Viktvästar

Med viktväst på kroppen blir motståndet tyngre. Det innebär att dina muskler får jobba hårdare och resultatet blir ökad styrka eller uthållighet. Många som tränar Crossfit använder västar med vikter för en del av övningarna.

Västar med justerbara vikter från 1 till 30 kg

Det finns viktvästar som har en bestämd vikt och västar där man kan justera vikten genom att ta bort eller lägga in vikter. Här nedanför hittar du ett urval av bra träningsvästar med vikter från 1 till 30 kg från ledande varumärken.

En del viktvästar är lite otympliga och bäst för stillastående träning med övningar som benböj, burpees och armhävningar. Andra västar är mer följsamma och funkar då bättre för aktiviteter som löpning, crossfit och promenad.

Populärt inom viktvästar

 • Abilica WeightVest Flexi

  Abilica WeightVest Flexi
  Med reflexer fram och bak. 8 viktpåsar i nylon fylld med järnsand. Västen kan tvättas för hand om du tar ut viktpåsarna. Max midja ca. 130 cm.
 • Viktväst 0,5 - 10 kg

  Viktväst 0,5 - 10 kg
  AnvändningsområdeViktvästen används för olika konditions eller styrketränings övningar. Fästes runt kroppen som en vanlig väst jacka med dragkedja samt kardborrespännen för att spännas åt.   Fakta och egenskaperJusterbar 0,5 - 10 kg20 st 0,5 kg vikter som enkelt tar i/ur västen för att justera viktenVikterna är utplacerade runt kroppen för en bra viktfördelningReflexer på västen för din säkerhet i trafikenKardborreband för att spännas åt runt kroppenEn storlek passar de flesta pga justeringsmöjligheten
 • Viktväst 1-20 kg

  Viktväst 1-20 kg
  Västen är tillverkad av denim för att säkerställa kvalitet och västen används för att få extra vikt under sina träningspass. Reflexer för din säkerhet i trafiken. 19 vikter (varav 9 fram och 10 bak) bredd: 32 cm Mått:höjd till axlar: 45 cmhöjd till hals: 30 cmlängden på spännremmen: 45 cmlängd på den motsatta flexibla remmen: 60 cm (osträckt längd)
 • Abilica WeightVest 3kg

  Abilica WeightVest 3kg
  Levereras med två justerbara spännen och reflex. Ficka på baksidan. En fin väst som sitter bra och är bekväm att bära. Tillverkad av mjuk neopren.  Fylld med järnsand. För dig som vill få det där lilla extra ur din träning.  Kan användas i alla typer av träning, till exempel när du går, joggar eller stärkande övningar.

Fler tips på viktvästar

 • Viktväst 3 kg, Abilica

  Viktväst 3 kg, Abilica
  En smidig och elegant viktväst från Abilica i svartgul färgkombination.Perfekt för promenader, jogging och olika styrkemoment.
 • Star Gear Viktväst utan Vikter

  Star Gear Viktväst utan Vikter
  Genom att fylla viktvästen den med vikter så ökar du även din egen vikt, och ju mer du väger desto fler kalorier går det åt när du tränar. På så sätt når du dina mål ännu snabbare!
 • Master Fitness Viktväst 5 kg, Viktvästar

  Master Fitness Viktväst 5 kg, Viktvästar
  Denna viktväst är både smidig och bekväm att använda under långa träningspass. Västen är fylld med jämnt fördelad järnsand över både bröst och rygg. Insidan av västen är helt klädd med&hellip:
 • Master Fitness Viktväst, Viktvästar

  Master Fitness Viktväst, Viktvästar
  Kraftig viktväst i mjukt syntetiskt material som har goda justeringsmöjligheter för att skapa en god passform. Kraftiga kardborrelås håller västen på plats. Många fickor och möjlighet att justera&hellip:
 • B.C Viktväst + 10kg järnvikter

  B.C Viktväst + 10kg järnvikter
  B.C Viktväst 10/20kg från Master Fitness är en av de absolut bästa viktvästarna på marknaden för crossfit och all form av funktionell styrketräning.
 • Viktväst Power 20 kg, Abilica

  Viktväst Power 20 kg, Abilica
  Elegant och stabil viktväst från Abilica med justerbar vikt från från 1 till 20 kg.Viktväst Power har en justerbar passform som passar de flesta med 2 st kraftiga kardborrespännen och som klarar&hellip:
 • Abilica - Flexi Viktväst 10kg

  Abilica - Flexi Viktväst 10kg
  Den här viktvästen är justerbar från 1,25 kg till 10 kg och har två extra fickor för att förvara pengar, nycklar och andra småsaker. De två kraftiga spännena ger bra justeringsmöjligheter och&hellip:
 • Master Fitness Viktväst Bc Edition 10/20 kg, Viktvästar

  Master Fitness Viktväst Bc Edition 10/20 kg, Viktvästar
  En av de absolut bästa viktvästarna på marknaden för CF, eller annan form av funktionell träning. Kraftig axelvaddering samt två st rejäla spännen som fixerar västen kring bröstkorgen. 18 st&hellip:
 • Titan LIFE Tactical Vest, Viktvästar

  Titan LIFE Tactical Vest, Viktvästar
  TITAN LIFE Tactical Vest. Västen som blivit känd från OCR och funktionell träning. Viktplattorna är ordentligt säkrade och stabiliserade i västen med ett låssystem i kardborre. Detta gör att du&hellip:
 • Viktväst B.C 20 kg, Master

  Viktväst B.C 20 kg, Master
  Idealiskt tillbehör inom funktionell träning!Master Boot Camp Edition - En av de absolut bästa viktvästarna på marknaden för crossfit, eller annan form av funktionell träning. Denna viktväst har&hellip:
 • Nordic Fighter Viktväst - 9kg

  Nordic Fighter Viktväst - 9kg
  Nordic Fighter Viktvä:st - Fö:r Funktionell Trä:ningAldrig har du kä:nt dig friare i din trä:ning. Viktvä:sten ä:r ett enkelt redskap fö:r att kunna anpassa den egna kroppsvikten&hellip:
 • Viktväst Klaper 5kg (Orange)

  Viktväst Klaper 5kg (Orange)
  Vesten har et hårdt spænde der gør at den sidder godt, samt andre spænder til størrelsesjustering. Vesten er lige så nem at tage på som en rygsæk.  De brede og komfortable skulderstropper gør selv din hårdeste træning behagelig. Du kan også sætte pris på den lille elastiklomme til opbevaring af nøgler/telefon. Vægtvesten inSPORTline Klaper 5 kg er velegnet til løb, vægtløftning og masser af anden motion. Vægtvesten er perfekt til at forbedre dynamisk kraft, udholdenhed og aerob kapacitet. Tekniske oplysninger:Komfortabel vægtvest med brede skulderstropper.Perfekt til at forbedre dynamisk styrkePerfekt til løb, kropsvægttræning og mange flere aktiviteterReflekser bag og foranPraktisk lomme til opbevaring af telefon/nøglerNem at tage på, ligesom en rygsækVelegnet til brystomkreds op til 120 cmMaterialer: nylon, sandVægt: 5 kg
 • Iron Gym Weight Vest, 10 kg

  Iron Gym Weight Vest, 10 kg
  Weight Vest från Iron Gym är en snygg och praktisk viktväst med hög kvalitet och komfort. Addera en ny av dimension av utmaning till din träning! Justerbar vikt för maximal mångsidighet.
 • Viktväst, 5 kg, Tunturi

  Viktväst, 5 kg, Tunturi
  En lite lättare viktväst för mångsidig användning.
 • Viktväst 10/20kg Master Fitness B.C. Edition

  Viktväst 10/20kg Master Fitness B.C. Edition
  En av de absolut bästa viktvästarna på marknaden för crossfit, eller annan form av funktionell träning.Kraftig axelvaddering samt två st rejäla spännen som?
 • Sport Nation Adjustable Weight Vest with front pocket 10 kilo, Black

  Sport Nation Adjustable Weight Vest with front pocket 10 kilo, Black
  Sport Nation Adjustable Weight Vest 10 kilo – Maximera din träning med en viktväst! Nu med praktisk framficka, perfekt för alla dina nödvändigheter!
 • Weighted Blocks to B.C Weight Vest, 10 kilo

  Weighted Blocks to B.C Weight Vest, 10 kilo
  Viktpaket till B.C Viktväst är ett viktset från Master Fitness. 
 • vidaXL Viktväst 4, Viktvästar

  vidaXL Viktväst 4, Viktvästar
  Den här viktvästen från Pure2Improve kan verkligen hjälpa dig att göra träningspassen otroligt intensiva, och den extra vikten bränner fett samtidigt som den ger musklerna god spänst. Vikter kan&hellip:
 • Viktväst PRO 20 kg Small

  Viktväst PRO 20 kg Small
  En 20 kg viktväst tillverkad i slitstarkt material för tufft användande.. NYHET: Nu är Viktväst PRO 20 kg Small utrustad med en avtagbar mobilficka. Något många av våra kunder efterfrågat. Fickan är elastisk och rymmer alla mobiltelefoner oavsett storlek.. Vad denna viktväst kan göra för dig. Öka förbränning: Med denna väst på dig under promenader kommer du bränna mer kalorier och gå ner i vikt snabbare.. Förbättra kondition: Med viktvästen på dig när du springer kommer du få mer träningseffekt vilket kommer ge dig bättre kondition.. Bli starkare: Styrketräna med västen, den är som ett litet portabelt multigym. Gör chins, dips, armhävningar, upphopp, utfallssteg med mera.. Gå ner i vikt: Alla aktiviteter du gör med västen kommer bränna mer kalorier och ge upphov till viktnedgång. Men nya studier från 2020 visar att man går ner i vikt bara genom att ha på sig en viktväst under en stor del av dagen, läs mer här.. Storleksguide. Sitter bäst på personer under 178 cm.. Är du längre rekommenderar vi att du köper modellen "Normal".. Varför är denna väst så bra?. Mobilficka: Västen är unik då den har en avtagbar mobilficka. Fickan tas av/på med hjälp av ett plastspänne.. Slittålig: Tillverkad i slitstarkt material som tål tuffa påfrestningar.. Tajt passform: Kraftiga kardborreband som ger optimal passform och stabilitet.. Justerbar vikt: Västen har uttagbara viktpåsar som gör att du enkelt kan variera vikten mellan 1-20 kg. Totalt är det 26 stycken påsar som väger cirka 750 gram styck.. Finns i olika storlekar: I stället för bara en modell och ”one size fits all” har vi tagit fram två modeller. Beroende på din längd kan du välja den bästa modellen för dig.. Alla viktpåsar ingår, så du behöver alltså inte köpa till något extra.. Rengöring: Vi rekommenderar handtvätt, men det går att tvätta i maskin på 40 grader också. Risken är bara att skumgummimaterialet runt viktpåsarna slits ut snabbare då. Ta alltid ut alla viktpåsarna vid tvättning.. Ni har väl inte missat att vi nu har Swish för extra snabb och enkel betalning!. Til våre norske kunder: Vi er registrert i VOEC (nr: 2042320) så kjøpet ditt fungerer like greit som fra en norsk butikk. Bare vær sikker på at du betaler i NOK og ikke i SEK.
 • Gorilla Sports Viktväst GS, Viktvästar

  Gorilla Sports Viktväst GS, Viktvästar
  Denna viktväst är av hög kvalitet och produceras i en andningsbar neopren/nylonblandning med fastsydda vikter på totalt 10kg eller 18kg. Viktvästen passar perfekt för den som vill ha extra tyngd&hellip:
 • B.C Viktväst + 20kg järnvikter

  B.C Viktväst + 20kg järnvikter
  B.C Viktväst 10/20kg från Master Fitness är en av de absolut bästa viktvästarna på marknaden för crossfit och all form av funktionell styrketräning.
 • Viktväst PRO 20 kg Normal

  Viktväst PRO 20 kg Normal
  En 20 kg viktväst tillverkad i slitstarkt material för tufft användande.. NYHET: Nu är Viktväst PRO 20 kg Normal utrustad med en avtagbar mobilficka. Något många av våra kunder efterfrågat. Fickan är elastisk och rymmer alla mobiltelefoner oavsett storlek.. Vad denna viktväst kan göra för dig. Öka förbränning: Med denna väst på dig under promenader kommer du bränna mer kalorier och gå ner i vikt snabbare.. Förbättra kondition: Med viktvästen på dig när du springer kommer du få mer träningseffekt vilket kommer ge dig bättre kondition.. Bli starkare: Styrketräna med västen, den är som ett litet portabelt multigym. Gör chins, dips, armhävningar, upphopp, utfallssteg med mera.. Gå ner i vikt: Alla aktiviteter du gör med västen kommer bränna mer kalorier och ge upphov till viktnedgång. Men nya studier från 2020 visar att man går ner i vikt bara genom att ha på sig en viktväst under en stor del av dagen, läs mer här.. Storleksguide. Sitter bäst på personer över 178 cm.. Är du kortare rekommenderar vi att du köper modellen "Small".. Modellerna på bilderna är 187 och 179 cm.. Varför är denna väst så bra?. Mobilficka: Västen är unik då den har en avtagbar mobilficka. Fickan tas av/på med hjälp av ett plastspänne.. Slittålig: Tillverkad i slitstarkt material som tål tuffa påfrestningar.. Tajt passform: Dubbla, kraftiga kardborreband som ger optimal passform och stabilitet.. Justerbar vikt: Västen har uttagbara viktpåsar som gör att du enkelt kan variera vikten mellan 1-20 kg. Totalt är det 38 stycken påsar som väger cirka 520 gram styck.. Finns i olika storlekar: I stället för bara en modell och ”one size fits all” har vi tagit fram två modeller. Beroende på din längd kan du välja den bästa modellen för dig.. Alla viktpåsar ingår, så du behöver alltså inte köpa till något extra.. Rengöring: Vi rekommenderar handtvätt, men det går att tvätta i maskin på 40 grader också. Risken är bara att skumgummimaterialet runt viktpåsarna slits ut snabbare då. Ta alltid ut alla viktpåsarna vid tvättning.. Ni har väl inte missat att vi nu har Swish för extra snabb och enkel betalning!. Til våre norske kunder: Vi er registrert i VOEC (nr: 2042320) så kjøpet ditt fungerer like greit som fra en norsk butikk. Bare vær sikker på at du betaler i NOK og ikke i SEK.
 • Gymstick Power Vest, Viktvästar

  Gymstick Power Vest, Viktvästar
  Viktväst av hög kvalitet för den som vill intensifiera sin träning och jobba till max. Perfekt för kroppsviktsövningar, CF-träning, hopp- och löpövningar. Vikten är jämnt fördelad över västen&hellip:
 • Viktväst Dracus 10 kg, inSPORTline

  Viktväst Dracus 10 kg, inSPORTline
  En viktväst från inSPORTline med en hänförande och modern design i camo-stil och som dras på över huvudet för smidig på- och avtagning.Viktvästen Dracus har är tillverkat i slitstark polyamid&hellip:
 • Viktväst Klaper 5kg (Camo)

  Viktväst Klaper 5kg (Camo)
  Vesten har et hårdt spænde der gør at den sidder godt, samt andre spænder til størrelsesjustering. Vesten er lige så nem at tage på som en rygsæk.  De brede og komfortable skulderstropper gør selv din hårdeste træning behagelig. Du kan også sætte pris på den lille elastiklomme til opbevaring af nøgler/telefon. Vægtvesten inSPORTline Klaper 5 kg er velegnet til løb, vægtløftning og masser af anden motion. Vægtvesten er perfekt til at forbedre dynamisk kraft, udholdenhed og aerob kapacitet. Tekniske oplysninger:Komfortabel vægtvest med brede skulderstropper.Perfekt til at forbedre dynamisk styrkePerfekt til løb, kropsvægttræning og mange flere aktiviteterReflekser bag og foranPraktisk lomme til opbevaring af telefon/nøglerNem at tage på, ligesom en rygsækVelegnet til brystomkreds op til 120 cmMaterialer: nylon, sandVægt: 5 kg
 • B.C Viktväst Utan Vikter

  B.C Viktväst Utan Vikter
  B.C Viktväst 10/20kg från Master Fitness är en av de absolut bästa viktvästarna på marknaden för crossfit och all form av funktionell styrketräning. 
 • Viktväst Pro 30 kg, Tunturi

  Viktväst Pro 30 kg, Tunturi
  Effektivisera din träning med Tunturis 30 kg viktväst!Passar utmärkt till löpning såväl som fitness, crossfit och styrka.- Justerbar vikt från 1-30 kg- Varje viktblock väger 1 kg- Karborrespänne&hellip:
 • Viktväst 5 kg Master Fitness

  Viktväst 5 kg Master Fitness
  Denna viktväst är både smidig och bekväm att använda under långa träningspass.Västen är fylld med jämnt fördelad järnsand över både bröst och rygg.Insidan av västen är?
 • Viktväst Crixus 10 kg, inSPORTline

  Viktväst Crixus 10 kg, inSPORTline
  En viktväst från inSPORTline i polyamid med vikter som är fyllda av sand.- Breda axelremmar för högre komfort- Reflexdetaljer både där back och fram- Justerbar vikt från 1-10 kg- Dubbelsidiga kardborrefästen&hellip:
 • Viktväst Svart 30 kg

  Viktväst Svart 30 kg
  Viktväst Master 30 kg från Master Fitness är en kompakt och tung väst tillverkat i gediget och slitstarkt material.
 • Viktväst inSPORTline Hafthor 15kg

  Viktväst inSPORTline Hafthor 15kg
  De breda axelbanden, stora justerbara Velcro remmar som ger en hög komfort. Denna västen träs på över huvudet, vilket gör att den är lätt att klä av eller klä på. Viktvästen inSPORTline Hafthor 15kg passar till löpning, kroppsviktsträning och andra övningar. Den passar också perfekt till att förbättra dynamisk styrka, uthållighet och aerobisk kapacitet. Teknisk information:Viktväst med hög kvalité tillverkad i starkt materialPerfekt fört att förbättra dynamisk styrka och uthållighetPerfekt för löpning, kroppsviktsträning och andra övningarVikten kan justeras genom att lägga till eller ta bort stålcylindrarBreda axelremmarVelcro rem för storleksjusteringVästens material: plyamidVikternas material: stål (16 st stålcylindrar)Axelremmarnas bredd: 11.5cmStängnig: 1 Velcro rem (8cm bred), axelremmarDimensioner: höjd-52cm, bredd-37cmVikt: justerbar 1.3 - 15kgInga längdrestriktioner
 • Viktväst Svart 30 kg

  Viktväst Svart 30 kg
  Viktväst från OMPU som väger 30 kg om man använder alla vikter som medföljer. Varje vikt väger ungefär 1 kg och läggs in i praktiska fack med kardborreknäppning.
 • Kraftmark Viktväst Cordura, Viktvästar

  Kraftmark Viktväst Cordura, Viktvästar
  Kraftmarks viktvästar är sydda i slitstarkt cordura-material. Fylls med inkluderade metallvikter. Kardborrespännen gör att västan kan anpassas till alla storlekar. Viktvästarna finns i två viktklasser&hellip:
 • Master Fitness Viktpaket BC Edition, Viktvästar

  Master Fitness Viktpaket BC Edition, Viktvästar
  Viktpaket för Master BC Viktväst. 9 alternativt 18 st järnvikter där varje vikt väger 1,1 kg. Mått LxBxH: 10,6 cm x 4 cm x 4 cm.
 • Viktväst Tactical Carrier

  Viktväst Tactical Carrier
  Tactical CarrierOBS! Detta ä:r endast vä:st och vikter ingå:r ej.Hä:r finns komplett set med Tactical vä:st och vikterTactical weight vest i klassisk 511 stil. Viktvä:sten ä:r&hellip:
 • Weight Vest Master 10 kilo, Large

  Weight Vest Master 10 kilo, Large
  Vikväst Master 10 kilo - Utmana dig själv och öka intensiteten av din träning! Nu i ny och förbättrad passform!
 • Viktväst PRO Normal Hölje (utan vikter)

  Viktväst PRO Normal Hölje (utan vikter)
  En tomt hölje utan viktpåsar som är identiskt med våra PRO 10 kg Normal och PRO 20 kg Normal viktvästar.. Har du slitit ut din gamla Thunder Fitness Viktväst? Då kan du köpa ett nytt hölje där du stoppar i dina befintliga viktpåsar.. Befintliga kunder får stor rabatt, kontakta oss och ange ditt ursprungliga ordernummer för att ta del av rabatten.
 • Abilica - Flexi Power Viktväst 20kg

  Abilica - Flexi Power Viktväst 20kg
  Ta din träning till en ny nivå med vår justerbara viktväst som kan ge dig upp till 20 kg extra motstånd. Men det är inte för alla - är det för dig? Västen är utrustad med 38 viktpåsar i nylon&hellip:
 • Sport Nation Adjustable Weight Vest with front pocket 10 kilo, Camo

  Sport Nation Adjustable Weight Vest with front pocket 10 kilo, Camo
  Sport Nation Adjustable Weight Vest 10 kilo – Maximera din träning med en viktväst! Nu med praktisk framficka, perfekt för alla dina nödvändigheter!
 • Viktväst B.C 10 kg, Master

  Viktväst B.C 10 kg, Master
  Idealiskt tillbehör inom funktionell träning!Master Boot Camp Edition - Viktväst B.C 10 kg, Master Boot Camp EditionEn av de absolut bästa viktvästarna på marknaden för crossfit, eller annan form&hellip:
 • Tunturi Fitness Adjustable Weighted Vest 15kg, Viktvästar

  Tunturi Fitness Adjustable Weighted Vest 15kg, Viktvästar
  Utmana dig själv och gör dina träningspass lite tyngre med Tunturi Weighted Vest. De 8 medföljande påsarna innehåller sand och väger 1,88 kg vardera. Lägg enkelt till önskad vikt och gör din&hellip:
 • Gymstick Weight Vest, Viktvästar

  Gymstick Weight Vest, Viktvästar
  Med hjälp av en viktväst får du extra utmaning i dina träningspass: löpning, joggning, promenering, rephoppning osv. Gymstick Weight Vest sitter bra och är enkelt justerbar. Västen är tillverkad&hellip:
 • Viktväst PRO 30 kg Large

  Viktväst PRO 30 kg Large
  UTGÅENDE MODELL - UTFÖRSÄLJNING - 37% rabatt. En 30 kg viktväst tillverkad i slitstarkt material för tufft användande.. Bli starkare: Styrketräna med västen, den är som ett litet portabelt multigym. Gör chins, dips, armhävningar, upphopp, utfallssteg med mera.. Öka förbränning: Med denna väst på dig under promenader och power walks kommer du bränna mer kalorier.. Marschträning: Förbättra din styrka och kondition vid marschträning, optimalt för militärer, brandmän, fjällvandrare och liknande.. Viktnedgång: Alla aktiviteter du gör med västen kommer bränna mer kalorier och ge upphov till viktnedgång. Men nya studier från 2020 visar att man uppnår samma effekt bara genom att ha på sig en viktväst under en stor del av dagen, läs mer här.. Storleksguide. OBS: Detta är en stor modell. Allra bäst sitter den på personer över 192 cm. Man behöver även va någorlunda bredaxlad, runt 48 cm i axelbredd eller mer.. Är du kortare och/eller har smala axlar rekommenderar vi istället vår mindre 30 kg väst - Normal.. Varför är denna väst så bra?. Slittålig: Tillverkad i slitstarkt material som tål tuffa påfrestningar.. Tajt passform: Dubbla, kraftiga kardborreband som ger optimal passform och stabilitet.. Justerbar vikt: Västen har uttagbara viktpåsar som gör att du enkelt kan variera vikten mellan 1-30 kg. Totalt är det 38 stycken påsar som väger cirka 770 gram styck.. Finns i olika storlekar: I stället för bara en modell och ”one size fits all” har vi tagit fram två modeller. Beroende på din längd kan du välja den bästa modellen för dig.. Mått: Längd: 66 cm, bredd: 56 cm.. Alla viktpåsar ingår, så du behöver alltså inte köpa till något extra.. Leverans: På grund av den höga vikten delas denna väst upp i två paket som du hämtar ut på ett ombud precis som vanligt. Observera att beroende på hur snabbt ombudet hanterar de två paketen kan SMS/email aviseringarna komma med en viss fördröjning emellan.. Rengöring: Vi rekommenderar handtvätt, men det går att tvätta i maskin på 40 grader också. Risken är bara att skumgummimaterialet runt viktpåsarna slits ut snabbare då. Ta alltid ut alla viktpåsarna vid tvättning.. Ni har väl inte missat att vi nu har Swish för extra snabb och enkel betalning!. Til våre norske kunder: Vi er registrert i VOEC (nr: 2042320) så kjøpet ditt fungerer like greit som fra en norsk butikk. Bare vær sikker på at du betaler i NOK og ikke i SEK.
 • Viktväst PRO 10 kg Normal

  Viktväst PRO 10 kg Normal
  En 10 kg viktväst tillverkad i slitstarkt material för tufft användande.. NYHET: Nu är Viktväst PRO 10 kg Normal utrustad med en avtagbar mobilficka. Något många av våra kunder efterfrågat. Fickan är elastisk och rymmer alla mobiltelefoner oavsett storlek.. Vad denna viktväst kan göra för dig. Öka förbränning: Med denna väst på dig under promenader kommer du bränna mer kalorier och gå ner i vikt snabbare.. Förbättra kondition: Med viktvästen på dig när du springer kommer du få mer träningseffekt vilket kommer ge dig bättre kondition.. Bli starkare: Styrketräna med västen, den är som ett litet portabelt multigym. Gör chins, dips, armhävningar, upphopp, utfallssteg med mera.. Viktnedgång: Alla aktiviteter du gör med västen kommer bränna mer kalorier och ge upphov till viktnedgång. Men nya studier från 2020 visar att man uppnår samma effekt bara genom att ha på sig en viktväst under en stor del av dagen, läs mer här.. Storleksguide. Sitter bäst på personer över 178 cm.. Är du kortare rekommenderar vi att du köper modellen "Small".. Modellerna på bilderna är 187 och 179 cm.. Varför är denna väst så bra?. Mobilficka: Västen är unik då den har en avtagbar mobilficka. Fickan tas av/på med hjälp av ett plastspänne.. Slittålig: Tillverkad i slitstarkt material som tål tuffa påfrestningar.. Tajt passform: Dubbla, kraftiga kardborreband som ger optimal passform och stabilitet.. Justerbar vikt: Västen har uttagbara viktpåsar som gör att du enkelt kan variera vikten mellan 1-10 kg. Totalt är det 38 stycken påsar som väger cirka 250 gram styck.. Finns i olika storlekar: I stället för bara en modell och ”one size fits all” har vi tagit fram två modeller. Beroende på din längd kan du välja den bästa modellen för dig.. Alla viktpåsar ingår, så du behöver alltså inte köpa till något extra.. Rengöring: Vi rekommenderar handtvätt, men det går att tvätta i maskin på 40 grader också. Risken är bara att skumgummimaterialet runt viktpåsarna slits ut snabbare då. Ta alltid ut alla viktpåsarna vid tvättning.. Ni har väl inte missat att vi nu har Swish för extra snabb och enkel betalning!. Til våre norske kunder: Vi er registrert i VOEC (nr: 2042320) så kjøpet ditt fungerer like greit som fra en norsk butikk. Bare vær sikker på at du betaler i NOK og ikke i SEK.
 • Titan LIFE Weightvest Tactical, Viktvästar

  Titan LIFE Weightvest Tactical, Viktvästar
  TITAN LIFE Tactical Vest som blivit känd från OCR och funktionell träning. Viktplattorna är ordentligt säkrade och stabiliserade i västen med ett låssystem i kardborre. Detta gör att du tryggt&hellip:
 • Master Fitness Viktväst 30 kg Cordura, Viktvästar

  Master Fitness Viktväst 30 kg Cordura, Viktvästar
  Masters senaste viktväst har utvecklats genom den erfarenhet vi fått av att sälja massor av viktvästar. Västen är kompakt och sydd i slitstark cordura. Västen är lastad med totalt 30 st järnvikter&hellip:
 • Star Gear Weighted Vest, 15 kg

  Star Gear Weighted Vest, 15 kg
  Star Gear Weighted Vest, 15 kg. Få ut mer av powerwalken eller öka på kroppsvikten under squats och utfall genom att sätta på dig Star Gears viktväst inklusive 15 viktblock à 1 kg. Detta är ett perfekt träningsredskap för dig som vill få ut ännu mer av varje träningspass!
 • Adidas Full Body Weight Vest, Viktvästar

  Adidas Full Body Weight Vest, Viktvästar
  Adidas viktväst är helt justerbar och är idealisk för både kondition och kroppsviktsträning och ger upp till 10 kg vikt för att öka träningsintensiteten. Västen är utrustad med säkra kardborreband&hellip:

Träning du kan göra med viktväst

I princip kan alla typer av aktiviteter utföras med en viktväst på. Här kommer några av de vanligaste tillämpningarna och förslagen på träningsformer.

Springa med viktväst

Jogging och löpning kan göras med en ergonomisk viktväst som sitter hyfsat tight mot kroppen. Eftersom rörelsemönstret när man springer är lite guppigt bör västen ha spännband och följa kroppens rörelser.

Exempel på västar vi rekommenderar för löpare är:

Promenera med viktväst

Vid promenader är inte rörelsen lika stötig och guppande. Det gör att du har många fler viktvästar att välja på. Välj en av alla västar ovanför som har det spann av vikt som du tror passar dig.

Viktväst vid styrkeövningar

Det finns många styrkeövningar man kan göra med bara kroppsvikten som motstånd. Efter att ha tränat ett tag blir det dock för lätt och man behöver göra väldigt många repetitioner för att bli trött. Vad som händer då är att du tränar kondition i musklerna istället för styrka.

För att utmana musklerna och bygga styrka eller volym är det få repetitioner som behövs. Då kan viktvästen hjälpa dig genom att göra motståndet lite tuffare. Med västen på blir det jobbigare helt enkelt.

Exempel på övningar för styrketräning med viktväst

 • armhävningar
 • utfallssteg
 • pullups
 • burpees
 • situps

Hur vet man vilken vikt på västen man ska köpa?

Ett sätt att prova vilken vikt som är lämplig är att fylla en ryggsäck med lite vikter. Fyll några PET-flaskor med vatten och testa dig fram. När du kommit fram till ett bra motstånd kan du sen söka en viktväst som har det spannet av tyngd. Du kan givetvis träna med en fylld ryggsäck också, men fördelen med västarna är att de följer kroppens rörelser bättre då vikterna ligger tajt mot kroppen och är jämnt fördelade.

Är du superstark? Kolla då in Titan 30 kg viktväst eller OMPU Gears tyngsta väst som kommer att ge dig en rejäl utmaning.

ilead