Cykeltrainers

Med en cykeltrainer kan du träna på din vanliga cykel inomhus, året runt. Du slipper köpa en stor, bulkig och kanske oskön spinningcykel.

Roller, direktdrift och rulle mot bakhjul?

Det finns lite olika varianter på cykeltrainers som kan vara bra att känna till innan du gör ditt köpval:

 • Roller, ställ din vanliga cykel på rullar som rör sig med dig och din cykels rörelse. Kräver ingen montering.
 • Magnetiskt motstånd, en trainer som monteras på bakhjulet. Går att använda på ditt vanliga däck men rekommenderat är att byta till särskilt trainerdäck som tål det extra slitaget.
 • Direktdrift, monteras på din egen cykel utan bakhjul. Direktdriftad trainer ger störst motstånd och har lägst ljudvolym av dessa alternativ.

Populärt inom cykeltrainers

 • Wahoo Kicker Full Experience, Trainer

  Wahoo Kicker Full Experience, Trainer
  Maxa din träningsupplevelse med ett Full Experience Wahoo-paket innehållande tre delar. Wahoo KICKR KICKR Climb KICKR Headwind Wahoo KICKR En ny, bokstavligt talat, tyst inomhustrainer. Tillsammans med ett större flywheel skapar KICKR den mest realistiska inomhusträningsupplevelsen. KICKR Climb Designad för att ta KICKR inomhusträning till en helt ny nivå genom att addera upp- och nedförsbackar. Cyklister kan nu förbereda sig för de allra tuffaste utmaningarna och de högsta bergen. KICKR Headwind En responsiv, smart fläkt KICKR Headwind justerar sitt motstånd för att optimera kylning baserat på intensiteten av din träning. Ju tuffare du tränar, desto kyligare blir det. Innehåller Wahoo KICKR KICKR Climb KICKR Headwind Övriga produkter på bilden ingår inte.
 • Elite Trainer Tuo, Trainer

  Elite Trainer Tuo, Trainer
  Elite Tuo må kanske inte vara den mest kraftfulla trainern på marknaden men det är den överlägset snyggaste! Att den sedan dessutom är grymt stabil och pallar trycket för rejäla träningspass gör det här till förstavalet för cyklisten som vill kunna träna hårt, samtidigt som man vill att utrustningen passar in i ett, i övrigt, stilfullt hem (eller lyfter looken på ett jäkligt stökigt). Här möter tydlig Italiensk design smarta materialval och en riktigt habil trainerenhet varandra för att skapa något riktigt snyggt och riktigt effektivt! Passar alla typer av cyklar och är oerhört enkel att montera. Från 29" MTB med Boost-nav till klassiska racerhojar. Alla adaptrar följer givetvis med. Rulle i elastogel som ser till att bakhjulet inte glider samtidigt som den håller ned ljudnivån när du cyklar. Med Bluetooth Smart, ANT+ och FE-C är den kompatibel med alla typer av appar och mjukvara. Som: Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Kinomap, Bikevo och My E-Training. Watt mäts med +/- 1,5% noggranhet, vilket bland de absolut noggrannaste på marknaden. Simulerar lutning upp till 24%, med 2300 watt vid 40 km/h. Funkar till all typ av träning (distans, sprint, intervall, watt mm) och levererar data med hög noggrannhet. Enkel montering och uppstart. 3:dje part sensor kompatibel: Ja Går att fälla ihop och har ett bärhandtag.
 • Elite Trainer Suito, Trainer

  Elite Trainer Suito, Trainer
  Suito är den senaste stora innovationen i Elites inomhuscykelutbildare. Suito är en kraftfull, solid och tyst och är en interaktiv hemtränare som är utformad för att ge dig en enkel, realistisk och exakt träningsupplevelse inomhus. Genom en snabb och enkel inställning av Plug & Play och en tunn och kompakt kontur, garanterar Suito maximal kompatibilitet med de flesta cyklar, vilket gör att den är en av de mest prestanda och lättanvänd hemträning som en cyklist kan hoppas på. Kraftfull, stabil, korrekt. Redo för användning. Är du redo? Detta är en annan hemtränare som är i intervallet med ANT + ™ FE-C & Bluetooth interaktiva hemtränare som interagerar med alla appar, programvaror, datorer och enheter (smartphones och surfplattor) via iOS, Android, MacOS och Windows. Välj bara programvaran, välj kurs eller träningsprogram och börja trampa på din cykel. Suito justerar automatiskt motståndet. Power Meter Link (PML) Det är en funktion som gör att tränaren kan använda en ergometer som redan är installerad på din cykel som strömkälla. Spindown Ett kalibreringsförfarande för hometrainer som tar hänsyn till alla friktionsvärden som förändras över tid och under användning som påverkar bromsens noggrannhet och kompenserar dess effekter på motståndet som genereras av hometrainer. Algoritm för temperaturkompensation En funktion som låter hemtränaren kompensera variationerna på grund av överhettning av bromsen och ta hänsyn till de resulterande data vid beräkning av effekt. Lutningssimulering : 15% Noggrann mätning : 2,5% Uteffekt : 1900w
 • Elite Roller Nero Interactive, Trainer

  Elite Roller Nero Interactive, Trainer
  Här är NERO, Elites nya interaktiva rulle. Den slår samman Quick Motions innovation och Arion Digital Smart B + interaktivitet. Tekniskt utförande och med ett tilltalande utseende har Nero allt för att säkerställa en rolig och stimulerande träning för idrottaren. Det är den första rullen som har ett svänghjul (egentligen två svänghjul) och ger dig en flytande och naturlig körupplevelse. NERO + är en interaktiv rulle som interagerar med alla typer av appar, programvara, datorer och enheter (smartphones och surfplattor) med IOS, Android, MacOS och Windows. Den justerar sitt motstånd baserat på det träningspass du gör. Nero använder trådlösa ANT + och Bluetooth-kommunikationsprotokoll för att omedelbart skicka all träningsinformation till program, appar och programvara. Dess förmåga att trådlöst kommunicera med de flesta tillgängliga program och appar ger cyklister fördelen att de kan välja mellan en rad olika träningspass Kompatibilitet NERO är kompatibel med både väg- och mountainbikeshjul. Den främre rullen är justerbar med 11 olika lägen för att möjliggöra perfekt kompatibilitet med ramen på den cykel du använder. Högsta tillåtna vikt för idrottare och cyklar <115 kg Minska röran NERO fälls snabbt och enkelt i tre sektioner med en enkel rörelse och minskar utrymmet med 50% när den inte används. När den är vikt är den lätt att transportera via det integrerade ergonomiska handtaget på ramen och dess låssystem. Paraboliska rullar De tekniska funktionerna i de tre rullarna säkerställer en enkel kontroll över din takt. Den typiska parabolformen på rullens ändar styr cykeln direkt mot hemmatränarens centrum. Lutningssimulering : 7% Uteffekt : 830w

Fler tips på cykeltrainers

 • Wahoo Kickr Axis Action (V. 5) - Zwift Kompatibel, Trainer

  Wahoo Kickr Axis Action (V. 5) - Zwift Kompatibel, Trainer
  Upplev den ultimata inomhusträningen. Den nya KICKR Smart Trainer är mer precis än någonsin tidigare. Tack vare AXIS Action Feet teknologin känns rörelser från sida till sida mer verkliga och skillnaden mellan inom- och utomhuscykling är snart ett minne blott. Precise Power NYTT - Automatisk kalibrering gör att du inte längre behöver utföra ”spin downs”. Den nya KICKR utför istället löpande ”spindowns” under tiden du cyklar för att säkerställa att precisionen blir mer träffsäker (inom 1% +/-). Ride Feel Så nära känslan av utomhuscykling man kommer när man cyklar inomhus. NYTT - AXIS feet har 3 nivåer av hårdhet (ingår). Fem nivåer av rörelser från sida-till-sida. När du ställer dig upp för att klättra eller närmar dig omkörning av din motståndare erbjuder sidoförflyttningsteknologin samma känsla som du får utomhus. Denna rörelsen hjälper till att minska ansträngningen och tillåter dig istället att träna hårdare och längre. Virtuellt tyst Så tyst att det enda du hör är kedjan och växlarna. Future-Proofing NYTT - KICKR har ett uttag på baksidan av enheten för att stödja eventuella framtida tillbehör som kan förbättra nätverksuppkopplingen. Genom att redan nu lägga till ett uttag på baksidan av KICKRn kan kunder köpa en KICKR och vara säkra på att kunna ta del av vad framtiden erbjuder. Hastighet, distans, power och kadens KICKR levererar viktiga cykeldata som inkluderar hastighet, distans, kadens och power! Professionell standard och tålighet Testad gång på gång av världens mest krävande atleter. Med slitstark stomme och tåliga komponenter levererar KICKR precision, stabilitet och hållbarhet i världsklass. Maxa din träningsupplevelse Virtuell träning Upplev en unik inomhusträningsupplevelse med hjälp av KICKR, virtuella sträckor och geo-synkade videos. Strukturerade träningspass KICKR levererar den exakthet och respons som krävs för även de mest avancerade power-baserade träningspassen. ELEMNT BOLT eller ROAM GPS-cykeldator Cykeldatorn kan direkt kontrollera KICKR. Bland annat genom återskapande av utomhussträckor, import av planerade träningspass eller target watts. KICKR Climb Simulatorn positionerar cyklister för att simulera upp till 20% lutning och 10% sluttning. Climb parkopplar med KICKR Smart Trainer för att leverera en träningsupplevelse utöver det vanliga. KICKR Headwind En smart fläkt som kan kontrolleras manuellt eller parkopplas med ANT+ hastighetssensorer, pulsband och smarta inomhustrainers för att fläkta cyklister med upp till 30 mph riktad, kylande vind.
 • Tacx Neo 2T Smart T2875 - Zwift Kompatibel, Trainer

  Tacx Neo 2T Smart T2875 - Zwift Kompatibel, Trainer
  Tacx NEO Smart har funktioner som vägkänsla, dynamisk tröghet och nedstigningssimulering, denna nya direktdrivna trainer har också pedalslaganalys. Det är utan tvivel den mest tysta, realistiska och exakta cykeltrainern som finns tillgänglig. Otroligt kraftfull Neo 2 Smart kan motstå sprintar upp till 2200 watt och klarar av r ealistiska backar med simulering upp till 25% . Tacx NEO 2 levererar under de mest intensiva träningspassen. Ytterligare axlar Genom att leverera NEO 2 Smart med ytterligare axeladaptrar ökade axelkompatibiliteten avsevärt. Denna direktdrivna trainer är kompatibel med 142x12 mm och 148x12 mm, direkt ut ur lådan. MJUK KÖRKÄNSLA Genom att helt omkonstruera elektroniken har NEO 2 Smart fått bättre respons på motorn. Det leder till en ännu mjukare körning än sin föregångare. Precis som NEO har den dynamisk tröghet. Den kompenserar för vikt, hastighet och lutningsvinkel. Detta säkerställer den mest realistiska och smidiga körförmågan. Upplev vibrerande känslan av cykling på kullerstenar, grus och många andra vägytor. Denna funktion är unik för NEO och kan användas med Tacx Films och Zwift. PEDALSLAG ANALYS Neo 2 mäter positionerna på vänster och höger ben. Detta gör det möjligt att mäta och analysera ditt pedaltryck för att utveckla din pedalteknik. NOGGRANN OCH PÅLITLIG Tacx Neo Smart mäter din kraft med otrolig precision, så att din data är korrekt och pålitlig. Denna Smart trainer är en av få trainers som inte kräver en kalibreringsprocess. Denna Smart trainer har en noggrannhet på effektmätaren på 1%. TACX CYCLING SOFTWARE Utforska världen med högkvalitativa filmer och GPS-träningspass medan du utmanar dina vänner. Träna effektivt med strukturerade träningsplaner och cykelträning. Analysera dina data, exportera din aktivitet till Strava, och utnyttja många fler funktioner. Läs mer om Tacxs Software här . Specifikationer Typ av trainer Interaktiv Smart Direct Drive med motorbroms Magneter 32 Neodymmagneter Elektriska krav 110-240 Volt. Nätspänning valfri. Strömindikator Multicolour LED, Spot on floor Anslutningsindikator (ANT / BT) 2 LEDs Firmware uppgraderbar Ja Lämpliga kassetter Shimano & SRAM: 8 - 11 hastighet. Campagnolo kropp säljs separat Lämpliga axlar Bredd på bakgaffeln: Race 130 mm, MTB 135 mm. För 135 x 10 mm krävs adapter Levereras med Framhjulsstöd, Snabbkoppling för cyklar och mountainbikes (5mm), Direktdrev snabbspänning med adapter set 142x12mm och 148x12mm, 1 månad Tacx Premium-programvara Max motstånd 2200 Watt Max lutning 25% Simulering av nedstigning Ja Max. vridmoment 85 Nm Max. bromsstyrka 250 N Svänghjul Virtuell Max tröghet Variabel till 125 kg Kalibrering Ingen kalibrering krävs Fotspår (L x B) 575 x 750 mm Höjd 550 mm Mått hopfälld 620 x 260 x 440 mm Vikt 21,5 kg Teknik Trådlös kommunikation ANT+ FE-C, Bluetooth Smart open Fungerar med Smartphone, Surfplatta, ANT+FE-C cykeldator, Stand alone. Koppla till dator via ANT+antenn Mäter Hastighet, kadence, kraft Noggrannhet < 1%
 • Wahoo Kickr Snap - Zwift Kompatibel, Trainer

  Wahoo Kickr Snap - Zwift Kompatibel, Trainer
  Oavsett om du tränar för att vara först över mållinjen eller för att du bara gillar att cykla är Wahoo KICKR SNAP den trainer som erbjuder den mest realistiska cykelträningen inomhus på marknaden. KICKR SNAP är designad runt ett kraftigt motståndshjul som simulerar känslan av när du kämpar dig i uppförsbackar eller när du åker nedför vägen. Motståndet styrs via din favorit-app på datorn, surfplattan eller din Smartphone. KICKR SNAP är byggd på ett öppet API, det gör att KICKR SNAP kan erbjuda fler träningsmöjligheter via mjukvara än någon annan trainer på marknaden. Självklart kan du använda KICKR SNAP tillsammans med både iOS-, Android- och Windows-enheter. Virtuell träning - Upplev en unik inomhusträningsupplevelse med hjälp av KICKR, virtuella sträckor och geo-synkade videos. Strukturerade träningspass - KICKR levererar den exakthet och respons som krävs för även de mest avancerade power-baserade träningspassen. ELEMNT GPS-cykeldator - ELEMNT GPS-cykeldatorn kan direkt kontrollera KICKR. Bland annat genom återskapande av utomhussträckor, import av planerade träningspass eller target watts. KICKR Climb - Simulatorn positionerar cyklister för att simulera upp till 20% lutning och 10% sluttning. Climb parkopplar med KICKR Smart Trainer för att leverera en träningsupplevelse utöver det vanliga. KICKR Headwind - En smart fläkt som kan kontrolleras manuellt eller parkopplas med ANT+ hastighetssensorer, pulsband och smarta inomhustrainers för att fläkta cyklister med upp till 30 mph riktad, kylande vind. Teknik Trådlös teknik ANT+, ANT+ FE-C, & Bluetooth Smart Enheter iOS / Android / PC (Mac and Windows) Motstånd Elektromagnetiskt motstånd Noggrannhet + / - 3% Trådlös mjukvaruuppdatering Ja Tredjeparts powermätare Ja Hastighet Ja Distans Ja Power Ja Kadens Nej Kompatibilitet Hjul storlek 650c, 700c, 26", 27.5", 29"" Navtyp 130/135 mm QR, 12 x 142 mm (med adapter) Drivlina Ej tillgänglig, använder cykelns bakhjul Framhjulsblockering Inkluderad KICKR CLIMB Kompatibel Ja Praktiska detaljer Vikt 17 kg Fotspår 74 cm x 66 cm Elektrisk koppling 100-240v power cord Svänghjul vikt 4,7 kg Max watt 1500 W Max lutning 12% Garanti Användning i hemmiljö 1 års garanti 3 års reklamationsrätt mot ursprungliga fel Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Garantin gäller ej
 • Tacx Boost, Trainer

  Tacx Boost, Trainer
  Få ut mesta möjliga av varje cykeltur. Indoor Trainern Tacx Boost är enkel, prisvärd och tyst. Nu kan du hålla igång träningen året runt. Träna utan att väcka resten av huset och med den superenkla monteringen är du färdig på två klick. Enkel montering innebär mer tid till träning och nu är du alltid redo för nya cykeläventyr. Med det medföljande framhjulsstödet är det enkelt att flytta och förvara trainern. Du behöver ingen extern ström för att använda den här trainern, eftersom den har en kraftfull magnetbroms som gör att du direkt kan lägga på mer motstånd eller lätta på det. Ett faktiskt svänghjul genererar en realistisk och mjuk pedalrörelse Styr motståndet manuellt med 10 nivåer och upp till 1 050 watt
 • Tacx Tacx® Flow Smart Trainer

  Tacx Tacx® Flow Smart Trainer
  Interaktiv smart trainer som är kompatibel med cykelappar Konstruktionen med hjul monteras med två enkla klick och låses säkert på plats Mäter hastighet, kraft och kadens Praktiskt taget tyst svänghjul som gör att du kan köra utan att störa andra Fungerar med populära träningsappar från tredje part, till exempel Zwift och Tacx® Träna med realistiskt simulerade lutningar på upp till 6 % lutning Den smarta trainern Tacx Flow Smart har allt du behöver för träning året runt och en helt interaktiv cykelupplevelse inomhus. Konstruktionen med hjul gör den enkel att montera och förvara. Den kan till och med anslutas till dina favoritappar som Zwift, Tacx och TrainerRoad. Träna tryggt Flow Smart är utformad för att ge tillförlitliga, exakta och jämna hastighets-, kraft- och kadensmätningar utan behov av externa sensorer. Kraftfull konstruktion Trots att Flow Smart har ett kompakt svänghjul kan den återskapa en masströghetseffekt på 11,8 kg, vilket gör att det känns som att du cyklar utomhus. Den kan realistiskt simulera lutningar på upp till 6 %. Gjord för att hålla Oavsett hur intensivt du tränar är den här cykeltrainern stabil och byggd för att hålla. Den låser säkert cykeln på plats med två enkla klick, så att du kan köra tufft och känna att du sitter kvar. Trainern Flow Smart har även en rulle av härdat stål som förhindrar slitage. Jämn och tyst Med ett kompakt svänghjul på 1,6 kg och en rullkärna med mjuk plast som absorberar vibrationer är Flow Smart en av marknadens tystaste cykeltrainers med svänghjul. Helt uppkopplad Trainern är kompatibel med ett antal populära träningsappar. Så oavsett om du vill ta dig an de virtuella världarna i Zwift eller använda andra plattformar som Strava och TrainerRoad, så cyklar du smartare än någonsin med den här cykeltrainern. Träna på ditt sätt Flow Smart drar nytta av den innovativa kraften i Tacx-programvaran för inomhusträning. Börja genom att dra nytta av välstrukturerade träningsprogram utformade för din träningsnivå, som hjälper dig att uppnå dina unika mål. Njut ännu mer av tiden i sadeln med ett bibliotek fyllt med högkvalitativa träningsvideor, som gör att du kan uppleva intensiteten i att cykla i Alpernas branta backar eller på Milanos kullerstensgator. Tävla mot motståndare i realtid och virtuella träningspartner, länka ditt Strava-konto för att cykla på 3D-kartor och till och med skapa egna träningspass baserade på lutning, kraft, puls eller FTP. Du kan också välja att använda cyketrainern utan någon programvara. När du gör det följer den en progressiv kraftkurva. Motståndet ökar gradvis när du kör snabbare och simulerar körning på en platt väg. Innehåll Flow Smart-trainer Framhjulsstöd Snabbkoppling för landsvägscyklar och mountainbikes (5 mm) Allmänt FYSISKA MÅTT 675 x 650 mm MÅTT I HOPFÄLLT LÄGE 565 x 410 x 245 mm VIKT 9,4 kg LÄNGD 410 mm Anslutningar TRÅDLÖS KOMMUNIKATION ANT+-anslutning, trådlös BLUETOOTH-teknologi STYRS AV Smartphone, surfplatta, ANT+-cykeldatorer, fristående, datoranslutning via ANT+-antenn LÄS AV PÅ Smartphone, surfplatta, cykeldator, dator med ANT+-antenn Inomhus träningsfunktioner MAGNETER 6 magneter TRANSMISSION Rulle, 30 mm ELEKTRICITETSKRAV 110–240 V LÄMPLIGA AXLAR Bakgaffelns bredd: Race 130 mm, MTB 135 mm. Adaptrar för andra bredder finns MAXKRAFT 800 watt MAXIMAL LUTNING 6 % MAXIMALT VRIDMOMENT 15,3 Nm MAXIMAL BROMSKRAFT 45N SVÄNGHJUL 1,6 kg MASSTRÖGHET 11,8 kg KALIBRERING Spin down UTDATA Hastighet, kadens, kraft NOGGRANNHET <5 % UPPMÄTT HASTIGHET Ja UPPMÄTT KADENS Ja UPPMÄTT KRAFT Ja
 • Tacx Boost Trainer Bundle

  Tacx Boost Trainer Bundle
  Få ut mesta möjliga av varje cykeltur. Indoor Trainern Tacx Boost är enkel, prisvärd och tyst. Nu kan du hålla igång träningen året runt. Träna utan att väcka resten av huset och med den superenkla monteringen är du färdig på två klick. Enkel montering innebär mer tid till träning och nu är du alltid redo för nya cykeläventyr. Med det medföljande framhjulsstödet är det enkelt att flytta och förvara trainern. Du behöver ingen extern ström för att använda den här trainern, eftersom den har en kraftfull magnetbroms som gör att du direkt kan lägga på mer motstånd eller lätta på det. Ett faktiskt svänghjul genererar en realistisk och mjuk pedalrörelse Styr motståndet manuellt med 10 nivåer och upp till 1 050 watt Detta ingår Boost Trainer Garmin fartsensor
 • Wahoo Kickr Core, Trainer

  Wahoo Kickr Core, Trainer
  Med KICKR som grund Med en beprövad flywheel-teknologi och avancerade algoritmer levererar KICKR Core den realistiska, precisa och tysta träningsupplevelsen du förväntar dig från Wahoo. Designad för att hålla KICKR Core är byggd av robust stål för att stå emot tuffa träningspass och år av utmanande användning. Smart motstånd Effektivisera din träning genom att sätta motstånd och tröskel med din valda smartphone-app eller mjukvaruprogram. Power, hastighet och distans KICKR Core levererar denna viktiga cykeldata för din inomhusträning. Maxa din träningsupplevelse Virtuell träning Upplev en unik inomhusträningsupplevelse med hjälp av KICKR, virtuella sträckor och geo-synkade videos. Strukturerade träningspass KICKR levererar den exakthet och respons som krävs för även de mest avancerade power-baserade träningspassen. ELEMNT GPS-cykeldator ELEMNT GPS-cykeldatorn kan direkt kontrollera KICKR. Bland annat genom återskapande av utomhussträckor, import av planerade träningspass eller target watts. KICKR Climb Simulatorn positionerar cyklister för att simulera upp till 20% lutning och 10% sluttning. Climb parkopplar med KICKR Smart Trainer för att leverera en träningsupplevelse utöver det vanliga. KICKR Headwind En smart fläkt som kan kontrolleras manuellt eller parkopplas med ANT+ hastighetssensorer, pulsband och smarta inomhustrainers för att fläkta cyklister med upp till 30 mph riktad, kylande vind. Teknik Trådlös teknik ANT+, ANT+ FE-C, & Bluetooth Smart Enheter iOS / Android / PC (Mac and Windows) Motstånd Elektromagnetiskt motstånd Noggrannhet + / - 2% Trådlös mjukvaruuppdatering Ja Tredjeparts powermätare Ja Hastighet Ja Distans Ja Power Ja Kadens Nej Kompatibilitet Hjul storlek 24", 650c, 700c, 26", 27.5", 29" Navtyp 130/135 mm QR, 12x142 mm, & 12x148 mm Drivlina Drivlina: 8, 9, 10 & 11 (Kassett är ej inkluderad) Framhjulsblockering Ej inkluderad KICKR CLIMB Kompatibel Ja Praktiska detaljer Vikt 18 kg Fotspår 50 cm x 58 cm Elektrisk koppling 100-240v power cord Svänghjul vikt 5,4 kg Max watt 1800 W Max lutning 16% Garanti Användning i hemmiljö 1 års garanti 3 års reklamationsrätt mot ursprungliga fel Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Garantin gäller ej
 • Tacx NEO Bike Plus, Trainers

  Tacx NEO Bike Plus, Trainers
  EPISKA CYKELTURER. HEMMA. Få känslan av att cykla utomhus inne med en smart cykel som ger realistisk vägkänsla och simulerade lutningar från faktiska banor med appen Tacx® Training för smarta enheter 1 . Dessutom kan cykeln enkelt anpassas så att den matchar inställningarna på din utomhuscykel. Cykla dina favoritbanor – och upplev känslan av att faktiskt vara där – med appen Tacx Training 1 . Den är supertyst så du kan träna var som helst i ditt hem. Utmana dig själv med träningsprogram som hjälper dig att nå målen. Håll koll på din cykelträning med kraft- och prestationsdata. Känn vägunderlaget – såsom kullersten och grus. Det är enkelt att ändra inställningarna på cykeln vilket är perfekt om ni är fler personer i familjen som vill träna på den. REALISTISK VÄGKÄNSLA Den här funktionen fungerar med appen Tacx Training för att få trainern att vibrera och simulera känslan av att köra på olika vägunderlag, som kullersten och grus 1 . JÄMNARE VÄXLING Växla med precision och få känslan av elektronisk växling. Du hittar enkelt och snabbt rätt växel, särskilt när du kör tuffare, med växlar som är programmerbara för SHIMANO, SRAM eller Campagnolo. DYNAMISK TRÖGHET För att simulera en utomhustur bibehåller dynamic inertia (dynamisk tröghet) en känsla av rörelse framåt baserat på hastighet och lutning för att få cykelturen att kännas mer realistisk. OPTIMAL KÄNSLA I NEDFÖRSBACKE Vid växling på denna cykel känns det som om kedjan hoppar in i en annan växel. När den är ansluten till en extern strömkälla kan känslan av att köra i nedförsbacke efterliknas. ANALYS AV PEDALRÖRELSER Den smarta cykeln NEO Bike Plus mäter positionen för vänster och höger ben för att analysera din pedalteknik och hjälpa dig att utveckla ett mer effektivt tramptag. EXAKT OCH TILLFÖRLITLIG Få en korrekt bild av hur du presterar och av dina framsteg med tillförlitliga, konsekventa mätningar – precis som då du cyklar utomhus. Det omfattar kraft, hastighet och kadens, mätt exakt inom 1 %. REDO FÖR SPRINT Den välbalanserade designen hos NEO Bike Plus garanterar maximal stabilitet, även under de mest explosiva sprinterna, upp till 2 200 watt. KLÄTTRA HÖGRE Bli starkare då du cyklar i backar utomhus eller gör helt enkelt inomhuspasset mer intensivt genom att träna på realistiskt simulerade lutningar på upp till 25 % lutning. JÄMN OCH TYST Kombinationen av smart NEO-teknologi och NEO Bike Plus-cykelns invändiga design har resulterat i en av de tystaste inomhuscyklarna som finns. SADELSTOLPE Med den smala sadelstolpen sitter du bekvämt även under långa pass. Du kan enkelt ställa in höjden så att den matchar inställningarna på utomhuscyklar som tillhör andra cyklister i hushållet. VEVARMSLÄNGDER Välj pedaler som passar ditt sätt att cykla och montera enkelt med fem olika vevarmslängder för en exakt, personligt anpassad cykel. STOLP-LÄNGDER Justera enkelt sadelns och styrets läge in på millimetern för rätt inställning och bekvämare cykling. ENHETSKOMPATIBILITET Anslut den smarta cykeln NEO Bike Plus till flera enheter samtidigt så att du kan använda appen Tacx Training på din smartphone, surfplatta eller bärbara dator och se hur du presterar på din Garmin cykeldator samtidigt. ANSLUT TILL DINA FAVORITAPPAR NEO Bike Plus kommunicerar via Bluetooth® Smart-teknologi och ANT+® FE-C, så den fungerar med flera populära träningsappar som TrainerRoad och Zwift. FRISTÅENDE LÄGE Du kan välja att använda den smarta cykeln i fristående läge. När den inte är ansluten simulerar den en plan väg. Ju snabbare du kör, desto högre motstånd. CYKLA SMART NEO Bike Plus har en 4,5?-skärm och USB-uttag så att du kan strömförsörja dina enheter. Inbyggda interaktiva fläktar styrs automatiskt av din kraft eller puls. APPEN TACX TRAINING Få ett register fyllt med över 250 högkvalitativa och verklighetstrogna videor 1 som gör att du kan uppleva den kick man får av att cykla på berömda banor från hela världen, inklusive Europa, Nordamerika och Asien. Du kan till och med delta i utmaningarna Ride with the Pros med exklusiva videor från Garmin-sponsrade team. TACX TRÄNINGSPLANER Använd strukturerade träningsprogram utformade för din träningsnivå, som hjälper dig att uppnå dina mål. Tävla mot motståndare i realtid, ladda upp GPS-data, åk med 3D-kartor och mycket mer 1 . ANALYSERA ALL DIN DATA Alla data du förlitar dig på finns i Garmin Connect™-appen för smarta enheter. Se kartor och statistik eller analysera dina resultat var du än befinner dig. Dokument Fullständiga Specifikationer 1 Tacx Premium- eller Premium HD-abonnemang krävs Bluetooth-märket och -logotypen är registrerade varumärken som tillhör Bluetooth SIG, Inc. All användning av sådana märken av Garmin är licensierad.
 • Wahoo Kickr Bike, Trainer

  Wahoo Kickr Bike, Trainer
  Det senaste och hetaste från Wahoo är inte bara en trainer. Det är en hel cykel! Med Kickr Bike behöver du inte ens äga en "vanlig cykel". Här får man nämligen allt som behövs för den kraftfullaste och överlägset mest realistiska cykelupplevelsen... inomhus! Förutom att den har allt som en vanlig direktdriven trainer har (och lite till) har Kickr Bike den stora fördelen är att den är oerhört lätt att justera! Det är därför lätt för hela familjen, eller cykelklubben, att hoppa upp på hojen och trampa. Ställ in dina mått och vips - du har en cykel med passform anpassad för just dig! Klättra uppför för att sedan kasta dig iväg utför, virtuellt! Kickr Bike justerar cykelns vinkel efter lutningen du cyklar på i din virtuella värld (typ Zwift). Upp till hela 20% lutning uppför och 15% utför. Växla gör du precis som vanligt, oavsett om du i vanliga fall använder SRAM, Shimano eller Campagnolo. Växlarna både ser ut som och känns som på dina vanliga STI-reglage, det går nämligen att välja den exakta utväxling du är van vid - oavsett varumärke.
 • Elite Trainer Drivo II, Trainer

  Elite Trainer Drivo II, Trainer
  Drivo IIs färg fångar ditt öga med en gång - svart, sportig och aggressiv precis som dess kärna, med en intern strömmätare som gör den till den mest exakta interaktiva hemtränaren i världen. Vi gynnades av erfarenheten med Direto och förbättrade den allmänna stabiliteten hos hemtränaren. Dessa nya stödben förbättrar nu balansen även när du står. Prova det, var extatisk! Du kan justera motståndet med ett ögonblick - kraftfullt, tyst och flytande, precis som att trampa utomhus på din cykel. VR är här!
 • Tacx Flux 2 Smart - Zwift Kompatibel, Trainer

  Tacx Flux 2 Smart - Zwift Kompatibel, Trainer
  Den ikoniska FLUX Smart har uppgraderats till FLUX 2 Smart. Jämfört med föregångaren är den utrustad med en större och starkare motståndsenhet och ett tyngre svänghjul. Detta resulterade i ett bredare simuleringsområde, bättre känsla vid cyklingen och en mer exakt effektmätning. UTMANANDE KRAFTFULL FLUX 2 Smart är utrustad med en större motståndsenhet jämfört med föregångaren, vilket möjliggör ett bredare simuleringsområde. Det kan realistiskt simulera lutningar upp till 16% lutning EXAKT OCH PÅLITLIG En pålitlig, exakt och konsekvent effektmätning är nyckeln för att hålla reda på din prestation och utveckling. Det är precis vad FLUX 2 Smart är konstruerad för, den mäter din kraft noggrant inom 2,5% MJUK KÖRKÄNSLA En starkare motståndsenhet i kombination med ett större svänghjul förbättrade FLUX 2 Smarts körkänslighet och känslighet. Med dessa förbättringar replikerar denna smarta tränare bättre erfarenheten av utomhusturer. EXTREMT TYST FLUX 2 Smart är konstruerad för att göra vibrationer och ljudnivåer så tysta som möjligt. Detta resulterade i en mycket tyst svänghjulsutrustad cykeltrainer. YTTERLIGARE AXLAR Genom att leverera FLUX 2 Smart med ytterligare axeladaptrar ökade axelkompatibiliteten avsevärt. Denna direktdrift är kompatibel med axlarna 142 x 141 mm och 148 x 12 mm, rakt ut ur lådan. TACX CYCLING SOFTWARE Utforska världen med högkvalitativa filmer och GPS-träningspass medan du utmanar dina vänner. Träna effektivt med strukturerade träningsplaner och cykelträning. Analysera dina data, exportera din aktivitet till Strava, och utnyttja många fler funktioner. Läs mer om Tacxs Software här . Specifikationer Typ av trainer Interaktiv Smart Direct Drive med elektrisk broms Magneter 8 permanenta ferritmagneter och 8 elektromagneter Elektriska krav 110-240 Volt Strömindikator Ingen Anslutningsindikator (ANT / BT) 2 LEDs Firmware uppgraderbar Ja Lämpliga kassetter 2018: Olika Shimano, SRAM & Campagnolo kassetter, 2018: Shimano & SRAM: 8 - 11 hastigheter. Campagnolo säljs separat Lämpliga axlar Bredd på bakgaffeln: Race 130 mm, MTB 135 mm, 142 mm & 148 mm.För 135 x 10 mm krävs adapter. Lämpliga cyklar Race, Tri & MTB Levereras med Snabbkoppling för vägcyklar och mountainbikes (5mm),Direktdrev snabbkoppling med adapter set 142x12mm och 148x12mm, 1 månad Tacx Premium-programvara Max motstånd 2200 Watt Max lutning 16% Simulering av nedstigning Nej Max. vridmoment 41 Nm Max. bromsstyrka 120 N Svänghjul Ja,7,6 kg Max tröghet 31,2 kg Kalibrering Spin down Fotspår (L x B) 670 x 642 mm Höjd 460 mm Mått hopfälld Ej hopfällbar Vikt 23,6 kg Teknik Trådlös kommunikation ANT+ FE-C, Bluetooth Smart open Fungerar med Smartphone, Surfplatta, ANT+FE-C cykeldator, Stand alone. Koppla till dator via ANT+antenna Mäter Hastighet, kadence, kraft Noggrannhet < 2,5%
 • Oreka Trainer Oreka O5

  Oreka Trainer Oreka O5
  För den som vill ha en kompakt och bärbar maskin som är lätt att ta med på resan. OREKA O5 är den perfekta enheten för dem som vill träna säkert och lätt kunna ta med sig sin utrustning. ERGODYNAMISK OREKA O5 gör utomhusträning möjlig inomhus: du kan stå upp och sprinta, precis som på vägen. Enheten har ett säkert och enkelt system med sensorer som garanterar en smidig träningsupplevelse samtidigt som den motverkar överbelastning av muskler och skador även efter många timmar i en statisk position. OREKA-trainers möjliggör härliga timmar med träning med en helt naturlig trampkänsla, vilket innebär att musklerna inte skadas. Detta gör OREKA O5 till det perfekta träningsverktyget för såväl proffs som entusiasten. Kontrollen av gungningssystemet sker med två pneumatiska "muskler" som är sammankopplade i en central lufttank. I denna tank, med samma pump som används för att blåsa upp däcken, justeras tränarens dämpningssystem för att passa förarens smak. Anpassning sker med 4 eller 6 bars tryck: 4 bar tryck, ger en naturlig gungning som simulerar cykelns rörelse vid varje stigning när du trampar stående. 6 bar tryck, ger en mer stabil trampning, vilket undviker de överbelastningar som genereras av de statiska systemen. TRÅDLÖS Träna utan elektricitet. - Enheten är konfigurerad för att generera energi från rörelse, och med den energin kommunicerar maskinen med appar och styr motståndet. Den har även en elektrisk broms med elektromagneter som genererar sin egen energi. Tränaren använder denna energi för att producera önskat motstånd vilket låter dig träna utomhus och värma upp professionellt med alla funktioner i en bra trainer. AUTOWATT Vid fast hastighet Automatisk motståndsreglering beroende på rutten, uppnår nödvändig kraft för att täcka alla virtuella rutter. Systemet hårdnar vid klättring och minskar intensiteten på plant underlag, precis som att köra på vägen. Vid fast effekt Programvaran beräknar effekt baserat på tränarens hastighet och motstånd. Varje trainer har sin egen kraftkurva beroende på motståndsmodulens hastighet och position. MAGNETFIT Inget behov av kalibrering. - I denna trainer produceras motstånd av ett magnetfält som regleras och justeras automatiskt, vilket ökar eller minskar strömmen som passerar genom elektromagneterna. Detta resulterar i en funktionell motståndsenhet som inte kräver underhåll eller kontakt så att du kan koncentrera dig på att cykla och få ut det mesta av din träning. KOMPAKT Lätt att transportera. Fällbar ram för enkel transport och förvaring. - OREKA O5 är hopfällbar och lätt att förvara eller ta med på resande fot. Modellen har dessutom utformats som ett vagnsystem med hjul så att den lätt kan transporteras. OREKA träningsapp När du har installerat appen kan du: Kontrollera tränarens motstånd Träna utan internetanslutning. Uppdatera tränarens programvara. Avläsa RPM. Appen är ävenkompatibel med en pulsmätare. Appen är gratis och tillgänglig för både Android- och iOS-enheter.
 • Stages SB20 Smart Bike

  Stages SB20 Smart Bike
  Riktig cykelkänsla. Riktig cykelpassform. Responsivt, brett elektroniskt motstånd och ett svänghjul på 50 lb för en otroligt realistisk känsla när du klättrar, accelererar och rullar. Precision dubbelsidig effektmätare. Användarkonfigurerbar elektronisk växling med sprintknappar. Smidig, tyst Gates remdrift. Kompatibel med dina favoritappar för träning och simulering och byggd på ett decennium av kommersiell studiocykelerfarenhet av inomhuscyklingsexperterna på Stages. Ultimat mjukhet för ökad prestanda Enkelheten att klippa in, ansluta med teknik och cykla med din perfekta installation gör SB20 till din drömcykel. Dess otroliga stabilitet, superrealistiska känsla och tekniska behärskning ger dig en extremt pålitlig plattform för att uppnå alla dina träningsmål. Real World Gearing Shimano eller Campagnolo elektronisk och manuell växling för att matcha din riktiga cykling. Konfigurerad med appen Stages Link. Anpassad utväxling Välj från en traditionell 53/39t och 11-28t väguppställning till en 1×12 modern MTB-uppställning, med massor av alternativ däremellan. Motståndskänsla Smidigt, tyst elektroniskt motstånd ger upp till 2 200 watt fantastiskt realistisk vägkänsla. Drömdyk Dream Drive tillhandahåller en sekventiell virtuell drivlina med upp till 50 växlar, upp till en 55-11t högväxel och en 1:2 lågväxel. Ta din inomhustur till nästa nivå Den släta, tysta och ultrastyva SB20 Smart Bike överträffar alla smarta träningskombinationer av cykel och hjul. Säg adjö till slitage på drivlinor, buller och stök med feta drivlinor. SB20 är redo att köra när du än är och kan delas med andra förare i ditt hushåll. Enkelt uttryckt, om du menar allvar med inomhuscykling behöver du en SB20. Världsklass sätter makten 7 Grand Tours, 25 världsmästerskap, 50 nationella mästerskap från kraftmätaren som förändrade cykelbranschen. Träna alltid med en exakt och pålitlig effektmätare. En Stages Gen 3 dubbelsidig effektmätare levererar +/- 1,5 % precisionseffektmätning. Träna hemma med samma mätare som proffsen svär till. Flera Tour de France-segrar kan inte vara fel. Anslut till dina favoritappar Den ANT+ och Bluetooth-anslutna SB20 är optimerad för de mest populära inomhuscyklingsplattformarna. Över 10 års leverans av cykeldata till världens bästa lag ger oss en fördel för att leverera den mest robusta anslutningen för att maximera din oavbrutna träningsnjutning. Välj din önskade plattform och Stages Link-appen låter dig välja den optimala växlingen och kontrollerna för att få ut det bästa av din upplevelse i farten. Sadelläge Sadeln fram/akter och höjd kan rymma ryttare från 4'-10" till 6'-10" på några sekunder. Varje justering är säker och fri från att knarra eller glida. Vevlängd Med fyra pedallägen kan du enkelt justera SB20 för 165, 170, 172,5 eller 175 mm vevlängder på några sekunder. Anpassad insexnyckel ingår. Nå och stapla Snabbvridbara rattar och spakar låter dig justera din skaftlängd och höjd för att spika din perfekta styrposition. Baralternativ Du kan byta ut standardvägstången mot din egen föredragna form, inklusive MTB-stänger och aero-stänger. Riktig cykelkänsla SB20 har den mest realistiska känslan av att cykla utomhus inomhus. Anpassa och justera din exakta virtuella installation. 50lb svänghjulet är det som verkligen får SB20 att sticka ut. Det är den enda cykeln som kan ge den realistiska trögheten i utomhusåkning, vilket gör att klättring, acceleration och utrullning känns perfekt. Klassens bästa kontrolllägen SIM-, tränings-, ERG- och manuella lägen förbättrar varje åkupplevelse. SB20 är packad med de viktigaste kontrolllägena för att erbjuda en mängd olika körupplevelser när du använder appar från tredje part eller med Stages Link-appen.
 • Saris Fluid2 Smart Kitwheel, Trainer

  Saris Fluid2 Smart Kitwheel, Trainer
  Bastränare med progressivt motstånd. Montera din cykel på SARIS cykelställ för att enkelt cykla inomhus. Passar: QR 120 mm, 130 mm & 135 mm, Thruaxle 142x12 mm & 148x12 mm (TA-adapter ingår ej). Anslutningar: ANT+, FE-C, Bluetooth FTMS standard (ANT+ USB & BlueGiga USB inte inkl.) Inkluderar magnetlöst dubbelband som ansluter dig till inomhuscykelappar, snabbspänning och användarmanual.
 • Saris H3 Direct Drive Smart Trainer, Trainer

  Saris H3 Direct Drive Smart Trainer, Trainer
  Bastränare med progressivt motstånd, montera din cykel på SARIS cykelställ för att enkelt cykla inomhus. Passar: QR 130 mm & 135 mm, Thruaxle 142x12 mm & 148x12 mm. Anslutning: ANT+ FE-C, Bluetooth FTMS standard. Innehåller strömförsörjning, Thruaxle ändlock, användarmanual, framhjulets stabiliseringsblock, skivbromsblock.

Trainers och virtuell cykling med Zwift

En stark trend just nu är att köra cykelpass inomhus med appar som ger virtuella cykelupplevelser. Zwift är det bästa exemplet på sådana tjänster och appar och detta klassas numer också som en egen gren inom cykelsporten: e-cycling.

Förutom att du slipper stirra in i en tråkig vägg kan du också utmana dig själv mot andra som cykeltränar i andra delar av världen. Det finns både live träningspass men också on-demand.

Zwift

En av de mest använda mjukvarorna för cykeltrainers idag är Zwift. Den kan kopplas till en dator och om din cykeltrainer har rätt teknologi kan den anpassa motståndet efter den bana du valt att cykla på.

Användare av Zwift spänner från amatörer till proffscyklister och ger en hyfsat bra känsla av riktig cykling. Faktum är att du till och med kan dra fördel av att lägga dig bakom en annan cyklist, precis som i verkligheten.

För att kunna Zwifta behöver du förutom din trainer också ha en kadensmätare eller hastighetsmätare som har ANT+ eller Bluetooth. Du behöver appen installerad på din dator, Apple TV, iPad/iPhone eller Android tablet/telefon.

Zwift kan också användas av löpare som tränar med löpband hemma eller på gym.