Jack Wolfskin vandringskängor

Populärt inom Jack Wolfskin vandringskängor

 • All Terrain 8 Texapore Mid Women

  All Terrain 8 Texapore Mid Women
  VIBRAM vandringssula med optimalt greppStötdämpande EVA i mellansulanPU innersula för dämpningMeshpaneler på sidorna och framtill för ventilationSkyddande tå- och hälkappa av gummiKrokar för att kunna justera snörningen så exakt som möjligt efter just dina fötter
 • Men's Vojo Hike 2 Texapore Mid

  Men's Vojo Hike 2 Texapore Mid
  Men's Vojo Hike 2 Texapore Mid är Jack Wolfskins bästsäljande vandringskänga som passar perfekt för dagsturer med en lätt packning. Sulan ger bra dämpning och grepp, och ser till att dina fötter är bekväma även efter timmar på spåret. Och tack vare det vattentäta TEXAPORE-membranet kommer dina fötter förbli torra även om du råkar stiga i en vattenpöl.
 • All Terrain 8 Texapore Mid Men

  All Terrain 8 Texapore Mid Men
  All Terrain 8 Texapore Mid Men är en klassisk vandringskänga från Jack Wolfskin. Sulan och insidan av kängan är designad för extra komfort under långa vandringar. Kängan har rejäl dämpning för att lindra belastningen på dina vader. Texapore-materialet är 100% vattentätt .
 • Women's Vojo Hike 2 Texapore Mid

  Women's Vojo Hike 2 Texapore Mid
  Damstorlekar.

Fler tips på Jack Wolfskin vandringskängor

 • Kids Mtn Attack 3 Texapore Mid

  Kids Mtn Attack 3 Texapore Mid
  Barnstorlekar.
 • Kids City Bug Texapore Mid

  Kids City Bug Texapore Mid
  Kids City Bug Texapore Mid är en snygg och vattentät fritidssko för barn från Jack Wolfskin. Den flexibla kragen, dragflikarna och de elastiska snören gör skon supersnabb att ta av och på. Dämpningen är också utmärkt, så City Bug är väldigt bekväm att gå i, även om dina lilla äventyrare är ute och går hela dagen. Texapore-membranet gör skon vattentät samtidigt som fötterna får andas.
 • Men's Force Striker Texapore Mid

  Men's Force Striker Texapore Mid
  HerrstorlekarFORCE STRIKER TEXAPORE utvecklades i samarbete med bergsguiderna på Alpine School Innsbruck och har ASIs godkännande.
 • Women's Force Striker Texapore Mid

  Women's Force Striker Texapore Mid
  DamstorlekarFORCE STRIKER TEXAPORE utvecklades i samarbete med bergsguiderna på Alpine School Innsbruck och har ASIs godkännande.