Ullunderställ

Det absolut bästa och viktigaste klädesplagget för dig som är aktiv vintertid är ullunderstället. Med det närmast kroppen kan du hålla dig varm och torr en hel dag utomhus. En dag i skidbacken innebär både rörelse nerför och stillastående tid i liften. Om svetten lackar är det viktigt att klädesplagget klarar av att andas och transportera bort fukt. Det klarar både ullkläder och syntetunderställ. Fördelen med ull är att det fortfarande värmer när det blir blött.

Här kan du se ullunderställ från ledande märken. En del är 100% merinoull och andra utblandade med några % polyamid eller polyester.

Relaterat: Ulljackor

Populärt inom ullunderställ

 • Men's Wool Mesh Zip-Off Capri

  Men's Wool Mesh Zip-Off Capri
  Underställsbyxor i merinoull i trekvartslängd. Material insida: 100 % merino woolFiber: Fine 18.7 micron
 • Women's Active Warm ECO Baselayer Pants

  Women's Active Warm ECO Baselayer Pants
  Women's Active Warm ECO Baselayer Pants är ett par underställsbyxor för längdskidor. 100% återvunnen polyester
 • Lightwool Hoodie M

  Lightwool Hoodie M
  Tunn merinoullströja med halvvägsdragkedja framtill, perfekt för intensiva aktiviteter. Aclima Lightwool Hoodie Man är en tunn, merinoullströja med halvvägsdragkedja framtill och huva samt hög innerkrage, perfekt för intensiva aktiviteter året runt. Lika skön för sommarvandring som löpning, cykelpendling eller under årets kallare årst
 • Härkila Coldfront Lady Undertröja

  Härkila Coldfront Lady Undertröja
  Nyhet! Härkila Coldfront Lady Underställströja Isolerande och komfortabelt. Mycket isolerande underställ i behaglig merinoullsblandning med frotté på insidan för extra värme. Tröjan har ståkrage med dragkedja och ärmar med tumhål. Storlekar: S-XXL Leveranstid: 2-4 dagar.

Fler tips på ullunderställ