Mittsar & Pads

Sparringhandskar, boxningskudde eller kort och gott mittsar. Dessa finns i lite olika utföranden och kan ha olika namn. De är alla en slags kudde som man slår eller sparkar mot vid sparring inom kampsport. Mittsar används i par och är ofta tillverkade i läder med stoppning av skumgummi.

Populärt inom mittsar & pads

 • Master Fitness Handmitts, Mitts

  Master Fitness Handmitts, Mitts
  Skumgummistoppad handmitts med nylonhandtag. Yttermaterial av läder. Mått: 26 x 22 x 6 cm
 • Adidas Speed Thai Pad, Mitts

  Adidas Speed Thai Pad, Mitts
  Thaimitts / Thaipad i konstläder. Traditionellt grepp med två remmar på baksidan. Specifikationer: Mått: ca 41 x 20 x 12 cm Säljs styckvis
 • Master Fitness Sparkmitts Stor, Mitts

  Master Fitness Sparkmitts Stor, Mitts
  Sandwichstoppad sparkmitts med många olika greppalternativ. Tillverkad i läder. Mått: 55 x 30 x 16 cm.
 • Adidas Dubbel Sparkspade För Barn, Mitts

  Adidas Dubbel Sparkspade För Barn, Mitts
  Extra liten dubbel taekwondo sparkmitt för sparkträning. Tillverkad i konstläder. Nylonband i handtaget.

Fler tips på mittsar & pads

 • Fighter Cuba Pads Svart/Röd, Mitts

  Fighter Cuba Pads Svart/Röd, Mitts
  Klassiska kubanska Hook n´Jab, sk CUBA PADS. Mellanstorlek med lagom böjd form. Tillverkad i slitstarkt läder med mycket bra passform och Extra stoppning i handflatan ger bättre grepp och skydd. Extra lager stoppning av "FIGHTER GEL". Säljes i par.
 • Brute Thai Pads 20x40 cm - Pair, Mittsar / Pads

  Brute Thai Pads 20x40 cm - Pair, Mittsar / Pads
  Brute Thai Pads är gjorda för att skydda dig från alla slag under din träning. Böjd design för att stimulera din teknik. Det dubbelskiktade bundna skummet absorberar stötar från varje träff. Den kraftiga syntetiska Pu gör dynorna extremt hållbara.
 • Concept Line Hand Mitts Focus, Mitts

  Concept Line Hand Mitts Focus, Mitts
  Lätt och smidig mitts för precisionsträning och gruppträning. Säljs i par.
 • Adidas Enkel Sparkspade, Mitts

  Adidas Enkel Sparkspade, Mitts
  Enkel taekwondo sparkmitt för sparkträning. Tillverkad i konstläder. Nylonband i handtaget.
 • Everlast - Punch Mitts, Black

  Everlast - Punch Mitts, Black
  Everlast Punch Mitts är perfekt för sparring och passar alla oavsett nivå!
 • Brute Low Kick Pad - Single, Mittsar / Pads

  Brute Low Kick Pad - Single, Mittsar / Pads
  Den Brute Low Kick Pad är skapad för kraft och hög prestanda. Den absorberar stötar av upprepade slag, ben- och skärspark, fotstöt i knän. Sparkdynan är utformad för att hjälpa tränaren att hjälpa sin elev med effektiva sparkar. Sparkdynan är designad med ett kraftigt Pu-material och dubbelskiktad högdensitetsstoppning. Storlek: 40,65 X40,65 Cm
 • Hammer Boxing Curved Forearm Shield Pvc, Mitts

  Hammer Boxing Curved Forearm Shield Pvc, Mitts
  Denna produkt från HAMMER BOXNING har ett slagområde som utgörs av en dyna på 75 x 35 cm och lämpar sig perfekt för träning av spark- och armbågstekniker. Dynan hålls på plats genom tre handtag på ryggen. På så sätt kan träningspartnern snöra sparkmålet upp till underarmen, och placera kudden på den andra handen. Med en tjocklek på 15 cm skyddas din partner mot hårda smällar. De två mässingsöglorna på toppen ger även vid höga slaghastigheter ett maximalt luftflöde för att undvika att sparkmålet viks, även vid högt tryck. Säljes styckvis.
 • LivePro Focus Pad, Mitts

  LivePro Focus Pad, Mitts
  Traditionella point gloves för träning av teknik, hastighet och precision. Stygnen ger god stabilitet och en stor slagyta. Storlek: 24*18 cm
 • UFC Curved Focus Mitts

  UFC Curved Focus Mitts
  Curved Focus Mitts från UFC - Bra mitts till ditt startkit för träning. 
 • Brute Curved Focus Pads - Pair, Mittsar / Pads

  Brute Curved Focus Pads - Pair, Mittsar / Pads
  "Brute Curved Focus Pads" är perfekta för att träna hastighet, timing, kraft och precision. Kuddarna är tillverkade av högkvalitativ PVC med nät som säkerställer god luftcirkulation. Den dubbla skumpolstringen garanterar maximal stötdämpning. Dessa lätta kuddar är lätta att använda och flytta runt för snabba och kraftfulla träningspass.
 • Adidas Focus Mitts Air, Mitts

  Adidas Focus Mitts Air, Mitts
  Rejält kraftig mitts med specialstoppning som ger extremt hög slagdämpning. Både träffsida och handsksida är tillverkade i högkvalitativt läder. Greppboll, handledstöd och rejäl rem att dra åt. Säljes i par. Specifikationer: Mått: ca 26x23x12 cm
 • Hammer Boxing Curved Focus Mitt Short - Par, Mitts

  Hammer Boxing Curved Focus Mitt Short - Par, Mitts
  Sparkmitten är tillverkad i mjukt läder och lämpar sig perfekt för boxningsträning med en partner. Den består av åtsittande tyg för fingrar och en rejäl ficka för handleden. Den stängs med kardborreknäppning, detta för optimal passform. Sparkmitt 2 Target är tillverkad i mjukt läder och är perfekt för boxningsträning med partners. Baksidan består av en åtsittande fingrar och en påsydd solid ficka. Kardborreknäppning vid handleden för optimal passform. Säljes parvis.
 • Thaimittsar - Recoil (Parvis)

  Thaimittsar - Recoil (Parvis)
 • Adidas Focus Mitts Fitness, Mitts

  Adidas Focus Mitts Fitness, Mitts
  Kvadratiska mittsar tillverkade i kraftig PU. EVA skumfyllning blandat med extra sandwichstoppning ger optimal hållbarhet samt stor chockabsorberande förmåga. Med en stilren adidas-logga. Träningstillbehör med liten träffyta avsedd för precisionsträning. Säljes i par. Specifikationer: Mått: ca 21x18x7 cm
 • Venum Light Focus Mitts, Black/Black (Pair)

  Venum Light Focus Mitts, Black/Black (Pair)
  Venum Light Focus Mitts är det ultimata valet för dig som vill träna armbågsslag och utveckla din teknik.
 • Venum Light Focus Mitts, White/Black (Pair)

  Venum Light Focus Mitts, White/Black (Pair)
  Venum Light Focus Mitts är det ultimata valet för dig som vill träna armbågsslag och utveckla din teknik.
 • Gymstick Punching Mitts

  Gymstick Punching Mitts
  Punching Mitts hjälper till att förbättra stansningstekniken och är utmärkta för snabbhet och noggrannhet i din träning. Med dessa bekväma, vadderade och slitstarka mittarna kan du fånga snabba stanskombinationer säkert utan att uppleva armtrötthet. Böjd form är idealisk för att fånga snabba slag. Passar bra för nybörjare och avancerade boxare.
 • Casall PRF Kick Mitts, Mitts

  Casall PRF Kick Mitts, Mitts
  Välstoppad sparkmitts för supereffektiv träning. Tack vare kuddens kompakta utformning och låga vikt är den lätt att flytta runt vilket möjliggör en mångsidig och rörlig träning. Kudden har tre remmar på baksidan som gör att den sitter säkert. Storlek (L x B x H): 20 x 10 x 42 cm.
 • Eleiko Aluminium Profile, Embossed, Inclined, Profil

  Eleiko Aluminium Profile, Embossed, Inclined, Profil
  Denna aluminiumlist kan användas för att rama in golvytor där installation av Eleiko Rubbermat 30mm gjorts. ALUMINIUM PROFILE, EMBOSSED, INCLINED 15 mm Vikt: 1,2 kg Längd: 2000 mm Bredd: 75 mm Höjd: 15 mm Färg: Aluminium Garanti: 2 år ALUMINIUM PROFILE, EMBOSSED, INCLINED 18 mm Vikt: 1,3 kg Längd: 2000 mm Bredd: 77 mm Höjd: 18 mm Färg: Aluminium Garanti: 2 år Garantivillkor Endast inomhusanvändning. Normalt slitage faller inte under garantin.
 • Brute Thai Pads 20x34 cm - Pair, Mittsar / Pads

  Brute Thai Pads 20x34 cm - Pair, Mittsar / Pads
  Brute Thai Pads är gjorda för att skydda dig från alla slag under din träning. Böjd design för att stimulera din teknik. Det dubbelskiktade bundna skummet absorberar stötar från varje träff. Den kraftiga syntetiska Pu gör dynorna extremt hållbara.
 • Brute Curved Strike Shield - Single, Mittsar / Pads

  Brute Curved Strike Shield - Single, Mittsar / Pads
  Brute Curved Strike Shield" är designad för att absorbera alla typer av sparkar och slag, och den böjda formen gör detta ännu enklare. Dynan har handtag på baksidan för att underlätta hantering. Den är tillverkad av ett kraftigt PU-material och har en dubbelskiktad stoppning av luftskum/latex för optimal absorption. Storleken är 38,5 x 59 cm.
 • Abilica Focuspads, Mitts

  Abilica Focuspads, Mitts
  Abilica FocusPads - funktionella slagkuddar i hög kvalitet. Mått: 20x26cm. 45-65mm gjutna och ergonomiskt anpassad stoppning och justeringsmöjligheter på handleden för optimal passform och god kontroll. Tillverkad av PU / PVC material, med skydd över fingertoppar för ökad säkerhet. Levereras i par.
 • BAC Hand Pad S High Absorber, Mitts

  BAC Hand Pad S High Absorber, Mitts
  Stilrena pads med BACs speciella stoppning som är extremt slagabsorberande. Mått: 25x20x6 cm (Small) 45x25x10 cm (Medium) 58x30x15 cm (Large)
 • Handmittsar/Fokusmittsar - Recoil (parvis)

  Handmittsar/Fokusmittsar - Recoil (parvis)
 • Brute Junior Focus Pads - Pair, Mittsar / Pads

  Brute Junior Focus Pads - Pair, Mittsar / Pads
  Brute Junior Focus Pads är perfekta för din träningssession. Det högkvalitativa pvc-materialet och dubbelskiktade skumstoppningen säkerställer maximal stötabsorbering. De lätta kuddarna är lätta att använda och flytta runt för snabba kraftfulla sessioner. Handledsremmen säkerställer ännu mer stabilitet.
 • Brute Senior Focus Pads - Pair, Mittsar / Pads

  Brute Senior Focus Pads - Pair, Mittsar / Pads
  Brute Senior Focus Pads är perfekta för ditt träningspass. Det högkvalitativa pvc-materialet och dubbelskiktade skumstoppningen säkerställer maximal stötabsorbering. De lätta kuddarna är lätta att använda och flytta runt för snabba kraftfulla sessioner. Handledsremmen säkerställer ännu mer stabilitet.
 • Brute Thai Pad 20x37 cm, Mittsar / Pads

  Brute Thai Pad 20x37 cm, Mittsar / Pads
  Brute Thai Pads är gjorda för att skydda dig från alla slag under din träning. Böjd design för att stimulera din teknik. Det dubbelskiktade bundna skummet absorberar stötar från varje träff. Den kraftiga syntetiska Pu gör dynorna extremt hållbara. Obs! Säljs inte i par.
 • Hammer Sport Grip Pads, Mitts

  Hammer Sport Grip Pads, Mitts
  HAMMER Grip Pads för effektiv träning hemma eller på gymmet. Grip Pads från Hammer har 4 fingeröglor för ett säkert och bra grepp under träning. Dessutom ger de ett gott skydd av handflator. Padsen är hållbara och långvariga. Den enkla hanteringen gör HAMMER Grip Pads till en oumbärlig träningspartner och perfekt stöd för din styrketräning.
 • FitNord Focus Pads, Mitts

  FitNord Focus Pads, Mitts
  Fokusmittsar är riktigt robusta boxninghandskar tillverkade av äkta läder. Handskarna är lite kurvade för att absorbera slag. Färgen gör det enkelt att fokusera på slag. Det är lätt att upptäcka de svarta fokusprickarna mot en vit läderhandske, vilket underlättar att rikta slag. På bakdelen finns en smidig handledsrem för att fästa fokusmittsarna ordentligt och för att eliminera önödiga skador. FitNord fokusmittsarna är speciellt utformade för träning av hastighet samt explosiva och skarpa slag. FitNord fokusmittsarna är lämpliga både för kollektiv-och hemanvändning. Det äkta lädret tål användning mycket väl. Mittsarna är one size och de passar de flesta användare. FitNord fokusmittsar är ett säkert och utmärkt val för att ta emot slag.
 • Brute Round Kick Pad 42 cm - Single, Mittsar / Pads

  Brute Round Kick Pad 42 cm - Single, Mittsar / Pads
  "Brute Round Kick Pad" är utformad för hög kraft och prestanda. Den absorberar upprepade slag, ben- och skärsparkar samt fotstötar mot knäna. Sparkudden är utformad för att hjälpa tränaren att lära ut effektiva sparkar till sina elever. Den är tillverkad av ett kraftigt PU-material och har en dubbelskiktad högdensitetsstoppning. Storleken är 42 cm i diameter.

Sparkmitts med sandwichstoppning

Mittsar för slag och sparkar har lite olika konstruktion. Sparkar är i regel mycket hårdare och kräver därför bättre stoppning.

Sparmitts (sparkspadar) är mycket kompakta och har oftast en så kallad sandwichstoppning. Det gör att mittsen har en hög chockabsorberande förmåga från kraftiga sparkar.

ilead