MaximalFritid » Träning » Cykling » Cykellampor

Märken på cykellampor

Cykellampor

Att synas i mörkret är viktigt för dig som cyklar längs trafikerade vägar. En komplett cykelbelysning består av cykellampor både fram och bak samt reflexer som syns från sidan av cykeln.

Cyklar du mycket på vägar där det inte finns vägbelysning kanske du även vill kunna se bättre själv. Då ska du satsa på en cykellampa som har bra ljusbild med räckvidd på minst 30 meter.

Populärt inom cykellampor

 • Framlampa TEC Candi

  Framlampa TEC Candi 200
 • Framlampa Tec

  Den uppladningsbara framlampan TEC Laxo är en kompakt och ljusstark (70 lumen) med smidigt avlång form. Den gummiklädd lampa är utrustad med intensiv LED-teknologi och har tre olika ljuslägen med en brinntid på mellan 1,5 till 6 timmar. Det medföljande batteriet Lithium Ion (300 mAh) laddas smidigt och enkelt via USB. Kan fästas både stående och liggande tack vare supersmarta fästen med montering helt utan verktyg.
 • Belysningsset Sigma Buster 100/Nugget II

  Sigma Buster 100 HL/Nugget II Flash är med integrerat litium-jon-batteri, kompakt design och USB-laddning mycket belysning för pengarna. Det relativt starka ljuset från LED-lamporna, bra brinntid, laddningsindikator samt sex ljuslägen fram och tre bak är också funktioner som gör detta belysningsset till ett bra köp.
 • Framlampa Topeak CubiCubi 850

  Framlampa Topeak CubiCubi 850 svart

Fler tips på cykellampor

 • Framlampa Hope R4+ LED 2600

  Framlampa Hope R4+ LED 2600 mAh
 • Framlampa Ledx backupljus inkl. batteri och

  LEDX var först med backupbatteri, det lilla batteriet som kunde rädda tävlingsloppet eller löprundan om något hände med det vanliga batteriet. Nu lanserar vi LEDX Backupljus, ett eget ljussystem som har sin egen strömförsörjning. Snäpps på under lampan före start. Kan tändas på en sekund, lyser i minst 80 min, ger ett ljus på ca 350 lm och väger endast 20 g, 60 g med batteri. LEDX Backupljus fungerar helt oberoende av den vanliga lampan och kan även användas separat. Passar til
 • Framlampa Blackburn Central

  Blackburn Central 100 är en smidig liten tålig lamppa som är perfekt för dig som inte behöver ljus för att se utan "bara" behöver synas. 100 lumen, USB-laddning och tillverkad i aluminium är tre utmärkande egenskaper för denna lampa.
 • Framlampa BBB Ecobeam

  BBB Ecobeam är en lätt och kompakt framlampa för vardagsbruk, enkel att fästa på styret och bra ljus tack vare en Phillips Luxeon LED.
 • Framlampa Bontrager Ion 100

  Bontrager Ion 100 R är ett varselljus som har designats för sta'n. En bred ljusbild, fokuserad optik och ett oregelbundet blinkmönster gör att den syns på över 500 meters håll i dagsljus. En inbyggd sensor som mäter omgivande ljus styr ljusstyrkan automatiskt, och det medföljande Quick Connect-fästet gör det lätt att ta loss lampan och ladda den via den medföljande USB-kabeln. Fokuserad optik ökar säkerheten med ett brett och starkt ljus En inbyggd ljussensor justerar auto
 • Batteriladdare Sigma

  Laddare till cykelstrålkastare Sigma Lightster, 31-5011.
 • Framlampa BBB Scope

  BBB Scope 800 är en lättvikts-strålkastare med externt batteri. 2st Kraftfulla XM - L T6 CREE LED. 4st lägen : Super beam, high beam, standard beam, och low beam. Vattenfast aluminiumhölje med Airflow kylsystem för bästa värmekontroll. Lampan är skyddad mot överhettning. Den dämpas automatiskt när temperaturen går över 85 grader Celsius och tänds igen när temperaturen når normal arbetstemperatur. Enkel montering med justerbart TightFix fäste som passar på både standard och ö
 • Baklampa Tec Laxo

  Baklampa Tec Laxo svart
 • Framlampa M Tiger Sports

  M TIGER SPORTS HALO är en gedigen framlampa som enkelt monteras på styret (fäste medföljer) och som tack vare den senaste LED-tekniken ger riktigt bra ljusstyrka (500 lumen). Modellen har en tuff LED-ring kring själva ljuskäglan och lampan laddas enkelt via USB.För mer detaljerad information och teknisk data se specifikationen.
 • Framlampa Hope R2 LED 3200

  Framlampa Hope R2 LED 3200 mAh
 • Baklampa Herrmans Twinle för pakethållare fasta skruvar cc 50

  Herrmans Twinle är en rejäl lysdiodlampa med stor reflex för montering på pakethållaren. Monteras med 2 skruvar (medföljer) som har ett centrum-centrum mått på 50 mm. Batterier två AA (medföljer).
 • Framlampa Cavo 1000

  CAVO 1000 MINI en högkvalitetslampa gjord i flygplansaluminium. Lampan ger hela 1000 lumen med sin CREE XML-L2 LED och brinntiden är mellan 2-8 timmar. Lampan levereras med laddare, batteri, hjälmfäste, styrfäste och pannlampsfäste. Batteriet har ett smart neoprenfodral som gör att du enkelt kan knäppa fast det runt t.ex. ramen, styrstammen eller runt armen. Batteriet är ett Li-ion batteri 7.4 V 2600 mAh som väger 170 gram inkl. neoprenfodral. Lampan väger 60 gram, hjälmfästet 30 gr
 • Baklampa Hope District Plus Kit 2 inkl.

  Batteriladdare medföljer ej.
 • Belysningsset Tec

  Belysningssetet Tec Duo är ett smidigt och kompakt belysningsset med LED-lampor och supersmarta fästen (monteras enkelt utan verktyg) samt en brinntid på upp till 110 timmar. 
 • Baklampa Topeak Redlite Aero USB 1W

  Baklampa Topeak Redlite Aero USB 1W svart
 • Framlampa Garmin Varia UT800 Smart Urban

  Oavsett om du cyklar i stan eller ute i skogen behöver du inte ge upp bara för att solen gör det. Här har du en smart cykellampa som lyser starkare och längre och när du ändrar din hastighet, justeras även Garmin Varia UT800. När UT800 paras ihop med en Edge cykeldator justerar den ljusstyrkan till den lumen du behöver i upp till 4 timmar, så att du alltid kan cykla tryggt.Cykellampa med hög intensitet för användning både ute i spåret och i staden. Synlig i dagsljus på mer än
 • Framlampa Herrmans H-Ike LED för fast

  Herrmans H-IKE LED framlampa med reflex för fast montage i skärmskruven på framgaffeln. Herrmans innovativa batteri-lampa, optimerad för stadscykling. Synlighet på 350 meter och har en mycket bra ljusbild som lyser upp 13 meter framfrör cykeln. Utmärkt sidosynlighet och har ett visir som förhindrar att mötande bländas. On/Off. 15 LUX. 3 st AAA-batteri ingår. Upp till 20 tim brinntid (beroende på batteri).
 • Framlampa MADE

  MADE Framlampa NB05-04 är en effektiv framlampa med en styrka på upp till 1000 lumen. Kompakt och smidig design med hypereffektiv reflektor för att skapa riktigt vitt ljus. Lampan är tillverkad i kvalitativ 6061 aluminium och är dessutom IP65 klassad, vilket innebär högsta täthetsklassen för mekaniskt intrång (dammtät och spolsäker).Det uppladdningsbara batteriet har en arbetstid på upp till 30 timmar och du växlar mellan dom olika lägena med hjälp av tryckkommandon.Styrka: U
 • Framlampa Hope R2I

  Framlampa Hope R2I LED
 • Baklampa Bontrager Flare R

  Baklampan Flare R City är ett varselljus som har designats för sta'n. En bred ljusbild, fokuserad optik och ett oregelbundet blinkmönster gör att den syns på över 400 meters håll i dagsljus. En inbyggd sensor som mäter omgivande ljus styr ljusstyrkan automatiskt, och det medföljande Quick Connect-fästet gör det lätt att ta loss lampan och ladda den via den medföljande USB-kabeln. Flare R City-baklampan har hela 35 lumen och en stor synlighetsvinkel som gör dig omöjlig att mi
 • Cykelbelysning bak LED, Asaklitt

  Baklampa med LED-teknik och tre ljuslägen. LED ger längre livslängd och lägre energiförbrukning. Praktiskt snabbfäste gör cykellampan lätt att ta loss. Enkel att montera utan verktyg.
 • Baklampa Topeak Redlite Mini USB 11 USB

  Baklampa Topeak Redlite Mini USB 11 USB svart
 • Belysningsset M Tiger Sports

  M Tiger Sports Ray City-Clip är den helsköna och mycket smarta lösningen för dig som behöver synas i trafiken med din cykel, barnvagn, rullator, spark, kickbike eller liknande. Ray City-Clip sälj i paket med två st lampor, en som ger rött sken och en som ger vitt. Battericell ingår i paketet och lamporna laddas enkelt och smidigt via USB - kabel medföljer.  
 • Baklampa B&M D-Toplight XS Permanent för

  Busch+Müller D-Toplight XS Permanent är en lysdiodbaklampa för pakethållare. Lampan har en mordern design med stora reflexer och två ultraljusstarka lysdioder som kan ses från 220°. Den har en strömbrytare och drivs av två AA batterier. Brinnstiden är ca. 60 timmar och den har en lysdiod som indikerar batteristatusen så att du ser när det är dags att byta. Kan monteras på pakethållare med bultavstånd 50 mm eller 80 mm.
 • Baklampa Spectra 2 Diod för

  Spectra 2 diod baklampa är en mycket privsärd baklampa för pakethållare. Lampan är utrustad med två lysdioder och en stor reflex. En strömbrytare är monterad på sidan av lampan som gör den enkel att sätta på och stänga av. Monteras med 2 skruvar med mutter som har ett centrum-centrum mått på 50 mm. Två batterier medföljer.
 • Radar/baklykta Garmin Varia RTL511

  Cykla smartare och mer uppmärksamt med Garmin Varia RTL511 bakåtseende radar. Den monteras på sadelstolpen och avger visuella och hörbara varningar som varnar för fordon som närmar sig bakifrån på upp till 140 meters avstånd. Se och synas Visuella och hörbara varningar som varnar för fordon som närmar sig bakifrån på upp till 140 meters avstånd Baklyktan avger ljus så att bilförare ser dig Slimmat vertikalt format som enkelt kan monteras på de flesta landsvägscyklar, inklusiv
 • Framlampa Hope R2 LED 5200

  Framlampa Hope R2 LED 5200 mAh
 • Baklampa Blackburn Local

  Blackburn Local 10 baklampa har en superljusstark lysdiod. Lampan har fast eller blinkande sken och lyser med 10 lumen. Brinntiden är ca 70 timmar i fast läge och 140 timmar i blinkande och drivs av två AA batterier. Den har en stor strömbrytare som är enkel att komma åt även med handskar. Den monteras runt sadelstolpen med ett silikonfäste så inga verktyg behövs eller så kan du snäppa fast den i t.ex. bakfickan eller på pakethållaren med clipsfästet som medföljer. 
 • Framlampa Axa Pico30 Switch för

  AXA Pico30 Switch för navdynamo eller 6V el-cykelbatteri är ett mini-kraftpaket med hela 30 lux. Den kompakta och smala designen kompletterar alla sportiga cyklar. Pico30 erbjuder en integrerad retroreflektor och väl genomtänkt ljusfördelning. Båda funktionerna är utvecklade för att öka din säkerhet eftersom du är bättre synlig för mötande trafik, och vägen framför dig är väl upplyst. Den robusta rostfria konsolen är lämplig för alla vägtyper, men kan också bytas ut med en
 • Baklampa Hope District Plus Kit 1 inkl. batteri och

  Baklampa Hope District Plus Kit 1 inkl. batteri och laddare
 • Framlampa Light & Motion Seca

  SECA 1500 är den ultimata cykellampan för hängivna cyklister, oavsett om du ska vara med i ett 24-timmarslopp eller smyga iväg på en tur efter jobbet. Secas balans mellan ljus, ljusbilden, vikt och funktioner saknar motstycke. Specification för SECA 15001500 Lumen (certifierad enligt FL-1 standard)6 lysdioder av högsta CREE LED nivå och avancerad programvaraCustomanpassade bi-koniska reflektorer optimerar ljuset för att ge en slät, jämn och bred ljusbild och en långtgående spridnin
 • Framlampa Herrmans H-Driver/On för

  HERRMANS H-DIVER/ON för navdynamo är en LED-framlampa som har ett optimerat ljusmönster för cyklisten. Finns i ON och AUTO-version med fördröjt parkeringsljus och detta är ON-versionen. Lampan har en ljusflöde på 30 LUX. Ljuset är tillförlitligt och lyser båda upp vägen framför dig och syns väl för övriga medtrafikanter och ökar din säkerheten. Tack vare många monteringsalternativ passar lamporna alla typer av cyklar. H-DIVER är en godkänd belysning för cykel.
 • Cykelbelysning LED Sigma Lightster

  Bästa cykellampa i enligt Testfakta, September 2013. Både lång och bred ljusbild med räckvidd på 30 meter. Praktiskt snabbfäste medföljer.
 • Baklampa Sigma Mono RL

  Den nya Sigma MONO RL är en liten och modern baklampa för vardagsbruk. Tack vare den justerbara och avtagbara fästet, det integrerade litiumjonbatteriet och laddning via en mikro-USB port är den alltid redo att användas. En stark 0.5 watts LED-lampa gör dej synlig för andra trafikanter redan på upp till 400 meters håll. Lampan har en brinntid på 7 timmar och en smart 2-stegs batteri/laddningsindikator som via färg indikerar hur mycket som återstår. Lampan har ett universalfäste och
 • Framlampa Garmin Varia UT800 Smart Trail

  Oavsett om du cyklar i stan eller ute i skogen behöver du inte ge upp bara för att solen gör det. Här har du en smart cykellampa som lyser starkare och längre och när du ändrar din hastighet, justeras även Garmin Varia UT800. När UT800 paras ihop med en Edge cykeldator justerar den ljusstyrkan till den lumen du behöver i upp till 4 timmar, så att du alltid kan cykla tryggt.Cykellampa med hög intensitet för användning både ute i spåret och i staden. Synlig i dagsljus på mer än
 • Belysningsset M-Wave

  M-Wave Hunter belysningsset är ett praktiskt set som snabbt och enkelt fästs (utan verktyg) på cykeln med silikonband. 2 dioder både bak och fram gör att du syns ordentligt i trafiken.
 • Baklampa Topeak Redlite

  Det kraftfulla och aerodynamiska Topeak RedLite MEGA är ett tekniskt avancerat bakre säkerhetsljus med imponerande styrka. Bakljuset har 1 high-flux Piranha red LED-lampa, 2 super bright röda LED-lampor och 2 gula LED-lampor (totalt 5 olka LED-lampor), allt för att skapa ett kraftfullt ljus och ge en extremt synlig signal till dina medtrafikanter. Hela 5 driftlägen med olika typer varningsljus maximerar din säkerhet när du kör i mörker. Den passar perfekt på din sadelstolpe och är des
 • Cykelbelysning fram LED 180 lm, Asaklitt

  Laddbar framlampa med LED-teknik och fyra ljuslägen. LED ger längre livslängd och lägre energiförbrukning. Praktiskt snabbfäste gör att cykellampan är lätt att ta loss. Enkel att montera utan verktyg. Batteriindikator i tre steg.
 • Cykelbelysning fram LED 700 lm, Asaklitt

  Laddbar framlampa med LED-teknik och sex ljuslägen. LED ger längre livslängd och lägre energiförbrukning. Cykellampan är lätt att ta loss från cykeln när den inte används. Enkel att montera utan verktyg. Batteriindikator i fyra steg.
 • Fram eller baklampa Blackburn

  Blackburn 2'FER är en smart liten lampa som du kan använda antingen fram eller bak på din cykel. Genom att trycka på en knapp, kan 2'FER växla mellan en vit 60 lumens framlyktan och en röd 20 lumens baklyktan.
 • Framlampa Hope R8+

  Framlampa Hope R8+ LED
 • Baklampa Cavo 3 LED för

  Cavo 3 LED är en baklampa med 3 lysdioder och stor reflex för montering på pakethållaren. Monteras med 2 skruvar som har ett centrum-centrum mått på 50 mm. Lampan har en strömbrytare och drivs av två R03 batterier (medföljer) och ger en brinntid på 40 timmar.
 • Cykelbelysning fram LED 80 lm, Asaklitt

  Framlampa med LED-teknik och två ljuslägen. LED ger längre livslängd och lägre energiförbrukning. Praktiskt snabbfäste gör att cykellampan är lätt att ta loss. Enkel att montera utan verktyg.
 • Belysningsset

  Belysningsset Ventura
 • Baklampa BBB Spark

  BBB Spark är liten och kompakt baklampa med 3 st super-bright microled. Laddas enkelt via USB där det passar dig och på cirka 2,5 timmar. Inbyggd batteri- och laddindikator. Det inbyggda Lithiumbatteriet kan laddas 400 gånger utan att tappa i kapacitet. 25 g, 56x31x16 mm. 
 • Hjulbelysning Monkeylectric M204 Monkey

  Monkeylectric M204 Monkey Light Innehåller belysning för 1 hjul. Fyra fullfärgs LEDs ger 40 Lumen ljusstyrka och 360° synbarhet och tillåter användaren att personificera med åtta olika färger och fem färgteman. 40 Lumen ljusstyrka 4 fullfärgs LEDs med 360° synbarhet Cykelhjulsbelysning för ökad synbarhet Slitstark och vattentät för daglig användning i alla väderleksförhållanden 8 färger och 5 färgreman Monteras på ekrarna och den navmonterade batterihållaren ser till att
 • Baklampa Axa Slim Steady 80 mm för

  AXA Slim Steady 80 mm är utformad för att passa trenden mot lättare och slimmade cyklar perfekt. Huvudfunktionerna i detta bakljus är den mycket kompakta storleken, inte bara bredden (mindre än 20 mm), men också höjden som gör Slim Steady lämplig för nästan alla pakethållare. Den bakre lampans intelligenta design säkerställer att ljusfördelningen är den optimala och ger en hög säkerhetsnivån. Cyklisten ses inte bara bakifrån, men också från sidan för den korsande trafiken.
 • Belysningsset Sigma Aura 25/Cubic

  Belysningssetet Sigma AURA 25 & CUBIC LED är ett komplett set som innehåller både en framlampa samt en baklampa och levereras komplett med både fästen och batterier.Framlampan AURA 25 är klassad enligt IPX4 (striltätt) och är godkänd av den tyska vägtrafikordningen (StVZO).Tack vare en ljusstyrka på hela 25 LUX i standardläge (15 LUX i ecoläge) så ser den till att du är väl synlig. Den har dessutom en räckvidd av ljusbilden på hela 30 meter vilket både ger dig god visibili
 • Framlampa BBB Strike

  BBB Strike 300 är en kompakt lättviktsbelysning som laddas via USB. Med kraftig 300 Lumen XP-G CREE LED. 5 lägen: super beam, high beam, standard beam, low beam och blinkande. Med laddningsindikator. Kan monteras på hjälm med tillbehörsfästet 18-BLS-70. Högkvalitets Lithium-jon (2300mAh 3.7V) batteripack kan (ur)laddas upp till 400 ggr utan märkbar kraftskillnad. Vikt: 127 g. Storlek: 112x35x40 mm
 • Framlampa Light and Motion Nip E-Bike 500

  Framlampa Light and Motion Nip E-Bike 500 svart
 • Framlampa BBB

  BBB Frontlaser är en smidig stark LED-belysning som tack vare sitt silikonfäste även går att fästa på andra saker än cykeln.

Cykelbelysning i terrängen

Den fasta cykelbelysningen som du monterar på styret och baktill på cykeln är mestadels till för att du ska synas gentemot andra trafikanter. Vill du kunna se bättre i mörkret på stigar när du cyklar mountainbike ska du också skaffa dig en bra pannlampa eftersom det ger dig större kontroll över ljusbilden.