Träningsmaskiner

Det finns många varianter på träningsmaskiner du kan ha i hemmet eller köpa in till gymmet. Vi har samlat ett utbud av maskiner för olika typer av träning här. Om du har ett hobbyrum hemma kan du få plats med en eller flera olika maskiner för konditionsträning och styrketräning för att bygga ditt eget hemmagym.

Utbudet är stort och det är lätt att lockas till att köpa nåt man inte behöver eller som bara kommer samla damm. Tänk igenom vad det är du vill kunna träna. En del träningsmaskiner är bättre för konditionsträning medan andra också bygger styrka och stabilitet.

Typer av träningsmaskiner: Löpband | Stakmaskiner | Roddmaskin | Spinningcykel | Motionscykel | Trappmaskiner | Crosstrainer

Populärt inom träningsmaskiner

 • FitNord Racer 500 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Racer 500 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Spinningcykel med kraftig ram och ett svänghjul på 20 kilo som ger en jämn trampkänsla och möjlighet till intensiv träning. Den är utrustad med ett steglöst magnetiskt motstånd som gör att justeringen slår igenom direkt och ger tyst drift. Den maximala användarvikten är 135 kilo. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Racer 200 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Racer 200 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Ett bra val för både nybörjare och erfarna cyklister som vill ha en säker och pålitlig spinningcykel för hemmabruk året runt. Den är utrustad med robust ram, nödbroms, transporthjul och ett svänghjul på hela 18 kilo som ger en jämn och behaglig trampkänsla. Den maximala användarvikten är 110 kilo. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Racer 1000 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Racer 1000 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  En stark spinningcykel med utmaningar för dig som redan är vältränad och värdesätter hög kvalitet och skön körkänsla. Den robusta ramen tål en användarvikt på 150 kilo, medan det magnetiska motståndet är underhållsfritt.
 • FitNord Cyclo 200 Motionscykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Cyclo 200 Motionscykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  En stabil och samtidigt nätt motionscykel för hemmaträning med ett svänghjul på sju kilo och en maximal användarvikt på 120 kilo. Cykeln har pulshandtag och åtta motståndsnivåer och lämpar sig för basträning i hemmet. Tack vare det magnetiska motståndet är driften av motionscykeln tyst. Läs mer på sportproffsen.se!

Fler tips på träningsmaskiner

 • Tunturi Performance E50 Motionscykel

  Tunturi Performance E50 Motionscykel
  Tunturi Performance E50 Motionscykel har 32 motståndsnivåer och 20 träningsprogram, ett svänghjul på 11 kg och en maximal användarvikt på 135 kg.
 • Tunturi Performance T60 Löpband

  Tunturi Performance T60 Löpband
  Löpbandet Tunturi Performance T50 säkerställer en behaglig löpkänsla med sin breda stötdämpade löpyta samt jämna och kraftfulla motor.
 • FitNord Diamond Dash 2 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Diamond Dash 2 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Ett högkvalitativt och elegant löpband både för kommersiellt bruk och för dig som kräver det där extra av din hemmaträning. Löpbandet är utrustat med AC-motor, och du kan justera lutningen mellan -2 och 18 procent.
 • FitNord Cyclo 1000 Motionscykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Cyclo 1000 Motionscykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  En robust och pålitlig motionscykel med många träningsprogram, underhållning och hög användarvikt. Datorn är utrustad med Wi-Fi- och Bluetooth-anslutning och flera multimedia-applikationer, bland andra Netflix och Spotify. Cykeln är lätt att flytta eftersom det finns transporthjul. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Invader 1000 Airbike Motionscykel + ET ÅR EKSTRA GARANTI

  FitNord Invader 1000 Airbike Motionscykel + ET ÅR EKSTRA GARANTI
  En träningscykel som tillåter dig att träna under- och överkropp samtidigt. Dessutom lämpar den sig väl för intervall- och lågintensiv träning tack vare att ju hårdare du trampar, desto större blir motståndet.
 • FitNord Cyclo Diamond Motionscykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Cyclo Diamond Motionscykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  En stark och högpresterande motionscykel som passar gymmet, föreningen och hemmet. Den robusta ramen tål en vikt på 180 kilo, och med många motståndsnivåer och träningsprogram är den särskilt bra för dig som är en aktiv motionär.
 • Tunturi Competence F40 Motionscykel

  Tunturi Competence F40 Motionscykel
  Ergonomisk motionscykel för både nybörjare och mer erfarna hemmamotionärer. Elegant design, 32 motståndsnivåer och 19 olika träningsprogram.
 • Gymstick Desk Bike Kontorscykel

  Gymstick Desk Bike Kontorscykel
  Gymstick Desk Bike kontorscykel är en smidig motionscykel som du kan använda till exempel framför datorn vid skrivbordet. Kontorscykeln kallas även skrivbordscykel eller aktivstol.
 • FitNord Climber 300, Hybrid Crosstrainer och Climbing-maskin + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Climber 300, Hybrid Crosstrainer och Climbing-maskin + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Hybridmaskinen FitNord Climber 300 crosstrainer och stegmaskin ger dig effektiv träning för både under- och överkropp, och det i ett format som inte tar upp särskilt stor golvyta. Du har mångsidiga program att välja på. Den maximala användarvikten är hela 150 kilo. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Cyclo 500E Motionscyke + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Cyclo 500E Motionscyke + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Motionscykel för aktiv hemmaträning med maximal användarvikt på 135 kilo. Svänghjulet väger 12 kilo och ger dig en jämn trampkänsla, medan det elektromagnetiska motståndet gör att du kan ändra snabbt och exakt till rätt nivå. Motionscykelns dator är utrustad med 24 träningsprogram och Bluetooth-mottagare. Läs mer på sportproffsen.se!
 • Tunturi Competence T10 Löpband

  Tunturi Competence T10 Löpband
  Det prisvänliga löpbandet Tunturi Competence T10 har en kompakt storlek och erbjuder 40 olika träningsprogram samt maxhastighet på 16 km/h.
 • Gymstick GB 4.0 Motionscykel

  Gymstick GB 4.0 Motionscykel
  Den robusta och snygga Gymstick GB 4.0 motionscykeln uppfyller behoven hos den kvalitetsmedvetna hemmaträningsentusiasten. Den kompakta motionscykeln kan flyttas från rum till rum så att du kan träna vart du vill. De lättanvända och mångsidiga 12 förinställda träningsprogrammen motiverar och ger innehåll till målinriktad träning och effektiv fettförbränning. Gymstick GB4.0 motionscykel är perfekt för användare på alla nivåer, från nybörjare till de mer erfarna som vill ha mer målmedveten träning. Cykelns lättanvända skärm låter dig spåra tid, hastighet, distans, kaloriförbrukning och hjärtfrekvens. Dessa egenskaper ökar motivationen att träna och gör träningen än mer målinriktad. Det datorstyrda magnetiska motståndet med 16 nivåer tillsammans med svänghjulet på 6 kg erbjuder smidig och tyst användning – du kan utan problem placera motionscykeln framför TV: n. Den bekväma justerbara sadeln möjliggör optimal sittställning. Tack vare flera justeringar är det möjligt att justera cykeln till den bästa körpositionen utifrån dina egna behov.
 • FitNord Cyclo 100 Motionscykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Cyclo 100 Motionscykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  En lätt och användarvänlig motionscykel för hemmatränaren, utrustad med robust ram, åtta motståndsnivåer, lättavläst skärm och dessutom har den en skön trampkänsla. FitNord Cyclo 100 är ett bra val för dig som letar efter en nätt och praktisk motionscykel. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Racer 100 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Racer 100 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Spinningcykel för dig som letar efter en enkel, funktionell och prisvärd spinningcykel för hemmabruk. Med sitt svänghjul på tio kilo och stabila ram lämpar sig spinningcykeln för basträning. Racer 100:s vikt är endast 31 kilo, vilket gör den lätt att flytta runt i rummet och mellan rum. Den maximala användarvikten är 100 kilo. Läs mer på sportproffsen.se!
 • Gymstick GB 6.0 Motionscykel

  Gymstick GB 6.0 Motionscykel
  Modern motionscykel utrustad med de senaste tekniska funktionerna. Idealisk för alla användarnivåer. 2 års garanti. Köp motioncykel på Sportproffsen.se
 • FitNord Sprint 150 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Sprint 150 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Löpband med maxhastighet 16 km/h för dig som vill motionera medelintensivt hemma på ett löpband med många praktiska och behagliga egenskaper som dämpat löpbord för skonsam joggning, tio träningsprogram och motorstyrd lutning. Uppfällbart för att frigöra utrymme i rummet. Läs mer på sportproffsen.se!
 • Adidas T19 Löpband

  Adidas T19 Löpband
  Adidas T19 löpband är utrustad med en kraftfull motor på 3,5 hästkrafter och lämpar sig speciellt bra för intervallträning – särskilt då bandet även är utrustat med NRG teknik som absorberar stötarna under träning.
 • Tunturi Competence C25 Crosstrainer, framhjulsdriven

  Tunturi Competence C25 Crosstrainer, framhjulsdriven
  Tunturi Competence C25 är en lättanvänd framhjulsdriven crosstrainer som passar för dig som vill ha ett förmånligt och enkelt redskap för hemmaträningen. Den har åtta motståndsnivåer, tre olika program och en tydlig LCD-skärm. Den här crosstrainern passar speciellt dem som vill ha en bra bas crosstrainer.
 • inSPORTline Delavan UB Motionscykel

  inSPORTline Delavan UB Motionscykel
  Motionscykel för intensiv träning hemma! 16 motståndsnivåer, justerbar sits och automatiskt justering av motståndet för optimal hjärtfrekvens för fettförbränning. Maximal användarvikt 110kg.
 • Gymstick GT 1.0 Löpband

  Gymstick GT 1.0 Löpband
  Gymstick GT1.0 är ett kompakt löpbandet med en mycket bra löpkänsla samt flera funktioner som ökar träningsglädjen. Du kan enkelt ändra löphastigheten med snabbknapparna och samtidigt följa din träning på den eleganta LED-skärmen.
 • FitNord Oceans 300 Roddmaskin + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Oceans 300 Roddmaskin + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Roddmaskin FitNord 300 med kombinerat luft- och magnetmotstånd är perfekt för aktiva hemmatränare. Jämn roddkänsla med åtta stegs motståndsreglering.
 • FitNord Oceans 200 Roddmaskin + Remskiva med biceps- och tricepscurl + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Oceans 200 Roddmaskin + Remskiva med biceps- och tricepscurl + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Uppfällbar roddmaskin för både kondition och styrketräning i hemmet. Tack vare den smarta designen med större öppning för dragsnöret kan du, förutom att ro, träna bland annat bicepscurl, axlar, ben och rumpa. Eftersom maskinen inte behöver nätström kan du ställa upp den var du vill. Läs mer på sportproffsen.se!
 • Tunturi Competence C20 Crosstrainer, bakhjulsdriven

  Tunturi Competence C20 Crosstrainer, bakhjulsdriven
  Tunturi Competence C20 är en lättanvänd bakhjulsdriven crosstrainer som passar alla, även nybörjare. Den har åtta manuellt inställbara motståndsnivåer, tre olika program som är enkla att använda på den tydliga LCD-skärmen.
 • Gymstick GB 8.0 Motionscykel

  Gymstick GB 8.0 Motionscykel
  Gymstick GB 8.0 Motionscykel har utvecklats för aktiva hemmatränare och passar utmärkt för alla användare oavsett konditionsnivå!
 • Flow Fitness Runner DTM300i Löpband

  Flow Fitness Runner DTM300i Löpband
  Flow Fitness Runner DTM300i löpband är ett av de mest kompakta, välutrustade löpbanden på marknaden, till ett förmånligt pris!
 • FitNord Sprint 1000 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Sprint 1000 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Ett stabilt löpband för tuff hemmaträning och för kollektiv användning som till exempel en arbetsplats eller förening. Den kraftiga ramen och starka AC-motorn lämpar sig extra väl för proffsbruk och passar användare som väger upp till 170 kilo. Tack vare att löpmattan är vaximpregnerad slipper du lägga tid på underhåll och kan fokusera på din träning istället. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Sprint 500 Touch Löpband *SMÖRJFRI* + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Sprint 500 Touch Löpband *SMÖRJFRI* + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Löpband för både hemmabruk och professionell användning med pekskärm och Android operativsystem. Effektiv elmotor (AC-motor) samt vaximpregnerat band som aldrig behöver smörjas. Maxhastighet på 20 km/h och maximal användarbelastning på hela 150 kilo. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Cyclo 300 Motionscykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Cyclo 300 Motionscykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Motionscykel med stabil ram, jämn trampkänsla, maximal användarvikt på 135 kilo och med ett svänghjul som väger 9 kilo. Den här populära motionscykeln har även en lättanvänd skärm, långa handtag med pulssensorer, många träningsprogram inklusive pulsprogram och 16 motståndsnivåer. Dessutom är garantin på hela tre år. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Hiker 200R Crosstrainer, bakhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Hiker 200R Crosstrainer, bakhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  En tyst, kompakt och lättanvänd crosstrainer som passar perfekt för nybörjare och för dig som redan är igång med träning. Den är utrustad med pulsmätare i de ergonomiskt utformade handtagen och har förberetts för analog pulsmätning för dig som vill ha mer exakt avläsning. Läs mer på sportproffsen.se!
 • Wahoo KICKR BIKE Spinningcykel

  Wahoo KICKR BIKE Spinningcykel
  Wahoo KICKR Bike är en modern spinningcykel med innovativa funktioner och oslagbar reaktionsförmåga. Med KICKR Bike får du en realistisk cyklingkänsla som om du körde utomhus!
 • Tunturi Endurance T85 Löpband

  Tunturi Endurance T85 Löpband
  Löpbandet Tunturi Endurance T85 är utformad för krävande användning och passar perfekt för gemensamt bruk, till exempel gym på hotell eller arbetsplatser, eller för rehabilitering.
 • FitNord Racer 500i Spinningcykel med LCD-display + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Racer 500i Spinningcykel med LCD-display + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  En stabil och tyst spinningcykel med LCD-skärm och steglöst magnetiskt motstånd. Den har ett svänghjul på 20 kilo, vilket ger jämn och behaglig trampning, och den maximala användarvikten är hela 135 kilo. Nödbroms för ökad säkerhet i din träning, kompatibel med Kinomap och Zwift. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Hiker 300F Crosstrainer, framhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Hiker 300F Crosstrainer, framhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  En crosstrainer som kombinerar kompakt format med stadig konstruktion och lång steglängd, egenskaper som gör träningsmaskinen perfekt för dig som vill ha effektiv träning i hemmet där utrymmet är begränsat. Svänghjulet väger nio kilo, och den magnetiska driften gör att Hiker 300F går mycket tyst. Läs mer på sportproffsen.se!
 • Tunturi Performance C50 Crosstrainer, bakhjulsdriven

  Tunturi Performance C50 Crosstrainer, bakhjulsdriven
  Tunturi Performance C50 är en stabil och mångsidig bakhjulsdriven crosstrainer samt ergometer som garanterar en effektiv träning. Den har 32 motståndsnivåer som tillsammans med de mångsidiga programmen garanterar en utmanande träning oavsett nivå. Pedalernas ovalformade rörelsebana gör träningen behaglig.
 • Tunturi Competence T40 Löpband

  Tunturi Competence T40 Löpband
  Tunturi Competence T40 är ett utmärkt löpband för löparen eller hemmamotionären som letar efter ett förmånligt och lättanvänt löpband. Löpbandet har en maxhastighet på 16 km/h, 14 träningsprogram samt justering av lutningsgraden upp till 12 procent.
 • FitNord Sprint 300 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Sprint 300 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Ett stilrent, uppfällbart löpband med stor löpyta och stötdämpande konstruktion, vilket ger behaglig löpkänsla. Tack vare den motoriserade lutningen och maxhastigheten 20 km/h kan du få utmanande träning i ditt hem. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Sprint 100 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Sprint 100 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Ett lättanvänt löpband i kompakt storlek med generös löpyta för prisklassen. Lämpligt för lätt träning med en maxhastighet på 12 km/h och tio förinställda träningsprogram. För dig som har ett mindre hem är Sprint 100 perfekt, eftersom det är uppfällbart och därmed tar liten plats. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Sprint 200 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Sprint 200 Löpband + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Ett stabilt, kompakt och lättanvänt löpband med många praktiska funktioner. Med lutningsbart och stötdämpat löpbord och maxhastighet på 20 km/h är denna modell ett bra alternativ för dig som vill träna såväl lätt som lite mer intensivt hemma. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Sprint 500 Löpband *SMÖRJFRI* + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Sprint 500 Löpband *SMÖRJFRI* + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Löpband för dig som är ute efter intensiv löpträning hemma eller till gymmet. Det har en kraftig AC-motor, ett vaximpregnerat underhållsfritt band och en robust ram som tål en belastning upp till 150 kg. Läs mer om det högpresterande löpbandet på sportproffsen.se!
 • FitNord Hiker 500F Crosstrainer, framhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Hiker 500F Crosstrainer, framhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Robust crosstrainer med lång steglängd, många träningsprogram och elektromagnetiskt motstånd som kan göra träningspassen utmanande. Träningsmaskinens längd är strax under 160 centimeter, vilket i kombination med den tysta driften gör maskinen perfekt för dig som är en aktiv hemmatränare. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Cyclo 50X Hopfällbar motionscykel med ryggstöd + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Cyclo 50X Hopfällbar motionscykel med ryggstöd + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  En liten och nätt motionscykel för för lätt konditionsträning, rehabilitering och viktminskning. Motionscykeln har ryggstöd, vilket gör cyklingen stadig och bekväm, och tack vare att modellen är nätt och hopfällbar är den smidig att ta med på resor eller förvara i ett mindre utrymme. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Hiker 100R Crosstrainer, bakhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Hiker 100R Crosstrainer, bakhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  En kompakt och lättanvänd crosstrainer med svänghjul på sju kilo, som passar utmärkt för basträning och kompletterande träning i hemmet. Det kompakta formatet i kombination med tystgående drift gör Hiker 100R lämplig även för hem med begränsat utrymme. Transporthjul och manuell motståndsjustering. Läs mer på sportproffsen.se!
 • Tunturi Competence T20 Löpband

  Tunturi Competence T20 Löpband
  Tunturi Competence T20 är ett utmärkt löpband för nybörjarlöparen eller hemmamotionären som söker ett lättanvänt löpband i en lägre prisklass.
 • FitNord Hiker 1000F Crosstrainer, framhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Hiker 1000F Crosstrainer, framhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Framhjulsdriven crosstrainer i topp i sin prisklass med tolv träningsprogram och tydlig kontrollpanel. Den är självförsörjande på ström, vilket innebär att du kan placera den var du vill, och den är utrustad med wifi- och Bluetooth-anslutning samt förinstallerade multimedia-appar. Läs mer på sportproffsen.se!
 • BH Fitness RC09 TFT, Löpband

  BH Fitness RC09 TFT, Löpband
  Med RC09 TFT kommer du att kunna uppnå alla dina träningsmål utan att lämna ditt hem. Med funktioner och utrustning för ett professionellt löpband och med Touch & Fun-tekniken kan du njuta av dina träningspass som aldrig förr. STÖRRE LÖPYTA Löpbandets breda design möjliggör en bredare löpyta (155x55 cm), vilket möjliggör en bekvämare träning. FLEX SYSTEM + SMART KONIK Slagabsorption utförs i två steg, varigenom rebound-effekten på ytan och risken för skador minskas. TOUCH & FUN TEKNOLOGI Öka det roliga under träningen med anslutningar och specialfunktioner: internet, TV, videor etc. HELT ANPASSAD PROGRAMVARA Njut av en helt anpassad programvara, med möjlighet att anpassa de bästa träningsprogrammen och apparna via en TFT-pekskärm.
 • Impulse PL9021 CABLE

  Impulse PL9021 CABLE
 • Speedbike CRS3

  Speedbike CRS3
  FINNLO by HAMMER Träningscykel Speedbike CRS3Effektiv konditionsträning hemma med din träningscykel CRS3Vill du ta din konditionsträning hemma till en ny nivå och slippa gå till gymmet? Då är den kompakta och stabila FINNLO Speedbike CRS3 det rätta valet. Maximal belastning är hela 150 kg, och LCD-skärmen inspirerar dig till nya mål för din konditionsträning inom hemmets fyra väggar. Nu finns det inga ursäkter! Med din träningscykel kan du träna hemma som på en racercykel eller mountainbike, oberoende av väder och årstid.FINNLO Speedbike CRS3 tar din konditionsträning till en ny nivåDet 22 kg tunga svänghjulet driver dig till utmanande konditionspass och skapar en genuin gymkänsla hemma. Inomhuscykling är perfekt för viktminskning och används för kaloriförbränning på alla gym. Med en träningscykel hemma kan du bränna kalorier, konditionsträna eller förbereda dig inför cykelsäsongen när helst det passar dig. FINNLO Speedbike hjälper dig att nå dina träningsmål och gör det ännu roligare att träna.Manuell, steglös och varvtalsberoende motståndsjusteringDu justerar motståndet på FINNLO Speedbike CRS3 med ett vred på huvudramen. Genom att trycka på vredet fungerar det som nödstopp, vilket snabbt stoppar svänghjulet och ger maximal säkerhet. Därmed har du hela tiden kontroll över belastningen och hög säkerhet under din konditionsträning.Multifunktionsstyre med två flaskhållareDe halksäkra handtagen på det flexibla styret är behagliga och svettavvisande även under långa, hårda träningspass. Du torkar lätt av handtagen med en fuktig trasa efter träningen. Två praktiska flaskhållare ger plats för alla sportflaskor av standardtyp.LCD-skärm – full koll på dina träningsdata!Se dina träningsdata på den integrerade LCD-skärmen (visar: hastighet, tid, distans, trampfrekvens (kadens), kaloriförbrukning och puls). Du kan spara de 20 senaste träningspassen. Pulsprogrammet ökar säkerheten under träningen genom att du kan ställa in en övre gräns för maxpulsen. Om gränsen överskrids hörs en ljudsignal.Håll koll på din pulsUnder intensiva träningspass bör du alltid hålla koll på pulsen. Med din nya träningscykel CRS3 kan du mäta pulsen via bröstbältet som finns som tillval. Mottagare ingår, så att du kan använda bröstbältet direkt.Justerbara rempedaler – träning med detaljer från racercykelnTräningscykeln CRS3 har justerbara, platta pedaler med mycket bra grepp som kan användas med sportskor. Sportpedalerna är halksäkra och ger högsta komfort och effektivitet även under längre pass, oavsett om du kör lugnare konditionsträning eller tuffare hastighetsträning. Perfekt simulering och förberedelse inför nästa cykelsäsong! Båda pedalerna har en justerbar hätta.22 kg svängvikt: Mycket tystgående för en perfekt rotationsrörelse under träningenTekniken hos din nya träningscykel Speedbike CRS3 med 22 kg tungt svänghjul, underhållsfri spårremsdrivning och professionell kullagerteknik ger utmanande träningssekvenser i hög hastighet. Den perfekta rotationen är skonsam för lederna och utmanar dig att slå nya rekord under träningspassen.Rotationen sker utan störande ljud, så att du kan koncentrera dig fullt ut på träningen utan att varken du själv eller dina grannar störs. Träna näst intill ljudlöst när som helst under dygnet eller titta på tv samtidigt som du konditionstränar.Maximalt justerbar – passar nästan alla kroppslängder samt även högre viktklasser upp till 150 kgTräningscykeln är lika ergonomisk för storvuxna personer på upp till 2 meter som för nättare personer från 155 cm. Träningscykelns styre kan justeras vertikalt i 15 lägen och horisontellt i 7 lägen. Den ergonomiska sadeln kan justeras horisontellt i 7 lägen och vertikalt i 24 lägen med hjälp av ett vred. Träningscykelns sportstyre har även olika lägen för handtagen, så att de passar både personer med längre och kortare armar. Din nya träningscykel CRS3 klarar utan problem en belastning på upp till 150 kg.Stabil konstruktion! Står mycket stadigt och flyttas med två transporthjulHöjdnivån kan regleras via fyra stödpunkter om underlaget är ojämnt, och dubbla industrisvetssömmar ger absolut stabilitet och stadighet även vid tuffa träningssekvenser när du står upp och cyklar. Även tyngre atleter tränar säkert utan att cykeln känns instabil. Efter träningen kan träningscykeln CRS3 enkelt stuvas undan tack vare två premiumtransporthjul framtill.  Fakta och egenskaper SvartVikt 55 kgUppbyggd storlek (L x B x H) 140 x 60 x 130 cmRemdriftBromssystem bromsklossarMotståndsjustering ManuelltBelastningskontroll Hastighets beroendeSvänghjul 22 kgFast fatPermanent displayIntegrerad pulsmottagare för trådlöst bröstbälteMått sadel i nedersta lägen till pedal i botten 78 cmMått sadel i översta lägen till pedal i botten 97 cm Integrerade transporthjul JaStrömförsörjning BatteriMax kroppsvikt 150 kg 
 • vidaXL Träningscykel remdrift blå

  vidaXL Träningscykel remdrift blå
  Den här robusta motionscykeln blir ett utmärkt val för att motionera i hemmet. Den är utrustad med ett svänghjul, en LCD-display och en justerbar sadel och kommer att ge dig ett effektivt träningspass. Du kan överse din prestation på LCD-displayen som visar information om förfluten tid, nuvarande hastighet, sträcka, förbrända kalorier och odometer. Motionscykeln är ergonomiskt utformad. Sadeln kan justeras horisontellt och vertikalt. De halkfria pedalerna möjliggör optimal kraftöverföring från dina fötter till pedalerna. Pedalremmarna kommer att se till att dina fötter inte glider av pedalerna av misstag. Det mikrojusterbara motståndet och precisionsbalanserade svänghjulet är friktionsfria för en smidig, tyst och underhållsfri drift. Fitnesscykeln måste monteras. Färg: Blå och vit Material

Våra specialguider om träningsmaskiner