Uppblåsbara kajaker

Kajaker är otympliga och svåra att transportera och förvara. En uppblåsbar kajak löser därför flera problem och möjliggör härliga äventyr på vatten. Det finns såna här kajaker för 1-2 personer och de är tillverkade i slitstarkt material som tål en hel del.

Våra tips på kajaker som är uppblåsbara

 • FitNord Seal One ensitsig kajak, mörkgrön

  FitNord Seal One ensitsig kajak, mörkgrön
  Mörkgrön uppblåsbar kajak i solid konstruktion. God bärförmåga och slitstarkt PVC och dropstitch-material. Turkajaken passar dig som vill paddla i lugna sjöar och hav, och all nödvändig utrustning ingår. Med utmärkta funktioner kan du luta dig tillbaka och njuta av naturnära, härliga och bekymmersfria paddelturer.
 • FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkgrön

  FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkgrön
  Uppblåsbar kajak för två som är enkel att bära, tömma och fylla på nytt. Materialet består av slitstark PVC och dropstitch och det finns gott om förvaring för packning under bungy-banden. Turkajaken passar er som vill paddla i lugna sjöar och hav. All nödvändig utrustning som paddlar och sitsar ingår för att ni ska komma ut på vattnet direkt.
 • FitNord Seal One ensitsig kajak, mörkblå

  FitNord Seal One ensitsig kajak, mörkblå
  Mörkblå uppblåsbar kajak i solid konstruktion. God bärförmåga och slitstarkt material av pvc och dropstitch. Turkajaken passar dig som vill paddla i lugna sjöar och hav. All nödvändig utrustning spm pump, paddel och sits ingår för att du ska komma ut på vattnet direkt. Uppblåsbara kajaker är smidiga att förvara och transportera.
 • FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkblå

  FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkblå
  Mörkblå uppblåsbar kajak i solid konstruktion, god bärförmåga och slitstarkt material av pvc och dropstitch. Turkajaken passar er som vill paddla i lugna sjöar och hav. All nödvändig utrustning ingår för att ni ska komma ut på vattnet direkt, bland annat bungy-band för packning och sitsar.
 • FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörklila

  FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörklila
  En stabil uppblåsbar kajak för två som uppdaterats med tjockare sits, paddelhållare, stärkta sömmar och längre paddlar på 244 centimeter. Turkajaken passar er som vill paddla i lugna sjöar och hav. All nödvändig utrustning ingår. Det finns bungy-band fram och bak, och den robusta bottnen är av dropstitch-material.

Vill du hellre ha en "vanlig" kajak i glasfiber, hårdplast eller kolfiber kan du kolla in fler kajaker här.

Glöm inte heller att komplettera med kajakpaddel och en flytväst i din storlek. Det gäller ju oavsett om du köper en uppblåsbar eller en ordinär kajak.