Cykellampor

Att synas i mörkret är viktigt för dig som cyklar längs trafikerade vägar. En komplett cykelbelysning består av cykellampor både fram och bak samt reflexer som syns från sidan av cykeln.

Cyklar du mycket på vägar där det inte finns vägbelysning kanske du även vill kunna se bättre själv. Då ska du satsa på en cykellampa som har bra ljusbild med räckvidd på minst 30 meter.

Populärt inom cykellampor

 • LED Safety Band

  LED Safety Band
  Stadigt sken: 70 timmars brinntidBlinkande sken: 100 timmars brinntidDrivs med 2 st CR 2032 batterier (ingår)
 • Ultra helmet mount

  Ultra helmet mount
  Fäste för att kunna använda pannlampan Petzl Ultra på hjälm utan pannband. Skruvas direkt på hjälmens fram- och baksida.
 • Led Clip Light USB

  Led Clip Light USB
  Led Clip Light USB från BeeSports är en liten LED lampa som du kan fästa på ryggsäcken, cykeln, hundhalsbandet, kopplet, skorna eller liknande för att öka din synlighet och säkerhet när du är ute i mörkret. Lampan har fem starka LED-dioder med tre olika ljuslägen - fast, blinkande och SOS. Uppladdningsbar via USB.
 • Knog Blinder Mini Chippy Framdiod Svart

  Knog Blinder Mini Chippy Framdiod Svart
  Knog Blinder Mini Chippy Framdiod Svart

Fler tips på cykellampor

Cykelbelysning i terrängen

Den fasta cykelbelysningen som du monterar på styret och baktill på cykeln är mestadels till för att du ska synas gentemot andra trafikanter. Vill du kunna se bättre i mörkret på stigar när du cyklar mountainbike ska du också skaffa dig en bra pannlampa eftersom det ger dig större kontroll över ljusbilden.

ilead