Simmössor

Att hålla huvudet kallt är nåt som inte hör hemma i simbassängen. En simmössa kan både fungera som isolerande i kalla vatten, men skyddar också håret mot klor i simbassängen. Lite längre ner på sidan tipsar vi om bra simmössor för dig med långt hår.

Förslag på bra simmössa i silikon

Du som simtränar kan köpa en simmössa i silikon. De finns i flera olika färger och sitter tight men känns ändå inte tryckande på huvudet. För barn är simmössorna märkta JR i produktöversikten nedan.

Populärt inom simmössor

 • Plain Moulded Silicone Cap

  Plain Moulded Silicone Cap
  *Plain Moulded Silicone Cap, Speedos 100% silikonmössa är idealisk för regelbundna simmare. *Ergonomisk design - ger bättre komfort och passform. *Hydrodynamisk - mössan skapar en smidig profil i vattnet. Material100% Silikon.
 • Beco badmössa med drapering - Svart

  Beco badmössa med drapering - Svart
  En superfin och elegant badmössa med drapering som är perfekt för fritidsbruk. Denna fina badmössa från Beco är superpopulär, vilket beror på den unika och feminina designen. Denna badmössa är inte den bästa för elitsimning, men den kan användas för fritidssimning, träning eller för en trevlig tur till stranden. Badmössan är gjord av polyester på utsidan och mjukt gummi på insidan, så den sitter fast ordentligt och säkerställer att ditt hår skyddas på bästa sätt mot klor. Dessutom är badmössan rymlig så det finns plats för allt ditt hår inuti (även om du har långt hår). Den finns här i en svart modell men vi har den även i alla dessa färger: svart, mörkblå, röd, grön, vit, ljusblå, rosa och lila. Produktspecifikationer för Beco Fabric-badmössa: One-size, så den passar nästan vem som helst. Extremt hållbar och flexibel samtidigt som den sitter tätt. Unik design som många kvinnor älskar.
 • Beco badmössa med drapering - Marinblå

  Beco badmössa med drapering - Marinblå
  En superfin och elegant badmössa med drapering som är perfekt för fritidsbruk. Denna fina badmössa från Beco är superpopulär, vilket beror på den unika och feminina designen. Denna badmössa är inte den bästa för elitsimning, men den kan användas för fritidssimning, träning eller för en trevlig tur till stranden. Badmössan är gjord av polyester på utsidan och mjukt gummi på insidan, så den sitter fast ordentligt och säkerställer att ditt hår skyddas på bästa sätt mot klor och att bli vått. Dessutom är badmössan rymlig så det finns plats för allt ditt hår inuti (även om du har långt hår). Den finns här i en marinblå modell men vi har den även i alla dessa färger: svart, mörkblå, röd, grön, vit, ljusblå, rosa och lila. Produktspecifikationer för Beco Fabric-badmössa: One-size, så den passar nästan vem som helst. Extremt hållbar och flexibel samtidigt som den sitter tätt. Unik design som många kvinnor älskar.
 • Beco badmössa med drapering - rosa

  Beco badmössa med drapering - rosa
  En superfin och elegant badmössa med drapering som är perfekt för fritidsbruk. Denna fina badmössa från Beco är superpopulär, vilket beror på den unika och feminina designen. Denna badmössa är inte den bästa för elitsimning, men den kan användas för fritidssimning, träning eller för en trevlig tur till stranden. Badmössan är gjord av polyester på utsidan och mjukt gummi på insidan, så den sitter fast ordentligt och säkerställer att ditt hår skyddas på bästa sätt mot klor och att bli vått. Dessutom är badmössan rymlig så det finns plats för allt ditt hår inuti (även om du har långt hår). Den finns här i en rosa modell men vi har den även i alla dessa färger: svart, mörkblå, röd, grön, vit, ljusblå, rosa och lila. Produktspecifikationer för Beco Fabric-badmössa: One-size, så den passar nästan vem som helst. Extremt hållbar och flexibel samtidigt som den sitter tätt. Unik design som många kvinnor älskar.

Fler tips på simmössor

 • Watery badmössa tävling - Race - Vit

  Watery badmössa tävling - Race - Vit
  Badmössan som är perfekt för den som vill simma snabbt. Denna badmössa är gjord för att simma snabbt, den används därför för tävlingar och har redan setts användas av mästare idag. Badmössan sitter naturligt men kompressionsmässigt som en race badmössa ska. Som många tävlingssimmare vet är det marginaler som kan avgöra ett lopp, med denna badmössa blir du mer strömlinjeformad och "smidig" så att du kan simma snabbare. Denna tävlingsbadmössa är producerad på samma plats och i samma kvalitet som Arena, TYR och Speedo, så du inte behöver kompromissa med hållbarheten. Funktioner: Badmössan sitter naturligt på huvudet Mockayta så att vattenmotståndet minimeras Hög kvalitet som känt från andra populära märken Om du vill minska allt motstånd och drag så att du kan simma snabbare än tidigare så är denna badmössa ett bra val.
 • Watery badmössa - Sverige - Blå

  Watery badmössa - Sverige - Blå
  Vår vanliga Watery badmössa är den klart mest populära i Danmark, de är nu designade med den svenska flaggan på sidorna. Denna badmössa är av en helt oöverträffad kvalitet, vilket gör att badmössan är extremt hållbar. Badmössan är även gjord i den exklusiva "mockaytan", detta gör att ytan på badmössan är superfin, liksom den hjälper till att förbättra och bibehålla passformen på huvudet.
 • Watery Badmössa - Tales Bubble - Svart

  Watery Badmössa - Tales Bubble - Svart
  Behöver du en badmössa som uppfyller nästan samma funktion som en neoprenhuva? Då har du kommit till helt rätt ställe. Tack vare den speciella designen i Tales Bubble lämpar den sig för simning i låga temperaturer. Slut på frysandet! För vissa kan bubbeldesignen vara ett estetiskt uttryck som sticker ut bland vanliga badmössor, men den har faktiskt en djupare innebörd är så. De små bubblorna skapar luftfickor på insidan där luft som värms upp av kroppen bäddas in. Det bildar en naturlig barriär mot kalla omgivningar och låga vattentemperaturer. På samma sätt som i en våtdräkt så kommer luften i de små bubblorna i kontakt med det kalla vattnet först, och därför bildas ett skyddande lager som gör att den kalla omgivningen inte kommer i kontakt med pannan och hårbotten. Tales Bubble är även perfekt för öppet vatten-simning och för simbassänger med lite kallare vattentemperaturer. Tjockleken på 81 gram ger den en extraordinär hållbarhet och värmeisolering jämfört med andra badmössor. Den finns i svart och även i lila, rosa och blå. För öppet vatten-simning rekommenderar vi rosa, då den gör dig som allra synligast. Produktspecifikation för Watery badmössa - Tales Bubble Gjord i 100 % latexfri och allergivänlig stretchsilikon som formar sig efter huvudets form. Utformad för hög hållbarhet och elasticitet så att den inte drar i håret. Perfekt för låga vattentemperaturer. Skyddar effektivt håret mot klor och saltvatten. Så om du vill hålla värmen i vattnet men inte behöver en neoprenmössa så är Tales Bubble den perfekta lösningen. Den är flexibel och sitter naturligt bekvämt på huvudet och ger ett unikt värmeskydd.
 • Badmössa i Silikon Rosa

  Badmössa i Silikon Rosa
  Vårt team har utformat badmössan i silikon som sitter stadigt när du simmar.
 • Sailfish Silicone Cap - Badmössa Pink Unik

  Sailfish Silicone Cap - Badmössa Pink Unik
 • Watery badmössa - Signature - Lila

  Watery badmössa - Signature - Lila
  En av de mest populära badmössorna med +15 000 sålda exemplar och det beror på flera saker: Tillverkad i 100% unik suede silikon som gör ytan matt och själva badmössan extra elastisk. Enkel design med vår Watery logga samt en anpassad passform, som gör att den passar från 8 år och uppåt - för både långt och kort hår. Badmössan är designad i Danmark och tillverkas i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så den idag är bland de mest populära badmössorna bland tusentals simmare runt om i världen - oavsett om man är barn från 8 år och uppåt, motionär eller elitsimmare. Den feedback vi har fått genom åren ger uttryck för att den särskilda passformen och det flexibla suede Silikon materialet gör att man i stort sett glömmer att man har en badmössa på sig. Det är bland det viktigaste för en bra badmössa. Badmössan är gjord så att den optimalt sett slutar en liten bit över örats öppning, så att man fortfarande kan höra det som sker runt omkring och därmed undviker att den känns instängd att simma i. Att Watery Signature Badmössan är one-size och passar alla från 8 år och upp, både dem med långt och kort hår, beror på dess särskilda stöpning i elastisk silikon som automatiskt anpassar och formar sig efter användarens huvud och hår efter 3-4 gångers användning. Att hållbarheten återigen visar sig hålla i flera år utan att gå sönder eller rivas itu, visar också att man inte har nedprioriterat kvaliteten. Det beror på att den extra tjockleken på silikonet på 50 gram, samt på att Suede silikon återfinner sin form mellan användningar / efter varje uttänjning. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Silikonet som använts vid tillverkningen av Signature Badmössan är 100% allergivänligt. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Förutom den naturliga fördelen med en badmössa, nämligen att håret hålls borta från kloret i vattnet och att alla med långt hår slipper ha håret flytandes omkring huvudet i vattnet, så gör badmössan också att man kan komma upp i en högre fart eftersom vattenmotståndet minskas. Silikonet är latexfritt och allergivänligt och gjort på en 51 grams tjocklek, som ger den nödvändiga hållbarheten. Förutom lila färg, finns Watery Signature Badmössan även i Bordeaux, Gul, Orange, Röd, Svart, Brons, Rosa, Grön, Sky Blue, Royal Blue, Mörkblå, Vita och Guld. Dessutom i de särskilt framtagna färgerna för öppet vatten simning, där synlighet är det viktigaste, i form at neon gul och neon grön.
 • Badmössa i Mesh S Och L Blå

  Badmössa i Mesh S Och L Blå
  Vårt team har tagit fram den här badmössan för nybörjarsimmare.
 • Arena badmössa silikon - Classic - Vit/svart

  Arena badmössa silikon - Classic - Vit/svart
  Den klassiska arenabadmössan Arenas badmössa i silikon är en av de mest klassiska badmössor som finns.Med sitt unika logotryck och praktisk design kommer du aldrig att tröttna på denna badmössa.Optimal passform, med förstärkta kanter som förhindrar att badmössan faller av huvudet vid simning.Detta är badmössan för all slags träning i vattnet.Finns i flera olika färger som Gul/svart - Mörkblå - Röd - Grå. Funktioner Ikonisk design Unikt logotyptryck Man tröttnar aldrig på den Tight och atletisk passform Hållbar Optimal passform med förstärkta kanter som förhindrar att duschmössan faller av Så om du behöver en stabil badmössa som tål lite av varje, då är Arena badmössa i silikon helt rätt grej för dig!
 • Mirou badmössa bubblor - Röd

  Mirou badmössa bubblor - Röd
  Denna Mirou Bubble badmössa i röd är den perfekta accessoaren för simning och vattenaktiviteter. Den är designad för att skydda ditt hår mot klor och vatten samtidigt som den ger en bekväm passform. Badmössan är tillverkad av mjuk och elastisk silikon som säkerställer att den sitter bra på huvudet utan att vara för tight. Den har en unik bubbelstruktur som ger en rolig och stilfull touch till din simlook. Med Mirou Bubble badmössan kan du njuta av dina simturer utan att oroa dig för håret. Den är lätt att ta på och av och passar både för vuxna och barn. Välj denna Mirou Bubble badmössa i röd för att lägga till en touch av stil och funktionalitet till dina simturer. Denna badmössa från Mirou/Ras har blivit utsedd till "Bäst med Bubbel" inom kategorin badmössor.
 • Badmössa i Mesh L Motiv Camo Svart

  Badmössa i Mesh L Motiv Camo Svart
  Vårt team har designat badmössan som är enkel och smidig, snabb att ta på.
 • Badmössa i Mesh Stl S Palm Marinblå

  Badmössa i Mesh Stl S Palm Marinblå
  Vårt team har designat badmössan som är enkel och smidig, snabb att ta på.
 • Watery Badmössa med Drapering - Maxwell - Vinröd

  Watery Badmössa med Drapering - Maxwell - Vinröd
  Waterys badmössa med drapering är en riktig klassiker i både snygg och funktionell design. Om du vill kombinera ett feminint uttryck med allt det praktiska med en badmössa, då är Waterys badmössa med drapering precis vad du letar efter. Själva badmössan är gjord av tyg med hög elasticitet, så den säkerställer en bra tight passform nästan oavsett längden på ditt hår. Det speciella med denna Watery badmössa är att den är handsydd i en 3-dimensionell design, vilket gör den extremt elastisk i alla riktningar, så att den kan anpassa sig mycket lättare efter dina behov, samtidigt som den har en tight passform. Dessutom har den ett brett och kraftigt elastiskt band längs kanten, som ser till att den sitter stadigt och inte ramlar av vid olika sim- och vattenaktiviteter. Det elastiska bandet sys in i själva badmössan tyget, så att det inte verkar för hårt efter längre tids användning eller lämnar ömma märken längs pannan. Eftersom den är gjord av tyg med draperier lämpar den sig inte för seriös simträning, då vattenmotståndet blir för stort. Däremot är den extremt lämplig för att hålla håret på plats, se att det inte stör samtidigt som det skyddar håret. Det speciella med denna Watery badmössa, till skillnad från vanliga badmössor i silikon, är att dess höga elasticitetsgrad inte kräver att du har håret uppsatt i en stram knut, för att vara säker på att den fungerar optimalt. Detta gör det förstås lättare att förbättra innan man hoppar i vattnet, då håret kan samlas mer eller mindre löst under badmössan. Därför lämpar den sig också särskilt väl för motions- och fritidssim, samt en trevlig dag på stranden. Själva badmössan har en bredd på 23 cm och en höjd på 15 cm, men på grund av den höga elasticiteten kan den sträckas för att dubbla längden och tredubbla höjden. Det är därför det är en badmössa i en storlek som passar allt från kort till långt hår. Eftersom materialet består av 82% polyester och 18% spandex är det mycket slitstarkt och återställer enkelt sin ursprungliga form. Därför behöver du inte heller oroa dig för att sträcka badmössan för mycket så att den blir slapp och förlorar sin funktion. Den finns här i vinröd modell, men även i svart, gul, blå, lila, mörkblå, rosaröd och royal blå. Fördelarna med Watery badmössa med drapering: One-size med stor elasticitet så den passar nästan alla Tillverkad i ett slitstarkt tyg med kraftiga sömmar som ger bra stretch Enkel i sin design och användning vilket gör den lätt att ta av och på Resåren har inbyggd justerbar spänning, som fördelar elasticiteten så att duschmössan anpassar sig efter huvudets konturer utifrån hårets läge och volym Det är inte utan anledning som denna Watery badmössa med drapering är en riktig favorit. Badmössan är INTE vattentät.
 • Watery badmössa för barn - Dashers - Dino (Ljusblå)

  Watery badmössa för barn - Dashers - Dino (Ljusblå)
  Nu kan ditt barn äntligen bli fisken i vattnet som de alltid har drömt om - och samtidigt hålla håret torrt. Vår Dashers badmössa är speciellt utformad för barn i åldern 6-14 år. Gör det roligt för barn att simma och bada Det är kanske inte alltid inspirerande att använda en badmössa - särskilt inte för barn. De kan kännas tighta, varma eller tråkiga att ha på sig. Trots detta är det en bra idé att använda en badmössa, oavsett om det är för simning eller för att skydda håret från skador. För de ger helt enkelt en bättre hydrodynamik i vattnet och därmed högre hastighet. Därför är det också lättare att få barn att använda en badmössa om man talar till deras fantasi och nyfikna sinnen. För vad kan vara mer färgglatt och roligt än att sätta sin personliga touch på badmössan och bli en fisk eller haj i vattnet. Det gör det mycket festligare än en vanlig - och ibland tråkig - badmössa. Denna modell finns i nio olika färgvarianter. Rolig lek och kvalitet samlat i en design Även om en badmössa för barn gärna får vara rolig och spännande, ska det definitivt inte gå ut över kvaliteten och funktionaliteten. Den ska fortfarande skydda håret och sitta på rätt sätt så att den inte drar i håret eller faller av under vattenlek eller simning. Därför är designen speciellt anpassad för barn i åldern 6-14 år, så att den passar deras huvudform utan att vara för tight runt pannan eller bakhuvudet. Det är en viktig detalj eftersom en badmössa annars kan ge huvudvärk. Det är dock långt ifrån det enda fördelen med dessa badmössor: Tillverkad i 100% silikon med fokus på elasticitet och hållbarhet Latexfri och tillverkad av allergivänliga material Bekväm att ha på även efter längre användningstid Vackra detaljer i motivet som ger en rolig och annorlunda uttryck Passar både för simning och vattenlek och skyddar håret från klor Så om du vill göra ditt barns nästa simtur lite mer färgglad är denna badmössa det perfekta valet.
 • Watery badmössa tävling - Signature Dome - Vit

  Watery badmössa tävling - Signature Dome - Vit
  Med Watery’s Signature Dome Cap får du den perfekta badmössan för tävling som ger mindre vattenmotstånd med den speciella dome-konstruktionen. Tillverkad i 100% silikon med vår unika Suede-ytbehandling, som ger den en flexibel passform. Badmössa till tävling utformad för att ge minsta möjliga motstånd i vattnet. Därför kommer du även att uppleva att den sitter helt tätt på huvudet och inte går helt ned över öronen med syfte att minimera rynkorna på badmössan, som typiskt orsakar vattenmotstånd. Det är alltså de små marginalerna som spelar en stor roll här. Detta är tack vare den särskilda utformningen, som formar badmössan som en kupol, som inte faller ihop och skapar rynkor. Därför finns badmössan också i två storlekar, så att den sitter optimalt: Medium (6-15 år) och Large (+15 år / långt hår). Trots den kompakta passformen visar det sig gång på gång att vår Signature Dome tävlingsbadmössa kan användas i många år utan att gå sönder eller rivas itu. Det beror på den extra tjockleken på silikonet på hela 86 gram, samt att Suede silikonet återfinner sin form mellan användning / uttänjning. Badmössan är designad i Danmark och produceras i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature Dome badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så att den idag används vid tävlingar i hela världen. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Produktspecifikation för Watery Signature Dome badmössa tävling Badmössan finns, förutom i denna klassiska vita färg, även i en svart. M passar 6-15 åringar, medan strl. L passar +15 år / simmare med långt hår. Tillverkad i 100% allergivänlig suede silikon med en matt behandling utanpå, som ger en fast kupol-konstruktion och reducerar de vanliga rynkor, som vanliga badmössor ger upphov till. Med syfte att orsaka minsta möjliga vattenmotstånd. Har en matt yta tack vare den unika Suede ytbehandlingen. Watery tryckt i blankt keramiskt bläck, vilket ger loggan en exklusiv finish. Gjord i en stark konstruktion på 86 gram.
 • Watery badmössa - Eco Signature - Rosa

  Watery badmössa - Eco Signature - Rosa
  Waterys populära badmössa nu med ny uppgraderad design Med våra läckra Watery badmössor nu med ny design och logotyp blir du vass på varje simkant. Badmössan är gjord i silikon, designad i Danmark och tillverkad i Spanien - samma plats där Arena, Speedo och TYR tillverkar sina badmössor. På så sätt garanteras du en helt oöverträffad kvalitet, vilket gör badmössan väldigt hållbar (de allra flesta har hållit i över 1 år).Badmössan är även tillverkad i den exklusiva "Mocka-ytan", vilket gör badmössans yta extra snygg, precis som den hjälper till att förbättra och bibehålla passformen på huvudet. Badmössan är one-size och kan användas av personer från 8 års ålder, badmössan passar både tjejer med längre hår och killar utan det långa håret. Fördelarna med Watery badmössa: Skyddar ditt hår från klor när du simmar i poolen Gör att du kan uppnå något högre hastighet då vattenmotståndet minskar Håller håret borta från ansiktet Eco-version, består av 30% återvunnet silikon 100 % återvunnen förpackning Om du vill bli en riktig "TeamWatery-medlem" så ska du skaffa en läcker Watery badmössa i rosa.Våra populära Watery badmössor finns även i flera andra färger samt några begränsade modeller.
 • Badmössa i Silikon Rec 500 Petrolblå

  Badmössa i Silikon Rec 500 Petrolblå
  Vårt team har tagit fram den här badmössan för simmaren som vill ha en mössa som sitter bra under träningen.
 • Watery badmössa - Signature - Röd

  Watery badmössa - Signature - Röd
  En av de mest populära badmössorna med +15 000 sålda exemplar och det beror på flera saker: Tillverkad i 100% unik suede silikon som gör ytan matt och själva badmössan extra elastisk. Enkel design med vår Watery logga samt en anpassad passform, som gör att den passar från 8 år och uppåt - för både långt och kort hår. Badmössan är designad i Danmark och tillverkas i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så den idag är bland de mest populära badmössorna bland tusentals simmare runt om i världen - oavsett om man är barn från 8 år och uppåt, motionär eller elitsimmare. Den feedback vi har fått genom åren ger uttryck för att den särskilda passformen och det flexibla suede Silikon materialet gör att man i stort sett glömmer att man har en badmössa på sig. Det är bland det viktigaste för en bra badmössa. Badmössan är gjord så att den optimalt sett slutar en liten bit över örats öppning, så att man fortfarande kan höra det som sker runt omkring och därmed undviker att den känns instängd att simma i. Att Watery Signature Badmössan är one-size och passar alla från 8 år och upp, både dem med långt och kort hår, beror på dess särskilda stöpning i elastisk silikon som automatiskt anpassar och formar sig efter användarens huvud och hår efter 3-4 gångers användning. Att hållbarheten återigen visar sig hålla i flera år utan att gå sönder eller rivas itu, visar också att man inte har nedprioriterat kvaliteten. Det beror på att den extra tjockleken på silikonet på 50 gram, samt på att Suede silikon återfinner sin form mellan användningar / efter varje uttänjning. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Silikonet som använts vid tillverkningen av Signature Badmössan är 100% allergivänligt. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Förutom den naturliga fördelen med en badmössa, nämligen att håret hålls borta från kloret i vattnet och att alla med långt hår slipper ha håret flytandes omkring huvudet i vattnet, så gör badmössan också att man kan komma upp i en högre fart eftersom vattenmotståndet minskas. Silikonet är latexfritt och allergivänligt och gjort på en 51 grams tjocklek, som ger den nödvändiga hållbarheten. Förutom Röd färg, finns Watery Signature Badmössan även i Bordeaux, Gul, Orange, Royal Blue, Svart, Brons, Rosa, Grön, Sky Blue, silver, Mörkblå, Vita, Lila och Guld. Dessutom i de särskilt framtagna färgerna för öppet vatten simning, där synlighet är det viktigaste, i form at neon gul och neon grön.
 • Watery badmössa - Signature - Bordeaux

  Watery badmössa - Signature - Bordeaux
  En av de mest populära badmössorna med +15 000 sålda enheter och det beror på flera saker: Tillverkad i 100% unik suede silikon som gör ytan matt och själva badmössan extra elastisk. Enkel design med vår Watery logga samt en anpassad passform, som gör att den passar från 8 år och uppåt - för både långt och kort hår. Badmössan är designad i Danmark och tillverkas i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så den idag är bland de mest populära badmössorna bland tusentals simmare runt om i världen - oavsett om man är barn från 8 år och uppåt, motionär eller elitsimmare. Den feedback vi har fått genom åren ger uttryck för att den särskilda passformen och det flexibla suede Silikon materialet gör att man i stort sett glömmer att man har en badmössa på sig. Det är bland det viktigaste för en bra badmössa. Badmössan är gjord så att den optimalt sett slutar en liten bit över örats öppning, så att man fortfarande kan höra det som sker runt omkring och därmed undviker att den känns instängd att simma i. Att Watery Signature Badmössan är one-size och passar alla från 8 år och upp, både dem med långt och kort hår, beror på dess särskilda stöpning i elastisk silikon som automatiskt anpassar och formar sig efter användarens huvud och hår efter 3-4 gångers användning. Att hållbarheten återigen visar sig hålla i flera år utan att gå sönder eller rivas itu, visar också att man inte har nedprioriterat kvaliteten. Det beror på att den extra tjockleken på silikonet på 50 gram, samt på att Suede silikon återfinner sin form mellan användningar / efter varje uttänjning. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Silikonet som använts vid tillverkningen av Signature Badmössan är 100% allergivänligt. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Förutom den naturliga fördelen med en badmössa, nämligen att håret hålls borta från kloret i vattnet och att alla med långt hår slipper ha håret flytandes omkring huvudet i vattnet, så gör badmössan också att man kan komma upp i en högre fart eftersom vattenmotståndet minskas. Silikonet är latexfritt och allergivänligt och gjort på en 51 grams tjocklek, som ger den nödvändiga hållbarheten. Förutom bordeaux färg, finns Watery Signature Badmössan även i Vit, Gul, Orange, Röd, Svart, Brons, Rosa, Grön, Sky Blue, Royal Blue, Mörkblå, Lila, silver och Guld. Dessutom i de särskilt framtagna färgerna för öppet vatten simning, där synlighet är det viktigaste, i form at neon gul och neon grön.
 • Beco badmössa med drapering - Ljusblå

  Beco badmössa med drapering - Ljusblå
  En superfin och elegant badmössa med drapering som är perfekt för fritidsbruk. Denna fina badmössa från Beco är superpopulär, vilket beror på den unika och feminina designen. Denna badmössa är inte den bästa för elitsimning, men den kan användas för fritidssimning, träning eller för en trevlig tur till stranden. Badmössan är gjord av polyester på utsidan och mjukt gummi på insidan, så den sitter fast ordentligt och säkerställer att ditt hår skyddas på bästa sätt mot klor och att bli vått. Dessutom är badmössan rymlig så det finns plats för allt ditt hår inuti (även om du har långt hår). Den finns här i en ljusblå modell men vi har den även i alla dessa färger: svart, mörkblå, röd, grön, vit, ljusblå, rosa och lila. Produktspecifikationer för Beco Fabric-badmössa: One-size, så den passar nästan vem som helst. Extremt hållbar och flexibel samtidigt som den sitter tätt. Unik design som många kvinnor älskar.
 • Speedo badmössa silikon - Svart

  Speedo badmössa silikon - Svart
  Svart badmössa med en vit Speedo-logga både fram och bak. Materialet är silikon som allmänt håller mycket bra. Mycket bra nybörjarbadmössa i svart som kan användas både av motionssimmaren men även av tävlingssimmaren. Både för barn och vuxna. Speedo Silicone badmössa - Svart är alltså ett säkert val som första badmössa. Ganska enkel och därför också rätt så billig. Det finns även en vit silikonbadmössa. Observera: Denna badmössa är tillverkad av silikon och är därför latexfri.
 • Badmössa i Silikon Gul

  Badmössa i Silikon Gul
  Vårt team har utformat badmössan i silikon som sitter stadigt när du simmar.
 • Watery badmössa för barn - Dashers - Fish (Ljusblå)

  Watery badmössa för barn - Dashers - Fish (Ljusblå)
  Nu kan dit barn endelig blive den fisk i vandet, de altid har drømt om - og samtidig holde håret tørt. Vores Dashers badehætte er lavet særligt til at passe børn i alderen 6-14 år. Gør det sjovt for børn at svømme og bade Det er måske ikke altid lige inspirerende at bruge en badehætte - særligt ikke for børn. De kan stramme, virke varme eller kedelig at have på. Ikke desto mindre er det en god ide at bruge en badehætte, uanset om det er til svømning eller til at beskytte håret mod skader. For de giver bare en meget bedre hydrodynamik i vandet og dermed højere fart. Derfor er det også nemmere at få børn til at bruge en badehætte, hvis man taler til deres fantasi og nysgerrige sind. For hvad kan være mere farverigt og sjovt, end at sætte sit personlige præg på badehætten og blive til en fisk eller haj i vandet. Det gør det noget mere festligt end en helt almindelig - og til tider - kedelig badehætte. Denne model findes i ni forskellige farvevarianter. Sjov leg og kvalitet samlet i ét design Selvom en badehætte til børn gerne må være sjov og spændende, så skal det bestemt ikke gå ud over kvaliteten og funktionaliteten. Den skal stadig beskytte håret og sidde rigtigt, så den ikke river i håret eller falder af under vandleg eller svømning. Derfor er designet også særligt tilpasset børn i alderen 6-14 år, så den passer til deres hovedformen uden at stramme omkring panden eller baghoved. En vigtig detalje, da en badehætte ellers vil kunne give hovedpine. Det er dog langt fra den eneste fordel ved disse badehætter: Lavet i 100% silikone med fokus på elasticitet og holdbarhed Latexfri og fremstillet i allergivenlige materialer Behagelig at have på selv efter længere tids brug Flotte detaljer i motivet der giver et sjovt og anderledes udtryk Velegnet til både svømning og vandleg, samt beskytter håret mod skader fra klor Så hvis du vil gøre dit barns næste svømmetur lidt mere farverig, så er denne badehætte det helt perfekt valg.
 • Pannband i Neopren För Simning Vändbar Stl S Turkos/svart

  Pannband i Neopren För Simning Vändbar Stl S Turkos/svart
  Vårt team har tagit fram det här vändbara pannbandet i neopren för dig som simtränar.
 • Watery badmössa - Signature - Silver

  Watery badmössa - Signature - Silver
  En av de mest populära badmössorna med +15 000 sålda exemplar och det beror på flera saker: Tillverkad i 100% unik suede silikon som gör ytan matt och själva badmössan extra elastisk. Enkel design med vår Watery logga samt en anpassad passform, som gör att den passar från 8 år och uppåt - för både långt och kort hår. Badmössan är designad i Danmark och tillverkas i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så den idag är bland de mest populära badmössorna bland tusentals simmare runt om i världen - oavsett om man är barn från 8 år och uppåt, motionär eller elitsimmare. Den feedback vi har fått genom åren ger uttryck för att den särskilda passformen och det flexibla suede Silikon materialet gör att man i stort sett glömmer att man har en badmössa på sig. Det är bland det viktigaste för en bra badmössa. Badmössan är gjord så att den optimalt sett slutar en liten bit över örats öppning, så att man fortfarande kan höra det som sker runt omkring och därmed undviker att den känns instängd att simma i. Att Watery Signature Badmössan är one-size och passar alla från 8 år och upp, både dem med långt och kort hår, beror på dess särskilda stöpning i elastisk silikon som automatiskt anpassar och formar sig efter användarens huvud och hår efter 3-4 gångers användning. Att hållbarheten återigen visar sig hålla i flera år utan att gå sönder eller rivas itu, visar också att man inte har nedprioriterat kvaliteten. Det beror på att den extra tjockleken på silikonet på 50 gram, samt på att Suede silikon återfinner sin form mellan användningar / efter varje uttänjning. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Silikonet som använts vid tillverkningen av Signature Badmössan är 100% allergivänligt. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Förutom den naturliga fördelen med en badmössa, nämligen att håret hålls borta från kloret i vattnet och att alla med långt hår slipper ha håret flytandes omkring huvudet i vattnet, så gör badmössan också att man kan komma upp i en högre fart eftersom vattenmotståndet minskas. Silikonet är latexfritt och allergivänligt och gjort på en 51 grams tjocklek, som ger den nödvändiga hållbarheten. Förutom silver färg, finns Watery Signature Badmössan även i Bordeaux, Gul, Orange, Röd, Svart, Brons, Rosa, Grön, Sky Blue, Royal Blue, Mörkblå, Vita, Lila och Guld. Dessutom i de särskilt framtagna färgerna för öppet vatten simning, där synlighet är det viktigaste, i form at neon gul och neon grön.
 • Speedo Plain Moulded Silicone Junior - Badmössa Black Unik

  Speedo Plain Moulded Silicone Junior - Badmössa Black Unik
 • Head Neo Swim Cap 3Mm Black/Red

  Head Neo Swim Cap 3Mm Black/Red
  Head Neo Swim Cap 3Mm är en värmeisolerande mössa för swimrun. Tillverkad i neopren som håller huvudet varmt och skyddat i kallt vatten. Produktspecifikation Värmeisolerande & skyddande Unisex Material: Neoprene
 • Badmössa i Mesh Motiv L Randig/ Vit

  Badmössa i Mesh Motiv L Randig/ Vit
  Vårt team har designat badmössan som är enkel och smidig, snabb att ta på.
 • Badmössa i Mesh Motiv All Hide L Blå

  Badmössa i Mesh Motiv All Hide L Blå
  Vårt team har designat badmössan som är enkel och smidig, snabb att ta på.
 • Watery badmössa - Eco Signature - Svart

  Watery badmössa - Eco Signature - Svart
  Waterys populära badmössa nu med ny uppgraderad design Med våra läckra Watery badmössor nu med ny design och logotyp blir du vass på varje simkant. Badmössan är gjord i silikon, designad i Danmark och tillverkad i Spanien - samma plats där Arena, Speedo och TYR tillverkar sina badmössor. På så sätt garanteras du en helt oöverträffad kvalitet, vilket gör badmössan väldigt hållbar (de allra flesta har hållit i över 1 år).Badmössan är även tillverkad i den exklusiva "Mocka-ytan", vilket gör badmössans yta extra snygg, precis som den hjälper till att förbättra och bibehålla passformen på huvudet. Badmössan är one-size och kan användas av personer från 8 års ålder, badmössan passar både tjejer med längre hår och killar utan det långa håret. Fördelarna med Watery badmössa: Skyddar ditt hår från klor när du simmar i poolen Gör att du kan uppnå något högre hastighet då vattenmotståndet minskar Håller håret borta från ansiktet Eco-version, består av 30% återvunnet silikon 100 % återvunnen förpackning Om du vill bli en riktig "TeamWatery-medlem" så ska du skaffa en läcker Watery badmössa i svart.Våra populära Watery badmössor finns även i flera andra färger samt några begränsade modeller.
 • Watery badmössa för barn - Dashers - Frog (Ljusblå)

  Watery badmössa för barn - Dashers - Frog (Ljusblå)
  Nu kan ditt barn äntligen bli fisken i vattnet som de alltid har drömt om - och samtidigt hålla håret torrt. Vår Dashers badmössa är speciellt utformad för barn i åldern 6-14 år. Gör det roligt för barn att simma och bada Det är kanske inte alltid inspirerande att använda en badmössa - särskilt inte för barn. De kan kännas tighta, varma eller tråkiga att ha på sig. Trots detta är det en bra idé att använda en badmössa, oavsett om det är för simning eller för att skydda håret från skador. För de ger helt enkelt en bättre hydrodynamik i vattnet och därmed högre hastighet. Därför är det också lättare att få barn att använda en badmössa om man talar till deras fantasi och nyfikna sinnen. För vad kan vara mer färgglatt och roligt än att sätta sin personliga touch på badmössan och bli en fisk eller haj i vattnet. Det gör det mycket festligare än en vanlig - och ibland tråkig - badmössa. Denna modell finns i nio olika färgvarianter. Rolig lek och kvalitet samlat i en design Även om en badmössa för barn gärna får vara rolig och spännande, ska det definitivt inte gå ut över kvaliteten och funktionaliteten. Den ska fortfarande skydda håret och sitta på rätt sätt så att den inte drar i håret eller faller av under vattenlek eller simning. Därför är designen speciellt anpassad för barn i åldern 6-14 år, så att den passar deras huvudform utan att vara för tight runt pannan eller bakhuvudet. Det är en viktig detalj eftersom en badmössa annars kan ge huvudvärk. Det är dock långt ifrån det enda fördelen med dessa badmössor: Tillverkad i 100% silikon med fokus på elasticitet och hållbarhet Latexfri och tillverkad av allergivänliga material Bekväm att ha på även efter längre användningstid Vackra detaljer i motivet som ger en rolig och annorlunda uttryck Passar både för simning och vattenlek och skyddar håret från klor Så om du vill göra ditt barns nästa simtur lite mer färgglad är denna badmössa det perfekta valet.
 • Badmössa i Silikon Term Svart

  Badmössa i Silikon Term Svart
  Vårt team har utformat badmössan i silikon som sitter stadigt när du simmar.
 • Watery Badmössa med Drapering - Maxwell - Lake Blue

  Watery Badmössa med Drapering - Maxwell - Lake Blue
  Waterys badmössa med drapering är en riktig klassiker i både snygg och funktionell design. Om du vill kombinera ett feminint uttryck med allt det praktiska med en badmössa, då är Waterys badmössa med drapering precis vad du letar efter. Själva badmössan är gjord av tyg med hög elasticitet, så den säkerställer en bra tight passform nästan oavsett längden på ditt hår. Det speciella med denna Watery badmössa är att den är handsydd i en 3-dimensionell design, vilket gör den extremt elastisk i alla riktningar, så att den kan anpassa sig mycket lättare efter dina behov, samtidigt som den har en tight passform. Dessutom har den ett brett och kraftigt elastiskt band längs kanten, som ser till att den sitter stadigt och inte ramlar av vid olika sim- och vattenaktiviteter. Det elastiska bandet sys in i själva badmössan tyget, så att det inte verkar för hårt efter längre tids användning eller lämnar ömma märken längs pannan. Eftersom den är gjord av tyg med draperier lämpar den sig inte för seriös simträning, då vattenmotståndet blir för stort. Däremot är den extremt lämplig för att hålla håret på plats, se att det inte stör samtidigt som det skyddar håret. Det speciella med denna Watery badmössa, till skillnad från vanliga badmössor i silikon, är att dess höga elasticitetsgrad inte kräver att du har håret uppsatt i en stram knut, för att vara säker på att den fungerar optimalt. Detta gör det förstås lättare att förbättra innan man hoppar i vattnet, då håret kan samlas mer eller mindre löst under badmössan. Därför lämpar den sig också särskilt väl för motions- och fritidssim, samt en trevlig dag på stranden. Själva badmössan har en bredd på 23 cm och en höjd på 15 cm, men på grund av den höga elasticiteten kan den sträckas för att dubbla längden och tredubbla höjden. Det är därför det är en badmössa i en storlek som passar allt från kort till långt hår. Eftersom materialet består av 82% polyester och 18% spandex är det mycket slitstarkt och återställer enkelt sin ursprungliga form. Därför behöver du inte heller oroa dig för att sträcka badmössan för mycket så att den blir slapp och förlorar sin funktion. Den finns här i blå modell, men även i svart, gul, lila, mörkblå, vinröd, rosaröd, royal blå. Fördelarna med Watery badmössa med drapering: One-size med stor elasticitet så den passar nästan alla Tillverkad i ett slitstarkt tyg med kraftiga sömmar som ger bra stretch Enkel i sin design och användning vilket gör den lätt att ta av och på Resåren har inbyggd justerbar spänning, som fördelar elasticiteten så att duschmössan anpassar sig efter huvudets konturer utifrån hårets läge och volym Det är inte utan anledning som denna Watery badmössa med drapering är en riktig favorit. Badmössan är INTE vattentät.
 • Watery badmössa tävling - Signature Dome - Vit

  Watery badmössa tävling - Signature Dome - Vit
  Med Watery’s Signature Dome Cap får du den perfekta badmössan för tävling som ger mindre vattenmotstånd med den speciella dome-konstruktionen. Tillverkad i 100% silikon med vår unika Suede-ytbehandling, som ger den en flexibel passform. Badmössa till tävling utformad för att ge minsta möjliga motstånd i vattnet. Därför kommer du även att uppleva att den sitter helt tätt på huvudet och inte går helt ned över öronen med syfte att minimera rynkorna på badmössan, som typiskt orsakar vattenmotstånd. Det är alltså de små marginalerna som spelar en stor roll här. Detta är tack vare den särskilda utformningen, som formar badmössan som en kupol, som inte faller ihop och skapar rynkor. Därför finns badmössan också i två storlekar, så att den sitter optimalt: Medium (6-15 år) och Large (+15 år / långt hår). Trots den kompakta passformen visar det sig gång på gång att vår Signature Dome tävlingsbadmössa kan användas i många år utan att gå sönder eller rivas itu. Det beror på den extra tjockleken på silikonet på hela 86 gram, samt att Suede silikonet återfinner sin form mellan användning / uttänjning. Badmössan är designad i Danmark och produceras i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature Dome badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så att den idag används vid tävlingar i hela världen. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Produktspecifikation för Watery Signature Dome badmössa tävling Badmössan finns, förutom i denna klassiska vita färg, även i en svart. M passar 6-15 åringar, medan strl. L passar +15 år / simmare med långt hår. Tillverkad i 100% allergivänlig suede silikon med en matt behandling utanpå, som ger en fast kupol-konstruktion och reducerar de vanliga rynkor, som vanliga badmössor ger upphov till. Med syfte att orsaka minsta möjliga vattenmotstånd. Har en matt yta tack vare den unika Suede ytbehandlingen. Watery tryckt i blankt keramiskt bläck, vilket ger loggan en exklusiv finish. Gjord i en stark konstruktion på 86 gram.
 • Beco badmössa med drapering - Lila

  Beco badmössa med drapering - Lila
  En superfin och elegant badmössa med drapering som är perfekt för fritidsbruk. Denna fina badmössa från Beco är superpopulär, vilket beror på den unika och feminina designen. Denna badmössa är inte den bästa för elitsimning, men den kan användas för fritidssimning, träning eller för en trevlig tur till stranden. Badmössan är gjord av polyester på utsidan och mjukt gummi på insidan, så den sitter fast ordentligt och säkerställer att ditt hår skyddas på bästa sätt mot klor och att bli vått. Dessutom är badmössan rymlig så det finns plats för allt ditt hår inuti (även om du har långt hår). Den finns här i en lila modell men vi har den även i alla dessa färger: svart, mörkblå, röd, grön, vit, ljusblå, rosa och lila. Produktspecifikationer för Beco Fabric-badmössan: One-size, så passar nästan vem som helst. Extremt hållbar och flexibel samtidigt som den sitter tätt. Unik design som många kvinnor älskar.
 • Watery badmössa tävling - Signature Dome - Svart

  Watery badmössa tävling - Signature Dome - Svart
  Med Watery’s Signature Dome Cap får du den perfekta badmössan för tävling som ger mindre vattenmotstånd med den speciella dome-konstruktionen. Tillverkad i 100% silikon med vår unika Suede-ytbehandling, som ger den en flexibel passform. Badmössa tävling utformad för att ge minsta möjliga motstånd i vattnet. Därför kommer du även att uppleva att den sitter helt tätt på huvudet och inte går helt ned över öronen med syfte att minimera rynkorna på badmössan, som typiskt orsakar vattenmotstånd. Det är alltså de små marginalerna som spelar en stor roll här. Detta är tack vare den särskilda utformningen, som formar badmössan som en kupol, som inte faller ihop och skapar rynkor. Därför finns badmössan också i två storlekar, så att den sitter optimalt: Medium (6-15 år) och Large (+15 år / långt hår). Trots den kompakta passformen visar det sig gång på gång att vår Signature Dome tävlingsbadmössa kan användas i många år utan att gå sönder eller rivas itu. Det beror på den extra tjockleken på silikonet på hela 86 gram, samt att Suede silikonet återfinner sin form mellan användning / uttänjning. Badmössan är designad i Danmark och produceras i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature Dome badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så att den idag används vid tävlingar i hela världen. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Produktspecifikation för Watery Signature Dome badmössa tävling Badmössan finns, förutom i denna svarta färg, även i en klassisk vit. M passar 6-15 åringar, medan strl. L passar +15 år / simmare med långt hår. Tillverkad i 100% allergivänlig suede silikon med en matt behandling utanpå, som ger en fast kupol-konstruktion och reducerar de vanliga rynkor, som vanliga badmössor ger upphov till. Med syfte att orsaka minsta möjliga vattenmotstånd. Har en matt yta tack vare en unika Suede ytbehandlingen. Watery tryckt i blankt keramiskt bläck, vilket ger loggan en exklusiv finish. Gjord i en stark konstruktion på 86 gram.
 • Watery badmössa - Signature - Sky Blue

  Watery badmössa - Signature - Sky Blue
  En av de mest populära badmössorna med +15 000 sålda exemplar och det beror på flera saker: Tillverkad i 100% unik suede silikon som gör ytan matt och själva badmössan extra elastisk. Enkel design med vår Watery logga samt en anpassad passform, som gör att den passar från 8 år och uppåt - för både långt och kort hår. Badmössan är designad i Danmark och tillverkas i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så den idag är bland de mest populära badmössorna bland tusentals simmare runt om i världen - oavsett om man är barn från 8 år och uppåt, motionär eller elitsimmare. Den feedback vi har fått genom åren ger uttryck för att den särskilda passformen och det flexibla suede Silikon materialet gör att man i stort sett glömmer att man har en badmössa på sig. Det är bland det viktigaste för en bra badmössa. Badmössan är gjord så att den optimalt sett slutar en liten bit över örats öppning, så att man fortfarande kan höra det som sker runt omkring och därmed undviker att den känns instängd att simma i. Att Watery Signature Badmössan är one-size och passar alla från 8 år och upp, både dem med långt och kort hår, beror på dess särskilda stöpning i elastisk silikon som automatiskt anpassar och formar sig efter användarens huvud och hår efter 3-4 gångers användning. Att hållbarheten återigen visar sig hålla i flera år utan att gå sönder eller rivas itu, visar också att man inte har nedprioriterat kvaliteten. Det beror på att den extra tjockleken på silikonet på 50 gram, samt på att Suede silikon återfinner sin form mellan användningar / efter varje uttänjning. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Silikonet som använts vid tillverkningen av Signature Badmössan är 100% allergivänligt. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Förutom den naturliga fördelen med en badmössa, nämligen att håret hålls borta från kloret i vattnet och att alla med långt hår slipper ha håret flytandes omkring huvudet i vattnet, så gör badmössan också att man kan komma upp i en högre fart eftersom vattenmotståndet minskas. Silikonet är latexfritt och allergivänligt och gjort på en 51 grams tjocklek, som ger den nödvändiga hållbarheten. Förutom Skye Blue färg, finns Watery Signature Badmössan även i Bordeaux, Gul, Orange, Röd, Svart, Brons, Rosa, Grön, Lila, Royal Blue, Mörkblå, Vita och Guld. Dessutom i de särskilt framtagna färgerna för öppet vatten simning, där synlighet är det viktigaste, i form at neon gul och neon grön.
 • Watery badmössa - Signature - Brons

  Watery badmössa - Signature - Brons
  En av de mest populära badmössorna med +15 000 sålda enheter och det beror på flera saker: Tillverkad i 100% unik suede silikon som gör ytan matt och själva badmössan extra elastisk. Enkel design med vår Watery logga samt en anpassad passform, som gör att den passar från 8 år och uppåt - för både långt och kort hår. Badmössan är designad i Danmark och tillverkas i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så den idag är bland de mest populära badmössorna bland tusentals simmare runt om i världen - oavsett om man är barn från 8 år och uppåt, motionär eller elitsimmare. Den feedback vi har fått genom åren ger uttryck för att den särskilda passformen och det flexibla suede Silikon materialet gör att man i stort sett glömmer att man har en badmössa på sig. Det är bland det viktigaste för en bra badmössa. Badmössan är gjord så att den optimalt sett slutar en liten bit över örats öppning, så att man fortfarande kan höra det som sker runt omkring och därmed undviker att den känns instängd att simma i. Att Watery Signature Badmössan är one-size och passar alla från 8 år och upp, både dem med långt och kort hår, beror på dess särskilda stöpning i elastisk silikon som automatiskt anpassar och formar sig efter användarens huvud och hår efter 3-4 gångers användning. Att hållbarheten återigen visar sig hålla i flera år utan att gå sönder eller rivas itu, visar också att man inte har nedprioriterat kvaliteten. Det beror på att den extra tjockleken på silikonet på 50 gram, samt på att Suede silikon återfinner sin form mellan användningar / efter varje uttänjning. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Silikonet som använts vid tillverkningen av Signature Badmössan är 100% allergivänligt. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Förutom den naturliga fördelen med en badmössa, nämligen att håret hålls borta från kloret i vattnet och att alla med långt hår slipper ha håret flytandes omkring huvudet i vattnet, så gör badmössan också att man kan komma upp i en högre fart eftersom vattenmotståndet minskas. Silikonet är latexfritt och allergivänligt och gjort på en 51 grams tjocklek, som ger den nödvändiga hållbarheten. Förutom Brons färg, finns Watery Signature Badmössan även i Bordeaux, Gul, Orange, Röd, Svart, Royal Blue, Rosa, Grön, Sky Blue, silver, Mörkblå, Vita, Lila och Guld. Dessutom i de särskilt framtagna färgerna för öppet vatten simning, där synlighet är det viktigaste, i form at neon gul och neon grön.
 • Watery badmössa långt hår - Signature - Grön

  Watery badmössa långt hår - Signature - Grön
  Vår Watery Signature Long-hair Cap är gjord i en större modell till dig med långt / stort hår, där det finns mer plats för hårknuten och så är materialet mer elastiskt. Badmössan är fortfarande tillverkad i vår 100% speciella suede silikon, som gör ytan matt, men dessutom har den non-slip patterns inuti själva badmössan, så att den sitter tätt på huvudet under varje simning och du slipper blött hår. Tusentals simmare med långt hår använder därför redan vår Signature Long-Hair Cap till både motionssimning, en strandtur eller när du ska simma banor. Det speciella non-slip mönstret, som har applicerats på denna modell, ser till att ditt hår inte faller ut under simningen - inga hårstrån alls, när du väl har fått in alla under mössan. Något de flesta med långt hår kämpar med när de bär vanliga badmössor. Dessutom betyder kombinationen av den större konstruktionen med mer plats för hårknuten och den extra elasticiteten i materialet, att du får en badmössa som är särskilt lämplig för att hålla långt / stort hår på plats.Designen är denna modell är blå med vit logga. Därutöver finns badmössan även i vit, svart. orange och rosa. Silikonet är latexfritt och allergivänligt och gjort på en 51 grams tjocklek, som ger den nödvändiga hållbarheten. Produktspecifikation för Watery Signature Long-hair Cap Tillverkad i 100% allergivänlig elastisk silikon med en matt behandling utanpå Watery logo tryckt i blankt keramiskt bläck, vilket ger loggan en exklusiv finish Gjord i en stark konstruktion på 51 gram Badmössan finns i färgerna vit, rosa, blå och svart Invändig non-slip, som ser till att mössan hålls på plats. De ser också till att håret inte börjar “ramla ut” under simningen.
 • Watery badmössa - Tyskland - Svart

  Watery badmössa - Tyskland - Svart
  Vår vanliga Watery badmössa är den klart mest populära i Danmark, de är nu designade med den tyska flaggan på sidorna. Denna badmössa är av en helt oöverträffad kvalitet, vilket gör att badmössan är extremt hållbar. Badmössan är även gjord i den exklusiva "mockaytan", detta gör att ytan på badmössan är superfin, liksom den hjälper till att förbättra och bibehålla passformen på huvudet.
 • Beco badmössa - Air filled - vit

  Beco badmössa - Air filled - vit
  Denna luftfyllda badmössa från Beco är idealisk för alla typer av simning, men speciellt simning i öppet vatten och allmän låg temperatur. Detta är en klassisk luftfylld badmössa i en läcker vit färg med en "bubblig" struktur. Dess struktur skiljer sig från vanliga duschmössor, men har fortfarande samma funktioner som traditionella Beco duschmössor. Funktioner hos beco Air filled badmössa: Är idealisk för simning i låga temperaturer. Badmössens material håller länge. Extremt bekväm. Skyddar ditt hår från klor.
 • Watery badmössa för barn - Dashers - Cat (Ljusblå)

  Watery badmössa för barn - Dashers - Cat (Ljusblå)
  Nu kan ditt barn äntligen bli fisken i vattnet som de alltid har drömt om - och samtidigt hålla håret torrt. Vår Dashers badmössa är speciellt utformad för barn i åldern 6-14 år. Gör det roligt för barn att simma och bada Det är kanske inte alltid inspirerande att använda en badmössa - särskilt inte för barn. De kan kännas tighta, varma eller tråkiga att ha på sig. Trots detta är det en bra idé att använda en badmössa, oavsett om det är för simning eller för att skydda håret från skador. För de ger helt enkelt en bättre hydrodynamik i vattnet och därmed högre hastighet. Därför är det också lättare att få barn att använda en badmössa om man talar till deras fantasi och nyfikna sinnen. För vad kan vara mer färgglatt och roligt än att sätta sin personliga touch på badmössan och bli en fisk eller haj i vattnet. Det gör det mycket festligare än en vanlig - och ibland tråkig - badmössa. Denna modell finns i nio olika färgvarianter. Rolig lek och kvalitet samlat i en design Även om en badmössa för barn gärna får vara rolig och spännande, ska det definitivt inte gå ut över kvaliteten och funktionaliteten. Den ska fortfarande skydda håret och sitta på rätt sätt så att den inte drar i håret eller faller av under vattenlek eller simning. Därför är designen speciellt anpassad för barn i åldern 6-14 år, så att den passar deras huvudform utan att vara för tight runt pannan eller bakhuvudet. Det är en viktig detalj eftersom en badmössa annars kan ge huvudvärk. Det är dock långt ifrån det enda fördelen med dessa badmössor: Tillverkad i 100% silikon med fokus på elasticitet och hållbarhet Latexfri och tillverkad av allergivänliga material Bekväm att ha på även efter längre användningstid Vackra detaljer i motivet som ger en rolig och annorlunda uttryck Passar både för simning och vattenlek och skyddar håret från klor Så om du vill göra ditt barns nästa simtur lite mer färgglad är denna badmössa det perfekta valet.
 • Arena badmössa silikon - Classic - Gul/svart

  Arena badmössa silikon - Classic - Gul/svart
  Den klassiska arenabadmössan Arenas badmössa i silikon är en av de mest klassiska badmössor som finns.Med sitt unika logotryck och praktisk design kommer du aldrig att tröttna på denna badmössa.Optimal passform, med förstärkta kanter som förhindrar att badmössan faller av huvudet vid simning.Detta är badmössan för all slags träning i vattnet.Finns i flera olika färger som Grå - Mörkblå - Röd - Vit/svart. Funktioner Ikonisk design Unikt logotyptryck Man tröttnar aldrig på den Tight och atletisk passform Hållbar Optimal passform med förstärkta kanter som förhindrar att duschmössan faller av Så om du behöver en stabil badmössa som tål lite av varje, då är Arena badmössa i silikon helt rätt grej för dig!
 • Speedo badmössa - Svart

  Speedo badmössa - Svart
  Speedo Formgjuten Silikonmössa En ergonomisk 3D-design som ger en bekväm och tät passform. En oumbärlig del av din utrustning, oavsett om du simmar banor eller tränar, eftersom den skyddar ditt hår mot klor och samtidigt skapar en strömlinjeformad profil i vattnet. Egenskaper: Designad för regelbundna simpass Ergonomisk 3D-design för förbättrad komfort och passform. Silikon är hållbart och säkerställer långvarig användning utan att dra i håret. Mössan hjälper till att skydda håret mot klor Tillverkad av 100% silikon En storlek Gör din simupplevelse mer bekväm och skydda ditt hår med vår Formgjutna Silikonmössa, som är en favorit bland simmare över hela världen. Med dess ergonomiska design och slitstarka material kan du njuta av din simning med förtroende och stil.
 • Beco badmössa med blommor - Multi

  Beco badmössa med blommor - Multi
  En badmössa med blommor i alla färger är en stor hit från Beco. Beco producerar många olika badmössor varav några är för seriösa och professionella simmare, och andra - som den här modellen - är mer riktade mot fritidssimmaren. En vacker och effektiv gummibadmössa, som är strössad med blommor i alla färger och som har en glimt i ögat. Därför är en Multi-badmössa med blommor från Beco en hit Den blommiga badmössan från Beco är mycket populär. Å ena sidan är det faktiskt en riktigt bra badmössa, och å andra sidan sprider den glädje och leende. Fakta om Multi-badmössan: Material: gummi Märke: Beco Bra kvalitet Lämplig för träning och fritid Färger: mångfärgad Modellen finns även i andra färgkombinationer. En blommig badmössa för den färgglada simmaren. Som bra alternativ till den här modellen har Beco flera andra livfulla badmössor. Till exempel Beco Fabric. Vi säljer också en mängd mer klassiska badmössor. Köp din Beco badmössa med blommor på Watery.se Förutom vårt stora utbud av badmössor och andra vattenrelaterade produkter, erbjuder vi också extra service till våra kunder. Du får följande kundfördelar från oss: Fri frakt på köp över 799 kr 08 - 22 support alla vardagar och 09 - 15 på helger Daglig leverans alla vardagar Beställ din nya Beco-badmössa direkt. Då kan du prova den nästa gång du ska till vattnet.
 • Badmössa Blå Krokodil Stl S

  Badmössa Blå Krokodil Stl S
  Vårt team har designat badmössan som är enkel och smidig, snabb att ta på.
 • Badmössa Silikon Form Dragon Blå

  Badmössa Silikon Form Dragon Blå
  Vårt team har tagit fram den här badmössan för simmaren som vill ha en mössa som sitter bra under träningen.
 • Badmössa Mesh Ytbeläggning Vit Röda Ränder Stl M

  Badmössa Mesh Ytbeläggning Vit Röda Ränder Stl M
  Vårt team har utformat badmössan som sitter stadigt och är smidig att ta på.
 • Watery badmössa - Norge - Mörkblå

  Watery badmössa - Norge - Mörkblå
  Vår vanliga Watery badmössa är den klart mest populära i Danmark, de är nu designade med den norksa flaggan på sidorna. Denna badmössa är av en helt oöverträffad kvalitet, vilket gör att badmössan är extremt hållbar. Badmössan är även gjord i den exklusiva "mockaytan", detta gör att ytan på badmössan är superfin, liksom den hjälper till att förbättra och bibehålla passformen på huvudet.

Varför har vissa simmare dubbla simmössor?

En del simmare har två simmössor på sig när de simmar. Svenska elitsimmaren Sarah Sjöström är en av de. Hon använder det för att hindra simglasögonen från att åka av.

Längst in sitter en lite större simmössa. Ovanpå den sätter man simglasögonen och sen utanpå en tajtare mössa som håller glasögonen på plats. Risken annars är att glasögonen kan glida av, speciellt vid start från startpall när huvudet klyver vattenytan i ganska hög fart.

Simmössorna för dig med långt hår

Om du har långt hår är det inte alla simmössor som kommer sitta bra. För dig finns det några modeller som är mer stretchiga och rymmer det längre håret virat in under mössan. Några du kan titta närmare på är: