MaximalFritid » Träning » Cykling » Cykelpump

Märken på cykelpump

Cykelpump

Ett cykeldäck måste vara pumpat för att din cykeltur ska bli bra. Du kan pumpa på bensinstation, men det är ju mer praktiskt att ha en cykelpump tillhands hemma.

Här listar vi förslag på olika cykelpumpar. En del är handhållna, små och smidiga. Andra är mer robusta och har fotstöd och längre räckvidd.

Köp rätt pump till rätt ventil

Tänk på att pumpnålen ska passa till de däckventiler du har. Kanske du har racerventil, men barnen har bilventil. De flesta cykelpumpar som säljs har stöd för båda de typerna och klassisk cykelventil.

På fikonspråk heter de tre olika ventilerna Presta, Schrader och Woods. Det finns adapter för cykelventil att köpa ifall din pump har fel munstycke.

Populärt inom cykelpump

 • Pumpmunstycke SKS

  SKS, E.V.A pumphuvud Passar racer- (presta-), bil- (schrader-) och blixtventiler (dunlop)
 • Pumpmunstycke

  Passar alla ventiler. (Vissa dunlopventiler kräver adapter) Dunlop = klassisk cykelventil. Passar till de flesta fotpumpar.
 • Pumpmunstycke BBB Airpipe

  90 graders adapter som passar BBBs golv/fotpumpar. Perfekt då det är trångt om plats , t.ex. små hjul eller dischjul. För racerventil.
 • Ventiladapter Schwalbe Std/racerventil till

  Ventiladapter Schwalbe när du vill pumpa en slang med standard eller racerventil med en pump för bilventil.

Fler tips på cykelpump

 • Syncros HV 1.5 Minipump

  Syncros HV 1.5 Minipump
 • Cykelpump med tryckmätare Asaklitt

  Stadig och lättanvänd pump. Passar de 3 vanligaste ventilerna på marknaden.
 • Pumpmunstycke Pro

  Smart ventiladapter för diskhjul. Endast för presta ventil. Bygger endast 16 mm i höjd
 • Minipump Topeak Mountain TT Twin

  Den supereffektiva minipumpen Topeak Mountain TT Twin Turbo gör livet betydligt lättare för dig som vill fylla lite större volymer med ett minimum av ansträngning. Den effektiva TwinTurbo teknologin passar lika för dig som mest kör touring, trekking, eller gravel som för dig som kör MTB eller kanske fatbike. Levereras med ett smart fäste för flaskstället.Passar både Presta / Schrader / DunlopTwinTurbo teknologiIntegrerat dammskydd Side mount bracket - Smart fäste för flaskställetKapaciet:120 psi / 8 barMått: 22 x 5 x 4 cmVikt: 192 gram 
 • Cykelpump med tryckmätare Asaklitt

  Se till att ha luft i däcken! Pump i aluminium med extra stor tryckmätare. Passar Presta-, Schrader- och Dunlopventiler.
 • Packning Bontrager till Air Support Hv

  Pump Part Bontrager HV Pump Head Gro mmet
 • Ventiladapter bilventil

  Ventiladapter från bilventil till en standard cykelpump
 • Reservdel Bontrager TLR Flash Barrel

  401242 innehåller pumphuvud för Charger, PowerCharger och TurboCharger. 401767 innehåller ventiltätning för alla Charger och automatiska Air Support-pumpar.
 • Kolsyrepatron TEC gängad 16

  TEC kolsyrepatron med gängad topp passar kolsyrepumpar (CO2-pumpar) för gängade och ogängade patroner.Innehåll: 16 gramFörpackning: 1 st
 • Pumpfäste Bontrager till Air Support

  Pump Part Bontrager HV Mounting Bracket
 • Stötdämparpump Pro

  Pro Stötdämparpump Preformance är en pump för luftdämpade framgafflar och dämpare bak. I slitstarkt aluminium och med en Schraderventil (bilventil). Pumpen har ett magnetlås och når maximalt tryck på upp till 28 Bar / 400 PSI. I en kompakt storlek som är lätt ta med på turen! 
 • Minipump Blackburn Airstik 2Stage

  Den smidiga lilla minipumpen Blackburn Airstick 2Stage Mini-Pump ser till att du får rätt tryck i däcken klarar dubbla jobb, denlevererar både High volume (HV) för dina feta MTB-däck och high pressure (HP) för dina smalare landsvägsdäck. Pumpen är helt anpassad för prestaventiler samt tillverkad med pumprör i aluminium och den väger inte mer än 85 gram! Passar racerventil (presta) Klarar maxtryck upp till 160 PSI / 11 BarHigh volume (HV) för feta däck och high pressure (HP) för landsvägsdäckVikt: 85 gram
 • Topeak Roadie Da G Minipump

  Topeak Roadie Da G Minipump
 • Packning SKS till Pumpmunstycke I

  SKS, packning för pumpmunstycke i mässing.
 • Pumpmunstycke & Slang Bontrager till TLR Flash Charger

  Högkvalitativt pumpmunstycke och slang som passar till Bontrager TLR Flash Charger golvpumpen (passar även många andra golvpumpar).
 • Golvpump Bontrager Flash Charger Tubeless

  Med Bontrager Flash Charger Tubeless Ready går det snabbt och enkelt att montera tubeless ready däck, hemma eller på vägen. Nättidningen pinkbike.com utsåg 2014 pumpen till årets produkt och du kan även läsa deras test av pumpen på denna länk. Flash Charger Tubeless Ready har konstruerats för att effektivt montera tubeless ready däck utan behov av en kompressor. En inbyggd lufttank kan trycksättas via pumpen och sedan avge en större mängd luft snabbt genom att vrida på en ventil, vilket underlättar vid tätning av slanglösa däck. Det gör att att däcket snabbt fylls med luft så att det hoppar ut mot fälgen och enkelt sätter sig på plats. Aluminiumcylinder för smidig pumpning. Automatiskt pumphuvud som passar både Presta- och Schrader-ventiler. Toppmonterad tryckmätare med skala upp till 160 psi. Trearmat stativ för optimal stabilitet. Pumpa upp Tubeless Ready-däck utan kompressor.
 • Pumpadapter SKS Schrader till

  SKS pumpadapter schrader till presta
 • Stötdämparpump RockShox Digital High Pressure Max 300

  Stötdämparpump RockShox Digital High Pressure Max 300 Psi
 • Minipump Topeak Mini

  Den populära minipumpen Topeak Mini Dual är skapad för krävande cyklister som vill ha en minipump med hög kapacitet (120 psi) som passar både Presta-, Dunlop- och Schrader-ventiler. Den effektiva minipumpen har smarta Dual Action, vilket dubblerar luftvolymen för varje pumptag och pumpen levereras dessutom med ett smart fäste för flaskstället.Passar Presta / Schrader / DunlopDual Action dubblerar luftvolymen för varje pumptagInkluderar smart fäste för flaskstället (Side Mount bracket) Material: Aluminium/Dual density polymer/PlastKapacitet: 120 psi / 8 barMått: 27.4 x 3.8 x 1.8 cmVikt: 148 gram
 • Minipump OneUp Edc 100 CC

  Supersmarta minipumpen OneUp EDC Pump är speciellt utformad för att integreras med smarta EDC Tool System och ger dig en unik integrerad lagringslösning i en kvalitativ HV-pump. En minipump kan vara riktigt praktisk men många minipumpar har volymer runt 30-60cc och då tar det hundratals pumptag för att pumpa upp ett däck. När du får en punktering, vill du ju såklart fixa den så snabbt som möjligt och tack vare 100cc och 160 gram har den här pumpen det bästa förhållandet mellan volym och vikt på hela marknaden. Tack vare stabila Fast-On Head (passar endast presta ventiler) finns det inte någon chans att du kan böja, bryta eller lossa ventilen.Fast-On Head (endast för Presta)Kan kombineras med EDC Tool & en 20 gram CO2 eller EDC Tool & behållareInkluderar fäste för flaskhållareHigh volyme pumpIntegrerad CO2 InflatorMaterial: 6061-T6Luftvolym: 100ccVikt: 160 gram (utan EDC tool system)
 • Golvpump Pro Competition

  Pro Golvpump Competition svart är en golvpump av hög kvalité med en snygg design. I slitstarkt stål och med ett snyggt trähandtag. Pumpen har EZ head snaplock och används till Presta- och Schraderventiler (Racer- och bilventil). Med ett maxtryck på 11 bar /160 psi och en analog manometer. 
 • Pro Kolsyrepatron 16g

  Pro Kolsyrepatron 16g
 • Minipump Blackburn Airstik SL

  Den ultrakompakta minipumpen Blackburn Airstick SL Mini-Pump ser till att du problemfritt uppnår rätt tryck i däcken. Denna smidiga lilla pump är tillverkad i aluminium samt är anpassad för att hantera prestaventil och den får faktiskt plats i fickan, men kan även monteras brevid ditt flaskställ.Passar racerventil (presta),Klarar maxtryck upp till 160 PSI / 11 BarFår plats i fickan men kan även monteras brevid ditt flaskställ
 • Golvpump Blackburn Chamber

  Golvpumpen Blackburn Chamber Tubeless är skapad för dig som främst kör slanglöst och ser till att du alltid har rätt tryck i däcken samt passar alla möjliga ventiler. Tillverkad med bas i gediget stål samt pumprör i aluminium. Pumpen har ett greppvänligt och utbytbart handtag (med inbyggd hållare för slangen) samt är utrustad med en extra tydlig tryckmätare (toppmonterad) samt en riktigt lång slang, så att du utan problem kan nå ventilen även när cykeln är placerad i ett ställ eller liknande.Passar både bilventil (schrader), racerventil (presta) och standardventil (dunlop)Extra tydlig toppmonterad tryckmätareKlarar maxtryck upp till 160 PSI / 11.3 BarEnkel finjustering av trycketExtra lång slang (119 cm) Utbytbart handtag (31.8mm klamma)Praktisk hållare för slangen på handtaget
 • Pumpmunstycke & Slang Park Tool

  Park Tool slang och munstycke PFP.4
 • Golvpump

  BETO Floor Pump är en prisvärd golv pump med funktioner och detaljer som du normalt sett hittar på lite dyrare pumpar. Pumphuvud som passar alla ventiltyper och konstruktion som kommer ge dig massor luft under flera år framöver till ett mycket överkomligt pris.Passar både Schrader/Dunlop/PrestaBas i plastAluminiumrörStor och tydligt analog manometer (tryckmätare)Flexibel pumpslangMjukt handtagMax kapacitet: 160 psi / 11 bar
 • Manometer Bontrager 2 1/2" till Super

  Quality Bontrager replacement parts. Sizes and styles available to fit multiple floor pump models.
 • Ventiladapter BBB Valvekit till

  Ventilpaket till BBB fotpump. Passande ventiler till bollar, gummibåtar,bilventil, etc. Ventilerna kommer i en liten box som kläms runt pumpslangen.
 • Golvpump SKS

  SKS, Rennkompressor fotpump
 • Kolsyrepatron Bontrager gängad 16

  Bontrager kolsyrepatron med gängad topp passar kolsyrepumpar (CO2-pumpar) för gängade och ogängade patroner.Innehåll: 16 gramFörpackning: 1 st
 • Minipump Crankbrothers Gem S

  Crankbrothers Gem S är en lätt och smidig liten kvalitetspump som klarar både presta- och schraderventiler. Pumpen kan enkelt anpassas för high volume/high pressure med ett enkelt handgrepp, dvs den fungerar lika bra för att snabbt pumpa upp däck med stora volymer (t ex en fat bike) som för att kunna pumpa upp riktigt högt tryck på dina landsvägsdäck.Tryck:100+psi / 7+barReglering: high volume / high pressureLängd: 176 mmVikt: 131 gram
 • Stötdämparpump RockShox High Pressure Max.300

  Stötdämparpump RockShox High Pressure Max.300 Psi
 • Kolsyrepatron SKS gängad 24

  SKS kolsyrepatron med gängad topp passar kolsyrepumpar (CO2-pumpar) för gängade och ogängade patroner.Innehåll: 24 gramFörpackning: 1 st
 • Golvpump Topeak Joeblow

  Den smarta Topeak JoeBlow Dualie gör livet lite enklare för dig med som pumpar MTB-däck lite större volymer. Modellen levererar massor av volym via TwinHead munstycket och passar både Presta och Schrader. Pumpen har två tydliga analog tryckmätare med skala både för PSI och Bar, den ena går upp till 30 psi (2 bar) och visar lägre tryck med stor noggranhet (perfekt för din Fat-Bike) den andra mätaren går upp till 75 psi (5 bar) och visar högre tryck (perfekt för dina vanliga MTB-däck). I övrigt en riktigt gedigen konstruktion som kommer ge dig luft under många år framöver. Njut av imponerande effekt, fin kvalitet och gedigen hållbarhet till ett mycket överkomligt pris.TwinHead som passar både Presta och SchraderKnapp för utsläpp av luftBas i kompositeRör i stålTvå stora och tydliga analog tryckmätareLång pumpslangKraftigt handtagFäste för pumpslangKan även pumpa bollarMått: 69 x 23 x 17 cmVikt: 1,9 kg
 • O-Ring Bontrager till Golvpumpskolv Super

  Quality Bontrager replacement parts. Sizes and styles available to fit multiple floor pump models.
 • Minipump Crankbrothers Klick Hp Gauge +

  Crankbrothers Klick HP Gauge + CO2 är en smart och supersmidig kvalitetspump som inte kommer göra dig besviken med både lufttryckmätare, CO2 inflator samt en ventiladapter för presta- och schraderventiler.Pumpen har en flexibel gummislang med ett smart magnetiskt fäste som kan förvaras inuti pumpen när den inte används. Den här pumpen är speciellt anpassad för HP (high pressure) vilket är perfekt för pumpa upp däck med bredd upp till 45c eller mindre.Ett rejält vikbart T-format handtag ger bra stabilitet och en smart vridkrage ser till att magnetfästet är väl skyddat när slangen inte är monterad. Kort sagt - En riktigt smart liten pump med kvaliteskänsla och massor av funktionella detaljer.Tryck: 120psi / 8.3barLängd: 260 mmVikt: 170 gram
 • Minipump Pro Performance HV

  Pro Minipump Performance HV svart är en lätt och smidig pump av hög prestanda, perfekt att ta med på turen! Pumpen är i aluminium och plast och kommer med ett ramfäste som du enkelt monterar på cykeln. Föredrar du så kan du förvara pumpen i bakfickan, då dess lätta och kompakta design gör att den får plats även där. Används till Presta- och Schraderventiler (Racer- och bilventil) och har ett maxtryck på 7 bar/ 100 psi. 
 • Kolsyrepatron Blackburn CO2 gängad 16 gram

  Kolsyrepatron Blackburn CO2 16 gram har gängad topp och passar till kolsyrepumpar (CO2-pumpar) med gängade och ogängade patroner.Innehåll: 16 gramFörpackning: 3 st
 • Pro Performance Gaffelpump

  Pro Performance Gaffelpump
 • Minipump Crankbrothers Klick Hp

  Crankbrothers Klick HP Gauge är en smart och supersmidig kvalitetspump som inte kommer göra dig besviken med både lufttryckmätare och en ventiladapter för presta- och schraderventiler.Pumpen har en flexibel gummislang med ett smart magnetiskt fäste som kan förvaras inuti pumpen när den inte används. Den här pumpen är speciellt anpassad för HP (high pressure) vilket är perfekt för pumpa upp däck med bredd upp till 45c eller mindre.Ett rejält vikbart T-format handtag ger bra stabilitet och en smart vridkrage ser till att magnetfästet är väl skyddat när slangen inte är monterad. Kort sagt - En riktigt smart liten pump med kvaliteskänsla och massor av funktionella detaljer.Tryck: 120psi / 8.3barLängd: 260 mmVikt: 142 gram
 • Minipump Topeak Mini Dual

  Den populära minipumpen Topeak Mini Dual DXG är skapad för krävande cyklister som vill ha en tålig minipump med hög kapacitet (120 psi) som passar både Presta- och Schrader-ventiler. Den effektiva Mini Dual DXG har smart Dual Action, vilket dubblerar luftvolymen för varje pumptag. En inbyggd tryckmätare vilket ser till att du alltid har rätt tryck i däcken och pumpen levereras dessutom med ett smart fäste för flaskstället.SmartHead som passar Presta / SchraderDual Action dubblerar luftvolymen för varje pumptagInbyggd tryckmätare (ser till att du alltid har rätt tryck i däcken)Inkluderar smart fäste för flaskstället (Side Mount bracket) Material: Aluminium/Dual density polymerKapacitet: 120 psi / 8 barMått: 24.5 x 4.7 x 3.2 cmVikt: 170 gram
 • Golvpump Topeak Joeblow Twin

  Den supereffektiva Topeak JoeBlow Twin Turbo gör livet lite enklare för dig som vill fylla stora volymer med minimal ansträngning. Modellen har SmartHead DX1 munstycke och passar både Presta, Schrader och Dunlop. En stor och tydligt analog tryckmätare med skala både för PSI och Bar samt en i övrigt gedigen konstruktion som kommer ge dig luft under många år framöver. Njut av brutal effekt, fin kvalitet och gedigen hållbarhet till ett mycket överkomligt pris.SmartHead DX1 som passar både Presta / Schrader / Dunlop Upp till 50% effektivareKnapp för utsläpp av luftBas i aluminiumRör i anodiserad aluminiumStor och tydligt analog tryckmätareLång pumpslangKraftigt handtagFäste för pumpslangMax kapacitet: 200 psi / 14 bar Mått: 72 x 28 x 21 cmVikt: 3 kg
 • Minipump Pro

  Pro Minipump Compact är en superlätt liten pump perfekt för dig som inte vill ha någon extra vikt med dig på turen! Kommer med ett ramfäste som enkelt monteras på cykeln, men pumpen är så liten att du också får plats med den i bakfickan. Pumpen är i slitstark plast och används till Presta- och Schraderventiler (Racer- och bilventil). Maxtryck är 11 bar/160 psi. 
 • Pro Team Carbon Minipump

  Pro Team Carbon Minipump
 • Piston 4 Floor Pump

  Toppmonterad slang för enkel räckvidd.Superlång 105,4 cm slang för att nå ventiler i cykelställ eller bilställ.Bekväm integrerad slanghållare på handtaget.PSI och Bar på mätare, med livlig färgmatchad bakgrund.220 PSI, 15 bar max
 • Pumpslang Topeak Twinhead Upgrade

  Pumpslangen TwinHead Upgrade Kit  ser till att du kan uppgradera i princip vilken golvpump som helst till en med TwinHead och inkluderar en extra lång slang.TwinHead passar både Presta / Schrader / DunlopMått: 106 x 5.3 x 4.5 cmVIkt: 160 gram
 • Luftbehållare Airshot för

  Airshot har utvecklats för att du så enkelt som möjligt ska kunna pumpa dina tubelessdäck utan att behöva använda en kompressor. Du pumpar upp ett tryck i Airshot behållaren med en vanlig fotpump och kan sedan släppa ut luft på ett snabbt men kontrollerat sätt via ett reglage som gör att även besvärliga däck enkelt monteras på dina fälgar. Vikt: 620 g. Dimension: 39.5 x 11 x 8 cm.
 • Golvpump Blackburn Piston 3

  Den stabila fotpumpen Blackburn Piston 3 Floor Pump gör verkligen sitt jobb och ser till att du alltid har rätt tryck i däcken och passar alla möjliga ventiler. Tillverkad med både pumprör och bas i gediget stål samt även förstärkning i plast. Pumpen har ett greppvänligt handtag (med inbyggd hållare för slangen) samt är givetvis utrustad med en extra stor och tydlig tryckmätare samt en lång slang, så att du utan problem kan nå ventilen även när cykeln är placerad i ett ställ eller liknande.Passar både bilventil (schrader), racerventil (presta) och standardventil (dunlop)Stor och tydlig analog tryckmätare (10 cm i diameter)Klarar maxtryck upp till 160 PSI / 11 Bar94 cm lång slangPraktisk hållare på handtaget
 • Pro Team Compressor Tubelesspump

  Pro Team Compressor Tubelesspump
 • Stötdämparpump RockShox High Pressure Max 600

  Stötdämparpump RockShox High Pressure Max 600 Psi
 • Pumpmunstycke Zipp Disc Inkl 5 St

  Zipp pumpmunstycke för dischjul. Tillverkad av SILCA modell CP1. Fem klisterdekaler för att täcka ventilhålet medföljer.