Cykelkläder

Den som använder cykeln som träningsredskap vet att en superbra cykel aldrig kan kompensera för dåliga cykelkläder. Cykelbyxor som med skavande hängslen eller dålig vaddering på sittkudden kan vara skillnaden på ett bra och dåligt träningspass.

När du köper vadderade cykelbyxor, se till att kuddens fasthet är tillräcklig och anatomiskt utformad. Om du cyklar mountainbike kanske du också cyklar under vinter. Då vill du nog köpa långa cykelbyxor och gärna med fodring på framsidan.

I den här kategorin har vi samlat allt från cykelshorts, byxor och tröjor till bibs. Du kan också hitta ett och annat par cykelhandskar och cykeljackor mot vind och regn. Det kan vara bra att ha med sig i en cykelväska om du är ute på långtur.

Populärt inom cykelkläder

 • Cykelbyxor Newline Herr 8 Panel Bib shorts XL

  Cykelbyxor Newline Herr 8 Panel Bib shorts XL
  Exklusiva cykelbyxor med hängslen med Newline´s nya comfort zone för optimal komfort.Comfort zone är en ergonomiskt utformad vaddering i grenen speciellt uformad för män.
 • Odlo Tights Short Suspenders Women

  Odlo Tights Short Suspenders Women
  Cykelbyxor för kvinnor av stretchigt och hållbart material som sitter skönt på kroppen även när du är aktiv och rör på dig. De ger en perfekt kombination av komfort och stabilt stöd samtidigt som d...
 • Cykelbyxor Newline Dam Knä 3/4 Comfort Zone L

  Cykelbyxor Newline Dam Knä 3/4 Comfort Zone L
  Exklusiva cykelbyxor i knämodell med Newline´s nya comfort zone för optimal komfort.Comfort zone är en ergonomiskt utformad vaddering i grenen speciellt uformad för?
 • Cykelbyxor Newline Dam Knä 3/4 Comfort Zone S

  Cykelbyxor Newline Dam Knä 3/4 Comfort Zone S
  Exklusiva cykelbyxor i knämodell med Newline´s nya comfort zone för optimal komfort.Comfort zone är en ergonomiskt utformad vaddering i grenen speciellt uformad för?

Fler tips på cykelkläder

Våra favoriter av cykelklädmärken just nu

Mode kommer och går. Det är inte alla tillverkare av cykelkläder som lyckas hålla sig i topp länge. Just nu är detta våra topp 3 tips att titta närmare på:

 1. Maloja - färgglada cykelplagg
 2. Castelli - lång italiensk tradition
 3. Newline - prisvärt och enkel design
ilead