Hexhantlar

Utforska ett sortiment av hexhantlar, utformade för att optimera din träning med sin distinkta sexkantiga form. Perfekta för styrketräning, dessa hantlar förhindrar rullning och garanterar stabilitet under användning.

Olika vikter på Hex

 • Master x Kraftmark Gummi/Krom, Hexhantel

  Master x Kraftmark Gummi/Krom, Hexhantel
  Den här hexhanteln är framtagen i ett unikt samarbete mellan de ledande varumärkena Master Fitness och Kraftmark. Handtag med lättring ger ett mycket stabilt grepp och den sexkantiga designen hindrar hantlarna från att rulla. Det extremt hållbara gummimaterialet på ytan absorberar effektivt stötar och minskar ljudnivån under träningen. Det kromade och ergonomiskt utformade handtaget har en grov struktur, vilket säkerställer ett stadigt grepp även när händerna är svettiga. Hexhantlar kan användas till alla möjliga träningsövningar och rörelser. Den platta ytan gör att de är stabila och enkla att förvara. Säljs styckvis.
 • FitNord Hex (Pair), Hexhantel

  FitNord Hex (Pair), Hexhantel
  FitNord Hex Hantlar är lämpliga för både hem- och gymträning. Hantlarna är gummierade, vilket förhindrar att vikterna skramlar under användning eller på golvet. Hantlarna är formade som en hexagon så att de inte rullar på marken utan förblir på plats. Hantlarna kan också användas till exempel som push-handtag för att göra armhävningar, vilket gör att man kan sänka rörelsen för mer effektiv träning. Den kromade och grova greppytan säkerställer ett fast grepp om hantlarna. Hantlarna säljs parvis.
 • Eleiko XF Dumbbell Styckvis, Hexhantel

  Eleiko XF Dumbbell Styckvis, Hexhantel
  En mångsidig och kostnadseffektiv hantel för funktionell fitnessträning. Tillverkade i svart mycket tyst gummi med ett stabilt ergonomiskt grepp. Praktiskt hexagonal-form - använd som hantag under push-ups och L-sits. Garantivillkor Får ej släppas. Endast inomhusanvändning. Normalt slitage faller inte under garantin.
 • FitNord Hexhantlar 9 kg (par)

  FitNord Hexhantlar 9 kg (par)
  FitNord Hexhantlar 9 kg (par), är lämpliga för träning både hemma och på gymmet. Kolla in FitNord Hexhantlar på Sportproffsen!
 • Gymstick Hex Dumbbell Singles, Hexhantel

  Gymstick Hex Dumbbell Singles, Hexhantel
  Gymstick Hex-hantlar av hög kvalitet för professionellt bruk. Den sexkantiga designen förhindrar att hantlarna roterar under träningen. Ytan av mycket slitstarkt gummi mjukar upp stötar och minskar bullret under träningens gång. Det ergonomiskt formade greppet är grovt, vilket säkerställer ett fast grepp när händerna är svettiga. Gymstick hex-hantlar finns i ett mycket brett intervall från 1 kg upp till 60 kg, vilket inkluderar totalt 26 olika vikter. Säljs individuellt. • Lämplig för professionellt bruk • Tillverkad av förkromat stål och gummi • Mycket tålig • Stötdämpande • Sexkantig design förhindrar rotation • Viktstolerans 4%
 • Master Fitness Hex Hantel - 10kg

  Master Fitness Hex Hantel - 10kg
  Master Fitness Hex HantelMaster Fitness Hex Hantlar ä:r en sexkantig hantel med runt hantag. Den sexkantiga sidan ä:r gummibeklä:dd fö:r skyddande yta och unviker att hanteln rullar ivä:g.&hellip:
 • Abilica Hex Dumbbell, Hexhantel

  Abilica Hex Dumbbell, Hexhantel
  Gummibelagda och sexkantiga hantlar. Gummibelagda för längre livstid både för hantel, golv och stativ. Säljs styckvis.
 • Master Fitness Hex Hantel - 17,5kg

  Master Fitness Hex Hantel - 17,5kg
  Master Fitness Hex HantelMaster Fitness Hex Hantlar ä:r en sexkantig hantel med runt hantag. Den sexkantiga sidan ä:r gummibeklä:dd fö:r skyddande yta och unviker att hanteln rullar ivä:g.&hellip: