FlipFlop

Köp dig ett par snygga och luftiga flip-flops för varma, soliga dagar på stranden. Här finns ett urval av somriga tofflor, havaianas, från varumärken kända för att göra kvalitetskläder. Vill du läsa mer klickar du på knappen för att komma till produktbeskrivningarna för dessa sandtofflor.

Populärt inom flipflop

 • Unisex Top

  Unisex Top
  OBS! Havaianas Brazil size motsvarar våra EU storlekar. Notera att den korrekta storleken är den som står i ett större typsnitt i mitten av sulan, alltså inte den som benämns som EUR storleken strax ovanför denna storlek. För att hitta din storlek i storleksguiden, gå efter kolumnen Brazil Size. *Tillverkade i Brasilien. *Material: Gummisula. *Fördelar: Bekväma, slitstarka, lätta, värmebeständiga, halkfria och vattenbeständiga. *Grekiskt nyckelmönster på remmen, riskornsmönster på fotbädden, tegelmönster på yttersulan.
 • Unisex Slim

  Unisex Slim
  *Tillverkade i Brasilien. *Material: Gummisula. *Fördelar: Bekväma, slitstarka, lätta, värmebeständiga, halkfria och vattenbeständiga. *Riskornsmönster på fotbädden; tegelmönster på yttersulan. OBS! Havaianas Brazil size motsvarar våra EU storlekar. Notera att den korrekta storleken är den som står i ett större typsnitt i mitten av sulan, alltså inte den som benämns som EUR storleken strax ovanför denna storlek. Bortse även från den storlek som står på utsidan av skornas förpackning, den faktiska storleken står som tidigare nämnt i mitten av skornas sula.
 • Unisex Gizeh Regular

  Unisex Gizeh Regular
  Gizeh Regular är tillverkade av Birko-Flor: ett hållbart, syntetiskt material med läderliknande utseende och mjuk insida av fleece. Lätt EVA sula bidrar med extra stötdämpning. Normal läst. Undvik att utsätta sandalerna för extrem värme.
 • Unisex Corker Flipflop

  Unisex Corker Flipflop
  Unisex Corker Flipflop från Gumbies är en flipflop-sandal med fotbädd i kork som gör den vattenavvisande. Yttersula förstärkt med jute. Överdel i återvunnen bomullscanvas.

Fler tips på flipflop

 • Ooriginal Sport Thong Unisex

  Ooriginal Sport Thong Unisex
  *OOfoam: Absorberar 37% mer av stötarna än traditionell EVA *Minskar stress på ömma fötter, knän och rygg *Stöttar upp fotvalvet *Biomekaniskt utformad fotbädd ger en naturlig rörelse *Tar inte åt sig lukt *Kan maskintvättas *Mycket bekväma återhämtningssandaler *Perfekt efter träning och tävling
 • Men's Chiba Open Toe

  Men's Chiba Open Toe
  Men's Chiba Open Toe från Rip Curl är sandaler i flipflopmodell för herr. Skorna har en ovandel i tjock fuskskinn och vadderade straps. Men's Chiba Open Toe har en EVA-fotbädd med hålfotsstöd.
 • Men's Voya Flip

  Men's Voya Flip
  *Vattentätt polyesterband står upp mot väder och vind och torkar snabbt efter att ha blivit blött *Toppsulan har Mush™-dämpning och formar sig efter din fot för fantastisk komfort *Lätt EVA-yttersula
 • Women's Slim Animals

  Women's Slim Animals
  OBS! Havaianas Brazil size motsvarar våra EU storlekar. Notera att den korrekta storleken är den som står i ett större typsnitt i mitten av sulan, alltså inte den som benämns som EUR storleken strax ovanför denna storlek. För att hitta din storlek i storleksguiden, gå efter kolumnen Brazil Size. Bortse även från den storlek som står på utsidan av skornas förpackning, den faktiska storleken står som tidigare nämnt i mitten av skornas sula.
 • Women's On-The-Go 600

  Women's On-The-Go 600
  *Ovandel i mjukt vävd mesh. *Tål maskintvätt i max 30 grader *2,5 cm klackhöjd *Goga Mat komfortfotbädd *Innovativ 5GEN dämpad mellansula
 • Women's Rainbow Surf Revival

  Women's Rainbow Surf Revival
  Women's Rainbow Surf Revival från Rip Curl är snygga flipflops för dam. Flipflopsen är tillverkad i gummi med ergonomiskt formgjuten rem och en specialframtagen yttersula i EVA-gummi.
 • Women's Voya Flip

  Women's Voya Flip
  *Vattentätt polyesterband står upp mot väder och vind och torkar snabbt efter att ha blivit blött *Toppsulan har Mush™-dämpning och formar sig efter din fot för fantastisk komfort *Lätt EVA-yttersula
 • Women's Flip-Flops With Glitter

  Women's Flip-Flops With Glitter
  Women's Flip-Flops With Glitter från Ilse Jacobsen är flip-flops med mönstrad sula som ger en lätt massage av fotsulan när du går.
 • Men's Breaker Open Toe

  Men's Breaker Open Toe
  Men's Breaker Open Toe är en flipflop-sandal för herr med ergonomisk gummirem, superbekväm specialformad mellansula med EVA och randiga detaljer. Skorna har en lätt och hållbar EVA-yttersula och ett snyggt Rip Curl-tryck.
 • Unisex Islander

  Unisex Islander
  Unisex Islander är flipflops för dam och herr från Gumbies som kombinerar komfort med funktion. Gumtread™ sulan i återvunnen gummi erbjuder bra grepp samtidigt som den är flexibel. Ovansidan är gjord av återvunnet tyg som känns mjukt mot fötterna.
 • Women's Flip Flops

  Women's Flip Flops
  Women's Flip Flops från Ilse Jacobsen är ett par flipflops för dam. Sandalerna har en en komforthöjande sula med mönster som ger en lätt masserande effekt. Remmen kommer i en metallic-effekt och ger sandalen en trendig look.
 • Women's Logo Sandal 2

  Women's Logo Sandal 2
  Women's Logo Sandal är en bekväm sandal från Helly Hansen med fotbädd i skum, och en rejäl yttersula med 30% återvunnet gummi som ger bra grepp på våta ytor. Ovandel i mjuk 100% återvunnen polyesterväv.
 • Men's Base Cap II Flip-Flops

  Men's Base Cap II Flip-Flops
  *Ovandel: Base Camp-rem av syntetsikt material *Sulenhet: Extra mjuk, äggkartingsinspirerad EVA-fotbädd med anatomiskt fotvalvsstöd *Sulenhet: Lätt gummiyttersula med tre dubbar tillverkad av upp till 20 % återvunnet gummi
 • Men's Logo Sandal

  Men's Logo Sandal
  Men's Logo Sandal är en bekväm sandal från Helly Hansen med fotbädd i skum, och en rejäl yttersula i gummi som ger bra grepp på våta ytor. Ovandelen i mjuk textil för komfort hela dagen.
 • Unisex Top

  Unisex Top
  Material 1: 100 % gummiMaterial 2: 100 % PVCOBS! Havaianas Brazil size motsvarar våra EU storlekar. Notera att den korrekta storleken är den som står i ett större typsnitt i mitten av sulan, alltså inte den som benämns som EUR storleken strax ovanför denna storlek. För att hitta din storlek i storleksguiden, gå efter kolumnen Brazil Size. Bortse även från den storlek som står på utsidan av skornas förpackning, den faktiska storleken står som tidigare nämnt i mitten av skornas sula.
 • Flip Flops

  Flip Flops
  Flip Flops från Ilse Jacobsen är ett par flipflops för dam. Sandalerna har en en komforthöjande sula med mönster som ger en lätt masserande effekt. Remmen kommer i en metallic-effekt och ger sandalen en trendig look.
 • Men's Logo Sandal 2

  Men's Logo Sandal 2
  Men's Logo Sandal 2 är en bekväm sandal från Helly Hansen med fotbädd i skum, och en rejäl yttersula med 30% återvunnet gummi som ger bra grepp på våta ytor. Mer än 80% av ovandelen är tillverkad av återvunnet material.
 • Top Unisex

  Top Unisex
  OBS! Havaianas Brazil size motsvarar våra EU storlekar. Notera att den korrekta storleken är den som står i ett större typsnitt i mitten av sulan, alltså inte den som benämns som EUR storleken strax ovanför denna storlek. För att hitta din storlek i storleksguiden, gå efter kolumnen Brazil Size. Bortse även från den storlek som står på utsidan av skornas förpackning, den faktiska storleken står som tidigare nämnt i mitten av skornas sula. *Tillverkade i Brasilien. *Material: Gummisula. *Fördelar: Bekväma, slitstarka, lätta, värmebeständiga, halkfria och vattenbeständiga. *Grekiskt nyckelmönster på remmen, riskornsmönster på fotbädden, tegelmönster på yttersulan.
 • Voya Flip Leather Men´s

  Voya Flip Leather Men´s
  Voya Flip Leather är en skön flip-flop med premiumläder i ovandelen och mjuk insida av microfiber. Fotbädden är tillverkad i mjuk och väldämpat Mushmaterial som formar sig efter foten. Lätt och slitstark yttersula av lättvikts EVA.
 • Unisex Corker

  Unisex Corker
  Unisex Corker från Gumbies är flipflops för dam och herr med en gummisula och en bekväm fotbädd i kork. Skorna är tillverkade i återvunnet material.
 • Men's Brasil Logo

  Men's Brasil Logo
  OBS! Havaianas Brazil size motsvarar våra EU storlekar. Notera att den korrekta storleken är den som står i ett större typsnitt i mitten av sulan, alltså inte den som benämns som EUR storleken strax ovanför denna storlek. För att hitta din storlek i storleksguiden, gå efter kolumnen Brazil Size. Bortse även från den storlek som står på utsidan av skornas förpackning, den faktiska storleken står som tidigare nämnt i mitten av skornas sula. *Tillverkad i Brasilien. *Material: Gummisula. *Fördelar: Bekväma, slitstarka, lätta, värmebeständiga, ej hala och vattenbeständiga. *Grekiskt nyckelmönster på remmen, riskornsmönster på fotbädden, tegelmönster på yttersålen. *Remmen inkluderar den brasilianska flaggan.
 • Women's Freedom Bloom Open Toe

  Women's Freedom Bloom Open Toe
  Women's Freedom Bloom Open Toe från Rip Curl är en sandal för dam med låg profil och hög komfort. Sandalerna har en syntetisk rem med tryck och den mjuka fotbädden i EVA är bekväm med ett fortsatt bra grepp när den är våt.
 • Men's Top Logomania 2

  Men's Top Logomania 2
  OBS! Havaianas Brazil size motsvarar våra EU storlekar. Notera att den korrekta storleken är den som står i ett större typsnitt i mitten av sulan, alltså inte den som benämns som EUR storleken strax ovanför denna storlek. För att hitta din storlek i storleksguiden, gå efter kolumnen Brazil Size. Bortse även från den storlek som står på utsidan av skornas förpackning, den faktiska storleken står som tidigare nämnt i mitten av skornas sula.
 • Flip-flops Tonga 500 Dam Turkos

  Flip-flops Tonga 500 Dam Turkos
  Vårt utvecklingsteam har tagit fram dessa sandaler för dig som simmar regelbundet och vill ha ett par skor för när du går längs poolkanten.
 • Flip-flops För Simning Tonga 100 Basic Dam Blå

  Flip-flops För Simning Tonga 100 Basic Dam Blå
  Vårt utvecklingsteam har tagit fram dessa flip-flops för dig som simmar ibland och vill ha ett par skor för när du går längs poolkanten.
 • Flip-flops För Simning Tonga 500 Herr Svart/blå/vit

  Flip-flops För Simning Tonga 500 Herr Svart/blå/vit
  Vårt utvecklingsteam har tagit fram dessa sandaler för dig som simmar regelbundet och vill ha ett par skor för när du går längs poolkanten.
 • Flip-flops Tonga 500 Dam Turkos

  Flip-flops Tonga 500 Dam Turkos
  Vårt utvecklingsteam har tagit fram dessa sandaler för dig som simmar regelbundet och vill ha ett par skor för när du går längs poolkanten.
 • Flip-flops För Simning Tonga 100 Basic Herr Blå

  Flip-flops För Simning Tonga 100 Basic Herr Blå
  Vårt utvecklingsteam har tagit fram dessa sandaler för dig som simmar regelbundet och vill ha ett par skor för när du går längs poolkanten.
 • Flip-flops Tonga 500 Dam Turkos

  Flip-flops Tonga 500 Dam Turkos
  Vårt utvecklingsteam har tagit fram dessa sandaler för dig som simmar regelbundet och vill ha ett par skor för när du går längs poolkanten.