Hygien

Att känna sig fräsch och ren är ett inbyggt behov hos människor. Därför finns det såna här typer av hygienprodukter för outdoor och camping.

Kategorier: Campingdusch

Populärt inom hygien

 • Campingdusch med laddningsbar pump

  Campingdusch med laddningsbar pump
  Smart campingdusch med uppladdningsbar pump Denna smarta campingdusch är utrustad med en uppladdningsbar pump som kan laddas via USB-kabel, som ingår. Duschslangen kan hängas på den medföljande kroken.   Detaljer: Material: Plast Duschslang: 180 cm Mått, packad: 30 x 28 x 6,5 cm Vikt: 0,9 kg
 • Pocket Shower 10 liter

  Pocket Shower 10 liter
  Fickdusch 10 liter  Denna Pocket Shower 10 liter från Sea to Summit är en riktigt smart kompakt lösning som ser till att du kan duscha även när du är på en primitiv backpackingsemester med alldeles för vanliga duschmöjligheter. Pocket Shower består av en liten kompakt och vattentät väska i 70D nylon med rullstängning. Påsen rymmer 10 liter vatten, som du kan hänga upp i solen. Under dagen kommer solen sedan att värma upp vattnet så att du kan ta ett skönt tempererat bad. Ett litet på/av-svängbart duschhuvud på påsen reglerar vattenflödet.    Detalj: Väskan hängs upp med hjälp av d-ringar och snören Innehållet i påsen räcker till ca 7 minuters dusch Pocket Shower kommer i en liten kompakt transportväska Mått fickdusch: Ø15 x 50 cm
 • Resedusch Kurgo Munstycke till Pet-Flaska

  Resedusch Kurgo Munstycke till Pet-Flaska
  Ett portabelt munstycke som lätt fästes på en petflaska och omvandlar den till en dusch. Perfekt för regniga och kladdiga dagar i skogen.
 • Sea to Summit Pocket Shower (Svart (BLACK))

  Sea to Summit Pocket Shower (Svart (BLACK))

Fler tips på hygien

 • Vattendunk För Camping 10 Liter

  Vattendunk För Camping 10 Liter
  Vårt designteam, som består av vandrare och campare, har tagit fram den här vattendunken för förvaring av dricksvatten.
 • Soluppvärmd Campingdusch - 10 Liter

  Soluppvärmd Campingdusch - 10 Liter
  Vårt team av campare har tagit fram denna soluppvärmda dusch på 10 liter för att bekvämt kunna ta en utomhusdusch och rengöra utrustning.
 • Koppling Till Solcellsdriven Dusch Med Tryck 10 L

  Koppling Till Solcellsdriven Dusch Med Tryck 10 L
  Vårt team har tagit fram den här delen som kopplar ihop vattendunken med slangen och duschhuvudet på din solcellsdrivna dusch på 10 l med tryck.
ilead