Uppblåsbara kajaker

Kajaker är otympliga och svåra att transportera och förvara. En uppblåsbar kajak löser därför flera problem och möjliggör härliga äventyr på vatten. Det finns såna här kajaker för 1-2 personer och de är tillverkade i slitstarkt material som tål en hel del.

Våra tips på kajaker som är uppblåsbara

 • FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkgrön

  FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkgrön
  Uppblåsbar kajak för två som är enkel att bära, tömma och fylla på nytt. Materialet består av slitstark PVC och dropstitch och det finns gott om förvaring för packning under bungy-banden. Turkajaken passar er som vill paddla i lugna sjöar och hav. All nödvändig utrustning som paddlar och sitsar ingår för att ni ska komma ut på vattnet direkt.
 • Aqua Marina Betta 2-Person Kayak Green

  Aqua Marina Betta 2-Person Kayak Green
  Designad med säkerhet, stabilitet och prestanda i åtanke, Betta 2-Person Kayak från Aqua Marina är den perfekta valet för dem som vill ut på vattnet i en kajak som är mångsidig och lätt att paddla med. Enkla helgresor eller åkturer i sjöar och floder nära en stuga är där den här kajaken kommer att utmärka sig. Supertåligt förstärkt PVC-materialUppblåsbart säte ger bra ryggstöd och komfortJusterbar fotstödsdesign för en bekväm resaHögpresterande fensystemSupersnabbt dräneringssystemetBärhandtag av gummiInkluderat: Bärväska, fotpump, PVC-säte (x2), KP1- Kayak-paddel (x2) och fenor (x2).
 • FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkblå

  FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkblå
  Mörkblå uppblåsbar kajak i solid konstruktion, god bärförmåga och slitstarkt material av pvc och dropstitch. Turkajaken passar er som vill paddla i lugna sjöar och hav. All nödvändig utrustning ingår för att ni ska komma ut på vattnet direkt, bland annat bungy-band för packning och sitsar.
 • FitNord Seal One ensitsig kajak, mörklila

  FitNord Seal One ensitsig kajak, mörklila
  En stabil uppblåsbar kajak som uppdaterats med tjockare sits, hållare för paddeln, tätare bungy-band, stärkta sömmar och längre paddel på 244 centimeter. Turkajaken passar dig som vill paddla i lugna sjöar och hav. All nödvändig utrustning ingår för att komma ut på vattnet direkt.
 • FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörklila

  FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörklila
  En stabil uppblåsbar kajak för två som uppdaterats med tjockare sits, paddelhållare, stärkta sömmar och längre paddlar på 244 centimeter. Turkajaken passar er som vill paddla i lugna sjöar och hav. All nödvändig utrustning ingår. Det finns bungy-band fram och bak, och den robusta bottnen är av dropstitch-material.
 • Aqua Marina Laxo 320 Green

  Aqua Marina Laxo 320 Green
  Laxo 320 från Aqua Marina har ett slitstarkt polyesterskrov och gott om plats, och den är idealisk för både nybörjare och avancerade paddlare för användning i floder och sjöar. Golvskyddet och toppskrovet i sidokamrarna är konstruerade av extra stark polyester för bra hållbarhet och styvhet. Passar perfekt för upp till två personer. V-format bottengolv för enastående styrförmågaGeneröst däckutrymme för extra komfort och stabilitetFlera gummibärhandtag för enkel transportHållbara Boston-ventiler för enkel uppblåsningJusterbart kajaksäte med högt ryggstöd och flera förvaringsfickorFlera slitstarka bandspännen möjliggör justering av sittpositionenHögpresterande fensystem för utmärkt styrförmågaIngår även: Väska, fotpump, två säten, två paddlar och två kajakfenor.
 • Aqua Marina Laxo 380 Green

  Aqua Marina Laxo 380 Green
  Laxo 380 från Aqua Marina har ett slitstarkt polyesterskrov och gott om plats, och den är idealisk för både nybörjare och avancerade paddlare för användning i floder och sjöar. Golvskyddet och toppskrovet i sidokamrarna är konstruerade av extra stark polyester för bra hållbarhet och styvhet. Passar perfekt för upp till tre personer. V-format bottengolv för enastående styrförmågaGeneröst däckutrymme för extra komfort och stabilitetFlera gummibärhandtag för enkel transportHållbara Boston-ventiler för enkel uppblåsningJusterbart kajaksäte med högt ryggstöd och flera förvaringsfickorFlera slitstarka bandspännen möjliggör justering av sittpositionenHögpresterande fensystem för utmärkt styrförmågaIngår: Bärväska, fotpump, kajaksäten (x3), KP-1 paddlar (x2) and kajakfenor (x2).
 • Aqua Marina Betta 1-Person Kayak Green

  Aqua Marina Betta 1-Person Kayak Green
  Designad med säkerhet, stabilitet och prestanda i åtanke, Betta 1-Person Kayak från Aqua Marina är den perfekta valet för dem som vill ut på vattnet i en kajak som är mångsidig och lätt att paddla med. Enkla helgresor eller åkturer i sjöar och floder nära en stuga är där den här kajaken kommer att utmärka sig. Supertåligt förstärkt PVC-materialUppblåsbart säte ger bra ryggstöd och komfortJusterbar fotstödsdesign för en bekväm resaHögpresterande fensystemSupersnabbt dräneringssystemBärhandtag av gummiInkluderat: Bärväska, fotpump, PVC-säte, KP1- Kayak-paddel och fenor (x2).

Vill du hellre ha en "vanlig" kajak i glasfiber, hårdplast eller kolfiber kan du kolla in fler kajaker här.

Glöm inte heller att komplettera med kajakpaddel och en flytväst i din storlek. Det gäller ju oavsett om du köper en uppblåsbar eller en ordinär kajak.