MaximalFritid » Träning » Cykling » Cykeldator

Märken på cykeldator

Cykeldator

Med en cykeldator kan du mäta saker som kadens, hastighet och puls. Det sägs att det behövs mätning för att kunna förbättra sig. Cykeldatorer är ett bra hjälpmedel för att bli en bättre cyklist. Vi är också ganska övertygade om att du som cykelfantast gillar prylar och därför inte kan leva utan GPS, kadensmätning och veta vilken watt du ligger på i effekt.

Populära cykeldatorer från ledande tillverkare av sportutrustning

Här har vi samlat datorerna som du kan köpa för att mäta dina cykelrundor.

 • Cykeldator Bontrager Trip 100

  Analog trådlös signal. Aktuell, genomsnittlig och maximal hastighet. Trippsträcka och programmerbar distansmätare. Klocka (12/24-format) och total åktid med pacer. Autostart/-stopp. Quickview, kaloriförbrukning. Flerspråkigt gränssnitt (DE, EN, ES, FR). Ingår: batteri, universalfäste (Blendr-kompatibelt), sensor och rem samt magnet.
 • M460 HR

  KOMPATIBEL MED AVANCERADE EFFEKTMÄTAREPolar M460 är kompatibel med en mängd effektmätare med Bluetooth Smart.STRAVA LIVE SEGMENTSGör cyklingen ännu roligare med Strava Live Segments. Din M460 säger till när du närmar dig en av dina stjärnmärkta Strava -sträckor, ger realtidsdata om hur du presterar under sträckan och visar dina resultat när du har avslutat den.GPS OCH BAROMETERMät din hastighet, distans, höjd och lutning med GPS och barometer.PULSTRÄNINGKoppla Polar M460 till den medföljande Polar H10 pulssensor och upptäck fördelarna med pulsträning. Pulsen är den tydligaste indikatorn på hur hårt kroppen arbetar, så pulsmätning hjälper dig att träna ännu mer effektivt.LÅNG BATTERITIDPolar M460 har batteritid för upp till 16 timmars träning.SMART-NOTISERHåll dig uppkopplad under cyklingen med smart-notiser från din telefon.SÄKERHETPolar M460 förbättrar säkerheten med en LED-lampa i fronten.UTFORMAD FÖR ATT HÅLLAPolar M460 har en ren och smidig design med yta i kolfiberstil. Knapparna på sidorna har struktur och är lätta att hitta och använda.
 • Cykeldator Bontrager Gotime

  Analog trådlös signal. Aktuell och genomsnittlig hastighet. Trippsträcka och programmerbar distansmätare. Klocka (12/24-format) och total åktid. Autostart/-stopp. Ingår: batteri, universalfäste, sensor och rem samt magnet.
 • M460

  KOMPATIBEL MED AVANCERADE EFFEKTMÄTAREPolar M460 är kompatibel med en mängd effektmätare med Bluetooth Smart.STRAVA LIVE SEGMENTSGör cyklingen ännu roligare med Strava Live Segments. Din M460 säger till när du närmar dig en av dina stjärnmärkta Strava -sträckor, ger realtidsdata om hur du presterar under sträckan och visar dina resultat när du har avslutat den.GPS OCH BAROMETERMät din hastighet, distans, höjd och lutning med GPS och barometer.PULSTRÄNINGKoppla Polar M460 till en Polar H10 pulssensor och upptäck fördelarna med pulsträning. Pulsen är den tydligaste indikatorn på hur hårt kroppen arbetar, så pulsmätning hjälper dig att träna ännu mer effektivt.LÅNG BATTERITIDPolar M460 har batteritid för upp till 16 timmars träning.SMART-NOTISERHåll dig uppkopplad under cyklingen med smart-notiser från din telefon.SÄKERHETPolar M460 förbättrar säkerheten med en LED-lampa i fronten.UTFORMAD FÖR ATT HÅLLAPolar M460 har en ren och smidig design med yta i kolfiberstil. Knapparna på sidorna har struktur och är lätta att hitta och använda.
 • Fart & Kadenssensor

  Ha koll på din kadens då du cyklar. Kadessensorn paras trådlöst ihop med Edge och talar om antal pedaltag per minut. Fartsensorn håller koll på distansen även vid cykling inomhus.
 • Kadenssensor

  Mät kadensen då du cyklar
 • Cykeldator Sigma BC

  Vi vet alla att cykling är en av de bästa vägarna att komma i form. Sigma BC 9.16 har en hastighetsbaserad kaloriräknare som är ett bra hjälpmedel för att hålla koll och hjälpa dej på vägen mot dina träningsmål. Cykelfunktioner Snitthastighet Kalorier* Klocka (12/24h) Max uppnådd hastighet Cyklad tid Hastighet Totalt förbrända kalorier* Totalt cyklad distans Totalt cyklad tid Trippmätare Funktioner Automatisk start/stop Tillgängliga menyspråk: DE-EN-FR-IT-ES-NL-PL Datakommunikation via TOPLINE 2016 dockningsstation Programmabar hjulstorlek baserad på val av hjulstorlek eller manuellt ställa in hjulets omkrets i mm. Påminnelse av cykelservice (kan endast ställas in av Sigma återförsäljare och funktionen är inte aktiverad från början) * BC 9.16 uppskattar antal förbrända kalorier baserat på hastighet och cyklad tid.
 • Cykeldator Sigma ROX 12.0 Sport Set

  Sigma ROX 12.0 Sport Set är vinnaren av prestigefyllda Eurobike 2018 och tänjer verkligen på gränserna när det handlar om träning och navigation på en och samma enhet. Den här extremt kraftfulla cykeldatorn har såklart GPS och är givetvis helt fullsmetad med både nya kartfunktioner och högvis med effektiva träningshjälpmedel. Här kombineras en imponerande hårdvara med ett välstrukturerat operativsystem som till sin uppbyggnad påminner en hel del om din smarta mobiltelefon (med både smidiga menyer och en klassisk "home button"). En tryckkänslig skärm med knivskarp grafik tillsammans med traditionella tryckknappar (som är placerade både på sidan och nedtill) ser till så att kan du hantera cykeldatorns funktioner även när du cyklar med handskar.Lägg därtill ett smidigt WiFi interface (med direktanslutning till applikationer från tredjepartsutvecklare som Strava, komoot, GPSies och TrainingPeaks) en detaljerad kartfunktion som busenkelt låter dig hantera nya rutter och inte minst en hel drös med smarta träningsfunktioner och du har en given vinnare, både för navigering och för avancerad träning. Lite kortfattad basfakta hittar du nedan (samt under fliken specifikation), söker du mer detaljerad information om cykeldatorns samtliga funktioner och teknologier så rekommenderar vi dig att kolla in den här länken (öppnas i nytt fönster).8 GB interminne (klarar upp till 128 GB, men separat MicroSD-kort medföljer EJ)Transflektiv och tryckkänslig 3-tums färgskärm med robust gorilla glass och upplösning med 240 x 400 pixlarAutomatisk/manuell bakgrundsbelysningGPS / GLONASS satellit systemDigital 3-axis kompassBarometrisk höjdmätareAmbient light sensorBatteri: Lithium-Ion med Micro USB laddning och endriftstid upp till 16 timmar (energisparläge med upp till 40 timmars driftstid)Laddning: 3 timmar (om det sker mellan 0 °C till +50 °C)IP-klassificering : IP67 (dammtät, 30 minuters skydd mot vatten upp till 1 meters djup)Anslutningar: WiFi, ANT+, Bluetooth SmartStödjer effektmätare via ANT+ and Bluetooth SmartKompatibel med Shimano Di2, SRAM eTap och Campagnolo EPS V3 Stödjer även funktioner för elassisterande cyklarFörinstallerad med OSM kartor (20 europeiska länder) samt övriga kartor i världen finns för gratis nedladdning Strava Live SegmentKlarar temperaturer från -10 °C ända upp till +60 °CInkluderar fäste för styre eller styrstam (Ø 22 - 38 mm)Dimensioner: 60 x 115 x 17 mm (inklusive fäste)Vad ingår?Sigma ROX 12.0 SPORTMicro USB kabelGPS ButlerROX GPS bracketR1 Duo Comfortex+ (sensor för pulsmätning, inklusive batteri) R2 Duo Combo  (sensor för mätning av kadence och hastighet, inklusive batteri) 
 • Cykeldator Garmin Edge 130

  Det är de små sakerna som gör hela skillnaden, vilket är anledningen till att du kommer att älska Garmin Edge 130. Den här kompakta men kraftfulla cykeldatorn med GPS har allt du behöver för att navigera cykelrundan, ha koll på statistik, hålla kontakten med nära och kära och mycket mer. Allt i en kompakt enhet som du kan ta med dig var som helst och som är extremt lätt.Kompakt och lättanvänd cykeldator med GPS och funktioner för uppmärksam cyklingFörenklad och robust design med skarp 1,8-tums display som är lätt att läsa i solljus eller dåligt ljusMed GPS, GLONASS och Galileo-satelliter samt en höjdmätare vet du hur långt, snabbt, hårt och högt du har cyklat på de längsta stigningarna eller genom stanDen har navigering med aviseringar sväng för sväng och visar hur du cyklar tillbaka till platsen där du startade. Hämta banor från Skapa bana i onlinegruppen Garmin Connect™ och tävla mot Strava Live SegmentsDatorn är kompatibel med tillbehör för uppmärksam cykling från Varia™ som bakåtseende radar och smarta cykellamporUppkopplade funktioner som1 smartaviseringar, väder och mycket mer. Funktionerna LiveTrack och Assistance gör det enkelt att dela din positionBatterilitid2: Upp till 15 timmarLiten men kraftfullOavsett om du cyklar på en led, en landsväg eller i staden är Edge 130 den perfekta cykelpartnern. Den kompakta och lätta cykeldatorn har en svartvit 1,8 tums MIP-display (Memory in Pixel). Skärmen har en skarp bild, även i direkt solljus när man brukar behöva kisa för att se skärmen på sin smartphone. Gränssnittet har fem knappar som gör det enkelt att navigera. Du kan till och med anpassa displayen så att den visar upp till åtta datafält på varje skärm. Och låt inte storleken lura dig – Edge 130 är fullpackad med funktioner och har upp till 15 timmars batteritid mellan laddningarna.Navigera enkeltVart du än åker mäter cykeldatorn Edge 130 viktig statistik. Med hjälp av GPS, GLONASS och Galileo-satelliter för bättre täckning i tät terräng, samt en inbyggd barometer, mäter den hur långt, hur snabbt och till och med hur högt upp du har cyklat. Planera och hämta dina rutter med funktionen Skapa bana från Garmin Connect. Edge 130 vägleder dig med lättlästa banaviseringar och svängaviseringar. Den är även smart nog att guida dig tillbaka till startplatsen.Mer uppmärksam cyklingTänkte du ge dig ut på vägarna? Lite lugn och ro gör varje cykelrunda så mycket bättre. Det är därför Edge 130 är kompatibel med vårt Varia-utbud av enheter för uppmärksam cykling, inbegripet bakradar och smarta cykellampor. Genom att para ihop enheterna med din Edge-cykeldator kan du få varningar på displayen när bilar kör emot dig och hjälpa förarna att se dig. Edge 130 gör även att din familj och dina vänner kan se var du befinner dig i realtid med funktionen LiveTrack1. Och om du råkar stöta på problem under en cykelrunda kan assistans1-funktionen snabbt skicka din aktuella position till valda kontakter så att de vet var de kan hitta dig.Prestera bättreCykeldatorn Edge 130 ...
 • Elemnt Mini - Cycling Computer

  ApparELEMNT appen är gratis att ladda ner till din smartphone och hjälper dig skräddarsy dina inställningar, konfigurera träningssidor och länka ELEMNT MINI till din bästa cykelapp och Wahoo sensor.Cykla med fartELEMNT MINI levereras med en Wahoo RPM Speed sensor så att du håller koll på farten, distansen och tiden utan att behöva koppla cykeldatorn till mobilen.Spåra din sträckaCykla med ELEMNT MINI kopplad till ELEMNT Companion App på din mobil för att kunna utnyttja din smartphones GPS och på så vis kunna spåra sträckan du cyklar. Appen visar dig karta över sträckan, höjder och statistik efter cykelturen.Live Track PortalSkicka en länk till dina nära och kära om vart du befinner dig när du är ute och cyklar, tack vare ELEMNT Companion Appen kopplad till din cykeldator.NotifikationerFå notifikationer om text och samtal från din mobil direkt på ELEMNT MINI skärmen när de är sammankopplade.Synka dina apparSynka dina favoritappar (t.ex Strava, Ride With GPS, Training Peaks och många fler) med ELEMNT Companion Appen för att dina cykelturer automatiskt ska sparas överallt.Vattentäthet IPX7Skaft inkluderat för att kunna fästa datorn i cykelns styreBTLE Sensor och ANT+ Sensor: Wahoo TICKR, Wahoo RPM Cadence, Wahoo RPM SpeedKomptibel med smartphone: Android och iPhone
 • Cykeldator Cateye Strada Slim

  Trådlös med 8 Funktioner: Aktuell hastighet, Vägmätare, Klocka, Maxhastighet, Trippmätare 1 & 2, Tidtagning, Medelhastighet, 2 hjulstorlekar kan lagras, Automatisk start/stoppfunktion, Pil visar ökning/minskning av hastigheten.
 • Cykeldator Pro Sx4

  Pro SX4 Digital Svart är en trådlös digital sändare som är smäcker, smidig och simpel att använda och har de mest väsentliga funktioner som en cykeldator bör ha.Den har sex praktiska funktioner och hanteras enkelt med sin enda knapp. På displayen kan du avläsa bland annat din hastighet, distans och tid.Mer om SX4 DigitalHastighet (nuvarande, max och genomsnitt)OdometerDistansTid (Ride Time)Inställning för hjulomkretsAuto start/stopKlocka
 • Cykeldator BBB Digiboard Bcp-52Wa

  BBB Digiboard BCP-52WAH är en avancerad cykeldator som är framtagen för att hjälpa cyklisten till nya nivåer genom att mäta hjärtfrekvens och höjden vid en stigning. Den är ANT + kompatibel för att säkerställa en problemfri signalöverföring mellan cykeldatorn och ANT+ pulsrem. Den passar att montera både på styre och stam och ar en lättläst LCD skärm som varnar när batteriet börjar bli lågt, den är självklart vattentät. Hjulmagneten passar såväl runda som aero-ekrar. Mäter även kalorikonsumtion och högsta och lägsta puls. Detta är BBBs mest avancerade och uppdaterade cykeldator och passar till såväl professionella cyklister som dedikerade träningsälskare.FunktionerVattentätTrådlösANT +HastighetMedelhastighetMaximal hastighetTidDistansTotal distans (cykel 1 och 2 samt  1+2)Klocka (12/24 h).Varnar vid låg batterinivåAuto start / stopSpeed PacerLyseTotal tid (cykel 1 och 2)Second wheel sizeAuto sleepHöjdHöjdskillnadMaxhöjdMinhöjdÖkande lutningTotal höjdökning (1 + 2)TemperaturPulsMax pulsGenomsnittlig pulsKalorikonsumtionHögsta och lägsta puls
 • Cykeldator Sigma Myspeedy Stars &

  Sigma MySpeedy är en trendig, trådlös och prisvärd cykeldator vars design är inspirerad av popkonsten. MySpeedy är mycket smidig att montera och följsamt vrider man den ut sitt fäste med ett klick när cykelturen är över.  Den är enkel att hantera och är i princip automatisk, den har bara en enda knapp och kan därför även hanteras med cykelhandskar på! Displayen är lättläst och visar en funktion åt gången. När den startar automatiskt, då rörelsesensorn känner av att cykeln satts i rörelse, hälsar din personliga smiley på dig :)Den har hastighetsmätare (upp till 99 km/h) samt visar total sträcka (upp till 9,999 km), du kan se tid du varit aktiv och de 12 vanligaste hjulstorlekarna finns programmerade, vill du cykla när det regnar är det inga problem då den är vattentät. Batteriet räcker i upp till 4 år så det är inget som man behöver bekymra sig för speciellt ofta.Alla de praktiska funktioner som man kan förvänta sig av en cykeldator finns men dessutom gör denna även din cykel snyggare, mer personlig och modernare. FunktionerHastighetsmätare (upp till 99 km/h)SträckaTotal sträcka (upp till 9,999 km)TidDe 12 vanligaste hjulstorlekarna finns programmeradeVattentätBatteritid upp till 4 årMagnetsensor (ATS) och fäste ingår
 • Cykeldator Sigma ROX Gps 11.0 Basic

  Sigma ROX GPS 11.0 är det optimala verktyget för dig som vill ha en dator med tillgång till mängder av information och tydlig GPS-navigering. En perfekt partner för dig som ställer hög krav och vill en dator som funkar lika för träning som för tävling.Modellen har flest funktioner och bäst kompabilitet av alla datorer i Sigma ROX-serien och den mäter otroliga mängder med data för alla möjliga typer av utmaningar. Den ställer upp oavsett om det handlar om en tävling genom bergspassen eller en lång söndagstur på platten.Din vattentäta kompis har inte bara GPS-navigering, utan en mängd olika funktioner och massor anslutningsmöjligheter. Det visar dig också hur framgångsrik du är, både på din telefon eller surfplatta, via Bluetooth Smart när du är ansluten till Sigma Link-appen. Eller varför inte ladda ner Strava Live och möta nya utmaningar, om och om igen. Tack vare tre förkonfigurerade träningsprofilerna, ("road bike", "mountain bike", "other") kan du börja använda den på direkten. Välj bara en profil och börja cykla, och tack vare "Data Center" kan du både justera dina profiler eller skapa helt egna. Föredrar du mycket information på en gång, eller föredrar du större och mer lättlästa funktioner? De anpassningsbara träningsvyerna ger dig full kontroll över din skärm.Basfunktioner:Aktuell hastighet (kmh/mph)MedelhastighetMaxhastighetNuvarande vs genomsnittlig hastighetsjämförelseDistansTräningstidVaraktighetKalorierKlocka (12/24h)DatumKadensGenomsnittlig kadensMaximal kadensGenomsnittlig expansionGenomsnittlig expansion uppåtGenomsnittlig expansion nedförsbackeTemperatur (Aktuell, Min, Max)Höjdfunktioner:Höjd över havetLutning (%)Uppstigningshastighet i m/minHöjdprofilsgrafHöjd uppförMaximal höjdAvstånd uppför backenTräningstid uppförGenomsnittlig hastighet uppförGenomsnittlig uppstigningsgradMaximal uppstigningsgradAvstånd nedförsbackeTräningstid nedförGenomsnittlig hastighet nedförGenomsnittlig nedstigningsgradMaximal nedstigningsgradGenomsnittlig sluttning nedförMaximal sluttning nedförNavigering:Tid till destinationUppskattningstid för ankomst (ETA)Avstånd till destinationenRiktningTrack viewVarvfunktioner:Manuell eller automatisk varvtalAntal varvTid per varvAvstånd per varvGenomsnittlig hastighet per varvKalorier per varvGenomsnittlig höjd per varvMaximal höjd per varvHöjdökning per varvHöjdförlust per varvGenomsnittlig lutning per varvGenomsnittlig nedgång per varvGenomsnittlig uppstigningsgrad per varvGenomsnittlig nedstigningsgrad per varvGenomsnittlig balans per varvGenomsnittlig kraft per varvMaximal effekt per varvNormaliserad effekt (NP) per varvNormaliserad effekt (NP) på sista varvetGenomsnittlig kadens per varvMaximal kadens per varvGenomsnittlig hjärtfrekvens per varvHögsta hjärtfrekvens pe...
 • Cykeldator Stages

  Stages Dash är en avancerad cykeldator vars primära syfte är att skapa möjligheten att träna effektivt och med kraft.Enheten är GPS-utrustad och kan anslutas med både ANT+ samt Bluetooth och användas med eller utan tjänsten Stages Link, det nya molnbaserade systemet för träning och analys.Dash fungerar i både  liggande eller stående orientering och kan även anslutas till Stages Power eller andra typer av tredjepartsenheter (du kan ansluta upp till hela 8 olika enheter). Precis som många enheter kan skärmen ställas in för att visa olika fält men till skillnad från andra enheter kan du med Dash själv bestämma layouten, både när det gäller placering och storlek av respektive fält - inklusive ett alternativ där halva skärmen är statisk medan du bläddrar igenom den andra halvan.Den är proppfull med kraftbaserade funktioner och avancerade analysmöjligheter för olika typer av mätvärden och den kan givetvis synkroniseras med Stages Link. Du kan skräddarsy planer för din dagliga träning och sätta upp mål som är personliga oavsett vilken nivå det handlar om. Du kan programera eneheten vi knapparna på stages, men ett enklare och smidigare alternativ är att använda Stages Link programvaran eller applikationen. Datorn anpassar automatiskt skärmen till den ANT+ utrustning du har anslutit. Om du till exempel har en hjärtfrekvensmätare visas detta fält automatiskt på skärmen.Huvudenheten kan snabbt växla mellan stående eller liggande vySplit Screen ger dig möjlighet att se både kurvor och siffror, samtidigt och dessutom i realtid!Visningslayout med en fantastisk anpassningsnivå, visar upp till 16 oilka fältSkärm med imponerande hög upplösning och fantastisk kontrastSlimmad aerodynamisk profil och fäste med robust fatshållningÖverför datafiler trådlöst, både till Stages Link eller andra tredjeparts analysverktyg Enkel programering direkt på eneheten (vi knapparna på dash) eller genom Stages LinkLadda ner lättanvända träningsbeskrivningar
 • Garmin Edge 820 Bundle

  Vare sig du vill förbättra gårdagens resultat eller tränar inför en tävling så ger den kompakta cykeldatorn Garmin Edge 820 dig alla de funktioner du behöver. Den högupplästa pekskärmen gör användning...
 • Cykeldator Garmin Edge 520

  Garmin Edge 520 Plus gör att du kan träna smartare och upptäcka nya rutter. Den här cykeldatorn har avancerad navigering och inbyggda utmaningar, för att inte nämna en tydlig färgskärm, förinlästa Strava-segment i realtid och Garmin cykelkarta med röstguidning sväng för sväng. Oavsett om du utforskar nya rutter eller tänjer på gränserna under tävling så har Edge 520 Plus precis det du behöver.Avancerad, lättanvänd cykeldator med GPS för tävling och navigeringAvancerad navigering med nya förarvarningar och förinläst cykelkarta från Garmin med röstguidning sväng för sväng vid cycling bade på väg och off-roadFörinlästa Strava-segment i realtid gör att du kan du tävla sekund för sekund mot ditt eller en annan cyklists personbästa och se resultatet i realtid direkt på skärmenHåll dig uppdaterad1 med LiveTrack och GroupTrack2, smartaviseringar, meddelandefunktionen cyklist-till-cyklist och inbyggd händelsedetektorRegistrerar cyklingsspecifik VO2-max och återhämtningstid när den används tillsammans med kraft- och pulsmätareRegistrerar FTP (Functional Threshold Power) och cyklingsdynamik när den används med Vector™ kraftmätareBatteritid: Upp till 15 timmar3Avancerad navigering med Garmin cykelkartaEdge 520 Plus har en förinläst Garmin cykelkarta och omfattar navigering sväng för sväng samt navigeringsmeddelanden som underrättar dig om kommande skarpa svängar. Den är självklart smart nog att leda dig tillbaka till rutten, eller till början, om du avviker från rutten eller vill åka hem tidigare.Meddelanden från cyklist till cyklistDu behöver inte sträcka dig efter telefonen eller oroa dig för dina medcyklister när de drar ifrån eller hamnar på efterkälken. Med meddelandefunktionen cyklist-till-cyklist kan du skicka färdigskrivna meddelanden från din Edge 520 Plus-cykeldator till deras1. Berätta för dina vänner om du kommer ikapp om några minuter eller om de ska fortsätta utan dig. Om du har fått punktering eller behöver hjälp kan du skicka ett meddelande till dina medcyklister som är hopparade via GroupTrack, så att de kan hitta dig.Avancerad registrering av din prestationEdge 520 Plus är kompatibel med sensorer med ANT+®-teknik, bland annat fart, kadens och puls. För ännu mer tävlingsdata är 520 Plus även kompatibel med ANT+-kraftmätare, bland annat Vector 3 (säljs separat). Vår unika pedalbaserade kraftmätare mäter total effekt, vänster/höger balans och kadens. Du kan även registrera cyklingsdynamik för att få en bättre bild av din form, till exempel var kraften placeras på pedalen och genom hela pedalrörelsen.Om du lägger till ett pulsband (säljs separat) får du tillgång till en mängd olika fysiologiska data. Se din cyklingsspecifika VO2 Max tillsammans med en återhämtningsrådgivare, som analyserar dina data och talar om hur länge du ska vänta innan du ger dig på ett nytt hårt pass. Det uppkopplade systemet av sensorer, tillbehör, cykeldator och analys efter cykelturen på vår onlinegrupp Garmin Connect™ gör att du ...
 • Cykeldator Garmin Edge 520 Plus Sensor

  Garmin Edge 520 Plus gör att du kan träna smartare och upptäcka nya rutter. Den här cykeldatorn har avancerad navigering och inbyggda utmaningar, för att inte nämna en tydlig färgskärm, förinlästa Strava-segment i realtid och Garmin cykelkarta med röstguidning sväng för sväng. Oavsett om du utforskar nya rutter eller tänjer på gränserna under tävling så har Edge 520 Plus precis det du behöver.Avancerad, lättanvänd cykeldator med GPS för tävling och navigeringAvancerad navigering med nya förarvarningar och förinläst cykelkarta från Garmin med röstguidning sväng för sväng vid cycling bade på väg och off-roadFörinlästa Strava-segment i realtid gör att du kan du tävla sekund för sekund mot ditt eller en annan cyklists personbästa och se resultatet i realtid direkt på skärmenHåll dig uppdaterad1 med LiveTrack och GroupTrack2, smartaviseringar, meddelandefunktionen cyklist-till-cyklist och inbyggd händelsedetektorRegistrerar cyklingsspecifik VO2-max och återhämtningstid när den används tillsammans med kraft- och pulsmätareRegistrerar FTP (Functional Threshold Power) och cyklingsdynamik när den används med Vector™ kraftmätareBatteritid: Upp till 15 timmar3Avancerad navigering med Garmin cykelkartaEdge 520 Plus har en förinläst Garmin cykelkarta och omfattar navigering sväng för sväng samt navigeringsmeddelanden som underrättar dig om kommande skarpa svängar. Den är självklart smart nog att leda dig tillbaka till rutten, eller till början, om du avviker från rutten eller vill åka hem tidigare.Meddelanden från cyklist till cyklistDu behöver inte sträcka dig efter telefonen eller oroa dig för dina medcyklister när de drar ifrån eller hamnar på efterkälken. Med meddelandefunktionen cyklist-till-cyklist kan du skicka färdigskrivna meddelanden från din Edge 520 Plus-cykeldator till deras1. Berätta för dina vänner om du kommer ikapp om några minuter eller om de ska fortsätta utan dig. Om du har fått punktering eller behöver hjälp kan du skicka ett meddelande till dina medcyklister som är hopparade via GroupTrack, så att de kan hitta dig.Avancerad registrering av din prestationEdge 520 Plus är kompatibel med sensorer med ANT+®-teknik, bland annat fart, kadens och puls. För ännu mer tävlingsdata är 520 Plus även kompatibel med ANT+-kraftmätare, bland annat Vector 3 (säljs separat). Vår unika pedalbaserade kraftmätare mäter total effekt, vänster/höger balans och kadens. Du kan även registrera cyklingsdynamik för att få en bättre bild av din form, till exempel var kraften placeras på pedalen och genom hela pedalrörelsen.Om du lägger till ett pulsband (säljs separat) får du tillgång till en mängd olika fysiologiska data. Se din cyklingsspecifika VO2 Max tillsammans med en återhämtningsrådgivare, som analyserar dina data och talar om hur länge du ska vänta innan du ger dig på ett nytt hårt pass. Det uppkopplade systemet av sensorer, tillbehör, cykeldator och analys efter cykelturen på vår onlinegrupp Garmin Connect™ gör att du ...
 • Bontrager Ridetime trådlös Cykeldator

  Bontrager Ridetime trådlös Cykeldator
 • Cykeldator Sigma Myspeedy

  Sigma MySpeedy är en trendig, trådlös och prisvärd cykeldator vars design är inspirerad av popkonsten. MySpeedy är mycket smidig att montera och följsamt vrider man den ut sitt fäste med ett klick när cykelturen är över.  Den är enkel att hantera och är i princip automatisk, den har bara en enda knapp och kan därför även hanteras med cykelhandskar på! Displayen är lättläst och visar en funktion åt gången. När den startar automatiskt, då rörelsesensorn känner av att cykeln satts i rörelse, hälsar din personliga smiley på dig :)Den har hastighetsmätare (upp till 99 km/h) samt visar total sträcka (upp till 9,999 km), du kan se tid du varit aktiv och de 12 vanligaste hjulstorlekarna finns programmerade, vill du cykla när det regnar är det inga problem då den är vattentät. Batteriet räcker i upp till 4 år så det är inget som man behöver bekymra sig för speciellt ofta.Alla de praktiska funktioner som man kan förvänta sig av en cykeldator finns men dessutom gör denna även din cykel snyggare, mer personlig och modernare. FunktionerHastighetsmätare (upp till 99 km/h)SträckaTotal sträcka (upp till 9,999 km)TidDe 12 vanligaste hjulstorlekarna finns programmeradeVattentätBatteritid upp till 4 årMagnetsensor (ATS) och fäste ingår
 • Cykeldator Wahoo Fitness Elemnt

  Wahoo Fitness ELEMNT Bundle är ett otroligt kraftfull och extremt användarvänligt cykeldatorpaket. Utrustad med Bluetooth 4.0 och ANT + dualband teknologi som parar sömlöst med alla dina cykelsensorer, inklusive det medföljande pulsbandet, hastighets- och kadenssensorn. Inga fler förvirrande menyer! Den levereras med en app som låter dig justera din data, anpassa profiler, följa prestanda och dela all data. Plus, programmerbara LED Quick indikatorer skapar enkelt sätt att se om du håller takten med all resultatstatistik som hastighet, kadens och kraft. Enkel att installera, enkel att uppleva, lätt att hålla kontakten, enkel att navigera och enkel att bli förälskad i. Kort sagt - En cykeldator som ger dig den kraft du kräver med all den enkelhet du förväntar dig! Kompabilitet: Iphone (4S och uppåt), iPad (3 gen), iPod (5 gen) och Android (4.3 och uppåt) Mått: 57.5 x 90.5 x 21.2mm Skärmstorlek 2.7" (68.6mm) Batteri: USB uppladdningsbart (Håller upp till 16 timmar) Klassifiicering: IPX7 Signalstryka: upp till 3 meter I förpackningen Wahoo Elemnt cykeldator Wahoo Tickr pulsband Wahoo RPM hastighetssensor Wahoo RPM kadenssensor Fästen fär cykeldatorn och sensorerna Se hur Wahoo ELEMNT Bike Computer fungerar!
 • Elemnt Bolt - Cycling Computer

  - Elemnt Bolt - Cycling Computer är designad med hänsyn till aerodynamisk effekt: Wahoo samarbetade med en aerodynamisk cykelexpert (Dimitris Katsanis) för att formge den mest optimala cykeldatorn i denna storleken. - Integrerad skruv för montering: Elemnt Bolt - Cycling Computer har en integrerad skruv som låser fast datorn vid fästet. - Dubbelbands-teknologi: Både ANT+ och Bluetooth 4.0 gör att du kan kombinera dina enheter och sensorer.- Trådlös uppkoppling och uppladdning: Elemnt Bolt - Cycling Computer är helt trådlös, du behöver ingen dator för att synkronisera data, kartor eller uppdatera programvara. Allt kan laddas upp via WiFi, Bluetooth 4.0 eller ANT+.- GPS Funktionalitet: Integrerad med GPS med en enkel och tydlig kartvy som är förladdad med hundratals cykelvänliga rutter. - Fullt anpassningsbar skärm: Det finns en vy för varje del av din tur. Välj någon av följande: träningsvy med en komplett vy över längd och stigning, kartvy för att hålla dig på rätt kurs, uppdatering i realtid och mer. Inga menyer eller programmering krävs.- Två monteringssätt: Det finns två stadiga sätt att montera Elemnt Bolt - Cycling Computer på: fäst ovanpå utsida/front eller fäst på styrstam.- 2.2" Diagonal skärm: 2.7" (56 mm) diagonal skärm som tydligt visar all data och alla rutter.- Laddningsbart USB-batteri: Ett USB-batteri med 15 timmars batteritid. - Companion App setup: Companion app är en kostnadsfri app som låter dig registrera profiler, få en överblick på din träning och dela data på ett smidigt sätt.- Indikatorer med Quicklook led: Programmeringsbara LED- indikatorer gör det enkelt för dig att snabbt se om du håller dig enligt träningsplanen. LED-indikatorer mäter fart, puls och effekt. - Zoom för perfekt vy: Knappar på utsidan av Elemnt Bolt - Cycling Computer gör det smidigt att zooma och byta vy.- Snabbval: Tre taktila knappar på nedre delen av Elemnt Bolt - Cycling Computer som snabbt och smidigt låter dig navigera mellan olika vyer. - Gobala kartor: Elemnt Bolt - Cycling Computer är laddad med kartor över Nordamerika, Europa, Asien, Oceanien, Sydamerika och Afrika. Kartor för Ryssland och Kina kan laddas ner via Wi-Fi.- Spåra i realtid: Med Elemnt Bolt - Cycling Computer kan du hålla utkik efter och träffa andra Wahoo-användare eller låta familj och vänner följa din tur när du är iväg. - Notis om sms, email och telefonsamtal: Ger notis på skärmen, genom LED och pop-up notiser för att uppmärksamma dig när viktiga kontakter försöker nå dig. Det här förutsätter att du har en smartphone med dig.- Automatisk och trådlös upp- och nedladdning av rutter: När du en gång har synkroniserat dina favoritkonton (Strava, Ride With GPS, Best Bike Split, Komoot), kommer dina rutter automatiskt och trådlöst sparas till Elemnt Bolt - Cycling Computer. Efter en tur kan du skicka data från Elemnt Bolt - Cycling Computer till ditt konto genom ett klick. - Kickr smart trainer control: Använd Elemnt Bolt - Cycling Computer för att kontrollera KICKR eller KICKR SNAP i tre olika lägen - level mode, ERG mode och routes & ride history mode - för att maximera din träning.- Elektroniskt växelreglage kompatibilitet: Elemnt Bolt - Cycling Computer visar en numerisk indikation på vilken växel du använder och hur mycket växlingsbatteri som återstår. Elemnt Bolt - Cycling Computer fungerar tillsammans med Shimano Dura Ace Di2, SRAM eTAP, FSA WE, och Campagnolo EPS, elektroniska växlingssystem.- Kompatibilitet med muskelsyresensorn: Elemnt Bolt - Cycling Computer fungerar med BSXInsight och Moxy Muscle Oxygen Sensors.- Steg-för-steg navigering med Komoot and Ride With GPS: Få pop-ups och LED-notifikationer för steg-för-steg direktioner på rutter genererade med Komoot och Ride With GPS.- Strava live segments integration: Elemnt Bolt - Cycling Computer integreras fullt ut med Strava Live Segments för att ge dig exakt status och den sista pushen för att nå dina mål!- Best bike split course: Elemnt Bolt - Cycling Computer är fullt intergrerad med Best Bike Spli
 • Elemnt Cycling Computer

  - Elemnt Cycling Computer har dubbelbands-teknik: Både ANT+ och Bluetooth Smart-funktioner gör att du kan kombinera dina enheter och sensorer.- Trådlös uppkoppling och uppladdning: Elemnt Cycling Computer är helt trådlös, du behöver ingen dator för att synkronisera data, kartor eller uppdatera programvara. Allt kan laddas upp via WiFi, Bluetooth 4.0 eller ANT+.- GPS Funktionalitet: Integrerad med GPS med en enkel och tydlig kartvy som är förladdad med hundratals cykelvänliga rutter. - Fullt anpassningsbar skärm: Det finns en vy för varje del av din tur. Välj någon av följande: träningsvy med en komplett vy över längd och stigning, kartvy för att hålla dig på rätt kurs, uppdatering i realtid och mer. Inga menyer eller programmering krävs. - Tre monteringssätt: Det finns tre stadiga sätt att montera Elemnt Cycling Computer på: fäst ovanpå utsida/front, fäst på styrstam och fäste på styre. - 2.7" Diagonal skärm: 2.7" (68.6 mm) diagonal skärm som tydligt visar all data och alla rutter.- Laddningsbart USB-batteri: Ett USB-batteri med 16 timmars batteritid. - Companion App setup: Companion app är en kostnadsfri app som låter dig registrera profiler, få en överblick på din träning och dela data på ett smidigt sätt.- Indikatorer med Quicklook led: Programmeringsbara LED- indikatorer gör det enkelt för dig att snabbt se om du håller dig enligt träningsplanen. LED-indikatorer mäter fart, puls och effekt. - Zoom för perfekt vy: Knappar på utsidan av Elemnt Cycling Computer gör det smidigt att zooma och byta vy.- Snabbval: Tre taktila knappar på nedre delen av Elemnt Cycling Computer som snabbt och smidigt låter dig navigera mellan olika vyer. - Gobala kartor: Elemnt Cycling Computer är laddad med kartor över Nordamerika, Europa, Asien, Oceanien, Sydamerika och Afrika. Kartor för Ryssland och Kina kan laddas ner via Wi-Fi.- Spåra i realtid: Med Elemnt Cycling Computer kan du hålla utkik efter och träffa andra Wahoo-användare eller låta familj och vänner följa din tur när du är iväg. - Notis om sms, email och telefonsamtal: Ger notis på skärmen, genom LED och pop-up notiser för att uppmärksamma dig när viktiga kontakter försöker nå dig. Det här förutsätter att du har en smartphone med dig. - Automatisk och trådlös upp- och nedladdning av rutter: När du en gång har synkroniserat dina favoritkonton (Strava, Ride With GPS, Best Bike Split, Komoot), kommer dina rutter automatiskt och trådlöst sparas till Elemnt Cycling Computer. Efter en tur kan du skicka data från Elemnt Cycling Computer till ditt konto genom ett klick. - Kickr smart trainer control: Använd Elemnt Cycling Computer för att kontrollera KICKR eller KICKR SNAP i tre olika lägen - level mode, ERG mode och routes & ride history mode - för att maximera din träning. - Elektroniskt växelreglage kompatibilitet: Elemnt Cycling Computer visar en numerisk indikation på vilken växel du använder och hur mycket växlingsbatteri som återstår. Elemnt Cycling Computer fungerar tillsammans med Shimano Dura Ace Di2, SRAM eTAP, FSA WE, och Campagnolo EPS, elektroniska växlingssystem.- Kompatibilitet med muskelsyresensorn: Elemnt Cycling Computer fungerar med BSXInsight och Moxy Muscle Oxygen Sensors.- Steg-för-steg navigering med Komoot and Ride With GPS: Få pop-ups och LED-notifikationer för steg-för-steg direktioner på rutter genererade med Komoot och Ride With GPS.- Strava live segments integration: Elemnt Cycling Computer integreras fullt ut med Strava Live Segments för att ge dig exakt status och den sista pushen för att nå dina mål! - Elemnt Cycling Computer är en fristående cykeldator: Din smartphone är nödvändig för setup och för notiser för telefonsamtal, sms och email. Fungerar med iPhone 4S och senare, Android 4.3 Smartphones (Bluetooth Smart).- Synkronisera rutten via bluetooth- Batteri: laddbart USB-batteri- Batteritid: 16 timmar- Vattentålig: IPX7 - Stötsäker: JaI lådan- ELEMNT enhet- Fästen, tre val- Quick start guide
 • M460 HR

  Polar M460 är en cykeldator med GPS och medföljande pulsband, den är kompatibel med effektmätare, hastighets- och kadenssensorer och har Strava Live Segments och Polar Smart Coaching. Den är full av användbara cykelfunktioner och är en perfekt träningspartner både för landsvägscykling och mountainbike.
 • Cykeldator Wahoo Fitness Elemnt Bolt GPS

  Wahoo Fitness ELEMNT BOLT BUNDEL är den första GPS-cykeldatorn som är anpassad för att motverka luftmotstånd. I tester har ELEMNT BOLT reducerat luftmotståndet 50% mer än konkurrerande produkter vilket betyder en tidsreduktion på 12,6 sekunder under ett 40-kilometer långt, tidsmätt lopp med en hastighet av 33 km/h. Med ELEMNT BOLT når Wahoo nu även den tävlingsinriktade cyklisten. ELEMNT BOLT kombinerar storebrodern ELEMNT’s enkla och kraftfulla egenskaper med en form som förlänger cykelns aerodynamiska design. Cyklisten får en snabb och tydlig överblick av sin aktivitet och sina samtal, SMS och email-meddelanden, tack vare liknande typ av LED-lampor som introducerades med ELMNT samt en högkonstrastskärm på 2,2 tum. ELEMNT BOLT har inbyggt stöd för WiFi, ANT+ och Bluetooth. Alla datafält och sidor i cykeldatorn kan justeras i “ELEMNT companion”-appen som finns tillgänlig för både iOS och Android. Appen har också en automatiserad parningsprocess som underlättar för användaren. Cykeldatorn kommer förinstallerad med världskartor. ELEMNT BOLT integrerar också sömlöst med populära plattformar som Strava Live Segments, Best Bike Split Race Plans, och Ride With GPS. Egenskaper Storlek: 7,5 x 4,7 x 2,2 cm Skärmstorlek: 5,6 cm Integrerat fäste med två fästmöjligheter Bakgrundsbelyst skärm Anslutningar: ANT+, Bluetooth och Wi-Fi Barometrisk höjdmätare: Ger exakt höjddata och procentuell lutning Kompatibel med bland annat Strava Vikt: 63 g Batteritid: 15 timmar (uppladdningsbart) Vattentålig: Ja Stöttålig: Ja ELMNT BOLT är kompatibel med både iOS och Android. I förpackningen Cykeldator ELEMNT BOLT Datorfäste Out Front Datorfäste styrstamsmonterad Snabbstartsguide Pulsmätare TICKR Justerbar mjuk rem CR 2032 batteri (installerad) Snabbstartsguide Produktinfo guide Hastighetssensor och kadenssensorer RPM CR 2032 batteri (installerad) Gummiband för montering Buntband Fäste för montering av kadenssensor på sko 3M dubbelhäftande tejp Snabbstartsguide Produktinfo guide
 • Cykeldator Cateye Strada Cc-Rd300W

  Trådlös med 8 Funktioner: Aktuell hastighet, Vägmätare, Klocka, Maxhastighet, Trippmätare 1 & 2, Tidtagning, Medelhastighet, 2 hjulstorlekar kan lagras, Automatisk start/stoppfunktion, Pil visar ökning/minskning av hastigheten.
 • Cykeldator Cateye

  CC-PA100W Här får du den största displayen som finns tillgänglig på marknaden idag. Passar lika bra för MTB-åkaren som till city cyklisten.
 • Cykeldator Bontrager Trip

  Förberedd för ANT+, 2,4 GHz digital signal. Aktuell, genomsnittlig och maximal hastighet. Trippmätare, programmerbar distansmätare med autostart/-stopp. Klocka (12/24-format) och total åktid med pacer. Aktuell, genomsnittlig och maximal puls. Aktuell, genomsnittlig och maximal kadens. Inklusive universalfäste (Blendr-kompatibelt). Sensorer ingår inte. ANT+-sensorer måste köpas separat.
 • Cykeldator Pro Digi 5Ive

  Pro Digi 5ive är en bra cykeldator med som har de allra viktigaste funktionerna. Den kan enkelt monteras på både styre och styrstam. Displayen visar hastighet, distans, genomsnittlig hastighet, hur länge du har cyklat och odometer. Dessutom är den vattentät, startar och stänger den av sig automatisk och den är mycket energisnål. Finns i flera färger.Funktioner i Pro Digi 5iveHastighetSträckaGenomsnittlig hastighetOdometerTidLång batteritidHjulomkrets inputAuto start / stopVattentät
 • Cykeldator BBB Dashboard 7

  BBB DashBoard 7 Svart är en enkel och liten trådbunden cykeldator med en stor och lättläst skärm som är designad och utvecklad för att vara ett bra val för dig som vill ha en enkel design och inte allt för många funktioner på din cykeldator.Den är enkelt att hantera tack vare att den endast har en knapp som man styr den med. Höljet är vattentätt och när batteriet är på väg att ta slut varnar den för detta så att du slipper vara med om det mitt under en tur.Du kan bland annat avläsa din nuvarande hastighet och distans. Den monteras på styret eller på styrstammen.Mer om DashBoard 7HastighetDistansOdometerKlockaAuto ScanAuto start/stopSkärmstorlek 32x32 mm
 • Cykeldator Sigma ROX 10.0 gps

  RoX 10.0 gps är en cykeldator med gps-funktion som ger dig ett brett utbud av information under och efter din cykeltur:− Hastighet, tid, distans, prestation, position, höjd, stigning, puls, intensitetszoner och mycket mer.− Överföring av all information till din dator, så att du kan få resultaten av turen presenterade enkelt och grafiskt på skärmen.− Planering av rutt med Data Center 3.1Förpackningsinehåll:- ROX 10.0 gps Cykeldator i svart- ANT+ Hastighetssensor och magnet- ANT+ Cadenssensor och magnet- ANT+ Pulsband- CR2450 fäste för styrstam eller styre- USB-laddare- USB kabel typ A till micro-B- Diverse fästmaterial- Sanbbstartsguide ROX 10.0 GPS- Data Center 3.1 på CD
 • Cykeldator Garmin Edge 1030

  Cykla längre med mer kraft samtidigt som du är uppkopplad med Garmin Edge 1030 Bundle. Oavsett om du är tävlingsmänniska, pendlare eller äventyrare kommer den ger dig en förbättrad cykelupplevelse. Den innehåller Trendline – ruttdragning efter popularitet – som använder miljarder kilometer med kördata för att kunna visa de bästa rutterna både i terräng och på landsväg. 3,5-tums-cykeldator med omfattande funktioner för navigering, prestation och mer medveten cyklingTrendline ruttdragning efter popularitet använder miljarder kilometer med data från Garmin Connect för att kunna visa de bästa rutterna både i terräng och på landsvägGarmins förinlästa cykelkarta tillhandahåller röstguidning sväng för sväng och nya navigationsaviseringarMed den nya meddelandefunktionen cyklist-till-cyklist kan du hålla kontakten med andra cyklister inom din gruppUtmana dig själv under varje cykeltur med den nyligen uppdaterade förinlästa funktionen med Strava-segment i realtidBatterilivslängd: upp till 20 timmar, kan förlängas upp till 40 timmar med tillvalsbatteriet Garmin ChargeSkapa det ultimata cykelnavetEdge 1030 innehåller de senaste verktygen inom navigering och är kompatibel med vårt omfattande utbud av cykeltillbehör som gör att du kan mäta viktiga aspekter av dina prestationer. Den fungerar också med produkter från Garmin för ökad uppmärksamhet som kan bidra till att skapa en säkrare cykelmiljö. Du kan skapa ditt perfekta cykelnätverk med Garmin, och allt börjar med en Edge.Funktionen Ruttdragning efter popularitet har koll på var de flesta cyklarSedan tränninscommunityt Garmin Connect™ skapades har cyklister överfört miljarder kilometer kördata. Nu är det dags att använda dessa data till något bra med Trendline-tekniken för ruttdragning efter popularitet. När Edge 1030 genererar en cykeltur letar den upp den bästa rutten genom att välja bland de vägar (och leder) som använts mest av andra cyklister. Du kan också använda den förbättrade och uppfräschade Skapa bana i Garmin Connect för att generera ytterligare cykelvänliga rutter utifrån popularitet.Avancerad navigering med Garmin cykelkartaGarmin guidar dig oavsett om du gillar att cykla på landsväg eller i terräng. Edge 1030 har en förinläst Garmin cykelkarta och omfattar navigering sväng för sväng och nya navigeringsmeddelanden som underrättar dig om kommande skarpa svängar. Medan du cyklar kan du få information om höjddata, se intressanta platser och söka efter adresser. Funktionen Round-Trip Routing kan även generera en rutt åt dig. Du behöver bara ange distans och startriktning i Edge 1030, så ger den dig ett urval av upp till tre rutter. Och naturligtvis är den smart nog för att kunna vägleda dig tillbaka till rutten om du avviker från den. När du planerar långa turer kan du lita på din Edge 1030. Den kan användas i upp till 20 timmar, och med det nya inbyggda batteriet Garmin Charge kan du hålla din Edge igång så länge du behöver. Meddelanden från cyklist till cyklistDu behöver inte sträcka dig efter telefonen eller oroa dig för dina medcyklister när de drar ifrån eller hamnar på efterkälken. Med meddelandefunktionen cyklist-till-cyklist kan du skick...
 • Garmin Edge 1030

  Garmin Edge 1030 är cykeldatorn för dig som bara nöjer dig med det allra bästa och passar lika bra för tävlingsmänniskan som för pendlaren. Enheten innehåller det allra senaste inom navigering och är ...
 • Garmin Edge 820

  Vare sig du vill förbättra gårdagens resultat eller tränar inför en tävling så ger den kompakta cykeldatorn Garmin Edge 820 dig alla de funktioner du behöver. Den högupplästa pekskärmen gör användning...
 • Garmin Edge Mountainbike Mount

  Ska du ge dig ut i terrängen med din Garmin Edge? Det här mountainbikefästet är speciellt utformat för cyklar med kort skaft och är perfekt för att fästa din cykeldator framför styret när du cyklar i ...
 • Cykeldator Wahoo Fitness

  Wahoo Fitness ELEMNT är en otroligt kraftfull och extremt användarvänlig cykeldator. Utrustad med Bluetooth 4.0 och ANT + dualband teknologi som parar sömlöst med alla dina cykelsensorer. Inga fler förvirrande menyer! Den levereras med en app som låter dig justera din data, anpassa profiler, följa prestanda och dela all data. Plus, programmerbara LED Quick indikatorer skapar enkelt sätt att se om du håller takten med all resultatstatistik som hastighet, kadens och kraft. Enkel att installera, enkel att uppleva, lätt att hålla kontakten, enkel att navigera och enkel att bli förälskad i. Kort sagt - En cykeldator som ger dig den kraft du kräver med all den enkelhet du förväntar dig!Kompabilitet: Iphone (4S och uppåt), iPad (3 gen), iPod (5 gen) och Android (4.3 och uppåt)Mått: 57.5 x 90.5 x 21.2mmSkärmstorlek 2.7" (68.6mm)Batteri: USB uppladdningsbart (Håller upp till 16 timmar)Klassifiicering: IPX7Signalstryka: upp till 3 meterSe hur Wahoo ELEMNT Bike Computer fungerar!
 • V650

  Prisbelönt designV650:s eleganta design har tilldelats Red Dot Design Award. Tillsammans med alla smarta funktioner – som den främre LED-lampan som tänds automatiskt i svagt ljus – är paketet komplett.2;8" färgpekskärmV650 registrerar alla viktiga data från cykelsensorerna på en stor färgpekskärm.Anpassnignsbara profilerSkapa och anpassa profiler för olika cykelpass. Visa endast de data du behöver, oavsett om du cyklar inomhus, på vägen eller i skogen.Importera nya rutterHitta nya rutter och importera dem till Polar Flow från andra tjänster som har stöd för GPX- eller TCX-filer.GPS och kartorV650 är utrustad med ett snabbt och tillförlitligt GPS-chip som håller koll på dina pass, från början till slut. Med stöd för OpenStreetMap vet du alltid var du befinner dig på kartan.Barometer med VAM i realtidEn barometrisk höjdmätare håller koll på aktuell höjd samt stignings- och fallmeter. VAM i realtid, stigningshastighet uppför, visar hur många höjdmeter du klättrar vertikalt per timme (separat hastighetssensor krävs).SensorkompatibilitetV650 är kompatibel med Polar Bluetooth® Smart puls- och cykelsensorer, som kan användas för att ge dig ytterligare data.
 • Cykeldator Sigma ROX 12.0 Sport Basic

  Sigma ROX 12.0 Sport Basic är vinnaren av prestigefyllda Eurobike 2018 och tänjer verkligen på gränserna när det handlar om träning och navigation på en och samma enhet. Den här extremt kraftfulla cykeldatorn har såklart GPS och är givetvis helt fullsmetad med både nya kartfunktioner och högvis med effektiva träningshjälpmedel. Här kombineras en imponerande hårdvara med ett välstrukturerat operativsystem som till sin uppbyggnad påminner en hel del om din smarta mobiltelefon (med både smidiga menyer och en klassisk "home button"). En tryckkänslig skärm med knivskarp grafik tillsammans med traditionella tryckknappar (som är placerade både på sidan och nedtill) ser till så att kan du hantera cykeldatorns funktioner även när du cyklar med handskar.Lägg därtill ett smidigt WiFi interface (med direktanslutning till applikationer från tredjepartsutvecklare som Strava, komoot, GPSies och TrainingPeaks) en detaljerad kartfunktion som busenkelt låter dig hantera nya rutter och inte minst en hel drös med smarta träningsfunktioner och du har en given vinnare, både för navigering och för avancerad träning. Lite kortfattad basfakta hittar du nedan (samt under fliken specifikation), söker du mer detaljerad information om cykeldatorns samtliga funktioner och teknologier så rekommenderar vi dig att kolla in den här länken (öppnas i nytt fönster).8 GB interminne (klarar upp till 128 GB, men separat MicroSD-kort medföljer EJ)Transflektiv och tryckkänslig 3-tums färgskärm med robust gorilla glass och upplösning med 240 x 400 pixlarAutomatisk/manuell bakgrundsbelysningGPS / GLONASS satellit systemDigital 3-axis kompassBarometrisk höjdmätareAmbient light sensorBatteri: Lithium-Ion med Micro USB laddning och endriftstid upp till 16 timmar (energisparläge med upp till 40 timmars driftstid)Laddning: 3 timmar (om det sker mellan 0 °C till +50 °C)IP-klassificering : IP67 (dammtät, 30 minuters skydd mot vatten upp till 1 meters djup)Anslutningar: WiFi, ANT+, Bluetooth SmartStödjer effektmätare via ANT+ and Bluetooth SmartKompatibel med Shimano Di2, SRAM eTap och Campagnolo EPS V3 Stödjer även funktioner för elassisterande cyklarFörinstallerad med OSM kartor (20 europeiska länder) samt övriga kartor i världen finns för gratis nedladdning Strava Live SegmentKlarar temperaturer från -10 °C ända upp till +60 °CInkluderar fäste för styre eller styrstam (Ø 22 - 38 mm)Dimensioner: 60 x 115 x 17 mm (inklusive fäste)Vad ingår?Sigma ROX 12.0 SPORTMicro USB kabelGPS ButlerROX GPS bracket
 • Cykeldator Garmin Edge 520 Plus

  Garmin Edge 520 Plus gör att du kan träna smartare och upptäcka nya rutter. Den här cykeldatorn har avancerad navigering och inbyggda utmaningar, för att inte nämna en tydlig färgskärm, förinlästa Strava-segment i realtid och Garmin cykelkarta med röstguidning sväng för sväng. Oavsett om du utforskar nya rutter eller tänjer på gränserna under tävling så har Edge 520 Plus precis det du behöver.Avancerad, lättanvänd cykeldator med GPS för tävling och navigeringAvancerad navigering med nya förarvarningar och förinläst cykelkarta från Garmin med röstguidning sväng för sväng vid cycling bade på väg och off-roadFörinlästa Strava-segment i realtid gör att du kan du tävla sekund för sekund mot ditt eller en annan cyklists personbästa och se resultatet i realtid direkt på skärmenHåll dig uppdaterad1 med LiveTrack och GroupTrack2, smartaviseringar, meddelandefunktionen cyklist-till-cyklist och inbyggd händelsedetektorRegistrerar cyklingsspecifik VO2-max och återhämtningstid när den används tillsammans med kraft- och pulsmätareRegistrerar FTP (Functional Threshold Power) och cyklingsdynamik när den används med Vector™ kraftmätareBatteritid: Upp till 15 timmar3Avancerad navigering med Garmin cykelkartaEdge 520 Plus har en förinläst Garmin cykelkarta och omfattar navigering sväng för sväng samt navigeringsmeddelanden som underrättar dig om kommande skarpa svängar. Den är självklart smart nog att leda dig tillbaka till rutten, eller till början, om du avviker från rutten eller vill åka hem tidigare.Meddelanden från cyklist till cyklistDu behöver inte sträcka dig efter telefonen eller oroa dig för dina medcyklister när de drar ifrån eller hamnar på efterkälken. Med meddelandefunktionen cyklist-till-cyklist kan du skicka färdigskrivna meddelanden från din Edge 520 Plus-cykeldator till deras1. Berätta för dina vänner om du kommer ikapp om några minuter eller om de ska fortsätta utan dig. Om du har fått punktering eller behöver hjälp kan du skicka ett meddelande till dina medcyklister som är hopparade via GroupTrack, så att de kan hitta dig.Avancerad registrering av din prestationEdge 520 Plus är kompatibel med sensorer med ANT+®-teknik, bland annat fart, kadens och puls. För ännu mer tävlingsdata är 520 Plus även kompatibel med ANT+-kraftmätare, bland annat Vector 3 (säljs separat). Vår unika pedalbaserade kraftmätare mäter total effekt, vänster/höger balans och kadens. Du kan även registrera cyklingsdynamik för att få en bättre bild av din form, till exempel var kraften placeras på pedalen och genom hela pedalrörelsen.Om du lägger till ett pulsband (säljs separat) får du tillgång till en mängd olika fysiologiska data. Se din cyklingsspecifika VO2 Max tillsammans med en återhämtningsrådgivare, som analyserar dina data och talar om hur länge du ska vänta innan du ger dig på ett nytt hårt pass. Det uppkopplade systemet av sensorer, tillbehör, cykeldator och analys efter cykelturen på vår onlinegrupp Garmin Connect™ gör att du ...
 • Cykeldator Garmin Edge

  Det är de små sakerna som gör hela skillnaden, vilket är anledningen till att du kommer att älska Garmin Edge 130. Den här kompakta men kraftfulla cykeldatorn med GPS har allt du behöver för att navigera cykelrundan, ha koll på statistik, hålla kontakten med nära och kära och mycket mer. Allt i en kompakt enhet som du kan ta med dig var som helst och som är extremt lätt.Kompakt och lättanvänd cykeldator med GPS och funktioner för uppmärksam cyklingFörenklad och robust design med skarp 1,8-tums display som är lätt att läsa i solljus eller dåligt ljusMed GPS, GLONASS och Galileo-satelliter samt en höjdmätare vet du hur långt, snabbt, hårt och högt du har cyklat på de längsta stigningarna eller genom stanDen har navigering med aviseringar sväng för sväng och visar hur du cyklar tillbaka till platsen där du startade. Hämta banor från Skapa bana i onlinegruppen Garmin Connect™ och tävla mot Strava Live SegmentsDatorn är kompatibel med tillbehör för uppmärksam cykling från Varia™ som bakåtseende radar och smarta cykellamporUppkopplade funktioner som1 smartaviseringar, väder och mycket mer. Funktionerna LiveTrack och Assistance gör det enkelt att dela din positionBatterilitid2: Upp till 15 timmarLiten men kraftfullOavsett om du cyklar på en led, en landsväg eller i staden är Edge 130 den perfekta cykelpartnern. Den kompakta och lätta cykeldatorn har en svartvit 1,8 tums MIP-display (Memory in Pixel). Skärmen har en skarp bild, även i direkt solljus när man brukar behöva kisa för att se skärmen på sin smartphone. Gränssnittet har fem knappar som gör det enkelt att navigera. Du kan till och med anpassa displayen så att den visar upp till åtta datafält på varje skärm. Och låt inte storleken lura dig – Edge 130 är fullpackad med funktioner och har upp till 15 timmars batteritid mellan laddningarna.Navigera enkeltVart du än åker mäter cykeldatorn Edge 130 viktig statistik. Med hjälp av GPS, GLONASS och Galileo-satelliter för bättre täckning i tät terräng, samt en inbyggd barometer, mäter den hur långt, hur snabbt och till och med hur högt upp du har cyklat. Planera och hämta dina rutter med funktionen Skapa bana från Garmin Connect. Edge 130 vägleder dig med lättlästa banaviseringar och svängaviseringar. Den är även smart nog att guida dig tillbaka till startplatsen.Mer uppmärksam cyklingTänkte du ge dig ut på vägarna? Lite lugn och ro gör varje cykelrunda så mycket bättre. Det är därför Edge 130 är kompatibel med vårt Varia-utbud av enheter för uppmärksam cykling, inbegripet bakradar och smarta cykellampor. Genom att para ihop enheterna med din Edge-cykeldator kan du få varningar på displayen när bilar kör emot dig och hjälpa förarna att se dig. Edge 130 gör även att din familj och dina vänner kan se var du befinner dig i realtid med funktionen LiveTrack1. Och om du råkar stöta på problem under en cykelrunda kan assistans1-funktionen snabbt skicka din aktuella position till valda kontakter så att de vet var de kan hitta dig.Prestera bättreCykeldatorn Ed...
 • Wahoo Elemnt GPS Cykeldator

  Wahoo Elemnt GPS Cykeldator
 • Bontrager Trip 300 Cykeldator

  Bontrager Trip 300 Cykeldator
 • Cykeldator Cateye CC-VT230W Velo trådlös

  Cateye CC-VT230W Velo är en trådlös instegsmodell för dem som cyklar för bättre hälsa och en bättre miljö. En stor display med 2 st fönster visar de mesta som du behöver veta.Funktioner:Aktuell, medel & max hastighet: 0.0~105.9 km/hTripp distans: 0.00~999.99 km Total sträcka: 0~99999 km Tidtagning: 0:00'00"~9:59'59"Klocka: 12/24hKaloriförbrukning: 0 ~99999 kcal Koldioxid "besparing": 0.00~999.99 kgFinesser:Auto start/stopBatterisparfunktionPil som visar ökning/minskning av hastigheten Trådlös (analog signal)Batteri dator: 1st CR2032Batteri sensor: 1st CR2032Mått: 55.5 x 35 x 18.5 mmVikt: 28 g
 • Cykeldator Cateye CC-AT200 W

  CC-AT200W Adventure. Innovativa funktioner möter smart design i CatEye Adventure. Adventure cykeldator kombinerar alla cykelfunktioner som du förväntar dej från CatEye plus en fullt fungerande höjdmätare i en elegant och enkel att använda produkt. Den stora skärmen visar samtidigt hastigheten, tid och höjdfunktioner, inklusive en noggrann temperaturmätare. Bläddra enkelt mellan visningsfunktionerna med en enda knapp "ClickTec Plus" oavsett vilka handskar du bär. Med innovativa funktioner som referens och hemma höjd, automatiskt avkänning av andra cykelsensor och lutningsvinkel, i en digital trådlös design, är allt detta en dator robust nog för off road bruk och elegant nog för professionella landsvägscyklar.Funktioner:Aktuell hastighet: 0.0(4.0)~105.9 km/timmeTotaldistans: 0.0~9999.9/10000-999999 kmTripdistans 1: 0.00~9999.99 kmTripdistans 2: 0.00~9999.99 kmFörfluten tid: 0:00'00"~99:59'59"Snitthastighet: 0.0~105.9 km/hMaxhastighet: 0.0(4.0)~105.9 km/hKlocka: 0:00~23:59Nedräkning av distans: 9999.90~0.00 kmTemperatur: -20~60℃Havsnivå/höjd: -500~9000 mLutningsvinkel (%): -99% ~ +99%Cyklade höjdmeter: 0 ~ 999999 mTotalt cyklade höjdmeter: 0 ~ 99999 / 100 ~ 99999 x 1000 mTrådlös överföring: Hastighet [digital sensor, ID kodade]Snittfarts jämförelse: JaAutomatisk strömsparning: JaHjulomkrets: 0100mm~3999 mm (default:A 2096 mm / B 2050 mm, två hjulstorlekar)Trådlös räckvidd: 20~70 cmBatteri: Dator: CR2032 X1 Sensor: CR2032 X1Batteri livstid: Dator: ca 10 månader (1 timmes användning per dag, kan variera beroende på väderförhållanden)Sensor:ca 8 månader (1 timmes användning per dag, kan variera beroende på väderförhållanden)Storlek:57x34x15 mmVikt: ca 30 grams※ Batterierna som sitter monterade kan ha kortare batteritid än snitttiderna ovan.
 • Cykeldator Topeak V10X Mini trådlös

  Cykeldator Topeak V10X Mini trådlös grå
 • Cykeldator Topeak V10 Mini trådlös

  Cykeldator Topeak V10 Mini trådlös grå
 • Cykeldator Cateye CC-VT235W Velo trådlös

  Cykeldatorn Cateye CC-VT235W Velo trådlös är en trådlös instegsmodell för dem som cyklar för en bättre hälsa och en bättre miljö. En stor display med 2 st fönster.FunktionerAktuell, medel & max hastighet 0.0~105.9 km/hTripp distans 0.00~999.99 km Total sträcka 0~99999 km Tidtagning 0:00'00"~9:59'59"Klocka 12/24hKaloriförbrukning 0 ~99999 kcal Koldioxid "besparing" 0.00~999.99 kgFinesserAuto start/ stopBakgrundsbelysningBatterisparfunktionPil som visar ökning/minskning av hastigheten Trådlös (analog)Batteri Dator CR2032 x1 Sensor CR2032 x1Mått 55.5 x 35 x 18.5 mmVikt 28 g
 • Shimano Steps E6010 Cykeldator Display

  Shimano Steps E6010 Cykeldator Display
 • Edge 520

  Garmin Edge 520 är en vattentät cykeldator med GPS och en högupplöst färgdisplay (2,3”). Den ger dig utmaningar under cykelturen via Strava-segment i realtid och har trådlös anslutning för spårning i realtid, skicka och ta emot banor, delning på sociala medier och väderinformation. Kan
 • Elemnt Mini

  ELEMNT Mini från Wahoo är en liten, lättanvänd och vattentät GPS-cykeldator som gör det enkelt att se, analysera och dela information. Hastighetssensor medföljer, och cykeldatorn mäter även bland annat sträcka och förfluten tid. Styrs av två smidiga knappar och kan användas antingen til
 • Elemnt Bundle

  ELEMNT från Wahoo är en GPS-cykeldator som gör det enkelt att se, analysera och dela information. I Bundle-paketet ingår pulsbandet Tickr, en kadenssensor som räknar pedalvarv per minut och en hastighetssensor som ger en mer precis mätning av hastigheten. Utrustad med Bluetooth 4.0 och ANT+ du