Spinningcykel

Att cykla på en spinningcykel är en bra konditionsträning och med rätt cykel kan du göra det hemma, när som helst. I den här guiden hittar du många bra exempel på spinningcyklar med magnetiskt motstånd, många spinningprogram och en del som fått bäst i test.

Populärt inom spinningcykel

 • FitNord Racer 500 Spinningcykel

  FitNord Racer 500 Spinningcykel
  Spinningcykel med kraftig ram och ett svänghjul på 20 kilo som ger en jämn trampkänsla och möjlighet till intensiv träning. Den är utrustad med ett steglöst magnetiskt motstånd som gör att justeringen slår igenom direkt och ger tyst drift. Den maximala användarvikten är 135 kilo. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Racer 200 Spinningcykel

  FitNord Racer 200 Spinningcykel
  Ett bra val för både nybörjare och erfarna cyklister som vill ha en säker och pålitlig spinningcykel för hemmabruk året runt. Den är utrustad med robust ram, nödbroms, transporthjul och ett svänghjul på hela 18 kilo som ger en jämn och behaglig trampkänsla. Den maximala användarvikten är 110 kilo. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Racer 1000 Spinningcykel

  FitNord Racer 1000 Spinningcykel
  En stark spinningcykel med utmaningar för dig som redan är vältränad och värdesätter hög kvalitet och skön körkänsla. Den robusta ramen tål en användarvikt på 150 kilo, medan det magnetiska motståndet är underhållsfritt.
 • FitNord Racer 500i Spinningcykel med LCD-display

  FitNord Racer 500i Spinningcykel med LCD-display
  En stabil och tyst spinningcykel med LCD-skärm och steglöst magnetiskt motstånd. Den har ett svänghjul på 20 kilo, vilket ger jämn och behaglig trampning, och den maximala användarvikten är hela 135 kilo. Nödbroms för ökad säkerhet i din träning, kompatibel med Kinomap och Zwift. Läs mer på sportproffsen.se!

Fler tips på spinningcykel

 • FitNord Racer 100 Spinningcykel

  FitNord Racer 100 Spinningcykel
  Spinningcykel för dig som letar efter en enkel, funktionell och prisvärd spinningcykel för hemmabruk. Med sitt svänghjul på tio kilo och stabila ram lämpar sig spinningcykeln för basträning. Racer 100:s vikt är endast 31 kilo, vilket gör den lätt att flytta runt i rummet och mellan rum. Den maximala användarvikten är 100 kilo. Läs mer på sportproffsen.se!
 • Wahoo KICKR BIKE Spinningcykel

  Wahoo KICKR BIKE Spinningcykel
  Wahoo KICKR Bike är en modern spinningcykel med innovativa funktioner och oslagbar reaktionsförmåga. Med KICKR Bike får du en realistisk cyklingkänsla som om du körde utomhus!
 • Master Fitness S4050, Spinningcykel

  Master Fitness S4050, Spinningcykel
  Master S4050 är en kraftigt uppbyggd spinningcykel som tål långa träningspass. Remdriften gör spinningcykeln tystlåten och direkt i drivningen. Styrstam och sadelrail är 6-kantig vilket gör den smidig att justera samtidigt som den blir mycket stabil. Höjdreglering av sits och styre är helt steglöst, givetvis finns det en skala för att enkelt kunna hitta tillbaka till sin favoritposition. Styret med racerhandtag, erbjuder mängder av olika sittställningar. Vevlager och axlar är väl tilltagna för att tåla regelbunden träning. Bromsfunktionen består av en särskilt konstruerad V-låsning vilket ger en effektiv och samtidigt mjuk bromsfunktion. Förslag tillval: Köp till gel sätesöverdrag så får du en bekvämare sadel. Klicka här för att se sätesöverdraget. Med ett golvskydd under spinningcykeln sk
 • MAXXUS SpeedBike SX 3 - Zwift, Spinningcykel

  MAXXUS SpeedBike SX 3 - Zwift, Spinningcykel
  Speedbike SX 3 är en kvalitativ motionscykel och gör sig väldigt bra för cardio, rehab och konditionsträning. Motionscykeln klarar av en maximal belastning på 150 kg och ger dig möjlighet att ställa in både styre och sadel i lodrät såväl som horisontell position. Utöver nödvändiga inställningar av höjd på styre och sadel har cykeln hjul i fram som gör den enkel att flytta på när du behöver. Spinningcykeln ger dig även möjligheten att koppla upp dig via Bluetooth mot Zwift APP för enbåde rolig och utmanande träning på din motionscykel. Vet du inte vad det är rekommenderar vi dig att googla Zwift Cykel för att läsa mer. Skärmen är dessutom utrustad med hållare för läsplatta och smartphone så du på ett bra sätt kan ha en skärm att titta på. Träningsprogram Två lediga minnesplatser Tio förinst
 • Spinningcykel Finnlo Maximum Speedbike PRO

  Spinningcykel Finnlo Maximum Speedbike PRO
  Finnlo Speedbike PRO är riktigt välutrustad spinningcykel.Cykeln har bockstyre och integrerad båge vilket ger många greppmöjligheter och chans till ändrad sittställning under träniningen. Den?
 • Schwinn IC7 INDOOR BIKE, Spinningcykel

  Schwinn IC7 INDOOR BIKE, Spinningcykel
  Schwinn IC7 inomhuscykel är designad för hemmabruk, har en robust ram, många justeringsmöjligheter och träningsövervakning. IC7 inomhuscykel har ett 18 kg svänghjul och steglös justering av motstånd med friktionsmotstånd. Utmärkt känsla, optimal körposition och ett oändligt antal motstånd ger en bra plattform för högintensivträning. Det ergonomiska styret är justerbart i höjd och avstånd. Sadeln i tävlingsstil är justerbar i höjd- och distansriktning. Cykeln är också utrustad med kombinationspedaler med SPD-lås på ena sidan och normala remmar på skon på den andra. Från den klara och ljusa LCD-skärmen kan du avläsa information som är viktig för din träning, till exempel träningstid, hastighet, distans, kalorier, varvtal och hjärtfrekvens. Mångsidiga träningsprogram gör träningen mer motiver
 • Sole - SB700 Indoor Bike

  Sole - SB700 Indoor Bike
  Sole SB700 är en prisvärd cykel som passar både inomhus- och utomhuscyklister och tar dem till nästa nivå av träning. Genom att kombinera behoven hos båda typerna av användare har Sole designat&hellip:
 • Titan LIFE Indoor Bike S72 Magnetic, Spinningcykel

  Titan LIFE Indoor Bike S72 Magnetic, Spinningcykel
  TITAN LIFE Indoor Bike S72 Har ett magnetiskt motståndssystem, som mer eller mindre ger en en friktionsfri känsla när du tränar. Det absolut bästa motståndssystemet när du måste köra lång pass. Justerbart styr och racing sadel och sportpedaler gör träning till en bra upplevelse. Inbyggd pulsmätare på displayen ger de bästa förutsättningarna för att kunna träna effektivt och ständigt informeras om intensiteten. Den styva setupen i cykelramen ger dig en direkt kraftöverföring till pedalerna vilket ger en riktigt bra känsla i din träning. Displayen visar den viktiga informationen som behövs vid träning, bl.a. tid, distans, hastighet, kalorier, puls, kadens och scan. Med elektromagnetiskt motstånd på din spinningcykel får du en mer följsam känsla när du tränar. Här är det inte tyngden på själv
 • S4020 - Master Fitness

  S4020 - Master Fitness
 • Abilica WinRacer

  Abilica WinRacer
  Fakta och egenskaperDisplay som visar tid, distans, hastighet, varv per minut och kaloriförbrukningSvänghjul på 22 kg för jämn gångLevereras med kombipedalerSäte justerbart vertikalt och horisontelltStyre justerbart vertikalt och horisontelltSteglöst motstånd med bromsklossarMax användarvikt 150 kgMått LxBxH 132x54x121 cmVikt 61 kg  
 • Speedbike Pro

  Speedbike Pro
  Ta dig till nya träningsmål på Finnlo Speedbike Pro med perfekt ergonomi:Förbättrar konditionenGer starkare och fastare benMinskar fettdepåernaSänker blodtrycket och vilopulsenFinnlo Speedbike PRO – maximal körglädje hemmaTräningen på Finnlo Speedbike Pro ger snabba resultat tack vare cykelns ergonomiska konstruktion och användarvänliga funktioner. Styrets specifika design och den bekväma sadeln ”Selle Royal” ger högsta träningskomfort även under längre pass. Styret kan ställas in i 13 lägen horisontellt och 14 lägen vertikalt. I kombination med en flexibel sadelkonstruktion (13 lägen horisontellt, 23 lägen vertikalt) ger det mycket hög komfort under cyklingen. Precis som professionella träningscyklar har Finnlo Pro ett fast nav och ett svänghjul på 25 kg.Träningsdator och pulsmätningUnder träningen kan du övervaka din puls med en integrerad pulsmätare för bröstband (bröstband ingår ej i leveransen) Hjärtfrekvensen kan du använda för pulsstyrd träning. Puls och andra träningsdata visas på en överskådlig LCD-skärm. Detta kan du se: Tid, distans, kadens, hastighet, puls. Dessutom sparas dina 20 senaste träningspass automatiskt.Modernt drivsystem och robust konstruktionSpeedbike Pro har en tystgående och underhållsfri remdrivning. Vevpartiet med två kullager har förstärkts ytterligare för att klara hög belastning under lång tid. Dessutom har pedalsystemet en härdad inneraxel samt SPD-system. Bromsar, drivsystem och svänghjulsnav skyddas mot fukt av ett praktiskt svettskydd. Hela träningscykeln är stabil och stadig. Fakta och egenskaperLCD skärm som håller dig uppdaterad med all nödvändig träningsdata genom hela passetSvänghjul på 25 kgRemdrivenSteglöst motstånd, manuellt justerbartFastnavLevereras med SPD-pedalerGymkvalitetMottagare för pulsbälte, köp till pulsbälteTransporthjul för att enkelt kunna flyttasMått 130x55x124 cmVikt 68 kg
 • Abilica - WinRacer Indoor Bike

  Abilica - WinRacer Indoor Bike
  Abilica WinRacer är den ultimata spinningcykeln för dig som vill ha en kraftfull cykel för träning inomhus. Med dess inbyggda dator kan du enkelt övervaka hastighet, tid, hjärtfrekvens, avstånd,&hellip:
 • Gymstick Wireless Computer For Ftr Indoor Racer, Spinningcykel

  Gymstick Wireless Computer For Ftr Indoor Racer, Spinningcykel
  Denna mätare är kompatibel med alla FTR Indoor Racer-modeller. TIPS! Pro FTR Indoor Racer kommer utan mätare, så om din Pro-modell behöver dator är denna mätare utmärkt för dig.
 • Titan LIFE Nero S200 Spinnbike, Spinningcykel

  Titan LIFE Nero S200 Spinnbike, Spinningcykel
  TITAN LIFE NERO B600 är den perfekta träningscykeln för dig som vill ha en kraftfull och mångsidig träningsupplevelse. Med ett 13 kg svänghjul och manuell steglös motståndsjustering kan du enkelt anpassa intensiteten i dina träningspass för att nå dina mål. Funktioner Flaskhållare: Håll dig hydrerad under hela träningspasset. Manuell spänning och filtermotstånd: Justera motståndet exakt efter dina behov. LCD-display: Håll koll på kaloriförbränning, distans, hastighet, tid och puls. Inga program: Full kontroll över din träning utan förinställda program. Handpuls: Övervaka din puls direkt från handtagen. Steglöst motstånd: Finjustera intensiteten för en smidig och utmanande träning. Max. användarvikt: 125 kg Justerbart styre (vertikalt): Anpassa styrets höjd för optimal komfort. 3-delat vevp
 • SpeedBike CRT

  SpeedBike CRT
  Produktinformation Kraftfull spinningcykel som passar utmärkt för konditionsträning på lilla gymmet, företaget eller hemmet.   SPD-Click-Systemet gör att avancerade användare kan träna med professionella cykelskor. På samma sätt är det dubbla systemet även lämplig för vanliga träningsskor. Den robusta ramen och 25 kg svänghjul säkerställer maximal komfort och maximal mjukhet. Motståndet justeras steglöst via en ratt. Speedbike CRT drivs av ett ljud- och underhållsfritt bälte. Den bekväma sadeln och styret har många inställningsmöjligheter, och du kan ställa om dem extremt enkelt och snabbt. Precisionskullager, vattenflaska och praktiska transporthjul gör denna cykel till något alldeles speciellt.  Fakta och egenskaperDisplay som visar viktig träningsdata som tid, distans, hastighet, trampfrekvens samt pulsSvänghjul på hela 25 kg ger jämn gångSteglöst justerbart motståndMöjlighet till mycket högt motståndLevereras med SPD pedaler (kan även användas med vanliga skor)RemdrivenFrihjulMottagare för trådlöst pulsbälteTransporthjul för att enkelt kunna flyttasVattenflaska med hållareMax användarvikt 150 kgMått LxBxH 132x51x120 cmVikt ca 63 kg 
 • Abilica - Racer 2.1 Indoor Bike

  Abilica - Racer 2.1 Indoor Bike
  Abilica Racer 2.1 är en spinningcykel med en racerpräglad design och fartfyllt utseende som ger dig inspiration att ge allt under dina träningspass. Med en fastnav, 22 kg svänghjul, 3-delad krank&hellip:
 • Spinningcykel Master S4050

  Spinningcykel Master S4050
  ProduktinformationStyret har många olika variationer på greppet så du kan variera ställningen genom hela träningspasset. Broms som ger långvarigt och rejält motstånd. Fakta och egenskaperKraftig bromsSteglös justering av motståndetSadel justerbar i höjd och längdStyret justerbart i höjdStyret ger bra variation i greppetGänga för pedalen 9/16 Om man önskar skaffa SPD pedalerNödbromsSvänghjul på 21 kgMått: 125x57x110 cmVikt 75 kgMax användarvikt 135 kg    
 • Spinningcykel VeloCore 22i - Bowflex

  Spinningcykel VeloCore 22i - Bowflex
 • SpeedBike Spinningcykel SX 3 - Zwift

  SpeedBike Spinningcykel SX 3 - Zwift
  SpeedBike Spinningcykel SX 3 - ZwiftSpeedbike SX 3 är en kvalitativ motionscykel och gör sig väldigt bra för cardio, rehab och konditionsträning.Motionscykeln klarar av en maximal…
 • Titan LIFE Trainer S11, Spinningcykel

  Titan LIFE Trainer S11, Spinningcykel
  Titan Life S11 Indoor Bike kan rekommenderas för den krävande motionisten. Med det 13 kg tunga svänghjulet bjuder cykeln på en lätt och glidande träningsupplevelse. Datorn visar viktig träningsinfo som tid, hastighet, distans, kaloriförbränning samt har en scan-funktion. Styr och sadel kan justeras horisontellt och vertikalt. Dessutom har styret flera greppositioner. Indoor S'11 är utrustad med en komfortabel sportsadel med långa turer i åtanke. Pedalerna är utrustade med hållare för snabb och säker fastsättning av inomhusskor.
 • Finnlo Speed Bike CRT, Spinningcykel

  Finnlo Speed Bike CRT, Spinningcykel
  Finnlo Träningscykel Speedbike CRT är den perfekta partnern för kraftfull och dynamisk uthållighetsträning hemma. Den robusta ramen och 25 kg tröghet säkerställer maximal träningskomfort och maximal mjukhet. Lasten ändras steglöst via en vridknapp. Den lilla datorn med LCD-display informerar om alla viktiga träningsdata såsom puls, frekvens och avstånd och har en integrerad pulsmottagare för bröstbälte. Alternativt kan pulsen mätas via ett öronklipp. SPD-Click-Systemet gör att avancerade användare kan träna med professionella cykel racing skor. På samma sätt är det dubbla systemet även lämplig för vanliga träningsskor. Speedbike CRT drivs av ett ljud- och underhållsfritt bälte. Den bekväma Selle Kung sadeln och styret har många inställningsmöjligheter, och du kan ställa om dem extremt enke
 • Hammer Sport Upright Fit, Spinningcykel tillbehör

  Hammer Sport Upright Fit, Spinningcykel tillbehör
  Lämplig för Cardio Motion (art.nr ha4855) Konditionsträning som är lätt för nacken Förbättrad hållning Höjdjustering för olika kroppsstorlekar och armlängder Upprätt och aktiv nackvänlig konditionsträning hemma! Hejdå mobiltelefon hals! Med HAMMER Upright-Fit sadelhandtag rätar du upp överkroppen och tar en stund sitter på din Cardio Motion BT ergometer en behagligt rak och sund hållning. I många aktiviteter som vi utför i timmar varje dag, vi lutar vår överkropp framåt och axlar och nacke rör sig mot Bröst. Oavsett om du kör bil, tittar på mobiltelefonen eller den ofta ohälsosamma hållningen vid skrivbordet - musklerna förkortas, spänns och värker. Sadelgreppet med upprätt passform för upprätt hållning förhindrar utvecklingen av en böjd position och dess associerade Möda. Personlig tränar
 • Stages SC1 Indoor Cycle

  Stages SC1 Indoor Cycle
  Konstruerad med värde och hållbarhet i åtanke, SC1 stöds av pålitlig Stages-kvalitet och innovativa funktioner med lågt underhåll. Med samma premium passform och känsla som SC3 är SC1 den mest hållbara, pålitliga bascykeln på marknaden. Specifikationer: Tillverkare: Stages Cycling Vikt: 114 lbs (51,5 kg) Mått: 20,1 B x 39 L (51 cm B x 99 cm L) Drivsystem: CarbonGlyde med Gates® Carbon Drive™ kolfiberrem Rammaterial: Krommolystål, dornformat stål, TIG-svets Svänghjulsvikt: Hög tröghet, gjutjärnsperimetervikt Power: Möjlighet att lägga till Stages Effektmätare Q-Factor: 169 mm Användarhöjdintervall: 4'10 (147 cm) till 6'10 (208 cm) Max användarvikt: 350 lbs (158 kg) Ramgaranti: 10 år Garanti Drivrem: 10 år Cykelkomponentgaranti: 3 år
 • Hammer Sport Speedbike CRS3, Spinningcykel

  Hammer Sport Speedbike CRS3, Spinningcykel
  Effektiv konditionsträning hemma med din träningscykel CRS3 Vill du ta din konditionsträning hemma till en ny nivå och slippa gå till gymmet? Då är den kompakta och stabila FINNLO Speedbike CRS3 det rätta valet. Maximal belastning är hela 150 kg, och LCD-skärmen inspirerar dig till nya mål för din konditionsträning inom hemmets fyra väggar. Nu finns det inga ursäkter! Med din träningscykel kan du träna hemma som på en racercykel eller mountainbike, oberoende av väder och årstid. FINNLO Speedbike CRS3 tar din konditionsträning till en ny nivå Det 22 kg tunga svänghjulet driver dig till utmanande konditionspass och skapar en genuin gymkänsla hemma. Inomhuscykling är perfekt för viktminskning och används för kaloriförbränning på alla gym. Med en träningscykel hemma kan du bränna kalorier, kon
 • Abilica WinRacer, Spinningcykel

  Abilica WinRacer, Spinningcykel
  Abilica WinRacer ger dig en bra spinningkänsla med bra motstånd och med en praktisk dator som ger dig träningsdata under tiden. Med en längd på 132 cm och en bredd på 54 cm är cykeln relativt kompakt och kan passa in i de flesta träningsrum. En cykeldator följer med cykeln, vilket ger användaren möjlighet att spåra och övervaka sin träning, inklusive tid, distans och hastighet. Svinghjulet på 22 kg ger en jämn och effektiv träning, och driftsystemet använder remdrift för att ge en mer tyst och underhållsfri träning. Pedalerna är kombipedaler som gör det möjligt för användaren att välja mellan att använda vanliga träningskor eller specialiserade cykelskor. Cykeln har också horisontell och vertikal justering av både styret och sadeln, så att användaren kan hitta den mest bekväma positionen f
 • Matrix Indoor Cycle CXC

  Matrix Indoor Cycle CXC
  Matrix CXC Training Cycle är en Indoor bike framförallt till gruppträning men den fungerar även utmärkt som spinningcykel i träningsrummet på företaget eller i bostadsrättsföreningen. Sadel?
 • XLC Sadelöverdrag Spinning, Cykelsadel

  XLC Sadelöverdrag Spinning, Cykelsadel
  Sadelöverdrag för mer komfortabel spinningträning.
 • Gorilla Sports Indoor Racer, Spinningcykel

  Gorilla Sports Indoor Racer, Spinningcykel
  En spnningsckel som med en längd på 108 cm och en bredd på 48 cm kräver lite utrymme och med sina två små transporthjul också är lätt att rulla bort när du har tränat klart. Konditionscykel 108 cm hög Dator med display Pedaler av plast Tänk att kunna träna inomhus med din egen spinningcykel med dator som mäter tid, avstånd, puls, hastighet och kaloriförbrukning är svårslaget. Den vadderade sadeln kan justeras både lodrätt och vertikalt likväl som styret. På styret finns dessutom bromshandtag som nödstoppsfunktion. Träna din uthållighet, förbränn kalorier, värm upp inför, värm ner efteråt inom dina egna fyra väggar, när helst du vill.
 • Core spinningcykel 1300

  Core spinningcykel 1300
  Core spinningcykel 1300 Letar du efter en spinningcykel i god kvalitet? Vanliga motionscyklar passar kanske inte alla på grund av att sittpositionen är väldigt upprätt. Detta ger kanske inte den erfarna cyklisten den önskade känslan av att trampa hårt. Motionscyklar väger oftast mindre så det är vanligt att de skramlar eller rör på sig lättare. Nu finns en lösning på dessa problem! Core spinningcykel 1300! Spinningcykeln möjliggör träning på samma nivå som i gymmet till exempel i ditt egna vardagsrum. Cykelns säte kan enkelt justeras till din optimala höjd så att du får ut det mesta av din träning. Träna när som helst: Nu kan du träna på samma nivå som i gymmet i ditt egna vardagsrum, oavsett väder. Kompakt och robust: Core spinningcykel 1300 tar inte mycket plats, men har ändå en mycket god kvalitet. Det motståndskraftiga hjulet som väger upp till 13 kg garanterar att cykeln inte sviktar under de hårdaste trampningarna Breda justeringsmöjligheter: Möjlighet att ställa in motståndet - allt från lätt uppvärmning till tuffa motstånd som motsvarar att cykla i uppförsbackar. Pedalpositionen är också justerbar. Dessutom garanterar de många inställningsmöjligheterna för stången och bänken en optimal träningsposition! Mångsidig elektronisk mätare: Från cykelns elektroniska mätare kan du följa med tid, distans, hastighet samt förbrukade kalorier. Bra tillbehör: Tillbehören till den här produkten inkluderar en vattenflaska, en hållare för vattenflaska och en telefonhållare. Vad väntar du på, beställ en spinningcykel av högsta kvalitet nu och ta ditt hemmagym till nästa nivå. Vi erbjuder nu gratis och snabb leverans av motionscyklar! Spinningcykel eller motionscykel? Den största skillnaden mellan en spinningcykel och en motionscykel är sittpositionen: på en spinningcykel är handtagen lägre och placerade längre fram vilket gör sittpositionen lägre och mer tävlingsliknande. Spinningcyklar är också ofta styvare och lättare att hantera än motionscyklar. En spinningcykel är ett bra val om du vill ha en så autentisk cykelupplevelse som möjligt. Funktioner Mätning: tid, distans, hastighet, förbrukade kalorier Steglös motståndsjustering Broms 13 kg motståndshjul Justerbar sits och stång Viktgräns 120 kgRekommenderad längd på användaren: 150-190 cm Höjd: 1150 mm Längd: 1005 mm Bredd: 495 mm Vikt: 30.65kg Inkluderar hållare för telefon och vattenflaska En vattenflaska medföljer Paketets mått och vikt: Längd: 1010 mm Bredd: 820 mm Höjd: 245 mm Vikt: 33,5 kg  Notera. I motsats till produktbilden är styret och bänkens vertikala stänger svarta.
 • Spinningcykel Osaka - BH Fitness

  Spinningcykel Osaka - BH Fitness
 • Spinningcykel Speed Racer S

  Spinningcykel Speed Racer S
     Extra tålig studioteknik och höghastighetsutrustning Med ett svänghjul på 20 kg får du en jämn gång i de allra högsta hastigheterna.  Oavsett viktminskning, träning eller förberedelser inför nästa cykellopp eller nästa triathlon så är Speed ​​Racer S är din absoluta bästa träningspartner. Den kompatibla fitnessappen Iconsole eller Bitgym ger dig den mest moderna träningsmotivationen och underhållningen.   Motståndsjustering för snabba byten En 8-stegs snabb nätkrets säkerställer att önskat motstånd kan ändras snabbt och flexibelt. Till skillnad från den enkla rotationsjusteringen är spärrkretsen för Speed ​​Racer S särskilt bekväm och enkel. Du kan träna på exakta motståndsnivåer och förbättra dig från träning till träning med en annan motståndsnivå. En nödstoppspak ger maximal säkerhet genom att snabbt stoppa svänghjulet.     Låt inte svetten stoppa dig Speed ​​Racer har mjuk vaddering på armstöden som skyddar dig mot tryckpunkter. Hela styret med flera lägen har en mycket trevlig och svettavvisande yta som fortfarande känns bra även efter långa och intensiva träningspass. Du kan enkelt torka av styrytan med en fuktig trasa efter träning.     Toppmodern multimediaunderhållning  Njut av den senaste multimediaunderhållningen och den mycket professionella träningsmotivationen! Förutom filmer på YouTube eller  ditt eget musikbibliotek kan du använda din smartphone eller surfplatta för att integrera träningsappar med en live-ruttupplevelse i dina intensiva träningspass. På så sätt tränar du mer realistiskt och håller dig motiverad på lång sikt. Kinomap APP erbjuder en särskilt realistisk liveupplevelse. Anslut bara din surfplatta eller smartphone till träningsdatorn via Bluetooth och förvara den säkert i surfplattahållaren!     Maximala inställningsalternativ   Ergonomin i Speed ​​Racer S är utformad så att både personer mellan  1,55 - 2 meter kan träna bekvämt. Styret på Indoor Cycle Speed ​​Racer S är vertikalt 12 cm justerbart i fyra steg. Ergo-sadeln är justerbar i lutning och höjd (20 cm i 10 steg) samt horisontellt (10 cm steglös) med en snabbjusteringsknapp. Sportsstyret på Speed ​​Racer S har också olika grepppositioner för långa och korta armar.      Fakta och egenskaper:  LCD-SkärmHållare för surfplatta8 motståndsnivåer20 kg svänghjul ger jämn gångMagnetiskt motstånd garanterar en tyst gång Kompatibel med pulsbandSadel justerbart horisontellt och vertikalt så du sitter bra Sadel och styre med justerbar lutningFötterna kan justeras om golv etc inte är plantTransporthjul fram för att enkelt kunna flyttasMax användarvikt 130 kgAvstånd mellan pedaler ca 17 cmVikt 55 kgMått LxBxH 160 x 62 x 110 cm   
 • Stages SC2 Indoor Cycle

  Stages SC2 Indoor Cycle
  Designad för världens mest populära cykelklasser, SC2 är cykeln för alla som vill dra fördel av den smidigaste åkturen samtidigt som den enkelt möjliggör HIIT-träning. Det senaste styrets design tillgodoser alla handpositioner bekvämt, och nästa generations SprintShift gör växling mellan intervaller snabbt och enkelt. Dess premiumfunktioner och låga underhållsbehov gör SC2 till den perfekta lösningen för de mest engagerade cyklisterna. Specifikationer: Tillverkare: Stages Cycling Vikt: 96 lbs (43 kg) Mått: 24,5 B x 43,5 L (62,23 cm B x 110,49 cm L) Drivsystem: CarbonGlyde med Gates® Carbon Drive™ kolfiberrem Rammaterial: 6061T-6 aluminiumlegering, avancerad hydro- och luftformad slang, TIG-svets Svänghjulsvikt: Hög tröghet, gjutjärnsperimetervikt Power: Möjlighet att lägga till Stages Effe
 • SpeedBike Spinningcykel Pro S200 - Zwift

  SpeedBike Spinningcykel Pro S200 - Zwift
  SpeedBike Spinningcykel Pro S200 - ZwiftMed denna speedbike får du en mycket kvalitativ motionscykel för att förbättra din uthållighet. Den moderna inomhuscykeln kännetecknas bland annat av…
 • vidaXL Spinningcykel med pulsmätare vit och röd

  vidaXL Spinningcykel med pulsmätare vit och röd
  Denna kompakta och robusta spinningcykel är perfekt för att träna hemma. Den har en justerbar sadel, kontroller med flera motståndsnivåer och en mängd olika datorfunktioner för att säkerställa effektiv träning. LCD-skärmen kommer att ge all relevant information inklusive tid, hastighet, avstånd, kaloriförbrukning, kilometer- och pulsräknare. Både sadeln och styret är justerbara så du kan hitta den mest bekväma träningspositionen. Motionscykeln är utrustad med en lättillgänglig flaskhållare på ramen, så att du kan hålla din vätskebalans under träningspasset och den har halkfria pedaler med pedalband. Spinningcykeln drivs av en gummirem som gör din träning jämnare och tystare. Färg: Vit och röd Material: Stålram + stål- och plasthjul Mått: 97 x 46 x 108 cm (L x B x H) Hjulvikt: 15 kg Maximal
 • Spinningcykel Airin Svart-Silver

  Spinningcykel Airin Svart-Silver
  Airin är en robust spinningcykel med tyst remdrift. Den stora fördelen är det tunga svänghjulet på 20 kg och ratten som du enkelt justerar motståndet med. Bygg kondition och starka ben! Bränn fett... Bromssystem och stabilitetEn stor fördel med Airin är det magnetiska bromssystemet. Fördelen med ett magnetiskt bromssystem är den nästintill ljudlösa gången och att det är underhållsfritt. Inga utslitna bromsklossar som ska bytas med framtida kostnader. Den kraftiga ramen gör att cykeln klarar användare på upp till hela 150 kg.     Justering av säte och styreFör att du ska sitta så bra som möjligt kan styret justeras upp/ner ner samt fram/bak. På samma sätt kan du även justera sätet. Sätet är ergonomiskt utformat och styret har en mängd variationer i greppet.   Enkel att flytta efter passetTransporthjulen fram gör att du enkelt kan flytta cykeln, du lyfter den i bakdelen (den lätta sidan) och rullar runt den likt en skottkärra. Det finns även en fiffig höjdjustering av varje fot så att cykeln står jämt och stadigt.   Dubbelsidiga pedalerHär kan du välja att använda spinningskor med SPD fäste på ena sidan eller vanliga skor på andra sidan.  DetaljrikCykeln är utrustad med hållare för mobiltelefon samt för din vattenflaska. Håll dig uppdaterad via din smartphone, titta på en film eller spela musik. Drick vatten vilket är viktigt genom ett svettigt spinningpass.     Fakta och egenskaper Svänghjul på hela 20 kg för jämn gångMagnetiskt motstånd - underhållsfritt och tystRemdrift för tyst gångFastnavNödbromsStyre justeras vertikalt och horisontelltSäte justeras vertikalt och horisontelltErgonomiskt säteHållare för smartphoneHållare för vattenflaska Transporthjul för att enkelt kunna flyttasMått 127x60x136 vmMax användare 190 cmVikt 61 kg 
 • Master Fitness Flaskhållare

  Master Fitness Flaskhållare
  Högkvalitativt ställ för vattenflaskor. Fäst var du vill på ramen med hjälp av kardborreband och halkfri yta.
 • Spinningcykel Hammer Speed Race S

  Spinningcykel Hammer Speed Race S
  Hammer Speed Race S är en stabil spinningcykel med magnetmotstånd.20 kg tungt svänghjul ger en jämn och fin "gång". Förutom de 10 inbyggda träningsprogrammen (+ 4 pulsbaserade?
 • Gorilla Sports F50x100m Spinningcykel

  Gorilla Sports F50x100m Spinningcykel
  Denna spinningcykel är tyst, klarar av en användarvikt upp till 150 kg och har justerbar sadel och styre både vertikalt och horisontalt för att passa dina behov. Sadel Sadel justerbar horisontellt: 1-9cm Sadel höjd: 87-113,5cm Sadel: 11 positioner Styre Styre justerbar höjd: 123,5-134,5cm(11cm) Styret justerbar horisontellt: 1-9cm Styre justerbar: 5 olika positioner Övrig information Pedaler tillverkad i metall Längd pedalarmar: 17cm Drivrem: Kedja, 3,25:1 Vevlager: F50*100
 • Gorilla Sports SpeedBike Pro S200 - Zwift, Spinningcykel

  Gorilla Sports SpeedBike Pro S200 - Zwift, Spinningcykel
  Med denna speedbike får du en mycket kvalitativ motionscykel för att förbättra din uthållighet. Den moderna inomhuscykeln kännetecknas bland annat av en maximal lastkapacitet på 150 kg och erbjuder dig en hög grad av möjligheter att ställa in cykeln efter hur du vill ha den. Remdrift och magnetoresistance-system Avstånd säte och styre på 58-85 cm Går endast att använda med iOS Sitthöjden från golv är 88-106 cm Maximal belastning på 150 kg Höjden på styret är 97-110cm Spinningcykeln erbjuder även andra tillbehör som tex hållare för läsplatta(tablet) samt möjligheten att koppla upp dig via Bluetooth mot appen Zwift för en något mer utmanande och tom realistisk cykelträning. Vet du inte vad det är ber vi dig googla Zwift Cykel för att läsa mer. Utöver nödvändiga inställningar av höjd på styre
 • Master Fitness S4030 Bromskloss, Reservdel

  Master Fitness S4030 Bromskloss, Reservdel
 • Speedbike CRS3

  Speedbike CRS3
  FINNLO by HAMMER Träningscykel Speedbike CRS3Effektiv konditionsträning hemma med din träningscykel CRS3Vill du ta din konditionsträning hemma till en ny nivå och slippa gå till gymmet? Då är den kompakta och stabila FINNLO Speedbike CRS3 det rätta valet. Maximal belastning är hela 150 kg, och LCD-skärmen inspirerar dig till nya mål för din konditionsträning inom hemmets fyra väggar. Nu finns det inga ursäkter! Med din träningscykel kan du träna hemma som på en racercykel eller mountainbike, oberoende av väder och årstid.FINNLO Speedbike CRS3 tar din konditionsträning till en ny nivåDet 22 kg tunga svänghjulet driver dig till utmanande konditionspass och skapar en genuin gymkänsla hemma. Inomhuscykling är perfekt för viktminskning och används för kaloriförbränning på alla gym. Med en träningscykel hemma kan du bränna kalorier, konditionsträna eller förbereda dig inför cykelsäsongen när helst det passar dig. FINNLO Speedbike hjälper dig att nå dina träningsmål och gör det ännu roligare att träna.Manuell, steglös och varvtalsberoende motståndsjusteringDu justerar motståndet på FINNLO Speedbike CRS3 med ett vred på huvudramen. Genom att trycka på vredet fungerar det som nödstopp, vilket snabbt stoppar svänghjulet och ger maximal säkerhet. Därmed har du hela tiden kontroll över belastningen och hög säkerhet under din konditionsträning.Multifunktionsstyre med två flaskhållareDe halksäkra handtagen på det flexibla styret är behagliga och svettavvisande även under långa, hårda träningspass. Du torkar lätt av handtagen med en fuktig trasa efter träningen. Två praktiska flaskhållare ger plats för alla sportflaskor av standardtyp.LCD-skärm – full koll på dina träningsdata!Se dina träningsdata på den integrerade LCD-skärmen (visar: hastighet, tid, distans, trampfrekvens (kadens), kaloriförbrukning och puls). Du kan spara de 20 senaste träningspassen. Pulsprogrammet ökar säkerheten under träningen genom att du kan ställa in en övre gräns för maxpulsen. Om gränsen överskrids hörs en ljudsignal.Håll koll på din pulsUnder intensiva träningspass bör du alltid hålla koll på pulsen. Med din nya träningscykel CRS3 kan du mäta pulsen via bröstbältet som finns som tillval. Mottagare ingår, så att du kan använda bröstbältet direkt.Justerbara rempedaler – träning med detaljer från racercykelnTräningscykeln CRS3 har justerbara, platta pedaler med mycket bra grepp som kan användas med sportskor. Sportpedalerna är halksäkra och ger högsta komfort och effektivitet även under längre pass, oavsett om du kör lugnare konditionsträning eller tuffare hastighetsträning. Perfekt simulering och förberedelse inför nästa cykelsäsong! Båda pedalerna har en justerbar hätta.22 kg svängvikt: Mycket tystgående för en perfekt rotationsrörelse under träningenTekniken hos din nya träningscykel Speedbike CRS3 med 22 kg tungt svänghjul, underhållsfri spårremsdrivning och professionell kullagerteknik ger utmanande träningssekvenser i hög hastighet. Den perfekta rotationen är skonsam för lederna och utmanar dig att slå nya rekord under träningspassen.Rotationen sker utan störande ljud, så att du kan koncentrera dig fullt ut på träningen utan att varken du själv eller dina grannar störs. Träna näst intill ljudlöst när som helst under dygnet eller titta på tv samtidigt som du konditionstränar.Maximalt justerbar – passar nästan alla kroppslängder samt även högre viktklasser upp till 150 kgTräningscykeln är lika ergonomisk för storvuxna personer på upp till 2 meter som för nättare personer från 155 cm. Träningscykelns styre kan justeras vertikalt i 15 lägen och horisontellt i 7 lägen. Den ergonomiska sadeln kan justeras horisontellt i 7 lägen och vertikalt i 24 lägen med hjälp av ett vred. Träningscykelns sportstyre har även olika lägen för handtagen, så att de passar både personer med längre och kortare armar. Din nya träningscykel CRS3 klarar utan problem en belastning på upp till 150 kg.Stabil konstruktion! Står mycket stadigt och flyttas med två transporthjulHöjdnivån kan regleras via fyra stödpunkter om underlaget är ojämnt, och dubbla industrisvetssömmar ger absolut stabilitet och stadighet även vid tuffa träningssekvenser när du står upp och cyklar. Även tyngre atleter tränar säkert utan att cykeln känns instabil. Efter träningen kan träningscykeln CRS3 enkelt stuvas undan tack vare två premiumtransporthjul framtill.  Fakta och egenskaper SvartVikt 55 kgUppbyggd storlek (L x B x H) 140 x 60 x 130 cmRemdriftBromssystem bromsklossarMotståndsjustering ManuelltBelastningskontroll Hastighets beroendeSvänghjul 22 kgFast fatPermanent displayIntegrerad pulsmottagare för trådlöst bröstbälteMått sadel i nedersta lägen till pedal i botten 78 cmMått sadel i översta lägen till pedal i botten 97 cm Integrerade transporthjul JaStrömförsörjning BatteriMax kroppsvikt 150 kg 
 • Core spinningcykel 1300, Svart

  Core spinningcykel 1300, Svart
  Core spinningcykel 1300, Svart Letar du efter en spinningcykel i god kvalitet? Vanliga motionscyklar passar kanske inte alla på grund av att sittpositionen är väldigt upprätt. Detta ger kanske inte den erfarna cyklisten den önskade känslan av att trampa hårt. Motionscyklar väger oftast mindre så det är vanligt att de skramlar eller rör på sig lättare. Nu finns en lösning på dessa problem! Core spinningcykel 1300! Spinningcykeln möjliggör träning på samma nivå som i gymmet till exempel i ditt egna vardagsrum. Cykelns säte kan enkelt justeras till din optimala höjd så att du får ut det mesta av din träning. Träna när som helst: Nu kan du träna på samma nivå som i gymmet i ditt egna vardagsrum, oavsett väder. Kompakt och robust: Core spinningcykel 1300 tar inte mycket plats, men har ändå en mycket god kvalitet. Det motståndskraftiga hjulet som väger upp till 13 kg garanterar att cykeln inte sviktar under de hårdaste trampningarna Breda justeringsmöjligheter: Möjlighet att ställa in motståndet - allt från lätt uppvärmning till tuffa motstånd som motsvarar att cykla i uppförsbackar. Pedalpositionen är också justerbar. Dessutom garanterar de många inställningsmöjligheterna för stången och bänken en optimal träningsposition! Mångsidig elektronisk mätare: Från cykelns elektroniska mätare kan du följa med tid, distans, hastighet samt förbrukade kalorier. Bra tillbehör: Tillbehören till den här produkten inkluderar en vattenflaska, en hållare för vattenflaska och en telefonhållare. Vad väntar du på, beställ en spinningcykel av högsta kvalitet nu och ta ditt hemmagym till nästa nivå. Vi erbjuder nu gratis och snabb leverans av motionscyklar! Spinningcykel eller motionscykel? Den största skillnaden mellan en spinningcykel och en motionscykel är sittpositionen: på en spinningcykel är handtagen lägre och placerade längre fram vilket gör sittpositionen lägre och mer tävlingsliknande. Spinningcyklar är också ofta styvare och lättare att hantera än motionscyklar. En spinningcykel är ett bra val om du vill ha en så autentisk cykelupplevelse som möjligt. Funktioner Displayfunktioner: Tid, distans, hastighet, kalorier Steglös motståndsjustering Broms 13 kg motståndshjul Justerbar sits och stång Viktgräns 120 kgRekommenderad användarlängd: 150-190 cm Höjd: 1150 mm Längd: 1005 mm Bredd: 495 mm Vikt: 30.65kg Inkluderar hållare för telefon och vattenflaska En vattenflaska medföljer Paketets mått och vikt: Längd: 1010 mm Bredd: 820 mm Höjd: 245 mm Vikt: 33,5 kg
 • Schwinn Airdyne AD2

  Schwinn Airdyne AD2
  Med hjälp av vindmotståndstekniken ger Schwinn Airdyne AD2 en oöverträffad träning för över- och underkroppen. Schwinn Airdyne AD2 ökar motståndet ju hårdare du trampar och är den?
 • Finnlo Maximum Speedbike Pro, Spinningcykel

  Finnlo Maximum Speedbike Pro, Spinningcykel
  Med en träningscykel kan du träna hemma som på en racercykel eller mountainbike. Redan med ett kortare träningspass kan du uppnå mycket hög kaloriförbrukning och stärka ben- och sätesmuskulaturen effektivt. Ta dig till nya träningsmål på Finnlo Speedbike Pro med perfekt ergonomi: Förbättrar konditionen Ger starkare och fastare ben Minskar fettdepåerna Sänker blodtrycket och vilopulsen Finnlo Speedbike PRO – maximal körglädje hemma Träningen på Finnlo Speedbike Pro ger snabba resultat tack vare cykelns ergonomiska konstruktion och användarvänliga funktioner. Styrets specifika design och den bekväma sadeln ”Selle Royal” ger högsta träningskomfort även under längre pass. Styret kan ställas in i 13 lägen horisontellt och 14 lägen vertikalt. I kombination med en flexibel sadelkonstruktion (13 l
 • Titan LIFE Indoor Bike S62 Magnetic, Spinningcykel

  Titan LIFE Indoor Bike S62 Magnetic, Spinningcykel
  TITAN LIFE Indoor Bike S62 Har en elegant aerodynamisk design som nästan uppmuntrar till fysisk träning och fartlekar. Det magnetiska motståndssystemet är näsintill helt tyst och ger en känsla utöver det vanliga. Med elektromagnetiskt motstånd på din spinningcykel får du en mer följsam känsla när du tränar. Här är det inte tyngden på själva svänghjulet som ger känslan på samma sätt som i ett direktverkande motstånd. Med detta motstånd får du ett mer ”mjukt” och följsamt motstånd om du jämför det lite mer ”kantiga” motståndet som ibland upplevs på det direktverkande motståndet. Dock är motståndet inte lågt utan det är känslan i själva motståndet som upplevs på ett annat sätt. TITAN LIFE Indoor Bike S62 är definitivt det bästa valet för dig som kräver mer i din träning än en vanlig cykel. Cy
 • XLC Bc-K05 Svart, Flaskställ

  XLC Bc-K05 Svart, Flaskställ
 • Spinningcykel Hammer Speed Race X

  Spinningcykel Hammer Speed Race X
  Hammer Speed Race X är en modern och stabil spinningcykel med magnetmotstånd och en innovativ och enkel display. Den innovativa "Push and turn" LCD-displayen ger dig en mängd olika träningsdata?
 • Hammer Sport Racer, Spinningcykel

  Hammer Sport Racer, Spinningcykel
  Supertyst, slitagefritt magnetiskt bromssystem Träningsdator med LCD-skärm, tabletthållare och 2 dricksflaskhållare Snabbfästen för sadel och styre Justerbara öglepedaler och pedalkorg Dynamisk uthållighetsträning för garanterad svettframkallande fettförbränning i höghastighetssekvenserna. En stor dos höghastighetsträning Kliv in i pedalerna med det bästa priset och kontrollera din hastighet tack vare den moderna magnetbromsen. Speed Race blir din under träning Stärk vad- och lårmusklerna och gör många kalorier samtidigt bränna. Ditt kardiovaskulära system stärks med varje hastighetsträning. Kärnmusklerna, med fram- och sidobukmusklerna, används också krävs för inomhuscykling. Speciellt när man ökar tempot och när man börja stå. Motivera dig själv med musik och kraft dig själv höger. Låt R

Välj spinningcykeln med rätt funktioner för din träning

Att träna spinning är en populär träningsform för många. Spinningcykel är ett skonsamt sätt att träna konditionen på. Cyklarna ger möjlighet att variera motstånd genom antingen magnetbroms bromsar eller med klassisk remdrift på cyklar som inte kräver strömanslutning.

Flera personer tränar på spinningcyklar

Träning blir roligare när man kan mäta saker. Det ger dig som tränar möjlighet att se din utveckling och veta vilken nivå du ligger på. Det kan användas för att bestämma intensiteten på nuvarande cykelpass, men också över längre tid se hur konditionen och styrkan förbättras tack vare din spinningträning.

Cyklar för spinning kan ha lite olika funktioner. Abilicas spinningcykel Racer är en budgetmodell och såna kan mäta rpm, fart, distans, puls och kalorier.

På premiummodeller kan man även få fram andra mätvärden. Vanliga värden är:

Watt

Ett mått som visar på hur stor effekt du och dina muskler presterar. Ju högre Watt, desto mer energi producerar du. Det finns en del träningspass som är helt uppbyggda kring att nå och hålla vissa Watt-nivåer. Då är en sån funktion på sin spinningcykel bra att ha.

Kcal

Visar din energiförbrukning och baseras ofta på en kombination av uppgifter om ålder och träningsintensitet. Kan man använda en pulsmätare får man något bättre siffror närmare sanningen.

Kadens

Kadens är ett värde som visar på antalet tramptag per minut. Kadens brukar ofta förkortas som rpm (rounds per minut). Hög kadens brukar man säga om det ligger kring 100-120 rpm. Låg kadens är ner mot 60 rpm. Ju högre växel du här, desto lägre kadens blir det.

Tänk på: att med rätt inställningar på spinningcykelns sadel och styre får du bättre effekt!

Köpa bästa spinningcykeln online

Många kör spinning främst på gym men att köpa en spinningcykel för att ha hemma gör träningen enklare och mer bekväm. Idag finns ju även många tjänster för att streama spinningpass online.

Om du vill göra det bästa köpet ska du leta efter bilderna som har de gröna symbolerna "Bäst i test". Vill du fynda fokuserar du på de röda prislapparna som betyder sänkt pris (rea). Lycka till!