Crosstrainer

Med en crosstrainer kan man träna mångsidigt hela kroppen på en gång. Benen och rumpan jobbar när du rör underkroppen med hjälp av fotstöden / tramporna. Med händerna greppar man handtagen och jobbar med överkroppen. Ger träning av musklerna i axlar och armar, både fram och baksida. Samtidigt jobbar ditt hjärta, du förbättrar och tränar din kondition samt förbränner kalorier.

Exempel på crosstrainers som finns att köpa online

Det finns en hel uppsjö av crosstrainers och elliptiska cyklar på marknaden. De skiljer sig åt lite i konstruktion, pris och tänkt målgrupp. Här nedanför har vi samlat ihop de träningsmaskiner som finns hos nätbutiker inom träning och hälsa. Klicka på den crosstrainermaskin du vill läsa mer om.

Populärt inom crosstrainer

 • FitNord Hiker 300F Crosstrainer, framhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Hiker 300F Crosstrainer, framhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  En crosstrainer som kombinerar kompakt format med stadig konstruktion och lång steglängd, egenskaper som gör träningsmaskinen perfekt för dig som vill ha effektiv träning i hemmet där utrymmet är begränsat. Svänghjulet väger nio kilo, och den magnetiska driften gör att Hiker 300F går mycket tyst. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Hiker 1000F Crosstrainer, framhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Hiker 1000F Crosstrainer, framhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Framhjulsdriven crosstrainer i topp i sin prisklass med tolv träningsprogram och tydlig kontrollpanel. Den är självförsörjande på ström, vilket innebär att du kan placera den var du vill, och den är utrustad med wifi- och Bluetooth-anslutning samt förinstallerade multimedia-appar. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Climber 300, Hybrid Crosstrainer och Climbing-maskin + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Climber 300, Hybrid Crosstrainer och Climbing-maskin + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Hybridmaskinen FitNord Climber 300 crosstrainer och stegmaskin ger dig effektiv träning för både under- och överkropp, och det i ett format som inte tar upp särskilt stor golvyta. Du har mångsidiga program att välja på. Den maximala användarvikten är hela 150 kilo. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Hiker 500F Crosstrainer, framhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Hiker 500F Crosstrainer, framhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Robust crosstrainer med lång steglängd, många träningsprogram och elektromagnetiskt motstånd som kan göra träningspassen utmanande. Träningsmaskinens längd är strax under 160 centimeter, vilket i kombination med den tysta driften gör maskinen perfekt för dig som är en aktiv hemmatränare. Läs mer på sportproffsen.se!

Fler tips på crosstrainer

 • FitNord Hiker 100R Crosstrainer, bakhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Hiker 100R Crosstrainer, bakhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  En kompakt och lättanvänd crosstrainer med svänghjul på sju kilo, som passar utmärkt för basträning och kompletterande träning i hemmet. Det kompakta formatet i kombination med tystgående drift gör Hiker 100R lämplig även för hem med begränsat utrymme. Transporthjul och manuell motståndsjustering. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Hiker 200R Crosstrainer, bakhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Hiker 200R Crosstrainer, bakhjulsdriven + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  En tyst, kompakt och lättanvänd crosstrainer som passar perfekt för nybörjare och för dig som redan är igång med träning. Den är utrustad med pulsmätare i de ergonomiskt utformade handtagen och har förberetts för analog pulsmätning för dig som vill ha mer exakt avläsning. Läs mer på sportproffsen.se!
 • Tunturi Competence C25 Crosstrainer, framhjulsdriven

  Tunturi Competence C25 Crosstrainer, framhjulsdriven
  Tunturi Competence C25 är en lättanvänd framhjulsdriven crosstrainer som passar för dig som vill ha ett förmånligt och enkelt redskap för hemmaträningen. Den har åtta motståndsnivåer, tre olika program och en tydlig LCD-skärm. Den här crosstrainern passar speciellt dem som vill ha en bra bas crosstrainer.
 • Tunturi Performance C50 Crosstrainer, bakhjulsdriven

  Tunturi Performance C50 Crosstrainer, bakhjulsdriven
  Tunturi Performance C50 är en stabil och mångsidig bakhjulsdriven crosstrainer samt ergometer som garanterar en effektiv träning. Den har 32 motståndsnivåer som tillsammans med de mångsidiga programmen garanterar en utmanande träning oavsett nivå. Pedalernas ovalformade rörelsebana gör träningen behaglig.
 • Tunturi Competence C20 Crosstrainer, bakhjulsdriven

  Tunturi Competence C20 Crosstrainer, bakhjulsdriven
  Tunturi Competence C20 är en lättanvänd bakhjulsdriven crosstrainer som passar alla, även nybörjare. Den har åtta manuellt inställbara motståndsnivåer, tre olika program som är enkla att använda på den tydliga LCD-skärmen.
 • Crosstrainer Galicum

  Crosstrainer Galicum
  Galicum är en kommersiell crosstrainer som har en stilren design. Det tunga svänghjulet på 14,5 kg är placerat fram vilket ger en lång steglängd och en dynamisk rörelse under träningen. Steglängden är hela 51 cm.  Maskinen är utrustad med en stor och tydlig LCD display med många funktioner för att optimera användarens träning. Koppla in din mobil eller surfplatta via USB eller kontakt för musik som kan spelas i de inbyggda högtalarna. Pedalerna är halkfria och utrustade med remmar om man önskar hålla fötterna säkert på plats. Hållare för vattenflaska och din mobil/surfplatta. Kompatibel med 2 appar Fitconsole och Run On Earth.  Fakta och egenskaper Display LCD som tydligt visar tid, distans, hastighet, puls, motståndsnivå, kaloriförbrukning, watt mm.14,5 kg svänghjul för jämn gång51 cm steglängdFramhjulsdriven40 motståndsnivåerEMS - elektromagnetist motståndSjälvgenererande på ström - kräver inget eluttag9 träningsprogram varav 4 programmerade, 2 pulsbaserade, 2 användarprogram samt manuelltMottagare för trådlöst pulsbälte (Pulsbälte är tillbehör)Max användarvikt 150 kgMått 214x63x172 cmVikt 88 kg   
 • Crosstrainer MAXXUS - CX 6.1

  Crosstrainer MAXXUS - CX 6.1
  Crosstrainer MAXXUS - CX 6.1Crosstrainer från MAXXUS med LCD-skärm som levereras i tre paket, har en steglängd på 58cm, tål en maximal belastning på 160kg och har 16st olika motståndsnivåer för…
 • Master Fitness Display Cr30, Reservdel

  Master Fitness Display Cr30, Reservdel
 • Crosstrainer MAXXUS CX 7.5

  Crosstrainer MAXXUS CX 7.5
  Crosstrainer MAXXUS CX 7.5Till skillnad från de flesta framhjulsdrivna crosstrainer som erbjuder en ganska rund löprörelse, är CX 7.5 utformad för att komma så nära den naturliga löprörelsen…
 • Xterra - FS3.9e Crosstrainer

  Xterra - FS3.9e Crosstrainer
  Xterra Fitness FS3.9E Crosstrainer är en robust och kraftfull träningsmaskin i BRA-klassen som väger 70 kg och har en imponerande steglängd på 46 cm. Den är utrustad med ett 8,6 kg svänghjul som&hellip:
 • Gymstick GX 8.0 Crosstrainer

  Gymstick GX 8.0 Crosstrainer
  Gymstick GX8.0 är en av de högsta kvalitets crosstrainers i vårt sortiment. GX8.0 är lämplig för aktiv hemma övning för användare av alla nivåer. Det datorstyrda magnetiska motståndet erbjuder upp till 32-stegs motstånd, som tillsammans med 9-punds svänghjul ger en utmanande och riktigt smidig träningserfarenhet varje gång. Den moderna konsolen innehåller en färgad LCD-skärm som kan användas för att spåra viktiga träningsdata. Enheten kan anslutas via Bluetooth till många träningsappar och är polär kompatibel.
 • Sole - E35 Crosstrainer

  Sole - E35 Crosstrainer
  Sole E35 är en högpresterande crosstrainer med avancerade funktioner som förbättrar din träningsupplevelse. Den har en stor 7,5-tums bakgrundsbelyst LCD-skärm som visar din träningsdata tydligt.&hellip:
 • Crosstrainer Cruzz

  Crosstrainer Cruzz
  Användningsområde Utmärkt crosstrainer för hemmabruk. Utvecklar effektivt kondition och styrka. Träning bränner även fett och hjälper till med önskad viktminskning. Fakta och funktioner Display med många funktioner som tid, hastighet, puls och kaloriförbrukning 24 inspirerande träningspass, varav 4 är användardefinierade och wattbaserade Pulskontrollerade träningsprogram för att optimera träningen Mät kroppsfett Manuella träningsprogram Pulssensorer i handtagen 16 motståndsnivåer lämpliga för träning svänghjul 7 kg Steglängd 42 cm Återställningstest Elektronisk/motoriserad resistansjustering Transporthjulen rör sig lätt Nivåjustering av benen vid ojämna golv Mått 145x58x172 cm Max användarhöjd 200 cm Max användarvikt 120 kg Vikt 46 kg
 • Crosstrainer Hammer Speedmotion II

  Crosstrainer Hammer Speedmotion II
  Hammer Speedmotion II är en rejäl Crosstrainer med hela 50 cm steglängd. Trots sin långa steglängd så är crosstrainern kompakt och tar upp en golvyta av 160x60 cm.En finess med Speedmotion?
 • Master Fitness Bearing Crosstrainer Cr30

  Master Fitness Bearing Crosstrainer Cr30
 • CROSSTRAINER CF40 - Master

  CROSSTRAINER CF40 - Master
 • Crosstrainer CleverFold EF90 BT hopfällbar

  Crosstrainer CleverFold EF90 BT hopfällbar
  Nya generationens smarta crosstrainer som sparar 60% plats uppfälld när den inte används. Stabil under träningen, hög kvalitet och efter träningen kan du med ett par handgrepp fälla upp den och spara plats. Hjul gör att du kan rulla undan den, de 3 hjulen gör att den kan vridas när du rullar den. Många träningsprogram och möjlighet att via Bluetooth ansluta till olika träningsappar ger dig extra motivation och effektivare träning. Stor och högupplöst bakgrundsbelyst skärm återger viktig träningsdata genom passet.  Vill du ha omväxling i träningen?Multimediaunderhållning med Bluetooth-teknikTräna till filmer på YouTube eller höj pulsen med din favoritmusik, ge dig ut på en motiverande livesträcka och dokumentera och jämför dina träningsframsteg med en kompatibel träningsapp. Med träningsappen BitGym visas den runda du väljer som video på din smartphone. Ju snabbare du trampar, desto snabbare susar fram du genom t.ex. skogen eller längs havet. Det är bara att lägga mobilen i hållaren för smartphone/surfplatta. Variationen och motivationen får du på köpet. Träningspasset flyger förbi. Via usb-anslutningen kan du ladda din smartphone eller surfplatta under träningen. 22 träningsprogram ger dig variation i träningen. Allt sköts av displayen. Pulsstyrd träningMaskinen levereras med sensorer för handpuls men blir än bättre med trådlöst pulsbälte (tillval) som konstant ger aktuell puls utan du behöver hålla händerna på sensorer. De pulsstyrda träningsprogrammen styr automatiskt motståndet efter din puls för effektivast träning. 18 kg svänghjul/svängmassa och tyst gång, varför inte träna framför TV:n? Fakta och egenskaper: Bakgrundsbelyst display med en massa funktioner och träningsdataBluetooth för att koppla olika träningsappar till mobil/surfplatta22 träningsprogram16 motståndsnivåer18 kg svänghjul Motstånd 10-350 WSteglängd 43 cmMagnetmotstånd för jämn och tyst gångMottagare för trådlöst pulsbälte (bältet är tillbehör)Max användarvikt 130 kgVikt 61 kgMått LxBxH 175x50x175 cmMått uppfälld LxBxH 74x50x156 cm  
 • Crosstrainer CXM7

  Crosstrainer CXM7
  Produktinformation Crosstrainer CXM 7 har elektromagnetiskt motstånd, 12 kg svänghjul mm. För dig som vill ha en riktigt bra crosstrainer till ett lågt pris. Crosstrainer / Ergometer med elektromagnetiskt motstånd som kontrolleras via displayen och en motor. Hela 32 motståndsnivåer och förberedd för trådlös pulsmätning.  Fakta och egenskaper  Avancerad bakgrundsbelyst display med 7 fönster som samtidigt visar: hastighet, distans tid, kaloriförbrukning, puls och wattInställbara mål i din träning på:tid, distans, kalorier och max puls. Displayen meddelar om något värde överskrids.Fitness-test samt mätning av BMI.Elektromagnetiskt motstånd i hela 32 nivåer (motorkontrollerat) ger inga rörliga delar, skönare känsla att träna på, bättre motstånd och mindre fel.23 träningsprogram varav: 6 förprogrammerade30-400 W, justerbart i steg om 5 w 1 pulsstyrda program1 individuella program1 Motståndsprogram12 kg svänghjul för jämn gångAC adapter medföljerHandpuls i träningshandtagenTrådlös pulsmottagare, bältet är tillbehör, se relaterade produkter. Bältet gör att pulsen kontinuerligt sänds till maskinen och de pulsstyrda träningsprogrammen kan utnyttjas på ett bra sätt. De justerar automatiskt motståndet för att optimera träningen utifrån din aktuella puls.Fotpedalerna justerbara i 3 lägenTeflonbelagda kullager för jämnaste gång och slitstyrkaTransporthjul fram för att enkelt kunna flyttasFötterna är justerbaraSteglängd 39 cmVikt 59 kgMått LxBxH 134x69x158 cmMax användarvikt 150 kg  
 • Impulse Motor

  Impulse Motor
 • Impulse PL9010 CABLE

  Impulse PL9010 CABLE
 • Finnlo Fly RX, Crosstrainer

  Finnlo Fly RX, Crosstrainer
  Med FINNLO elliptisk träningsmaskin FLY RX får du ett träningsredskap som förenar modern teknik med elegant design och högsta komfort. Den imponerar också med touchscreen-konsol och omfattande multimedieunderhållning som skvallrar om den höga kvalitén. Dessa funktioner gör FLY RX perfekt för träning inom hemmets fyra väggar. Med FLY RX kan du anpassa din träning individuellt efter din träningsnivå . Mjukstarta med 30 watt eller utmana med 400 watt. Särskilt äldre personer eller de som har drabbats av en skada har nytta av att kunna träna med låga watt som ger lågt motstånd och minskad belastning. Här passar 30 watt perfekt! Motståndet kan också skruvas upp till 400 watt, för dig som tränar mycket och vill ta ut dig ordentligt. Steglängden hos FLY RX kan ställas in i två lägen mellan 45 och
 • Crosstrainer 942

  Crosstrainer 942
  Crosstrainer 942Med en crosstrainer har du den perfekta utrustningen för uthållighetsträning i ditt hemmagym.Crosstrainern med träningsdator är en mycket bra träningsanordning för att…
 • Loxon XTR BT Crosstrainer ** Bäst i test **

  Loxon XTR BT Crosstrainer ** Bäst i test **
  FINNLO Crosstrainer Ergometer Loxon XTR ger dig avancerad cardioträning även i hemmet. Denna exakta prestandastyrda Crosstrainern i klass HA är perfekt för en hälsoinriktad träning. Dess dynamiska form gör den optimal för konditionsträning, samtidigt som den understödjer ditt kardiovaskulära system. Genom armrörelser aktiveras överkroppen och du uppnår en högre kaloriförbrukning: perfekt för vikt- och fettreducering. Samtidigt stärker du dina muskler och stöper om din kropp. Ergometern LOXON XTR från FINNLO är det perfekta verktyget för en intensiv konditionsträning som samtidigt är skonsam mot lederna. De jämna rörelserna den möjliggör är skonsamma mot ligament, senor och skelett, eftersom foten alltid vilar mot fotplattan. Tack vare ergometerns många funktioner kan du uppnå bästa möjliga träning. Beroende på den intensitet du väljer läggs fokus antingen på uthållighet eller kraft. Genom att träna regelbundet med Crosstrainer FINNLO Loxon XTR kan du: Förbättra din kondition på korta, medellånga eller långa distanserTräna samtidigt som du skonar ditt hjärt- och kärlsystem Effektivt gå ner i vikt Reducera kroppsfett Stöpa om din kropp och uppnå vävnadsåtdragning Förstärka alla större muskelgrupper, i synnerhet benen och sätesmuskelnGenom armrörelser sätts även överkroppens uthållighet på prov under träningspasset. FINNLO Crosstrainer Loxon XTR – praktisk och bekväm Träningsdator med blå bakgrundsbelyst skärm (Blue Backlight) Crosstrainern Loxon XTR styr du genom en högkvalitativ träningsdator via en LCD-skärm med blå bakgrundsbelysning (Blue Backlight). Du kan välja mellan 12 olika belastningsprofiler för underhållande och varierad träning. Du får tillgång till 4 pulsstyrda program med justerbar högsta och lägsta pulsgräns – på så sätt kan du följa din pulsnivå, och upprätthålla den under hela träningspasset. När din pulsgräns överskrids eller sjunker för mycket justerar FINNLO Loxon XTR Crosstrainer automatiskt belastningen så att du kan nå tillbaka till önskad pulsnivå. Loxon XTR Crosstrainer-ergometern står för bästa möjliga bekvämlighet under cardioträningen, en hälsoinriktad Crosstraining och högsta säkerhet. Tack vare den praktiska snabbstartknappen kan du snabbt komma till önskad Watt- eller pulsnivå och omgående komma igång med din träning. Pulsmätningen sker genom de integrerade handpulssensorerna eller genom det bröstbälte som finns som tillval till din Crosstrainer. Efter träningspasset visar Crosstrainern din träningsutveckling. Utifrån din vilopuls beräknar datorn din personliga träningsnivå, och ger den ett betyg enligt skalan 1-6 – allt för en motiverande, rolig och varierande träning.  Intensiteten är justerbar i totalt 32 olika steg. Belastningsreglaget är hastighetsanpassat och är överskådligt på den moderna LCD-skärmen med blå bakgrundsbelysning (Blue Backlight)Här visas 8 värden: Distans i kilometer och meter Tid i timmar, minuter, sekunder. Hastighet Takt Kaloriförbränning Hjärtfrekvens Pulsen mäts i procentenheter upp till just din maxgräns. Avancerad teknologi för en så bekväm träning som möjligt Redan efter ditt första träningspass med FINNLO Loxon XTR kommer du att älska den perfekta träningsergonomi den erbjuder. Med ett trampavstånd på endast 16 cm får du en känsla av att verkligen vara ute och promenera eller jogga. Ett högteknologiskt pendelkullager, 2 kullager i svängleden och ett utförligt induktionsbromssystem ger dig ett jämt rörelsemönster. FINNLO Loxon XTR är byggd med ett svänghjul på 20 kg, och med en underhållsfri remdrift. På så sätt uppnår du bästa möjliga trevnad under träningspasset, så att du kan fokusera på din prestation.  Design och extra utrustning Den moderna designen i silver och antracit smälter in i alla hem, och genom praktiska transporthjul kan du enkelt förflytta din Crosstrainer. För att hela familjen ska kunna träna på Crosstrainer Ergometer Loxon XTR är den flexibel och justerbar med hjälp av en 3-stegsfotplatta. Alla kan träna, oavsett längd! Den kraftiga ramkonstruktion lämpar sig dessutom för alla vikter upp till 150 kg. FINNLO Loxon XTR träningstips  Inled din konditionsträning med en kort uppvärmning och låt kroppen komma igång. Detta ska vara i 5-10 minuter, så att din kropp får bästa möjliga förberedning inför högre belastning. Öka sedan motståndet, men tänk på att du ska kunna hålla igång mellan 30 och 40 minuter. På detta sätt uppnår du bästa effekt för din kondition och hälsa. Innan du avslutar träningspasset bör du återgå till den ursprungliga intensiteten och fortsätta så i cirka 5-10 minuter. Tre träningspass i veckan är optimalt för den som vill förbättra sin kondition och reducera kroppsfett.  Sammanfattning och översikt   FINNLO Crosstrainer Ergometer Loxon XTR ger bekväm och varierad cardioträning i hemmet. Kvalitetsstandarden lever upp till klass HA-normen. Då den är justerbar lämpar den sig perfekt för en hälsoinriktad konditionsträning. Den främjar dynamiska rörelser som understödjer ditt kardiovaskulära system, bränner ditt kroppsfett och ger dig en snygg figur. FINNLO Loxon XTR:s träningsdator är av högsta kvalitet genom den når du alla de olika funktionerna. Med 12 motståndsprofiler med olika gränser, 4 pulsstyrda program och en anpassningsbar motståndsreglering i 32 steg kommer du att vilja träna mer och mer. Pulsen mäts antingen genom handpulssensorer eller genom ett bröstband (tillval). Precisionskullagret och ett svänghjul på 20 kg gör träningen jämn och lugn. Crosstrainern har en stabil remdrift som regleras av ett högkvalitativt induktionsbromssystem. Då det finns möjlighet att reglera fotplattorna kan alla, oavsett längd, träna på Loxon XTR. Fakta och egenskaper: Crosstrainer med automatisk motståndsreglering genom knappar 12 automatiska träningsprogram och 4 pulsprogram Remdriftsystem och premiumkullager för perfekt rundgång Fasta handtag med handpuls och rörliga armgrepp Integrerad mottagare för bröstband (tillval) Ställbar högsta och lägsta pulsgräns Vikt: 66 kg Färg: vit/antracit Högsta tillåtna vikt: 150 kg Mått (L x B x H): 148 x 58 x 158 cm Strömförsörjning: 230V, 50Hz Prestanda: 25-400 Watt Bromssystem: Induktionsbromssystem Fitnessprogram: 12 Svänghjul: 20 kg Fotplatta avstånd: 16 cm Steglängden: 40 cm Dator: LCD skräm Dataskräm: Distans/Tid/Hastighet/trampfrekvens/Kaloriförbränning Ratio: 1:9  Funktioner / Extrautrustning Quick Start-funktion Quick HRC-knapp Rörelser framåt och bakåt för olika muskler Vätskepåfyllningsprogrammet Drink-Fit Efter avslutad träning visas medelvärdena på skärmen Precisionskullager Visar din återhämtningspuls på skärmen Justerbar fotplatta Litet fotplattsavstånd för en mer ergonomisk träning
 • Impulse Power Cable

  Impulse Power Cable
 • CROSSTRAINER G818R LED - BH Fitness

  CROSSTRAINER G818R LED - BH Fitness
 • Master Fitness Magnetic Sensor Crosstrainer Cr30

  Master Fitness Magnetic Sensor Crosstrainer Cr30
 • CrossPace 5.0 NorsK

  CrossPace 5.0 NorsK
  Lyxigt trädesign, trådlös anslutning och skulpterande för bakdelen – allt i ett!Skapa en plats där fitness och stil går hand i hand. CrossPace 5.0 NorsK imponerar med sin stabilitet och fantastiska, naturliga trädesign. Den elliptiska tränaren är inte bara en högfunktionell träningsapparat, utan också en riktig blickfångare som berikar ditt hem med en varm och elegant atmosfär som endast naturliga material kan erbjuda. Med sin justerbara lutning i 3 steg kan du individuellt anpassa och intensifiera träningen efter dina önskemål.Justera lutningenVälj din lutning för optimerad träningAnpassa dina träningspass efter dina önskemål. Rikta fokus mot ben och bakdel.Vår NorsK-elliptiska tränare imponerar inte bara med sina inre värden, utan också med sin eleganta träestetik!Upptäck ditt favoritpassMed HAMMER Workouts erbjuder vi ständigt nya och inspirerande kurser med din elliptiska tränare. Utmana dig själv och uppnå dina fitnessmål på 10 till 50-minuterspass. Använd din smartphone, surfplatta eller dator, utan behov av extra prenumerationer.App StoreGoogle PlayHAMMER WorkoutsVåra tränarens expertkunskaperOavsett om det är ben- eller bakdels-träning, här har jag maximal träningsvariation! Hjärtat i den elliptiska tränaren är lutningsjusteringen i 3 steg som möjliggör en mångsidig träning. CrossPace 5.0 NorsK är en riktig blickfångare och imponerar med sin vackra design.NorsK - Fitness Nature Made.Den naturliga trädesignen smälter harmoniskt in i varje rum och ger det en varm och inbjudande atmosfär. CrossPace 5.0 NorsK är inte bara en träningsapparat utan också en designelement. Med vår naturliga trädesign minskar vi plastanvändningen med 68 % jämfört med en konventionell elliptisk tränare.Booty-Shape inkluderatGenom att justera lutningen skapar du olika rörelsemönster och aktiverar olika muskelgrupper. En högre lutning fokuserar träningen på sätesmuskulaturen och baksida lår, medan en lägre lutning aktiverar framsida lår mer.Din personliga tränareDen multifunktionella Push & Turn-datorn med färgglad LCD-skärm ger dig en tydlig och överskådlig visning av dina träningsdata. Integrerade lampor för puls och RPM gör att du kan övervaka din intensitet med en enda blick. Njut av totalt 36 tränings- och 5 hjärtfrekvensprogram.DisplayHAMMER SE - 11002 CrossPace 5.0 NorsK - 02PulskontrollUpplev en effektiv och säker träning med vår elliptiska tränare, utrustad med pulssensorer i handtagen. Övervaka din hjärtfrekvens och optimera din träning för maximala resultat.Kompatibel med Zwift & KinomapDen smidiga integrationen av Zwift och Kinomap öppnar dörren till en virtuell värld full av spännande banor och varierade träningspass. Dyk in i verkliga landskap, utmana dig själv i interaktiva utmaningar och tävla med andra fitnessentusiaster över hela världen.Zwift & KinomapLedvänliga träningspassDen generösa steglängden på 50 cm och det ergonomiska pedalavståndet på 13 cm skapar en mjuk, rund och ledvänlig löprörelse. Din komfort är vår prioritet. Investera i din hälsa och ditt välmående.Dynamiskt och tystMed en svänghjulsvikt på 20 kg och det ljudlösa, slitagefria magnetbromssystemet erbjuder vi dig grunden för en förstklassig träningsupplevelse. Upplev nu den verkliga och intensiva träningskänslan med optimalt motstånd på 25 - 350 watt och total tystnad.SvänghjulHögkvalitativa löphjul på aluminiumskenorDe precisionsbearbetade löphjulen ger en jämn och tyst rörelse medan de robusta skenorna erbjuder en stabil och hållbar träningsplattform. Kombinationen av högkvalitativa löphjul och skenor garanterar enastående prestanda och hållbarhet för vår elliptiska tränare.Gör livet lättareDet särskilt utformade handtaget möjliggör enkel grepp och säker och stabil förflyttning av den elliptiska tränaren. Inget mer tungt lyftande eller skjutande – med ett mjukt drag i handtaget glider den elliptiska tränaren smidigt över golvet.Högkvalitativa fotplattorMed de halkfria och högkvalitativa fotplattorna på NorsKs elliptiska tränare upplever du en träningsupplevelse av högsta kvalitet. Varje steg på dessa ergonomiskt utformade pedalplattor är ett steg mot dina fitnessmål. Pedalplattorna ger inte bara optimalt grepp under träningen utan bidrar också till en skonsam rörelse.Revolutionera din träningUpplev en mångsidig träningsupplevelse tack vare ett brett utbud av greppalternativ. Från breda greppositioner till smala greppositioner har du friheten att anpassa din handposition och aktivera olika muskelgrupper. Oavsett om du vill träna armarna, axlarna eller överkroppen gör vår variation av grepp att du kan skapa maximal variation i ditt träningspass.Effektiv fettförbränningCrossPace 5.0 NorsK erbjuder dig en intensiv träning som riktar sig mot dina fettreserver. De mjuka rörelserna utmanar din muskulatur och får ditt hjärt-kärlsystem att arbeta. Upplev optimal fettförbränning och arbeta mot din drömkropp – bekvämt hemifrån.Förtroende för kvalitet och innovationPå HAMMER står kvalitet och innovation i centrum. Varje produkt är noggrant utformad och underkastad strikta kvalitetskontroller för att garantera bästa möjliga prestanda och hållbarhet. Genom kontinuerlig forskning och utveckling förblir vi alltid uppdaterade med den senaste tekniken.Fakta och egenskaper Display LCD bakgrundsbelyst som visar träningsprofiler, distans, hastighet, puls, kaloriförbrukning, varv per minut, watt och tid. 16 motståndsnivåer Magnetmotstånd  24 träningsprogram Handpuls Mottagare för trådlöst pulsbälte 5 kHz (bältet är tillbehör) Koppling till Kinomap och Zwift App, aux, Bluetooth, USB Hållare för surfplatta Svänghjul 20 kg Mått LxBxH 162x64x180 cm Lutning är inställbar i 3 steg, 2°, 6° och 12° Transporthjul för att kunna flyttas Steglängd 50 cm Bredd mellan pedalerna 13 cm Vikt 71 kg
 • Hammer Sport Crosstech XTR BT, Crosstrainer

  Hammer Sport Crosstech XTR BT, Crosstrainer
  Glute shaper för målinriktad rumpträning LCD-skärm med Bluetooth Watt, fettförbränning och konditionsprogram Glute Shaper och modern dator gör din träning till en upplevelse! Vill du förbättra din kondition, få din figur i form och göra det bekvämt i ditt eget hem? Med den patenterade och innovativa Glute Shaper kan du träna dina rump- och benmuskler ännu mer specifikt. Dessutom har crosstrainern en dator med LCD-display med blå bakgrundsbelysning och Bluetooth-anslutning. Använd Zwift och Kinomap via surfplatta och upplev spännande, digitala live-strömmar för din perfekta träning! Unik Glute Shaper Dra nytta av den innovativa hälförhöjningen och träna dina rump- och benmuskler på ett målinriktat sätt, mer träningsvariation ingår! Dator med Bluetooth Få full kontroll över din träning med B
 • MAXXUS CX 7.8, Crosstrainer

  MAXXUS CX 7.8, Crosstrainer
  Till skillnad från de flesta framhjulsdrivna crosstrainer, som erbjuder en ganska rund löprörelse, är CX 7.8 utformad för att komma mycket nära den naturliga löprörelsen. Detta säkerställer en steglängd på ca 58 cm och en steghöjd på ca 19 cm. Den massiva konstruktionen av CX 7.8, liksom de komponenter som används, t.ex. b. kullager etc. var konstruerade för extrema belastningar. Således tillåter CX 7.8 en maximal användarvikt på upp till 180 kg och är lämpad för daglig användning av flera användare. Maximal belastning på 180 kg 18 träningsprogram 16 motståndsnivåer Steglängden är 58cm I högsta läge, när båda pedalerna är i samma höjd, är pedalhöjden ca 34cm. För att bestämma önskad takhöjd läggs pedalhöjden på 34cm till längden för användaren. Exempel: Längd på användare 180cm + pedalhöjd
 • Crosstrainer EC1000 SMARTFOCUS 19" 4K - BH FITNESS

  Crosstrainer EC1000 SMARTFOCUS 19" 4K - BH FITNESS
 • Schwinn 430I ELLIPTICAL, Crosstrainer

  Schwinn 430I ELLIPTICAL, Crosstrainer
  En prisvärd crosstrainer med funktioner som passar alla hemanvändarnivåer. Schwinn 430i är en elegant och modern crosstrainer med allt du behöver för effektiv träning och fettförbränning. Trots det låga priset erbjuder 430i ett stort antal toppfunktioner, vilket gör den till en av de mest populära crosstrainerna världen över. Schwinn 430i crosstrainer är utrustad med 22 träningsprogram som gör din träning mångsidig och rolig. Dess högkvalitativa magnetiska motstånd är mycket tyst vid användning och erbjuder 20 motståndsnivåer, vilket gör den lämplig för användare på alla nivåer, oavsett kondition. Den har en tvådelad skärm som låter dig se dina träningsdata även när boken eller iPaden sitter i hållaren ovanpå konsolen. LCD-skärmar med hög upplösning ger omfattande information om hur du trä
 • Crosstrainer Eco 2000 Generator

  Crosstrainer Eco 2000 Generator
  Med crosstrainer-ergometern ECO 2000 kommer du att uppleva helt nya dimensioner i träningen. Här är du din egen energikälla. Tack vare sin egen strömgenerering går den helt utan extern ström och levererar även den lagrade strömmen via en USB-port integrerad i datorn (t.ex. smartphone- eller surfplatta-laddningsfunktion under träning). Utöver de vanliga crosstrainerfunktionerna har ECO 2000 en generatorteknik som självständigt producerar elektricitet för att driva enheten och även ger laddningsström. Via strömlagring och USB-port i datorn. Smartphone eller surfplatta kan laddas. Träning med ECO 2000 kombinerar miljövänligt och hälsomedvetet beteende. Crosstrainern är försedd med ett slitagefritt ca 10 kg magnetbromssystem och en viskande platt remdrift, vilket möjliggör träning med låg ljudnivå. Pedalmotståndet är exakt och justerbart med hjälp av 24-nivåer datoriserad motståndskontroll. Datorn med bakgrundsbelyst LED-skärm är mycket lätt att läsa och är lätt att använda tack vare de tydligt utformade kontrollknapparna. Individuella träningsmål kan uppnås genom att välja olika program. En varierad träning är lika enkel att genomföra med de 12 sparade träningsprogrammen. Konditionstestfunktionen bedömer din träningsprestation efter träning enligt skolprincipen. Handpulssensorerna är integrerade i handtaget och kan användas för pulsmätning under träning. Pulsträning med trådlöst pulsbälte är tillval, då datorn har en inbyggd mottagare för okodade pulsbälten med en överföringsfrekvens på 5,0-5,5 kHz. De 3-vägs justerbara, halkfria pedalerna säkerställer en stabil fotposition när du trampar på pedalerna. De främre transportrullarna gör det enkelt att byta plats och de höjdjusterbara fotkåporna ser till att enheten står säkert. Dessutom är ECO 2000 utrustad med Kinomap-funktionen. Detta möjliggör underhållande och interaktiv träning med Android- eller IOS-enheter som lagrar träningsdata. Efter testfasen kan Kinomap-appen köpas med ett månadsabonnemang. Crosstrainern möjliggör riktad konditionsträning eller uthållighetsträning med extra träningsglädje genom egen elproduktion. Detta kan leda till en främjande av ämnesomsättningen, en förstärkning av arm- och benmusklerna och därmed en förbättring av den allmänna konditionen. Fakta och funktioner:   Stor skärm. visar tid, hastighet, distans, total distans, watt, kaloriförbrukning, varv per justerbara pedaler Främre transporthjul för enkel rörelse Konditionstest Max användarvikt 150 kg Avstånd mellan pedalerna ca 20 cm Vikt 56 kg Mått LxBxH 120x66x161 cm Rekommenderade tillbehör (Se produkter till höger) Underlagsmatta För att dämpa ljud/vibrationer i golvet för dig som bor i en känslig lägenhet eller har ömtåliga golv Optimera din träning med en pulsmätare.
 • Crosstrainer CF52 - Master

  Crosstrainer CF52 - Master
 • Abilica Journey BT, Crosstrainer

  Abilica Journey BT, Crosstrainer
  Abilica Journey BT är en crosstrainer för dig som brinner för design och kvalitet. Vår toppmodell för hemmabruk. Abilica Journey BT kommer i exklusiv design. Utrustad med elektroniskt justerbart magnetiskt motstånd i 32 nivåer och lättläst dator med 12 träningsprogram. Steglängd på 40 cm ger bra rörelser och bra träningsresultat för hela kroppen. Samtidigt är pedalerna bara 19 cm över golvet, vilket gör det lämpligt att använda i rum med något begränsad takhöjd. Svänghjul på 8 kg gör crosstrainern smidig och ger tillräckligt motstånd för ett riktigt bra träningspass. Crosstrainern har handpuls på styret och trådlös pulsmottagare i datoren. Dator med inbyggd Bluetooth för anslutning av iPad / iPhone och Android-surfplattor. Med gratisappen iConsole + kan du bland annat skapa en Google Maps-
 • Casall XT100, Crosstrainer

  Casall XT100, Crosstrainer
  Detta är en prisvärd och stabil Crosstrainer som passar för lättare pulsträning, rekreationsträning och rehabilitering. Öppningen mellan svänghjul och styrstolpe gör att det är enkelt att kliva av och på maskinen - vilket gör den till det optimala valet för rehabiliteringsträning och för användaren som av någon anledning har svårt att lyfta benet högt. Display med hållare för läsplatta eller mobiltelefonen. Recension från Bäst i test på Kostnord.se Prisvärd crosstrainer som har en öppning mellan pedalerna för enklare påstigning Casall XT100 är en av de bästa crosstrainers för rehabilitering som finns på marknaden idag. Maskinen har en mjuk och naturlig rörelse som gör att den är skonsam för lederna och lämplig för användare som rehabiliterar sig efter skada. Casall XT100 har flera olika tr
 • Crosstrainer Master Fitness CF52

  Crosstrainer Master Fitness CF52
  Merparten av kunden som söker efter en crosstrainer, letar efter en maskin med lång steglängd utan att redskapet tar alldeles för stor plats. CF52 passar väl in på detta. Steglängden?
 • Finnlo Maximum Elliptical Spirit E-Glide, Crosstrainer

  Finnlo Maximum Elliptical Spirit E-Glide, Crosstrainer
  Finnlo Maximum Spirit E-glide är en front-driven elliptisk trainer som lämpar sig mycket bra för konditionsträning. Den front-drivna elliptiska trainern kombinerar det klassiska elliptiska rörelsen med drivet av en spinningcykel. Med sitt dubbla överföringssystem så kan den dubbla diskrotationen jämfört med konventionella konditionsmaskiner. Detta låter dig uppnå väldigt höga RPM’s vid låga motstånd. Träningsintensiteten kan snabbt och kontinuerligt justeras genom en knopp. Träningsdatorn är enkel att använda. Tid, RPM, distans och puls är synligt från alla vinklar. Pulsen kan även mätas genom ett pulsmätande bröstbälte (ingår ej). I samband med trainerns intelligenta funktioner så erbjuder den även en mycket bra träningskomfort. Precisionskullagerna och trainers konstruktion garanterar en
 • Crosstrainer CR30 - Master

  Crosstrainer CR30 - Master
 • Crosstrainer inCondi ET2000i

  Crosstrainer inCondi ET2000i
  Vill du använda en elliptisk tränare och inte begränsas av en fast steglängd? Och vad sägs om att ha kul under träningen? Skulle det inte vara bra om du kunde surfa på Internet eller lyssna på din favoritmusik samtidigt som du bränner kalorierna?  inCondi ET2000i erbjuder så många som 5 olika positioner (41 - 66 cm), så att du kan justera steglängden inte bara till din höjd utan också till den typ av träning du vill simulera ( gå, jogga eller springa ). Det kraftfulla svänghjulet med ett magnetiskt bromssystem gör att du enkelt kan växla mellan maskinens 16 motståndsnivåer. De rörliga handtagen har 6 olika grepp medan de fasta handtagen under displayen låter dig spåra din hjärtfrekvens.  inCondi ET2000i har också Wi-Fi så att du kan titta på YouTube , surfa på Internet eller köra var som helst i världen med virtuella rum. Du kan kontrollera allt och ställa in ditt träningsprogram på en lättläst 10 tum pekskärm. Maskinen erbjuder 12 förinställda program och du kan också spara så många som fyra användarprofiler . Du kanske också uppskattar den populära HRC och WATT- program, som automatiskt justerar motståndet till pulsen eller prestandan.  Ett steg före Den största fördelen med inCondi ET2000i är den femgradiga steglängdens justeringssystem som låter dig justera positionen till din längd / typ av träning med ett enda knapptryck. Skillnaden mellan den kortaste och längsta steglängden är 25 centimeter. Var och en av de 5 positionerna är lämplig för en annan typ av träning - gå, jogga, springa . De ergonomiska fjädringspedalerna ger maximal komfort.  Fantastiska funktioner och vacker skärm Den här modellen har en 10-tums färgskärm där du kan följa alla funktioner och program. Det finns 12 förinställda program så du kan hitta den som passar perfekt för dig. Om du vill ha ett intensivt träningspass kan du välja antingen HRC eller WATT- programmet och om du behöver vila ett tag, du kan använda pausfunktionen , som pausar din träning utan att ta bort dina framsteg. Användning av multimedia Den mest intressanta delen av kontrollpanelen är uppsättningen av appar som ingår i maskinens programvara. Eftersom maskinen använder Android-operativsystemet behöver du inte ansluta den till någon mobil enhet. Allt du behöver göra är att ansluta till Wi-Fi och öppna vilken app du vill. På så sätt kan du titta på YouTube- videor, surfa på Internet , titta på Netflix , lyssna på din favoritmusik på Spotify eller utforska virtuella rutter på iRoute. Ta din springupplevelse till en ny nivå. Nyckelfunktioner: -Professionell elliptisk tränare med unikt steglängdsjusteringssystem -Kraftfullt svänghjul med magnetiskt bromssystem -Bekväma handtag med 6 grepplägen -Android- operativsystemet låter dig använda multimedia på kontrollpanelen -Wi-Fi -Ergonomiska fjädringspedaler -Hög viktgräns -Elegant design -Brett utbud av förinställda program -10 pekskärm med färg -Pausa funktionen -USB-port som du kan använda för att ladda din telefon -Maskinen kan användas utan Wi-Fi-anslutning -HRC-program: maskinen justerar automatiskt motståndet för att hålla användarens hjärtfrekvens i optimal zon -WATT-program: maskinen justerar automatiskt motståndet för att hjälpa användaren att nå det uppsatta målet -Datorskärmar: tid, hastighet, varv per minut (RPM), avstånd, kalorier, hjärtfrekvens, prestanda (watt), motstånd   Fakta och egenskaper:Touch-display i färgMultimedia med stöd för app, bluetooth, surfplatta, USBDatorstyrd motståndsjustering 12 Kg svänghjul16 MotståndsnivåerSteglängd 41 cm / 46 cm / 50 cm / 61 cm / 66 cm 15 lägen43 Träningsprogram varav 1 pulsstyrd12 förinställda programHRC-programWATT-programHandpulsIntegrerad pulsmottagare för bröstbandFlaskhållareTransporthjul fram för att enkelt kunna flyttas12 cm pedalavståndOjämn ytjustering220V, 230V StrömförsörjningMagnetiskt bromssystemMax användarvikt 150 kgVikt 136 kgMått LxBxH 185x90x159 cm 
 • BH Fitness i.FDC19, Crosstrainer

  BH Fitness i.FDC19, Crosstrainer
  Det finns flera fördelar med denna crosstrainer från BH Fitness. Maskinen i.FDC19 erbjuder ett tufft och effektivt Front Drive-träningssystem, minimalt avstånd mellan pedaler, mer intensiv träning med maximalt motstånd och en robust ram för tyngre användare. Dessutom kan du ansluta den här crosstrainer till din smartphone eller surfplatta med i.Concept-tekniken. Det korta avståndet mellan pedalerna på i.FDC19 möjliggör en naturlig fotposition och ger en smidig rörelse även i intensiva träningspass. Dess steglängd på 48 cm är perfekt för att hela familjen ska kunna njuta av denna träningsmaskin i hemmet. Inkluderar Dual Kit som gör om din crosstrainer till i.Concept. i.Concept är ett spännande nytt träningskoncept utvecklat av BH Fitness: 100% interaktivt, 100% motiverande, 100% hälsosamt.
 • Crosstrainer Caracas

  Crosstrainer Caracas
  ProduktinformationÄr du ute efter att öka din kondition eller bara förbränna fett så är Caracas något för dig.Crosstrainern är perfekt för hemmaträning eller till det lilla företaget. Med sina 24 träningsprogram hjälper den till att hålla motivationen uppe! Lång steglängd för sin storlek. Detta är en crosstrainer som är bra och prisvärd i alla lägen. Rekommendation av tillbehör är en Underlagsmatta för dämpa ljud/vibrationer i golvet för dig som bor i en lyhörd lägenhet eller har ömtåliga golv.Fakta och egenskaperDisplay med flera funktioner såsom tid, hastighet, distans, kaloriförbrukning, puls, kroppsfett, BMI mm.Mottagare för trådlös pulsmätning (trådlöst pulsbälte ingår)24 Träningsprogram Stabil ramMagnetbroms för tyst gång16 motståndsnivåerAdapter 230 v ingårSvänghjul på 8 kg för jämn gång39 cm steglängdJusterbara fotpedaler Transporthjul för att enkelt kunna flyttasMax användarvikt 150 kgMax längd 200 cmVikt 56 kgMått LxBxH 130x63x158 cm
 • Tunturi Fitness C25-F Compentence, Crosstrainer

  Tunturi Fitness C25-F Compentence, Crosstrainer
  Kom i form med C25 Elliptical Cross Trainer. Få en komplett träning för dina armar, ben och överkropp på en och samma maskin. Är du nybörjare eller vill du få ut mer av ditt träningspass? C25 Elliptical Cross Trainer från Tunturi Competence-serien är utvecklad för regelbunden träning, med måttlig intensitet. På C25 tränar du bekvämt tack vare den lutande bildskärmen, de justerbara komfortpedalerna och de ergonomiska handtagen. Den bakre drivmekanismen ger en steglängd på 50 cm och detta säkerställer en naturlig hållning medan du tränar. Perfekt för viktminskning eller rehabilitering. De inbyggda handsensorerna övervakar din hjärtfrekvens och säkerställer att du har koll på din puls under träningens gång. Med transporthjulen längst ner kan du flytta runt C25 Elliptical Cross Trainer och trä
 • React Crosstrainer

  React Crosstrainer
  React Crosstrainer Högkvalitativ crosstrainer nu för hemmabruk! Har du inte alltid lust att gå till gymmet och betala dyra månatliga kortavgifter? Att träna hemma skulle vara enklare och mindre krångligt om du kunde göra andra sysslor direkt efter träningen. Löpning är ofta hårt, särskilt för knäna och fötterna i allmänhet. Här är en bra lösning: Den högkvalitativa och mångsidiga React Crosstrainer, som passar både för träningsnybörjare och erfarna experter! Den ger dig ett mångsidigt och effektivt träningspass för din kropp. Dess effektivt utformade rörelseomfång garanterar ett effektivt träningspass utan att belasta knäna eller andra kroppsdelar.  React Crosstrainer är tillverkad av högkvalitativa material, vilket garanterar stabilitet och robusthet hos produkten även under de tuffaste träningspassen. .  Crosstrainerns stora magnethjul på 4 kg och 8 olika motståndsnivåer säkerställer att din träning blir varierad och effektiv. En praktisk digital monitor gör att du kan övervaka ditt träningspass: tid, distans, förbrukade kalorier, hastighet och puls. Vi erbjuder nu snabb leverans på crosstrainers, så beställ nu! Produktinformation: Material: Stålram, PVC-formgrepp  Produktvikt: 26 kg Längd: 1110 mm Höjd: 1480 mm Bredd: 600 mm Magnethjul på 4 kg Motståndsnivåer: 8 Datorfunktioner: tid, kalorier, distans, hastighet, puls Färg: Svart/silver Högsta användarvikt: 100 kg Standarder: CE Produkten innehåller installationstillbehör och handbok Mått på förpackningen: Vikt: 29Kg Längd: 915 mm Höjd: 530 mm Bredd: 320 mm
 • Abilica Winelip Cruise, Crosstrainer

  Abilica Winelip Cruise, Crosstrainer
  En stabil crosstrainer som lämpar sig perfekt för både uppvärmning och konditionsträning. Förhandsinställda program gör det enkelt att komma igång. Helt nya Abilica WinElip Cruise har elektroniskt justerbart motstånd i 32 nivåer och en dator med 12 förhandsinställda träningsprogram. Med en elegant design och en steglängd på 32 cm är detta ett perfekt val för de som önskar en kompakt crosstrainer. De förhandsinställda programmen gör det enkelt att komma igång med träningen. Variation från de olika motståndsnivåerna ökar konditionen genom varierande träningspass. Apparaten levereras dessutom med handpulsmätare som kan läsas av på displayen. Maximal användarvikt är 130 kg. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen
 • Crosstrainer EL8000 - Bäst i Test

  Crosstrainer EL8000 - Bäst i Test
  Crosstrainer-Ergometer EL 8000Ny och en riktigt stabil och bra crosstrainer med 23 träningsprogram och koppling till Kinomap för ytterligare variation och inspiration i din träning.Induktionsbromssystem EMSMotståndet regleras av induktionsbromssystemet. Denna teknik används ofta i maskiner på gym och erbjuder snabbare och mer exakta inställningar av motståndet. Med 32 motståndsnivåer är systemet cirka 25% mer exakt än permanentmagnetiska enheter. Det cirka 12 kg tunga svänghjulet ger optimal och smidig gång. Den innovativa skärmen har hållare för smartphone/surfplatta.Bakgrundsbelyst LCD-skärm med samtidig visning av: tid, hastighet, avstånd, ungefärlig kaloriförbrukning, pedalvarv (RPM), watt, pulsfrekvens och programprofilPulsmätning i handtagenAtt mäta pulsen är ett bra sätt att effektivisera din träning. Genom pulsmätning i de rörliga handtagen kan du enkelt övervaka din puls på skärmen. Dessutom är crosstrainer EL8000 också kompatibel med Bluetooth-pulsbälte för att ytterligare förbättra din träning.Fakta och egenskaperDisplay som visar tid, distans, kaloriförbrukning, tramp per minut, watt ochpulsBakgrundsbelyst LCD displayHållare för surfplatta32 motståndsnivåerElektromagnetiskt / induktionsbromsAdapter för vägguttagHandpuls i handtagenMottagare för trådlöst pulsbälte, bältet är tillbehör - Bluetooth5 pulsbaserade träningsprogram och 4 individuella, program för kroppsfett och 1 manuellt programFotplattorna kan ställas in i 3 lägen fram-bakSteglängd 39 cmMax användarvikt 150 kg12 kg svänghjul för jämn gångMått LxBxH 138x59x166 cmVikt 50 kg
 • Freemotion E22.9B- Total Body Elliptical, Crosstrainer

  Freemotion E22.9B- Total Body Elliptical, Crosstrainer
  Exklusivt innehållsdrivna kardiomaskiner från Freemotion kan dina medlemmar utforska världen genom tusentals tränarledda träningspass. 22 Serien drivs av iFit och håller användarna engagerade med levande filmer, motiverande coachning och automatisk justeringsteknik som ger en uppslukande och interaktiv kardioupplevelse. Ge en engagerande träning för hela kroppen till dina medlemmar med den här ergonomiskt förbättrade kardiolösningen. Bränn mer kalorier och kom i form snabbare med mindre belastning på lederna och förbättrad balans och rörlighet.
 • MAXXUS CX 9.1, Crosstrainer

  MAXXUS CX 9.1, Crosstrainer
  Crosstrainer 9.1 är utformad så att rörelseföljden kommer så nära den naturliga rörelsen som möjligt. Pedalavstånd: 13cm Motståndsnivåer: 20 Steglängd: 52cm Vikt: 100kg Displayen har en POLAR®-kompatibel mottagare installerad för användning av pulsband och det fungerar bra med ett okodat pulsband för att kunna mäta pulsen trådlöst. MAXXUS crosstrainer 9.1 är utrustad med en friktionsfri och därav slitagefri magnetbroms med låg ljudnivå. De 20 motståndsnivåerna kan justeras manuellt och per automatik när du satt igång något av de förinställda träningsprogrammen. Förutom magnetbromsen har MAXXUS crosstrainer CX 9.1 en luftdrift, som inte bara säkerställer en jämn belastning utan också skapar ett justerbart luftflöde som en välkommen fläkt så att luften inte står still. Crosstrainern har just
 • Crosstrainer Hammer CrossPace 7.0 NorsK

  Crosstrainer Hammer CrossPace 7.0 NorsK
  Hammer CrossPace 7.0 NorsK är en elegant Crosstrainer med trädetaljer som gör att den smälter fint in i en hemmiljö. CrossPace 7.0 NorsK har en väl tilltagen steglängd på 52 cm vilket?

Bromsning och motståndsvikt

För att det ska bli nån träning måste en crosstrainer ha bromsat motstånd. Vanligast är att bromsningen är elektromagnetisk. Fördelen med det är att träningsmaskinen får en längre livslängd, mycket tack vare färre rörliga delar under kåpan. Justering av motstånd påverkar magneternas bromsning av drivhjulet.

För att kunna variera din träningsintensitet ska din crosstrainer ha ett brett spektrum av motståndsnivåer. De billiga maskinerna har ofta för lite motståndsnivåer. Dels kan det vara så att det saknas riktigt tunga motstånd och då kommer du till en punkt där du vuxit ifrån din maskin och behöver köpa en ny. Dels kan det vara för få steg mellan, vilket gör att du inte kan finjustera din träning tillräckligt bra.

Det finns manuellt styrda motstånd och fördelen med såna modeller är att du inte behöver elanslutning. Motståndet justeras på ett vred och du kan placera din crosstrainer var som helst.

Förbränning med crosstrainer

För dig som vill träna för att bränna kalorier och gå ned i vikt kan det vara intressant att veta din kaloriförbrukning. Det finns crosstrainers som du ställer in din vikt och ålder. Beroende på intensiteten i ditt träningspass får du en siffra på din kaloriförbränning i kcal. Vill du vara något mer exakt kan du använda en pulsklocka med mätning av kaloriförbrukning.

Om du är ute efter fettförbränning är det låg intensitet du ska jobba med. Ju högre puls desto mer av kolhydrater används till förbränning. Låg intensitet och lång träningstid är det som tar mest kalorier från fettdepåer och därmed högre fettförbränning.

Hur mycket kostar en Crosstrainer?

Det finns maskiner i alla olika prisklasser och generellt kostar en framhjulsdriven crosstrainer mer än bakhjulsdrivna. Vi har valt att ta med de träningsmaskiner som är av kvalité som håller i flera år. Vår erfarenhet av riktigt billiga crosstrainers från t.ex. jula eller rusta är att de lätt går sönder.

Beroende på hur mycket funktioner, design och individanpassning du vill ha finns det bra crosstrainers från 3000 kr upp till de absolut bästa som kan kosta uppemot 60 000 kr.

En rekommendation i mellanprisklassen är Assault Bike som ger mycket värde för pengarna. Fördelen med att köpa en maskin att ha hemma är att du kan träna crosstrainer varje dag.

Det som många gillar med crosstrainers som träningsform är att hela kroppen tränas och att man får bättre kondition. Du ska dock ha i åtanke att du bygger inte så mycket styrka med denna typ av maskin. Vill du träna allround styrka är ett bra multigym att rekommendera.

Crosstrainers för hemmabruk

Den som har ett extra rum i sitt hem kan köpa en bra crosstrainer för hemmabruk. Det finns bra och prisvärda modeller på mellan 5-10 000 kr.