Pannlampor

Det finns många användningsområden för en pannlampa. Här hittar du pannlampor för orientering, skidåkning, löpning och friluftsliv. Vintertid är det mörkt stora delar av dygnet och varför låta det begränsa naturupplevelsen när det idag finns riktigt bra pannlampor att köpa.

Populärt inom pannlampor

 • Silva Cross Trail 7R Black

  Silva Cross Trail 7R Black
  Cross Trail 7R från Silva är en pannlampa för löpare. R står för Run och med denna modell får du en kompakt och flexibel pannlampa med ett lättviktsbatteri på 2.0 Ah och ljusstyrka på 600 lumen. Batteriet väger bara 85 gram men ger dig en bra brinntid för din dagliga löprunda. Batteri:Till pannlampan hör ett 2.0 Ah batteri som har en brinntid på 13 timmar på lägsta läget, 8 timmar på mediumläget och 5 timmar på högsta läget. Batterihållaren sitter bak på pannbandet och sitter stabilt när du springer.En batteriindikator visar batterinivå före och efter träning och en indikator varnar för låg batterinivå. Batteriet har också ett reservläge som justerar ljuset och garanterar 30 minuters ljus så att du hinner ta dig hem i mörkret. Tillbehör:   Batterihållare på pannbandet Kabelhållare   Funktioner: Optimerar ljusbilden genom en unik kombination av fokuserat avståndsljus och vidvinkelljus Silva Flow Light optimerar ljuset och anpassar ljusbilden till din aktivitet Super low-läge (80 lumen) möjliggör långa träningspass och tävlingar
 • Silva Trail Speed 5R Black

  Silva Trail Speed 5R Black
  Trail Speed 5R från Silva är en pannlampa för löpare. R står för Run och med denna modell får du en lätt och smidig pannlampa med ett lättviktsbatteri på 2.0 Ah och ljusstyrka på 1200 lumen. Batteriet väger bara 85 gram, tillsammans med pannlampan blir totalvikten 178 gram. Batteri: Till pannlampan hör ett 2.0 Ah batteri som har en brinntid på 10 timmar på lägsta läget, 6 timmar på mediumläget och 3 timmar på högsta läget. Batteriet sitter stabilt i batterihållaren på pannbandet. En batteriindikator visar batterinivå före och efter träning, batteriet har också ett reservläge som justerar ljuset och garanterar 30 minuters ljus så att du hinner ta dig hem i mörkret. Tillbehör: Batterihållare på pannbandetKabelhållare Funktioner: Silva Intelligent Light optimerar ljusbilden genom en unik kombination av fokuserat avståndsljus och vidvinkelljus Silva Flow Light optimerar ljuset och anpassar ljusbilden till din aktivitet Super low-läge (80 lumen) möjliggör långa träningspass och tävlingar
 • Silva Trail Runner Free Black

  Silva Trail Runner Free Black
  Trail Runner Free från Silva är en bekväm och lätt pannlampa för alla som älskar att springa. Dess funktioner och ljusstråle är optimerade för en löpares behov.Trail Runner Free är ett bra val om du springer mer sporadiskt och därmed nöjer dig med att byta batterier när de väl tar slut. 3 st AAA-batterier följer med, men tack vare att du även får Hybrid Battery Case så kan du vid ett senare tillfälle uppgradera med Hybrid Battery 1.5Ah om du skulle ångra dig. Pannlampan kan ha antingen Silva uppladdningsbara hybridbatteripaket eller AAA-batterier. Väskan har greppvänliga ytor och har en integrerad röd säkerhetsbelysning bak - vilket ger extra synlighet. Trail Runner Free är lätt och perfekt balanserad, med smidiga justeringar och en platt, mjuk textilförlängningssladd som inte trasslar. Batteriet kan bäras bekvämt på huvudbandet, eller tack vare förlängningssladden kan det hållas varmt i fickan för att spara batteritid.
 • Silva Cross Trail 7XT No Colour

  Silva Cross Trail 7XT No Colour
  Cross Trail 7XT från Silva är en flexibel pannlampa som passar till löpning, längdskidåkning, cykling och vandring. Pannlampan är modulär vilket betyder att du kan flytta lampan mellan pannband, hjälm eller cykelstyre. Batteri: Till pannlampan hör ett 3.5 Ah batteri som har en brinntid på 16 timmar på lägsta läget, 11 timmar på mediumläget och 8 timmar på högsta läget. Batteriet kan placeras i batterihållaren på pannbandet, i ryggsäck eller ficka med hjälp av förlängningssladden, samt på en cykel. En batteriindikator visar batterinivå före och efter träning och en indikator varnar för låg batterinivå. Batteriet har också ett reservläge som justerar ljuset och garanterar 30 minuters ljus så att du hinner ta dig hem i mörkret. Tillbehör:Batterihållare när batteriet sitter på pannbandet Hjälmfäste som passar de flesta hjälmar. Fästs med 3M-tejp Förlängningskabel om batteriet placeras i ficka eller ryggsäck Kabelhållare Kardborreband för att fästa pannlampan på cykelram Fäste för cykelstyret Funktioner: Silva Intelligent Light optimerar ljusbilden genom en unik kombination av fokuserat avståndsljus och vidvinkelljus Silva Flow Light optimerar ljuset och anpassar ljusbilden till din aktivitet Super low-läge (80 lumen) möjliggör långa träningspass och tävlingar

Fler tips på pannlampor

 • iFish Sirius 2000 Black

  iFish Sirius 2000 Black
  Sirius 2000 är en uppladdningsbar pannlampa från Ifish som är gjord i aluminium med honeycomb formad lins som maximerar ljusflödet samtidigt som den ger en fin rund ljuskägla. Denna pannlampa ger ett kraftfullt ljus som i maxläget gör den till en perfekt följeslagare på löp eller skidturer efter mörkrets inbrott. Långt tryck på strömbrytaren ger 100%, kort tryck för 40%-20%-3%. Dubbelklick ger blinkande sken.Uppladdningsbara Lithium-Ion 21700 batterier, USB laddkabel medföljerShockproof level: 1MDrifttid: 3 timmar (beror på ljusstyrka och förhållanden som temperatur etc.)
 • Black Diamond Cosmo 350 Headlamp Creek Blue

  Black Diamond Cosmo 350 Headlamp Creek Blue
  Cosmo 350 Headlamp från Black Diamond är en vattentålig pannlampa som fungerar med både BD 1500-batterier och vanliga AAA batterier. Lampan har en maximal ljusstyrka på 350 lumen. Integrerad batteri-indikator och inställningar inkluderar dimning, blixtljus, rött mörkerseende och låsläge. AAA-batterier är inkluderade.
 • Black Diamond Storm 500-R Headlamp Azul

  Black Diamond Storm 500-R Headlamp Azul
  Storm 500-R Headlamp från Black Diamond är en vattentålig pannlampa som drivs med ett 2400 mAh batteri och laddas via micro-USB. Lampan har en maximal ljusstyrka på 500 lumen och en räckvidd på 120m. Integrerad batteri-indikator och inställningarna inkluderar full styrka i närhets- och avståndslägen, dimning, blixtljus, rött, grönt och blått mörkerseende och låsläge. Brightness Memory låter bevara ljusstyrkan när du slår av och på lampan. AAA-batterier är inkluderade.
 • iFish Cap Light Uv Black

  iFish Cap Light Uv Black
  Cap Light Uv är en smidig och funktionell lampa från Ifish som enkelt fästs i skärmen på kepsen. Vitt COB LED ljus i två olika lägen, hög eller låg intensitet. Dessutom har den 4 styck UV LED som antingen lyser med fast eller blinkande sken. Utmärkt för fiske och allmänt uteliv.
 • Petzl Actik Core Grey

  Petzl Actik Core Grey
  Actik Core är en pannlampa med laddningsbara batterier. Med 600 lumen samt olika ljuslägen för att passa till flera aktiviteter som löpning, vandring, backpacking och klättring. CORE är ett uppladdningsbart batteri som medföljer, laddas via standard USB-port. Lampan går även att använda med vanliga AAA/LR03 batterier. Det röda ljuset motverkar att du bländar andra och passar därför utmärkt när du vill träna i grupp. Reflexdetaljer på bandet.
 • M Tiger Sports Hyperion-II Head Light-Kit Black

  M Tiger Sports Hyperion-II Head Light-Kit Black
  Hyperion-II Head Light-Kit är en pannlampa från M Tiger Sports. I Hyperion-II-paketet ingår:LamphusLithium-jon-batteri (mer än 2 timmars brinntid på full effekt). Gummi-inkapslat. Original Samsung 18650-cellerCE-märkt 230V-EU-laddareFjärrkontrollRamväska för batterietHuvudställning PRO-III Nylon/Neopren + elastiska band (Actionkamerakompatibelt)Hjälmmonteringsband för cykelhjälm (Actionkamerakompatibelt)Tumskruv för montering av lamphus (Actionkamerakompatibel)Monteringsarm för cykelstyre (Actionkamerakompatibel)Väska i förstärkt nylonTekniska data:4 st Cree XML-U3-LEDIP67-klassadMer än 2 h brinntid på max effekt4 effektlägen (100%-70%-40%-10%)Automatisk batterisparläge vid 10% batterikapacitet kvar. Hyperion går då med automatik ner till lägsta effektläget.7,4V batteri 14 ah (Hyperion kan även drivas med våra 4- eller 6-cellsbatteri)
 • Led Lenser H7R Core Black

  Led Lenser H7R Core Black
  H7R Core från Ledlenser är en allround-pannlampa för arbete, träning och friluftsliv. Lampan har en max ljusstyrka på 1000 lumen och ett uppladdningsbart batteri. Laddning sker via magnetisk laddning. Pannlampan har Advanced Focus System som gör att du kan justera ljuset steglöst från flödande och brett till skarpt och fokuserat för långa avstånd och tillbaka igen. I appen Ledlenser Connect App kan du ställa in pannlampan efter just dina behov innan du ska använda den.
 • GP Batterier GP Discovery General Use Headlamp CH42 Yellow

  GP Batterier GP Discovery General Use Headlamp CH42 Yellow
  GP Discovery General Use Headlamp CH42 från GP Batteries är en allround-pannlampa för vardagen. Med tre ljusstyrkor upp till 110 lumen och en räckvidd på 40 meter är den perfekt för hemmet, utflykter och hundpromenader. Den har spot- och flood-ljus samt blinkande SOS-ljus. Tack vare sin robusta design tål den fall från upp till 1 meter. Genomtänkt designLättanvänd knapp för att växla mellan ljuslägen. Justerbart lamphuvud som kan vinklas 60 grader. Brett, maskintvättbart pannband för komfort. Din supersidekick i vardagenIdealisk för alla situationer, inomhus och utomhus. Stänkskyddad och stöttålig, med bekvämt och justerbart pannband.
 • M Tiger Sports DS-II Head Light-Kit Black

  M Tiger Sports DS-II Head Light-Kit Black
  Ds-II Head Light-Kit är en liten, smidig och mångsidig pannlampa från M Tiger Sports. I DS-paketet ingår:LamphusLithium-jon-batteri (2 h 30 min brinntid på full effekt). gummi-inkapslatCE-märkt laddareFjärrkontrollRamväska för batterietHuvudställning PRO-III Nylon/Neopren + elastiska band (Actionkamerakompatibelt)Hjälmmonteringsband för cykelhjälm (Actionkamerakompatibelt)Tumskruv för montering av lamphus (Actionkamerakompatibel)Monteringsarm för cykelstyre (Actionkamerakompatibel)Väska i förstärkt nylonTekniska data:2 st Cree XML-U3-LEDIP67-klassad2 h 30 min brinntid på max effekt4 effektlägen (100%-70%-40%-10%)Automatisk batterisparläge (Follow me home mode) vid 10% batterikapacitet kvar. DS går då med automatik ner till lägsta effektläget.7.4V batteri 7 A(DS kan även drivas med våra 6- eller 8-cellsbatteri)
 • Black Diamond Onsight 375 Octane

  Black Diamond Onsight 375 Octane
  Onsight 375 är Black Diamonds specialbyggda pannlampa för klättrare som vill klättra efter att solen har gått ned. 375 lumen vid maxinställningTvå lägen: Klättringsläge (Climbing Mode) och Sökningsläge (Route-Finder Mode)Klättringsläget lyser upp direkt framför dig med 300 lumen brett och jämnt ljusSökningsläget ger ett kraftfullt, smalt långdistans-ljus och ökar den totala maxeffekten till 375 lumenDual PowerTap-teknik växlar enkelt mellan klättrings- och sökningsläget genom att röra på antingen höger eller vänster sida av lamphusetPerforerat, lätt, andningsbart och elastiskt huvudbandDigital lockout-funktion skyddar mot oavsiktlig användning när den förvaras i en förpackning eller fickaIP67: Vattentät - Enheten är helt förseglad och testad för att fungera upp till 1 meter under vattnet i 30 minuter.
 • Led Lenser Neo9R Black/Blue

  Led Lenser Neo9R Black/Blue
  Neo9R från Ledlenser är en en mycket kraftfull pannlampa till träning - perfekt för korta och långa löprundor eller skidturer. Den är uppladdningsbar och lyser med 1200 lumen boost/600 lumen power. Lampan tänds och släcks av en brytare på lamphuvudetDet reflekterande pannbandet och det röda blinkande bakljuset ökar säkerheten i trafikenLampan har ett vippbart lamphuvud för individuell anpassningViktfördelningen mellan lampa och batteri ger perfekt balans och komfort, lampan levereras med bröstbälte som extrautrustningSnabb och enkel laddning av det uppladdningsbara Li-ion 3,7 5000 mAh-batteriet, med laddning via magnetisk laddare/LEDLampan varnar för lågt batteri, efter den första varningen lyser lampan i ytterligare en timme så du riskerar inte att bli strandsatt i mörkret utan någon ström kvar
 • Lumonite Pixel Black

  Lumonite Pixel Black
  Pixel från Lumonite är en lätt och kompakt laddbar pannlampa för krävande situationer. Tack vare sin lätta vikt och kompakta storlek är Pixel lätt att bära med sig, och den fantastiska prestandan och användarvänligheten gör denna lampa till en perfekt kompanjon i nästan vilken situation som helst. Lampan är tillverkad i ett enda stycke - med andra ord har den inga rörliga delar som kan skadas. Lampan är helt vattentät och extremt stöttålig, och fungerar perfekt även i de mest krävande användningsförhållandena. Vanligtvis är mindre lampor inte särskilt väl lämpade för användning i minusgrader, men Pixel tål temperaturer ända ner till -15°C. Innehåll:Lumonite Pixel LED-pannlampaInbyggt batteriLumonite Releasy™ pannband med snabbfästeLumonite Touch USB-laddareManual (SE, EN, FI, NO)Teknisk specifikation:Strömkälla: Inbyggt 850 mAh Li-ion-batteriUppmätt maximalt ljusflöde: 250 lmUppmätt maximal räckvidd: 80 mLjuskägla: Kombination med bred spotLaddningstid (0-100%): 2 hKapslingsklass: IPX8 (tål nedsänkning till 2 m djup)Stöttålighet: 1,5 mMaterial och färg: svart aluminiumKnapplåsVikt (med batteri): 62 gMått: 21 x 27 x 67 mmGaranti: 60 månaderEffektlägenHigh: 250 lm / 1 h 55 min / 80 mMed: 90 lm / 6 h 15 min / 45 mLow: 25 lm / 19 h / 25 mMoonlight: 1,5 lm / 15 dagar
 • Silva Free 2000 S Black

  Silva Free 2000 S Black
  Free 2000 S från Silva är en kompakt och mångsidig pannlampa med innovativa funktioner. Med integrerade kablar och effektiv kylning ger den optimal prestanda. Denna modulära lampa kombinerar kraft och lätthet (2000 lumen och 24,1 Wh batteri), perfekt för långa träningspass och aktiviteter. Designad för mer komfort, ljus och flexibilitet, eliminerar SILVA Free trassel med sin integrerade kabelteknologi och överhettning med sin Airflow-teknik. Dess modulära design möjliggör enkel anpassning med olika tillbehör som hjälmfästen och förlängningskablar. Silva Intelligent Light ger tydlig sikt med dubbel ljusstråle, vilket förbättrar balans och hastighet.För att maximera batteritiden kan du välja Super Low-läge (80 lumen) för längre aktiviteter. Genom att balansera lumen, brinntid och vikt kan du anpassa pannlampan för olika aktiviteter, som traillöpning eller cykling.Egenskaper2000 lumen max ljusstyrkaVikt 124 g exkl batteri / 149 g inkl batteri3 ljuslägen - från 80 lumen till 2000 lumenAir flow-teknologi för automatisk kylning och bättre ljuskvalitetModulär teknologi - uppbyggnad med tre olika ljushuvuden, fyra olika batterier och 3 monteringskit.Free teknologi - Integrerad strömkabel för färre distraktionerSilva Intelligent Light - kombinerar ett fokuserat avståndsljus och ett brett ljus på nära avståndEn pannlampa för flera sporterVattentålig - uppfyller kraven för IPX5-standarden5-nivåbatteriindikatorRött säkerhetsljus på baksidan av huvudetUSB-C-laddningskabel ingårMedföljande tillbehörLampenhet 2000 lmPannband24,1 Wh batteriUSB-C-laddningskabel
 • Led Lenser Neo9R Black/Grey

  Led Lenser Neo9R Black/Grey
  Neo9R från Ledlenser är en en mycket kraftfull pannlampa till träning - perfekt för korta och långa löprundor eller skidturer. Den är uppladdningsbar och lyser med 1200 lumen boost/600 lumen power. Lampan tänds och släcks av en brytare på lamphuvudetDet reflekterande pannbandet och det röda blinkande bakljuset ökar säkerheten i trafikenLampan har ett vippbart lamphuvud för individuell anpassningViktfördelningen mellan lampa och batteri ger perfekt balans och komfort, lampan levereras med bröstbälte som extrautrustningSnabb och enkel laddning av det uppladdningsbara Li-ion 3,7 5000 mAh-batteriet, med laddning via magnetisk laddare/LEDLampan varnar för lågt batteri, efter den första varningen lyser lampan i ytterligare en timme så du riskerar inte att bli strandsatt i mörkret utan någon ström kvar
 • Bee Safe Led Headlight USB Bright White

  Bee Safe Led Headlight USB Bright White
  Led Headlight USB Bright från Bee Safe är en lätt och praktisk pannlampa. Designen är kompakt och erbjuder hög komfort. Pannlampan ger säkerhet och synlighet i mörker och du kan tilta pannlampan i en vinkel på 45 grader. Den är dessutom utrustad med ett mjukt och elastiskt justerbart band och lampan har även en röd LED-belysning. Pannlampan håller länge tack vare ett långvarigt uppladdningsbart USB-batteri. Lämplig för inomhus- och utomhusbrukLättvikt: 45 gram150 LUMENPerfekt passformKan manövreras med endast en knappTvå färger av ljus: vitt och röttHållbar och miljövänligBatteritid från 5 till 6 timmarUSB uppladdningsbart batteriQR-koden på förpackningen visar instruktionsvideon.
 • Led Lenser H15R Core Black

  Led Lenser H15R Core Black
  H15R Core från Ledlenser är en pannlampa med en ljusstyrka på 2500 lumen, uppladdningsbart batteri och steglös fokusinställning. Pannlampan har lång brinntid tack vare sitt kraftfulla och avtagbara batteri och laddas med ett praktiskt magnetiskt laddsystem – Magnetic Charging System. På sidan av lampan finns ett reglage där du snabbt och enkelt kan justera ljuset.
 • Black Diamond Storm 450 Headlamp Dark Olive

  Black Diamond Storm 450 Headlamp Dark Olive
  Storm 450 Headlamp från Black Diamond är en vattentålig pannlampa som fungerar med både BD 1500-batterier och vanliga AAA batterier. Lampan har en maximal ljusstyrka på 450 lumen. Integrerad batteri-indikator och inställningarna inkluderar full styrka i närhets- och avståndslägen, dimning, blixtljus, rött, grönt och blått mörkerseende och låsläge. Brightness Memory låter bevara ljusstyrkan när du slår av och på lampan. AAA-batterier är inkluderade.
 • Silva Explore 4 Grey

  Silva Explore 4 Grey
  Explore 4 från SILVA är en vattentät och robust pannlampa för frilfutsliv. Pannlampan har en ljusstyrka på 400 lumen som drivs av 3st AAA batterier. Med enkla knapptryck växlar du mellan 3 olika LED-färger (vitt, orange och rött) SOS blink-signal, samt de tre ljusstyrkorna 10lm, 200lm och 400lm.
 • Black Diamond Icon 700 Headlamp Graphite

  Black Diamond Icon 700 Headlamp Graphite
  Den nydesignade Icon 700 Headlamp är Black Diamond ljusaste och mest kraftfulla pannlampa för offpist-skidåkare, löpare och äventyrare som kräver belysning med hög effekt. Den har en styrka på 700 lumen och ett uppdaterat användargränssnitt, en mångfasetterad optisk linsdesign som sparar på batteriet och den är helt vattentät.
 • Silva Scout 3 Black

  Silva Scout 3 Black
  Scout 3 från Silva är en lätt och bekväm pannlampa för friluftsäventyr. Med hybridteknologi kan du använda antingen Silva's hybridbatteri eller 3st vanliga AAA-batterier, vilket gör det lätt att hitta passande batterier. En stor på/av-knapp gör det enkelt att hantera pannlampan när du har handskar på dig och Silva Intelligent Light ger dig en tydlig bild av eventuella hinder på både kort och långt avstånd. 220 lumen ljusflöde Lätt vikt och bekväm passform Hybridteknik som möjliggör användning med ett laddningsbart batteri eller 3xAAA-batterier (batterier ingår ej)
 • Silva Trail Runner Free H Black

  Silva Trail Runner Free H Black
  Trail Runner Free H från Silva är en bekväm och lätt pannlampa för alla som älskar att springa. Dess funktioner och ljusstråle är optimerade för en löpares behov. Välj Trail Runner Free H med Hybrid-battericaset och Silvas laddningsbara hybridbatteri om du siktar på att använda pannlampan regelbundet för träningspass. Du kan alltid komplettera med 3 st AAA-batterier om du ska vara borta flera dagar och inte har möjlighet att ladda batteriet under tiden. Pannlampan kan ha antingen Silva uppladdningsbara (inkluderat) hybridbatteripaket eller AAA-batterier. Väskan har greppvänliga ytor och har en integrerad röd säkerhetsbelysning bak - vilket ger extra synlighet. Trail Runner Free är lätt och perfekt balanserad, med smidiga justeringar och en platt, mjuk textilförlängningssladd som inte trasslar. Batteriet kan bäras bekvämt på huvudbandet, eller tack vare förlängningssladden kan det hållas varmt i fickan för att spara batteritid.
 • M Tiger Sports Theia-II Head Light-Kit Black

  M Tiger Sports Theia-II Head Light-Kit Black
  Theia-II Head Light-Kit är en pannlampa för mountainbikecykling från M Tiger Sports. I THEIA-II-paketet ingår: Lamphus Styrenhet Huvudställning PRO CE-märkt laddare Ramväska för batteriet GoPro-fäste för cykelhjälm 70 cm förlängingskabel Styrfäste för cykel Tumskruv för montering av lamphus (Actionkamerakompatibel) Väska i förstärkt nylon Tekniska data: 3 st Cree XML-U3-LED IP67-klassad 6-celligt Lithium-jon-batteri (2 h 20 min timmars brinntid på full effekt). 2 h 20 min brinntid på max effekt 4 effektlägen (100%-70%-40%-10%) Automatisk batterisparläge (Follow me home mode) vid 10% batterikapacitet kvar. THEIA går då med automatik ner till lägsta effektläget. 6-celligt 7,4V batteri 10,5 Ah (THEIA kan även drivas med M Tiger Sports 4- eller 8-cellsbatteri) Tips till dig som springer med pannlampa: Tänk på att batteriet kan vara otympligt att bära i byx- eller jackficka vid löpning, därav rekommenderas en batterisele eller löparväst för enkel förvaring av batteriet.
 • BioLite Headlamp 800 Grey/Black

  BioLite Headlamp 800 Grey/Black
  Headlamp 800 från BioLite är en lätt pannlampa med slimmad design för vandring. En vanlig pannlampa justerar oftast ljuset i takt med att batteriet minskar, men med Constant Mode-läget håller lampan vald ljusstyrka tills batteriet tar slut eller tills du själv väljer att byta. Behöver du längre batteritid kan du enkelt koppla pannlampan till en powerbank (medföljer ej) och använda lampans Pass-Thru+ funktion för att ladda lampan samtidigt som du använder den. Den bakre lampan med rött ljus i flood- eller strobe-/blinkande läge ger ökad synlighet i mörkret.Batteri: 3000 mAh Li-ion med Micro-USB laddningLjusstyrka: Low 5 lm / Medium 250 lm /  High 500 lm / Burst 800 lmBatteritid: 150 h / 4 h / 2 h / 30 sekunderLjuslägenVitt ljus: spotlight, spotlight + flood, flood, strobe/blinkande, 30 sekunders burstRött ljus: flood, bakre flood, bakre strobe/blinkande
 • Silva Free 2000 M Black

  Silva Free 2000 M Black
  Free 2000 M från Silva är en kompakt och mångsidig pannlampa med innovativa funktioner. Med integrerade kablar och effektiv kylning ger den optimal prestanda. Denna modulära lampa kombinerar kraft och lätthet (2000 lumen och 36 Wh batteri), perfekt för långa träningspass och aktiviteter. Designad för mer komfort, ljus och flexibilitet, eliminerar SILVA Free trassel med sin integrerade kabelteknologi och överhettning med sin Airflow-teknik. Dess modulära design möjliggör enkel anpassning med olika tillbehör som hjälmfästen och förlängningskablar. Silva Intelligent Light ger tydlig sikt med dubbel ljusstråle, vilket förbättrar balans och hastighet.För att maximera batteritiden kan du välja Super Low-läge (80 lumen) för längre aktiviteter. Genom att balansera lumen, brinntid och vikt kan du anpassa pannlampan för olika aktiviteter, som traillöpning eller cykling.Egenskaper2000 lumen max ljusstyrkaVikt 124 g exkl batteri / 326 g inkl batteri3 ljuslägen - från 80 lumen till 2000 lumenAir flow-teknologi för automatisk kylning och bättre ljuskvalitetModulär teknologi - uppbyggnad med tre olika ljushuvuden, fyra olika batterier och 3 monteringskit.Free teknologi - Integrerad strömkabel för färre distraktionerSilva Intelligent Light - kombinerar ett fokuserat avståndsljus och ett brett ljus på nära avståndEn pannlampa för flera sporterVattentålig - uppfyller kraven för IPX5-standarden5-nivåbatteriindikatorRött säkerhetsljus på baksidan av huvudetUSB-C-laddningskabel ingårMedföljande tillbehörLampenhet 2000 lmPannband36 Wh batteriUSB-C-laddningskabelFörlängningskabel 130 cmToppband
 • Led Lenser Neo1R Black/Blue

  Led Lenser Neo1R Black/Blue
  Neo1R från Led Lenser är en mycket lätt och kompakt pannlampa. Pannlampan väger bara 39 gram inklusive batterier och har en maximal ljusstyrka på 250 lumen boost/150 lumen power. Lampan tänds och släcks av en brytare på lamphuvudetFunktioner som reflekterande pannband och det extra röda ljuset i lamphuvudet ökar säkerheten i trafikenLampan har ett vippbart lamphuvud för individuell anpassningSnabb och enkel laddning av det uppladdningsbara batteriet via magnetisk laddare/LEDLampan varnar vid lågt batteriBatteri: Li-ion 3.7 - 730 mAhRäckvidd 15-80 mDrifttid: 3-15 hLedtyp: High Power LED
 • Black Diamond Cosmo 350 Headlamp Dark Olive

  Black Diamond Cosmo 350 Headlamp Dark Olive
  Cosmo 350 Headlamp från Black Diamond är en vattentålig pannlampa som fungerar med både BD 1500-batterier och vanliga AAA batterier. Lampan har en maximal ljusstyrka på 350 lumen. Integrerad batteri-indikator och inställningar inkluderar dimning, blixtljus, rött mörkerseende och låsläge. AAA-batterier är inkluderade.
 • Silva Explore 4rc NoColour

  Silva Explore 4rc NoColour
  Explore 4RC från Silva är en lätt, helt vattentät strålkastare och en perfekt följeslagare vid utomhusaktiviteter på land såväl som vatten. Den har tre olika färgade LED-lampor och körs på ett uppladdningsbart USB-batteri. SILVA Intelligent LightEn ljusstrålteknik som optimerar ljusmönstret; ger mindre huvudrörelser, bättre kontroll och förbättrad balans genom att kombinera punktbelysning med lång räckvidd och nära omgivningsljus.Night vision och kartläsningslägenFörutom vitt ljus har strålkastaren ett rött ljusläge som bevarar din nattsyn och ett orange läge som är optimalt för kartläsning.Flexibla infästningsalternativPannbandet och ett hjälmfäste / bältesklämma ger dig flera fästalternativ baserat på individuella preferenser.Lätt passformBekväm passform tack vare låg vikt och breda halkskydd.Superlågt läge (10 lm)Sparar batteri, perfekt för läsningUSB uppladdningsbart batteriIntegrerat uppladdningsbart USB-batteri (LiPo 700 mAh).Indikator för batterinivåInformerar om återstående batterinivå när strålkastaren stängs av.Helt vattentätUppfyller IPX7-standarden; kan sänkas ner i vatten i upp till 30 minuter på en meters djup.Använd som tältljusFå ett mjukt glödande ljus genom att placera lampan i förvaringspåsen.Släta spännen för smidig justering av huvudbandetSOS-blinkläge
 • Lumonite Air2 Black

  Lumonite Air2 Black
  Air2 från Lumonite är en populär pannlampa med en liten och lätt lampa med hög ljusprestanda. Lampan erbjuder en otrolig mängd ljus sett till dess storleks- och viktklass. Air2 erbjuder exempelvis över 2000 lumen i ljusflöde och har en räckvidd på hela 260 meter. Tack vare den lätta lampkroppen och det nya SlimCore-batteriet blir denna lampa väldigt lätt. Air2 är en utmärkt pannlampa för orientering, friluftsliv, cykling eller krävande yrkesbruk. Med hjälp av den mångsidiga fästanordningen kan lampan exempelvis fästas i de allra flesta hjälmar. Lättheten, storleken och den optimala ljuskäglan gör att LUMONITE Air2 exempelvis passar utmärkt för snabba sporter. Lampkroppen väger endast 68 g (med kabel 73 g). Lampan är utrustad med en smart kombinationsljuskägla, som ger en bred hotspot med 260 meters räckvidd i mitten och rikligt med ströljus åt sidorna. Lampans delar är kompatibla med LUMONITE DX-seriens övriga produkter, t.ex. andra batterier och fästen. Innehåll:Lumonite DX2000 lamphuvudLumonite Slimcore 50 Li-ion-batteriLumonite D-Wall väggadapterLumonite Ergo ultralätt pannbandMonteringsöglor, 2 stFörlängningssladd 50 cmFörlängningssladd 120 cmManualFörvaringsväskaTeknisk specifikation:Effektläge / räckvidd / brinntid:Max: 2231 lm / 260 m / 2 h 30 min + "reservtank"High: 1300 lm / 190 m / 4 h 00 min + "reservtank"Med: 400 lm / 100 m / 13 h 00 minLow: 175 lm / 60 m / 30 h 00 minAvancerad strömförsörjningAvancerad, intelligent värmeavledningLamphuvudets mått och vikt: 44 x 56 x 39 mm / 73 g (inkl. kabel)Färgtemperatur: 6500KBatteri: Lumonite Slimcore 50, 49,7Wh / 14,4VLaddningstid: 2 hBatteriets mått och vikt: 76 x 90 x 25 mm / 257 gGaranti: Lamphuvud: 60 mån, laddare 24 mån, batteri 12 månLamphuvudets kapslingsklass: IPX6Batteriets kapslingsklass: IPX4
 • M Tiger Sports X10-EVO-II Head Lamp Black

  M Tiger Sports X10-EVO-II Head Lamp Black
  X10-EVO-II Head Lamp är en smidig och mycket ljusstark pannlampa från M Tiger Sports. 2 st Cree-XP L2-LED1000 lumen maximalt ljusflödeSteglöst dimbar3500 mAh-batteri (7,4 V)2 h 15 min brinntid på max effekt GoPro-kompatibelt fäste och spiralkabelLinserna är gjutna i ett stycke
 • Silva Free 1200 XS Black

  Silva Free 1200 XS Black
  Free 1200 XS från Silva är en kompakt och mångsidig pannlampa med innovativa funktioner. Med integrerade kablar och effektiv kylning ger den optimal prestanda. Denna modulära lampa kombinerar kraft och lätthet (1200 lumen och 14,4 Wh batteri), perfekt för långa träningspass och aktiviteter. Designad för mer komfort, ljus och flexibilitet, eliminerar SILVA Free trassel med sin integrerade kabelteknologi och överhettning med sin Airflow-teknik. Dess modulära design möjliggör enkel anpassning med olika tillbehör som hjälmfästen och förlängningskablar. Silva Intelligent Light ger tydlig sikt med dubbel ljusstråle, vilket förbättrar balans och hastighet.För att maximera batteritiden kan du välja Super Low-läge (80 lumen) för längre aktiviteter. Genom att balansera lumen, brinntid och vikt kan du anpassa pannlampan för olika aktiviteter, som traillöpning eller cykling.Egenskaper1200 lumen max ljusstyrkaVikt 114 g exkl batteri / 230 g inkl batteri3 ljuslägen - från 80 lumen till 1200 lumenAir flow-teknologi för automatisk kylning och bättre ljuskvalitetModulär teknologi - uppbyggnad med tre olika ljushuvuden, fyra olika batterier och 3 monteringskit.Free teknologi - Integrerad strömkabel för färre distraktionerSilva Intelligent Light - kombinerar ett fokuserat avståndsljus och ett brett ljus på nära avståndEn pannlampa för flera sporterVattentålig - uppfyller kraven för IPX5-standarden5-nivåbatteriindikatorRött säkerhetsljus på baksidan av huvudetUSB-C-laddningskabel ingårMedföljande tillbehörLampenhet 1200 lmPannband14,4 Wh batteriUSB-C-laddningskabel
 • Silva Trail Runner Black

  Silva Trail Runner Black
  Trail Runner från Silva är en lättviktig och bekväm pannlampa för löpning. Pannlampan är utrustad med Silva Intelligent Light som innebär att pannlampan har dubbla ljuskällor optimerade för löpning. En ljuskälla säkerställer att du ser långt fram, och den andra ljuskällan säkerställer att du har ett brett ljus precis framför dig där du sätter ned fötterna. Det ger dig en mer omfattande ljusbild och mindre huvudrörelser när du springer så du kan fokusera på din löpning. Med Silva Intelligent Light behöver du inte anstränga ögonen och det minskar risken för spänningshuvudvärk.
 • Led Lenser Neo1R Black/Grey

  Led Lenser Neo1R Black/Grey
  Neo1R från Led Lenser är en mycket lätt och kompakt pannlampa. Pannlampan väger bara 39 gram inklusive batterier och har en maximal ljusstyrka på 250 lumen boost/150 lumen power. Lampan tänds och släcks av en brytare på lamphuvudetFunktioner som reflekterande pannband och det extra röda ljuset i lamphuvudet ökar säkerheten i trafikenLampan har ett vippbart lamphuvud för individuell anpassningSnabb och enkel laddning av det uppladdningsbara batteriet via magnetisk laddare/LEDLampan varnar vid lågt batteriBatteri: Li-ion 3.7 - 730 mAhRäckvidd 15-80 mDrifttid: 3-15 hLedtyp: High Power LED
 • Silva Spectra O Black

  Silva Spectra O Black
  Spectra O från SILVA är en otroligt stark pannlampa som levererar hela 10000 lumen genom sina 8 LED lampor. Spectra O är specifikt framtagen för orientering och kommer med ett kraftfullt 98Wh-batteri, en fjärrkontroll som du fäster runt handleden, och ett justerbart neopren-pannband med optimerad viktfördelning. Förvandlar natt till dagMed sina 5 olika ljusstyrkor kan du anpassa ljuset efter dina behov. Växla enkelt mellan 80lm till hela 10000lm med hjälp av fjärrkontrollen. SILVA Intelligent Light ger dig en kombination av bred ljuskägla och strålkastarljus med lång räckvidd samtidigt så du får en klar och tydlig bild när du springer. Ljuskäglan sträcker sig upp till 310 m.97º rotation i fästet gör att du får ljuset precis där du behöver det och lampan har greppytor i TPU så du får ett säkert grepp när du hanterar den.Optimerad kylningTemperatursensor och aluminiumkylning ser till att lampan inte överhettas. Lampans konstruktion med vågformad baksida ökar kylningsområdet med 12%.Inkluderat i Spectra OSpectra HeadlampSpectra Battery 98WhSpectra ChargerSpectra Remote ControlSpectra Head MountBatteriindikatorLaddtid: 4h5 ljusstyrkor: 80lm / 800lm / 2500lm / 5000lm / 10000lmRäckvidd: 30m / 85m / 160m / 220m / 310mBatteritid: 80h / 11h / 3h 30min / 3h 10min / 3hVikt pannlampa: 238gVikt batteri: 525g
 • Led Lenser Neo3 White/Green

  Led Lenser Neo3 White/Green
  Neo3 från Led Lenser är en lätt pannlampa för fartfyllda aktiviteter. Viktfördelningen mellan pannlampa och batteri ger perfekt balans och komfort. Lampan väger bara 97 gram inklusive batterier och har en maximal ljusstyrka på 400 lumen boost/200 lumen power. Lampan tänds och släcks av en brytare på lamphuvudetFunktioner som reflekterande pannband och rött blinkande bakljus ökar säkerheten i trafikenLampan har en vippbar lamphållare för individuell anpassningPannlampan kräver 3 x AAA-batterier på 1,5 V och har en varning för lågt batteriEfter den första varningen lyser lampan i ytterligare en timme så att du inte riskerar att bli strandsatt i mörkret utan att ha någon ström kvarNär den är inställd på lägsta ljusstyrka (Low Power) lyser den i upptill 20 timmar (5 meter)Inställd på Power levererar lampan 200 lumen som ger en bred belysning på upp till 60 meter i 3 timmar.Lampan har fyra belysningsprogram:Boost-400 lumen – 80 meterPower-200 lumen – 60 meterMid power 100 lumen - 40 meterLow power 20 lumen - 5 meter.
 • BioLite Headlamp 750 Moss Green

  BioLite Headlamp 750 Moss Green
  Headlamp 750 från Biolite är en kraftfull, bekväm och flexibel pannlampa på pro-nivå och ger dig mer känslan av att ha ett pannband på huvudet än någonting annat. HeadLamp 750 har många många funktioner, två unika ljusinställningar som ger dig full kontroll över din energianvändning samt låg vikt. Du kan dessutom ladda lampan med en extern strömkälla via USB som exempelvis powerbank under användning. På så sätt kan du förlänga både löprundan och vandringsturen avsevärt. Om du är ute efter maximal prestanda och passform är detta pannlampan för dig! Tekniska specifikationer:Lumenalternativ: 750 LUMENS BURST / 500 LUMENS HIGH, / 5 LUMENS LO (reservläge)8 Ljuslägen (alla dimbara):Vitt fokuserat ljusVitt spritt ljusVitt fokuserat + spritt ljus30-sekunders BURST (intensivt ljus)"White strobe"-läge (varnings/varselljus)"Red flood"-läge som bibehåller mörkerseende "Red Tail Light"-läge som ger ett mildare rött ljus bakifrån. "Red Tail Strobe"-läge som fungerar som varnings/varselljus bakifrån.Batteri: USB-uppladdningsbart 3000 mAh Li-Ion-batteriBatteritid: 150 LO / 7 HI Burn TimeSäkerhetsfunktion: Reserveffektläge = 8 timmar på LOConstant Mode: 500 lumen under två timmarReservkraftläge: 8+ timmars batteritid (5 lumen)Run Forever-kabel (120 cm) med laddningsfunktioner (så kallad "Pass through") för Powerbank och andra laddningsenheter.Ledad frontram3D SlimFit-konstruktion med fuktavvisande tygVattenskydd = IPX4Batterilåsningsläge för säker transport och batteribesparing
 • NexTorch myStar 2.0 USB-Charge Focusing Headlamp Black

  NexTorch myStar 2.0 USB-Charge Focusing Headlamp Black
  myStar 2.0 USB-Charge Focusing Headlamp från NexTorch är en pannlampa som kan roteras i 360°, med uppladdningsbara batterier och justerbart fokus. Pannbandet fördelar vikten från lampan och sitter säkert på plats under klättring, arbete eller vandringar. Mystar har fyra olika effektlägen med ett S.O.S.-läge som aktiveras genom att hålla inne strömbrytaren i tre sekunder. På så sätt riskerar du inte att blända dig själv vid oavsiktlig aktivering. LED: ORSAM LED Output: 760 lumen/245 lumen/28 lumen/S.O.S. Batteritid: 4 tim 45 min/8 tim 15 min/81 tim/ - Batteri: 3000 mAh lithium polymer Material: aluminium, polymer Diameter: 37x31x37 mm (lampa), 57x23x76 mm (batterihållare) Vikt: 175 g inkl. batteri
 • GP Batterier GP Xplor Headlamp PHR16 Ultra Compact Runner 300lm Nocolour

  GP Batterier GP Xplor Headlamp PHR16 Ultra Compact Runner 300lm Nocolour
  GP Xplor PHR16 från GP Batterier är en smidig och användarvänlig pannlampa för löpning. Med sina 44 gram väger pannlampan mindre än en tennisboll. Med sina 4 ljuslägen samt justerbart lamphuvud har du bra sikt när du är i spåret. Ljusstyrka (lumen): 300lm / 170lm / 40lm / 5lmBrinntid: 1,5h / 3h / 7h / 45hRäckvidd: 50m / 35m / 20m / 5mRöd LED: 10lm / 5lmRäckvidd, röd LED: 5m / 4mSOS och BeaconReflex på pannbandetBatteri: Inbyggt, uppladdningsbart 800mAh Litium PolymerLaddas via USB-CLaddningstid: 100min
 • Petzl Tikka Core Grey

  Petzl Tikka Core Grey
  Tikka Core är en pannlampa från Petzl där du bestämmer hur länge och hur starkt din pannlampa ska lysa. Återuppladdningsbart litiumbatteri med bra prestanda i kalla miljöer.
 • Black Diamond Storm 500-R Headlamp Optical Yellow

  Black Diamond Storm 500-R Headlamp Optical Yellow
  Storm 500-R Headlamp från Black Diamond är en vattentålig pannlampa som drivs med ett 2400 mAh batteri och laddas via micro-USB. Lampan har en maximal ljusstyrka på 500 lumen och en räckvidd på 120m. Integrerad batteri-indikator och inställningarna inkluderar full styrka i närhets- och avståndslägen, dimning, blixtljus, rött, grönt och blått mörkerseende och låsläge. Brightness Memory låter bevara ljusstyrkan när du slår av och på lampan. AAA-batterier är inkluderade.
 • GP Batterier GP CH45 Discovery Headlamp 200LM Nocolour

  GP Batterier GP CH45 Discovery Headlamp 200LM Nocolour
  GP CH45 Discovery Headlamp 200LM från GP Batterier är en multifunktionell pannlampa. Lampan har 3 ljusstyrkor och med en enkel knapptryckning växlar du mellan dess olika lägen. Ett rött LED-ljus för att inte störa mörkerseendet samt blinkande SOS-ljus. Drivs av 3 x AAA-batterierAlkaliska batterier ingårLåsfunktionJusterbart lamphuvudSpecifikationerLjusflöde (lumen): 200 – 5 lmLjusets räckvidd: Max. 120 mLjusbild: Spot + FloodLjuskälla: Cree LED XP-E2 x 1 (kallt vitt ljus)Brinntid: 7 - 78 timmarIP-klass: IPX6Slagtålighet: 1 mLjuslägen: High / medium / low / red light / red flashingBatteri: Alkaline / NiMH (3 x AAA)Storlek: 46 x 56 x 34 mmVikt: 110g (med batterier)
 • Petzl Nao RL Black

  Petzl Nao RL Black
  Nao RL är en kompakt och kraftfull pannlampa från Petzl. NAO passar perfekt oavsett aktivitet, när du behöver ljus. Vid trailrunning, i tältet eller på vandringen. Pannlampan anpassar sig enkelt efter ditt behov, med hjälp av en sensor som känner av om du behöver se långt fram eller ta en snabbtitt på kartan. Reactive läge:Ljusstyrkan anpassas omedelbart, på grund av ljussensorn. Lampan erbjuder anpassad, bekväm belysning. Den hjälper till att hålla händerna fria Lithium-Ion-batteri: Presterar bra vid låga temperaturer Lätt uppladdningsbara med den integrerade USB-anslutningen (kompatibel med alla USB-laddare: mobiltelefon, MP3-spelare, dator, bärbar energikälla, solpanel, cigarettändare för bil ...) Konstant Belysnings: Garanterar en stabil belysning som inte minskar under hela valda tiden. Två ljusnivåer tillgängliga: MAX: ljusstyrka prioriteras MAX AUTONOMY: Ljustiden prioriteras Lås för att undvika att oavsiktligt slå på den under transport eller lagring
 • Petzl Tikka Lamp Yellow

  Petzl Tikka Lamp Yellow
  Kompakt pannlampa med LED teknik. Möjlighet till två olika ljuslägen; maximal och ekonomisk. Batterierna sitter i lamphuset och är kompatibel med litiumbatterier. Ställbart lamphuvud och elastiskt pannband. Regn- och snösäker. Brinntid max/ekonomi: 240h/60hVikt inklusive batterier: 86 gramBatterityp: 3st AAA eller CORE laddningsbart batteri
 • GP Batterier GP Xplor Headlamp PHR17 Trail Runner 500lm Nocolour

  GP Batterier GP Xplor Headlamp PHR17 Trail Runner 500lm Nocolour
  GP Xplor PHR17 från GP Batterier är en smidig och bekväm laddningsbar pannlampa för terränglöpning och hiking. Med sina 500lm lyser denna lampa gott och väl upp terrängen framför dig när du vandrar eller springer. 4 ljuslägen, rött-ljus samt SOS-ljus gör att du alltid kan hitta rätt ljus för din aktivitet. Lång batteritid på upp till 100h gör att du även klarar längre turer utan bekymmer. Ljusstyrka (lumen): 500lm / 200lm / 60lm / 5lmRäckvidd: 85m / 45m / 25m / 5mBrinntid: 3h / 4h / 9h / 100hRöd LED: 10lm / 5lmRäckvidd, röd LED: 5m / 4mBrinntid, röd LED: 6,5h / 13hVikt: 59,5gJusterbart lamphuvudReflex på pannbandetBatteri: Inbyggt, uppladdningsbart 1600mAh Litium Polymer batteriLaddas via USB-CLaddningstid: 140min
 • Lumonite Compass Black

  Lumonite Compass Black
  Compass från LUMONITE är en multifunktionell pannlampa med oerhört robust konstruktion som tål extrema förhållande, laddkontakt med magnetfäste som även tillåter dig att fästa lampan på en metallisk yta. Compass har en behaglig färgtemperatur på 5000K för god färgåtergivning. LUMONITE® Compass är tillbaka med version 7 av sin populära modell som nu har mätts upp till 1367 lumen i ljusstyrka i ljuslabbet och är konstruerad i ett damm- och vattentätt stycke med IP69 klassning. Även pannbandet har fått en uppdatering i form av ett mjukare och bekvämare pannband som håller lampan stabilt på plats.Med fem olika ljuslägen kan du enkelt få precis det ljus du behöver:Max: 1250 lm / 1 h 30 min / 110 m High: 600 lm / 3 h 35 min / 75 mMed: 240 lm / 8 h 25 min / 50 m Low: 80 lm / 25 h / 28 mMoon: 2 lm / 31 dagarEftersom lampan är löstagbar kan den användas som ficklampa. Behöver du båda händerna fria kan du använda magneten i änden för att fästa lampan mot metalliska ytor.Ett uppmätt maximalt ljusflöde på 1367 lm Mycket bred ljuskägla med rikt ströljus, 110 meters räckviddBrinntid på mer än 8 timmar i optimalt effektläge (240 lm)behaglig färgtemperatur på 5000K, vilket återger färger braResistent mot extrema förhållanden, i enlighet med MIL-STD-standarden Konstruerad i ett stycke - inga brytbara skarvar eller brytbara delarHelt damm- och vattentät konstruktion: IP69Förnyat, mjukare och bekvämare pannbandLaddas med antingen en magnetisk USB-laddare eller en 1-4-dockstationÄnnu snabbare laddning: från tomt till fullt ca 3 timmarKan även användas som pannlampa, ficklampa, cykellampa eller hjälmlampaDrifttemperatur: -30ºC till +40ºC
 • Silva Terra Scout H Beige

  Silva Terra Scout H Beige
  Terra Scout H från Silva är en lätt och kraftfull pannlampa för vandring och klättring. Lamphuset är tillverkat av hampa och återvunnen plast och har ett pannband av återvunnen polyester. Terra Scout H har både vitt och rött ljus, så du kan bevara mörkerseende medan du stannar till för att kolla kartan. Terra Scout H kommer med ett uppladdningsbart hybridbatteri men kan också användas med 3st AAA-batterier. Det medföljande batteriet har en laddtid på ca 3 timmar och räcker upp till 25 timmar vid 50lm.
 • Black Diamond Cosmo 350-R Headlamp Alloy

  Black Diamond Cosmo 350-R Headlamp Alloy
  Cosmo 350-R Headlamp från Black Diamond är en vattentät pannlampa med uppladdningsbart 1500 mAh batteri. Lampan har en maximal ljusstyrka på 350 lumen. Integrerad batteri-indikator och inställningar inkluderar dimning, blixtljus, rött mörkerseende och låsläge. Laddas via Micro-USB.
 • M Tiger Sports S.E.A.L Multi Light-kit Black

  M Tiger Sports S.E.A.L Multi Light-kit Black
  S.E.A.L Multi Light-kit från M Tiger Sports är en kompakt pannlampa med rött, grönt och vitt ljus som lämpar sig till jakt, fiske, löpning och friluftsliv. Ingår:Lamphus i annodiserad aluminiumLithium-jon-batteri Samsung 3500 mAhKan drivas av 2 st CR123USB-magnet-laddkabelElastisk huvudställning med snabbfästeHuvudställning Elastic 24 mmGoPro-fästeVinklat klämfäste för att sätta ovanpå t ex hörselkåporMagnetfäste i lampans bottenTekniska data:1 st Luminus SST40 LED / 5500 Kelvin1200 uppmätta lumen1 st Cree XPE Röd (200 lumen)1 st Cree XPE Grön (200 lumen)IP68-klassad112 g inkl. batteri
 • Led Lenser H7R Signature Grey

  Led Lenser H7R Signature Grey
  H7R Signature från Ledlenser är en allround-pannlampa för arbete, träning och friluftsliv. Lampan har en max ljusstyrka på 1200 lumen och ett uppladdningsbart batteri. Laddning sker via magnetisk laddning. I appen Ledlenser Connect App kan du ställa in pannlampan efter just dina behov innan du ska använda den. I Signature-serien medföljer extrautrustning som fäste för styre eller hjälm.
 • Black Diamond Spot 400 Headlamp Graphite

  Black Diamond Spot 400 Headlamp Graphite
  Spot 400 Headlamp från Black Diamond är en vattentålig pannlampa som fungerar med både BD 1500-batterier och vanliga AAA batterier. Lampan har en maximal ljusstyrka på 400 lumen. Integrerad batteri-indikator och inställningarna inkluderar full styrka, dimning och strobe. Brightness Memory låter bevara ljusstyrkan när du slår av och på lampan. AAA-batterier är inkluderade.
 • Black Diamond Distance 1500 Headlamp Octane

  Black Diamond Distance 1500 Headlamp Octane
  Distance 1500 Headlamp is a headlamp from Black Diamond designed for fast-paced, overnight endurance through technical terrain at night. With integrated PowerTap™ Technology that boosts the light to the maximum setting of 1500 lumens. Constant-output programming provides continuous lighting, and the light's engineered, multi-faceted lens provides smooth, reliable light that maintains depth perception without creating shadows or artifacts. The interchangeable, magnetic battery pack has enough capacity to last the entire night at a moderate setting and easily swaps one-handed without stopping when more power is needed.
 • Black Diamond Spot 400-R Headlamp Azul

  Black Diamond Spot 400-R Headlamp Azul
  Spot 400 Headlamp från Black Diamond är en vattentålig pannlampa som har ett inbyggt 1500 mAh batteri som laddas med micro-USB. Lampan har en maximal ljusstyrka på 400 lumen. Integrerad batteri-indikator och inställningarna inkluderar full styrka, dimning och strobe. Brightness Memory låter bevara ljusstyrkan när du slår av och på lampan.

Snabbguide om pannlampans egenskaper

När man ska köpa en pannlampa är det lampans ljusegenskaper som är absolut viktigast att kolla upp. En del lampor lyser brett medan andra lyser starkt med ett centralt riktat ljus. Beroende på vilken typ av aktivitet du ska ha lampan till är det olika vilken som är bästa pannlampan för det.

Testfakta gjorde förra året ett riktigt bra test av pannlampor. I testet framgår det tydligt att de billiga lamporna från butikskedjor som t.ex. Clas Ohlson inte håller måttet. Framförallt klarar de lamporna inte av att leverera tillräckligt starkt ljus hela batteritiden ut. Ljuskurvan avtar i takt med att batteriet laddas ur, något som kvalitetslampor klarar av.

Moderna pannlampor använder LED-teknik, vilket ger maximalt ljus med minsta energiförlust i form av värme. Det gör att batteritiden har blivit avsevärt bättre jämfört med 5-10 år sen. En LED-lampas ljusstyrka mäts i lumen (lm).

Välj rätt pannlampa för din aktivitet

Olika aktiviteter kräver lite olika egenskaper och funktioner hos pannlampan. Om du ska promenera längs en grusväg med hunden behöver du inte samma pannlampa som den cyklisten susandes fram längs stigar och branter i skogen med sin mountainbike. Eftersom lamporna skiljer mycket i pris är det dumt att betala för mycket, och kanske ännu dummare att betala för lite.

För att kunna välja rätt pannlampa för dig behöver du göra en kravspecifikation över hur du tänkt använda den. Om du ska promenera i lugn takt, eller jogga i sakta mak räcker det gott och väl med 100-150 lumen. Ju fortare man rör sig, desto mer ljusstyrka och ljusbild behövs. Om din överskådliga vägbana eller stig är begränsad kommer du att känna dig osäker med en för svag pannlampa.

Aktivitet Lumen
Promenad 100-200
Skogspromenad 350
Traillöpning 1000
Mountainbike 1000

Om pengar inte är ett hinder kan man såklart välja den bästa och starkast lysande pannlampan. Men inte många är beredda att betala flera tusentals kronor för en sån lampa. I många fall är det också helt onödigt. En lampa i prisklassen 500-1500 kr är ett bra val för de allra flesta.

Dubbla pannlampor för mountainbike

Många som kör mountainbike i mörker kommer snabbt inse att cyklingen blir så mycket bättre i mörker om man har två lampor framtill. En monterad på cykelstyret som hela tiden ger ljus i cykelns riktning. Den andra bärs på huvudet för att kunna rikta och upptäcka saker runt ikring eller längre fram på en kurvig stig. När man cyklar i hög fart är det viktigt att kunna förbereda sig för svängar, rötter och andra hinder i god tid.

Bra pannlampor för löpning

Att kunna springa och löpträna även när det är mörkt ute är viktigt för många här i Sverige. Sommaren är kort och därför behöver vi lägga mycket tid i löpspåret eller längs stigar även under mörkare delar på året.

En bra pannlampa för löpning ska ge dig tillräckligt med ljus för att du ska kunna se terrängen där du sätter ner dina fötter. Vad som är en bra löparlampa för dig beror därför på vilken typ av löpträning du utför.

Springer du längs breda grusvägar är kravet på ljusstyrka mindre än för den som springer mycket terräng, på trails, stigar och obanat. Då behövs en pannlampa med mycket mer lumen och kanske även bättre ljusspridning. Märken vi rekommenderar för löpare är Petzl, Silva och Black Diamond.