Campingdusch

Med en campingdusch kan du hålla uppe din hygien i skogen, på fjället, utanför tältet eller husvagnen. Här tittar vi närmare på portabla duschar av olika märken och modeller. Det finns campingduschar som drivs med pump, som får plats i fickan och som är uppladdningsbara.

Populärt inom campingdusch

 • Tryckpumpsdusch Sunwind 8 Liter

  Tryckpumpsdusch Sunwind 8 Liter
 • Bo-Camp campingdusch med pump

  Bo-Camp campingdusch med pump
  Smart campingdusch med uppladdningsbar pump Denna smarta campingdusch är utrustad med en uppladdningsbar pump som kan laddas via USB-kabel, som ingår. Duschslangen kan hängas på den medföljande kroken.   Detaljer: Material: Plast Duschslang: 180 cm Måt
 • Bärbar Dusch Portashower 5L Hozelock

  Bärbar Dusch Portashower 5L Hozelock
 • Pocket Shower 10 liter

  Pocket Shower 10 liter
  Sea to Summit Pocket Shower 10 liter är en kompakt lösning, som gör att du kan duscha när du är på tur.Det är en liten kompakt och vattentät påse av 70D nylon med rullstängningDen kan innehålla 10 liter vatten, som du kan hänga i solen, som då värmer upp

Fler tips på campingdusch

 • Vattendunk För Camping 10 Liter

  Vattendunk För Camping 10 Liter
  Vårt designteam, som består av vandrare och campare, har tagit fram den här vattendunken för förvaring av dricksvatten.
 • Duschmunstycke Till Soluppvärmd Campingdusch 10 l

  Duschmunstycke Till Soluppvärmd Campingdusch 10 l
  Reparera din soluppvärmda campingdusch med tryck på 10 l med hjälp av det här munstycket till slangen.
 • Duschkabin 2 Seconds För Camping

  Duschkabin 2 Seconds För Camping
  Vårt team som själva campar har tagit fram denna duschkabin för att skydda från insyn och vind när man duschar eller byter om på camping.
 • Resedusch Kurgo Hund Go Shower

  Resedusch Kurgo Hund Go Shower
  Go Shower är en portabel dusch som håller upp till 6 liter vatten, alltså 2 minuters duschtid. Perfekt för att skölja av hunden när ni är på äventyr.
 • Resedusch Kurgo Munstycke Till Pet Flaska

  Resedusch Kurgo Munstycke Till Pet Flaska
  Ett portabelt munstycke som lätt fästes på en petflaska och omvandlar den till en dusch. Perfekt för regniga och kladdiga dagar i skogen.
 • Soluppvärmd Campingdusch - 10 Liter

  Soluppvärmd Campingdusch - 10 Liter
  Vårt team av campare har tagit fram denna soluppvärmda dusch på 10 liter för att bekvämt kunna ta en utomhusdusch och rengöra utrustning.
 • Campingdusch Sunwind Helios 20 L

  Campingdusch Sunwind Helios 20 L
 • Sea to Summit Pocket Shower (BLACK (BLACK))

  Sea to Summit Pocket Shower (BLACK (BLACK))
 • Soluppvärmd Campingdusch Med Tryck - 10 Liter

  Soluppvärmd Campingdusch Med Tryck - 10 Liter
  Vårt team av vana campare har tagit fram denna dusch med tryck för camping för att bekvämt kunna ta en utomhusdusch och rengöra utrustning.
 • Bo-Camp campingdusch med fotpump

  Bo-Camp campingdusch med fotpump
  Soluppvärmd campingdusch På soliga dagar kan du alltid få en varm dusch med denna mobila campingdusch. Solen värmer vattnet i den fyllda behållaren, som tack vare fotpumpen inte behöver hängas upp. De 11 literna i behållaren motsvarar en dusch. När den in
 • Portabel dusch med 12 volt pump

  Portabel dusch med 12 volt pump
  Comet portabel dusch med kabel för anslutning till 12 volt cigarettändaruttag Duschhuvud med handtag för att öppna/stänga vattenflödet. Duschen är kopplad till en 12 volt dränkbar pump via duschslangen. Pumpen ska placeras i en behållare som passar DIN 96

Campingduschar med pump

För att få upp vattentrycket och ge duschstrålarna lite fart finns det pumpförsedda campingduschar. Pumpen kan antingen vara batteridriven, kopplas till 12V eller drivas manuellt med tillhörande fotpump.

Bland de portabla duscharna med pump finns det vissa som har en vattenbehållare medan andra bara kommer med en slang. Duschslangen sänker du ner i ett vattenkärl eller vattendrag där du campat.

Varmt vatten till campingduschen

En het sommardag kanske en kall dusch med vatten från en bäck eller sjö funkar bra. Vill du ha varmt vatten behöver du värma vattnet på något sätt. Det finns solfångande vattenpåsar som kan hängas upp på en solig plats. Vattnet kan i vissa fall nå hela 50 grader så var försiktig.

Så länge kan du duscha i campingduschar

Här ser du en översiktstabell med olika duschar och hur länge man kan köra duschen. Det som avgör duschtiden är antingen storleken på vattenpåsen och vattenflödet i duschmunstycket eller batterikapaciteten om det är en eldriven resedusch.

Dusch Volym Duschtid
Sea to Summit Pocket Shower 10 L 7 min
Bo-Camp med fotpump 11 L ?
Kurgo Go Resedusch 6 L 2 min
Camp4 duschset - 60 min

En portabel campingdusch kan ju även användas till annat än att duscha kroppen. Om du cyklat mountainbike eller sprungit längs en lerig trail kan man använda duschen för att spola av cykel och skor. Om du har en hund som behöver duschas av kan du plocka fram din bärbara dusch. En del använder de också för att spola av disk.

ilead