Simmössor

Att hålla huvudet kallt är nåt som inte hör hemma i simbassängen. En simmössa kan både fungera som isolerande i kalla vatten, men skyddar också håret mot klor i simbassängen. Lite längre ner på sidan tipsar vi om bra simmössor för dig med långt hår.

Förslag på bra simmössa i silikon

Du som simtränar kan köpa en simmössa i silikon. De finns i flera olika färger och sitter tight men känns ändå inte tryckande på huvudet. För barn är simmössorna märkta JR i produktöversikten nedan.

Populärt inom simmössor

 • Bubble Cap Black

  Bubble Cap Black
  Bubble Cap från Speedo är en badmössa med bubbligt material som ger extra värme vid simning i kallt väder. Tillverkad i 100 % silikon.
 • Long Hair Cap Black

  Long Hair Cap Black
  Long Hair Cap från Speedo är en tunn och snabb simbadmössa designad för dig med längre hår. Enkel att ta av och på, tight passform. 100% silikon. Material: 100% Silicone
 • Beco badmössa med drapering - Marinblå

  Beco badmössa med drapering - Marinblå
  En superfin och elegant badmössa med drapering som är perfekt för fritidsbruk. Denna fina badmössa från Beco är superpopulär, vilket beror på den unika och feminina designen. Denna badmössa är inte den bästa för elitsimning, men den kan användas för fritidssimning, träning eller för en trevlig tur till stranden. Badmössan är gjord av polyester på utsidan och mjukt gummi på insidan, så den sitter fast ordentligt och säkerställer att ditt hår skyddas på bästa sätt mot klor och att bli vått. Dessutom är badmössan rymlig så det finns plats för allt ditt hår inuti (även om du har långt hår). Badmössan är inte vattentät. Den finns här i en marinblå modell men vi har den även i alla dessa färger: svart, mörkblå, röd, grön, vit, ljusblå, rosa och lila. Produktspecifikationer för Beco Fabric-badmössa: One-size, så den passar nästan vem som helst. Extremt hållbar och flexibel samtidigt som den sitter tätt. Unik design som många kvinnor älskar.
 • Beco badmössa med drapering - Svart

  Beco badmössa med drapering - Svart
  En superfin och elegant badmössa med drapering som är perfekt för fritidsbruk. Denna fina badmössa från Beco är superpopulär, vilket beror på den unika och feminina designen. Denna badmössa är inte den bästa för elitsimning, men den kan användas för fritidssimning, träning eller för en trevlig tur till stranden. Badmössan är gjord av polyester på utsidan och mjukt gummi på insidan, så den sitter fast ordentligt och säkerställer att ditt hår skyddas på bästa sätt mot klor. Dessutom är badmössan rymlig så det finns plats för allt ditt hår inuti (även om du har långt hår). Badmössan är inte vattentät. Den finns här i en svart modell men vi har den även i alla dessa färger: svart, mörkblå, röd, grön, vit, ljusblå, rosa och lila. Produktspecifikationer för Beco Fabric-badmössa: One-size, så den passar nästan vem som helst. Extremt hållbar och flexibel samtidigt som den sitter tätt. Unik design som många kvinnor älskar.

Fler tips på simmössor

 • Watery badmössa långt hår - Signature - Orange

  Watery badmössa långt hår - Signature - Orange
  Vår Watery Signature Long-hair Cap är gjord i en större modell till dig med långt / stort hår, där det finns mer plats för hårknuten och så är materialet mer elastiskt. Badmössan är fortfarande tillverkad i vår 100% speciella suede silikon, som gör ytan matt, men dessutom har den non-slip patterns inuti själva badmössan, så att den sitter tätt på huvudet under varje simning och du slipper blött hår. Tusentals simmare med långt hår använder därför redan vår Signature Long-Hair Cap till både motionssimning, en strandtur eller när du ska simma banor. Det speciella non-slip mönstret, som har applicerats på denna modell, ser till att ditt hår inte faller ut under simningen - inga hårstrån alls, när du väl har fått in alla under mössan. Något de flesta med långt hår kämpar med när de bär vanliga badmössor. Dessutom betyder kombinationen av den större konstruktionen med mer plats för hårknuten och den extra elasticiteten i materialet, att du får en badmössa som är särskilt lämplig för att hålla långt / stort hår på plats. Designen är denna modell är blå med vit logga. Därutöver finns badmössan även i vit, svart och rosa. Silikonet är latexfritt och allergivänligt och gjort på en 51 grams tjocklek, som ger den nödvändiga hållbarheten. Produktspecifikation för Watery Signature Long-hair Cap Tillverkad i 100% allergivänlig elastisk silikon med en matt behandling utanpå Watery logo tryckt i blankt keramiskt bläck, vilket ger loggan en exklusiv finish Gjord i en stark konstruktion på 51 gram Badmössan finns i färgerna vit, rosa, blå och svart Invändig non-slip, som ser till att mössan hålls på plats. De ser också till att håret inte börjar “ramla ut” under simningen.
 • Speedo badmössa för junior - Plain Junior - Svart/grön

  Speedo badmössa för junior - Plain Junior - Svart/grön
  Speedo Formgjuten Silikonmössa för juniorer (8-15 år) En ergonomisk 3D-design som erbjuder en bekväm och tät passform. En oumbärlig del av din utrustningsväska, oavsett om du simmar längder eller tränar, eftersom den skyddar ditt hår från klor samtidigt som den skapar en strömlinjeformad profil i vattnet. Egenskaper: Designad för regelbundna simsessioner Ergonomisk 3D-design för förbättrad bekväm passform. Silikon är hållbart, vilket säkerställer långvarig användning och drar inte i håret. Mössan hjälper till att skydda håret från klor Tillverkad av 100% silikon En storlek Gör din simupplevelse mer behaglig och skydda ditt hår med vår Formgjutna Silikonmössa, som är en favorit bland simmare världen över. Med dess ergonomiska design och slitstarka material kan du njuta av din simning med förtroende och stil.
 • TYR badmössa - Silicone - Lila

  TYR badmössa - Silicone - Lila
  TYR Silikonmössa En ergonomisk 3D-design som ger en bekväm och tät passform. En oumbärlig del av din utrustningsväska, oavsett om du simmar banor eller tränar, då den skyddar ditt hår mot klor samtidigt som den skapar en smidig profil i vattnet. Egenskaper: Designad för regelbundna simsessioner Ergonomisk 3D-design för förbättrad bekväm passform. Silikon är hållbart, vilket säkerställer långvarigt slit och drar inte i håret. Hättan hjälper till att skydda håret mot klor Tillverkad av 100% silikon En storlek Gör din simupplevelse mer bekväm och skydda ditt hår med vår Formgjuten Silikonhätta, som är en favorit bland simmare världen över. Med dess ergonomiska design och slitstarka material kan du njuta av din simning med förtroende och stil.
 • Watery badmössa för barn - Dashers - Tiger (Rosa)

  Watery badmössa för barn - Dashers - Tiger (Rosa)
  Nu kan ditt barn äntligen bli fisken i vattnet som de alltid har drömt om - och samtidigt hålla håret torrt. Vår Dashers badmössa är speciellt utformad för barn i åldern 6-14 år. Gör det roligt för barn att simma och bada Det är kanske inte alltid inspirerande att använda en badmössa - särskilt inte för barn. De kan kännas tighta, varma eller tråkiga att ha på sig. Trots detta är det en bra idé att använda en badmössa, oavsett om det är för simning eller för att skydda håret från skador. För de ger helt enkelt en bättre hydrodynamik i vattnet och därmed högre hastighet. Därför är det också lättare att få barn att använda en badmössa om man talar till deras fantasi och nyfikna sinnen. För vad kan vara mer färgglatt och roligt än att sätta sin personliga touch på badmössan och bli en fisk eller haj i vattnet. Det gör det mycket festligare än en vanlig - och ibland tråkig - badmössa. Denna modell finns i nio olika färgvarianter. Rolig lek och kvalitet samlat i en design Även om en badmössa för barn gärna får vara rolig och spännande, ska det definitivt inte gå ut över kvaliteten och funktionaliteten. Den ska fortfarande skydda håret och sitta på rätt sätt så att den inte drar i håret eller faller av under vattenlek eller simning. Därför är designen speciellt anpassad för barn i åldern 6-14 år, så att den passar deras huvudform utan att vara för tight runt pannan eller bakhuvudet. Det är en viktig detalj eftersom en badmössa annars kan ge huvudvärk. Det är dock långt ifrån det enda fördelen med dessa badmössor: Tillverkad i 100% silikon med fokus på elasticitet och hållbarhet Latexfri och tillverkad av allergivänliga material Bekväm att ha på även efter längre användningstid Vackra detaljer i motivet som ger en rolig och annorlunda uttryck Passar både för simning och vattenlek och skyddar håret från klor Så om du vill göra ditt barns nästa simtur lite mer färgglad är denna badmössa det perfekta valet.
 • Watery badmössa - Signature - Marinblå

  Watery badmössa - Signature - Marinblå
  En av de mest populära badmössorna med +15 000 sålda exemplar och det beror på flera saker: Tillverkad i 100% unik suede silikon som gör ytan matt och själva badmössan extra elastisk. Enkel design med vår Watery logga samt en anpassad passform, som gör att den passar från 8 år och uppåt - för både långt och kort hår. Badmössan är designad i Danmark och tillverkas i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så den idag är bland de mest populära badmössorna bland tusentals simmare runt om i världen - oavsett om man är barn från 8 år och uppåt, motionär eller elitsimmare. Den feedback vi har fått genom åren ger uttryck för att den särskilda passformen och det flexibla suede Silikon materialet gör att man i stort sett glömmer att man har en badmössa på sig. Det är bland det viktigaste för en bra badmössa. Badmössan är gjord så att den optimalt sett slutar en liten bit över örats öppning, så att man fortfarande kan höra det som sker runt omkring och därmed undviker att den känns instängd att simma i. Att Watery Signature Badmössan är one-size och passar alla från 8 år och upp, både dem med långt och kort hår, beror på dess särskilda stöpning i elastisk silikon som automatiskt anpassar och formar sig efter användarens huvud och hår efter 3-4 gångers användning. Att hållbarheten återigen visar sig hålla i flera år utan att gå sönder eller rivas itu, visar också att man inte har nedprioriterat kvaliteten. Det beror på att den extra tjockleken på silikonet på 50 gram, samt på att Suede silikon återfinner sin form mellan användningar / efter varje uttänjning. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Silikonet som använts vid tillverkningen av Signature Badmössan är 100% allergivänligt. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Förutom den naturliga fördelen med en badmössa, nämligen att håret hålls borta från kloret i vattnet och att alla med långt hår slipper ha håret flytandes omkring huvudet i vattnet, så gör badmössan också att man kan komma upp i en högre fart eftersom vattenmotståndet minskas. Silikonet är latexfritt och allergivänligt och gjort på en 51 grams tjocklek, som ger den nödvändiga hållbarheten. Förutom Marinblå färg, finns Watery Signature Badmössan även i Bordeaux, Gul, Orange, Röd, Svart, Brons, Rosa, Grön, Sky Blue, silver, Royal Blue, Vita, Lila och Guld. Dessutom i de särskilt framtagna färgerna för öppet vatten simning, där synlighet är det viktigaste, i form at neon gul och neon grön.
 • Pannband i Neopren För Simning Vändbar Stl L Blå/svart

  Pannband i Neopren För Simning Vändbar Stl L Blå/svart
  Vårt team har tagit fram det här vändbara pannbandet i neopren för dig som simtränar.
 • Speedo badmössa - Svart/vit

  Speedo badmössa - Svart/vit
  Speedo Formgjuten Silikonmössa En ergonomisk 3D-design som ger en bekväm och tät passform. En oumbärlig del av din utrustning, oavsett om du simmar längder eller tränar, då den skyddar ditt hår mot klor och samtidigt skapar en smidig profil i vattnet. Egenskaper: Designad för regelbundna simsessioner. Ergonomiskt 3D-design för förbättrad bekväm passform. Silikon är hållbart, vilket säkerställer långvarig användning och drar inte i håret. Mössan hjälper till att skydda håret mot klor. Tillverkad av 100% silikon. En storlek. Gör din simupplevelse mer bekväm och sky
 • Watery badmössa för barn - Dashers - Fish (Rosa)

  Watery badmössa för barn - Dashers - Fish (Rosa)
  Nu kan ditt barn äntligen bli fisken i vattnet som de alltid har drömt om - och samtidigt hålla håret torrt. Vår Dashers badmössa är speciellt utformad för barn i åldern 6-14 år. Gör det roligt för barn att simma och bada Det är kanske inte alltid inspirerande att använda en badmössa - särskilt inte för barn. De kan kännas tighta, varma eller tråkiga att ha på sig. Trots detta är det en bra idé att använda en badmössa, oavsett om det är för simning eller för att skydda håret från skador. För de ger helt enkelt en bättre hydrodynamik i vattnet och därmed högre hastighet. Därför är det också lättare att få barn att använda en badmössa om man talar till deras fantasi och nyfikna sinnen. För vad kan vara mer färgglatt och roligt än att sätta sin personliga touch på badmössan och bli en fisk eller haj i vattnet. Det gör det mycket festligare än en vanlig - och ibland tråkig - badmössa. Denna modell finns i nio olika färgvarianter. Rolig lek och kvalitet samlat i en design Även om en badmössa för barn gärna får vara rolig och spännande, ska det definitivt inte gå ut över kvaliteten och funktionaliteten. Den ska fortfarande skydda håret och sitta på rätt sätt så att den inte drar i håret eller faller av under vattenlek eller simning. Därför är designen speciellt anpassad för barn i åldern 6-14 år, så att den passar deras huvudform utan att vara för tight runt pannan eller bakhuvudet. Det är en viktig detalj eftersom en badmössa annars kan ge huvudvärk. Det är dock långt ifrån det enda fördelen med dessa badmössor: Tillverkad i 100% silikon med fokus på elasticitet och hållbarhet Latexfri och tillverkad av allergivänliga material Bekväm att ha på även efter längre användningstid Vackra detaljer i motivet som ger en rolig och annorlunda uttryck Passar både för simning och vattenlek och skyddar håret från klor Så om du vill göra ditt barns nästa simtur lite mer färgglad är denna badmössa det perfekta valet.
 • Beco badmössa med drapering - Vit

  Beco badmössa med drapering - Vit
  En superfin och elegant badmössa med drapering som är perfekt för fritidsbruk. Denna fina badmössa från Beco är superpopulär, vilket beror på den unika och feminina designen. Denna badmössa är inte den bästa för elitsimning, men den kan användas för fritidssimning, träning eller för en trevlig tur till stranden. Badmössan är gjord av polyester på utsidan och mjukt gummi på insidan, så den sitter fast ordentligt och säkerställer att ditt hår skyddas på bästa sätt mot klor och att bli vått. Dessutom är badmössan rymlig så det finns plats för allt ditt hår inuti (även om du har långt hår). Badmössan är inte vattentät. Den finns här i en vit modell men vi har den även i alla dessa färger: svart, mörkblå, röd, grön, vit, ljusblå, rosa och lila. Produktspecifikationer för Beco Fabric-badmössan: One-size, så passar nästan vem som helst. Extremt hållbar och flexibel samtidigt som den sitter tätt. Unik design som många kvinnor älskar.
 • Arena badmössa silikon - Classic - Gul/svart

  Arena badmössa silikon - Classic - Gul/svart
  Den klassiska arenabadmössan Arenas badmössa i silikon är en av de mest klassiska badmössor som finns.Med sitt unika logotryck och praktisk design kommer du aldrig att tröttna på denna badmössa.Optimal passform, med förstärkta kanter som förhindrar att badmössan faller av huvudet vid simning.Detta är badmössan för all slags träning i vattnet.Finns i flera olika färger som Grå - Mörkblå - Röd - Vit/svart. Funktioner Ikonisk design Unikt logotyptryck Man tröttnar aldrig på den Tight och atletisk passform Hållbar Optimal passform med förstärkta kanter som förhindrar att duschmössan faller av Så om du behöver en stabil badmössa som tål lite av varje, då är Arena badmössa i silikon helt rätt grej för dig!
 • Watery badmössa tävling - Signature Dome - Vit

  Watery badmössa tävling - Signature Dome - Vit
  Med Watery’s Signature Dome Cap får du den perfekta badmössan för tävling som ger mindre vattenmotstånd med den speciella dome-konstruktionen. Tillverkad i 100% silikon med vår unika Suede-ytbehandling, som ger den en flexibel passform. Badmössa till tävling utformad för att ge minsta möjliga motstånd i vattnet. Därför kommer du även att uppleva att den sitter helt tätt på huvudet och inte går helt ned över öronen med syfte att minimera rynkorna på badmössan, som typiskt orsakar vattenmotstånd. Det är alltså de små marginalerna som spelar en stor roll här. Detta är tack vare den särskilda utformningen, som formar badmössan som en kupol, som inte faller ihop och skapar rynkor. Därför finns badmössan också i två storlekar, så att den sitter optimalt: Medium (6-15 år) och Large (+15 år / långt hår). Trots den kompakta passformen visar det sig gång på gång att vår Signature Dome tävlingsbadmössa kan användas i många år utan att gå sönder eller rivas itu. Det beror på den extra tjockleken på silikonet på hela 86 gram, samt att Suede silikonet återfinner sin form mellan användning / uttänjning. Badmössan är designad i Danmark och produceras i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature Dome badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så att den idag används vid tävlingar i hela världen. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Produktspecifikation för Watery Signature Dome badmössa tävling Badmössan finns, förutom i denna klassiska vita färg, även i en svart. M passar 6-15 åringar, medan strl. L passar +15 år / simmare med långt hår. Tillverkad i 100% allergivänlig suede silikon med en matt behandling utanpå, som ger en fast kupol-konstruktion och reducerar de vanliga rynkor, som vanliga badmössor ger upphov till. Med syfte att orsaka minsta möjliga vattenmotstånd. Har en matt yta tack vare den unika Suede ytbehandlingen. Watery tryckt i blankt keramiskt bläck, vilket ger loggan en exklusiv finish. Gjord i en stark konstruktion på 86 gram.
 • Speedo badmössa för junior - Plain Junior - Pastel rosa

  Speedo badmössa för junior - Plain Junior - Pastel rosa
  Speedo Silikonbadmössa En ergonomisk 3D-design som erbjuder en bekväm och tät passform. En oumbärlig del av din utrustningsväska, oavsett om du simmar längder eller tränar, eftersom den skyddar ditt hår från klor och samtidigt skapar en strömlinjeformad profil i vattnet. Egenskaper: Designad för regelbundna simsessioner Ergonomisk 3D-design för förbättrad bekväm passform. Silikon är hållbart, vilket säkerställer långvarig användning och drar inte i håret. Mössan hjälper till att skydda håret från klor Tillverkad av 100% silikon En storlek Gör din simupplevelse mer behaglig och skydda ditt hår med vår formgjutna silikonmössa, som är en favorit bland simmare världen över. Med dess ergonomiska design och slitstarka material kan du njuta av din simning med förtroende och stil.
 • Simglasögon Spirit Spegelglas Stor Volym Svart Beige Vit

  Simglasögon Spirit Spegelglas Stor Volym Svart Beige Vit
  Vårt utvecklingsteam har tagit fram de här simglasögonen för vana simmare som vill utveckla sin teknik och sin fysik.
 • Beco badmössa med blommor - Svart/vit

  Beco badmössa med blommor - Svart/vit
  En badmössa med blommor i olika färger är en stor hit från Beco. Beco producerar många olika badmössor varav några är för seriösa och professionella simmare, och andra - som den här modellen - är mer riktade mot fritidssimmaren. En vacker och effektiv gummibadmössa, som är prydd med blommor i olika färger och som har en glimt i ögat. Därför är en Multi-badmössa med blommor från Beco en hit Den blommiga badmössan från Beco är mycket populär. Å ena sidan är det en riktigt bra badmössa, och å andra sidan sprider den glädje och leenden. Fakta om Multi-badmössan Material: gummi Märke: Beco Bra kvalitet Lämplig för träning och fritid Färger: svart / vit Modellen finns även i andra färgkombinationer. En blommig badmössa för den livfulla simmaren. Som alternativ till den här modellen har Beco flera andra färglada badmössor. Till exempel Beco Fabric. Vi säljer också en mängd andra mer klassiska badmössor. Köp din Beco badmössa med blommor på Watery.se Utöver vårt stora utbud av badmössor och andra vattenrelaterade produkter, erbjuder vi också extra service till våra kunder. Du får följande kundfördelar från oss: Fri frakt på köp över 799 kr 08 - 22 support alla vardagar och 09 - 15 på helger Daglig leverans alla vardagar Beställ din nya Beco-badmössa direkt. då kan du prova nästa gång du ska till vattnet.
 • Badmössa Mesh Med Ytbeläggning Mönster Jadegrön Ränder Stl M

  Badmössa Mesh Med Ytbeläggning Mönster Jadegrön Ränder Stl M
  Vårt team har utformat badmössan som sitter stadigt och är smidig att ta på.
 • Badmössa i Silikon Rosa

  Badmössa i Silikon Rosa
  Vårt team har utformat badmössan i silikon som sitter stadigt när du simmar.
 • Badmössa Mesh Blommönster Rosa Stl S

  Badmössa Mesh Blommönster Rosa Stl S
  Vårt team har designat badmössan som är enkel och smidig, snabb att ta på.
 • Mirou badmössa bubblor - Ljusblå

  Mirou badmössa bubblor - Ljusblå
  Denna Mirou Bubble badmössa i ljusblå är den perfekta accessoaren för simning och vattenaktiviteter. Den är designad för att skydda ditt hår mot klor och vatten samtidigt som den ger en bekväm passform. Badmössan är tillverkad av mjuk och elastisk silikon som säkerställer att den sitter bra på huvudet utan att vara för tight. Den har en unik bubbelstruktur som ger en rolig och stilfull touch till din simlook. Med Mirou Bubble badmössan kan du njuta av dina simturer utan att oroa dig för håret. Den är lätt att ta på och av och passar både för vuxna och barn. Välj denna Mirou Bubble badmössa i ljusblå för att lägga till en touch av stil och funktionalitet till dina simturer. Denna badmössa från Mirou/Ras har blivit utsedd till "Bäst med Bubbel" inom kategorin badmössor.
 • Badmössa i Silikon Röd

  Badmössa i Silikon Röd
  Vårt team har utformat badmössan i silikon som sitter stadigt när du simmar.
 • Zone3 Heat-Tech Neoprene Swim Cap

  Zone3 Heat-Tech Neoprene Swim Cap
  Alla simmare i öppet vatten som har upplevt vattentemperaturer under 15 grader vet vad Zone3 talar om när de rekommenderar köldskydd för huvudet. Heat-Tech-neoprenhuven håller inte bara kallt vatten borta från huvudet, utan värmer också kroppen med extra fleeceisolering. Naturligtvis hindrar det inte simning, utan passar perfekt in i det övergripande systemet. Med kardborrebandet kan hakbandet justeras individuellt. Du bör bära Heat-Tech neoprenhuva så att bandet sitter åt ordentligt men samtidigt kan du fortfarande öppna munnen helt. Olika storlekar PLUS justerbart hakband gör Heat-Tech neoprenhuven till en funktion du inte bör missa.
 • Watery badmössa tävling - Signature Dome - Vit

  Watery badmössa tävling - Signature Dome - Vit
  Med Watery’s Signature Dome Cap får du den perfekta badmössan för tävling som ger mindre vattenmotstånd med den speciella dome-konstruktionen. Tillverkad i 100% silikon med vår unika Suede-ytbehandling, som ger den en flexibel passform. Badmössa till tävling utformad för att ge minsta möjliga motstånd i vattnet. Därför kommer du även att uppleva att den sitter helt tätt på huvudet och inte går helt ned över öronen med syfte att minimera rynkorna på badmössan, som typiskt orsakar vattenmotstånd. Det är alltså de små marginalerna som spelar en stor roll här. Detta är tack vare den särskilda utformningen, som formar badmössan som en kupol, som inte faller ihop och skapar rynkor. Därför finns badmössan också i två storlekar, så att den sitter optimalt: Medium (6-15 år) och Large (+15 år / långt hår). Trots den kompakta passformen visar det sig gång på gång att vår Signature Dome tävlingsbadmössa kan användas i många år utan att gå sönder eller rivas itu. Det beror på den extra tjockleken på silikonet på hela 86 gram, samt att Suede silikonet återfinner sin form mellan användning / uttänjning. Badmössan är designad i Danmark och produceras i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature Dome badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så att den idag används vid tävlingar i hela världen. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Produktspecifikation för Watery Signature Dome badmössa tävling Badmössan finns, förutom i denna klassiska vita färg, även i en svart. M passar 6-15 åringar, medan strl. L passar +15 år / simmare med långt hår. Tillverkad i 100% allergivänlig suede silikon med en matt behandling utanpå, som ger en fast kupol-konstruktion och reducerar de vanliga rynkor, som vanliga badmössor ger upphov till. Med syfte att orsaka minsta möjliga vattenmotstånd. Har en matt yta tack vare den unika Suede ytbehandlingen. Watery tryckt i blankt keramiskt bläck, vilket ger loggan en exklusiv finish. Gjord i en stark konstruktion på 86 gram.
 • Watery badmössa - Signature - Lila

  Watery badmössa - Signature - Lila
  En av de mest populära badmössorna med +15 000 sålda exemplar och det beror på flera saker: Tillverkad i 100% unik suede silikon som gör ytan matt och själva badmössan extra elastisk. Enkel design med vår Watery logga samt en anpassad passform, som gör att den passar från 8 år och uppåt - för både långt och kort hår. Badmössan är designad i Danmark och tillverkas i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så den idag är bland de mest populära badmössorna bland tusentals simmare runt om i världen - oavsett om man är barn från 8 år och uppåt, motionär eller elitsimmare. Den feedback vi har fått genom åren ger uttryck för att den särskilda passformen och det flexibla suede Silikon materialet gör att man i stort sett glömmer att man har en badmössa på sig. Det är bland det viktigaste för en bra badmössa. Badmössan är gjord så att den optimalt sett slutar en liten bit över örats öppning, så att man fortfarande kan höra det som sker runt omkring och därmed undviker att den känns instängd att simma i. Att Watery Signature Badmössan är one-size och passar alla från 8 år och upp, både dem med långt och kort hår, beror på dess särskilda stöpning i elastisk silikon som automatiskt anpassar och formar sig efter användarens huvud och hår efter 3-4 gångers användning. Att hållbarheten återigen visar sig hålla i flera år utan att gå sönder eller rivas itu, visar också att man inte har nedprioriterat kvaliteten. Det beror på att den extra tjockleken på silikonet på 50 gram, samt på att Suede silikon återfinner sin form mellan användningar / efter varje uttänjning. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Silikonet som använts vid tillverkningen av Signature Badmössan är 100% allergivänligt. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Förutom den naturliga fördelen med en badmössa, nämligen att håret hålls borta från kloret i vattnet och att alla med långt hår slipper ha håret flytandes omkring huvudet i vattnet, så gör badmössan också att man kan komma upp i en högre fart eftersom vattenmotståndet minskas. Silikonet är latexfritt och allergivänligt och gjort på en 51 grams tjocklek, som ger den nödvändiga hållbarheten. Förutom lila färg, finns Watery Signature Badmössan även i Bordeaux, Gul, Orange, Röd, Svart, Brons, Rosa, Grön, Sky Blue, Royal Blue, Mörkblå, Vita och Guld. Dessutom i de särskilt framtagna färgerna för öppet vatten simning, där synlighet är det viktigaste, i form at neon gul och neon grön.
 • Beco badmössa - Air filled - Lila

  Beco badmössa - Air filled - Lila
  Denna luftfyllda badmössa från Beco är idealisk för alla typer av simning, men speciellt simning i öppet vatten och allmän låg temperatur. Detta är en klassisk luftfylld badmössa i en läcker vit färg med en "bubblig" struktur. Dess struktur skiljer sig från vanliga duschmössor, men har fortfarande samma funktioner som traditionella Beco duschmössor. Funktioner hos beco Air filled badmössa: Är idealisk för simning i låga temperaturer. Badmössens material håller länge. Extremt bekväm. Skyddar ditt hår från klor.
 • Badmössa Extra Volym Silikon One Size Rosa

  Badmössa Extra Volym Silikon One Size Rosa
  Vårt team har utformat badmössan för dig som har långt eller tjockt hår som behöver hållas på plats under simträningen.
 • Watery badmössa - Signature - Guld

  Watery badmössa - Signature - Guld
  En av de mest populära badmössorna med +15 000 sålda exemplar och det beror på flera saker: Tillverkad i 100% unik suede silikon som gör ytan matt och själva badmössan extra elastisk. Enkel design med vår Watery logga samt en anpassad passform, som gör att den passar från 8 år och uppåt - för både långt och kort hår. Badmössan är designad i Danmark och tillverkas i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så den idag är bland de mest populära badmössorna bland tusentals simmare runt om i världen - oavsett om man är barn från 8 år och uppåt, motionär eller elitsimmare. Den feedback vi har fått genom åren ger uttryck för att den särskilda passformen och det flexibla suede Silikon materialet gör att man i stort sett glömmer att man har en badmössa på sig. Det är bland det viktigaste för en bra badmössa. Badmössan är gjord så att den optimalt sett slutar en liten bit över örats öppning, så att man fortfarande kan höra det som sker runt omkring och därmed undviker att den känns instängd att simma i. Att Watery Signature Badmössan är one-size och passar alla från 8 år och upp, både dem med långt och kort hår, beror på dess särskilda stöpning i elastisk silikon som automatiskt anpassar och formar sig efter användarens huvud och hår efter 3-4 gångers användning. Att hållbarheten återigen visar sig hålla i flera år utan att gå sönder eller rivas itu, visar också att man inte har nedprioriterat kvaliteten. Det beror på att den extra tjockleken på silikonet på 50 gram, samt på att Suede silikon återfinner sin form mellan användningar / efter varje uttänjning. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Silikonet som använts vid tillverkningen av Signature Badmössan är 100% allergivänligt. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Förutom den naturliga fördelen med en badmössa, nämligen att håret hålls borta från kloret i vattnet och att alla med långt hår slipper ha håret flytandes omkring huvudet i vattnet, så gör badmössan också att man kan komma upp i en högre fart eftersom vattenmotståndet minskas. Silikonet är latexfritt och allergivänligt och gjort på en 51 grams tjocklek, som ger den nödvändiga hållbarheten. Förutom Guld färg, finns Watery Signature Badmössan även i Bordeaux, Gul, Orange, Röd, Svart, Brons, Rosa, Grön, Sky Blue, silver, Mörkblå, Vita, Lila och Royal Blue. Dessutom i de särskilt framtagna färgerna för öppet vatten simning, där synlighet är det viktigaste, i form at neon gul och neon grön.
 • Beco badmössa med drapering - Ljusblå

  Beco badmössa med drapering - Ljusblå
  En superfin och elegant badmössa med drapering som är perfekt för fritidsbruk. Denna fina badmössa från Beco är superpopulär, vilket beror på den unika och feminina designen. Denna badmössa är inte den bästa för elitsimning, men den kan användas för fritidssimning, träning eller för en trevlig tur till stranden. Badmössan är gjord av polyester på utsidan och mjukt gummi på insidan, så den sitter fast ordentligt och säkerställer att ditt hår skyddas på bästa sätt mot klor och att bli vått. Dessutom är badmössan rymlig så det finns plats för allt ditt hår inuti (även om du har långt hår). Badmössan är inte vattentät. Den finns här i en ljusblå modell men vi har den även i alla dessa färger: svart, mörkblå, röd, grön, vit, ljusblå, rosa och lila. Produktspecifikationer för Beco Fabric-badmössa: One-size, så den passar nästan vem som helst. Extremt hållbar och flexibel samtidigt som den sitter tätt. Unik design som många kvinnor älskar.
 • Watery badmössa - Signature - Gul

  Watery badmössa - Signature - Gul
  En av de mest populära badmössorna med +15 000 sålda enheter och det beror på flera saker: Tillverkad i 100% unik suede silikon som gör ytan matt och själva badmössan extra elastisk. Enkel design med vår Watery logga samt en anpassad passform, som gör att den passar från 8 år och uppåt - för både långt och kort hår. Badmössan är designad i Danmark och tillverkas i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så den idag är bland de mest populära badmössorna bland tusentals simmare runt om i världen - oavsett om man är barn från 8 år och uppåt, motionär eller elitsimmare. Den feedback vi har fått genom åren ger uttryck för att den särskilda passformen och det flexibla suede Silikon materialet gör att man i stort sett glömmer att man har en badmössa på sig. Det är bland det viktigaste för en bra badmössa. Badmössan är gjord så att den optimalt sett slutar en liten bit över örats öppning, så att man fortfarande kan höra det som sker runt omkring och därmed undviker att den känns instängd att simma i. Att Watery Signature Badmössan är one-size och passar alla från 8 år och upp, både dem med långt och kort hår, beror på dess särskilda stöpning i elastisk silikon som automatiskt anpassar och formar sig efter användarens huvud och hår efter 3-4 gångers användning. Att hållbarheten återigen visar sig hålla i flera år utan att gå sönder eller rivas itu, visar också att man inte har nedprioriterat kvaliteten. Det beror på att den extra tjockleken på silikonet på 50 gram, samt på att Suede silikon återfinner sin form mellan användningar / efter varje uttänjning. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Silikonet som använts vid tillverkningen av Signature Badmössan är 100% allergivänligt. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Förutom den naturliga fördelen med en badmössa, nämligen att håret hålls borta från kloret i vattnet och att alla med långt hår slipper ha håret flytandes omkring huvudet i vattnet, så gör badmössan också att man kan komma upp i en högre fart eftersom vattenmotståndet minskas. Silikonet är latexfritt och allergivänligt och gjort på en 51 grams tjocklek, som ger den nödvändiga hållbarheten. Förutom gul färg, finns Watery Signature Badmössan även i Vit, Gul, Orange, Röd, Svart, Brons, Rosa, Grön, Sky Blue, Royal Blue, Mörkblå, Lila och Guld. Dessutom i de särskilt framtagna färgerna för öppet vatten simning, där synlighet är det viktigaste, i form at neon gul och neon grön.
 • Speedo badmössa för långt hår - Vit

  Speedo badmössa för långt hår - Vit
  Speedo Formgjuten Silikonmössa för långt hår En ergonomisk 3D-design som erbjuder en bekväm och tät passform. En oumbärlig del av din utrustningsväska, oavsett om du simmar längder eller tränar, eftersom den skyddar ditt hår från klor och samtidigt skapar en strömlinjeformad profil i vattnet. Egenskaper: Designad för regelbundna simsessioner Ergonomisk 3D-design för förbättrad bekväm passform. Silikon är hållbart, vilket säkerställer långvarig användning och drar inte i håret. Mössan hjälper till att skydda håret från klor Tillverkad av 100% silikon En storlek Gör din simupplevelse mer behaglig och skydda ditt hår med vår formgjutna silikonmössa, som är en favorit bland simmare världen över. Med dess ergonomiska design och slitstarka material kan du njuta av din simning med förtroende och stil.
 • Badmössa Silikon Mintgrön One Size

  Badmössa Silikon Mintgrön One Size
  Vårt team har utformat badmössan i silikon som sitter stadigt när du simmar.
 • Watery badmössa - Signature - Fluo Grön

  Watery badmössa - Signature - Fluo Grön
  En av de mest populära badmössorna med +15 000 sålda enheter och det beror på flera saker: Tillverkad i 100% unik suede silikon som gör ytan matt och själva badmössan extra elastisk. Enkel design med vår Watery logga samt en anpassad passform, som gör att den passar från 8 år och uppåt - för både långt och kort hår. Badmössan är designad i Danmark och tillverkas i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så den idag är bland de mest populära badmössorna bland tusentals simmare runt om i världen - oavsett om man är barn från 8 år och uppåt, motionär eller elitsimmare. Den feedback vi har fått genom åren ger uttryck för att den särskilda passformen och det flexibla suede Silikon materialet gör att man i stort sett glömmer att man har en badmössa på sig. Det är bland det viktigaste för en bra badmössa. Badmössan är gjord så att den optimalt sett slutar en liten bit över örats öppning, så att man fortfarande kan höra det som sker runt omkring och därmed undviker att den känns instängd att simma i. Att Watery Signature Badmössan är one-size och passar alla från 8 år och upp, både dem med långt och kort hår, beror på dess särskilda stöpning i elastisk silikon som automatiskt anpassar och formar sig efter användarens huvud och hår efter 3-4 gångers användning. Att hållbarheten återigen visar sig hålla i flera år utan att gå sönder eller rivas itu, visar också att man inte har nedprioriterat kvaliteten. Det beror på att den extra tjockleken på silikonet på 50 gram, samt på att Suede silikon återfinner sin form mellan användningar / efter varje uttänjning. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Silikonet som använts vid tillverkningen av Signature Badmössan är 100% allergivänligt. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Förutom den naturliga fördelen med en badmössa, nämligen att håret hålls borta från kloret i vattnet och att alla med långt hår slipper ha håret flytandes omkring huvudet i vattnet, så gör badmössan också att man kan komma upp i en högre fart eftersom vattenmotståndet minskas. Silikonet är latexfritt och allergivänligt och gjort på en 51 grams tjocklek, som ger den nödvändiga hållbarheten. Förutom Neon Grön färg, finns Watery Signature Badmössan även i Bordeaux, Gul, Orange, Röd, Svart, Royal Blue, Rosa, Grön, Sky Blue, silver, Mörkblå, Vita, Lila, Brons och Guld. Dessutom i de särskilt framtagna färgerna för öppet vatten simning, där synlighet är det viktigaste, i form at neon gul.
 • Watery badmössa tävling - Signature Dome - Svart

  Watery badmössa tävling - Signature Dome - Svart
  Med Watery’s Signature Dome Cap får du den perfekta badmössan för tävling som ger mindre vattenmotstånd med den speciella dome-konstruktionen. Tillverkad i 100% silikon med vår unika Suede-ytbehandling, som ger den en flexibel passform. Badmössa tävling utformad för att ge minsta möjliga motstånd i vattnet. Därför kommer du även att uppleva att den sitter helt tätt på huvudet och inte går helt ned över öronen med syfte att minimera rynkorna på badmössan, som typiskt orsakar vattenmotstånd. Det är alltså de små marginalerna som spelar en stor roll här. Detta är tack vare den särskilda utformningen, som formar badmössan som en kupol, som inte faller ihop och skapar rynkor. Därför finns badmössan också i två storlekar, så att den sitter optimalt: Medium (6-15 år) och Large (+15 år / långt hår). Trots den kompakta passformen visar det sig gång på gång att vår Signature Dome tävlingsbadmössa kan användas i många år utan att gå sönder eller rivas itu. Det beror på den extra tjockleken på silikonet på hela 86 gram, samt att Suede silikonet återfinner sin form mellan användning / uttänjning. Badmössan är designad i Danmark och produceras i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature Dome badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så att den idag används vid tävlingar i hela världen. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Produktspecifikation för Watery Signature Dome badmössa tävling Badmössan finns, förutom i denna svarta färg, även i en klassisk vit. M passar 6-15 åringar, medan strl. L passar +15 år / simmare med långt hår. Tillverkad i 100% allergivänlig suede silikon med en matt behandling utanpå, som ger en fast kupol-konstruktion och reducerar de vanliga rynkor, som vanliga badmössor ger upphov till. Med syfte att orsaka minsta möjliga vattenmotstånd. Har en matt yta tack vare en unika Suede ytbehandlingen. Watery tryckt i blankt keramiskt bläck, vilket ger loggan en exklusiv finish. Gjord i en stark konstruktion på 86 gram.
 • Arena badmössa silikon - Classic - Orange

  Arena badmössa silikon - Classic - Orange
  Badmössa i en storlek i 100% silikon i en stark orange färg. Badmössan från Arena är en klassisk unisexmodell och har en bra och passande passform. Kontrollera ditt hår och optimera din simning med den här bekväma och effektiva badmössan. Den klassiska arenabadmössan Arenas badmössa i silikon är en av de mest klassiska badmössor som finns. Med sitt unika logotryck och praktisk design kommer du aldrig att tröttna på denna badmössa. Optimal passform, med förstärkta kanter som förhindrar att badmössan faller av huvudet vid simning. Detta är badmössan för all slags träning i vattnet. Finns i flera olika färger som Gul/svart - Mörkblå - Röd - Vit/svart. Funktioner Ikonisk design Unikt logotyptryck Man tröttnar aldrig på den Tight och atletisk passform Hållbar Optimal passform med förstärkta kanter som förhindrar att duschmössan faller av Så om du behöver en stabil badmössa som tål lite av varje, då är Arena badmössa i silikon helt rätt grej för dig! Om du köper din Arena silikonbadmössa från Watery får du förutom det skarpa priset även: Kundsupport kl. 8-22 på vardagar och kl. 9-15 på helgdagar Gratis frakt vid köp över 799:- Daglig leverans på vardagar, så att du snabbt kan få ditt paket Billigast pris eller 100% prismatchning
 • Simglasögon Bfit Tonade Glas Vit Blå One Size

  Simglasögon Bfit Tonade Glas Vit Blå One Size
  Vårt utvecklingsteam har tagit fram de här simglasögonen för vana simmare som vill utveckla sin teknik och sin fysik.
 • Badmössa Mesh S Blå Med Tryck

  Badmössa Mesh S Blå Med Tryck
  Vårt team har designat badmössan som är enkel och smidig, snabb att ta på.
 • Badmössa Mesh Blommönster Blå Turkos Rosa

  Badmössa Mesh Blommönster Blå Turkos Rosa
  Vårt team har designat badmössan som är enkel och smidig, snabb att ta på.
 • Badmössa Öppet Vatten Neopren Ows

  Badmössa Öppet Vatten Neopren Ows
  Vårt team har tagit fram den här värmande badmössan i neopren för simning i öppet vatten.
 • Beco badmössa med drapering - Röd

  Beco badmössa med drapering - Röd
  En superfin och elegant badmössa med drapering som är perfekt för fritidsbruk. Denna fina badmössa från Beco är superpopulär, vilket beror på den unika och feminina designen. Denna badmössa är inte den bästa för elitsimning, men den kan användas för fritidssimning, träning eller för en trevlig tur till stranden. Badmössan är gjord av polyester på utsidan och mjukt gummi på insidan, så den sitter fast ordentligt och säkerställer att ditt hår skyddas på bästa sätt mot klor och att bli vått. Dessutom är badmössan rymlig så det finns plats för allt ditt hår inuti (även om du har långt hår). Badmössan är inte vattentät. Den finns här i en röd modell men vi har den även i alla dessa färger: svart, mörkblå, röd, grön, vit, ljusblå, rosa och lila. Produktspecifikationer för Beco Fabric-badmössa: One-size, så den passar nästan vem som helst. Extremt hållbar och flexibel samtidigt som den sitter tätt. Unik design som många kvinnor älskar.
 • Watery badmössa - Danmark - Vit

  Watery badmössa - Danmark - Vit
  Vår vanliga Watery badmössa är den klart mest populära i Danmark, de är nu designade med Dannebrogen på sidorna. Denna modell är designad med Dannebrogen och texten Danmark på båda sidor. Även färgen på badmössan är vit, men dannebrogen och texten har den klassiska röda färgen som man känner till från danska flaggan. Denna badmössa är av en helt oöverträffad kvalitet, vilket gör att badmössan är extremt hållbar.Badmössan är även gjord i den exklusiva "mockaytan", detta gör att ytan på badmössan är superfin, liksom den hjälper till att förbättra och bibehålla passformen på huvudet.
 • Watery badmössa - Signature - Grön

  Watery badmössa - Signature - Grön
  En av de mest populära badmössorna med +15 000 sålda enheter och det beror på flera saker: Tillverkad i 100% unik suede silikon som gör ytan matt och själva badmössan extra elastisk. Enkel design med vår Watery logga samt en anpassad passform, som gör att den passar från 8 år och uppåt - för både långt och kort hår. Badmössan är designad i Danmark och tillverkas i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så den idag är bland de mest populära badmössorna bland tusentals simmare runt om i världen - oavsett om man är barn från 8 år och uppåt, motionär eller elitsimmare. Den feedback vi har fått genom åren ger uttryck för att den särskilda passformen och det flexibla suede Silikon materialet gör att man i stort sett glömmer att man har en badmössa på sig. Det är bland det viktigaste för en bra badmössa. Badmössan är gjord så att den optimalt sett slutar en liten bit över örats öppning, så att man fortfarande kan höra det som sker runt omkring och därmed undviker att den känns instängd att simma i. Att Watery Signature Badmössan är one-size och passar alla från 8 år och upp, både dem med långt och kort hår, beror på dess särskilda stöpning i elastisk silikon som automatiskt anpassar och formar sig efter användarens huvud och hår efter 3-4 gångers användning. Att hållbarheten återigen visar sig hålla i flera år utan att gå sönder eller rivas itu, visar också att man inte har nedprioriterat kvaliteten. Det beror på att den extra tjockleken på silikonet på 50 gram, samt på att Suede silikon återfinner sin form mellan användningar / efter varje uttänjning. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Silikonet som använts vid tillverkningen av Signature Badmössan är 100% allergivänligt. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Förutom den naturliga fördelen med en badmössa, nämligen att håret hålls borta från kloret i vattnet och att alla med långt hår slipper ha håret flytandes omkring huvudet i vattnet, så gör badmössan också att man kan komma upp i en högre fart eftersom vattenmotståndet minskas. Silikonet är latexfritt och allergivänligt och gjort på en 51 grams tjocklek, som ger den nödvändiga hållbarheten. Förutom Grön färg, finns Watery Signature Badmössan även i Bordeaux, Gul, Orange, Röd, Svart, Brons, Rosa, Royal Blue, Sky Blue, silver, Mörkblå, Vita, Lila och Guld. Dessutom i de särskilt framtagna färgerna för öppet vatten simning, där synlighet är det viktigaste, i form at neon gul och neon grön.
 • Badmössa Silikon One Size Enhörning Rosa

  Badmössa Silikon One Size Enhörning Rosa
  Vårt team har designat denna lekfulla badmössa i silikon, för både barn och vuxna!
 • Arena badmössa silikon - Classic - Röd/vit

  Arena badmössa silikon - Classic - Röd/vit
  Badmössa i en storlek i 100% silikon i röd/vit färg. Badmössan från Arena är en klassisk unisexmodell och har en bra och passande passform. Kontrollera ditt hår och optimera din simning med den här bekväma och effektiva badmössan. Den klassiska arenabadmössan Arenas badmössa i silikon är en av de mest klassiska badmössor som finns.Med sitt unika logotryck och praktisk design kommer du aldrig att tröttna på denna badmössa.Optimal passform, med förstärkta kanter som förhindrar att badmössan faller av huvudet vid simning.Detta är badmössan för all slags träning i vattnet.Finns i flera olika färger som Gul/svart - Mörkblå - Grön - Vit/svart. Funktioner Ikonisk design Unikt logotyptryck Man tröttnar aldrig på den Tight och atletisk passform Hållbar Optimal passform med förstärkta kanter som förhindrar att duschmössan faller av Så om du behöver en stabil badmössa som tål lite av varje, då är Arena badmössa i silikon helt rätt grej för dig! Om du köper din Arena silikonbadmössa från Watery får du förutom det skarpa priset även: Kundsupport kl. 8-22 på vardagar och kl. 9-15 på helgdagar Gratis frakt vid köp över 799:- Daglig leverans på vardagar, så att du snabbt kan få ditt paket Billigast pris eller 100% prismatchning
 • TYR badmössa - Silicone - Ljusblå

  TYR badmössa - Silicone - Ljusblå
  TYR Silikonmössa En ergonomisk 3D-design som ger en bekväm och tät passform. En oumbärlig del av din utrustningsväska, oavsett om du simmar banor eller tränar, då den skyddar ditt hår mot klor samtidigt som den skapar en smidig profil i vattnet. Egenskaper: Designad för regelbundna simsessioner Ergonomisk 3D-design för förbättrad bekväm passform. Silikon är hållbart, vilket säkerställer långvarigt slit och drar inte i håret. Hättan hjälper till att skydda håret mot klor Tillverkad av 100% silikon En storlek Gör din simupplevelse mer bekväm och skydda ditt hår med vår Formgjuten Silikonhätta, som är en favorit bland simmare världen över. Med dess ergonomiska design och slitstarka material kan du njuta av din simning med förtroende och stil.
 • Badmössa Mesh Ytbeläggning Vit Star Stl. 1

  Badmössa Mesh Ytbeläggning Vit Star Stl. 1
  Vårt team har utformat badmössan som sitter stadigt och är smidig att ta på.
 • TYR badmössa för långt hår - Silicone - Grå

  TYR badmössa för långt hår - Silicone - Grå
  Denna badmössa från TYR, som är avsedd för långt hår, säkerställer att ditt långa hår inte stör din prestation i vattnet. Detta är en badmössa med en enkel och klassisk design i svart, tillverkad av latexfri silikon. Badmössan är utformad med fokus på dem med långa lockar, vilket ger extra utrymme för ditt hår utan att kompromissa med mössans form. Funktioner hos TYRs badmössa för långt hår: Perfekt för personer med mellanlångt till långt hår. Mössans form hålls slät. Skyddar ditt hår mot klor.
 • Speedo badmössa - Blå

  Speedo badmössa - Blå
  Speedo Formgjuten Silikonmössa En ergonomisk 3D-design som ger en bekväm och tät passform. En oumbärlig del av din utrustning, oavsett om du simmar längder eller tränar, då den skyddar ditt hår mot klor och samtidigt skapar en smidig profil i vattnet. Egenskaper: Designad för regelbundna simsessioner. Ergonomiskt 3D-design för förbättrad bekväm passform. Silikon är hållbart, vilket säkerställer långvarig användning och drar inte i håret. Mössan hjälper till att skydda håret mot klor. Tillverkad av 100% silikon. En storlek. Gör din simupplevelse mer bekväm och skydda ditt
 • Watery badmössa för barn - Dashers - Fish (Ljusblå)

  Watery badmössa för barn - Dashers - Fish (Ljusblå)
  Nu kan dit barn endelig blive den fisk i vandet, de altid har drømt om - og samtidig holde håret tørt. Vores Dashers badehætte er lavet særligt til at passe børn i alderen 6-14 år. Gør det sjovt for børn at svømme og bade Det er måske ikke altid lige inspirerende at bruge en badehætte - særligt ikke for børn. De kan stramme, virke varme eller kedelig at have på. Ikke desto mindre er det en god ide at bruge en badehætte, uanset om det er til svømning eller til at beskytte håret mod skader. For de giver bare en meget bedre hydrodynamik i vandet og dermed højere fart. Derfor er det også nemmere at få børn til at bruge en badehætte, hvis man taler til deres fantasi og nysgerrige sind. For hvad kan være mere farverigt og sjovt, end at sætte sit personlige præg på badehætten og blive til en fisk eller haj i vandet. Det gør det noget mere festligt end en helt almindelig - og til tider - kedelig badehætte. Denne model findes i ni forskellige farvevarianter. Sjov leg og kvalitet samlet i ét design Selvom en badehætte til børn gerne må være sjov og spændende, så skal det bestemt ikke gå ud over kvaliteten og funktionaliteten. Den skal stadig beskytte håret og sidde rigtigt, så den ikke river i håret eller falder af under vandleg eller svømning. Derfor er designet også særligt tilpasset børn i alderen 6-14 år, så den passer til deres hovedformen uden at stramme omkring panden eller baghoved. En vigtig detalje, da en badehætte ellers vil kunne give hovedpine. Det er dog langt fra den eneste fordel ved disse badehætter: Lavet i 100% silikone med fokus på elasticitet og holdbarhed Latexfri og fremstillet i allergivenlige materialer Behagelig at have på selv efter længere tids brug Flotte detaljer i motivet der giver et sjovt og anderledes udtryk Velegnet til både svømning og vandleg, samt beskytter håret mod skader fra klor Så hvis du vil gøre dit barns næste svømmetur lidt mere farverig, så er denne badehætte det helt perfekt valg.
 • Watery badmössa - Signature - Rosa

  Watery badmössa - Signature - Rosa
  En av de mest populära badmössorna med +15 000 sålda exemplar och det beror på flera saker: Tillverkad i 100% unik suede silikon som gör ytan matt och själva badmössan extra elastisk. Enkel design med vår Watery logga samt en anpassad passform, som gör att den passar från 8 år och uppåt - för både långt och kort hår. Badmössan är designad i Danmark och tillverkas i vår fabrik i Spanien. Tillsammans med dem har vi, sedan vi introducerade Watery Signature badmössan för över 4 år sedan, utvecklat passformen kontinuerligt så den idag är bland de mest populära badmössorna bland tusentals simmare runt om i världen - oavsett om man är barn från 8 år och uppåt, motionär eller elitsimmare. Den feedback vi har fått genom åren ger uttryck för att den särskilda passformen och det flexibla suede Silikon materialet gör att man i stort sett glömmer att man har en badmössa på sig. Det är bland det viktigaste för en bra badmössa. Badmössan är gjord så att den optimalt sett slutar en liten bit över örats öppning, så att man fortfarande kan höra det som sker runt omkring och därmed undviker att den känns instängd att simma i. Att Watery Signature Badmössan är one-size och passar alla från 8 år och upp, både dem med långt och kort hår, beror på dess särskilda stöpning i elastisk silikon som automatiskt anpassar och formar sig efter användarens huvud och hår efter 3-4 gångers användning. Att hållbarheten återigen visar sig hålla i flera år utan att gå sönder eller rivas itu, visar också att man inte har nedprioriterat kvaliteten. Det beror på att den extra tjockleken på silikonet på 50 gram, samt på att Suede silikon återfinner sin form mellan användningar / efter varje uttänjning. Den matta ytan från suede materialet gör badmössan både snygg och skön att ha på sig i flera timmar. Silikonet som använts vid tillverkningen av Signature Badmössan är 100% allergivänligt. Själva Watery loggan som är tryckt på båda sidor av badmössan är gjord med blankt keramiskt bläck och har en effekt som gör att loggan sticker ut från badmössan och ger den en exklusiv finish. Förutom den naturliga fördelen med en badmössa, nämligen att håret hålls borta från kloret i vattnet och att alla med långt hår slipper ha håret flytandes omkring huvudet i vattnet, så gör badmössan också att man kan komma upp i en högre fart eftersom vattenmotståndet minskas. Silikonet är latexfritt och allergivänligt och gjort på en 51 grams tjocklek, som ger den nödvändiga hållbarheten. Förutom Rosa färg, finns Watery Signature Badmössan även i Bordeaux, Gul, Orange, Röd, Svart, Brons, Royal Blue, Grön, Sky Blue, silver, Mörkblå, Vita, Lila och Guld. Dessutom i de särskilt framtagna färgerna för öppet vatten simning, där synlighet är det viktigaste, i form at neon gul och neon grön.
 • Badmössa Mesh Ytbeläggning Rosa Med Prästkrage Stl S

  Badmössa Mesh Ytbeläggning Rosa Med Prästkrage Stl S
  Vårt team har utformat badmössan som sitter stadigt och är smidig att ta på.
 • TYR badmössa för långt hår - Silicone - Vit

  TYR badmössa för långt hår - Silicone - Vit
  Denna badmössa från TYR, som är avsedd för långt hår, säkerställer att ditt långa hår inte stör din prestation i vattnet. Detta är en badmössa med en enkel och klassisk design i svart, tillverkad av latexfri silikon. Badmössan är utformad med fokus på dem med långa lockar, vilket ger extra utrymme för ditt hår utan att kompromissa med mössans form. Funktioner hos TYRs badmössa för långt hår: Perfekt för personer med mellanlångt till långt hår. Mössans form hålls slät. Skyddar ditt hår mot klor.

Varför har vissa simmare dubbla simmössor?

En del simmare har två simmössor på sig när de simmar. Svenska elitsimmaren Sarah Sjöström är en av de. Hon använder det för att hindra simglasögonen från att åka av.

Längst in sitter en lite större simmössa. Ovanpå den sätter man simglasögonen och sen utanpå en tajtare mössa som håller glasögonen på plats. Risken annars är att glasögonen kan glida av, speciellt vid start från startpall när huvudet klyver vattenytan i ganska hög fart.

Simmössorna för dig med långt hår

Om du har långt hår är det inte alla simmössor som kommer sitta bra. För dig finns det några modeller som är mer stretchiga och rymmer det längre håret virat in under mössan. Några du kan titta närmare på är: