Kajaker

Med en kajak kan du upptäcka nya delar av naturen från vattnet. Här finns ett urval av fina kajaker du kan beställa på nätet. Du hittar allt från kompletta kajakset till uppblåsbara kajakerna du lätt packar med dig.

Populärt inom kajaker

 • FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkgrön

  FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkgrön
  Uppblåsbar kajak för två som är enkel att bära, tömma och fylla på nytt. Materialet består av slitstark PVC och dropstitch och det finns gott om förvaring för packning under bungy-banden. Turkajaken passar er som vill paddla i lugna sjöar och hav. All nödvändig utrustning som paddlar och sitsar ingår för att ni ska komma ut på vattnet direkt.
 • Aqua Marina Betta 2-Person Kayak Green

  Aqua Marina Betta 2-Person Kayak Green
  Designad med säkerhet, stabilitet och prestanda i åtanke, Betta 2-Person Kayak från Aqua Marina är den perfekta valet för dem som vill ut på vattnet i en kajak som är mångsidig och lätt att paddla med. Enkla helgresor eller åkturer i sjöar och floder nära en stuga är där den här kajaken kommer att utmärka sig. Supertåligt förstärkt PVC-materialUppblåsbart säte ger bra ryggstöd och komfortJusterbar fotstödsdesign för en bekväm resaHögpresterande fensystemSupersnabbt dräneringssystemetBärhandtag av gummiInkluderat: Bärväska, fotpump, PVC-säte (x2), KP1- Kayak-paddel (x2) och fenor (x2).
 • FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkblå

  FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörkblå
  Mörkblå uppblåsbar kajak i solid konstruktion, god bärförmåga och slitstarkt material av pvc och dropstitch. Turkajaken passar er som vill paddla i lugna sjöar och hav. All nödvändig utrustning ingår för att ni ska komma ut på vattnet direkt, bland annat bungy-band för packning och sitsar.
 • FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörklila

  FitNord Seal Two tvåsitsig kajak, mörklila
  En stabil uppblåsbar kajak för två som uppdaterats med tjockare sits, paddelhållare, stärkta sömmar och längre paddlar på 244 centimeter. Turkajaken passar er som vill paddla i lugna sjöar och hav. All nödvändig utrustning ingår. Det finns bungy-band fram och bak, och den robusta bottnen är av dropstitch-material.

Fler tips på kajaker

 • Aqua Marina Betta 1-Person Kayak Green

  Aqua Marina Betta 1-Person Kayak Green
  Designad med säkerhet, stabilitet och prestanda i åtanke, Betta 1-Person Kayak från Aqua Marina är den perfekta valet för dem som vill ut på vattnet i en kajak som är mångsidig och lätt att paddla med. Enkla helgresor eller åkturer i sjöar och floder nära en stuga är där den här kajaken kommer att utmärka sig. Supertåligt förstärkt PVC-materialUppblåsbart säte ger bra ryggstöd och komfortJusterbar fotstödsdesign för en bekväm resaHögpresterande fensystemSupersnabbt dräneringssystemBärhandtag av gummiInkluderat: Bärväska, fotpump, PVC-säte, KP1- Kayak-paddel och fenor (x2).
 • Aqua Marina Memba 330 Orange Red

  Aqua Marina Memba 330 Orange Red
  Memba 330 från Aqua Marina är en kajak för en person speciellt utformad för mellanlånga resor. Den platta formen och den långa vattenlinjen ger stor styrnignsförmåga och effektivt glid som gör att du kan gå rakare och snabbare på vattnet och därmed paddla längre. Slitstarkt skrovskydd för långvarigt UV-skydd Golv av 7 cm tjocklek Flera bärhandtag av gummi för enkel transport Justerbart kajaksäte med högt ryggstöd, svampig dämpning och flera förvaringsfickor Flera kraftiga spännen gör det möjligt att justera sittpositionen Paddelhållare på sidorna Högpresterande fensystem för utmärkt styrningsförmåga Ingår även: bärväska, handpump, kajakstol, kajakfenor (x2) och kajakpaddel.
 • FitNord Seal One ensitsig kajak, mörklila

  FitNord Seal One ensitsig kajak, mörklila
  En stabil uppblåsbar kajak som uppdaterats med tjockare sits, hållare för paddeln, tätare bungy-band, stärkta sömmar och längre paddel på 244 centimeter. Turkajaken passar dig som vill paddla i lugna sjöar och hav. All nödvändig utrustning ingår för att komma ut på vattnet direkt.
 • Aqua Marina Memba 390 2-Person Kayak Grey/Orange

  Aqua Marina Memba 390 2-Person Kayak Grey/Orange
  Memba 390 2-Person Kayak från Aqua Marina är speciellt utformad för mellanlånga resor. Den platta formen och den långa vattenlinjen ger stor styrnignsförmåga och effektivt glid som gör att du kan gå rakare och snabbare på vattnet och därmed paddla längre. Slitstarkt skrovskydd för långvarigt UV-skyddGolv av 7 cm tjocklekFlera bärhandtag av gummi för enkel transportJusterbart kajaksäte med högt ryggstöd, svampig dämpning och flera förvaringsfickorFlera kraftiga spännen gör det möjligt att justera sittpositionenPaddelhållare på sidornaHögpresterande fensystem för utmärkt styrningsförmågaIngår: Bärväska, handpump, kajakstolar (x2), kajakfenor (x2) och kajakpaddlar (x2).
 • Aqua Marina Laxo 320 Green

  Aqua Marina Laxo 320 Green
  Laxo 320 från Aqua Marina har ett slitstarkt polyesterskrov och gott om plats, och den är idealisk för både nybörjare och avancerade paddlare för användning i floder och sjöar. Golvskyddet och toppskrovet i sidokamrarna är konstruerade av extra stark polyester för bra hållbarhet och styvhet. Passar perfekt för upp till två personer. V-format bottengolv för enastående styrförmågaGeneröst däckutrymme för extra komfort och stabilitetFlera gummibärhandtag för enkel transportHållbara Boston-ventiler för enkel uppblåsningJusterbart kajaksäte med högt ryggstöd och flera förvaringsfickorFlera slitstarka bandspännen möjliggör justering av sittpositionenHögpresterande fensystem för utmärkt styrförmågaIngår även: Väska, fotpump, två säten, två paddlar och två kajakfenor.
 • Aqua Marina Laxo 380 Green

  Aqua Marina Laxo 380 Green
  Laxo 380 från Aqua Marina har ett slitstarkt polyesterskrov och gott om plats, och den är idealisk för både nybörjare och avancerade paddlare för användning i floder och sjöar. Golvskyddet och toppskrovet i sidokamrarna är konstruerade av extra stark polyester för bra hållbarhet och styvhet. Passar perfekt för upp till tre personer. V-format bottengolv för enastående styrförmågaGeneröst däckutrymme för extra komfort och stabilitetFlera gummibärhandtag för enkel transportHållbara Boston-ventiler för enkel uppblåsningJusterbart kajaksäte med högt ryggstöd och flera förvaringsfickorFlera slitstarka bandspännen möjliggör justering av sittpositionenHögpresterande fensystem för utmärkt styrförmågaIngår: Bärväska, fotpump, kajaksäten (x3), KP-1 paddlar (x2) and kajakfenor (x2).