Stol till SUP-bräda

Växla mellan att sitta och stå på din SUP-bräda. Montera en stol på din sup-bräda så blir den lite mer som en kajak och du kan sittandes paddla den framåt på vattnet. När du sitter ner använder du en kortare kanotpaddel eller en kajakpaddel med dubbla blad.

Deep Sea Stol till SUP-bräda

Deep Sea har en billig sits som kan monteras med spännen till D-öglorna på SUP-brädan. Den passar bäst till brädor som har 4 D-öglor med 2 placerade på mitten och 2 i ryggen.

Kajaksits till SUP-bräda

I en kajak finns stöd för fötterna, vilket gör att du kan få ut mer kraft i paddlingen. Eckla har tagit fram en monterbar kajaksits till SUP-brädor där du får både stol och justerbart fotstöd.

Eckla kajaksits till SUP-bräda

Montering är enkelt med de medföljande remmarna som dras runt hela brädan. Fotstöden kan du justera så att de hamnar på rätt avstånd från sitsen i förhållande till din benlängd. Den stoppade sitsen ger skön komfort så du kan sitta längre stunder och paddla. Det går att stå på brädan även när sitsen är monterad.

Fler SUP-säten

Aqua Marina har ett säte som också fästes i D-öglor och spänns med remmarna. Den är tillverkad i slitstark polyester och sitsen har en nätficka på ryggen till förvaring.

Om du har en Ozean SUP-bräda kan du komplettera med tillbehöret Ozean Deluxe Seat med D-ringsfäste, snabblås och blixtlåsförsedd förvaringsficka.