Träningsbänk

Många styrkeövningar görs liggandes eller sittandes på en träningsbänk. Här tipsar vi om fasta och justerbara bänkar för gymmet och ihopfällbara bänkar bra för hemmaträningen.

Träningsbänkar med justerbara eller fasta ryggstöd

Med en justerbar bänk kan du ställa ryggstödet i olika vinklar. Fäll ner helt när du kör bänkpress och sätt högre lutning för curl. Även om de justerbara bänkarna är något dyrare är det värt priset för du bygger inte fast dig i en enda lösning.

Om det är hemma du tänker använda din bänk och har begränsat utrymme rekommenderar vi att köpa en hopfällbar träningsbänk. De kan vikas ihop och lätt stoppas in under sängen eller få plats i en garderob, bredvid strykbrädan. Kör hårt och du kanske kommer få en tvättbräda på köpet!

Populärt inom träningsbänk

 • Träningsbänk Master Black Bench III - Fold

  Träningsbänk Master Black Bench III - Fold
  Träningsbänken Black bench III levereras helt färdigmonterad, inga krångliga instruktioner utan bara fäll upp och börja att träna.Bänken har en enkelt justerbar ryggdel.När?
 • Träningsbänk Master Fitness Black II Fold

  Träningsbänk Master Fitness Black II Fold
  Ihopfällbar och mycket funktionell och praktisk träningsbänk.Bänken kommer färdigmonterad och är enkel att stuva undan efter användning.Ryggen?
 • Träningsbänk justerbar Master Fitness Black

  Träningsbänk justerbar Master Fitness Black
  Träningsbänken black är en stabil bänk som tåler att belastas och är gjord för att man ska kunna träna med hantlar, skivstång, kettlebells eller liknande.Ryggen är?
 • Träningsbänk Hammer Bermuda XT Pro exkl. vikter

  Träningsbänk Hammer Bermuda XT Pro exkl. vikter
  BERMUDA XT PRO passar i alla rum och ger en omfattande styrketräning i ditt hem. Butterfly, bänkpress och bencurls ingår i denna omfångsrika träningsbänk - för en intensiv och kontrollerad?

Fler tips på träningsbänk

 • Inspire by Hammer Träningsbänk för FT1

  Inspire by Hammer Träningsbänk för FT1
  Med Inspire by Hammer Träningsbänk för FT1 utökar du din fria hantelträning på ett optimalt sätt - maximal stabilitet, samt kompakt och blixtsnabbt justerbar.Vill du skapa en riktig?
 • Träningsbänk Master Royal Bench F-I-D

  Träningsbänk Master Royal Bench F-I-D
  Royal Bench F-I-D är en krafit träningsbänk med justerbar sits och ryggstöd. Ett kraftigt handtag och transporthjul gör det enkelt att flytta bänken.Bänken ingår i?
 • Armcurlbräda till Bänk

  Armcurlbräda till Bänk
  Kräver hål i bänken på 45 mm
 • Armcurl till 3150 träningsbänk

  Armcurl till 3150 träningsbänk
  Max 50 kg
 • Abilica 3150 PullDown dragstation

  Abilica 3150 PullDown dragstation
   
 • Body Solid Ställbar Bänk

  Body Solid Ställbar Bänk
  Ställbart ryggstöd i 6 lägen. Platt, upp eller nedåt lutning.Avtagbar Sit-up tillsats ingår. Ställbar vinkel på sitsen. Bekväma och slitstarka dynor. Hjul för enkel transport. Max belastning 450 kg. Längd: 150 cm Bredd: 70 cm Höjd: 50 cm (128 cm uppfälld) Hålet för tillbehör 45 mm 
 • Träningsbänk Premium WeightBench

  Träningsbänk Premium WeightBench
  Fira 15 år med oss med 15% extra rabatt med rabattkod: jub15(anges i kassan, gäller 1-31 okt så långt lager räcker) Kraftfull träningsbänk som tål mycket och tung användning. En träningsbänk&hellip:
 • Träningsbänk Inspire FT1

  Träningsbänk Inspire FT1
  Träningen med fria vikter kompletteras med INSPIRE FT1 Bänk på ett idealiskt sätt. Eftersom fri träning med skivstång eller hantlar framför allt kräver en sak, det perfekta underlaget. Med dess&hellip:
 • XF Flat Bench

  XF Flat Bench
  Fira 15 år med oss med 15% extra rabatt med rabattkod: jub15(anges i kassan, gäller 1-31 okt så långt lager räcker) Kraftig planbänk för tung träning. Specifikationer: Mått: 117x50x50cmDynan:&hellip:
 • Abilica Träningsbänk platt 2.0

  Abilica Träningsbänk platt 2.0
  Mått LxBxH 123x45x46 cm En stabil träningsbänk för ett lågt pris. Max vikt 160 kg
 • Abilica Premium träningsbänk

  Abilica Premium träningsbänk
  ProduktinformationEn bänk av hög kvalitet så kan användas på företagsgymmet eller till dig som önskar det bästa i hemmet.  Fakta och egenskaperMått 110x56x47 cmVikt 28 kgMax användarvikt 750 kg 
 • Royal F-I-D Bench - Master

  Royal F-I-D Bench - Master
  Bänken är bade funktionell och med en god design.Sitsen justerbar I 4 lägenRyggen justerbar I 6 lägen från -10 grader till 80 grader.Regleringen av höjden är enkel och väl tilltagen.Maxbelastning 350 KgHöjd 48 cmLängd rygg/nackdyna 94 cmBredd rygg/nackdyna 32-36 cmLängd sits 30 cmBredd sits 32 cmKraftigt handtag samt transporthjul för enkel förflyttning.
 • Inspire by Hammer Curlpult till FT1/FT2 Träningsbänk

  Inspire by Hammer Curlpult till FT1/FT2 Träningsbänk
  Inspire by Hammer curlstöd är en perfekt tilläggsmodul till din FT1 eller FT2 snedbänk. Curlstödet är justerbart i höjden, och hantelhållarens position går att anpassa så det passar din armlängd?
 • Träningsbänk Utility Bench With Rack

  Träningsbänk Utility Bench With Rack
  Fira 15 år med oss med 15% extra rabatt med rabattkod: jub15(anges i kassan, gäller 1-31 okt så långt lager räcker) Med olympisk bredd kan ProForm Carbon Olympic System användas som ett fristående&hellip:
 • Träningsbänk Weight Bench

  Träningsbänk Weight Bench
  Fira 15 år med oss med 15% extra rabatt med rabattkod: jub15(anges i kassan, gäller 1-31 okt så långt lager räcker) Masterfit Weight Bench är en träningsbänk av hög kvalité. Träningsbänken&hellip:
 • Träningsbänk Titan Life Bench Flat Classic

  Träningsbänk Titan Life Bench Flat Classic
  Träningsbänk Commercial - Träningsbänk som är helt plan. En stabil bänk som tål belastning upp till 300 kg. Fungerar utmärkt till såväl företagsgymmet?
 • Sissy Squat

  Sissy Squat
  Detta är ett mycket omtyckt klassiskt redskap. Sissy squat bänken är välkonstruerad, tar väldigt lite plats, går att ställa in både i höjd och bredd och är en effektiv lår- och rump träning.&hellip:
 • Träningsbänk Master Fitness Black Bench LX Fold

  Träningsbänk Master Fitness Black Bench LX Fold
  Smidig och praktisk träningsänk som levereras färdigmonterad i kartong, bara att plocka upp och börja träna. Efter avslutad träning är det lika enkelt att fälla ner den till ett platt?
 • Premium SitUps Bänk

  Premium SitUps Bänk
  Fira 15 år med oss med 15% extra rabatt med rabattkod: jub15(anges i kassan, gäller 1-31 okt så långt lager räcker) Klädsel och kuddar i hög kvalitet ger bra komfort under träning. Situpsbänken&hellip:
 • TRÄNINGSBÄNK FID Bench IF2011

  TRÄNINGSBÄNK FID Bench IF2011
  Fakta och egenskaperRyggstöd justerbart i 7 längeSittdyna justerbar i 3 lägenMax belastning 320 kgMått LxBxH 137x57x51 cmVikt 30 kg  
 • Abilica Power Bench, träningsbänk End bänk

  Abilica Power Bench, träningsbänk End bänk
  Mycket kraftig bänk med 70x40 mm rör, anpassad för belastning upp till 250 kg vikter. Reglerbara säkerhetsstopp gör att du kan öka belastningen utan risk. Ställningen kan justeras i 21 nivåer, ryggen i 7 positioner. Justerbart säte i 2 nivåer.   Snabb och säker justeringsmekanism. Mycket kraftig polstring ger dig hög komfort under träningen Total bredd på 127 cm. Levereras med bencurl/benspark.   Kan även köpas i Power viktpaket (välj nedan) innehållande Power Bench, Skivstång 200 cm och 80 kg vikter i väska, 4x10 + 4x5 + 4x3 + 4x2 kg i 30 mm vikter.    
 • Träningsbänk WeightBench 2.0

  Träningsbänk WeightBench 2.0
  Perfekt för dig som ska träna med hantlar. Kombinera denna träningsbänk med hantlar och ge dina arm-, bröst, rygg- och axelmuskler ett ordentligt träningspass. Gör det enklare att utföra träningsövningarna&hellip:
 • Bench Gold II

  Bench Gold II
  Transporthjul samt handtag för enkel förflyttning. Ryggdynan har mått: Längd 80, Bredd 27 - 22 cm - 35 cm av den övre delen av dynan är 22 cm bred.  Sits bredd 28 - 19 cm. Sits Längd 31 cm. Mått: LxBxH 121x74x45 cm. Max Belastning 370 Kg
 • Träningsbänk Roman Chair

  Träningsbänk Roman Chair
  Denna hyperextensionsbänk är en smidig och stilren bänk för ryggträning. Oerhört prisvärd och perfekt för hemmagymmet eller det lilla företagsgymmet. Med lårdynor som är ställbara så passar&hellip:
 • Träningsstation Solid XP med bänk

  Träningsstation Solid XP med bänk
  Lats, rodd, biceps eller squats är möjligt, samt fast bänkpress, och bänken har även ett multijusterbart ryggstöd.Träningsbänken SOLID XP från Hammer har perfekt komfort. Den tjocka vadderingen och Ergo-ryggstödet säkerställer optimal ergonomisk träning. Med träningsbänken SOLID XP från Hammer garanteras en säker och effektiv träning.Viktset ingår inte, men kan väljas till.  HAMMER &bdquoPower Tower&ldquo! Professionellt skivstångssystem med säkerhetsclips, viktbelastningar på i gymet! Träningsbänken klarar 180 kg (person + vikter), hantelstället klarar upp till 120 kg.Hammer Hantelbank Solid XPViktbänken Solid XP från HAMMER är den perfekta träningsenheten om du vill få din kropp i form. Oavsett om du vill få ett V-format torso, starka axlar eller muskulösa armar, så kan du effektivt träna varje muskelgrupp och bygga och skulptera din kropp. De bästa effekterna på muskeltillväxt kan speciellt nås med medelintensitet och ett medelantal repetitioner. Vikterna ska du välja här så att varje i varje set ca 8-12 repetitioner är möjliga. Men träningsbänken Solid XP kan även användas för kroppskonturering och definition av muskler. För detta ändamål är det viktigt att träna med en upprepning av ca. 15-20 reps. Med Solid XP skapar du perfekta proportioner av kroppen.Med Hammer Solid XP kan följande mål uppnås:Brett muskulöst bröstMuskulös, V-formad torsoStarka definierade axlarMuskulösa överarmarVältränade, muskulösa benPlatt mage och definierade pecs HAMMER träningsbänk Solid XP &ndash är perfekt för muskeluppbyggnadBrett utbud av träningsmöjligheterHammer Hantelbank Solid XPDen idealiska kombinationen av multi-press, bänk och dragövningar om kan utföras perfekt med XP:Latsdrag och rodd för att starka ryggmusklernaBänkpress och sned bänkpress för bröstträningArmcurl för att träna bicepsTricepsdrag (även med triceps rep)AxelpressKnäböj och bencurl för starka benmuskleroch många fler övningarMed oberoende hängkabel kan båda sidor av kroppen tränas jämnt. Speciellt för att träna axlar och armar är denna mycket viktigt eftersom varje arm måste exakt tillämpa samma kraft så att obalanser kan förhindras. På HAMMER Solid XP kan den starkare armen inte ta över arbetet från den svagare.VälutrustadHammer Hantelbank Solid XPDen ergonomiska ryggdynan på bänken är 50 mm tjock och därmed mycket bekväm. Ryggstödet kan justeras i totalt 7 steg så att alla positioner kan intas mellan att ligga och sitta upprätt. Särskilt för bröstövningar är detta mycket användbart: vid platt bänkpress tränas hela bröstmuskulaturen. Ju mer lutning på ryggstödet hos Solid XP, desto mer rör sig huvudbelastningen mot axlarna. När du lutar bänkpressen, tränas den övre bröstmuskulaturen mest.Viktbänken Solid XP består av ett robust stålrör (50 x 50 mm) som ger optimalt grepp även i intensiva belastningar. Detta stålrör är speciellt pulverlackerat och därmed resistent mot repor.Vid den bakre änden på träningsbänken Solid XP finns flera alternativ för förvaring av tillbehör som latsbar, tricepsrep, viktskivor och hantelstång (ingår ej). För att säkra viktskivor från att falla ned, medföljer praktiska säkringsplintar. För tillräcklig säkerhet vid Solid XP kan skivstångställ justeras upprepade gånger och belastas med upp till 120 kg.Tillbehör och vikterHammer Hantelbank Solid XPDu kan uppgradera viktbänken Solid XP med en valfri komplett uppsättning stänger och vikter, och mer. Med en uppgradering kan du få ut det maximala av din träning.76 kg tillbehör från HAMMER omfattar:1 kromad skivstång: diameter 30 mm, längd 180 cm2 kromade hantelstänger: diameter 30 mm, längd 35 cmViktskivor: 4 x 10 kg, 2 x 5 kg, 4 x 2,5 kg, 2 x 1,25 kg, 2x 0,5 kg6 låsningsclipsDe förkromade stängerna är ruggade och ger därmed ett bättre grepp - även vid hög viktbelastning. Viktskivorna är fyllda med cement och täckta med plast. Skalet ger en skonsam träning och skyddar ditt golv. Hantelbänk HAMMER SOLID XP träningstipsFör att träna de flesta av dina muskler är så kallade &bdquoSupersets&ldquo  idealiska. Här utförs övningen successivt utan paus. Intensiteten minskar successivt med varje set, tills endast en lätt vikt lyfts i slutet. Till exempel, du tränar bicepscurl först med en 25 kg vikt, sedan 17,5 kg, och slutligen med 10 kg. Du kommer att märka en ökad toning av dina muskler.Sammanfattning och översiktHammer Hantelbank Solid XPMed HAMMER träningsbänk Solid XP hjälper dig att få en vältränad ochmuskulös kropp. Kombinationen av bänk-, multipress- och kabelfunktioner erbjuder ett brett utbud av träningsmöjligheter på hemmaplan. Övningar för bröst och magmuskler, axlar och övre ryggen är möjliga, samt träning av hela armen och benmusklerna.Den högkvalitativa bearbetningen av Solid XP ger lång hållbarhet och stabilitet. Stålrörskonstruktiondn är kantad med en reptålig pulverlack. Den ergonomiska ryggdynan är 50mm tjock, vilket gör den mycket bekväm. Ryggstödet på bänken kan justeras 7-faldigt vilket möjliggör inte bara platt bänkpress, sned bänkpress, utan också axelpress i olika positioner.Som extratillbehör, rekommenderas 76 kg Skivstång och Hantelset från HAMMER.Produktinformation Solid XPKabeldrag- och överkroppsträningPlatt och lutande bänk med Ergo ryggstöd, 7-stegs justerbar.Justerbart hantelställ med professionell säkerhetsclipModuler: curlstation, tricepsrep, latsdrag, kabeldrag,Stabil stålram med reptålig pulverlack för hög belastningMax. tillåten last på träningsbänk: 180 kg (person + vikter)Max. tillåten last av hantelställ: 120 kgVikter och skivstänger ingår inte!Mått: 240 x 153 x 216 cm (L x B x H)Nettovikt: 88 kgFärg: antracit / svart 
 • Träningsbänk Power Bench

  Träningsbänk Power Bench
  Fira 15 år med oss med 15% extra rabatt med rabattkod: jub15(anges i kassan, gäller 1-31 okt så långt lager räcker) Träningsbänk för den seriösa och som tränar med tyngre vikter.Kraftig justerbar&hellip:
 • Träningsbänk MultiBench

  Träningsbänk MultiBench
  Fira 15 år med oss med 15% extra rabatt med rabattkod: jub15(anges i kassan, gäller 1-31 okt så långt lager räcker) Abilica Multibench justerbar träningsbänkPerfekt för dig som vill ha en kraftfull&hellip:
 • Finnlo Incline Bench Träningsbänk 3874

  Finnlo Incline Bench Träningsbänk 3874
  FINNLO träningsbänk består av separat justerbar sits och ryggstöd. Ryggstödet kan justeras i 6 olika lägen (upp till 90 grader) och sitsen i 3 olika lägen.Max användarvikt?
 • Träningsbänk Hammer Bermuda inkl. vikter 25kg

  Träningsbänk Hammer Bermuda inkl. vikter 25kg
  Träningsbänken BERMUDA passar överallt och lämpar sig perfekt för styrketräning i hemmet. Med Bermuda kan du träna butterflies, bänkpress eller bencurl, men även biceps och rodd. Tack?
 • Träningsbänk TB2000 hopfällbar

  Träningsbänk TB2000 hopfällbar
  Den perfekta följeslagare för din styrketräning i hemmet. Den moderna och sofistikerade designen gör att den smälter väl in i ditt hem. Ställbart ryggstöd och säte gör att den kan användas till många olika övningar.  De vadderade dynorna är överdragna av syntetiskt läder och är bekväma att sitta och ligga på. Bänken tål användare på upp till 120 kg. Fakta och egenskaper Ryggstödet är ställbart i 8 positioner Hopfällbar för att spara plats när den inte användsMått LxBxH 144x45x48-112 cmMått hopfälld 89x45x24 cmMax användarvikt 120 kgVikt 12 kg 
 • Abilica Power Bench, träningsbänk med Power Viktpaket

  Abilica Power Bench, träningsbänk med Power Viktpaket
  Mycket kraftig bänk med 70x40 mm rör, anpassad för belastning upp till 250 kg vikter. Reglerbara säkerhetsstopp gör att du kan öka belastningen utan risk. Ställningen kan justeras i 21 nivåer, ryggen i 7 positioner. Justerbart säte i 2 nivåer.   Snabb och säker justeringsmekanism. Mycket kraftig polstring ger dig hög komfort under träningen Total bredd på 127 cm. Levereras med bencurl/benspark.   Kan även köpas i Power viktpaket (välj nedan) innehållande Power Bench, Skivstång 200 cm och 80 kg vikter i väska, 4x10 + 4x5 + 4x3 + 4x2 kg i 30 mm vikter.    
 • Träningsbänk & Situpsbänk Hero ABB15

  Träningsbänk & Situpsbänk Hero ABB15
  Denna smarta bänk passar utmärkt för din hemträning. Träna övningar som bänkpress, hantelpress, situps med flera övningar med samma bänk.  När bänken enkelt ställts om för situps så kan den ställas i 4 olika lutningar. Dynan är stoppad så den är bekväm att ligga på.Används både som träningsbänk och situpsbänk, 2 i 1Robust ram i stål 38x38 mmMjuk stoppning, tjocklek 5 cmHöjd över golvet 45 cmSätets mått LxB 98x30 cmHållare för benen Totalt mått 139x34x57 cmNär bänken fällts ihop blir den endast 21 cm hög.Max belastning 100 kgVikt 9 kg 
 • Ställbar träningsbänk AB055

  Ställbar träningsbänk AB055
  Bänken är lika idealisk för träningsanläggningen som ditt hemmagym. Tack vare att den kan justeras till 9 olika positioner ger den dig möjlighet till en variation i dina övningar och din träning. Även sätet kan justeras till 3 olika lägen. Den robusta stålramen är stabil och rör inte på sig när du tränar. Ryggstödet och sätet kan Både ryggstödet och sätet har en generös skumfyllning för ultimat komfort, vilket kommer att vara till nytta särskilt under ett intensivt träningspass. De halkfria dynorna på benen ser till att bänken inte rör sig under träningen, vilket håller dig säker. Tack vare sin enkla användning och stora variationsmöjligheter passar den perfekt för nybörjaren och den erfarne. Fakta och egenskaper: Justerbar bänk Idealisk för hantel- och skivstångsträning (ingen av dem ingår) Massiv stålkonstruktion Bekväm vaddering av skum 9 ryggstödspositioner 3 sittplatser Håll benen nere med skumrullkuddar Enkel montering och användning Halkfria dynor på benen för bättre stabilitet Mått: 114 x 59 x 124 cm Förpackningens mått: 92,5 x 33 x 36 cm Ryggstödets mått: 80 x 40 x 6 cm Sätets mått: 38,5 x 33 x 6 cm Sitsens avstånd från marken: 50 cm Total längd: 119 cm Vikt: 16 kg Viktgräns: 250 kg ( användare plus vikter )Viktgräns vid lutning: 200 kg Kategori: H (EN 957) - lämplig för hemmabruk
 • Flat Olympisk bänk SFB-349G

  Flat Olympisk bänk SFB-349G
  Mått: LxBxH 126,6 cm x 173 cm x 123 cmMax vikt 350 kg 
 • Platt träningsbänk

  Platt träningsbänk
  Den tjocka och bekväma stoppningen garanterar maximal komfort under din träningen. Träningsbänken har en robust stålram gjord av massiva rör och halkskydd för bättre stabilitet. Du kan förvara hantlar längst ner på bänken. Fakta och egenskaperRobust stålram av massiva rör.Bred yta för bekväm träning.Halkfria fotkuddar.Kan lagra hantlar på botten av bänken (viktgräns 300 kg utan ytterligare viktbelastning).Rörstorlek: 50 x 50 x 1,5 cm.Dynans höjd: 55 mm.Viktgräns: 150 kg (användare + vikt).Längd: 121 cm.Bredd: 49,5 cm.Höjd: 45 cm.Perfekt för att träna med hantlar eller stång.Lämplig för hemmet eller träningsanläggning.
 • Ställbar träningsbänk FT2

  Ställbar träningsbänk FT2
  Den perfekta bänken för företag eller hemmet. Med max belastning på hela 450 kg står den pall för oss vanliga dödliga och våra övningar utan att ge vika. Bred ryggdyna med generös stoppning. Klädd med högkvalitativt konstläder som även är lätt att rengöra. Ryggstödet är ställbart i 5 lägen för variation i träningen.  Fakta och egenskaper Tjock polstring för att du ska sitta sköntRyggstödet är ställbart i 5 lägenTransporthjul för att enkelt kunna flyttasUttag för tillbehör, diameter på hålet 40 mmMått 170x65x50 cmMax belastning 450 kg Vikt 37 kg
 • Träningsbänk AB100

  Träningsbänk AB100
  Fakta och egenskaperUtmärkt bänk för träning i hemmetRyggstödet är ställbart i 8 lägen 0-63 grader0°, 14°, 24°, 33°, 41°, 48°, 56°, 63°Sätet kan ställas i 5 lägenEnkelt att justeraTransporthjul för att enkelt kunna flyttasStabil ram i stålVadderad dyna i PVCMått 130x48x45 cmRyggstöd 74x28x6 cmSätet 34x28x6 cmMax belastning 200 kgVikt 22 kg 
 • Träningsbänk Hero B130

  Träningsbänk Hero B130
  Utmärkt för träning i hemmet eller lilla företaget. Främre enheten har uttag för 25 mm vikter men adapter medföljer för att använda 50 mm vikter. Samma gäller för den bakre hållaren för viktskivor. Ryggstödet på bänken är ställbar i flera lägen. Komplettera med skivstång 180 cm eller längre samt viktskivor. Fakta och egenskaperStällbart ryggstödStativ för skivstångStativets bredd 107 cmRyggstödets mått 75x35 cmMått 193x127x155 cmMax belastning 136 kgMax belastning lårcurl 36 kgTotal max belastning 272 kgVikt 30 kg   
 • Träningsbänk Hero B100

  Träningsbänk Hero B100
  Träningsbänk B100  passar rakt in i ditt hem gym. Om du redan äger en skivstång och viktplattor kan du börja träna direkt. Bänken erbjuder en viktgräns på  136 kg . Ryggstödet kan justeras till  6 olika positioner  (inklusive en negativ vinkel), så att du kan fokusera på olika muskelgrupper. Den rymliga bicepscurlen kan justeras till  två olika höjder , vilket möjliggör en bekväm träning. Du kanske också uppskattar det  justerbara skivstativet högst upp på ramen. När du tröttnar på bänkpressen kan du träna med benspark och lårcurl  (som också använder viktplattor för att justera motståndet). Vikter med 25 mm  i diameter. Teknisk beskrivning:Justerbar  bicepcurl Leg extension / curl  Justerbart ryggstödJusterbart säte - 3 olika lägenFörvaringspinnar för viktskivorLämplig för  25 mm  viktplattorRyggstödsvinklar:  -17 °, 0 °, 31 °, 34 °, 46 °, 66 °Antal bicep curl pad positioner:  2Sätet justerbart i 3 lägenAvstånd mellan stänger:  70 cmRyggstödets mått:  74 x 30 cmSätets mått:  37 x 30/37 cmBicep curl pad dimensioner:  30 x 33/52 cmMått:  214 x 82 x 131 cmTotal viktgräns:  272 kg (600 lbs.)Viktgräns för skivstång:  136 kg (300 lbs.)Ställbara ställningar : 7Benförlängning / viktgräns för tillbehör:  38 kg (80 lbs.)Kategori:  H (EN 957) - lämplig för hemmabruk
 • Multifunktionell träningsbänk

  Multifunktionell träningsbänk
  Träningsbänk för alla typer av gym med justerbart ryggstöd ger dig bekväm träning. Bänkens smarta design säkerställer snabb och enkel förflyttning eller justering av lutning.   Fakta och egenskaper  6 ryggstödspositioner Sits och ryggstöd är gjorda av tjockt DuraFirm- skum T-bar fotstöd med skumcylindrar Bänkhöjd medan horisontell: 48 cmMått: längd 167 x bredd 60 x höjd 125 cm Sittdimension: längd 35 cm x bredd 30 cm x höjd 6 cm Ryggstödsmått: längd 90 cm x bredd 30 cm x höjd 6 cm Max Användarvikt 250 kg
 • Träningsbänk med ställning Hero 30 uppfällbar

  Träningsbänk med ställning Hero 30 uppfällbar
  Med denna stora träningsbänk har du möjlighet att göra dina styrkeövningar från dit eget hem. Den robusta ramen ger en otrolig viktgräns på upp till 200 kg (inklusive vikter). Trots sin stabila ram och vänliga liggyta tar den inte mycket plats och går även att fälla ihop när den inte används. Skivstångens höjd kan justeras till 5 olika positioner ( från 92 till 112 centimeter ), vilket möjliggör en bekväm träning. Den kraftiga stoppningen på 5 cm  gör bänken lämplig även för tyngre användare. Det finns också skumhandtag som ger möjlighet till en mer varierad träning och andra övningar. Fakta och egenskaper: Höjdjusterbart skivstång ( 5 positioner ) Fällbar mekanism Parallella handtag för dips och dragövningarLiggyta: 110 x 30 cm Vadderingstjocklek: 5 cm Mått: 127 x 101 x 92-112 cm Viktgräns: 200 kg (inklusive vikter) Vikt: 18 kg Kategori: H (EN 957) - lämplig för hemmabruk Förpackningens mått: 114 x 40 x 13 cm
 • Träningsbänk Hero B80 Set med stativ, stång och vikter

  Träningsbänk Hero B80 Set med stativ, stång och vikter
  Fakta och egenskaperKomplett set för att börja styrketränaTräna bänkpress med ställbar lutning på bänkenLutningen är ställbar i 3 lägenArmcurlbräda för att träna armarnaBenspark för framsida lårLårcurl för baksida lår Skivstång längd 120 cm Viktskivor 2x7 kg och 2x11 kgViktskivor och stång i 25 mmMått totalt 158x120x121 cmTotal vikt 58 kgMax total vikt inkl användare 159 kgMax belastning bänk 113 kg 
 • Hyper Extension Bänk

  Hyper Extension Bänk
  Hyperextension-bänken 45° och 90° från Inspire Fitness är till för att stärka och bygga upp din rygg och bål på ett effektivt och ergonomiskt sätt. Bänken är ställbar för att kunna anpassas&hellip:
 • Träningsbänk Master Bench Silver 1

  Träningsbänk Master Bench Silver 1
  Träningsbänk där rygg och sittdyna är ställbar i flera olika lägen.Ryggdelen kan justeras i 5 olika lägen från till 90 gr.
 • Träningsbänk Folding FLB2

  Träningsbänk Folding FLB2
  Inspire Fitness FLB1 bänk är den perfekta bänken när utrymmet är begränsat. Inspire fällbara bänk är tillverkad av de material av högsta kvalitet. Denna fällbara justerbar bänk utformas så&hellip:
 • Abilica 3150 PullDown dragstation DEMO

  Abilica 3150 PullDown dragstation DEMO
   Demoex i nyskick
 • Inspire by Hammer Träningsbänk FT2 bench

  Inspire by Hammer Träningsbänk FT2 bench
  För alla som vill ha en äkta gymkänsla vid träning med vikter, är FINNLO MAXIMIUM by HAMMER FT2 lutande bänk det perfekta valet, eftersom fri träning med långa eller korta hantlar huvudsakligen?
 • Ställbar träningsbänk

  Ställbar träningsbänk
  Med denna träningsbänk kan ni träna en mängd olika övningar. Passar utmärkt i hemmet eller företaget.Bekvämt stoppad dynaMått LxBxH 127x60x46 cm Ryggstödets lutning är ställbar i 9 lägen från plant till fullt sittande0  grader10 grader20 grader  30 grader 40 grader 50 grader 60 grader 70 grader85 grader Max belastning 250 kgVikt 25 kg OBS - Levereras med svart underrede och främre foten är rak. 
 • Träningsbänk Power XL hopfällbar, komplett set

  Träningsbänk Power XL hopfällbar, komplett set
  AnvändningsområdeStyrketräning av hela kroppen i hemmet eller lilla företaget såsom överkropp, armar, ben, rygg och mage. Produktinformation En komplett träningsstation med övningar såsom latsdrag, bänkpress med justerbart ryggstöd, benspark, lårcurl mm. Stilren design och hopfällbar när den inte används för att spara plats.   Fakta och egenskaper Övningar för hela kroppeninkluderar: Ställbar träningsbänk, skivstångsställning, dragstation, armcurl, benspark/lårcurl, latsdrag samt curlstång. (Skivstång och vikter ingår inte utan köps separat)Hopfällbar för att spara plats när den inte användsRyggstödet kan justeras i 7 lägenBekväm stoppning i dynornaKraftig ram 50x50 mm respektive 30x30 mm Svart lackSkivstångsställning ställbar höjd 96-120 cmMax belastning skivstångsställning 100 kgButterfly max 30 kg/armBencurl max 50 kgArmcurl max 50 kgBiceps curlstång 50 kgDragstation 50 kgMax användarvikt 120 kg (+ vikter)Avstånd mellan ytterkanter hållare för skivstång 86 cmStång 160 cm eller längre rekommenderasPassar med vikter i 25 eller 30 mm50 mm vikter kan användas med adapterMått LxBxH 180x155x195 cmMått hopfälld LxBxH 80x110x167 cm  Skivstång och viktskivor är tillbehör, se relaterade produkter till höger.  

Bra bänk för bänkpress

För bänkpress behövs förutom träningsbänken även en ställning för stången. Du kan köpa dessa separat men det finns kompletta paket med både gymbänk och ställning.

Bänkpress kan utövas antingen på en planbänk eller en styrketräningsbänk i vinkel. Fundera ett varv extra på vilken typ av pressövningar du vill kunna göra. Vilken eller vilka bänkvinklar är det bra om träningsbänken kan ställas in på.

Maxbelastning på träningsbänken

Ett till köpråd vi vill ge dig är att välja en bänk som klarar av belastningen. Det finns angivet en maxbelastning i de tekniska specifikationerna.

Tänk då på att det inte är maxvikt på din kropp utan du måste ju addera den vikt du tänkt lyfta och träna med. Så är det maxbelastning 120 kg angivet på gymbänken och du väger 80 kg kan du träna med max 40 kg vikter som mest.

ilead