Längdskidor

Längdåkningsskidor finns i två olika sorters beroende på vilken teknik man vill åka. Vill man åka klassiskt köper man skidor för klassisk åkning. Dessa är något längre, har en spetsigare spets och man måste kunna trampa ner ytan mitt under steget för att få fästvalla att fästa.

Skateskidor är något kortare och hårdare för att kunna ge bättre glid. Det är också olika bindningar för klassisk respektive skate. Du kan köpa skidutrustning hos lokala sportbutiker men det går även bra att beställa på nätet idag. Här hittar du bilder och priser från butiker som säljer skidutrustning online.

Populärt inom längdskidor

 • Active Skin Blue/Black

  Active Skin Blue/Black
  Active Skin från Madshus är lättskötta längdskidor som passar i alla förhållanden. Skidorna har mohair- och nylonskinn på undersidan som ger ett konstant, pålitligt grepp och bra glid - helt utan att du behöver lägga fästvalla! OBS! Bindning köpes separat.
 • Snow Skidset Blue/Red

  Snow Skidset Blue/Red
  Snow Skidset från Edsbyn är ett skidpaket för de yngre åkarna. I paketet ingår längdskidor med kabelbindning och stavar. När det är dags att för de allra yngsta att ge sig ut på snön så passar det här skidpaketet perfekt. Inget krångel med varken valla eller pjäxor, barnets vinterkängor funkar perfekt ihop med den klassiska kabelbindningen. Stavar med enkel handrem hänger med i köpet. För barn upp till 4 år: välj en lika lång skida som barnets kroppslängd.För barn över 4 år: välj en skida som är 10-20 cm längre än barnets kroppslängd.
 • Salomon RC10 Eskin Med (And Prolink Shift) Nocolour

  Salomon RC10 Eskin Med (And Prolink Shift) Nocolour
  RC10 Eskin Med (And Prolink Shift) från Salomon är klassiska längdskidor med skins på undersidan som ger en perfekt balans mellan säkert grepp och bra glid. Skidorna levereras med Shift-bindningen som bara skjuts på och du är redo för att åka. World Cup Universal slipning som är utvecklad i samarbete med Salomons atleter och ger snabbast tänkbara glidVallade med fluorfri och universal vallaKlassisk parallell sidoskärning som hjälper skidorna att glida snabbt och hålla ett rakt spår29 Universell är utformad för att ge bättre frånskjut och acceleration. Den har även perfekt pressjustering, särskilt i varierande snöförhållandenD2FC Digital Dynamic Flex Control möjliggör generering av optimal flex och spann för specifik prestanda på snönG5 Universal-belagStringer-kärna med omvänt fiskbensmönster som minskar mängden råmaterial som används i kärnan, samtidigt som skidans stabilitet och vridstyvhet bibehållseSKINGRIP+ i 100 % MOHAIR med perfekt balans mellan grepp och glid. Du kan ändra det manuellt om du vill använda eSKINRACE för att vara i tävlingsläge
 • Ultrasonic Pro Skin Blue

  Ultrasonic Pro Skin Blue
  Ultrasonic Pro Skin från Madshus är längdskidor för motionsåkning och långlopp. Skidans 3D konstruktion tillsammans med skinnet på undersidan ger bra glidegenskaper och ett säkert fäste. MOVE 3.0 plattan innebär att bindningen kan flyttas - även i farten! Skinnet består av 70% mohair och 30% nylon och sitter under fästzonen. Där ger det ett bra fäste och glid, samtidigt som det fungerar i de flesta temperaturer och snöförhållanden. Livslängden på skinnet är ca 100 mil och kan därefter bytas ut. OBS! Bindning köpes separat.

Fler tips på längdskidor

 • Juniors' Sprint Crown Nocolour

  Juniors' Sprint Crown Nocolour
  Juniors' Sprint Crown från Fischer låter nya unga skidåkare ta sig an längdskidåkning utan att oroa sig för vallning eller väder med denna mycket mångsidiga skida. Skidan har bra basgrepp och glider bra i många olika snöförhållanden. OBS! Bindning ingår ej.
 • Twin Skin Performance Stiff Nocolour

  Twin Skin Performance Stiff Nocolour
  Twin Skin Performance Stiff från Fischer är längdskidor för motionsåkaren som snabbt och enkelt vill komma ut i spåret. Fischers unika skin-konstruktion, Twin Skin, ger både säkert fäste och bra glid. Slitstark skinhud av 70% mohair och 30% syntet. Skidans kärnkonstruktion, Air-Channel, ger låg vikt och stabil åkkänsla. Uppdaterad med WC-pro belag för maximal glidegenskap. Fischers bindningssystem (Turnamic) gör det möjligt att snabbt och enkelt flytta bindningen. Detta för att anpassa mängden fäste för olika snöförhållanden.OBS! Bindning köpes separat.
 • Twin Skin Superior Nocolour

  Twin Skin Superior Nocolour
  Twin Skin Superior från Fischer är lätta och effektiva längdskidor som är pålitliga över långa distanser med jämt glid och bra fäste. Air Core Basalite - Tillverkade av en kombination av Air Core-material och extremt lätt trä med luftkanalerPower Layer - 0,2 mm tunt och extremt lätt laminat av naturliga fibrer ger märkbar viktreduktionRental Tail Protector - Specialkomponenter för extremt robusta skidsvansar säkerställer att de uppfyller hållbarhetskraven för skiduthyrningTwin Skin - Två separata mohairhudar ger en fantastisk känsla och glid
 • Salomon RS 8 + Prolink Pro No Color

  Salomon RS 8 + Prolink Pro No Color
  RS 8 + Prolink Pro från Salomon är lätta och mångsidiga längdskidor för skate-åkning. De har optimal balans mellan stabilitet och fart, något som unga åkare letar efter. Levereras som ett paket med en stabil, lätt och ergonomisk Prolink Pro-bindning. Lätt, konsekvent och responsiv kärna tillverkad av kol- och glasfiber med kärna av förformat Densolite-skumDe smala kanterna ger utmärkt grepp och gör det lättare att växla från ena foten till den andraG5 Universal-belag för världscupen med maximal prestanda under alla förhållandenWorld Cup Grinding är en stenslipning med lätt struktur för bra glid på alla typer av snöYtterligare skydd i bakre ändenD2FC Digital Dynamic Flex Control av formpressen möjliggör generering av optimal flex och spann för specifik prestanda på snön. D2FC garanterar även perfekt skidparing
 • Aerolite Skate 70 Nocolour

  Aerolite Skate 70 Nocolour
  Aerolite Skate 70 från Fischer är längdskidor för skate-åkning oavsett om du tävlar eller tränar inför ett lopp. Skidorna har en superlätt kärna och Speed Grinding 2.0 bas som ger bättre och snabbare glid. OBS! Bindning köpes separat.
 • Twin Skin Pro Black/Yellow

  Twin Skin Pro Black/Yellow
  Twin Skin Pro är klassiska längdskidor med Fischers unika skin-konstruktion, "Twin Skin", som med dess unika utformning ger dig säkert fäste och glid oavsett snöföre. Skidorna har lätt kärnkonstruktion och tävlingsbelaget World Cup Pro. Fischers Turnamic-monteringsplattor gör det enkelt att flytta bindningen framåt eller bakåt beroende på snöförhållandet.Material skins: 70% Mohair, 30% syntet
 • Salomon RC10 Eskin Hard (And Prolink Shift) Nocolour

  Salomon RC10 Eskin Hard (And Prolink Shift) Nocolour
  RC10 Eskin Hard (And Prolink Shift) från Salomon är klassiska längdskidor med skins på undersidan som ger en perfekt balans mellan säkert grepp och bra glid. Skidorna levereras med Shift-bindningen som bara skjuts på och du är redo för att åka. World Cup Universal slipning som är utvecklad i samarbete med Salomons atleter och ger snabbast tänkbara glidVallade med fluorfri och universal vallaKlassisk parallell sidoskärning som hjälper skidorna att glida snabbt och hålla ett rakt spår29 Universell är utformad för att ge bättre frånskjut och acceleration. Den har även perfekt pressjustering, särskilt i varierande snöförhållandenD2FC Digital Dynamic Flex Control möjliggör generering av optimal flex och spann för specifik prestanda på snönG5 Universal-belagStringer-kärna med omvänt fiskbensmönster som minskar mängden råmaterial som används i kärnan, samtidigt som skidans stabilitet och vridstyvhet bibehållseSKINGRIP+ i 100 % MOHAIR med perfekt balans mellan grepp och glid. Du kan ändra det manuellt om du vill använda eSKINRACE för att vara i tävlingsläge
 • Juniors' Sprint Skin Nocolour

  Juniors' Sprint Skin Nocolour
  Juniors' Sprint Skin från Fischer är klassiska längdskidor för unga åkare. Skidorna är förstärka med skins i fästzonen som ger både bra grepp och glid i alla snöförhållanden. OBS! Bindning ingår ej.
 • Race Speed Intelligrip White/Red/Black

  Race Speed Intelligrip White/Red/Black
  Race Speed Intelligrip är en mycket lättåkt skinskida som passar både för träning och tävling/långlopp. Den nya 3D konstruktionen ger skidan egenskaper som gör den snabbare samtidigt som fästet förbättras jämfört med tidigare. Racingbelaget P200 säkerställer skidans glidegenskaper. MOVE plattan innebär att bindningens flyttbarhet har ökat och att flytten kan ske utan att pjäxan knäpps loss från bindningen. En klassisk skida som har fått Madshus nya 3D form (likt Redline) med ett spann som anpassats för den mohairmix 70/30 som är nedfräst under fästzonen. Kortare längd på skinnet och mixen mohair/nylon säkerställer en snabb skida som ger bra fäste och glid i ett brett temperaturområde. Livslängden på skinnet är ca 100 mil och kan därefter bytas ut. Den nya skidkonstruktionen gör Madshus skinskidor än lättare att prestera på. MOVE plattan innebär att bindningens flyttbarhet har ökat och att flytten kan ske utan att pjäxan knäpps loss från bindningen.OBS! Bindning köpes separat.
 • Endurace Skin Nocolour

  Endurace Skin Nocolour
  Endurace Skin från Madshus är längdskidor för klassisk åkning som passar lika bra för långa helgturer i bergen som efter jobbet i de lokala spåren. Den lätta kärnan minskar avsevärt vikten, ökar responsen och ger en trevligare upplevelse på snön. Under skidorna sitter skins som ger ett ordentligt grepp och glid i alla snöförhållanden. Skins i 70 % mohair, 30 % nylon som ger både grepp och glid i alla snöförhållandenAstralite-kärna i ett lätt material ser till att skidorna har en låg vikt samtidigt som styrkan och responsen ökarEn förstärkning runt kärnan gör skidorna mer slitstarka och förser dem med en mångsidig flexBasmaterialet är fritt från fluorkarboner
 • Kids' Snow Cross Country Set with Prolink Blue/Red

  Kids' Snow Cross Country Set with Prolink Blue/Red
  Snow Cross Country Set With Prolink är vallningsfria längdskidor och stavar för barn med Prolink Junior bindning.
 • Madshus Race Speed Skin Red/White

  Madshus Race Speed Skin Red/White
  Race Speed Skin från Madshus är längdskidor för klassisk åkning som passar lika bra till träning som till tävling. Skidorna har integrerade skins av mohair och nylon som ger perfekt balans mellan grepp och glid i olika snöförhållanden. Sammankopplade trådar av kolfibrer och glasfibrer omger hela kärnan och gör skidan mer vridstyv och stark, utan att tulla på den lätta vikten och livliga responsenDen låga vinkeln i nosen förlänger skidans fästzon och maximerar glidet i kall och kompakt snöIntelligrip® integrerade skins av 70% mohair och 30% nylon ger en perfekt balans mellan grepp och glid i olika snöförhållandenFluorkarbonfria material
 • Endurace Skin Blue/Red/Black

  Endurace Skin Blue/Red/Black
  Endurace Skin från Madshus är lätta längdskidor som designats för långa helgturer i bergen, men kan även användas för en snabb tur efter jobbet. Den lätta kärnan ökar responsen och ger en mer njutbar upplevelse i snön! Undertill finns ett skinn i 70% mohair och 30% nylon som ger ett säkert grepp i alla förhållanden. OBS! Bindning köpes separat.
 • Fischer Speedmax Classic Jr

  Fischer Speedmax Classic Jr
  Blixtsnabb RACE CODE klassisk skida för unga mästare med World Cup-teknik anpassad till juniorförarnas specifika behov. Speedmax Classic Jr. Cold Base Bonding erbjuder förbättrad vaxabsorption och slipbarhet.
 • Fischer Speedmax Skate Jr

  Fischer Speedmax Skate Jr
  Blixtsnabb RACE CODE skateraceskida för unga mästare med World Cup-teknik anpassad till junioråkares specifika behov. Speedmax Skate Jr. Den nya lägre och kortare spetskonstruktionen reducerar skidans svängvikt till ett minimum, vilket möjliggör högsta smidighet. Cold Base Bonding ger förbättrad vax
 • Atomic Redster Marathon Skintec

  Atomic Redster Marathon Skintec
  Vår mest sålda skida i ny design för säsongen 22/23: Vinterns bästa köp när det gäller skinskidor (vallafritt). Mest prestanda på skidpaketet för pengarna. Atomic Redster Marathon Skintec bygger på en stomme från tävlingskidan C9, men är lättare och lite smalare fram och bak vilket ger åkaren en här
 • Skistart Demo/Sista Ex Skidor

  Skistart Demo/Sista Ex Skidor
  Olika demoskidor eller sista exet av utgående modeller från kända varumärken: Madshus, Fischer Salomon, Atomic, Rossignol.... Skidor i nyskick av olika modeller och varumärken Köp till bindning så monterar vi den, om det inte redan sitter en bindning på skidan. Önskar ni behandling av skidorna, best
 • Atomic Redster S9 Carbon Cold

  Atomic Redster S9 Carbon Cold
  Atomic Redster S9 Carbon är Atomics carbon skida med extremt bra acceleration och fart. Nomex featrherlight kärnan gör skidan extremt lätt och stark, med en distinkt kraftöverföring villket ger ett snabbt glid och bra känsla. Den V-formade sidoskärningen, med en smalare tail och ett bredare brätte,
 • Salomon XC Skis S/Lab Classic Red

  Salomon XC Skis S/Lab Classic Red
  Denna otroligt lätta klassiska skida är framtagen för ökad acceleration och bättre frånskjut. Den är noga utvald och slipad av våra S/LAB-experter. Det nya G5%-belaget är snabbt på alla slags underlag och med Thin Ply Carbon får du bättre acceleration i varje skär.
 • Madshus Race Speed Skate

  Madshus Race Speed Skate
  Madshus Race Speed Skate är en mycket lättåkt skateskida som har sitt ursprung i Madshus Redline toppskidor. Skidan bidrar till en stabil och fartfylld åkning. Lätt kärna med carbonförstärkt spann och belaget P200 från Redlineskidan ger en mycket prisvärd skida. Det nya spannets utformning och hårdh
 • Atomic Redster Marathon Skintec

  Atomic Redster Marathon Skintec
  Vår mest sålda skida i ny design för säsongen 22/23: Vinterns bästa köp när det gäller skinskidor (vallafritt). Mest prestanda på skidpaketet för pengarna. Atomic Redster Marathon Skintec bygger på en stomme från tävlingskidan C9, men är lättare och lite smalare fram och bak vilket ger åkaren en här
 • Fischer Twin Skin Pro

  Fischer Twin Skin Pro
  Twin Skin Pro är det perfekta valet för åkaren som snabbt och enkelt vill komma ut i spåret. Utrustad med Fischers unika skin-konstruktion, Twin Skin, som med dess unika utformning ger dig säkert fäste och glid oavsett snöföre. Lätt kärnkonstruktion och tävlingbelaget, World Cup Pro. Skida i kombina
 • Rossignol Delta Comp R-Skin Junior

  Rossignol Delta Comp R-Skin Junior
  Rossignol Delta Comp R-Skin Junior är ett par klassiska skinskidor med mohair skins. Skidorna har en premium träkärna med låg densitet inspirerad av Rossignols X-ium-linje men med en tillgänglig flex som öppnar den för yngre idrottare. Vårt utbytbara mohair kick-zone-insats erbjuder kick-and-glide u
 • Madshus Nanosonic Carbon Classic Junior 2017/2018

  Madshus Nanosonic Carbon Classic Junior 2017/2018
  Madshus Nanosonic Carbon Classic Junior 2017/2018 Nanosonic Classic JR: Madshus näst bästa tävlingsskida för juniorer. Samma 3d konstruktion som seniorskidorna vilket gör att den har låg vikt och bra bärighet. Samma belag som seniorskidan. Mått 44-42-44mm Längder 150-170/ 10cm 175
 • Madshus Redline Carbon Skate Längdskidor 2018/2019

  Madshus Redline Carbon Skate Längdskidor 2018/2019
  Madshus Redline Carbon Skate Längdskidor Madshus toppskida, som med sina flexibla ändar och låga vikt ger en unik åkkänsla och acceleration Skidan är livfull och överför all kraft till snön utan att slösa bort någon energi. Redline Carbon Skate Cold har en ny design, ny topp och en annan geometri me
 • Fischer Rcs Skate Plus

  Fischer Rcs Skate Plus
  RCS Skate är en av toppmodellerna i Fischers kollektion av skate-skidor. Modellen är utrustad med en Air Core Carbon kärna som ger extremt låg vikt och tillsammans med hål-konstruktionen en fantastisk pendel. Fischers racing-belag tillsammans med den unika tillverkningsmetoden Cold Base Bonding gör
 • Madshus Beitostølen

  Madshus Beitostølen
  Madshus Beitostølen En lättåkt motions-/turskida som är 4 mm bredare än de vanliga racingskidorna. Formen på skidan med midja, gör den riktningsstabil och lätthanterlig i och utanför spår. NIS 3 platta för att kunna flytta bindningen. Bra bärighet i spann säkerställer glid och fäste. Specikation: Lä
 • Rossignol R-Skin Race - Junior

  Rossignol R-Skin Race - Junior
  R-Skin Race Jr. Klassiska skinskidor som vänder sig till tävlande juniorer och ungdomar, X-ium juniorkonstruktion med mohair-inlägg för bästa fäste och glid i alla förhållanden. Skidan är kompatibel med Turnamic®-bindningssystemet för oöverträffad snökänsla. Svårt att hitta riktigt bra skinskidor fö
 • Atomic Redster S7 Skate

  Atomic Redster S7 Skate
  Atomic Redster S7 är en snabb och lättjobbad skateskida som fungerar i alla olika förhållanden. Den V-formade sidoskärningen, med en smalare tail och en bredare brätte, ger en snabb acceleration. Atomic Race-profilen med perfekt avvägd spannkurva ger dig full kontroll och stabilitet i alla förhållan
 • Salomon XC Skis RC10 Eskin Shift

  Salomon XC Skis RC10 Eskin Shift
  Salomon XC Skis RC10 Eskin Shift Ett skidpaket för träning som har tävlingsandan i generna. eSKINGRIP+-inlägget ger exakt, säkert och tyst grepp medan Shift-In-bindningen gör det enkelt att justera grepp och glid utan att du behöver ta av dig skidorna. Du behöver bara justera Shift-In-bindningen på
 • Madshus Nordic Pro Skin

  Madshus Nordic Pro Skin
  Madshus Nordic Pro Skin har en bredare konstruktion och en sidoskärning som är perfekt lämpad för att maximera stabiliteten. Med ett integrerat skin tillverkad av 70 procent mohair och 30 procent nylon i kombination med vår skinspecifika spannkurva ger Nordic Pro Skin en njutbar skidupplevelse i de
 • Atomic REDSTER C2 SKINTEC

  Atomic REDSTER C2 SKINTEC
  En av de största utmaningarna med längdskidåkning är att få loss träningstid. Atomic Redster Skintec C2 passar för både träning och tävling och är helt valla-fri för att göra det så smidigt för dig som möjligt som utövare. Skintec-teknologin gör nämligen att du slipper valla och du kan därmed lägga
 • Fischer Twin Skin Race Stiff IFP Black/Yellow

  Fischer Twin Skin Race Stiff IFP Black/Yellow
  Twin Skin Race med hudar i en design och konstruktion för konsekvent och effektivt grepp på extremt hård snö eller glatta spår. För att du ska få ut en hög prestanda. Lätt, stabil Air Core konstruktion&hellip:
 • Atomic REDSTER C2 SKINTEC

  Atomic REDSTER C2 SKINTEC
  En av de största utmaningarna med längdskidåkning är att få loss träningstid. Atomic Redster Skintec C2 passar för både träning och tävling och är helt valla-fri för att göra det så smidigt för dig som möjligt som utövare. Skintec-teknologin gör nämligen att du slipper valla och du kan därmed lägga
 • Atomic Redster C9 Carbon Junior Shift

  Atomic Redster C9 Carbon Junior Shift
  Atomic Redster C9 Carbon.Junior.   -Om du vill bli vår nästa skidstjärna är det viktigt att du har det bästa utav skidor. Därför har Atomic tagit all den teknologi som de har i sina bästa vuxenskidorna och gjort en juniorskida som kommer göra att du får ut maximalt av din skidåkning. Atomic Reds
 • Madshus Race Pro Skate Jr

  Madshus Race Pro Skate Jr
  Madshus Race Pro Skate Jr är en fartfylld och lättåkt skateskida med mycket åkkänsla för den aktiva ungdomsåkaren som vill utvecklas. Konstruktionen bidrar till rolig, stabil och fartfylld åkning. Lätt kärna med carbonförstärkt spann och belaget P190 ger en mycket prisvärd skida. Det nya spannets ut
 • Madshus Nordic Pro Skin

  Madshus Nordic Pro Skin
  Madshus Nordic Pro Skin har en bredare konstruktion och en sidoskärning som är perfekt lämpad för att maximera stabiliteten. Med ett integrerat skin tillverkad av 70 procent mohair och 30 procent nylon i kombination med vår skinspecifika spannkurva ger Nordic Pro Skin en njutbar skidupplevelse i de
 • Fischer Rcs Classic Plus

  Fischer Rcs Classic Plus
  En tidigare beprövad världscuputmanare, RCS Classic Plus har nu Cold Base Bonding för förbättrad absorbering av valla och slipegenskaper. DTG WC Plus-slipning ger utmärkta glidegenskaper. Optimerad för användning vid -10 °C och varmare.
 • Atomic Redster S9 Carbon - Plus

  Atomic Redster S9 Carbon - Plus
  Atomic Redster S9 Carbon - Prolink Shift In Skate Platta är Atomics carbon skida med extremt bra acceleration och fart. Nomex featrherlight kärnan gör skidan extremt lätt och stark, med en distinkt kraftöverföring vilket ger ett snabbt glid och bra känsla. Den V-formade sidoskärningen, med en smalar
 • Fischer Carbonlite Classic Jr

  Fischer Carbonlite Classic Jr
  Carbonlite Classic Jr är en RACE CODE tävling och träningsskida för dedikerade junioråkare som vill köra klassiskt. Optimerade Plus Finishen fungerar bra på en mängd olika underlag.
 • Madshus Redline Skate F3

  Madshus Redline Skate F3
  Redline Skate F3 är vår snabbaste tävlingsskida för något “mjukare/tyngre” förhållanden. Skidorna i serien “Redline” är tillverkad med ett mål: Att få dig först över mållinjen. F3-modellen är producerad med korta tryckzoner placerade närmre balanspunkt, för att maximera accelerationen speciellt i mj
 • Salomon XC Skis S/Lab Eskin Shift

  Salomon XC Skis S/Lab Eskin Shift
  Salomon S/Lab Carbon Eskin +shift är en kolfiberskida som är konstruerad för att underlätta både frånskjut och acceleration och lyfter dina tävlingsambitioner till högsta nivå. Utrustningspaketet är ett utmärkt och säkert val för långa distanser med växlande snöförhållanden och behåller hög prestand
 • Atomic Redster C9 Carbon Universal

  Atomic Redster C9 Carbon Universal
  Redster C9 Carbon är Atomics lättaste och snabbaste klassiska skida - och en av de snabbaste på världscup-cirkusen också. Det är tack vare den nya Worldcup Race Carbon Insert - ett tunt lager kolfiber i skidan som utnyttjar kolfibern så effektivt som möjligt för att ge maximal kraft och styrka i för
 • Salomon XC Skis RC9 Eskin Vitane

  Salomon XC Skis RC9 Eskin Vitane
  Salomon XC Ski Set RC9 Eskin Vitane Dessa snabbglidande skidor är framtagna för kvinnliga åkare som vill ha hög prestanda i varierande snöförhållanden. Med eSKINGRIP+-inlägget får du ett exakt, pålitligt och ljudlöst grepp, så att du kan njuta av prestandan hos en klassisk skida utan att behöva vall
 • Salomon XC Skis RC9 Eskin

  Salomon XC Skis RC9 Eskin
  Salomon XC Ski Set RC9 Eskin Ä r en skida som är framtagen för åkare som vill ha snabbt glid och hög prestanda oavsett snöförhållanden. Med eSKINGRIP+-inlägget får du ett exakt, pålitligt och ljudlöst grepp, så att du kan njuta av prestandan hos en klassisk skida utan att behöva valla dagligen. eSki
 • Skistart Demo/Sista Ex Skidor

  Skistart Demo/Sista Ex Skidor
  Olika demoskidor eller sista exet av utgående modeller från kända varumärken: Madshus, Fischer Salomon, Atomic, Rossignol.... Skidor i nyskick av olika modeller och varumärken Köp till bindning så monterar vi den, om det inte redan sitter en bindning på skidan. Önskar ni behandling av skidorna, best
 • Salomon XC Skis RC10 Eskin Vitane Shift

  Salomon XC Skis RC10 Eskin Vitane Shift
  Salomon XC Skis RC10 Eskin Vitane Shift Ett skidpaket för träning som har tävlingsandan i generna. eSKINGRIP+-inlägget ger exakt, säkert och tyst grepp medan Shift-In-bindningen gör det enkelt att justera grepp och glid utan att du behöver ta av dig skidorna. Du behöver bara justera Shift-In-bindnin
 • Fischer Twin Skin Speedmax3D

  Fischer Twin Skin Speedmax3D
  Fischer Twin Skin Speedmax3D Leta inte längre än Speedmax 3D Twin Skin är lösningen när det finns behov av hastighet. Dessa tävlingsskidor har hög intensitet och designad enbart för att gå snabbt. Cold Base Bonding and Gliding Sidewall maximerar ditt glid, medan Twin Skin mohairremsor ger grepp för