Spinningcykel

Att cykla på en spinningcykel är en bra konditionsträning och med rätt cykel kan du göra det hemma, när som helst. I den här guiden hittar du många bra exempel på spinningcyklar med magnetiskt motstånd, många spinningprogram och en del som fått bäst i test.

Populärt inom spinningcykel

 • FitNord Racer 200 Spinningcykel

  FitNord Racer 200 Spinningcykel
  Fitnord Racer 200 är en mycket prisvärd spinningcykel med robust ram, nödbroms och ett svänghjul på 18 kg som garanterar ett riktigt bra träningspass.
 • FitNord Racer 500 Spinningcykel

  FitNord Racer 500 Spinningcykel
  Spinningcykel med kraftig ram och 20kg svänghjul. Stabil cykel med magnetiskt motstånd som ger tyst drift. Maximal användarvikt på 135 kg.
 • FitNord Racer 1000 Spinningcykel

  FitNord Racer 1000 Spinningcykel
  En stark spinningcykel med utmaningar för dig som redan är vältränad och värdesätter hög kvalitet och skön körkänsla. Den robusta ramen tål en användarvikt på 150 kilo, medan det magnetiska motståndet är underhållsfritt.
 • Gymstick PRO FTR Indoor Racer Spinningcykel

  Gymstick PRO FTR Indoor Racer Spinningcykel
  Gymstick Pro FTR spinningcykel, en hållbar cykel med hög prestanda avsedd för krävande träning. 22 kg svänghjul, anatomiskt formad gelsadel för bästa komfort.

Fler tips på spinningcykel

 • Wahoo KICKR BIKE Spinningcykel

  Wahoo KICKR BIKE Spinningcykel
  Wahoo KICKR Bike är en modern spinningcykel med innovativa funktioner och oslagbar reaktionsförmåga. Med KICKR Bike får du en realistisk cyklingkänsla som om du körde utomhus!
 • FitNord Racer 500i Spinningcykel med LCD-display

  FitNord Racer 500i Spinningcykel med LCD-display
  Spinningcykel med robust ram, underhålls- och slitagefritt magnetiskt motstånd och mångsidig display. Bra träningsdata och riktigt behaglig trampkänsla.
 • FitNord Racer 100 Spinningcykel

  FitNord Racer 100 Spinningcykel
  Spinningcykel med stabil ram. Vikt 31 kg, lätt att flytta och har ett svänghjul på 10 kg. Manuellt justerbart friktionsmotstånd. Hållare för surfplatta och vattenflaska.
 • Core spinningcykel 1300, Svart

  Core spinningcykel 1300, Svart
  Core spinningcykel 1300, Svart Letar du efter en spinningcykel i god kvalitet? Vanliga motionscyklar passar kanske inte alla på grund av att sittpositionen är väldigt upprätt. Detta ger kanske inte den erfarna cyklisten den önskade känslan av att trampa hårt. Motionscyklar väger oftast mindre så det är vanligt att de skramlar eller rör på sig lättare. Nu finns en lösning på dessa problem! Core spinningcykel 1300! Spinningcykeln möjliggör träning på samma nivå som i gymmet till exempel i ditt egna vardagsrum. Cykelns säte kan enkelt justeras till din optimala höjd så att du får ut det mesta av din träning. Träna när som helst: Nu kan du träna på samma nivå som i gymmet i ditt egna vardagsrum, oavsett väder. Kompakt och robust: Core spinningcykel 1300 tar inte mycket plats, men har ändå en mycket god kvalitet. Det motståndskraftiga hjulet som väger upp till 13 kg garanterar att cykeln inte sviktar under de hårdaste trampningarna Breda justeringsmöjligheter: Möjlighet att ställa in motståndet - allt från lätt uppvärmning till tuffa motstånd som motsvarar att cykla i uppförsbackar. Pedalpositionen är också justerbar. Dessutom garanterar de många inställningsmöjligheterna för stången och bänken en optimal träningsposition! Mångsidig elektronisk mätare: Från cykelns elektroniska mätare kan du följa med tid, distans, hastighet samt förbrukade kalorier. Bra tillbehör: Tillbehören till den här produkten inkluderar en vattenflaska, en hållare för vattenflaska och en telefonhållare. Vad väntar du på, beställ en spinningcykel av högsta kvalitet nu och ta ditt hemmagym till nästa nivå. Vi erbjuder nu gratis och snabb leverans av motionscyklar! Spinningcykel eller motionscykel? Den största skillnaden mellan en spinningcykel och en motionscykel är sittpositionen: på en spinningcykel är handtagen lägre och placerade längre fram vilket gör sittpositionen lägre och mer tävlingsliknande. Spinningcyklar är också ofta styvare och lättare att hantera än motionscyklar. En spinningcykel är ett bra val om du vill ha en så autentisk cykelupplevelse som möjligt. Funktioner Displayfunktioner: Tid, distans, hastighet, kalorier Steglös motståndsjustering Broms 13 kg motståndshjul Justerbar sits och stång Viktgräns 120 kgRekommenderad användarlängd: 150-190 cm Höjd: 1150 mm Längd: 1005 mm Bredd: 495 mm Vikt: 30.65kg Inkluderar hållare för telefon och vattenflaska En vattenflaska medföljer Paketets mått och vikt: Längd: 1010 mm Bredd: 820 mm Höjd: 245 mm Vikt: 33,5 kg
 • Stages Les Mills Virtual Bike***, Spinningcykel

  Stages Les Mills Virtual Bike***, Spinningcykel
  Med de bästa internationella presentatörerna, programmen och innehållet från ledarna inom gruppträning, tillsammans med en cykel i världsklass, som ger fördelarna med gruppträning direkt till konditionsgolvet.&hellip:
 • Abilica Bike 20, Motionscykel

  Abilica Bike 20, Motionscykel
  Abilica Bike 20 är en användarvänlig cykel som har precis vad du behöver för att träna när du vill. Den har en modern design och ett lågt steg som gör det enkelt att kliva av och på cykeln. Abilica Bike 20 har motoriserat motstånd med 16 olika nivåer och en dator med 18 program som ger dig en motiverande och varierad träningsrutin. Cykeln är försedd med en handpuls som kan läsas av i displayen. Abilica Bike 20 har även en hållare för din surfplatta/telefon, så att du kan se ditt favoritprogram medan du tränar. Den har massor av anpassningsmöjligheter då både styret och sätet kan justeras. Transporthjul i fram gör att den snabbt och enkelt kan trillas bort när den inte används. Max användarvikt är 110 kg. Motstånd: Motoriserat magnetiskt motstånd Motståndsnivåer: 16 Program: 18 Dator med: t
 • Hammer Sport Racer, Spinningcykel

  Hammer Sport Racer, Spinningcykel
  Supertyst, slitagefritt magnetiskt bromssystem Träningsdator med LCD-skärm, tabletthållare och 2 dricksflaskhållare Snabbfästen för sadel och styre Justerbara öglepedaler och pedalkorg Dynamisk&hellip:
 • Gorilla Sports Spinningcykel Motionscykel F25x50

  Gorilla Sports Spinningcykel Motionscykel F25x50
  Denna spinningcykel är mycket stabil och är ett effektivt sätt att få blodet att pumpa och lungorna att jobba. Cykeln är tyst, har justerbar sadel samt styre för att passa din kropp och hjulet väger&hellip:
 • Master Fitness S4020, Spinningcykel

  Master Fitness S4020, Spinningcykel
  Eftersom Master S4020 är en remdriven modell så den låter väldigt lite medan man tränar. Motståndet är ett steglöst friktionsmotstånd som är enkelt att hantera. Både sadel och styre går att justera horisontellt för att på så sätt finna en optimal träningsposition. Svänghjulet har en vikt av 17 kg vilket ger ett bra moment och känsla i träningen.
 • Tunturi Fitness S40 Sprinter Bike, Spinningcykel

  Tunturi Fitness S40 Sprinter Bike, Spinningcykel
  Cykla mot dina mål med S40 Sprinter Bike från Tunturi Competence-kollektionen. Med cykeln är robust tack vare sin ram och det stora och tunga svänghjulet. Detta är en cykel som passar den som vill&hellip:
 • Abilica WinRacer

  Abilica WinRacer
  Fakta och egenskaperDisplay som visar tid, distans, hastighet, varv per minut och kaloriförbrukningSvänghjul på 22 kg för jämn gångLevereras med kombipedalerSäte justerbart vertikalt och horisontelltStyre justerbart vertikalt och horisontelltSteglöst motstånd med bromsklossarMax användarvikt 150 kgMått LxBxH 132x54x121 cmVikt 61 kg  
 • Schwinn Airdyne AD6

  Schwinn Airdyne AD6
  Schwinn Airdyne AD6 Bike ger ett exceptionellt vindmotstånd, ju hårdare du trampar desto större blir motståndet. Displayen är utformad för att visa alla viktiga data på en gång och har?
 • Master Fitness S4050, Spinningcykel

  Master Fitness S4050, Spinningcykel
  Master S4050 är en kraftigt uppbyggd spinningcykel som tål långa träningspass. Remdriften gör spinningcykeln tystlåten och direkt i drivningen. Styrstam och sadelrail är 6-kantig vilket gör den&hellip:
 • Schwinn IC2 Indoor Bike, Spinningcykel

  Schwinn IC2 Indoor Bike, Spinningcykel
  Schwinn® IC2i tar allt du gillar med en uppfriskande cykelträning utomhus och gör den möjlig i komforten av ditt eget hem. Den innovativa IC2i-cykeln låter dig justera motståndsnivåer i kontinuerliga steg för att simulera kullar - bygg styrka och bränn kalorier när du tränar mot dina mål. PRODUKTFUNKTIONER BioFit ™ Comfort Multi-positionsstyre. Integrerad flask- eller MP3-hållare. Lättjusterade pedaler BioDyne ™ -prestanda 14,1 kg svänghjul med hög tröghet och direktdrivning. Överdimensionerade stålrör för en säker och robust cykeltur. Långlivad ullfiltdyna ger mjuk och jämn motståndskraft. Feedback från BioConnect® Lättanvänd LCD-dator visar hastighet, varvtal, avstånd, tid och kalorier.
 • Spinningcykel Hammer Speed Race S

  Spinningcykel Hammer Speed Race S
  Hammer Speed Race S är en stabil spinningcykel med magnetmotstånd.20 kg tungt svänghjul ger en jämn och fin "gång". Förutom de 10 inbyggda träningsprogrammen (+ 4 pulsbaserade?
 • Bowflex Velocore 22i Spin Bike, Spinningcykel

  Bowflex Velocore 22i Spin Bike, Spinningcykel
  Bowflex VeloCore 22i är en av de bästa spinningcyklarna på marknaden. Dess innovativa Leaning Mode-kallningstil möjliggör en realistisk lutning av cykeln, vilket gör träningen mycket responsiv och autentisk. Velocore är den första spinningcykeln där stående cykling simulerar en mycket exakt pedalerfarenhet som på en riktig cykel, vilket gör den ännu mer attraktiv för cykelentusiaster. Cykeln kan också användas i Stationary Mode-läge, vilket gör att den fungerar som en traditionell spinningscykel utan lutning. Teknisk Information Innovativ lutnings- och stillastående läge Magnetrisk motstånd (100 motståndsnivåer) Mått: 152 x 62 x 141 cm Vikt: 71,8 kg Max användarvikt: 147 kg Rekommenderad användarlängd: 155 - 195,5 cm Konsolens egenskaper 22 HD-pekskärm Mätarfunktioner: tid, distans, kalori
 • Spinningcykel Abilica Premium Pro

  Spinningcykel Abilica Premium Pro
  Abilica Premium Pro är den mest kraftfulla spinningcykeln i Abilicas sortiment. Ramen är extra förstärkt och det är högsta kvalitet i alla delar. Magnetiska bromsar ger fullständig tyst?
 • Core Spinningcykel 2200

  Core Spinningcykel 2200
  Core Spinningcykel 2200Letar du efter en effektiv, högkvalitativ träningsutrustning för hemmet som klarar även de tuffaste träningarna? En spinningcykel är ett utmärkt val för just detta. Jämfört med en motionscykel har en spinningcykel en körställning som mer efterliknar normal cykling och som känns bekvämare - handtagen är lägre och längre fram, så körställningen är lägre. Dessutom är en spinningcykel mer stabilt byggd och vinglar inte på samma sätt som en mer ömtålig motionscykel.Core Spinning Bike 2200 har en motvikt på 22 kilo, så den håller sig stadigt balanserad och erbjuder en fantastisk körning. Motståndsjusteringen är steglös, vilket gör det enkelt att hitta precis rätt motståndskänsla.Komforten på den här spinningcykeln förbättras av de många inställningsmöjligheter som finns på sadeln och styret. Core 2200 spinningcykeln har också en Bluetooth-aktiverad display som gör att du enkelt kan övervaka din åktid, hastighet, distans och förbrända kalorier. Den här Core spinningcykeln stöder också den populära interaktiva resevideo-appen Kinomap.Spinningcykeln är en utmärkt lösning för träningsutrustning för hemmet. Den låter dig träna på ett sätt som liknar landsvägscykling och låter dig träna hårdare än en vanlig motionscykel. Core Spinning Bike 2200 har en rekommenderad användarlängd på 150-190 centimeter och en maximal vikt på 135 kilo.Produktinformation:Svart färgMaterial: PP-plast, stålMotståndshjul: 22 kgSteglös motståndsjusteringFunktioner: Bluetooth, Kinomap, tid, distans, hastighet, kalorierMax användarvikt: 135 kgAnvändarens rekommenderade höjd: 150-190 cmVikt: 50 kgLängd: 99 cmBredd: 58 cmHöjd: 128 cmFörpackningens mått:Vikt: 57,9 kgLängd: 106 cmHöjd: 23 cmBredd: 89 cm
 • Stages SC2 Indoor Cycle

  Stages SC2 Indoor Cycle
  Designad för världens mest populära cykelklasser, SC2 är cykeln för alla som vill dra fördel av den smidigaste åkturen samtidigt som den enkelt möjliggör HIIT-träning. Det senaste styrets design tillgodoser alla handpositioner bekvämt, och nästa generations SprintShift gör växling mellan intervaller snabbt och enkelt. Dess premiumfunktioner och låga underhållsbehov gör SC2 till den perfekta lösningen för de mest engagerade cyklisterna. Specifikationer: Tillverkare: Stages Cycling Vikt: 96 lbs (43 kg) Mått: 24,5 B x 43,5 L (62,23 cm B x 110,49 cm L) Drivsystem: CarbonGlyde med Gates® Carbon Drive™ kolfiberrem Rammaterial: 6061T-6 aluminiumlegering, avancerad hydro- och luftformad slang, TIG-svets Svänghjulsvikt: Hög tröghet, gjutjärnsperimetervikt Power: Möjlighet att lägga till Stages Effe
 • Stages Solo Bike**, Spinningcykel

  Stages Solo Bike**, Spinningcykel
  Den kommersiella prestandacykeln för cardiogolvet. Stages Solo ger en riktig cykelkänsla, ett engagerande cykelgränssnitt, olika resor, mycket exakt träningsfeedback, förmågan att spåra träningsmål och prestationer över tid. Specifikationer: Vikt: 96 lbs (43 kg). Cykel + surfplatta Mått: 24,5 B x 49,5 L (62,23cm B x 125,7cm L). Rammaterial och konstruktion: 6061T-6 aluminiumlegering, avancerad hydro- och luftformad slang, TIG-svets. Ramfinish och färg: Industriell pulverlack, stålblå. Monteringshårdvara: Rostfritt stål. Drivsystem: CarbonGlyde med Gates® Carbon Drive™ kolfiberrem. Utväxling: 5:1. Motståndssystem: Magnetisk virvelström med SprintShift motståndsspak, mikrojusterbar motståndsratt och nödstopp. Q-Factor: 158mm. Styre: Komfortbelagd aluminium Stages RoadBar. Justeringssystem: S
 • Master Fitness Sadelöverdrag Spinning, Cykelsadel

  Master Fitness Sadelöverdrag Spinning, Cykelsadel
  Sadelöverdrag för mer komfortabel spinningträning.
 • Finnlo Speed Bike CRT, Spinningcykel

  Finnlo Speed Bike CRT, Spinningcykel
  Finnlo Träningscykel Speedbike CRT är den perfekta partnern för kraftfull och dynamisk uthållighetsträning hemma. Den robusta ramen och 25 kg tröghet säkerställer maximal träningskomfort och maximal mjukhet. Lasten ändras steglöst via en vridknapp. Den lilla datorn med LCD-display informerar om alla viktiga träningsdata såsom puls, frekvens och avstånd och har en integrerad pulsmottagare för bröstbälte. Alternativt kan pulsen mätas via ett öronklipp. SPD-Click-Systemet gör att avancerade användare kan träna med professionella cykel racing skor. På samma sätt är det dubbla systemet även lämplig för vanliga träningsskor. Speedbike CRT drivs av ett ljud- och underhållsfritt bälte. Den bekväma Selle Kung sadeln och styret har många inställningsmöjligheter, och du kan ställa om dem extremt enke
 • Master Fitness Sadel Spinningcykel S30

  Master Fitness Sadel Spinningcykel S30
 • Finnlo Maximum Speedbike Pro, Spinningcykel

  Finnlo Maximum Speedbike Pro, Spinningcykel
  Med en träningscykel kan du träna hemma som på en racercykel eller mountainbike. Redan med ett kortare träningspass kan du uppnå mycket hög kaloriförbrukning och stärka ben- och sätesmuskulaturen effektivt. Ta dig till nya träningsmål på Finnlo Speedbike Pro med perfekt ergonomi: Förbättrar konditionen Ger starkare och fastare ben Minskar fettdepåerna Sänker blodtrycket och vilopulsen Finnlo Speedbike PRO – maximal körglädje hemma Träningen på Finnlo Speedbike Pro ger snabba resultat tack vare cykelns ergonomiska konstruktion och användarvänliga funktioner. Styrets specifika design och den bekväma sadeln ”Selle Royal” ger högsta träningskomfort även under längre pass. Styret kan ställas in i 13 lägen horisontellt och 14 lägen vertikalt. I kombination med en flexibel sadelkonstruktion (13 l
 • MAXXUS SpeedBike SX 3 - Zwift, Spinningcykel

  MAXXUS SpeedBike SX 3 - Zwift, Spinningcykel
  Speedbike SX 3 är en kvalitativ motionscykel och gör sig väldigt bra för cardio, rehab och konditionsträning. Motionscykeln klarar av en maximal belastning på 150 kg och ger dig möjlighet att ställa in både styre och sadel i lodrät såväl som horisontell position. Utöver nödvändiga inställningar av höjd på styre och sadel har cykeln hjul i fram som gör den enkel att flytta på när du behöver. Spinningcykeln ger dig även möjligheten att koppla upp dig via Bluetooth mot Zwift APP för enbåde rolig och utmanande träning på din motionscykel. Vet du inte vad det är rekommenderar vi dig att googla Zwift Cykel för att läsa mer. Skärmen är dessutom utrustad med hållare för läsplatta och smartphone så du på ett bra sätt kan ha en skärm att titta på. Träningsprogram Två lediga minnesplatser Tio förinst
 • Spinningcykel Master S4020

  Spinningcykel Master S4020
  Master S4020 är en remdriven spinningcykel som därmed är väldigt tyst även vid intensiv träning.Motståndet är ett steglöst friktionsmotstånd som är enkelt?
 • Stages Sb20 Smart Bike, Spinningcykel

  Stages Sb20 Smart Bike, Spinningcykel
  Riktig cykelkänsla. Responsivt, elektroniskt motstånd och ett 50 lb svänghjul för en otroligt realistisk känsla när du klättrar, accelererar och rullar. Precision dubbelsidig effektmätare. Användarkonfigurerbar&hellip:
 • Gymstick FTR 7 Indoor Racer, Spinningcykel

  Gymstick FTR 7 Indoor Racer, Spinningcykel
  Nya FTR 7 Indoor Racer är lämplig för semi-kommersiellt såväl som aktivt hemmabruk. Träna på bästa möjliga nivå precis som med en riktig tävlingscykel. Det ergonomiska körläget i kombination&hellip:
 • Abilica Pedaler Spinningcykel 9/16 Korg

  Abilica Pedaler Spinningcykel 9/16 Korg
  Pedaler. Reservdel till spinningcykel.
 • Master Fitness S4030 Drivrem, Reservdel

  Master Fitness S4030 Drivrem, Reservdel
 • Bowflex Velocore 16i Spin Bike, Spinningcykel

  Bowflex Velocore 16i Spin Bike, Spinningcykel
  Bowflex indoor bike VeloCore: Leaning-funktion för en tuff coreträning Robusta VeloCore erbjuder en utvidgning av den traditionella träningen på indoor bike. Leaning-funktionen möjliggör lutning till vänster och till höger. På detta sätt kan du simulera typiska kurvtagningar med racingcykel hemma och effektivt träna dina coremuskler. Du kan snabbt aktivera och inaktivera leaning-läget med en tryckknapp. Bowflex indoor bike Velocore ger en realistisk och ännu mer intensiv träning till ditt hem. Stabilitet och mångsidighet Den fasta stålramen med de breda fötterna säkerställer att den står stadigt. Dessutom erbjuder styret många inställningsalternativ och möjliggör olika grepp- och stödvarianter. Racingcykelsadeln är extremt bekväm och kan justeras både horisontellt och vertikalt. Dessutom k
 • Spinningcykel Grundläggande Biking 100

  Spinningcykel Grundläggande Biking 100
  Spinningcykel som är utformad för dig som tränar ibland eller regelbundet. Testad för användning under ca. 5 timmar i veckan.
 • Gymstick Pro FTR Indoor Racer, Spinningcykel

  Gymstick Pro FTR Indoor Racer, Spinningcykel
  Pro FTR är extremt robust och snygg cykel för krävande spinning-träning. Denna professionella nivåcykel tillgodoser träningsbehovet även för de mest krävande hemmaträningsentusiasterna. 22 kg&hellip:
 • Master Fitness Spinning S 40, Spinningcykel

  Master Fitness Spinning S 40, Spinningcykel
  Master S40 är en gedigen remdriven cykel med tungt svänghjul som ger bra känsla i träningen. Cykeln är stabil och har flera inställningsmöjligheter för att passa olika användare. Cykeln har fast nav för att ge den rätta känslan i träningen. Denna cykel används huvudsakligen i hemmamiljö och är därför utrustad med remdrift för tyst och mjuk drivning. Cykeln är utrustad med pulsmätning i handtagen samt med en display som visar sträcka och hastighet.
 • Master Fitness Crank Left Spinningcykel S30

  Master Fitness Crank Left Spinningcykel S30
 • Tunturi Fitness S40 Sprinter Bike, Spinningcykel

  Tunturi Fitness S40 Sprinter Bike, Spinningcykel
  Cykla mot dina mål med S40 Sprinter Bike från Tunturi Competence-kollektionen. Med cykeln är robust tack vare sin ram och det stora och tunga svänghjulet. Detta är en cykel som passar den som vill utmana sig själv. Cykeln är ergonomiskt utformad för att du ska känna dig bekväm medan du tränar. Sätet och styret kan justeras vertikalt och horisontellt, pedalerna är utrustade med fotremmar för att hålla dina fötter stabila medan du trampar och flaskhållaren gör att du alltid har ditt vatten nära till hands. Du håller enkelt koll på din puls medan du tränar tack vare de inbyggda pulssensorerna, cykeln är även kompatibel med trådlösa pulsmottagare (ingår ej). Datorskärmen visar tid, hastighet, avstånd, kadens och förbrända kalorier. Med den roterande massan på 17 kg utvecklar du alltid tillräck
 • Hammer Sport Upright Fit, Spinningcykel tillbehör

  Hammer Sport Upright Fit, Spinningcykel tillbehör
  Lämplig för Cardio Motion (art.nr ha4855) Konditionsträning som är lätt för nacken Förbättrad hållning Höjdjustering för olika kroppsstorlekar och armlängder Upprätt och aktiv nackvänlig&hellip:
 • Gymstick FTR 7 Indoor Racer, Spinningcykel

  Gymstick FTR 7 Indoor Racer, Spinningcykel
  Nya FTR 7 Indoor Racer är lämplig för semi-kommersiellt såväl som aktivt hemmabruk. Träna på bästa möjliga nivå precis som med en riktig tävlingscykel. Det ergonomiska körläget i kombination med det robusta chassit gör det extremt stabilt och bekvämt att använda även på tuffa sprintar. Med ett manuellt justerbart bromsbelägg justerar du motståndsnivån steg för steg till det som passar dig bäst. Pedalerna har SPD-snabblås för cykelskor men funkar även med vanliga skor. Bluetooth Den här spinningcykeln har Bluetooth men är enbart designat för att kunna kopplas till ett pulsband. Datorn söker ständigt efter 5k Hz signaler och kommer automatiskt att koppla sig själv till ett pulsband när det finns ett i närheten. Mobiltelefoner kan inte kopplas till den här enheten. CNC-bearbetat och balansera
 • Master Fitness S4030 Bromsskinn, Reservdel

  Master Fitness S4030 Bromsskinn, Reservdel
  Master S4030 Bromsskinn Längd: 14,4 cm
 • Master Fitness S4030 Axel, Reservdel

  Master Fitness S4030 Axel, Reservdel
 • Spinningcykel Hammer Racer

  Spinningcykel Hammer Racer
  Hammer Racer är en prisvärd spinningcykel med magnetmotstånd.20 kg tungt svänghjul ger en jämn och fin "gång". Motståndet justeras snabbt i i steg med ett vred. Träningsdatorn?
 • Schwinn Airdyne AD2

  Schwinn Airdyne AD2
  Med hjälp av vindmotståndstekniken ger Schwinn Airdyne AD2 en oöverträffad träning för över- och underkroppen. Schwinn Airdyne AD2 ökar motståndet ju hårdare du trampar och är den?
 • Master Fitness Tillbehörspaket Spinningcykel 1

  Master Fitness Tillbehörspaket Spinningcykel 1
  Tillbehörspaket till spinningcykeln. Pusselmatta liten innehåller 12 rutor på 30 x 30 cm (tjocklek 1 cm). Ej påbyggningsbara med fler paket. Skyddar golvet och dämpar ljudet från spinningcykeln.&hellip:
 • Concept 2 Fotkorg till pedal BikeErg, Reservdel

  Concept 2 Fotkorg till pedal BikeErg, Reservdel
 • Spinningcykel Airin Svart-Silver

  Spinningcykel Airin Svart-Silver
  Airin är en robust spinningcykel med tyst remdrift. Den stora fördelen är det tunga svänghjulet på 20 kg och ratten som du enkelt justerar motståndet med. Bygg kondition och starka ben! Bränn fett... Bromssystem och stabilitetEn stor fördel med Airin är det magnetiska bromssystemet. Fördelen med ett magnetiskt bromssystem är den nästintill ljudlösa gången och att det är underhållsfritt. Inga utslitna bromsklossar som ska bytas med framtida kostnader. Den kraftiga ramen gör att cykeln klarar användare på upp till hela 150 kg.     Justering av säte och styreFör att du ska sitta så bra som möjligt kan styret justeras upp/ner ner samt fram/bak. På samma sätt kan du även justera sätet. Sätet är ergonomiskt utformat och styret har en mängd variationer i greppet.   Enkel att flytta efter passetTransporthjulen fram gör att du enkelt kan flytta cykeln, du lyfter den i bakdelen (den lätta sidan) och rullar runt den likt en skottkärra. Det finns även en fiffig höjdjustering av varje fot så att cykeln står jämt och stadigt.   Dubbelsidiga pedalerHär kan du välja att använda spinningskor med SPD fäste på ena sidan eller vanliga skor på andra sidan.  DetaljrikCykeln är utrustad med hållare för mobiltelefon samt för din vattenflaska. Håll dig uppdaterad via din smartphone, titta på en film eller spela musik. Drick vatten vilket är viktigt genom ett svettigt spinningpass.     Fakta och egenskaper Svänghjul på hela 20 kg för jämn gångMagnetiskt motstånd - underhållsfritt och tystRemdrift för tyst gångFastnavNödbromsStyre justeras vertikalt och horisontelltSäte justeras vertikalt och horisontelltErgonomiskt säteHållare för smartphoneHållare för vattenflaska Transporthjul för att enkelt kunna flyttasMått 127x60x136 vmMax användare 190 cmVikt 61 kg 
 • Master Fitness Crank Cover Spinningcykel S30

  Master Fitness Crank Cover Spinningcykel S30
 • Spinningcykel Finnlo Maximum Speedbike PRO

  Spinningcykel Finnlo Maximum Speedbike PRO
  Finnlo Speedbike PRO är riktigt välutrustad spinningcykel.Cykeln har bockstyre och integrerad båge vilket ger många greppmöjligheter och chans till ändrad sittställning under träniningen. Den?
 • Concept 2 BikeErg Svart, Spinningcykel

  Concept 2 BikeErg Svart, Spinningcykel
  BikeErg är det senaste tillskottet bland Concept2-familjens ergometrar. BikeErg har samma svänghjul och Performance Monitor som Concept2 Indoor Rowers och SkiErgs, vilket ger den samma styrkor och funktioner&hellip:

Välj spinningcykeln med rätt funktioner för din träning

Att träna spinning är en populär träningsform för många. Spinningcykel är ett skonsamt sätt att träna konditionen på. Cyklarna ger möjlighet att variera motstånd genom antingen magnetbroms bromsar eller med klassisk remdrift på cyklar som inte kräver strömanslutning.

Flera personer tränar på spinningcyklar

Träning blir roligare när man kan mäta saker. Det ger dig som tränar möjlighet att se din utveckling och veta vilken nivå du ligger på. Det kan användas för att bestämma intensiteten på nuvarande cykelpass, men också över längre tid se hur konditionen och styrkan förbättras tack vare din spinningträning.

Cyklar för spinning kan ha lite olika funktioner. Abilicas spinningcykel Racer är en budgetmodell och såna kan mäta rpm, fart, distans, puls och kalorier.

På premiummodeller kan man även få fram andra mätvärden. Vanliga värden är:

Watt

Ett mått som visar på hur stor effekt du och dina muskler presterar. Ju högre Watt, desto mer energi producerar du. Det finns en del träningspass som är helt uppbyggda kring att nå och hålla vissa Watt-nivåer. Då är en sån funktion på sin spinningcykel bra att ha.

Kcal

Visar din energiförbrukning och baseras ofta på en kombination av uppgifter om ålder och träningsintensitet. Kan man använda en pulsmätare får man något bättre siffror närmare sanningen.

Kadens

Kadens är ett värde som visar på antalet tramptag per minut. Kadens brukar ofta förkortas som rpm (rounds per minut). Hög kadens brukar man säga om det ligger kring 100-120 rpm. Låg kadens är ner mot 60 rpm. Ju högre växel du här, desto lägre kadens blir det.

Tänk på: att med rätt inställningar på spinningcykelns sadel och styre får du bättre effekt!

Köpa bästa spinningcykeln online

Många kör spinning främst på gym men att köpa en spinningcykel för att ha hemma gör träningen enklare och mer bekväm. Idag finns ju även många tjänster för att streama spinningpass online.

Om du vill göra det bästa köpet ska du leta efter bilderna som har de gröna symbolerna "Bäst i test". Vill du fynda fokuserar du på de röda prislapparna som betyder sänkt pris (rea). Lycka till!