Märken på vandringskängor

Jack Wolfskin vandringskängor

Populärt inom Jack Wolfskin vandringskängor

 • All Terrain 8 Texapore Mid Women

  VIBRAM vandringssula med optimalt greppStötdämpande EVA i mellansulanPU innersula för dämpningMeshpaneler på sidorna och framtill för ventilationSkyddande tå- och hälkappa av gummiKrokar för att kunna justera snörningen så exakt som möjligt efter just dina fötter
 • Men's Vojo Hike 2 Texapore Mid

  Men's Vojo Hike 2 Texapore Mid är Jack Wolfskins bästsäljande vandringskänga som passar perfekt för dagsturer med en lätt packning. Sulan ger bra dämpning och grepp, och ser till att dina fötter är bekväma även efter timmar på spåret. Och tack vare det vattentäta TEXAPORE-membranet kommer dina fötter förbli torra även om du råkar stiga i en vattenpöl.
 • All Terrain 8 Texapore Mid Men

  All Terrain 8 Texapore Mid Men är en klassisk vandringskänga från Jack Wolfskin. Sulan och insidan av kängan är designad för extra komfort under långa vandringar. Kängan har rejäl dämpning för att lindra belastningen på dina vader. Texapore-materialet är 100% vattentätt .
 • Women's Vojo Hike 2 Texapore Mid

  Damstorlekar.

Fler tips på Jack Wolfskin vandringskängor

 • Kids Mtn Attack 3 Texapore Mid

  Barnstorlekar.
 • Grivla Texapore Mid Girl

  Grivla Texapore Mid Girl från Jack Wolfskin är en vattentät känga i barnstorlekar. Kängan ger ett bra grepp på många olika typer av underlag. Den har en bra dämpning och är samtidigt flexibel. Kängan är mångsidig men ändå lätt, detta tack vare att den är tillverkad av syntetiska material. Detta gör även att den är lätt att underhålla.
 • Kids City Bug Texapore Mid

  Kids City Bug Texapore Mid är en snygg och vattentät fritidssko för barn från Jack Wolfskin. Den flexibla kragen, dragflikarna och de elastiska snören gör skon supersnabb att ta av och på. Dämpningen är också utmärkt, så City Bug är väldigt bekväm att gå i, även om dina lilla äventyrare är ute och går hela dagen. Texapore-membranet gör skon vattentät samtidigt som fötterna får andas.
 • Men's All Terrain Pro Texapore Mid

  Herrstorlekar