SUP

SUP är en förkortning av Stand Up Paddle och är en vattenaktivitet där du står på en surfbräda och paddlar med en lång paddel. Stand Up Paddle Boarding med paddelbräda är en väldigt allround träningsform och ger både muskelträning och balansträning. Här får du tips på brädorna du kan köpa på nätet, några fyllda och många uppblåsbara SUP-brädor.

Populärt inom sup

 • Halland SUP Bright White

  Halland SUP Bright White
  Halland SUP från Arctic Tern är en uppblåsbar SUP av hög kvalitet. I paketet ingår en pump som både kan blåsa upp och tömma brädan på luft. Det finns även en avtagbar fena, en ryggsäck där allting kan förvaras, ett reparationskit om något behöver lagas samt en paddel som fungerar både med SUP:en och med en kajak. På brädan finns fyra D-ringar med elastiskt snöre emellan där du kan säkra din utrustning eller fästa ett säte. Halland SUP är lillasyster till vår populära Bohus SUP. Halland SUP passar bäst för dig som väger mellan 50-85 kg. Rekommenderat tryck när du blåser upp Halland SUP är max 15 PSI.Mått: 310x81x15 cmDetta ingår i paketet:1 SUP1 reparationskit1 paddel1 ryggsäck1 pump1 fena1 fångremTips! Tänk på att din uppblåsta SUP inte bör utsättas för långvarig solexponering, då värme får luften inuti din SUP att expandera, vilket kan riskera att försvaga konstruktionen.
 • Bohus Sup 2.0 Aegean Blue

  Bohus Sup 2.0 Aegean Blue
  Bohus Sup 2,0 från Artic Tern är en uppblåsbar SUP med medföljande tillbehör som gör dig redo för vattensporter och lekar på nolltid! I paketet ingår en pump som både kan blåsa upp och tömma brädan på luft. Det finns även en avtagbar fena, en ryggsäck där allting kan förvaras, ett reparationskit om något behöver lagas samt en paddel som fungerar både med SUP:en och med en kajak. På brädan finns fyra D-ringar med elastiskt snöre emellan där du kan säkra din utrustning eller fästa ett säte. Rekomenderat är 15 PSI max. Detta ingår i paketet:1 SUP1 reparationskit1 paddel1 ryggsäck1 pump1 fena1 fångremTips! Tänk på att din uppblåsta SUP inte bör utsättas för långvarig solexponering, då värme kan få luften inuti din SUP att expandera, vilket kan riskera att försvaga konstruktionen.
 • Magma SUP Orange+Black+White

  Magma SUP Orange+Black+White
  Magma SUP från Aqua Marina tillhör deras all-around advanced serie. Den erbjuder enastående mångsidighet och oöverträffad kvalitet, innovation och design. Konstruerad för användning över ett brett spektrum av förhållanden, av alla typer av åkare. Avtagbar fenaIntegrerad D-ring med elastisk rem för att fästa bagage Diamond grooving footpad för ultimat grepp och komfort3-delad, justerbar aluminiumpaddelInkluderar: Bärryggsäck, pump, aluminiumpaddel, fena och fångrem.Stol ingår inte. I all-around advanced serien är de kortare modellerna bättre lämpade för att fånga vissa vågor, medan de längre bredare modellerna riktar sig till tyngre paddlare eller familjer som paddlar tillsammans på en bräda. Aqua Marina SUP brädor som ingår i all-around advanced serien är Beast, Magma och Atlas.Tips! Tänk på att din uppblåsta SUP inte bör utsättas för långvarig solexponering, då värme kan få luften inuti din SUP att expandera, vilket kan riskera att försvaga konstruktionen.
 • FitNord Aqua Leaf 340 SUP-brädsats, grön

  FitNord Aqua Leaf 340 SUP-brädsats, grön
  En mycket bred och stabil sup-bräda för dig som utöver att paddla ensam eller i par också vill träna eller utöva yoga ombord. Maxtrycket är hela 25 PSI, och brädans ovandel är klädd med mjukt Eva-material som är lätt att rengöra. Paddeln av glasfiber och nylon är justerbar 170–215 cm. Elastiska band fram och bak, och D-ringar för att montera en stol.

Fler tips på sup

 • Aqua Marina Kids' Vibrant SUP

  Aqua Marina Kids' Vibrant SUP
  Vibrant Kid's SUP från Aqua Marina är byggd enligt samma strikta riktlinjer och använder samma innovativa teknik som dess större motsvarigheter, men eftersom den är kortare, smalare och har lägre volym är den väldigt lätt för unga åkare att manövrera, båda i och på land. Superlätt och gjord i kvalitetsmaterialAvtagbar mittfenaFästband på däck för förvaringSpeciellt utformad lättviktspaddel för yngre åkareAqua Marina dubbelverkande pump för snabb och enkel inflationInkluderar: Bärryggsäck, pump, paddel, fena och fångrem.Tips! Tänk på att din uppblåsta SUP inte bör utsättas för långvarig solexponering, då värme får luften inuti din SUP att expandera, vilket kan riskera att försvaga konstruktionen.
 • FitNord Aqua Apex 365 SUP-brädsats

  FitNord Aqua Apex 365 SUP-brädsats
  En sup-bräda särskilt för dig som är en något kräsen paddlare och tycker om att paddla långt. Robust konstruktion, lång vattenlinje tack vare den låga fören, breda bungee-band fram och bak och ett maximalt tryck på hela 25 PSI. Lastkapaciteten är 150 kilo. Brädan har förstärkningar på kanterna, medan den justerbara paddeln är av glasfiber.
 • Aqua Marina Fusion SUP Orange

  Aqua Marina Fusion SUP Orange
  Fusion SUP från Aqua Marina är den perfekta all-aroundbrädan för att komma in i stand-up paddling. Den erbjuder bra balans, bra glid och god manövrerbarhet. Den har generös volym och last som tillgodoser de som letar efter enklare åktur och med mer bagage. Den bekväma räfflade fotplattan ger extra grepp medan den förstärkta D-ringen av rostfritt stål ger en säker åktur på små vågor. Avtagbar fena Integrerad D-ring med elastisk rem för att fästa bagage Fotdyna av EVA för ultimat grepp och komfort Ingår även: väska, pump, paddel, fena och fångrem
 • FitNord Aqua 300 SUP-brädsats, blå

  FitNord Aqua 300 SUP-brädsats, blå
  En robust och nätt allround sup-bräda med lastkapacitet på 120 kilo. All utrustning för att komma igång direkt ingår: bräda, paddel, fenor, pump, säkerhetsrem och bärväska. Tack vare dropstitch-materialet kan du pumpa upp brädan till ett högt tryck på 15 PSI för att göra den riktigt hård och platt. Paddeln är justerbar.
 • Coral SUP

  Coral SUP
  Coral SUP från Aqua Marina är den perfekta all-aroundbrädan för alla åkare. Genom att kombinera Drop Stitch Light Technology med HF Welding Technology är Coral en lätt SUP utan att kompromissa med styvheten.Med adderade D-ringar på skenan för axelrem, bär du enkelt denna bräda på 8,6 kg.Ingår: Väska, pump, paddel, fena, fångrem och spännband.Stol ingår inte. Tips! Tänk på att din uppblåsta SUP inte bör utsättas för långvarig solexponering, då värme får luften inuti din SUP att expandera, vilket kan riskera att försvaga konstruktionen.
 • FitNord sits för SUP-bräda

  FitNord sits för SUP-bräda
  SUPsätet som passar till alla FitNord SUP brädor! Beställ idag från Sportproffsen.se!
 • FitNord Aqua Ruby 14 'SUP-bräda

  FitNord Aqua Ruby 14 'SUP-bräda
  FitNord Aqua Ruby 14 är en mycket snabb SUP-bräda, speciellt lämplig för de som är erfarna och som vill ge sig ut på längre turer.
 • Leaf SUP Green

  Leaf SUP Green
  Leaf SUP är en är en uppblåsbar SUP från Arctic Tern som är en utmärkt all-aroundbrädan för dig som vill komma i gång med stand-up paddling. Du får även en avtagbar fena, en ryggsäck där allting kan förvaras, ett reparationskit om något behöver lagas samt en paddel som fungerar både med SUP:en och med en kajak. På brädan finns fyra D-ringar med elastiskt snöre emellan där du kan säkra din utrustning eller fästa ett säte.Rekommenderat tryck när du blåser upp Leaf SUP är max 15 PSI.Detta ingår i paketet:1 SUP1 reparationskit1 paddel1 ryggsäck1 pump1 fena1 fångremTips! Tänk på att din uppblåsta SUP inte bör utsättas för långvarig solexponering, då värme får luften inuti din SUP att expandera, vilket kan riskera att försvaga konstruktionen.
 • Neoprenhandskar Agama 2 mm

  Neoprenhandskar Agama 2 mm
  Agama Neoprenhandskar är lämpliga för alla typer av vattensporter som SUP-paddling Neoprenhandskarnas handflata är förstärkt med ett halkfritt material som säkerställer ett utmärkt grepp på handskarna.
 • FitNord Aqua Leaf 340 SUP-brädsats, rosa

  FitNord Aqua Leaf 340 SUP-brädsats, rosa
  En mycket bred och stabil sup-bräda för dig som utöver att paddla ensam eller i par också vill träna eller utöva yoga ombord. Maxtrycket är hela 25 PSI, och brädans ovandel är klädd med mjukt Eva-material som är lätt att rengöra. Paddeln av glasfiber och nylon är justerbar 170–215 cm. Elastiska band fram och bak, och D-ringar för att montera en stol.
 • Gotland SUP Amber Glow

  Gotland SUP Amber Glow
  Gotland SUP är en uppblåsbar SUP från Artic Tern som levereras med tillbehör som gör dig redo för vattensporter och lekar på nolltid! I paketet ingår en pump som både kan blåsa upp och tömma brädan på luft. Tack vare sin relativt långa längd ligger Gotland SUP stabilt i vattnet vilket gör denna SUP enkel att använda. På brädan finns fyra D-ringar med elastiskt snöre emellan där du kan säkra din utrustning eller fästa ett säte.Rekommenderat tryck när du blåser upp Gotland SUP är max 15 PSI.Detta ingår i paketet:1 SUP1 reparationskit1 paddel1 ryggsäck1 pump1 fena1 fångremTips! Tänk på att din uppblåsta SUP inte bör utsättas för långvarig solexponering, då värme kan få luften inuti din SUP att expandera, vilket kan riskera att försvaga konstruktionen.
 • FitNord Aqua Apex 380 SUP-brädsats

  FitNord Aqua Apex 380 SUP-brädsats
  En sup-bräda särskilt för dig som är en något kräsen paddlare och tycker om att paddla långt. Robust konstruktion, lång vattenlinje tack vare den låga fören, breda bungee-band fram och bak och ett maximalt tryck på hela 25 PSI. Lastkapaciteten är 150 kilo. Brädan har förstärkningar på sidorna, medan den justerbara paddeln är av glasfiber.
 • FitNord Aqua 300 SUP-brädsats, mintgrön

  FitNord Aqua 300 SUP-brädsats, mintgrön
  En robust och nätt allround sup-bräda med lastkapacitet på 120 kilo. All utrustning för att komma igång direkt ingår: bräda, paddel, fenor, pump, säkerhetsrem och bärväska. Tack vare dropstitch-materialet kan du pumpa upp brädan till ett högt tryck på 15 PSI för att göra den riktigt hård och platt. Paddeln är justerbar.
 • Aqua Marina Magma SUP Pearl White

  Aqua Marina Magma SUP Pearl White
  Magma SUP från Aqua Marina är en SUP som tillhör deras all-around advanced-serie. Den erbjuder enastående mångsidighet och oöverträffad kvalitet, innovation och design. Konstruerad för användning över ett brett spektrum av förhållanden, av alla typer av åkare. Elastiskt RED STRAP™-rem för enkel lastsäkring Diamond grooving fotdyna för ultimat grepp och komfort Bärhandtag Avtagbar fena Inbyggd kickpad möjliggör smidig manövrering Ingår även: bärväska, pump, aluminiumpaddel, fena och fångrem (stol ingår inte!) I all-around advanced serien är de kortare modellerna bättre lämpade för att fånga vissa vågor, medan de längre bredare modellerna riktar sig till tyngre paddlare eller familjer som paddlar tillsammans på en bräda. Aqua Marina SUP brädor som ingår i all-around advanced serien är Beast, Magma och Atlas. Tips! Tänk på att din uppblåsta SUP inte bör utsättas för långvarig solexponering, då värme kan få luften inuti din SUP att expandera, vilket kan riskera att försvaga konstruktionen.
 • Aqua Marina Kids' Vibrant SUP Blue Purple

  Aqua Marina Kids' Vibrant SUP Blue Purple
  Kids' Vibrant SUP från Aqua Marina är byggd enligt samma strikta riktlinjer och använder samma innovativa teknik som dess större motsvarigheter, men eftersom den är kortare, smalare och har lägre volym är den väldigt lätt för unga åkare att manövrera, båda i och på land. Superlätt och gjord i kvalitetsmaterial Avtagbar mittfena Fästband på däck för förvaring Speciellt utformad lättviktspaddel för yngre åkare Aqua Marina dubbelverkande pump för snabb och enkel inflation Ingår även: bärväska, pump, paddel, fena och fångrem Tips! Tänk på att din uppblåsta SUP inte bör utsättas för långvarig solexponering, då värme får luften inuti din SUP att expandera, vilket kan riskera att försvaga konstruktionen.
 • FitNord Aqua 330 SUP-brädsats, svart

  FitNord Aqua 330 SUP-brädsats, svart
  En av våra mest populära och stabila uppblåsbara sup-brädor. Den är lättmanövrerad och har en lastkapacitet på hela 150 kilo vilket är perfekt för er som vill paddla i par. All nödvändig utrustning ingår för att komma ut direkt: bräda, paddel, fenor, pump, säkerhetsrem och bärväska. Dubbla lager dropstitch av hög kvalitet gör brädan extra hård och stabil, och paddeln är i glasfiber.
 • FitNord Aqua 330 SUP-brädsats, petrol

  FitNord Aqua 330 SUP-brädsats, petrol
  En av våra mest populära och stabila sup-brädor. Den är lättmanövrerad och har en lastkapacitet på hela 150 kilo vilket är perfekt för er som vill paddla i par. All nödvändig utrustning ingår för att komma ut direkt: bräda, paddel, fenor, pump, säkerhetsrem och bärväska. Dubbla lager dropstitch av hög kvalitet gör brädan extra hård och stabil, och paddeln är i glasfiber.
 • Breeze SUP Green+Black+White

  Breeze SUP Green+Black+White
  Breeze SUP från Aqua Marina är den perfekta all-aroundbrädan för att komma in i stand-up paddling. Den erbjuder bra balans, bra glid och god manövrerbarhet. Den har generös volym och last som tillgodoser de som letar efter enklare åktur och med mer bagage. Den bekväma räfflade fotplattan ger extra grepp medan den förstärkta D-ringen av rostfritt stål ger en säker åktur på små vågor. Avtagbar fenaIntegrerad D-ring med elastisk rem för att fästa bagage Diamond grooving footpad för ultimat grepp och komfortInkluderar: Bärryggsäck, pump, aluminiumpaddel, fena och fångremStol ingår inte. Tips! Tänk på att din uppblåsta SUP inte bör utsättas för långvarig solexponering, då värme får luften inuti din SUP att expandera, vilket kan riskera att försvaga konstruktionen.
 • FitNord Aqua Lite SUP-brädsats, rosa

  FitNord Aqua Lite SUP-brädsats, rosa
  En budgetsmart allround sup-bräda för nybörjare och hobbypaddlare. All nödvändig utrustning och tillbehör ingår: bräda, justerbar paddel, fena, pump, bärväska och säkerhetsrem. Sup-brädan väger endast 6,7 kilo, vilket gör den lätthanterlig i vattnet och lätt att transportera. Den maximala användarvikten är hela 110 kilo.
 • Aztron Nebula SUP-brädsats för två

  Aztron Nebula SUP-brädsats för två
  Aztron Nebula SUP-brädsats för två. En 4 meter jättebräda som rymmer 2-3 paddlare. Köp SUP på Sportproffsen.se
 • FitNord Fena till FitNord SUP & Kajak

  FitNord Fena till FitNord SUP & Kajak
  9' Fena till FitNord SUP brädor och kajaker.
 • FitNord Aqua Lite SUP-brädsats, gul

  FitNord Aqua Lite SUP-brädsats, gul
  En budgetsmart allround sup-bräda för nybörjare och hobbypaddlare. All nödvändig utrustning och tillbehör ingår: bräda, justerbar paddel, fena, pump, bärväska och säkerhetsrem. Sup-brädan väger endast 6,7 kilo, vilket gör den lätthanterlig i vattnet och lätt att transportera. Den maximala användarvikten är hela 110 kilo.
 • Aztron Galaxie SUP-brädsats för tre

  Aztron Galaxie SUP-brädsats för tre
  5 meter jättebräda för 3-4 SUP-paddlare. Passar utmärkt även för SUP-yoga. Köp SUP på Sportproffsen.se
 • FitNord Aqua 330 SUP-brädsats, lavendel

  FitNord Aqua 330 SUP-brädsats, lavendel
  En av våra mest populära och stabila uppblåsbara sup-brädor. Den är lättmanövrerad och har en lastkapacitet på hela 150 kilo vilket är perfekt för er som vill paddla i par. All nödvändig utrustning ingår för att komma ut direkt: bräda, paddel, fenor, pump, säkerhetsrem och bärväska. Dubbla lager dropstitch av hög kvalitet gör brädan extra hård och stabil, och paddeln är i glasfiber.
 • Uppblåsbar SUP Bestway Hydro Force Aqua Excursion 12'6, 381 x 79 x 15 cm + paddel + handpump + transportryggsäck + reparationssa

  Uppblåsbar SUP Bestway Hydro Force Aqua Excursion 12'6, 381 x 79 x 15 cm + paddel + handpump + transportryggsäck + reparationssa
  Lång SUP för bästa manöverbarhet och fartTrippla lager laminat - stenhård bräda för bästa fart och manövreringEnkel att montera ihop - börja padla inom 5 minuterTouring -?
 • Deep Sea handpump

  Deep Sea handpump
  Deep Sea handpump Med Deep Sea handpump fyller du SUP-brädan snabbt och behändigt. Pumpen har Halkey Roberts-munstycke, så den passar nästan alla SUP-bräder och andra luftfyllda produkter, som Halkey Roberts-ventilen finns.
 • Deep Sea säkerhetslina till SUP-brädan

  Deep Sea säkerhetslina till SUP-brädan
  Deep Sea säkerhetslina till SUP-board Deep Sea SUP säkerhetslina med flexibel och beklätt tvinnat snöre. Med säkerhetslinor följer en ankelrem, som gör det snabbare att fastsätta och ta loss med hjälp av velcro-kardborrbandet. Fastsättning i brädans D-länk med dubbelkardborr. Produktinfo: Remmens längd ca 25 cm Färg: svart, lime, pink teller turkos Fastsättning i brädan med D-länk
 • Deep Sea barnvåtdräktu

  Deep Sea barnvåtdräktu
  Deep Sea barnvåtdräkt Den kortärmade och kortbenade våtdräkten är gjord av 3 mm tjock neopren och har täta sömmar. Stor, lättanvänd dragkedja och kardborrfäste på baksidan. Ytterligare hudskyddsskikt under dragkedjan. Storlek 88-136cm. Produktdetaljer: Storlek: 88-96, 97-116, 117-126, 127-136cm Material: Neopren Tjocklek: 3mm Byggnation: Sydd Dragkedja på baksidan CE-godkänd
 • Deep Sea SUP-brädset Shark

  Deep Sea SUP-brädset Shark
  Deep Sea SUP-brädset Shark Sommarens absoluta favoritköp! Den här 335 cm långa SUP-brädan är ett utmärkt val om du letar efter en bräda som är stabil och robust även i blåsigare väder. Den längre brädan är lättare att kontrollera och hantera, vilket gör att du kan paddla mer avslappnat. Med en lång SUP-bräda kan du också göra olika övningar eller yoga på brädan. Tack vare sin bredd är brädan mycket stabil och passar perfekt för nybörjare som söker en hållbar bräda av hög kvalitet som sin första bräda. Trots sin bredd är det också lätt att färdas längre sträckor tack vare den skarpa bågen och den rektangulära bakdelen, som även håller brädan i rätt färdriktning utan att du behöver byta paddelsida genast. Paddelbrädan är utrustad med fasta däcksband för transport av varor. Brädan är uppblåsbar och hopfällbar, vilket gör den lätt att förvara och transportera. Flera tillbehör: Deep Sea SUP-brädorna levereras med ett omfattande utbud av tillbehör - en paddel med justerbar längd, en praktisk pump, ett reparationsset och en praktisk bärväska.Robust och hållbar: Brädorna består av en högkvalitativ Dropstitch-kärna och är tillverkade av hållbara material, vilket gör dem extra stabila och hållbara, så att träffa i bryggan eller få små stötar kommer inte att ha sönder brädan. Perfekt för utfärder: Med den medföljande pumpen kan du fylla på den var du än är och ge dig ut på vattnet! Passar för alla: Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller SUP-proffs, Deep Sea SUP-brädorna är för alla. Tack vare sin utmärkta stabilitet är brädan användarvänlig för alla.  1 års garanti:  Deep Sea SUP-brädor är tillverkad i hög kvalitet, därför erbjuder vi ett års garanti! Så vad väntar du på, ta tillfället i akt nu och beställ din SUP-bräda från oss med gratis och snabb leverans! Produktdetaljer: Mått: 335x84x15cm Vikt: 10 kg Bärkapacitet: 130 kg Paddel (justerbar längd, 3 sektioner) Pump Bärväska Reparationsset Dropstitch kärna Rekommenderat tryck 12 psi, max 15 psi
 • Deep Sea drybag v2, 4 ar

  Deep Sea drybag v2, 4 ar
  Fiffig Deep Sea drybag är ett praktiskt verktyg för att skydda värdesaker, kläder och andra fuktkänsliga föremål! Rulla väskan öppning några gånger, stäng sedan klämman och dina ägodelar är säkra från vatten. Påsen är ett utmärkt verktyg för SUP-boarding, kanot eller båtliv. Välj mellan fem olika storlekar! STORLEKAR 3 Liter 5 Liter 10 Liter 20 Liter
 • Fotpump

  Fotpump
  Med denna fotpumpen fyller du snabbt och bekvämt AirTrack- banor. Kommer med en Halkey-Roberts ventil
 • Deep Sea SUP-brädset XXL 330cm, Blå

  Deep Sea SUP-brädset XXL 330cm, Blå
  Produktinformation: Färg: Blå Material: Dropstitch PVC Vikt: 13kg Längd: 330cm Höjd: 76cm Bredd: 15cm Förpackningsinformation: Förpackningsvikt: 14.5kg Förpackningslängd: 42cm Förpackningshöjd: 86cm Förpackningsbredd: 26cm Deep Sea SUP Board Set XXL 330cm, Blå: Hållbar och Mjuk EVA Deckpad: Ger en säker och bekväm upplevelse under dina vattenaktiviteter. Extremt Hållbar och Lätt: Tillverkad med militärklassförstärkt PVC för hållbarhet och en lätt design. Jämförbar Prestanda: Erbjuder en högkvalitativ prestanda jämförbar med dyrare sup brädor. Perfekt Resebräda för Avancerade Ryttare: Den kompletta uppsättningen innehåller en väska för alla dina vingesurfing-tillbehör, idealisk för avancerade ryttare. Premium Tillbehör Inkluderade: Ett komplett SUP-brädset med alla nödvändiga tillbehör för en optimal upplevelse. Varför Välja Deep Sea SUP Board Set XXL 330cm, Blå: Innovativ Design: Detta SUP-brädset kombinerar det bästa av hållbarhet och lätthet, tack vare sitt material av militärklass PVC och dropstitch-teknologi. Överlägsen Stabilitet och Grepp: Oavsett om du är nybörjare eller expert, säkerställer den extra stabiliteten och det överlägsna greppet på denna stand up paddle board en trevlig och säker upplevelse. Bekvämlighet för Resenärer: Designad för enkel transport och förvaring, är denna bräda den perfekta följeslagaren för dina akvatiska äventyr, vart de än tar dig. Frigör Ditt Äventyr med Deep Sea: Omfamna spänningen av vattensporter med Deep Sea SUP Board Set XXL 330cm, Blå. Detta brädset är inte bara en produkt; det är din biljett till att utforska vatten med självförtroende och stil. Deep Sea - Om Varumärket: Som en ledare inom utrustning för vattensporter fokuserar Deep Sea på att leverera produkter som blandar kvalitet, innovation och funktionalitet. Engagerad för att förbättra upplevelsen av vattensporter, är Deep Sea ett varumärke du kan lita på för hållbarhet, komfort och oöverträffat äventyr på vattnet. Välj Deep Sea för en sömlös blandning av äventyr och tillförlitlighet.
 • Deep Sea SUP-brädset Kayak Pro 300cm, Svart

  Deep Sea SUP-brädset Kayak Pro 300cm, Svart
  Produktinformation Färg: Svart Material: Dropstitch PVC Vikt: 10.2kg Längd: 300cm Höjd: 76cm Bredd: 15cm Förpackningsinformation Förpackning 1: Vikt: 12.5kg Längd: 42cm Höjd: 86cm Bredd: 26cmIntroducerar Deep Sea SUP bräda Set Kayak Pro 300cm, Svart – Din ultimata vattenäventyrspartner!Om du söker den perfekta kombinationen av prestanda, hållbarhet och bärbarhet för dina vattenäventyr, sök inte längre. Den Deep Sea SUP bräda Set Kayak Pro 300cm i stilren svart är här för att lyfta din upplevelse av vattensporter till en helt ny nivå. Skapad av Deep Sea, ett betrodd namn i vattensportutrustning, är denna brädset designat med expertis, direktitet och tillförlitlighet i åtanke. Huvudfunktioner EXTREMT HÅLLBAR OCH LÄTT: Oslagbar kvalitet, innovation och hantverk. Tillverkad med militär toppkvalitet PVC-material och dropstitch teknologi vilket ger dig känslan av en hård bräda. Kvalitetsmaterial, ett underbart utseende, professionell känsla, extra stabilitet, överlägsen grepp och toppresterande. Byggd för att hålla. PREMIUM TILLBEHÖR INGÅR: Lättviktig, portabel och designad för att ge dig robustheten av en hård bräda med bekvämligheten och kvaliteten av en uppblåsbar bräda. Använd ryggsäcken för enkel vandring, resande och lagring. JÄMFÖRANDE PRESTANDA: Njut av prestanda jämförbar med högkvalitativa hårdbrädor på marknaden, utan det saftiga priset. Varför välja Deep Sea SUP bräda Set Kayak Pro 300cm, Svart HÅLLBAR OCH MJUK EVA DECKPAD: Brädan har en hållbar och mjuk EVA deckpad, vilket ger ett bekvämt och säkert grepp under framstegssessioner. EXTREMT HÅLLBAR OCH LÄTT: Oslagbar kvalitet, innovation och hantverk. Tillverkad med militär toppkvalitet PVC-material och dropstitch teknologi vilket ger dig känslan av en hård bräda. Kvalitetsmaterial, ett underbart utseende, professionell känsla, extra stabilitet, överlägsen grepp och toppresterande prestanda. Byggd för att hålla. JÄMFÖRANDE PRESTANDA: Njut av prestanda jämförbar med högkvalitativa hårdbrädor på marknaden, utan det saftiga priset. Skapa minnesvärda vattenäventyr med Deep Sea SUP bräda Set Kayak Pro 300cm, Svart Frigör din inre äventyrare och höj ditt vattensportspel med detta exceptionella brädset. Oavsett om du är en nybörjare som lär dig repen eller en avancerad ryttare som söker en resvänlig partner, har vår bräda dig täckt. Dessutom, köp med förtroende att veta att vår produkt kommer med en garanti, vilket garanterar kvaliteten på din investering. Deep Sea - Om märket Deep Sea är ett märke fött ur passionen för vattensporter och ett åtagande att leverera toppklassig utrustning till entusiaster världen över. Med flera år av erfarenhet och expertis inom området, strävar vi efter att ge dig de verktyg du behöver för att göra varje vattenäventyr oförglömligt. Välj Deep Sea SUP bräda Set Kayak Pro 300cm, Svart, och upplev vattnet som aldrig förr. Dyk in i äventyret idag!
 • Deep Sea SUP-brädans paddel

  Deep Sea SUP-brädans paddel
  Deep Sea SUP-brädans paddel Deep Sea SUP-brädans paddel är tillverkad av aluminium och är flytande. Det tredelade skaftet är justerbart och passar därför åt användare av olika längd. Längden kan regleras mellan 165 - 213 cm.  Produktinfo: Skaftets material: Aluminium Bladets material: Plast Längd: 165-213cm
 • Uppblåsbar SUP Bestway Hydro Force Oceana 10', 305 x 84 x 12 cm + paddel + handpump + transportryggsäck + reparationssats + sits

  Uppblåsbar SUP Bestway Hydro Force Oceana 10', 305 x 84 x 12 cm + paddel + handpump + transportryggsäck + reparationssats + sits
  Allround SUP med kajakmode inkluderad sits och fotstödKommer med multipaddel - Välj mellan enkelpaddel eller dubbelpaddel (kajakpaddel)Enkel att montera ihop - börja paddla inom 5 minuterDrop?
 • Deep Sea damvåtdräkt, halv längd

  Deep Sea damvåtdräkt, halv längd
  Deep Sea damvåtdräkt, halv längd Den kortärmade våtdräkten och med korta ben för kvinnor är tillverkad av 3 mm tjock neopren och har täta sömmar. Stor, lättanvänd dragkedja och kardborrfäste på baksidan. Ytterligare hudskyddsskikt under dragkedjan. Storlek XS-XL. Produktdetaljer Storlekar: XS-XL Material: Neopren Tjocklek: 3mm Byggnation: Sydd Dragkedja på baksidan CE-godkänd
 • Uppblåsbar SUP Black Island CAPRERA 11'6, 350 x 91 x 15 cm + paddel + handpump + transportryggsäck + förvaringsväska + reparatio

  Uppblåsbar SUP Black Island CAPRERA 11'6, 350 x 91 x 15 cm + paddel + handpump + transportryggsäck + förvaringsväska + reparatio
  Extra stor SUP-bräda som passar allaRundad i fören - hög stabilitet & mycket lättmanövrerad91 cm bred - perfekt för 1 - 3 paddlareTillverkad i Fusion PVC - lätt,?
 • Deep Sea elektrisk pump

  Deep Sea elektrisk pump
  Deep Sea elektrisk pump Deep Sea kraftfull elektrisk pump. Den elektriska pumpen är utformad för att pumpa till exempel en SUP-bräda och sparar dig mycket tid och handkraft när du känner för att hoppa upp på stranden för att paddla. Med sitt tryck på 15 psi fyller du dina andra uppblåsbara produkter snabbt, och pumpen levereras med flera olika optionshuvuden så att du kan få luft till alla dina produkter. Pumpen blåser luft med 70 l/min, och du kan även ansluta den till exempelvis en cigarettändare i bilen. Den en meter långa slangen är enkel och bekväm att hantera. Produktinformation: Elektrisk pump Spänning: 12V Material: Material: ABS + PA Tryck: 15PSI Flödeshastighet: 70L/min Kan anslutas till en cigarettändare
 • Deep Sea 2 x SUP-brädset Pro 300cm

  Deep Sea 2 x SUP-brädset Pro 300cm
  Deep Sea 2 x SUP-brädset Pro 300cm Sommarens absoluta favoritköp! I detta paket ingår två stycken Pro SUP-brädset, perfekt för dig och din kompis! Den här 300 cm långa SUP-brädan är det perfekta valet som första långa SUP-bräda för både nybörjare och erfarna paddlare. Deep Sea SUP-brädan uppfyller alla SUP-brädsstandarder och den robusta Dropstitch-kärnan gör brädan stabil. Setet levereras med en paddel med justerbar längd som du kan fälla ihop i tre sektioner, en pump med tryckmätare så att du alltid kan fylla på din SUP-bräda på ett bekvämt sätt och slutligen även en bärväska så att din SUP-bräda alltid kan följa med dig. Setet levereras också med en reparationsset. Paddelbrädan är uppblåsbar och hopfällbar, så den är lätt att förvara och transportera. Flera tillbehör: Deep Sea SUP-brädorna levereras med ett omfattande utbud av tillbehör - en paddel med justerbar längd, en praktisk pump, ett reparationsset och en praktisk bärväska.Robust och hållbar: Brädorna består av en högkvalitativ Dropstitch-kärna och är tillverkade av hållbara material, vilket gör dem extra stabila och hållbara, så att träffa i bryggan eller få små stötar kommer inte att ha sönder brädan. Perfekt för utfärder: Med den medföljande pumpen kan du fylla på den var du än är och ge dig ut på vattnet! Passar för alla: Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller SUP-proffs, Deep Sea SUP-brädorna är för alla. Tack vare sin utmärkta stabilitet är brädan användarvänlig för alla.  1 års garanti:  Deep Sea SUP-brädor är tillverkad i hög kvalitet, därför erbjuder vi ett års garanti! Produktinformation: Mått: 300 x 76 x 15 cm Vikt: 8,2 kg Bärkapacitet: 115 kg Paddel (längdjusterbar, 3 delar) x 2 Pump x 2 Väska x 2 Reparationsset x 2 Dropstitch kärna x 2 Rekommenderat tryck 12 psi, max 15 psi.
 • Deep Sea SUP-brädset Standard, rosa

  Deep Sea SUP-brädset Standard, rosa
  Deep Sea SUP-brädset Standard, rosa Sommarens absoluta hit-produkt! Standard är en 275 cm lång SUP-bräda, perfekt som första SUP-bräda som passar för hela familjen! Deep Sea standard SUP-brädan uppfyller alla SUP-brädsstandarder och den robusta Dropstitch-kärnan gör brädan stabil. Setet levereras med en paddel med justerbar längd som du kan fälla ihop i tre sektioner, en pump med tryckmätare så att du alltid kan fylla på din SUP-bräda på ett bekvämt sätt och slutligen även en bärväska så att din SUP-bräda alltid kan följa med dig. Setet levereras också med ett reparationskit. Paddelbrädan är uppblåsbar och hopfällbar, så den är lätt att förvara och transportera. Flera tillbehör: Deep Sea SUP-brädorna levereras med ett omfattande utbud av tillbehör - en paddel med justerbar längd, en praktisk pump, ett reparationsset och en praktisk bärväska.Robust och hållbar: Brädorna består av en högkvalitativ Dropstitch-kärna och är tillverkade av hållbara material, vilket gör dem extra stabila och hållbara, så att träffa i bryggan eller få små stötar kommer inte att ha sönder brädan. Perfekt för utfärder: Med den medföljande pumpen kan du fylla på den var du än är och ge dig ut på vattnet! Passar för alla: Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller SUP-proffs, Deep Sea SUP-brädorna är för alla. Tack vare sin utmärkta stabilitet är brädan användarvänlig för alla.  1 års garanti:  Deep Sea SUP-brädor är tillverkad i hög kvalitet, därför erbjuder vi ett års garanti! Så vad väntar du på, ta tillfället i akt nu och beställ din SUP-bräda från oss med gratis och snabb leverans! Produktdetaljer: Mått: 275 x 76 x 12 cm Bärkapacitet: 95 kg Paddel (justerbar längd, 3 sektioner) Pump Bärväska Reparationskit Dropstitch kärna Rekommenderat tryck 12 psi, max 15 psi.
 • Deep Sea SUP-brädset Pro, svart

  Deep Sea SUP-brädset Pro, svart
  Deep Sea SUP-brädset Pro, svart Sommarens absoluta favoritköp! Den här 300 cm långa SUP-brädan är det perfekta valet som första långa SUP-bräda för både nybörjare och erfarna paddlare. Deep Sea SUP-brädan uppfyller alla SUP-brädsstandarder och den robusta Dropstitch-kärnan gör brädan stabil. Setet levereras med en paddel med justerbar längd som du kan fälla ihop i tre sektioner, en pump med tryckmätare så att du alltid kan fylla på din SUP-bräda på ett bekvämt sätt och slutligen även en bärväska så att din SUP-bräda alltid kan följa med dig. Setet levereras också med en reparationskit. SUP-brädan är uppblåsbar och hopfällbar, så den är lätt att förvara och transportera. Flera tillbehör: Deep Sea SUP-brädorna levereras med ett omfattande utbud av tillbehör - en paddel med justerbar längd, en praktisk pump, ett reparationsset och en praktisk bärväska.Robust och hållbar: Brädorna består av en högkvalitativ Dropstitch-kärna och är tillverkade av hållbara material, vilket gör dem extra stabila och hållbara, så att träffa i bryggan eller få små stötar kommer inte att ha sönder brädan. Perfekt för utfärder: Med den medföljande pumpen kan du fylla på den var du än är och ge dig ut på vattnet! Passar för alla: Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller SUP-proffs, Deep Sea SUP-brädorna är för alla. Tack vare sin utmärkta stabilitet är brädan användarvänlig för alla.  1 års garanti:  Deep Sea SUP-brädor är tillverkad i hög kvalitet, därför erbjuder vi ett års garanti! Så vad väntar du på, ta tillfället i akt nu och beställ din SUP-bräda från oss med gratis och snabb leverans! Produktdetaljer: Mått: 300 x 76 x 15 cm Vikt: 8,2 kg Bärkapacitet: 115 kg Paddel (justerbar längd, 3 sektioner) Pump Bärväska Reparationset Dropstitch kärna Rekommenderat tryck 12 psi, max 15 psi.
 • Deep Sea SUP-brädset Pro 300cm, Blå

  Deep Sea SUP-brädset Pro 300cm, Blå
  Produktinformation Färg: Blå Material: Dropstitch PVC Vikt: 10,2 kg Längd: 300 cm Höjd: 76 cm Bredd: 15 cm Information om paketet Paket 1: Vikt: 11,7 kg Längd: 42 cm Höjd: 86 cm Bredd: 26 cm Välkommen till vattenäventyrens värld med Deep Sea SUP-bräda Pro 300 cm, Blå. Skapad av Deep Sea, kombinerar denna premium stand up paddle board set oöverträffad kvalitet, innovation och hantverk för att leverera det ultimata upplevelsen inom vattensport. Oavsett om du är en erfaren proffs eller en nybörjare, är denna bräda designad för att möta dina behov och överträffa dina förväntningar. Deep Sea SUP-boardset Pro 300cm, Blå EXTREMT HÅLLBAR OCH LÄTT: Tillverkad med militär-top-grad PVC-material och dropstitch-teknologi, ger den känslan av en hård bräda. Kvalitetsmaterial, ett underbart utseende, professionell känsla, extra stabilitet, överlägsen grepp och topprankad prestanda säkerställer att den är byggd för att vara hållbar. PREMIUMTILLBEHÖR INKLUDERAT: Lättvikt, portabel och designad för att erbjuda hårdbrädans robusthet med uppblåsbara brädans smidighet och kvalitet. Använd ryggsäcken för lätt vandring, resor och förvaring. JÄMFÖRBAR PRESTANDA: Njut av prestanda jämförbar med high-end hårda brädor på marknaden, utan det hårda prislappen. HÅLLBART OCH MJUKT EVA DÄCKPAD: Brädan har en hållbar och mjuk EVA däckpad, vilket ger ett bekvämt och säkert grepp under progressionssessioner. PACKAS NED SMÅTT: Designad för att passa i kompakta utrymmen, vårt uppblåsbara bräda packar ner smått, vilket gör det perfekt för resor och förvaring. MYCKET FLYTFÖRMÅGA: Med en högvolymdesign och stabil plattform erbjuder vår SUP-bräda utmärkt flytförmåga och stabilitet för åkare på alla nivåer inom vattensporter som windsurfing, kitesurfing, wakesurfing och foil. ENKLARE OCH MINDRE SLITANDE: Vår bräda är speciellt designad för att vara enklare och mindre slitage, vilket gör den till ett perfekt val för nybörjarens inlärning. PERFEKT RESEBRÄDA FÖR ERFARNA ÅKARE: Den medföljande bärpåsen rymmer bekvämt brädan, pumpen och alla wingsurfingillbehör, vilket gör det till en perfekt resekamrat för avancerade åkare inom vattensporter. GARANTI INKLUDERAD: Köp med förtroende! Vår produkt kommer med en garanti, ser till kvaliteten på ditt köp. Skapa Oöverträffade Vattenäventyr Välj Deep Sea SUP-bräda Pro 300 cm, Blå och ge dig ut på minnesvärda vattenäventyr. Oavsett om du är en erfaren proffs eller precis börjar, är vår bräda designad för att möta dina behov. Köp med förtroende, eftersom vår produkt levereras med en garanti, garanterar kvaliteten på din investering. Deep Sea - Om varumärket Deep Sea är ett varumärke som drivs av passion för vattensporter och ett åtagande att leverera topputrustning till entusiaster världen över. Med många års erfarenhet och expertis inom området strävar vi efter att ge dig de verktygen du behöver för att göra varje vattenäventyr oförglömligt.
 • Deep Sea damvåtdräkt, full längd

  Deep Sea damvåtdräkt, full längd
  Deep Sea damvåtdräkt, full längd Den långärmad våtdräkten med fotledslängd är tillverkad i 3 mm tjock neopren och har täta sömmar. Stor, lättanvänd dragkedja och kardborrfäste på baksidan. Ytterligare hudskyddsskikt under dragkedjan. Storlek XS-XL. Produktdetaljer: Storlekar: XS-XL Material: Neopren Tjocklek: 3mm Byggnation: Sydd Dragkedja på baksidan CE-godkänd
 • Lagningssats BASE PVC, för lagning av åkringar & uppblåsbar SUP

  Lagningssats BASE PVC, för lagning av åkringar & uppblåsbar SUP
  Perfekt om olyckan skulle vara frammeFör lagning av mindre hål
 • Deep Sea SUP bräda paddel glasfiber

  Deep Sea SUP bräda paddel glasfiber
  Deep Sea SUP bräda paddel glasfiber SUP-paddel av glasfiber av hög kvalitet. Den lätta konstruktionen gör det möjligt för de minsta i familjen att paddla med den, och det hållbara skaftet går inte sönder vid tung användning. Längden på paddeln är justerbar så att du kan göra den i rätt storlek för dig. Produktinformation: Vikt: 0,890 kg Material: glasfiber Längd: justerbar, 180-220 cm Paddel av hög kvalitet!
 • Deep Sea SUP-bräd fena

  Deep Sea SUP-bräd fena
  Deep Sea SUP-bräd fena Deep Sea SUP-bräd fena, som passar i alla Deep Sea SUP-brädor. Skjut klämman på plats och lås på plats med ett klipp. Finan är tillverkad av hållbar hårdplast.
 • Uppblåsbar SUP Bestway Hydro Force White Cap 10', 305 x 84 x 12 cm + paddel + handpump + transportryggsäck + reparationssats

  Uppblåsbar SUP Bestway Hydro Force White Cap 10', 305 x 84 x 12 cm + paddel + handpump + transportryggsäck + reparationssats
  Allround-SUP för dig som vill hålla den rakaste kursenLite längre modell - snabbare i vattnet men fortfarande stabilEnkel att montera ihop - börja padla inom 5 minuterJusterbar padel?
 • SURPLUS Marina - Uppblåsbara SUP paket 10'8

  SURPLUS Marina - Uppblåsbara SUP paket 10'8
  sup-paketet levereras med pump, väska, åra, säkerhetsband och styrfena. lätt att packa upp, fylla med luft och är perfekt för hela familjen. sup brädan är riktigt stabil med en tidlös design.surplus marina är en fantastisk allsidig bräda som passar alla! säljs med alla nödvändiga tillbehör för att erbjuda den fullständiga sup-upplevelsen och säkerställa goda erfarenheter för hela familjen i alla åldrar! brädan är stabil och ger slutligen den goda riktning stabiliteten när du paddlar. detta har visat sig vara en storsäljare som fått god kritik från våra kunder.marina är gjord i den bästa pvc-kvaliteten. sup brädan tål grov behandling och kan inte jämföras med andra billiga och tunnare supboards på marknaden! pris jämfört med kvaliten är fantastiskt! detta måste vara sveriges billigaste högkvalitativa sup! komplett sup paket levereras med följande:1 x surplus marina 10'8 (3,25m) - sup bräda1 x paddelåra1 x leash (säkerhetsband)1 x luftpump1 x bag för praktisk förvaring och transport av komplett sup paket1 x pvc lappar (lim köpes separat)1 x spännband1 x styrfena specifikationer sup bräda:produsentsurplustype sup brädarekkomenderad maxvikt140kgmått10'8bredd82cmlängd325cmtjocklek15cmvikt11,6rekommenderat lufttryck12-13 psi

Fenor, bärhandtag och footpads på din SUP

Olika SUP-brädor har lite olika egenskaper och priset kan därför skilja sig en del. För att lättare kunna styra brädan och få stabilitet har vissa brädor en fena undertill som på vissa modeller är avtagbara.

Fotplattan bör vara tillverkad av ett material som ger bra grepp och är skön att stå på. Paddlar du barfota kan en för ruffig yta ge slitage på huden under foten.

När du ska bära eller förflytta din SUP är det bra om den har ett bärhandtag. De allra flesta modeller du ser här nedanför på sidan har det. De har också försetts med en fångrem du kan fästa runt fotleden så brädan inte glider iväg om du råkar ramla i vattnet.

Tips för bra paddelföring på din paddelbräda

Att tänka på vid paddling på en bräda är längden på paddeltagen. Du ska försöka nå så långt fram som möjligt vid isättning utan att tappa balansen.

Därefter drar du med nedre armen mot överkroppen och stannar när paddelbladet når dina fötter för att där lyfta upp paddeln. Om du fortsätter bakom kroppen kommer bladet att bromsa dig istället för att bidra till fart framåt.

Eftersom paddlingen sker bara på ena sidan av brädan åt gången behöver du växla sida för att hålla rak kurs. Ju långsammare hastighet desto oftare måste du byta sida så vid låg fart växlar du efter varje eller vartannat paddeltag. Ju högre fart du uppnår desto flera tag kan du ta innan du byter.

En annan sak som påverkar brädans kurs i vattnet är hur långt ifrån brädan du sätter ner och för paddeln bakåt. För att åka så rakt som möjligt ska du sätta ner den nära brädan. Vill du svänga kraftigt gör du paddelisättningen så långt ut åt sidan du kan.

Säkerhetslina till SUP-brädan

Det kommer förr eller senare hända att du ramlar i vattnet från din SUP. Det som då brukar vara lite jobbigt är att brädan glider iväg och du måste simma ikapp den. Du kan undvika det genom att ha an säkerhetslina kopplad till din fot. En sån SUP Leash kostar bara några hundralappar.

Ett tips är att köpa en med "coil", dvs elastisk lina så du inte står med flera meter snöre liggandes på brädan eller i vattnet.

Fler SUP-tillbehör

I takt med att populariteten växt har också utbudet av tillbehör följt med. Det finns till exempel elmotor till SUP för den som vill ha lite hjälp framåt.

För rekreationspaddling kan du köpa till en stolsits till supbrädan. Då kan du sitta ner och paddla som på en kanot eller kajak. Har du en paddel som går att justera i längd så ta ner till en lagom kort paddellängd för sittande paddling.