Packpåsar

Ett smart sätt att packa ryggsäck eller resväska på är med packpåsar. Med de vattentäta påsarna undviker du att din packning blir blöt om det regnar eller om du måste vada på din fjällvandring.

Med olika färger på dina packsäckar får du ännu bättre ordning och kan snabbt plocka fram det du behöver. Är du en viktjägare? Köp de ultralätta packpåsarna från till exempel Osprey.

Populärt inom packpåsar

 • Packing Bag Set G5

  Packing Bag Set G5
  Packpåsarna är 275 mm breda och 360 mm höga. Setet består av fyra likadana packpåsar samt en liten förvaringspåse. Material: 210D oxford med polyuretanbehandlad insida, förslutningssnöre av polypropylen. En påse väger 29 gram. URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG® tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår fantastiska planet. Läs mer om 1% for the Planet
 • Drybag Set

  Drybag Set
  Drybag Set innehåller packpåsar i tre olika storlekar: 3 x 1,5 L, 2 x 7 L och 1 x 20 L. Material: 380T 20D Ripstop nylon
 • Pump Bag

  Pump Bag
  *Packpåse och pumppåse i ett *Passar 19 mm ventiler *Material: 190T polyester
 • Waterproof Packbag 20L

  Waterproof Packbag 20L
  Vattentät packpåse för kläder och utrustning. Gjord i slitstark, vattentät nylon med PU-beläggning och tejpade sömmar. Perfekt för vattentät förvaring under vandringen eller i exempelvis skridskoryggsäcken. Lätthanterlig rullstängning som stängs med mycket slitstark metallhake. Logo i reflextryck på sidan. Färgen UN Blue är en av de mest synliga nyanserna, i de flesta väder och typer av terräng. Egenskaper: *Vattentät packpåse *PU-belagd nylon *Rullstängning med hake *100% PolyamideObs! Priset gäller endast för den mellersta 20-liters packpåsen till höger på bilden.

Fler tips på packpåsar

 • Lightweight Eco Dry Bag 35L

  Lightweight Eco Dry Bag 35L
  *70D slitstark, återvunnen nylon med PU-beläggning *10 000 mm vattenpelareMaterial: 100 % nylon
 • Big River Eco Dry Sack 35 L

  Big River Eco Dry Sack 35 L
  *Trippel beläggning i botten *Vattentät rullöppning *420D ripstop nylon *10 000 mm vattenpelareMaterial: 100 % nylon
 • Big River Eco Dry Sack 13 L

  Big River Eco Dry Sack 13 L
  *Trippel beläggning i botten *Vattentät rullöppning *420D ripstop nylon *10 000 mm vattenpelareMaterial: 100 % nylon
 • Lightweight Eco Dry Bag 1,5 L

  Lightweight Eco Dry Bag 1,5 L
  *70D slitstark, återvunnen nylon med PU-beläggning *10 000 mm vattenpelareMaterial: 100 % nylon
 • Drybag 8 L

  Drybag 8 L
  Material: Dyneema® Composite Fabric 34 g/m2
 • Jera Travel Organizer 9L

  Jera Travel Organizer 9L
  *Enkel och effektiv öppning. *Dubbla drakedjor vid uppdelad öppning. *Två innerfack seprarerade av mesh. *Handtag upp- och nedtill för enkel upphängning och fästning. *Intergrerad reflex.
 • Dry Bag TPU-V 24 L

  Dry Bag TPU-V 24 L
  Dry Bag TPU-V 24 L från Silva är en slitstark packpåse med inbyggd ventil för att optimera packutrymmet. Det är bara att vrida på ventilen, pressa ut luften ur påsen och stänga ventilen, så får du en kompakt påse som enklare får plats i kajaken eller ryggsäcken. Det transparenta materialet gör det enklare att hitta din utrustning i påsen. De små och medelstora storlekarna har en hängare för pannlampan på insidan som gör att du kan använda din packpåse som en mjuk lampa i tältet eller båten. TPU-V-serien är perfekt för paddlare och seglare med höga krav på utrustningen och hjälper dig att organisera packningen och hålla den torr under friluftsäventyr som ställer krav på vattenresistens, slitstyrka och packutrymme.
 • Straightjacket Compression Sack 8

  Straightjacket Compression Sack 8
  Straightjacket Compression Sack 8 från Osprey är en nätt kompressionspåse som låter dig komprimera packningen i ryggsäcken eller resväskan. Straightjacket Compression Sack är tillverkad av återvunnet material.
 • Evac Eco UL Compression Dry Bag 20 L

  Evac Eco UL Compression Dry Bag 20 L
  *30D nylon med PU-beläggning *70D eVent® laminerat underrede *2000 mm vattenpelare Material: 100 % nylon
 • Dry Sack 12 With Window

  Dry Sack 12 With Window
  Dry Sack 12 With Window från Osprey är en vattentät packpåse med genomskinlig plast som låter dig se vad du packat ner i påsen. Rulltoppen och de vattentäta sömmarna skyddar din utrustning mot plötsligt regn och stänk.
 • Pack-It Reveal Cube XS

  Pack-It Reveal Cube XS
  Pack-It Reveal Cube XS från Eagle Creek är en packpåse som är perfekt till resan.
 • Lightweight Eco View Dry Bag 5L

  Lightweight Eco View Dry Bag 5L
  *70D slitstark, återvunnen nylon med PU-beläggning *10 000 mm vattenpelareMaterial: 100 % nylon
 • Compression Bag L

  Compression Bag L
  *Material: polyester rhombus 200D *Vattenpelare: 2000 mm *Reach Rudolf C0 impregnering
 • Dry Bag 5-30L

  Dry Bag 5-30L
  • Vikt: 5L:5gr / 10L:6gr / 15L:7gr / 20L:9gr / 30L:12gr• Ultralätt 20D ripstop-material• Vattentät beläggning på insidan• Dubbelsydda och tejpade sömmar• Nylonbandsförstärkning i toppen• D-ring för upphängning
 • Ultralight Dry Sack 6

  Ultralight Dry Sack 6
  *High visibility *Reflekterande tryck *Fullständigt vattentäta sömmar och plastad väv *Fullständigt vattentät rullförslutning *Rektangulär form för effektiv packning
 • Mesh Zip Pack 10

  Mesh Zip Pack 10
  Mesh Zip Pack 10 från Deuter är en packpåse av återvunnet material med fullängdsdragkedja och överdel i luftigt meshtyg som låter dig se innehållet i påsen.
 • Hydraulic Dry Bag 65 L

  Hydraulic Dry Bag 65 L
  Tillverkad av en 600D TPU-belagd PVC-fri väv, som har en enorm slitstyrka. Helt svetsad konstruktion för hållbara vattentäta sömmar. Den ovala formen gör att de inte rullar lika lätt, samt att de tar mindre plats när de staplas. Öglor av Hypalon™ på sidorna underlättar fastsättning och surrning. *Rullstängning *Svetsade sömmar *UV-resistent *Oval form *Öglor för säker fastsättning *Utbytbart snäpplås
 • Drybag 16 L

  Drybag 16 L
  Material: Dyneema® Composite Fabric 34 g/m2
 • Mesh Zip Pack 5

  Mesh Zip Pack 5
  Mesh Zip Pack 5 från Deuter är en packpåse av återvunnet material med fullängdsdragkedja och överdel i luftigt meshtyg som låter dig se innehållet i påsen.
 • Trek Pro 5 L Dry Bag

  Trek Pro 5 L Dry Bag
  Trek Pro 5 L Dry Bag från Helsport är en vattentät packpåse med rullstängning som håller din packning torr under vandring och andra äventyr i ostadigt väder.
 • Wildwater Dry Bag 35

  Wildwater Dry Bag 35
  Wildwater Dry Bag 35 från Osprey är en vattentät packpåse i lättviktig och slittålig design. Den tåliga designen med axelrem och IPX5-klassningen gör att packpåsen kan bäras utanpå packningen.
 • Evac Eco Dry Bag 5 L

  Evac Eco Dry Bag 5 L
  *10 000 mm vattenpelare *70D eVent tyg utan PFCMaterial: 100 % nylon
 • Pack-It Gear Cube S

  Pack-It Gear Cube S
  *#8 PU belagt fack med dragkedja *900D poly twill material som är 100 % återvunnet *PVC-friMaterial: 100 % polyester
 • Trek Pro (M) Dry Bag Set

  Trek Pro (M) Dry Bag Set
  Trek Pro (M). Dry Bag Set består av tre packpåsar med olika volym: 5, 10 och 20 liter.
 • Kånken Gear Bag

  Kånken Gear Bag
  *Huvudfack med dragkedja och två öppna fickor inuti. *Perfekt för verktyg, sladdar eller som en enkel necessär. *Anpassningsbar med Greenland Wax *Ögla för att hänga eller bära väskan.
 • Dry Bag TPU-V 36 L

  Dry Bag TPU-V 36 L
  Dry Bag TPU-V 36 L från Silva är en slitstark packpåse med inbyggd ventil för att optimera packutrymmet. Det är bara att vrida på ventilen, pressa ut luften ur påsen och stänga ventilen, så får du en kompakt påse som enklare får plats i kajaken eller ryggsäcken. Det transparenta materialet gör det enklare att hitta din utrustning i påsen. De små och medelstora storlekarna har en hängare för pannlampan på insidan som gör att du kan använda din packpåse som en mjuk lampa i tältet eller båten. TPU-V-serien är perfekt för paddlare och seglare med höga krav på utrustningen och hjälper dig att organisera packningen och hålla den torr under friluftsäventyr som ställer krav på vattenresistens, slitstyrka och packutrymme.
 • Compression Cube Set

  Compression Cube Set
  *Inkluderar en liten och en medelstor Thule Compression Packing Cube *En hållbar kompressionsdragkedja eliminerar överflödig luft mellan kläderna för att maximera packutrymmet *Semitransparent material som gör att du kan se innehållet samtidigt som du kan förvara dina saker diskret *Fast storlek som passar de flesta resväskor och som lämnar lite utrymme för andra saker *Litet format är perfekt för strumpor och underkläder medan medelstort format passar för jeans, leggings och skjortor *Insatsen öppnar sig brett, vilket gör det enkelt att packa *Hållbart bluesign®-godkänt ripstop-nylonmaterial på 100 denier med en vattentät beläggning som klarar många års användning och har minimal inverkan på miljön *Handtag i tyg för bättre grepp och lättare upphängning av insatsen under resan *Tillverkad med förstklassiga YKK-dragkedjor för extra hållbarhet Produktmått (Thule Compression Packing Cube Small). Expanderad: 25 x 18 x 10 cmKomprimerad: 25 x 18 x 3 cmProduktmått (Thule Compression Packing Cube Medium). Expanderad: 36 x 25 x 10 cmKomprimerad: 36 x 25 x 3 cm
 • Terra Dry Bag 24L

  Terra Dry Bag 24L
  Terra Dry Bag 24L från Silva är en vattentät packpåse med rulltopp. Terra Dry Bag är tillverkad av 100 % återvunnet PET-material och för att minimera miljöpåverkan är tyget ofärgat med ett minimalistiskt SILVA-tryck.
 • Pack-It Weekender Set

  Pack-It Weekender Set
  *Återvunnen polyester *One Pack-It™ Isolate Shoe Sac: perfekt för ett par skor (upp till herrstorlek 45). *One Pack-It™ Reveal Cubes S (7 L). : för t-shirts, underkläder, pyjamas och strumpor *One Pack-It™ Reveal Quick Trip (6 L). : necessär för att organisera dina toalettartiklar *One Pack-It™ Reveal Garment Folder M: vik, stapla och säkra dina känsligare kläder som skjortor och byxor *Täcks av Eagle Creeks No Matter What®-garanti
 • Terra Dry Bag 36L

  Terra Dry Bag 36L
  Terra Dry Bag 36L från Silva är en vattentät packpåse med rulltopp. Terra Dry Bag är tillverkad av 100 % återvunnet PET-material och för att minimera miljöpåverkan är tyget ofärgat med ett minimalistiskt SILVA-tryck.
 • Hydraulic Dry Bag 35 L

  Hydraulic Dry Bag 35 L
  Tillverkad av en 600D TPU-belagd PVC-fri väv, som har en enorm slitstyrka. Helt svetsad konstruktion för hållbara vattentäta sömmar. Den ovala formen gör att de inte rullar lika lätt, samt att de tar mindre plats när de staplas. Öglor av Hypalon™ på sidorna underlättar fastsättning och surrning. *Rullstängning *Svetsade sömmar *UV-resistent *Oval form *Öglor för säker fastsättning *Utbytbart snäpplås
 • Ultralight Pack Liner S

  Ultralight Pack Liner S
  *High visibility *Ultralätt regnskydd *Reflekterande tryck *Fullständigt vattentät rullförslutning *Fullständigt vattentäta sömmar och plastad väv
 • Big River Eco Dry Sack 20 L

  Big River Eco Dry Sack 20 L
  *Trippel beläggning i botten *Vattentät rullöppning *420D ripstop nylon *10 000 mm vattenpelareMaterial: 100 % nylon
 • Pack-It Isolate Structured Folder M

  Pack-It Isolate Structured Folder M
  Skjut in dina kläder i mappen och använd sedan kompressionsdragkedjan för att säkra dina kläder på plats. Dessa antimikrobiella, genomskinliga klädorgan gör det enkelt att resa.
 • Pack-It Overnight Set

  Pack-It Overnight Set
  *One Pack-It™ Reveal Cube S (7 L). : för t-shirts, pyjamas, underkläder, strumpor och accessoarer *One Pack-It™ Isolate Cube S (7 L). : perfekt för att hålla smutsiga kläder åtskilda *One Pack-It™ Reveal Quick Trip (6 L). : perfekt för att organisera dina toalettartiklar *Täcks av Eagle Creeks No Matter What®-garanti
 • Wildwater Dry Bag 25

  Wildwater Dry Bag 25
  Wildwater Dry Bag 25 från Osprey är en vattentät packpåse i lättviktig och slittålig design. Den tåliga designen med axelrem och IPX5-klassningen gör att packpåsen kan bäras utanpå packningen.
 • Pack-It Specter Clean Dirty Half Cube

  Pack-It Specter Clean Dirty Half Cube
  Pack-It Specter Clean Dirty Half Cube från Eagle Creek är en lätt, innovativ och praktisk packpåse där du kan förvara dina rena kläder på en sida och smutsiga i den andra. Perfekt för att hålla dig organiserad på dina resor.
 • Terra Dry Bag 12L

  Terra Dry Bag 12L
  Terra Dry Bag 12L från Silva är en vattentät packpåse med rulltopp. Terra Dry Bag är tillverkad av 100 % återvunnet PET-material och för att minimera miljöpåverkan är tyget ofärgat med ett minimalistiskt SILVA-tryck.
 • Pack-It Gear Pouch S

  Pack-It Gear Pouch S
  *Slitstarkt och återvunnet 900D polyestertyg med en TPU laminering *Karbinhake för att fästas i väskan *PVC-fri produkt *Täcks av Eagle Creeks No Matter What® Warranty
 • Pack-It Isolate Cube XS

  Pack-It Isolate Cube XS
  Denna genomskinliga Pack-It Isolate Cube från Eagle Creek är gjord för den aktiva konsumenten som alltid är på språng. Isolate Cubes ger ultralätt organisation och sinnesro att svettiga, stinkande kläder förblir inneslutna.
 • Ultra-Sil Dry Bag Eco 13L

  Ultra-Sil Dry Bag Eco 13L
  *30D diamant ripstop nylon med silikoniserad CONDURA® *2000 mm vattenpelareMaterial: 100 % nylon
 • Two-in-One Separated Packing Cube Medium

  Two-in-One Separated Packing Cube Medium
  *En laminerad ficka för våta och smutsiga föremål *En ficka med nätöverdel för rena föremål *YKK-dragkedjorMaterial: 100% polyester
 • Packing Cubes Set of 3

  Packing Cubes Set of 3
  Packing Cubes Set of 3 är tre packkuber från IAMRUNBOX som gör det lättare att organisera packningen på resan.
 • Two-in-One Separated Packing Cube Light Medium

  Two-in-One Separated Packing Cube Light Medium
  *En laminerad ficka för våta och smutsiga föremål *En ficka utan laminering för rena föremål *YKK-dragkedjorMaterial: 100% polyester
 • Evac Eco UL Compression Dry Bag 5 L

  Evac Eco UL Compression Dry Bag 5 L
  *30D nylon med PU-beläggning *70D eVent® laminerat underrede *2000 mm vattenpelare Material: 100 % nylon
 • Pack-It Isolate Compression Cube Set S/M

  Pack-It Isolate Compression Cube Set S/M
  Pack-It Isolate Compression Cube Set S/M från Eagle Creek är en packpåse som är perfekt till resan.
 • Big River Eco Dry Sack 5 L

  Big River Eco Dry Sack 5 L
  *Trippel beläggning i botten *Vattentät rullöppning *420D ripstop nylon *10 000 mm vattenpelareMaterial: 100 % nylon
 • Pack-It Gear Pouch XS

  Pack-It Gear Pouch XS
  *Slitstarkt och återvunnet 900D polyestertyg med en TPU laminering *Karbinhake för att fästas i väskan *PVC-fri produkt *Täcks av Eagle Creeks No Matter What® Warranty
 • Pack-It Dry Cube S

  Pack-It Dry Cube S
  *Vattentäta, svetsade sömmar *YKK Aquaguard dragkedja *Slitstark, 100 % återvunnen 300D polyester
 • Pack-It Reveal Shoe Sac

  Pack-It Reveal Shoe Sac
  Pack-It Reveal Shoe Sac från Eagle Creek håller dina skor borta från rena kläder. Den har ett snabbåtkomligt bärhandtag, passar upp till herrskor i storlek 13 och är konstruerad med ett 100 % återvunnet nät för lättvindig ventilation.