Spinningcykel

Att cykla på en spinningcykel är en bra konditionsträning och med rätt cykel kan du göra det hemma, när som helst. I den här guiden hittar du många bra exempel på spinningcyklar med magnetiskt motstånd, många spinningprogram och en del som fått bäst i test.

Populärt inom spinningcykel

 • FitNord Racer 500 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Racer 500 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Spinningcykel med kraftig ram och ett svänghjul på 20 kilo som ger en jämn trampkänsla och möjlighet till intensiv träning. Den är utrustad med ett steglöst magnetiskt motstånd som gör att justeringen slår igenom direkt och ger tyst drift. Den maximala användarvikten är 135 kilo. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Racer 200 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Racer 200 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Ett bra val för både nybörjare och erfarna cyklister som vill ha en säker och pålitlig spinningcykel för hemmabruk året runt. Den är utrustad med robust ram, nödbroms, transporthjul och ett svänghjul på hela 18 kilo som ger en jämn och behaglig trampkänsla. Den maximala användarvikten är 110 kilo. Läs mer på sportproffsen.se!
 • FitNord Racer 1000 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Racer 1000 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  En stark spinningcykel med utmaningar för dig som redan är vältränad och värdesätter hög kvalitet och skön körkänsla. Den robusta ramen tål en användarvikt på 150 kilo, medan det magnetiska motståndet är underhållsfritt.
 • FitNord Racer 500i Spinningcykel med LCD-display + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Racer 500i Spinningcykel med LCD-display + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  En stabil och tyst spinningcykel med LCD-skärm och steglöst magnetiskt motstånd. Den har ett svänghjul på 20 kilo, vilket ger jämn och behaglig trampning, och den maximala användarvikten är hela 135 kilo. Nödbroms för ökad säkerhet i din träning, kompatibel med Kinomap och Zwift. Läs mer på sportproffsen.se!

Fler tips på spinningcykel

 • Wahoo KICKR BIKE Spinningcykel

  Wahoo KICKR BIKE Spinningcykel
  Wahoo KICKR Bike är en modern spinningcykel med innovativa funktioner och oslagbar reaktionsförmåga. Med KICKR Bike får du en realistisk cyklingkänsla som om du körde utomhus!
 • FitNord Racer 100 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI

  FitNord Racer 100 Spinningcykel + ETT ÅR EXTRA GARANTI
  Spinningcykel för dig som letar efter en enkel, funktionell och prisvärd spinningcykel för hemmabruk. Med sitt svänghjul på tio kilo och stabila ram lämpar sig spinningcykeln för basträning. Racer 100:s vikt är endast 31 kilo, vilket gör den lätt att flytta runt i rummet och mellan rum. Den maximala användarvikten är 100 kilo. Läs mer på sportproffsen.se!
 • Spinningcykel Agneto

  Spinningcykel Agneto
  Användningsområde Spinningcykel för träningspass i hemmet. Den rätta produkten för dig som tränar cykling och söker en prisvärd cykel som går tyst. ProduktinformationEn klassisk, enkel och stilren spinningcykel utan komplicerade funktioner. Styre ger möjlighet till varierat grepp. Magnetmotstånd ställbart i 8 lägen. Display som visar tid, distans, puls och kaloriförbrukningBatteridriven display, kräver inte eluttag (batterier ingår)MagnetbromsSadel justerbar i höjd och längdStyret justerbart i höjdPulssensorer i handtagenStyret ger bra variation i greppet8 motståndsnivåerNödbromsSvänghjul på 6 kgMått: 120x61x124 cmVikt 31 kgMax användarvikt 120 kgMax längd på användare 190 cm
 • Spinningcykel Motionscykel F25x50

  Spinningcykel Motionscykel F25x50
  Spinningcykel Motionscykel F25x50Denna spinningcykel är mycket stabil och är ett effektivt sätt att få blodet att pumpa och lungorna att jobba. Cykeln är tyst, har justerbar sadel samt styre…
 • Spinningcykel Motionscykel F50x100

  Spinningcykel Motionscykel F50x100
  Spinningcykel Motionscykel F50x100Denna spinningcykel är tyst, klarar av en användarvikt upp till 150kg och har justerbar sadel och styre både vertikalt och horisontalt för att passa dina…
 • Hammer Sport Racer, Spinningcykel

  Hammer Sport Racer, Spinningcykel
  Supertyst, slitagefritt magnetiskt bromssystem Träningsdator med LCD-skärm, tabletthållare och 2 dricksflaskhållare Snabbfästen för sadel och styre Justerbara öglepedaler och pedalkorg Dynamisk uthållighetsträning för garanterad svettframkallande fettförbränning i höghastighetssekvenserna. En stor dos höghastighetsträning Kliv in i pedalerna med det bästa priset och kontrollera din hastighet tack vare den moderna magnetbromsen. Speed Race blir din under träning Stärk vad- och lårmusklerna och gör många kalorier samtidigt bränna. Ditt kardiovaskulära system stärks med varje hastighetsträning. Kärnmusklerna, med fram- och sidobukmusklerna, används också krävs för inomhuscykling. Speciellt när man ökar tempot och när man börja stå. Motivera dig själv med musik och kraft dig själv höger. Låt R
 • Master Fitness Spinning S40, Spinningcykel

  Master Fitness Spinning S40, Spinningcykel
  Master S40 är en gedigen remdriven cykel med tungt svänghjul som ger bra känsla i träningen. Cykeln är stabil och har flera inställningsmöjligheter för att passa olika användare. Cykeln har fast nav för att ge den rätta känslan i träningen. Denna cykel används huvudsakligen i hemmamiljö och är därför utrustad med remdrift för tyst och mjuk drivning. Cykeln är utrustad med pulsmätning i handtagen samt med en display som visar sträcka och hastighet.
 • Spinningcykel Titan Life Indoor Bike S72

  Spinningcykel Titan Life Indoor Bike S72
  TITAN LIFE Indoor Bike S72 Har ett magnetiskt motståndssystem, som mer eller mindre ger en en friktionsfri känsla när du tränar. Justerbart styre och racing sadel gör träningen till en?
 • Abilica - Racer 20 Indoor Bike

  Abilica - Racer 20 Indoor Bike
  Abilica Racer 20Abilica Racer 20 är en rejäl spinningcykel för uppvärmning, intervaller och långa turer.En användarvänlig och platsbesparande spinningcykel med de specifikationer du behöver&hellip:
 • Spinningcykel S1000i

  Spinningcykel S1000i
  Spin Bike inSPORTline inCondi S1000iSpinningcykel inSPORTline inCondi S1000i är en professionell maskin som låter dig ha kul under träningen. Förutom det stora utbudet av program kan du också lyssna på din favoritmusik och titta på dina favoritvideor. Du kan synkronisera maskinen med appen och utöka dina träningsalternativ - ställ vilken rutt som helst i världen i Google Maps! På skärmen kan du välja mellan 12 förinställda program , det populära HRC-programmet , det intressanta Race-programmet eller skapa ditt eget program .   Det tunga svänghjulet på 20 kg är placerat bak, vilket gör maskinen perfekt balanserad och stabil. Det magnetiska bromssystemet möjliggör tyst gång och smidig ändring av motståndsnivåer. Sätet och handtagen kan justeras både vertikalt och horisontellt så att du kan justera maskinen efter din höjd. Dessutom har denna modell två typer av handtag för en mer autentisk körställning. Maximal justering Korrekt sittposition är oerhört viktigt eftersom det tillåter dig att träna effektivt. För att uppnå det behöver du rätt möjlighet till anpassning efter din kropp. Med den här modellen kan du justera vertikalt och horisontellt läge för både sätet och handtagen efter din höjd. De två typerna av handtag möjliggör en mer autentisk körställning. Handtagen har också inbyggda pulsmätare . Gör träningen till en kul upplevelseDenna modell erbjuder så många som 29 olika program, inklusive det populära HRC-programmet , 12 tävlingsprogram eller en virtuell resa på landsbygden . Men LCD-färgskärmen låter dig göra mycket mer än så! Tack vare USB-porten kan du ansluta en extern hårddisk och titta på dina favoritvideor eller lyssna på din favoritmusik . Cykla i hela världenMed appen kan du förinställa vilken rutt som helst i världen medd hjälp av Google Maps. Motståndet anpassar sig till den faktiska terrängen, vilket gör löpningen ännu mer realistisk. Appen låter dig också styra maskinens funktioner från din surfplatta / telefon, spara dina träningsdata eller planera dina träningspass i förväg.FitShow-appfunktioner: Låter dig spara och analysera dina träningspass Träning i olika miljöer - prärie, isberg, skog, öken med fleraKartor - åk var som helst i världen Låter dig ställa in målvärde Låter dig ställa in månadsmål Låter dig planera dina träningspass i förvägFakta och egenskaper:Stor display.visar tid, hastighet, avstånd, kalorier, hjärtfrekvens, varv per minut .32 motståndsnivåer20 kg svänghjul ger jämn gång29 träningsprogram varav12 förinställt program12 lopp-program1 virtuellt landskap 1 HRC-program3 målprogramElektroniskt  motstånd garanterar en tyst gång HandpulsSadel justerbart horisontellt och vertikalt så du sitter bra Sadel och styre med justerbar lutningFötterna kan justeras om golv etc inte är plantTransporthjul fram för att enkelt kunna flyttasMax användarvikt 150 kgMaximal användarhöjd 210 cmVikt 66 kgMått LxBxH 170,5x62x151,5 cm 
 • XLC Sadelöverdrag Spinning, Cykelsadel

  XLC Sadelöverdrag Spinning, Cykelsadel
  Sadelöverdrag för mer komfortabel spinningträning.
 • Stages SC2 Indoor Cycle

  Stages SC2 Indoor Cycle
  Designad för världens mest populära cykelklasser, SC2 är cykeln för alla som vill dra fördel av den smidigaste åkturen samtidigt som den enkelt möjliggör HIIT-träning. Det senaste styrets design tillgodoser alla handpositioner bekvämt, och nästa generations SprintShift gör växling mellan intervaller snabbt och enkelt. Dess premiumfunktioner och låga underhållsbehov gör SC2 till den perfekta lösningen för de mest engagerade cyklisterna. Specifikationer: Tillverkare: Stages Cycling Vikt: 96 lbs (43 kg) Mått: 24,5 B x 43,5 L (62,23 cm B x 110,49 cm L) Drivsystem: CarbonGlyde med Gates® Carbon Drive™ kolfiberrem Rammaterial: 6061T-6 aluminiumlegering, avancerad hydro- och luftformad slang, TIG-svets Svänghjulsvikt: Hög tröghet, gjutjärnsperimetervikt Power: Möjlighet att lägga till Stages Effe
 • Alfan Spinningcykel

  Alfan Spinningcykel
  Spinningcykel som låter dig förbättra din kondition hemma. Kraftfull maskin i klassisk design med manuell motståndsjustering, pulssensorer och justerbar sits och handtagsposition.Letar du efter en pålitlig spincykel för hemmabruk? Då är Spin Bike inSPORTline Alfan det självklara valet! Den erbjuder en stabil struktur, justerbar ram, alla viktiga träningsfunktioner och manuell motståndsjustering, vilket gör att du inte behöver koppla in den i ett eluttag.Du kan följa alla dina träningsdata på en lättavläst display medan sensorerna i handtagen låter dig spåra din puls. Det finns en surfplattahållare under skärmen, som gör att du kan surfa på internet eller titta på videor under träningen.Allt du behöver göra för att justera motståndet är att vrida på reglerknappen. Om du behöver stoppa maskinen helt och hållet, tryck bara ner knappen hela vägen. Perfekt för hemmabruk, Spin Bike inSPORTline Alfan är en klassisk spincykel i modern design.Display som visar den viktigaste träningsdatanSteglöst justerbart motståndFriktionsbroms - klassiskt på spinningcyklarFastnavSätet kan justeras upp/ner och fram/bakNödbromsRemdriftHållare för surfplattaPulsmätare i handtagenSvänghjul 6 kgMått 112x48x115 cm Vikt 28 kgMax användarvikt 100 kgMax längd på användare 190 cm
 • Master Fitness S4030 Bromskloss, Reservdel

  Master Fitness S4030 Bromskloss, Reservdel
 • Bowflex Velocore 16i Spin Bike, Spinningcykel

  Bowflex Velocore 16i Spin Bike, Spinningcykel
  Bowflex indoor bike VeloCore: Leaning-funktion för en tuff coreträning Robusta VeloCore erbjuder en utvidgning av den traditionella träningen på indoor bike. Leaning-funktionen möjliggör lutning till vänster och till höger. På detta sätt kan du simulera typiska kurvtagningar med racingcykel hemma och effektivt träna dina coremuskler. Du kan snabbt aktivera och inaktivera leaning-läget med en tryckknapp. Bowflex indoor bike Velocore ger en realistisk och ännu mer intensiv träning till ditt hem. Stabilitet och mångsidighet Den fasta stålramen med de breda fötterna säkerställer att den står stadigt. Dessutom erbjuder styret många inställningsalternativ och möjliggör olika grepp- och stödvarianter. Racingcykelsadeln är extremt bekväm och kan justeras både horisontellt och vertikalt. Dessutom k
 • Master Fitness S4080, Spinningcykel

  Master Fitness S4080, Spinningcykel
  Master S4080 är kraftigt uppbyggd och passar därför bra även till gym där spinningcyklarna används många timmar per dag. Motståndet är helt magnetbromsat så spinningcykeln blir mycket tyst. Mjuk och skön känsla under motståndsjusteringen utan hack. Steglös justering av sadel och styre. Bromsfunktionen som har magnetplattor och V-lås-modell är ytterst effektiv och både tystlåten och underhållsfri. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon fo
 • Matrix Indoor Cycle CXC

  Matrix Indoor Cycle CXC
  Matrix CXC Training Cycle är en Indoor bike framförallt till gruppträning men den fungerar även utmärkt som spinningcykel i träningsrummet på företaget eller i bostadsrättsföreningen. Sadel?
 • Spinningcykel Speed Racer S

  Spinningcykel Speed Racer S
     Extra tålig studioteknik och höghastighetsutrustning Med ett svänghjul på 20 kg får du en jämn gång i de allra högsta hastigheterna.  Oavsett viktminskning, träning eller förberedelser inför nästa cykellopp eller nästa triathlon så är Speed ​​Racer S är din absoluta bästa träningspartner. Den kompatibla fitnessappen Iconsole eller Bitgym ger dig den mest moderna träningsmotivationen och underhållningen.   Motståndsjustering för snabba byten En 8-stegs snabb nätkrets säkerställer att önskat motstånd kan ändras snabbt och flexibelt. Till skillnad från den enkla rotationsjusteringen är spärrkretsen för Speed ​​Racer S särskilt bekväm och enkel. Du kan träna på exakta motståndsnivåer och förbättra dig från träning till träning med en annan motståndsnivå. En nödstoppspak ger maximal säkerhet genom att snabbt stoppa svänghjulet.     Låt inte svetten stoppa dig Speed ​​Racer har mjuk vaddering på armstöden som skyddar dig mot tryckpunkter. Hela styret med flera lägen har en mycket trevlig och svettavvisande yta som fortfarande känns bra även efter långa och intensiva träningspass. Du kan enkelt torka av styrytan med en fuktig trasa efter träning.     Toppmodern multimediaunderhållning  Njut av den senaste multimediaunderhållningen och den mycket professionella träningsmotivationen! Förutom filmer på YouTube eller  ditt eget musikbibliotek kan du använda din smartphone eller surfplatta för att integrera träningsappar med en live-ruttupplevelse i dina intensiva träningspass. På så sätt tränar du mer realistiskt och håller dig motiverad på lång sikt. Kinomap APP erbjuder en särskilt realistisk liveupplevelse. Anslut bara din surfplatta eller smartphone till träningsdatorn via Bluetooth och förvara den säkert i surfplattahållaren!     Maximala inställningsalternativ   Ergonomin i Speed ​​Racer S är utformad så att både personer mellan  1,55 - 2 meter kan träna bekvämt. Styret på Indoor Cycle Speed ​​Racer S är vertikalt 12 cm justerbart i fyra steg. Ergo-sadeln är justerbar i lutning och höjd (20 cm i 10 steg) samt horisontellt (10 cm steglös) med en snabbjusteringsknapp. Sportsstyret på Speed ​​Racer S har också olika grepppositioner för långa och korta armar.      Fakta och egenskaper:  LCD-SkärmHållare för surfplatta8 motståndsnivåer20 kg svänghjul ger jämn gångMagnetiskt motstånd garanterar en tyst gång Kompatibel med pulsbandSadel justerbart horisontellt och vertikalt så du sitter bra Sadel och styre med justerbar lutningFötterna kan justeras om golv etc inte är plantTransporthjul fram för att enkelt kunna flyttasMax användarvikt 130 kgAvstånd mellan pedaler ca 17 cmVikt 55 kgMått LxBxH 160 x 62 x 110 cm   
 • Speedbike CRS3

  Speedbike CRS3
  FINNLO by HAMMER Träningscykel Speedbike CRS3Effektiv konditionsträning hemma med din träningscykel CRS3Vill du ta din konditionsträning hemma till en ny nivå och slippa gå till gymmet? Då är den kompakta och stabila FINNLO Speedbike CRS3 det rätta valet. Maximal belastning är hela 150 kg, och LCD-skärmen inspirerar dig till nya mål för din konditionsträning inom hemmets fyra väggar. Nu finns det inga ursäkter! Med din träningscykel kan du träna hemma som på en racercykel eller mountainbike, oberoende av väder och årstid.FINNLO Speedbike CRS3 tar din konditionsträning till en ny nivåDet 22 kg tunga svänghjulet driver dig till utmanande konditionspass och skapar en genuin gymkänsla hemma. Inomhuscykling är perfekt för viktminskning och används för kaloriförbränning på alla gym. Med en träningscykel hemma kan du bränna kalorier, konditionsträna eller förbereda dig inför cykelsäsongen när helst det passar dig. FINNLO Speedbike hjälper dig att nå dina träningsmål och gör det ännu roligare att träna.Manuell, steglös och varvtalsberoende motståndsjusteringDu justerar motståndet på FINNLO Speedbike CRS3 med ett vred på huvudramen. Genom att trycka på vredet fungerar det som nödstopp, vilket snabbt stoppar svänghjulet och ger maximal säkerhet. Därmed har du hela tiden kontroll över belastningen och hög säkerhet under din konditionsträning.Multifunktionsstyre med två flaskhållareDe halksäkra handtagen på det flexibla styret är behagliga och svettavvisande även under långa, hårda träningspass. Du torkar lätt av handtagen med en fuktig trasa efter träningen. Två praktiska flaskhållare ger plats för alla sportflaskor av standardtyp.LCD-skärm – full koll på dina träningsdata!Se dina träningsdata på den integrerade LCD-skärmen (visar: hastighet, tid, distans, trampfrekvens (kadens), kaloriförbrukning och puls). Du kan spara de 20 senaste träningspassen. Pulsprogrammet ökar säkerheten under träningen genom att du kan ställa in en övre gräns för maxpulsen. Om gränsen överskrids hörs en ljudsignal.Håll koll på din pulsUnder intensiva träningspass bör du alltid hålla koll på pulsen. Med din nya träningscykel CRS3 kan du mäta pulsen via bröstbältet som finns som tillval. Mottagare ingår, så att du kan använda bröstbältet direkt.Justerbara rempedaler – träning med detaljer från racercykelnTräningscykeln CRS3 har justerbara, platta pedaler med mycket bra grepp som kan användas med sportskor. Sportpedalerna är halksäkra och ger högsta komfort och effektivitet även under längre pass, oavsett om du kör lugnare konditionsträning eller tuffare hastighetsträning. Perfekt simulering och förberedelse inför nästa cykelsäsong! Båda pedalerna har en justerbar hätta.22 kg svängvikt: Mycket tystgående för en perfekt rotationsrörelse under träningenTekniken hos din nya träningscykel Speedbike CRS3 med 22 kg tungt svänghjul, underhållsfri spårremsdrivning och professionell kullagerteknik ger utmanande träningssekvenser i hög hastighet. Den perfekta rotationen är skonsam för lederna och utmanar dig att slå nya rekord under träningspassen.Rotationen sker utan störande ljud, så att du kan koncentrera dig fullt ut på träningen utan att varken du själv eller dina grannar störs. Träna näst intill ljudlöst när som helst under dygnet eller titta på tv samtidigt som du konditionstränar.Maximalt justerbar – passar nästan alla kroppslängder samt även högre viktklasser upp till 150 kgTräningscykeln är lika ergonomisk för storvuxna personer på upp till 2 meter som för nättare personer från 155 cm. Träningscykelns styre kan justeras vertikalt i 15 lägen och horisontellt i 7 lägen. Den ergonomiska sadeln kan justeras horisontellt i 7 lägen och vertikalt i 24 lägen med hjälp av ett vred. Träningscykelns sportstyre har även olika lägen för handtagen, så att de passar både personer med längre och kortare armar. Din nya träningscykel CRS3 klarar utan problem en belastning på upp till 150 kg.Stabil konstruktion! Står mycket stadigt och flyttas med två transporthjulHöjdnivån kan regleras via fyra stödpunkter om underlaget är ojämnt, och dubbla industrisvetssömmar ger absolut stabilitet och stadighet även vid tuffa träningssekvenser när du står upp och cyklar. Även tyngre atleter tränar säkert utan att cykeln känns instabil. Efter träningen kan träningscykeln CRS3 enkelt stuvas undan tack vare två premiumtransporthjul framtill.  Fakta och egenskaper SvartVikt 55 kgUppbyggd storlek (L x B x H) 140 x 60 x 130 cmRemdriftBromssystem bromsklossarMotståndsjustering ManuelltBelastningskontroll Hastighets beroendeSvänghjul 22 kgFast fatPermanent displayIntegrerad pulsmottagare för trådlöst bröstbälteMått sadel i nedersta lägen till pedal i botten 78 cmMått sadel i översta lägen till pedal i botten 97 cm Integrerade transporthjul JaStrömförsörjning BatteriMax kroppsvikt 150 kg 
 • Monark Evo, Spinningcykel

  Monark Evo, Spinningcykel
  UTPLÅNA GRÄNSERNA MELLAN UTE OCH INNE – BEHÅLL KÄNSLAN Monark EVO är särskilt framtagen för att återge en realistisk cykelkänsla vid virtuella race som körs inom e-cykling. Virtuella lopp äger rum med tusentals cyklister, 365 dagar om året – eller när det passar dig bäst. Du behöver aldrig mer längta och vänta tills den torra asfalten är tillbaka för att kunna cykla. Välj din grad av utmaning, och cykla varje dag under optimala förhållanden. Sammanfattning Monark EVO är Monarks nya ergometer som kommunicerar SMART, både via BLE och ANT+. Monarks ergometercyklar är kända för sin exakta mätsäkerhet, tack vare det unika pendelsystemet som gör det möjligt att kalibrera cykeln inför varje användning för att avge samma träffsäkra watt. Detta kombinerat med nya Novo Mini - displayen, elektroniska
 • Master Fitness S4050, Spinningcykel

  Master Fitness S4050, Spinningcykel
  Master S4050 är en kraftigt uppbyggd spinningcykel som tål långa träningspass. Remdriften gör spinningcykeln tystlåten och direkt i drivningen. Styrstam och sadelrail är 6-kantig vilket gör den smidig att justera samtidigt som den blir mycket stabil. Höjdreglering av sits och styre är helt steglöst, givetvis finns det en skala för att enkelt kunna hitta tillbaka till sin favoritposition. Styret med racerhandtag, erbjuder mängder av olika sittställningar. Vevlager och axlar är väl tilltagna för att tåla regelbunden träning. Bromsfunktionen består av en särskilt konstruerad V-låsning vilket ger en effektiv och samtidigt mjuk bromsfunktion. Förslag tillval: Köp till gel sätesöverdrag så får du en bekvämare sadel. Klicka här för att se sätesöverdraget. Med ett golvskydd under spinningcykeln sk
 • SpeedBike CRT

  SpeedBike CRT
  Produktinformation Kraftfull spinningcykel som passar utmärkt för konditionsträning på lilla gymmet, företaget eller hemmet.   SPD-Click-Systemet gör att avancerade användare kan träna med professionella cykelskor. På samma sätt är det dubbla systemet även lämplig för vanliga träningsskor. Den robusta ramen och 25 kg svänghjul säkerställer maximal komfort och maximal mjukhet. Motståndet justeras steglöst via en ratt. Speedbike CRT drivs av ett ljud- och underhållsfritt bälte. Den bekväma sadeln och styret har många inställningsmöjligheter, och du kan ställa om dem extremt enkelt och snabbt. Precisionskullager, vattenflaska och praktiska transporthjul gör denna cykel till något alldeles speciellt.  Fakta och egenskaperDisplay som visar viktig träningsdata som tid, distans, hastighet, trampfrekvens samt pulsSvänghjul på hela 25 kg ger jämn gångSteglöst justerbart motståndMöjlighet till mycket högt motståndLevereras med SPD pedaler (kan även användas med vanliga skor)RemdrivenFrihjulMottagare för trådlöst pulsbälteTransporthjul för att enkelt kunna flyttasVattenflaska med hållareMax användarvikt 150 kgMått LxBxH 132x51x120 cmVikt ca 63 kg 
 • Gorilla Sports Spinningcykel Motionscykel F25x50

  Gorilla Sports Spinningcykel Motionscykel F25x50
  Denna spinningcykel är mycket stabil och är ett effektivt sätt att få blodet att pumpa och lungorna att jobba. Cykeln är tyst, har justerbar sadel samt styre för att passa din kropp och hjulet väger 13 kg. Styre justerbart i höjd, ej horisontelt Maximala belastningen är 110 kg Sadel justerbar horisontelt Hjulets vikt är på 13 kg Sadel Sadelstolpe horisontellt justerbar mellan 1-8cm Sadel är justerbar i höjder mellan 80-108 cm Sadel justerbar i elva olika positioner Styre Styret är justerbart i höjd mellan 88-98 cm Styrests totala mått(LxB) är 50x30 cm Styre justerbart i fem olika positioner Styret är ej horisontellt justerbart Övrig information Avstånd golv och pedaler: 13-46cm Pedaler tillverkade av plast Längd pedalarmar: 16,5cm Drivrem: Kedja, 3,25:1
 • Speedbike Spinningcykel MAXXUS S1

  Speedbike Spinningcykel MAXXUS S1
  Speedbike Spinningcykel MAXXUS S1Att titulera denna cykel som en ?top of the line?-enhet är ingen överdrift.Som vår mest avancerade träningscykel i sortimentet erbjuder MAXXUS S1 cykling av…
 • Spinningcykel Finnlo Maximum Speedbike PRO

  Spinningcykel Finnlo Maximum Speedbike PRO
  Finnlo Speedbike PRO är riktigt välutrustad spinningcykel.Cykeln har bockstyre och integrerad båge vilket ger många greppmöjligheter och chans till ändrad sittställning under träniningen. Den?
 • Titan LIFE Trainer S11, Spinningcykel

  Titan LIFE Trainer S11, Spinningcykel
  Titan Life S11 Indoor Bike kan rekommenderas för den krävande motionisten. Med det 13 kg tunga svänghjulet bjuder cykeln på en lätt och glidande träningsupplevelse. Datorn visar viktig träningsinfo som tid, hastighet, distans, kaloriförbränning samt har en scan-funktion. Styr och sadel kan justeras horisontellt och vertikalt. Dessutom har styret flera greppositioner. Indoor S'11 är utrustad med en komfortabel sportsadel med långa turer i åtanke. Pedalerna är utrustade med hållare för snabb och säker fastsättning av inomhusskor.
 • SpeedBike Spinningcykel SX 3 - Zwift

  SpeedBike Spinningcykel SX 3 - Zwift
  SpeedBike Spinningcykel SX 3 - ZwiftSpeedbike SX 3 är en kvalitativ motionscykel och gör sig väldigt bra för cardio, rehab och konditionsträning.Motionscykeln klarar av en maximal…
 • Hammer Sport Speedbike CRS3, Spinningcykel

  Hammer Sport Speedbike CRS3, Spinningcykel
  Effektiv konditionsträning hemma med din träningscykel CRS3 Vill du ta din konditionsträning hemma till en ny nivå och slippa gå till gymmet? Då är den kompakta och stabila FINNLO Speedbike CRS3 det rätta valet. Maximal belastning är hela 150 kg, och LCD-skärmen inspirerar dig till nya mål för din konditionsträning inom hemmets fyra väggar. Nu finns det inga ursäkter! Med din träningscykel kan du träna hemma som på en racercykel eller mountainbike, oberoende av väder och årstid. FINNLO Speedbike CRS3 tar din konditionsträning till en ny nivå Det 22 kg tunga svänghjulet driver dig till utmanande konditionspass och skapar en genuin gymkänsla hemma. Inomhuscykling är perfekt för viktminskning och används för kaloriförbränning på alla gym. Med en träningscykel hemma kan du bränna kalorier, kon
 • Spinningcykel Airin Svart-Silver

  Spinningcykel Airin Svart-Silver
  Airin är en robust spinningcykel med tyst remdrift. Den stora fördelen är det tunga svänghjulet på 20 kg och ratten som du enkelt justerar motståndet med. Bygg kondition och starka ben! Bränn fett... Bromssystem och stabilitetEn stor fördel med Airin är det magnetiska bromssystemet. Fördelen med ett magnetiskt bromssystem är den nästintill ljudlösa gången och att det är underhållsfritt. Inga utslitna bromsklossar som ska bytas med framtida kostnader. Den kraftiga ramen gör att cykeln klarar användare på upp till hela 150 kg.     Justering av säte och styreFör att du ska sitta så bra som möjligt kan styret justeras upp/ner ner samt fram/bak. På samma sätt kan du även justera sätet. Sätet är ergonomiskt utformat och styret har en mängd variationer i greppet.   Enkel att flytta efter passetTransporthjulen fram gör att du enkelt kan flytta cykeln, du lyfter den i bakdelen (den lätta sidan) och rullar runt den likt en skottkärra. Det finns även en fiffig höjdjustering av varje fot så att cykeln står jämt och stadigt.   Dubbelsidiga pedalerHär kan du välja att använda spinningskor med SPD fäste på ena sidan eller vanliga skor på andra sidan.  DetaljrikCykeln är utrustad med hållare för mobiltelefon samt för din vattenflaska. Håll dig uppdaterad via din smartphone, titta på en film eller spela musik. Drick vatten vilket är viktigt genom ett svettigt spinningpass.     Fakta och egenskaper Svänghjul på hela 20 kg för jämn gångMagnetiskt motstånd - underhållsfritt och tystRemdrift för tyst gångFastnavNödbromsStyre justeras vertikalt och horisontelltSäte justeras vertikalt och horisontelltErgonomiskt säteHållare för smartphoneHållare för vattenflaska Transporthjul för att enkelt kunna flyttasMått 127x60x136 vmMax användare 190 cmVikt 61 kg 
 • Concept 2 BikeErg Svart, Spinningcykel

  Concept 2 BikeErg Svart, Spinningcykel
  BikeErg är det senaste tillskottet bland Concept2-familjens ergometrar. BikeErg har samma svänghjul och Performance Monitor som Concept2 Indoor Rowers och SkiErgs, vilket ger den samma styrkor och funktioner som dessa otroligt framgångsrika redskap. Svänghjulet använder luftmotstånd för att skapa en jämn cykling. Spjället är din växellåda, så att du kan anpassa känslan. Till skillnad från de flesta stationära cyklar har BikeErg en koppling, precis som en riktig cykel, så när du slutar trampa, fortsätter svänghjulet att snurra. Justera motståndet genom att flytta reglaget på sidan av svänghjulet. PM5 monitorn ger dig omedelbar återkoppling med data, dessutom många träningspass att välja mellan. Monitorn är kalibrerad så att du direkt kan jämföra dina tider mot andra och följa dina framsteg.
 • Keiser - M3i Indoor Bike

  Keiser - M3i Indoor Bike
  Keiser M3i är en banbrytande spinningcykel med trådlös Bluetooth-dator. Keiser var den första tillverkaren som använde magnetmotstånd på en spinningcykel och var också den första att placera svänghjulet&hellip:
 • Core spinningcykel 1300, Vit

  Core spinningcykel 1300, Vit
  Core spinningcykel 1300, VitLetar du efter en spinningcykel i god kvalitet?Vanliga motionscyklar passar kanske inte alla på grund av att sittpositionen är väldigt upprätt. Detta ger kanske inte den erfarna cyklisten den önskade känslan av att trampa hårt. Motionscyklar väger oftast mindre så det är vanligt att de skramlar eller rör på sig lättare. Nu finns en lösning på dessa problem!Core spinningcykel 1300! Spinningcykeln möjliggör träning på samma nivå som i gymmet till exempel i ditt egna vardagsrum. Cykelns säte kan enkelt justeras till din optimala höjd så att du får ut det mesta av din träning.Träna när som helst: Nu kan du träna på samma nivå som i gymmet i ditt egna vardagsrum, oavsett väder.Kompakt och robust: Core spinningcykel 1300 tar inte mycket plats, men har ändå en mycket god kvalitet. Det motståndskraftiga hjulet som väger upp till 13 kg garanterar att cykeln inte sviktar under de hårdaste trampningarnaBreda justeringsmöjligheter: Möjlighet att ställa in motståndet - allt från lätt uppvärmning till tuffa motstånd som motsvarar att cykla i uppförsbackar. Pedalpositionen är också justerbar. Dessutom garanterar de många inställningsmöjligheterna för stången och bänken en optimal träningsposition!Mångsidig elektronisk mätare: Från cykelns elektroniska mätare kan du följa med tid, distans, hastighet samt förbrukade kalorier.Bra tillbehör: Tillbehören till den här produkten inkluderar en vattenflaska, en hållare för vattenflaska och en telefonhållare.Vad väntar du på, beställ en spinningcykel av högsta kvalitet nu och ta ditt hemmagym till nästa nivå. Vi erbjuder nu gratis och snabb leverans av motionscyklar!Spinningcykel eller motionscykel?Den största skillnaden mellan en spinningcykel och en motionscykel är sittpositionen: på en spinningcykel är handtagen lägre och placerade längre fram vilket gör sittpositionen lägre och mer tävlingsliknande. Spinningcyklar är också ofta styvare och lättare att hantera än motionscyklar. En spinningcykel är ett bra val om du vill ha en så autentisk cykelupplevelse som möjligt.FunktionerDisplayfunktioner: Tid, distans, hastighet, kalorierSteglös motståndsjusteringBroms13 kg motståndshjulJusterbar sits och stångViktgräns 120 kgRekommenderad användarlängd: 150-190 cmHöjd: 1150 mmLängd: 1005 mmBredd: 495 mmVikt: 30.65kgInkluderar hållare för telefon och vattenflaskaEn vattenflaska medföljerPaketets mått och vikt:Längd: 1010 mmBredd: 820 mmHöjd: 245 mmVikt: 33,5 kg
 • Master Fitness Flaskhållare Med Kardborrspänne

  Master Fitness Flaskhållare Med Kardborrspänne
  Högkvalitativt ställ för vattenflaskor. Fäst var du vill på ramen med hjälp av kardborreband och halkfri yta.
 • MAXXUS SpeedBike SX 3 - Zwift, Spinningcykel

  MAXXUS SpeedBike SX 3 - Zwift, Spinningcykel
  Speedbike SX 3 är en kvalitativ motionscykel och gör sig väldigt bra för cardio, rehab och konditionsträning. Motionscykeln klarar av en maximal belastning på 150 kg och ger dig möjlighet att ställa in både styre och sadel i lodrät såväl som horisontell position. Utöver nödvändiga inställningar av höjd på styre och sadel har cykeln hjul i fram som gör den enkel att flytta på när du behöver. Spinningcykeln ger dig även möjligheten att koppla upp dig via Bluetooth mot Zwift APP för enbåde rolig och utmanande träning på din motionscykel. Vet du inte vad det är rekommenderar vi dig att googla Zwift Cykel för att läsa mer. Skärmen är dessutom utrustad med hållare för läsplatta och smartphone så du på ett bra sätt kan ha en skärm att titta på. Träningsprogram Två lediga minnesplatser Tio förinst
 • XLC Bc-K05 Svart, Flaskställ

  XLC Bc-K05 Svart, Flaskställ
 • Stages Solo Bike**, Spinningcykel

  Stages Solo Bike**, Spinningcykel
  Den kommersiella prestandacykeln för cardiogolvet. Stages Solo ger en riktig cykelkänsla, ett engagerande cykelgränssnitt, olika resor, mycket exakt träningsfeedback, förmågan att spåra träningsmål och prestationer över tid. Specifikationer: Vikt: 96 lbs (43 kg). Cykel + surfplatta Mått: 24,5 B x 49,5 L (62,23cm B x 125,7cm L). Rammaterial och konstruktion: 6061T-6 aluminiumlegering, avancerad hydro- och luftformad slang, TIG-svets. Ramfinish och färg: Industriell pulverlack, stålblå. Monteringshårdvara: Rostfritt stål. Drivsystem: CarbonGlyde med Gates® Carbon Drive™ kolfiberrem. Utväxling: 5:1. Motståndssystem: Magnetisk virvelström med SprintShift motståndsspak, mikrojusterbar motståndsratt och nödstopp. Q-Factor: 158mm. Styre: Komfortbelagd aluminium Stages RoadBar. Justeringssystem: S
 • Titan LIFE Indoor Bike S62 Magnetic, Spinningcykel

  Titan LIFE Indoor Bike S62 Magnetic, Spinningcykel
  TITAN LIFE Indoor Bike S62 Har en elegant aerodynamisk design som nästan uppmuntrar till fysisk träning och fartlekar. Det magnetiska motståndssystemet är näsintill helt tyst och ger en känsla utöver det vanliga. Med elektromagnetiskt motstånd på din spinningcykel får du en mer följsam känsla när du tränar. Här är det inte tyngden på själva svänghjulet som ger känslan på samma sätt som i ett direktverkande motstånd. Med detta motstånd får du ett mer ”mjukt” och följsamt motstånd om du jämför det lite mer ”kantiga” motståndet som ibland upplevs på det direktverkande motståndet. Dock är motståndet inte lågt utan det är känslan i själva motståndet som upplevs på ett annat sätt. TITAN LIFE Indoor Bike S62 är definitivt det bästa valet för dig som kräver mer i din träning än en vanlig cykel. Cy
 • Abilica Premium Racer 90, Spinningcykel

  Abilica Premium Racer 90, Spinningcykel
  Abilicas nya toppmodell inom spinningcyklar. Abilica Premium Racer 90 är en klar favorit för den kräsna atleten. Passar lika bra hemma som i företagets träningsrum. Abilica Premium Racer 90 är en mycket kraftfull spinningcykel med toppkvalitet i alla komponenter. Med svänghjulsvikt på 16 kg och magnetiskt motstånd får du en tyst och sömlös spinningupplevelse. Upp till 550 watts belastning gör att du kan träna allt från intervaller till långlopp. Motståndet kan anpassas efter dina behov och ger känslan av riktig utförskörning. Spinningcykeln har en lättläst cykeldator som visar wattbelastningen i pedalen medan du cyklar, förutom de vanligaste parametrarna som tid, distans, hastighet, kadens (RPM), kaloriförbrukning och puls. Du kan även lägga din surfplatta/telefon i den stora hållaren och
 • Hammer Sport Speed Race S, Spinningcykel

  Hammer Sport Speed Race S, Spinningcykel
  Hastighetsnyhet! Elektronisk inomhuscykel med magnetiskt bromssystem Dator med blå bakgrundsbelysning LCD, tryckknapp och Bluetooth 10 program med bergs- och dalprofiler + 4 hjärt- och användarprogram vardera 20 kg centrifugalmassa, lastbar upp till 150 kg Justerbara rempedaler och pedalhållare Uthållighetsträning i hög hastighet hemma. Ökar din fettförbränning. En absolut höjdpunkt bland snabbcyklarna Ta av med HAMMER Speedbike Speed Race S och upplev det hemma perfekt samordnade högteknologiska funktioner av hög kvalitet Inomhuscyklar. Trampa i full fart och det moderna Justera det magnetiska bromssystemet optimalt för dig. Det elektroniska Motståndsjustering är prestandaregulatorn för din Hastighetssessioner. Stärk dina vader och vader med Speed Race S speedbike Lårmuskler och bränna ma
 • Hammer Sport Upright Fit, Spinningcykel tillbehör

  Hammer Sport Upright Fit, Spinningcykel tillbehör
  Lämplig för Cardio Motion (art.nr ha4855) Konditionsträning som är lätt för nacken Förbättrad hållning Höjdjustering för olika kroppsstorlekar och armlängder Upprätt och aktiv nackvänlig konditionsträning hemma! Hejdå mobiltelefon hals! Med HAMMER Upright-Fit sadelhandtag rätar du upp överkroppen och tar en stund sitter på din Cardio Motion BT ergometer en behagligt rak och sund hållning. I många aktiviteter som vi utför i timmar varje dag, vi lutar vår överkropp framåt och axlar och nacke rör sig mot Bröst. Oavsett om du kör bil, tittar på mobiltelefonen eller den ofta ohälsosamma hållningen vid skrivbordet - musklerna förkortas, spänns och värker. Sadelgreppet med upprätt passform för upprätt hållning förhindrar utvecklingen av en böjd position och dess associerade Möda. Personlig tränar
 • Schwinn Airdyne AD2

  Schwinn Airdyne AD2
  Med hjälp av vindmotståndstekniken ger Schwinn Airdyne AD2 en oöverträffad träning för över- och underkroppen. Schwinn Airdyne AD2 ökar motståndet ju hårdare du trampar och är den?
 • Master Fitness Flaskhållare

  Master Fitness Flaskhållare
  Högkvalitativt ställ för vattenflaskor. Fäst var du vill på ramen med hjälp av kardborreband och halkfri yta.
 • Gymstick Pro FTR Indoor Racer, Spinningcykel

  Gymstick Pro FTR Indoor Racer, Spinningcykel
  Pro FTR är extremt robust och snygg cykel för krävande spinning-träning. Denna professionella nivåcykel tillgodoser träningsbehovet även för de mest krävande hemmaträningsentusiasterna. 22 kg svänghjul tillsammans med remdrift garanterar en mycket jämn bana och säkert, tillräckligt motstånd. Flera justeringsmöjligheter ger varje användare den optimala körpositionen. Dubbla åtkomstpedaler och anatomiskt formad gelsadel garanterar en bekväm och effektiv träning. Lättåtkomlig nödbroms för säker träning. Kraftig stålram av kommersiell kvalitet 3st vev Anatomiskt formad gelsadel Dubbla åtkomstpedaler (SPD och tårem) Nödbroms Sätesjusteringar: horisontell, höjd och lutning (med snabbkoppling) Handtagets justering: höjd, horisontell (med snabbkoppling)
 • Spinningcykel Drakkaris

  Spinningcykel Drakkaris
  Spinningcykel Drakkaris passar utmärkt för dig som önskar konditionsträna och förbränna kalorier i hemmet. Drakkaris styrka ligger i dess enkelhet att använda. Remdrift ger tyst gång och du har en display som ger dig viktig träningsdata genom hela passet.    Sätet är justerbart upp/ner och fram/bak. Även styret kan justeras. När du inte använder cykeln har den transporthjul så du enklare kan rulla undan den.                  Enkel motståndsjustering Spin Bike inSPORTline Drakkaris erbjuder så många som 8 motståndsnivåer som du kan justera med den strategiskt placerade handspaken. Den största fördelen med manuell motståndsdrift är att du inte behöver koppla in maskinen i ett eluttag. Allt du behöver är batterier till datorskärmen.Nyckelfunktioner: Perfekt balanserad maskin med manuell motståndsdrift. Du behöver inte koppla in den i eluttaget. Kraftfullt svänghjul placerat bak. Remdrift med friktionsbromssystem. Säkerhetsbroms. Bröstbältesmottagare. Enkel skärm som ger grundläggande information. 3 målinriktade program. Datorn visar: tid, hastighet, distans, puls, kalorier, varv per minut.
 • Gorilla Sports F50x100m Spinningcykel

  Gorilla Sports F50x100m Spinningcykel
  Denna spinningcykel är tyst, klarar av en användarvikt upp till 150 kg och har justerbar sadel och styre både vertikalt och horisontalt för att passa dina behov. Sadel Sadel justerbar horisontellt: 1-9cm Sadel höjd: 87-113,5cm Sadel: 11 positioner Styre Styre justerbar höjd: 123,5-134,5cm(11cm) Styret justerbar horisontellt: 1-9cm Styre justerbar: 5 olika positioner Övrig information Pedaler tillverkad i metall Längd pedalarmar: 17cm Drivrem: Kedja, 3,25:1 Vevlager: F50*100
 • Nordic 205 Indoor Bike, Spinningcykel

  Nordic 205 Indoor Bike, Spinningcykel
  Stadig och stabil spinningcykel. Tänk på att en maskin aldrig står helt stilla vid användning, vilket gör att golvet kan skadas trots att träningsmaskinen har fötter. Många svettas och spiller vatten under träningspassen vilket kan skada golvet om det är känsligt för fukt. Träningsmaskinen kan vara känslig för statisk elektricitet, vilket en underlagsmatta skyddar bra emot. Vi rekommenderar därför alla våra kunder att ha någon form utav golvskydd under sin maskin.
 • React Spinningcykel 600

  React Spinningcykel 600
  React Spinningcykel 600Träna på React Spinningcykel 600 när som helst hemma! Med en spinningcykel kan du få ett träningspass på gymnivå i ditt eget vardagsrum, oavsett väder. Spinningcykeln är en fantastisk träningsutrustning eftersom den är så justerbar, vilket gör den perfekt för många olika träningsentusiaster. En vanlig motionscykel känns kanske inte alltid bekväm, eftersom hållningen ibland är för upprätt. Spinningcykeln å andra sidan efterliknar mer cykling och erbjuder en lägre sittställning, eftersom handtagen är placerade längre fram och lägre på spinningcykeln.React Spinningcykel 600 har ett motståndshjul på 6 kg, vilket ger ett effektivt och balanserat träningspass, särskilt för nybörjare inom spinningcykling. Motståndsjusteringen är steglös. Den justerbara höjden gör det enkelt att hitta en lämplig och ergonomisk sittställning.Spinningcykelns färddator visar all viktig information för att följa träningens framskridande. Med hjälp av trippdatorn kan du övervaka den tillryggalagda sträckan, tiden, hastigheten och förbrända kalorier.Med React Spinningcykel kan du njuta av ditt träningspass i ditt eget hems avskildhet. Vi erbjuder snabb leverans!Produktinformation:Svart färgMaterial: PP-plast, stål6 kg motståndshjulJusterbar höjdFunktioner: Distans, tid, hastighet, kalorierVägriktning: framåt och bakåtCE/ROHS/EN20957Max användarvikt: 120 kgAnvändarens rekommenderade höjd: 150-185 cmVikt: 25,32Längd: 111 cmHöjd: 54 cmBredd: 116 cmFörpackningens mått:Vikt: 28,98 kgLängd: 97 cmHöjd: 20 cmBredd: 77 cm
 • Bowflex Velocore 22i Spin Bike, Spinningcykel

  Bowflex Velocore 22i Spin Bike, Spinningcykel
  Bowflex VeloCore 22i är en av de bästa spinningcyklarna på marknaden. Dess innovativa Leaning Mode-kallningstil möjliggör en realistisk lutning av cykeln, vilket gör träningen mycket responsiv och autentisk. Velocore är den första spinningcykeln där stående cykling simulerar en mycket exakt pedalerfarenhet som på en riktig cykel, vilket gör den ännu mer attraktiv för cykelentusiaster. Cykeln kan också användas i Stationary Mode-läge, vilket gör att den fungerar som en traditionell spinningscykel utan lutning. Teknisk Information Innovativ lutnings- och stillastående läge Magnetrisk motstånd (100 motståndsnivåer) Mått: 152 x 62 x 141 cm Vikt: 71,8 kg Max användarvikt: 147 kg Rekommenderad användarlängd: 155 - 195,5 cm Konsolens egenskaper 22 HD-pekskärm Mätarfunktioner: tid, distans, kalori

Välj spinningcykeln med rätt funktioner för din träning

Att träna spinning är en populär träningsform för många. Spinningcykel är ett skonsamt sätt att träna konditionen på. Cyklarna ger möjlighet att variera motstånd genom antingen magnetbroms bromsar eller med klassisk remdrift på cyklar som inte kräver strömanslutning.

Flera personer tränar på spinningcyklar

Träning blir roligare när man kan mäta saker. Det ger dig som tränar möjlighet att se din utveckling och veta vilken nivå du ligger på. Det kan användas för att bestämma intensiteten på nuvarande cykelpass, men också över längre tid se hur konditionen och styrkan förbättras tack vare din spinningträning.

Cyklar för spinning kan ha lite olika funktioner. Abilicas spinningcykel Racer är en budgetmodell och såna kan mäta rpm, fart, distans, puls och kalorier.

På premiummodeller kan man även få fram andra mätvärden. Vanliga värden är:

Watt

Ett mått som visar på hur stor effekt du och dina muskler presterar. Ju högre Watt, desto mer energi producerar du. Det finns en del träningspass som är helt uppbyggda kring att nå och hålla vissa Watt-nivåer. Då är en sån funktion på sin spinningcykel bra att ha.

Kcal

Visar din energiförbrukning och baseras ofta på en kombination av uppgifter om ålder och träningsintensitet. Kan man använda en pulsmätare får man något bättre siffror närmare sanningen.

Kadens

Kadens är ett värde som visar på antalet tramptag per minut. Kadens brukar ofta förkortas som rpm (rounds per minut). Hög kadens brukar man säga om det ligger kring 100-120 rpm. Låg kadens är ner mot 60 rpm. Ju högre växel du här, desto lägre kadens blir det.

Tänk på: att med rätt inställningar på spinningcykelns sadel och styre får du bättre effekt!

Köpa bästa spinningcykeln online

Många kör spinning främst på gym men att köpa en spinningcykel för att ha hemma gör träningen enklare och mer bekväm. Idag finns ju även många tjänster för att streama spinningpass online.

Om du vill göra det bästa köpet ska du leta efter bilderna som har de gröna symbolerna "Bäst i test". Vill du fynda fokuserar du på de röda prislapparna som betyder sänkt pris (rea). Lycka till!