Cykeltrainers

Med en cykeltrainer kan du träna på din vanliga cykel inomhus, året runt. Du slipper köpa en stor, bulkig och kanske oskön spinningcykel.

Roller, direktdrift och rulle mot bakhjul?

Det finns lite olika varianter på cykeltrainers som kan vara bra att känna till innan du gör ditt köpval:

 • Roller, ställ din vanliga cykel på rullar som rör sig med dig och din cykels rörelse. Kräver ingen montering.
 • Magnetiskt motstånd, en trainer som monteras på bakhjulet. Går att använda på ditt vanliga däck men rekommenderat är att byta till särskilt trainerdäck som tål det extra slitaget.
 • Direktdrift, monteras på din egen cykel utan bakhjul. Direktdriftad trainer ger störst motstånd och har lägst ljudvolym av dessa alternativ.

Populärt inom cykeltrainers

 • Elite Trainer Suito

  Elite Trainer Suito
  Kraftfull, solid och väldigt tyst. Dessutom extremt lätt att komma igång med och oerhört användarvänlig. Allt man önskar sig hos en trainer med andra ord! Elite Suito är den första trainern från Elite som kommer helt färdigmonterad direkt ur kartong. Den är tillochmed utrustad med en monterad Shimano 11-delad kassett vilket gör att det går löjligt fort att komma igång med ditt träningspass, oavsett om du tar fram trainern för första gången eller om du ställer undan träningsekipaget mellan varje pass och vill komma igång snabbt när det är dags för mjölksyrafest! Givetvis kompatibel med alla typer av appar och populära träningsprogram, kopplar upp mot ANT+, ANT+ FE-C, & Bluetooth Smart. Direktdriven. Du tar bort cykelns bakhjul och fäster cykeln i bakgaffeln. Inget oljud eller slitage från däcket, är stabil och med cykellik känsla. Mycket tyst. Nya generationens av totalt interaktiva trainers. Med Bluetooth Smart, ANT+ och FE-C är den kompatibel med alla typer av appar och mjukvara. Som: Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Kinomap, Bikevo och My E-Training. Passar till alla tablets och smartphones med iOS, Android. OBS! Till PC/Mac med OSX och Windows behövs ANT-dongle. Watt mäts med +/- 2,5% noggranhet, vilket bland de absolut noggrannaste på marknaden. Simulerar lutning upp till 15%, med 1900 watt vid 40 km/h. Vikt svänghjul: 6 kilo. Broms: Magnetbroms & elektronisk broms Utrustad med en monterad Shimano 11-delad kassett. Passar racer och de flesta typer av cyklar med utanpåliggande växlar (MTB, Gravel, Cyclocross och hybrider). Funkar till all typ av träning (distans, sprint, intervall, watt mm) och levererar data med hög noggrannhet. Enkel montering och uppstart. 3:dje part sensor kompatibel: Ja Går att fälla ihop och har ett bärhandtag. Pedaling analysis option. Till Elite's träningsprogram My E-Training, som medföljer gratis 36 månader, kan du uppgradera med ett analysprogram för ditt rundtramp. Mäter via OTS kraften i rundtrampet på 12 punkter. Hjälper dig att få det där lilla extra. Möjligheterna till tränings-, test-, tävling- och analysprogram är i princip obegränsade. Beror mest på vilket aktuellt träningsprogram du väljer att använda för stunden. Strömsladd ingår (220 v).
 • Elite Trainer Pack Novo Force

  Elite Trainer Pack Novo Force
  Att hålla formen och kanske midjemåttet i trim under vintern, med hjälp av en trainer hemma, är en effektiv och välbeprövad metod. Effektiv, men kanske inte så rolig ...faktiskt inte alls rolig. Nu har det ju förvisso kommit en hel del moderna trainers med banor och filmer som ökar trivsel-svett-faktorn med flera hundra procent. Men om du inte är tekniknörd (eller är ekonomisk) står Elite Novo Force Pack och väntar på dig. Här snackar vi mycket trainer för pengarna! Och inte bara trainer - här skickar dom med ett hjulstöd och ett svettskydd. Sen kan du sitta hemma och svettas med ett leende på läpparna och tänka på vilken jäkla bra affär du har gjort. Själva trainern är väldigt lättanvänd och passar hojar med vanlig snabbkoppling, med hjulstorlek från 24 till 29. Är magnetbromsad och har ett reglage där du kan ställa motståndet i fem lägen. Stabil ram och enkel fastsättning av själva cykeln.
 • Elite Adapter för Trainer 10/12 mm

  Elite Adapter för Trainer 10/12 mm
  En adapter/snabbkoppling som låter dig med en MTB, med genomgående axel 10 eller 12 mm, att använda trainer.
 • Elite Snabbkoppling Till Trainer

  Elite Snabbkoppling Till Trainer
  Om din befintliga snabbkoppling inte passar eller kanske är för fin (ömtålig). Stabil snabbkoppling i stål som passar perfekt till Tacx- och Elite-trainer.

Fler tips på cykeltrainers

 • Elite Golvställ Posa'

  Elite Golvställ Posa'
  Fristående och stabilt stativ för laptop, padda eller smartphone. Ställ den inom räckhåll för dina eventuella knapptryck, men utom räckhåll för din stinkande svett. Gummerad yta med stopp i nederkant. Går att justera vinkel samt vika ihop.
 • Tacx Neo 2T Smart Bike Trainer

  Tacx Neo 2T Smart Bike Trainer
  Ny för 2021 är Tacx NEO 2 Smart Trainer den senaste modellen i Neo-serien som under sin relativ korta livstid satt sin prägel på cykelvärlden som förstavalet för den som letar efter maximal prestanda för såväl riktigt seriös träning som blixtrande tävling på Zwift eller annan plattform.Kraftfull, följsam och oerhört tyst är alla egenskaper man önskar sig hos en riktigt habil trainer och Neo har allihop i överflöd! Trainern för dig som söker det bästa.Genom att helt ny elektronik har NEO 2 Smart klart bättre respons på kraft och överföring från motorn. Vilket leder till ännu mjukare cykling jämfört mot sin föregångare. Precis som NEO har den dynamisk tröghet och kompenserar för hastighet, vikt och lutningsvinkel, det säkerställer den mest realistiska känslan. Upplev den vibrerande känslan av cykling på kullerstenar, grus och många andra underlag. En funktion som är unik för NEO 2 och kan användas med Tacx Films och Zwift.Med nydesignade magneter och en omfördelning av rörlig luft innuti trainern blir trainern ännu tystare och stabilare än tidigare.Pedalanalys som mäter den exakta positionen på vänster och höger ben och ger rundtrampsdata.Kan användas med de flesta cyklar utan adapter. Endast cyklar med 135x10 behöver adapter.Inklusive framhjulsstöd.Går enkelt att fälla ihop för att stuva undan.Passar Shimano & SRAM: 8 - 12 delade kassetter.Elkrav: 100-240 Volt.ANT & Blåtand.Maxkraft: 2200 Watt.Max vridmoment: 85 Nm.Maxlutning: 25%.Max bromsstyrka: 250 N.Virtuellt frihjul.Mått (LxBxH): 575 x 750 x 550 mm.Vikt: 21.5 kg.Noggranhet: 32 Neodym-magneter.Stöm-/anslutningsidikator: Multicolour LED, Spot on floor.Ingen kalibrering krävs.
 • Tacx Neo Bike Smart - Zwift Kompatibel, Trainer

  Tacx Neo Bike Smart - Zwift Kompatibel, Trainer
  Den här revolutionära smarta cykeltrainern har en design du inte sett tidigare, unik och ger en uppslukande upplevelse. Den är utrustad med rörliga funktioner som Virtual Shifting, Gear Feel och nedstigningssimulering. Det är utan tvekan den mest innovativa smart biken som erbjuder den mest realistiska cykelupplevelsen som är möjligt. Kompatibel med populäraste applikationer som Tacx, TrainerRoad och Zwift. REALISTISKT, SOM DET SKA VARA Simulera din utomhustur inomhus är vad den här Smart bikes trainern är avsedd för. Med dynamisk tröghet, vägkänsla och växelkänsla ger Tacx NEO Bike Smart dig den mest realistiska och smidiga cykelkänslan som är möjlig. INTERAKTIVA LUFTFLÄKTAR De två luftfläktarna på NEO Bike's handtag är interaktiva, luftflödet anpassas till den h
 • Elite SRAM XD/XDR Body

  Elite SRAM XD/XDR Body
  En body som du byter ut standardbodyn mot på din Elite-trainer för att passa med din SRAM XD & XDR-kassett. Busenkel att montera och det enda verktyget som behövs är en 5mm insexnyckel. Body SRAM Elite komp. SRAM XD/XDR Artikelnummer EL1014279
 • Elite Trainer Tuo

  Elite Trainer Tuo
  Elite Tuo må kanske inte vara den mest kraftfulla trainern på marknaden men det är den överlägset snyggaste! Att den sedan dessutom är grymt stabil och pallar trycket för rejäla träningspass gör det här till förstavalet för cyklisten som vill kunna träna hårt, samtidigt som man vill att utrustningen passar in i ett, i övrigt, stilfullt hem (eller lyfter looken på ett jäkligt stökigt). Här möter tydlig Italiensk design smarta materialval och en riktigt habil trainerenhet varandra för att skapa något riktigt snyggt och riktigt effektivt! Passar alla typer av cyklar och är oerhört enkel att montera. Från 29 MTB med Boost-nav till klassiska racerhojar. Alla adaptrar följer givetvis med. Rulle i elastogel som ser till att bakhjulet inte glider samtidigt som den håller ned ljudnivån när du cyklar. Med Bluetooth Smart, ANT+ och FE-C är den kompatibel med alla typer av appar och mjukvara. Som: Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Kinomap, Bikevo och My E-Training. Watt mäts med +/- 1,5% noggranhet, vilket bland de absolut noggrannaste på marknaden. Simulerar lutning upp till 24%, med 2300 watt vid 40 km/h. Funkar till all typ av träning (distans, sprint, intervall, watt mm) och levererar data med hög noggrannhet. Enkel montering och uppstart. 3:dje part sensor kompatibel: Ja Går att fälla ihop och har ett bärhandtag.
 • Tacx Antenn Med Ant+® Anslutning

  Tacx Antenn Med Ant+® Anslutning
  Hur cool är inte den här antennen!? Ok, kanske inte supercool. Men för att vara en ANT+ -dongle är den ganska ball och den är dessutom superfunktionell. Den hjälper dig nämligen kopppla ihop din dator med din valda smart trainer för att tillåta cykling på appar som Zwift och TrainerRoad. Kommer dessutom med en lång sladd som säkerställer att du får kontakt med trainern även om datorn står långt bort. Fungerar med alla Tacx, Wahoo & Elite trainers.
 • Elite Steering Block Sterzo Mechanical Version

  Elite Steering Block Sterzo Mechanical Version
  För den prylmedvetne som tänkte lyfta sitt Zwiftande till nästa nivå! Vid en första anblick är det här nämligen bara ett helt vanligt framhjulsstöd, men vid en närmare blick ser vi att det faktiskt rör sig i sidled, vilket tillåter dig att göra dina digitala vägval precis som du hade valt väg utomhus. Nämligen genom att vrida på styret. Här har vi den mekaniska versionen som kräver att du monterar din telefon på styret. I övrigt ett stabilt framhjulsstöd som håller cykeln på plats. Går tillbaka till rakt läge automatiskt. Rymmer däck upp till 56mm
 • Wahoo Kickr Core, Trainer

  Wahoo Kickr Core, Trainer
  Alla som köper kickr får en gratis provmånad på Zwift – gäller nya prenumeranter. Med KICKR som grund Med en beprövad flywheel-teknologi och avancerade algoritmer levererar KICKR Core den realistiska, precisa och tysta träningsupplevelsen du förväntar dig från Wahoo. Designad för att hålla KICKR Core är byggd av robust stål för att stå emot tuffa träningspass och år av utmanande användning. Smart motstånd Effektivisera din träning genom att sätta motstånd och tröskel med din valda smartphone-app eller mjukvaruprogram. Power, hastighet och distans KICKR Core levererar denna viktiga cykeldata för din inomhusträning. Maxa din träningsupplevelse Virtuell träning Upplev en unik inomhusträningsupplevelse med hjälp av KICKR, virtuella sträckor och geo-synkade vide
 • Saris Fluid2 Smart Kitwheel, Trainer

  Saris Fluid2 Smart Kitwheel, Trainer
  Bastränare med progressivt motstånd. Montera din cykel på SARIS cykelställ för att enkelt cykla inomhus. Passar: QR 120 mm, 130 mm & 135 mm, Thruaxle 142x12 mm & 148x12 mm (TA-adapter ingår ej). Anslutningar: ANT+, FE-C, Bluetooth FTMS standard (ANT+ USB & BlueGiga USB inte inkl.) Inkluderar magnetlöst dubbelband som ansluter dig till inomhuscykelappar, snabbspänning och användarmanual.
 • Tacx Svettskydd Smartphone

  Tacx Svettskydd Smartphone
  När man är ambitiös och tränar hemma på en trainer brukar det komma en del svett... eller egentligen formligen sprutar det av svett. Här är ett smart skydd som du fäster mellan styret och sadelstolpen, skyddar på så sätt cykeln och golvet från ditt frätande svett. Skyddet är justerbart och passar alla typer av cyklar. Skyddad ficka för smartphone. Mått: Längd 138 mm. Bredd 68 mm. Absorberande material, tvättbar.
 • Elite Trainer Drivo II, Trainer

  Elite Trainer Drivo II, Trainer
  Drivo IIs färg fångar ditt öga med en gång - svart, sportig och aggressiv precis som dess kärna, med en intern strömmätare som gör den till den mest exakta interaktiva hemtränaren i världen. Vi gynnades av erfarenheten med Direto och förbättrade den allmänna stabiliteten hos hemtränaren. Dessa nya stödben förbättrar nu balansen även när du står. Prova det, var extatisk! Du kan justera motståndet med ett ögonblick - kraftfullt, tyst och flytande, precis som att trampa utomhus på din cykel. VR är här!
 • Saris Basic Fluid Smart, Trainer

  Saris Basic Fluid Smart, Trainer
  Bastränare med progressivt motstånd som ger en tyst och friktionsfri körning. Montera din cykel på SARIS cykelställ för att enkelt cykla inomhus. Passar: QR 120 mm, 130 mm & 135 mm, Thruaxle 142x12 mm & 148x12 mm (TA-adapter ingår ej). Anslutningar: ANT +, FE-C, Bluetooth FTMS standard (ANT + USB & BlueGiga USB inte inkl.) Inkluderar magnetband utan hastighet som ansluter dig till inomhuscykelappar, Basic Fluid-tränare, snabbspänning, användarmanual.
 • Tacx Adapter Snabbkoppling/Thruaxle 142x12 mm

  Tacx Adapter Snabbkoppling/Thruaxle 142x12 mm
  Allt du behöver för att kunna använda din cykel med genomgående axel till valfri Tacx-trainer med direktdrivningen. För cyklar med genomgående axel bak 142x12 mm. Passar bl.a: Tacx Flux & Tacx Neo Passar ej: Direktdrivna trainerns från andra varumärken.
 • Saris Basic Fluidwheel, Trainer

  Saris Basic Fluidwheel, Trainer
  Bastränare med progressivt motstånd, montera din cykel på SARIS cykelställ för att enkelt cykla inomhus. Passar: QR 120 mm, 130 mm & 135 mm, Thruaxle 142x12 mm & 148x12 mm (TA-adapter ingår ej). Innehåller Fluid-tränare, snabbutlösningsspett, användarmanual.
 • Elite Steeringblock Sterzo Smart Interactive

  Elite Steeringblock Sterzo Smart Interactive
  För den prylmedvetne som tänkte lyfta sitt Zwiftande till nästa nivå! Vid en första anblick är det här nämligen bara ett helt vanligt framhjulsstöd, men vid en närmare blick ser vi att det faktiskt rör sig i sidled, vilket tillåter dig att göra dina digitala vägval precis som du hade valt väg utomhus. Nämligen genom att vrida på styret. I övrigt ett stabilt framhjulsstöd som håller cykeln på plats. Går tillbaka till rakt läge automatiskt. Rymmer däck upp till 56mm Ansluter via Bluetooth
 • Tacx Neo 2 - Zwift Kompatibel, Trainer

  Tacx Neo 2 - Zwift Kompatibel, Trainer
  Tacx NEO Smart har funktioner som vägkänsla, dynamisk tröghet och nedstigningssimulering, denna nya direktdrivna trainer har också pedalslaganalys. Det är utan tvivel den mest tysta, realistiska och exakta cykeltrainern som finns tillgänglig. Otroligt kraftfull Neo 2 Smart kan motstå sprintar upp till 2200 watt och klarar av r ealistiska backar med simulering upp till 25% . Tacx NEO 2 levererar under de mest intensiva träningspassen. Ytterligare axlar Genom att leverera NEO 2 Smart med ytterligare axeladaptrar ökade axelkompatibiliteten avsevärt. Denna direktdrivna trainer är kompatibel med 142x12 mm och 148x12 mm, direkt ut ur lådan. MJUK KÖRKÄNSLA Genom att helt omkonstruera elektroniken har NEO 2 Smart fått bättre respons på motorn. Det leder till en ännu mjukare körn
 • Wahoo Kickr Bike

  Wahoo Kickr Bike
  Det senaste och hetaste från Wahoo är inte bara en trainer. Det är en hel cykel! Med Kickr Bike behöver du inte ens äga en vanlig cykel. Här får man nämligen allt som behövs för den kraftfullaste och överlägset mest realistiska cykelupplevelsen... inomhus! Förutom att den har allt som en vanlig direktdriven trainer har (och lite till) har Kickr Bike den stora fördelen är att den är oerhört lätt att justera! Det är därför lätt för hela familjen, eller cykelklubben, att hoppa upp på hojen och trampa. Ställ in dina mått och vips - du har en cykel med passform anpassad för just dig! Klättra uppför för att sedan kasta dig iväg utför, virtuellt! Kickr Bike justerar cykelns vinkel efter lutningen du cyklar på i din virtuella värld (typ Zwift). Upp till hela 20% lutning uppför och 15% utför. Växla gör du precis som vanligt, oavsett om du i vanliga fall använder SRAM, Shimano eller Campagnolo. Växlarna både ser ut som och känns som på dina vanliga STI-reglage, det går nämligen att välja den exakta utväxling du är van vid - oavsett varumärke. Mått: utfälld 121 x 76cm Motstånd: Elektromagnetiskt Noggrannhet mätvärden: +/-1% Trådlös uppdatering mjukvara: Ja Protokoll: ANT+, ANT+ FE-C och Bluetooth Smart Simulerad maxlutning: 20% Max power: 2200 watt Ljud: 61 dB Vikt: 42kg Strömkälla: 100-240V
 • Elite Shimano Microspline Body 12-del

  Elite Shimano Microspline Body 12-del
  För direktdrivna Elite-trainers. Byt ut den standardmonterade bodyn till denna om du ska köra med 12-växlat Shimano. Kompatibel med Shimanos microspline 12-delade kassetter för MTB. Artikelnummer EL1014315
 • Saris M2 Wheel, Trainer

  Saris M2 Wheel, Trainer
  Bastränare med 1500 watt, max 15% lutning. Montera din cykel på SARIS cykelställ för att enkelt cykla inomhus. Passar: QR 120 mm, 130 mm & 135 mm, Thruaxle 142x12 mm & 148x12 mm (TA-adapter ingår ej). Anslutningar: ANT+, FE-C, Bluetooth FTMS standard. Inkluderar strömförsörjning, snabbutlösningsspett och användarmanual.
 • Tacx Flux 2 Smart - Zwift Kompatibel, Trainer

  Tacx Flux 2 Smart - Zwift Kompatibel, Trainer
  Den ikoniska FLUX Smart har uppgraderats till FLUX 2 Smart. Jämfört med föregångaren är den utrustad med en större och starkare motståndsenhet och ett tyngre svänghjul. Detta resulterade i ett bredare simuleringsområde, bättre känsla vid cyklingen och en mer exakt effektmätning. UTMANANDE KRAFTFULL FLUX 2 Smart är utrustad med en större motståndsenhet jämfört med föregångaren, vilket möjliggör ett bredare simuleringsområde. Det kan realistiskt simulera lutningar upp till 16% lutning EXAKT OCH PÅLITLIG En pålitlig, exakt och konsekvent effektmätning är nyckeln för att hålla reda på din prestation och utveckling. Det är precis vad FLUX 2 Smart är konstruerad för, den mäter din kraft noggrant inom 2,5% MJUK KÖRKÄNSLA En starkare motståndsenhet i kombination
 • Wahoo Kickr Snap - Zwift Kompatibel, Trainer

  Wahoo Kickr Snap - Zwift Kompatibel, Trainer
  Oavsett om du tränar för att vara först över mållinjen eller för att du bara gillar att cykla är Wahoo KICKR SNAP den trainer som erbjuder den mest realistiska cykelträningen inomhus på marknaden. KICKR SNAP är designad runt ett kraftigt motståndshjul som simulerar känslan av när du kämpar dig i uppförsbackar eller när du åker nedför vägen. Motståndet styrs via din favorit-app på datorn, surfplattan eller din Smartphone. KICKR SNAP är byggd på ett öppet API, det gör att KICKR SNAP kan erbjuda fler träningsmöjligheter via mjukvara än någon annan trainer på marknaden. Självklart kan du använda KICKR SNAP tillsammans med både iOS-, Android- och Windows-enheter. Virtuell träning - Upplev en unik inomhusträningsupplevelse med hjälp av KICKR, virtuella sträck
 • Elite Training Matta

  Elite Training Matta
  Pricken över i:et när det kommer till din trainer-set up där hemma. Dämpar effektivt ljud och vibrationer, plus att trainern står stabilare. Är lätt att rengöra och skyddar ömtåliga golv från frätande svett.
 • Wahoo Kickr Core

  Wahoo Kickr Core
  The essential indoor smart trainer! Med den nya Kickr Core Smart trainern får du alla de grundläggande funktionerna från föregångaren Kickr Power, men till ett helt annat pris. Stabil, tyst, direktdriven med grym cykelkänsla och den kopplar upp mot Zwift och alla andra populära träningsappar - check på alla punkter. Men det stannar inte där, Core kan simulera lutning upp till 16% och har ett motstånd på hela 1800 watt och mäter med en noggrannhet på +/-2%. Välj din app och du kan t.ex. styra det inbyggda motståndet på Kickr eller köra mot banor på din iPad, iPhone och de flesta androidenheter. Funkar även till PC och Mac Book om man pluggar in en Ant+-dongle. Kickr Core är tyst, sliter inte på däck och behöver ingen kalibrering. Öppet protokoll ANT+, ANT+ FE-C och Bluetooth. Passar i grundutförandet Shimano och SRAM 8, 9, 10 och 11-delade kassetter. Kassett ingår ej. Mäter och skickar data för fart, distans och watt till din valda enhet/program. Komplettera med RPM Cadence Sensor om du vill ha kadens. Kompatibel med Kickr Climb och Kickr Headwind. Realistisk cykelkänsla och kontrollerat motstånd. Funkar ihop med Zwift, Sufferfest och andra träningsappar. Behov av framhjulsstöd: Nej Funkar med skivbroms: Ja Motstånd: Elektromagnetiskt Noggrannhet mätvärden: +/-2% Vikt svänghjul: 5,44 kg Trådlös uppdatering mjukvara: Ja 3:dje part sensor kompatibel: Ja Enheter: iOS, Andriod, PC (Mac och Windows med ANT-dongle) Bältdrift: Gates Carbon Drive Simulerad maxlutning: 16% Max power: 1800 watt LED indicator lights Mått: utfälld 51x58 cm Hjul: Passar från 24 till 29 Passar nav: 130/135mm QR, 12x142 och 12x148 Thru Axle-adapter ingår. Tyst gång Strömkälla: 100-240V
 • Tacx Svettskydd

  Tacx Svettskydd
  Ett smart och prisvärt svettskydd som du fäster mellan styret och sadelstolpen, skyddar på så sätt både cykeln och golvet från frätande svett. Skyddet är justerbart och passar alla typer av cyklar. Mycket enkelt att montera. Absorberande material, tvättbar. Modell: Tacx Sweat cover T2930
 • Elite Folding Mat

  Elite Folding Mat
  Familjen kommer att tacka dig (alt. sluta hata dig) när du vill köra sena träningspass utan att det bullrar i hela huset. En lite tunnare trainermatta som är enkel att hantera och stuva undan. Dämpar ljud och vibrationer, plus att trainern står stabilare. Är lätt att rengöra, har anti-slip-yta undertill och skyddar ömtåliga golv.
 • Wahoo Ant+ Usb

  Wahoo Ant+ Usb
  Med Wahoo's USB ANT+ Kit får din PC/Mac kontakt med din KICKR eller annan smart trainer. Den 90 cm långa kabeln ser till att du inte får ovälkomna störningar och avbrott. Enkel utformning som du stoppar direkt i USB-uttaget på din dator.
 • Wahoo Kickr Climb

  Wahoo Kickr Climb
  Ett nytt galet men härligt tillbehör som visar att intresset för virtuell cykling är på väg mot nya nivåer. Med Kick Climb monterar du av framhjulet och sätter istället fast framgaffeln, sedan känner Climb av lutningen som du kör i och höjer och sänker framändan av cykeln för en ännu mer verklighetstrogen upplevelse. Kan simulera lutning -10% utför, samt upp till 20% uppför, d.v.s. rejäla backarna. Inte bara bra för backträning, du ökar variationen för din sittställning och belastningen för dina muskelgrupper. Plus att naturligtvis får ännu mer realistisk Zwift-cykling. Funkar ihop med Zwift, Sufferfest och andra träningsappar. Finns även med en fjärrkontroll om man vill justera manuellt. Max lutning uppför: 20% Max lutning utför: -10% Passar med 12x100, 15x100 och 15x110 genomgående axlar, samt givetvis snabbkoppling (QR). Kompatibel med Kickr Power och Kickr Snap från 2017 och senare, samt givetvis nya Kickr Core (ej bakåtkompatibel till äldre Kickr). Fjärrkontroll för manuell justering medföljer. Går att sätta i Lock mode då endast du själv kan ändra lutning. Bluetooth, ANT+ 3:dje part sensor kompatibel: Ja Trådlös uppdatering mjukvara: Ja Stömsladd 240v medföljer.
 • Wahoo Kickr Axis Action (V. 5) - Zwift Kompatibel, Trainer

  Wahoo Kickr Axis Action (V. 5) - Zwift Kompatibel, Trainer
  Upplev den ultimata inomhusträningen. Den nya KICKR Smart Trainer är mer precis än någonsin tidigare. Tack vare AXIS Action Feet teknologin känns rörelser från sida till sida mer verkliga och skillnaden mellan inom- och utomhuscykling är snart ett minne blott. Precise Power NYTT - Automatisk kalibrering gör att du inte längre behöver utföra ”spin downs”. Den nya KICKR utför istället löpande ”spindowns” under tiden du cyklar för att säkerställa att precisionen blir mer träffsäker (inom 1% +/-). Ride Feel Så nära känslan av utomhuscykling man kommer när man cyklar inomhus. NYTT - AXIS feet har 3 nivåer av hårdhet (ingår). Fem nivåer av rörelser från sida-till-sida. När du ställer dig upp för att klättra eller närmar dig omkörning av din motståndar
 • Saris H3 Direct Drive Smart Trainer, Trainer

  Saris H3 Direct Drive Smart Trainer, Trainer
  Bastränare med progressivt motstånd, montera din cykel på SARIS cykelställ för att enkelt cykla inomhus. Passar: QR 130 mm & 135 mm, Thruaxle 142x12 mm & 148x12 mm. Anslutning: ANT+ FE-C, Bluetooth FTMS standard. Innehåller strömförsörjning, Thruaxle ändlock, användarmanual, framhjulets stabiliseringsblock, skivbromsblock.
 • Tacx Flux Smart Bike Trainer

  Tacx Flux Smart Bike Trainer
  Tacx Flux är favoritmodellen som kombinerar den höga prestanda man får hos märkets värstingmodeller med en lite snällare prisbild, allt med väldigt lite kompromiss. Flux S är modellen för dig som vill ha en riktig bra träningsupplevelse med en fullt uppkopplad direktdriven trainer men inte vill spendera hela cykelbudgeten på just trainern. Här har vi nämligen ett något plånboksvänligare alternativ med all den prestanda du behöver för seriös träning! En av de tystaste trainers på marknaden! Elkrav: 100-230 Volt ANT & Blåtand Passar Shimano & SRAM: 8 - 12 delade kassetter. Maxkraft: 1500 Watt Maxlutning: 10% Mått (LxBxH): 670 x 642 x 460mm Vikt: 21.3kg Noggranhet:
 • Tacx Sram Xd-R Body

  Tacx Sram Xd-R Body
  En body som du byter ut standardbodyn mot på din Tacx-trainer för att passa med din SRAM XDR-kassett. Busenkel att montera och det enda verktyget som behövs är en 5mm insexnyckel. För 11- och 12-växlade SRAM XD-R-kassetter. För Tacx Neo 2
 • Wahoo Kicker Full Experience, Trainer

  Wahoo Kicker Full Experience, Trainer
  Maxa din träningsupplevelse med ett Full Experience Wahoo-paket innehållande tre delar. Wahoo KICKR KICKR Climb KICKR Headwind Wahoo KICKR En ny, bokstavligt talat, tyst inomhustrainer. Tillsammans med ett större flywheel skapar KICKR den mest realistiska inomhusträningsupplevelsen. KICKR Climb Designad för att ta KICKR inomhusträning till en helt ny nivå genom att addera upp- och nedförsbackar. Cyklister kan nu förbereda sig för de allra tuffaste utmaningarna och de högsta bergen. KICKR Headwind En responsiv, smart fläkt KICKR Headwind justerar sitt motstånd för att optimera kylning baserat på intensiteten av din träning. Ju tuffare du tränar, desto kyligare blir det. Innehåller Wahoo KICKR KICKR Climb KICKR Headwind Övriga produkter på bilden ingår inte.
 • Tacx Boost Trainer Bundle

  Tacx Boost Trainer Bundle
  Få ut mesta möjliga av varje cykeltur. Indoor Trainern Tacx Boost är enkel, prisvärd och tyst. Nu kan du hålla igång träningen året runt. Träna utan att väcka resten av huset och med den superenkla monteringen är du färdig på två klick. Enkel montering innebär mer tid till träning och nu är du alltid redo för nya cykeläventyr. Med det medföljande framhjulsstödet är det enkelt att flytta och förvara trainern. Du behöver ingen extern ström för att använda den här trainern, eftersom den har en kraftfull magnetbroms som gör att du direkt kan lägga på mer motstånd eller lätta på det. Ett faktiskt svänghjul genererar en realistisk och mjuk pedalrörelse Styr motståndet manuellt med 10 nivåer och upp till 1 050 watt Detta ingår Boost Trainer Garmin fartsensor
 • Elite Roller Nero Interactive, Trainer

  Elite Roller Nero Interactive, Trainer
  Här är NERO, Elites nya interaktiva rulle. Den slår samman Quick Motions innovation och Arion Digital Smart B + interaktivitet. Tekniskt utförande och med ett tilltalande utseende har Nero allt för att säkerställa en rolig och stimulerande träning för idrottaren. Det är den första rullen som har ett svänghjul (egentligen två svänghjul) och ger dig en flytande och naturlig körupplevelse. NERO + är en interaktiv rulle som interagerar med alla typer av appar, programvara, datorer och enheter (smartphones och surfplattor) med IOS, Android, MacOS och Windows. Den justerar sitt motstånd baserat på det träningspass du gör. Nero använder trådlösa ANT + och Bluetooth-kommunikationsprotokoll för att omedelbart skicka all träningsinformation till program, appar och programvar
 • Wahoo Headwind

  Wahoo Headwind
  - En fläkt för tvåochetthalvttusen?!? - Jepp. När livet kretsar kring Zwift och en verklighetsnära känsla är guld värt, kommer nu Kickr Headwind. Den känner av din fart, din puls och den aktuella banan du kör på, och anpassar vinden efter det. Så. Jäkla. Coolt. Du kan givetvis själv om du vill, via din lur, anpassa hur mycket den ska blåsa. Med en kompakt och genomtänkt design täcker den även cyklisten med ett jämnt och bra luftflöde, vilket annars kan vara en utmaning med vanliga fläktar (om man inte har flera stycken). Blir även därför väldigt smidigt om man har det lite trångt hemma i sin pain cave. Givetvis kompatibel med alla Wahoos trainers, men faktiskt även andra trainers så man kan låta hastighet, puls eller watt som sänds via ANT (wattpedaler, pulsband mm) kontrollera farten på fläkten. Max Fan Speed: 48 km/h Justerbar benhöjd i två lägen. Vikt: 5,4 kg Bluetooth, ANT+ Trådlös uppdatering mjukvara: Ja Motor: 240v 50/60hz
 • Elite Boost Thru-Axle Adapter 148X12Mm För Direto Drive

  Elite Boost Thru-Axle Adapter 148X12Mm För Direto Drive
  Adapter för cyklar med Boost-standard (MTB) 148x12 mm genomgående axel, för att passa till Elite direktdrivna trainers. Kompatibel med: Direto, Drivo, Kura, Turno, Volano och Turbo Roteo.
 • Elite Trainer Tuo, Trainer

  Elite Trainer Tuo, Trainer
  Elite Tuo må kanske inte vara den mest kraftfulla trainern på marknaden men det är den överlägset snyggaste! Att den sedan dessutom är grymt stabil och pallar trycket för rejäla träningspass gör det här till förstavalet för cyklisten som vill kunna träna hårt, samtidigt som man vill att utrustningen passar in i ett, i övrigt, stilfullt hem (eller lyfter looken på ett jäkligt stökigt). Här möter tydlig Italiensk design smarta materialval och en riktigt habil trainerenhet varandra för att skapa något riktigt snyggt och riktigt effektivt! Passar alla typer av cyklar och är oerhört enkel att montera. Från 29 MTB med Boost-nav till klassiska racerhojar. Alla adaptrar följer givetvis med. Rulle i elastogel som ser till att bakhjulet inte glider samtidigt som den hålle
 • Tacx Golvställ För Tablets

  Tacx Golvställ För Tablets
  Ett klockrent tillbehör för dig som vill fullända din svettstation där hemma. Ett smart golvställ i lagom höjd för din surfplatta. Du får bättre överblick samtidigt som skärmen blir lättåtkomlig. Justerbar vinkel för surfplattan. Kompatibel med Tacx framhjulsstöd. Passar olika surfplattor med längden 182 till 267 mm, bredden 112 till 197 mm och maxtjockleken 13 mm. Modell: Stand for tablets T2098.
 • Elite Usb Dongel Ant+

  Elite Usb Dongel Ant+
  Med Elite USB Dongel ANT+ (antenn) kan din dator automatiskt ta emot ANT-signaler från din smarta trainer eller annan valda träningsenhet. Enkel utformning som du stoppar direkt i USB-uttaget på din dator.
 • Tacx Hållare För Tablets

  Tacx Hållare För Tablets
  Ett smart styrfäste som hjälper dig att montera en surfplatta på styret. Fästet är kompatibelt med alla styren som har en diameter mellan 26 och 35mm och kan anpassas efter olika surfplattor med längden 172 till 267mm, bredden 112 till 197 mm och maxtjockleken 13 mm.
 • Saris Basic Magwheel, Trainer

  Saris Basic Magwheel, Trainer
  Bastränare med 5 motståndsnivåer som ger en tyst och friktionsfri körning. Ingen fjärrkontroll. Montera din cykel på SARIS cykelställ för att enkelt cykla inomhus. Passar: QR 120 mm, 130 mm & 135 mm, Thruaxle 142x12 mm & 148x12 mm (TA-adapter ingår ej). Inkluderar Mag-tränare, snabbspänning, användarmanual.
 • Tacx Booster, Trainer

  Tacx Booster, Trainer
  Tacx Booster är den mest kraftfulla basic trainern. Redan vid låg hastighet kan den kraftfulla magnetbromsen generera högt motstånd. Ett reglage på styret ger dig möjlighet att ställa in nivån på motstånd genom att välja ett av tio olika lägen. Detta gör Booster mycket lämplig för kraftbaserade träningspass. Tacx Booster passar dig som vill ha en enkel men kraftfull trainer och inte har behovet av att koppla upp dig till appar eller liknande. TYST Booster är den enda basic trainern med ett slutet motstånd och som reducerar ljud. INTERVALLER OCH KRAFTFULL TRÄNING Den kraftfulla magnetiska bromsen hos Booster möjliggör intensiva intervalsessioner och kraftbaserade träningspass. REALISTISK KÄNSLA Booster har ett verkligt svänghjul som genererar en realistisk vägkänsl
 • Wahoo Kickr Matta

  Wahoo Kickr Matta
  Familjen kommer att tacka dig (alt. sluta hata dig) när du vill köra tidiga träningspass utan att det bullrar i hela huset. Wahoos trainermatta dämpar effektivt ljud och vibrationer, plus att trainern står stabilare. Är lätt att rengöra, har anti-slip-yta och skyddar ömtåliga golv.
 • Elite Travel Block

  Elite Travel Block
  Bra grej! Ser till att cykeln står stabilt och horisontellt. Passar både MTB- och landsvägscyklar.
 • Wahoo Kickr 2021

  Wahoo Kickr 2021
  Wahoo Kickr är flagskeppet hos märket som under de senare åren gjort sig kända som ett av förstavalen bland seriösa tränings- och tävlingscyklister. Exakt kraftmätning, högt maxmotstånd och en tyst och stabil gång kännetecknar Kickr och gör den till en fantastisk pryl för inomhusträningen!Den senaste modellen i Kickr-serien har dessutom fått sig en ganska betydande uppdateringar som ytterligare förbättrar cykelkänslan. Med hjälp av en ny konstruktion på stödbenen kan den nämligen röra sig i sidled. Den simulerar alltså cykelns rörelse från sida till sida - precis som när du klättrar utomhus! Både ballt och skönt om vi får säga det själva. Behövs EJ kalibreras!Mått: utfälld 54x71 cmHjul: Passar från 24 till 29Axel: 130/135mm QR, 12x142 och 12x148 Thru AxleBehov av framhjulsstöd: NejMotstånd: ElektromagnetisktNoggrannhet mätvärden: +/-1%Trådlös uppdatering mjukvara: Ja3:dje part sensor kompatibel: JaProtokoll: ANT+, ANT+ FE-C och Bluetooth SmartPassar till alla tablets och smartphones med iOS, Android. OBS! Till PC/Mac med OSX och Windows behövs ANT-dongle.Bältdrift: Gates Carbon DriveSimulerad maxlutning: 20%Max power: 2200 wattLjud: 61 dBStrömkälla: 100-240V
 • Elite Trainer Direto XR

  Elite Trainer Direto XR
  Elites senaste topptrainer är ännu mer kraftfull, solid och och tystare än sina föregångare.. Dessutom extremt lätt att komma igång med och oerhört användarvänlig. Uppdateringar från den redan väldigt omtyckta föregångaren Direto X inkluderar en ökad maxbelastning från 2100W till 2300W samt en lutningssimulering som ökar från 18% till hela 24%! Man får här alltså ett extremt kompetent paket som ger en oerhört verklighetstrogen känsla, även när du tar dig an de brantaste klättringarna på Zwift! Kommer färdigmonterad med en 11-28 kassett från Shimano. Total tid från hemkomst med din nya trainer till du kan börja cykla är alltså under 5 minuter! (beroende på hur snabb du är på att byta om) Givetvis kompatibel med alla typer av appar och populära träningsprogram, kopplar upp mot ANT+, ANT+ FE-C, & Bluetooth Smart. Direktdriven. Du tar bort cykelns bakhjul och fäster cykeln i bakgaffeln. Inget oljud eller slitage från däcket, är stabil och med cykellik känsla. Mycket tyst. Nya generationens av totalt interaktiva trainers. Med Bluetooth Smart, ANT+ och FE-C är den kompatibel med alla typer av appar och mjukvara. Som: Zwift, TrainerRoad, The Sufferfest, Kinomap, Bikevo och My E-Training. Passar till alla tablets och smartphones med iOS, Android. OBS! Till PC/Mac med OSX och Windows behövs ANT-dongle. Watt mäts med +/- 1,5% noggranhet, vilket bland de absolut noggrannaste på marknaden. Simulerar lutning upp till 24%, med 2300 watt vid 40 km/h. Vikt svänghjul: 4,2 kilo. Broms: Magnetbroms & elektronisk broms Kompatibel med 9/10/11-delat Shimano, SRAM och Campagnolo. Kassett ingår ej. Passar racer och de flesta typer av cyklar med utanpåliggande växlar (MTB, Gravel, Cyclocross och hybrider). Funkar till all typ av träning (distans, sprint, intervall, watt mm) och levererar data med hög noggrannhet. Enkel montering och uppstart. 3:dje part sensor kompatibel: Ja Går att fälla ihop och har ett bärhandtag. Pedaling analysis option. Till Elite's träningsprogram My E-Training, som medföljer gratis 36 månader, kan du uppgradera med ett analysprogram för ditt rundtramp. Mäter via OTS kraften i rundtrampet på 12 punkter. Hjälper dig att få det där lilla extra. Möjligheterna till tränings-, test-, tävling- och analysprogram är i princip obegränsade. Beror mest på vilket aktuellt träningsprogram du väljer att använda för stunden. Strömsladd ingår (220 v).
 • Saris Fluid2, Trainer

  Saris Fluid2, Trainer
  Bastränare med progressivt motstånd. Montera din cykel på SARIS cykelställ för att enkelt cykla inomhus. Passar: QR 120 mm, 130 mm & 135 mm, Thruaxle 142x12 mm & 148x12 mm (TA-adapter ingår ej). Inkluderar snabbspänning och användarmanual.
 • Elite Trainer Suito, Trainer

  Elite Trainer Suito, Trainer
  Suito är den senaste stora innovationen i Elites inomhuscykelutbildare. Suito är en kraftfull, solid och tyst och är en interaktiv hemtränare som är utformad för att ge dig en enkel, realistisk och exakt träningsupplevelse inomhus. Detta är Elites första hometrainer med direktdrift som kommer helt förmonterad ur lådan, eftersom den har en förinstallerad Shimano® 105 (eller motsvarande) 11-delad kassett. Genom en snabb och enkel inställning av Plug & Play och en tunn och kompakt kontur, garanterar Suito maximal kompatibilitet med de flesta cyklar, vilket gör att den är en av de mest prestanda och lättanvänd hemträning som en cyklist kan hoppas på. Kraftfull, stabil, korrekt. Redo för användning. Är du redo? Detta är en annan hemtränare som är i intervallet med A

Trainers och virtuell cykling med Zwift

En stark trend just nu är att köra cykelpass inomhus med appar som ger virtuella cykelupplevelser. Zwift är det bästa exemplet på sådana tjänster och appar.

Förutom att du slipper stirra in i en tråkig vägg kan du också utmana dig själv mot andra som cykeltränar i andra delar av världen. Det finns både live träningspass men också on-demand.

Zwift

En av de mest använda mjukvarorna för cykeltrainers idag är Zwift. Den kan kopplas till en dator och om din cykeltrainer har rätt teknologi kan den anpassa motståndet efter den bana du valt att cykla på.

Användare av Zwift spänner från amatörer till proffscyklister och ger en hyfsat bra känsla av riktig cykling. Faktum är att du till och med kan dra fördel av att lägga dig bakom en annan cyklist, precis som i verkligheten.

För att kunna Zwifta behöver du förutom din trainer också ha en kadensmätare eller hastighetsmätare som har ANT+ eller Bluetooth. Du behöver appen installerad på din dator, Apple TV, iPad/iPhone eller Android tablet/telefon.

Zwift kan också användas av löpare som tränar med löpband hemma eller på gym.

ileadilead