Skydd för kampsport

Det finns många delar på kroppen som kan ta skada i kampsport. Med rätt skydd kan man undvika det värsta. Här finns allt från tandskydd och hjälmar till suspensoarer och shin guards för benen.

Populärt inom skydd för kampsport

 • Adidas Tandskydd Dubbelt Sr

  Adidas Tandskydd Dubbelt Sr
  Dubbelt tandskydd med skydd för både övre och undre tandrad. Formas i varmt vatten (bruksanvisning ingår). Leveras i praktiskt ask.
 • Master Fitness Tandskydd

  Master Fitness Tandskydd
  Transparent tandskydd i mjuk plast för bra komfort. Formas enkelt i varmt vatten. Ask medföljer för hygienisk förvaring.
 • Budo-Nord Damsuspensoar Flex

  Budo-Nord Damsuspensoar Flex
  Tajtare modell. Sandwich konstruktion med extra anti-shock platta mellan stoppningarna. Innovativ fastsättning ger enkel påsättning och perfekt passform. Handtvättas i tvål och vatten. CE märkt, WKF & ETU godkänd.
 • Adidas Tandskydd Standard

  Adidas Tandskydd Standard
  Enkelt tandskydd i genomskinligt material. Formas i varmt vatten (bruksanvisning ingår). Levereras med praktisk ask.

Fler tips på skydd för kampsport

 • Brute Hi Grade PU Headguard, Huvudskydd

  Brute Hi Grade PU Headguard, Huvudskydd
  Brute Sparring Headguard är gjord av en högklassig Pu. Det mjuka fodret säkerställer en bekväm passform. Eva/Air Foam-stoppningen säkerställer absorbering av alla typer av träffar. Huvudskyddet är utformat för att skydda huvudet från stötar och skador. Extra skydd för kindbenen och templet.
 • Gorilla Sports Boxningshjälm GS

  Gorilla Sports Boxningshjälm GS
  Du kan ha den bästa tekniken men om du inte tränar dig själv i verkliga scenarier kommer dina förmågor i ringen att vara begränsade. Det är något helt annat att få slag mot och på sig jämfört med att träna säck och just därför är sparring en väldigt viktig del att få in i din träning. Lika viktigt som att du gör sparringen är det att du inte skadar dig när du gör den och för att skydda huvudet använder boxare sig av hjälm och så bör även du. Gorilla Sports boxningshjälm finns i storlekarna small, medium och large och är gjord av svart konstgjort läder. Det bekväma syntetiska läderet täcker ditt huvud och skyddar med en 3cm tjock stoppning. För att få hjälmen att sitta ordentligt finns dubbla snören, ett överst på huvudet och ett på baksidan och så finns där ett spänne med dubbel kardborref
 • Brute Headguard, Huvudskydd

  Brute Headguard, Huvudskydd
  Brute Sparring Headguard är gjord av en högkvalitativ Pvc. Det mjuka fodret säkerställer en bekväm passform. Eva/Air Foam-stoppningen säkerställer absorbering av alla typer av träffar. Huvudskyddet är utformat för att skydda huvudet från stötar och skador. Extra skydd för kindbenen och templet.
 • Hammer Boxing Shin Guards Fight, Kampsportskydd

  Hammer Boxing Shin Guards Fight, Kampsportskydd
  HAMMER Smalbensskyddet Fight med komprimerad och förformad skumstoppning garanterar ett optimalt skydd. Även i de tuffaste av sparkar erbjuder dig benskydden Fight från HAMMER maximal komfort. Fight fästs ovanför hälen med två kardborreband och stramas ytterligare åt med ett band. Detta garanterar optimal träningsposition. En annan strap på fotvalvet håller foten på plats. Det inre materialet i HAMMER benskydd Fight är speciellt optimerat för fuktupptagning och en lång bärkomfort. HAMMER smalbensskyddet Fight finns i 2 storlekar och garanterar optimalt skydd och passar till människor i alla storlekar. Storlek M: upp till en höjd av 170 cm Storlek L: från en höjd av 170 cm
 • SISU Go, Tandskydd

  SISU Go, Tandskydd
  GO Low-Profile shape 1,6mm. Mindre i både storlek och pris. SISU Go har tillverkats för att vara både diskret och bekväm, och samtidigt erbjuda nödvändigt skydd där de flesta tandskador sker. SISU Go är ett prisvänligt alternativ till alla idrottsutövare som vill ha fördelarna av vår vetenskapligt framtagna teknologi av tandskydd. Den individanpassade utformningen gör det möjligt att prata, andas och äta med tandskyddet på plats bättre än aldrig förr. Har du tandställning? Ta med tandskyddet till din tandläkare som hjälper dig att utforma skyddet. Hen kommer att använda lämplig barriär mellan tandskyddet och tandställningen så att materialet, medan det är mjukt, inte fastnar i din tandställning. Vi rekommenderar dig med tandställning, oavsett ålder, att använda dig utav någon av våra model
 • Budo-Nord Kupor, Kampsportskydd

  Budo-Nord Kupor, Kampsportskydd
  Skyddet består av ett par kupor tillverkade av polyuretan som placeras i toppen Budo-Nord super/sporttopp. Godkänd av EKF. CE märkt Specifikationer: Material: Polyuretan
 • Fighter Knäskydd Svart/Orange, Kampsportskydd

  Fighter Knäskydd Svart/Orange, Kampsportskydd
  Knäskydd med rejält skydd för knäskålen, samt bra passform. I färgerna svart/orange och gjort av Neopren, nylon och polyester.
 • Fighter Thaibenskydd Boran Quad Röd/Svart, Kampsportskydd

  Fighter Thaibenskydd Boran Quad Röd/Svart, Kampsportskydd
  Boran Quad är byggd på framgången för våra klassiska Boran ben/vristskydd. Med ännu bättre skydd genom fyra lager av säkerhetsskum. Skyddet över foten har formats bättre och resåret under foten är förstärkt med svettavvisande material.
 • Venum G-Fit Air Spat Black

  Venum G-Fit Air Spat Black
  Venum G-Fit Air Spat - Perfekt för grappling, no-gi Jiu-Jitsu och MMA. Bär dem ensamma eller under träningsshorts för bekvämlighet och skydd mot mattbränna.
 • Hammer Boxing Head Guard Protect, Huvudskydd

  Hammer Boxing Head Guard Protect, Huvudskydd
  Huvudskyddet Protect är tillverkat av högkvalitativt läder och fodrat med grått konstläder. Protect är det optimala huvudskyddet för både träning och tävling. Visiret är tillverkat av högkvalitativt polykarbonat. Detta är av mycket hög kvalitet och används i alla extrema områden såsom inom industrin, där mekaniskt skydd och splitterskydd är av största vikt. Det kännetecknas av hög hållfasthet, slaghållfasthet, styvhet och hårdhet. Jämfört med metallvisir begränsas dessutom inte synfältet! Genom kardborrbandet på baksidan av huvudet kan huvudskyddet Protect från HAMMER BOXING även kompletteras individuellt med boxhandskar och snabbt sättas på och tas av! HAMMER BOXING Huvudskydd Protect garanterar högsta kvalitet och en perfekt passform för varje träningssituation. Strl S: 50 cm Strl M: 54-
 • Venum G-Fit Air Spat Black

  Venum G-Fit Air Spat Black
  Venum G-Fit Air Spat - Perfekt för grappling, no-gi Jiu-Jitsu och MMA. Bär dem ensamma eller under träningsshorts för bekvämlighet och skydd mot mattbränna.
 • Venum G-Fit Air Spat Black

  Venum G-Fit Air Spat Black
  Venum G-Fit Air Spat - Perfekt för grappling, no-gi Jiu-Jitsu och MMA. Bär dem ensamma eller under träningsshorts för bekvämlighet och skydd mot mattbränna.
 • Adidas WTF Vändbar Kampväst För Barn, Kampsportskydd

  Adidas WTF Vändbar Kampväst För Barn, Kampsportskydd
  Vändbar kampväst för Taekwondo träning och tävling. Framtagen för barn. Lätt att ta av och på med hjälp av kardborrestängning på baksidan. Gjord i konstläder.
 • SISU Next Gen Aero Guard, Tandskydd

  SISU Next Gen Aero Guard, Tandskydd
  AERO Classic shape 1,6mm. Med sin 1,6mm ultralätt design är Aero 50% tunnare än ett traditionellt tandskydd, ger maximal komfort och passform. Kombinerat med den enkla individanpassade och omformningsbara utformningen kommer du att glömma att tandskyddet sitter på plats. Den individanpassade utformningen gör det möjligt att prata, andas och äta med tandskyddet på plats bättre än aldrig förr. Har du tandställning? Ta med tandskyddet till din tandläkare som hjälper dig att utforma skyddet. Hen kommer att använda lämplig barriär mellan tandskyddet och tandställningen så att materialet, medan det är mjukt, inte fastnar i din tandställning. Vi rekommenderar dig med tandställning, oavsett ålder, att använda dig utav någon av våra modeller Aero, Go eller Max för att säkerställa bästa passform.
 • Fighter MMA Ben/Vristskydd Avenger, Kampsportskydd

  Fighter MMA Ben/Vristskydd Avenger, Kampsportskydd
  Ben/vristskydd designad för kampsporter som kräver extrem passform som MMA, Krav Maga, Knockdown etc. Passform och stoppning med hög densitet ger dig det bästa skyddet. Fighter Avenger har både strumpa och kardborreknäppning, vilket ger extremt bra passform. Godkända för amatör MMA av SMMAF Svenska MMA Förbundet.
 • Adidas WTF Taekwondo, Huvudskydd

  Adidas WTF Taekwondo, Huvudskydd
  Extra lätt huvudskydd för träning. Lätt att ta av och på med kardborreband. Det mjuka EVA-materialet formar sig efter huvudformen och ger ett mycket bra skydd vid träning. Yttermaterialet är lätt att hålla rent.
 • UFC Headgear, Huvudskydd

  UFC Headgear, Huvudskydd
  UFC Headgear boxhjälm för användning under grappling och träning. Tillverkad av PU-material. Detta är en produkt i en storlek med justeringsalternativ för att säkerställa en bekväm passform. Förutom huvudskyddet skyddar hjälmen också hakan och kindområdet. Med halkskyddsmaterialet i hjälmen passar den bra under träningen. Specifikationer Tillverkad av PU-material Skydd mot huvud, haka och kind Kardborreband Halksäkert material i hjälmen Storlek: En storlek CE-godkänd
 • Brute Leather Headguard, Huvudskydd

  Brute Leather Headguard, Huvudskydd
  Brute Sparring Headguard är gjord av ett högkvalitativt buffelläder. Det mjuka fodret säkerställer en bekväm passform. Eva/Air Foam-stoppningen säkerställer absorbering av alla typer av träffar. Huvudskyddet är utformat för att skydda huvudet från stötar och skador. Extra skydd för kindbenen och templet.
 • Gymstick Classic Training Gloves, Träningshandskar

  Gymstick Classic Training Gloves, Träningshandskar
  Elastiskt ryggmaterial och anatomiskt formade kuddar på handflatan ger perfekt passform. A ndnings- och fukttransporterande struktur. Handflatan är tillverkad av nötningsbeständig mikrofiber. Handgjort äkta läder på handleden för bättre grepp. Utmärkt slitstyrka. Öglor till hands för enkel borttagning av handskarna. Användning: Allaround-träning och styrketräning Material på baksidan av handflatan: Clarino läder, spantex & frotté Material på handflatan: läder Tvättbar vid 30 ° C
 • Venum G-Fit Air Spat Black

  Venum G-Fit Air Spat Black
  Venum G-Fit Air Spat - Perfekt för grappling, no-gi Jiu-Jitsu och MMA. Bär dem ensamma eller under träningsshorts för bekvämlighet och skydd mot mattbränna.
 • Fighter Thaibenskydd Boran Magenta Svart/Rosa, Kampsportskydd

  Fighter Thaibenskydd Boran Magenta Svart/Rosa, Kampsportskydd
  Boran Magenta är byggd på framgången för våra klassiska Boran ben/vristskydd. De har ännu bättre skydd, uppbyggt av fyra lager säkerhetskum och en fräsch färgrik design. Skyddet över foten (vristen) har formats bättre och resåret under foten är förstärkt med svettavvisande tyg.
 • Budo-Nord Armbågsskydd, Kampsportskydd

  Budo-Nord Armbågsskydd, Kampsportskydd
  Specialdesignat för taekwondo, karate och andra kampsporter med risk för spark på armbågen. Ledat skydd som skyddar bra utan att sätta ner rörligheten. Specifikationer: Material: Polyester 100% Stoppning: EVA
 • Mueller ATF2 Ankle Brace, Kroppsskydd

  Mueller ATF2 Ankle Brace, Kroppsskydd
  Nästa generations inre band skyddar mot omvända stukningar. Ett lager med bekvämt tyg över ankelbenet. Hårda plastband fungerar som senor för att förstärka båda sidorna - Passar båda fötterna.
 • Everlast Shin and Instep Guard PU L/XL, Kroppsskydd

  Everlast Shin and Instep Guard PU L/XL, Kroppsskydd
  Everlast Shin and Instep Guard Black L/XL Skenbens- och ankelskydd i syntetläder med vaddering av tryckfast skum. Dubbla fästen och halksäker beläggning för komfort.
 • Fighter Tandskydd Junior

  Fighter Tandskydd Junior
  Standard tandskydd som kan formas i kokande vatten. 1. Lägg tandskyddaet i kokande vatten i 8 - 10 sekunder. 2. Efter 8- 10 sekunder tar du upp tandskyddet ur vattnet, skaka av vattnet. Sätt in tandskyddet i munnen mot tänderna i överkäken. 3. Håll tandskyddet på plats med tummen, sug hårt så att skyddet sitter tätt runt alla tänderna. 4. Bit försiktigt (var försiktig så att du inte biter igenom tandskyddet). Knip ihop läpparna och pressa på utsidan av överläppen så att skyddet formar sig runt utsidan av tänderna. Tandskyddet kan värmas flera gånger om man misslyckas med inpassningen. Tandskyddat skall passa så att det sitter kvar när du har munnen öppen. OBS. Ha inte tandskyddet i kokande vatten längre än 10 sekunder. Vanligtvis passar skyddet utan att man behöver skära av delar av skydde
 • Budo-Nord Susp Standard Ekf, Suspensoar

  Budo-Nord Susp Standard Ekf, Suspensoar
  Kampsportssusp med anatomiskt formad kopp. Polycotton byxa med 7,5 cm resår i midjan. Avtagbar kopp. CE märkt.
 • Fighter Ben/Vrist Thai Lumpini, Kampsportskydd

  Fighter Ben/Vrist Thai Lumpini, Kampsportskydd
  Lumpini thaibenskydd är en vidareutveckling av det traditionella thaiskyddet. Ger mer än 80% täckning av fot och skenben. Hölje gjort av PANDA, stopping gjort av EVA.
 • Brute Belly Pad, Kroppsskydd

  Brute Belly Pad, Kroppsskydd
  Brute Belly Pad är gjord för hög slagkraft. Den kraftiga syntetiska Pu är hållbar för en långvarig dyna. Den dubbla skiktade Eve/ Air Foam/Latex-stoppningen absorberar slagkraften vilket säkerställer en starkare och mer försäkrad fighter.
 • SISU Next Gen Junior Guard, Tandskydd

  SISU Next Gen Junior Guard, Tandskydd
  SISU junior är så bekvämt och smidigt att ditt barn inte kommer att känna att skyddet sitter på plats. Utan att ta ut skyddet ur munnen kan ditt barn enkelt dricka, äta och prata. Junior lämpar sig bäst i åldrarna 7–10 år. Har du tandställning? Ta med tandskyddet till din tandläkare som hjälper dig att utforma skyddet. Han/Hon kommer att använda lämplig barriär mellan tandskyddet och tandställningen så att materialet, medan det är mjukt, inte fastnar i din tandställning. Vi rekommenderar dig med tandställning, oavsett ålder, att använda dig utav någon av våra modeller Aero, Go eller Max för att säkerställa bästa passform.
 • Adidas WTF Vändbar Kampväst, Kampsportskydd

  Adidas WTF Vändbar Kampväst, Kampsportskydd
  Vändbar kampväst för Taekwondo träning och tävling. Snörning i ryggen. Gjord i konstläder.
 • Adidas Ben/Vristskydd, Kampsportskydd

  Adidas Ben/Vristskydd, Kampsportskydd
  Ben och vristskydd tillverkade i konstskinn. Gjuten stoppning i superresistent EVA-skum. Foder av neoprene för hög komfort. Remmar med kardborreknäppning, lätta att spänna och justera. Extra rem för fotdelen vid hälsenan gör att fotdelen sitter bra.
 • Adidas Wtf Herrsuspensoar

  Adidas Wtf Herrsuspensoar
  Suspensoar tillverkad i konstläder. Anatomisk kopp i hårdplast ingår.
 • Hammer Boxing Gum Shield Storage Box With Hook, Tandskydd

  Hammer Boxing Gum Shield Storage Box With Hook, Tandskydd
  Transparent förvaringslåda för munskydd Med hängkrokar Passar alla munskydd Praktiska tillbehör Transparent presentation och förvaringsbox för ditt munskydd. Håll tandskydden hygieniska, rena och snygga och presentera dem perfekt med hjälp av galgen.
 • Fighter Tandskydd

  Fighter Tandskydd
  Standard tandskydd som kan formas i kokande vatten. 1. Lägg tandskyddaet i kokande vatten i 8 - 10 sekunder. 2. Efter 8- 10 sekunder tar du upp tandskyddet ur vattnet, skaka av vattnet. Sätt in tandskyddet i munnen mot tänderna i överkäken. 3. Håll tandskyddet på plats med tummen, sug hårt så att skyddet sitter tätt runt alla tänderna. 4. Bit försiktigt (var försiktig så att du inte biter igenom tandskyddet). Knip ihop läpparna och pressa på utsidan av överläppen så att skyddet formar sig runt utsidan av tänderna. Tandskyddet kan värmas flera gånger om man misslyckas med inpassningen. Tandskyddat skall passa så att det sitter kvar när du har munnen öppen. OBS. Ha inte tandskyddet i kokande vatten längre än 10 sekunder. Vanligtvis passar skyddet utan att man behöver skära av delar av skydde
 • Brute RIB Shin Guards, Kroppsskydd

  Brute RIB Shin Guards, Kroppsskydd
  De Brute Shin Guards är designade för det ultimata skyddet. Ett perfekt tillägg till din kamputrustning. Kan användas för mer kampsport. Tillverkad av en slitstark polyester. Hard Eve Epe-stoppningen säkerställer skydd för alla träffar.
 • Brute Abdo Guard PU, Kroppsskydd

  Brute Abdo Guard PU, Kroppsskydd
  Brute Abdoguard skyddar ljumsken under din träning och sparring. Designad för att skydda utan att begränsa din rörelse. Kan användas för flera kampsporter.
 • Everlast Evergel Mouthguard, Tandskydd

  Everlast Evergel Mouthguard, Tandskydd
  Everlast Evergel Mouthguard Koka skyddet och bit till så att det formas efter dina tänder. Producerat i EVA material.
 • SISU Next Gen Max Guard, Tandskydd

  SISU Next Gen Max Guard, Tandskydd
  SISU Max erbjuder mest skydd av alla SISU produkter, med sina 2,4mm är det fortfarande 30% tunnare än traditionella tandskydd. Den individanpassade utformningen gör det möjligt att prata, andas och äta med tandskyddet på plats bättre än aldrig förr. Har du tandställning? Ta med tandskyddet till din tandläkare som hjälper dig att utforma skyddet. Hen kommer att använda lämplig barriär mellan tandskyddet och tandställningen så att materialet, medan det är mjukt, inte fastnar i din tandställning. Vi rekommenderar dig med tandställning, oavsett ålder, att använda dig utav någon av våra modeller Aero, Go eller Max för att säkerställa bästa passform.
 • Fighter Suspensoar Protex

  Fighter Suspensoar Protex
  Ett fem cm brett elastiskt band med en ventilerad kopphållare i meshtyg håller skyddet på plats. Den unika och avancerade koppen ger skydd, ventilation och förbättrad komfort och rörlighet. Många suspensoarer har en gummikant för att öka komforten, New Generation har också en gummikant runt koppen, men här finns också fördjupningar i sidorna och för blygdbenet som gör suspen extra bekväm att bära, utan att försämra skyddet. Storlekar: Small : midjemått 66-81 cm Medium : midjemått 86-96,5 cm Large : midjemått 102-112 cm X-large : midjemått 112-127 cm Specifikationer: Material byxa: Polyester 62%, gummi 30%, nylon 8% Material kopp: PE 55%, TPR 45%
 • Hammer Boxing Gum Shield Ergo Sirius Double, Black-Grey, Incl. Storage Box, Tandskydd

  Hammer Boxing Gum Shield Ergo Sirius Double, Black-Grey, Incl. Storage Box, Tandskydd
  3-stegs munskydd med plastlåda Lämplig för full kontakt Lämplig för force majeure Slitstark material Särskilt högkvalitativ 3-stegs munskydd med plastlåda. Attraktiv design och det bästa skyddet, speciellt i hela kontaktytan. Undersidan är gjord av särskilt slitstarkt material för att förhindra genombitning och för att absorbera hårda stötar.
 • Everlast Shin and Instep Guard PU S/M, Kroppsskydd

  Everlast Shin and Instep Guard PU S/M, Kroppsskydd
  Everlast Shin and Instep Guard Black S/M Skenbens- och ankelskydd i syntetläder med vadderingav tryckfast skum. Dubbla fästen och halksäkerbeläggning för komfort.
 • Hammer Boxing Head Guard Sparring, Huvudskydd

  Hammer Boxing Head Guard Sparring, Huvudskydd
  Förstklassig utformning och högkvalitativt läder ger en högkvalitativ produkt. Huvudskyddet är handgjort och kan på den övre sidan justeras med ett snöre. Med hjälp av det breda kardborrebandet på baksidan kan skyddet öppnas och stängas även med handskarna på. Det är utrustat med halkfritt borstat läder på insidan, för bättre passform även i extrema träningssituationer. Detta huvudskydd lindrar belastningen på käken och ger dig ett bra skydd. Ansiktsöppningen är utformad för att passa alla träningssituationer.
 • Everlast Single Mouthguard, Tandskydd

  Everlast Single Mouthguard, Tandskydd
  Enkelt tandskydd i silikon. Formas lätt efter dig. Levereras i låda. Transparent model.
 • Gymstick Gel EXTRem Training Gloves, Träningshandskar

  Gymstick Gel EXTRem Training Gloves, Träningshandskar
  Elastiskt ryggmaterial, anatomiskt formade kuddar på handflatan och kolfiberpunkter som förbättrar greppet i handflatan och ger perfekt passform. A ndnings- och fukttransporterande struktur med entilationshål i handflatan som förhindrar svettning av händerna. Mjukt frottématerial på tummen för att torka av svett från ansiktet. Handflatan är tillverkad av nötningsbeständig mikrofiber. Öglor till hands för enkel borttagning av handskarna. Användning: Allaround-träning och styrketräning Material på baksidan av handflatan: mikrofiber, spantex & Terry Cloth Material i handflatan: Microfiber
 • Gymstick Wristguard Protect Training Gloves, Träningshandskar

  Gymstick Wristguard Protect Training Gloves, Träningshandskar
  Elastiskt ryggmaterial, justeringsrem på baksidan och anatomiskt formade kuddar på handflatan ger perfekt passform. Stabil handledsstöd med kardborrefäste. A ndnings- och fukttransporterande struktur. Handflatan är tillverkad av nötningsbeständig mikrofiber. Mjukt frottématerial på tummen för att torka av svett från ansiktet. Öglor till hands för enkel borttagning av handskarna. Användning: Styrketräning och kroppsbyggande Material på baksidan av handflatan: Microfiber, spantex & Terry Cloth Material i handflatan: Microfiber Tvättbar vid 30 ° C
 • Gymstick Premium Wristguard Training Gloves, Träningshandskar

  Gymstick Premium Wristguard Training Gloves, Träningshandskar
  Elastiskt ryggmaterial och anatomiskt formade kuddar på handflatan ger perfekt passform. Handflatan är tillverkad av nötningsbeständig mikrofiber. Andningshål förbättrar ventilationen genom att förhindra att händerna svettas. Förstärkt tumområde med mjukt frottématerial för att torka av svett från ansiktet. Det mycket robusta handledsstödet med två olika kardborrefästen är utformat för professionellt bruk och ger bästa möjliga stöd. Öglor till hands för enkel borttagning av handskarna. Användning: Styrketräning och kroppsbyggande Material på baksidan av handflatan: Microfiber, spantex & Terry Cloth Material i handflatan: Microfiber & Griptec Tvättbar vid 30 ° C
 • Adidas WTF Underarmsskydd, Kampsportskydd

  Adidas WTF Underarmsskydd, Kampsportskydd
  Anatomiskt utformat underarmsskydd tillverkat i hållbart PU material. Skyddar mot slag mot underarmarna under din taekwondoträning och tävling. Två elastiska band med kardborrestängning håller skyddet på plats även under intensiv träning.
 • Adidas WTF Taekwondo, Huvudskydd

  Adidas WTF Taekwondo, Huvudskydd
  Extra lätt huvudskydd för träning. Lätt att ta av och på med kardborreband. Det mjuka EVA-materialet formar sig efter huvudformen och ger ett mycket bra skydd vid träning. Yttermaterialet är lätt att hålla rent.
 • Brute Hi Grade Shin Guards, Kroppsskydd

  Brute Hi Grade Shin Guards, Kroppsskydd
  De Brute Shin Guards är designade för det ultimata skyddet. Ett perfekt tillägg till din kamputrustning. Kan användas för mer kampsport. Tillverkad av ett slitstarkt högkvalitativt Pu och mjukt foder för en bekväm passform. Den dubbellagrade Eve/Epe-stoppningen absorberar massor av stötar.
 • Hammer Boxing Gum Shields Double, Senior, Tandskydd

  Hammer Boxing Gum Shields Double, Senior, Tandskydd
  2-stegs tandskydd Anpassad på 80 sekunder Lämplig för force majeure Från 10 år Tvåstegstandskydden är gjutna av 2 lager skyddsmaterial. Det slitstarka yttre lagret ger bra absorption av våldets påverkan. Ett mjukt inre lager säkerställer en perfekt passform och ger extra skydd och komfort. 2-stegs munskydd är lämpligt för force majeure. Kan anpassas på 80 sekunder Ålder: 10 år och äldre
ilead