Alpint

Alpin skidåkning och snowboardåkning är inte roligt om man har dålig utrustning. Här har vi samlat ihop prylar som gör skidåkningen roligare och säkrare. Du hittar tips på produkter från svenska nätbutiker som säljer pjäxor, slalomskidor, snowboards, snowboardboots, goggles, ryggskydd, stighudar, alpinstavar och skidhjälmar.

Populärt inom alpint

 • Järvsö Alpine Helmet

  Järvsö Alpine Helmet
  Alpine Helmet S3-12 har ett stötabsorberande lager av EPS med ett invändigt behagligt foder som har mjuk borstad yta. Den har 12 ventiler med en toppventil som går att öppna och stänga. ACU LOCK system för justering av storleken baktill.CE EN1077 och ASTM certifierad.
 • Receptor Backcountry MIPS

  Receptor Backcountry MIPS
  Egenskaper:Ventilerat dubbel-skal med anti-penetrationssystem (VDSAP)EPP-inredning anpassad för olika krafter på olika platser på huvudetFörstärkning mot penetration med AramidfiberMIPS-system, minskar rotationsvåldet mot huvudet vid en verklig olyckaIntegrerad Recco-reflektorAvtagbara öronlappar och nackkuddeKompatibel med Communication neck roll, med mick och högtalare från Beats by Dr. Dre® (ingår ej)Gogglesfäste inkluderatCertifierad enligt: EN 1077-B, EN 1078, ASTM 2040Vikt: 640 gram
 • Slingshot

  Slingshot
  Med en säker och genomarbetad In Mold konstruktion blir vikten mycket låg. Ventilerande hål transporterar effektivt bort överskottsvärme. In-Mold konstruktionIn-Form Fit SystemVertikal justeringSuper cool ventilationCertifierad enligt: ASTM F2040-11 /CE EN1077Storlekar: XS/S (49 - 52CM) M/L (52 - 55,5CM)
 • Verdict

  Verdict
  Verdict från K2 är en hardshell-hjälm som passar till alla. En tuff design med ett stryktåligt skall. Ställbar i storlek och unisexstorlekar. Ställbart innerfoder.

Fler tips på alpint

 • Edge Lyt 100

  Edge Lyt 100
  Edge Lyt 100 från Head är en mångsidig pjäxa för medelgoda till avancerade åkare. Pjäxan är enkel att komma i och de har även Perfect Fit-teknologi på insidan för skön komfort, värmeformbart skal och fyra justerbara spännen för en perfekt passform som håller hela dagen. Pjäxorna är designade för att vara enkla att ta på sig och sulan är Gripwalk-kompatibel.
 • E Pulse + L10 GW L80

  E Pulse + L10 GW L80
  Rockerspetsens profil ger optimal balans mellan terrängabsorption och stabilitet så att du med självförtroende kan utforska skidorten.Skalkonstruktion ger bra kantgrepp och ökad manövrerbarhet.
 • Women's All Mountain Ski Boots Alltrack 80 W

  Women's All Mountain Ski Boots Alltrack 80 W
  Upptäck hela berget med Women's All Mountain Ski Boots Alltrack 80 W från Rossignol. Detta är pjäxor för damer, med lätt skal som ger full kraftöverföring både i och utanför pisten. 102 mm läst och skaft som går att frigöra ger en naturlig gång när du inte har skidorna på. Thinsulate™ isolering för extra värme och foder som formar sig efter dina fötter för perfekt passform.
 • Half Brain D-lux Nms

  Half Brain D-lux Nms
  Konstruktion - Hard ShellSäkerhetsstanderder- EN1077B (Europe snow) /ASTMF2040 (USA snow)Material - ABS, EPS
 • Junior Blaster II Mips Helmet

  Junior Blaster II Mips Helmet
  In Mold - skalteknologi3D formad inredning, fuktavstötande, avtagbar och tvättbarMIPSOcciGrip®Avtagbara öronpadsCE EN 1077, CLASS B / ASTM 2040
 • Jarpen Alpine Helmet

  Jarpen Alpine Helmet
  M = 56-59L = 60-63CE märkt EN 1077Material: hårt skal i ABS plast och polykarbonat
 • Men's All Mountain Skis Experience 74/Xpres 10 B83

  Men's All Mountain Skis Experience 74/Xpres 10 B83
  All-terrain Rocker ger precision i hård snö och lekfullhet i mjuk snö för att du ska kunna åka i alla förhållandenProgressiv sidoskärning för en perfekt form som gör det lekande lätt att susa nedför bergetPoppelträ i kärnan balanserar vikt, flex och stabilitet
 • Men's All Mountain Ski Boots Alltrack 90

  Men's All Mountain Ski Boots Alltrack 90
  Upptäck hela berget med Men's All Mountain Ski Boots Alltrack 90 från Rossignol. Detta är pjäxor för herrar, med lätt skal som ger full kraftöverföring både i och utanför pisten. 102 mm läst och skaft som går att frigöra ger en naturlig gång när du inte har skidorna på. Foder som formar sig efter dina fötter för perfekt passform.
 • Men's QST Pro 120

  Men's QST Pro 120
  Salomon Qst Pro 120 är utrustad med Motion Flex med en Surelock-mekanism som ger stor rörelsefrihet när du går. När det är dags att åka är det bara att låsa. Smidigt. Den helt nya Twinframe²designen ger dig bättre fjädring och dynamisk flex medan den extra stora förspänningen ger dig effektiv kraftöverföring.Endofit-designen ger en passform som ligger nära foten och överlägsen omslutning. Salomon Qst Pro 120 är helt anpassningsbar tack vare My Custom Fit 3D- och Custom Shell 360°-lösningar.
 • Sonic Pro Trail, Carbon

  Sonic Pro Trail, Carbon
  Kompakt vikningssystemComfort Connection-systemMulti-grepp med EVA-förlängningFlexikorg-systemSwix karbonteknik Swix CT1 gradeLängd: 335 gram/par (120 cm)Längd vikt: 39 cm
 • Pole Metric

  Pole Metric
  Stark och resistent aluminium18 mm diameterBekvämt greppStrap Release SystemOslagbart hållbarhet
 • Mission Mips

  Mission Mips
  Mission Mips är en hjälm för alpint bruk från Smith. Den har en justerbar en-zons ventilation och är väldigt lätt. Koroyd® gör att hjälmen har otroligt bra stötdämpning. Justerbar passform.
 • B.F.C. 100

  B.F.C. 100
  B.F.C. 100 från K2 är en bredare pjäxa med massar utav komfort! En av de varmaste pjäxorna på marknaden och också den absolut lättaste att ta sig i och ur! Lästen är 103 mm och den riktar sig till dig som har en lite bredare fot eller till dig som vill ha komfort hela dagen. Innerskon är av ett material som kallas Ultralon och som går att forma efter din fot. Walk-funtionen är perfekt till och från backen och gör att pjäxan är skönare att gå i. Herrstorlekar.
 • Anthem 110 MV Women's

  Anthem 110 MV Women's
  Anthem-serien är en pjäxa för dig som söker prestanda och en passform som gör att du verkligen sitter fast. LV lästen är 98mm. Innerskon är gjord i materialet ultralon vilket både formar sig efter din fot och är mycket varmt. Storlekarna är specifikt byggd för en kvinnlig fot och anatomi.
 • Men's Protector Vest

  Men's Protector Vest
  Avtagbart LITESHIELD PLUS ryggskydd (EN 1621-2, nivå 2)Skyddande EVA-stoppning över rygg och bålAIROFLEX höftbälte med kardborrband som är justerbart i höjdledBehandlat med Polygiene Odor Crunch© som motverkar dålig luktTvättas i maskinMaterialPolyesterVikt430 gram (M)
 • Women's Mint Boa Snowboard Boot

  Women's Mint Boa Snowboard Boot
  Women's Mint Boa Snowboard Boot från Burton är genom tiderna världens mest sålda snowboardsko på dam sidan. Med sin mjuka flex och extrema komfort är detta ett kanon val till dig om vill ha en bra sko för hela berget.
 • 90Eight

  90Eight
  Rocker: Tip & Tail RockerKärna: träkärna i flera lagerBas: P-Tex 2100
 • Julbo Norby All Mountain, DARK BLUE/ORANGE

  Julbo Norby All Mountain, DARK BLUE/ORANGE
 • Helio 105 Skis

  Helio 105 Skis
  Mångsidig midja på 105 mm med tidigt stigande spets 5 mm fasade ABS-sidoväggarOptimal användning: 70% mjuk snö / 30% hård snöMontering med telemarksbindningar rekommenderas inteUltralätt konstruerad balsa lin träkärna. Vikt per par : [165 cm] 2.8 kg[175 cm] 2.9 kg [185 cm] 3.1 kg Mått : [165 cm] 131-105-118[175 cm] 132-105-119[185 cm] 134-105-119Turn Radius : [165 cm] 20 m[175 cm] 21 m[185 cm] 22 mMaterial : Pre-Preg carbon layup, ABS sidewalls and ultralight engineered balsa flax wood core
 • Men's On Piste Skis React R4 Sport/Xpress 10

  Men's On Piste Skis React R4 Sport/Xpress 10
  Men's On Piste Skis React R4 Sport/Xpress 10 från Rossignol är skidor för en lätt och följsam åkning i pisten. Utan någon större ansträngning får du snabbt kontroll i backen tack vare Line Control Technology, förstorad sidoskärning och Flex Tip Technology som aktiverar nosen och bakre delen av skidan för att lättare kunna svänga. Kolfibrer förstärker skidan och ger stabilitet, styrka och bättre kontakt mellan skidan och snön.
 • Kids Freestyle Skis Smash 7/Xpress 10 B93

  Kids Freestyle Skis Smash 7/Xpress 10 B93
  Powder Rocker ger bra glid och kontroll i djup snö med energi och grepp för progressiv freeride åkning utan ansträngningCentreras sidoskärning för kontroll och lätt manövreringPoppelträ kärna balanserar vikt, flex och stabilitet för en blandning av kraft och lekfullhet
 • Men's QST Pro 90

  Men's QST Pro 90
  Custom Fit 3D fodret formar sig efter fotenMotion Flex gör det möjligt att låsa skaftet när det är dags att åka, och lätta på skaftet när du tagit av skidorna och istället vill gåTwinframe designen ger flexibilitet, respons och kraftöverföringMed spännena justerar du passformen och de är designade för att väga så lite som möjligt för att inte ge onödig vikt till pjäxan
 • Vagabond TLS

  Vagabond TLS
  Passar nybörjare till medelgod åkareCloud 1 innerskoTLS 5 snabbsnörningSlitstark sulaDLS snörning på innerskoLiner lock håller linern säkert på plats för att förhindra att den glider runt inne i skonEVA fotbäddBail out system: Gör det ännu enklare att få av sig skorna snabbt. Bara lossa tabsen på sidorna och du kan snabbt lossna snörningen.
 • Boeri Womens Lotus, CHAMPAGNE

  Boeri Womens Lotus, CHAMPAGNE
 • Women's S/Pro 70

  Women's S/Pro 70
  35 mm rem håller foten säkert på plats och optimerar kraftöverföringen
 • Entity Junior

  Entity Junior
  Hjälmkonstruktion: HardshellPassform: DialedVentilation: PassivCertifierad för cykel: JaHard ShellHard-Shell hjälmar är byggda för att hålla under lång tid och se bra ut oavsett hur ofta du slänger in och ur dem ur bagaget. Hard-Shell hjälmar skyddar huvudet tack vare det lätta EPS skummet som är bundet till det injicerade, formade och hållbara ABS skalet.Passive Channel VentingKanaler på insidan av EPS skummet ger bra ventilation och transporterar bort fukt och överskottsvärme hela dagen.360 K2Dialed360 K2Dialed Fit System ger perfekt passform och låter hjälmen växa tillsammans med barnet.
 • Scrapper Srs Poles

  Scrapper Srs Poles
  S3 Aluminiumlegeringsaxel18 mm axeldiameterNotch GripSRS FX 15x25 rem3.6 TrugaIce TipS.R.S-systemet
 • Igniter II Mips Helmet

  Igniter II Mips Helmet
  Impact sheilds3D format foder: fuktavstötande, avtagbart, tvättbartMagnetisk hakremAudio Ready systemOccigripCE EN 1077, CLASS B / ASTM 2040
 • Carbon 14 3D

  Carbon 14 3D
  Trigger 3D Slalom GripAdapterlockAlpin ramremAlpintrugaAlpine Flex Tip
 • Quattro 7.7/TPC10

  Quattro 7.7/TPC10
  BLIZZARD QUATTRO 7.7 + TPC 10 DEMO erbjuder bra kantgrepp och en stabil åkning. Dess 77 mm midja och rocker gör den till en förlåtande allround-skida utan att tumma på stabilitet och fartkänsla.
 • Helio Recon 105 Skis

  Helio Recon 105 Skis
  Tillverkad i Österrike med en poplar träkärna och ABS-sidoväggarTillagd dämpningsteknologi lånad från prisbelönta Helio-konstruktion.Optimal användning: 70% mjuk snö, 30% hård snöVikt per par : [165 cm] 3.2 kg [175 cm] 3.4 kg [185 cm] 3.6 kgMått : [165 cm] 131-105-118[175 cm] 132-105-118[185 cm] 134-105-119Turn Radius : [165 cm] 20 m[175 cm] 21 m[185 cm] 22 mMaterial : Poplarkärna, Prepreg glasfiberuppsättning
 • V-shape V4 Lyt + PR 10 GW

  V-shape V4 Lyt + PR 10 GW
  LYT Tech ConstructionERA 3.0GraphenePower Sidewall Jacket ConstructionLight Composite CoreStructured UHM C BaseAllride Rocker
 • Bootski Carbon Green

  Bootski Carbon Green
  Small: 265mmMedium: 307mmLarge: 349mm
 • S/Max 60T Macid

  S/Max 60T Macid
  Twinframe designen ger bättre fjädring, flex och kontroll med stor responsThermic Fit Junior är en innersko som formar sig efter fötterna och ger hög komfort och värme, samt skydd för skenbenet och framsidan av foten28 mm rem håller foten säkert på plats
 • Airflex Men's Polar Vest Pro

  Airflex Men's Polar Vest Pro
  Avtagbar mjuk skyddande SCOTT AirFlex bakplatta med D3O® TechnologyUtökat lägre ryggskyddStängning med dragkedjaPolartec® Power Grid® fleece-tyg i kombination med töjbart och andbart nätSTANDARD: Nivå 1 i EN1621-2 KONSTRUKTION: SCOTT AirFlex D3O®-platta, Polartec® powergrid-tyg
 • Men's S/Max 110

  Men's S/Max 110
  Polyuretan, glasfibrer och Custom Shell HD utgör tillsammans materialet i skalet och bidrar med en omslutande känsla, progressivitet och kraftöverföringSesn Amplifier ökar precisionen och känsligheten från början till slut, med en snabbare kraftöverföring från kant till kant samt acceleration45 mm rem håller foten säkert på platsFlex Adjuster tillåter till att justera flexenVälj mellan tre olika positioner för vristen för att kunna justera storleken exakt efter dina fötter
 • Maze

  Maze
  Lätt, in-mold-konstruktionAirflow klimatkontroll9 ventilerSjälv-justerande passformSnapfit SL2 earpadsAirEvac 2-ventilationAvtagbart googles-lås
 • Mentor Junior

  Mentor Junior
  StorleksjusteringIn-moldkonstruktionPassiv ventilationAvtagbart och tvättbart helfoderfoderCE EN 1077: 2007 KLASS BASTM F 2040
 • POC - POC VPD System Lite Elbow - 7325540992091

  POC - POC VPD System Lite Elbow - 7325540992091
  POC - Certifierad och mycket välventilerat armbågsskydd för cykel eller snösport. VPD-materialet mjuknar av kroppsvärmen men hårdnar vid slag för att skydda användaren. - 7325540992091
 • Aspect MIPS

  Aspect MIPS
  Lätt, in-mold-konstruktionJusterbar klimatkontroll14 ventilerMIPS-systemSjälv-justerande passformSnapfit SL2 earpadsAirEvac 2-ventilationAvtagbart googles-lås
 • Backbone

  Backbone
  Ryggskydd framtagen med den senaste teknologin. Skyddet består huvudsakligen av materialet mesh som gör att skyddet andas och ger det en så figurnära passform som möjligt. Skyddsplattan består av ett unikt material som gör skyddet bekvämt och som anpassar sig efter kroppens rörelser när du åker, det ger dig maximal komfort samtidigt som du skyddar din rygg. Om du skulle råka ut för en olycka så hårdnar ryggplattan vilket ger dig skydd när du faller.
 • Opsin Clarity Spare Lens

  Opsin Clarity Spare Lens
  Extralins för Poc goggles Opsin Clarity.
 • Indy FDT Jr 4.5 Set

  Indy FDT Jr 4.5 Set
  Skida: IndyBindning: FDT Jr 4.5
 • Pact

  Pact
  SKALGjutet skal med ABSPASSFORMOval passformCustom Dial Fit SystemVENTILATIONAirflow VentilationFODERLöstagbart och tvättbartEAR PADSKompatibel med ljudsystem3D Sound System EarpadsNORMERALPINE CE-EN1077/ASTM F-2040 + BIKE CE 1078/CPSC
 • Men's All Mountain Ski Boots Alltrack Pro 100

  Men's All Mountain Ski Boots Alltrack Pro 100
  Men's All Mountain Ski Boots Alltrack Pro 100 från Rossignol är pjäxor för herrar som vill utforska hela berget. Skaftet går att frigöra för att enklare kunna gå med pjäxorna på och 100 mm läst balanserar komfort och kontroll. Skalet har lätt vikt och full kraftöverföring i alla snöförhållanden och terränger. Fodret formar sig efter dina fötter för perfekt passform.
 • Auric Cut Backcountry Spin

  Auric Cut Backcountry Spin
  Hållbar, multi-impact EPP linerRobust ABS skalIntegrerad Recco avalanche rescue reflectorJusterbar ventilationJusterbar storlekAvtagbart google fästeKompatibel med POC Aid Communication headset (säljs separat)
 • Brahma 82

  Brahma 82
  Platta: - (Flat)Konstruktion: Sandwich Compound Sidewall (Ti) Flipcore TechnologyRocker: Rocker-Camber-Rocker
 • Backcountry 1 Stg.

  Backcountry 1 Stg.
  Komperdell Backcountry STG 1 är en mycket hållbar turstav i aluminium, med stor lädertruga.
 • Helmet Symbol 2 Plus D

  Helmet Symbol 2 Plus D
  ISPO Award guldvinnareD3O® absorberar alla slags slagMIPS® Brain Protection System360 ° P.S. öronkuddar: bättre hörselDubbla aktiva ventilationssystemRAS Fit System: för alla huvuden
 • RX 80 Women's

  RX 80 Women's
  Skalmaterial: POLYURETHANE DUAL CORELiner power strap: 45 mmSpännteknologi: ALU RACE MICRO, SHELL ARTICULTINGFoder: DUAL 3D SPORT LINERDam specifik passform
 • Pole 540 P-lite

  Pole 540 P-lite
  S2 aluminiumlegering18 mm diameterP-Lite greppFX24 rem
 • Absolut Joy + SLR Joy Pro Women's

  Absolut Joy + SLR Joy Pro Women's
  Skidan är tillverkad med det helt nya och innovativa materialet GRAPHENE. Det är världens hittills lättaste och starkaste material och med ett extremt tunt lager av det på skidan så kan du vara säker på att du får en extremt lätt och stark skida.