Multigym

Om du vill köra styrketräning hemma är ett multigym ett bra alternativ. Multigymmet gör det möjligt att träna många olika muskelgrupper med varierande övningar. Även om många av de här träningsmaskinerna är tänkta att stå på ett större gym är det absolut möjligt att köpa och ha de i sitt hemmagym. Olika maskiner tar olika stor plats så kolla storleken och se att de passar hemma i ditt träningsrum.

Populärt inom multigym

 • Tunturi HG10, Multigym

  Tunturi HG10, Multigym
  Tunturi HG10 är ett kompakt och mångsidigt multigym gym med vilket du tränar smidigt alla muskelgrupper. Latsdrag, kabelrodd, bröstpress och benmaskin erbjuder breda möjligheter till olika övningar.
 • Tunturi Träningsmaskin HG60

  Tunturi Träningsmaskin HG60
  Träningsmaskinen Tunturi HG60 är ett hemmagym med stabil ram och mångsidiga funktioner. Det är enkelt att träna med Tunturi HG60 till och med för nybörjare. Bland de mångsidiga träningsmöjligheterna finns allt du behöver, till och med benpress. På grund av den kompakta storleken passar Tunturi HG60 till och med för något mindre utrymmen. I träningsmaskinen Tunturi HG60 hittar du en 70 kilos viktstapel, vilket motsvarar behovet hos många hemmamotionärer, och en maximal användarvikt på upp till 150 kilo. Beställ direkt den mångsidiga träningsmaskinen Tunturi HG60 för hård användning!
 • Tunturi Träningsmaskin HG20

  Tunturi Träningsmaskin HG20
  Tunturi HG20 är en liten med effektiv träningsmaskin för hemmabruk. Träningsmaskinen Tunturi HG20 passar särskilt väl för underhållsträning för de flesta användare. Tunturi HG20-träningsmaskinens viktstapel på 60 kilo är tillräcklig för lätt hemmabruk och underhåll av muskelmassan. Maximal användarvikt för hemmagymmet är 125 kilo. I Tunturi HG20 har man skalat bort allt onödigt, vilket gör att träningsmaskinen är förmånlig men ändå mångsidig för hemmabruk. Träningsmaskinen är liten till storleken och tar inte mycket plats i rummet. Beställ direkt den förmånliga träningsmaskinen Tunturi HG20 för hemmabruk!
 • Gymstick Multigym, Home Gym 2

  Gymstick Multigym, Home Gym 2
  Träningsmaskinen Gymstick Home Gym 2 är ett multigym som passar även i små utrymmen. Med den mångsidiga träningsmaskinen Home Gym 2 kan du träna musklerna i hela kroppen.

Fler tips på multigym

 • inSPORTline ProfiGym C95 Multigym

  inSPORTline ProfiGym C95 Multigym
  I multigymmet som erbjuder över 100 övningar ingår en mjuk sits, ett ergonomiskt justerbart ryggstöd och handtag med bra grepp. Kablarna av stål gör din träning tyst och smidig.
 • Tunturi Träningsmaskin WT80

  Tunturi Träningsmaskin WT80
  Tunturi Home Gym WT80 är en robust träningsmaskin vars innovativa hävstångsmekanism gör den mycket mångsidig. Hävstångssystemet omfattar två armar som laddas med viktskivor. När viktskivorna används i den främre delen kan du utföra bland annat knäböj samt armhävnings- och roddrörelser. Den bakre delen används för träningsrörelser som utnyttjar hävstångskraften, till exempel latsdrag och sträckmuskelträning. Det unika systemet ger samma känsla som fria vikter men är samtidigt ett säkert motionsredskap, så du kan träna tryggt på högsta nivå även ensam. Tack vare hävstångssystemet kan du även utföra många dragövningar utan kablar som fastnar och slits. Träningsmaskinen Tunturi WT80 använder viktskivor på både 30 mm och 50 mm. Vikter ingår inte i priser, men viktlås levereras med maskinen. Efter användning kan vikterna förvaras smidigt på de två vikthållarna på ramen. Bänkens utmärkta justeringsmöjligheter gör maskinen till hemmamotionärens dröm. Lutningen på sitsen och ryggstödet kan justeras separat, så du hittar enkelt rätt ställning för varje träningsrörelse. Bänken kan dessutom flyttas undan för att göra plats åt till exempel knäböj. Beställ nu det stadiga hemmagymmet Tunturi WT80 och träna precis när du själv vill!  
 • Tunturi Träningsmaskin HG80

  Tunturi Träningsmaskin HG80
  Träningsmaskinen Tunturi HG80 är ett hemmagym med stilig design och en konstruktion som tål hård användning. I Tunturis träningsmaskin HG80 förenas de olika funktionerna i den justerbara snedbänken med effektiv tyngdlyftning i ett paket, utan att glömma de andra typiska egenskaperna i träningsmaskiner. Efter träningen kan du lägga undan Tunturi HG80 för att frigöra golvyta för annan användning. Dragapparaten i träningsmaskinen kan justeras på höjden och möjliggör mycket högkvalitativ träning med dragapparat. Träningsmaskinen HG80 har utformats för att helt ersätta normala vikter och skivstänger, eftersom du kan utföra traditionella tyngdlyftningsrörelser med den utan problem.
 • Body-Solid G1S Multigym

  Body-Solid G1S Multigym
  Body-Solid G1S Home Gym är ett mångsidigt hemmagym för hela kroppen. Enheten kombinerar fem traditionella träningsmaskiner i en med fyrtio olika övningar.
 • Multigym X9, Master

  Multigym X9, Master
  Multigym X9 från Master erbjuder många övningsalternativ där de mest nödvändiga tillbehören ingår.Dubbla stationer med en benpress med dubbel utväxling mot viktpaketet vilket innebär riktigt&hellip:
 • Nordic Fighter Rodhandtag Smalt, Roterande, Multigymtillbehör

  Nordic Fighter Rodhandtag Smalt, Roterande, Multigymtillbehör
  Robust roterande roddhandtag med räfflad gummerad greppyta som ger ett extra bra grepp. Specifikationer Vikt: 2,5 kg Bredd: 16,5 cm Höjd: 10 cm Längd: 15 cm Greppdiameter: 32 mm
 • Inspire by Hammer Multigym M2

  Inspire by Hammer Multigym M2
  Inspire by Hammer by HAMMER Multigym M2 är det perfekta alternativet till att träna på gym - bästa möjliga funktionalitet och exklusiv design. En styrketräningsstation som erbjuder träning?
 • Thor Fitness Ergo Grips 2, Multigymtillbehör

  Thor Fitness Ergo Grips 2, Multigymtillbehör
  Thor Fitness Ergo Grips är ett gäng revolutionerande handtag för din träning. Ett vanligt problem vid träning är att ditt grepp runt handtagen fallerar men inte med Thors nya Ergo Grips! Nu kan du träna med kortare uppehåll och mycket bättre ergonomi än innan. Ska förvaras hängande. Maxlast 200kg.
 • Motion & Fitness PRO Roddhandtag Standard, Multigym tillbehör

  Motion & Fitness PRO Roddhandtag Standard, Multigym tillbehör
  Roddhandtag V-form
 • Cable Power Rack Body Craft Jones Platinum inSPORTline

  Cable Power Rack Body Craft Jones Platinum inSPORTline
  Basen till stationen Jones Platinum erbjuder hög kvalitet. Den solida strukturen i mycket stabilt stål är pulverlackerad med en speciell grå platinafärg. Det skyddar strukturen mot repor och andra mekaniska skador. Med denna stationen kan du träna över 100 olika övningar för att stärka hela kroppen. Andra fördelar är nylonfiberrullar med kullager som väger 67,5 kg på vardera sidan, och den flexibla ståltråden säkerställer smidig och tyst drift. Jones Platinum träningsstation har halkfria grepp, enkel konfiguration, hög stabilitet och sofistikerade detaljer. Tack vare dessa utmärkta egenskaper har det blivit en mycket populär träningsutrustning. Fakta och egenskaper:Professionellt träningsställ - TillbehörLåter dig utföra dussintals övningarRobust ramkonstruktionPulverlackerad FästkrokarHalkfria handtagHög stabilitetEnkla installationsbelastningar33-stegs höjdjusteringRullar av impregnerat glasfiber med kullagerFlexibel ståltråd täckt med nylonDiameter: 10 cmInnerdiameter: 2,5 cmVikt: 2 x 67,5 kg (2x15 med en vikt 4,5)Mått BxLxH 135x59x210 cmKategori S (enligt EN957) - avsedd för alla former av fysisk aktivitet Inkluderar:En lång stång som binder på båda sidorEn nylonrem som binder på båda sidor2 olika handtagEn skumrulle som är fäst vid en viktstångEnbart basen ( bakre delen av produkten ) främre del ingår ej. Se bild, den nedtonade delen ingår ej.
 • BH Fitness GLOBAL GYM, Multigym

  BH Fitness GLOBAL GYM, Multigym
  Full multistation som möjliggör träning av ben, mage och överkropp i ett. Skyddande stålhölje och bekväma överdimensionerade sittplattor gör den lämplig för seriösa och tuffa träningspass. Njut av fördelarna med att ha en helt utrustad träningsmaskin hemma. Maskinen är konstruerad så att du ska kunna utföra en helkroppsträning tack vare benpressen och Dips och mag-stationen. Multigymmet Global Gym är speciellt utformad för att tåla en maximal spänning på 100 kg vilket gör det möjligt att bygga muskler och utmana dig själv.
 • Extra vikter 4 x 5 kg till Autark, Finnlo by Hammer

  Extra vikter 4 x 5 kg till Autark, Finnlo by Hammer
  Extra vikter som passar till Autark 1500, Autark 2200, Autark 2500 och Autark 2600.4 x 5 kg vikter som är lätta att montera och för att öka effektiviteten i din träning för ännu bättre&hellip:
 • Nordic Fighter Dragstång, Vinklad, Multigymtillbehör

  Nordic Fighter Dragstång, Vinklad, Multigymtillbehör
  En vinkad dragstång med gummierade hantag som ger dig ett extra bra grepp. Specifikationer Vikt: 5,1 kg Bredd: 123 cm Höjd: 12 cm Längd: 5 cm Greppdiameter: 32 mm
 • Gorilla Sports Enhands Kabelhandtag Lång - 18 cm

  Gorilla Sports Enhands Kabelhandtag Lång - 18 cm
  Enhands kabelhandtag till kabelstation i den något längre versionen. Populärt tillbehör till kabelstation Greppyta: 12,5cm Roterande Säljes ett och ett Med detta enkla draghantag är det bara fantasin som sätter gränser för vad du vill träna. Draghandtaget säljs ett och ett och har en greppyta på 18 cm.
 • Finnlo Autark 6600, Multigym

  Finnlo Autark 6600, Multigym
  Den multifunktionella träningsmaskinen av gymkvalitet, med "Kraft-Turbo" för professionell fitness- och styrketräning i hemmet. Med integrerad Ab & Backtrainer för effektiv och hälsoorienterad träning av buk- och ryggmuskulatur. Med bensträckar-/benböjarfunktion, separat butterflyenhet och en rullmekanism som är vridbar i 160 grader och justerbar på höjden – för ännu effektivare träning av dina muskler. Med den nya kraftstationen Autark 6600 från FINNLO kan du äntligen träna kroppens alla viktiga muskelgrupper hemma, som i en professionell fitnesstudio. Detta kraftpaket utmärker sig med en separat, justerbar butterflyenhet. Du får tillräcklig rörelsefrihet även vid rodd- och bänkpressträning. Dessutom finns många olika justerbara greppmöjligheter, för bäst
 • Gorilla Sports Tricepsrep - 85cm

  Gorilla Sports Tricepsrep - 85cm
  Med ett tricepsrep till din kabelmaskin kan du träna större delen av överkroppen genom roddövningar för bröstrygg, pullovers som tränar dina lats, drag med vridning för baksida axlar, bicepscurls och pulldowns och viktade magövningar. Helt enkelt ett mycket bra kompliment till ditt gym.
 • 4 station 215, Gymleco

  4 station 215, Gymleco
  Alla övningar är utförbara samtidigt. Steglös inställning av lårdynan i latsdraget. Samma funktion som i de separata draghissarna. Full rörelse för alla kroppslängder.Optimera&hellip:
 • FitNord Lat Pulldown Bar With Handles, Multigymtillbehör

  FitNord Lat Pulldown Bar With Handles, Multigymtillbehör
  Latsdragshandtag med tvärgrepp / spadgrepp är en särskilt mångsidig handtag för latmaskiner (latsdrag, kabelrodd etc.). Handtaget kan användas med ett smalare grepp både med överhands-eller underhandsgrepp. Handtag med tvärgrepp ger en bättre dragkänsla vid ryggmuskelträning än standard latsdragshanstag. Specifikationer Längd på den raka delen: 63 cm Totallängd: 99 cm"
 • Abilica Brett Roddhandtag, Multigymtillbehör

  Abilica Brett Roddhandtag, Multigymtillbehör
  Brett roddhandtag för multigym. Passar till de flesta multigym på marknaden.
 • Gorilla Sports V-Grepp Gummikulor Kabelhandtag

  Gorilla Sports V-Grepp Gummikulor Kabelhandtag
  Roterande V-grepp i högsta kvalitet med gummikulor på vardera ände som klarar att belastas upp till 200 kg. Variera träningen i kabelmaskin Kabelhandtag med v-form Kan belastas med 200 kg Ett mycket bra, roterande, kabelhandtag för att variera träningen av tex biceps och triceps i olika vinklar.
 • Nordic Fighter Biceps-/Tricepshandtag, Rakt, Multigymtillbehör

  Nordic Fighter Biceps-/Tricepshandtag, Rakt, Multigymtillbehör
  Rakt Biceps-/tricepshandtag som är roterande med räfflade handtag.
 • Gorilla Sports Roddhantag & Tricepsrep

  Gorilla Sports Roddhantag & Tricepsrep
  Paket med roddhandtag och ett 68cm långt tricepsrep, två traditionella tillbehör till din kabelmaskin. Träna med fokus på bröstrygg och triceps med detta paket. Roddhandtag Bredd mellan handtagen: 12cm Handtagets diameter: 2,5cm Maximal belastning: 200kg Handtagets längd: 18,5cm Greppyta: 12,5cm Vikt: 2kg Tricepsrep Maximal belastning: 150kg Diameter: 2,8cm Längd: 68cm Vikt: 1kg
 • Gorilla Sports Tricepsstång Roterande Vinklad

  Gorilla Sports Tricepsstång Roterande Vinklad
  Vinklad tricepsstång som gör träningen i kabelmaskin skonsam för handlederna. Tricepsstången kan även användas för att träna biceps och för diverse dragövningar.
 • Abilica Hipstation Till Express, Multigymtillbehör

  Abilica Hipstation Till Express, Multigymtillbehör
  Hip-station till Express.
 • LivePro Ergonomic Handle, Multigymtillbehör

  LivePro Ergonomic Handle, Multigymtillbehör
  Livepro Strap Pro Handles är designade för krävande gymanvändning. De är gjorda av högkvalitativ plast, vilket ger handtagen lång livslängd. Handtagen har även tåliga, strukturerade gummigrepp för förbättrat grepp. Kan användas med gravitationsutrustning och olika vikter. Grepp storlek: 130 mm
 • Concept Line Fotmanchett, Multigymtillbehör

  Concept Line Fotmanchett, Multigymtillbehör
  Fotmanchett i läder med mjuk insida för bästa komfort. Justerbar mellan 30 - 40 cm.
 • Multigym N10

  Multigym N10
  Multigym inSPORTline ProfiGym N10 är en högkvalitativt gym som ger dig mer än 100 olika övningar för hela kroppen. Den robusta stålramen med en profil på 40 x 40 mm är extremt stabil och tål betydande vikt. För att stärka arm- och ryggmusklerna kan du använda den övre uttaget för att stärka dina ben kan du använda bensparken. Du kan också använda det nedre uttaget , så att du kan träna rodd. Anatomiskt ryggstöd. Teknisk beskrivning:Metallram med en profil på 40 x 40 mmAnatomiskt format ryggstödHandtag med 25 mm i diameterStålvajerSäte med justerbar höjdKompletteras med 30 mm viktskivorMått : längd 125 cm x bredd 107 cm x höjd 202 cmMaximal viktbelastning: 65 kgMax användarvikt 100 kgVikt: 36 kgLämplig för hemmabrukViktskivor ingår inte
 • LivePro Tricep V-Bar, Multigymtillbehör

  LivePro Tricep V-Bar, Multigymtillbehör
  Livepro Straight Bar har utvecklats för krävande gymanvändning. Den är gjord av högkvalitativt stål vilket ger stången lång livslängd. Tangon har också nötningsbeständiga PU-grepp för förbättrat grepp. Längd: 35 cm Material: Stål, PU
 • Abilica Express

  Abilica Express
  Abilica Express - Träna upp till 40 olika övningar i detta multigym som har plats för 3 personer samtidigt. Med patenterat pec-dec system ger dig extra variation.
 • Thor Fitness Ergo Grips 5, Multigymtillbehör

  Thor Fitness Ergo Grips 5, Multigymtillbehör
  Thor Fitness Ergo Grips är ett gäng revolutionerande handtag för din träning. Ett vanligt problem vid träning är att ditt grepp runt handtagen fallerar men inte med Thors nya Ergo Grips! Nu kan du träna med kortare uppehåll och mycket bättre ergonomi än innan. Ska förvaras hängande. Maxlast 200kg.
 • Abilica Enhands Draghandtag Pro, Multigymtillbehör

  Abilica Enhands Draghandtag Pro, Multigymtillbehör
  Draghandtag för multigym. Passar till de flesta multigym på marknaden.
 • Multigym X7, Master

  Multigym X7, Master
  Multigym X7 från Master erbjuder många övningsalternativ där de mest nödvändiga tillbehören ingår.Viktpaketet består av hela 90 kg i riktigt järnpaket.Ramen är rejält tilltagen för att det&hellip:
 • Thor Fitness Ergo Grips 3, Multigymtillbehör

  Thor Fitness Ergo Grips 3, Multigymtillbehör
  Thor Fitness Ergo Grips är ett gäng revolutionerande handtag för din träning. Ett vanligt problem vid träning är att ditt grepp runt handtagen fallerar men inte med Thors nya Ergo Grips! Nu kan du träna med kortare uppehåll och mycket bättre ergonomi än innan. Ska förvaras hängande. Maxlast 200kg.
 • Master Fitness Roddhandtag, Multigymtillbehör

  Master Fitness Roddhandtag, Multigymtillbehör
  Tillbehör till multigym/dragapparat.
 • Bio Force Extreme Core

  Bio Force Extreme Core
  Revolution inom styrketräningDetta gym använder TNT-teknologi (Total Nitrocell Technology) som genererar motstånd istället för viktplattor som ofta ger en massa ljud vid träning. Cylindrarna är fyllda med kväve och genererar tyst och perfekt jämnt motstånd genom hela träningspasset. Bio Force Extreme Core är den nya och vidareutvecklade modellen av Bio Force grundmodeller och levereras med nya Pull-up grepp för större variation i din träning.  Var noga med att du köper originalet från Finnlo med kvalitetssäkring. Så här känner du igen originalet. Säkerhetskrok för säker träning och styrning av vajer88-sidor med träningsinstruktioner i nylonmapp2 laminerade träningsdynorFINNNLO-logotyp på baksidanHållare för surfplatta som ger variation och inspiration (Surfplatta ingår inte)Lats-handtag Snabb justering ger effektivare träningJustering av motstånd kan snabbt och enkelt göras utan att du behöver lämna sätet. Motståndet är justerbart upp till 125 kg - 62,5 kg per sida och är ställbart i steg om 1,25 kg. Sätet som kan justeras i 5 olika lägen kan även plockas bort för att använda en träningsbänk eller om du helt enkelt vill stå på platsen och göra övningar.  Uttag för vajer finns i nedre delen på gymmet för att kunna göra flera övningar med drag uppåt. Fakta och egenskaperÖver 100 olika övningar för hela kroppenMotstånd upp till 125 kgMotstånd justerbart i steg om 1,25 kgLöstagbart säteMått LxBxH 135x170x218 cmRekommenderad takhöjd minst 225 cmMax användarvikt 125 kg 
 • Master Fitness X9, Multigym

  Master Fitness X9, Multigym
  Master Multigym X9 är ett multigym anpassat för företagsgym och den kräsne hemanvändaren. Snygg svart design. Dubbla träningsstationer med en klassisk multigymdel samt en benpress med dubbel utväxling mot viktpaketet. Bra ergonomi i handtag, sits och ryggplatta. Viktpaketet är på 90 kg samt helt i järn. Ramkonstruktionen är väl tilltagen för att multigymmet ska kännas riktigt stabilt i alla positioner. Latsdrag Tricepsdrag Sittande rodd Sittande bröstpress med fyra olika alternativ på grepp. Omvänd rodd av bröstpress. Benpress Två armar för funktionell träning, ställbara i höjdled. Sits justerbar i höjdled.
 • Master Fitness Dip Handle XT10/XT14

  Master Fitness Dip Handle XT10/XT14
  Diphandtag för racken XT10 / XT14 / XT 16 med 70 x 70 ram. Mycket tåligt och starkt diphandtag som enkelt placeras på valfri höjd
 • Master Fitness Handtagsset Multigym, Multigymtillbehör

  Master Fitness Handtagsset Multigym, Multigymtillbehör
  Ett komplett set av olika draghandtag som används till ex ett multigym eller dragapparat. Paketet innehåller: Roddgrepp i metall Fot/handledsmanschett Enhandsgrepp Fast tricepshandtag Dragrep
 • Titan LIFE Parallel Grip, Bended, Multigymtillbehör

  Titan LIFE Parallel Grip, Bended, Multigymtillbehör
  Parallelgrepp från TITAN LIFE – 95 cm böjt
 • FitNord Lat Pulldown Handle, Multigymtillbehör

  FitNord Lat Pulldown Handle, Multigymtillbehör
  FitNord latsdragshandtag är en greppstång som är lämplig för latsdrag och liknande övningar. Handtaget är tillverkat av stål och krombelagt. Handtaget har fasade ändar och grov yta för brett och smalt grepp. Handtaget har en längd på 120 cm, vilket möjliggör ett mycket brett grepp om stången.
 • Finnlo 20 kg Additional Weights, Multigymtillbehör

  Finnlo 20 kg Additional Weights, Multigymtillbehör
  4x 5 kg viktskivor för Autark 1500 / Autark 2200 / Autark 2500 / Autark 2600. Med extravikter på 4 x 5kg blir varje övning med AUTARK Multigym effektivare. Med tjugo kilo extravikt får du nya utmaningar och tränar andra muskler för ännu bättre resultat.
 • Tunturi Fitness HG20 Home Gym, Multigym

  Tunturi Fitness HG20 Home Gym, Multigym
  HG20 Hemmagym har alla träningsfunktioner som behövs för ett bra träningspass. Hemmagymmet har en hög remskiva med en böjd stång för övningar som lat pulls, ab crunches eller triceps pushdowns. Använd den låga remskivan med den raka stången för övningar som sittande rodd, biceps curl eller upprätt rodd. Kanske föredrar du att träna med ett speciellt radgrepp, en curl bar, fotledsrem eller tricepsrep? Komplettera hemmagymmet med valfri träningsredskap som säljs separat. Tunturi hemmagym har en bröstpress för att ge dina armar och bröstmuskler en intensiv träning. Du kan använda pressen som en normal bröstpress eller som en horisontell fjärilsbröstpress. Curl pad är också perfekt för överkropps- och armövningar, till exempel i kombination med en remskiva eller
 • NPG T-Line 419 4-Station, Styrkemaskiner - Multi

  NPG T-Line 419 4-Station, Styrkemaskiner - Multi
  T-LINE 4-station för styrketräning: 4 station: Low Row (viktmagasin 145 kg), Lat Pulldown ( viktmagasin 100 kg), Justerbar Remskiva ( viktmagasin 100 kg), Triceps ( viktmagasin 100 kg). säker och effektiv&hellip:
 • Träningsbänk E-Series Multigym

  Träningsbänk E-Series Multigym
  Träningsbänk E-Series MultigymEn träningsmaskin anpassad för viktskivor med håldiameter på 26mm för ditt hemmagym där du enkelt kan träna igenom hela kroppen med fria vikter såväl som i maskinerna/stationerna.Träna…
 • Hemmagym Autark 1500

  Hemmagym Autark 1500
  Hemmagym 1500Det perfekta träningsredskapet som inkluderar bensträcks- och bencurlsfunktion för professionell konditions- och styrketräning hemma.Effektiv styrketräning för alla stora muskelgrupper! Med multifunktionella hemmagymmet Autark 1500 från Finnlo kan du träna alla stora muskelgrupper i kroppen hemma. Utrustad med blockvikter på 80 kg (kan som tillval uppgraderas upp till 100kg) kan man effektivt bygga muskler och utföra avancerad styrketräning. Hemmagym Finnlo Autark 1500 bygger muskler snabbt och effektivt och stärker dessutom eventuella brister i rygg- och benmuskulatur samt definierar hela kroppen. Nytt: i fin svart/antracitMed FINNLO Autark 1500 kan följande mål uppnås:Herrar: Bred muskulös V-CrossKvinnor: Stark ryggHerrar: Starka, definierade axlarKvinnor: Toning axlarnaHerrar: Muskulösa överarmar Kvinnor: Toning armarVältränade muskulösa benKvinnor: Toning benPlatt Sex-Pack och definierade magmusklerPå grund av de många modulerna och olika alternativen som maskinen erbjuder kan du träna varje muskelgrupp mångsidigt. Det breda utbudet av träningsmöjligheter samt den sofistikerade geometrin av hemmagymmet Autark 1500 garanterar en snabb och resultatinriktad muskeluppbyggnad utan kompromisser för att bästa resultat ska uppnås. Vill du ha ditt gym hemma och ändå träna professionellt och effektivt? Oavsett om det gäller att bygga muskler eller definiera din kropp är hemmagymmet Autark 1500 det perfekta alternativet för att träna professionellt och flexiblt när, var och hur du vill. FINNLO hemmagym Autark 1500 – Intensiv WorkoutMånga övningar, intensiv träningFör bröstövningar kan antingen klassisk bänkpress eller butterfly användas. Med bänkpress tränas hela bröstmuskeln och med butterfly tränas speciellt den yttre bröstmusklaturen. På Finnlo Autark 1500 hemmagym finns många olika träningsmöjligheter för en bred V-cross och starka ryggmuskler. Med latsstången kan du stärka både nacke och bröstkorg. Genom en separat kabel för roddövningar och de medföljande fotmanschetterna är benövningar också möjliga. Biceps- och tricepsextensions, eller en kombination av sådana övningar, kan också utföras idealiskt. Finnlo Autark 1500 har dessutom en speciell professionell benträningsmodul. En komplett träning för benmusklerna på studionivå är möjlig: Till skillnad från vanliga hemmagym på marknaden kan man med Autark 1500 träna bencurl mycket effektivt. Inre och yttre lår kan tränas genom användning av de medföljande fotmanschetterna. Sådana övningar är mycket populära bland kvinnor som specifikt vill träna sådana problemområden.Självklart är även mag- eller sexpacksträning och en omfattande axelträning med främre och laterala höjder fullt möjligt med multifunktionella hemmagymmet Autark 1500. Med upp till 80 kg maximal viktbelastning och avancerad utrustning får du valuta för dina pengar. Viktblocket är indelat i 16 segment på 5 kg, som kan justeras snabbt och exakt genom en rörlig tapp. Viktmagasinet är valfritt med extra viktskivor (nr 3835) på 20 kg som kan uppgraderas.Optimal ergonomisk träning med steglös justering av vikterAutarks komfortsäte och ergonomiska ryggstöd kan justeras i flera steg vertikalt. Ryggstödets lutningsvinkel kan även justeras. På så sätt kan du justera sitthöjden för att passa personer av alla olika storlekar. Autark 1500 passar också perfekt för personer över 2 meter. Butterflyarmarna erbjuder många inställningsmöjligheter: De kan justeras internt 5 gånger i en vinkel utåt. Perfekt för olika muskler och utveckling av en bred muskulös bröstmuskulatur.Passande tillbehör: Flera olika handtag som möjliggör en variationsrik träningProfessionella studiohandtag och stavar ingår. Med ergonomiskt utformad latsstång tränar du dina ryggmuskler perfekt, med curlstången bygger du snabbt och effektivt imponerande armmuskler och tricepsrepet används för att bygga och tona de bakre armmusklerna. Antalet olika handtag och träningskombinationer gör att du snabbt kan bygga muskler. Denna sorts träning ger hög muskelstimulering som därmed leder till bra resultat.Stabil, säker konstruktion med perfekt dragteknikÄven när hemmagym Finnlo Autark 1500 är laddad med tunga vikter står den tryggt och stabilt på mark...
 • BH Fitness TT PRO, Multigym

  BH Fitness TT PRO, Multigym
  Full multistation med förstärkt struktur och högpresterande komponenter. TT Pro från BH Fitness erbjuder ett brett utbud av träningsövningar. 7 stödpunkter gör denna multistation till en stabil och säker maskin. Njut av fördelarna med att ha en träningsmaskin hemma. Denna maskin inkluderar flera element inriktade på funktionella sessioner. Tack vare benpressen är det möjligt att utföra ett bekvämt benpass och axel- och bröstpressen möjliggör träning av överkroppen. Speciellt utformad för att tåla mer än 20 timmar av veckoträning. Lämpar sig för semi-professionellt bruk.
 • Master Fitness X7 Benpress, Multigym Tillbehör

  Master Fitness X7 Benpress, Multigym Tillbehör
  Benpress till Master Multigym X7.
 • Extravikter 45 kg till FT1, FT2 och SCS Cage, Finnlo Maximum

  Extravikter 45 kg till FT1, FT2 och SCS Cage, Finnlo Maximum
  45 kg tilläggsviktplattor för styrketräningsstation FT1, FT2 och SCS Cage, Finnlo Maximum. Med extravikterna på 10 x 4.5 kg blir varje övning mer effektiv. 45 kg extra garanterar ytteligare övningsstimulans&hellip:

Sätt upp ett bra styrketräningsprogram med övningar

Det är bra att ha ett styrketräningsprogram att följa. Det första du ska fundera på är vilket mål du har med din träning. Det ska styra vilka styrketräningsövningar du ska köra och påverkar såklart valet av multigym att köpa.

Ett bra tips är att fokusera på vissa muskelgrupper i taget. Ena dagen kör du kanske triceps, mage och framsida lår. Nästa dag kan du köra övningar för biceps, rygg och baksida lår. På det sättet kan du få en mer effektiv träning och med gymmet hemma kan du ju faktiskt träna lite varje dag. Du sparar ganska mycket tid på att inte behöva bege dig till någon träningslokal. Kanske blir du också lite mer regelbunden i din träning när du har en egen styrketräningsmaskin hemma.

För att din träning ska bli enklare att följa är vår rekommendation att föra dagbok och sätta upp en träningsplansch bredvid ditt multigym. På den har du ditt schema och kanske bilder på övningarna. Då behöver du inte fundera på vad nästa steg är, utan kan enkelt följa ditt förutbestämda träningsschema i hemmagymmet. Efter någon månad utvärderar du ditt resultat och kanske byter ut vissa övningar.

Att köpa och bygga ett eget hemmagym

Det finns i stora drag två sätt att gå tillväga på när man vill ha sitt eget hemmagym. Antingen köper man del för del och bygger lite olika träningsstationer med olika styrketräningsmaskiner. Det kräver dock ganska mycket yta och de flesta har inte ett stort extrarum som gapar tomt.

Det sparar både tid, pengar och utrymme att köpa ett färdigt hemmagym, en multimaskin att ställa in i sitt träningsrum. Du hittar många förslag på hemgym och gymredskap för hemmet här ovanför - färdiga paket med vilka du kan träna många olika muskelgrupper och bli starkare rent allmänt men också träna specifikt vissa muskler.

Våra bästa tips på bra multigym (hemgym)

En favorit bland multigymmen med vikter är Titan Homegym 100 kg. En utmanare som är helt utan vikter är Finnlo by Hammer Bio Force. Den bygger på motståndsteknologin TNT. Två kvävefyllda cylindrar på baksidan av hemmagymmet skapar ett motstånd upp till motsvarande 100 kg, men helt ljudlöst!

Ett alternativ till multigym är smithmaskinen. I den kan man träna många olika övningar som med fria vikter fast lite säkrare och på egen hand, utan passning.

ileadilead