Cykellampor

Att synas i mörkret är viktigt för dig som cyklar längs trafikerade vägar. En komplett cykelbelysning består av cykellampor både fram och bak samt reflexer som syns från sidan av cykeln.

Cyklar du mycket på vägar där det inte finns vägbelysning kanske du även vill kunna se bättre själv. Då ska du satsa på en cykellampa som har bra ljusbild med räckvidd på minst 30 meter.

Populärt inom cykellampor

  • UT30 Smart Sensing Multi-Function Light Black

    UT30 Smart Sensing Multi-Function Light Black
    UT30 Smart Sensing Multi-function Light från Nextorch är en multifunktionell lampa som kan användas till vandringar, fiske, löpning, cykling och mycket mer. Lampan är utrustad med fyra olika ljuslägen och i paketet medföljer fyra olika fästen som gör det möjligt att använda den hur du vill. Multifunktionell klämmaFör att fästa lampan i kepsen, ryggsäcken, på jackan och mer.PannlampaMed 180º justering för att kunna lysa i flera vinklar.CykellyseCykelfästet passar de flesta cykelstyren.HjälmlyseHjälmfästet är kompatibelt med Ops-Core ARC hjälmar.SpotlightLumen: 220Brinntid: 7 timDistans: 53 mFloodlightLumen: 140Brinntid: 7 tim 30 minDistans: 15 mSpotlight + FloodlightLumen: 320Brinntid: 3 tim 45 minDistans: 55 mRed lightLumen: 4Brinntid: 21 hoursDistans: -

Cykelbelysning i terrängen

Den fasta cykelbelysningen som du monterar på styret och baktill på cykeln är mestadels till för att du ska synas gentemot andra trafikanter. Vill du kunna se bättre i mörkret på stigar när du cyklar mountainbike ska du också skaffa dig en bra pannlampa eftersom det ger dig större kontroll över ljusbilden.