Träningsbänk

Många styrkeövningar görs liggandes eller sittandes på en träningsbänk. Här tipsar vi om fasta och justerbara bänkar för gymmet och ihopfällbara bänkar bra för hemmaträningen.

Träningsbänkar med justerbara eller fasta ryggstöd

Med en justerbar bänk kan du ställa ryggstödet i olika vinklar. Fäll ner helt när du kör bänkpress och sätt högre lutning för curl. Även om de justerbara bänkarna är något dyrare är det värt priset för du bygger inte fast dig i en enda lösning.

Om det är hemma du tänker använda din bänk och har begränsat utrymme rekommenderar vi att köpa en hopfällbar träningsbänk. De kan vikas ihop och lätt stoppas in under sängen eller få plats i en garderob, bredvid strykbrädan. Kör hårt och du kanske kommer få en tvättbräda på köpet!

Populärt inom träningsbänk

 • Träningsbänk Master Black Bench III - Fold

  Träningsbänk Master Black Bench III - Fold
  Träningsbänken Black bench III levereras helt färdigmonterad, inga krångliga instruktioner utan bara fäll upp och börja att träna.Bänken har en enkelt justerbar ryggdel. När?
 • Träningsbänk Master Fitness Black II Fold

  Träningsbänk Master Fitness Black II Fold
  Ihopfällbar och mycket funktionell och praktisk träningsbänk.Bänken kommer färdigmonterad och är enkel att stuva undan efter användning. Ryggen?
 • Träningsbänk justerbar Master Fitness Black

  Träningsbänk justerbar Master Fitness Black
  Träningsbänken black är en stabil bänk som tåler att belastas och är gjord för att man ska kunna träna med hantlar, skivstång, kettlebells eller liknande.Ryggen är?
 • Träningsbänk Hammer Bermuda XT Pro exkl. vikter

  Träningsbänk Hammer Bermuda XT Pro exkl. vikter
  BERMUDA XT PRO passar i alla rum och ger en omfattande styrketräning i ditt hem. Butterfly, bänkpress och bencurls ingår i denna omfångsrika träningsbänk - för en intensiv och kontrollerad?

Fler tips på träningsbänk

 • Abilica Premium FID 2.0 ställbar träningsbänk

  Abilica Premium FID 2.0 ställbar träningsbänk
  Tjock kudde i högsta kvalitet garanterar komfort under praktiken, även med tunga vikter. Träningsbänken kommer med hjul i ryggen som gör den enkel att flytta runt.
 • Träningsbänk & Situpsbänk Hero ABB15

  Träningsbänk & Situpsbänk Hero ABB15
  Denna smarta bänk passar utmärkt för din hemträning. Träna övningar som bänkpress, hantelpress, situps med flera övningar med samma bänk.  När bänken enkelt ställts om för situps så kan den ställas i 4 olika lutningar. Dynan är stoppad så den är bekväm att ligga på.Används både som träningsbänk och situpsbänk, 2 i 1Robust ram i stål 38x38 mmMjuk stoppning, tjocklek 5 cmHöjd över golvet 45 cmSätets mått LxB 98x30 cmHållare för benen Totalt mått 139x34x57 cmNär bänken fällts ihop blir den endast 21 cm hög.Max belastning 100 kgVikt 9 kg 
 • Träningsbänk Black Bench LX - Fold, Master

  Träningsbänk Black Bench LX - Fold, Master
  Träningsbänken har en enkelt justerbar ryggdel i 7 höjdlägen. Med den lutande sitsen och vid samtidig negativ lutning av ryggstödet så får man en utmärkt magbänk. Fotstöd samt transporthjul är förmonterade.LX bänken har en sitthöjd på 44 cm och ryggdynan är 20-27 cm bred och har välstoppad dyna som är 5 cm tjock. Totala längden på bänken är 135 cm och fotbredden 44 cm. När den fälls ihop är den endast 21 cm hög och kan enkelt skjutas in under sängen.
 • Träningsbänk Inspire FT1

  Träningsbänk Inspire FT1
  Träningen med fria vikter kompletteras med INSPIRE FT1 Bänk på ett idealiskt sätt. Eftersom fri träning med skivstång eller hantlar framför allt kräver en sak, det perfekta underlaget. Med dess höga belastningsförmåga och extrema hållbarhet kan FT1 lutande bänk belastas med upp till 273 kg. Därmed står ingenting i vägen för din träning med tunga vikter.Den bekväma sittbänken och ryggstödet är exceptionellt breda och försedda med en extra tjock högkvalitativ klädsel. Det högkvalitativa konstlädret möjliggör en snabb och enkel rengöring, som förhindrar dålig lukt.Ett inbyggt snabb-klick-systemet gör att du kan ställa in din optimala träningsposition på nolltid. Bänkens 5-vägs justerbara ryggstöd samt den bekväma och i två vinklar justerbara sittbänken är optimalt utformade och mycket slitstarka. Två monterade transporthjul gör att INSPIRE FT1 träningsbänk snabbt och enkelt kan transporteras och förflyttas. Dessutom ger den ädla pulverlackeringen ett utmärkt skydd mot repor.Ett valfritt tillbehör är Inspire Leg attachment eller Preacher Curl attachment, som är den perfekta tilläggsmodulen till din FT1 träningsbänk. Curlkonsolen kan justeras på höjden och dessutom kan skivstångshållaren ställas in för passande armlängd. På den extra breda bänken kan du bekvämt vila armarna i en ergonomisk träningsposition och specifikt träna dina biceps. Specifikationer: Längd: 150cmBredd: 61cmHöjd: 119cmSitthöjd: 50cm Sätes justering: 2stRyggstödsjustering: 7stMax Kapacitet: 273 kg ink användareVikt: 28kg
 • Royal Preachers Curl Bench, Master

  Royal Preachers Curl Bench, Master
  Denna stadiga curlbänk är anpassad för tuff gymmiljö och har i alla avseende utrustats för många träningstimmar.Sitsen är justerbar i tre höjder från 42 54 cm. Royal Preachers Curl Bench från Master Fitness har bekväma dynor och kraftig hållare för curlstång.
 • Träningsbänk Hero B30, inSPORTline

  Träningsbänk Hero B30, inSPORTline
  inSPORTline B30 låter dig smidigt utföra bänkpress och flera olika styrkeövningar i hemmet. Den kraftiga ramen medför att bänken klarar en maxbelastning på hela 200 kg.Hållarna på skivstångsställningen kan justeras i 5 st olika nivåer från 92 till 112 cm.Tack vare de praktiska gummihandtagen på stativet kan du även utföra dips och pullups.
 • Justerbar Planbänk Fold FB100, inSPORTline

  Justerbar Planbänk Fold FB100, inSPORTline
  Adjustable Flat Bench Fold inSPORTline FB100 ger mångsidig träning i hemmet och tack vare att den enkelt kan fällas samman ger den extremt kompakt förvaring och kan t.o.m. förvaras under sängen.Den kraftiga ramkonstruktionen möjliggör en viktbelastning på hela 250 kg.Idealisk för bänkpress, träning med hantlar såväl som bänkhopp, lunges och många fler övningar.
 • Träningsbänk Folding FLB2

  Träningsbänk Folding FLB2
  Inspire Fitness FLB1 bänk är den perfekta bänken när utrymmet är begränsat. Inspire fällbara bänk är tillverkad av de material av högsta kvalitet. Denna fällbara justerbar bänk utformas så att de är möjligt att göra plan, lutande eller incline träning och erbjuder en unik sex positions inställning.När träningspasset är över kan den snabbt fällas ihop. Specifikationer: Längd: 130cmBredd: 40cmHöjd: 103cmSitthöjd: 35cm Höjd hoppfälld: 19cm Vikt: 20 kgMax kapacitet: 225kg ink användare
 • Träningsbänk Premium WeightBench

  Träningsbänk Premium WeightBench
  Kraftfull träningsbänk som tål mycket och tung användning. En träningsbänk gör det möjligt att genomföra ett antal standardstyrkeövningar på ett snabbt och effektivt sätt. Specifikationer: Längd: 110cmBredd: 56cmHöjd: 47cmDynas mått: 110x25cm Vikt: 28kgMax Användarvikt: 750kg ink användare
 • Träningsbänk UB20 Utility, Tunturi

  Träningsbänk UB20 Utility, Tunturi
  Tunturi UB20 Utility Bench är en smart bänk med praktisk design och flertals olika justeringsmöjligheter för varierad- och individbaserad träning.Denna träningsbänk kan enkelt fällas ihop när du inte längre använder den för komapkt förvaring i hemmet och kan förvaras bland annat under sängen eller i en garderob.Ryggstödet kan ställas in i 7 st olika lutningslägen och dynorna är ergonomiskt utformade med extra starka hörn som bidrar till högre slitstyrka och livslängd.Denna bänk har trots sin kompakta design en viktbelastning på 200 kg, vilket innebär att om du väger 100 kg kan du träna med upptill 100 kg vikter.
 • Träningsbänk Silver III, Master

  Träningsbänk Silver III, Master
  Kraftig träningsbänk från Master som passar utmärkt även på företag eller bostadsrättsföreningarJusterbar rygg (0, 35, 45, 60, 85 gr)Transporthjul och handtag. Nu förbättrad med bekvämare sits i triangulär form.
 • Träningsbänk Master Fitness Bench Silver III

  Träningsbänk Master Fitness Bench Silver III
  Bench Silver III är en kraftig bänk som passar utmärkt även på företag eller brf. Justerbar rygg 0, 35, 45, 60, 85 gader.Transporthjul?
 • Träningsbänk Incline ABD050, inSPORTline

  Träningsbänk Incline ABD050, inSPORTline
  Incline Bench inSPORTline ABD050 är perfekt för den som söker intensiv träning i hemmet.Utöver situps och kroppsviktsövningar finns även möjlighet till träning med hantlar, en stor mängd olika benövningar och även push-ups med hjälp av de gummerade handtagen på sidan.Dynan är 5 cm tjock med en mjuk och behaglig stoppning samt yttermaterial av halkfri konstläder.Bänkens kompakta dimensioner möjliggör för mer intensiv träning, eftersom att du inte kan ligga helt rakt på den.Fotrullarnas höjd kan justeras i tre olika lägen för att ge bästa komfort under träning.När du är klar med träningen kan bänken enkelt fällas ihop och läggas undan.
 • Abilica 3150 PullDown dragstation DEMO

  Abilica 3150 PullDown dragstation DEMO
   Demoex i nyskick
 • Träningsbänk TB2000 hopfällbar

  Träningsbänk TB2000 hopfällbar
  Den perfekta följeslagare för din styrketräning i hemmet. Den moderna och sofistikerade designen gör att den smälter väl in i ditt hem. Ställbart ryggstöd och säte gör att den kan användas till många olika övningar.  De vadderade dynorna är överdragna av syntetiskt läder och är bekväma att sitta och ligga på. Bänken tål användare på upp till 120 kg. Fakta och egenskaper Ryggstödet är ställbart i 8 positioner Hopfällbar för att spara plats när den inte användsMått LxBxH 144x45x48-112 cmMått hopfälld 89x45x24 cmMax användarvikt 120 kgVikt 12 kg 
 • Hyper Extension Bänk

  Hyper Extension Bänk
  Hyperextension-bänken 45° och 90° från Inspire Fitness är till för att stärka och bygga upp din rygg och bål på ett effektivt och ergonomiskt sätt. Bänken är ställbar för att kunna anpassas efter just din längd. Tack vare den robusta konstruktion så passar denna såväl i hemmet som på företaget. Specifikationer. Längd: 137cmBredd: 79cmHöjd: 102cmAnvändningsmiljö: hem &: företag
 • TF Standard FID Bench

  TF Standard FID Bench
  TF Standard FID Bench - Stä:llbar trä:ningsbä:nkThor Fitness Standard Fid Bench ä:r en stä:llbar trä:ningsbä:nk som har en stilren design och ä:r tillverkad i robust och&hellip:
 • Träningsbänk Bastet, inSPORTline

  Träningsbänk Bastet, inSPORTline
  En justerbar träningsbänk från inSPORTline med både skivstångshållare, latsdrag och armcurl som ingår i köpet för en mer varierad och mångsidig träning.Med träningsbänken Bastet kan du utföra bl.a. bänkpress, bencurl, isolerade bicepscurls såväl som effektiv träning för ryggen med latsstången.Både skivstångsställning, latsstången och bencurl har kapacitet för 60 kg i viktbelastning medan bänken klarar användarvikter upptill 150 kg.På sidorna finns hållare för 25 mm viktskivor.
 • Inspire by Hammer Träningsbänk för FT1

  Inspire by Hammer Träningsbänk för FT1
  Med Inspire by Hammer Träningsbänk för FT1 utökar du din fria hantelträning på ett optimalt sätt - maximal stabilitet, samt kompakt och blixtsnabbt justerbar.Vill du skapa en riktig gymkänsla? Träningen?
 • Armcurl till 3150 träningsbänk

  Armcurl till 3150 träningsbänk
  Max 50 kg
 • Träningsstation Solid XP med bänk

  Träningsstation Solid XP med bänk
  Lats, rodd, biceps eller squats är möjligt, samt fast bänkpress, och bänken har även ett multijusterbart ryggstöd.Träningsbänken SOLID XP från Hammer har perfekt komfort. Den tjocka vadderingen och Ergo-ryggstödet säkerställer optimal ergonomisk träning. Med träningsbänken SOLID XP från Hammer garanteras en säker och effektiv träning.Viktset ingår inte, men kan väljas till.  HAMMER &bdquoPower Tower&ldquo! Professionellt skivstångssystem med säkerhetsclips, viktbelastningar på i gymet! Träningsbänken klarar 180 kg (person + vikter), hantelstället klarar upp till 120 kg.Hammer Hantelbank Solid XPViktbänken Solid XP från HAMMER är den perfekta träningsenheten om du vill få din kropp i form. Oavsett om du vill få ett V-format torso, starka axlar eller muskulösa armar, så kan du effektivt träna varje muskelgrupp och bygga och skulptera din kropp. De bästa effekterna på muskeltillväxt kan speciellt nås med medelintensitet och ett medelantal repetitioner. Vikterna ska du välja här så att varje i varje set ca 8-12 repetitioner är möjliga. Men träningsbänken Solid XP kan även användas för kroppskonturering och definition av muskler. För detta ändamål är det viktigt att träna med en upprepning av ca. 15-20 reps. Med Solid XP skapar du perfekta proportioner av kroppen.Med Hammer Solid XP kan följande mål uppnås:Brett muskulöst bröstMuskulös, V-formad torsoStarka definierade axlarMuskulösa överarmarVältränade, muskulösa benPlatt mage och definierade pecs HAMMER träningsbänk Solid XP &ndash är perfekt för muskeluppbyggnadBrett utbud av träningsmöjligheterHammer Hantelbank Solid XPDen idealiska kombinationen av multi-press, bänk och dragövningar om kan utföras perfekt med XP:Latsdrag och rodd för att starka ryggmusklernaBänkpress och sned bänkpress för bröstträningArmcurl för att träna bicepsTricepsdrag (även med triceps rep)AxelpressKnäböj och bencurl för starka benmuskleroch många fler övningarMed oberoende hängkabel kan båda sidor av kroppen tränas jämnt. Speciellt för att träna axlar och armar är denna mycket viktigt eftersom varje arm måste exakt tillämpa samma kraft så att obalanser kan förhindras. På HAMMER Solid XP kan den starkare armen inte ta över arbetet från den svagare.VälutrustadHammer Hantelbank Solid XPDen ergonomiska ryggdynan på bänken är 50 mm tjock och därmed mycket bekväm. Ryggstödet kan justeras i totalt 7 steg så att alla positioner kan intas mellan att ligga och sitta upprätt. Särskilt för bröstövningar är detta mycket användbart: vid platt bänkpress tränas hela bröstmuskulaturen. Ju mer lutning på ryggstödet hos Solid XP, desto mer rör sig huvudbelastningen mot axlarna. När du lutar bänkpressen, tränas den övre bröstmuskulaturen mest.Viktbänken Solid XP består av ett robust stålrör (50 x 50 mm) som ger optimalt grepp även i intensiva belastningar. Detta stålrör är speciellt pulverlackerat och därmed resistent mot repor.Vid den bakre änden på träningsbänken Solid XP finns flera alternativ för förvaring av tillbehör som latsbar, tricepsrep, viktskivor och hantelstång (ingår ej). För att säkra viktskivor från att falla ned, medföljer praktiska säkringsplintar. För tillräcklig säkerhet vid Solid XP kan skivstångställ justeras upprepade gånger och belastas med upp till 120 kg.Tillbehör och vikterHammer Hantelbank Solid XPDu kan uppgradera viktbänken Solid XP med en valfri komplett uppsättning stänger och vikter, och mer. Med en uppgradering kan du få ut det maximala av din träning.76 kg tillbehör från HAMMER omfattar:1 kromad skivstång: diameter 30 mm, längd 180 cm2 kromade hantelstänger: diameter 30 mm, längd 35 cmViktskivor: 4 x 10 kg, 2 x 5 kg, 4 x 2,5 kg, 2 x 1,25 kg, 2x 0,5 kg6 låsningsclipsDe förkromade stängerna är ruggade och ger därmed ett bättre grepp - även vid hög viktbelastning. Viktskivorna är fyllda med cement och täckta med plast. Skalet ger en skonsam träning och skyddar ditt golv. Hantelbänk HAMMER SOLID XP träningstipsFör att träna de flesta av dina muskler är så kallade &bdquoSupersets&ldquo  idealiska. Här utförs övningen successivt utan paus. Intensiteten minskar successivt med varje set, tills endast en lätt vikt lyfts i slutet. Till exempel, du tränar bicepscurl först med en 25 kg vikt, sedan 17,5 kg, och slutligen med 10 kg. Du kommer att märka en ökad toning av dina muskler.Sammanfattning och översiktHammer Hantelbank Solid XPMed HAMMER träningsbänk Solid XP hjälper dig att få en vältränad ochmuskulös kropp. Kombinationen av bänk-, multipress- och kabelfunktioner erbjuder ett brett utbud av träningsmöjligheter på hemmaplan. Övningar för bröst och magmuskler, axlar och övre ryggen är möjliga, samt träning av hela armen och benmusklerna.Den högkvalitativa bearbetningen av Solid XP ger lång hållbarhet och stabilitet. Stålrörskonstruktiondn är kantad med en reptålig pulverlack. Den ergonomiska ryggdynan är 50mm tjock, vilket gör den mycket bekväm. Ryggstödet på bänken kan justeras 7-faldigt vilket möjliggör inte bara platt bänkpress, sned bänkpress, utan också axelpress i olika positioner.Som extratillbehör, rekommenderas 76 kg Skivstång och Hantelset från HAMMER.Produktinformation Solid XPKabeldrag- och överkroppsträningPlatt och lutande bänk med Ergo ryggstöd, 7-stegs justerbar.Justerbart hantelställ med professionell säkerhetsclipModuler: curlstation, tricepsrep, latsdrag, kabeldrag,Stabil stålram med reptålig pulverlack för hög belastningMax. tillåten last på träningsbänk: 180 kg (person + vikter)Max. tillåten last av hantelställ: 120 kgVikter och skivstänger ingår inte!Mått: 240 x 153 x 216 cm (L x B x H)Nettovikt: 88 kgFärg: antracit / svart 
 • Justerbar Träningsbänk AB100, inSPORTline

  Justerbar Träningsbänk AB100, inSPORTline
  inSPORTline AB100 erbjuder tack vare tjock polstring och dess olika justeringsmöjligheter både komfort och mångsidighet i din träning.Ryggstödet kan justeras i 8 st olika vinklar (0, 14, 24, 33, 41, 48, 56 och 63) medan sitsen har möjlighet till 5 olika vinklar (0, 16, 29, 42 och 55).Justeringen är pass enkel att du kan göra det med en hand.Den kraftiga ramen ger bänken hög viktkapacitet och de gummerade antislip-fötterna håller bänken säkert på plats.Med både transporthjul och ett praktiskt handtag blir bänken enkel att flytta undan när den inte används.
 • Träningsbänk Master Bench Silver 1

  Träningsbänk Master Bench Silver 1
  Träningsbänk där rygg och sittdyna är ställbar i flera olika lägen.Ryggdelen kan justeras i 5 olika lägen från till 90 gr.
 • Utility Bench UB40, Tunturi

  Utility Bench UB40, Tunturi
  En stabil träningsbänk från Tunturi för tung träning i hemmet!Tunturi Utility Bench UB40 har justerbart ryggstöd i 6 olika positioner och med 2 olika inställningslägen för sitsen.Dynorna har extra tjocka kanter och sömmar för högre slitstyrka och länge livstid.Ramen är tillverkad i robust stål som möjliggör för kapacitet på hela 200 kg samt pulverlackerad i svartmatte-färg som ger en elegant touch.Bänken har även halkfria fötter i gummi som skyddar golvet från märken.
 • Träningsbänk Master Fitness Black Bench LX Fold

  Träningsbänk Master Fitness Black Bench LX Fold
  Smidig och praktisk träningsänk som levereras färdigmonterad i kartong, bara att plocka upp och börja träna. Efter avslutad träning är det lika enkelt att fälla ner den till ett platt paket som?
 • Träningsbänk Black Bench III - Fold, Master

  Träningsbänk Black Bench III - Fold, Master
  Träningsbänken har en enkelt justerbar ryggdel i 10 höjdlägen även ''decline'' Bänken har praktiska fotstöd samt transporthjul.Black bench III har en sitthöjd på 46 cm och ryggdynan är 30 cm bred. Total längden på bänken är 141 cm och fotbredden 47 cm. När den fälls ihop kan den enkelt skjutas in under sängen.
 • Scott Curl Bench LKC301, inSPORTline

  Scott Curl Bench LKC301, inSPORTline
  En armcurlmaskin från inSPORTline i kraftig och stabil stålkonstruktion för att stärka biceps- och tricepsmusklerna på ett effektivt och säkert sätt.Arm Curl Bench LKC301 har designats med justerbar och anatomiskt utformade ryggstöd och sits och extra tjock stoppning i dynorna för högre komfort under träningen.Har försetts med halkfria gummifötter vilket bidrar till den stabiliteten som denna curlbänk erbjuder.
 • BLACK BENCH III

  BLACK BENCH III
  Bänken har en enkelt justerbar ryggdel.När bänken fälls ihop kan den enkelt skjutas in under sängen. Praktiska fotstöd samt transporthjul.Fotbredd 47 cmTotal längd 141 cmSitthöjd 46 cmBredd ryggdyna 30 cmMaxvikt 250kgVikt 35 kg  10 justerbara höjdlägen för ryggen även &ldquodecline&rdquo
 • Träningsbänk 3150, Abilica

  Träningsbänk 3150, Abilica
  En mycket stabil kombinerad träningsbänk och ställning med kraftig konstruktion från Abilica med breda träningsmöjligheter.Abilica 3150 Bench har en mycket generös stoppning som ökar komforten på både ryggstödet och sitsen.Ryggstödet kan justeras i 5 olika vinklar inklusive både platt och decline-läge.Vikthållarna kan också justeras i höjd efter dina preferenser.Med en bredd på 110 cm kan du använda både stänger som är 220 cm och 180 cm långa.Denna bänk har kapacitet för användarvikter upptill 100 kg.Armcurl och dragstations finns att komplettera som tillbehör.
 • Träningsbänk UB60 Utility, Tunturi

  Träningsbänk UB60 Utility, Tunturi
  En stabil och mångsidig träningsbänk från Tunturi med möjlighet till ben- och magövningar såväl som träning med vikter och kan därmed ge full kroppsträning.Tunturi Utility Bench UB60 har både bencurl och benpress samt hållare som passar både till 30 mm viktskivor och olympiska 50 mm viktskivor.Ryggstödet är justerbart i 6 olika lägen och sitsen i 4 olika positioner.Den kraftiga konstruktionen möjliggör för en viktkapacitet på hela 150 kg och de tjocka dynorna är produceradei vinyl med stoppning av skumgummi för både längre livslängd och högre komfort.Har försetts med halkfria gummifötter som både håller ställningen på plats, motverkar märken i golv och gör det även lättare att skyffla undan bänken när den inte ska användas.
 • Träningsbänk FB050

  Träningsbänk FB050
  Stoppade dynor på 5 cm. Mått LxBxH 120x45x42 cmDynans mått 120x27 cmMax användarvikt 120 kg 
 • Finnlo Incline Bench Träningsbänk 3874

  Finnlo Incline Bench Träningsbänk 3874
  FINNLO träningsbänk består av separat justerbar sits och ryggstöd. Ryggstödet kan justeras i 6 olika lägen (upp till 90 grader) och sitsen i 3 olika lägen.Max användarvikt inkl. vikter: 250?
 • SitUps Bench 2.0

  SitUps Bench 2.0
  Det bästa hjälpmedlet till en stramare och starkare mage. Justerbar på höjden för att öka belastningen för dig som också önskar ökad muskelmassa.Situpsbänk med en 110 cm lång och bra vadderade dyna. Justerbar höjd i 5 nivåer. Justerbar benlängd. Kan lätt fällas ihop. Vikt 8 kg.
 • Träningsbänk Force 2.0

  Träningsbänk Force 2.0
  Perfekt uppgradering för ditt hemmagym  Den vikbara träningsbänken är kompakt och kan anpassas individuellt till din träning med de många justeringsalternativen. Bänken ger dig de perfekta förutsättningarna för träning med skivstänger och hantlar. Sitt- och ryggkuddarna är bekväma (kuddtjocklek 40 mm) och gjorda av slitstarkt material. Efter styrketräning kan bänken antingen fällas upp för att spara utrymme och förvaras, eller så kan den enkelt justeras i rummet med de två transporthjulen. Din perfekta fitnesspartner i studiokvalitet.   Möjligheterna är många Med Multibank kan du ta med dig en mängd olika träningsalternativ. Du kan göra många hantelövningar och kroppsviktsträning med lite utrymme. Med fotstödet får du ett säkert grepp och med det justerbara ryggstödet har du alltid rätt träningsposition.   Passar perfekt till bland annat följande övningar: AxelpressCurlsKickbacks Fjäril Bänkpress Crunches Dips Pushups, etc.   Justerbar för dina behov  Med bara några enkla steg kan du justera din bänk så att den passar dig och din träning. Graderna (90 °, 75 °, 60 °, 45 °, 30 °, 0 °) för ryggstödets 6-vägsjustering (+ negativ justering) är lätt att klicka på plats.      Kompakt design för smart förvaring Träningsbänken kan tåla upp till 200 kg och är därför också perfekt för avancerade styrketränare. Med transporthjulen kan du flytta den mobilt och bekvämt runt i rummet. Alternativt kan du snabbt fälla upp bänken. Med de högkvalitativa bearbetade materialen kommer du att kunna njuta av intensiv styrketräning under lång tid     Fakta och egenskaper: SvartIntegrerade transportvalsarPassar utmärkt till träning för   Axlar   Armar   Bröst   Rygg   MageVikbarJusterbar säteMått LxBxH 123x52x120Mått hopvikt 90x52x37Vikt 23 kgMax användarlängd 200 cmMax användarvikt 200 kg ( kroppsvikt inklusive vikter )  
 • Adjustable Bench Pro L202, JTC X-Line

  Adjustable Bench Pro L202, JTC X-Line
  Adjustable Bench Pro L202 har en massiv ramprofil på 80x40 mm som ger en extremt stabil konstruktion och en speciell ytbehandling som ger hög korrosionsbeständighet.Har designats med flera olika inställningslägen för rygg och sits som är enkel att justera och därmed även lättanvänd för nybörjare.Bänken har 4 st högkvalitativa och anatomiska dynor som både bidrar till hög slitstyrka, komfort och säkerhet vid träning.Eftersom denna bänken möter säkerhetskraven för PN-EN 957-4 kan den även användas på professionella gym.Justerbart ryggstödAdjustable Bench Pro L202 har 13 st olika inställningslägen som är enkel att justera vinkel via det röda handtaget.Justerbar sitsJustering av sätet ställs in lika enkelt på samma sätt som ryggstödet via det röda handtaget.Professionell ytbehandlingDenna bänk har en detaljmedveten design och har därför plasthuvuden på skruvarna för att hålla rosten borta. På baksidan finns förstärkning av gummiinlägg som skyddar bänken vid tufft bruk.Förstärkt klädselAdjustable Bench Pro har fast men behaglig stoppning och dubbla sömmar. Materialet består av slitstark konstläder som bidrar till bänkens livslängd.Justerbara benDe fasta gummifötterna förhindrar att bänken rör sig under träning och utöver detta är benen justerbara.
 • Träningsbänk Master Bench Gold II

  Träningsbänk Master Bench Gold II
  Profesionell träningsbänk som är en vidareutveckling av den populära Silver III bänken.Ramen är förstärkt för att tåla tyngre belastning och med en ännu mer stadig?
 • Träningsbänk med ställning Hero 30 uppfällbar

  Träningsbänk med ställning Hero 30 uppfällbar
  Med denna stora träningsbänk har du möjlighet att göra dina styrkeövningar från dit eget hem. Den robusta ramen ger en otrolig viktgräns på upp till 200 kg (inklusive vikter). Trots sin stabila ram och vänliga liggyta tar den inte mycket plats och går även att fälla ihop när den inte används. Skivstångens höjd kan justeras till 5 olika positioner ( från 92 till 112 centimeter ), vilket möjliggör en bekväm träning. Den kraftiga stoppningen på 5 cm  gör bänken lämplig även för tyngre användare. Det finns också skumhandtag som ger möjlighet till en mer varierad träning och andra övningar. Fakta och egenskaper: Höjdjusterbart skivstång ( 5 positioner ) Fällbar mekanism Parallella handtag för dips och dragövningarLiggyta: 110 x 30 cm Vadderingstjocklek: 5 cm Mått: 127 x 101 x 92-112 cm Viktgräns: 200 kg (inklusive vikter) Vikt: 18 kg Kategori: H (EN 957) - lämplig för hemmabruk Förpackningens mått: 114 x 40 x 13 cm
 • Träningsbänk X2, Master

  Träningsbänk X2, Master
  En träningsbänk från Master av hög kvalitet som även är lämpligt för professionellt bruk på gym och arbetsplatser.Master Bench X2 har en maxbelastning på 270 kg och med simultan justering av både sits och rygg i 6 lägen från 0-85 grader.Transporthjul samt lyfthandtag.
 • Scott Curl Bench GPCB329, Body-Solid

  Scott Curl Bench GPCB329, Body-Solid
  En armcurl-bänk från Body-Solid avsedd för kommersiella gym men även för de som vill ha extra hög kvalitet på sin hemmautrustning!Denna träningsbänken har designats speciellt för att stärka och tona biceps- och tricepsmusklerna och ger bra träning även för de mer svåråtkomliga nedre bicepsområdena. Med extra tjocka DuraFirm-kuddar på sits och armstöd garanteras du maximal komfort under träningen och samtidigt får kuddarna en högre slitstyrka.Scott Curl Bench GPCB329 har fullkommersiella ramar i höghållfast stål med måtten 5 x 7.6 cm och extra robust bas. Bänken är designad i en perfekt vinkel på 30 ger maximal stretch och rörelseomfång för överarmen och minskar ansträngningen på axlar och den nedre ryggen.
 • Träningsbänk UB80 Utility, Tunturi

  Träningsbänk UB80 Utility, Tunturi
  Tunturi UB80 Utility Bench har 4 st olika inställningslägen för ryggstödet (-25, 0, 37 och 75°) samt 4 st olika lägen för sitsen (0, 6, 12 och 18°) som ger högre variation och komfort i dina övningar.Viktkapaciteten ligger på 200 kg vilket innebär att om du väger 100 kg kan du träna med upptill 100 kg viktbelastning.Dynorna är tjocka med extra förstärkta kanter som bidrar till högre slitstyrka och livslängd.
 • Multibänk

  Multibänk
  Fakta och egenskaperKraftig ramkonstruktion Snabbkopplingar för att justera i olika lägen4 olika positioner på bänken för olika övningarKraftig stoppning i dynornaMått LxBxH 130x60x120 cmVikt 13 kgMax användarvikt 120 kg
 • Flat Olympisk bänk SFB-349G

  Flat Olympisk bänk SFB-349G
  Mått: LxBxH 126,6 cm x 173 cm x 123 cmMax vikt 350 kg 
 • Träningsbänk 3150 med stativ, armcurl och dragstation

  Träningsbänk 3150 med stativ, armcurl och dragstation
  En solid bänk med kraftig konstruktion. Bänken har ordentligt med stoppning vid säte och rygg som gör det behagligt att träna. Ryggen kan justeras i fem vinklar, inklusive fällas ned plant och negativt. Viktstolpen kan justeras i höjd efter behov. Total bredd på 110 cm gör att du kan använda stång på både 220 och 180 cm.Maximal viktbelastning är 150 kg i bänkpress, 60 kg på benspark, 50 kg i ArmCurl och 50 kg i PullDown. Detta är i tillägg till användarvikten på 100 kg).
 • Ställbar träningsbänk AB055

  Ställbar träningsbänk AB055
  Bänken är lika idealisk för träningsanläggningen som ditt hemmagym. Tack vare att den kan justeras till 9 olika positioner ger den dig möjlighet till en variation i dina övningar och din träning. Även sätet kan justeras till 3 olika lägen. Den robusta stålramen är stabil och rör inte på sig när du tränar. Ryggstödet och sätet kan Både ryggstödet och sätet har en generös skumfyllning för ultimat komfort, vilket kommer att vara till nytta särskilt under ett intensivt träningspass. De halkfria dynorna på benen ser till att bänken inte rör sig under träningen, vilket håller dig säker. Tack vare sin enkla användning och stora variationsmöjligheter passar den perfekt för nybörjaren och den erfarne. Fakta och egenskaper: Justerbar bänk Idealisk för hantel- och skivstångsträning (ingen av dem ingår) Massiv stålkonstruktion Bekväm vaddering av skum 9 ryggstödspositioner 3 sittplatser Håll benen nere med skumrullkuddar Enkel montering och användning Halkfria dynor på benen för bättre stabilitet Mått: 114 x 59 x 124 cm Förpackningens mått: 92,5 x 33 x 36 cm Ryggstödets mått: 80 x 40 x 6 cm Sätets mått: 38,5 x 33 x 6 cm Sitsens avstånd från marken: 50 cm Total längd: 119 cm Vikt: 16 kg Viktgräns: 250 kg ( användare plus vikter )Viktgräns vid lutning: 200 kg Kategori: H (EN 957) - lämplig för hemmabruk
 • Träningsbänk Master Bench X3

  Träningsbänk Master Bench X3
  Master X3 är en bänk som är konstruerad för användning på kommersiella gym såväl som för den krävande hemmaträningen.Ryggstödet är lätt att justera från -10 - 85 graders lutning.Handtag?
 • Träningsbänk AB100

  Träningsbänk AB100
  Fakta och egenskaperUtmärkt bänk för träning i hemmetRyggstödet är ställbart i 8 lägen 0-63 grader0°, 14°, 24°, 33°, 41°, 48°, 56°, 63°Sätet kan ställas i 5 lägenEnkelt att justeraTransporthjul för att enkelt kunna flyttasStabil ram i stålVadderad dyna i PVCMått 130x48x45 cmRyggstöd 74x28x6 cmSätet 34x28x6 cmMax belastning 200 kgVikt 22 kg 
 • Träningsbänk Profi, inSPORTline

  Träningsbänk Profi, inSPORTline
  En solid träningsbänk från inSPORTline för mångsidigt bruk med extra tjocka kuddar för hög komfort. Lämpad för extra tungt bruk i hemmet och även lättare kommersiellt bruk på företag och arbetsplatser.Ryggstödet kan justeras i 6 st olika positioner och i lägsta nivån ligger den 48 cm över marken. inSPORTline Profi har kapacitet för hela 250 kg i viktbelastning.
 • Premium Weight Bench, Abilica

  Premium Weight Bench, Abilica
  En kraftig träningsbänk från Abilica som tål mycket tung och intensiv användning.Med en träningsbänk kan du snabbt och enkelt utföra övningar för att effektivt stärka musklerna kring rygg-, axel- , arm- och bröstområdena.Denna bänk har konstruerats för att klara en maxbelastning på 750 kg.
 • Justerbar Träningsbänk MH-L114 2.0, Marbo Sport

  Justerbar Träningsbänk MH-L114 2.0, Marbo Sport
  En justerbar träningsbänk från Marbo Sport. - Sitsen går att justera i tre olika positioner- Ryggstödet går att justera i nio olika positioner. Denna träningsbänk är ett perfekt alternativ för styrketräning i hemmet.
 • Träningsbänk FB100

  Träningsbänk FB100
  Fakta och egenskaper Justerbar höjd i 5 lägen mellan 39 och 47 cm.StålramEnkel att justeraMått 106x38x39-47 cmMått hopfälld 108x38x20 cmMax belastning 250 kgVikt 14 kg  

Bra bänk för bänkpress

För bänkpress behövs förutom träningsbänken även en ställning för stången. Du kan köpa dessa separat men det finns kompletta paket med både gymbänk och ställning.

Bänkpress kan utövas antingen på en planbänk eller en styrketräningsbänk i vinkel. Fundera ett varv extra på vilken typ av pressövningar du vill kunna göra. Vilken eller vilka bänkvinklar är det bra om träningsbänken kan ställas in på.

Maxbelastning på träningsbänken

Ett till köpråd vi vill ge dig är att välja en bänk som klarar av belastningen. Det finns angivet en maxbelastning i de tekniska specifikationerna.

Tänk då på att det inte är maxvikt på din kropp utan du måste ju addera den vikt du tänkt lyfta och träna med. Så är det maxbelastning 120 kg angivet på gymbänken och du väger 80 kg kan du träna med max 40 kg vikter som mest.

ilead