Titan LIFE multigym

Att kunna träna och få starkare muskler hemma när som helst är något som många vill. Titan har tagit fram många fina Homegym. Deras storsäljare heter 100 kg Black Line och blev utsedd till bästa budgetval nyligen.

Med ett viktmagasin på 100 kg klarar sig de allra flesta. Du kan bygga och träna styrketräning med många olika övningar.

Homegym Black Line och andra modeller

Här hittar du Titans Homegym med 50 kg och 100 kg samt extra vikter att köpa till. Gymmet levereras med tre olika grepp - fotstropp, kort dragstång och bred dragstång. Du byter snabbt och enkelt övning. Vikterna är omslutna av ett plasthölje, vilket dämpar ljudnivån rejält och gör det lämpligt för styrketräning i hemmamiljö.

Populärt inom Titan LIFE multigym

 • Titan LIFE Homegym 100 kg, Multigym

  Titan LIFE Homegym 100 kg, Multigym
  Titan LIFE Homegym 100 kg är ett multigym som passar perfekt för att träna hela kroppen med hemma. Ett mycket multifunktionellt gym som du kan använda på många sätt. Dela upp träningen och fokusera på olika muskelgrupper olika dagar. Tital LIFE Homegym 100 kg passar perfekt till detta. Multigymmet passar perfekt till både den som vill komma igång med sin träning och den vältränade i och med det väl tilltagna viktmagasinet på 100 kg. Den diskreta och snygga svarta designen gör att multigymmet passar bra in i de flesta hem. På sidan av viktmagasinet finns en översikt med förslag på övningar. Sitsen och ryggstödet har behaglig stoppning och är justerbara med enkla handgrepp. Med Titan LIFE Homegym 100 kg kan du träna mer än 24 olika effektiva övningar. Gymmet är byggt i en kompakt design som
 • Titan Life PRO Multi Grip Chin Up, Chins

  Titan Life PRO Multi Grip Chin Up, Chins
  Perfekt för att använda till många olika rörelser. Ger möjlighet till att utföra olika tekniker – notera att stången är sned i sidorna. Stativet är 131 cm brett, 56 cm djupt och 60 cm högt. Greppdiameter: 30 mm. Max användarvikt: 200 kg. Observera att det är viktigt att redskapet monteras korrekt med rätt väggbeslag. Detta medföljer ej. Först när chin up-baren är korrekt monterad på väggen kan den belastas orderntligt.
 • Titan LIFE Homegym 75 kg II, Multigym

  Titan LIFE Homegym 75 kg II, Multigym
  TITAN LIFE Home Gym 75 KG ll är en multimaskin där du kan träna alla kroppens muskelgrupper hemma. Maskinen är funktionell och ger en mångsidig träning där du kan fokusera på specifika muskelgrupper, oavsett om det är överkropp, ben eller armar. Den är utrustad med fästen för tillbehör av olika grepp på flera punkter. Vilket gör det enkelt att skapa olika variationer i din träning. TITAN LIFE Home Gym 75 KG ll är utrustat med ett 75 kg viktmagasin, där varje viktskiva mäter 38 x 18 x 4 cm. och väger 5 kg.
 • Hemgym Titan Life Homegym 100 kg Power Station

  Hemgym Titan Life Homegym 100 kg Power Station
  TITAN LIFE Homegym 100 kg är ett kompakt och robust multigym som du kan träna hela kroppen med.Multigymmet som passar perfekt till både den som vill komma igång?

Kolla gärna in fler tips på multigym med 100 kg viktmagasin. Det är en bra maxvikt att ha tillgång till för olika styrkeövningar.