Multigym

Om du vill köra styrketräning hemma är ett multigym ett bra alternativ. Multigymmet gör det möjligt att träna många olika muskelgrupper med varierande övningar. Även om många av de här träningsmaskinerna är tänkta att stå på ett större gym är det absolut möjligt att köpa och ha de i sitt hemmagym. Olika maskiner tar olika stor plats så kolla storleken och se att de passar hemma i ditt träningsrum.

Populärt inom multigym

 • Tunturi HG10, Multigym

  Tunturi HG10, Multigym
  Tunturi HG10 är ett kompakt och mångsidigt multigym gym med vilket du tränar smidigt alla muskelgrupper. Latsdrag, kabelrodd, bröstpress och benmaskin erbjuder breda möjligheter till olika övningar.
 • Gymstick Multigym, Home Gym 2

  Gymstick Multigym, Home Gym 2
  Träningsmaskinen Gymstick Home Gym 2 är ett multigym som passar även i små utrymmen. Med den mångsidiga träningsmaskinen Home Gym 2 kan du träna musklerna i hela kroppen.
 • Body-Solid G1S Multigym

  Body-Solid G1S Multigym
  Body-Solid G1S Home Gym är ett mångsidigt hemmagym för hela kroppen. Enheten kombinerar fem traditionella träningsmaskiner i en med fyrtio olika övningar.
 • Tunturi Träningsmaskin HG80

  Tunturi Träningsmaskin HG80
  Träningsmaskinen Tunturi HG80 är ett hemmagym med stilig design och en konstruktion som tål hård användning. I Tunturis träningsmaskin HG80 förenas de olika funktionerna i den justerbara snedbänken med effektiv tyngdlyftning i ett paket, utan att glömma de andra typiska egenskaperna i träningsmaskiner. Efter träningen kan du lägga undan Tunturi HG80 för att frigöra golvyta för annan användning. Dragapparaten i träningsmaskinen kan justeras på höjden och möjliggör mycket högkvalitativ träning med dragapparat. Träningsmaskinen HG80 har utformats för att helt ersätta normala vikter och skivstänger, eftersom du kan utföra traditionella tyngdlyftningsrörelser med den utan problem.

Fler tips på multigym

 • Gorilla Sports Latsdrag Kabelmaskin - 30 mm

  Gorilla Sports Latsdrag Kabelmaskin - 30 mm
  Latsdragsmaskin kombinerad rodd för ditt ditt hemmagym som är anpassad för viktskivor med håldiameter på 31 mm. Kablar ingår för båda stationer 195 cm + 2 cm med de övre hjulen Två stänger medföljer Maskinen är stabilt konstruerad med två stationer, en hög och en låg, och möjliggör träning för bla rygg, mage, triceps, axlar och biceps. Förläng kabeln snabbt och enkelt och justera mellan den låga eller höga stationen för att byta mellan latsdrag och tex rodd. För att komma igång med latsstationen så bjuder vi på två stänger. En latsdrag stång och en rak stång. Vill du kombinera med fler handtag hittar du de vi har i vårt utbud HÄR. Kom ihåg att lägga till vikter med håldiameter på 31 mm till ditt köp. Övrig information Karbinhakar för snabb och smidigt byte mellan lats och rodd Viktstängernas längd: 23cm på vardera sida Justerbart benstöd: Fyra lägen Justerbar sits: Fyra lägen Latsdragsstång ingår Rak stång ingår
 • Finnlo Autark 2200, Multigym

  Finnlo Autark 2200, Multigym
  Autark 2200 hemmagym från Finnlo erbjuder möjligheter för ambitiösa styrkeidrottare. Förutom butterfly, latsdrag och rodd, finns det i denna maskin dessutom möjlighet till ben-, biceps- och magträning. Tricepsrep, latsstång och öglor med repdrag, som är är rörligt monterade på den laterala dragmodulen på Autark 2200, och tack vare det 160° roterande trissystemet kan man genomföra en omfattande två-armad kabelträning. Din kropp får funktionell träning och ryggraden stabiliseras. Autark 2200 hemmagym har dessutom mycket hög komfort: Den ergonomiska sitsen och ryggstödet är vertikalt justerbara och ger optimal ergonomisk träning. Maskinen har en stabil stålrörsram och kullagerrullar. Viktblock till Autark 2200 hemmagym väger 80kg och är indelade i 16 skivor à 5 kg. Den kan även uppgraderas med ytterligare 20 kg. Leveransnotering: Observera att detta är en modulärt oberoende serie. Autark 2200 består av basen av Autark 1500 och tilläggsmoduler. Observera att den därför levereras i en kartong märkt "Autark 1500" Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.
 • Abilica MultiPower

  Abilica MultiPower
  Användningsområde Multigym som passar för studiomarkanden med begränsad plats eller för den kräsna hemmaanvändaren.   Produktinformation En mycket kraftig och stabil multiapparat som ger möjlighet till en rad övningar, bl a: sittande bänkpress, bröstpress, skulderpress, bencurl, benspark, armcurl, latsdrag och rodd.  Unik justerbar vajerarm, indelad i zoner, ger dig extra variation och möjlighet för träning av specifika idrotter, bl a simning, tennis och golf.   Fakta och egenskaper  Inbyggt viktmagasin på 90 kg Patenterat pec-dec system Fotplatta för rodd Justerbar rygg och säte för att passa dig Exklusiva detaljer och ''finish''. Mycket smidig att använda. Kan placeras intill en vägg. Draghandtag och stänger på bilden medföljer. Mått: LxBxH 210x144x208 cm Vikt 240 kg Max användarvikt 150 kg
 • NPG T-Line 419 4-Station, Styrkemaskiner - Multi

  NPG T-Line 419 4-Station, Styrkemaskiner - Multi
  T-LINE 4-station för styrketräning: 4 station: Low Row (viktmagasin 145 kg), Lat Pulldown ( viktmagasin 100 kg), Justerbar Remskiva ( viktmagasin 100 kg), Triceps ( viktmagasin 100 kg). säker och effektiv&hellip:
 • Vajerset till Multi 970

  Vajerset till Multi 970
  Mått på vajrarna1 st 3760 mm1 st 3040 mm1 st 2160 mm 
 • Bio Force Extreme Core

  Bio Force Extreme Core
  Revolution inom styrketräningDetta gym använder TNT-teknologi (Total Nitrocell Technology) som genererar motstånd istället för viktplattor som ofta ger en massa ljud vid träning. Cylindrarna är fyllda med kväve och genererar tyst och perfekt jämnt motstånd genom hela träningspasset. Bio Force Extreme Core är den nya och vidareutvecklade modellen av Bio Force grundmodeller och levereras med nya Pull-up grepp för större variation i din träning.  Var noga med att du köper originalet från Finnlo med kvalitetssäkring. Så här känner du igen originalet. Säkerhetskrok för säker träning och styrning av vajer88-sidor med träningsinstruktioner i nylonmapp2 laminerade träningsdynorFINNNLO-logotyp på baksidanHållare för surfplatta som ger variation och inspiration (Surfplatta ingår inte)Lats-handtag Snabb justering ger effektivare träningJustering av motstånd kan snabbt och enkelt göras utan att du behöver lämna sätet. Motståndet är justerbart upp till 125 kg - 62,5 kg per sida och är ställbart i steg om 1,25 kg. Sätet som kan justeras i 5 olika lägen kan även plockas bort för att använda en träningsbänk eller om du helt enkelt vill stå på platsen och göra övningar.  Uttag för vajer finns i nedre delen på gymmet för att kunna göra flera övningar med drag uppåt. Fakta och egenskaperÖver 100 olika övningar för hela kroppenMotstånd upp till 125 kgMotstånd justerbart i steg om 1,25 kgLöstagbart säteMått LxBxH 135x170x218 cmRekommenderad takhöjd minst 225 cmMax användarvikt 125 kg 
 • Abilica Tricepsrep, Multigymtillbehör

  Abilica Tricepsrep, Multigymtillbehör
  Tricepsrep för multigym. Passar till de flesta multigym på marknaden. Längd: 64 cm
 • Finnlo Autark 2600, Multigym

  Finnlo Autark 2600, Multigym
  En multifunktionell träningsmaskin av gymkvalitet, med "Kraft-Turbo" för professionell fitness- och styrketräning i hemmet. Med integrerad Ab & Backtrainer för effektiv och hälsoorienterad träning av buk- och ryggmuskulatur. Med bensträckar-/bencurlfunktion, separat sidomonterad curlenhet för mage/ländrygg och en kabelmodul justerbar på höjden – för ännu effektivare träning av dina muskler. En uppgradering av FINNLO Autark 2200 med ännu fler övningsmöjligheter Med det förstklassiga multigymmet Autark 2600 från FINNLO kan du äntligen träna kroppens alla viktiga muskelgrupper hemma, som i en professionell fitnesstudio. Stationen är både mångsidig och kompakt, för att den ska kunna få plats även i mindre rum. Hemmagymmet är utrustat med ett viktblock på 80 kg, så att även avancerade styrketränare kan uppnå effektiv muskeluppbyggnad. Dessutom utmärker sig hemmagymmet med sin högkvalitativa Ab & Backtrainer, som tränar rygg- och bukmuskulatur, och förbereder dig inför vardagens ansträngningar. Hemmagymmet Autark 2600 hjälper dig att snabbt och effektivt bygga muskler, förstärker eventuella svaga punkter som rygg och ben, och definierar hela din kropp. Effektiv buk- och ryggträning med AB & Backtrainer. Justerbar intensitet och belastningsnivå Professionell bencurl- och bensträckarfunktion av gymkvalitet, med snabbinställning Kullagrad kabelmodul vid sidan, justerbar på höjden och vridbar i 160 grader Komfortsits, vertikalt justerbar på många sätt Kullagrade underlag för rep – för en ryckfri och följsam träning Ergonomiskt vadderat ryggstöd med svankstöd, justerbart vertikalt och vridbart Butterflymodul för olika träningsvinklar, justerbar i 5 lägen både inuti och utanpå Crunchenhet för effektiv träning av buk och sexpack Professionella "Studio"-tillbehör: Bred, delvis vadderad latsstång, tricepsrep, roterbar och kullagrad curlstång Övningsvarianter: butterfly, bröstpress, latsdrag, bencurl, benspark, armcurl, rodd, triceps (press och drag), crunches, ryggsträckare, bukmuskelträning, mm. Klädd i metall Utrymmesbehov (LxBxH) cm: 222x306x215 Färg: antracit/svart Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.
 • vidaXL Träningsstation 140x145x214 cm gul och svart

  vidaXL Träningsstation 140x145x214 cm gul och svart
  Denna kraftiga multifunktionella träningsstation hjälper dig att träna säkert och effektivt medan du gör squats, dips och pull-ups. Denna träningsstation mäter 140 cm i bredd, 145 cm i djup och 214 cm i höjd vilket lämnar utrymme för ett stort antal olika övningar. Dess extra breda bas bidrar till dess extremt stabila konstruktion. Stationen erbjuder 2 spotter-stänger, 2 skivstångshyllor, 2 skivhållare och 1 inbyggd pull-up-stång med flera greppositioner. Med 28 olika höjdinställningar är denna träningsstation perfekt för alla som vill utmana sig själv med diverse övningar. Träningsstationen är utrustad med 2 bottenplattor på varje sidor som kan bultas till golvet för extra stabilitet. Monteringen är enkel. Färg: Gul och svart Material: Stål Maximal lastkapacitet för skivstång: 150 kg Maximal lastkapacitet för pull-ups: 120 kg 28 höjdinställningar Med 2 spotter-stänger, 2 skivstångshyllor och 2 skivhållare Inbyggd pull-up-stång med flera greppositioner Enkel montering
 • FitNord 50 mm Adapter, Multigymtillbehör

  FitNord 50 mm Adapter, Multigymtillbehör
  Skivstångadapter för anpassning av 25 mm vikthållare så att den passar 50 mm viktskivor. Längden på bärande delen till adaptern är 20 cm. Denna adapter är kompatibel t.ex. med 25 mm skivstänger, skivstångsställningar med 25 mm hållare eller latmaskiner med 25 mm hållastift för viktskivor. Adaptern spänns fast med sexkantnyckeln. Säljs styckvis!
 • vidaXL Multifunktionellt hemmagym 65 kg

  vidaXL Multifunktionellt hemmagym 65 kg
  Detta multifunktionella hemmagym med 65 kg viktplattor låter dig utföra en mängd olika träningsalternativ såsom, bänkpress, armövningar, benövningar, curl-övningar magövningar med mera. Det blir ett perfekt alternativ för alla träningsentusiaster. Träningsstationen är utrustad med nio 6,8 kg viktskivor och en 3,5 kg viktskiva. Den individuella träningsvikten kan enkelt ställas in med plug-in-kopplingen för att låta användare att öka vikten stegvis, allt eftersom deras styrka ökar. Den har tjockt vadderade säten och ryggstöd för extra komfort och säkerhet. Stålkonstruktionen är robust och väldigt stabil. Montering är lätt. Material: Stålstomme + konstläderdynor Mjuka handtag Stabil konstruktion Enkel montering För olika övningar: Bröstpress Butterflypress Ben Curl Dragövning Armövning Bukträning Material: Polyuretan: 100%
 • Gymstick Triceps Pull Down Bar, Multigymtillbehör

  Gymstick Triceps Pull Down Bar, Multigymtillbehör
  Tricepsbar från Gymstick som tillåter fler och mer varierade övningar.
 • Gymstick Triceps Rope, Multigymtillbehör

  Gymstick Triceps Rope, Multigymtillbehör
  Hållbart och användbart tricepsrep från Gymstick. Tillåter en mer varierad träning för användaren.
 • Gymstick Single Handle, Multigymtillbehör

  Gymstick Single Handle, Multigymtillbehör
  Kromat Enhands-draghandtag från Gymstick.
 • Vaiersett Abilica MultiPower

  Vaiersett Abilica MultiPower
   
 • Hemmagym Bio Force Super, Finnlo by Hammer

  Hemmagym Bio Force Super, Finnlo by Hammer
  Multigymmet har sofistikerat kabelsystem med många justerbara glidpostioner och revolutionerande motståndsteknik, TNT.Inga vikter, inget buller, extrem träningsvariation ? det perfekta multigymmet för&hellip:
 • Gorilla Sports Tricepsstång Roterande Vinklad

  Gorilla Sports Tricepsstång Roterande Vinklad
  Vinklad tricepsstång som gör träningen i kabelmaskin skonsam för handlederna. Tricepsstången kan även användas för att träna biceps och för diverse dragövningar.
 • Master Fitness Fotmanschett Neopren, Multigymtillbehör

  Master Fitness Fotmanschett Neopren, Multigymtillbehör
  Tillbehör till multigym/dragapparat.
 • Thor Fitness Ergo Grips 5, Multigymtillbehör

  Thor Fitness Ergo Grips 5, Multigymtillbehör
  Thor Fitness Ergo Grips är ett gäng revolutionerande handtag för din träning. Ett vanligt problem vid träning är att ditt grepp runt handtagen fallerar men inte med Thors nya Ergo Grips! Nu kan du träna med kortare uppehåll och mycket bättre ergonomi än innan. Ska förvaras hängande. Maxlast 200kg.
 • Motion & Fitness PRO Triceps Rep, Multigym tillbehör

  Motion & Fitness PRO Triceps Rep, Multigym tillbehör
  Tricepsrep i kraftig modell.
 • Master Fitness Fotledsmanschett Läder, Multigymtillbehör

  Master Fitness Fotledsmanschett Läder, Multigymtillbehör
  Dessa Master fotmanschetter är tillverkade i kraftigt läder som är vadderat på insidan för att inte skava eller göra ont under träning. Säljes i par.
 • Gymstick V-Handle, Multigymtillbehör

  Gymstick V-Handle, Multigymtillbehör
  Kromat V-handtag som används för till exempel roddhantag från Gymstick.
 • Tunturi Fitness HG20 Home Gym, Multigym

  Tunturi Fitness HG20 Home Gym, Multigym
  HG20 Hemmagym har alla träningsfunktioner som behövs för ett bra träningspass. Hemmagymmet har en hög remskiva med en böjd stång för övningar som lat pulls, ab crunches eller triceps pushdowns. Använd den låga remskivan med den raka stången för övningar som sittande rodd, biceps curl eller upprätt rodd. Kanske föredrar du att träna med ett speciellt radgrepp, en curl bar, fotledsrem eller tricepsrep? Komplettera hemmagymmet med valfri träningsredskap som säljs separat. Tunturi hemmagym har en bröstpress för att ge dina armar och bröstmuskler en intensiv träning. Du kan använda pressen som en normal bröstpress eller som en horisontell fjärilsbröstpress. Curl pad är också perfekt för överkropps- och armövningar, till exempel i kombination med en remskiva eller hantel. Naturligtvis kan du också träna benen ordentligt. Gymmet är utrustat med en bentränare framtill. HG20 har en viktstapel på 60 kg (132,3 lbs) och kan staplas med 12 vikter på 5 kg (11 lbs). Robust hemmagym av stål, med alla träningsfunktioner för ett komplett träningspass Idealisk för användning hemma och lämplig för både nybörjare och den mer avancerade tränaren Viktstapel med lock för brusreducering under träning Fäst enkelt träningsmaterial på remskivorna med en snäppkrok Pull-bar och Lat-bar medföljer
 • Finnlo Multi-Gym Autark 7.0, Multigym

  Finnlo Multi-Gym Autark 7.0, Multigym
  Detta multi-gym vet ingen kompromiss. Varje komponent är utformad för hållbarhet och motståndskraft. Detta multigym kombinerar funktion och elegans i kompakta dimensioner och erbjuder alla fitnessälskare ett brett utbud av sofistikerade träningsalternativ. Det finns flera träningsalternativ tillgängliga för varje muskel i din kropp som tillhandahålls via de olika modulerna i detta mycket mångsidiga multigym. Autark 7.0 inleder en helt ny era för dig och din kropp. Detta multi-gym är utformat för professionell styrketräning och kommer att vara din pålitliga träningspartner varje kilo på vägen. Upptäck de många push and pull-alternativen och få dina muskler att brinna! Detta hemmagym kan anpassas till alla träningsprogram du kan tänka dig. Det finns 16 viktplattor på vardera 5 kg på det robusta viktblocket, som snabbt och exakt kan ställas in på önskat motstånd. Komfortsätet och ryggstödet kan anpassas till dina personliga behov på bara några sekunder. Detsamma gäller för de högpresterande och smidiga kabelremskivorna på remskivan som enkelt kan ställas in i rätt höjd. Du kan se fram emot en helt individualiserad helkroppsträning när du bestämmer dig för att unna dig toppen av 120 års HAMMER-erfarenhet.
 • Gymstick Home Gym 4.0

  Gymstick Home Gym 4.0
  Gymstick Home Gym 4.0 är ett toppmodernt multigym för hemmaträning som gör det möjligt att träna hela kroppen på ett bekvämt sätt med en enda maskin. Viktstapeln erbjuder upp till 102 kg motstånd, vilket ger gott om vikt och justerbarhet även för mer erfarna lyftare. Extremt robust stålram och ett hölje av stål för viktstapeln i full längd ger säkerhet till hemmaträningen. Det hopfällbara sätet sparar utrymme när maskinen inte används. Teknisk information Storlek: 146 x 92 x 214 cm Ramprofil: 65 x 65 mm Viktstapel: 102 kg (15 justeringar) Totalvikt: 170 kg Högsta användarvikt: 136 kg Kablar av hög kvalitet (900 kg draghållfasthet) Egenskaper Ett stålskydd i full längd som täcker viktstapeln. Vikbar sits Bröstpress / pec deck / stödd roddning Lat pulldown / låg remskiva Benförlängning / bencurl Innehåller Gymstick Home Gym 4.0 Handbok med monteringsanvisningar Lättdragstång, rak kabelstång, fotledsrem, tricepsrep
 • Master Fitness Multirack X14, Multigym

  Master Fitness Multirack X14, Multigym
  X14 är en modern multimaskin / multigym som är utrustat med mängder av tillbehör för många olika övningsalternativ. Smithstång med kromat 30 mm grepp, stången belastas med 50 mm viktskivor. Förvaringsplats på baksidan för internationella viktskivor samt en hylsa för förvaring av en internationell skivstång. ABS klädda krokar samt säkerhets armar i fronten ger möjlighet att träna med fri skivstång. Två st draghandtag som kan justeras med enhandsgrepp samt belastas med fria viktskivor. I övre delen av ramen finns chinsgrepp med flera olika greppalternativ. Som tillbehör finns Roddhandtag, tricepsgrepp, Rephandtag, T-bar samt ett latsdrag Specifikationer Max belastning smithstång: 160 kg Max belastning på resp dragmodul: 80 kg / sida Mått monterad (L×B×H): 151,6 x 193,8 x 217 cm På bilden syns även en benpressen Master Legpress X14– detta är en separat enhet som är en vinkelbar fotplatta som monteras på smithstången och som pressas uppåt från ryggliggande.
 • Finnlo Autark 6000, Multigym

  Finnlo Autark 6000, Multigym
  Den multifunktionella träningsmaskinen av gymkvalitet, med "Kraft-Turbo" för professionell fitness- och styrketräning i hemmet. Med bensträckar-/benböjarfunktion, separat butterflyenhet och en 160 graders vridbar rullmekanism som är justerbar på höjden – för effekt träning av dina muskler. Med det nya hemmagymmet Autark 6000 från FINNLO kan du äntligen träna kroppens alla viktiga muskelgrupper hemma, som i en professionell fitnesstudio. Detta kraftpaket utmärker sig med en separat, justerbar butterflyenhet. Du får tillräcklig rörelsefrihet även vid rodd- och bänkpressträning. Dessutom finns många olika justerbara greppmöjligheter, för bästa möjliga rörelsemönster Samtliga Finnlo-produkter omfattas av en garanti på tre år. Dock har produkterna delar som är så kallade förslitningsdelar – dessa har en garantitid på 6 månader från och med inköpsdatumet. Vilka delar som räknas som förslitningsdelar är markerade i manualens reservdelslista med en stjärna framför reservdelen.
 • Nordic Fighter Biceps-/Tricepshandtag Curlat, Multigymtillbehör

  Nordic Fighter Biceps-/Tricepshandtag Curlat, Multigymtillbehör
  Biceps-/tricepshandtag som har räfflade handtag och är roterande. Handtaget har en gummiknopp i vardera ände.
 • Master Fitness Functional Trainer X12, Multigym

  Master Fitness Functional Trainer X12, Multigym
  Denna träningsmaskin har mängder av funktioner och fördelar. Viktmagasin på 6 kg x 15 plattor på varje sida. Enhandsjustering av höjd gör inställningen mycket enkel. Extra handtag/grepp på bilden ingår.
 • Motion & Fitness PRO Latsstång Lätt Vinklad, Multigym tillbehör

  Motion & Fitness PRO Latsstång Lätt Vinklad, Multigym tillbehör
  Lastdrag vinklad med gummihandtag.
 • Thor Fitness J-Hook, Pair, Multigymtillbehör

  Thor Fitness J-Hook, Pair, Multigymtillbehör
  Tillbehör till Thor Fitness Rack-series. Säljes i par.
 • Gorilla Sports Tricepsrep Enhands - 30 cm

  Gorilla Sports Tricepsrep Enhands - 30 cm
  Med enhandsrepet på 30 cm tränar du likt du gör med ett tricepsrep för båda händerna i din kabelmaskin men med en hand, en arm i taget.
 • Dipsstasjon til Abilica Express

  Dipsstasjon til Abilica Express
 • Extra vikter FT2 45 kg

  Extra vikter FT2 45 kg
  Mera tyngd - större muskler!Bygg ut ditt gym idag. 
 • Benpress till Multi Gym Elite, Bodycraft

  Benpress till Multi Gym Elite, Bodycraft
  Få ut ännu mer av ditt Bodycraft Elite-multigym!Med denna ergonomiskt designade benpress blir ditt multigym komplett där du ges mer bredare möjligheter att träna upp benmusklerna.
 • Abilica Kort Draghandtag, Rakt, Multigymtillbehör

  Abilica Kort Draghandtag, Rakt, Multigymtillbehör
  Kort rakt handtag för multigym. Passar till de flesta multigym på marknaden. 54 cm brett och greppen är 14,5 cm.
 • Multigym Profi Center de Luxe

  Multigym Profi Center de Luxe
  Användningsområde Med Profi Center stärker du hela kroppen. Genom att träna hela kroppen i multiapparaten står du också bättre rustat mot skador och smärta. En populär träningsapparat för hela familjen och för alla nivåer.   Produktinformation  En solid apparat med inbyggt viktmagasin på 60 kg. Två arbetsstationer för båda kondition och styrka och 45 olika övningar. Bl a följande träningsövningar: sittande bänkpress, bröstpress, bencurl, benspark rodd och trappmaskin/stepper för konditionsträning..   2 olika grepp på bänkpressen och flera vinklar på armcurlen gör att du tränar olika muskulatur. Bra polstring och inställbar höjd på dynorna ger individuell anpassning.     Fakta och egenskaper  Viktmagasin 60 kgMotstånd i övningar upp till 90 kg2 träningsstationerSäten är justerbara i höjdledVikt 150 kgMax användarvikt 130 kgFotmanschett och handtag medföljerMått LxBxH 179x151x197 cm
 • Master Fitness Sit-Up Silver, Magbänk

  Master Fitness Sit-Up Silver, Magbänk
  Denna justerbara magbänk är mycket effektiv och anpassningsbar. Bekväma rullar skyddar underbenen under övningen, dessutom finns ett grepp som underlättar för att komma upp igen efter avslutad träning Den praktiska lutningsfunktionen gör den användbar för såväl nybörjare som den mest träningserfarne. Justerratten kan ändras mellan 12 olika positioner för att göra magövningen mer eller mindre jobbig.
 • Multigym BASIC Black - 100kg

  Multigym BASIC Black - 100kg
  Multigym BASIC Black - 100kgMed denna produkt får du ett komplett hemmagym i svart och krom med skivstång, hantelset, z-stång, en cable, flyesstation och viktpaket med en total vikt på 100kg(ink.…
 • Vaiersett Abilica Express

  Vaiersett Abilica Express
   
 • Gorilla Sports Vristband Ankelband Läder - 34cm

  Gorilla Sports Vristband Ankelband Läder - 34cm
  Vristband för användning i kabelmaskin är mycket användbar för såväl rehab som för att pumpa musklerna mer isolerat. Konstlädret gör att öglan passar perfekt runt fotleden och med insidan klädd i vit konstgjord päls kan den inte sitta skönare. Det går att spänna åt bandet i fem olika storlekar och det passar både kvinnor och män. Övrig information Antal hål för att spänna åt: Fem
 • Kraftmark Vinklat Draghandtag Till Träningsmaskin Tricepshandle, Multigym tillbehör

  Kraftmark Vinklat Draghandtag Till Träningsmaskin Tricepshandle, Multigym tillbehör
  Draghandtag Triceps handle till kabelmaskin. Längd 64cm Diameter grepp 25mm Kromad lättrat grepphandtag Säljs styckvis
 • Motion & Fitness PRO Fotmanschett Nylon, Multigym tillbehör

  Motion & Fitness PRO Fotmanschett Nylon, Multigym tillbehör
  Fotmanschett i nylon för benträning i exempelvis cablecross.
 • Gorilla Sports Latsdrag Kabelstång - 118 cm

  Gorilla Sports Latsdrag Kabelstång - 118 cm
  En stång för latsdrag som är 118 cm och har en vikt på 5 kg som gör sig perfekt för just breda latsdrag såväl som hos gymkedjan som i ditt hemmagym. Mycket bra tillbehör till kabelstation Perfekt för breda latsdrag Använd även till bred rodd Lång kabelstång Stången har räfflad yta både brett och smalt så du kan få bra grepp oavsett om du väljer att träna breda eller smala dragövningar.
 • Gorilla Sports Crunchgrepp Rem Strap

  Gorilla Sports Crunchgrepp Rem Strap
  Med detta högkvalitativa crunchgrepp gjort av konstläder som också är försedd med en mjuk insida, kan du träna dina triceps, biceps, mage och axlar efter dina önskemål. Den ljusa beiga läderremmen imponerar med D-formad stålring, perfekt till din kabelmaskin. Övrig information Stålringens diameter: 3cm Sidolängd: 33,5cm Slinglängd: 9,5cm
 • Multigym GX, Bodycraft

  Multigym GX, Bodycraft
  Multi Gym GX från Bodycraft är en innovativ träningsstation på flera sätt och med möjlighet till mer än 40 st olika övningar.Som alltid med Bodycraft leverar detta multigym hög kvalitet med stor&hellip:
 • Bio Force Tillbehörsset

  Bio Force Tillbehörsset
  När BIO FORCE tillbehörsset inte används kan det enkelt placeras i en plastbehållare som ingår i BIO FORCE tillbehörsset. Stabil plastbehållare ingår i BIO FORCE Multigym1x Tricepsrep2x justerbara och användarvänliga metallhandtag2x fotslingor av nylon
 • Titan LIFE Ankel Strap - Leather, Multigymtillbehör

  Titan LIFE Ankel Strap - Leather, Multigymtillbehör
  Vristrem som kan spännas och dras åt med en rem. Kan användas för olika benövningar i kabelmaskiner som cablecross etc. Materialet är kraftigt konstläder.

Sätt upp ett bra styrketräningsprogram med övningar

Det är bra att ha ett styrketräningsprogram att följa. Det första du ska fundera på är vilket mål du har med din träning. Det ska styra vilka styrketräningsövningar du ska köra och påverkar såklart valet av multigym att köpa.

Ett bra tips är att fokusera på vissa muskelgrupper i taget. Ena dagen kör du kanske triceps, mage och framsida lår. Nästa dag kan du köra övningar för biceps, rygg och baksida lår. På det sättet kan du få en mer effektiv träning och med gymmet hemma kan du ju faktiskt träna lite varje dag. Du sparar ganska mycket tid på att inte behöva bege dig till någon träningslokal. Kanske blir du också lite mer regelbunden i din träning när du har en egen styrketräningsmaskin hemma.

För att din träning ska bli enklare att följa är vår rekommendation att föra dagbok och sätta upp en träningsplansch bredvid ditt multigym. På den har du ditt schema och kanske bilder på övningarna. Då behöver du inte fundera på vad nästa steg är, utan kan enkelt följa ditt förutbestämda träningsschema i hemmagymmet. Efter någon månad utvärderar du ditt resultat och kanske byter ut vissa övningar.

Att köpa och bygga ett eget hemmagym

Det finns i stora drag två sätt att gå tillväga på när man vill ha sitt eget hemmagym. Antingen köper man del för del och bygger lite olika träningsstationer med olika styrketräningsmaskiner. Det kräver dock ganska mycket yta och de flesta har inte ett stort extrarum som gapar tomt.

Det sparar både tid, pengar och utrymme att köpa ett färdigt hemmagym, en multimaskin att ställa in i sitt träningsrum. Du hittar många förslag på hemgym och gymredskap för hemmet här ovanför - färdiga paket med vilka du kan träna många olika muskelgrupper och bli starkare rent allmänt men också träna specifikt vissa muskler.

Våra bästa tips på bra multigym (hemgym)

En favorit bland multigymmen med vikter är Titan Homegym. En utmanare som är helt utan vikter är Finnlo by Hammer Bio Force. Den bygger på motståndsteknologin TNT. Två kvävefyllda cylindrar på baksidan av hemmagymmet skapar ett motstånd upp till motsvarande 100 kg, men helt ljudlöst!

Just det totala viktmotståndet är ganska vanligt att tillverkarna gjort till sina multigym. Vill du ha som mål att klara det så kan du kolla in våra tips på multigym med 100 kg i vikter.

Ett alternativ till multigym är smithmaskinen. I den kan man träna många olika övningar som med fria vikter fast lite säkrare och på egen hand, utan passning.

ilead