig bekväm och torr genom alla promenader! Membran: Gore-TexSnörning: BOA Fit SystemMellansula: EVAVind- och vattentätt materialSlitstark ovandel i&hellip:

Omdömen om Treksta skor

Treksta är ett sydkoreanskt märke som togs till Sverige 2011 av Mats Bengtsson. De säljer mycket skor också till Norge. Recensioner och omdömen kring Trekstas skor finns att läsa hos deras svenska återförsäljare. Du kan klicka på produkterna här ovanför om du vill läsa omdöme om just en specifik skomodell.