Boxningssäckar

Hängande och stående boxsäckar

Att träna med boxningssäck är något man kan göra både på gym och hemma. Det finns olika typer av slagsäckar att köpa men i huvudsak är det boxningssäckarna med takfäste för upphängning eller en stående slagsäck på ställning.

Förslag på boxsäck

Här nedanför hittar du boxsäckar från ledande varumärken som Everlast, Casall och Fighter m.fl. Osäker på vilken storlek du ska ha på din slagsäck? Läs vår storleksguide med rekommendationer kring vikt och längd. Komplettera med skydd, handskar eller annan kampsportsutrustning här.

Populärt inom boxningssäckar

 • Master Fitness Stående Boxsäck, Stående säck

  Master Fitness Stående Boxsäck, Stående säck
  Svart stående boxsäck från Master. Basen fylls med sand för stabilitet. Specifikationer: Mått: 175 x 45 cm Vikt ofylld: 14 kg Vikt fylld: Upp till 90 kg
 • Master Fitness Boxsäck Premium, Kampsportsäck

  Master Fitness Boxsäck Premium, Kampsportsäck
  Boxsäckar av hög kvalitet tillverkade i slagtåligt konstläder. 2 års garanti för professionellt bruk. Detaljer Vikt 120 cm: 40 kg Vikt 140 cm: 47 kg Vikt 160 cm: 55 kg Diameter: 35 cm
 • Fighter Fight Gear Standing Bag Svart/Vit, Stående säck

  Fighter Fight Gear Standing Bag Svart/Vit, Stående säck
  Fighters fristående säck är ett unikt alternativ till hängande slagsäck. Du behöver ingen förankring i taket, och säcken går att flytta (även om den är tung). Den tunga foten i stål och gummi gör att säcken nästan är omöjlig att välta. Hela konstruktionen är tillverkad av stål och foten är helt ingjuten i gummi vilket skyddar golvet. Specifikationer Total höjd inkl fot: ca 175 cm Total vikt: ca 85 Kg Säckens storlek: ca 120 cm x 35 cm
 • Boxing bag 130cm - Black

  Boxing bag 130cm - Black
  Ett måste för explosiv boxningsträning. En mycket välfylld säck tillverkad i slitstarkt konstläder av hög kvalitet. Finns i tre olika storlekar. Kedjor för upphängning medföljer. Denna utmärkta säck är redo att möta din energi!

Fler tips på boxningssäckar

 • Kraftmark Boxningssäck 60 kg, Kampsport Säckar

  Kraftmark Boxningssäck 60 kg, Kampsport Säckar
  Boxningssäck i svart konstläder. Boxningssäcken är bra till att träna både slag samt höga och låga sparkar. Säckens längd 195 cm Säckens diameter 35 cm Kedjans längd 46 cm Vikt 60kg Observera att boxningsstation och rigg inte ingår i denna produkt.
 • Casall PRF Hook, Säckupphängning

  Casall PRF Hook, Säckupphängning
  Upphängningskroken är ett måste när du hänger upp din boxsäck. Den har en säker och hållbar konstruktion som tillåter säcken att rotera under boxningsträning.
 • Hammer Boxing Punching Bag Premium Leather, Kampsportsäck

  Hammer Boxing Punching Bag Premium Leather, Kampsportsäck
  Denna förstklassiga boxningssäck av läder är kraftig, resistent och alltid redo att användas. Läder och stoppningsmaterial av kvalitet, speciellt utvalt för hårda, professionella träningssekvenser. Hjälper dig ta ut svängarna för professionell användning i hemmet. 4 kromade stålkedjor och ett vrid säkerställer en noggrann och stabil upphängning, som tillsammans med vadderingen minskar risken för skador avsevärt. Upphängningen håller sig på plats och materialet skyddas. Denna förstklassiga, professionella boxningssäck från HAMMER har allt du behöver för att försätta dig i en riktig tävlingssituation i ditt hem. Denna boxningssäck är tillverkad av motståndskraftigt och hållbart läder, och har en sportig, manlig design i svart. Boxningssäckens längd och yta gör den perfekt för att öva sparktekniker! Boxning kan ge följande träningsresultat: Förbättrad koordination och effektivitet Förbättrad uthållighet och kondition Muskeluppbyggnad av i synnerhet överkroppen: biceps och triceps och rygg En snygg, stark, muskulös och "V"-formad överkropp
 • Hammer Boxing Punching Bag Fit Junior, Kampsportsäck

  Hammer Boxing Punching Bag Fit Junior, Kampsportsäck
  Den svarta boxningssäcken HAMMER Junior gör barnen till framtidens proffs! En perfekt introduktion till boxningsträning. Denna boxningssäck är tillverkad av slitstark och tvättbar kvalitetsnylon, och har mått på 50 x 25 cm. Sömmarna är dubbla för göra boxningssäcken hållbar och motståndskraftig. Fyllningsmaterialet är kraftigt, för bästa möjliga sparringträning. Upphängningskonstruktionen är av kraftig nylon och slittåligt corduramaterial. Boxning kan ge följande träningsresultat: Överskottsenergin kanaliseras på bästa sätt Barn lär känna sin kropp bättre, får en känsla för koordination samtidigt som de stärker sitt självförtroende. I många fall kan det även förbättra deras skolprestationer. Koordination och reflexer förbättras Uthållighet och kondition förbättras Muskeluppbyggnad Barn blir mer självsäkra och harmoniska
 • Brute Speed ball Platform, Säckupphängning

  Brute Speed ball Platform, Säckupphängning
  Enbart platformen. Speedball ingår ej.
 • Brute Heavy Duty Hook & Swivel Connector (Max 45 kg), Säckupphängning

  Brute Heavy Duty Hook & Swivel Connector (Max 45 kg), Säckupphängning
 • PRF Boxing bag 80cm - Black

  PRF Boxing bag 80cm - Black
  Ett måste för explosiv boxningsträning. En mycket välfylld säck tillverkad i slitstarkt konstläder av hög kvalitet.
 • Fighter Big Ben Heavy Bag 150X50 cm Ca 60 kg, Kampsportsäck

  Fighter Big Ben Heavy Bag 150X50 cm Ca 60 kg, Kampsportsäck
  Den ultimata träningssäcken för varje klubb. Vår slagsäck väger cirka 60 kg och med en diameter på cirka 50 cm blir det en helt annan känsla när du träffar säcken. Det säger sig själv att det krävs lite extra för att få en säck som Fighter Big Ben i gungning. Vi har gjort stoppningen lite mjukare för att träffkänslan skall bli bra. Säcken fungerar inte bara till boxning utan till all möjlig träning som fitnessboxning, crosstraining etc. Det går utmärkt att köra gruppträning med tre eller fyra personer per säck men den är också en bra sparringpartner när man tränar själv. Sydd i armerad pvc-väv med rejäla förstärkningar. Vi har satt fem upphängningsfästen för att fördela den stora vikten. Kedja ingår givetvis. Specifikationer: Höjd: ca 150 cm Diameter: ca 50 cm Vikt: ca 60 kg
 • PRF Boxing bag 100cm - Black

  PRF Boxing bag 100cm - Black
  Ett måste för explosiv boxningsträning. En mycket välfylld säck tillverkad i slitstarkt konstläder av hög kvalitet. Finns i tre olika storlekar. Kedjor för upphängning medföljer. Denna utmärkta säck är redo att möta din energi!
 • MAXXUS Stående Boxningssäck PUNCHLINE - XXL

  MAXXUS Stående Boxningssäck PUNCHLINE - XXL
  Stående boxningssäck i modell Scorpion XXL från MAXXUS har ett FLEX-system som gör boxning mot säcken mer realistisk då den tar emot slaget och gungar till lite, lite, lätt, nästan som slag och reaktion av en motståndare. Boxningssäck Scorpion XXL från MAXXUS Den är 195 cm hög och 42 cm i diameter Fylls med vatten eller sand för att bli stabil Den stående boxningssäcken har en total längd på ca 195cm och en diameter på ca 42cm och det ihop med dess massiva vikt på ca 160kg(med bas fylld med sand) gör att den uppfyller alla krav för ett ordentligt boxningspass. Fyllningen i boxningssäcken är tillverkad av ett speciellt skum som absorberar slagkraften. Det tillsammans med FLEX-systemet ger en något mer realistisk träning och är dessutom snällare mot handlederna. Övrig information Fyllning boxningssäck: Specialskum Längd boxningssäck: 160cm Diameter fot/stativ: 80cm Vikt fylld med vatten: 140kg Vikt fylld med sand: 160kg Vikt utan fyllning: 23kg Höjd fot/stativ: 35cm Det extra stora stället är tillverkat av fast plast och kan fyllas med vatten eller sand. För optimal och säker träning, bör en yta på 150cm i alla riktningar finnas tillgänglig som träningsområde från yttre kanten av basen.
 • Casall PRF Boxing Mitts Par, Säck- & mittshandskar

  Casall PRF Boxing Mitts Par, Säck- & mittshandskar
  Bekväm, säker och välstoppad boxningsmitts. Överdragen med slitstarkt konstläder som tål kraftiga slag. Handtag och kardborreband på baksidan för optimal säkerhet. Säljes i par. Specifikationer Höjd: 25 cm Bredd: 19 cm Vikt: 0,76 kg Material: Konstläder, Polyeten
 • Motion & Fitness PRO Säckhandske, Säck- & Mittshandskar

  Motion & Fitness PRO Säckhandske, Säck- & Mittshandskar
  Motion&Fitness PRO's snyggt designade säckhandskar med heltumme är framtagna för att klara av hård säckträning.
 • Fighter Päronbollställning Pro, Säckupphängning

  Fighter Päronbollställning Pro, Säckupphängning
  Mycket kraftig päronbollställning ansedd för klubbar och gym. Fästes i väggen med sex bultar (medföljer ej). ca 60 cm i diameter, Svirvel ingår.
 • Gorilla Sports Mits GS

  Gorilla Sports Mits GS
  Mits av konstläder garanterar en lång hållbarhet och utgör ett utmärkt stötdämpande skydd för både den som slår och, framföallt, för den som håller i mitsen. Slagplattan är 9,5cm tjock och blir 15cm tjock/hög inklusive handtaget och spännena på baksidan. Den passar mycket bra för att absorbera både sparkar och slag och på baksidan finns två spännen och ett grepp(se bild).
 • Abilica Flexibag, Kampsportsäck

  Abilica Flexibag, Kampsportsäck
  Abilica FlexiBag är en boxsäck i konstläder fylld med textil. Vikt från 22 kg. Höjd 105 cm och diameter 35 cm. Den unika säcken har en inbyggd cylinder, för att kunna öka vikten på säcken upp till 40 kg. Detta görs med att fylla den medföljande nylonpåsen med exempelvis sand.
 • Exceed Boxing Bag 30 kg - Black, Kampsportsäck

  Exceed Boxing Bag 30 kg - Black, Kampsportsäck
  Boxa dig fram till optimal kondition. Exceed Boxing Bag 30 kg är ett perfekt verktyg för boxningsträning och utveckling av din träning. Väskan har ett slitstarkt vinylskydd, med fyllning som håller sin form väl för långvarig användning. Lätt att montera med kedjor och krok. Specifikationer Längd: 1000 mm Vikt: 30 kg Garanti: 3 månader Garantivillkor Normalt slitage faller inte under garantin.
 • Fighter Fat Boy Custom Punchbag, Kampsportsäck

  Fighter Fat Boy Custom Punchbag, Kampsportsäck
  Slagsäcken ”Fat Boy” är utmärkt för både teknik-och tung träning. De olika vinklarna ger mer teknikträning än vanliga runda säckar. Specifikationer: Mått längd: ca. 120 cm, ca.150cm med kedjor Diameter: 35-40 cm Vikt: ca 30 kg. Kedjor ingår Fylld
 • Hammer Boxing Wall Mount For Punching Bags, Säckupphängning

  Hammer Boxing Wall Mount For Punching Bags, Säckupphängning
  Den massiva fyrkantiga designen är perfekt för att hänga din boxningssäck. Om du inte har möjlighet att hänga din boxningssack hemma i taket, behöver du inte ge upp din träning. Väggfästet från Hammer-Boxing är det perfekta Alternativet. Hammer-Boxing Väggfäste består av 2 delar och är tillverkad av robust 50 mm x 30 mm stålrör. Den extralånga förlängningsarmen (90 cm) ger en hel del svängrum för professionell boxsäckträning i ditt eget hem. Den multipla fixeringen säkrar ett ordentligt väggfäste. Specifikationer: Leverering utan skruvar och pluggarl Kompakt och stabil konstruktion 50 mm x 30 mm Bom 90 cm
 • Hammer Boxing Punching Bag Sparring Pro, Kampsportsäck

  Hammer Boxing Punching Bag Sparring Pro, Kampsportsäck
  En mer verklighetstrogen träning går inte att få! Statistiken ljuger inte. Denna Sparring PRO boxningssäck följer överkroppens rörelser och skonar de känsliga områdena, allt för att göra din boxningsträning mer spännande. På så sätt kan du träna de slagkombinationer som gör att du kommer nära riktig sparring eller en riktig tävlingssituation. Perfekt för träning: en träningspartner kan t.ex. ropa vilka slagkombinationer du ska öva. På så sätt tränar du dina reflexer, din styrka och din precision. Denna professionella sparring-boxningssäck består av resistent och starkt nylonmaterial och är 80 cm lång. Längd: 60 cm, 80 cm, 100 cm Vikt: 14 kg, 18 kg, 20 kg
 • Brute 4-way Split Chain with Swivel (Max 60 kg), Säckupphängning

  Brute 4-way Split Chain with Swivel (Max 60 kg), Säckupphängning
 • Kraftmark X-Fäste Tak/Vägg, Kampsport Upphängning

  Kraftmark X-Fäste Tak/Vägg, Kampsport Upphängning
  X-Fäste som går att fästa i tak eller vägg. Kompatibel med Bodyweight® Training System. Tillverkad i sverige av svenskt stål Olika vägg och takmaterial kräver olika typer av fästbeslag. Använd beslag som passar väggarna i ditt gym, fästbeslag ingår ej.
 • Brute Speed Ball Kit, Stående säckar & dockor

  Brute Speed Ball Kit, Stående säckar & dockor
  Brute Speed ??Ball Kit Med Plattform. Brute Speed ??Ball låter dig utveckla hand-öga-koordination. Speedballen har en bra balans för exakta returer. Tillverkad av en slitstark Pu, latex inuti. Idealisk träning för flera kampsporter. Inklusive plattform, speedball, fyra väggankare, nylonsvirvel och kulpump.
 • Brute Punch Bag PU , Boxningssäck

  Brute Punch Bag PU , Boxningssäck
  Brute Punch Bag är idealisk för att träna dina slag- och sparktekniker. För flera kampsporter. Syntetväskan optimerar motståndet mot regelbunden träning. Den kraftiga syntetiska Pu gör att väskan är mycket hållbar.
 • Brute Ball Racket - Floor to Ceiling, Säckupphängning

  Brute Ball Racket - Floor to Ceiling, Säckupphängning
 • Gymstick Heavy Bag, Kampsportsäck

  Gymstick Heavy Bag, Kampsportsäck
  Denna slitstarka boxningssäck ger en bra konditionsträning för hem och lätt kommersiell användning. Tillverkad i stark och lättvårdad syntetisk läder och kedja gjord av starkt stål. Boxningsäcken i 20 kg kommer med hållbara nylonband utan kedja. Material: syntetiskt läder, nylon, stål Takfäste säljs separat.
 • Abilica Bagglove, Säck- & mittshandskar

  Abilica Bagglove, Säck- & mittshandskar
  Sköna följsamma slaghandskar i mjukt skinn. Kardborrbanden gör att handsken sitter stabilt fast på handen även under tuffa träningspass.
 • Master Fitness Takkrok Säck, Fast, Säckupphängning

  Master Fitness Takkrok Säck, Fast, Säckupphängning
  Fästplatta med krok för boxsäckar upp till 55 kg.
 • Hammer Boxing Ceiling Mount For Punching Bags, Säckupphängning

  Hammer Boxing Ceiling Mount For Punching Bags, Säckupphängning
  Sandsäckupphängningen är av massivt stål och har en upphängningskrok. Detta gör att boxningssäcken inte kan glida utan är optimalt säkrad. En dubbel låsningen gör att boxningen kan bli ett oavbrutet nöje. Max belastning: 100 kg. Observera att konstruktionen måste fästas i en takbalk med korrekt beslag som passar just ditt tak för att tåla maximala belastningen. Beslag medföljer ej.
 • Gorilla Sports Upphängning Päronboll/Speedbag

  Gorilla Sports Upphängning Päronboll/Speedbag
  Upphängning för att boxningsträningen ska kunna innhålla hastighet, samordning, effektnoggrannhet, här har du det du behöver för din päronboll/speedball. Upphängning speedball Snabbhet och kondition Roligt träningsalternativ Träning med speedbags är en stor utmaning för de flesta. Med den roterbara fjädringen rör sig bollen snabbare eller långsammare beroende på bollens vikt och din slagkraft. Det tar garanterat några träningstillfällen för att få känsla för träningsanordningen men det är det värt. Speedballs har funnits länge, främst inom boxning, och kommer fortsätta göra det, träningen är bra. Tänk på att det här bara är upphängningen och att du måste köpa päronbollen/speedbollen separat.
 • Brute Speed Ball PVC, Stående säckar & dockor

  Brute Speed Ball PVC, Stående säckar & dockor
  Brute Speed ??Ball låter dig utveckla hand-öga-koordination. Speedballen har en bra balans för exakta returer. Tillverkad av en slitstark Pvc, latex inuti. Idealisk träning för flera kampsporter.
 • Brute Chain set (inc. Spring & chain), Säckupphängning

  Brute Chain set (inc. Spring & chain), Säckupphängning
 • Brute Double End Ball PU, Stående säckar & dockor

  Brute Double End Ball PU, Stående säckar & dockor
  Brute Double End Ball med justerbara remmar gör att du kan utveckla hand-öga-koordination. Speedballen har en bra balans för exakta returer. Tillverkad av en slitstark Pvc, latex inuti. Idealisk träning för flera kampsporter. Kan monteras från golv till tak.
 • Brute Boxing Bag Bracket (Max 45 kg), Säckupphängning

  Brute Boxing Bag Bracket (Max 45 kg), Säckupphängning
  Brute Punch Bag Bracket Inkl. Väggfästen. Max 45 kg
 • Budo-Nord FIGHT GEAR PUNCHBAG, Boxningssäck

  Budo-Nord FIGHT GEAR PUNCHBAG, Boxningssäck
  Budo-Nord Fight Gear Punchbag är en mycket bra hemmasäck. Tillverkad av PU-väv med nylonarmering som ger lång livslängd. Rejäl och slitstark upphängning. Stoppning av textilspill. Fästpunkt under säcken ger dig möjlighet att fästa säcken i golvet med ett elastiskt rep eller gummislang (tex i en större viktskiva) och ger helt andra egenskaper. Säcken finns i två storlekar: 90 x 30 cm och en vikt på cirka 19 kg. 120 x 30 cm och en vikt på cirka 25 kg.
 • Hammer Boxing Punching Bag Premium Kick, Kampsportsäck

  Hammer Boxing Punching Bag Premium Kick, Kampsportsäck
  Försklassig boxningsutrustning för ambitiös träning med sandsäck. 100 cm konstläder för hårda, professionella träningssekvenser. Hjälper dig ta ut svängarna, för professionell användning i hemmet. HAMMER boxningssäcken White Kick har allt du behöver för realistisk boxningsträning i ditt eget hem. Boxningssäcken White Kick är tillverkad av mycket motståndskraftigt och hållbart läder i sportig svart färg. Längden och ytan på boxningssäcken är särskilt perfekt för sparktekniker! HAMMER boxningssäck White Kick- Den perfekta Power-boxsäcken för din egen Boxing-Home-Studio! Boxning kan ge följande träningsresultat: Förbättrad koordination och effektivitet Förbättrad uthållighet och kondition Muskeluppbyggnad av i synnerhet överkroppen: biceps och triceps och rygg En snygg, stark, muskulös och "V"-formad överkropp
 • Excalibur Boxningssäck WORKOUT 100 cm/26 kg

  Excalibur Boxningssäck WORKOUT 100 cm/26 kg
  Boxningssäck med en längd på 100 cm, diameter på 30 cm och vikt på ca 26 kg av slitstarkt nylon. EXCALIBUR-säcken med modell WORKOUT 100 är ett mycket bra alternativ för träning i hemmet. Säcken är försedd med en textilpåfyllning som fylls under högt tryck och därigenom möjliggör bästa möjliga slagabsorption och en optimal och bestående form. De fyra upphängningsfästena är direkt fästa på boxningssäcken dubbelsöm och garanterar en jämn och hållbar upphängning av boxningssäcken. Upphängningen i krom med fyra kedjor som går ner från en upphängingskrok som roterar består av massiva kedjelänkar. Den roterande kroken tar rotationerna som uppstår vid användning och minskar belastningen på vägg- eller takmonteringen. Övrig information Roterande upphängning med fyra kedjor Längd med upphängning: ca 120cm Dragkedjeöppning för påfyllning Fyllning: Textilmaterial Tips! För optimal träning bör det finnas ett område på 150 cm i alla riktningar som träningsyta.
 • PRF Boxing bag 130cm - Black

  PRF Boxing bag 130cm - Black
  Ett måste för explosiv boxningsträning. En mycket välfylld säck tillverkad i slitstarkt konstläder av hög kvalitet. Finns i tre olika storlekar. Kedjor för upphängning medföljer. Denna utmärkta säck är redo att möta din energi!
 • Hammer Boxing Punching Bag Cowhide Professional, Kampsportsäck

  Hammer Boxing Punching Bag Cowhide Professional, Kampsportsäck
  Förstklassig boxningsutrustning för professionell träning med sandsäck. 3 mm tjockt kvalitetsläder och stoppningsmaterial speciellt utvalt för tuffa, professionella träningssekvenser. Funktioner som hjälper dig ta ut svängarna, för professionell användning i hemmet. 4 kromade stålkedjor och ett vrid möjliggör noggrann och stabil upphängning, vilket tillsammans med vaddering minskar risken för skador avsevärt. Den vridbara upphängningskonstruktionen förebygger olyckor och skyddar resten av materialet. Denna förstklassiga, professionella boxningssäck från HAMMER har allt du behöver för att försätta dig i en riktig tävlingssituation i ditt hem. Denna boxningssäck är tillverkad av motståndskraftigt och hållbart läder, och har en sportig, manlig design i svart. Boxningssäckens längd och yta gör den perfekt för att öva sparktekniker! Denna förstklassiga, professionella boxningssäck från HAMMER är den perfekta power-boxningsäcken, för bästa möjliga prestation. Boxning kan ge följande träningsresultat: Förbättrad koordination och effektivitet Förbättrad uthållighet och kondition Muskeluppbyggnad av i synnerhet överkroppen: biceps, triceps och rygg En snygg "V"-formad överkropp och en stark, muskulös, välformad överkropp
 • Abilica Spring, Säckupphängning

  Abilica Spring, Säckupphängning
  Solid fjäder som absorberar en stor del av belastningen på takfästet och fästkrokar på boxningssäcken.
 • Budo-Nord Fjäder Till Säckar, Säckupphängning

  Budo-Nord Fjäder Till Säckar, Säckupphängning
 • Hammer Boxing Freestanding Bag Sparring Pro, Stående säck

  Hammer Boxing Freestanding Bag Sparring Pro, Stående säck
  Utomhus, inomhus, på kontoret eller i källaren – Den Stående Boxningssäcken Sparring Pro kan du ställa var som helst. Säcken kan fyllas med vatten, sand eller grus och håller även för extra hårda slag. Tack vare att den Stående Boxningssäcken kan justeras på höjden i tre lägen kan den anpassas till just din kroppsstorlek. Den Stående Boxningssäcken är kraftig och består av underhållsfritt PU-material. Tack vare ett stort slagområde du kan träna alla punch- och sparkkombinationer. Detaljer Vikt: 14 kg (utan fyllning) Diameter bas: 55 cm Höjd: 160-205 cm (Justerbar i 4 steg)
 • Master Fitness EXTRA KEDJA BOXSÄCK, Upphängning

  Master Fitness EXTRA KEDJA BOXSÄCK, Upphängning
  Extrakedja för upphängning av boxsäck.
 • Master Fitness Fjäder boxsäck – 90 mm, max 40 kg, Upphängning

  Master Fitness Fjäder boxsäck – 90 mm, max 40 kg, Upphängning
 • Brute Medium Duty Hook & Swivel Connector (Max 35 kg), Säckupphängning

  Brute Medium Duty Hook & Swivel Connector (Max 35 kg), Säckupphängning
 • Hammer Boxing Punching Bag Premium Kick, Kampsportsäck

  Hammer Boxing Punching Bag Premium Kick, Kampsportsäck
  Försklassig boxningsutrustning för ambitiös träning med sandsäck. 100 cm konstläder för hårda, professionella träningssekvenser. Hjälper dig ta ut svängarna, för professionell användning i hemmet. Boxningssäcken HAMMER Kick har allt du behöver för att försätta dig i en riktig tävlingssituation i ditt hem. Boxningssäcken HAMMER Kick är tillverkad av motståndskraftigt och hållbart läder, och har en sportig, manlig design i svart. Boxningssäckens längd och yta gör den perfekt för att öva sparktekniker! HAMMER Black Kick Boxningssäck - den perfekta powerboxningssäcken för din egen boxningshörna hemma! Längd/Vikt: 100cm - 32 kg 120cm - 34 kg 150cm - 45 kg 180 cm - 50 kg Boxning kan ge följande träningsresultat: Förbättrad koordination och effektivitet Förbättrad uthållighet och kondition Muskeluppbyggnad av i synnerhet överkroppen: biceps och triceps och rygg En snygg, stark, muskulös och "V"-formad överkropp
 • Brute Boxing Bag Bracket (Max 30 kg), Säckupphängning

  Brute Boxing Bag Bracket (Max 30 kg), Säckupphängning
  Brute Punch Bag Bracket Inkl. Väggfästen. Max 30 kg
 • Fighter Säckupphängning Från Vägg

  Fighter Säckupphängning Från Vägg
  Säckupphängning som fästes i väggen med fyra st. bultar.
 • Gorilla Sports Boxningssäck GS

  Gorilla Sports Boxningssäck GS
  Det här är vår lite större boxningssäck och den är perfekt att träna dina slag- och sparktekniker på, alternativt ha på golvet för att kasta, putta, knäa eller flippa. Med en längd på antingen 90cm (27kg) eller 120cm (37kg) och med den massiva upphängning kan du sätta sandacken i taket utan problem och bara börja träna. Säckarna 27kg och 37kg levereras fyllda med tyg. Övrig information Färg: Svart med vit Gorilla Sports-logga Upphängningar: Fyra Fyra kedjor ingår
 • Budo-Nord FIGHT GEAR PUNCHBAG, Boxningssäck

  Budo-Nord FIGHT GEAR PUNCHBAG, Boxningssäck
  Budo-Nord Fight Gear Punchbag är en mycket bra hemmasäck. Tillverkad av PU-väv med nylonarmering som ger lång livslängd. Rejäl och slitstark upphängning. Stoppning av textilspill. Fästpunkt under säcken ger dig möjlighet att fästa säcken i golvet med ett elastiskt rep eller gummislang (tex i en större viktskiva) och ger helt andra egenskaper. Säcken finns i två storlekar: 90 x 30 cm och en vikt på cirka 19 kg. 120 x 30 cm och en vikt på cirka 25 kg.
 • Gorilla Sports Boxningssäck SCORPION - 120 cm/30 kg

  Gorilla Sports Boxningssäck SCORPION - 120 cm/30 kg
  Professionell boxningssäck med en längd på 120cm, diameter på 35cm och vikt på 30kg av högkvalitativt syntetiskt läder. PUNCHLINE-säcken med modell SCORPION 120 uppfyller alla dina träningsbehov. Oavsett om du är nybörjare eller proffs och letar efter en boxningssäck för hemmet eller för klubben, för att lindra stress och aggression eller förbättra teknik och flås, eller bara som alternativ träning, är denna boxningssäck ett bra alternativ för dig. Säcken är försedd med en textilpåfyllning som fylls under högt tryck och möjliggör bästa möjliga slagabsorption och en optimal och bestående form. De fyra upphängningsfästena är direkt fästa på boxningssäcken med tre fasta nitar och dubbelsöm och garanterar en jämn och hållbar upphängning av boxningssäcken. Upphängningen i krom med fyra kedjor som går ner från en upphängingskrok som roterar består av massiva kedjelänkar. Den roterande kroken tar rotationerna som uppstår vid användning och minskar belastningen på vägg- eller takmonteringen. Övrig information Total längd med kedjeupphängning: ca 140cm Dubbelsömmar Fyllning: Textilmaterial Dragkedjeöppning för påfyllning Tips! För optimal och säker träning bör det finnas ett område på 150cm i alla riktningar från säckens mitt.

Vilken storlek på boxningssäck passar mig?

Det finns flera olika storlekar där både vikt och längd på säcken kan variera. Vilken du ska köpa beror på hur stor och stark du är samt vad du ska använda den till.

Rekommendationer kring längd på slagsäck

Om du bara tänkt träna slag räcker det med en som är max 100 cm lång. Ska du däremot också köra sparkar behöver du gå upp till minst 130 cm. En rekommenderad diameter på säcken är minst 30 cm för att få bra träffar.

Rekommendationer kring vikt på boxsäck

Ett minimum för vuxna som vill ha en boxningssäck är minst 20 kg. Men är du väldigt stor och stark kommer du inse att det är för lätt. Gå upp till en vikt på kring 35-40 kg sandsäck för att den inte ska röra på sig allt för mycket.

En enkel tumregel som passar för de allra flesta är att säcken ska väga ungefär hälften av din vikt.