Ullunderställ

Det absolut bästa och viktigaste klädesplagget för dig som är aktiv vintertid är ullunderstället. Med det närmast kroppen kan du hålla dig varm och torr en hel dag utomhus. En dag i skidbacken innebär både rörelse nerför och stillastående tid i liften. Om svetten lackar är det viktigt att klädesplagget klarar av att andas och transportera bort fukt. Det klarar både ullkläder och syntetunderställ. Fördelen med ull är att det fortfarande värmer när det blir blött.

Här kan du se ullunderställ från ledande märken. En del är 100% merinoull och andra utblandade med några % polyamid eller polyester.

Relaterat: Ulljackor

Populärt inom ullunderställ

 • Wool Star Set Women, Vinröd

  Wool Star Set Women, Vinröd
  Ullunderställ med värmande merinoull på utsidan och mjukt funktionsmaterial på insidan. Detta ger ett plagg som är varmt, tål det mesta och inte kliar ett dugg. Platta sömmar för extra skön komfort.&hellip:
 • Men's Wool Mesh Zip-Off Capri

  Men's Wool Mesh Zip-Off Capri
  Underställsbyxor i merinoull i trekvartslängd. Material insida: 100 % merino woolFiber: Fine 18.7 micron
 • Haglöfs Actives Wool Long John Women

  Haglöfs Actives Wool Long John Women
  Material som känns skönt mot huden och tillförlitlig värme är viktiga egenskaper när du ska välja underställ. Den här underställsbyxan i ull har allt du behöver. Den är lätt att röra sig i – med elastan för extra stretch. Den släta midjeresåren och det mjuka materialet känns skönt mot huden. Ett perfekt baslager.
 • Pinewood Abisko Merino Base Layer Halfzip DAM Röksvart

  Pinewood Abisko Merino Base Layer Halfzip DAM Röksvart
  Abisko merino base layer half zip är en underställströja gjord för att fungera optimalt inpå huden. Tröjan har två lager tyg där det som är närmast huden är gjort av Bambu Viscose, vilket ger plagget en otrolig komfort och mjukhet, samt motverkar dålig lukt. Genom att kombinera dessa material får tröjan en lägre effekt på miljön oc

Fler tips på ullunderställ