Cykling

Cykling är både ett sätt att transportera sig och att utöva fysisk träning. Av just dessa anledningar finns det en uppsjö av cyklar att välja mellan. Den som cyklar för att ta sig till jobbet eller affären vill ha en bekväm cykel som inte kostar alltför mycket pengar och som kanske har plats för cykelväska eller cykelkorg. Den som tränar för att köra Vätternrundan vill ha en ultralätt cykel med många växlar, superlätt ram och utrustad med ultralätta cykelkomponenter. Här på sidan hittar du lite olika saker som passar för cykling.

Cyklar och cykelutrustning

Cykelutrustning:
Cykelkläder | Cykelhjälmar | Cykelväskor | Cykelhandskar | Cykelskor | Cykeldatorer | Cykelhållare | Cykellås | Cykelpump | Cykellampor | Cykeltrainer | Stötdämparpump

Cyklar:
Cyclocross | Triathloncyklar | Gravelbike | Downhill MTB | Fatbike | El-mountainbikes | Hardtail mountainbikes | Dirt-mtb | Tempocykel | Bancykel

Populärt inom cykling

 • Oxc Adapterkit Fnurp Presta/Schrader/Fotboll/Luftmadrass

  Oxc Adapterkit Fnurp Presta/Schrader/Fotboll/Luftmadrass
  Väldigt oansenlig hänger det en liten påse i butik. Om du bara visste vilken hjälp den skulle ge dig, när det gastas hemma, att det omedelbart ska fyllas luft i: bollar, däck, madrasser samt allehanda uppblåsbara badleksaker. Påsen innehåller adapters (s.k. fnurp) för racerventil, bilventil, fotboll och luftmadrass/leksaker.
 • BONTRAGER RIDETIME TRÅDLÖS CYKELDATOR

  BONTRAGER RIDETIME TRÅDLÖS CYKELDATOR
  En klassisk cykeldator fast i ett smidigt modernt utförande med en stor, tydlig och lättanvänd display. Är i ett smidigt trådlöst utförande. 2 skärm med enknappskontroll. Handsfree scrolläge. Påminnelse för service. Funktioner: aktuell hastighet, maxfart, snittfart, total distans, trippdistans, automatiskt start/stopp, total åktid, kaloriförbrukning och klocka. Inklusive: dator, universalfäste för styre, fartsensor, batterier och magnet. Vikt: 40 gr.
 • LifeLine Stötdämparpump - Pumpar för stötdämpare

  LifeLine Stötdämparpump - Pumpar för stötdämpare
 • Lazer Street+ Jr Mips Grönt Spänne

  Lazer Street+ Jr Mips Grönt Spänne
  Kan en hjälm vara cool och säker på en och samma gång? Svaret är ja! Den ser ut som en klassisk skatehjälm fast fullproppad med alla finesser som en vanlig cykelhjälm har. Utrustad med både MIPS säkerhetssystem och grönt spänne. TS+ som är ett system som gör det enkelt att justera hjälmen så att den sitter säkert och bekvämt, även på den vildaste krabaten. Har 16 ventilationshål för att svalka huvudet under riktigt varma dagar. Storlek: 52-56 cm Vikt: 430 gram Om grönt spänne: Det har tecknats en överenskommelse om en nationell rekommendation för hjälmanvändning för barn upp till sju år. Bakom rekommendationen, som initierats av trafiksäkerhetsforskare vid Folksam, står bland andra Konsumentverket, Trafikverket, Akademiska sjukhuset, Cykelbranchen och MIPS. Det de rekommenderar är att barn upp till 7 år har hjälm med grönt spänne. Det gröna spännet är konstruerat för att lösas ut vid den belastning som uppstår om ett barn skulle fastna och bli hängande i hjälmen.

Fler tips på cykling

 • Hyperion Head Light-kit 3800-lumen

  Hyperion Head Light-kit 3800-lumen
  I Hyperion-paketet ingår:LamphusLithium-jon-batteri (mer än 2 timmars brinntid på full effekt). Gummi-inkapslat. Original Samsung 18650-cellerCE-märkt 230V-EU-laddareFjärrkontrollRamväska för batterietHuvudställning PRO-III Nylon/Neopren + elastiska band (Actionkamerakompatibelt)Hjälmmonteringsband för cykelhjälm (Actionkamerakompatibelt)Tumskruv för montering av lamphus (Actionkamerakompatibel)Monteringsarm för cykelstyre (Actionkamerakompatibel)Väska i förstärkt nylonTekniska data:4 st Cree XML-U3-LEDIP67-klassadMer än 2 h brinntid på max effekt4 effektlägen (100%-70%-40%-10%)Automatisk batterisparläge vid 10% batterikapacitet kvar. Hyperion går då med automatik ner till lägsta effektläget.7,4V batteri 14 Ah (Hyperion kan även drivas med våra 4- eller 6-cellsbatteri)
 • Thule Upride Cykelhållare För Takräcke

  Thule Upride Cykelhållare För Takräcke
  En helt ny takmonterad cykelhållare som är unik på det sätt att den inte klämmer om ramen. Bra när du har kolfiberram som du helst hanterar varsamt och du slipper ta av hjul. Mycker smidig och enkel hantering. Cykeln sitter mycket stabilt i lätt och stark aluminiumkonstruktion. Se gärna filmen för snabböverskådlig demo. Ingen kontakt med cykelramen. Passar alla typer av ramar, även icke-traditionella ramformer. Passar alla cyklar med hjul upp till 3 tums bredd. Lås ingår. Cykeln kan låsas fast i cykelhållaren - cykelhållaren kan låsas fast i takräcket. Enkel pålastning av cykeln, inget behov att ta av hjul. Passar cyklar utrustade med skrivbromsar. 2 justerbara hjulhållare fram, smidigt pumpspänne bak. Passar takräcken med T-spår 20 x 20 mm. Adapter krävs till 24 x 30 mm och SquareBar (säljs separat). Lastkapacitet: 20 kilo Material: Aluminium Vikt: 7,7 kilo Mått: 163 x 31,5 x 10.5 cm Thule artikelnummer: 599
 • Five Ten 5.10 Kestrel Pro Boa 8 Csvart/Red/Gresix

  Five Ten 5.10 Kestrel Pro Boa 8 Csvart/Red/Gresix
  Five Ten:s modell Kestrel Pro BOA liknar något mer en traditionell MTB-sko; med riktigt styv sula och SPD-fäste, än de övriga Five Ten-skorna. Är dock klart mer robust än vanliga cykelskor och klarar utan problem av allt från Trail/Enduro till ren crosscountry. Kestrel Pro BOA är framtagen i samarbete med Adidas och invändigt hittar man också deras bussköna funktionsmaterial OrthoLite®. Tack vare det smidiga BOA-spännet, som fördelar trycket runt hela foten, sitter skon som en smäck runt foten. Skons framdel är förstärkt mot slag samt även med PU-coating för att bättre stå emot blöt lera och gegga. BOA-spänne som kompletteras med en kardborrestrap. Undertill på sulan hittar man det greppsäkra Stealth® C4™-gummit. Har dessutom punktformat mönster för att maximera greppet mot hala underlag när det är dags att lägga hojen på axeln. Adidas OrthoLite® innersula. Microperforerad ovandel för ventilation. Med dämpande EVA i sulan, vilket gör skon skönare att gå i. SPD-fäste. Non-slip, stabilt hälgrepp.
 • Vaude Aqua Back Single Svart 24L

  Vaude Aqua Back Single Svart 24L
  De omåttligt populära cykelväskorna från Vaude har fått sig ett ansiktslyft. Här i singelutförande om 1st väska på 24 liter. Nytt kraftigare material som fortfarande är helt vattentätt och PVC-fritt. 100% vattentäta med rullstängning och svetsade sömmar. Går att stänga och använda på flera sätt. Kraftigare bakstycke som är utrustat med gummifötter så att du kan ställa väskan på marken. Det nya användarvänliga QMR 2.0-fästet är enkelt att justera efter pakethållaren och sitter mycket stabilt. Låsbart. Utrustat med låsöglor. Stort invändigt utrymme och en innerficka med dragkedja. Väskorna har reflexloggor och avtagbar axelrem, som också går att använda som packrem. Styckvis 1*24 liter (finns även som par). Maxlast: 12,5 kg. Mått: 37 x 33 x 19 cm. Vaude är ett av Tysklands grönaste företag och har fått flera miljöutmärkelser och certifieringar. Är bl.a. tillverkad enligt Vaudes belönade Green shape-märkning och Vaude är också ledande inom FWF (Fair Wear Foundation) som aktivt förbättrar arbetsförhållanden i utvecklingsländer.
 • Shark Padded Full Finger Glove

  Shark Padded Full Finger Glove
  Material70% Polyamid, 20% Polyuretan, 10% Elastan.
 • Specialized High Performance Sula +++ 40-41

  Specialized High Performance Sula +++ 40-41
  Vid cykling är fotens rörelse statisk; upp och ner. Även om foten inte rör sig så mycket i skon har man ändå ett konstant tryck underifrån. Och om blodflöden och nerver belastats felaktigt, får man ganska snabbt domningar (fryser, värk etc.). Specialized har en lösning på problemet med sina medicinskt framtagna sulor.Du minskar skaderisken.Blir av med knäproblem och ökar komforten.I butiken får du stå på en Arch-O-Meter och med hjälp av den kan vi läsa av dina fötter (fotisättning) för att se vilken av de tre BG-sulorna som passar dig.Sulan finns i tre höjder för fotvalvet; hög (grön), medium (blå) och låg (röd).Vi är alla olika, så också våra fötter. Visste du att din fot har 28 ben, 16 leder, 107 ligament och 27 muskler? Just vid cykling är det ofta ganska många timmar i sadeln det kan handla om, och att då sitta med ett stöd för foten som inte gör jobbet kan bli kostsamt. Det är också din fot som står för din slutgiltiga kraftöverföring och den utsätts för stor belastning. Vid felaktigt belastning får man ganska snabbt domningar (fryser, värk etc.), samt att du riskerar felaktig vinkel på knän.
 • Knog Belysning Plus Fram

  Knog Belysning Plus Fram
  Förmodligen hösten 2018:s verkliga storsäljare och smartaste belysning! Den är lätt, den är uppladdningsbar, den lyser starkt, den är prisvärd och den går sjutton att fästa överallt och då även att använda till ALLA typer av aktiviteter där du har nytta av att synas. Lampan har både ett integrerat clipsfäste, som du kan fästa på plagg och ryggsäckar mm, och ett separat magnetfäste för cykeln som suger fast lampan med ett klick. Har inbyggd UBS-sticka och uppladdningsbart batteri - enkelt! Som om det inte vore nog, den lilla lampan har dessutom mage att lysa starkt med sina 40 lumens. Går att använda till cykling, löpning, promenader, barnvagnar, kläder mm. Clipsfäste integrerat. Separat magnetfäste för cykel - går att fästa på sadelstolpe, styre, bak- eller framgaffel. Uppladdningsbart Lithium Polymer-batteri, via USB-port. 40 lumens, vitt sken Laddningstid: 4 tim. Indikationsdiod stängs av när den är fulladdad. Mått: 14x66x18 mm 100% vattentät (IP67) Antal dioder: 1 COB diod Vikt: 12 gram Har 5 belysningslägen: Steady - 2 tim (batteritid) Strobe - 8,5 tim Pulse - 4,5 tim Fancy flash - 10 tim Eco flash - 40 tim
 • Pearl Izumi Tröja Attack Ss Phantom/Svart Triad Xxl

  Pearl Izumi Tröja Attack Ss Phantom/Svart Triad Xxl
  Klassisk cykeltröja som är tillverkad av återvunna plastflaskor. Praktiska funktioner och riktigt snygg design med tight passform. Tre fickor bak så att du får med dig snacks och annat som är bra att ha nära till hands. Gummerat ryggslut garanterar att tröjan sitter på plats. BioViz® reflexdetaljer för ökad synlighet i trafiken under sämre ljusförhållanden. Har fullängds dragkedja för lättare av- och påtagning samt ventilation under cykelturen. Färg: Phantom/Black Triad 100% återvunnen polyester
 • Shimano Skor Xc501 Mtb Svart Spd 45

  Shimano Skor Xc501 Mtb Svart Spd 45
  Ny mtb-sko från Shimano som hämtar inspiration från värstingskon S-phyre XC9. Här jobbar man med form och funktion för att få en väldigt lätt och aerodynamisk sko med grym passform och utmärkt kraftöverföring till ett väldigt bra pris. Exklusiv sula från MICHELIN® ser till att du inte tappar greppet på berghällarna. Tillverkade av syntetiskt läder med inbyggda meshpartier för bättre andingsförmåga de riktigt varma sommardagarna. Seamless one-piece-konstruktion ger följsam passform och grym komfort, även vid långpass. Passar olika typer av fötter. BOA L6-spänne som omsluter och skapar tryck runt hela foten utan att överbelasta känsliga pressure points på fotens ovansida. Enkelt att göra microjusteringar. Kompletteras med strap längst ner. Styv och mycket lätt kolfiberförstärkt sula. Stifness index 7. Shimano Dynalast-teknik för effektivare rundtramp. Kan utrustas med 18 mm långa dubb (medföljer ej). Vikt: 298 gram (strl.42) Om Shimano Dynalast-tekniken: Genom att ändra sulans och fotens vinkel påverkar man hela rörelsen från bäckenet och nedåt. Resulterar i minskad belastning för kroppen och framför allt mindre kraftförlust. Enkelt beskrivet kan man förklara det med att du har som mest kraft i pedalvarvet när vevarmen är strax efter klockan tre - logiskt eller hur?! Däremot när vevarmen är klockan nio så bromsar du lite ditt andra ben (som då är i klockan-tre-läget). Genom Dynalast minskar man den inbromsande effekten, vilket ger en total effektökning på 5,23%. M.a.o. Dynalast gör dig verkligen till en snabbare cyklist.
 • Gore C5 Gws Insulated Shorts Dynamic Cyan S

  Gore C5 Gws Insulated Shorts Dynamic Cyan S
  Fodrade shorts som du drar på dig när du vill hålla dig varm och hyfsat torr om rumpan och låren. Ett utmärkt förstärkningsplagg som gör så att dina exklusiva cykelbyxor inte slits lika fort. WINDSTOPPER® skyddar mot vind och en hel del väta. PrimaLoft® Silver, lätt foder för effektiv värme. Längsgående dragkedja underlättar av- och påtagning, samt för extra ventilation. Justerbar i midjan. Förböjda knän. Reflexloggor.
 • Tacx Neo 2T Smart Bike Trainer

  Tacx Neo 2T Smart Bike Trainer
  Ny för 2021 är Tacx NEO 2 Smart Trainer den senaste modellen i Neo-serien som under sin relativ korta livstid satt sin prägel på cykelvärlden som förstavalet för den som letar efter maximal prestanda för såväl riktigt seriös träning som blixtrande tävling på Zwift eller annan plattform.Kraftfull, följsam och oerhört tyst är alla egenskaper man önskar sig hos en riktigt habil trainer och Neo har allihop i överflöd! Trainern för dig som söker det bästa.Genom att helt ny elektronik har NEO 2 Smart klart bättre respons på kraft och överföring från motorn. Vilket leder till ännu mjukare cykling jämfört mot sin föregångare. Precis som NEO har den dynamisk tröghet och kompenserar för hastighet, vikt och lutningsvinkel, det säkerställer den mest realistiska känslan. Upplev den vibrerande känslan av cykling på kullerstenar, grus och många andra underlag. En funktion som är unik för NEO 2 och kan användas med Tacx Films och Zwift.Med nydesignade magneter och en omfördelning av rörlig luft innuti trainern blir trainern ännu tystare och stabilare än tidigare.Pedalanalys som mäter den exakta positionen på vänster och höger ben och ger rundtrampsdata.Kan användas med de flesta cyklar utan adapter. Endast cyklar med 135x10 behöver adapter.Inklusive framhjulsstöd.Går enkelt att fälla ihop för att stuva undan.Passar Shimano & SRAM: 8 - 12 delade kassetter.Elkrav: 100-240 Volt.ANT & Blåtand.Maxkraft: 2200 Watt.Max vridmoment: 85 Nm.Maxlutning: 25%.Max bromsstyrka: 250 N.Virtuellt frihjul.Mått (LxBxH): 575 x 750 x 550 mm.Vikt: 21.5 kg.Noggranhet: 32 Neodym-magneter.Stöm-/anslutningsidikator: Multicolour LED, Spot on floor.Ingen kalibrering krävs.
 • Shield Pannier 13L Pair

  Shield Pannier 13L Pair
  Inkluderar två 13 l cykelväskorSkydda innehållet från kraftigt regn eller stänk med vattentäthet i klass IPX4Fäst säkert och ta bort enkelt från 8–16 mm pakethållare utan att använda ytterligare stödHåll papper och småföremål organiserade och skyddade i de tre innerfickornaLyft enkelt väskan från pakethållaren med den löstagbara, vadderade axelremmenHåll dig synlig och säker med fästöglor för lampa på väskans båda sidorÖkad synlighet tack vare de reflekterande panelerna
 • Scott Aspect 950 Green (Kh) M

  Scott Aspect 950 Green (Kh) M
  Aspect är mountainbikes med något snällare och mer komfortabel sittställning, vilket tillsammans med de stora lättrullade 29-hjulen, ger dig en cykel som funkar på både skogsstigar som till vardagspendling. Cykeln har en rapp aluminiumram utrustad med pålitliga Shimano-komponenter. Dessutom med hydrauliska skivbromsar. Mycket robust och pålitlig brukscykel med snabba och lättrullade 29-hjul. Aspect 950 funkar också som instegs-MTB på stigar i skogen. Dämpad framgaffel med hydraulisk LockOut-funktion. 100 mm slaglängd. Ramen har även skruvhål för skärmar, pakethållare mm. Finns i många storlekar och passar då både stora och små.
 • Five Ten Freerider Pro Mtb-Skor Dam Svart/Blå 41

  Five Ten Freerider Pro Mtb-Skor Dam Svart/Blå 41
  Five Ten Freerider är en legendarisk sko som också är Five Tens mest sålda modell genom tiderna. Här är efterträdaren Freerider PRO, en mycket teknisk sko och helt uppdaterad doja som utan problem kommer att axla bördan. Har vissa features som gör skon mer mångsidig - funkar till allt med plattformspedaler, från trail till lättare DH. S1™ dotty outsole, mycket stabil och greppsäker sula. Har dessutom punktformat mönster för att maximera greppet mot plattformspedalerna. Tillverkad i slitstarkt, vädertåligt och snabbtorkande konstläder. Extra förstärkt tåbox, även ovansidan, i material som hårdnar vid islag. Skyddar tårna mot stockar och stenar. Mellansula i dämpande PU-material. Ventilationshål. Styv glasfibersula för att bli pedaleffektiv, ändå skön att gå i. Har klassisk snörning och ej SPD. Urtagbar innersula.
 • Pearl Izumi Elite Escape Amfib Tight Dam Svart L

  Pearl Izumi Elite Escape Amfib Tight Dam Svart L
  För dig som tänker Här ska det cyklas när andra veklingar har istappar i näsborrarna. Vinterbyxornas värsting Pearl Izumi AmFIB har blivit uppdaterad med supermaterialet PI DRY™, som du kan läsa mer om längre ner. Byxans front är i kraftigare AmFIB® Softshell-material som är vind- och vattentätt och med den flossade fleece insidan håller värmen mycket bra. På byxans baksida sitter det nya PI DRY™-materialet som känns som vanlig lite tjockare lycra. Det är stretchigt och rörligt som vanlig lycra. Det andas lika bra som vanlig lycra och väldigt vattenavisande. Ger en byxa som klarar en del regn och vattenpölar, och samtidigt har mycket bra rörlighet (för att vara så tjock) och grym andningsförmåga. Här utan hängslen och utformad för tjejer. Dragkedjor vid anklarna underlättar av- och påtagning. Liten invändig nyckelficka. Reflexdetaljer i BioViz-utformning, som uppfattas bättre av ögat och ger bättre säkerhet i trafiken. Utan stoppning i grenen, du använder helt enkelt dina vanliga favoritcykelbyxor undertill. Om materialet PI DRY™. Ni känner säkert till material som Gore-Tex eller Windstopper, membran som lamineras med ett tyg. Ett annat sätt är att ta ett tätt stickat tyg och lägga en beläggning på detta, eller som oftast en impregnering. Impregnering som kallas DWR, är inte alltid miljövänligt och som alla vet - det försvinner med tiden. PI DRY™ är helt unikt, här är varje individuell tråd behandlad. Gör att materialet är snudd på vattentätt och egenskaperna bibehålls även efter hundratals tvättar. Materialet blir dessutom lika mjukt och följsamt som vanlig lycra och går utan problem att ha direkt mot huden. PI DRY™ är däremot inte vindtätt - men som sagt mycket tåligt mot vatten. Lite konstigt, men en vattenmolekyl är som bekant större än en dito luft (gas). Summarum - vattnet rinner av PI DRY™, samtidigt som det andas bättre än något liknande material.
 • Sigma Nugget Ii

  Sigma Nugget Ii
  WOW! En supersmutt liten bakdiod som dessutom är uppladdningsbar OCH till kanonpris!!! Luktar storsäljare lång väg och finns den här kvar på hyllan i vinter kommer jag att kapa lilltån (inte min egen. Reds anm.). Hjälper sig att synas och bli trafiksäker i både mörka och upplysta miljöer. Synlighet: 400 m. Brinntid 8 tim. Synlig från sidorna. Uppladdningsbara batterier. Micro USB-kabel ingår. Laddningstid: 2 tim. Tvåstegs batteri-/laddningsindikator. Fresnel lens. Specialutvecklad för att ge bra ljusspridning på små belysningar. Två-stegs batteriindikator. Enkel montering på sadelstolpen utan verktyg. Vattentåligt hölje (IPX4). Mått: 45x29 mm. Vikt: 24 gr.
 • Bontrager Inform Biodynamic Innersula Medel Gul 39-41.5

  Bontrager Inform Biodynamic Innersula Medel Gul 39-41.5
  Bontrager inForm BioDynamic-sulor är utvecklade i samarbete med Superfeet och framtagna för att öka din komfort och kraftöverföring, samtidigt som du radikalt minskar värk och skaderisk. Prova i butik på vår fotvalvstestare vilket typ av fotvalv du har och med stöd från rätt sula kan du bli en nöjdare och bättre cyklist. Se gärna filmen. Konstruerade för perfekt fotkontroll vid cykling. 3D Arch Pillar optimerar fotvalvsstödet och korrigerar felaktig knävinkel. Gjuten hälförstärkning. inForm BioDynamic optimerar dina naturliga rörelser vilket gör dig mer krafteffektiv. Sulan finns i tre höjder för fotvalvet; hög (blå), medium (gul) och låg (röd). Vi är alla olika, så också våra fötter. Visste du att din fot har 28 ben, 16 leder, 107 ligament och 27 muskler? Just vid cykling är det ofta ganska många timmar i sadeln det kan handla om, och att då sitta med ett stöd för foten som inte gör jobbet kan bli kostsamt. Det är också din fot som står för din slutgiltiga kraftöverföring och den utsätts för stor belastning. Vid felaktigt belastning får man ganska snabbt domningar (fryser, värk etc.), samt att du riskerar felaktig vinkel på knän.
 • Shimano Me301 Enduro Skor Svart 45

  Shimano Me301 Enduro Skor Svart 45
  Den inför 2019 nya och prisvärda ME301-skon ger dig många grundläggande egenskaper redan under tusenlappen. Har slitstark ovandel i syntetläder med tre spännen i Cross X Strap-teknik, där infästningen för respektive spänne är placerade på olika sidor för att minimera tryckzoner över foten. Överst ett klickspänne som också hjälper till att få ett bredare och jämnare tryck över vristen. Sulan har differentierad vridstyvhet; för att följa fotens rörelse utan att tappa i kraftöverföring. Som cyklist märker man att det blir lättare att följa med cykelns rörelse och får bättre balans i teknisk körning. Skon blir också skönare att både cykla med och att gå i. Är förstärkt i tåboxen och sulan har ett greppsäkert gummi även på blöta underlag. SPD-fäste. Allround MTB-sko som naturligtvis även funkar till annan cykling än just MTB.
 • Specialized Epic Comp Carb/Oil/Flksil M

  Specialized Epic Comp Carb/Oil/Flksil M
  Att Specialized ger oss allt vi kunnat önska oss, och dessutom lite till, hos den nya Epicen känns givet. I nästan två årtionden har Epic stått som en av de obestridda kungarna på XC-tronen och med nya Epic etablerar man sin position ytterligare. Vi får nämligen allt vi kan förvänta oss av en modern XC-raket med en i grunden lång, låg och slack geometri som med stor framgång placerar cyklisten i cykeln istället för ovanpå - något som tillsammans styrvinkeln på 67.5 grader ger an avsevärt bättre kontroll när det stökar och bökar, helt utan kompromiss på drivet på platten eller uppför. Andra spännande nyheter är det omarbetade Brainsystem och (SÅKLART!) en märkbart lägre vikt. Utsökt FACT 11m-kolfiberram som är superlätt och mycket responsiv. Rider-First Engineered™ innebär bl.a. att varje rör är unikt utformat för varje storlek. Ger max prestanda till lägst vikt, samtidigt som Epic får samma unika egenskaper och körkänsla oavsett du är stor eller liten. Snygg invändig vajerdragning och stabila genomgående hjulaxlar. 100 mm slaglängd såväl fram som bak. Länkage och dämpningen bak styrs av den eminenta och uppdaterade Brainteknologin. Baktriangeln, tillverkad i FACT 11m-kolfiber ökar kraftöverföringen jämfört med tidigare modeller samtidigt som det sänker vikten på hela ekipaget - lätt är rätt! På den nya Epicramen har man plockat bort Horst-link länkaget i bakswingen. Den kunde erbjuda ca. 3% rörlighet, vilket man nu istället har ersatt med inbyggt flex i kedje- och sadelstag. Vilket spar vikt (39%). Ny raceanpassad geometri. Det för att dagens crosscountrybanor på världscupen har blivit mer tekniskt utmanande, och då vill man naturligtvis få till en hoj som bättre fixar det. Har bl.a. lite flackare gaffelvinkel, för att inte få stopp lika lätt mot större hinder. SWAT - integrerat förvaringssystem. Hjul och däck är Tubeless-ready. Shimano SLX rakt igenom säkerställer bromsverkan utan jidder och växlar som levererar när det verkligen gäller. Allt till ett pris som låter dig slippa sälja av ett organ eller två för att ha råd med hojen!
 • Bontrager Foray Mtb-Skor Grön 46

  Bontrager Foray Mtb-Skor Grön 46
  Populär och prisvärd modell från Bontrager som funkar till träningspass på MTB:n eller till pendling till jobbet. Har kompositsula som kanske inte är riktigt lika superstyv, men genererar då lite mer komfort vilket är guld för den som inte är på elitnivå. Har Bontragers inForm Pro-läst med ergonomiskt utformad passform som optimerar kraftöverföring och effekt. Yttersula i Tachyon-gummi ger gott grepp i alla typer av terräng. Ovansida i Gnarguard-material som ger ett extra slitageskydd mot stenar och grenar, plus extra gummiförstärkning för att skydda tårna. Fastsättning med BOA L6-vridspänne som ger exakt tvåvägsinställning. SPD-fäste
 • Bontrager Sko Circuit Herr 43 Svart

  Bontrager Sko Circuit Herr 43 Svart
  Exklusiv i känsla och utseende, men prislappen är åt andra hållet. Bontragers racersko Circuit är verkligen en prisvärd modell i segmentet. Har den unika kompositsulan Power Truss, där man lyckats skapa en styv sula som samtidigt håller nere vikten och inte kostar som en motsvarighet i kolfiber. Med Bontragers ergonomiskt utformade inForm Race-läst får man mycket bra passform och kraftöverföring. Något generösare tåbox som ger komfort för hela långpasset. Ovansida i slitstarkt konstläder med ventilationspaneler. Fastsättning med det smutta BOA L6-vridspännet som ger exakt inställning. Passar pedalsystem SPD-SL och Look, men har även spår för SPD-pedaler. Färg: Svart.
 • Scott Aspect 950 Green (Kh) Xl

  Scott Aspect 950 Green (Kh) Xl
  Aspect är mountainbikes med något snällare och mer komfortabel sittställning, vilket tillsammans med de stora lättrullade 29-hjulen, ger dig en cykel som funkar på både skogsstigar som till vardagspendling. Cykeln har en rapp aluminiumram utrustad med pålitliga Shimano-komponenter. Dessutom med hydrauliska skivbromsar. Mycket robust och pålitlig brukscykel med snabba och lättrullade 29-hjul. Aspect 950 funkar också som instegs-MTB på stigar i skogen. Dämpad framgaffel med hydraulisk LockOut-funktion. 100 mm slaglängd. Ramen har även skruvhål för skärmar, pakethållare mm. Finns i många storlekar och passar då både stora och små.
 • Pearl Izumi Elite Escape Sf Ss Tröja Svart/Grå S

  Pearl Izumi Elite Escape Sf Ss Tröja Svart/Grå S
  De ständigt populära Elite-tröjorna kommer till 2018 med Semi-form fit. D.v.s. med lite lösare passform för den som inte vill ha det slimmade tighta utseendet. Så nu kan du vara snygg oavsett du rullar i klungan eller sitter i godan ro med en kopp espresso på cykelfiket. Elite Escape är en skön och teknisk cykeltröja i fukttransporterande Transfer-material med solreflekterande In-R-Cool-teknik, vilket summerar i ett plagg som håller dig torr, sval, fräsch och redo att prestera. Har fullängds dragkedja, gummerad resår i nederkant och med reflexdetaljer. Baktill sitter det tre vanliga ryggfickor, samt två mindre vinklade fickor för t.ex. energigel.
 • Bontrager Cambion Mtb-Skor Svart 44

  Bontrager Cambion Mtb-Skor Svart 44
  Om du är sugen på en riktigt fin MTB-sko kan vi rekommendera att du kommer in till butik och provar Cambion. Ett par rena prestandapjuck från Bontrager! Är designad för XC-långlopp med fokus på högsta prestanda på tävlingsnivå, samt komfort för långa cykelpass. Med Bontragers inForm Pro-läst med ergonomiskt utformad passform får man optimerad kraftöverföring och effekt. Silver Series undersula med kolfiber/glasifber-komposit ger extra styvhet till skon. Snörning med BOA IP1-vridspänne för exakt tvåvägsinställning. Uppbyggd innersula och strävare material i hälen för att hålla foten på plats.
 • Trek X-Caliber 7 Hjul: 27,5

  Trek X-Caliber 7 Hjul: 27,5
  X-Caliber 7:an bör vara en högintressant kandidat för alla vill ha en allround MTB, som både kan vara en stryktålig brukscykel och som står redo för att kunna ge sig ut på stigar i skogen. RockShox Air-gaffeln har ställbar rekyl och kan ställas in efter cyklistens vikt, en kvalitetskomponent som inte förekommer så ofta på en mountainbike i den här prisklassen. Har även LockOut-funktion. Fin aluminumram med invändig vajerdragning och trevlig lättcyklad geometri. Smart Wheel Sizing innebär att du får det snabbaste hjulet som passar ramen. 29-hjul på större ramar och 27,5-hjul på de mindre (Ram: XS & S har 27,5-hjul). Shimanokomponenter med 10 växlar, singelklinga fram och stabila hydrauliska skivbromsar. Ramen är förberedd för skärmar och pakethållare. Barnstol? - inga problem. Många storlekar, passar stora som små.
 • Lezyne Laser Drive

  Lezyne Laser Drive
  Om du går igång på belysning, så bör du nog ta en lugnande tablett innan du spanar in den här. Den skjuter laser på marken. Ja, du läste rätt... LASER! Den till synes oansenliga lilla Laser Drive är allt annat än oansenlig när den väl kommer till liv. Med en ljuseffekt på hela 250 lumen och med två markerande laserlinjer på marken, kan inte ens en halvblind mobilpratande taxichaffis missa när du kommer. Max styrka: 250 lumen. Unikt laserläge som markerar två laserlinjer på marken för att indikera ett säkerhetsavstånd. Har hela 11 belysningslägen, varav flera underhållande pulserande/blinkande lägen, som samtidigt gör dig än mer synlig. Förutom laser så har den även två Daylight mode för ökad säkerhet dagtid. Är uppladdningsbar via integrerad USB-sticka, vilket är enkelt och smidigt. Har senaste teknikens uppladdningsbart batteri och diod visar batteriindikation. Enkel fastsättning, passar runda och aerosadelstolpar. Är i gediget och vädertålig utförande. Med 180° synbarhet, syns lampan tydligt från sidan. Återgår till det senast använda ljusläget efter avstängning. Vattentät. Prisbelönad Design & Innovation award. Max batteritid: 17,5 timmar. Uppladdningstid: 2 timmar. Vikt: 84 gr.
 • Pearl Izumi Handskar Select Svart Xxl

  Pearl Izumi Handskar Select Svart Xxl
  Select har genom åren blivit något av en favorit hos många cyklister. Komfortkänslan är hög samtidigt som priset är lågt. Slitstarkt syntetiskt läder med 4-vägsstretch. Bra passform och lätt att rengöra. Gelstoppning på utsatta ställen i handflatan. Frotté på tummen för att kunna torka bort svett. Stängning med kardborrestrap. Dragflikar gör det lättare att ta av handsken.
 • Vaude Carbo Guide Bag

  Vaude Carbo Guide Bag
  Vaude Carbo Guide Bag är en kompakt cykelväska som enkelt monteras med hjälp av kardborreband på cykelns topprör och ger dig smidig tillgång till exempelvis energy bars eller andra nödvändigheter d...
 • Gore C7 Long Distance Bib Shorts+ Svart M

  Gore C7 Long Distance Bib Shorts+ Svart M
  Spenderar du riktigt långa dagar i sadeln timme efter timme och behöver maximal komfort? Då är det här ett par byxor för dig. Dom heter ju till och med Long Distance! I utvecklingen av modellen har Gore jobbats tillsammans med självaste Fabian Cancellara för att skapa ett par cykelbyxor som lever upp till de högt ställda kraven hos seriösa långdistanscyklister. Prestandan är självklart i fokus men det är komforten som tar strålkastarljuset. Med ett oerhört mjukt och följsamt material säkerställer man att byxorna inte skaver och de kräver minsta möjliga energi för att stretcha. Avancerad och exklusiv EXPERT LONG DISTANCE-vaddering erbjuder superkomfort. Har Windstopper framtill som skyddar från vinden. Ultramjukt material som genom en väldigt fin väv skapar en känsla av en andra hud. Väldigt mjukt och väldigt följsamt! Helt platta och breda hängslen sitter riktigt skönt och håller byxorna och vadderingen på exakt rätt ställe. Silikondetaljer i benslutet håller bensluten på plats. Elektronikficka på ryggen. Reflexdetaljer. Opaque finish fabric är ett material som torkar supersnabbt. Byxan känns alltid torr.
 • Gore C3 Dam Tröja C Rosa/Röd 38

  Gore C3 Dam Tröja C Rosa/Röd 38
  Cykeltröja som sitter bra, andas bra, känns bra och har hög kvalitet. Svårt att inte gilla då den dessutom är riktigt prisvärd! Ett plagg som fungerar oavsett om du ska ut på en träningsrunda eller cykla till jobbet och vill ha både looken och funktionen hos en riktig cykeltröja. Har en kroppsnära passform som inte fladdar i vinden och som följer kroppens naturliga rörelser och former. Är längre i ärmarna och ryggslutet för att sitta som bäst när man är på hojen. Lätt och smidigt material som andas. Klassiska fickor på ryggen som rymmer både telefon, plånbok samt en gel och en banan för de lite längre rundorna. Reflexdetaljer på alla sidor hjälper till att synas i dåliga ljusförhållanden.
 • SCOTT SCALE 965 2020 M

  SCOTT SCALE 965 2020 M
  Ska du cykla Downhill? Coolt! Men titta vidare... Här har vi nämligen ett stycke cykel som är ganska dåligt på just detta men som är ball på ett helt annat sätt! För lika dålig som den är på tekniska utförskörningar är den brutalt snabb på enklare underlag och snackar vi långa klättringar på krävande långlopp är det här kärleksbarnet mellan en bergsget och en rymdraket! I modell 965 hittar man en tilltalande kombination av prestanda och pris. Den stabila aluminiumramen är både lätt och hållbar samtidigt som den luftdämpade gaffeln från RockShox erbjuder följsamhet gemtemot underlaget. Man får dessutom ta del av Shimanos moderna 12-delade drivlina i form av SLX-serien. Utrustad med Shimanos SLX-drivlina med singelklinga fram som ger rakare kedjelinje, så du inte slösar bort några watt i onödan. Du slipper dessutom framväxel - lägre vikt och mindre som kan strula! RockShox-gaffel som du kan låsa med ett RideLoc-reglage från styret.
 • Scott Speedster Gravel 10 Xs49

  Scott Speedster Gravel 10 Xs49
  Ursnygga Gravel 10:an med sprillans nya Shimano GRX 800-komponenter måste vara en dröm för den som vill cykla när som helst, var som helst, i ur och skur. En Gravel Bike med lite piggare och sportigare känsla som kommer att bli en pålitlig och långlivad bekantskap. Den mycket kompetenta Speedster Gravel 10 står redo som pålitligt träningsredskap och den duger minst lika bra som stryktålig och snabb vardagscykel. Scott Speedster Gravel är snygga, välbyggda hojar till rätt pris och med den rätta rejskänslan för att tilltala pendlingsmotionären. Speedster Gravel 30 har den nya komponentserien från Shimano, dedikerad för Gravel Bikes - Shimano GRX 800. Vi lovar, du kommer gilla den! Ramen har snygg invändig kabeldragning, extra utrymme för bredare däck och skruvhål för exempelvis skärmar, flaskställ, pakethållare mm. Utrustad med vibrationsdämpande kolfibergaffel, lättrullade fina Schwalbe-däck och inte minst - hydrauliska skivbromsar från Shimano GRX 800. Kommer i många storlekar och passar alla. En hoj utan svagheter och ett riktigt bra val för den som cyklar mycket och ställer höga krav på funktionalitet. MER OM SHIMANO GRX >>
 • Vaude Augsburg Iii 14L Phantom Svart M

  Vaude Augsburg Iii 14L Phantom Svart M
  Nya Augsburg trean är en riktig läckerbit till väska för vardagsbruk. Är cykelväska, office bag och axelremsväska, allt i ett. Med sina 14 liter rymmer den det viktigaste, plus att den har ett fack för 13,3” laptop, alternativt en padda. Är helt vattentät med svetsade sömmar och med fickor och fack, plus vadderad och avtagbar axelrem. Fästkrokarna (QMR) för pakethållaren kan man enkelt ta bort om man vill ha en mer vardaglig look. Tillverkad i återvunnet material, är PVC-fri och med miljöneutral tillverkningsprocess. Volym: 14 l.
 • Gore ® Gore-Tex Infinium™ Thermo Split Gloves 11 Svart

  Gore ® Gore-Tex Infinium™ Thermo Split Gloves 11 Svart
  En härlig trefingershandske för dig som vill hålla igång även under vinterhalvåret. Är i Gore-Tex Infinium™-teknik och då en handske med stretch och med en mix av material som gör att den blir helt vindtät och står emot vatten mycket bra. Har partier som andas mycket bra vilket gör modellen grymt mångsidig! Förutom cykling så funkar den till längdskidor, löpning mm. GORE-TEX INFINIUM™ & WINDSTOPPER® - Helt vindtät, extremt bra andningsförmåga och mycket vattenavvisande. Trefingershandske som är värmeeffektiv samtidigt som du smidigt kan sköta reglage och knappar. PrimaLoft® - ett lätt och värmeeffektivtt foder. Handskens insida med silikonprint och förstärkningar. Pekfinger och tumme är Touchscreen-kompatibel. Lång elastisk mudd över handleden som inte bylsar sig mot din jacka. Reflexloggor. Är något mindre i storlekarna, gå upp en storlek om du är osäker. Unisex. Multipurpose. Vikt: 138 gr. Färg: Svart.
 • Saris M2 Wheel, Trainer

  Saris M2 Wheel, Trainer
  Bastränare med 1500 watt, max 15% lutning. Montera din cykel på SARIS cykelställ för att enkelt cykla inomhus. Passar: QR 120 mm, 130 mm & 135 mm, Thruaxle 142x12 mm & 148x12 mm (TA-adapter ingår ej). Anslutningar: ANT+, FE-C, Bluetooth FTMS standard. Inkluderar strömförsörjning, snabbutlösningsspett och användarmanual.
 • Thule Sprint 569 Cykelhållare För Takräcke (Gaffelmontering)

  Thule Sprint 569 Cykelhållare För Takräcke (Gaffelmontering)
  Thules mest avancerade cykelhållare för takräcke, perfekt för känsliga kolfiberracers. Med det patenterade AcuTight-klämfästet som ”klickar” när optimalt fäste om framgaffeln uppnås. Mjuka och elastiska RDT-material (Road Dampening Technology) är integrerade i hållarens fästen för att dämpa stötar och vibrationer. Låsbara spännband med RDT fäster bakhjulet på ett säkert sätt utan att skada fälgen och ger extra säkerhet och stabilitet. Sprint 569 är teleskopisk och ger enkla anpassningsmöjligheter för både cykeln och fordonet. Maxvikt per cykel är 17 kg. Låsbar – cykeln kan låsas fast i cykelhållaren som i sin tur kan låsas fast i lasthållaren (lås ingår). T-spårsadaptrar (20x20 mm) ingår för att montera cykelhållaren direkt i lasthållarrör med T-spår. Uppfyller City Crash-normen. Se gärna film och fler bilder ovan.
 • Vaude Aqua Back

  Vaude Aqua Back
  Vaude Aqua Back är en vattentät cykelväska gjord i Tyskland. Väskan har en rullstängning som låter dig justera storleken och gör den garanterat vattentät. Den har också en extra invändig ficka som ...
 • Garmin Edge 530 Cykeldator Gps Svart

  Garmin Edge 530 Cykeldator Gps Svart
  Strax efter att cykeln uppfanns år 1885 släppte Garmin sin första Edge-modell och nästan lika länge som vi rullat på två hjul har den serie cykeldatorer hjälpt oss visa relevant data på ett lättillgängligt sätt. Nu är det alltså dags för nästa uppdatering i form av modellerna Edge 530 och Edge 830 och med tanke på hur framgångsrika tidigare modeller varit och, kanske framför allt, hur kompletta de känts kan vi inte låta bli att undra om det är möjligt att bli ännu bättre? Jo tack - i den nya serie får vi inte bara en förlängd batteritid och snabbare processor utan också en rad nya spännande funktioner som alltså inte funnits alls i tidigare modeller. Självklart inte på bekostnad på tidigare funktioner som alla finns kvar i samma alternativt uppdaterad och förbättrad version. LÄS MER HÄR >> Slimmad & kompakt design samma som Edge 520/820 men med en större display på hela 2.6. Kan anslutade till Garmin Charge Power Pack för att i stort sett göra batteritiden obegränsad. Kan anslutas via ANT+, BT, BLE, Wi.Fi Sensorer: GPS, GLONASS, Galileo, Altimeter, Ambient Light Sensor Accelerometer, Magnetometer. Batteritid: 24 timmar med normal användning och upp till hela 48 timmar i batterisparläge. Analysverktyg för bland annat följande data: Vo2, återhämntning, träningsbelastning, värme/höghöjd-acklimatisering och nutrition. Automatiskt FTP och Watt/kg med nya Power Curve-funktionen. Ny Climb Pro funktion som ger klättringspecifik data när man cyklar uppför. MTB Performance Metrics mäter cykeldynamik. Mängd, distans och lufttid när man hoppar. Nya Grit och Flow-data som mäter svårigheten på tekniska partier i skogen. Träningspass kan synkas direkt med tredjepartsprogram som Training Peaks.
 • Shimano Skor Xc501 Mtb Svart Spd 40

  Shimano Skor Xc501 Mtb Svart Spd 40
  Ny mtb-sko från Shimano som hämtar inspiration från värstingskon S-phyre XC9. Här jobbar man med form och funktion för att få en väldigt lätt och aerodynamisk sko med grym passform och utmärkt kraftöverföring till ett väldigt bra pris. Exklusiv sula från MICHELIN® ser till att du inte tappar greppet på berghällarna. Tillverkade av syntetiskt läder med inbyggda meshpartier för bättre andingsförmåga de riktigt varma sommardagarna. Seamless one-piece-konstruktion ger följsam passform och grym komfort, även vid långpass. Passar olika typer av fötter. BOA L6-spänne som omsluter och skapar tryck runt hela foten utan att överbelasta känsliga pressure points på fotens ovansida. Enkelt att göra microjusteringar. Kompletteras med strap längst ner. Styv och mycket lätt kolfiberförstärkt sula. Stifness index 7. Shimano Dynalast-teknik för effektivare rundtramp. Kan utrustas med 18 mm långa dubb (medföljer ej). Vikt: 298 gram (strl.42) Om Shimano Dynalast-tekniken: Genom att ändra sulans och fotens vinkel påverkar man hela rörelsen från bäckenet och nedåt. Resulterar i minskad belastning för kroppen och framför allt mindre kraftförlust. Enkelt beskrivet kan man förklara det med att du har som mest kraft i pedalvarvet när vevarmen är strax efter klockan tre - logiskt eller hur?! Däremot när vevarmen är klockan nio så bromsar du lite ditt andra ben (som då är i klockan-tre-läget). Genom Dynalast minskar man den inbromsande effekten, vilket ger en total effektökning på 5,23%. M.a.o. Dynalast gör dig verkligen till en snabbare cyklist.
 • Spinningskor Shimano IC300W Grön Dam Sko 40

  Spinningskor Shimano IC300W Grön Dam Sko 40
  Shimano IC300 är cykelskor speciellt designade för spinning. Skorna har överdel i meshmaterial som ger bra ventilation.Gummisula på undersidan?
 • Specialized Enduro Comp Carbon 29 Aqa/Flored/Blk S4 2020

  Specialized Enduro Comp Carbon 29 Aqa/Flored/Blk S4 2020
  När det kommer till premiumhojar för enduro, ja då är just Specialized Enduro svårslagen sett till krona för krona. Helt ny kolfiberram med Down Hill-DNA från Demo, även bakswingen är i kolfiber. Utrustad med fyrkolvsbromsar, hisspinne, Eagle drivlina och fina justerbara dämpare från RockShox. Hojen är byggd för att prestera på topp när det gäller som mest. Och nu uppdaterad med hela 170 mm fjädringsväg är den ändå mer lättcyklad än någonsin. Om livets goda mäts i slaglängd på jonnen, då ligger Specialized Enduro bra nära himmelriket. Ny ram, ny geometri, nytt länkage och dämpnings set-up och mer fjädringsväg. 170 mm både fram och bak. I kombination med ny ram/dämpning har Enduro också lägre och mer centrerad vikt, hojen blir slickad mot underlaget och du får en mer responsiv hoj med bättre kontroll och manövrering. Blir snabbare utför OCH effektivare och snabbare uppför. Ny lösning gör att man har skruvat till dämpningens progressivitet och hojen är mjukare vid små stötar, medan dämpningens sista 30% är byggd för att klara av hårda stötar bättre. Vilket ger Endoro ett bredare register och den klarar alla typer av terräng. Ram och dämpning är anpassad efter respektive storlek, oavsett du är stor eller liten får du samma upplevelse och prestanda. Kommer i tre utföranden, eller storlekar, där du väljer längd efter din körstil. Vill du ha en mer lekfull cykel - välj en kortare ram. Eller mer stabil - välj en längre. FACT 11m, finaste kolfiber i både ram och bakswing. Med 29 S3 Enduro Race Geometry, invändig vajerdragning och den integrerade förvaringsluckan SWAT™ Door. En grymt smart och snygg lösning där du får med dig prylarna för turen. Snygga och stryktåliga skydd integrerade på kedjestag och underröret. Stabila Roval 29”-hjul med Butcher-däck med extra förstärkta trail-däcksidor och GRIPTON® gummiblandning. Däck och hjul är också TubelessReady. Intresserad? Please, se film i bildspelet. SRAM NX Eagle 1x12-delad drivlina, bra funktion och hög driftsäkerhet. RockShox dämpare fram och bak, hög driftsäkerhet och inställningsmöjligheter. Kraftfulla bromsar SRAM Code R med 4-kolvs-ok och 200/180mm's skivor. Bra när det ska gå fort! Har dessutom en praktisk Chain guide som ser till att kedjan håller sig i skinnet. Steglös justerbar hisspinne X-Fusion Manic, som också har ett smidigt upp&ner-reglage på styret. 170 mm på S4 och S5. 150 mm på S3.
 • Bontrager Circuit Racerskor Röd 43

  Bontrager Circuit Racerskor Röd 43
  Exklusiv i känsla och utseende, men prislappen är åt andra hållet. Bontragers racersko Circuit är verkligen en prisvärd modell i segmentet. Har den unika kompositsulan Power Truss, där man lyckats skapa en styv sula som samtidigt håller nere vikten och inte kostar som en motsvarighet i kolfiber. Med Bontragers ergonomiskt utformade inForm Race-läst får man mycket bra passform och kraftöverföring. Något generösare tåbox som ger komfort för hela långpasset. Ovansida i slitstarkt konstläder med ventilationspaneler. Fastsättning med det smutta BOA L6-vridspännet som ger exakt inställning. Passar alla pedalsystem.
 • Scott Road Comp Boa Reflective Racerskor Grå 47

  Scott Road Comp Boa Reflective Racerskor Grå 47
  Landsvägsskor i reflekterande material som gör dig klart mycket mer synlig. Riktigt fin anatomiskt utformad sko med BOA L6-vridspänne som gör att komfort och effekt är på topp, även efter en lång dag i sadeln. Justerbart Boa® L6-spänne som behagligt kramar fast foten och hjälper till att få ett bredare och jämnare tryck över vristen. Karborrestrap för tåboxen. Reflekterande material på ovansidan. BioMotion - reflex+rörelse för ökad synlighet. Sport Fit-läst. Något mer volym för ökad komfort. ErgoLogic innersula för ökad komfort. Ventilerande meshpaneler och laserperforerad med små ventilationshål. Förstärkt tåbox. Styv glasfiberförstärkt kompositsula Fäste för SPD-SL, Look, KEO. Vikt: 295 gr (stl.42).
 • Elite Trainer Direto XR

  Elite Trainer Direto XR
  Elites senaste topptrainer är ännu mer kraftfull, solid och och tystare än sina föregångare.. Dessutom extremt lätt att komma igång med och oerhört användarvänlig. Uppdateringar från den redan väldigt omtyckta föregångaren Direto X inkluderar en ökad maxbelastning från 2100W till 2300W samt en lutningssimulering som ökar från 18% till hela 24%! Man får här alltså ett extremt kompetent paket som ger en oerhört verklighetstrogen känsla, även när du tar dig an de brantaste klättringarna på Zwift! Kommer färdigmonterad med en 11-28 kassett från Shimano. Total tid från hemkomst med din nya trainer till du kan börja cykla är alltså under 5 minuter! (beroende på hur snabb du är på att byta om) Givetvis kompatibel med alla typer av appar och populära träningsprogram, kopplar upp mot ANT+, ANT+ FE-C, & Bluetooth Smart. Direktdriven. Du tar bort cykelns bakhjul och fäster cykeln i bakgaffeln. Inget oljud eller slitage från däcket, är stabil och med cykellik känsla. Mycket tyst. Nya generationens av totalt interaktiva trainers. Med Bluetooth Smart, ANT+ och FE-C är den kompatibel med alla typer av appar och mjukvara. Som: Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Kinomap, Bikevo och My E-Training. Passar till alla tablets och smartphones med iOS, Android. OBS! Till PC/Mac med OSX och Windows behövs ANT-dongle. Watt mäts med +/- 1,5% noggranhet, vilket bland de absolut noggrannaste på marknaden. Simulerar lutning upp till 24%, med 2300 watt vid 40 km/h. Vikt svänghjul: 4,2 kilo. Broms: Magnetbroms & elektronisk broms Kompatibel med 9/10/11-delat Shimano, SRAM och Campagnolo. Kassett ingår ej. Passar racer och de flesta typer av cyklar med utanpåliggande växlar (MTB, Gravel, Cyclocross och hybrider). Funkar till all typ av träning (distans, sprint, intervall, watt mm) och levererar data med hög noggrannhet. Enkel montering och uppstart. 3:dje part sensor kompatibel: Ja Går att fälla ihop och har ett bärhandtag. Pedaling analysis option. Till Elite's träningsprogram My E-Training, som medföljer gratis 36 månader, kan du uppgradera med ett analysprogram för ditt rundtramp. Mäter via OTS kraften i rundtrampet på 12 punkter. Hjälper dig att få det där lilla extra. Möjligheterna till tränings-, test-, tävling- och analysprogram är i princip obegränsade. Beror mest på vilket aktuellt träningsprogram du väljer att använda för stunden. Strömsladd ingår (220 v).
 • Bontrager Circuit Racerskor Röd 46

  Bontrager Circuit Racerskor Röd 46
  Exklusiv i känsla och utseende, men prislappen är åt andra hållet. Bontragers racersko Circuit är verkligen en prisvärd modell i segmentet. Har den unika kompositsulan Power Truss, där man lyckats skapa en styv sula som samtidigt håller nere vikten och inte kostar som en motsvarighet i kolfiber. Med Bontragers ergonomiskt utformade inForm Race-läst får man mycket bra passform och kraftöverföring. Något generösare tåbox som ger komfort för hela långpasset. Ovansida i slitstarkt konstläder med ventilationspaneler. Fastsättning med det smutta BOA L6-vridspännet som ger exakt inställning. Passar alla pedalsystem.
 • Scott Contessa Scale 940 (Eu) S

  Scott Contessa Scale 940 (Eu) S
  Alltid populära Scale med aluminiumram, här i form av modell 965 som är en stryktålig och prisvärd hoj med hög lägsta nivå. Lätt aluminiumram, med samma geometri som tävlingsmodellerna i kolfiber. Är brutalt snabb på enklare underlag och med bra balans vid teknisk körning. Lätt och rapp aluminiumram med Boost-standard och snyggt invändig vajerdragning. Utrustad med Shimanos moderna 12-delade SLX-drivlina med singelklinga fram, som ger rakare kedjelinje, så du inte slösar bort några watt i onödan. Du slipper dessutom framväxel - lägre vikt och mindre som kan strula! Den luftdämpade RockShox-gaffeln erbjuder följsamhet gemtemot underlage och du kan smidigt låsa den med ett RideLoc-reglage från styret. Lättrullade 29-hjul med bra XC-däck från Maxxis. Pålitliga hydrauliska skivbromsar från Shimano.
 • Tacx Booster, Trainer

  Tacx Booster, Trainer
  Tacx Booster är den mest kraftfulla basic trainern. Redan vid låg hastighet kan den kraftfulla magnetbromsen generera högt motstånd. Ett reglage på styret ger dig möjlighet att ställa in nivån på motstånd genom att välja ett av tio olika lägen. Detta gör Booster mycket lämplig för kraftbaserade träningspass. Tacx Booster passar dig som vill ha en enkel men kraftfull trainer och inte har behovet av att koppla upp dig till appar eller liknande. TYST Booster är den enda basic trainern med ett slutet motstånd och som reducerar ljud. INTERVALLER OCH KRAFTFULL TRÄNING Den kraftfulla magnetiska bromsen hos Booster möjliggör intensiva intervalsessioner och kraftbaserade träningspass. REALISTISK KÄNSLA Booster har ett verkligt svänghjul som genererar en realistisk vägkänsl
 • Saris Fluid2, Trainer

  Saris Fluid2, Trainer
  Bastränare med progressivt motstånd. Montera din cykel på SARIS cykelställ för att enkelt cykla inomhus. Passar: QR 120 mm, 130 mm & 135 mm, Thruaxle 142x12 mm & 148x12 mm (TA-adapter ingår ej). Inkluderar snabbspänning och användarmanual.
 • Bontrager Circuit Handskar Svart Xl

  Bontrager Circuit Handskar Svart Xl
  En riktigt prisvärd allroundhandske med både komfortabel dämpning och känsla om styret. Med Bontragers inForm BioDynamic-design fördelas trycket i handflatan, vilket minskar tryck på nervbanor och ökar komforten. OverEasy-konstruktion elininerar att stoppningen korvar sig. Stoppning av gel och minnesskum. Dragflikar gör det enklare att ta av handskarna. Insida i slitstarkt syntetisk AX-mocka med bra känsla om styret. Funktionsmaterial på ovansida med mycket bra andningsfunktion. Stängning med kardborre-strap. Mjuk tyg på sidan för att torka svett eller glasögon med. Herrmodell Funkar till all slags cykling. Ovansida: 92% polyester / 8% elastan
 • Merida Big.Nine Limited M

  Merida Big.Nine Limited M
  En superclean, snygg och mycket rejsig hardtail MTB. Riktigt fin och lätt aluminiumram med snyggt invändig kabeldragning kompletteras med en mycket pålitlig 1x11-delad drivlina från Shimano - lite precis det man vill ha när det kommer till att kapa bästatiden på t.ex. Cykelvasan. Trippelreducerad aluminiumram som svarar direkt när du trycker till. Välbalaserad geometri som gör sig bra både vid teknisk terrängkörning som på långa transportsträckor. Nya Shimano Deore M5100 i modernt XC-utförande. Singelklinga fram som ger rakare kedjelinje, så du inte slösar bort några watt i onödan, kompletteras med en fet 11-delad kassett bak. Du slipper dessutom framväxel - lägre vikt och mindre som kan strula! Mjuk följsam luftgaffel med Lokout-reglage på styret - smutt! Har erkänt snabba och mångsidiga Maxxis Ikon-däck. Kategori: MTB crosscountry & XC-race.
 • Shimano Rc700 Racerskor Vit 48

  Shimano Rc700 Racerskor Vit 48
  Shimano en storsatsning på sina cykelskor och RC7:an är ett tydligt exempel på vad framtidens landsvägsskor kan prestera. En fullfjädrad tävlingssko i aerodynamiskt lättviktsutförande med superstyv kolfibersula i Dynalast-utförande. Byggd för att omsluta och skapa tryck runt hela foten utan att överbelasta känsliga pressure points på fotens ovansida. Hela fastsättningen sköts med ett BOA-spänne, som du också enkelt kan göra små justeringar med under passet, och RC7 sitter fantastiskt skönt på foten. Shimano är nuförtiden ganska normalt breda i sina läster, men har du breda fötter välj då E-bredd som är tydligt bredare. Fint uppbyggd innersula ger foten bättre stöd. Är i formbeständig och slitstarkt konstläder. Mycket bra ventilation. Justerbar infästning för SPD-SL eller Look-klossar. Låg vikt: 245 gram (stl. 42). Om Shimano Dynalast-tekniken: Genom att ändra sulans och fotens vinkel påverkar man hela rörelsen från bäckenet och nedåt. Resulterar i minskad belastning för kroppen och framför allt mindre kraftförlust. Enkelt beskrivet kan man förklara det med att du har som mest kraft i pedalvarvet när vevarmen är strax efter klockan tre - logiskt eller hur?! Däremot när vevarmen är klockan nio så bromsar du lite ditt andra ben (som då är i klockan-tre-läget). Genom Dynalast minskar man den inbromsande effekten, vilket ger en total effektökning på 5,23%. M.a.o. Dynalast gör dig verkligen till en snabbare cyklist (se gärna filmen).
 • Shimano Byxor Sumire Dam Korta Pad U Hängslen Svart S

  Shimano Byxor Sumire Dam Korta Pad U Hängslen Svart S
  Dambyxa för de som inte riktigt accepterat de där med hängslen än och är ute efter ett par lite enklare cykelbyxor för extra komfort på kortare rundor eller för att göra cyklingen till jobbet lite bekvämare! Är utrustade med en smart funktion i bensluten som gör att man kan ändra benlängden för att ge bästa möjliga passform. Bred resår i midjan för att minimera trycket. Silikondetaljer på byxans insida gör att benen inte kavlar upp sig utan håller sig på plats under hela rundan. Reflexdetaljer ökar synligheten i dåliga förhållanden. UPF 50+ skyddar mot solen vilket gör att du inte behöver smörja in dig med solkräm under byxorna. Material: 87% Polyamide, 13% Elastane

Aktuellt inom cykling

Under säsongen på året då vi har barmark här i Sverige är det många som gillar att cykla. Det är en träningsform som för många är skonsam mot knän och leder men även en fartfylld och äventyrlig sport för den som vill.

Om du vill ut och upptäcka naturen på nära håll med cykel ska du satsa på en mountainbike och vi kan då rekommendera att du tittar på Kross MTB Level 4.0 eller Lea 6.0. Andra kvalitetsmärken är Crescent mountainbikes eller italienska cykelmärket Bianchi.

ileadileadilead