Simkläder & simutrustning

Som simmare behöver man inte alltför mycket simutrustning. Basbehovet av simkläder är en dräkt och ett par simglasögon. Här kan du hitta vad det finns att köpa online. Vi listar utrustningen och kläderna både för dig som simmar i bassäng men också för dig som ägnar dig åt swimrun.

Kategorier: Simdräkter | Swimrun | Simglasögon | Simmössor

Populärt inom simkläder & simutrustning

 • Multix VS - Man Black/Lime

  Multix VS - Man Black/Lime
  Multix Vs - Man from Head är en extremt hållbar och bekväm våtdräkt för alla typer av vattensporter. Perfekt för dem som letar efter en dräkt för bad, snorkling, surfing, paddling, canyoning och andra vattensporter. En grundläggande och funktionell våtdräkt i 2,5 mm nylonneopren vilket ger bra flexibilitet och utmärkt hållbarhet. Låg halsprofil för komfort. Standard bakåtvänt blixtlås. Röd bakpanel för hög synlighet i vattnet.
 • Women's Swimrun Rough Shorty Black/Pink

  Women's Swimrun Rough Shorty Black/Pink
  Women's Swimrun Rough Shorty från HEAD är en tunn och mycket smidig swimrun-våtdräkt med korta ben och 3/4 längd på ärmarna. Dräkten är tillverkad i ett flexibelt 2 mm neopren som ger god rörlighet under löpningen. Med en nylonbeklädd in- och utsida är den även mycket slitstark. Neonfärg över armar och rygg för god synlighet. 3 mm paneler över bröstet och 4 mm paneler över låren för ökad flytkraft och ett perfekt vattenläge vid simning med skor. Våtdräkten har dragkedja både fram och bak för att enkelt kunna öppna den under löpningenTvå lättillgängliga innerfickorFästöglor fram och bak för att enkelt kunna fästa tillbehörLiten och effektiv visselpipa integrerad i dragkedjan fram ingårMaterial: 100 % neopren
 • Women's Swimrun Myboost Lite Black/Silver/Red

  Women's Swimrun Myboost Lite Black/Silver/Red
  Women's Swimrun Myboost Lite är en väldigt elastisk och lätt våtdräkt från Head som är anpassad till att använda i varmare temperaturer. Dräkten har ett smart innerficksystem, samt praktiska zoner på benen i neopren. Bekväm våtdräkt utan armar och med korta ben. Dragkedja fram, fickor på insidan samt en stor bakficka med stängning för förvaring av nödvändiga saker. Röd färg på ryggen för god synlighet. Damstorlekar. Levereras med paneler i tjockare neopren för bättre flytkraft.Dragklingor på framsidan gör det möjligt att fästa rep och andra tillbehör.Material: 91% nylon, 9% elastan.
 • Swimrun Bat Top Lady Black/Pink

  Swimrun Bat Top Lady Black/Pink
  Swimrun Bat Top - Lady från Head är för träning och tävling. Lätt material som andas och torkar snabbt. Sidopaneler i mesh. Två stora sneda fickor framtill. Höger hand för att lätt komma åt vänster ficka och vänster hand för höger ficka. Ficka bak i svanken med lock. Flatlocksömmar ger både stretch och komfort. Herr och dam storlekar.

Fler tips på simkläder & simutrustning

 • Women's Swimrun Go Black/Yellow

  Women's Swimrun Go Black/Yellow
  Women's Swimrun Go från Colting Wetsuits är en våtdräkt för dam speciellt utformad för swimrun. Swimrun Go är byggd för snabbhet och smidighet på land tillsammans med en balanserad flytkraft för optimal position i vattnet. Yamamoto neopren på axelpartier. Neoprenet ger bäst flexibilitet samtidigt som materialet håller värmen. Yamamoto är 99,7% ogenomträngligt för vatten.Upplysande färg på ena låret gör dig synlig för båtar, jet skis, kite surfare eller andra potentiella mänskliga faror när du simmar. Dräkten är även utrustad med en visselpipa i händelse av en nödsituation när du snabbt behöver locka till dig uppmärksamhet.För den ultimata passformen runt armar och ben består de av All Seal, en tätare åtstramning som håller vattnet ute och gör att våtdräkten sitter perfekt.Axelpartier: Flexibelt material för bättre rörlighet och minskad trötthet i axlar.Ben: Tunnare material för optimal rörelsefrihet under löpning på tekniska stigar med hinder och svår terräng.Mage: Panel med extra flytkraft för att ge användaren en balanserad och optimal position i vattnet.Ben fram och bak: Extremt slitstarkt material hållbar mot repor för att möta tuffa förhållanden.2 fickor på baksidan på våtdräkten. Fickorna är lätta att komma åt och hjälper dig att spara energi och hålla dig fokuserad under loppet.Lång dragkedja även på framsidan av våtdräkten. Detta gör det enkelt att under löpmomenten snabbt ”cabba ner”.
 • Multix VS - Lady Black/Pink

  Multix VS - Lady Black/Pink
  Multix Vs - Lady from Head är en extremt hållbar och bekväm våtdräkt för alla typer av vattensporter. Perfekt för dem som letar efter en dräkt för bad, snorkling, surfing, paddling, canyoning och andra vattensporter. En grundläggande och funktionell våtdräkt i 2,5 mm nylonneopren vilket ger bra flexibilitet och utmärkt hållbarhet. Låg halsprofil för komfort. Standard bakåtvänt blixtlås. Röd bakpanel för hög synlighet i vattnet.
 • One Vision Black/Black

  One Vision Black/Black
  One Vision är en funktionell simmask från Mares med en mjuk kjol med Tri comfort-teknik som gör denna masken extra bekväm även under långa och upprepade dyk. Det mjuka och ribbade silikonet på näsvingarna underlättar när du ska tryckutjämna. Bra och brett synfält tack vare Mares exklusiva design. De smarta justerbara spännena tillsammans med X-nackremmen försäkrar att masken alltid sitter tätt och säkert.
 • Biofuse 2.0 Mirror Yellow/Smoke

  Biofuse 2.0 Mirror Yellow/Smoke
  Biofuse 2.0 Mirror från Speedo är bekväma simglasögon med god passform. Speedo Biofuse®-teknikMjuka tätningarFlexibel och stark inre ramdesignTryckknappsmekanism för snabb och säker monteringAnti-fogUV-skydd med polykarbonatlinser med UV400-skydd
 • Multix VL - Lady Black/Pink

  Multix VL - Lady Black/Pink
  Multix VL - Lady from Head är en extremt hållbar och bekväm våtdräkt med långa armar och ben för alla typer av vattensporter. Perfekt för dem som letar efter en dräkt för bad, snorkling, surfing, paddling, canyoning och andra vattensporter. En grundläggande och funktionell våtdräkt i 2,5 mm nylonneopren vilket ger bra flexibilitet och utmärkt hållbarhet. Låg halsprofil för komfort. Standard bakåtvänt blixtlås. Röd bakpanel för hög synlighet i vattnet.
 • Women's Trn Core Openwater Black

  Women's Trn Core Openwater Black
  Openwater TRN Core från Orca är den perfekta våtdräkten för dig om du bara börjar i öppet vatten. Denna simdräkten är mycket flexibel och har gott om neutral flytkraft. Den höga flexibiliteten i axlarna gör dina första träningspassa i öppet vatten underbart bekväma, medan flytkraften kommer att hålla dig säker. Flexibilitet: För mer flexibilitet i alla faser av armtaget används Yamamoto 39 neopren tillsammans med ett 2 mm Infinityskin high-end foder. Detta material har hög elasticitet och används i olika områden i många våtdräkter. Materialet kan sträckas med upp till 35 - 45 procent mindre kraft än konventionell neopren.Värmeisolering och flytkraft: Samma Yamamoto 39-teknik finns också i bålen för att hålla dig varm under träningen. Dess 3 mm tjocklek ger dig 77% mer skydd än om du inte hade på dig en våtdräkt. Detta material ger också TRN en idealisk neutral flytkraft som hjälper dig att känna dig säkrare på vattnet.Zero Chafing: Fodret i nackeområdet minskar friktionen och sannolikheten för skav. Materialet känns mjukt och är bekvämare att använda mot din hud.
 • Men's Advance Wetsuit Black/blue

  Men's Advance Wetsuit Black/blue
  Men's Advance Wetsuit är en våtdräkt i instegsmodell från Zone3. 1.5mm Yamamoto #39 SCS Free-Flex axelpanel är designad för att erbjuda hög flexibilitet, komfort och effektivitet. AQUA-X beläggningar används för att minska motstånd och öka hastigheten genom vattnet. Smoothskin-tyg används för att förhindra att vatten tränger in i dräkten och tynger ner den. 10 olika material används i Advance våtdräkten för att säkerställa maximal prestanda, komfort och hållbarhet samtidigt som priset hålls nere. Och det finns inga nylonpaneler eller ytlig flatlocksöm, för att förhindra vatteninträngning och förbättra hastighet och komfort. • 4mm kärnstödjande flytkraftspaneler på de övre benen hjälper till att hålla benen mot vattenytan och minskar därmed motståndet och trötthet avsevärt. • Högsynlighets-tryck för att hjälpa till att sticka ut när du är i vattnet • Slimline Pro-Speed manschetter erbjuder överlägsen hastighet vid avtagning. • Laser Precision halsband ger en bekväm "soft-close" passform runt halsen. • Raglanärmpanel layout erbjuder ökad flexibilitet för högre slagseffektivitet.
 • Men's Opensea 2.0 Wetsuit Black

  Men's Opensea 2.0 Wetsuit Black
  Men's Opensea 2.0 Wetsuit från Colting Wetsuits är en allround våtdräkt för herrar. OpenSEA 2.0 är en uppgradering från tidigare modell OpenSEA. OpenSEA 2.0 är ett perfekt val för både nybörjaren och den erfarna simmaren som vill prova simning i öppet vatten eller triathlon. Flexibla axlar i det japanska neopranmaterialet: Yamamoto. 99,7 % ogenomtränglig för vattenHåller värmen och ger den bästa flexibilitetenOptimal konstruktion av paneler,  en blandning av 1,0 mm och 4,5 mm neopren. 4,5 mm på benenLämpad för både simning i öppet vatten och triathlonPerfekt våtdräkt för simtekniken freestyleMed optimal tjocklek av neopren på bröst och ben kommer det att höja triathletens position och ge extra flytkraft i vattnet för att få hög fart
 • Women's Venture Wetsuit Black/Red

  Women's Venture Wetsuit Black/Red
  Damernas Venture Wetsuit från Zone3 är en utmärkt instegsdräkt som ger komfort och flexibilitet samt en effektiv och naturlig position vid simning.  SCS Neopren på kragen, bröstet, frambenen och manschetterna erbjuder hög nivå av flexibilitet, komfort och effektivitet vid varje simtag. Nylonfodrad neopren på rygg- och armpaneler ger dräkten ökad hållbarhet. 3mm tjocka flytstödjande paneler på övre benen hjälper till att hålla benen nära vattenytan, vilket betydligt minskar motstånd och trötthet. Starkt synlig orange färg för att sticka ut i vattnet.
 • Men's OW Explorer Wetsuit 3.2.2 Black/Lime

  Men's OW Explorer Wetsuit 3.2.2 Black/Lime
  Men's OW Explorer Wetsuit 3.2.2 från Head är en våtdräkt med långa ärmar och ben och superstretchig neopren för ökad rörelsefrihet. HEAD har eliminerat sömmar i kritiska områden för ökad komfort. Ryggdragkedjan har en vindslå för ökad komfort och isolering mot kallt vatten. Bröst- och ryggpartiet är 3mm tjockt, halskragen är 1.5mm tjockt och resterande är 2mm tjockt Material90% Neopren - 8% Nylon - 2% Polyester
 • Head Swimrun Shorts Unisex Black

  Head Swimrun Shorts Unisex Black
  Swimrun Shorts Unisex från Head för träning och tävling. Byxan är tillverkad av ett lätt och snabbtorkande kompressionsmaterial 70D som ger ett bra stöd till de stora musklerna i lår och säte. Flatlocksömmar för strech och komfort.
 • Men's Athlex Float Red Buoyancy

  Men's Athlex Float Red Buoyancy
  Men's Athlex Float från Orca är en triathlonvåtdräkt för herr. Våtdräkten kombinerar hög flytkraft med hög elasticitet, vilket resulterar i en mycket balanserad våtdräkt för dig som behöver extra flytkraft för att korrigera din positionering i vattnet. Den har ett tunnare material på överkroppen för hög rörelsefrihet och ett tjockare benmaterial som ger en ökad flytkraft.
 • Women's Opensea 2.0 Wetsuit Black

  Women's Opensea 2.0 Wetsuit Black
  Women's Opensea 2.0 Wetsuit från Colting Wetsuits är en allround våtdräkt för damer. OpenSEA 2.0 är en uppgradering från tidigare modell OpenSEA. OpenSEA 2.0 är ett perfekt val för både nybörjaren och den erfarna simmaren som vill prova simning i öppet vatten eller triathlon. Flexibla axlar i det japanska neopranmaterialet: Yamamoto. 99,7 % ogenomtränglig för vattenHåller värmen och ger den bästa flexibilitetenOptimal konstruktion av paneler,  en blandning av 1,0 mm och 4,5 mm neopren. 4,5 mm på benenLämpad för både simning i öppet vatten och triathlonPerfekt våtdräkt för simtekniken freestyleMed optimal tjocklek av neopren på bröst och ben kommer det att höja triathletens position och ge extra flytkraft i vattnet för att få hög fart
 • Zoggs Juniors' Super Seal Goggle Pink/Blue/Tint

  Zoggs Juniors' Super Seal Goggle Pink/Blue/Tint
  Juniors' Super Seal Goggle från Zoggs är ett par simglasögon för barn. Linserna ger ett medelskydd mot solen och starkt inomhusljus och remmen tillverkad av högkvalitativ silikon som är stark, hållbar och bekväm. Glasögonen har Anti-fog linser för extra fuktkontroll och klarsynthet och maximalt UV-skydd som blockerar 99-100% av solens skadliga UV-strålar.
 • Men's Aero Flex Pro Black

  Men's Aero Flex Pro Black
  Men's Aero Flex Pro från HEAD är en kort våtdräkt för herr, designad för swimrun. En 4 mm Aircell-panel på bröstet garanterar en kombination av maximal flexibilitet och balans för större stabilitet i kroppen vid vridning. 2 mm tunn DFF-neopren under armarna och på nedre delen av bysten, vanligtvis utsatt för friktion och nötning. 1,5 mm neopren runt axlarna garanterar maximal flexibilitet i den övre delen av kroppen. Ett innovativt system som andas är integrerat på baksidan. Tillverkad i tio olika typer av HEAD´s lättvikts ECO Friendly neoprenVattentäta och bekväma muddarStor yttre ficka med dragkedja för extrautrustningInvändiga fickor i mesh för att säkerställa lätt vikt och andningsförmågaExtra nylonring placerad vid dragkedjans basDräkten kommer med en visselpipa för säkerhetLämplig och anpassningsbar till alla väderförhållandenMaterial: 100 % neopren
 • Men's Agile Wetsuit Black/silver

  Men's Agile Wetsuit Black/silver
  Herrarnas Agile våtdräkt är en våtdräkt som är idealisk för öppet vattensimning eller triathlon. Håller din kropp varm, bekväm och stödd. 100% Speedflo och Smoothskin-beläggning för vattentäthet och minimalt motstånd. Helt limmad och blindstygnad för ökad komfort och värme. Talon Resistant-beläggning applicerad på framsidan av benet för att förbättra hållbarheten och minska risken för oavsiktliga nagelskador.  Slimline Pro Speed Cuffs erbjuder utmärkt hastighet vid avtagning. YKK-dragkedja på baksidan av dräkten med ett snöre fäst för enkel användning. Laser Precision-krage erbjuder en bekväm ‘soft-close’ passform runt halsen. Raglan ärmpanel layout ger ökad flexibilitet för bättre slagseffektivitet. Inga flatlocksömmar. Sömmarna är helt limmade och blindstygnade för att säkerställa fullständig vattentäthet, flexibilitet och ingen inre obehag. Inga nylonneoprenpaneler. Agile är gjord av en blandning av Speedflo och Smoothskin-beläggningar för att säkerställa att vatten inte tränger in i dräkten, ökar dess vikt och orsakar motstånd.
 • Men's Trn Core Openwater Black

  Men's Trn Core Openwater Black
  Openwater TRN Core från Orca är den perfekta våtdräkten för dig om du bara börjar i öppet vatten. Denna simdräkten är mycket flexibel och har gott om neutral flytkraft. Den höga flexibiliteten i axlarna gör dina första träningspassa i öppet vatten underbart bekväma, medan flytkraften kommer att hålla dig säker. Flexibilitet: För mer flexibilitet i alla faser av armtaget används Yamamoto 39 neopren tillsammans med ett 2 mm Infinityskin high-end foder. Detta material har hög elasticitet och används i olika områden i många våtdräkter. Materialet kan sträckas med upp till 35 - 45 procent mindre kraft än konventionell neopren.Värmeisolering och flytkraft: Samma Yamamoto 39-teknik finns också i bålen för att hålla dig varm under träningen. Dess 3 mm tjocklek ger dig 77% mer skydd än om du inte hade på dig en våtdräkt. Detta material ger också TRN en idealisk neutral flytkraft som hjälper dig att känna dig säkrare på vattnet.Zero Chafing: Fodret i nackeområdet minskar friktionen och sannolikheten för skav. Materialet känns mjukt och är bekvämare att använda mot din hud.
 • Men's Venture Wetsuit Black/Red

  Men's Venture Wetsuit Black/Red
  Men's Venture våtdräkt från Zone3 är en utmärkt nybörjardräkt som ger komfort och flexibilitet samt en effektiv naturlig position vid simning.  SCS-neopren på kragen, bröstet, frambenen och manschetterna ger hög flexibilitet, komfort och effektivitet vid varje simtag. Nylonfodrad neopren på rygg- och armpanelerna ger dräkten ökad hållbarhet. 3 mm kärnstödsflytpaneler på övre delen av benen hjälper till att hålla benen mot vattenytan och minskar därmed avsevärt motstånd och trötthet.  Hög synlighet i orange för att sticka ut när man är i vattnet.
 • Men's Agile Wetsuit Black/silver

  Men's Agile Wetsuit Black/silver
  Herrarnas Agile våtdräkt är en våtdräkt som är idealisk för öppet vattensimning eller triathlon. Håller din kropp varm, bekväm och stödd. 100% Speedflo och Smoothskin-beläggning för vattentäthet och minimalt motstånd. Helt limmad och blindstygnad för ökad komfort och värme. Talon Resistant-beläggning applicerad på framsidan av benet för att förbättra hållbarheten och minska risken för oavsiktliga nagelskador.  Slimline Pro Speed Cuffs erbjuder utmärkt hastighet vid avtagning. YKK-dragkedja på baksidan av dräkten med ett snöre fäst för enkel användning. Laser Precision-krage erbjuder en bekväm ‘soft-close’ passform runt halsen. Raglan ärmpanel layout ger ökad flexibilitet för bättre slagseffektivitet. Inga flatlocksömmar. Sömmarna är helt limmade och blindstygnade för att säkerställa fullständig vattentäthet, flexibilitet och ingen inre obehag. Inga nylonneoprenpaneler. Agile är gjord av en blandning av Speedflo och Smoothskin-beläggningar för att säkerställa att vatten inte tränger in i dräkten, ökar dess vikt och orsakar motstånd.
 • Women's Agile Wetsuit Black/pink

  Women's Agile Wetsuit Black/pink
  Kvinnors Agile våtdräkt är en våtdräkt idealisk för simning i öppet vatten eller triathlon. Håller din kropp varm, bekväm och stödd. 100 % Speedflo och Smoothskin-beläggning för vattentäthet och minimalt motstånd. Helt limmad och blindstygnad för ökad komfort och värme. Tångresistent beläggning applicerad på framsidan av benet för att förbättra hållbarheten och minska oavsiktliga nagelskador.  Slimline Pro Speed-muddar erbjuder överlägsen hastighet vid avtagning. YKK-dragkedja på baksidan av dräkten med ett snöre fäst för enkel användning. Laser Precision-krage ger en bekväm ‘soft-close’ passform runt halsen. Raglanärmpanel-layout erbjuder ökad flexibilitet för bättre effektivitet i simtagen. Ingen flatlocksöm. Sömmarna är helt limmade och blindstygnade för att säkerställa fullständig vattentäthet, flexibilitet och ingen inre obehag. Inga nylonneoprenpaneler. Agile är tillverkad av en blandning av Speedflo- och Smoothskin-beläggningar för att säkerställa att vatten inte tränger igenom dräkten, ökar dess vikt och orsakar motstånd.
 • Goggles Race Smokey Grey

  Goggles Race Smokey Grey
  Goggles Race från Colting Wetsuits är välsittande glasögon för tävling och prestanda. Glasögonen sitter väldigt bra och är komfortabla. Linserna är behandlade mot imma och skyddar mot UV till 100%. Glasögonen kommer i tre olika färger, blå, transparenta och askgrå. Dubbla band i silikon för perfekt passform med smidig snabbjustering i nacken. Det medföljer tre olika clips för näsinställning.
 • Women's OW Explorer Wetsuit 3.2.2 Black/Pink

  Women's OW Explorer Wetsuit 3.2.2 Black/Pink
  Women's OW Explorer Wetsuit 3.2.2 från Head är en våtdräkt med långa ärmar och ben och superstretchig neopren för ökad rörelsefrihet. HEAD har eliminerat sömmar i kritiska områden för ökad komfort. Ryggdragkedjan har en vindslå för ökad komfort och isolering mot kallt vatten. Bröst- och ryggpartiet är 3mm tjockt, halskragen är 1.5mm tjockt och resterande är 2mm tjockt Material90% Neopren - 8% Nylon - 2% Polyester
 • Speedo Biofuse 2.0 White/Smoke

  Speedo Biofuse 2.0 White/Smoke
  Biofuse 2.0 från Speedo är bekväma simglasögon med god passform.
 • Colting Wetsuits Swimrun Cord Sc05 Black

  Colting Wetsuits Swimrun Cord Sc05 Black
  Swimrun Cord från Colting Wetsuits är ett utmärkt sätt att dra nytta av varandras styrkor, både i vattnet och under löpningen. Tillverkad i förstärkt lättviktsnylon med reflekterande sömmar. Den elastiska linan är 4 mm tjock och 2 meter lång, och enkel att ta av och på när man behöver hjälpa sin kamrat. En extra krok är placerad i midjebandet där man enkelt kan fästa t ex sina handpaddlar. Paketen att välja på är: 2 x S/M, 2 x M/L eller 1 S/M och 1 M/L
 • Women's Open Water Shell Wetsuit Black/Orange

  Women's Open Water Shell Wetsuit Black/Orange
  Women's Open Water Shell Wetsuit från Head är en tunn våtdräkt för crawl, bröstsim och triathlon Denna "all-around" dräkten är idealisk för dig somprioriterar flexibilitet och känsla. ”Glide skin”-neoprenet ger minimaltvattenmotstånd och med en varierande neopren-tjocklek mellan 1,5mm över axlaroch armar till en 3mm flytpanel på framsidan blir balansen av frihet ochflytkraft perfekt. Både benen och armarna är justerbara i längd. ”Catch-panels”på underarmarna ger maximal känsla och grepp i simtagen. Kort sagt; dräktenblir som ett andra skinn i vattnet.
 • Men's Swimrun Myboost SL Black/Silver/Red

  Men's Swimrun Myboost SL Black/Silver/Red
  Men's Swimrun Myboost SL är en swimrundräkt från Head, tillverkad med en bas av extremt flexibel 2mm neopren som bidrar till mycket god prestanda i vattnet och mindre motstånd. Dräkten har även förstärkta paneler på bröst och lår i tjockare neopren för bättre flytkraft. På lår och höfter är dräkten täckt av 2mm nylon som gör att rörligheten i de partierna ökar och ger goda prestationer under löpningen. Dräkten är utan armar och ger en otrolig frihet i simningen! Alla sömmar är tapeförstärkta så att man efter individuellt behov kan klippa och justera längd på ben och ärmar. Herrstorlekar.Täta muddar på armar och ben förhindrar att vatten kommer in i dräkten.Dragkedja fram ger god andningsförmåga under passet. Stor ryggficka med dragkedja.
 • Vision Max Swim Mask Blue/transparent

  Vision Max Swim Mask Blue/transparent
  Vision Max Swim Mask är en simmask från ZONE3 som har ultramjuka silikontätningar som sitter på pannan och under ögonen, vilket tar bort allt tryck från ögonen och ögonhålorna. Kombinationen av förbättrad sikt från de ljusblå anti-imma 180o panoramaglasögonen, tillsammans med stötabsorberande tätningar, ger simmaren ökat förtroende under de mest krävande simförhållandena.
 • Men's Venture Wetsuit Black/Red

  Men's Venture Wetsuit Black/Red
  Men's Venture våtdräkt från Zone3 är en utmärkt nybörjardräkt som ger komfort och flexibilitet samt en effektiv naturlig position vid simning.  SCS-neopren på kragen, bröstet, frambenen och manschetterna ger hög flexibilitet, komfort och effektivitet vid varje simtag. Nylonfodrad neopren på rygg- och armpanelerna ger dräkten ökad hållbarhet. 3 mm kärnstödsflytpaneler på övre delen av benen hjälper till att hålla benen mot vattenytan och minskar därmed avsevärt motstånd och trötthet.  Hög synlighet i orange för att sticka ut när man är i vattnet.
 • Women's Agile Wetsuit Black/pink

  Women's Agile Wetsuit Black/pink
  Kvinnors Agile våtdräkt är en våtdräkt idealisk för simning i öppet vatten eller triathlon. Håller din kropp varm, bekväm och stödd. 100 % Speedflo och Smoothskin-beläggning för vattentäthet och minimalt motstånd. Helt limmad och blindstygnad för ökad komfort och värme. Tångresistent beläggning applicerad på framsidan av benet för att förbättra hållbarheten och minska oavsiktliga nagelskador.  Slimline Pro Speed-muddar erbjuder överlägsen hastighet vid avtagning. YKK-dragkedja på baksidan av dräkten med ett snöre fäst för enkel användning. Laser Precision-krage ger en bekväm ‘soft-close’ passform runt halsen. Raglanärmpanel-layout erbjuder ökad flexibilitet för bättre effektivitet i simtagen. Ingen flatlocksöm. Sömmarna är helt limmade och blindstygnade för att säkerställa fullständig vattentäthet, flexibilitet och ingen inre obehag. Inga nylonneoprenpaneler. Agile är tillverkad av en blandning av Speedflo- och Smoothskin-beläggningar för att säkerställa att vatten inte tränger igenom dräkten, ökar dess vikt och orsakar motstånd.
 • Women's Agile Wetsuit Black/pink

  Women's Agile Wetsuit Black/pink
  Kvinnors Agile våtdräkt är en våtdräkt idealisk för simning i öppet vatten eller triathlon. Håller din kropp varm, bekväm och stödd. 100 % Speedflo och Smoothskin-beläggning för vattentäthet och minimalt motstånd. Helt limmad och blindstygnad för ökad komfort och värme. Tångresistent beläggning applicerad på framsidan av benet för att förbättra hållbarheten och minska oavsiktliga nagelskador.  Slimline Pro Speed-muddar erbjuder överlägsen hastighet vid avtagning. YKK-dragkedja på baksidan av dräkten med ett snöre fäst för enkel användning. Laser Precision-krage ger en bekväm ‘soft-close’ passform runt halsen. Raglanärmpanel-layout erbjuder ökad flexibilitet för bättre effektivitet i simtagen. Ingen flatlocksöm. Sömmarna är helt limmade och blindstygnade för att säkerställa fullständig vattentäthet, flexibilitet och ingen inre obehag. Inga nylonneoprenpaneler. Agile är tillverkad av en blandning av Speedflo- och Smoothskin-beläggningar för att säkerställa att vatten inte tränger igenom dräkten, ökar dess vikt och orsakar motstånd.
 • Juniors' Biofuse 2.0 Clear/Blue

  Juniors' Biofuse 2.0 Clear/Blue
  Juniors' Biofuse 2.0 från Speedo är bekväma simglasögon för barn. Biofuse®-teknik Mjuka tätningar Bra passform Antifog ger klar syn Ultimat UV-skydd med polykarbonatlinser som har UV400-skydd
 • Orca Women's Core Hi-vis Openwater Black

  Orca Women's Core Hi-vis Openwater Black
  Women's Core Hi-vis Openwate från Orca är speciellt utformad för simning och träning i öppet vatten. Ger maximal synlighet för säkrare simning. Ger dig den värme du behöver för att bibehålla din ideala kroppstemperatur. Yamamoto 2-2,5 mm neopren täckning ger ultimat rörelsefrihet i vattnet, så att du kan simma längre. . SYNLIGHET Ljusa neonorange armar gör att du kan vara extremt synlig i det öppna vattnet.FLEXIBILITET 2-2,5 mm Yamamoto neopren täckning ger dig ultimat rörelsefrihet i vattnet.MÅNGSIDIGHET Denna våtdräkt är perfekt för vinterlopp eller som en andra kostym för när du är mest aktiv.
 • Women's Athlex Flow Silver Total

  Women's Athlex Flow Silver Total
  Women's Athlex Flow från Orca är en triathlonvåtdräkt för dam. Våtdräkten kombinerar hög flytkraft med hög elasticitet, vilket resulterar i en mycket balanserad våtdräkt för dig som behöver extra flytkraft för att korrigera din positionering i vattnet.
 • Tiger Goggle Black/Grey/Tinted Smoke

  Tiger Goggle Black/Grey/Tinted Smoke
  Tiger Goggle från Zoggs är ett par simglasögon för dam och herr. De levererar långvarig komfort och en pålitlig läckagefri tätning. Dess låga profil och mjuka silikontätning ger hög komfort, täthet och stabilitet. Linserna är hydrodynamiskt utformade och följer ögonens naturliga form för att minska optiska förvrängningar som ofta upplevs under vattnet. Den fasta näsbryggan i silikon passar bra för en mängd olika ansiktsformer. Tonade linser ger skydd mot olika typer av ljusKlara linser är idealiska för svagt ljus, mulet eller inomhusförhållandenFantastiska inomhus- och utomhusförhållandenSilikonpackning för bekväm passformDelad rem med snabbjusteringAnti-fog linser för extra fuktkontroll och klarsynthetUV-skydd
 • Women's Aero Flex Pro Black

  Women's Aero Flex Pro Black
  Women's Aero Flex Pro från HEAD är en kort våtdräkt för dam, designad för swimrun. En 4 mm Aircell-panel på bröstet garanterar en kombination av maximal flexibilitet och balans för större stabilitet i kroppen vid vridning. 2 mm tunn DFF-neopren under armarna och på nedre delen av bysten, vanligtvis utsatt för friktion och nötning. 1,5 mm neopren runt axlarna garanterar maximal flexibilitet i den övre delen av kroppen. Ett innovativt system som andas är integrerat på baksidan. Tillverkad i tio olika typer av HEAD´s lättvikts ECO Friendly neoprenVattentäta och bekväma muddarStor yttre ficka med dragkedja för extrautrustningInvändiga fickor i mesh för att säkerställa lätt vikt och andningsförmågaExtra nylonring placerad vid dragkedjans basDräkten kommer med en visselpipa för säkerhetLämplig och anpassningsbar till alla väderförhållandenMaterial: 100 % neopren
 • Multix VL - Man Black/Lime

  Multix VL - Man Black/Lime
  Multix VL - Man from Head är en extremt hållbar och bekväm våtdräkt med långa armar och ben för alla typer av vattensporter. Perfekt för dem som letar efter en dräkt för bad, snorkling, surfing, paddling, canyoning och andra vattensporter. En grundläggande och funktionell våtdräkt i 2,5 mm nylonneopren vilket ger bra flexibilitet och utmärkt hållbarhet. Låg halsprofil för komfort. Standard bakåtvänt blixtlås. Röd bakpanel för hög synlighet i vattnet.
 • Long Hair Cap Black

  Long Hair Cap Black
  Long Hair Cap från Speedo är en tunn och snabb simbadmössa designad för dig med längre hår. Enkel att ta av och på, tight passform. 100% silikon. Material: 100% Silicone
 • Aquapulse Pro Mirror Goggle Au Oxidgrey/Sil

  Aquapulse Pro Mirror Goggle Au Oxidgrey/Sil
  Aquapulse Pro Mirror från Speedo är en modell utvecklad för träning och triathlon. Dessa avancerade simglasögon har en tight, omslutande passform som ger mycket bra vidvinkelseende och sidoarmar för extra stabilitet och minskat tryck mot Spegelglasen reducerar ljusinsläpp och störande blänk för optimal komfort och fokus vid träning och tävling utomhus. IQfit™ 3D-tätning för en vattentät, säker passform som minskar trycket runt ögonen.IQfit™ remmar med precis justering för personlig passform.Tight, omslutande design för extra bra vidvinkelseende.Sidoarmar för extra stabilitet och minskat tryck mot huvudet.Dubbla silikonremmar ger en säker passform.Spegelglas reducerar ljusinsläpp och störande blänk. Imfritt glas med 100% UV-skydd.
 • Attack Swim Goggles Blue/black

  Attack Swim Goggles Blue/black
  Attack simglasögon är en ZONE3-glasögonmodell designad för att passa en mängd olika ansiktsformer och storlekar. Med en kurvad lins för förbättrad sikt och ditt val av polariserade eller fotokromatiska linser, är de idealiska för både öppet vatten och bassängsim.  Ultra-mjuka silikontätningar. Antidimbehandlade linser och 100% UVA/UVB-skydd. Kurvade linser. Flexibel ram i mjukt silikon. Rem med enkel justering. Tillgängliga med polariserade eller fotokromatiska linser.
 • Men's Agile Wetsuit Black/silver

  Men's Agile Wetsuit Black/silver
  Herrarnas Agile våtdräkt är en våtdräkt som är idealisk för öppet vattensimning eller triathlon. Håller din kropp varm, bekväm och stödd. 100% Speedflo och Smoothskin-beläggning för vattentäthet och minimalt motstånd. Helt limmad och blindstygnad för ökad komfort och värme. Talon Resistant-beläggning applicerad på framsidan av benet för att förbättra hållbarheten och minska risken för oavsiktliga nagelskador.  Slimline Pro Speed Cuffs erbjuder utmärkt hastighet vid avtagning. YKK-dragkedja på baksidan av dräkten med ett snöre fäst för enkel användning. Laser Precision-krage erbjuder en bekväm ‘soft-close’ passform runt halsen. Raglan ärmpanel layout ger ökad flexibilitet för bättre slagseffektivitet. Inga flatlocksömmar. Sömmarna är helt limmade och blindstygnade för att säkerställa fullständig vattentäthet, flexibilitet och ingen inre obehag. Inga nylonneoprenpaneler. Agile är gjord av en blandning av Speedflo och Smoothskin-beläggningar för att säkerställa att vatten inte tränger in i dräkten, ökar dess vikt och orsakar motstånd.
 • Men's Agile Wetsuit Black/silver

  Men's Agile Wetsuit Black/silver
  Herrarnas Agile våtdräkt är en våtdräkt som är idealisk för öppet vattensimning eller triathlon. Håller din kropp varm, bekväm och stödd. 100% Speedflo och Smoothskin-beläggning för vattentäthet och minimalt motstånd. Helt limmad och blindstygnad för ökad komfort och värme. Talon Resistant-beläggning applicerad på framsidan av benet för att förbättra hållbarheten och minska risken för oavsiktliga nagelskador.  Slimline Pro Speed Cuffs erbjuder utmärkt hastighet vid avtagning. YKK-dragkedja på baksidan av dräkten med ett snöre fäst för enkel användning. Laser Precision-krage erbjuder en bekväm ‘soft-close’ passform runt halsen. Raglan ärmpanel layout ger ökad flexibilitet för bättre slagseffektivitet. Inga flatlocksömmar. Sömmarna är helt limmade och blindstygnade för att säkerställa fullständig vattentäthet, flexibilitet och ingen inre obehag. Inga nylonneoprenpaneler. Agile är gjord av en blandning av Speedflo och Smoothskin-beläggningar för att säkerställa att vatten inte tränger in i dräkten, ökar dess vikt och orsakar motstånd.
 • Icebug Men's Acceleritas 8 RB9X Orange/Black

  Icebug Men's Acceleritas 8 RB9X Orange/Black
  Men's Acceleritas 8 RB9X från Icebug är en löparsko för herr. Skon har låg vikt, lågt drop och maxat grepp. Denna lätta trailsko är gjord för minimalistisk traillöpning. RB9X-sulan ger bra grepp även på våta underlag och eftersom skon dessutom absorberar minimalt med vatten lämpar den sig också perfekt för swimrun och OCR. Minimalistisk och flexibel lättviktsskoLågt drop och låg profil för att främja fotens naturliga rörelsemönsterÖverdel i bluesign®-certifierad polyester, tillverkad av 100% återvunnen PETLining i bluesign®-certifierad polyester, tillverkad av 100% återvunnen PET och färgad med solution dye-teknikInnersula av lättvikts-EVA och 20% Bloom Foam, med lining av bluesign®-certifierat polyestertyg färgat med solution dye-teknik
 • Swimrun Pull Buoy Red

  Swimrun Pull Buoy Red
  Swimrun Pull Buoy är en dolme i extremt lätt material från HEAD, endast 75g. Swimrun Pull Buoy är större och ger mer flythjälp än flertalet dolmar för inomhusbruk.
 • Tiger Titanium Mirrored Goggle Black/Red/Mirror Smoke

  Tiger Titanium Mirrored Goggle Black/Red/Mirror Smoke
  Tiger Titanium Mirrored Goggle från Zoggs är ett par simglasögon för dam och herr. Dess låga profil och mjuka silikontätning ger hög komfort, täthet och stabilitet. Polykarbonatlinserna är direkt övergjutna på ramen för att skapa ett nästan kantlöst synfält. Linserna är hydrodynamiskt utformade och följer ögonens naturliga form för att minska optiska förvrängningar som ofta upplevs under vattnet. Böjda linser ger högt skydd mot starkt ljus.Fantastiska inomhus- och utomhusförhållandenDelad rem med snabbjusteringAnti-fog linser för extra fuktkontroll och klarsynthetMaximalt UV-skydd blockerar 99-100% av solens skadliga UV-strålar
 • Bubble Cap Black

  Bubble Cap Black
  Bubble Cap från Speedo är en badmössa med bubbligt material som ger extra värme vid simning i kallt väder. Tillverkad i 100 % silikon.
 • Orca Women's Heatseeker Vest Black

  Orca Women's Heatseeker Vest Black
  Women's Heatseeker Vest från Orca är en våtdräkt för dam. Våtdräkten kan användas på två sätt; antingen som ett extra lager under våtdräkten när det är kallt eller som enda våtdräkt på överkroppen när det är varmt ute. Västen är gjord av 2 mm tjock neopren och en SCS-beläggning. Material: 100 % neopren
 • Orca Men's Heatseeker Vest Black

  Orca Men's Heatseeker Vest Black
  Men's Heatseeker Vest från Orca kan användas på två sätt; antingen som ett extra lager under våtdräkten när det är kallt eller som enda våtdräkt på överkroppen när det är varmt ute.
 • Men's Athlex Flow Silver Total

  Men's Athlex Flow Silver Total
  Men's Athlex Flow från Orca är en triathlonvåtdräkt för herr. Våtdräkten kombinerar hög flytkraft med hög elasticitet, vilket resulterar i en mycket balanserad våtdräkt för dig som behöver extra flytkraft för att korrigera din positionering i vattnet.

Få ut mer av din simträning

Simning handlar mycket om rätt simteknik och vattenläge. Till det är det ju såklart bäst med en simtränare som kan ge tips och råd för bättre och snabbare simning.

När det gäller träningsintensitet och volymträning finns det dock tekniska prylar att ta till. En pulsklocka som mäter hjärtfrekvens är bra att ha på sig. För att den ska fungera i vatten behöver du ha något av de speciellt framtagna pulsbanden för simning.