Ställbara hantlar med justerbar vikt

Viktträning med hantlar är bland det enklaste man kan ta till förutom kroppsviktsövningar. Med ett par ställbara hantlar där vikten kan justeras går det att utöva styrketräning på många olika sätt och muskler.

Bowflex ställbara hantel Justera vikten snabbt och enkelt på en ställbar hantel. Foto: Bowflex på Träningsmaskiner

Det som skiljer en ställbar hantel från en byggbar hantel är att det går fortare att justera vikten. Dessutom har du mer ordning och reda i ditt hemmagym och slipper ha lösa vikter liggandes. Stället för hantlarna kan man ha på golvet eller så köper man till ett speciellt hantelställ.

Justerbara hantlar upp till 30 kg

 • Bowflex - Hantlar SelectTech 552i

  Bowflex - Hantlar SelectTech 552i
  Nu behöver du inte längre samla på dig en stor mängd hantlar för att få en varierad träning. Med Bowflex Selecttech hantlar får du tillgång till 15 olika vikter som varierar från 2 till 24 kg,&hellip:
 • Bowflex 522i Selecttech Dumbbell 2-24 kg (Single)

  Bowflex 522i Selecttech Dumbbell 2-24 kg (Single)
  Bowflex® SelectTech® Hantel ger dig 15 vikter i ett! Med ett justerbart viktområde på 2-24 kg, ger denna hantel dig samma kraftfulla resultat som du skulle få från 15 par. Massivt utrymmeseffektiv, det är en fantastisk träningslösning för hemmet. Med en snabb vridning av ratten kan du automatiskt justera ditt motstånd i 15 inställningar upp till maximalt 24 kg. Intervall: 2-5-7-10-12-14-16-18-20-23-24 kg Otroligt mångsidig, du får det mest flexibla styrketräningsalternativet som finns, vilket gör att du kan utföra ett brett utbud av övningar och öka din styrka över tiden. Hanteln har slitstark gjutning runt metallplattorna och är både slitstark och ger ett smidigt lyft. Inget mer klirrande av metall! För att inspirera din träning kommer hanteln med en gratis Bowflex® SelectTech® tränings-D
 • Bowflex SelectTech 552i

  Bowflex SelectTech 552i
  Nu behöver du inte längre samla på dig en stor mängd hantlar för att få en varierad träning. Med Bowflex Selecttech hantlar får du tillgång till 15 olika vikter som varierar från 2 till 24 kg,&hellip:

Justerbara hantlar upp till 40 kg eller mer

 • Bowflex 1090i Selecttech Dumbbell 1-41 kg (Single)

  Bowflex 1090i Selecttech Dumbbell 1-41 kg (Single)
  Dessa justerbara hantlar har vikter som kan justeras från 4 kg till 41 kg i steg om 5 lb. Lättanvända valrattar för justering av vikter. Ersätter upp till 17 par hantlar. Perfekt för toning och styrketräningsövningar för både över- och underkropp inklusive tunga benlyft. Kompatibel med den kostnadsfria träningsappen Bowflex SelectTech® för iOS och Android. Intervall: 4-7-9-11-13-16-18-21-23-25-27-30-32-34-36-39-41 kg Ersätter flera hantlar Med bara att vrida på en ratt, ändra ditt motstånd från 4 kg hela vägen upp till 41 kg vikt. Anpassar till ditt träningspass Justera i små steg så att du gradvis kan öka din styrka. Utrymmeseffektiv Säg adjö till 17 uppsättningar hantlar som belamrar ditt träningsutrymme. Bredare viktområde Med en vikt som kan justeras upp till 41 kg, kommer du att forts
 • Flexbell® Hantelställ/Vertikalt ställ

  Flexbell® Hantelställ/Vertikalt ställ
  Flexbell®  Hantelställ / Vertikalt StällHållbart stativ för NÜOBELL® hantlar för att lyfta och sänka hantlarna i valfri, optimal höjd. Lämplig för 20 kg och 32 kg Flexbell® NÜOBELL® hantlar.NÜOBELL® hantlar sparar utrymme och är lämpliga för gym, hotell, företag och hemmabruk.Mått: H 590, B 750 och D 750 mmRam av silver och metallGummibelagda fötter som skyddar golvet
 • Bowflex SelectTech 1090i Singel

  Bowflex SelectTech 1090i Singel
  Bowflex SelectTech 1090i ger dig 17 hantlar. Hanteln säljs styckvis. Med enkel justering kan du ändra vikten på hanteln från 4 kg till 41 kg. Genom att använda minimalt med utrymme har du nu ett stort&hellip:

Justera vikten på ställbara hanteln med en ratt

När du vill justera vikten på en ställbar hantel sätter du ner den i stället. Med ratten vrider du för att justera hur många viktskivor som ska vara på. När du vridit klart lyfter du upp hanteln igen och rätt antal vikter följer med upp.

En nackdel som vissa upplever är att de lösa vikterna klingar och låter en del jämfört med fasta hantlar. Men om ditt främsta skäl är utrymmet så överväger det till köp av justerbar hantel. Priset är något högre än för den byggbara hanteln. Värdesätter du ordning och reda är det marginellt dyrare med justerbara hantlar.

Tillverkare av ställbara hantlar