Summit To Eat frystorkad mat

Populärt inom Summit To Eat frystorkad mat

  • Summit to Eat Salmon and Broccoli Pasta Nocolour

    Summit to Eat Salmon and Broccoli Pasta Nocolour
    Salmon and Broccoli Pasta från Summit to Eat är en krämig och mättande frystorkad måltid med lax, broccoli och spiralpasta – perfekt för äventyr utanför köket. En riktig klassiker i uppdaterad friluftsform. Denna smakrika rätt kombinerar spiralformad pasta med möra bitar av lax, broccolibuketter och en len gräddsås smaksatt med lök och kryddor. En fyllig och mättande måltid som passar lika bra som lunch efter en lång vandring som till middag vid tältet. Som alla måltider från Summit to Eat är Salmon and Broccoli Pasta lagad med noggrant utvalda råvaror innan den frystorkas. Det gör att smaker och näring bevaras samtidigt som vikten hålls nere – perfekt när varje gram i ryggsäcken räknas. På bara några minuter får du en värmande, god måltid som hjälper dig att ladda om och orka vidare. Tillagning:Ta bort syreabsorbenten. Tillsätt 280 ml hett vatten (ungefär till linje D) och rör om noggrant. Förslut påsen och låt stå i 8 minuter. Servera di
  • Summit to Eat Dinner Big Vegetable Chipotle Chilli With Rice Nocolour

    Summit to Eat Dinner Big Vegetable Chipotle Chilli With Rice Nocolour
    Dinner Big Vegetable Chipotle Chilli With Rice är en härlig chili från Summit To Eat som även passar veganer. Denna rökiga chipotle chilisås är smakfullt kryddad och kompletteras av en tillsats av mörk choklad som ger en djupare med fyllig smak. Till detta tillkommer paprika, blomkål, lök och kidneybönor vilket gör såsen till en värmande och mättande grönsaks chili som kommer bli en riktig favorit, oavsett om du campar eller vandrar. Summit To Eats måltider skiljer sig från mängden eftersom deras mat tillagas innan den frystorkas vilket gör att det smakar ännu bättre. Denna måltid levereras i en större storlek som är perfekt om du behöver något mer mättande på en ansträngande resa. Bara addera vatten och din måltid är redo inom tio minuter! Ingredienser: Långkornigt ris (19%), kidneybönor (10%), blomkål (10%), tärnad paprika (10%), hackade tomater (10%), tärnad lök (10%), tomatpuré, Rapsolja, mörk choklad (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeri
  • Summit to Eat Salmon and Broccoli Pasta - Big Pack Nocolour

    Summit to Eat Salmon and Broccoli Pasta - Big Pack Nocolour
    Salmon and Broccoli Pasta - Big Pack från Summit to Eat är en krämig och mättande frystorkad måltid med lax, broccoli och spiralpasta – perfekt för äventyr utanför köket. En riktig klassiker i uppdaterad friluftsform. Denna smakrika rätt kombinerar spiralformad pasta med möra bitar av lax, broccolibuketter och en len gräddsås smaksatt med lök och kryddor. En fyllig och mättande måltid som passar lika bra som lunch efter en lång vandring som till middag vid tältet. Som alla måltider från Summit to Eat är Salmon and Broccoli Pasta lagad med noggrant utvalda råvaror innan den frystorkas. Det gör att smaker och näring bevaras samtidigt som vikten hålls nere – perfekt när varje gram i ryggsäcken räknas. På bara några minuter får du en värmande, god måltid som hjälper dig att ladda om och orka vidare. Tillagning:Ta bort syreabsorbenten. Tillsätt 280 ml hett vatten (ungefär till linje D) och rör om noggrant. Förslut påsen och låt stå i 8 minuter.
  • Summit to Eat Dinner Big Macaroni Cheese Nocolour

    Summit to Eat Dinner Big Macaroni Cheese Nocolour
    Dinner Big Macaroni Cheese från Summit To Eat är en härlig klassisk rätt som även passar perfekt för vegetarianer. Denna rätt är gjord av sås på tre ostar, som kombinerar Cheddar, Mozzarella och Leicestershire ost för att skapa en otroligt fyllig och krämig sås. Summit To Eats måltider skiljer sig från mängden eftersom deras mat tillagas innan den frystorkas vilket gör att det smakar ännu bättre. Denna måltid levereras i en större storlek som är perfekt om du behöver något mer mättande på en ansträngande resa. Bara addera vatten och din måltid är redo inom tio minuter! Ingredienser: Kokt torkad pasta (34%) (vete), ostsås (66%) (mjölk, grädde (mjölk), tärnad lök, riven röd leicesterost (Annatto) 40% (mjölk), riven cheddar (40% ) (Mjölk), riven mozzarellaost (20%) (mjölk), rapsolja, majsmjöl, salt, vit paprika.

Fler tips på Summit To Eat frystorkad mat

  • Summit to Eat Chicken Tikka with Rice - Big Pack Nocolour

    Summit to Eat Chicken Tikka with Rice - Big Pack Nocolour
    Chicken Tikka with Rice - Big Pack från Summit to Eat är en smakrik, frystorkad måltid med klassisk indisk kryddning – perfekt när du behöver fylla på med energi ute i naturen. Det finns få saker som slår en riktigt god curry efter en lång dag i fjällen, skogen eller på leden. Den här rätten bjuder på möra bitar av kycklingfilé, tillagade i en traditionell tikka masala-sås fylld med aromatiska kryddor, tomat, vitlök och chili. Allt serveras med fluffigt vitt ris för en komplett och mättande måltid. Chicken Tikka with Rice är både proteinrik och kolhydratrik, vilket gör den till ett utmärkt val när du behöver återhämta dig efter fysisk ansträngning. Den fungerar lika bra som lunch på vandringen som en värmande middag vid tältplatsen. Som med alla rätter från Summit to Eat är denna rätt tillagad på förhand och därefter frystorkad, vilket ger både låg vikt och lång hållbarhet utan att tumma på smaken. Den är enkel att ta med och lätt att ti
  • Summit to Eat Morning Oats Nocolour

    Summit to Eat Morning Oats Nocolour
    Morning Oats från Summit to Eat är frystorkad havregrynsgröt med smaskiga hallon. Dessa påsar med krämiga havregryn och läckra hallonbitar ger en näringsrik, härlig och energisk frukostmåltid, perfekt för alla äventyrliga vandringar, turer eller utflykter.  Varje portion är laddad med över 60 gram kolhydrater och en bra mängd protein, vilket ger kroppen bränsle fram till lunch. Den innehåller ingredienser som helmjölk, vispgrädde, havregryn, socker och hallon – allt tillagat och sedan frystorkat för att bevara den goda smaken och konsistensen. Gröten är lätt att tillaga och redo att ätas på bara några minuter: tillsätt hett vatten, rör om och njut direkt ur påsen. Dessutom är förpackningen lätt och kompakt – perfekt för ryggsäcken. Ingredienser: Mjölk, vispgrädde (mjölk), havregryn (17 %), socker, hallon (3 %).Allergener: Innehåller mjölk, havre (gluten). Förvaring: Förvaras svalt och torrt.Tillagning: Ta bort syreabsorbenten, tillsätt
  • Summit to Eat Dinner Big Beef Potato Stew Nocolour

    Summit to Eat Dinner Big Beef Potato Stew Nocolour
    Dinner Big Beef Potato Stew är frystorkad mat från Summit To Eat som är inspirerad av ett rustikt engelskt mål. Strimlor av mjukt nötkött och hackade grönsaker, som simmar i en fyllig tomatsås gör denna måltid perfekt när du behöver expeditionsmat som verkligen kommer mätta så att du orkar fortsätta ditt äventyr. Summit To Eats måltider skiljer sig från mängden eftersom deras mat tillagas innan den frystorkas vilket gör att det smakar ännu bättre. Denna måltid levereras i en större storlek som är perfekt om du behöver något mer mättande på en ansträngande resa. Bara addera vatten och din måltid är redo inom tio minuter! Ingredienser: Tärnad potatis (29%), Nötkött (10%), tärnade morötter, gröna bönor, tärnad lök, rapsolja, tomatpuré, majsmjöl, salt, vit paprika.
  • Summit to Eat 5 Bean Cassoulet - Big Pack Nocolour

    Summit to Eat 5 Bean Cassoulet - Big Pack Nocolour
    5 Bean Cassoulet - Big Pack från Summit To Eat är en vegansk festmåltid som verkligen mättar efter en heldag utomhus. Summit To Eats måltider skiljer sig från mängden eftersom deras mat tillagas innan den frystorkas vilket gör att det smakar ännu bättre. Denna måltid levereras i en större storlek som är perfekt om du behöver något mer mättande på en ansträngande resa. Bara addera vatten och din måltid är redo inom tio minuter! Ingredienser: Blandade bönor (röda kidneybönor, vita kidneybönor, smörbönor, borlottibönor, kikärtor) (62 %), tärnad lök, gröna bönor, tärnade morötter, rapsolja, tomatpuré, vitlökspuré, oregano, majsstärkelse, salt, vitpeppar. Förvaring: Förvaras svalt och torrt.Tillagning: Ta bort syreabsorbenten, tillsätt 450 ml hett vatten (upp till linje B), rör om ordentligt, förslut påsen och vänta i 8 minuter. Servera eller ät direkt ur påsen. Näringsämne Per 100g Per portion (170g) Energi 2433 kJ/589 kcal 4136 kJ/1001 k
  • Summit to Eat Spicy Pasta Arrabiata - Big Pack Nocolour

    Summit to Eat Spicy Pasta Arrabiata - Big Pack Nocolour
    Spicy Pasta Arrabiata - Big Pack från Summit to Eat är en het och smakrik frystorkad pastarätt, som är helt vegansk och fungerar lika bra som en rejäl lunch på språng som en varm middag vid lägerelden. Denna klassiska italienska rätt består av pasta i en kryddig tomat- och vitlökssås, full av fylliga smaker som både värmer och mättar efter en lång dag av vandring, camping eller andra utomhusaktiviteter. Rätten är noggrant tillagad innan den frystorkas, vilket gör att smaken och näringsvärdet bevaras på bästa sätt – varje gång. Eftersom frystorkningen tar bort vattnet ur rätten, blir påsarna extremt lätta att bära med sig, utan att tumma på kvaliteten. Dessutom är tillagningen enkel: tillsätt bara hett vatten, rör om och vänta i åtta minuter – sen är maten klar att avnjutas direkt ur påsen. Ingredienser: Pasta av durumvetesemolina (33 %) (vetemjöl, vatten), hackade tomater (33 %), tomatpuré, vitlökspuré (5 %), basilika, rapsolja, salt,
  • Summit to Eat Spicy Pasta Arrabiata Nocolour

    Summit to Eat Spicy Pasta Arrabiata Nocolour
    Spicy Pasta Arrabiata från Summit to Eat är en het och smakrik frystorkad pastarätt, som är helt vegansk och fungerar lika bra som en rejäl lunch på språng som en varm middag vid lägerelden. Denna klassiska italienska rätt består av pasta i en kryddig tomat- och vitlökssås, full av fylliga smaker som både värmer och mättar efter en lång dag av vandring, camping eller andra utomhusaktiviteter. Rätten är noggrant tillagad innan den frystorkas, vilket gör att smaken och näringsvärdet bevaras på bästa sätt – varje gång. Eftersom frystorkningen tar bort vattnet ur rätten, blir påsarna extremt lätta att bära med sig, utan att tumma på kvaliteten. Dessutom är tillagningen enkel: tillsätt bara hett vatten, rör om och vänta i åtta minuter – sen är maten klar att avnjutas direkt ur påsen. Ingredienser: Pasta av durumvetesemolina (33 %) (vetemjöl, vatten), hackade tomater (33 %), tomatpuré, vitlökspuré (5 %), basilika, rapsolja, salt, chilipulver
  • Summit to Eat Custard Apple Crunch Nocolour

    Summit to Eat Custard Apple Crunch Nocolour
    Custard Apple Crunch från Summit to Eat är en frystorkad efterrätt som kombinerar len, varm vaniljsås med syrliga äppelbitar och krispiga havreclusters – en perfekt avslutning på en dag ute i naturen. Denna goda och värmande dessert är redo att avnjutas direkt efter att du tillsatt hett vatten och rört om. Den krämiga konsistensen, de fruktiga bramleyäpplena och den knapriga granolan skapar en smakupplevelse som både är tröstande och energigivande – oavsett om du befinner dig vid tältplatsen eller på en fjälltopp. Alla ingredienser är noggrant utvalda och rätten tillagas innan den frystorkas, vilket bevarar både smak och näringsinnehåll. Vill du höja smaknivån ännu mer? Prova att blanda i frystorkad frukt för en extra fräsch twist! Ingredienser: Mjölk, granola (havre, socker, rapsolja, honung) (25 %), vispgrädde (mjölk), vaniljsåspulver (majsstärkelse, färgämne annatto E160, arom) (5 %), socker, äpple (3 %). Allergener: Innehåller mjölk, h
  • Summit to Eat Beef Potato Stew NoColour

    Summit to Eat Beef Potato Stew NoColour
    Beef Potato Stew från Summit to Eat är en mustig gryta med nötkött och potatis, fylld med smakrika grönsaker i en rik tomatsås – en riktigt värmande rätt som passar perfekt efter en lång dag ute i naturen. Ta med dig känslan av hemlagad mat även när du är långt hemifrån. Denna smakrika gryta med möra strimlor av nötkött, potatis, morötter, gröna bönor och lök är tillagad och därefter frystorkad för att bevara både smak och näringsinnehåll. Just därför smakar den extra gott när du återhydratiserar den – som en riktig hemlagad måltid. Den fylliga tomatsåsen och de rejäla ingredienserna gör rätten både mättande och värmande – perfekt när temperaturen sjunker och du behöver energi för att orka vidare. Oavsett om du är ute på en familjesemester eller en tuff expedition, är denna gryta ett pålitligt val. Dessutom är den klar att ätas på mindre än tio minuter – så du slipper vänta när hungern slår till. Ingredienser: Tärnad potat
  • Summit to Eat Chocolate Mousse With Cherry And Granola Nocolour

    Summit to Eat Chocolate Mousse With Cherry And Granola Nocolour
    Chocolate Mousse With Cherry And Granola från Summit to Eat är en delikat frystorkad efterrätt med djup chokladsmak – perfekt som avslutning på en måltid ute i det fria. Len chokladmousse kombineras med knapriga honungsrostade havrekluster och en touch av syrlig körsbär för en balanserad och lyxig smakupplevelse, var du än befinner dig. Den är lätt att bära med sig och enkel att tillaga – tillsätt bara kallt vatten direkt i påsen, vänta några minuter och njut. Oavsett om du är på fjälltur, camping eller expedition är det här en perfekt liten belöning som hjälper dig att ladda om inför nästa etapp. Ingredienser:Socker, mjölk, granola (havregryn, socker, rapsolja, honung) (17 %), kakaopulver, förtjockningsmedel (modifierad stärkelse), körsbär, jäsmedel (natriumbikarbonat). Allergener: Laktos Förvaring: Förvaras torrt och svalt. Tillagning:Ta bort syreabsorbenten. Tillsätt 145 ml kallt vatten (upp till markering E) och rör om noggrant. Förslut på
  • Summit to Eat Dinner Chicken Fajita Nocolour

    Summit to Eat Dinner Chicken Fajita Nocolour
    Dinner Chicken Fajita från Summit to Eat är en frystorkad fajitakryddad middagsmåltid med ris och kyckling. Tillagas enkelt genom att tillsätta vatten när du är på språng. Ingredienser: Förkokt långkornigt ris (29 %), tärnad lök, tillagad kyckling (12 %) (kycklingbröstfilé), hackade tomater, tärnad paprika, sötmajs, rapsolja, röda kidneybönor, fajitapasta (lökpuré, solrosolja, citronsaft, socker, röd chili, vitlökspuré, paprika, salt, malen spiskummin), majsstärkelse, salt. Allergener: Inga deklarationspliktiga allergener. Näringsämne Per 100 g Per portion (128 g) Energi 1975 kJ / 472 kcal 2528 kJ / 604 kcal Fett 21 g 27 g – varav mättat fett 1,9 g 2,4 g Kolhydrater 45 g 58 g – varav sockerarter 6,7 g 8,6 g Fibrer 6,8 g 8,7 g Protein 22 g 28 g Salt 0,8 g 1 g Förvaringsinstruktioner: Förvaras svalt och torrt.Tillagning: Ta bort syreabsorbenten, tillsätt 275 ml hett vatten (ungefär upp till markering C) och rör om noggrant. Förslut påsen, vänta
  • Summit to Eat 5 Bean Cassoulet NoColour

    Summit to Eat 5 Bean Cassoulet NoColour
    5 Bean Cassoulet från Summit To Eat är en växtbaserad, frystorkad måltid med mustig smak och ordentlig mättnad – ett utmärkt val för alla typer av äventyr. När energin börjar sina under en lång dag i naturen, är det viktigt med en rejäl och näringsrik måltid som både smakar gott och fyller på reserverna. Denna veganska cassoulet är fylld med hela fem olika sorters bönor – bland annat kidneybönor, kikärtor och borlottibönor – i en smakrik tomat-, vitlök- och örtsås som ger en god balans av protein, fibrer och smak. Den är lätt att ta med i packningen tack vare låg vikt, och eftersom rätten först tillagas och sedan frystorkas bevaras både smaken och näringsvärdet på ett optimalt sätt. Resultatet blir en måltid som både smakar som hemlagad och är enkel att förbereda i fält – bara tillsätt vatten och låt stå i några minuter. Tillagning:Ta bort syreabsorbenten. Tillsätt 280 ml hett vatten (upp till linje E) och rör om noggrant. Förslu
  • Summit to Eat Dinner Big Pasta Bolognaise Nocolour

    Summit to Eat Dinner Big Pasta Bolognaise Nocolour
    Dinner Big Pasta Bolognaise från Summit To Eat är en smakrik och rejäl måltid som hjälper dig att koppla av, varva ner och ladda upp vid lägerelden eller uppe i bergen. En fantastisk kombination av saftig och mjuk köttfärs som tillagats i en utsökt, rik italiensk tomat- och örtsås med pasta fusilli. Summit To Eats måltider skiljer sig från mängden eftersom deras mat tillagas innan den frystorkas vilket gör att det smakar ännu bättre. Denna måltid levereras i en större storlek som är perfekt om du behöver något mer mättande på en ansträngande resa. Bara addera vatten och din måltid är redo inom tio minuter! Ingredienser: Pasta (vete) (27%), hackade tomater, tomatpuré, köttfärs (11%), tärnad lök, rapsolja, hackad lök, italiensk örtblandning, salt.
  • Summit to Eat Rice Pudding with Strawberry Nocolour

    Summit to Eat Rice Pudding with Strawberry Nocolour
    Rice Pudding with Strawberry från Summit to Eat är en krämig och söt efterrätt som för tankarna hem – perfekt att avrunda dagen med efter ett äventyr i naturen. Den lena risgrynsgröten blandas med syrliga jordgubbsbitar för en balanserad smakupplevelse som både tröstar och piggar upp. Frystorkad för att bevara smak och näring samt hålla vikten nere – perfekt när du vill packa lätt. Enkel att tillaga direkt i påsen: tillsätt bara hett vatten, rör om, vänta ett par minuter och njut – när som helst, var som helst. Ingredienser: Rundkornigt ris (28 %), vispgrädde (mjölk), mjölk, socker, jordgubbar (3,5 %). Allergener: Mjölk Förvaring: Förvaras torrt och svalt. Tillagning: Ta bort syreabsorbenten. Tillsätt 150 ml hett vatten (upp till markering K), rör om noggrant. Förslut påsen, vänta i 8 minuter och servera – eller ät direkt ur förpackningen. Näringsvärde: Näringsinnehåll: Per 100g: Per Portion: Energi 1872 kJ / 445 kcal 1685 kJ / 40
  • Summit to Eat Chicken Tikka with Rice Nocolour

    Summit to Eat Chicken Tikka with Rice Nocolour
    Chicken Tikka with Rice från Summit to Eat är en smakrik, frystorkad måltid med klassisk indisk kryddning – perfekt när du behöver fylla på med energi ute i naturen. Det finns få saker som slår en riktigt god curry efter en lång dag i fjällen, skogen eller på leden. Den här rätten bjuder på möra bitar av kycklingfilé, tillagade i en traditionell tikka masala-sås fylld med aromatiska kryddor, tomat, vitlök och chili. Allt serveras med fluffigt vitt ris för en komplett och mättande måltid. Chicken Tikka with Rice är både proteinrik och kolhydratrik, vilket gör den till ett utmärkt val när du behöver återhämta dig efter fysisk ansträngning. Den fungerar lika bra som lunch på vandringen som en värmande middag vid tältplatsen. Som med alla rätter från Summit to Eat är denna rätt tillagad på förhand och därefter frystorkad, vilket ger både låg vikt och lång hållbarhet utan att tumma på smaken. Den är enkel att ta med och lätt att tillaga – t
  • Summit to Eat Dinner Chicken Fried Rice Nocolour

    Summit to Eat Dinner Chicken Fried Rice Nocolour
    Chicken Fried Rice från Summit to Eat är en klassisk orientalisk risrätt – full av smak och fylld med saftiga kycklingbitar, grönsaker och ägg, allt omslutet av en härligt smakrik teriyakisås. När du är ute på äventyr saknas ofta vissa av vardagens bekvämligheter – som en riktigt god take away. Som tur är kommer denna Chicken Fried Rice väldigt nära! Med en kombination av möra kycklingbitar, majs, paprika, gröna bönor och lök, blandat med ris och ägg i en rik teriyakisås, får du en både god och näringsrik måltid – perfekt att avnjuta efter en lång dag ute i naturen. Förpackningen väger endast 121 gram, vilket gör den lätt att bära med sig i ryggsäcken. Oavsett om du sitter vid på fjället eller runt en lägereld, kan du snabbt laga till en smakfull och mättande middag. IngredienserFörkokt långkornigt ris (36 %), tillagad kyckling (12 %) (kycklingbröstfilé), tärnad lök, tärnad paprika, haricots verts, sötmajs, rapsolja, äggrömsremsor
  • Summit to Eat Vegetable Chipotle Chilli with Rice Nocolour

    Summit to Eat Vegetable Chipotle Chilli with Rice Nocolour
    Vegetable Chipotle Chilli with Rice från Summit to Eat är en frystorkad rätt med rökig chipotle-chilisås, smakrik mörk choklad och härligt matiga grönsaker – helt vegansk och redo att krydda till din nästa måltid ute i naturen. Med blomkål, paprika, lök, kidneybönor och ris får du en värmande och näringsrik chili som är enkel att tillaga. Perfekt att ta med på äventyr – lätt att bära med sig tack vare frystorkningen, som också bevarar smaken och gör tillagningen supersmidig. Tillsätt bara vatten och njut av en mustig vegorätt på mindre än tio minuter. Ingredienser: Ris (24 %), kidneybönor (13 %), blomkålsbuketter, paprika, krossade tomater, hackad lök, tomatpuré, rapsolja, chokladbitar (socker, kakaomassa, kakaosmör, emulgeringsmedel: sojalecitin (E322), vaniljarom), chipotlechilipasta (1,2 %) (vatten, mald chipotlechili, socker, vinäger, salt), majsstärkelse, salt. Allergener: Inga Tillagning: Ta bort syreabsorbenten. Tillsätt 245 ml hett vatten
  • Summit to Eat Dinner Big Chicken Fried Rice Nocolour

    Summit to Eat Dinner Big Chicken Fried Rice Nocolour
    Dinner Big Chicken Fried Rice är en takeaway-inspirerad måltid från Summit To Eat som verkligen sitter fint efter en ansträngande heldag. En kombination av saftiga bitar av kyckling, majs, paprika, gröna bönor och lök med ägg, ris och en fantastiskt smakrik teriyaki-sås skapar denna läckra och näringsrika måltid. Summit To Eats måltider skiljer sig från mängden eftersom deras mat tillagas innan den frystorkas vilket gör att de smakar ännu bättre. Summit To Eats måltider skiljer sig från mängden eftersom deras mat tillagas innan den frystorkas vilket gör att det smakar ännu bättre. Denna måltid levereras i en större storlek som är perfekt om du behöver något mer mättande på en ansträngande resa. Bara addera vatten och din måltid är redo inom tio minuter! Ingredienser: Långkornigt ris (30%), kokt tärnad kyckling (11%), tärnad lök (11%), tärnad röd paprika (7%), gröna bönor (7%), majs (7%), rapsolja, omelett (ägg), finhackad vitlök, Teriyaki-så
  • Summit to Eat Dinner Big Chicken Fajita Nocolour

    Summit to Eat Dinner Big Chicken Fajita Nocolour
    Dinner Big Chicken Fajita är en rejäl måltid från Summit To Eat som är lika god för sig själv som i en wrap. Mjuka bitar av kyckling i en kryddig fajitasås med massor av paprika, vitlök, spiskummin och paprika, i kombination med fluffigt ris hjälper till att skapa en utsökt måltid som är perfekt på vandringen eller vid lägerelden. Summit To Eats måltider skiljer sig från mängden eftersom deras mat tillagas innan den frystorkas vilket gör att det smakar ännu bättre. Denna måltid levereras i en större storlek som är perfekt om du behöver något mer mättande på en ansträngande resa. Ingredienser: Långkornigt ris (26%), kokt tärnad kyckling (11%), hackade tomater, tärnad lök, tärnad paprika, majs, rapsolja, fajitapasta (3%) (lökpulver, solrosolja, citronsaft, socker, vitlök, paprika, salt, kummin, chilipulver), röda kidneybönor, majsmjöl och salt.
  • Summit to Eat Dinner Macaroni Cheese Nocolour

    Summit to Eat Dinner Macaroni Cheese Nocolour
    Dinner Macaroni Cheese frÃ¥n Summit to Eat är en frystorkad rätt med klassisk pasta i en krämig sÃ¥s gjord pÃ¥ tre oemotstÃ¥ndliga ostar: Cheddar, Mozzarella och Red Leicester. En värmande och mättande favorit som passar perfekt för bÃ¥de lunchpausen och kvällsmÃ¥let ute pÃ¥ äventyr. Rätten tillagas och smaksätts med omsorg innan den frystorkas för att bli sÃ¥ lätt och smidig som möjligt att bära med sig. Tillsätt bara vatten och du har en mättande och välsmakande mÃ¥ltid klar pÃ¥ mindre än tio minuter. Ingredienser: Pasta (41,5 %) (durumvetesemolina, ägg, salt), mjölk, vispgrädde (mjölk), mozzarellaost (9,9 %) (mjölk, salt, vegetabiliskt löpe, mjölksyrakultur, ystningsmedel: E509, klumpförebyggande medel: potatisstärkelse), hackad lök, cheddarost (4,8 %) (mjölk, salt, mjölksyrakultur, vegetabiliskt löpe), Red Leicester-ost (4,6 %) (mjölk, salt, startkultur, vegetabiliskt löpe, annatto: E160(ii)), rapsolja, majsstärkelse, salt, vitpeppar. Allergener: Ã
  • Summit to Eat Dinner Scrambled Egg Cheese Nocolour

    Summit to Eat Dinner Scrambled Egg Cheese Nocolour
    Scrambled Egg with Cheese från Summit to Eat är en mättande och krämig frystorkad frukost med äggröra och ostsås – perfekt för att starta dagen med rätt energi, oavsett om du ska ut på vandring, klättring eller camping. Rätten är tillagad av färska råvaror och frystorkad för att behålla smaken samtidigt som vikten hålls nere – idealisk att packa med i ryggsäcken. Med en vikt på endast 87 gram (innan vatten tillsätts) är den lätt att bära och enkel att förbereda. Tillsätt bara hett vatten, vänta några minuter och njut av en näringsrik frukost var du än befinner dig. Ingredienser: Pastöriserat helt ägg (68 %), helmjölk, vispgrädde (mjölk), helmjölkspulver, tärnad lök, solrosolja, Red Leicester-ost (mjölk) (2 %), cheddarost (mjölk) (2 %), mozzarellaost (mjölk), citronsaft, rapsolja, majsstärkelse, salt, malen vitpeppar. Allergener: Ägg, Mjölk Förvaring: Förvaras torrt och svalt Tillagning: Ta bort syreabsorbenten. Tillsätt 165 ml he
  • Summit to Eat Pasta Bolognaise Nocolour

    Summit to Eat Pasta Bolognaise Nocolour
    Pasta Bolognaise från Summit to Eat är en smakrik frystorkad pastarätt med köttfärs i italiensk tomatsås – en mättande klassiker som passar perfekt vid dagens slut. Spiralformad pasta blandas med saftig nötfärs som kokats i en fyllig tomatsås med örter som basilika och oregano. En klassisk kombination som ger både smak och energi, perfekt för att varva ner efter en dag i bergen, på leden eller vid sjön. Rätten är lagad med högkvalitativa råvaror och frystorkad direkt efter tillagning, vilket gör den lätt att bära med sig och snabb att tillaga. Tillsätt bara vatten, vänta några minuter – och njut av en smakrik, näringsrik måltid var du än befinner dig. Tillagning:Ta bort syreabsorbenten. Tillsätt 300 ml hett vatten (upp till linje D) och rör om noggrant. Förslut påsen och låt stå i 8 minuter. Servera direkt eller ät ur påsen. Ingredienser:Durumvetepasta (30 %) (vetemjöl, vatten), hackade tomater, tomatpuré, tillagad nötfärs (13 %) (nötk