Multigym

Om du vill köra styrketräning hemma är ett multigym ett bra alternativ. Multigymmet gör det möjligt att träna många olika muskelgrupper med varierande övningar. Även om många av de här träningsmaskinerna är tänkta att stå på ett större gym är det absolut möjligt att köpa och ha de i sitt hemmagym. Olika maskiner tar olika stor plats så kolla storleken och se att de passar hemma i ditt träningsrum.

Populärt inom multigym

 • Tunturi Träningsmaskin HG60

  Tunturi Träningsmaskin HG60
  Träningsmaskinen Tunturi HG60 är ett hemmagym med stabil ram och mångsidiga funktioner. Det är enkelt att träna med Tunturi HG60 till och med för nybörjare. Bland de mångsidiga träningsmöjligheterna finns allt du behöver, till och med benpress. På grund av den kompakta storleken passar Tunturi HG60 till och med för något mindre utrymmen. I träningsmaskinen Tunturi HG60 hittar du en 70 kilos viktstapel, vilket motsvarar behovet hos många hemmamotionärer, och en maximal användarvikt på upp till 150 kilo. Beställ direkt den mångsidiga träningsmaskinen Tunturi HG60 för hård användning!
 • Gymstick Multigym, Home Gym 2

  Gymstick Multigym, Home Gym 2
  Träningsmaskinen Gymstick Home Gym 2 är ett multigym som passar även i små utrymmen. Med den mångsidiga träningsmaskinen Home Gym 2 kan du träna musklerna i hela kroppen.
 • Tunturi Träningsmaskin HG80

  Tunturi Träningsmaskin HG80
  Träningsmaskinen Tunturi HG80 är ett hemmagym med stilig design och en konstruktion som tål hård användning. I Tunturis träningsmaskin HG80 förenas de olika funktionerna i den justerbara snedbänken med effektiv tyngdlyftning i ett paket, utan att glömma de andra typiska egenskaperna i träningsmaskiner. Efter träningen kan du lägga undan Tunturi HG80 för att frigöra golvyta för annan användning. Dragapparaten i träningsmaskinen kan justeras på höjden och möjliggör mycket högkvalitativ träning med dragapparat. Träningsmaskinen HG80 har utformats för att helt ersätta normala vikter och skivstänger, eftersom du kan utföra traditionella tyngdlyftningsrörelser med den utan problem.
 • Tunturi Träningsmaskin SM80 Smith

  Tunturi Träningsmaskin SM80 Smith
  Tunturi SM80 Smith är en komplett muskelträningsmaskin för idrottare som tränar aktivt. Med hjälp av maskinen tränar du nästan alla kroppens muskler tack vare de mycket mångsidiga rörelsebanorna. Träningsmaskinen Tunturi SM80 Smith Machine har en skivstångsställning med smithmaskin, mångsidig dragapparat, räckhävsställning, krok för boxningssäck eller Functional Trainer-band samt bröstmaskin. Kombinera helheten med en justerbar snedbänk för en ännu mångsidigare träningsstation. Tunturi SM80 Smith Machine har ett smidigt dragsystem och en stabil ram. Särskild uppmärksamhet har även fästs vid säker träning. I maskinen kan du använda och förvara 50 mm viktskivor. Använd din egen stång i ställningen för fri träning. Beställ direkt den kompletta träningsstationen till ett förmånligt pris!

Fler tips på multigym

 • Tunturi Träningsmaskin HG20

  Tunturi Träningsmaskin HG20
  Tunturi HG20 är en liten med effektiv träningsmaskin för hemmabruk. Träningsmaskinen Tunturi HG20 passar särskilt väl för underhållsträning för de flesta användare. Tunturi HG20-träningsmaskinens viktstapel på 60 kilo är tillräcklig för lätt hemmabruk och underhåll av muskelmassan. Maximal användarvikt för hemmagymmet är 125 kilo. I Tunturi HG20 har man skalat bort allt onödigt, vilket gör att träningsmaskinen är förmånlig men ändå mångsidig för hemmabruk. Träningsmaskinen är liten till storleken och tar inte mycket plats i rummet. Beställ direkt den förmånliga träningsmaskinen Tunturi HG20 för hemmabruk!
 • Core Hemma gym

  Core Hemma gym
  Core Hemmagym Den mest mångsidiga träningsutrustningen för hemmet finns nu tillgänglig till ett bra pris och snabbt! Hemmagymmet är ett utmärkt val för att träna hela kroppen på ett mångsidigt sätt. Det är enkelt att justera viktmotståndet med en viktstapel. Core hemmagym är utformat för idrottare på alla nivåer. Vare sig du är nybörjare eller mer erfaren är Core hemmagymmet passande för dig. Core träningsredskapen är tillverkade av högkvalitativa och hållbara material. Med Core hemmagym kan du göra mångsidiga träningspass för hela kroppen. Den kompakta storleken gör att den passar in i alla hem och utrymmen. Med en viktkapacitet på 65 kg får du omfattande anpassningar för olika övningar. Så vad väntar du på, skaffa den mest prisvärda träningsutrustningen på marknaden med gratis frakt till ditt hem nu! Produktfunktioner: Mångsidiga övningar för flera muskelgrupper Justerbar belastning 65 kg viktstapel Kompakt storlek Produktinformation: Material: stål, PP-plast Färg: Svart, röd, grå Max användarvikt: 150 kg Vikt: 133,5 kg Längd: 1550 mm Höjd: 2100 mm Bredd: 1220 mm Produkten levereras i 4 förpackningar Mått på paketen: Förpackning 1: Vikt: 47 kg Längd: 1950 mm Höjd: 640 mm Bredd: 190 mm Paket 2: Vikt: 24,5 kg Längd: 1100 mm Höjd: 550 mm Bredd: 145 mm Paket 3: Vikt: 33,5 kg Längd: 405 mm Höjd: 270 mm Bredd: 210 mm Paket 4: Vikt: 35 kg Längd: 405 mm Höjd: 300 mm Bredd: 210 mm
 • Finnlo Autark 1500, Multigym

  Finnlo Autark 1500, Multigym
  Finnlo Autark 1500 hemmagym möjliggör en professionell styrketräning för nybörjare. Butterfly, latsdrag och rodd finns i denna syrketräningsmaskin samt ett stort antal crunches- och kabelvarianter. Till skillnad från andra hemmagym är Autark 1500 Multi-Gym en professionell maskin för omfattande muskelträning av ben, med knäböj och benlås. Dessutom är en tricepsrepetition inbyggd så att man kan träna effektivt med hemmagym. Detsamma gäller för butterflyhävarmen, där vinkeln är ställbar i fem lägen vilket möjliggör flera olika variationer. Kärnan i Autark 1500 hemmagym är ett 80-kgs viktblock, som är uppdelat på 16 skivor à 5 kg och är lätta att justera. De ergonomiskt formade dynorna kan justeras vertikalt med rygg och sitthöjd och gör träningen ergonomiskt perfekt. Hemmagym har en stabil s
 • Multigym Finnlo Autark 2500

  Multigym Finnlo Autark 2500
  Finnlo Autark 2500 - En träningshörna för professionell fitness- och styrketräning hemma, företagsgymmet eller bostadsrättsföreningen. Med bensträckar-/bencurlfunktion och förbättrad benpressMed?
 • Nordic Fighter Enkelgrepp Smalt, Roterande, Multigymtillbehör

  Nordic Fighter Enkelgrepp Smalt, Roterande, Multigymtillbehör
  Smalt enkelgrepp som har ett räfflat handtag för ett extra bra grepp.
 • Multigym Profi Center de Luxe

  Multigym Profi Center de Luxe
  Användningsområde Med Profi Center stärker du hela kroppen. Genom att träna hela kroppen i multiapparaten står du också bättre rustat mot skador och smärta. En populär träningsapparat för hela familjen och för alla nivåer.   Produktinformation  En solid apparat med inbyggt viktmagasin på 60 kg. Två arbetsstationer för båda kondition och styrka och 45 olika övningar. Bl a följande träningsövningar: sittande bänkpress, bröstpress, bencurl, benspark rodd och trappmaskin/stepper för konditionsträning..   2 olika grepp på bänkpressen och flera vinklar på armcurlen gör att du tränar olika muskulatur. Bra polstring och inställbar höjd på dynorna ger individuell anpassning.     Fakta och egenskaper  Viktmagasin 60 kgMotstånd i övningar upp till 90 kg2 träningsstationerSäten är justerbara i höjdledVikt 150 kgMax användarvikt 130 kgFotmanschett och handtag medföljerMått LxBxH 179x151x197 cm
 • Multigym HG4.0 - Gymstick

  Multigym HG4.0 - Gymstick
 • Master Fitness Jammerarm XT10/XT14 (Par), Multigym tillbehör

  Master Fitness Jammerarm XT10/XT14 (Par), Multigym tillbehör
  Kraftiga armar som används separat. Anpassa vikten genom att hänga viktskivor på armarna. Monteras på X10/X14 eller X16 som har 70x70 ram. Bilden visar hur armarna är monterade på X14. Varken X14 eller viktskivor ingår i denna artikel.
 • Master Fitness Dragstång Vinklad, Multigymtillbehör

  Master Fitness Dragstång Vinklad, Multigymtillbehör
  Vinklat draghandtag som ger mycket bra träning för biceps och triceps. Det ledade fästet gör att vinkeln kan ställas in optimalt.
 • Abilica Tricepsrep, Multigymtillbehör

  Abilica Tricepsrep, Multigymtillbehör
  Tricepsrep för multigym. Passar till de flesta multigym på marknaden. Längd: 64 cm
 • Finnlo Maximum Add. Weight Block 45 kg For Ft1/Ft2, Multigymtillbehör

  Finnlo Maximum Add. Weight Block 45 kg For Ft1/Ft2, Multigymtillbehör
  FINNLO MAXIMUM by HAMMER FT2 Tilläggsvikter. 45 kg tilläggsviktblock för FINNLO MAXIMUM styrketräningsstation FT2. Med extravikterna på 10x4,5 kg blir varje övning på FT2-stationen mer effektiv. 45 ytterligare kilon garanterar ny övningsstimulans under varje övning och lockar dina muskler till att växa ännu mer.
 • Nordic Fighter Multistation 2 - 95kg, Multigym

  Nordic Fighter Multistation 2 - 95kg, Multigym
  En robust multistation med pulverlackerat, tjockt stål samt fiberglasförstärkta nylonskivor med förseglat kullager. Med denna maskinen kan du utföra övningar som bänkpress, high pulley, low pulleymaskin, bencurl, abdominal crunches och pectoral flies. Maskinen är utrustad med ett viktmagasin på 95 kg med kablar testade för 900 kg.
 • Finnlo 20 kg Additional Weights, Multigymtillbehör

  Finnlo 20 kg Additional Weights, Multigymtillbehör
  4x 5 kg viktskivor för Autark 1500 / Autark 2200 / Autark 2500 / Autark 2600. Med extravikter på 4 x 5kg blir varje övning med AUTARK Multigym effektivare. Med tjugo kilo extravikt får du nya utmaningar och tränar andra muskler för ännu bättre resultat.
 • Abilica Triangel Roddhandtag

  Abilica Triangel Roddhandtag
  Utöka möjligheterna med olika handtag till ditt multigym eller cablecross!
 • Gymstick Home Gym 4.0

  Gymstick Home Gym 4.0
  Gymstick Home Gym 4.0 är ett toppmodernt multigym för hemmaträning som gör det möjligt att träna hela kroppen på ett bekvämt sätt med en enda maskin. Viktstapeln erbjuder upp till 102 kg motstånd, vilket ger gott om vikt och justerbarhet även för mer erfarna lyftare. Extremt robust stålram och ett hölje av stål för viktstapeln i full längd ger säkerhet till hemmaträningen. Det hopfällbara sätet sparar utrymme när maskinen inte används. Teknisk information Storlek: 146 x 92 x 214 cm Ramprofil: 65 x 65 mm Viktstapel: 102 kg (15 justeringar) Totalvikt: 170 kg Högsta användarvikt: 136 kg Kablar av hög kvalitet (900 kg draghållfasthet) Egenskaper Ett stålskydd i full längd som täcker viktstapeln. Vikbar sits Bröstpress / pec deck / stödd roddning Lat pulldown / låg remskiva Benförlängning / ben
 • Gorilla Sports Vristband Ankelband Läder - 34cm

  Gorilla Sports Vristband Ankelband Läder - 34cm
  Vristband för användning i kabelmaskin är mycket användbar för såväl rehab som för att pumpa musklerna mer isolerat. Konstlädret gör att öglan passar perfekt runt fotleden och med insidan klädd i vit konstgjord päls kan den inte sitta skönare. Det går att spänna åt bandet i fem olika storlekar och det passar både kvinnor och män. Övrig information Antal hål för att spänna åt: Fem
 • Gorilla Sports Draghandtag GS Grips Pulldown

  Gorilla Sports Draghandtag GS Grips Pulldown
  Bästa möjliga utrustning krävs för ett optimalt träningsresultat och nu utökar vi vår samling draghandtag. De populära greppen för dragövningar som länge funnits i USA och som sakta börjat smyga sig in på gymmen i Sverige är nu här för att stanna. Tre olika handtag Latsdrag, bred rodd, smal rodd Ergonomiskt grepp Böjd form för mer kontakt Handtagslängd: 12cm Handtagshöjd: 11cm Vi erbjuder en samling om tre draghantag till din kabelstation för latsdrag eller rodd-övningar och får se om vi väljer att ta in fler beroende på efterfråga. Det speciella med dessa handtag är utformningen, designen, viklarna och gummibeläggningen. Allt är framtaget för att ge dig möjlighet till än bättre kontakt i din träning av dragövningar och givetvis för sköna alternativ till variation.
 • Finnlo Parallel Grip, Multigymtillbehör

  Finnlo Parallel Grip, Multigymtillbehör
  Paralleldraghandtaget från Finnlo är gjort i förkromat homogent material och kan med ett vridbart fäste hakas ihop med alla Finnlo Multigym. För triceps och ryggträning ger Paralleldraghandtaget intressanta och nya träningsvarianter.
 • Multigym Finnlo Autark 6000

  Multigym Finnlo Autark 6000
  Med gymmet Autark 6000 från Finnlo kan du träna kroppens alla viktiga muskelgrupper, som i en professionell fitnesstudio. Detta kraftpaket utmärker sig med en separat, justerbar butterflyenhet.?
 • Finnlo Multi-Gym Autark 7.0, Multigym

  Finnlo Multi-Gym Autark 7.0, Multigym
  Detta multi-gym vet ingen kompromiss. Varje komponent är utformad för hållbarhet och motståndskraft. Detta multigym kombinerar funktion och elegans i kompakta dimensioner och erbjuder alla fitnessälskare ett brett utbud av sofistikerade träningsalternativ. Det finns flera träningsalternativ tillgängliga för varje muskel i din kropp som tillhandahålls via de olika modulerna i detta mycket mångsidiga multigym. Autark 7.0 inleder en helt ny era för dig och din kropp. Detta multi-gym är utformat för professionell styrketräning och kommer att vara din pålitliga träningspartner varje kilo på vägen. Upptäck de många push and pull-alternativen och få dina muskler att brinna! Detta hemmagym kan anpassas till alla träningsprogram du kan tänka dig. Det finns 16 viktplattor på vardera 5 kg på det robu
 • LivePro Ergonomic Handle, Multigymtillbehör

  LivePro Ergonomic Handle, Multigymtillbehör
  Livepro Strap Pro Handles är designade för krävande gymanvändning. De är gjorda av högkvalitativ plast, vilket ger handtagen lång livslängd. Handtagen har även tåliga, strukturerade gummigrepp för förbättrat grepp. Kan användas med gravitationsutrustning och olika vikter. Grepp storlek: 130 mm
 • Motion & Fitness PRO Biceps/Triceps handtag Curl, Multigym tillbehör

  Motion & Fitness PRO Biceps/Triceps handtag Curl, Multigym tillbehör
  Biceps/Triceps handtag med curlfattning.
 • Gorilla Sports Stång Gummikulor Kabelstång - 54cm

  Gorilla Sports Stång Gummikulor Kabelstång - 54cm
  Roterande kabelstång på 54 cm med gummistopp på vardera sida är ett bra komplement till din kabelstation. Utmärkt komplement till kabelstation Gummistopp på ändarna Roterande kabelstång Längden är 54 cm Med den här i ditt hemmagym kan du träna en mängd muskelgrupper med både press- och dragövningar utan att stången vrids i dina händer tack vare att den roterande ögglan.
 • Nordic Fighter Tricepshandtag Roterande, U-Form, Multigymtillbehör

  Nordic Fighter Tricepshandtag Roterande, U-Form, Multigymtillbehör
  Roterande U grepphandtag för träning av triceps, varje sida har en gummikula. Specifikationer Vikt: 2,3 kg Bredd: 35 cm Höjd: 6 cm Längd: 6 cm Greppdiameter: 30 mm
 • Finnlo Triceps Grip W-Shaped, Multigymtillbehör

  Finnlo Triceps Grip W-Shaped, Multigymtillbehör
  Tricepshandtag V-format från Finnlo är gjort i förkromat homogent material och kan med ett vridbart fäste hakas ihop med alla Finnlo Multigym. Dessutom är Tricepshandtag V-format ruggat över ett stort område. Detta möjliggör olika grepp och en effektivare tricepsträning.
 • Hemgym Titan Life Homegym 100 kg Power Station

  Hemgym Titan Life Homegym 100 kg Power Station
  TITAN LIFE Homegym 100 kg är ett kompakt och robust multigym som du kan träna hela kroppen med.Multigymmet som passar perfekt till både den som vill komma igång?
 • Master Fitness Multirack X19, Multigym

  Master Fitness Multirack X19, Multigym
  X19 multimaskin ger möjlighet till massor av olika övningsalternativ. Fördelar X19 erbjuder solida diphandtag på varje sida – dessa är möjliga att enkelt plocka bort efter användning. Dessa grepp är mycket stabila och ger möjlighet för flera olika greppalternativ. Justerhandtagen för att dra upp och ner trissorna är enkla att manövrera med ett smidigt enhandsgrepp. Dessutom finns det tydliga markering som visar på vilken höjd man valt att placera draghandtaget. Eftersom multimaskinen X19 har en inbyggd smithstång så tränar man alltid säkert, oavsett om man är ensam under träningen. I den främre överliggaren så finns det chinsgrepp som ger möjlighet till flera olika alternativ på övningar och placeringar av händerna. Maskinen är byggd med dubbla viktmagasin i massiva stålplattor. På baksida
 • Gymstick Pro Pulley Station PS4.0

  Gymstick Pro Pulley Station PS4.0
  Gymstick Pulley Station PS4.0 är ett slätt plattbelastat kabelremssystem, som kan monteras på en vägg för stabilitet. De har dubbla remskivor som kan höjdjusteras för många olika övningar. Idealisk för kabelövningar på hemmagym på grund av dess kompakta storlek och plattladdningsförmåga. Max belastning 110 kg. Kompatibel med både 30 mm och 50 mm viktskivor.
 • Hipstation til Abilica Express

  Hipstation til Abilica Express
  Maximera möjligheterna på ditt multigym! (Abilica Express)
 • Nordic Fighter Multidraghandtag Med Gummi, Multigymtillbehör

  Nordic Fighter Multidraghandtag Med Gummi, Multigymtillbehör
  Ett Multidraghandtag med gummerade ändar som ger dig extra bra grepp under träning. Specifikationer Vikt: 3,5kg Bredd: 39 cm Höjd: 15 cm Längd: 25 cm Greppdiameter: 32 mm
 • Gymstick Cable Pulley System

  Gymstick Cable Pulley System
  Gymstick Cable Pulley System är en enkel men effektiv lösning för motståndskabelträning hemma eller i lätt gymanvändning. Detta system eliminerar behovet av dyra kabelmaskiner hemma, som tar upp massor av utrymme och budget. Systemet är lätt att installera var som helst med den medföljande remskivan och monteringsremmen. Systemet kan anpassas för både: drag- och pushövningar, antingen vertikalt, horisontellt eller i vinkel. Setet innehåller Vertikal platthållare (höjd 33 cm / passar 30+ mm plattor) Kraftig kabel (längd 200 cm / diameter 6 mm) Remskiva av högkvalitativt stål (med 48 cm monteringsrem) 3 karbinhakar i högkvalitativt stål Tricepsrep (längd 70 cm)
 • Master Fitness Cross Cable Tillbehör X17 / X20, Multigymtillbehör

  Master Fitness Cross Cable Tillbehör X17 / X20, Multigymtillbehör
  X17 och X20 functional trainer kan man enkelt bygga om till en cross cable. Den totala bredden efter ombyggnad blir 306 cm. I överliggaren finns det dubbla handtag för chins. Specifikationer Mått: 306 cm
 • Multigym Finnlo Autark 2600

  Multigym Finnlo Autark 2600
  En multifunktionell träningsmaskin av gymkvalitet, för professionell fitness- och styrketräning. Med integrerad Ab & Backtrainer för effektiv och hälsoorienterad träning av buk- och ryggmuskulatur.?
 • Gorilla Sports Enhands Kabelhandtag Kort - 15 cm

  Gorilla Sports Enhands Kabelhandtag Kort - 15 cm
  Enhands kabelhandtag som går att använda till att träna igenom större delen av kroppen i samband med en kabelmaskin. Greppyta: 12,5cm Roterande Helt enkelt ett måste i ditt hemmagym för att få ut maximalt av din dubbla kabelstation.
 • Abilica - Multi 4 ST Multigym

  Abilica - Multi 4 ST Multigym
  En robust och pålitlig träningsmaskin som har ett inbyggt viktmagasin på 90 kg. Maskinen har fyra arbetsstationer för ökad stabilitet och många alternativa träningsövningar, såsom sittande bänkpress,&hellip:
 • Finnlo Autark 2200, Multigym

  Finnlo Autark 2200, Multigym
  Autark 2200 hemmagym från Finnlo erbjuder möjligheter för ambitiösa styrkeidrottare. Förutom butterfly, latsdrag och rodd, finns det i denna maskin dessutom möjlighet till ben-, biceps- och magträning. Tricepsrep, latsstång och öglor med repdrag, som är är rörligt monterade på den laterala dragmodulen på Autark 2200, och tack vare det 160° roterande trissystemet kan man genomföra en omfattande två-armad kabelträning. Din kropp får funktionell träning och ryggraden stabiliseras. Autark 2200 hemmagym har dessutom mycket hög komfort: Den ergonomiska sitsen och ryggstödet är vertikalt justerbara och ger optimal ergonomisk träning. Maskinen har en stabil stålrörsram och kullagerrullar. Viktblock till Autark 2200 hemmagym väger 80kg och är indelade i 16 skivor à 5 kg. Den kan även uppgraderas me
 • Abilica Express - Multigym

  Abilica Express - Multigym
 • Multigym GUMMI - 108kg

  Multigym GUMMI - 108kg
  Multigym GUMMI - 108kgUniversal GUMMI-gymstation med skivstång, hantelset, z-stång, en cable, flyesstation och viktpaket med en total vikt på 108kg.Hemmagympaket med viktskivor tilverkade…
 • Gorilla Sports Kabelmaskin - Väggmontering

  Gorilla Sports Kabelmaskin - Väggmontering
  Kabelstation för väggmontering som möjliggör träning i kabelmaskin från både hög och låg utgångspunkt. En stabil maskin som är enkel att montera och som möjliggör många olika övningar i ett litet utrymme. Maskinens kabel är uppdelad i två delar med en kortare och en längre. Med den kortare tränar du från den övre delen av maskinen, den höga startpositionen, och med den längre ihop med den kortare tränar du från den nedre delen av maskinen, den låga startpositionen. Träning med kabel är också lämplig för nybörjare för att komma igång och aktivera musklerna. Den mjuka rörelsen är även bra i rehabsyfte och du kan lätt justera vikten efter val av övning. Det som som behövs då är viktskivor som har håldiameter på 26-31mm och det hittar du HÄR. Övrig information Anpassad för viktskivor med håldi
 • Gymstick Dual Pulley Station, Multigym

  Gymstick Dual Pulley Station, Multigym
  Gymstick Dual Pulley Station PRO är en multifunktionell kabelstation för semi-kommersiellt bruk. Den har två 16-läges justerbara remskivor med två separata 90 kg viktstaplar. Levereras med ett brett utbud av kabelfästen, vilket ger stora träningsmöjligheter. Stationen har också en multi-grip pull-up bar på toppen och kabelfästehållare inbyggda i ramen. Vikt stack 2 x 90 kg 16-läges justerbara remskivor Justerbart kabelförhållande 1:2 eller 1:4 Stålhölje för viktstapel Fästehållare Multi-grip pull-up bar
 • LivePro Triceps Straight Bar (50 cm), Multigymtillbehör

  LivePro Triceps Straight Bar (50 cm), Multigymtillbehör
  Livepro V Handle har utvecklats för krävande gymanvändning. Den är tillverkad av höggradigt stål, vilket ger detta roddhandtag lång livslängd. Handtaget har också nötningsbeständiga PU-grepp för förbättrat grepp. Längd: 500 mm Material: Stål, PU
 • Adidas Functional Sport Rig

  Adidas Functional Sport Rig
  Två individuella träningsstationer som kan användas tillsammans eller separat. Adidas Sport Rig ger dig möjligheten att styrketräna funktionellt, passar både den erfarna idrottaren samt till den som vill komma igång med sin träning. Olika styrketräningar kan utföras med en större variation än vad som normalt är möjligt i ett vanligt gym. Adidas functional rig har justerbara positioner för träning. Vilket gör att du kan träna igenom hela kroppen. Utrustad med dragstång upptill och roddrag i botten. Så helt klart en maskin som ger en extra dimension i din träning. Funktioner Extremt stark stålkonstruktion Övningarna som visas på maskinerna 17 jutbara höjder Biomekaniska rörelsemönster Dubbel träningsstation Används med 25-28 mm. viktplattor Levereras inkl. handtag, kort träningsstång och vri
 • Thor Fitness Ergo Grips 2, Multigymtillbehör

  Thor Fitness Ergo Grips 2, Multigymtillbehör
  Thor Fitness Ergo Grips är ett gäng revolutionerande handtag för din träning. Ett vanligt problem vid träning är att ditt grepp runt handtagen fallerar men inte med Thors nya Ergo Grips! Nu kan du träna med kortare uppehåll och mycket bättre ergonomi än innan. Ska förvaras hängande. Maxlast 200kg.
 • Motion & Fitness PRO Latsstång Lätt Vinklad, Multigym tillbehör

  Motion & Fitness PRO Latsstång Lätt Vinklad, Multigym tillbehör
  Lastdrag vinklad med gummihandtag.
 • Nordic Fighter Draghandtagsställning, Multigymtillbehör

  Nordic Fighter Draghandtagsställning, Multigymtillbehör
  En robust Draghantagställning för dina draghantag. Med 15 pinnar att hänga upp utrustning på, så har du mer än tillräckligt med plats för dina draghantag. Specifikationer Vikt: 20 kg Bredd: 58 cm Höjd: 134 cm Längd: 27 cm
 • Abilica - Premium PowerTower 2.0

  Abilica - Premium PowerTower 2.0
  Abilica Premium PowerTower 2.0 är en utmärkt träningsapparat som ger dig möjlighet att träna styrka genom att använda din egen kroppsvikt. Med Premium PowerTower 2.0 kan du utföra flera effektiva&hellip:
 • Motion & Fitness PRO Roddhandtag Tjurhorn, Multigym tillbehör

  Motion & Fitness PRO Roddhandtag Tjurhorn, Multigym tillbehör
  Motion&Fitness Roddhandtag tjurhorn.
 • Abilica - Express Multigym

  Abilica - Express Multigym
  Tillsammans med Bodycraft har Abilica skapat en komplett studioserie med styrketräningsapparater, perfekt för företagsmarknaden och kräsna hemmabrukare. Varje apparat har en robust konstruktion och&hellip:

Sätt upp ett bra styrketräningsprogram med övningar

Det är bra att ha ett styrketräningsprogram att följa. Det första du ska fundera på är vilket mål du har med din träning. Det ska styra vilka styrketräningsövningar du ska köra och påverkar såklart valet av multigym att köpa.

Ett bra tips är att fokusera på vissa muskelgrupper i taget. Ena dagen kör du kanske triceps, mage och framsida lår. Nästa dag kan du köra övningar för biceps, rygg och baksida lår. På det sättet kan du få en mer effektiv träning och med gymmet hemma kan du ju faktiskt träna lite varje dag. Du sparar ganska mycket tid på att inte behöva bege dig till någon träningslokal. Kanske blir du också lite mer regelbunden i din träning när du har en egen styrketräningsmaskin hemma.

För att din träning ska bli enklare att följa är vår rekommendation att föra dagbok och sätta upp en träningsplansch bredvid ditt multigym. På den har du ditt schema och kanske bilder på övningarna. Då behöver du inte fundera på vad nästa steg är, utan kan enkelt följa ditt förutbestämda träningsschema i hemmagymmet. Efter någon månad utvärderar du ditt resultat och kanske byter ut vissa övningar.

Att köpa och bygga ett eget hemmagym

Det finns i stora drag två sätt att gå tillväga på när man vill ha sitt eget hemmagym. Antingen köper man del för del och bygger lite olika träningsstationer med olika styrketräningsmaskiner. Det kräver dock ganska mycket yta och de flesta har inte ett stort extrarum som gapar tomt.

Det sparar både tid, pengar och utrymme att köpa ett färdigt hemmagym, en multimaskin att ställa in i sitt träningsrum. Du hittar många förslag på hemgym och gymredskap för hemmet här ovanför - färdiga paket med vilka du kan träna många olika muskelgrupper och bli starkare rent allmänt men också träna specifikt vissa muskler.

Våra bästa tips på bra multigym (hemgym)

En favorit bland multigymmen med vikter är Titan Homegym. En utmanare som är helt utan vikter är Finnlo by Hammer Bio Force. Den bygger på motståndsteknologin TNT. Två kvävefyllda cylindrar på baksidan av hemmagymmet skapar ett motstånd upp till motsvarande 100 kg, men helt ljudlöst!

Just det totala viktmotståndet är ganska vanligt att tillverkarna gjort till sina multigym. Vill du ha som mål att klara det så kan du kolla in våra tips på multigym med 100 kg i vikter.

Ett alternativ till multigym är smithmaskinen. I den kan man träna många olika övningar som med fria vikter fast lite säkrare och på egen hand, utan passning.