Mittsar & Pads

Sparringhandskar, boxningskudde eller kort och gott mittsar. Dessa finns i lite olika utföranden och kan ha olika namn. De är alla en slags kudde som man slår eller sparkar mot vid sparring inom kampsport. Mittsar används i par och är ofta tillverkade i läder med stoppning av skumgummi.

Populärt inom mittsar & pads

 • BAC Hand Pad S High Absorber, Mitts

  BAC Hand Pad S High Absorber, Mitts
  Stilrena pads med BACs speciella stoppning som är extremt slagabsorberande. Mått: 25x20x6 cm (Small) 45x25x10 cm (Medium) 58x30x15 cm (Large)
 • Master Fitness Handmitts, Mitts

  Master Fitness Handmitts, Mitts
  Skumgummistoppad handmitts med nylonhandtag. Yttermaterial av läder. Mått: 26 x 22 x 6 cm
 • Adidas Speed Thai Pad, Mitts

  Adidas Speed Thai Pad, Mitts
  Thaimitts / Thaipad i konstläder. Traditionellt grepp med två remmar på baksidan. Specifikationer: Mått: ca 41 x 20 x 12 cm Säljs styckvis
 • Master Fitness Sparkmitts Stor, Mitts

  Master Fitness Sparkmitts Stor, Mitts
  Sandwichstoppad sparkmitts med många olika greppalternativ. Tillverkad i läder. Mått: 55 x 30 x 16 cm.

Fler tips på mittsar & pads

 • Fighter Cuba Pads Svart/Röd, Mitts

  Fighter Cuba Pads Svart/Röd, Mitts
  Klassiska kubanska Hook n´Jab, sk CUBA PADS. Mellanstorlek med lagom böjd form. Tillverkad i slitstarkt läder med mycket bra passform och Extra stoppning i handflatan ger bättre grepp och skydd. Extra lager stoppning av FIGHTER GEL. Säljes i par.
 • Abilica Focuspads, Mitts

  Abilica Focuspads, Mitts
  Abilica FocusPads - funktionella slagkuddar i hög kvalitet. Mått: 20x26cm. 45-65mm gjutna och ergonomiskt anpassad stoppning och justeringsmöjligheter på handleden för optimal passform och god kontroll. Tillverkad av PU / PVC material, med skydd över fingertoppar för ökad säkerhet. Levereras i par.
 • Brute Junior Focus Pads - Pair, Mittsar / Pads

  Brute Junior Focus Pads - Pair, Mittsar / Pads
  Brute Junior Focus Pads är perfekta för din träningssession. Det högkvalitativa pvc-materialet och dubbelskiktade skumstoppningen säkerställer maximal stötabsorbering. De lätta kuddarna är lätta att använda och flytta runt för snabba kraftfulla sessioner. Handledsremmen säkerställer ännu mer stabilitet.
 • Brute Thai Pads 20x40 cm - Mittsar / Pads

  Brute Thai Pads 20x40 cm - Mittsar / Pads
  Brute Thai Pads är gjorda för att skydda dig från alla slag under din träning. Böjd design för att stimulera din teknik. Det dubbelskiktade bundna skummet absorberar stötar från varje träff. Den kraftiga syntetiska Pu gör dynorna extremt hållbara. Obs! Säljes styckvis.
 • Brute Thai Pads 20x34 cm - Mittsar / Pads

  Brute Thai Pads 20x34 cm - Mittsar / Pads
  Brute Thai Pads är gjorda för att skydda dig från alla slag under din träning. Böjd design för att stimulera din teknik. Det dubbelskiktade bundna skummet absorberar stötar från varje träff. Den kraftiga syntetiska Pu gör dynorna extremt hållbara. Obs! Säljes styckvis
 • Adidas Dubbel Sparkspade För Barn, Mitts

  Adidas Dubbel Sparkspade För Barn, Mitts
  Extra liten dubbel taekwondo sparkmitt för sparkträning. Tillverkad i konstläder. Nylonband i handtaget.
 • Hammer Boxing Thai Pad, Leather, Black/White, One Piece, Mitts

  Hammer Boxing Thai Pad, Leather, Black/White, One Piece, Mitts
  Ett slagområde på 40 x 19 cm Större än konventionella dubbla sparkmitts Justerbara armremmar som anpassar sig efter just dig 11 cm tjock kudde Denna flera lager tjocka och 11 cm breda produkt ger ultimat stötdämpning på alla områden och utmärkt skydd mot alla slag och sparkar. Med hjälp av två kardborrband sitter stötkuddarna på plats och garanterar optimal hantering. Slagområdet är på 40 x 19 cm och tål både slag-- och sparktekniker.
 • Adidas Enkel Sparkspade, Mitts

  Adidas Enkel Sparkspade, Mitts
  Enkel taekwondo sparkmitt för sparkträning. Tillverkad i konstläder. Nylonband i handtaget.
 • Hammer Boxing Curved Focus Mitt Short - Par, Mitts

  Hammer Boxing Curved Focus Mitt Short - Par, Mitts
  Sparkmitten är tillverkad i mjukt läder och lämpar sig perfekt för boxningsträning med en partner. Den består av åtsittande tyg för fingrar och en rejäl ficka för handleden. Den stängs med kardborreknäppning, detta för optimal passform. Sparkmitt 2 Target är tillverkad i mjukt läder och är perfekt för boxningsträning med partners. Baksidan består av en åtsittande fingrar och en påsydd solid ficka. Kardborreknäppning vid handleden för optimal passform. Säljes parvis.
 • Brute Thai Pad 20x37 cm, Mittsar / Pads

  Brute Thai Pad 20x37 cm, Mittsar / Pads
  Brute Thai Pads är gjorda för att skydda dig från alla slag under din träning. Böjd design för att stimulera din teknik. Det dubbelskiktade bundna skummet absorberar stötar från varje träff. Den kraftiga syntetiska Pu gör dynorna extremt hållbara. Obs! Säljs inte i par.
 • Concept Line Hand Mitts Focus, Mitts

  Concept Line Hand Mitts Focus, Mitts
  Lätt och smidig mitts för precisionsträning och gruppträning. Säljs i par.
 • Venum Light Focus Mitts, White/Black (Pair)

  Venum Light Focus Mitts, White/Black (Pair)
  Venum Light Focus Mitts är det ultimata valet för dig som vill träna armbågsslag och utveckla din teknik.
 • Gorilla Sports Mitts

  Gorilla Sports Mitts
  Mits av konstläder garanterar en lång hållbarhet och utgör ett utmärkt stötdämpande skydd för både den som slår och, framföallt, för den som håller i mitsen. Slagplattan är 9,5cm tjock och blir 15cm tjock/hög inklusive handtaget och spännena på baksidan. Den passar mycket bra för att absorbera både sparkar och slag och på baksidan finns två spännen och ett grepp(se bild).
 • Gymstick Punching Mitts

  Gymstick Punching Mitts
  Punching Mitts hjälper till att förbättra stansningstekniken och är utmärkta för snabbhet och noggrannhet i din träning. Med dessa bekväma, vadderade och slitstarka mittarna kan du fånga snabba stanskombinationer säkert utan att uppleva armtrötthet. Böjd form är idealisk för att fånga snabba slag. Passar bra för nybörjare och avancerade boxare.
 • Brute Senior Focus Pads - Pair, Mittsar / Pads

  Brute Senior Focus Pads - Pair, Mittsar / Pads
  Brute Senior Focus Pads är perfekta för ditt träningspass. Det högkvalitativa pvc-materialet och dubbelskiktade skumstoppningen säkerställer maximal stötabsorbering. De lätta kuddarna är lätta att använda och flytta runt för snabba kraftfulla sessioner. Handledsremmen säkerställer ännu mer stabilitet.
 • Adidas Focus Mitts Air, Mitts

  Adidas Focus Mitts Air, Mitts
  Rejält kraftig mitts med specialstoppning som ger extremt hög slagdämpning. Både träffsida och handsksida är tillverkade i högkvalitativt läder. Greppboll, handledstöd och rejäl rem att dra åt. Säljes i par. Specifikationer: Mått: ca 26x23x12 cm
 • Adidas Focus Mitts Fitness, Mitts

  Adidas Focus Mitts Fitness, Mitts
  Kvadratiska mittsar tillverkade i kraftig PU. EVA skumfyllning blandat med extra sandwichstoppning ger optimal hållbarhet samt stor chockabsorberande förmåga. Med en stilren adidas-logga. Träningstillbehör med liten träffyta avsedd för precisionsträning. Säljes i par. Specifikationer: Mått: ca 21x18x7 cm
 • Brute Low Kick Pad - Single, Mittsar / Pads

  Brute Low Kick Pad - Single, Mittsar / Pads
  Den Brute Low Kick Pad är skapad för kraft och hög prestanda. Den absorberar stötar av upprepade slag, ben- och skärspark, fotstöt i knän. Sparkdynan är utformad för att hjälpa tränaren att hjälpa sin elev med effektiva sparkar. Sparkdynan är designad med ett kraftigt Pu-material och dubbelskiktad högdensitetsstoppning. Storlek: 40,65 X40,65 Cm
 • K-Well Scudo Curvo Silver, Pads

  K-Well Scudo Curvo Silver, Pads
  Box Shield är en böjd sköld helt tillverkad i Italien, och tack vare sitt tåliga stoppning är den det idealiska verktyget för intensiv träning inom Kickboxning, Muay Thai, MMA och fitboxning. Designad och skapad för parträning, låter Box Shield dig arbeta med en partner på fot-/slagsekvenser med total säkerhet och komfort. Praktisk och lätt, den är speciellt utformad för att erbjuda dig en högpresterande produkt av hög kvalitet. Med stoppning i miljövänligt material för total stötdämpning. Med tre bakre handtag för att säkerställa ett mycket stadigt grepp. Skölden är särskilt lämplig för Kickboxning, Muay Thai och MMA. Storlek (cm): 67 x 36 x 10
 • Brute Curved Focus Pads - Pair, Mittsar / Pads

  Brute Curved Focus Pads - Pair, Mittsar / Pads
  Brute Curved Focus Pads är perfekta för att träna hastighet, timing, kraft och precision. Kuddarna är tillverkade av högkvalitativ PVC med nät som säkerställer god luftcirkulation. Den dubbla skumpolstringen garanterar maximal stötdämpning. Dessa lätta kuddar är lätta att använda och flytta runt för snabba och kraftfulla träningspass.
 • Brute Curved Strike Shield - Single, Mittsar / Pads

  Brute Curved Strike Shield - Single, Mittsar / Pads
  Brute Curved Strike Shield är designad för att absorbera alla typer av sparkar och slag, och den böjda formen gör detta ännu enklare. Dynan har handtag på baksidan för att underlätta hantering. Den är tillverkad av ett kraftigt PU-material och har en dubbelskiktad stoppning av luftskum/latex för optimal absorption. Storleken är 38,5 x 59 cm.
 • LivePro Focus Pad, Mitts

  LivePro Focus Pad, Mitts
  Traditionella point gloves för träning av teknik, hastighet och precision. Stygnen ger god stabilitet och en stor slagyta. Storlek: 24*18 cm
 • Handmittsar/Fokusmittsar - Recoil (parvis)

  Handmittsar/Fokusmittsar - Recoil (parvis)
 • Brute Round Kick Pad 42 cm - Single, Mittsar / Pads

  Brute Round Kick Pad 42 cm - Single, Mittsar / Pads
  Brute Round Kick Pad är utformad för hög kraft och prestanda. Den absorberar upprepade slag, ben- och skärsparkar samt fotstötar mot knäna. Sparkudden är utformad för att hjälpa tränaren att lära ut effektiva sparkar till sina elever. Den är tillverkad av ett kraftigt PU-material och har en dubbelskiktad högdensitetsstoppning. Storleken är 42 cm i diameter.

Sparkmitts med sandwichstoppning

Mittsar för slag och sparkar har lite olika konstruktion. Sparkar är i regel mycket hårdare och kräver därför bättre stoppning.

Sparmitts (sparkspadar) är mycket kompakta och har oftast en så kallad sandwichstoppning. Det gör att mittsen har en hög chockabsorberande förmåga från kraftiga sparkar.

ilead