Handskar för kampsport

Om du tränar MMA, Thaiboxning, Kickboxning eller traditionell boxning behöver du handskar på händerna. Vid MMA-fighting använder man till exempel grapplinghandskar.

Här finns ett utbud insamlat från flera olika nätbutiker som säljer kampsportsutrustning. Klicka på den handske du vill läsa mer om så tas du till dess produktsida.

Populärt inom handskar för kampsport

 • Adidas MMA Handske Rookie, MMA- & grapplinghandskar

  Adidas MMA Handske Rookie, MMA- & grapplinghandskar
  MMA-handske / Grapplinghandske.Träningshandskar för grappling tillverkade i konstläder med stoppning av EVA. Omlottstängning med kardborreband för fast passform.
 • Fighter Boxhandske Hook, Boxnings- & Thaihandskar

  Fighter Boxhandske Hook, Boxnings- & Thaihandskar
  Kvalitetshandske som kombinerar passformen, känslan och tumskyddet i mexikanska och thailändska handskar, och skyddet i FIGHTER IMT padding system. Förlängt handledsstöd och rem med resår. Specifikationer: Förböjd stoppning. Tumskydd. Förstärkt träffpunkt. Resår i handledsremmen. Ventilation Handskar töjs och formas precis som med skor. Därför är de bra om de sitter tight vid köp. För att undvika skador kan man även linda händerna med boxarlinda. Storleksguide Boxningshandskar 10 oz Används oftast i professionella matcher. Kan även användas som säckhandskar för träning på säckar och mittsar. Bör ej användas vid sparring. 12 oz Används generellt för träning på säck och mitts. Kan även användas för lättare sparring, om hårda slag mot huvudet undviks. Används oftast av yngre ungdomar samt dam
 • Fighter Vikt-Boxhandske, Boxnings- & Thaihandskar

  Fighter Vikt-Boxhandske, Boxnings- & Thaihandskar
  Med Fighter vikthandske får du två träningspass i ett! Du kan justera vikten på handsken från ca. 465 g. till 958 g. i fyra steg.
 • Boxhandske Premium PU (8 OZ)

  Boxhandske Premium PU (8 OZ)
  Genom HAMMERs nätmaterial är en trevlig ventilation garanterad.Fitnessboxningshandskar med premiumegenskaperPerfekt för sportig och ambitiös fitnessboxning3-lagers specialvadderingLyxigt och hållbart kvalitetsläderHandledsskyddErgonomisk komfortIngen förskjutning av stoppning på träffpunktenLuktavvisande foderIntegrerade lufthålFörstärkt tumme som motverkar rotation av leden

Fler tips på handskar för kampsport

 • Brute IMF Sparring Boxing Gloves, Boxningshandskar

  Brute IMF Sparring Boxing Gloves, Boxningshandskar
  De Brute Sparring boxningshandskarna är de idealiska handskarna för sparring, tack vare sprutformen och mjukt polyesterfoder finns det absorbering för dig och din sparringpartner. Handskarna har en ultrasmart design som tillåter minimal handrörelse. Handflatan har en extra stoppning så att du kan ta träffar på handflatan. Den 3 tums handledsremmen för säker passform och extra handledsskydd
 • LivePro Sparring Gloves, Boxnings- & Thaihandskar

  LivePro Sparring Gloves, Boxnings- & Thaihandskar
  Perfekta boxningshandskar för träning med säck, teknisk träning och sparrning. Livepro boxningshandskar är bekväma och funktionella för all sorts träning. De är gjorda av äkta läder, vilket gör dem bekväma och tåliga.
 • Adidas Box-Fit Boxningshandskar Vit/Orange

  Adidas Box-Fit Boxningshandskar Vit/Orange
  Adidas Box-Fit boxningshandskar lämpar sig till exempel väl för den aktiva utövaren eller för motionsboxning. Handskarna är tillverkade av hållbar PU-maya nubuck, och har IMF-skum samt integrerad gelstoppning. ClimaCool-fingerdelar och en helt fuktöverförande insida ökar bekvämligheten och ventileringen, vilket håller händerna svala och torra. Ett 6,5 cm långt elastiskt PU/Velcro-band som går att dra in ger en säker och bekväm passform.
 • Brute Active Fitness Boxing Gloves, Boxningshandskar

  Brute Active Fitness Boxing Gloves, Boxningshandskar
  Brute Active Fitness/Träningsboxningshandskarna är de idealiska träningshandskarna. Slitstarkt Pu-material och nät för cirkulation. Perfekt för Pads och Bag Training. Injektionsformen säkerställer den perfekta stötdämpningen. Den har en tight säker passform med full kardborrstängning.
 • Boxhandske barn Blitz 8 oz

  Boxhandske barn Blitz 8 oz
  Den ultimata boxhandsken har utvecklats speciellt för barnets hand och är utrustad med funktionerna i PREMIUM-serien. Handsken är väldigt bekväm att bära och fixerar den 3-lagers speciella stoppningen vid kollisionspunkten. Det svettavvisande materialet är robust och slitstarkt, det yttre materialet är tillverkat av slitstarkt och hudvänligt PU-material. Garanterad lång träningsglädje och en högkvalitativ introduktion till barns boxningsträning.  
 • Core boxningshandskar 6-12 OZ

  Core boxningshandskar 6-12 OZ
  Core boxningshandskar 6-12 OZ Core boxningshandskarna är tillverkade av mycket slitstarkt och högkvalitativt syntetiskt läder med starka sömmar. Polstringen är perfekt fördelad för professionell användning, vilket gör handskarna mycket bekväma att slå med. Handsken tål krävande träning och passar både nybörjare och mer erfarna boxare. Det tjocka kardborrebandet gör den bekväm och lätt att ta på och dra åt. Handskens handflata är utformad för att vara så andningsbar som möjligt. Produktinformation: Boxningshandskans yttre material: högkvalitativt syntetiskt läderyta. Andningsbar handflata Smidig och mjuk fyllning Tjock kardborreband
 • Boxhandske X-Shock (14 oz)

  Boxhandske X-Shock (14 oz)
  Professionella boxningshandskar med hög komfort i hudvänligt PU-material, för sparring och träning med sandsäck. Utformade för att förbättra luftcirkulationen i handsken. Omsluter din handled helt och hållet, för att förhindra skador och stabilisera handleden när du svingar. Den påsydda förstärkningen av tummen håller din tumme i bästa möjliga position, detta för att förhindra kapselskador.Fitnessboxningshandskar med premiumfunktioner. Perfekt för sportig, ambitiös fitnessboxning 3-lagers specialstoppning Lyxigt och slitstarkt kvalitetsläder Handledsskydd Specialdesignade handskenheter Ergonomi och komfort Stopp vid islagspunkten förskjuts inte Luktavvisande foder Inbyggda lufthål Den sydda förstärkningen av tummen förhindrar fogrotation
 • Gymstick Boxing Gloves

  Gymstick Boxing Gloves
  Dessa kvalitetsboxningshandskar är utmärkta för alla tunga väskor, slagvantar och aerobicspass. Skumvadderad handske ger bra stötdämpning. Bred omlott handledsfäste med kardborrestängning säkerställer tät passform och bra stöd för handleden.
 • Sparring Gloves Venum Challenger 3.0 - Black/White

  Sparring Gloves Venum Challenger 3.0 - Black/White
  Venum Challenger 3.0 Sparring Gloves är särskilt lämpade för MMA. Handskarna har noga utvalda materialval och är utformade med all de komponenter som krävs för att säkerställa ett par högkvalitativa handskar som ger stöd och komfort under fighten.
 • Gymstick Boxing Hand Wraps

  Gymstick Boxing Hand Wraps
  Gymstick Boxing Hand Wrap Strips Skydda dina handleder, Fingrar och Knuck Ryas i alla typer av boxning och kampsportsaktiviteter. Med hjälp av en tumsling och kardborreband kan du säkert fästa dem ordentligt.
 • Hammer Boxing Gloves Cowhide, Boxnings- & Thaihandskar

  Hammer Boxing Gloves Cowhide, Boxnings- & Thaihandskar
  Denna handske är perfekt för boxningsträning. Den breda baksidan på handsken ger mycket täckningsområde, och den speciella stoppningen skyddar perfekt. Vridning av handleden förhindras och trötthet i hand och underarm motverkas. Robust kvalitetsläder för hållbarhet och ultimat komfort under hårda matcher. Premium Boxningshandskar för proffs och ambitiösa boxare, perfekta för sparring, sandsäcksträning och professionella tävlingar Även lämpliga för hårdare slagkombinationer Bred baksida för perfekt täckning Lyxigt och hållbart kvalitetsläder Handledsskydd Ergonomisk komfort Ingen förskjutning av stoppning på träffpunkten Luktavvisande foder Integrerade lufthål Förstärkt tumme som motverkar rotation av leden
 • Adidas Box-Fit Boxningshandskar, vit/grön

  Adidas Box-Fit Boxningshandskar, vit/grön
  Adidas Box-Fit boxningshandskar lämpar sig till exempel väl för den aktiva utövaren eller för motionsboxning. Handskarna är tillverkade av hållbar PU-maya nubuck, och har IMF-skum samt integrerad gelstoppning. ClimaCool-fingerdelar och en helt fuktöverförande insida ökar bekvämligheten och ventileringen, vilket håller händerna svala och torra. Ett 6,5 cm långt elastiskt PU/Velcro-band som går att dra in ger en säker och bekväm passform.
 • Sparring Gloves Venum Challenger 3.0, Black/Gold

  Sparring Gloves Venum Challenger 3.0, Black/Gold
  Venum Challenger 3.0 Sparring Gloves är särskilt lämpade för MMA. Handskarna har noga utvalda materialval och är utformade med all de komponenter som krävs för att säkerställa ett par högkvalitativa handskar som ger stöd och komfort under fighten.
 • Adidas Hybrid 75 väske handskar med öppen tumm

  Adidas Hybrid 75 väske handskar med öppen tumm
  Adidas Hybrid 75 väske handskar med öppen tumm Adidas Hybrid 75-handskar har den bästa Adidas-tekniken du kan hitta! Handskarna är gjorda i rejäl PU med ergonomisk form och injektionsgjuten skumvaddering som kombinerar unik dämpning och slag motstånd. Adidas Hybrid 75 säckhandske har utvecklats för kampsportare som letar efter en säckhandske. Dessa hybridhandskar har ergonomisk design och bra stoppning för att skydda dina händer. Nätet och den öppna tummen ger extra ventilation. Dessa säckhandskar passar nybörjare och entusiaster.
 • Adidas Handlindor 2,55 m, blå

  Adidas Handlindor 2,55 m, blå
  Adidas handlindor Handlindor, som är 2,5 m jlånga och 5 cm breda.  5 cm långa kardborreband. Lindorna är av elastiskt stretch-tyg. Tål även vattentvätt.
 • Adidas Aiba Boxningshandskar, Boxnings- & Thaihandskar

  Adidas Aiba Boxningshandskar, Boxnings- & Thaihandskar
  AIBA licenserade boxhandskar tillverkade i högkvalitativt, äkta läder. Handskarna knäpps med kardborreband. Handskarna är fyllda med IMF fuktabsorberande formskum. Extra fyllning över tumme och handflata ger extra komfort. Dessa AIBA-godkända handskar har blivit specialdesignade för boxare som tävlar enligt AIBA/AOB-regler. AIBA-märke på handskens handflata. Handskar töjs och formas precis som med skor. Därför är de bra om de sitter tight vid köp. För att undvika skador kan man även linda händerna med boxarlinda. Storleksguide Boxningshandskar 10 oz Används oftast i professionella matcher. Kan även användas som säckhandskar för träning på säckar och mittsar. Bör ej användas vid sparring. 12 oz Används generellt för träning på säck och mitts. Kan även användas för lättare sparring, om hårda
 • UFC Hand Wraps, Gelhandskar & Lindor

  UFC Hand Wraps, Gelhandskar & Lindor
  UFC Hand Wraps är högkvalitativ boxningsbandage gjorda av en elastisk blandning av bomull och polyester. UFC Hand Wraps ger ökat stöd för leder och knogar vid träning, till exempel sparring, på en säck eller mitts eller i kamp. Bandaget är 4,5 m långt och 5 cm. bred. Praktiskt tumrem och kardborrband gör den enkel att ta på och en bra passform. Säljs i par. Wrapsen har Tumrem och kardborreband. Säljs i par.
 • Excalibur Boxningshandskar Thunder Pro

  Excalibur Boxningshandskar Thunder Pro
  Ett par handgjorda boxningshandskar i Excalibur-serien! Tumfixering och kardborrespänne Handgjorda boxhandskar Det ergonomiskt formade fyllningen är tillverkat av ett specialskum med hög densitet som optimalt absorberar kraften från slagen och både skyddar och stabiliserar fingrar och handleder. Boxningshandskarna kommer med en förvaringspåse att ha dem i till och från passet. De har kardborrefäste så du enkelt kan ta av och på dem och de är dessutom utrustade med handleds- och tumfixering för att skydda optimalt. Övrig information Material: Konstgjort läder Fyllning: Specialskum Kardborrespänne Förvaringspåse Handledsfixering Tumfixering
 • Adidas Handlindor 2,55 m, röd

  Adidas Handlindor 2,55 m, röd
  Adidas handlindor Handlindor, som är 2,5 m jlånga och 5 cm breda.  5 cm långa kardborreband. Lindorna är av elastiskt stretch-tyg. Tål även vattentvätt.
 • HAMMERBOXING Premium Fight (12 oz)

  HAMMERBOXING Premium Fight (12 oz)
  PREMIUM FIGHT Boxningshandskar är perfekta för boxningsträning. Den breda baksidan på handsken ger mycket täckningsområde, och den speciella stoppningen skyddar perfekt. Vridning av handleden förhindras och trötthet i hand och underarm motverkas. Robust kvalitetsläder för hållbarhet och ultimat komfort under hårda matcher.Påsydd, förstärkt tumme för att förhindra vridning av ledenErgonomisk bärkomfortHögkvalitativt och hållbart kvalitetsläderPremium boxhandskar för proffs och ambitiösa fighters, perfekta för sparring, träning på sandsäcken och proffstävlingar
 • Gorilla Sports Boxningshandskar GS

  Gorilla Sports Boxningshandskar GS
  Beroende på användningsområde använder boxare handskar av olika storlek/tjocklek. För att täcka alla olika områden erbjuder vi våra boxningshandskar i versionerna 10oz, 12oz, 14oz och 16oz där oz är mängden stoppning och med det hur mjuk/hård handsken är. Storleksguide 10oz är den officiella matchvikten på boxningshandskar och används utöver match till träning på säck och mittsar. 12oz är lite tjockare och kan användas till sparring för personer som väger mellan 50-70kg men används oftast till träning tex med mittsar och boxningssäck. 14oz används främst till sparring för personer som väger mellan 70-80kg men passar såklart alla. 16oz är den tjockaste av boxningshandskarna Gorilla Sports säljer och är främst sparringhandskar till personer som väger över 80kg. Kan även vara ett alternativ f
 • Boxhandske X-Shock (12 oz)

  Boxhandske X-Shock (12 oz)
  Professionella boxningshandskar med hög komfort i hudvänligt PU-material, för sparring och träning med sandsäck. Utformade för att förbättra luftcirkulationen i handsken. Omsluter din handled helt och hållet, för att förhindra skador och stabilisera handleden när du svingar. Den påsydda förstärkningen av tummen håller din tumme i bästa möjliga position, detta för att förhindra kapselskador.Fitnessboxningshandskar med premiumfunktioner. Perfekt för sportig, ambitiös fitnessboxning 3-lagers specialstoppning Lyxigt och slitstarkt kvalitetsläder Handledsskydd Specialdesignade handskenheter Ergonomi och komfort Stopp vid islagspunkten förskjuts inte Luktavvisande foder Inbyggda lufthål Den sydda förstärkningen av tummen förhindrar fogrotation
 • Venum Challenger Mma Gloves, Black/Black

  Venum Challenger Mma Gloves, Black/Black
  Challenger MMA Glover från Venum är ett par snygga och högkvalitativa handskar som både lämpar sig för träning och match!
 • Barnboxningshandse barn Blitz 6 oz

  Barnboxningshandse barn Blitz 6 oz
  Den speciellt utformade handskeenheten ger hög komfort och en 3-lagers specialvaddering håller träffpunkten på plats. Materialet är svettåligt och robust, medan det yttre materialet är slitstarkt, hudvänligt och mjukgörande, gjort av bästa polyuretan. Barnen får garanterat roligt på träningen, och ger bästa möjliga introduktion till boxning.
 • Boxhandske X-Shock (10 oz)

  Boxhandske X-Shock (10 oz)
  Professionella boxningshandskar med hög komfort i hudvänligt PU-material, för sparring och träning med sandsäck. Utformade för att förbättra luftcirkulationen i handsken. Omsluter din handled helt och hållet, för att förhindra skador och stabilisera handleden när du svingar. Den påsydda förstärkningen av tummen håller din tumme i bästa möjliga position, detta för att förhindra kapselskador.Fitnessboxningshandskar med premiumfunktioner. Perfekt för sportig, ambitiös fitnessboxning 3-lagers specialstoppning Lyxigt och slitstarkt kvalitetsläder Handledsskydd Specialdesignade handskenheter Ergonomi och komfort Stopp vid islagspunkten förskjuts inte Luktavvisande foder Inbyggda lufthål Den sydda förstärkningen av tummen förhindrar fogrotation
 • Brute Classic Boxing Gloves, Boxningshandskar

  Brute Classic Boxing Gloves, Boxningshandskar
  Brute Classic Kick (Boxing) handskarna är de idealiska Allround (Kick) boxningshandskarna. Kan användas för (amatör)boxning, boxningssäcksträning eller professionell kickboxning. De Brute Classic (Kick) boxningshandskarna har en tight och säker passform med full handledsomslutning med krok och ögla. Det skiktade skummet och latexstoppningen ger rätt hårdhet och absorption.
 • Hammer Boxing Gloves X-Shock, Boxnings- & Thaihandskar

  Hammer Boxing Gloves X-Shock, Boxnings- & Thaihandskar
  Professionella boxningshandskar med hög komfort i hudvänligt PU-material, för sparring och träning med sandsäck. Utformade för att förbättra luftcirkulationen i handsken. Omsluter din handled helt och hållet, för att förhindra skador och stabilisera handleden när du svingar. Den påsydda förstärkningen av tummen håller din tumme i bästa möjliga position, detta för att förhindra kapselskador. Fitness-boxningshandskar med förstklassiga egenskaper Perfekt för sportig, ambitiös fitnessboxning 3-lagers specialvaddering Lyxig och slittålig kvalitetsläder Handledsskydd Speciellt utformade handskeenheter Ergonomi och bekvämlighet Stoppning på träffpunkten förskjuts ej Luktavvisande foder Inbyggda lufthål Den påsydda förstärkningen av tummen förhindrar ledrotation
 • Core säckhandskar

  Core säckhandskar
  Core säckhandskar Core Boxnings handskar är mycket slitstarka och högkvalitativa och är utformade för extremt hård träning. Designen och materialet tål även de tuffaste väskorna, och de är ergonomiskt utformade för maximalt handskydd och säkerhet. Säckhandskarna är tillverkade av syntetiskt läder och handflatorna är tillverkade av andningsbart men slitstarkt nätmaterial. Produktinformation Handskans material: syntetiskt läder Material i handflatan: andningsbart nätmaterial Mycket mjukt material Lämplig för såväl nybörjare som mer erfarna entusiaster. Notera: Boxningshandskar i storlek S/M är ganska små och passar bättre för juniorer eller småhänder. Vi rekommenderar storlek L/XL för vuxna.
 • Master Fitness Handlinda, Linda

  Master Fitness Handlinda, Linda
  Handlinda i svart bomull för användning under boxhandsken. 320 cm lång.
 • Adidas Boxhandske Pro Glory, Boxnings- & Thaihandskar

  Adidas Boxhandske Pro Glory, Boxnings- & Thaihandskar
  GLORY professionella boxhandskar i äkta läder med snörning. Vaddering tillverkad i injicerat formskum samt tagel. Handflatan är stoppad med polyesterskum och har en stel manschett för extra komfort. Traditionell snörning. Stor adidaslogga finns tryckt på handskarnas utsida. Handskar töjs och formas precis som med skor. Därför är de bra om de sitter tight vid köp. För att undvika skador kan man även linda händerna med boxarlinda. Storleksguide Boxningshandskar 10 oz Används oftast i professionella matcher. Kan även användas som säckhandskar för träning på säckar och mittsar. Bör ej användas vid sparring. 12 oz Används generellt för träning på säck och mitts. Kan även användas för lättare sparring, om hårda slag mot huvudet undviks. Används oftast av yngre ungdomar samt damer. 14 oz Används
 • Hammer Boxing Children´S Boxing Glove Blitz, Boxnings- & Thaihandskar

  Hammer Boxing Children´S Boxing Glove Blitz, Boxnings- & Thaihandskar
  Denna ultimata boxningshandske för barn är speciellt utformad för barnets händer. Den speciellt utformade handsken ger hög komfort och en 3-lagers specialvaddering håller träffpunkten på plats. Materialet är svettåligt och robust, medan det yttre materialet är slitstarkt, hudvänligt och mjukgörande, gjort av bästa polyuretan. Barnen får garanterat roligt på träningen, och ger bästa möjliga introduktion till boxning.
 • Brute Hand Wraps, Gelhandskar & Lindor

  Brute Hand Wraps, Gelhandskar & Lindor
  Brute Handwraps är gjorda för att stödja och skydda dina händer och handleder under flera kampsportspass. Banden är gjorda av en elastisk nylon för en enkel och bekväm passform. Banden är lätta att använda med krok- och ögleförslutning. Wraps är tvättbara.
 • Excalibur Boxningshandskar Classic

  Excalibur Boxningshandskar Classic
  Boxningshandsken som imponerar när det gäller passform, stabilitet, dämpning, komfort och design. Det ergonomiskt formade materialet är tillverkat av ett specialt skum med hög täthet som skyddar finger- och handledsbenen och stabiliserar dem samtidigt. Handgjorda boxhandskar Antik läder-look Skum med hög densitet Tumfixering Extra bred fixering av handleden Kardborrfäste Tillverkade av hållbart PU-syntetiskt konstläder med något antikt läderutseende, specialskum med hög täthet för optimal slagabsorption, tumfixeringen och extra breda fixering av handleden för säkerhet samt kardborrespänne för att snabbt och smidigt ta av och på. Boxhandskarna levereras i en försäljningsförpackning som går att använda som en påse för att förvara handskarna i efter träning eller under transport. Övrig inform
 • Hammer Boxing Gloves Premium Training, Boxnings- & Thaihandskar

  Hammer Boxing Gloves Premium Training, Boxnings- & Thaihandskar
  Perfekt för nybörjare och avancerade. Boxningshandskarna Premium Training är i slitstarkt PU-material med många fördelar: förböjd stoppning, fäst tumme, lufthål och kardborreband för att stabilisera handleden. Genom HAMMERs nätmaterial är en trevlig ventilation garanterad. Fitnessboxningshandskar med premiumegenskaper Perfekt för sportig och ambitiös fitnessboxning 3-lagers specialvaddering Lyxigt och hållbart kvalitetsläder Handledsskydd Ergonomisk komfort Ingen förskjutning av stoppning på träffpunkten Luktavvisande foder Integrerade lufthål Förstärkt tumme som motverkar rotation av leden
 • UFC MMA Gloves, MMA- & grapplinghandskar

  UFC MMA Gloves, MMA- & grapplinghandskar
  UFC MMA-handskar är UFC: s bästsäljare i Europa och USA. En gripande handske som ger stor rörelsefrihet i greppet. Designad utan tumme och med öppen handflata. Med de mjuka fingrarna i handsken får du hög komfort i greppet. Tillverkad av PU-material med fokus på hög hållbarhet. Starkt kardborreband vid handleden säkerställer att handsken passar bra under hela träningspasset. Specifikationer: Tillverkad av PU-material Säljs parvis Vikt: 5 oz. Storlekar: S / M och L / XL
 • Adidas Speed 100 boxningshandskar 14oz

  Adidas Speed 100 boxningshandskar 14oz
  Adidas Speed 100 boxningshandskar 14oz Adidas Speed 100 boxningshandskar är lätta och andas. Polyuretanytan gör dessa hanskar hållbara. På handflatan finns ett andandes Climacool-när som ser till, att dina händer hålls torra och svala under hela träningen. Den formade polyuretanvadderingsskumet suger åt sig slagen, så din hand hålls hel. Produktinfo: Vikt/Storlek: 14oz PolyuretaniEVA-skum Foder som förflyttar fukten Normal passform
 • Adidas Hybrid 100 boxningshandskar

  Adidas Hybrid 100 boxningshandskar
  Adidas Hybrid 100 boxningshandskar Adidas Hybrid 100-handskar är den bästa Adidas-tekniken du kan hittar! Handskarna är gjorda i rejäl PU med ergonomisk form och injektionsgjuten skumvaddering som kombinerar unik dämpning och slag motstånd. Till professionell träning och sparring. Den ergonomiska designen och den hållbara materialet gör att du har en högkvalitativ och långvarig boxningshandske som du älskar att använda och träna med. Den bästa Adidas-tekniken används i denna hybrid serie handske. Innovativt kardborreremmar och den elastiska remmen ger säker stängning och hållbar krok-n-loop-säkerhet.
 • Adidas IBA Boxningshandskar, röd

  Adidas IBA Boxningshandskar, röd
  Adidas IBA Boxningshandskar, rödUtmärkta och snygga röda Adidas boxningshandskar för även den mest fartfyllda boxningsträningen och sparringen. Dessa boxningshandskar är godkända av International Boxing Association (IBA) och är tillverkade av högkvalitativt läder och EVA-skum, med kardborreknäppning. Varje handske väger 283,5 gram (10 ounces).Produktinformation:Färgen rödMaterial: Läder, EVA-skumFormad brotschKardborrknäppningGodkänd av IBAVikt per handske: 10 ozFörpackningens mått:Vikt: 0,62 kgLängd: 17 cmHöjd: 40 cmBredd: 17 cm
 • Boxhandske Premium Fitness (8 OZ)

  Boxhandske Premium Fitness (8 OZ)
  Den formade handsken ger hög komfort. Materialet är tufft och tåligt. Handboll stoppning och inkorporerade lufthål ger bra ventilering. Handledsskydd med elastisk kardborreknäppning. Robust buffelläder för hållbarhet och ultimat komfort. Fitnessboxningshandskar med premiumegenskaperPerfekt för sportig och ambitiös fitnessboxningRobust buffelläder för hållbarhet och naturlig passform3-lagers specialvadderingLyxigt och hållbart kvalitétsläderHandledsskyddErgonomisk komfortIngen förskjutning av stoppning på träffpunktenLuktavvisande foderIntegrerade lufthålFörstärkt tumme som motverkar rotation av leden
 • Mueller Wonder Wrap, Gelhandskar & Lindor

  Mueller Wonder Wrap, Gelhandskar & Lindor
  Elastisk linda med nylonfiber Släpper igenom luft, kontrollerad kompression Bekväm, återanvändbar Enkel på-/avtagning
 • Adidas Performer Boxningshandskar, svart

  Adidas Performer Boxningshandskar, svart
  Adidas Performer boxningshandskar för sparring, tävlingar och för de som kräver kvalitet! Handskarna är tillverkade av hållbart konstläder och har förstärkta sömmar. Perfekt fördelat proffsig stoppning/fyllning gör det bekvämt att slå med denna handsken. Den hållbara kardborrefästningen är lätt att hantera och gör det lätt att ta på sig handskarna. Den fastsydda tummen ger bättre skydd och minimerar skador. Handskarna är tillverkade av konstläder, vilket gör det lätt att sköta handskarna. Du kan rengöra handskarna med desinfektionsmedel eller en bestämd trasa. Glöm inte att torka handskarna efter rengöring och träning. Adidas handskar uppfyller även de högsta förväntningarna! Konstläder av extremt hög kvalitet. Integrerat skum ger ordentligt stöd till handleden. Velcro kardborreband + styv rem.
 • Brute Starter Boxing Gloves, Boxningshandskar

  Brute Starter Boxing Gloves, Boxningshandskar
  Brute Junior (Kick) boxningshandskarna är idealiska för alla startande fighters. Som gillar att inte bara ha en kvalitet utan också en snygg och prisvärd handske. Boxningshandsken är gjord av ett slitstarkt PVC-material. Med den solida bomullsstoppningen finns det ultimat skydd under din session. Helt omlott kardborreband säkerställer en tät passform runt handlederna för optimalt stöd.
 • Brute Training Boxing Gloves, Boxningshandskar

  Brute Training Boxing Gloves, Boxningshandskar
  Brute tränings- och sparringshandskar är de idealiska handskarna för din träning och sparring på alla nivåer. Polysester Soft Touch Foder och skum/latex skiktad stoppning erbjuder den perfekta stötdämpningen. Mesch säkerställer luftcirkulation. Den har en snäv och säker passform med full handledsomslutning med krok och ögla.
 • Excalibur Boxningshandskar Club Pro

  Excalibur Boxningshandskar Club Pro
  Boxningshandskar i vår serie som vi har valt att döpa till Excalibur. Dessa boxningshandskar passar för krävande boxningsträning både hemma och på boxningsklubben. Handgjorda boxningshandskar Bred fixering av handled Snabbt och smidigt kardborrfäste Materialet de är tillverkade av är slitstarkt läder och specialskum med hög densitet för optimal slagabsorption. Tumfixeringen ihop med den extra breda fixeringen av handleden garanterar optimalt stöd och träningssäkerhet. Detta samtidigt som kardborrfäste gör det möjligt att sätta på och ta av boxningshandskar snabbt och enkelt utan hjälp av en kompis. Boxhandskarna levereras i en kvalitativ förpackning som fungerar som påse för förvaring av handskarna såvä efter träning som under transport. Övrig information Material: Läder med specialskum me
 • Reebok Retail Boxing Gloves, Boxnings- & Thaihandskar

  Reebok Retail Boxing Gloves, Boxnings- & Thaihandskar
  Reebok Boxing Gloves Gold/Black är en handske som är designad för boxningsträning med fokus på 4 väsentliga egenskaper som är centrala för en god solid träning: 5 mm gel-stödabsorbering. Detta ger möjlighet till maximal effekt i slag, samtidigt som det ger komfort och skydd för handen. Handledsskydd med säkert band. Det förstärkta handledsskyddet kan hjälpa mot potentiella skador och ger komfort och stöd för handleden. Skumfyllning. Fyllningen ger bättre passform och komfort, och låter utövaren fokusera uteslutande på slag mot boxningssäck, pad eller sparringpartner. Ventilering. Ytan är difussionsöppen. Handsken har en nerkylningseffekt och reducerar sannolikheten för illaluktande svettiga handskar efter träning. Dessa 4 teknologier ger tillsammans maximal komfort och beskydd och låter di
 • Adidas Ultima boxningshandskar, röd

  Adidas Ultima boxningshandskar, röd
  Adidas ULTIMA boxningshandskar – perfekt kvalitet för sofistikerade och professionella boxare. Boxningshandskar på proffsnivå, vilka är tillverkade av bästa buffelskinn, vilket gör dem extremt hållbara. Den formsprutade skumstoppningen med luftkanaler och integrerad gelfickor garanterar bästa skydd och bekvämlighet. Adidas ULTIMA-boxningshandskar har en stor elastisk kardborreknäppning, som ger en säker fästning och rörlighet till handleden. Buffelskinn Innerdel PU. I-PROTECH- teknologi (formsprutad skumstoppning) Stadig velcroknäppning.
 • Boxhandske Master (14 OZ)

  Boxhandske Master (14 OZ)
  Med ett stadigt handledsstöd så sitter dessa boxhandskar som gjutna på händerna. Vi rekommenderar att man använder handlinda för bästa passform. Handskarna är tillverkade i slitstark PU som har samma livslängd som handskar i naturskinn. Tummen är fäst intill handsken, precis som är brukligt. Tjock polstring och handskarna kan användas för användning både på säck, träning med mittsar eller för sparring. Finns i 10, 12 samt 14 OZ.
 • Everlast Elite Training v2 (1O OZ)

  Everlast Elite Training v2 (1O OZ)
  Den skyddande skumkudden ger extra komfort. Handskarna stängs med ett robust kardborreband. Evercool palmpaneler på handflatan håller inte bara händerna välventilerade utan minimerar också svett. Evershield-tekniken ger handledsstöd och håller handskarna på plats.Teknisk beskrivning: Träningshandskar i premium syntetiskt läder Skyddande innerfoder Luftventiler i mesh Högkvalitativa sömmar kardborrestängning
 • Sparring Gloves Venum Challenger 3.0, Black/Black

  Sparring Gloves Venum Challenger 3.0, Black/Black
  Venum Challenger 3.0 Sparring Gloves är särskilt lämpade för MMA. Handskarna har noga utvalda materialval och är utformade med all de komponenter som krävs för att säkerställa ett par högkvalitativa handskar som ger stöd och komfort under fighten.
 • Brute Boxing Bag Gloves, Boxningshandskar

  Brute Boxing Bag Gloves, Boxningshandskar
  Brute Bag-boxningshandskarna är idealiska för boxningssäcksträning, handskarna är inte gjorda för sparring. Nätet säkerställer palmventilation. Lättare handske med mindre säkerhet vid tummen. Erfarenhet behövs för att förebygga skador. Handledsomslutning med krok och ögla
ilead