Multigym

Om du vill köra styrketräning hemma är ett multigym ett bra alternativ. Multigymmet gör det möjligt att träna många olika muskelgrupper med varierande övningar. Även om många av de här träningsmaskinerna är tänkta att stå på ett större gym är det absolut möjligt att köpa och ha de i sitt hemmagym. Olika maskiner tar olika stor plats så kolla storleken och se att de passar hemma i ditt träningsrum.

Populärt inom multigym

 • Tunturi Träningsmaskin HG60

  Tunturi Träningsmaskin HG60
  Träningsmaskinen Tunturi HG60 är ett hemmagym med stabil ram och mångsidiga funktioner. Det är enkelt att träna med Tunturi HG60 till och med för nybörjare. Bland de mångsidiga träningsmöjligheterna finns allt du behöver, till och med benpress. På grund av den kompakta storleken passar Tunturi HG60 till och med för något mindre utrymmen. I träningsmaskinen Tunturi HG60 hittar du en 70 kilos viktstapel, vilket motsvarar behovet hos många hemmamotionärer, och en maximal användarvikt på upp till 150 kilo. Beställ direkt den mångsidiga träningsmaskinen Tunturi HG60 för hård användning!
 • Tunturi Träningsmaskin HG80

  Tunturi Träningsmaskin HG80
  Träningsmaskinen Tunturi HG80 är ett hemmagym med stilig design och en konstruktion som tål hård användning. I Tunturis träningsmaskin HG80 förenas de olika funktionerna i den justerbara snedbänken med effektiv tyngdlyftning i ett paket, utan att glömma de andra typiska egenskaperna i träningsmaskiner. Efter träningen kan du lägga undan Tunturi HG80 för att frigöra golvyta för annan användning. Dragapparaten i träningsmaskinen kan justeras på höjden och möjliggör mycket högkvalitativ träning med dragapparat. Träningsmaskinen HG80 har utformats för att helt ersätta normala vikter och skivstänger, eftersom du kan utföra traditionella tyngdlyftningsrörelser med den utan problem.
 • Tunturi Träningsmaskin HG20

  Tunturi Träningsmaskin HG20
  Tunturi HG20 är en liten med effektiv träningsmaskin för hemmabruk. Träningsmaskinen Tunturi HG20 passar särskilt väl för underhållsträning för de flesta användare. Tunturi HG20-träningsmaskinens viktstapel på 60 kilo är tillräcklig för lätt hemmabruk och underhåll av muskelmassan. Maximal användarvikt för hemmagymmet är 125 kilo. I Tunturi HG20 har man skalat bort allt onödigt, vilket gör att träningsmaskinen är förmånlig men ändå mångsidig för hemmabruk. Träningsmaskinen är liten till storleken och tar inte mycket plats i rummet. Beställ direkt den förmånliga träningsmaskinen Tunturi HG20 för hemmabruk!
 • Abilica Multi 970

  Abilica Multi 970
  Användningsområde Litet och smidigt multigym som passar väl i hemmet. Det tar endast 1,5 m2 men har ändå ett stort antal övningar som tränar hela kroppen. Genom att träna hela kroppen i multiapparaten står du också bättre rustat mot skador och smärta. En populär träningsapparat för hela familjen.   Produktinformation Abilica Multigym 970 är en komplett träningsanläggning med viktmagasin på 68 kg. Du tränar effektivt rygg, skuldror, armar, mage, lår, vader, säte och bröst etc. Mycket lättplacerad då den bara tar upp 1,5 m2 i golvyta.   Fakta och egenskaper Viktmagasin: 68 kgMått: 130x114x211 cmVikt: 101 kgMax användarvikt 130 kgMedföljer Latsstång, kortdraghandtag och fotmanschett  

Fler tips på multigym

 • Tunturi - Sissy Squat

  Tunturi - Sissy Squat
  Tunturi WT20 Sissy Squat. En muskulös bröstkorg behöver muskulösa ben för att gå med. Med Tunturi WT20 Sissy Squat-tränare tränar du speciellt musklerna i din rumpa och överben. Stabil bänk&hellip:
 • Finnlo Add. Weight Block For 10.0 (2X 20Kg), Multigym tillbehör

  Finnlo Add. Weight Block For 10.0 (2X 20Kg), Multigym tillbehör
  8x5 kg (40 kg) viktskivor Lämplig för multigym Autark 10.0 Enkel montering För högre träningsintensitet 8x5 kg viktskivor för multigym Autark 10.0. Med de extra vikterna på 8x5 kg blir var och en av dina övningar på Autark 10.0 ännu mer effektiva och intensiva. Den 40 kg högre vikten ger ny muskel- och träningsstimuli med varje träning och främjar ännu mer tillväxt av dina stressade muskler.
 • Motion & Fitness PRO V-Handtag Triceps, Multigym tillbehör

  Motion & Fitness PRO V-Handtag Triceps, Multigym tillbehör
  Motion&Fitness V-handtag triceps.
 • Gorilla Sports Stång Gummikulor Kabelstång - 54cm

  Gorilla Sports Stång Gummikulor Kabelstång - 54cm
  Roterande kabelstång på 54 cm med gummistopp på vardera sida är ett bra komplement till din kabelstation. Utmärkt komplement till kabelstation Gummistopp på ändarna Roterande kabelstång Längden är 54 cm Med den här i ditt hemmagym kan du träna en mängd muskelgrupper med både press- och dragövningar utan att stången vrids i dina händer tack vare att den roterande ögglan.
 • Tunturi Fitness HG20 Home Gym, Multigym

  Tunturi Fitness HG20 Home Gym, Multigym
  HG20 Hemmagym har alla träningsfunktioner som behövs för ett bra träningspass. Hemmagymmet har en hög remskiva med en böjd stång för övningar som lat pulls, ab crunches eller triceps pushdowns. Använd den låga remskivan med den raka stången för övningar som sittande rodd, biceps curl eller upprätt rodd. Kanske föredrar du att träna med ett speciellt radgrepp, en curl bar, fotledsrem eller tricepsrep? Komplettera hemmagymmet med valfri träningsredskap som säljs separat. Tunturi hemmagym har en bröstpress för att ge dina armar och bröstmuskler en intensiv träning. Du kan använda pressen som en normal bröstpress eller som en horisontell fjärilsbröstpress. Curl pad är också perfekt för överkropps- och armövningar, till exempel i kombination med en remskiva eller hantel. Naturligtvis kan du ock
 • BH Fitness GLOBAL GYM, Multigym

  BH Fitness GLOBAL GYM, Multigym
  Full multistation som möjliggör träning av ben, mage och överkropp i ett. Skyddande stålhölje och bekväma överdimensionerade sittplattor gör den lämplig för seriösa och tuffa träningspass. Njut av fördelarna med att ha en helt utrustad träningsmaskin hemma. Maskinen är konstruerad så att du ska kunna utföra en helkroppsträning tack vare benpressen och Dips och mag-stationen. Multigymmet Global Gym är speciellt utformad för att tåla en maximal spänning på 100 kg vilket gör det möjligt att bygga muskler och utmana dig själv.
 • Dips-station till Abilica Express Multigym

  Dips-station till Abilica Express Multigym
  Extra station till Abilica Express som gör att du kan träna dips och flera andra övningar.
 • Motion & Fitness PRO Handtagsställ, Multigym tillbehör

  Motion & Fitness PRO Handtagsställ, Multigym tillbehör
  Med Motion&Fitness stabila ställ kan du förvara alla draghandtag på samma ställe, du får ordning och reda samt att det blir snyggt och prydligt. Draghandtag medföljer ej.
 • Nordic Fighter Dragstång Vinklad, Roterande, Multigymtillbehör

  Nordic Fighter Dragstång Vinklad, Roterande, Multigymtillbehör
  En vinklad dragstång med gummierade hantag som ger dig ett extra bra grepp.
 • Gorilla Sports V-Grepp Krom Kabelhandtag - 35cm

  Gorilla Sports V-Grepp Krom Kabelhandtag - 35cm
  Ett v-format grepp till din kabelmaskin som har en robust konstruktion och är ett bra grepp för triceps- och biceps-träning. Handtagets diameter är 2,5 cm V-grepp till kabelstation Kan belastas med 200 kg Tydliga stopp och räfflade handtag gör greppet optimerat och du kan fokusera på att pumpa ur det sista ur den muskel du tränar.
 • Finnlo Autark 2200, Multigym

  Finnlo Autark 2200, Multigym
  Autark 2200 hemmagym från Finnlo erbjuder möjligheter för ambitiösa styrkeidrottare. Förutom butterfly, latsdrag och rodd, finns det i denna maskin dessutom möjlighet till ben-, biceps- och magträning. Tricepsrep, latsstång och öglor med repdrag, som är är rörligt monterade på den laterala dragmodulen på Autark 2200, och tack vare det 160° roterande trissystemet kan man genomföra en omfattande två-armad kabelträning. Din kropp får funktionell träning och ryggraden stabiliseras. Autark 2200 hemmagym har dessutom mycket hög komfort: Den ergonomiska sitsen och ryggstödet är vertikalt justerbara och ger optimal ergonomisk träning. Maskinen har en stabil stålrörsram och kullagerrullar. Viktblock till Autark 2200 hemmagym väger 80kg och är indelade i 16 skivor à 5 kg. Den kan även uppgraderas me
 • Bio Force Extreme Core

  Bio Force Extreme Core
  Revolution inom styrketräningDetta gym använder TNT-teknologi (Total Nitrocell Technology) som genererar motstånd istället för viktplattor som ofta ger en massa ljud vid träning. Cylindrarna är fyllda med kväve och genererar tyst och perfekt jämnt motstånd genom hela träningspasset. Bio Force Extreme Core är den nya och vidareutvecklade modellen av Bio Force grundmodeller och levereras med nya Pull-up grepp för större variation i din träning.  Var noga med att du köper originalet från Finnlo med kvalitetssäkring. Så här känner du igen originalet. Säkerhetskrok för säker träning och styrning av vajer88-sidor med träningsinstruktioner i nylonmapp2 laminerade träningsdynorFINNNLO-logotyp på baksidanHållare för surfplatta som ger variation och inspiration (Surfplatta ingår inte)Lats-handtag Snabb justering ger effektivare träningJustering av motstånd kan snabbt och enkelt göras utan att du behöver lämna sätet. Motståndet är justerbart upp till 125 kg - 62,5 kg per sida och är ställbart i steg om 1,25 kg. Sätet som kan justeras i 5 olika lägen kan även plockas bort för att använda en träningsbänk eller om du helt enkelt vill stå på platsen och göra övningar.  Uttag för vajer finns i nedre delen på gymmet för att kunna göra flera övningar med drag uppåt. Fakta och egenskaperÖver 100 olika övningar för hela kroppenMotstånd upp till 125 kgMotstånd justerbart i steg om 1,25 kgLöstagbart säteMått LxBxH 135x170x218 cmRekommenderad takhöjd minst 225 cmMax användarvikt 125 kg 
 • FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym M1

  FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym M1
  M1 studiotornet erbjuder över 50 övningar av professionell kvalitet på sex individuella pull points som annars endast kan hittas på professionella fitnessmaskiner.Muskulär obalans är nu något i det förflutna. Hemmagymmet FINNLO MAXIMUM M1 utvecklades av professionella fitnesstränare med tanke på de viktigaste biomekaniska principerna och de bästa fysiologiska kroppspositionerna. Den oberoende kabeldragningen tillåter en särskilt effektiv träning och är skonsam för lederna. Praktiskt taget obegränsat antal övningar, högklassig finish, hög motståndskraft, perfekt spänningsbalans, samt den moderna designen lämnar inget utrymme för kompromisser. Den exceptionella platssmarta designen tillåter placering även i små rum. FINNLO MAXIMUM M1 Hemmagymmet erbjuder en variation av professionella övningar på samma nivå som i fitnesscenters för axlar, bröst, mage/rygg, armar och ben.Summering av den viktigaste produktinformationen:A) MotionHögeffektivitet genom fri-vägda pulley-övningar övningarFunktionell träning som påfrestningar fler muskelgrupper samtidigtSnabba och enkla justeringar mellan övningarna, så kallade ”Supersets”. Effektiv och tidsbesparande träning.Kompenserar muskulära obanlanserMöjligt att träna med sportspecifika övningar anpassade till t.ex. golfB) TeknologiSätet möjliggör sittande och liggande övningarUtrymmeseffektiv design gör M1 perfekt i alla hemmets hörnStabil 5-punkts golvkontakt med justerbara fötter som ger utjämning och stabilitet på ojämna golvRyggstödet är justerbart i 9 steg i upp till 90 graderRoterbar swivel-led i upp till 160 graders vid högsta, mittersta och lägsta pulleys ger obegränsat antal kabelövningarEn högklassig pulverlackerad finish gör denna maskin nästan oförstörbarPrecisionskullager ger smidiga, stadiga och tysta rörelserKabellängd upp till 220 cm (utdragbar för funktionsträningskapacitet)Tillbehör2 par D-handtag1 par multiring handtagAnkle cuffExklusiva TräningshöjdpunkterOlika variationer av bänkträning plattliggande och med lutningIsolerade, sittande bicepcurlsUtfallOmvänd butterfly upprättAxelpressövningarRygg- och magövningarMer informationMärke: FINNLO MAXIMUM by HAMMERFunktioner/ExtrautrustningProfessionellt studioträningstorn för hemmabruk med över 40 övningar för alla stora muskelgrupperMotstånd från viktstaplar (80 kg + möjlighet att uppgradera med 22,5 kg ytterligare plattor)Kabellängd upp till 220 cmJusterbar bänk och ryggstödRobust ramkonstruktion tillverkad av rundstålKabelpulleys utrustade med kullager för smidig och ryckfri träningViktskiva: 80 kgExtra vikter ingår: NejMax motstånd: 102,5 kg (inklusive tillval med extra vikter)Uppgraderingsbar med extra vikter: JaJusterbart ryggstöd: 9-faldigJusterbart säte: 2-faldigBröstpress: JaFlyes: JaBicepscurl: JaTriceps: JaRodd: JaBenspark: JaBencurl: NejBenlyft: NejRepcrunches (mage): JaDra tillbaka: JaAxelpress: JaLatsdrag: JaSträckbar i sidled: NejBenpress: NejTricepsrep: JaTräningsmöjligheter: Bänkpress, butterfly, nackpress, bicepcurls, lat pull-downs, rodd, crunches. triceppress och pull-downs, marklyft, front lifting och pulling, axelpress, lateral raises, torsorotation, squats, hip flexor och mycket mer!Vikt: 188 kgFärg: SvartMax kroppsvikt: 130 kgUppbyggd storlek (L x B x H)163 x 105 x 213 cm (Platbehov 205 x 160 x 213 cm)Leveranstid: 6-8 vardagarLeveransinformation: Till tomtgrans (Var god lämna telefonnummer så chauffören kan kontakta dig och boka dag för leverans).
 • Gorilla Sports Tricepsstång Roterande Vinklad

  Gorilla Sports Tricepsstång Roterande Vinklad
  Vinklad tricepsstång som gör träningen i kabelmaskin skonsam för handlederna. Tricepsstången kan även användas för att träna biceps och för diverse dragövningar.
 • Master Fitness Roddhandtag Massivt, Multigymtillbehör

  Master Fitness Roddhandtag Massivt, Multigymtillbehör
  Massivt roddhandtag med gummiklädda grepp.
 • Motion & Fitness PRO Latsdrag Vinklad, Multigym tillbehör

  Motion & Fitness PRO Latsdrag Vinklad, Multigym tillbehör
  Motion&Fitness Lastdrag vinklad.
 • Multigym BASIC Black 100kg - Viktpaket Lats Gymgolv

  Multigym BASIC Black 100kg - Viktpaket Lats Gymgolv
  Multigym BASIC Black 100kg - Viktpaket Lats GymgolvKomplett hemmagym med skivstång, hantelset, curlstång, latsstation, kabelstation, flyesstation, gymgolv och viktpaket, inklusive stänger,…
 • Multigym Finnlo Maximum Autark 7.0

  Multigym Finnlo Maximum Autark 7.0
  Finnlo Maximum Multigym Autark 7.0 är ett kompakt multigym i premium-kvalitet. Autark 7.0 är ett mycket bra alternativ till att träna på gym. Chinräcke och kabeldrag med dubbla draghandtag?
 • Master Fitness X9, Multigym

  Master Fitness X9, Multigym
  Master Multigym X9 är ett multigym anpassat för företagsgym och den kräsne hemanvändaren. Snygg svart design. Dubbla träningsstationer med en klassisk multigymdel samt en benpress med dubbel utväxling mot viktpaketet. Bra ergonomi i handtag, sits och ryggplatta. Viktpaketet är på 90 kg samt helt i järn. Ramkonstruktionen är väl tilltagen för att multigymmet ska kännas riktigt stabilt i alla positioner. Latsdrag Tricepsdrag Sittande rodd Sittande bröstpress med fyra olika alternativ på grepp. Omvänd rodd av bröstpress. Benpress Två armar för funktionell träning, ställbara i höjdled. Sits justerbar i höjdled.
 • Gorilla Sports Vristband GS Ankelband - Kabelmaskin

  Gorilla Sports Vristband GS Ankelband - Kabelmaskin
  Vristband som är anpassad för träning med kabelmaskin. Metallringen på bandet sitter ihop med det neoprenvadderade bandet som sluts med kardborreband och används oftast runt vristen för träning med benen. Bandet kan även sättas runt handleden för träning av överkroppen. Kan användas för ankel och handled Används ihop med kabelstation Bekväm neopren-vaddering
 • Finnlo Bio Force EXTReme, Multigym

  Finnlo Bio Force EXTReme, Multigym
  FINNLO by HAMMER Hemmagym Bio Force Extreme Sixpack Plus *Bäst i test 2017* BIO FORCE Extreme från FINNLO inklusive magträningsrep – revolutionen inom styrketräning. Istället för att arbeta med vanliga viktblock så använder sig BIO FORCE Extreme av TNT-motståndsteknik (Total Nitrocell Technology). TNT-systemet består av kvävefyllda cylindrar som skapar ett effektivt sensationellt jämnt motstånd under hela träningsutövningen. Se till att köpa originalet! Det är bara FINNLO Bio Force som är originalet och som erbjuder kvalitetssäkring. Så här känner du igen originalet: Säkerhetskrok för ofarlig träning och perfekt kabelsystem 88 sidor med övningsinstruktioner 2 laminerade övningsposter för män och kvinnor 1 utförlig tränings-DVD FINNLO logga på ryggstödet Det är lätt att ställa in FINNLO BIO
 • Kraftmark Tricepsrep 90 cm, Multigym tillbehör

  Kraftmark Tricepsrep 90 cm, Multigym tillbehör
  Tricepsrep till träningsmaskiner. Längd 90cm Tillverkad i Sverige Säljs styckvis
 • Abilica Straphandle, Multigymtillbehör

  Abilica Straphandle, Multigymtillbehör
  Enhands draghandtag till multigym.
 • Motion & Fitness PRO Fotmanschett konstläder, Multigym tillbehör

  Motion & Fitness PRO Fotmanschett konstläder, Multigym tillbehör
  Kraftig fotmanschett i konstgjort läder.
 • Master Fitness WEIGHTPEG X19, Multigym tillbehör

  Master Fitness WEIGHTPEG X19, Multigym tillbehör
  För att ytterligare addera vikt till en X19 maskin så kompletterar man med denna vikthållare: Dessa säljs styckvis och man trycker in den direkt i viktpaketet och hänger sedan på 50 mm viktskivor på denna vikthållare. Om man ska lasta riktigt tungt så kan man avlägsna plåtskyddet på baksidan av viktpaketet och applicera vikthållare på båda sidor av viktpaketet, då får man även en bättre balans.
 • Master Fitness Jammerarm XT10/XT14 (Par), Multigym tillbehör

  Master Fitness Jammerarm XT10/XT14 (Par), Multigym tillbehör
  Kraftiga armar som används separat. Anpassa vikten genom att hänga viktskivor på armarna. Monteras på X10/X14 eller X16 som har 70x70 ram. Bilden visar hur armarna är monterade på X14. Varken X14 eller viktskivor ingår i denna artikel.
 • Nordic Fighter Dragstång, Vinklad, Multigymtillbehör

  Nordic Fighter Dragstång, Vinklad, Multigymtillbehör
  En vinkad dragstång med gummierade hantag som ger dig ett extra bra grepp. Specifikationer Vikt: 5,1 kg Bredd: 123 cm Höjd: 12 cm Längd: 5 cm Greppdiameter: 32 mm
 • Finnlo Autark 6000, Multigym

  Finnlo Autark 6000, Multigym
  Den multifunktionella träningsmaskinen av gymkvalitet, med Kraft-Turbo för professionell fitness- och styrketräning i hemmet. Med bensträckar-/benböjarfunktion, separat butterflyenhet och en 160 graders vridbar rullmekanism som är justerbar på höjden – för effekt träning av dina muskler. Med det nya hemmagymmet Autark 6000 från FINNLO kan du äntligen träna kroppens alla viktiga muskelgrupper hemma, som i en professionell fitnesstudio. Detta kraftpaket utmärker sig med en separat, justerbar butterflyenhet. Du får tillräcklig rörelsefrihet även vid rodd- och bänkpressträning. Dessutom finns många olika justerbara greppmöjligheter, för bästa möjliga rörelsemönster Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa
 • Impulse Encore 3 Station Multigym 3 ES3000

  Impulse Encore 3 Station Multigym 3 ES3000
  ES3000 är ett multigym som är tillverkat för att vara ett kompakt gym som placeras mitt i träningsrummet.3 personer kan med fördel träna samtidigt på denna maskin utan att dessa ska påverka?
 • Multigym Finnlo Autark 2500

  Multigym Finnlo Autark 2500
  Finnlo Autark 2500 - En träningshörna för professionell fitness- och styrketräning hemma, företagsgymmet eller bostadsrättsföreningen. Med bensträckar-/bencurlfunktion och förbättrad benpressMed?
 • FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym Dual Station Chest/Shoulder

  FINNLO MAXIMUM by HAMMER Hemmagym Dual Station Chest/Shoulder
  Med hemmagymmet av studiokvalitet tränar du din bröst- och axelmuskulatur på bästa sätt. Tack vare de två separata viktblocken får fri träning på ett hemmagym en ny dimension.Fri bröstträning för större bröstmuskulaturMed FINNLO MAXIMUM Chest/Shoulder Dual Station tränas hela bröstmuskulaturen effektivt. Tack vare det fria rörelsemönstret är det möjligt att, med hjälp av små vinkeländringar, träna både den nedre, den mittersta och den övre delen av bröstmuskulaturen. Här kommer verkligen den enorma fördelen med träning med kabeldrag till sin rätt, eftersom den är bra mycket effektivare än traditionella bröstpressar med en förutbestämd rörelse.Bredare axlar genom mycket effektiva axelpressarDe omtyckta axelpressarna räknas till basövningarna inom kraftsport och hör till de effektivaste övningarna för axelmuskulaturen. Det fria rörelsemönstret gör att också de stabiliserande musklerna, d.v.s. de muskler som är inblandade i funktionella rörelser, tränas. Denna träning är perfekt för att förebygga överbelastning och skador. Dessutom belastas och tränas triceps effektivt under utförandet.Två separata viktblock för en balanserad styrketräningViktbelastningen hos FINNLO MAXIMUM Chest/Shoulder Dual Station skapas av två oberoende viktblock (2 x 72 kg), som garanterar en balanserad styrketräning där den starka kroppssidan inte tar över arbetet från den svagare. Resultatet är en mer estetisk kropp utan muskulära obalanser.Modern design i sportig formFINNLO MAXIMUM Chest/Shoulder Dual Station uppvisar sportighet. Detaljerna är beviset. De eleganta runda rören övertygar med en elegant robusthet, som står för hållbarhet och kvalitet. Det matchande svarta utförandet ger också en modern look med vilken INSPIRE Chest/Shoulder Dual Station fascinerarMer informationMärke: FINNLO MAXIMUM by HAMMERFunktioner/Extrautrustning: Kabeldragträning med studiokvalitetTvå separata kabeldragmodulerBästa studiostabilitetDual Station för bröst och axlar: Träning av 2 muskelgrupper på en maskinSätets höjd kan justerasKompakt konstruktion2 separata viktblock (2 x 72 kg)Max motstånd på 72 kg för kabeldragViktskiva: 2 x 72 kgMax motstånd: 72 kgMaximal viktanvändning: 72 kg per sidaTräningsmöjligheter: Bröstpress, ställbar bänk, negativ bröstpress, butterfly, axellyft åt sidan, framåtlyftVikt: 270 kgMax kroppsvikt: 180 kgUppbyggd storlek (L x B x H): 150 x 137 x 157 cmLeveranstid: 6-8 arbetsdagarLeveransinformation: Leverans till tomtgräns (lämna ditt telefonnummer vid beställningen så att vi kan ordna en lämplig leveranstid för dig)
 • Core Hemma gym 100kg

  Core Hemma gym 100kg
  Core Hemma gym 100kgEtt hemmagym är ett utmärkt val om du vill ha en kombination av mångsidiga träningsalternativ i ditt hem eller annat utrymme. Core Hemma Gym är som ett gym i en kompakt storlek. Det gör det möjligt för dig att utföra muskelkonditioneringsträning för en mängd olika muskelgrupper.Detta Core Hemma Gym har en viktstapel på 100 kg, så det är lätt att hitta rätt vikter för dig och det finns också utrymme för utveckling. Du kan träna på lat pulldown, lat pullover, bröst- och benmaskinen. Utöver dessa finns det en magbänk på ena sidan och en boxningssäck på den andra.Trots de många träningsmöjligheterna har hemmagymmet en kompakt storlek och tar inte mycket plats. Dess stålkonstruktion gör den robust, balanserad och säker.Med Core hemmagym kan du utmana dig själv, genomföra omfattande träningspass och uppnå resultat på ett effektivt sätt i hemmets eller annat utrymme. Vi erbjuder snabb leverans på detta prisvärda Core hemmagym för pengarna!Produktinformation:Material: Stål, PP-plast100 kg vikt förpackningBoxningssäckMagbänkÖvre uttagBröstpressNedre uttagBenmuskelanordningSvart färgMax användarvikt: 120kgHöjd: 183 cmHöjd: 213 cmBredd: 213 cmProdukten levereras i 8 paket
 • Titan LIFE Homegym 100 kg, Multigym

  Titan LIFE Homegym 100 kg, Multigym
  Titan LIFE Homegym 100 kg är ett multigym som passar perfekt för att träna hela kroppen med hemma. Ett mycket multifunktionellt gym som du kan använda på många sätt. Dela upp träningen och fokusera på olika muskelgrupper olika dagar. Tital LIFE Homegym 100 kg passar perfekt till detta. Multigymmet passar perfekt till både den som vill komma igång med sin träning och den vältränade i och med det väl tilltagna viktmagasinet på 100 kg. Den diskreta och snygga svarta designen gör att multigymmet passar bra in i de flesta hem. På sidan av viktmagasinet finns en översikt med förslag på övningar. Sitsen och ryggstödet har behaglig stoppning och är justerbara med enkla handgrepp. Med Titan LIFE Homegym 100 kg kan du träna mer än 24 olika effektiva övningar. Gymmet är byggt i en kompakt design som
 • Multigym HG4.0 - Gymstick

  Multigym HG4.0 - Gymstick
 • Multigym Finnlo Autark 6800

  Multigym Finnlo Autark 6800
  Med Finnlo Autark 6800 kan du träna alla viktiga muskelgrupper precis som på gymmet. En fördel med Autark 6800 är att det är utrustat med separat, multifunktionell butterflyenhet, som ger dig tillräcklig?
 • BH Fitness TT PRO, Multigym

  BH Fitness TT PRO, Multigym
  Full multistation med förstärkt struktur och högpresterande komponenter. TT Pro från BH Fitness erbjuder ett brett utbud av träningsövningar. 7 stödpunkter gör denna multistation till en stabil och säker maskin. Njut av fördelarna med att ha en träningsmaskin hemma. Denna maskin inkluderar flera element inriktade på funktionella sessioner. Tack vare benpressen är det möjligt att utföra ett bekvämt benpass och axel- och bröstpressen möjliggör träning av överkroppen. Speciellt utformad för att tåla mer än 20 timmar av veckoträning. Lämpar sig för semi-professionellt bruk.
 • Inspire fitness - M5 Multigym

  Inspire fitness - M5 Multigym
  M5 är ett utmärkt multigym som gör det möjligt att effektivt träna hela kroppen, trots att det tar upp minimalt med golvyta. Denna enhet kombinerar traditionell och funktionell träning på ett unikt&hellip:
 • Gymstick Z-Bar 80 cm

  Gymstick Z-Bar 80 cm
  Gymstick Z-Bar -träkhandtaget möjliggör många olika greppalternativ och vinklar för träning med kabelmaskin. Den böjda designen gör det möjligt att utnyttja flera olika vinklar i arm- och ryggövningar. Robust stålkonstruktion med texturerade greppytor. Bredd 80 cm Stålkonstruktion Texturerade greppytor Multi-grip design
 • Nordic Fighter Tricepsrep Enhands, Multigymtillbehör

  Nordic Fighter Tricepsrep Enhands, Multigymtillbehör
  Ett robust svart enhands tricepsrep med gummistopp.
 • Gymstick Cable Pulley System

  Gymstick Cable Pulley System
  Gymstick Cable Pulley System är en enkel men effektiv lösning för motståndskabelträning hemma eller i lätt gymanvändning. Detta system eliminerar behovet av dyra kabelmaskiner hemma, som tar upp massor av utrymme och budget. Systemet är lätt att installera var som helst med den medföljande remskivan och monteringsremmen. Systemet kan anpassas för både: drag- och pushövningar, antingen vertikalt, horisontellt eller i vinkel. Setet innehåller Vertikal platthållare (höjd 33 cm / passar 30+ mm plattor) Kraftig kabel (längd 200 cm / diameter 6 mm) Remskiva av högkvalitativt stål (med 48 cm monteringsrem) 3 karbinhakar i högkvalitativt stål Tricepsrep (längd 70 cm)
 • Hemmagym Slim-trainer Komplett paket med 45kg vikter

  Hemmagym Slim-trainer Komplett paket med 45kg vikter
  Hemmagym Slim-trainer Detta hemmagym passar dig som vill ha en allsidig träning hemma men inte har plats för mängder med träningsredskap. Totalmåtten på multigymmet är endast 134 x 104 x 206 cm (LxBxH), vilket gör att det inte tar upp så mycket plats. Gymmet kan även placeras intill en vägg/hörna och lämpar sig därför även för mindre bostadsytor. Men den lilla storleken till trots så har gymmet en kraftig stålkonstruktion med rejäla stålrör, pulverlackerade i svart. Bred & varierad träning Viktpaketet är på 45 kg och du kan variera din träning och träna alla kroppens muskelgrupper. Du kan t.ex. träna sittande bröstpress, latsdrag, ben- och bicepscurl samt flera olika dragövningar för rygg, armar och mage. Två draghandtag samt fotmanschett medföljer. Den maximala användarvikten är 120 kg. Löphjul med kullager Alla löphjul i detta paket är rejält tilltagna och försedda med kullager. Vikterna dras med en kraftig stålvajer som skyddas av ett tunt skyddande lager plast.
 • Gymstick Dual Cable Crossover, Multigym

  Gymstick Dual Cable Crossover, Multigym
  Gymstick Dual Cable Crossover PRO är en kompakt och mycket justerbar kabelkorsningsstation för semi-kommersiell användning. Maskinen har en 16-positions multi-justerbar dubbel remskiva, som är justerbar för höjd, bredd och vinkel. Hitta helt nya vinklar för kabelrader, flyes, pressar och andra rörelser! Levereras med en 100 kg viktstapel för effektiv styrketräning. Utrustad med en stadig fotplatta för låga rader. Vikt stack 100 kg 16-läges multi-justerbar dubbel remskiva Remskiva arm bredd 24 - 163 cm Justerbar remskiva förhållande 1:2 eller 1:4 Stålhölje för viktstapel Lågrad fotplatta
 • Hammer Sport Ultra, Multigym

  Hammer Sport Ultra, Multigym
  Ultra - det kompakta allroundredskapet! En vidareutveckling av testvinnarenVårt löfte: Omfattande träning för hela kroppen på minimal yta ger dig alla förutsättningar att komma i toppform! Med nya Hammer Ultra hemmagym är det lätt att uppfylla löften om mer träning. Det tar liten plats samtidigt som det erbjuder varierande och effektiva övningar som ger dig goda möjligheter att komma i form. Universellt inställbar för bröst- och ryggträning Tryckplattorna kan justeras för att pressas framåt (bröstpress) eller bakåt (rodd). Här kan du involvera så gott som alla muskelgrupper, vilket kommer att märkas på muskeluppbyggnad och fettreduktion. Det dröjer inte länge innan du kan beundra resultatet!. Anpassningsbar för optimal rörelsefrihet Ryggstödet kan ställas in i tre lägen mot fotkudden och ä
 • Abilica Multi 970 Multigym

  Abilica Multi 970 Multigym
  En prisvärd och kompakt hemgym med många möjligheter. En stabil apparat med viktmagasin på 68 kg. Du kan träna alla viktiga muskelgrupper: armar, bröst, axlar, rygg, mage och ben. Multi 970 kräver mindre plats än Multi 4ST och kan placeras intill en vägg/hörna.
 • MAXXUS Kabelmaskin MAXXUS Kryssdrag Singel

  MAXXUS Kabelmaskin MAXXUS Kryssdrag Singel
  En kabelmaskin i singeluppsättning som har en höjd på 197cm. Vanligtvis ser du dessa kabelstationer i par, uppsättning om två, på gymmet där båda kabelstationerna används antingen var för sig eller tillsammans. Givetvis fungerar det också minst lika bra med denna om du köper två stycken men den säljs alltså en och en. Kabelmaskinen behöver monteras mot vägg och tar på så sätt inte upp lika mycket plats som en fristående kabelmaskin. Det medföljande viktmagasinet är på totalt 60kg med 24 viktplattor på 2,5kg vardera och tillsammans med viktmagasinet är även två handtag inkluderade. Med de flesta styrketräningsanordningar som är baserade på ett remskivssystem, som SmartGym H1, minskas den vikt som faktiskt dras med upp till 50% och detta beror just på den så kallade remskivsprincipen. Denna
 • Gorilla Sports Crunchgrepp Rem Strap

  Gorilla Sports Crunchgrepp Rem Strap
  Med detta högkvalitativa crunchgrepp gjort av konstläder som också är försedd med en mjuk insida, kan du träna dina triceps, biceps, mage och axlar efter dina önskemål. Den ljusa beiga läderremmen imponerar med D-formad stålring, perfekt till din kabelmaskin. Övrig information Stålringens diameter: 3cm Sidolängd: 33,5cm Slinglängd: 9,5cm
 • Nordic Fighter Rodhandtag Smalt, Roterande, Multigymtillbehör

  Nordic Fighter Rodhandtag Smalt, Roterande, Multigymtillbehör
  Robust roterande roddhandtag med räfflad gummerad greppyta som ger ett extra bra grepp. Specifikationer Vikt: 2,5 kg Bredd: 16,5 cm Höjd: 10 cm Längd: 15 cm Greppdiameter: 32 mm
 • Abilica - Multipower Multigym

  Abilica - Multipower Multigym
  Tillsammans med Bodycraft, erbjuder Abilica en komplett studioserie av styrketräningsapparater som är särskilt anpassade för företagsmarknaden och kvalitetsmedvetna individer. Apparaterna har en robust&hellip:
 • Gorilla Sports Kabelhandtag Roddhandtag Parallel - 33cm

  Gorilla Sports Kabelhandtag Roddhandtag Parallel - 33cm
  Kabelhandtag för smala latsdrag och drag för bröstrygg i kabelrodd. Handtagen har 33cm mellan sig och grepplängden är 14.2 cm så händerna får plats mot den räfflade ytan.

Sätt upp ett bra styrketräningsprogram med övningar

Det är bra att ha ett styrketräningsprogram att följa. Det första du ska fundera på är vilket mål du har med din träning. Det ska styra vilka styrketräningsövningar du ska köra och påverkar såklart valet av multigym att köpa.

Ett bra tips är att fokusera på vissa muskelgrupper i taget. Ena dagen kör du kanske triceps, mage och framsida lår. Nästa dag kan du köra övningar för biceps, rygg och baksida lår. På det sättet kan du få en mer effektiv träning och med gymmet hemma kan du ju faktiskt träna lite varje dag. Du sparar ganska mycket tid på att inte behöva bege dig till någon träningslokal. Kanske blir du också lite mer regelbunden i din träning när du har en egen styrketräningsmaskin hemma.

För att din träning ska bli enklare att följa är vår rekommendation att föra dagbok och sätta upp en träningsplansch bredvid ditt multigym. På den har du ditt schema och kanske bilder på övningarna. Då behöver du inte fundera på vad nästa steg är, utan kan enkelt följa ditt förutbestämda träningsschema i hemmagymmet. Efter någon månad utvärderar du ditt resultat och kanske byter ut vissa övningar.

Att köpa och bygga ett eget hemmagym

Det finns i stora drag två sätt att gå tillväga på när man vill ha sitt eget hemmagym. Antingen köper man del för del och bygger lite olika träningsstationer med olika styrketräningsmaskiner. Det kräver dock ganska mycket yta och de flesta har inte ett stort extrarum som gapar tomt.

Det sparar både tid, pengar och utrymme att köpa ett färdigt hemmagym, en multimaskin att ställa in i sitt träningsrum. Du hittar många förslag på hemgym och gymredskap för hemmet här ovanför - färdiga paket med vilka du kan träna många olika muskelgrupper och bli starkare rent allmänt men också träna specifikt vissa muskler.

Våra bästa tips på bra multigym (hemgym)

En favorit bland multigymmen med vikter är Titan Homegym. En utmanare som är helt utan vikter är Finnlo by Hammer Bio Force. Den bygger på motståndsteknologin TNT. Två kvävefyllda cylindrar på baksidan av hemmagymmet skapar ett motstånd upp till motsvarande 100 kg, men helt ljudlöst!

Just det totala viktmotståndet är ganska vanligt att tillverkarna gjort till sina multigym. Vill du ha som mål att klara det så kan du kolla in våra tips på multigym med 100 kg i vikter.

Ett alternativ till multigym är smithmaskinen. I den kan man träna många olika övningar som med fria vikter fast lite säkrare och på egen hand, utan passning.