MaximalFritid » Utrustning » Paddling » SUP

Märken på stand up paddle board

Stand Up Paddle Board

Brädorna som man står upp och paddlar på har blivit populära som träningsform. Här hittar du några olika Stand Up Paddle Boards som finns att köpa online. I köpguiden finns också tillbehör för SUP som till exempel hållare och säkerhetslina.

Populärt inom stand up paddle board

 • Magma Advanced Sup

  Avtagbar fenaIntegrerad D-ring med elastisk rem för att fästa bagage Slitstarkt gummihandtagDiamond grooving footpad för ultimat grepp och komfort3-delad, justerbar aluminiumpaddelInkluderar: Aqua Marina dubbelverkande pump för snabb och enkel uppblåsning, bärrygsäck, aluminiumpaddel (Sports III) och fångrem.Storlek: 330 x 81 x 15 cmVikt: 9,6 kgMaxvikt: 140 kg
 • SUP Board Vättern

  Material: HDP (High Density Polyethylene)BärhandtagDräneringspluggMattor som förhindrar att du halkarAvtagbar fena
 • SUP-bräda uppblåsbar

  Uppblåsbar surfingbräda som du står upp och paddlar på. Hård och fast bräda som är stabil i vattnet. Väger mindre och är lättare att ta med än en vanlig bräda. Levereras med justerbar paddel, pump och förvaringsväska. Paddelbrädan är tillverkad i slitstark PVC.
 • Vapor Sup

  Avtagbar fenaIntegrerad D-ring med elastisk rem för att fästa bagage Slitstarkt gummihandtagDiamond grooving footpad för ultimat grepp och komfort3-delad, justerbar aluminiumpaddelInkluderar: Aqua Marina dubbelverkande pump för snabb och enkel uppblåsning, bärryggsäck, aluminiumpaddel och fångrem.

Fler tips på stand up paddle board

 • Rapid Sup

  Högsta kvalitet och hållbarhet15 cm Dubbelt skikt Drop-Stitch TechnologySuper Tough Dual Stringer (STDS) teknik1000 Denier förstärkning på skenanSpårad fotplatta för maximal stabilitet och dragkraftFem integrerade grepphandtagFyra fenor och en mittfena för flodsurfningTail kick padInkluderar: Aqua Marina dubbelverkande pump för snabb och enkel uppblåsning, bärryggsäck och fångrem.
 • Luftventil till SUP-bräda

  Ventillock (luftventil) till SUP-bräda (Stand Up Paddle Board) 31-9743.
 • Vibrant Youth Sup

  Superlätt och gjord i kvalitetsmaterialAvtagbar mittfenaFästband på däck för förvaringSpeciellt utformad lättviktspaddel för yngre åkareAqua Marina dubbelverkande pump för snabb och enkel inflationInkluderar: Aqua Marina dubbelverkande pump för snabb och enkel uppblåsning, bärryggsäck, paddel och fångrem.
 • Pump till SUP-bräda

  Fotpump med tryckmätare till SUP-bräda (Stand Up Paddle Board).
 • Race Sup

  Avtagbar fenaStrömlinjeformad för att vara snabb i vattenSlitstarkt gummihandtagDiamond grooving footpad för ultimat grepp och komfort3-delad, justerbar aluminiumpaddelInkluderar: Aqua Marina dubbelverkande pump för snabb och enkel uppblåsning, bärryggsäck, aluminiumpaddel och fångrem.Inkluderar: Aqua Marina dubbelverkande pump för snabb och enkel uppblåsning, bärryggsäck och fångrem.
 • Hyper Sup

  Avtagbar fena RacingfenaIntegrerade D-ringar med elastiska remmar för att fästa bagageDiamond grooving footpad för ultimat grepp och komfortSlitstarkt gummihandtagInkluderar: Aqua Marina dubbelverkande pump för snabb och enkel uppblåsning, bärryggsäck och fångrem.