Löpband

Köpa löpband att ha hemma

Med ett löpband hemma kan du träna löpning, jogga och promenera inomhus när du vill, oavsett väder och vind. Det finns många olika löpband att välja på och vilket du behöver beror på vilken typ av löpträning du ska göra och hur avancerad funktionalitet du vill ha. Bläddra igenom utbudet av löpbanden du hittar online och ta del av fler köpråd.

Populärt inom löpband

 • FitNord Sprint 100 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Sprint 100 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Ett lättanvänt löpband i kompakt storlek med generös löpyta för prisklassen. Lämpligt för lätt träning med en maxhastighet på 12 km/h och tio förinställda träningsprogram. För dig som har ett mindre hem är Sprint 100 perfekt, eftersom det är uppfällbart och därmed tar liten plats. Läs mer på sportproffsen.se!
 • Tunturi Performance T60 Löpband

  Tunturi Performance T60 Löpband
  Löpbandet Tunturi Performance T50 säkerställer en behaglig löpkänsla med sin breda stötdämpade löpyta samt jämna och kraftfulla motor.
 • Tunturi Competence T40 Löpband

  Tunturi Competence T40 Löpband
  Tunturi Competence T40 är ett utmärkt löpband för löparen eller hemmamotionären som letar efter ett förmånligt och lättanvänt löpband. Löpbandet har en maxhastighet på 16 km/h, 14 träningsprogram samt justering av lutningsgraden upp till 12 procent.
 • Tunturi Endurance T85 Löpband

  Tunturi Endurance T85 Löpband
  Löpbandet Tunturi Endurance T85 är utformad för krävande användning och passar perfekt för gemensamt bruk, till exempel gym på hotell eller arbetsplatser, eller för rehabilitering.

Fler tips på löpband

 • Gymstick GT 1.0 Löpband

  Gymstick GT 1.0 Löpband
  Gymstick GT1.0 är ett kompakt löpbandet med en mycket bra löpkänsla samt flera funktioner som ökar träningsglädjen. Du kan enkelt ändra löphastigheten med snabbknapparna och samtidigt följa din träning på den eleganta LED-skärmen.
 • Flow Fitness Runner DTM300i Löpband

  Flow Fitness Runner DTM300i Löpband
  Flow Fitness Runner DTM300i löpband är ett av de mest kompakta, välutrustade löpbanden på marknaden, till ett förmånligt pris!
 • FitNord Diamond Dash 2 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Diamond Dash 2 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Ett högkvalitativt och elegant löpband både för kommersiellt bruk och för dig som kräver det där extra av din hemmaträning. Löpbandet är utrustat med AC-motor, och du kan justera lutningen mellan -2 och 18 procent.
 • FitNord Sprint 300 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Sprint 300 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Ett stilrent, uppfällbart löpband med stor löpyta och stötdämpande konstruktion, vilket ger behaglig löpkänsla. Tack vare den motoriserade lutningen och maxhastigheten 20 km/h kan du få utmanande träning i ditt hem. Läs mer på sportproffsen.se!
 • Adidas T19 Löpband

  Adidas T19 Löpband
  Adidas T19 löpband är utrustad med en kraftfull motor på 3,5 hästkrafter och lämpar sig speciellt bra för intervallträning – särskilt då bandet även är utrustat med NRG teknik som absorberar stötarna under träning.
 • FitNord Sprint 500 Löpband *SMÖRJFRI* + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Sprint 500 Löpband *SMÖRJFRI* + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Löpband för dig som är ute efter intensiv löpträning hemma eller till gymmet. Det har en kraftig AC-motor, ett vaximpregnerat underhållsfritt band och en robust ram som tål en belastning upp till 150 kg. Läs mer om det högpresterande löpbandet på sportproffsen.se!
 • Tunturi Competence T20 Löpband

  Tunturi Competence T20 Löpband
  Tunturi Competence T20 är ett utmärkt löpband för nybörjarlöparen eller hemmamotionären som söker ett lättanvänt löpband i en lägre prisklass.
 • FitNord Sprint 200 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Sprint 200 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Ett stabilt, kompakt och lättanvänt löpband med många praktiska funktioner. Med lutningsbart och stötdämpat löpbord och maxhastighet på 20 km/h är denna modell ett bra alternativ för dig som vill träna såväl lätt som lite mer intensivt hemma. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Sprint 150 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Sprint 150 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Löpband med maxhastighet 16 km/h för dig som vill motionera medelintensivt hemma på ett löpband med många praktiska och behagliga egenskaper som dämpat löpbord för skonsam joggning, tio träningsprogram och motorstyrd lutning. Uppfällbart för att frigöra utrymme i rummet. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Sprint 1000 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Sprint 1000 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Ett stabilt löpband för tuff hemmaträning och för kollektiv användning som till exempel en arbetsplats eller förening. Den kraftiga ramen och starka AC-motorn lämpar sig extra väl för proffsbruk och passar användare som väger upp till 170 kilo. Tack vare att löpmattan är vaximpregnerad slipper du lägga tid på underhåll och kan fokusera på din träning istället. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Sprint 500 Touch Löpband *SMÖRJFRI* + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Sprint 500 Touch Löpband *SMÖRJFRI* + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Löpband för både hemmabruk och professionell användning med pekskärm och Android operativsystem. Effektiv elmotor (AC-motor) samt vaximpregnerat band som aldrig behöver smörjas. Maxhastighet på 20 km/h och maximal användarbelastning på hela 150 kilo. Läs mer på sportproffsen.se!
 • Tunturi Competence T10 Löpband

  Tunturi Competence T10 Löpband
  Det prisvänliga löpbandet Tunturi Competence T10 har en kompakt storlek och erbjuder 40 olika träningsprogram samt maxhastighet på 16 km/h.
 • Löpband 1,25hk Hopfällbart Hastighetsjustering i handtaget

  Löpband 1,25hk Hopfällbart Hastighetsjustering i handtaget
  Optimera din träning med ett hopvikbart löpband Detta eleganta löpband i svart och grått är den ultimata lösningen för ditt hemmagym, som kombinerar användarvänlighet med avancerad teknologi för att ta din konditionsträning till nästa nivå. Dess hopvikbara design gör det även otroligt praktiskt för alla typer av hem. Med inbyggd pulsmätning och möjlighet till hastighetsjustering från 1 till 14 km/tim direkt i handtaget, ger detta löpband dig fullständig kontroll över din träning. Starta och stoppa enkelt löpbandet direkt från handtaget och håll vätskenivån uppe under passet med de två lättillgängliga mugghållarna. För en ytterligare utmanande träning kan du manuellt justera lutningen i tre olika nivåer, och med 12 olika träningsprogram att välja mellan finns det alltid nya mål att uppnå och överträffa. Övervaka dina framsteg Löpbandets avancerade display ger dig omedelbar återkoppling på dina prestationer, inklusive avklarad sträcka, förbrukad tid, förbrukade kalorier, aktuell hastighet och puls. Med Scan-funktionen kan du enkelt växla mellan olika data för att alltid ha koll på din träning. Dessa funktioner är utformade för att hjälpa dig att sätta tydliga mål och övervaka dina framsteg, vilket gör varje träningspass mer meningsfullt och belönande. Designad för hemmet Detta löpband är inte bara kraftfullt med sin 1,25 hk motor, utan också anmärkningsvärt kompakt. Med en bandstorlek på 125 x 42 cm och en maxanvändarvikt på 100 kg är det perfekt anpassat för hemmabruk. När löpbandet är monterat (150 x 71 x 126 cm) tar det minimal plats och kan enkelt vikas ihop och stuvas undan efter användning, vilket gör det till det perfekta valet för mindre utrymmen. I paketet ingår allt du behöver för att snabbt och enkelt komma igång med din träning – en manual, verktyg för montering och smörjmedel för bandet. Dessutom är löpbandet CE-godkänt och kommer med en tvåårig garanti, så du kan känna dig trygg med ditt köp. Gratis hemleverans Då detta är en otymplig vara, skickar vi den kostnadsfritt med hemleverans hela vägen hem till din dörr. Snabbfakta Displayfunktioner: Avklarad sträcka, förbrukad tid, förbrukade kalorier, aktuell hastighet, aktuell puls, scan (hoppar mellen att visa sträcka, tid, kcal, hastighet, puls) Träningsprogram: 12 program Hastighetsintervall: 1-14 km/h Manuell lutning: 3 nivåer Storlek (band): 125 x 42 cm Max. användarvikt: 100 kg Storlek (monterad): 150 x 71 x 126 cm Motor: Likströmsmotor, 1,25 hk Paketstorlek: 163 x 76,5 x 31 cm Vikt: 48 kg CE-godkänt Garanti: 2 år
 • Freemotion T10.9-Interval Reflex Treadmill, Löpband

  Freemotion T10.9-Interval Reflex Treadmill, Löpband
 • Master Fitness Choke / Transformator - T25

  Master Fitness Choke / Transformator - T25
 • Life Runner LR22i TFT Löpband

  Life Runner LR22i TFT Löpband
  ProduktinformationLife Runner LR22i TFTTräna hemma i alla väder.Multimedielöpbandet LR22i TFT ger din träning en rejäl skjuts!Ta din passion för löpning till en ny nivå! Med det moderna löpbandet HAMMER LR22i TFT är det enkelt att nå dina konditions- och löpmål. Du får en enastående löpupplevelse inom hemmets fyra väggar oavsett väder. Med det omfattande multimediepaketet och de förinstallerade apparna blir en löptur på LR22i TFT aldrig långtråkig. Den stora touchdisplayen ger dig hela tiden information om din prestation. Den kompakta konstruktionen hjälper dig att stuva undan löpbandet med några enkla handgrepp efter användning. Stort programutbud för din löpträningTräna omväxlande med LR22i TFTLR22i TFT har ett extra generöst programutbud! Under löpträningen har du tillgång till hela 12 förinställda program: Cardio Check, Hills, Fitness Test, Cross Country, Lose Weight, Interval Training, Speed Drill, Hill and Back, Power Walk, Pyramid, Glute Workout och Calorie Burn. Välj ett program och kör igång! Vill du ha en utmaning och se hur du står dig i en tävling? Löpbandet ger dig möjlighet att springa mot datorn. Du tävlar helt enkelt mot löpbandets dator och försöker springa snabbare än systemet. Det är bara ett exempel på hur omväxlande och tävlingsinriktad konditionsträning på hemmaplan kan vara! XXL TFT touchdisplayKoll på allt med 10 tumDen 10 tum stora TFT touchdisplayen och Android-programvaran låter dig utnyttja hela multimedie- och underhållningsutbudet under din träning. Datorkonsolen på LR22i TFT är försedd med en surfplattehållare, aux-anslutning och en anslutning för usb-laddare, så att du alltid har tillräckligt med ström för din favoritunderhållning under löpträningen. Förinstallerade appar för den bästa underhållningenYoutube, Spotify, Facebook, Twitter, Chrome, Netflix och Amazon Prime Video ger dig ett brett utbud av motiverande förinstallerade appar som ger dig all tänkbar information och underhållning under träningen. Kolla på Youtube-klipp, spela din favoritspellista på Spotify eller dela dina träningsresultat med dina vänner. Löpbandet HAMMER LR22i TFT ger massor av möjligheter tack vare den intuitiva touchdisplayen. Upplev liverundor med Bluetooth-teknik och träningsapparKompatibel med Kinomap och BitGymSpring spännande och utmanande rundor med livekänsla och njut av en motiverande träningsmiljö! Träningsdata kan naturligtvis sparas så att du kan jämföra och dokumentera dina resultat. Aldrig tidigare har det varit lika spännande, varierande och motiverande att träna hemma. Appen Kinomap ger en mycket realistisk upplevelse av sträckan: I uppförsbackar ökar motståndet automatiskt och i nedförsbackar minskar det. Tillval: KinoMap live-events för gruppträning, löpning, tävlingar och priser. Via den integrerade usb-anslutningen laddas din smartphone eller surfplatta automatiskt under träningen, så att den är klar att använda efter passet. XXL-löpyta för träning med extra komfort152 x 51 cm stort löpbandLöpbandet tål mycket hög belastning och har en generös löpyta på 152 x 51 cm. Med en maximal användarvikt på 130 kg får även storvuxna personer en helt naturlig, bekväm och autentisk löpupplevelse. Bredden är hela 51 cm och de stabila och rejäla sidoytorna ger goda förutsättningar för en säker och stabil löpträning. Löpbandets ruggade ytskikt ger ett fint grepp under löpningen och förhindrar att du glider eller halkar. Super Soft-löpyta ger träning som är skonsam mot ledernaDen stötdämpande Super Soft-ytan ger en realistisk löpkänsla och en löpning som är lika skonsam för lederna som den mjukaste skogsstig. Den ger även en komfortbetonad känsla när du springer längre sträckor – för en härlig löprunda på hemmaplan! Full fart i din löpträningTräna med topphastighetMotorn hos LR22i har en kontinuerlig effekt på 2,5 hk och ger dig ett hastighetsspann mellan 0,8 och upp till 22 km/h. Hastigheten kan ställas in exakt i steg om 0,1 km/h, vilket ger dig alla förutsättningar för en hälsosam löpträning med LR22i. Lutningen (upp till 12 %) kan ställas in i 12 lägen. Hastighet och lutning ställs in via TFT-bildskärmen eller tryckknapparna. Oavsett om du är nybörjare i löpspåret eller elitidrottare anpassar sig LR22i exakt till din nivå. Hälsosam och kaloriförbrännande löpträningFör en hälsosam och effektiv löpträning är pulsen under belastning avgörande. Olika funktioner låter dig mäta pulsen kontinuerligt – antingen med handpulssensorerna vid powerwalk eller med bröstbandet (tillval). Mobil Space Saving-design:Fällbar via två handtagOm du bor i lägenhet har du ofta begränsat med utrymme. Löpbandet HAMMER LR22i TFT tar avsevärt mycket mindre plats än konventionella löpband. Dessutom kan löpbandet enkelt fällas ihop med några enkla handgrepp efter träningen, så att det tar ännu mindre plats i lägenheten.Fakta och egenskaper• 10-tums touch skärm med appar som visar tid, hastighet, distans, incline (lutning) kaloriförbrukning och puls• 12 träningsprogram varav 4 pulsstyrda träningsprogram håller motivationen uppe• Hastighet 0,8-22 km/t• Motor på max 6,5 hk med låg ljudvolym• Normal/kontinuerlig motoreffekt 2,5 hk• Löpmattan är 152x52 cm• Elektroniskt justerbar lutning 0-12 %• Transporthjul för att enkelt kunna flyttas •Dämpkuddar under löpmattan ger god dämpning• Mottagare för trådlöst pulsbälte (tillbehör)• Säkerhetsnyckel för din säkerhet• Mått LxBxH 199x85x152 cm• Mått uppfälld LxBxH  140x85x155 cm• Vikt 70 kg• Max Personvikt: 130 kg
 • Gorilla Sports RunMaxx 7.1, Löpband

  Gorilla Sports RunMaxx 7.1, Löpband
  Löpband från MAXXUS som har en löpyta på 130x46cm, väger 69kg och är hopfällbart gör sig bra både i hemmet och i företagsgymmet. Motorn är på 2,5hk och gör sig bra för dig som kommer använda det två till tre gånger i veckan till promenader och lättar jogging. Hastigheten går mellan 0,8-18km/h och lutningen går att justera mellan 0-15 i totalt 31 olika steg. Det som avgör vilket löpband du ska köpa är hur många gånger i veckan du ska använda det och hur lång tid du ska använda det. Detta för att veta styrkan på motorn som kommer krävas för att hantera träningsbelatningen den kommer utsättas utan att den slits ut allt för fort. Men det är inte bara motorn som påverkas av träningen utan även dina leder. Så mycket som upp till tre gånger kroppsvikt verkar på lederna under promenadträning och f
 • Löpband G688 LED - BH Fitness

  Löpband G688 LED - BH Fitness
 • Tunturi Fitness T90 Treadmill Endurance, Löpband

  Tunturi Fitness T90 Treadmill Endurance, Löpband
  Löpbandet Tunturi T90 Endurance är ett avancerat löpband med en kraftfull industriell växelströmsmotor som kan nå en hastighet på 24 kilometer i timmen. Inte bara för proffs Löpbandet Tunturi T90 Endurance passar inte bara för proffsen. Med en starthastighet på 0,8 kilometer i timmen och möjligheten att montera den speciella rehabiliteringsräcken (REHA-skenan) kan löpbandet också användas för nybörjare eller personer som till exempel återhämtar sig efter operation eller skada. Håll koll på din utveckling Tunturi löpband T90 Endurance har en tio-tums LCD-skärm och stora, tydliga tangenter för enkel användning och tillgång till 44 träningsprogram. Via Bluetooth kan du ansluta till Tunturi Routes-appen, som ger dig tillgång till 50 000 ruttvideor från hela världen. Om du tränar via appen just
 • Master Fitness Bakre Rulle Löpband T25

  Master Fitness Bakre Rulle Löpband T25
 • Hopfällbart löpband 1,5hk Bluetooth Maxhastighet 12,8km/tim

  Hopfällbart löpband 1,5hk Bluetooth Maxhastighet 12,8km/tim
  Träna enkelt hemma med ett hopfällbart löpband Det här är ett löpband som kombinerar en snygg och modern design med toppmodern teknologi för att erbjuda en optimal träningsupplevelse direkt i ditt vardagsrum. Inte nog med att det ser bra ut, det är också smart utformat för att passa in i ditt hem med sin fällbara funktion och inbyggda underhållningssystem. Den vikbara funktionen betyder att du inte behöver oroa dig för att utrustningen tar upp för mycket plats när den inte används. Med en motor på 1,5 hk och en hastighetskapacitet från 1 km/tim upp till 12,8 km/tim, passar detta löpband för allt från lugna promenader till intensiva löppass. Löpytan på 121 x 42 cm och den maximala belastningsvikten på 110 kg säkerställer att alla från nybörjare till erfarna löpare kan använda löpbandet med förtroende. Underhållande träning Njut av ultimat underhållning medan du tränar tack vare den nya modellen som är utrustad med bluetooth och högtalare. Och med en praktisk mobilhållare kan du enkelt följa dina favoritträningsprogram, lyssna på musik eller titta på serier medan du springer. Koppla enkelt din smartphone eller surfplatta till löpbandet och streama din favoritmusik, podcasts eller träningsvideos direkt genom de inbyggda högtalarna. Denna funktion gör varje träningspass mer engagerande och roligt, vilket motiverar dig att nå dina träningsmål. Designad för hemmet Med en produktvikt på endast 46 kg och dimensionerna 152 cm i längd, 75,5 cm i bredd och 120,2 cm i höjd, är detta löpband inte bara kraftfullt utan också kompakt nog för de flesta hemmiljöer. Dess moderna utseende kompletterar din heminredning, och den smarta designen garanterar att det kan integreras smidigt i ditt livsstil. Gratis hemleverans Då detta är en otymplig vara, skickar vi den kostnadsfritt med hemleverans hela vägen hem till din dörr. Snabbfakta Displayfunktioner: Tid, hastighet, avstånd och kalorier Motor: 1,5 hk Hastighetsintervall: 1 km/tim - 12,8 km/tim Storlek (band): 121 x 42 cm Max. användarvikt: 110 kg Storlek (monterad): 152 x 75,5 x 120,2 cm Vikt: 46 kg
 • Löpband TM650S

  Löpband TM650S
  Detta är löpbandet för dig som har lite ont om plats, inte gillar att montera stora maskiner och snabbt vill komma igång med din träning. Hastighet upp till 16 km/h räcker gott för de flesta. Fakta och egenskaperLED display med touch knappar som visar träningsdataTid, distans, hastighet, ca kaloriförbrukning, puls och kroppsfettKompatibel med Kinomap (app i mobil enhet)90 % förmonterat15 träningsprogramHållare för surfplattaPulsmätning i handtagetHastighet 1-16 km/h(justeras i steg om 0,1 km/h)Max motoreffekt 2 hkKontinuerlig motoreffekt 1 hkSnabbvalsknappar för hastighetKnappar på handtagen för hastighetStällbar lutning (manuellt)Transporthjul för enkelt kunna flyttasMått 148x65x117 cmUppfällbar för att spara platsMått uppfälld 76x65x130 cmLöpyta 120x40 cmVikt 41 kgMax användarvikt 120 kgTIPSKöp till underlagsmatta för att skydda golvet.
 • Hammer Sport Q. Vadis 10.0 CS, Löpband

  Hammer Sport Q. Vadis 10.0 CS, Löpband
  Unik och platsbesparande kombination av konditions- och styrketräning Innovation av löpband och kabelskivemodul - perfekt träning för hela kroppen Högupplöst 15,6-tums TFT-skärm med hög upplösning Den perfekta kombinationen av muskel- och uthållighetsträning Består av våra två bästsäljare, den Q. VADIS 10.0 & CABL kan du uppleva det bästa av två världar med Cardio Strength! Med den moderna kabelskivan på ditt högteknologiska löpband tränar du styrka och uthållighet på ett plats- och tidsbesparande sätt. Enkel motståndsreglering Med hjälp av rotationsfunktionen kan du enkelt justera intensiteten i din träning. Uppnå kontinuerlig förbättring och förverkliga dina mål! Produkthöjdpunkter Övertyga dig själv om alla funktioner i Q. VADIS 10.0 CS! Flexibel styrketräning Roterande kabelskivemod
 • Schwinn 510T LÖPBAND

  Schwinn 510T LÖPBAND
  Schwinn 510T är ett löpband fullt av möjligheter är den prisvärda, inomhuskardiolösningen som är utformad för att hålla dig aktiv och redo för resan framåt. Med en bakgrundsbelyst LCD-skärm, 16 intuitiva träningsprogram, ett 51 cm x 140 cm löpbälte och en SoftDrop ™ vikbar design för enkel förvaring, erbjuder 510T kvalitet, prisvärdhet och en enkelbiljett till ett liv i rörelse. Synkronisera din 510T-löpband med Explore The World ™ -appen *, så att du kan springa runt världen hemifrån. Res längs de solfyllda stränderna i Kalifornien, turnera Tibets rustika skönhet och njut av många fler natursköna destinationer medan du registrerar dina träningsvärden från din telefon eller surfplatta. Oavsett din kondition, oavsett ditt slutmål, fly till ditt träningspass med löpbandet Schwinn 510T. Explo
 • React löpband med motor

  React löpband med motor
  React löpband med motor Är det dags att börja träna enkelt och effektivt hemifrån? Det har blivit allt populärare med hemmaträning under de senaste åren, vilket inte är så konstigt då man undviker långa transportsträckor till gymmet, samt inte heller behöver packa med sig byteskläder och hygienprodukter då allt finns till hands direkt efter hemmaträningen. Träningsredskap är också ett bra komplement till gymträningen och gör det möjligt att träna hemifrån i perioder då du inte har mycket tid över. Löpband är också ett användbart redskap för rehabilitering. React löpband med motor är ett utmärkt val för både nybörjare och erfarna hemmatränare. Med en 500w DC-motor kan du justera löpbandets hastighet efter dina behov upp till 10 km/h. Dess kompakta storlek gör att du kan få plats med den i ett mindre utrymme. Du kan också fälla löpbandet upprätt för förvaring. React löpband med motor har en högkvalitativ LCD-skärm som gör att du enkelt kan ändra ditt träningsprogram och övervaka dina framsteg. Nu är det dags att ta tillfället i akt och skapa en bra miljö för din träning hemma, eftersom vi erbjuder gratis och snabb leverans på React löpband med motor! Produktinformation: Motoreffekt 500W Bakgrundsbelyst LCD-skärmFunktioner: tid, distans, hastighet, kalorier Hastighet 1-10 km / hLöpande områdestorlek: 100*36 cm Hopfällbar Maximal användarvikt: 120 kgRekommenderad längd på användaren: 150-185 cm Höjd: 1120mm Längd: 1400mm Bredd: 610mm Vikt 23 kg Förpackningens mått och vikt: Mått: 133 x 67 x 26 cm Vikt: 27 kg
 • BH Fitness SLIMRUN, Löpband

  BH Fitness SLIMRUN, Löpband
  Fällbart löpband för dig som vill gå eller börja jogga på ett stabilt och säkert löpband. Det vertikala vikningssystemet gör det perfekt för personer med problem med förvaringsutrymmet hemma. 2,5 HP MOTOR Med en hastighet mellan 1 och 16 km / h med maximal tystnad. LÖPYTA Med en löpyta på 51x120cm är detta löpband perfekt för nybörjare. LÄTTANVÄND KONSOL En mycket lättanvänd konsol med USB-laddare, MP3-kontakt och högtalare. HOPFÄLLBAR Vik och förvara din maskin lätt (20 cm bred).
 • Löpband TR 8000, Finnlo Maximum

  Löpband TR 8000, Finnlo Maximum
  Ett kraftigt löpband från Finnlo Maximum av semi-kommersiell standard som passar till arbetsplatser, hotell och föreningar.- Hastigheter upptill 22 km/h- Löpyta på 153x56 cm - perfekt även för långa&hellip:
 • Tunturi Fitness REHA-Rails (T80, T85, T90), Tillbehör Löpband

  Tunturi Fitness REHA-Rails (T80, T85, T90), Tillbehör Löpband
  Detta rehabiliteringsräcke är perfekt för den som är i behov av lite extra stöd när man går eller springer på löpbanden Tunturi Endurance T80, T85 och T90. Skenan har samma längd som löpbandet, vilket gör det enkelt och säkert att gå av och på. Skenan ger ytterligare stöd och ger en säker känsla när du använder löpbandet, eftersom du kan ta tag i skenan när som helst. Detta gör REHA-skenan perfekt för personer som behöver rehabilitera eller återhämta sig efter en skada, men också för nybörjare som gillar att ha viss säkerhet och stöd. REHA-skenan har en maximal användarvikt som är lika med löpbandets användarvikt. Med integrerad kontroll och snabbtangenter för justering av körvinkel och hastighet. Observera att REHA-skenan endast är lämplig för Tunturi löpband Endurance T80, T85 och T90!
 • Titan LIFE Treadmill T35, Löpband

  Titan LIFE Treadmill T35, Löpband
  TITAN LIFE T35 är ett kompakt löpband med en stark motor på hela 2,5 hk. Löpbandet har en integrerade Mp3 - ingång som du enkelt kopplar upp dig på och spelar upp din egen musik. Den tydliga LCD 5 skärmen visar tid, distans, kalorier, puls och lutningsgrad. Löpytan har försetts med hela 14 st avlastande punkter som gör löpkänslan bättre och mer skonsam. TITAN LIFE T35 har 3 manuella lutningsnivåer och har en generös löpbredd på 46 cm. Löpytan är 126 x46 cm.
 • Löpband MAXXUS M8

  Löpband MAXXUS M8
  Löpband MAXXUS M8Hopfällbart löpband med en löpyta på 125x45cm, som klarar av en maximal belastning på 100kg där du kan välja att träna på hastigheter mellan 1-12km/h.För att montera löpbandet…
 • Master Fitness Handtagskontroll T20 - Speed

  Master Fitness Handtagskontroll T20 - Speed
 • Adidas Treadmill T19 X, Löpband

  Adidas Treadmill T19 X, Löpband
  Adidas löpband T-19x är konstruerad för att varaskonsam mot dina leder och ben. Eftersom löpbandet är utrustat med NRG-teknik som absorberar stötarna under träning. Detta löpband har en kraftfull motor på 3,5 hk, vilket gör det särskilt bra att träna intervallträning. Med detta löpband kan du verkligen testa din uthållighet. Adidas löpband T-19 har en maxhastighet på 20 km / h och 15 nivåer av stigning / lutning. Med 24 träningsprogram och 3 användarprofiler gör Adidas T-19 att hela familjen kan ta nytta av löpbandet. Så vare sig du vill ut och gå en snabb promenad eller löpa tuffa intervaller, så kommer löpbandet klara av uppgiften. Den tydliga 8 LCD-skärmen visar tydligt tid, distans, hjärtslag, stigningsintervall etc. Adidas löpband T-19x är utrustad med en UltraX-konsoll med internetåt
 • Hammer Sport Q. Vadis 7.0, Löpband

  Hammer Sport Q. Vadis 7.0, Löpband
  Snabb att installera! 90 % redan förmonterade Särskilt utrymmesbesparande med en revolutionerande vertikal vikvinkel 30 träningsprogram + individuellt hjärtprogram Multimediavariation med träningsappar, Bluetooth och surfplatta Extra stor slitbana med 6-punkts dämpningssystem Ditt nästa nivå löpband för det perfekta träningspasset hemma. Din kaloridödare på löpbandet Med Q.VADIS 7.0 får du ett topplöpband för din vanliga uthållighetsträning. Fördjupa dig i en ny löpkänsla och uppnå effektivt dina uthållighets- och löpmål och snabbt. Upplev multimedia löpträning och låt dig inspireras hemifrån. Med Tack vare de innovativa funktionerna i Q.VADIS 7.0 är du på rätt väg och kan färdas i hastigheter upp till 22 km/h sprinta. Löpbandsmotorns prestanda på 3 hk kommer att få dig att gå och hålla di
 • BH Fitness PIONEER R9, Löpband

  BH Fitness PIONEER R9, Löpband
  Ett bra val för användare som vill hålla sig i form hemma. Med sin 4.0CV motor och hastighet på 22 km/h kommer detta löpband att hålla i gång dig. Den inbyggda fläkten hjälper till att reglera din kroppstemperatur under ditt träningspass och med den lättanvända LCD-skärmen håller du koll på all data. Löpmattan är bred och bekväm vilket säkrar ett bra löppass.
 • Adidas Treadmill T19x

  Adidas Treadmill T19x
  Här har du den, Adidas Treadmill T19x. Ett löpband som du har väntat på som har allt. Det är utrustad med internetåtkomst och förinställda appar för att underhålla dig under löppasset samt NRG-teknik för en skonsammare träning.
 • Gymstick Treadmill PRO 20.0, Löpband

  Gymstick Treadmill PRO 20.0, Löpband
  Gymstick PRO20.0 är ett professionellt löpband av toppmodell som passar alla seriösa hemmalöpare eller kommersiella gym. Med en massiv 15,6-tums pekskärm är det en upplevelse i sig att använda enheten. Löpbandet erbjuder många träningsprogram, inklusive Real Scenery-program som visar en löpande scen på skärmen som justerar hastighet och vinkel efter situationen. Kraftfull motorn som når maximala hastigheter på 25 km/h och den justerbara körvinkeln erbjuder utmaningar för alla användare. Extremt robust ram och speciellt konstruerad stötdämpande säkerställer att träningen är säker och skadefri.
 • Treadmill GT 4.0

  Treadmill GT 4.0
  Gymsticks GT 4.0 löpband är speciell utformad för att möta behoven hos hemmagymsentusiasten. Detta löpband kommer att göra din löpträning både effektiv och motiverande.
 • Master Fitness W16 Black Edition, Gåband

  Master Fitness W16 Black Edition, Gåband
  Detta gåband representerar en framsteg inom träningsutrustning, med funktioner som är utformade för att förbättra din träningsupplevelse. En DC-motor med en kontinuerlig effekt på 0,85 HP driver bandet, vilket ger dig en smidig och stabil övergång från viloläge till träning. Hastighetsintervallet på detta gåband är anpassningsbart för att passa olika träningsnivåer. Med handtagen nedfällda kan du gå i en avslappnad takt från 1 till 6 km/h. Om du vill utmana dig själv kan du höja handtagen och nå hastigheter från 1 till 14 km/h. För att hålla dig informerad om din träning har löpbandet en tydlig LED-display som visar viktig information som tid, avstånd, hastighet och uppskattad kaloriförbränning. Det finns också 15 förinställda program som erbjuder variation och mångsidighet i din träning.
 • Löpband MAXXUS 7.3

  Löpband MAXXUS 7.3
  Löpband MAXXUS 7.3Löpbandet med löpyta på 140x50cm, som klarar av en kroppsvikt på upp till 130kg och ger dig möjlighet att springa i en lutning på 15% i upp till 18km/h, har även 24st förinställda…
 • Löpband RunMaxx 7.1

  Löpband RunMaxx 7.1
  Löpband RunMaxx 7.1Löpband från MAXXUS som har en löpyta på 130x46cm, väger 69kg och är hopfällbart gör sig bra både i hemmet och i företagsgymmet.Motorn är på 2,5hk och gör sig bra för…
 • WalkingPad A1 Pro

  WalkingPad A1 Pro
  Elegant hopfällbart löpbandWalkingPad A1 Pro är ett hopfällbart löpband av hög kvalitet som är lätt att använda. Det är baserat på föregångaren A1 som revolutionerade löpband marknaden när den introducerades 2018. Detta är först och främst ett löpband för rask promenad, vilket gör det lekfullt enkelt att titta på 10 000 steg på daglig basis utan att lämna hemmet eller kontoret.Kom i form med det bästa löpbandet på marknadenAtt gå på träning är otvivelaktigt positivt för hälsan. Samtidigt bör du fokusera på att minska risken för belastningsskador. Fördelen med att använda ett högkvalitets löpband som WalkingPad A1 Pro i förhållande till billigare alternativ är att du får maximal dämpning och stabilitet. Om du strävar efter att gå mycket dagligen är det viktigt att välja ett löpband med en hög grad av dämpning så att du minskar slitage på lederna och musklerna.Rulla det med dig som en resväskaEn av de största fördelarna med att gå i WalkingPad A1 är hur kompakt det. Du fäller den enkelt och därmed blir den så liten att du kan lagra den nästan var du vill. Bakom en dörr, under en soffa eller i ett förråd. Den har till och med vagnshjul, så du kan rulla det med dig precis som med ditt bagage. Det är också lätt. I själva verket väger den bara 28 kilo, vilket står i skarp kontrast till traditionella löpband som ofta kan väga över 100 kiloTyst och allvarligt uppgraderad motorWalkingPad är känt för att producera kraftfulla borstlösa motorer, och A1 Pro är inget undantag. Fördelen med att köpa ett löpband med en stark motor är att den ofta är mycket tystare och ger en mer stabil takt när man går. A1 PRO -motorn är en uppgradering jämfört med föregångaren och är extremt tyst med en ljudnivå på mindre än 45 dB. Således kan du också prata i telefon eller lyssna på favoritprogrammet utan att störa bakgrundsbrus.Enkel drift och smart teknikWalkingPad A1 Pro är kanske det enklaste löpbandet på marknaden när det gäller menysystem och drift. Detta betyder inte att det inte är avancerat eller saknar tekniska lösningar. Tvärtom. Avancerade sensorer upptäcker automatiskt vilket tempo du har och justerar bandet. Således kan du ständigt bestämma din egen takt och behöver inte vända hastigheten upp och ner. Om du vill göra fler manuella inställningar kan du också ansluta A1 Pro Wireless så att du kan göra manuella inställningar via din mobil.Elegant display och pågående uppdateringDet är motiverande att veta hur man står i träningen. A1 är ett vikning löpband med en elegant inbyggd display som hela tiden håller dig uppdaterad vid de viktigaste träningsvärdena. Här får du en fullständig översikt över takt, avstånd, kalorier och tid så att du alltid har kontroll över ansträngningen. Genom att använda den dedikerade KS-FIT-appen har du tillgång till ännu mer detaljerade data och kan också följa utvecklingen över tid med hjälp av träningsprogram.Kvalitet och säkerhetTrots sitt kompakta utseende är WalkingPad A1 byggt på en solid aluminiumram och tål en maximal belastning på 110 kg. Detta är ett fällbart löpband utformat för maximal stabilitet och säkerhet, så att hålla balansen är enkel. Den solida konstruktionen är också en av anledningarna till att WalkingPad har 5 års reklamationsrätt och 2 års garanti.Förläng livslängden med tillbehörRätt tillbehör förlänger löpbandets livslängd och bidrar till en bättre träningsupplevelse. Du hittar skräddarsydda tillbehör för WalkingPad, inklusive en skyddsmatta, dammskydd och flaskhållare, unikt utformade för att passa WalkingPad.SkyddsmattaUngefär 2 av 3 kunder väljer WalkingPad skyddsmattan när de köper en WalkingPad, eftersom den förlänger enhetens livslängd och minskar ljudnivån. Dessutom är WalkingPad lite stabilare på mattan.DammskyddDamm och partiklar kan bidra till att minska löpbandens livslängd. Med WalkingPads dammskydd kan du skydda din enhet från dammansamling efter användning, särskilt när enheten lämnas oanvänd under en längre tid.FlaskhållareUnder träning är det viktigt att hålla sig vätskekopplad och med flaskhållaren har du alltid vattenflaskan inom räckhåll. Flaskhållaren fästs på stativet och är ett säkrare alternativ än att placera flaskan på ett bord eller liknande, eftersom det finns en risk för att du förlorar balansen genom att sträcka dig för långt.SpecifikationerTopphastighet6km/tMinimumhastighet0.5km/tLjudnivåLåg, under 45dBProducentKingsmithMax användarvikt105kgVikt utan förpackning28kgVikt med förpackning31kgMått med förpackning900 x 635 x 197mmMått löpområde1200 x 415mmMått utfälld1432 x 547 x 129mmMått ihopfälld822 x 547 x 129mm Innehåll i paketet:1 x WalkingPad A1 Pro1 x Strömkabel1 x Fjärrkontroll med batteri1 x Användarmanual
 • Löpband Vision Treadmill T600

  Löpband Vision Treadmill T600
  Vision T600 är en bra avvägning av högsta kvalitet / pris. Användningsområdet är gymanläggningar, större företagsgym och större bostadsrättsföreningar som vill investera i ett löpband?
 • Löpband Hammer FlyRun 2.0

  Löpband Hammer FlyRun 2.0
  Hammer FlyRun 2.0 är ett kompakt löpband som kommer färdigmonterat. Bara att packa upp ur kartongen, fälla fälla ner löpytan och börja springa!Löpytan har inbyggd dämpning för skonsam?
 • Master Fitness Pro XT500, Löpband

  Master Fitness Pro XT500, Löpband
  Konstruktionen på detta band är väl tilltaget och alla delar på maskinen har fulländats för att tåla professionell användning. Löpmattan är riktigt stor till ytan och motorn är testad för att tåla även tyngre användare som max 180 kg. Detta löpband har både negativ lutning på -3 % upp till +15% - att springa med negativ lutning på löpbandet kan man bara hitta på riktigt starka löpband. Motorn som är av AC modell har en konstant effekt på hela 3 Hk. Hela bandet är dämpat med gummikuddar som skonar leder och muskelfästen.
 • BH Fitness i.F8 DUAL, Löpband

  BH Fitness i.F8 DUAL, Löpband
  BH Fitness F8 DUAL är speciellt designad för triathlonträning. Triathlon-träningsprogrammet och den breda löpytan ger kraftfulla funktioner som garanterar en bekväm och intensiv träning. Löpbandet är utrustat med en motor som tillåter en hastighet på upp till 22 km/h och en löpmatta som dämpar hårda stötar mot fötter och ben. Tack vare de inbyggda fläktarna håller du kroppstemperaturen reglerad under dina träningspass. Finns att köpa med Dual Kit som gör om din träningsmaskin till i.Concept. i.Concept är ett spännande nytt träningskoncept utvecklat av BH Fitness: 100% interaktivt, 100% motiverande, 100% hälsosamt. Tack vare i.Concept BH Fitness-utbudet av träningsmaskiner kan användare njuta av det bästa av två världar kombinerat till en: underhållning och hälsa.
 • Löpband XT500 - Master

  Löpband XT500 - Master
 • Löpband inCondi T400i, inSPORTline

  Löpband inCondi T400i, inSPORTline
  Ett stilrent löpband i mycket solid konstruktion från inSPORTline med många trevliga funktioner och avsedd för tuffa pass i hemmet.- Anslut till träningsappar via Bluetooth- Kapacitet för 180 kg-&hellip:
 • ProForm Power 525i Treadmill

  ProForm Power 525i Treadmill
  ProForm Power 525i Treadmill är ett löpband för dig som vill ha det lilla extra och som har tydliga mål med din träning! Perfekt för dig som vill kunna köra ett löppass men inte vill lämna hemmets trygga vrå.

Köpråd för löpband hemma

Här kommer några av våra råd kring köp av löpband. Utgå från vilken typ av löpare och löpträning du vill kunna göra.

Undvik de billigaste löpbanden om du vill ha hållbart

Som med så mycket annat är det mycket så att man får det löpband man betalar för. Kvalitén och hållbarheten är i regel mycket bättre på de dyrare banden. Det finns enkla och billiga löpband på Rusta, Jula , Biltema och andra lågprisbutiker. Det finns dock en anledning till varför en löpmaskin från den typen av butiker sällan vinner Bäst-i-test utmärkelser.

En van löpare känner direkt att det är dålig kvalité och många av dessa band har för svag motor. Det märks speciellt när man tar i lite extra då bandets rullning lätt blir oregelbunden och hackig. Dessa duger utmärkt till att gå promenader och köra lättare jogg på.

Om målet däremot är att bli en bättre löpare se då till att du har nåt att växa med. Som exempel kan vi ta Viking Sports promenadband som maximalt klarar farter på 10 km/h. Vill du springa milen under 60 minuter kommer du att springa ifrån ditt band.

Löpband från Titan är populärast här på sajten och det på grund av deras höga kvalité. Många gillar också Master Fitness löpband T25 som är ett bra budgetval utan att tumma på funktioner, löpyta och teknik.

Ett tips för dig som vill hålla nere kostnaden är att köpa ett begagnat löpband av bättre kvalitet. Bara för att det är listat som begagnat behöver det inte vara förbrukat. En del köper löpningsband men sen kommer träningen av sig och de vill sälja bort löpbandet som bara står och samlar damm.

Löpband för intervaller

Om du vill kunna köra intervallpass bör du se till att köpa en maskin som har en stark motor och ett band med stor yta. När du tar ut steget i snabba löpningar vill du inte riskera att sätta foten utanför bandet. Det för med sig stora risker för skador och din löpning blir hämmad om du inte kan ta ut löpsteget som du vill.

Det går såklart att manuellt hålla på och öka farten men det underlättar om ditt löpband har inställningsmöjligheter för just intervaller. De riktigt avancerade löparbanden kan känna av din löpfart och anpassa hastigheten på rullbandet utifrån det. När du gasar på så gasar även motorn. Den typen av professionella löpband är de bästa för just intervallträning och träning i höga farter. Det finns även helt motorlösa band som till exempel Speedfit, ett så kallat kurvat löpband.

Ett annat sätt att öka ansträngningsgraden på är att springa i motlut. Det är inte alla löpträningsband som man kan ändra lutningen på, men det finns några. Våra favoriter för rejäl träning i uppförsbacke (och nerför) är löpbanden från NordicTrack.

Där finns extrema X9i som tillåter ända upp till 40% lutning! Master Fitness XT500 löparband klarar nedförslut på -3 grader.

Välj rätt storlek på ditt löparband

En viktig aspekt att ta hänsyn till vid val av löparband är dess storlek och den yta hemma som du kan ha den på. Det finns hopfällbara löpband som tar liten plats vid förvaring. Du kan t.ex. fälla ihop det och skjuta in det under sängen eller soffan. Kolla isåfall måtten både uppfällbart och ihopfälld så att du är säker på att det får plats.

Andra populära träningsmaskiner för hemmabruk

- Spinningcykel

- Roddmaskin

- Trappmaskiner

- Konditionsmaskiner

ilead