Cykelhandskar

Cykelhandskar är bra att ha för att undvika blåsor på händerna och för att ha ett bra grepp på styret. Det är viktigt att cykelhandskarna har en god passform så att du inte tappar känslan när du ska växla eller bromsa. Det finns kortfingrade handskar där fingertopparna är fria, långfingrade för kyligare dagar och fodrade cykelhandskar för vintercykling.

Populärt inom cykelhandskar

 • Women's ProGel Padded Short Finger Glove

  Women's ProGel Padded Short Finger Glove
  DoctorGel® 4mm-stoppningen ökar komforten och hjälper till mot domningar. Grippy serino-palmen och flexibela lykra-baksidan hjälper till och gör att handskarna passar kvinnors mindre händer. En allround cykelhandske utformad för kvinnor med optimal komfort i åtanke. Dessa handskar erbjuder en flexibel och greppbar passform som passar alla typer av cyklister. Inga fler förlorade handskar! De geniala gMagnets håller paret ihop när de förvaras.Material: 40% polyester, 30% polyamid, 20% polyuretan, 10% elastan.
 • Ride Windproof Deep Winter Lobster Gloves

  Ride Windproof Deep Winter Lobster Gloves
  Det robusta vinterskydd som cykelhandskarna med lobster-designerbjuder kommer från den vindtäta softshell-ytan med god andningsförmåga, kombinerat med värmeisolering och ett mjukt fleecefoder för de kallaste cykelturerna med temperaturer under 0 °C.Lobster-designen frigör pekfingret för att underlätta bromsning och växling på landsvägscykel och mountainbike. Pekfingret och tummen är pekskärmskompatibla så att du kan svara i telefon eller ta bilder utan att behöva ta av dig handskarna.Förutom att ge maximal värmeisolering när du cyklar i minusgrader har handskarna extra sköna och vadderade handflator för att minska trycket på den känsliga ulnarisnerven.Handskarnas ovansida och handflata är tillverkade av till 90 % återvunnet softshellmaterial, har en andningsförmåga på 15k och en hållbar och PFC-fri vattenavstötande behandling.Ett mjukt fleecefoder av 100 % återvunnet material för maximal komfort under långa vintercykelturer och med en anti-luktbehandling för att hålla handskarna fräschare längre. De blir angenämare att använda och behöver inte tvättas lika ofta, vilket gör att de håller längre och har en lägre miljöpåverkan jämfört med handskar som måste tvättas efter varje cykeltur.Vissa vinterhandskar offrar känslan för ett klumpigt värmande skydd men här säkerställer det nätta och smidiga materialet i handflatorna en bra kontakt med styret, medan silikonmönstret i handflatorna och på fingertopparna skapar ett säkert grepp om styret.Reflekterande detaljer ökar din synlighet i svaga ljusförhållanden.Vintercykelhandsken GripGrab Ride Windproof Deep Winter Lobster är det värmande skydd dina händer behöver när temperaturen sjunker men du vill fortsätta att cykla utomhus.Robust vinterskydd - Vindtät softshell-yta med en god andningsförmåga, termoisolering och ett mjukt fleecefoder som skyddar mot minusgraderOptimal fingerdelning - Designen frigör pekfingret vilket gör det enklare att bromsa och växla på både landsvägscykel och mountainbikeSköna, vadderade handflator - Vaddering i handflatan skyddar dina händer från vibrationer på ojämna vintervägar och stigar, vilket minskar belastningen på ulnarisnervenSäkert grepp och kontroll - Handflator och fingertoppar med silikonmönster skapar ett säkert grepp om styret, växlarna och bromsarna för bättre kontrollReflekterande detaljer - Förbättrar din synlighet i svaga ljusförhållanden och hjälper till att framhäva handgester i trafikenMaterial: 85% Polyester, 5% Polyuretan, 5% Polyamid, 5% Elastan.
 • Hanko Gloves II

  Hanko Gloves II
  Vindtäta cykelhandskarFörböjda fingrarPekfingret funkar med touch screenFleece på tummen Silikon in handflatan och fingertopparReflekterande detaljer Återvunna materialVikt: 86 gramMaterial: 90% polyester, 10% elastanMembran: 100% polyuretanBaksida: 100% polyester
 • Hi-Vis Cycling Essentials

  Hi-Vis Cycling Essentials
  Handskarna har ett skyddande vindtåligt yttermaterial, medan både handskarna och mössan har ett isolerande mjukt borstat innermaterial för att ge bästa komfort när det är kallt ute. De här cykeltillbehören är de extra tillbehör som du kommer att vilja använda när sommaren är slut och hösten tar vid. De lätta cykelhandskarna har pekskärmskompatibel tumme så att du kan svara i telefonen eller ta bilder under dina cykeläventyr utan att behöva ta av dig handskarna. OBS! Det är storleken på handsken som avgör storleken på hela setet – se storleksguiden för mer information. GripGrab Multifunctional halsvärmare finns i en storlek, medan GripGrab Lightweight Thermal Hi-Vis hjälmmössa finns i standardstorlekarna 57-60 cm. Material: Ride Hi-Vis Windproof Gloves: 95% polyester, 5% polyamid.Lightweight Thermal Hi-Vis Skull Cap: 85% polyester, 15% elastan.Multifunctional Hi-Vis Neck Warmer: 100% polyester.

Fler tips på cykelhandskar

 • Windster 2 Windproof Winter Gloves

  Windster 2 Windproof Winter Gloves
  Ovansidan på de vindtäta vintercykelhandskarna Windster 2 är tillverkad av ett högkvalitativt stretchtyg som består av 90 % återvunnet material. Tyget har en andningsförmåga på 15K för att säkerställa att fukt kan transporteras ut. Det har behandlats med en hållbar och PFC-fri vattenavvisande behandling för extra skydd mot skiftande väderförhållanden.Handflatorna på de vindtäta vintercykelhandskarna GripGrab Windster 2 är tillverkade av slitstark syntetisk mocka, med strategiskt placerad vaddering för att öka komforten. Handflatorna och fingertopparna har även ett silikonmönster för att säkerställa ett säkert grepp om styret, växlarna och bromsarna.Tummen på de isolerade vintercykelhandskarna är försedda med mikrofiberfleece för att kunna torka bort svett och vattendroppar. Tack vare att pekfingret och tummen är pekskärmskompatibla kan du ta bilder och svara på samtal utan att behöva ta av dig handskarna.Fodret består av 100 % återvunnen mjuk fleece för maximal komfort. Fodret har genomgått en anti-doftbehandling som gör att handskarna håller sig fräscha längre. Det gör dem mer angenäma att ta på sig och innebär att de inte behöver tvättas lika ofta, vilket i sin tur gör att de håller längre och har en lägre miljöpåverkan jämfört med handskar som måste tvättas efter varje cykeltur.Reflekterande detaljer ökar din synlighet i svaga ljusförhållanden och hjälper till att framhäva handgester i trafiken.De vindtäta vinterhandskarna GripGrab Windster 2 är precis vad du har behov för under de kalla, torra vinterdagarna när det blåser kallt och temperaturen sjunker men du fortfarande vill cykla utomhus.Vindtäta och isolerande - Högkvalitativt stretchtyg med ett mjukt fleecefoder för värmeisolering under kalla vinterdagarVadderade handflator med förstärkt grepp - Vadderade handflator med ett hållbart silikonmönster skapar ett bekvämt och säkert grepp om styretMjuk svettorkare på tummen - Mikrofiberfleece på tummen gör att du enkelt kan torka bort svett och vattendroppar under kalla vinterdagarPekskärmskompatibel - Pekfingret och tummen är pekskärmskompatibla så att du kan använda din telefon och cykeldator på fartenReflekterande detaljer - Förbättrar din synlighet i svaga ljusförhållanden och hjälper till att framhäva handgester i trafikenMaterial: 65% Polyester, 25% Polyamid, 5% Polyuretan, 5% Elastan.
 • Insulator 2 Spring-Autumn Gloves

  Insulator 2 Spring-Autumn Gloves
  När årstiderna skifta och den kyliga hösten gör sig påmind vill du ha ett par mångsidiga cykelhandskar. Vid den här tiden på året varierar ofta temperaturen och så även under din cykeltur. Insulator 2 är designad för att förbli skön att bära även vid dessa temperaturförändringar. Den exceptionellt goda andningsförmågan tillsammans med den fukttransporterande funktionen och temperaturregleringen gör att du kan vara komfortabel när du cyklar.Insulator 2 har inte bara en flexibel temperaturreglering, utan även ett flexibelt tyget. Det mycket elastiska materialet och de greppvänliga handflatorna och fingertopparna med silikonmönster gör att du kan hålla ett skönt och säkert grepp om styret, växlarna och bromsarna utan att förlora känslan eller kontrollen.På tummarnas ovansida finns en svettorkare i mikrofiberfleece som gör att du kan torka svett och en droppande näsa vid behov. Pekfingret och tummen är också pekskärmskompatibla vilket gör att du med dessa cykelhandskar kan du ta bilder, svara på samtal och hantera din cykeldator utan att behöva ta av dig handskarna.Yttersta lagret på Insulator 2-handskarna har behandlats med en hållbar och vattenavstötande behandling som gör att de klarar av lättare skurar och vägsprut, medan de reflekterande detaljerna bidrar till att öka synligheten i dåliga ljusförhållanden och framhäva handgester i trafiken.GripGrab Insulator 2-handskarna är perfekta för att stänga kylan ute och hålla dina händer varma så att du kan vara komfortabel när du cyklar i mellansäsongerna - när sommaren börjar blekna eller vintern fortfarande klamrar sig fast vid våren - och är ett lätt och allsidigt lager att använda under både vår och höst.Isolerar vid kallt väder - Isolerande material med exceptionell andningsförmåga som skyddar och värmer under svala till milda vår- och höstdagarSäkert grepp och kontroll - Flexibelt tyg och silikonmönster på handflator och fingertoppar som ger ett säkert grepp om styret, bromsarna och växlarnaMjuk svettorkare på tummen - Mikrofiberfleece på tummen gör att du enkelt kan torka svett eller en droppande näsaPekskärmskompatibel - Pekfingret och tummen är pekskärmskompatibla så att du kan använda din telefon och cykeldator på fartenReflekterande detaljer - Förbättrar din synlighet i svaga ljusförhållanden och hjälper till att framhäva handgester i trafikenMaterial: 85% Polyamid, 10% Elastan, 5% Polyester.
 • Nordic 2 Windproof Deep Winter Lobster Gloves

  Nordic 2 Windproof Deep Winter Lobster Gloves
  Värmeskyddet kommer först och främst från ett yttertyg som är 100 % vindtätt, har exceptionell andningsförmåga och har en PFC-fri DWR-beläggning (Durable Water Resistant). Tyget består även av 90 % återvunnet material.Isoleringen i de högkvalitativa vinterhandskarna med lobster-design kommer från marknadsledande Primaloft. Primaloft Gold används i handflatan och består av 100 % återvunnet material, känns inte klumpig och är exceptionellt isolerande även när den är sammanpressad. Handskens ovansida består av Primaloft Gold Active+ (55 % återvunnet material) för bästa möjliga värmeisolering med ett exceptionellt högt värme-vikt-förhållande.Den robusta värmeisoleringen är placerad mellan yttertyget och ett mjukt fleecefoder för att ge maximal komfort när du cyklar genom frusna landskap.Fodret, som är tillverkat av 100 % återvunnet material, består av mjuk fleece för maximal komfort under långa vintercykelturer. Fodret har genomgått en anti-luktbehandling som håller handskarna fräschare längre vilket inte bara gör dem skönare att ta på sig tur efter tur, utan också innebär att de inte behöver tvättas lika ofta. Detta innebär i sin tur att handskarna håller längre och har en lägre miljöpåverkan jämfört med handskar som måste tvättas efter varje cykeltur.Handskarnas handflator är tillverkade av slitstark syntetisk mocka med strategiskt placerad vaddering och ett silikongreppsmönster för maximal komfort och kontroll som även skyddar mot ojämna vintervägar och stigar.Lobster-designen på handskarna har tagits fram med en optimalt anpassad fingerdelning som gör det enklare att bromsa och växla på både landsvägscykel och mountainbike. Pekfingret är också pekskärmskompatibelt så att du kan ta bilder, svara på samtal och hantera cykeldatorn utan att behöva ta av dig handskarna och utsätta händerna för kyla.Reflekterande detaljer finns på handskarnas utsida för att öka din synlighet i svaga ljusförhållanden och göra handgester blir mer framträdande i trafiken.Cykelhandsken GripGrab Nordic 2 Deep Winter Lobster är avsedd för de kallaste vinterturerna. Om det fortfarande är säkert att cykla utomhus och temperaturen ligger under nollan håller de här lobster-handskarna dina händer varma och du kan behålla kontrollen över växlar och bromsar, så att du kan beundra det vackra snötäckta vinterlandskapet.Robust vinterskydd - Yttertyget är 100 % vindtätt med exceptionell andningsförmåga och en vattenresistent DWR-beläggningRobust värmeisolering - PrimaLoft® Gold-isolering ger exceptionell vinterisolering och värmeVaddering och grepp - Vadderad slitstark handflata av syntetisk mocka med silikongreppsmönster för maximal komfort och kontroll.Optimerad fingerdelning - Designen frigör pekfingret vilket gör det enklare att bromsa och växla på både landsvägscykel och mountainbike.Pekskärmskompatibla fingertoppar - Pekskärmskompatibilitet gör att du kan ta bilder, svara på samtal och hantera din cykeldator utan att ta av handskarna.Reflekterande detaljer - Förbättrar din synlighet i svaga ljusförhållanden och hjälper till att framhäva handgester i trafiken.Material: 70% Polyester, 20% Polyamid, 5% Polyuretan, 5% Elastan.
 • Insulator 2 Hi-Vis Spring-Autumn Gloves

  Insulator 2 Hi-Vis Spring-Autumn Gloves
  När årstiderna skifta och den kyliga hösten gör sig påmind vill du ha ett par mångsidiga cykelhandskar. Vid den här tiden på året varierar ofta temperaturen och så även under din cykeltur. Insulator 2 är designad för att förbli skön att bära även vid dessa temperaturförändringar. Den exceptionellt goda andningsförmågan tillsammans med den fukttransporterande funktionen och temperaturregleringen gör att du kan vara komfortabel när du cyklar.Insulator 2 har inte bara en flexibel temperaturreglering, utan även ett flexibelt tyget. Det mycket elastiska materialet och de greppvänliga handflatorna och fingertopparna med silikonmönster gör att du kan hålla ett skönt och säkert grepp om styret, växlarna och bromsarna utan att förlora känslan eller kontrollen.På tummarnas ovansida finns en svettorkare i mikrofiberfleece som gör att du kan torka svett och en droppande näsa vid behov. Pekfingret och tummen är också pekskärmskompatibla vilket gör att du med dessa cykelhandskar kan du ta bilder, svara på samtal och hantera din cykeldator utan att behöva ta av dig handskarna.Yttersta lagret på Insulator 2-handskarna har behandlats med en hållbar och vattenavstötande behandling som gör att de klarar av lättare skurar och vägsprut, medan de reflekterande detaljerna bidrar till att öka synligheten i dåliga ljusförhållanden och framhäva handgester i trafiken.GripGrab Insulator 2-handskarna är perfekta för att stänga kylan ute och hålla dina händer varma så att du kan vara komfortabel när du cyklar i mellansäsongerna - när sommaren börjar blekna eller vintern fortfarande klamrar sig fast vid våren - och är ett lätt och allsidigt lager att använda under både vår och höst.Isolerar vid kallt väder - Isolerande material med exceptionell andningsförmåga som skyddar och värmer under svala till milda vår- och höstdagarSäkert grepp och kontroll - Flexibelt tyg och silikonmönster på handflator och fingertoppar som ger ett säkert grepp om styret, bromsarna och växlarnaMjuk svettorkare på tummen - Mikrofiberfleece på tummen gör att du enkelt kan torka svett eller en droppande näsaPekskärmskompatibel - Pekfingret och tummen är pekskärmskompatibla så att du kan använda din telefon och cykeldator på fartenReflekterande detaljer - Förbättrar din synlighet i svaga ljusförhållanden och hjälper till att framhäva handgester i trafikenMaterial: 50% Polyester, 40% Polyamid, 10% Elastan.
 • Ziener Cäci Lady - Cykelhandskar - Dam Blanc Noir 7

  Ziener Cäci Lady - Cykelhandskar - Dam Blanc Noir 7
 • Roeckl Villach 2 Trigger - Cykelhandskar Black 9

  Roeckl Villach 2 Trigger - Cykelhandskar Black 9
 • Assos Spring Fall Gloves - Cykelhandskar Black Series XXL

  Assos Spring Fall Gloves - Cykelhandskar Black Series XXL
 • Essence Glove

  Essence Glove
  Essence Glove är en klassisk cykelhandske med återvunnen stretch-mesh på ovansidan för effektiv ventilation. Handsken har även silikon i innerhanden för bra grepp, stötdämpande gel och kardborrestängning i mudden för en perfekt passform. - Återvunnet mesh-material på ovansidan - Silikon-print i handen för extra bra grepp - Stötdämpande gel på tryckpunkter - Frotté på tummen för avtorkning av svett - Kardborrestängning i mudden
 • Bike Jr Glove

  Bike Jr Glove
  Cykelhandske med elastiska paneler för optimal passform och stoppning i tryckpunkterna för komfort och skydd. Smidigt mesh-material på ovansidan ger mycket bra ventilation. Bra grepp. Kardborrestängning.
 • Pioneer Control Glove

  Pioneer Control Glove
  Lätt, elastisk cykelhandske med helfingerdesign, bra grepp och perforerad handflata för extra ventilation. Frotté på tummen för avtorkning av svett. Touchscreen-kompatibel.
 • Scott Perform Gel SF - Cykelhandskar Sulphur Yellow M

  Scott Perform Gel SF - Cykelhandskar Sulphur Yellow M
 • Sportful Fiandre Gloves - Cykelhandskar Black XL

  Sportful Fiandre Gloves - Cykelhandskar Black XL
 • Assos Rs Aero SF Gloves - Cykelhandskar Black Series XXS

  Assos Rs Aero SF Gloves - Cykelhandskar Black Series XXS
 • Q36.5 Summer Glove Unique - Cykelhandskar XS

  Q36.5 Summer Glove Unique - Cykelhandskar XS
 • Giro Dnd Damer - Cykelhandskar Dam Shadow White S

  Giro Dnd Damer - Cykelhandskar Dam Shadow White S
 • Roeckl Paulista - Cykelhandskar Black 10

  Roeckl Paulista - Cykelhandskar Black 10
 • GripGrab Insulator Midseason Glove - Cykelhandskar Black XXL

  GripGrab Insulator Midseason Glove - Cykelhandskar Black XXL
 • Roeckl Rofan - Cykelhandskar Neon Yellow 10

  Roeckl Rofan - Cykelhandskar Neon Yellow 10
 • Giro Dnd - Cykelhandskar Black Heatwave M

  Giro Dnd - Cykelhandskar Black Heatwave M
 • Vaude Active Gloves - Cykelhandskar Signal Blue 10

  Vaude Active Gloves - Cykelhandskar Signal Blue 10
 • Roeckl Ravensburg - Cykelhandskar Black 11

  Roeckl Ravensburg - Cykelhandskar Black 11
 • Castelli Arenberg Gel 2 Glove - Cykelhandskar Noir / Blanc Ivoire XL

  Castelli Arenberg Gel 2 Glove - Cykelhandskar Noir / Blanc Ivoire XL
 • Ziener Crido Junior - Cykelhandskar - Barn Noir Rouge L

  Ziener Crido Junior - Cykelhandskar - Barn Noir Rouge L
 • Roeckl Rocca GTX - Cykelhandskar Black / Yellow 10,5

  Roeckl Rocca GTX - Cykelhandskar Black / Yellow 10,5
 • Altura Crochet - Cykelhandskar Carbone XS

  Altura Crochet - Cykelhandskar Carbone XS
 • Endura Pro SL Primaloft Waterproof Glove - Cykelhandskar Black M

  Endura Pro SL Primaloft Waterproof Glove - Cykelhandskar Black M
 • Giro Dnd - Cykelhandskar Black M

  Giro Dnd - Cykelhandskar Black M
 • Endura Hummvee Plus Glove II - Cykelhandskar Red M

  Endura Hummvee Plus Glove II - Cykelhandskar Red M
 • Roeckl Biel - Cykelhandskar Black 6

  Roeckl Biel - Cykelhandskar Black 6
 • Ziener Celal - Cykelhandskar - Herr Noir Jaune 7

  Ziener Celal - Cykelhandskar - Herr Noir Jaune 7
 • Mavic Cosmic - Cykelhandskar Haute / Red XS

  Mavic Cosmic - Cykelhandskar Haute / Red XS
 • GripGrab Progel Padded Gloves

  GripGrab Progel Padded Gloves
  Grip Grab Progel Vadderad Kortfingerhandske är bland de bekvämaste sommarcykelhandskarna på marknaden. Tillverkade av lätta och högpresterande material erbjuder de maximal rörelsefrihet, samtidigt ...
 • Sportful Neo Gloves - Cykelhandskar Red / Black S

  Sportful Neo Gloves - Cykelhandskar Red / Black S
 • Ziener Crido - Cykelhandskar - Herr Noir Rouge 7

  Ziener Crido - Cykelhandskar - Herr Noir Rouge 7
 • Roeckl Bergen - Cykelhandskar Anthracite 8

  Roeckl Bergen - Cykelhandskar Anthracite 8
 • Vaude Hanko Gloves II - Cykelhandskar Dark Sea 11

  Vaude Hanko Gloves II - Cykelhandskar Dark Sea 11
 • Shield 2.0 Glove

  Shield 2.0 Glove
  Shield 2.0 Glove är en vind- och vattentät cykelhandske med fleecefoder för extra värme i kalla förhållanden. Stötdämpande gel vid tryckpunkter i innerhanden ger optimal komfort medan silikonprint ger bra grepp. Utrustad med mjuk frotté på tummen, reflekterande print samt kardborrestängning och ergonomisk design för optimal passform. • Vind- och vattentät • Fleecefoder • Stötdämpande gel i innerhanden • Ergonomisk design • Kardborrestängning
 • Gripgrab Ride Windproof Winter Gloves

  Gripgrab Ride Windproof Winter Gloves
  Gripgrab Ride Windproof Winter Gloves är praktiska handskar som är isolerande och andningsbara vintercykelhandskar. Den vindtäta och vattenavvisande ovansidan och den DoctorGel®-vadderade handflata...
 • O'Neal Element - MTB handskar Neon Yellow / Black S

  O'Neal Element - MTB handskar Neon Yellow / Black S
 • GripGrab Ride Hi-Vis Waterproof Winter Gloves - Cykelhandskar Yellow Hi-Vis S

  GripGrab Ride Hi-Vis Waterproof Winter Gloves - Cykelhandskar Yellow Hi-Vis S
 • ADV Pioneer Gel Glove

  ADV Pioneer Gel Glove
  Cykelhandske med stötdämpande gel på tryckpunkter för optimal komfort, perforerad handflata för extra ventilation och silikonprint för bra grepp. Ergonomisk design och kardborrestängning ger optimal passform. Touchscreen-kompatibel.
 • Roeckl Villach 2 - Cykelhandskar Black 10

  Roeckl Villach 2 - Cykelhandskar Black 10
 • GripGrab Ride Windproof Winter Glove - Cykelhandskar Black XS

  GripGrab Ride Windproof Winter Glove - Cykelhandskar Black XS
 • Pearl Izumi Select - Cykelhandskar - Herr Screaming Jaune S

  Pearl Izumi Select - Cykelhandskar - Herr Screaming Jaune S
 • Roeckl Isar - Cykelhandskar Black 7.5

  Roeckl Isar - Cykelhandskar Black 7.5
 • Endura MT500 Freezing Point Waterproof Glove - Cykelhandskar Black S

  Endura MT500 Freezing Point Waterproof Glove - Cykelhandskar Black S
 • Gripgrab Hurricane 2 Windproof Midseason Gloves

  Gripgrab Hurricane 2 Windproof Midseason Gloves
  Gripgrab Hurricane 2 Windproof Midseason Gloves är ett par vindtäta cykelhandskar för vår- och höstsäsongen med varierande temperaturer och ostabila väderförhållanden. De kan vara de enda handskar ...
 • Vaude Active Gloves - Cykelhandskar Black Uni 7

  Vaude Active Gloves - Cykelhandskar Black Uni 7
ilead