MaximalFritid » Utrustning » Paddling » Kajaker

Märken på kajaker

Kajaker

Med en kajak kan du upptäcka nya delar av naturen från vattnet. Här finns ett urval av fina kajaker du kan beställa på nätet. Du hittar allt från kompletta kajakset till uppblåsbara kajakerna du lätt packar med dig.

 • Expedition Kayak G2

  Urberg Expedition Kayak G2 är en klassisk och mycket prisvärd expeditionskajak för Skandinaviska förhållanden. Kajaken är bekväm och stabil och passar därför bra till nybörjaren. Men även den mer erfarne paddlaren som vill ha fart blir inte besviken av Expedition Kayak G2.
 • Sit On Top Kayak G2

  Urberg Sit on Top Kayak G2 är en prisvärd kajak för dig som snabbt och enkelt vill ta dig ut på lugna vatten för små utflykter eller för att fiska.
 • Sit On Top Kayak G1

  Urberg Sit on Top Kayak är en prisvärd kajak för dig som snabbt och enkelt vill ta dig ut på lugna vatten för små utflykter eller för att fiska.
 • Speed Kayak

  Speed Kayak är Urbergs snabbaste kajak och passar för den mer erfarne paddlaren. Med lågt däck och rak konstruktion klyver Speed Kayak genom vågorna på öppna vatten. Ett bekvämt säte med rygg- och knästöd samt ett lättmanövrerat styrsystem gör detta snabbt till en favorit under paddlingsturerna.
 • Tomahawk 1-person Kayak

  Tomahawk 1-person Kayak från Aqua Marina tar den uppblåsbara kajaken till en ny nivå när det gäller styvhet, fart och form. Den är stabil, hållbar och passar för både äventyr och rekreationspaddling. Och så är den lätt att transportera! Med i paketet får du en högtryckspump, paddel, ryggsäck och reparationssats.
 • Betta Vt-k2 Professional Kayak

  Betta Vt-k2 Professional Kayak från Aqua Marina är en enastående kajak som är byggd med en hård, v-formad bottenför ökad styvhet och hanterbarhet. Kajaken har självdränerande öppningar som kan öppnas under grova förhållanden när vatten kan tänkas skölja in i kayaken och stängas under lugna eller kalla förhållanden. Uppgraderade stolar med vinyl tillåter att kajak ställs in i solo- eller dubbelläge.
 • Tomahawk Kayak

  TOMAHAWK från Aqua Marina tar rekreationpaddling med uppblåsbar kayak till en ny nivå i styvhet, fart och form. Denna kajak är utformad för några av världens mest utmanande paddlingmiljöer och avsedd för offshore och paddling i stora sjöar. Genom att kombinera effektivitet, stabilitet, kapacitet och finess är den idealisk för paddling med en lättare last, men har också den volym som behövs för medelstora laster. TOMAHAWK handlar om glid och hastighet. Det är en avskalad båt som ger bra känsla och som fungerar i alla situationer.