Friluftsmat frystorkad mat

Populärt inom Friluftsmat frystorkad mat

  • Sticky Chocolate Cake

    Sticky Chocolate Cake
    Avnjut en härlig kladdkaka när du fjällvandrar, är ute på båttur eller är i stugan. Sticky Chocolate Cake från Friluftsmat är gjord med oraffinerat råsocker, gräddpulver och belgisk kakao och råsocker. Servera med bär och grädde. Mixen blandas med vatten och gräddas på låg värme under lock i stekpannan. Tar ca 5-10 minuter beroende på hur kladdig du vill ha den.Tillsätt 50 gram smör eller ghee för ökat energivärde och smak.Oraffinerat råsocker, VETEMJÖL, kakaopulver, heläggpulver(ÄGG), gräddpulver(MJÖLK), vaniljsocker.
  • Egg Powder (Free Range) Nocolour

    Egg Powder (Free Range) Nocolour
    Egg Powder (Free Range) från Friluftsmat är äggpulver som används till att tillaga omelett eller för bakning när du vandrar. En förpackning motsvarar 8 ägg. Ingrediens: 100 % pastöriserat och lufttorkat pulver av hela ägg från frigående höns.
  • Mushroom Soup With Cream Nocolour

    Mushroom Soup With Cream Nocolour
    Mushroom Soup With Cream från Friluftsmat är en frystorkad soppa som tillagas på språng. Soppan kokas i 10-15 minuter tillsammans med 6-8 dl vatten. IngredienserGräddpulver, maltodextrin, majsstärkelse, svamp (Karl-Johan), lök, jästextrakt, salt, svartpepparAllergener: Mjölk, laktosNäringsinnehållFett 12,5 g varav mättat 8,5 gKolhydrat 34 g varav sockerarter 18 g Protein 25 gSalt 6 g