Träningsbänk

Många styrkeövningar görs liggandes eller sittandes på en träningsbänk. Här tipsar vi om fasta och justerbara bänkar för gymmet och ihopfällbara bänkar bra för hemmaträningen.

Träningsbänkar med justerbara eller fasta ryggstöd

Med en justerbar bänk kan du ställa ryggstödet i olika vinklar. Fäll ner helt när du kör bänkpress och sätt högre lutning för curl. Även om de justerbara bänkarna är något dyrare är det värt priset för du bygger inte fast dig i en enda lösning.

Om det är hemma du tänker använda din bänk och har begränsat utrymme rekommenderar vi att köpa en hopfällbar träningsbänk. De kan vikas ihop och lätt stoppas in under sängen eller få plats i en garderob, bredvid strykbrädan. Kör hårt och du kanske kommer få en tvättbräda på köpet!

Populärt inom träningsbänk

 • Träningsbänk Master Black Bench III - Fold

  Träningsbänk Master Black Bench III - Fold
  Träningsbänken Black bench III levereras helt färdigmonterad, inga krångliga instruktioner utan bara fäll upp och börja att träna.Bänken har en enkelt justerbar ryggdel. När?
 • Träningsbänk Master Fitness Black II Fold

  Träningsbänk Master Fitness Black II Fold
  Ihopfällbar och mycket funktionell och praktisk träningsbänk.Bänken kommer färdigmonterad och är enkel att stuva undan efter användning. Ryggen?
 • Träningsbänk justerbar Master Fitness Black

  Träningsbänk justerbar Master Fitness Black
  Träningsbänken black är en stabil bänk som tåler att belastas och är gjord för att man ska kunna träna med hantlar, skivstång, kettlebells eller liknande.Ryggen är?
 • Träningsbänk Hammer Bermuda XT Pro exkl. vikter

  Träningsbänk Hammer Bermuda XT Pro exkl. vikter
  BERMUDA XT PRO passar i alla rum och ger en omfattande styrketräning i ditt hem. Butterfly, bänkpress och bencurls ingår i denna omfångsrika träningsbänk - för en intensiv och kontrollerad?

Fler tips på träningsbänk

 • Finnlo Incline Bench Träningsbänk 3874

  Finnlo Incline Bench Träningsbänk 3874
  FINNLO träningsbänk består av separat justerbar sits och ryggstöd. Ryggstödet kan justeras i 6 olika lägen (upp till 90 grader) och sitsen i 3 olika lägen.Max användarvikt inkl. vikter: 250?
 • Bentillsats till Bänk GFID-31

  Bentillsats till Bänk GFID-31
  Med denna tillsats kan du utöka antalet övningar på din träningsbänk. Träna benen effektivt.  Använd lösa vikter 25-30 mm (ingår inte).Önskar ni använda 50 mm vikter så rekommenderar vi adapter.  Endast tillsatsen, bänken köps separat.  Kräver hål i bänken på 45 mm 
 • Premium SitUps Bänk

  Premium SitUps Bänk
  Klädsel och kuddar i hög kvalitet ger bra komfort under träning. Situpsbänken levereras med hjul som gör den enkel att flytta runt.
 • Sissy Squat

  Sissy Squat
  Detta är ett mycket omtyckt klassiskt redskap. Sissy squat bänken är välkonstruerad, tar väldigt lite plats, går att ställa in både i höjd och bredd och är en effektiv lår- och rump träning. Öka motståndet med hjälp av hantlar, viktväst, viktskiva, skivstång eller varför inte träna benböj med ett ben i taget. Sissy squaten är ett otroligt tufft och utmanade träningsverktyg. Specifikationer: Djup: 101cmBredd: 63cmHöjd: 49Vikt: ca 28kg Max Användarvikt: 150kgFärg: Svart Öka motstånd genom att använda:- Hantlar- Skivstång- Viktskiva- Viktväst
 • Träningsbänk Utility Bench With Rack

  Träningsbänk Utility Bench With Rack
  Med olympisk bredd kan ProForm Carbon Olympic System användas som ett fristående knäböj eller en bänkpressstation med den inkluderade preacher curl bänk. Den har justerbara säkerhetsspottar och j-krokar med många höjdalternativ att välja mellan. Den oberoende träningsbänken erbjuder flat, lincline och decline positioner för större träningsvariation och har inbyggda transporthjul som gör det enkelt att flytta runt och förvara. Dessutom ingår en preacher curl pad som enkelt fäster på framsidan av bänken. Carbon Olympic Systemets ram har också motståndspinnar för extra intensitet och ett par vikthorn för lagring av viktplattor. Specifikationer:Mått Ställning: 226x171x164cmMax. viktkapacitet ställning: 150 kgMått Bänk: 135x69x122cmMax. vikt kapacitet inkl. användare: 276 kg
 • Ställbar träningsbänk AB055

  Ställbar träningsbänk AB055
  Bänken är lika idealisk för träningsanläggningen som ditt hemmagym. Tack vare att den kan justeras till 9 olika positioner ger den dig möjlighet till en variation i dina övningar och din träning. Även sätet kan justeras till 3 olika lägen. Den robusta stålramen är stabil och rör inte på sig när du tränar. Ryggstödet och sätet kan Både ryggstödet och sätet har en generös skumfyllning för ultimat komfort, vilket kommer att vara till nytta särskilt under ett intensivt träningspass. De halkfria dynorna på benen ser till att bänken inte rör sig under träningen, vilket håller dig säker. Tack vare sin enkla användning och stora variationsmöjligheter passar den perfekt för nybörjaren och den erfarne. Fakta och egenskaper: Justerbar bänk Idealisk för hantel- och skivstångsträning (ingen av dem ingår) Massiv stålkonstruktion Bekväm vaddering av skum 9 ryggstödspositioner 3 sittplatser Håll benen nere med skumrullkuddar Enkel montering och användning Halkfria dynor på benen för bättre stabilitet Mått: 114 x 59 x 124 cm Förpackningens mått: 92,5 x 33 x 36 cm Ryggstödets mått: 80 x 40 x 6 cm Sätets mått: 38,5 x 33 x 6 cm Sitsens avstånd från marken: 50 cm Total längd: 119 cm Vikt: 16 kg Viktgräns: 250 kg ( användare plus vikter )Viktgräns vid lutning: 200 kg Kategori: H (EN 957) - lämplig för hemmabruk
 • Hammer Bermuda Träningsbänk XT PRO

  Hammer Bermuda Träningsbänk XT PRO
  BERMUDA XT PRO passar i alla rum och ger en omfattande styrketräning i ditt hem. Butterfly, bänkpress och bencurls ingår i denna omfångsrika träningsbänk - för en intensiv och kontrollerad bicepsträning&hellip:
 • Bench X3

  Bench X3
  Ryggstödet är lätt att justera från -10 - 85 graders lutning. Handtag samt transporthjul gör bänken väldigt lätt att flytta på trots vikten på 35 Kg. Mått 1300 x 818 x 823 mm 
 • Eleiko Classic Adjustable Bench - Mörgrå/Svart

  Eleiko Classic Adjustable Bench - Mörgrå/Svart
  Eleiko Classic Adjustable BenchEleiko Classic Adjustable Bench kommer sä:kerligen att bli en av era mest anvä:nda bä:nkar i friviktsområ:det som ger utö:vare en stadig grund fö:r&hellip:
 • Träningsbänk Master Bench X3

  Träningsbänk Master Bench X3
  Master X3 är en bänk som är konstruerad för användning på kommersiella gym såväl som för den krävande hemmaträningen.Ryggstödet är lätt att justera från -10 - 85 graders lutning.Handtag?
 • Master Bench X3

  Master Bench X3
  Master Bench X3Master Bench X3 ä:r en trä:ningsbä:nk fö:r proffsbruk. Den ä:r konstruerad fö:r anvä:ndning på: kommersiella gym så:vä:l som fö:r den krä:vande&hellip:
 • Träningsbänk Hero B130

  Träningsbänk Hero B130
  Utmärkt för träning i hemmet eller lilla företaget. Främre enheten har uttag för 25 mm vikter men adapter medföljer för att använda 50 mm vikter. Samma gäller för den bakre hållaren för viktskivor. Ryggstödet på bänken är ställbar i flera lägen. Komplettera med skivstång 180 cm eller längre samt viktskivor. Fakta och egenskaperStällbart ryggstödStativ för skivstångStativets bredd 107 cmRyggstödets mått 75x35 cmMått 193x127x155 cmMax belastning 136 kgMax belastning lårcurl 36 kgTotal max belastning 272 kgVikt 30 kg   
 • Träningsbänk Power Bench

  Träningsbänk Power Bench
  Träningsbänk för den seriösa och som tränar med tyngre vikter.Kraftig justerbar bänk för styrketräning med skivtång och hantlar. Producerad i 3mm tjockt stål för extra tung belastning. Justerbar rygg upp 85 grader. Träningsbänken kommer med hjul som gör den enkel att flytta runt. Specifikationer:Längd: 134cmBredd: 65cmHöjd: 44cmSitthöjd: 44cm Sätes justering: 4stRyggstödsjustering: 8stVikt: 40kgMax Användarvikt: 400kg ink användare
 • Träningsbänk med Utrustningspaket 3150, Abilica

  Träningsbänk med Utrustningspaket 3150, Abilica
  Träningsbänk 3150 med tillbehörspaket som består av armcurl och pulldown-station i samma köp.En mycket stabil kombinerad träningsbänk och ställning med kraftig konstruktion från Abilica med breda träningsmöjligheter.Abilica 3150 Bench har en mycket generös stoppning som ökar komforten på både ryggstödet och sitsen.Ryggstödet kan justeras i 5 olika vinklar inklusive både platt och decline-läge.Vikthållarna kan också justeras i höjd efter dina preferenser.Med en bredd på 110 cm kan du använda både stänger som är 220 cm och 180 cm långa.Denna bänk har kapacitet för användarvikter upptill 100 kg.
 • Träningsbänk Hero ABB15, inSPORTline

  Träningsbänk Hero ABB15, inSPORTline
  Träningsbänk Hero ABB15 väger enbart 9 kg med en viktkapacitet på 100 kg.Det finns 4 st olika lutningslägen som ger dig varierade motstånd i dina övningar och låter dig effektivt stärka magmusklerna.Har även halkfria gummerade fötter som håller bänken stabilt på plats under hela träningspasset.
 • Träningsbänk Powerline PFID130

  Träningsbänk Powerline PFID130
  PFID130, en prisvärd multibänk. Ryggen är ställbar i 4 lägen, incline, decline, plant och det ingår stöd för benen att kunna träna magen. Sitsen är ställbar i 3 lägen. Finns möjlighet att&hellip:
 • Träningsbänk Titan Life Bench Flat Classic

  Träningsbänk Titan Life Bench Flat Classic
  Träningsbänk Commercial - Träningsbänk som är helt plan. En stabil bänk som tål belastning upp till 300 kg. Fungerar utmärkt till såväl företagsgymmet?
 • Träningsbänk Bastet, inSPORTline

  Träningsbänk Bastet, inSPORTline
  En justerbar träningsbänk från inSPORTline med både skivstångshållare, latsdrag och armcurl som ingår i köpet för en mer varierad och mångsidig träning.Med träningsbänken Bastet kan du utföra bl.a. bänkpress, bencurl, isolerade bicepscurls såväl som effektiv träning för ryggen med latsstången.Både skivstångsställning, latsstången och bencurl har kapacitet för 60 kg i viktbelastning medan bänken klarar användarvikter upptill 150 kg.På sidorna finns hållare för 25 mm viktskivor.
 • Träningsbänk Multi-adjustable bench IT7011, Impulse

  Träningsbänk Multi-adjustable bench IT7011, Impulse
  En mycket solid bänk med kraftig konstruktion och bra polstring på säte och ryggstöd för de största gym och motionsanläggningarna.
 • Träningsbänk UB60 Utility, Tunturi

  Träningsbänk UB60 Utility, Tunturi
  En stabil och mångsidig träningsbänk från Tunturi med möjlighet till ben- och magövningar såväl som träning med vikter och kan därmed ge full kroppsträning.Tunturi Utility Bench UB60 har både bencurl och benpress samt hållare som passar både till 30 mm viktskivor och olympiska 50 mm viktskivor.Ryggstödet är justerbart i 6 olika lägen och sitsen i 4 olika positioner.Den kraftiga konstruktionen möjliggör för en viktkapacitet på hela 150 kg och de tjocka dynorna är produceradei vinyl med stoppning av skumgummi för både längre livslängd och högre komfort.Har försetts med halkfria gummifötter som både håller ställningen på plats, motverkar märken i golv och gör det även lättare att skyffla undan bänken när den inte ska användas.
 • Träningsbänk Hero B50 Set med stativ, stång och vikter

  Träningsbänk Hero B50 Set med stativ, stång och vikter
  Fakta och egenskaperKomplett set för att börja styrketränaTräna bänkpress med ställbar lutning på bänkenLutningen är ställbar i 3 lägen, 18, 14 och 0 graderBenspark för framsida lårLårcurl för baksida lår Skivstång längd 120 cm Viktskivor 2x7 kg och 2x11 kgViktskivor och stång i 25 mmMått totalt 158x120x121 cmTotal vikt 58 kgMax total vikt inkl användare 136 kgMax belastning bänk 113 kgVikt 53 kg 
 • Royal Preachers Curl Bench, Master

  Royal Preachers Curl Bench, Master
  Denna stadiga curlbänk är anpassad för tuff gymmiljö och har i alla avseende utrustats för många träningstimmar.Sitsen är justerbar i tre höjder från 42 54 cm. Royal Preachers Curl Bench från Master Fitness har bekväma dynor och kraftig hållare för curlstång.
 • Träningsbänk Folding FLB2

  Träningsbänk Folding FLB2
  Inspire Fitness FLB1 bänk är den perfekta bänken när utrymmet är begränsat. Inspire fällbara bänk är tillverkad av de material av högsta kvalitet. Denna fällbara justerbar bänk utformas så att de är möjligt att göra plan, lutande eller incline träning och erbjuder en unik sex positions inställning.När träningspasset är över kan den snabbt fällas ihop. Specifikationer: Längd: 130cmBredd: 40cmHöjd: 103cmSitthöjd: 35cm Höjd hoppfälld: 19cm Vikt: 20 kgMax kapacitet: 225kg ink användare
 • Half Smith SM60, Tunturi

  Half Smith SM60, Tunturi
  En kombinerad bänk och Smith-maskin i en kraftig solid konstruktion och kompakt design för att ta minsta plats i hemmet.Half Smith SM60 passar både nybörjare och mer erfarna styrkeutövare och har konstruerats för att kunna användas med både 50 mm viktskivor och 30 mm viktskivor som du kan köpa till separat.På ställnigen är det enkelt att låsa fast stången i det höjdläge du önskar.Bänkens ryggstöd är justerbart i 4 olika positioner med klädsel i slitstark gummi samt har designats med dubbla sömmar och förstärka kanter. I platt läge är bänken perfekt för olika bänkpress-övningar och i sluttande läge blir den en idealisk situps-bänk för olika typer av magövningar både med och utan vikter.Bänken är även designad med mångsidiga arm- och bentränare.Har försetts med halkfria gummifötter som både skyddar golv och förhindrar att ställningen rör på sig.
 • Armcurlbräda till Bänk

  Armcurlbräda till Bänk
  Kräver hål i bänken på 45 mm
 • Träningsbänk Master Bench Silver 1

  Träningsbänk Master Bench Silver 1
  Träningsbänk där rygg och sittdyna är ställbar i flera olika lägen.Ryggdelen kan justeras i 5 olika lägen från till 90 gr.
 • Inspire by Hammer Träningsbänk FT2 bench

  Inspire by Hammer Träningsbänk FT2 bench
  För alla som vill ha en äkta gymkänsla vid träning med vikter, är FINNLO MAXIMIUM by HAMMER FT2 lutande bänk det perfekta valet, eftersom fri träning med långa eller korta hantlar huvudsakligen?
 • Träningsbänk Master Bench Gold II

  Träningsbänk Master Bench Gold II
  Profesionell träningsbänk som är en vidareutveckling av den populära Silver III bänken.Ramen är förstärkt för att tåla tyngre belastning och med en ännu mer stadig?
 • Träningsbänk FID Bench IF2011, Impulse

  Träningsbänk FID Bench IF2011, Impulse
  Ryggdynan har 7 st vinklar från negativ vinkel till 85 graders upprät position. Sittdynan kan justeras i tre olika vinklar. Dynorna är drygt 7.5 cm tjock med Duracraft-stoppning, ytskickt av svett- och rivbeständig Duraguard-vinyl.Träningsbänken har inbyggda transporthjul som gör det enkelt att rulla undan för att frigöra golvyta. Den har även fotstöd för ytterligare fler alternativa träningspositioner.
 • Träningsbänk Hammer Force 2.0

  Träningsbänk Hammer Force 2.0
  Hammer Force 2.0 är en flexibel träningsbänk som levereras 99% färdigmonterad så att du enkelt och snabbt kan komma igång med träningen. Ryggstödet är fällbart i 6 lägen, (90 °, 75 °, 60?
 • Abilica Träningsbänk platt 2.0

  Abilica Träningsbänk platt 2.0
  Mått LxBxH 123x45x46 cm En stabil träningsbänk för ett lågt pris. Max vikt 160 kg
 • Träningsbänk Premium FID Bench 2.0

  Träningsbänk Premium FID Bench 2.0
  Platt bänk och lutande bänk i ett. Mycket stabil konstruktion som kan justeras i sex olika vinklar. Tjock kudde i högsta kvalitet garanterar komfort under användning, även med tunga vikter. Träningsbänken kommer med hjul på ramen som gör den enkel att flytta runt. Specifikationer: Längd: 150cmBredd: 70cmHöjd: 133cmSitthöjd: 51,5cm Sätes justering: 4st (0/ 5/10/15/20)Ryggstödsjustering: 6st (-20/0/20/35/50/65/90)Vikt: 30kgMax Användarvikt: 250kg ink användare
 • Träningsbänk Hero B80 Set med stativ, stång och vikter

  Träningsbänk Hero B80 Set med stativ, stång och vikter
  Fakta och egenskaperKomplett set för att börja styrketränaTräna bänkpress med ställbar lutning på bänkenLutningen är ställbar i 3 lägenArmcurlbräda för att träna armarnaBenspark för framsida lårLårcurl för baksida lår Skivstång längd 120 cm Viktskivor 2x7 kg och 2x11 kgViktskivor och stång i 25 mmMått totalt 158x120x121 cmTotal vikt 58 kgMax total vikt inkl användare 159 kgMax belastning bänk 113 kg 
 • Träningsbänk Utility Bench

  Träningsbänk Utility Bench
  Smidig justerbar bänk där både sitsen och ryggstödet kan justeras för optimal kroppsposition. Med inbyggd hjul och handtag är bänken lätt att flytta. Specifikation Mått: 135x69x122cmMax. vikt kapacitet inkl. användare: 276 kg
 • Träningsbänk Inspire FT1

  Träningsbänk Inspire FT1
  Träningen med fria vikter kompletteras med INSPIRE FT1 Bänk på ett idealiskt sätt. Eftersom fri träning med skivstång eller hantlar framför allt kräver en sak, det perfekta underlaget. Med dess höga belastningsförmåga och extrema hållbarhet kan FT1 lutande bänk belastas med upp till 273 kg. Därmed står ingenting i vägen för din träning med tunga vikter.Den bekväma sittbänken och ryggstödet är exceptionellt breda och försedda med en extra tjock högkvalitativ klädsel. Det högkvalitativa konstlädret möjliggör en snabb och enkel rengöring, som förhindrar dålig lukt.Ett inbyggt snabb-klick-systemet gör att du kan ställa in din optimala träningsposition på nolltid. Bänkens 5-vägs justerbara ryggstöd samt den bekväma och i två vinklar justerbara sittbänken är optimalt utformade och mycket slitstarka. Två monterade transporthjul gör att INSPIRE FT1 träningsbänk snabbt och enkelt kan transporteras och förflyttas. Dessutom ger den ädla pulverlackeringen ett utmärkt skydd mot repor.Ett valfritt tillbehör är Inspire Leg attachment eller Preacher Curl attachment, som är den perfekta tilläggsmodulen till din FT1 träningsbänk. Curlkonsolen kan justeras på höjden och dessutom kan skivstångshållaren ställas in för passande armlängd. På den extra breda bänken kan du bekvämt vila armarna i en ergonomisk träningsposition och specifikt träna dina biceps. Specifikationer: Längd: 150cmBredd: 61cmHöjd: 119cmSitthöjd: 50cm Sätes justering: 2stRyggstödsjustering: 7stMax Kapacitet: 273 kg ink användareVikt: 28kg
 • Träningsstation Bastet med bänk, dragstation och armcurl

  Träningsstation Bastet med bänk, dragstation och armcurl
  Träna styrketräning i hemmet. Du kan exempelvis träna bänkpress, armcurl, benspark, latsdrag mm mm. Fakta och egenskaperMånga olika övningar i samma redskapHållare för viktskivorAvsedd för 25 eller 30 mm viktskivor. Bredd på skivstångsställningen 105 cmMax höjd på skivstångsställningen 138 cmMått LxBxH 185x138x198 cmVikt 45 kgMax belastning 60 kgMax användarvikt 150 kgSkivstång och viktskivor köps separatBänken är lös från skivstångsställningen 
 • Träningsbänk WeightBench 2.0

  Träningsbänk WeightBench 2.0
  Perfekt för dig som ska träna med hantlar. Kombinera denna träningsbänk med hantlar och ge dina arm-, bröst, rygg- och axelmuskler ett ordentligt träningspass. Gör det enklare att utföra träningsövningarna på ett korrekt och effektivt sätt. Max. användarvikt (med hantlar) är 160 kg.
 • Abilica Premium FID 2.0 ställbar träningsbänk

  Abilica Premium FID 2.0 ställbar träningsbänk
  Tjock kudde i högsta kvalitet garanterar komfort under praktiken, även med tunga vikter. Träningsbänken kommer med hjul i ryggen som gör den enkel att flytta runt.
 • Leverage Gym WT80, Tunturi

  Leverage Gym WT80, Tunturi
  Tunturi Leverage Gym WT80 är idealisk för att öka din styrka och muskelmassa i hemmet och har designats speciellt för att göra vissa övningar lättare.Denna träningsstation har konstruerats med en fast stång som ger säkrare och stabilare övningsrörelser än en lös viktstång i övningar som bröstpress, axelpress, latsdrag m.lf.Bänken är justerbar så du kan ställa in den lutning som är mest behaglig för dig. När du flyttar ut bänken får du även möjlighet att utöva bicepscurls, triceps extensions, knäböj, vadpress, kabelrodd och andra liknande stående övningar.Med viktskivor reglerar du enkelt hur tufft motstånd du vill ha i övningarna och de 2 låsen håller viktskivorna säkert på plats.Kompakt och komplett styrkestation för hemmet till nybörjare och erfarna hemmatränare!Kompatibel både 50 mm olympiska viktskivor och 30 mm viktskivor.Både ryggstöd och sits är justerbar för bästa individuella anpassningen.Bänkens dynor har extra förstärkta kanter och sömmar för högre slitstyrkaHalkfria fötter i gummi som ger stabilitet och skyddar golv.Max användarvikt på bänken är 150 kg.Maxbelastning för knäböjsstationen är 225 kg.Maxbelastning för stången är 180 kg.Lås medföljerDesignad med hållare för viktskivor
 • Hip Thruster Bench & Floor GHD

  Hip Thruster Bench & Floor GHD
  Primal Strength Hip Thruster Bench är perfekt för gluteövningar, Hip Thrusts och Hip Extensions. Bänken kombinerar både en överdimensionerad höftkrok och justerbar höjd, glute-skinkautvecklare. Den kompakta designen är perfekt för alla gym eller PT studio och transporteras lätt på hjul. Höftsträckor används ofta för att förbättra och bygga glutestyrka.n i de flesta styr- och konditioneringsprogram för hamstring, glute och posterior kedjeträning. Primal Strength Hip Thruster Bench har konstruerats i 2mm stål och drivs med en Matte Nero-finish. Den har överdimensionerad ripbeständig stoppning, justerbara höjdstöd med snabbspärr. Fotstöden har metalländkapslar för att skydda klädseln. Specifikationer: Längd: 155cmBredd: 64cmHöjd: 51cmVikt:Garanti: Livstidsgaranti på ram och 6 månader på kuddar.
 • Träningsbänk Profi, inSPORTline

  Träningsbänk Profi, inSPORTline
  En solid träningsbänk från inSPORTline för mångsidigt bruk med extra tjocka kuddar för hög komfort. Lämpad för extra tungt bruk i hemmet och även lättare kommersiellt bruk på företag och arbetsplatser.Ryggstödet kan justeras i 6 st olika positioner och i lägsta nivån ligger den 48 cm över marken. inSPORTline Profi har kapacitet för hela 250 kg i viktbelastning.
 • Scott Curl Bench LKC301, inSPORTline

  Scott Curl Bench LKC301, inSPORTline
  En armcurlmaskin från inSPORTline i kraftig och stabil stålkonstruktion för att stärka biceps- och tricepsmusklerna på ett effektivt och säkert sätt.Arm Curl Bench LKC301 har designats med justerbar och anatomiskt utformade ryggstöd och sits och extra tjock stoppning i dynorna för högre komfort under träningen.Har försetts med halkfria gummifötter vilket bidrar till den stabiliteten som denna curlbänk erbjuder.
 • Träningsbänk Silver I, Master

  Träningsbänk Silver I, Master
  En funktionell träningsbänk från Master för hemmabruk som tål en maxbelastning på hela 200 kg.Ryggdelen kan ställas in i 5 olika lägen från 0 till 90 grader och sitsen kan justeras i 3 olika lägen. Ryggdynan är 50 mm tjock och har en avsmalnande bredd från 30,5 - 26,5 cm
 • Träningsbänk Incline

  Träningsbänk Incline
   FINNLO träningsbänk består av separat sits och ryggstöd som kan justeras i 3 respektive 6 lägen, vilket möjliggör en perfekt träningsergonomi. När du tränar med fria vikter behöver framför allt en sak: en stabil och pålitlig träningsbänk som du kan lita på. Finnlo träningsbänk med 6-stegs justerbart ryggstöd och 3-stegs justerbart säte ger dig optimalt läge i alla övningar med fria vikter. Med en maximal viktkapacitet på 250 kg är Finnlo träningsbänk också lämplig för seriösa idrottsutövare.  En separat justerbar sits och ryggstöd är idealiska för en mängd olika övningar och en bred träning av överkroppen. Genom att justera snedbänken i många olika träningsvinklar kan din träning riktas mot många olika delar av kroppen.Följande hälso-, prestanda-, sport- och träningsmål kan du åstadkomma på träningsbänken:Bevarande / uppbyggnadTräning av samtliga områden i de stora bröstmusklernaMuskler på skuldrorna och övre delen av ryggen (övre, mellersta och nedre delen av trapezius, stora och små romboidmusklerna, stora ryggmusklerna, skulderblad, lilla pectoralis, nyckelbensmusklerna, serratus anterior)Armmuskler (biceps, triceps, deltamuskler, inre och externa rotatorblad)Dessutom kan buk, ben och skinkor tränasOavsett om du är styrkeidrottare, tennisspelare, simmare eller hälsoidrottare kan du få optimal träning FINNLO träningsbänk - Din kompakta träningspartnerStabil och säker
 • Träningsbänk Power XL hopfällbar, komplett set

  Träningsbänk Power XL hopfällbar, komplett set
  AnvändningsområdeStyrketräning av hela kroppen i hemmet eller lilla företaget såsom överkropp, armar, ben, rygg och mage. Produktinformation En komplett träningsstation med övningar såsom latsdrag, bänkpress med justerbart ryggstöd, benspark, lårcurl mm. Stilren design och hopfällbar när den inte används för att spara plats.   Fakta och egenskaper Övningar för hela kroppeninkluderar: Ställbar träningsbänk, skivstångsställning, dragstation, armcurl, benspark/lårcurl, latsdrag samt curlstång. (Skivstång och vikter ingår inte utan köps separat)Hopfällbar för att spara plats när den inte användsRyggstödet kan justeras i 7 lägenBekväm stoppning i dynornaKraftig ram 50x50 mm respektive 30x30 mm Svart lackSkivstångsställning ställbar höjd 96-120 cmMax belastning skivstångsställning 100 kgButterfly max 30 kg/armBencurl max 50 kgArmcurl max 50 kgBiceps curlstång 50 kgDragstation 50 kgMax användarvikt 120 kg (+ vikter)Avstånd mellan ytterkanter hållare för skivstång 86 cmStång 160 cm eller längre rekommenderasPassar med vikter i 25 eller 30 mm50 mm vikter kan användas med adapterMått LxBxH 180x155x195 cmMått hopfälld LxBxH 80x110x167 cm  Skivstång och viktskivor är tillbehör, se relaterade produkter till höger.  
 • Abilica 3150 PullDown dragstation

  Abilica 3150 PullDown dragstation
   
 • Träningsbänk Black II Fold, Master

  Träningsbänk Black II Fold, Master
  Master Träningsbänk Black II Fold är en praktisk träningsbänk som justeras från decline-läge till 85 grader i uppfält läge.Ryggen kan justeras i 6 st olika vinklar och sitsen kan ställas in i 3 olika nivåer.Konstruerad för att tåla viktbelastning upptil 200 kg.
 • Justerbar Träningsbänk AB100, inSPORTline

  Justerbar Träningsbänk AB100, inSPORTline
  inSPORTline AB100 erbjuder tack vare tjock polstring och dess olika justeringsmöjligheter både komfort och mångsidighet i din träning.Ryggstödet kan justeras i 8 st olika vinklar (0, 14, 24, 33, 41, 48, 56 och 63) medan sitsen har möjlighet till 5 olika vinklar (0, 16, 29, 42 och 55).Justeringen är pass enkel att du kan göra det med en hand.Den kraftiga ramen ger bänken hög viktkapacitet och de gummerade antislip-fötterna håller bänken säkert på plats.Med både transporthjul och ett praktiskt handtag blir bänken enkel att flytta undan när den inte används.

Bra bänk för bänkpress

För bänkpress behövs förutom träningsbänken även en ställning för stången. Du kan köpa dessa separat men det finns kompletta paket med både gymbänk och ställning.

Bänkpress kan utövas antingen på en planbänk eller en styrketräningsbänk i vinkel. Fundera ett varv extra på vilken typ av pressövningar du vill kunna göra. Vilken eller vilka bänkvinklar är det bra om träningsbänken kan ställas in på.

Maxbelastning på träningsbänken

Ett till köpråd vi vill ge dig är att välja en bänk som klarar av belastningen. Det finns angivet en maxbelastning i de tekniska specifikationerna.

Tänk då på att det inte är maxvikt på din kropp utan du måste ju addera den vikt du tänkt lyfta och träna med. Så är det maxbelastning 120 kg angivet på gymbänken och du väger 80 kg kan du träna med max 40 kg vikter som mest.

ilead