Mittsar & Pads

Sparringhandskar, boxningskudde eller kort och gott mittsar. Dessa finns i lite olika utföranden och kan ha olika namn. De är alla en slags kudde som man slår eller sparkar mot vid sparring inom kampsport. Mittsar används i par och är ofta tillverkade i läder med stoppning av skumgummi.

Populärt inom mittsar & pads

 • BAC Hand Pad S High Absorber, Mitts

  BAC Hand Pad S High Absorber, Mitts
  Stilrena pads med BACs speciella stoppning som är extremt slagabsorberande. Mått: 25x20x6 cm (Small) 45x25x10 cm (Medium) 58x30x15 cm (Large)
 • Master Fitness Handmitts, Mitts

  Master Fitness Handmitts, Mitts
  Skumgummistoppad handmitts med nylonhandtag. Yttermaterial av läder. Mått: 26 x 22 x 6 cm
 • Master Fitness Sparkmitts Stor, Mitts

  Master Fitness Sparkmitts Stor, Mitts
  Sandwichstoppad sparkmitts med många olika greppalternativ. Tillverkad i läder. Mått: 55 x 30 x 16 cm.
 • Adidas Speed Thai Pad, Mitts

  Adidas Speed Thai Pad, Mitts
  Thaimitts / Thaipad i konstläder. Traditionellt grepp med två remmar på baksidan. Specifikationer: Mått: ca 41 x 20 x 12 cm Säljs styckvis

Fler tips på mittsar & pads

 • Adidas Enkel Sparkspade, Mitts

  Adidas Enkel Sparkspade, Mitts
  Enkel taekwondo sparkmitt för sparkträning. Tillverkad i konstläder. Nylonband i handtaget.
 • Concept Line Hand Mitts Focus, Mitts

  Concept Line Hand Mitts Focus, Mitts
  Lätt och smidig mitts för precisionsträning och gruppträning. Säljs i par.
 • Thaimittsar - Recoil (Parvis)

  Thaimittsar - Recoil (Parvis)
 • Abilica Focuspads, Mitts

  Abilica Focuspads, Mitts
  Abilica FocusPads - funktionella slagkuddar i hög kvalitet. Mått: 20x26cm. 45-65mm gjutna och ergonomiskt anpassad stoppning och justeringsmöjligheter på handleden för optimal passform och god kontroll. Tillverkad av PU / PVC material, med skydd över fingertoppar för ökad säkerhet. Levereras i par.
 • Venum Light Focus Mitts, White/Black (Pair)

  Venum Light Focus Mitts, White/Black (Pair)
  Venum Light Focus Mitts är det ultimata valet för dig som vill träna armbågsslag och utveckla din teknik.
 • Fighter Cuba Pads Svart/Röd, Mitts

  Fighter Cuba Pads Svart/Röd, Mitts
  Klassiska kubanska Hook n´Jab, sk CUBA PADS. Mellanstorlek med lagom böjd form. Tillverkad i slitstarkt läder med mycket bra passform och Extra stoppning i handflatan ger bättre grepp och skydd. Extra lager stoppning av FIGHTER GEL. Säljes i par.
 • Brute Thai Pads 20x40 cm - Mittsar / Pads

  Brute Thai Pads 20x40 cm - Mittsar / Pads
  Brute Thai Pads är gjorda för att skydda dig från alla slag under din träning. Böjd design för att stimulera din teknik. Det dubbelskiktade bundna skummet absorberar stötar från varje träff. Den kraftiga syntetiska Pu gör dynorna extremt hållbara. Obs! Säljes styckvis.
 • Venum Light Focus Mitts, Black/Black (Pair)

  Venum Light Focus Mitts, Black/Black (Pair)
  Venum Light Focus Mitts är det ultimata valet för dig som vill träna armbågsslag och utveckla din teknik.
 • Handmittsar/Fokusmittsar - Recoil (parvis)

  Handmittsar/Fokusmittsar - Recoil (parvis)
 • Hammer Boxing Thai Pad, Leather, Black/White, One Piece, Mitts

  Hammer Boxing Thai Pad, Leather, Black/White, One Piece, Mitts
  Ett slagområde på 40 x 19 cm Större än konventionella dubbla sparkmitts Justerbara armremmar som anpassar sig efter just dig 11 cm tjock kudde Denna flera lager tjocka och 11 cm breda produkt ger ultimat stötdämpning på alla områden och utmärkt skydd mot alla slag och sparkar. Med hjälp av två kardborrband sitter stötkuddarna på plats och garanterar optimal hantering. Slagområdet är på 40 x 19 cm och tål både slag-- och sparktekniker.
 • Gorilla Sports Mitts

  Gorilla Sports Mitts
  Mits av konstläder garanterar en lång hållbarhet och utgör ett utmärkt stötdämpande skydd för både den som slår och, framföallt, för den som håller i mitsen. Slagplattan är 9,5cm tjock och blir 15cm tjock/hög inklusive handtaget och spännena på baksidan. Den passar mycket bra för att absorbera både sparkar och slag och på baksidan finns två spännen och ett grepp(se bild).
 • Gymstick Punching Mitts

  Gymstick Punching Mitts
  Punching Mitts hjälper till att förbättra stansningstekniken och är utmärkta för snabbhet och noggrannhet i din träning. Med dessa bekväma, vadderade och slitstarka mittarna kan du fånga snabba stanskombinationer säkert utan att uppleva armtrötthet. Böjd form är idealisk för att fånga snabba slag. Passar bra för nybörjare och avancerade boxare.
 • Adidas Focus Mitts Fitness, Mitts

  Adidas Focus Mitts Fitness, Mitts
  Kvadratiska mittsar tillverkade i kraftig PU. EVA skumfyllning blandat med extra sandwichstoppning ger optimal hållbarhet samt stor chockabsorberande förmåga. Med en stilren adidas-logga. Träningstillbehör med liten träffyta avsedd för precisionsträning. Säljes i par. Specifikationer: Mått: ca 21x18x7 cm
 • Adidas Dubbel Sparkspade För Barn, Mitts

  Adidas Dubbel Sparkspade För Barn, Mitts
  Extra liten dubbel taekwondo sparkmitt för sparkträning. Tillverkad i konstläder. Nylonband i handtaget.
 • K-Well Scudo Curvo Silver, Pads

  K-Well Scudo Curvo Silver, Pads
  Box Shield är en böjd sköld helt tillverkad i Italien, och tack vare sitt tåliga stoppning är den det idealiska verktyget för intensiv träning inom Kickboxning, Muay Thai, MMA och fitboxning. Designad och skapad för parträning, låter Box Shield dig arbeta med en partner på fot-/slagsekvenser med total säkerhet och komfort. Praktisk och lätt, den är speciellt utformad för att erbjuda dig en högpresterande produkt av hög kvalitet. Med stoppning i miljövänligt material för total stötdämpning. Med tre bakre handtag för att säkerställa ett mycket stadigt grepp. Skölden är särskilt lämplig för Kickboxning, Muay Thai och MMA. Storlek (cm): 67 x 36 x 10
 • Adidas Focus Mitts Air, Mitts

  Adidas Focus Mitts Air, Mitts
  Rejält kraftig mitts med specialstoppning som ger extremt hög slagdämpning. Både träffsida och handsksida är tillverkade i högkvalitativt läder. Greppboll, handledstöd och rejäl rem att dra åt. Säljes i par. Specifikationer: Mått: ca 26x23x12 cm
 • Brute Thai Pads 20x34 cm - Mittsar / Pads

  Brute Thai Pads 20x34 cm - Mittsar / Pads
  Brute Thai Pads är gjorda för att skydda dig från alla slag under din träning. Böjd design för att stimulera din teknik. Det dubbelskiktade bundna skummet absorberar stötar från varje träff. Den kraftiga syntetiska Pu gör dynorna extremt hållbara. Obs! Säljes styckvis

Sparkmitts med sandwichstoppning

Mittsar för slag och sparkar har lite olika konstruktion. Sparkar är i regel mycket hårdare och kräver därför bättre stoppning.

Sparmitts (sparkspadar) är mycket kompakta och har oftast en så kallad sandwichstoppning. Det gör att mittsen har en hög chockabsorberande förmåga från kraftiga sparkar.

ilead