Mittsar & Pads

Sparringhandskar, boxningskudde eller kort och gott mittsar. Dessa finns i lite olika utföranden och kan ha olika namn. De är alla en slags kudde som man slår eller sparkar mot vid sparring inom kampsport. Mittsar används i par och är ofta tillverkade i läder med stoppning av skumgummi.

Populärt inom mittsar & pads

 • Master Fitness Handmitts, Mitts

  Master Fitness Handmitts, Mitts
  Skumgummistoppad handmitts med nylonhandtag. Yttermaterial av läder. Mått: 26 x 22 x 6 cm
 • Adidas Speed Thai Pad, Mitts

  Adidas Speed Thai Pad, Mitts
  Thaimitts / Thaipad i konstläder. Traditionellt grepp med två remmar på baksidan. Specifikationer: Mått: ca 41 x 20 x 12 cm Säljs styckvis
 • Adidas Dubbel Sparkspade, Mitts

  Adidas Dubbel Sparkspade, Mitts
  Dubbel taekwondo sparkmitt för sparkträning. Tillverkad i konstläder. Nylonband i handtaget. Finns i storlekarna S och L. Mått: Small (LxB): 42 x 19 cm Tjocklek Small: 6 cm Large (LxB): 47 x 23 cm Tjocklek Large: 7 cm
 • Master Fitness Sparkmitts Stor, Mitts

  Master Fitness Sparkmitts Stor, Mitts
  Sandwichstoppad sparkmitts med många olika greppalternativ. Tillverkad i läder. Mått: 55 x 30 x 16 cm.

Fler tips på mittsar & pads

 • Adidas Dubbel Sparkspade För Barn, Mitts

  Adidas Dubbel Sparkspade För Barn, Mitts
  Extra liten dubbel taekwondo sparkmitt för sparkträning. Tillverkad i konstläder. Nylonband i handtaget.
 • BAC Hand Pad S High Absorber, Mitts

  BAC Hand Pad S High Absorber, Mitts
  Stilrena pads med BACs speciella stoppning som är extremt slagabsorberande. Mått: 25x20x6 cm (Small) 45x25x10 cm (Medium) 58x30x15 cm (Large)
 • Everlast - Punch Mitts, Black

  Everlast - Punch Mitts, Black
  Everlast Punch Mitts är perfekt för sparring och passar alla oavsett nivå!
 • Casall PRF Kick Mitts, Mitts

  Casall PRF Kick Mitts, Mitts
  Välstoppad sparkmitts för supereffektiv träning. Tack vare kuddens kompakta utformning och låga vikt är den lätt att flytta runt vilket möjliggör en mångsidig och rörlig träning. Kudden har tre remmar på baksidan som gör att den sitter säkert. Storlek (L x B x H): 20 x 10 x 42 cm.
 • LivePro Focus Pad, Mitts

  LivePro Focus Pad, Mitts
  Traditionella point gloves för träning av teknik, hastighet och precision. Stygnen ger god stabilitet och en stor slagyta. Storlek: 24*18 cm
 • UFC Curved Focus Mitts

  UFC Curved Focus Mitts
  Curved Focus Mitts från UFC - Bra mitts till ditt startkit för träning. 
 • Thaimittsar - Recoil (Parvis)

  Thaimittsar - Recoil (Parvis)
 • Handmittsar/Fokusmittsar - Recoil (parvis)

  Handmittsar/Fokusmittsar - Recoil (parvis)
 • Venum Light Focus Mitts, White/Black (Pair)

  Venum Light Focus Mitts, White/Black (Pair)
  Venum Light Focus Mitts är det ultimata valet för dig som vill träna armbågsslag och utveckla din teknik.
 • Hammer Boxing Curved Focus Mitt Short - Par, Mitts

  Hammer Boxing Curved Focus Mitt Short - Par, Mitts
  Sparkmitten är tillverkad i mjukt läder och lämpar sig perfekt för boxningsträning med en partner. Den består av åtsittande tyg för fingrar och en rejäl ficka för handleden. Den stängs med kardborreknäppning, detta för optimal passform. Sparkmitt 2 Target är tillverkad i mjukt läder och är perfekt för boxningsträning med partners. Baksidan består av en åtsittande fingrar och en påsydd solid ficka. Kardborreknäppning vid handleden för optimal passform. Säljes parvis.
 • Abilica Focuspads, Mitts

  Abilica Focuspads, Mitts
  Abilica FocusPads - funktionella slagkuddar i hög kvalitet. Mått: 20x26cm. 45-65mm gjutna och ergonomiskt anpassad stoppning och justeringsmöjligheter på handleden för optimal passform och god kontroll. Tillverkad av PU / PVC material, med skydd över fingertoppar för ökad säkerhet. Levereras i par.
 • Gymstick Punching Mitts

  Gymstick Punching Mitts
  Punching Mitts hjälper till att förbättra stansningstekniken och är utmärkta för snabbhet och noggrannhet i din träning. Med dessa bekväma, vadderade och slitstarka mittarna kan du fånga snabba stanskombinationer säkert utan att uppleva armtrötthet. Böjd form är idealisk för att fånga snabba slag. Passar bra för nybörjare och avancerade boxare.
 • Fairtex FMV12, Cardio Mitts, Black/Red

  Fairtex FMV12, Cardio Mitts, Black/Red
  FMV12 Cardio Focus Mitts är mycket användarvänliga och underlättar din träning.
 • Adidas Focus Mitts Fitness, Mitts

  Adidas Focus Mitts Fitness, Mitts
  Kvadratiska mittsar tillverkade i kraftig PU. EVA skumfyllning blandat med extra sandwichstoppning ger optimal hållbarhet samt stor chockabsorberande förmåga. Med en stilren adidas-logga. Träningstillbehör med liten träffyta avsedd för precisionsträning. Säljes i par. Specifikationer: Mått: ca 21x18x7 cm
 • Hammer Boxing Curved Forearm Shield Pvc, Mitts

  Hammer Boxing Curved Forearm Shield Pvc, Mitts
  Denna produkt från HAMMER BOXNING har ett slagområde som utgörs av en dyna på 75 x 35 cm och lämpar sig perfekt för träning av spark- och armbågstekniker. Dynan hålls på plats genom tre handtag på ryggen. På så sätt kan träningspartnern snöra sparkmålet upp till underarmen, och placera kudden på den andra handen. Med en tjocklek på 15 cm skyddas din partner mot hårda smällar. De två mässingsöglorna på toppen ger även vid höga slaghastigheter ett maximalt luftflöde för att undvika att sparkmålet viks, även vid högt tryck. Säljes styckvis.
 • FitNord Focus Pads, Mitts

  FitNord Focus Pads, Mitts
  Fokusmittsar är riktigt robusta boxninghandskar tillverkade av äkta läder. Handskarna är lite kurvade för att absorbera slag. Färgen gör det enkelt att fokusera på slag. Det är lätt att upptäcka de svarta fokusprickarna mot en vit läderhandske, vilket underlättar att rikta slag. På bakdelen finns en smidig handledsrem för att fästa fokusmittsarna ordentligt och för att eliminera önödiga skador. FitNord fokusmittsarna är speciellt utformade för träning av hastighet samt explosiva och skarpa slag. FitNord fokusmittsarna är lämpliga både för kollektiv-och hemanvändning. Det äkta lädret tål användning mycket väl. Mittsarna är one size och de passar de flesta användare. FitNord fokusmittsar är ett säkert och utmärkt val för att ta emot slag.
 • Hammer Sport Grip Pads, Mitts

  Hammer Sport Grip Pads, Mitts
  HAMMER Grip Pads för effektiv träning hemma eller på gymmet. Grip Pads från Hammer har 4 fingeröglor för ett säkert och bra grepp under träning. Dessutom ger de ett gott skydd av handflator. Padsen är hållbara och långvariga. Den enkla hanteringen gör HAMMER Grip Pads till en oumbärlig träningspartner och perfekt stöd för din styrketräning.
 • Adidas Focus Mitts Air, Mitts

  Adidas Focus Mitts Air, Mitts
  Rejält kraftig mitts med specialstoppning som ger extremt hög slagdämpning. Både träffsida och handsksida är tillverkade i högkvalitativt läder. Greppboll, handledstöd och rejäl rem att dra åt. Säljes i par. Specifikationer: Mått: ca 26x23x12 cm
 • Venum Light Focus Mitts, Black/Black (Pair)

  Venum Light Focus Mitts, Black/Black (Pair)
  Venum Light Focus Mitts är det ultimata valet för dig som vill träna armbågsslag och utveckla din teknik.
 • Adidas Enkel Sparkspade, Mitts

  Adidas Enkel Sparkspade, Mitts
  Enkel taekwondo sparkmitt för sparkträning. Tillverkad i konstläder. Nylonband i handtaget.
 • Concept Line Hand Mitts Focus, Mitts

  Concept Line Hand Mitts Focus, Mitts
  Lätt och smidig mitts för precisionsträning och gruppträning. Säljs i par.
 • Eleiko Aluminium Profile, Embossed, Inclined, Profil

  Eleiko Aluminium Profile, Embossed, Inclined, Profil
  Denna aluminiumlist kan användas för att rama in golvytor där installation av Eleiko Rubbermat 30mm gjorts. ALUMINIUM PROFILE, EMBOSSED, INCLINED 15 mm Vikt: 1,2 kg Längd: 2000 mm Bredd: 75 mm Höjd: 15 mm Färg: Aluminium Garanti: 2 år ALUMINIUM PROFILE, EMBOSSED, INCLINED 18 mm Vikt: 1,3 kg Längd: 2000 mm Bredd: 77 mm Höjd: 18 mm Färg: Aluminium Garanti: 2 år Garantivillkor Endast inomhusanvändning. Normalt slitage faller inte under garantin.
 • Fighter Cuba Pads Svart/Röd, Mitts

  Fighter Cuba Pads Svart/Röd, Mitts
  Klassiska kubanska Hook n´Jab, sk CUBA PADS. Mellanstorlek med lagom böjd form. Tillverkad i slitstarkt läder med mycket bra passform och Extra stoppning i handflatan ger bättre grepp och skydd. Extra lager stoppning av "FIGHTER GEL". Säljes i par.

Sparkmitts med sandwichstoppning

Mittsar för slag och sparkar har lite olika konstruktion. Sparkar är i regel mycket hårdare och kräver därför bättre stoppning.

Sparmitts (sparkspadar) är mycket kompakta och har oftast en så kallad sandwichstoppning. Det gör att mittsen har en hög chockabsorberande förmåga från kraftiga sparkar.

ilead