Simkläder & simutrustning

Som simmare behöver man inte alltför mycket simutrustning. Basbehovet av simkläder är en dräkt och ett par simglasögon. Här kan du hitta vad det finns att köpa online. Vi listar utrustningen och kläderna både för dig som simmar i bassäng men också för dig som ägnar dig åt swimrun.

Kategorier: Simdräkter | Swimrun | Simglasögon | Simmössor

Populärt inom simkläder & simutrustning

 • Men's Tricomp Shell 3.2.2

  Men's Tricomp Shell 3.2.2
  Dragkedjan är placerad bak på våtdräkten och både ben och armar är justerbara i längden för absolut bästa passform. Herrstorlekar. Perfekt att använda till triathlon!
 • Men's Swimrun Myboost Pro

  Men's Swimrun Myboost Pro
  Dragkedja både fram och bak ger bästa möjliga andningsförmåga, samt manchetter på armar och ben som håller tätt och stoppar vattnet från att komma in i våtdräkten. Passar till alla vind- och väderförhållanden! Herrstorlekar.Multifunktionellt ficksystem.Bakficka med dragkedja.Material meshficka: 81% Nylon, 19% Elastan.
 • Swimrun Rough Shorty Lady

  Swimrun Rough Shorty Lady
  Dragkedja både fram och bak. Två lätt-tillgängliga innerfickor. Nylonöglor fram och bak för att enkelt kunna fästa tillbehör. Finns i både dam och herr storlekar.
 • Swimrun Shorts Unisex

  Swimrun Shorts Unisex
  Swimrun Shorts Unisex från Head för träning och tävling. Byxan är tillverkad av ett lätt och snabbtorkande kompressionsmaterial 70D som ger ett bra stöd till de stora musklerna i lår och säte. Flatlocksömmar för strech och komfort.

Fler tips på simkläder & simutrustning

 • Head Bio Defog

  Head Bio Defog
  En unik produkt specifikt designad för att hålla dina simglasögon fria från imma. Detta medel är hypoallergent och tillverkat av biologiskt nedbrytbart material från naturligt ursprung.
 • Arena Carbon Flex dräkt - Svart/rosa 24 UK

  Arena Carbon Flex dräkt - Svart/rosa 24 UK
  Denna Carbon Flex-kostym från Arena finns bland annat i den här vackra svart / rosa versionen. Denna kostym har ett enkelt men ändå snyggt mönster med ränder som går längs benen på baksidan. Dessutom är det också en öppning i ryggen, vilket ger mycket rörelsefrihet.Denna baddräkt för kvinnor är för dem som tar simning på allvar. Materialet som Arena har använt för att göra kostymen är skapat för att glida väl i vattnet, samtidigt som det ger mycket rörelsefrihet. Förutom det flexibla materialet sys denna kostym också med tanke på rörelsefrihet, och du kommer därför inte att känna att kostymen ger motstånd när du simmar.Varför bör du överväga Arenas Carbon Flex-kostym för simträningDet finns många bra poäng att tänka på när du överväger att köpa Arena Carbon:
  • Carbon Flex-material
  • En träningslyftningseffekt
  • Stor rörelsefrihet
  • Tvätta med fin tvätt.
  Denna baddräkt från Arena har många bra tekniska detaljer som gör denna baddräkt perfekt för särskilt simningsträningen. En av dessa detaljer är själva materialet från vilket dräkten är tillverkad. Carbon Flex är, som namnet antyder, mycket flexibelt. Detta innebär bland annat att kostymen alltid passar bra på kroppen så att den inte stör dig under simning.Något speciellt med den här dräkten är också att den har en hjälpande lyfteffekt, vilket kan vara mycket användbart vid simträning. Detta fungerar så att det finns elastiskt material i rygg och ben. Dessa elastiska linjer i baddräkten hjälper dig att behålla rätt position när du är i vattnet. Så din position i vattnet blir bättre, vilket inte bara gör dig snabbare utan också minskar tröttheten i benen som annars skulle uppstå vid intensiv träning.Både materialet Carbon flex, den öppna ryggen och de smala remmarna ger denna kostym mycket rörelsefrihet. Detta gör att du simmar bättre, och tillsammans med väl placerade sömmar gör det denna kostym till en av de bästa.Detär också lätt att tvätta. Det behöver bara tvättas i 30 grader.Varför ska du köpa denna Carbon Flex-baddräkt på Watery.dkDet finns många goda skäl till varför du ska ha på dig din nästa träningsdräkt med oss. Det är därför viktigt att du överväger de olika fördelarna du kan få från oss, inklusive:
  • Vi erbjuder gratis byte för alla baddräkter 365 dagar
  • Dessutom har vi snabb 24-timmarsleverans på vardagar
  • Om du har ytterligare frågor har vi också kundtjänst från 08 till 22 via telefon, chatt och e-post.
  Köp din nästa träningsdräkt här hos oss, där du säkert kan veta att du får en högkvalitativ produkt.
 • Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling badbyxor - Lila 12-13 år

  Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling badbyxor - Lila 12-13 år
  Den perfekta och klart bästsäljande första gången tävlingsbadbyxor för nya tävlingssimmare. 100% FINA godkänd = Kan simma in för danska / internationella simtävlingar.Deär gjorda för möten och är utrustade med det speciella vattenavvisande materialet, som efterliknar vattenmotståndet i vattnet.Ger bra stöd till musklerna genom att inte dra åt för mycket och samtidigt en bra möjlighet att röra sig fritt .Enkel storleksguide till höjd:- Str. 6-7år = 116 cm lång
  - Storlek 8-9år = 128 cm lång
  - Storlek 10-11år = 140 cm lång
  - Storlek 12-13år = 152 cm långMed dessa på kommer din pojke nästan att uppleva att flyga genom vattnet jämfört med hans icke-konkurrerande badbyxor simmade förmodligen in. Och därmed med hög sannolikhet slå några nya personliga rekord.Detta i kombination med denna ganska coola svarta design, då kommer din pojke att stå rakkniv på startpallen för nästa konvention.Funktioner / fördelar med Arena ST Junior 2.0 tävlingsbadbyxor - STORM byxor - Rosa / grön:
  -
  Optimalt muskelstöd och möjlighet till rörelse
  - Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position
  -Är 100% FINA-godkänd
  - Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.

  I grund och bottenär det här de bästa starttävlingskläderna på marknaden för yngre pojkar och simmare, där pojken fortfarande kommer att uppleva att bära ett par specialtyper som drar åt lite och ger det mindre vattentålighet i vattnet.För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, så se till:
  - Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, så tvätta dem i så kallt vatten som möjligt
  - Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)
  - Lämna inte våt i en väska under lång tid
  - Tvätta inte i tvättmaskin eller är i torken.
  - Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.
 • Multix VS - Man

  Multix VS - Man
  Multix Vs - Man from Head är en extremt hållbar och bekväm våtdräkt för alla typer av vattensporter. Perfekt för dem som letar efter en dräkt för bad, snorkling, surfing, paddling, canyoning och andra vattensporter. En grundläggande och funktionell våtdräkt i 2,5 mm nylonneopren vilket ger bra flexibilitet och utmärkt hållbarhet. Låg halsprofil för komfort. Standard bakåtvänt blixtlås. Röd bakpanel för hög synlighet i vattnet.
 • Watery badmössa - Gul Default Title

  Watery badmössa - Gul Default Title
  Den klart mest populære badehætte i Danmark - +1.200 købt af disse Watery badehætter, og nu på lager igen. Her i farven gul med hvidt logo og slogan. Med vores lækre Watery logo og det motiverende slogan"Swimming With Attitude"på siden af badehætten, så vil du komme til at stå knivskarpt på enhver svømmekant.Badehætten er designet i Danmark og produceret i Spanien - samme sted som Arena, Speedo og TYR får produceret deres badehætter. Dermed er du sikret en helt uovertruffen kvalitet, som gør badehætten meget holdbar (langt de fleste har holdt i over 1 år).Badehætten er tilmed lavet i det eksklusive"Suede-surface", som gør badehætten´s overflade ekstra lækker, ligesom det er med til at forbedre og fastholde pasformen på hovedet.Størrelsen på badehætten er one-size, og passer både til piger med længere hår og drenge uden det store hår.At vi selv har designet dem, og der dermed ikke står noget større brand bagved, gør det muligt at sælge badehætten så billig til KUN 49,00 kroner - og dette selvom kvaliteten stadig er helt i top.Så vil du blive et ægte"TeamWatery-medlem, så bør du erhverve dig sådan en lækker Watery badehætte i lyserød.Badehætten findes også i en hvid her og en sort her.
 • Arena Carbon Flex dräkt - Svart/rosa 26 UK

  Arena Carbon Flex dräkt - Svart/rosa 26 UK
  Denna Carbon Flex-kostym från Arena finns bland annat i den här vackra svart / rosa versionen. Denna kostym har ett enkelt men ändå snyggt mönster med ränder som går längs benen på baksidan. Dessutom är det också en öppning i ryggen, vilket ger mycket rörelsefrihet.Denna baddräkt för kvinnor är för dem som tar simning på allvar. Materialet som Arena har använt för att göra kostymen är skapat för att glida väl i vattnet, samtidigt som det ger mycket rörelsefrihet. Förutom det flexibla materialet sys denna kostym också med tanke på rörelsefrihet, och du kommer därför inte att känna att kostymen ger motstånd när du simmar.Varför bör du överväga Arenas Carbon Flex-kostym för simträningDet finns många bra poäng att tänka på när du överväger att köpa Arena Carbon:
  • Carbon Flex-material
  • En träningslyftningseffekt
  • Stor rörelsefrihet
  • Tvätta med fin tvätt.
  Denna baddräkt från Arena har många bra tekniska detaljer som gör denna baddräkt perfekt för särskilt simningsträningen. En av dessa detaljer är själva materialet från vilket dräkten är tillverkad. Carbon Flex är, som namnet antyder, mycket flexibelt. Detta innebär bland annat att kostymen alltid passar bra på kroppen så att den inte stör dig under simning.Något speciellt med den här dräkten är också att den har en hjälpande lyfteffekt, vilket kan vara mycket användbart vid simträning. Detta fungerar så att det finns elastiskt material i rygg och ben. Dessa elastiska linjer i baddräkten hjälper dig att behålla rätt position när du är i vattnet. Så din position i vattnet blir bättre, vilket inte bara gör dig snabbare utan också minskar tröttheten i benen som annars skulle uppstå vid intensiv träning.Både materialet Carbon flex, den öppna ryggen och de smala remmarna ger denna kostym mycket rörelsefrihet. Detta gör att du simmar bättre, och tillsammans med väl placerade sömmar gör det denna kostym till en av de bästa.Detär också lätt att tvätta. Det behöver bara tvättas i 30 grader.Varför ska du köpa denna Carbon Flex-baddräkt på Watery.dkDet finns många goda skäl till varför du ska ha på dig din nästa träningsdräkt med oss. Det är därför viktigt att du överväger de olika fördelarna du kan få från oss, inklusive:
  • Vi erbjuder gratis byte för alla baddräkter 365 dagar
  • Dessutom har vi snabb 24-timmarsleverans på vardagar
  • Om du har ytterligare frågor har vi också kundtjänst från 08 till 22 via telefon, chatt och e-post.
  Köp din nästa träningsdräkt här hos oss, där du säkert kan veta att du får en högkvalitativ produkt.
 • Arena Carbon Air 2 Open Back 2020 - Ljusblå 22 UK

  Arena Carbon Air 2 Open Back 2020 - Ljusblå 22 UK
  Denna Arena Carbon Air 2 medöppen rygg i gammalblå / grå från 2020 är den perfekta tävlingsdräkten för alla ambitiösa simmare. Dräktens design ger bästa möjliga förutsättningar för många segrar och personliga rekord.Detär verkligen viktigt att ha en bra tävlingsdräkt. Så träningsdräkten kan bara inte användas när du måste spela för rally, för här handlar det om att sitta rätt i garderoben. För att vara den bästa simversionen av dig själv måste du använda rätt utrustning, och då är dräkten naturligtvis nödvändig. Med Carbon Air 2 från Arena får du alla funktioner som en sådan borde ha, så du kan vara helt säker på att det inte kommer att bero på det, om något skulle gå fel.Varför du ska välja Arena Carbon Air 2 2020
   • Inga sömmar:Sömmar hör inte i tävlingsdräkt - så enkelt kan man säga. De ger onödigt vattenmotstånd och då kan de också känna sig irriterande att sitta mot kroppen. Därför är det en riktigt bra detalj att Carbon Air 2 är helt sömlös, så du garanteras en smidig, motståndsfri strömlinje.
   • 3-bitars försämring:Den speciella försämringen i tre delar ger perfekt flexibilitet eftersom den ger dig ökad förmåga att röra dig och sträcka ut kroppen på olika sätt. Detta hjälper till att göra kostymen idealisk för tävlingar i alla stilar, så oavsett vad din specialitet är, borde den här Arena-dräkten förmodligen göra sitt jobb ordentligt.
 • Horisontella band av kolfibrer:Tygetär integrerat med horisontella band av kolfibrer, som låses fast ner över musklerna för att uppnå kompakthet, ökat stöd och kontroll över kroppen. Detta innebär att kostymen hjälper dig att ta full kontroll över din kropp så att du kan prestera så bra som möjligt.
 • Enkelt och snabbt att byta in och ut ur:Detär en viktig detalj att dräkten är lätt att ta av och på. Ibland är det inte mycket tid mellan dina körningar och det kan också vara så att du har din första start ganska snart efter uppvärmningen. Då är det bara centralt att du inte behöver lura med din kostym på länge, och det kommer du lyckligtvis att undvika med Arena Carbon Air 2 2020.
 • Tillverkad av 52% polyamid 47% elastan 1% kolfiber:Alla dessa material hjälper dig att ge dig en fantastisk badupplevelse. De gör kostymen lätt, slät och ger dig nästan en känsla av att det inte finns något som sitter på din kropp. Samtidigt hjälper det till att hålla musklerna på plats på rätt sätt, och det är förmodligen varför denna speciella kostym är så populär bland toppsimmare och används för både VM och OS.
 • Så om du letar efter en professionell och mycket tillförlitlig tävlingsdräkt, är Arena Carbon Air 2 Open Back 2020 i gammalblå / grå definitivt något för dig. Det kommer inte att svika dig, och du kommer definitivt att känna skillnaden om du inte har haft en riktig showdräkt tidigare - menockså om du redan är en välkänd showdeltagare.Köp det nu och se fram emot ditt nästa lopp! 
 • Arena ST män 2.0 Limited 2019 STORM tävling badbyxor - Lila 26 UK

  Arena ST män 2.0 Limited 2019 STORM tävling badbyxor - Lila 26 UK
  Den perfekta och klart bästsäljande första gången tävlingsbadbyxor för nya tävlingssimmare. 100% FINA godkänd = Kan simma in för danska / internationella simtävlingar.OBS:Om Juniormodellen i storlek 12-13är lite för liten, är storleken bara större, den här produkten istr. 24 StorbritannienDeär gjorda för möten och är utrustade med det speciella vattenavvisande materialet, som efterliknar vattenmotståndet i vattnet.Ger bra stöd till musklerna genom att inte dra åt för mycket och samtidigt en bra möjlighet att röra sig fritt .Med dessa på kommer din pojke nästan att uppleva att flyga genom vattnet jämfört med hans icke-konkurrerande badbyxor simmade förmodligen in. Och därmed med hög sannolikhet slå några nya personliga rekord.Detta i kombination med denna ganska coola svarta design, då kommer din pojke att stå rakkniv på startpallen för nästa konvention.Funktioner / fördelar med Arena ST Men 2.0 Limited 2020 STORM-tävlingsbadbyxor - Rosa / blå:
  - Optimalt muskelstöd och förmåga att röra sig
  - Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position
  -Är 100% FINA-godkänd
  - Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.

  I grund och bottenär det här de bästa starttävlingskläderna på marknaden för yngre pojkar och simmare, där pojken fortfarande kommer att uppleva att bära ett par specialtyper som drar åt lite och ger det mindre vattentålighet i vattnet.För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, så se till:
  - Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, så tvätta dem i så kallt vatten som möjligt
  - Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)
  - Lämna inte våt i en väska under lång tid
  - Tvätta inte i tvättmaskin eller är i torken.
  - Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.
 • Speedo Bubblöja badmössa - Svart Default Title

  Speedo Bubblöja badmössa - Svart Default Title
  Denna Bubble badmössa från Speedo är perfekt för alla typer av simning, men särskilt simning med öppet vatten och allmän låg temperatur.Dettaär en klassisk bubbelbadmössa i en utsökt svart färg med en"bubblande"struktur. Dess struktur skiljer sig från vanliga badmössor, men har fortfarande samma funktioner som traditionella Speedo badmössor.Funktioner i Speedo Bubble Bathing Cap:
  • Är perfekt för simning vid låg temperatur.
  • Badmössans material är långvarigt.
  • Extremt bekväm.
  • Skyddar ditt hår från klor.
 • Arena Carbon Flex Jammer - Ljusblå 26 UK

  Arena Carbon Flex Jammer - Ljusblå 26 UK
  Här får du ett par supercoola jammare, som är perfekta för tävlingar där du måste simma bröst, rygg eller medel- och korta genomsökningsavstånd. De stöder din kropp i vattnet och är samtidigt mycket bekväma, så att du kan fokusera all din energi på att leverera dina bästa prestanda.Det spelar verkligen ingen roll vad du bär när du går till konventioner. Dräkten kan göra hela skillnaden och därför är det också ett bra ställe att investera om du vill se förbättringar i dina resultat. Med dessaArenaCarbon Flex-jammare i turkos får du ett par badbyxor, som är hjälper till att marknadsföra din prestation så att allt bara sitter rätt i garderoben. De är perfekta för sprinter och medley-simmare, men fungerar också bra om du ska ut på ett enda längre avstånd.Arena Carbon Flex Jammer
  • V-Flex-system:
  Byxornaär utrustade med Arenas patenterade V-Flex-system, som inkluderar yttre sömmar som garanterar optimal möjlighet för rörelse och frihet runt höfterna, så det finns inget som kommer i vägen för din teknik. Dessutom ankarpunkter på baksidan, vilket ger dig en perfekt lyftning i dina benspänningslinjer, samtidigt som du ökar din kroppsposition, så att du glider bättre i vattnet.
  • Kraft och komfort går hand i hand:
  Det finns inga avvägningar på Carbon Flex. Du får både kompaktitet och frihet att röra dig i förlängning av Arenas innovativa design, så med dessa störstoppare garanteras du maximal kraft och komfort samtidigt. Det är viktigt att inte kompromissa när det gäller att göra ditt bästa, och de speglar det.
  • Minskar muskelspänning:
  Med den sömlösa topanelskonstruktionen och den strategiska placeringen av naglar på låren och höfterna, ger byxorna dig kompakthet utan begränsningar, så du har både kontroll och stöd behov. På det sättet minskar stressen i dina muskler när du är i vattnet så att du inte plötsligt blir kall. Samtidigt gör det lätta tyget din glid perfekt och enkel.
  • Längd i överkropp och ben:
  Carbon Flex har en bra längd på överkroppen och i benen, så din kropp täcks bättre än i många andra badbyxor. Detta stöder effekterna av"Intelligent Compression", som syftar till att hålla din kropp på plats på rätt sätt så att du kan prestera ditt allra bästa.
  • Perfekt för bröst-, rygg-, medellånga genvägar och korta genvägar med många varv:
  Eftersom du får en bra glidning i vattnet medan rörligheten är så hög är byxorna idealiska för simningstyper som kräver bra flexibilitet. Samtidigt fungerar de också riktigt bra under svängar, så du behöver inte vara rädd för att hela saken plötsligt kommer att sitta dåligt, även om det finns hastighet. Det här är några av de snabbaste tävlingsbyxorna du kan få, så om du letar efter något lite ovanligt är Carbon Flex en fantastisk satsning!Köp Arena Carbon Flex nuDe talar för sig själva, så det råder inget tvivel: du får bara ett par optimala tävlingsbyxor som verkligen kan hjälpa dig att flytta dina personliga mål och hjälpa dig att landa nya supertider.När du köper dem här på Watery.dk får du ett brett utbud av fördelar. Du får:
  • Gratis frakt vid köp av 599 DKK
  • Daglig leverans när du beställer innan 15:00
  • Marknadens lägsta pris med vår prismatch
  • Kompetent kundtjänst som specialiserat sig på simning
  Köp dina nya Arena Carbon Flex-jammare nu och ser fram emot nästa show!OBS: Den här modellen upphörde ursprungligen, men eftersom den är så populär har vi uteslutande kunnat få ytterligare ett festhem. När dessa är slutsålda kommer de aldrig tillbaka.
 • Orca Men's Swimrun Core

  Orca Men's Swimrun Core
  Orca Men's Swimrun Core är en mångsidig och lätt våtdräkt för herrar speciellt designad för swimrun-tävlingar, eftersom den kan anpassas till både löpares eller simmares behov. Denna våtdräkt är ti...
 • Arena Carbon Flex Jammer - Svart 30 UK

  Arena Carbon Flex Jammer - Svart 30 UK
  Här får du ett par supercoola jammare, som är perfekta för tävlingar där du måste simma bröst, rygg eller medel- och korta genomsökningsavstånd. De stöder din kropp i vattnet och är samtidigt mycket bekväma, så att du kan fokusera all din energi på att leverera dina bästa prestanda.Det spelar verkligen ingen roll vad du bär när du går till konventioner. Dräkten kan göra hela skillnaden och därför är det också ett bra ställe att investera om du vill se förbättringar i dina resultat. Med dessaArenaCarbon Flex-jammare i svart / rosa får du ett par badbyxor, vilket hjälper till att främja din prestation så att allt bara sitter rätt i garderoben. De är perfekta för sprinter och medley-simmare, men fungerar också bra om du ska ut på ett enda längre avstånd.Arena Carbon Flex Jammer
  • V-Flex-system:
  Byxornaär utrustade med Arenas patenterade V-Flex-system, som inkluderar yttre sömmar som garanterar optimal möjlighet för rörelse och frihet runt höfterna, så det finns inget som kommer i vägen för din teknik. Dessutom ankarpunkter på baksidan, vilket ger dig en perfekt lyftning i dina benspänningslinjer, samtidigt som du ökar din kroppsposition, så att du glider bättre i vattnet.
  • Kraft och komfort går hand i hand:
  Det finns inga avvägningar på Carbon Flex. Du får både kompaktitet och frihet att röra dig i förlängning av Arenas innovativa design, så med dessa störstoppare garanteras du maximal kraft och komfort samtidigt. Det är viktigt att inte kompromissa när det gäller att göra ditt bästa, och de speglar det.
  • Minskar muskelspänning:
  Med den sömlösa topanelkonstruktionen och den strategiska placeringen av naglar på lår och höfter ger byxorna dig kompakthet utan begränsningar, så du har både kontroll och stöd behov. På så sätt minskar stress i dina muskler när du är i vattnet så att du inte plötsligt blir kall. Samtidigt gör det lätta tyget din glid perfekt och enkel.
  • Längd i överkropp och ben:
  Carbon Flex har en bra längd på överkroppen och i benen, så din kropp täcks bättre än i många andra badbyxor. Detta stöder effekterna av"Intelligent Compression", som syftar till att hålla din kropp på plats på rätt sätt så att du kan prestera ditt allra bästa.
  • Perfekt för bröst-, rygg-, medellånga genvägar och korta genvägar med många varv:
  Eftersom du får en bra glidning i vattnet medan rörligheten är så hög är byxorna idealiska för simningstyper som kräver bra flexibilitet. Samtidigt fungerar de också riktigt bra under svängar, så du behöver inte vara rädd för att hela saken plötsligt kommer att sitta dåligt, även om det finns hastighet. Det här är några av de snabbaste tävlingsbyxorna du kan få, så om du letar efter något lite ovanligt är Carbon Flex en fantastisk satsning!Köp Arena Carbon Flex nuDe talar för sig själva, så det råder inget tvivel: du får bara ett par optimala tävlingsbyxor som verkligen kan hjälpa dig att flytta dina personliga mål och hjälpa dig att landa nya supertider.När du köper dem här på Watery.dk får du ett brett utbud av fördelar. Du får:
  • Gratis frakt vid köp av 599 DKK
  • Daglig leverans när du beställer innan 15:00
  • Marknadens lägsta pris med vår prismatch
  • Kompetent kundtjänst som specialiserat sig på simning
  Köp dina nya Arena Carbon Flex-jammare nu och ser fram emot nästa show!
 • MP X-O badmössa - Svart/gul Small

  MP X-O badmössa - Svart/gul Small
  Simma så snart Michael Phelps, och slå först! Denna MP X-O-keps - svart / gul Michael Phelps simmade till och med under både VM och OS och vann som du förmodligen känner till många medaljer. Tävlingsbadmössa MP X-O-mössa i svart / grå med en grönaktig MP-logotyp sitter som ett sådant skal. Precis ovanför örat och med det karakteristiska snittet på baksidan av huvudet så att det passar perfekt. Nästan två grå ränder går över huvudet. Funktioner som gör MP X-O bättre än någon annan konkurrensbadmössa:
  1. EXO-CORE-teknik
   I en kombination av två olika tjocklekar av silikon har de lyckats skapa den mest strömlinjeformade badmössan någonsin.
  2. Stannar på plats
   span>Oavsett hur lång din körning är, XO borde antagligen ligga kvar på ditt huvud.
  3. Hydrodynamisk 3D-form
  4. Cut to the neck
  5. Fin godkänd
  6. Latexfri
  Då vill du ha det bästa av det bästa för möten och vara ännu mer säker på att komma först, då ska du få den härMP XO-keps - svart / gul omedelbart.Denne MP-tävlingsbadmössa finns också i en fin svart / blå variant.
 • Arena Carbon Glide Dragt Ocean Blue - Blå 26 UK

  Arena Carbon Glide Dragt Ocean Blue - Blå 26 UK
  Arena Carbon Glide Dragt Ocean Blue - Blå
 • Women's Swimrun Myboost Pro Aero

  Women's Swimrun Myboost Pro Aero
  MyBOOST Pro Aero- HEAD’s mest avancerade swimrunvåtdräkt. Dräkten är utformad i ett extremt flexibelt neopren som har en bas av 2mm. Över bröstet sitter paneler av 4mm ”air cell”- neopren som ger extra hög flytkraft och ett perfekt vattenläge när du simmar med skor. Runt armar och axlar är neoprenet endast 1,5mm för att ge den bästa möjliga rörligheten. Avtagbara armar i 1,5mm neopren ingår, perfekt vid kallare temperaturer. I arm- och bensluten sitter 2,5mm ”anti leak”-muddar som förhindrar att vatten kommer in i dräkten. Underdelen är av ett tunt och flexibelt 2mm neopren som är nylonbeklätt på både insida och utsida vilket gör dräkten mycket smidig och skön att springa i samtidigt som den blir mycket slitstark. Med de multifunktionella innerfickorna på bröstet och låren kan du enkelt anpassa flytkraften efter dina behov genom att lägga i extra flytpaneler. Dräkten har en lång dragkedja fram och en kort på ryggen för maximal ventilation och snabb ”ned- / upp-cabbning”. Smidig ficka på utsidan av ryggen, nylonöglor fram och bak för att enkelt kunna fästa tillbehör och en liten smidig nödvisselpipa är integrerad i dragkedjan fram.
 • Arena Carbon Air 2 dräkt - Svart/guld 26 UK

  Arena Carbon Air 2 dräkt - Svart/guld 26 UK
  Arena Carbon Air 2-kostym - Svart / guld 
 • Arena Carbon Flex dragt - Grå/gul 26 UK

  Arena Carbon Flex dragt - Grå/gul 26 UK
  Denna Carbon Flex-kostym från Arena finns bland annat i denna vackra grå / gula version. Denna kostym har ett enkelt men ändå snyggt mönster med ränder som går längs benen på baksidan. Dessutom är det också en öppning i ryggen, vilket ger mycket rörelsefrihet.Denna baddräkt för kvinnor är för dem som tar simning på allvar. Materialet som Arena har använt för att göra kostymen är skapat för att glida väl i vattnet, samtidigt som det ger mycket rörelsefrihet. Förutom det flexibla materialet sys denna kostym också med tanke på rörelsefrihet, och du kommer därför inte att känna att kostymen ger motstånd när du simmar.Varför bör du överväga Arenas Carbon Flex-kostym för simträningDet finns många bra poäng att tänka på när du överväger att köpa Arena Carbon:
  • Carbon Flex-material
  • En träningslyftningseffekt
  • Stor rörelsefrihet
  • Tvätta med fin tvätt.
  Denna baddräkt från Arena har många bra tekniska detaljer som gör denna baddräkt perfekt för särskilt simningsträningen. En av dessa detaljer är själva materialet från vilket dräkten är tillverkad. Carbon Flex är, som namnet antyder, mycket flexibelt. Detta innebär bland annat att kostymen alltid passar bra på kroppen så att den inte stör dig under simning.Något speciellt med den här dräkten är också att den har en hjälpande lyfteffekt, vilket kan vara mycket användbart vid simträning. Detta fungerar så att det finns elastiskt material i rygg och ben. Dessa elastiska linjer i baddräkten hjälper dig att behålla rätt position när du är i vattnet. Så din position i vattnet blir bättre, vilket inte bara gör dig snabbare utan också minskar tröttheten i benen som annars skulle uppstå vid intensiv träning.Både materialet Carbon flex, den öppna ryggen och de smala remmarna ger denna kostym mycket rörelsefrihet. Detta gör att du simmar bättre, och tillsammans med väl placerade sömmar gör det denna kostym till en av de bästa.Detär också lätt att tvätta. Det behöver bara tvättas i 30 grader.Varför ska du köpa denna Carbon Flex-baddräkt på Watery.dkDet finns många goda skäl till varför du ska ha på dig din nästa träningsdräkt med oss. Det är därför viktigt att du överväger de olika fördelarna du kan få från oss, inklusive:
  • Vi erbjuder gratis byte för alla baddräkter 365 dagar
  • Dessutom har vi snabb 24-timmarsleverans på vardagar
  • Om du har ytterligare frågor har vi också kundtjänst från 08 till 22 via telefon, chatt och e-post.
  Köp din nästa träningsdräkt här hos oss, där du säkert kan veta att du får en högkvalitativ produkt.OBS: Den här modellen upphörde ursprungligen, men eftersom den är så populär har vi uteslutande kunnat få ytterligare ett festhem. När dessa är slutsålda kommer de aldrig tillbaka.
 • Swimrun Towing Rope

  Swimrun Towing Rope
  Swimrun Towing Rope - 7m är elastisk parlina från HEAD, 6mm tjock, komplett med 2st 60mm karbinkrokar. Limefärgad för bra synlighet under vatten.
 • Head Swimrun Towing Rope

  Head Swimrun Towing Rope
  Head Swimrun Towing Rope är ett 7 meter långt rep som fästs mellan dig och din lagkamrat på swimruntävlingen. Det är ett 6 millimeter tjockt, högkvalitativt bungee-rep som fästs med 2 stycken 60 mi...
 • Men's MTL Skyfire

  Men's MTL Skyfire
  Överdel i slitstark mesh som andas och dränerar skon mycket bra i TPU och textilSnabbtorkande6mm dropTrailProtect Pad som skyddar och stabiliserar foten med stabil mellansulaMerrell Quantum Grip-ytterssula5 mm lugs
 • Arena Carbon Air 2 Jammer - Rød 30 UK

  Arena Carbon Air 2 Jammer - Rød 30 UK
  Här på den här sidan hittar du Arena Carbon Air i den uppdaterade 2-modellen, som är den mest bekväma tävlingsbyxan som finns på marknaden.Dessa tävlingsbyxor är fyllda med kolpaneler och används av de bästa simmare för både OS och VM. De är särskilt lämpliga för elitsimmare som behöver ha sina första par riktiga tävlingsbadar och de kan användas i alla stilar.Denna 2-modell ger digökad flexibilitet samt förbättrad hydrodynamik, och den är utformad för att säkerställa obegränsad rörelse. Observera att dessa Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor har samma lätthet, bra kompressionsförmåga och bra passform som originalmodellerna.Varför ska du välja Arena Carbon Air 2 Jammer badkläderOm du behöver ett par bra baddräkter kan du välja dessa. Här är några anledningar till varför du bör välja dessa badbyxor:
  • Designad för elitesimmare: Deär utformade för elitesimmare och används som nämnts av många bland andra stora tävlingar som OS och VM. Det är därför viktigt att de är lätta och att de ger optimalt stöd för att säkerställa optimal prestanda. Detta innebär bland annat att de har en bra kompressionsförmåga och samtidigt är de också bekväma att bära. Dessutom säkerställer de dig obegränsad rörelse så att du kan utföra ditt optimala undervatten.
  • Intelligent muskelkompression ger optimalt stöd:Kombinationen av polyamid, elastan och kolfiber ger en ultralätt byxa med intelligent muskelkompression som ökar din kontroll och ditt stöd under vattnet. De är utan sömmar, vilket ger extra bra komfort och en ny känsla av hastighet, utan att du får en känsla av att något håller dig tillbaka. Därför är dessa badbyxor det perfekta valet för dig som behöver badbyxor på tävlingsnivå som ger maximal prestanda.
  • Välj mellan två olika färger:Naturligtvisär det också viktigt att badbyxorna passar dina stil och det uttryck du vill visa. Därför finns de i både blått ochorangeså att du kan få en baddräkt som passar din personliga stil.
  Köp dina nya badbyxor online på Watery.dkDu kan köpa dina nya Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor från oss med stor fördel. Vi erbjuder bland annat:
  • Det billigaste priset eller prismatchningen
  • 365 dagars returpolicy
  • Gratis ersättning
  • Fri fraktöver 599 DKK
  • 1-2 dagars leverans
  • Leverans samma dag vid beställning på vardagar före 14
  • Vägledning från elitesimmare året runt mellan 08-22.
  Är du en elitesimmare och behöver ett par konkurrenskraftiga badkläder som ger dig optimalt stöd för att leva upp till din bästa potential? Vill du ha ett badkläder som sticker ut från mängden och har en cool design? Vill du köpa dina badbyxor till marknadens bästa pris, eller behöver duråd från en annan elitesimmare? Så köp dina nya Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor online hos oss idag.
  001130-45 _ ##
  ## = F-storleksindikering
 • Aqua Sphere Kaiman klar lins - Svart Default Title

  Aqua Sphere Kaiman klar lins - Svart Default Title
  Ett par riktigt bra träningsglasögon för dig som"bara"behöver ha ett par skyddsglasögon som sitter naturligt och bekvämt runt ögonen och kan hålla lite av varje. Aqua Sphere Kaiman ready - Black är en hit bland både kvinnor och män som simmar en eller två gånger i veckan i poolen. Sitter otroligt naturligt i ansiktet, även gjort i en djärv neutral svart färg.Aqua Sphere Kaiman ready - Blackär en allt-i-ett glasögon eftersom den kombinerar flera unika tekniker som kännetecknar alla Aqua Sphere's mycket populära glasögon: Original böjda linser, en fantastisk 180 graders vy, 100% UV-skyddad, Plexisol linser som är mer hållbara än andra, antidimbehandlade samt ett enkelt och snabbt justerbart system av remmarna. Om du letar efter en enkel badglasögon som bara räcker och fungerar från början ochde närmaste åren, då är denna Aqua Sphere Kaiman redo - Svart ett riktigt bra val. Den svarta färgen och det klara glaset ger glasögonen en fin och neutral design som kan bäras av både män och kvinnor. 
 • Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling badbyxor - Navy/röd 8-9 år

  Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling badbyxor - Navy/röd 8-9 år
  Den perfekta och klart bästsäljande första gången tävlingsbadbyxor för nya tävlingssimmare. 100% FINA godkänd = Kan simma in för danska / internationella simtävlingar.Deär gjorda för möten och är utrustade med det speciella vattenavvisande materialet, som efterliknar vattenmotståndet i vattnet.Ger bra stöd till musklerna genom att inte dra åt för mycket och samtidigt en bra möjlighet att röra sig fritt .Enkel storleksguide till höjd:- Str. 6-7år = 116 cm lång
  - Storlek 8-9år = 128 cm lång
  - Storlek 10-11år = 140 cm lång
  - Storlek 12-13år = 152 cm långMed dessa på kommer din pojke nästan att uppleva att flyga genom vattnet jämfört med hans icke-konkurrerande badbyxor simmade förmodligen in. Och därmed med hög sannolikhet slå några nya personliga rekord.Detta i kombination med denna ganska coola svarta design, då kommer din pojke att stå rakkniv på startpallen för nästa konvention.Funktioner / fördelar med Arena ST Junior 2.0 tävlingsbadbyxor - STORM byxor - Blå / röd:
  -
  Optimalt muskelstöd och förmåga att röra sig
  - Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position
  -Är 100% FINA-godkänd
  - Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.

  I grund och bottenär det här de bästa starttävlingskläderna på marknaden för yngre pojkar och simmare, där pojken fortfarande kommer att uppleva att bära ett par specialtyper som drar åt lite och ger det mindre vattentålighet i vattnet.För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, så se till:
  - Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, så tvätta dem i så kallt vatten som möjligt
  - Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)
  - Lämna inte våt i en väska under lång tid
  - Tvätta inte i tvättmaskin eller är i torken.
  - Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.
 • Arena Carbon Air 2 Jammer - Brandgul 24 UK

  Arena Carbon Air 2 Jammer - Brandgul 24 UK
  Här på den här sidan hittar du Arena Carbon Air i den uppdaterade 2-modellen, som är den mest bekväma tävlingsbyxan som finns på marknaden.Dessa tävlingsbyxor är fyllda med kolpaneler och används av de bästa simmare för både OS och VM. De är särskilt lämpliga för elitsimmare som behöver ha sina första par riktiga tävlingsbadar och de kan användas i alla stilar.Denna 2-modell ger digökad flexibilitet samt förbättrad hydrodynamik, och den är utformad för att säkerställa obegränsad rörelse. Observera att dessa Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor har samma lätthet, bra kompressionsförmåga och bra passform som originalmodellerna.Varför ska du välja Arena Carbon Air 2 Jammer badkläderOm du behöver ett par bra baddräkter kan du välja dessa. Här är några anledningar till varför du bör välja dessa badbyxor:
  • Designad för elitesimmare: Deär utformade för elitesimmare och används som nämnts av många bland andra stora tävlingar som OS och VM. Det är därför viktigt att de är lätta och att de ger optimalt stöd för att säkerställa optimal prestanda. Detta innebär bland annat att de har en bra kompressionsförmåga och samtidigt är de också bekväma att bära. Dessutom säkerställer de dig obegränsad rörelse så att du kan utföra ditt optimala undervatten.
  • Intelligent muskelkompression ger optimalt stöd:Kombinationen av polyamid, elastan och kolfiber ger en ultralätt byxa med intelligent muskelkompression som ökar din kontroll och ditt stöd under vattnet. De är utan sömmar, vilket ger extra bra komfort och en ny känsla av hastighet, utan att du får en känsla av att något håller dig tillbaka. Därför är dessa badbyxor det perfekta valet för dig som behöver badbyxor på tävlingsnivå som ger maximal prestanda.
  • Välj mellan två olika färger:Naturligtvisär det också viktigt att badbyxorna passar dina stil och det uttryck du vill visa. Därför finns de i både blått ochorangeså att du kan få en baddräkt som passar din personliga stil.
  Köp dina nya badbyxor online på Watery.dkDu kan köpa dina nya Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor från oss med stor fördel. Vi erbjuder bland annat:
  • Det billigaste priset eller prismatchningen
  • 365 dagars returpolicy
  • Gratis ersättning
  • Fri fraktöver 599 DKK
  • 1-2 dagars leverans
  • Leverans samma dag vid beställning på vardagar före 14
  • Vägledning från elitesimmare året runt mellan 08-22.
  Är du en elitesimmare och behöver ett par konkurrenskraftiga badbyxor som ger dig optimalt stöd för att leva upp till din bästa potential? Vill du ha ett badkläder som sticker ut från mängden och har en cool design? Vill du köpa dina badbyxor till marknadens bästa pris, eller behöver du råd från en annan elitesimmare? Så köp dina nya Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor online hos oss idag.
 • Colting Goggles Open Water

  Colting Goggles Open Water
  Colting Goggles Open Water är välsittande simglasögon för öppet vatten. Dessa simglasögon har mer silikon för att minska trycket runt ögonen och ett optimal sikt som är anpassat för simning i hav e...
 • Arena ST Herr 2.0 Limited Edition badbyxor- Navy/brandgul 22 UK

  Arena ST Herr 2.0 Limited Edition badbyxor- Navy/brandgul 22 UK
  Den perfekta och klart bästsäljande första gången tävlingsbadbyxor för nya tävlingssimmare. 100% FINA godkänd = Kan simma in för danska / internationella simtävlingar.OBS: Om Juniormodellen i storlek 12-13är lite för liten, är storleken bara större, den här produkten istr. 24 StorbritannienDeär gjorda för möten och är utrustade med det speciella vattenavvisande materialet, som efterliknar vattenmotståndet i vattnet. Ger bra stöd till musklerna genom att inte dra åt för mycket och samtidigt en bra möjlighet att röra sig fritt .Med dessa på kommer din pojke nästan att uppleva att flyga genom vattnet jämfört med hans icke-konkurrerande badbyxor simmade förmodligen in. Och därmed med hög sannolikhet slå några nya personliga rekord.Detta i kombination med denna ganska coola svarta design, då kommer din pojke att stå rakkniv på startpallen för nästa konvention.Funktioner / fördelar med Arena ST. 2.0 Herrar 2020 begränsad tävlingsbyxa - Blå / orange:
  - Optimalt muskelstöd och förmåga att röra sig
  - Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position
  -Är 100% FINA-godkänd
  - Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.

  I grund och bottenär det här de bästa starttävlingskläderna på marknaden för yngre pojkar och simmare, där pojken fortfarande kommer att uppleva att bära ett par specialtyper som drar åt lite och ger det mindre vattentålighet i vattnet.För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, så se till:
  - Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, så tvätta dem i så kallt vatten som möjligt
  - Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)
  - Lämna inte våt i en väska under lång tid
  - Tvätta inte i tvättmaskin eller är i torken.
  - Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.
 • TYR Special Ops 2.0 Polarized - Svart Default Title

  TYR Special Ops 2.0 Polarized - Svart Default Title
  Denne svømmebrille er designet specifikt til triathlon og open water svømning. Præcis denne svømmebrille er et perfekt bud til din næste konkurrence i åbent vand.Svømmebrillen er til både mænd og kvinder, den har et simpelt design i et klar, hvilket giver den et anderledes udtryk.På trods af det simple design er den langt fra det, især når det kommer til dens egenskaber, dem kan du læse herunder.Features ved Special Ops 2.0 Polarized:
  • Anti-dug behandlet.
  • Bredt udsyn.
  • Polariserede linser.
  Anbefales til 16+
 • Arena ST Junior 2.0 Limited Edition dräkt - Navy/brandgul 6-7 år

  Arena ST Junior 2.0 Limited Edition dräkt - Navy/brandgul 6-7 år
  Letar du efter en första baddräkt för din dotter? Så är det här den typ av Arena ST Junior 2.0 mörkblå du behöver?Dettaär överlägset vår bästsäljande kostym för nya tävlingssimmare som bara går in i spelet eller ännu inte vet om det är för dem. Det här är varför:1. Dettaär 100% FINA-godkänt.
  Denna ST. Junior 2.0-kostymär en riktig tävlingsdräkt och godkändes därför av Fina att simmas in för alla danska och internationella simtävlingar.2. Bra stöd utan att vara för tight
  Många nya / yngre simmare föredrar att inte ha kostymen passar för, för snäv. Det här kommer inte att hända här heller. Eftersom det är en nybörjardräkt, men fortfarande för tävling, så även om den sitter nära kroppen och ger bra stöd för musklerna, finns det fortfarande en fri möjlighet att röra sig fritt i den.3. Får din tjej att simma och känna sig snabbare
  Med den här tävlingsdräkten Arena Junior kommer din tjej nästan att känna sig som att flyga genom vattnet jämfört med hennes tidigare icke-tävlingsbaddräkt som hon antagligen har simmat in hittills. Det kommer förmodligen att ge ett nytt personligt rekord eller två extra som ett direkt resultat.
  Detta beror naturligtvis på att dräkten här till stor del är vattenavvisande. Så du kan hälla vatten på det, det kommer också att rinna av igen.4. Den coolaste designen
  Denna färg i mörkblå kan du knappt stå och faller i många flickors smak. Hon kommer åtminstone att vara knivskarp på startpallen för nästa kongress. Men i grund och botten är detta bara den bästa nybörjar-tävlingsdräkten för många, för den är relativt billig jämfört med de mycket dyra alternativen, flickan får möjlighet att känna hur dräkten stramar åt lite och inte minst ger mindre vattentålighet i vattnet.Funktioner / fördelar med Arena ST Junior 2.0 - Mörkblå:
  -000Optimalt muskelstöd och rörelse
  - Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position
  -Är 100% FINA-godkänd
  - Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.
  Enkel storleksguide för höjd:
  - Storlek 6-7år = 116 cm lång
  - Storlek 8-9år = 128 cm lång
  - Storlek 10-11år = 140 cm lång
  - Storlek 12-13år = 152 cm lång För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, se till att:
  - Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, tvätta dem sedan i så kallt vatten som möjligt
  - Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)
  - Lämna inte blöta i en väska under lång tid
  - Tvätta inte i tvättmaskin eller torktumlare.
  - Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.Om storlek 12-13år är för liten rekommenderas storlek 24 UK i vuxenmodellen.
 • Mirou Haj badmössa Junior Lyseblå

  Mirou Haj badmössa Junior Lyseblå
  Mirou Haj badmössa Junior
 • Arena Carbon Air 2 Python dragt (Limited) - Navy/grön 26 UK

  Arena Carbon Air 2 Python dragt (Limited) - Navy/grön 26 UK
  Arena Carbon Air 2 Python Suit (Limited) - Blåtopp-produkt-taggArena Carbon Air i den uppdaterade 2-modellenär den mest bekväma tävlingsbaddräkten som finns samtidigt som den fylls med kolpaneler. Får simma till OS och VM. Fin godkänd. Rekommenderas för tjejer som behöver sin första riktiga tävlingsbaddräkt - kan användas i alla stilar.
 • TYR badmössa - USA Default Title

  TYR badmössa - USA Default Title
  TYR badmössa - USA
 • Arena Carbon Air 2 Open Back 2020 - Ljusblå 26 UK

  Arena Carbon Air 2 Open Back 2020 - Ljusblå 26 UK
  Denna Arena Carbon Air 2 medöppen rygg i gammalblå / grå från 2020 är den perfekta tävlingsdräkten för alla ambitiösa simmare. Dräktens design ger bästa möjliga förutsättningar för många segrar och personliga rekord.Detär verkligen viktigt att ha en bra tävlingsdräkt. Så träningsdräkten kan bara inte användas när du måste spela för rally, för här handlar det om att sitta rätt i garderoben. För att vara den bästa simversionen av dig själv måste du använda rätt utrustning, och då är dräkten naturligtvis nödvändig. Med Carbon Air 2 från Arena får du alla funktioner som en sådan borde ha, så du kan vara helt säker på att det inte kommer att bero på det, om något skulle gå fel.Varför du ska välja Arena Carbon Air 2 2020
   • Inga sömmar:Sömmar hör inte i tävlingsdräkt - så enkelt kan man säga. De ger onödigt vattenmotstånd och då kan de också känna sig irriterande att sitta mot kroppen. Därför är det en riktigt bra detalj att Carbon Air 2 är helt sömlös, så du garanteras en smidig, motståndsfri strömlinje.
   • 3-bitars försämring:Den speciella försämringen i tre delar ger perfekt flexibilitet eftersom den ger dig ökad förmåga att röra dig och sträcka ut kroppen på olika sätt. Detta hjälper till att göra kostymen idealisk för tävlingar i alla stilar, så oavsett vad din specialitet är, borde den här Arena-dräkten förmodligen göra sitt jobb ordentligt.
 • Horisontella band av kolfibrer:Tygetär integrerat med horisontella band av kolfibrer, som låses fast ner över musklerna för att uppnå kompakthet, ökat stöd och kontroll över kroppen. Detta innebär att kostymen hjälper dig att ta full kontroll över din kropp så att du kan prestera så bra som möjligt.
 • Enkelt och snabbt att byta in och ut ur:Detär en viktig detalj att dräkten är lätt att ta av och på. Ibland är det inte mycket tid mellan dina körningar och det kan också vara så att du har din första start ganska snart efter uppvärmningen. Då är det bara centralt att du inte behöver lura med din kostym på länge, och det kommer du lyckligtvis att undvika med Arena Carbon Air 2 2020.
 • Tillverkad av 52% polyamid 47% elastan 1% kolfiber:Alla dessa material hjälper dig att ge dig en fantastisk badupplevelse. De gör kostymen lätt, slät och ger dig nästan en känsla av att det inte finns något som sitter på din kropp. Samtidigt hjälper det till att hålla musklerna på plats på rätt sätt, och det är förmodligen varför denna speciella kostym är så populär bland toppsimmare och används för både VM och OS.
 • Så om du letar efter en professionell och mycket tillförlitlig tävlingsdräkt, är Arena Carbon Air 2 Open Back 2020 i gammalblå / grå definitivt något för dig. Det kommer inte att svika dig, och du kommer definitivt att känna skillnaden om du inte har haft en riktig showdräkt tidigare - menockså om du redan är en välkänd showdeltagare.Köp det nu och se fram emot ditt nästa lopp! 
 • Sea Ranger Shorty Jr 1,5mm

  Sea Ranger Shorty Jr 1,5mm
  Material: 1,5mm Neopren. Storlekar S-XXL (116-164cm)
 • Arena Carbon Air dräkt - Navy 22 UK

  Arena Carbon Air dräkt - Navy 22 UK
  OBS: Den här modellen upphörde ursprungligen, men eftersom den är så populär har vi uteslutande kunnat få ytterligare ett festhem. När dessa är slutsålda kommer de aldrig tillbaka.
 • Speedo LZR Pure Intent Jammer - Svart/guld 24 UK

  Speedo LZR Pure Intent Jammer - Svart/guld 24 UK
  Speedo LZR Pure Intent Jammer - Svart/guld
 • Arena Carbon Air 2 Jammer - Svart/guld 22 UK

  Arena Carbon Air 2 Jammer - Svart/guld 22 UK
  Här på den här sidan hittar du Arena Carbon Air i den uppdaterade 2-modellen, som är den mest bekväma tävlingsbyxan som finns på marknaden.Dessa tävlingsbyxor är fyllda med kolpaneler och används av de bästa simmare för både OS och VM. De är särskilt lämpliga för elitsimmare som behöver ha sina första par riktiga tävlingsbadar och de kan användas i alla stilar.Denna 2-modell ger digökad flexibilitet samt förbättrad hydrodynamik, och den är utformad för att säkerställa obegränsad rörelse. Observera att dessa Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor har samma lätthet, bra kompressionsförmåga och bra passform som originalmodellerna.Varför ska du välja Arena Carbon Air 2 Jammer badkläderOm du behöver ett par bra baddräkter kan du välja dessa. Här är några anledningar till varför du bör välja dessa badbyxor:
  • Designad för elitesimmare: Deär utformade för elitesimmare och används som nämnts av många bland andra stora tävlingar som OS och VM. Det är därför viktigt att de är lätta och att de ger optimalt stöd för att säkerställa optimal prestanda. Detta innebär bland annat att de har en bra kompressionsförmåga och samtidigt är de också bekväma att bära. Dessutom säkerställer de dig obegränsad rörelse så att du kan utföra ditt optimala undervatten.
  • Intelligent muskelkompression ger optimalt stöd:Kombinationen av polyamid, elastan och kolfiber ger en ultralätt byxa med intelligent muskelkompression som ökar din kontroll och ditt stöd under vattnet. De är utan sömmar, vilket ger extra bra komfort och en ny känsla av hastighet, utan att du får en känsla av att något håller dig tillbaka. Därför är dessa badbyxor det perfekta valet för dig som behöver badbyxor på tävlingsnivå som ger maximal prestanda.
  • Välj mellan två olika färger:Naturligtvisär det också viktigt att badbyxorna passar dina stil och det uttryck du vill visa. Därför finns de i både blått ochorangeså att du kan få en baddräkt som passar din personliga stil.
  Köp dina nya badbyxor online på Watery.dkDu kan köpa dina nya Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor från oss med stor fördel. Vi erbjuder bland annat:
  • Det billigaste priset eller prismatchningen
  • 365 dagars returpolicy
  • Gratis ersättning
  • Fri fraktöver 599 DKK
  • 1-2 dagars leverans
  • Leverans samma dag vid beställning på vardagar före 14
  • Vägledning från elitesimmare året runt mellan 08-22.
  Är du en elitesimmare och behöver ett par konkurrenskraftiga badkläder som ger dig optimalt stöd för att leva upp till din bästa potential? Vill du ha ett badkläder som sticker ut från mängden och har en cool design? Vill du köpa dina badbyxor till marknadens bästa pris, eller behöver duråd från en annan elitesimmare? Så köp dina nya Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor online hos oss idag.
 • Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling badbyxor - Lila 8-9 år

  Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling badbyxor - Lila 8-9 år
  Den perfekta och klart bästsäljande första gången tävlingsbadbyxor för nya tävlingssimmare. 100% FINA godkänd = Kan simma in för danska / internationella simtävlingar.Deär gjorda för möten och är utrustade med det speciella vattenavvisande materialet, som efterliknar vattenmotståndet i vattnet.Ger bra stöd till musklerna genom att inte dra åt för mycket och samtidigt en bra möjlighet att röra sig fritt .Enkel storleksguide till höjd:- Str. 6-7år = 116 cm lång
  - Storlek 8-9år = 128 cm lång
  - Storlek 10-11år = 140 cm lång
  - Storlek 12-13år = 152 cm långMed dessa på kommer din pojke nästan att uppleva att flyga genom vattnet jämfört med hans icke-konkurrerande badbyxor simmade förmodligen in. Och därmed med hög sannolikhet slå några nya personliga rekord.Detta i kombination med denna ganska coola svarta design, då kommer din pojke att stå rakkniv på startpallen för nästa konvention.Funktioner / fördelar med Arena ST Junior 2.0 tävlingsbadbyxor - STORM byxor - Rosa / grön:
  -
  Optimalt muskelstöd och möjlighet till rörelse
  - Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position
  -Är 100% FINA-godkänd
  - Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.

  I grund och bottenär det här de bästa starttävlingskläderna på marknaden för yngre pojkar och simmare, där pojken fortfarande kommer att uppleva att bära ett par specialtyper som drar åt lite och ger det mindre vattentålighet i vattnet.För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, så se till:
  - Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, så tvätta dem i så kallt vatten som möjligt
  - Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)
  - Lämna inte våt i en väska under lång tid
  - Tvätta inte i tvättmaskin eller är i torken.
  - Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.
 • Beco Cancun simglasögon - Navy Hvid

  Beco Cancun simglasögon - Navy Hvid
  Bra skyddsglasögon för träningssimmaren. Beco Cancun är en billig skyddsglasögon för dig som bryr dig mer om det billiga priset och kvaliteten än den omedelbara designen.Med en genomtänkt funktionalitet och en bekväm och naturlig passform för vuxna är Beco Cancun i grunden bara ett par riktigt bra simglasögon. Glasögonen själva kan enkelt och snabbt justeras åt sidan med det genomtänkta justeringssystemet, precis som remmen är uppdelad i två, så glasögonen sitter mer naturligt på huvudet. Beco Cancun är tillverkad av 100% silikon, vilket ger dig en mjuk och bekväm känsla med glasögonen, och vilket gör att den också håller i lite av allt. Mjukt silikon placeras också runt ögonen, vilket ger en bekväm passform. Om du vill ha en liten profilglasögon till ett lika lågt pris är Beco Cancun ett riktigt bra val. Det finns även till och med i två vackra färger - blått och lila - så oavsett om du är man eller kvinna, det finns några för dig.
 • Arena ST Junior 2.0 tävling badbyxor - Grön 8-9 år

  Arena ST Junior 2.0 tävling badbyxor - Grön 8-9 år
  Arena ST Junior 2.0 tävling badbyxor - Grön
 • Beco Fabric badmössa med drapering - Lila Default Title

  Beco Fabric badmössa med drapering - Lila Default Title
  En superfin och elegant badmössa med draperier som är perfekt för fritidsbruk. Denna fina badmössa från Beco är superpopulär, vilket berodde på den unika och feminina designen. Denna badmössa är inte den bästa för elitesimning, men den kan användas för fritids simning, träning eller för en trevlig promenad påstranden. Badkåpan är gjord av polyester på utsidan och mjukt gummi på insidan, så den sitter ordentligt fast och säkerställer att ditt hår bäst skyddas mot klor och blir vått. Dessutom är badmössan rymlig så det finns plats för allt ditt hår inuti (även om du har långt hår). Den finns här i en lila modell, men finns i alladessa färger: svart ,mörkblå ,rød ,green ,hvid ,lyblå ,rosa ochlila .Beco Fabric Drapery Bathing Cap Produktspecifikationer:
  • En storlek passar alla för nästan vem som helst.
  • Extremt hållbar och flexibel, samtidigt som den är tät.
  • Unik design som många kvinnor särskilt älskar.
 • Arena Classic silikone badmössa - Navy Default Title

  Arena Classic silikone badmössa - Navy Default Title
  Arena Classic silikone badmössa - Navy
 • Speedo Biofuse Flexiseal Smoke - Svart Default Title

  Speedo Biofuse Flexiseal Smoke - Svart Default Title
  Förmodligen de mest populära skyddsglasögonen för motionärer som simmar en eller två gånger i veckan. Speedo Futura Fleiseal - Rök är väldigt populär, och det beror inte minst på den komfort det ger att simma med, dess mjuka material och den goda kvaliteten, vilket gör det inte omöjligtatt fortfarande simma med det år efter första gången.Med Futura Flexiseal Smoke har det alltid varit idén att skapa de mest bekväma och bekväma badglasögonen någonsin, och det har lyckats till fullo. Med de mjuka materialen och den lilla profilen är du garanterad en simglasögon som du kan simma med helt utan att du verkligen märker det. Den mörka linsen ger en lite mörkare sikt i poolen, men betyder ändå att den också kan användas utomhus för öppet vatten. Andra kan inte se in i glasögonen, men du kan lätt se.ANMÄRKNING: Röklinsen är utformad för att användas i förhållanden med medium ljus, t.ex. i poolen eller ute i Danmark. Förutom den mörka linsen hittar du även en blå lins här , en tydlig lins här och en junior Futura här .Fördelar / specifikationer för Speedo Futura Flexiseal - rök:
  • Perfekt för normal inomhuspool
  • Super bekvämt
  • Stänger tätt runt ögat
  • Liten ram så att det inte känns som ett monster att bära
  • Ger en mörk och undervattensvy
  • Biofuse-teknik, där komfort är i fokus.
  • Mjuka och hållbara material.
  I grund och botten en super bekväm badglasögon från den populära Flexiseal-serien, där du får skyddsglasögon som bara håller och håller oavsett hur många gånger du simmar.
 • Arena ST Junior 2.0 tävling badbyxor - Röd 10-11 år

  Arena ST Junior 2.0 tävling badbyxor - Röd 10-11 år
  Den perfekta och klart bästsäljande första gången tävlingsbadbyxor för nya tävlingssimmare. 100% FINA godkänd = Kan simma in för danska / internationella simtävlingar.Deär gjorda för möten och är utrustade med det speciella vattenavvisande materialet, som efterliknar vattenmotståndet i vattnet.Ger bra stöd till musklerna genom att inte dra åt för mycket och samtidigt en bra möjlighet att röra sig fritt .Enkel storleksguide till höjd:- Str. 6-7år = 116 cm lång
  - Storlek 8-9år = 128 cm lång
  - Storlek 10-11år = 140 cm lång
  - Storlek 12-13år = 152 cm långMed dessa på kommer din pojke nästan att uppleva att flyga genom vattnet jämfört med hans icke-konkurrerande badbyxor simmade förmodligen in. Och därmed med hög sannolikhet slå några nya personliga rekord.Detta i kombination med denna ganska coola röda design, då kommer din pojke att stå rakkniv på startpallen för nästa konvention.Funktioner / fördelar Arena ST Junior 2.0 tävlingsbadbyxor - Röd:
  -
  Optimalt muskelstöd och förmåga att röra sig
  - Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position
  -Är 100% FINA-godkänd
  - Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.

  I grund och bottenär det här de bästa starttävlingskläderna på marknaden för yngre pojkar och simmare, där pojken fortfarande kommer att uppleva att bära ett par specialtyper som drar åt lite och ger det mindre vattentålighet i vattnet.För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, så se till:
  - Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, så tvätta dem i så kallt vatten som möjligt
  - Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)
  - Lämna inte våt i en väska under lång tid
  - Tvätta inte i tvättmaskin eller är i torken.
  - Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.
 • TYR Special Ops 3.0 Polarized för dam - Grön/ljusblå Default Title

  TYR Special Ops 3.0 Polarized för dam - Grön/ljusblå Default Title
  Denne svømmebrille er designet specifikt til triathlon og open water svømning. Præcis denne svømmebrille er et perfekt bud til din næste konkurrence i åbent vand.Svømmebrillen er til kvinder og er designet i farverne mørkegrøn og lyseblå.På trods af det simple design er den langt fra det, især når det kommer til dens egenskaber, dem kan du læse herunder.Det er en super god brille da den giver dig klarhed, præcision og komfort. Dette opnår den ved at afskærme 99.9% af det blændende lys. Sidst men ikke mindst er den udstyret med linse-tætninger som er behagelige samt holder vandet ude.Features ved Special Ops 3.0 Polarized:
  • Anti-dug behandlet.
  • Bredt udsyn.
  • Polariserede linser.
  Anbefales til 16+
 • Malmsten Swedish Originals - röd Default Title

  Malmsten Swedish Originals - röd Default Title
  Beskriver legendariskt dessa glasögon bäst, även idag används det av många simmare.Dessa svenska simglasögon från Malmsten såg första dagen i Sverige runt 1950 och har sedan dess blivit populära bland många simmare runt om i världen. Det unika med dessa glasögon är att de är superlätta och har en enkel konstruktion. De är inte utrustade med gummi runt"linserna", men lyckasändå hålla ut vattnet så att du inte får in vatten i dina linser. Dessutom finns det UV-skydd. Näsbryggan sticker också ut jämfört med andra kända glasögon, eftersom den är gjord av silikon. Hur du justerar det är atypiskt och görs genom att vrida linserna tills optimal passform uppnås. Inte minst är de faktiskt ganska roliga att samla in. Den finns här i en röd modell, men finns i många andra färgerhär .Produktspecifikationer för Malmsten svenska original:
  • Polykarbonatlinser.
  • Näsbrygga i mjuk silikon så att den inte sitter obekvämt.
  • UV-filter.
  Malmstenens simglasögon är symbolen för ordet enkel och du kommer sannolikt, som många andra, att vara supernöjd med glasögonen, så slå nu!
 • Arena ST Junior 2.0 Limited Edition dräkt - Navy/brandgul 8-9 år

  Arena ST Junior 2.0 Limited Edition dräkt - Navy/brandgul 8-9 år
  Letar du efter en första baddräkt för din dotter? Så är det här den typ av Arena ST Junior 2.0 mörkblå du behöver?Dettaär överlägset vår bästsäljande kostym för nya tävlingssimmare som bara går in i spelet eller ännu inte vet om det är för dem. Det här är varför:1. Dettaär 100% FINA-godkänt.
  Denna ST. Junior 2.0-kostymär en riktig tävlingsdräkt och godkändes därför av Fina att simmas in för alla danska och internationella simtävlingar.2. Bra stöd utan att vara för tight
  Många nya / yngre simmare föredrar att inte ha kostymen passar för, för snäv. Det här kommer inte att hända här heller. Eftersom det är en nybörjardräkt, men fortfarande för tävling, så även om den sitter nära kroppen och ger bra stöd för musklerna, finns det fortfarande en fri möjlighet att röra sig fritt i den.3. Får din tjej att simma och känna sig snabbare
  Med den här tävlingsdräkten Arena Junior kommer din tjej nästan att känna sig som att flyga genom vattnet jämfört med hennes tidigare icke-tävlingsbaddräkt som hon antagligen har simmat in hittills. Det kommer förmodligen att ge ett nytt personligt rekord eller två extra som ett direkt resultat.
  Detta beror naturligtvis på att dräkten här till stor del är vattenavvisande. Så du kan hälla vatten på det, det kommer också att rinna av igen.4. Den coolaste designen
  Denna färg i mörkblå kan du knappt stå och faller i många flickors smak. Hon kommer åtminstone att vara knivskarp på startpallen för nästa kongress. Men i grund och botten är detta bara den bästa nybörjar-tävlingsdräkten för många, för den är relativt billig jämfört med de mycket dyra alternativen, flickan får möjlighet att känna hur dräkten stramar åt lite och inte minst ger mindre vattentålighet i vattnet.Funktioner / fördelar med Arena ST Junior 2.0 - Mörkblå:
  -000Optimalt muskelstöd och rörelse
  - Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position
  -Är 100% FINA-godkänd
  - Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.
  Enkel storleksguide för höjd:
  - Storlek 6-7år = 116 cm lång
  - Storlek 8-9år = 128 cm lång
  - Storlek 10-11år = 140 cm lång
  - Storlek 12-13år = 152 cm lång För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, se till att:
  - Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, tvätta dem sedan i så kallt vatten som möjligt
  - Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)
  - Lämna inte blöta i en väska under lång tid
  - Tvätta inte i tvättmaskin eller torktumlare.
  - Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.Om storlek 12-13år är för liten rekommenderas storlek 24 UK i vuxenmodellen.
 • TYR Blackhawk Racing Mirrored til kvinder -Guld/rosa Default Title

  TYR Blackhawk Racing Mirrored til kvinder -Guld/rosa Default Title
  Lav profils konkurrence svømmebrille, som med fordel både kan bruges til den daglige svømmetræning og stævne. TYRs topmodel til konkurrence svømmere er denne Blackhawk Racing Mirrored i Lyserød og Turkis, som giver minimal vandmodstand samtidig med at den giver et stort, perifert udsyn.TYR Blackhawk Racing Mirrored - sort er en rigtig kvalitets brille til både yngre og ældre elitesvømmere. Rammen af brillen er lavet så lille som muligt, for at lave mindst muligt vandmostand, ligesom formen på glasset giver et naturligt og flot udsyn - både under og over vandet.I dag svømmer flere af verdens bedste svømmere med denne Blackhack brille. Det gælder f.eks. Jeanette Ottesen og Ryan Lochte fra USA. De er altså et særdeles godt valg for alle elitesvømmere.Linsen på brillen er 100% UVA og UVB beskyttet, så TYR Blackhawk Racing Mirrored - sort kan også sagtens bruges udendørs.Stropperne kan nemt tilpasses løbende.I pakken medfølger der 5 forskellige næsebroer, som kan udskiftes alt afhængig af størrelsen på dit hoved. På den måde opnår du den mest optimale pasform.
 • Zoogs PRödator Polarized - Svart/röd Default Title

  Zoogs PRödator Polarized - Svart/röd Default Title
  Zoogs PRödator Polarized - Svart/röd
 • Arena Etui för simglasögon - Navy Default Title

  Arena Etui för simglasögon - Navy Default Title
  Populärt fodral för dina simglasögon.I detta fodral kan du förvara dina simglasögon på ett ställe och undvika att de bli repade inne i väskan.Kan som utgångspunkt få plats med ett par simglasögon.Dessa behöver dock inte nödvändigtvis varaArenasmen kan för all del vara andra märkes simglasögon.Är försedd med enkarbinhakeså att den lätt kan hängas inuti ellerundersimväskan.Tillverkad av ett starkt PVC-fritt material på utsidan så att simglasögonen förblir oskadda under transporten, samt att det är utrustat med ett mjukt foder på insidan.Det finns dessutom två smålufthålså att simglasögonen kan torka inne i fodralet.Det här fodralet är helt enkelt varje förälders dröm, för då slipper man köpa nya simglasögon gång på gång efter att sonen/dottern har förstört dem eller kastat bort de gamla.
 • Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling dräkt - Navy/röd 8-9 år

  Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling dräkt - Navy/röd 8-9 år
  Letar du efter en första baddräkt för din dotter? Så är det här den typ av Arena ST Junior 2.0 mörkblå / röd du behöver?Dettaär överlägset vår bästsäljande kostym för nya tävlingssimmare som bara går in i spelet eller ännu inte vet om det är för dem. Det här är varför:1. Dettaär 100% FINA-godkänt.
  Denna ST. Junior 2.0-kostymär en riktig tävlingsdräkt och godkändes därför av Fina att simmas in för alla danska och internationella simtävlingar.2. Bra stöd utan att vara för tight
  Många nya / yngre simmare föredrar att inte ha kostymen passar för, för snäv. Det här kommer inte att hända här heller. Eftersom det är en nybörjardräkt, men fortfarande för tävling, så även om den sitter nära kroppen och ger bra stöd för musklerna, finns det fortfarande en fri möjlighet att röra sig fritt i den.3. Får din tjej att simma och känna sig snabbare
  Med den här tävlingsdräkten Arena Junior kommer din tjej nästan att känna sig som att flyga genom vattnet jämfört med hennes tidigare icke-tävlingsbaddräkt som hon antagligen har simmat in hittills. Det kommer förmodligen att ge ett nytt personligt rekord eller två extra som ett direkt resultat.
  Detta beror naturligtvis på att dräkten här till stor del är vattenavvisande. Så du kan hälla vatten på det, det kommer också att rinna av igen.4. Den coolaste designen
  Denna färg i mörkblå / röd kan du knappt stå och faller i många flickors smak. Hon kommer åtminstone att vara knivskarp på startpallen för nästa kongress. Men i grund och botten är detta bara den bästa nybörjar-tävlingsdräkten för många, för den är relativt billig jämfört med de mycketdyra alternativen, flickan får möjlighet att känna hur dräkten stramar åt lite och inte minst ger mindre vattentålighet i vattnet.Funktioner / fördelar med Arena ST Junior 2.0 - Mörkblå / Röd:
  -Optimalt muskelstöd och rörelse
  - Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position
  -Är 100% FINA-godkänd
  - Tillverkad i 71% Polyamid och 29% elastan, som ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.
  Enkel storleksguide för höjd:
  - Storlek 6-7år = 116 cm lång
  - Storlek 8-9år = 128 cm lång
  - Storlek 10-11år = 140 cm lång
  - Storlek 12-13år = 152 cm lång För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, se till att:
  - Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, tvätta dem sedan i så kallt vatten som möjligt
  - Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)
  - Lämna inte blöta i en väska under lång tid
  - Tvätta inte i tvättmaskin eller torktumlare.
  - Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.Om storlek 12-13år är för liten rekommenderas storlek 24 UK i vuxenmodellen.
 • Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling dräkt - Lila 12-13 år

  Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling dräkt - Lila 12-13 år
  Letar du efter en första baddräkt för din dotter? Så är det här den typ av Arena ST Junior 2.0 lila du behöver?Dettaär överlägset vår bästsäljande kostym för nya tävlingssimmare som bara går in i spelet eller ännu inte vet om det är för dem. Det här är varför:1. Dettaär 100% FINA-godkänt.
  Denna ST. Junior 2.0-kostymär en riktig tävlingsdräkt och godkändes därför av Fina att simmas in för alla danska och internationella simtävlingar.2. Bra stöd utan att vara för tight
  Många nya / yngre simmare föredrar att inte ha kostymen passar för, för snäv. Det här kommer inte att hända här heller. Eftersom det är en nybörjardräkt, men fortfarande för tävling, så även om den sitter nära kroppen och ger bra stöd för musklerna, finns det fortfarande en fri möjlighet att röra sig fritt i den.3. Får din tjej att simma och känna sig snabbare
  Med den här tävlingsdräkten Arena Junior kommer din tjej nästan att känna sig som att flyga genom vattnet jämfört med hennes tidigare icke-tävlingsbaddräkt som hon antagligen har simmat in hittills. Det kommer förmodligen att ge ett nytt personligt rekord eller två extra som ett direkt resultat.
  Detta beror naturligtvis på att dräkten här till stor del är vattenavvisande. Så du kan hälla vatten på det, det kommer också att rinna av igen.4. Den coolaste designen
  Denna färg i lila kan du knappt stå ut och faller i många flickors smak. Hon kommer åtminstone att vara knivskarp på startpallen för nästa kongress. Men i grund och botten är detta bara den bästa nybörjar-tävlingsdräkten för många, för den är relativt billig jämfört med de mycket dyra alternativen, flickan får möjlighet att känna hur dräkten stramar åt lite och inte minst ger mindre vattentålighet i vattnet.Funktioner / fördelar med Arena ST Junior 2.0 - Lila:
  -000Optimalt muskelstöd och rörelse
  - Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position
  -Är 100% FINA-godkänd
  - Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.
  Enkel storleksguide för höjd:
  - Storlek 6-7år = 116 cm lång
  - Storlek 8-9år = 128 cm lång
  - Storlek 10-11år = 140 cm lång
  - Storlek 12-13år = 152 cm lång För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, se till att:
  - Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, tvätta dem sedan i så kallt vatten som möjligt
  - Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)
  - Lämna inte blöta i en väska under lång tid
  - Tvätta inte i tvättmaskin eller torktumlare.
  - Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.Om storlek 12-13år är för liten rekommenderas storlek 24 UK i vuxenmodellen.
 • Colting Swimcalf Sc02+

  Colting Swimcalf Sc02+
  Swimcalfs som är det perfekta hjälpmedlet vid Swimrun eller traditionell simträning. Colting Swimcalf Sc02+ ger en ökad flytkraft för benen, ökar hastigheten under simning och ger kompression för v...
 • Få ut mer av din simträning

  Simning handlar mycket om rätt simteknik och vattenläge. Till det är det ju såklart bäst med en simtränare som kan ge tips och råd för bättre och snabbare simning.

  När det gäller träningsintensitet och volymträning finns det dock tekniska prylar att ta till. En pulsklocka som mäter hjärtfrekvens är bra att ha på sig. För att den ska fungera i vatten behöver du ha något av de speciellt framtagna pulsbanden för simning.

  ilead