Cykellampor

Att synas i mörkret är viktigt för dig som cyklar längs trafikerade vägar. En komplett cykelbelysning består av cykellampor både fram och bak samt reflexer som syns från sidan av cykeln.

Cyklar du mycket på vägar där det inte finns vägbelysning kanske du även vill kunna se bättre själv. Då ska du satsa på en cykellampa som har bra ljusbild med räckvidd på minst 30 meter.

Populärt inom cykellampor

 • Cykelbelysning fram LED 700 lm, Asaklitt

  Cykelbelysning fram LED 700 lm, Asaklitt
  Laddbar framlampa med LED-teknik och sex ljuslägen. LED ger längre livslängd och lägre energiförbrukning. Cykellampan är lätt att ta loss från cykeln när den inte används. Enkel att montera utan verktyg. Batteriindikator i fyra steg.
 • Cykelbelysning LED

  Cykelbelysning LED
  Cykellampa fram och bak med LED. Tåliga mot väder och vind. Praktiskt snabbfäste.
 • Cykelbelysning bak LED, Asaklitt

  Cykelbelysning bak LED, Asaklitt
  Laddbar baklampa med två ljuslägen och LED-teknik. LED ger längre livslängd och lägre energiförbrukning. Cykellampan är lätt att ta loss från cykeln när den inte används. Enkel att montera utan verktyg. Batteriindikator i tre steg.
 • Cykelbelysning fram LED 180 lm, Asaklitt

  Cykelbelysning fram LED 180 lm, Asaklitt
  Laddbar framlampa med LED-teknik och fyra ljuslägen. LED ger längre livslängd och lägre energiförbrukning. Praktiskt snabbfäste gör att cykellampan är lätt att ta loss. Enkel att montera utan verktyg. Batteriindikator i tre steg.

Fler tips på cykellampor

 • Blinkers till cykel, CYCL WingLights Pop

  Blinkers till cykel, CYCL WingLights Pop
  Undvik farliga trafiksituationer - använd CYCL WingLights Pop! Med cykelblinkers visar du tydligt för andra var du är på väg. Fungerar lika bra när det är mörkt som ljust ute. Stöttåliga och vattentäta blinkers. Färdiga att använda - levereras med batterier.
 • Cykelbelysning fram LED 80 lm, Asaklitt

  Cykelbelysning fram LED 80 lm, Asaklitt
  Framlampa med LED-teknik och två ljuslägen. LED ger längre livslängd och lägre energiförbrukning. Praktiskt snabbfäste gör att cykellampan är lätt att ta loss. Enkel att montera utan verktyg.
 • Cykelbelysning bak LED, Asaklitt

  Cykelbelysning bak LED, Asaklitt
  Baklampa med LED-teknik och tre ljuslägen. LED ger längre livslängd och lägre energiförbrukning. Praktiskt snabbfäste gör cykellampan lätt att ta loss. Enkel att montera utan verktyg.
 • Batteriladdare Sigma

  Batteriladdare Sigma
  Laddare till cykelstrålkastare Sigma Lightster, 31-5011.
 • Cykelbelysning bak med bromsljus, Oxford

  Cykelbelysning bak med bromsljus, Oxford
  Bakljus till cykel, med inbyggt bromsljus. Känner av när inbromsning sker. Bra att synas i trafiken. Enkel att montera utan verktyg.

Cykelbelysning i terrängen

Den fasta cykelbelysningen som du monterar på styret och baktill på cykeln är mestadels till för att du ska synas gentemot andra trafikanter. Vill du kunna se bättre i mörkret på stigar när du cyklar mountainbike ska du också skaffa dig en bra pannlampa eftersom det ger dig större kontroll över ljusbilden.

ilead