Träningsbänk

Träningsbänk är bra till många olika typer av styrkeövningar, antingen sittandes eller liggandes på bänken. Här tipsar vi dig om fasta och justerbara bänkar för gymmet och hopfällbara bänkar bra för hemmaträning.

Träningsbänkar med justerbara eller fasta ryggstöd

Med en justerbar bänk kan du ställa ryggstödet i olika vinklar. Fäll ner helt när du kör bänkpress och sätt högre lutning för curl. Även om de justerbara bänkarna är något dyrare är det värt priset för du bygger inte fast dig i en enda lösning.

En hoppfällbar träningsbänk är bra om du tänkt träna hemma och har begränsat utrymme. En sådan bänk kan vikas ihop och lätt stoppas in under sängen eller få plats i en garderob.

Populärt inom träningsbänk

 • Träningsbänk Master Black Bench III - Fold

  Träningsbänk Master Black Bench III - Fold
  Träningsbänken Black bench III levereras helt färdigmonterad, inga krångliga instruktioner utan bara fäll upp och börja att träna.Bänken har en enkelt justerbar ryggdel.När?
 • Träningsbänk Master Fitness Black II Fold

  Träningsbänk Master Fitness Black II Fold
  Ihopfällbar och mycket funktionell och praktisk träningsbänk.Bänken kommer färdigmonterad och är enkel att stuva undan efter användning.Ryggen?
 • Träningsbänk Hammer Bermuda XT Pro exkl. vikter

  Träningsbänk Hammer Bermuda XT Pro exkl. vikter
  BERMUDA XT PRO passar i alla rum och ger en omfattande styrketräning i ditt hem. Butterfly, bänkpress och bencurls ingår i denna omfångsrika träningsbänk - för en intensiv och kontrollerad?
 • Träningsbänk Hammer Bermuda XT exkl. vikter

  Träningsbänk Hammer Bermuda XT exkl. vikter
  Universalträningsbänken BERMUDA XT från Hammer passar i alla rum och är perfekt för styrketräning i hemmet.Om du vill träna bröst, armar, ben eller rygg ger den kraftiga träningsbänken?

Fler tips på träningsbänk

 • Kraftmark Line Pl - Shoulder Bench, Träningsbänk

  Kraftmark Line Pl - Shoulder Bench, Träningsbänk
  Kraftmark Line PL - Shoulder Bench Tre-nivåer med krokar för skivstången gör bänken lämplig för träning både för långa och lite kortare. Praktiskt integrerade viktstativ möjliggör snabbt byte&hellip:
 • Eleiko Olympic Decline Bench - Black, Träningsbänk

  Eleiko Olympic Decline Bench - Black, Träningsbänk
  Eleikos olympiska nedåtlutande bänk är utformad för bänkpressar i nedåtlutande läge och för att bygga överkroppsstyrka. Bänken har tio höjdjusteringar för stångkrokarna så att användarna kan hitta ett bekvämt start- och slutläge. Inställningslägena är numrerade på båda sidor av stolparna så att lyftare lätt kan se vilket läge som har ställts in. Krokarna har inbyggda polyuretanrullar för att skydda stångens lättring och låta lyftare justera stången medan vikterna är påsatta för att säkerställa optimal positionering. Integrerade viktförvaringsbultar håller vikterna nära till hands och ser till att lyftområdet förblir städat. Om extra stabilitet behövs kan bänken skruvas fast i marken med hjälp av de dolda bulthålen i ramen. Den olympiska nedåtlutande bänken är utrustad med ändlock och fötter av gummi för att skydda golvet och hålla bänken stadigt på plats. Designad för Pressar i nedåtlutande läge för välavrundad överkroppsstyrka Anpassad positionering Justerbara stånghakkrokar och sittdyna gör det möjligt för användare att hitta rätt och säker position Integrerad förvaring Förvaringsbultar håller vikterna nära till hands och ser till att lyftområdet förblir städat. Släta rullar Inbyggda polyuretanrullar på krokar skyddar lättringen och gör det möjligt för lyftare att justera stången när den är lastad. Kuddalternativ Välj våra unika PUR-kuddar för ett modernt, hållbart, lättrengört alternativ eller Skai-kuddar för ett mer traditionellt utseende som är smidigt, men ändå står emot slitage. Polyuretanklädsel Våra unika polyuretankuddar (PUR) är hygieniska och hållbara, ett bra alternativ för anläggningar som används ofta. Den tuffa ytan suger inte upp svett, salt och partiklar, utan den kan helt enkelt torkas ren efter användning. Vår egenutvecklade design använder sig av ett mycket hållbart specialgjutet material som ger utmärkt stöd under lyft och håller väldigt länge. Justerbara krokar Skivstångskrokarna kan enkelt justeras med en lättrad införingsbar bult (pop in) placerad bakom krokarna. Dra helt enkelt i det införingsbara bulten och hög eller sänk stånghakkrokarna till önskad höjd. Släpp taget om bulten och se till att den har förts in ordentligt. Kontrollera de tydliga och praktiska angivelserna med höjdnummer placerade på båda sidorna av varje stolpe så att lyftare kan säkerställa att krokarna befinner sig på samma höjd från alla sidor. Denna viktiga funktion gör det möjligt för användare att hitta den optimala start- och slutpositionen som är lämplig och säker för deras träningsbehov. Garanti 10 years on structural frame, 1 year on wear and tear parts and PUR upholstery, 6 months on SKAI upholstery
 • Gorilla Sports Träningsbänk Physionics Multi - Hopfällbar

  Gorilla Sports Träningsbänk Physionics Multi - Hopfällbar
  Hopfällbar träningsbänk som klarar av en maximal belastning på 200kg och som går att använda till att träna incline, rakt och decline. Träna incline, rakt eller decline Maximal belastning på 200&hellip:
 • Master Fitness Träningsbänk Black, Träningsbänk

  Master Fitness Träningsbänk Black, Träningsbänk
  Träningsbänken black är en stabil bänk som tåler att belastas och är gjord för att man ska kunna träna med hantlar, skivstång, kettlebells eller liknande. Ryggen är justerbar i 5 fasta lägen&hellip:
 • vidaXL Multifunktionell träningsbänk

  vidaXL Multifunktionell träningsbänk
  Denna justerbara träningsbänk är ett utmärkt val för de som gillar att träna. Från och med nu kan du träna i bekvämligheten av ditt eget hem och spara in resan och pengarna det kostar att ta sig&hellip:
 • Master Fitness - Träningsbänk Silver I

  Master Fitness - Träningsbänk Silver I
 • Träningsbänk Power XL hopfällbar, komplett set

  Träningsbänk Power XL hopfällbar, komplett set
  AnvändningsområdeStyrketräning av hela kroppen i hemmet eller lilla företaget såsom överkropp, armar, ben, rygg och mage. Produktinformation En komplett träningsstation med övningar såsom latsdrag, bänkpress med justerbart ryggstöd, benspark, lårcurl mm. Stilren design och hopfällbar när den inte används för att spara plats.   Fakta och egenskaper Övningar för hela kroppeninkluderar: Ställbar träningsbänk, skivstångsställning, dragstation, armcurl, benspark/lårcurl, latsdrag samt curlstång. (Skivstång och vikter ingår inte utan köps separat)Hopfällbar för att spara plats när den inte användsRyggstödet kan justeras i 7 lägenBekväm stoppning i dynornaKraftig ram 50x50 mm respektive 30x30 mm Svart lackSkivstångsställning ställbar höjd 96-120 cmMax belastning skivstångsställning 100 kgButterfly max 30 kg/armBencurl max 50 kgArmcurl max 50 kgBiceps curlstång 50 kgDragstation 50 kgMax användarvikt 120 kg (+ vikter)Avstånd mellan ytterkanter hållare för skivstång 86 cmStång 160 cm eller längre rekommenderasPassar med vikter i 25 eller 30 mm50 mm vikter kan användas med adapterMått LxBxH 180x155x195 cmMått hopfälld LxBxH 80x110x167 cm  Skivstång och viktskivor är tillbehör, se relaterade produkter till höger.  
 • Plan Träningsbänk Gold II - Master

  Plan Träningsbänk Gold II - Master
 • Pro-form - Utility Bench Träningsbänk

  Pro-form - Utility Bench Träningsbänk
  ProForm Carbon Bench är en träningsbänk med justerbart ryggstöd som kan justeras enkelt i 10 olika lägen för lutning, plan eller lutning, och är utformad med hög densitet skumgummi för att ge&hellip:
 • Gymstick Flat Bench, Träningsbänk

  Gymstick Flat Bench, Träningsbänk
  Gymstick Flat Bench är en hållbar och robust nödvändig för styrketräning hemma. Tjock ryggkudde för bekväm och säker träning. Robust stålram för stor stabilitet med fria vikter och andra träningsredskap.&hellip:
 • Xebex Hiit Bench Crate, Träningsbänk

  Xebex Hiit Bench Crate, Träningsbänk
  Xebex Fitness HIIT Crate är en allt-i-ett-träningsstation designad för högintensiv intervallträning (HIIT) och gruppträning. Tränare och idrottare kan dra nytta av allt som HIIT Crate har att erbjuda, vilket inkluderar lagring för all nödvändig utrustning som behövs för effektiva träningspass samt fungerar som en station för olika övningar. Förvaring Xebex Fitness HIIT Crate har förvaring för utrustning som täcker olika aspekter av träningen, inklusive styrka, konditionsträning, konditionering och rörlighet. När lådan är fulladdad kan det hålla tre par hantlar, 2 kettlebells, 2 slambollar och motståndsband. Märkta utrustningsmarkörer hjälper utövaren att snabbt ta tag i den utrustning som behövs och att enkelt sätta tillbaka utrustningen på sin plats. Kitta upp med valfri utrustning som passar dig! Hantlar Kettlebells Slamballs Battlerope Gummiband HIIT-lådan väger 110kg för att ge en superstabil, robust grund. En konsol belägen i botten tjänar som en förankringspunkt för ett battlerope. Små konsoler vid toppen av lådan kan användas för att fästa gummiband. Komfort möter hållbarhet HIIT bänkens konstruktion kombinerar en justerbar ryggstöd och sittdyna i 5 vinklar, från platt till lutning, med varje vinkel märkt för enkel identifiering och för att hjälpa gruppträningskurser att röra sig sömlöst. Kuddarna är gjorda av skum av hög kvalitet som håller sin form och stöd över tid. Tungt antislipklädsel ökar bänkens hållbarhet. Mått: 120 cm x 43 cm x 57 cm (L x B x H) Vikt: 110 kg Hjul med låsfunktion OBS! Utrustningen på bilderna ingår ej med bänken. Utan köps separat.
 • Träningsbänk Master Royal Bench F-I-D

  Träningsbänk Master Royal Bench F-I-D
  Royal Bench F-I-D är en krafit träningsbänk med justerbar sits och ryggstöd. Ett kraftigt handtag och transporthjul gör det enkelt att flytta bänken.Bänken ingår i?
 • Gymstick Weight Bench, Träningsbänk

  Gymstick Weight Bench, Träningsbänk
  Weight Bench 40 är en justerbar och hopfällbar träningsbänk för effektiv och varierad styrketräning. Bänken erbjuder möjlighet till bänkpress, sned bänkpress och både framsides- och baksideslår. Ryggstödet är justerbart i fyra olika höjder. Efter träning kan bänken lätt vikas ihop och förvaringen tar endast liten plats. Stadig stålstomme Justerbart ryggstöd (4 olika nivåer) Hopvikbar stomme
 • Master Fitness Home Bench, Träningsbänk

  Master Fitness Home Bench, Träningsbänk
  Stabil träningsbänk som fungerar utmärkt för styrketräning i hemmiljö. Ramdelen är tillverkad av 50 x 1,5 mm slitstarkt stål. Ryggdelen kan justeras i 5 olika lägen och sitsen kan justeras i två&hellip:
 • Titan LIFE Träningsbänk Pro - Justerbar, Träningsbänk

  Titan LIFE Träningsbänk Pro - Justerbar, Träningsbänk
  Pro bänk TiTAN LIFE av riktigt bra kvalité till ett lågt pris. Kan även justeras ned till en lätt decline lutning. Lämplig för företagsgym och gym. Eller till den kräsna hemma användaren. OBS:&hellip:
 • NPG No Excuses Nne-03 Iso Flat Bench Press, Träningsbänk

  NPG No Excuses Nne-03 Iso Flat Bench Press, Träningsbänk
  No Excuses-serien är friviktsmaskiner designade för professionellt, kommersiellt gymbruk. De är perfekta för intensiv träning. Maskinerna är ett utmärkt val för en fitnessklubb, gym eller ett hotell.&hellip:
 • Eleiko Olympic Flat Bench, Träningsbänk

  Eleiko Olympic Flat Bench, Träningsbänk
  Eleiko olympisk platt bänk kombinerar användarvänliga funktioner med smarta detaljer för att säkerställa säkerhet och minska på nödvändigt underhåll. Den är utformad för att utföra en mängd olika bänkpressövningar från en platt bänkposition. Bänken har tio höjdjusteringar för stångkrokarna så att användarna kan hitta ett bekvämt start- och slutläge. Inställningslägena är numrerade på båda sidor av stolparna så att lyftare lätt kan se vilket läge som har ställts in. Krokarna har inbyggda polyuretanrullar för att skydda stångens lättring och låta lyftare justera stången medan vikterna är påsatta för att säkerställa optimal positionering. De integrerade viktförvaringsbultarna håller vikterna nära till hands och ser till att lyftområdet förblir städat. Om extra stabilitet behövs kan bänken skruvas fast i marken med hjälp av de dolda bulthålen i ramen. Designad för Utveckla styrka i överkroppen Anpassad positionering 10 inställningar innebär att användare kan hitta rätt och säker position Enkel att använda Bänken har numrerad höjdjustering som är synlig från båda sidor av rören så att du kan se till att placeringen är helt jämn. Justerbara krokar Gör det möjligt för användare att hitta det optimala start- och slutläget som är lämpligt och säkert för deras träningsbehov. Säkerhetsfunktioner Numbered height adjustment, warning markings for unengaged pop-pins and bolt down holes are all features that contribute to user safety. Polyuretanklädsel Våra unika polyuretankuddar (PUR) är hygieniska och hållbara, ett bra alternativ för anläggningar som används ofta. Den tuffa ytan suger inte upp svett, salt och partiklar, utan den kan helt enkelt torkas ren efter användning. Vår egenutvecklade design använder sig av ett mycket hållbart specialgjutet material som ger utmärkt stöd under lyft och håller väldigt länge. Justerbara krokar Stånghakkrokarna kan enkelt justeras med en lättrad införingsbar bult (pop in) placerad bakom krokarna. Dra helt enkelt i det införingsbara bulten och hög eller sänk delen med stånghakkrokarna till önskad höjd. Släpp taget om bulten och se till att den har förts in ordentligt. Kontrollera de tydliga och praktiska angivelserna med höjdnummer för att säkerställa att krokarna befinner sig på samma höjd på varje sida av bänken. Denna viktiga funktion gör det möjligt för användare att hitta den optimala start- och slutpositionen som är lämplig och säker för deras träningsbehov. Garanti 10 years on structural frame, 1 year on wear and tear parts and PUR upholstery, 6 months on SKAI upholstery
 • Gymstick Flat Bench Pro, Träningsbänk

  Gymstick Flat Bench Pro, Träningsbänk
  Bänk av hög kvalité för fullt kommersiellt bruk. Använd gärna denna bänk med större vikter eftersom bredden gör bänken robust och säker att använda. Handtaget på bänken och bakmonterade hjul&hellip:
 • LivePro Deck, Träningsbänk

  LivePro Deck, Träningsbänk
  En revolutionär träningsbänk/step-bräda som förnyar aerobisk träning. Den kan anpassas efter dina träningsbehov som en mångsidig träningsplattform då den har funktioner från både step-brädan och en justerbar lutande bänk. Allt i en produkt! Den gör att du kan utföra kraftfulla step-övningar, eller så lyfter du ryggstödet och använder den som en lutande bänk. Med aerobics kan du träna lättare på 20cm eller ge dig en själv en utmaning genom att lyfta step-brädan med 35cm justerbara ben. Dessutom har Livepro Deck Step Board förvaring under ryggstödet, en låg mittpunkt och non-slip gummi på ytan för stabil och säker träning. Step-brädan är kompakt i storlek och kan enkelt bäras eller förvaras snygg ovanpå varandra. Basen har utrymme för gummiband för effektiv träning. Du kan enkelt positionera ryggstödet i tre olika vinklar (platt, lutande uppåt eller nedåt. Non-slip-beläggningen förhindrar att benen glider undan. Gummifötterna på brädan håller den på plats även under intensiv träning. Passar för inomhus- och utomhusträning över 0 grader. Livepro Deck Step Board är perfekt för gym, gruppträning eller separata sportanläggningar. Många rehabiliteringsagenturer använder Livepro Deck Step Board som sin träningsplattform i sina program. Matreial: Polypropen (PP) Färg: Svart och blå
 • Freemotion Epic Free Weight Incline Bench, Träningsbänk

  Freemotion Epic Free Weight Incline Bench, Träningsbänk
  The EPIC Olympic Incline Bench has a y-shaped frame that gets the spotter closer to the lifter for increased safety. The adjustable seat has several height settings, 1.5 in (3.8 cm) of foam and durable&hellip:
 • Master Fitness Silver Bench III, Träningsbänk

  Master Fitness Silver Bench III, Träningsbänk
  Kraftig bänk som passar utmärkt även på företag eller brf. Justerbar rygg 0, 35, 45, 60, 85 gr. Transporthjul och handtag. Nu förbättrad med b ekvämare sits i triangulär form.
 • American barbell - Multi Adjustable Bench

  American barbell - Multi Adjustable Bench
  Vi har en flerfunktionell justerbar bänk som kan justeras mellan 0-75 grader med sex olika inställningar för att säkerställa en smidig och sömlös träning. Med den snabba vinkeljusteringen kan du&hellip:
 • FitNord Adjustable Bench, Träningsbänk

  FitNord Adjustable Bench, Träningsbänk
  Den välrenommerade justerbara och lutande bänken är snyggt svart. Bänken är mycket stabil att använda med ett ryggstöd som går att ställa in i nio olika lägen. Den lutande bänken är en träningsmaskin&hellip:
 • Gorilla Sports Träningsbänk 200 Hopfällbar - Ställbar

  Gorilla Sports Träningsbänk 200 Hopfällbar - Ställbar
  Hopfällbar träningsbänk med en maximal lastkapacitet på 200 kg, en sitthöjd på 44,5 cm och justerbart ryggstöd från ca 90 grader till negativ lutning. Maximal belastning på 200 kg Negativ lutning ryggstöd Vikt på 12,6 kg För att enkelt förvara bänken utan att låta den ta upp onödig plats fäller du enkelt ihop den i några enkla steg till mått på 84x46x23,5 cm. Övrig information Material stomme: Massivt stål Material dyna: Skum, PU-läder Sittdyna justerbar: 4-vägs Ryggdyna justerbar: 8-vägs Två låsstift och en låsskruv
 • Tunturi Fitness UB20 Utility Bench, Träningsbänkar

  Tunturi Fitness UB20 Utility Bench, Träningsbänkar
  UB20 Utility Bench från Tunturi den perfekta viktbänken: du tränar med vikter, men med den här smarta bänken gör du enkelt olika magövningar också. Med denna viktbänk sparar du plats. Du kan göra&hellip:
 • Eleiko Classic Brutal Bench Free Standing, Träningsbänk

  Eleiko Classic Brutal Bench Free Standing, Träningsbänk
  Kompakt fristående station för träning av magmusklerna. Eleiko Classic Brutal Bench Free Standing tar din magträning till nästa nivå. Bänken har en slitstark konstruktion, bekväma dynor och ett säkerhetslås för att säkerställa att du är bekväm och säker när du använder bänken. Vikt 68 kg. Garantivillkor: Endast inomhusanvändning. Normalt slitage faller inte under garantin. Notering: Dynor 6 månaders garanti.
 • K-Well Iron Bench Svart, Träningsbänk

  K-Well Iron Bench Svart, Träningsbänk
  Iron Bench är den första multifunktionella bänken designad och tillverkad helt i Italien. Kärnan i Iron Bench är gjord av laserskuret stål och rymmer upp till fyra par av både sexkantiga eller cirkulära hantlar. Den bekväma sitsen är gjord av högkvalitativ stoppning med slutna celler med en halkfri antibakteriell beläggning. Förutom en snygg utrustningsförvaring för ett effektivt träningspass, tack vare sina två ihåliga fack i ändarna som rymmer kettlebells eller medbollar och bänkens kärna som kan förvara hantlar, är Iron Bench framför allt en komplett funktionell träning och HIIT Träningsstation. Iron Bench är en platt bänk som låter dig utföra traditionella övningar, med fria vikter och skivstänger, som också fungerar som en plattform för att träna plyometrics och explosiv styrka i hoppet (plyobox), tack vare sin tunga vikt som gör den solid och stabil. Två solida sidohandtag, gjorda av förkromat stål och idealiska för att utföra armhävningar, knäböj och core stabiliseringsövningar; Sex speciella slitsar i strukturen, som blir de idealiska krokarna för resår, vajrar och handtag. En metallstång som fungerar som stöd för rep. OBS, utrustning såsom hantlar, bollar och rep köps separat och ingår ej i denna produkt. Tekniska specifikationer: Längd (cm): 140 Bredd (cm): 58,6 Höjd (cm): 52 Vikt (kg): 86 - tom Höjd på stoppning (cm): 7,0 Bredd på fack i ändarna (cm): 80 Diameter på handtagen (mm): 30
 • Kraftmark Justerbar Lutande Träningsbänk 1.0, Träningsbänk

  Kraftmark Justerbar Lutande Träningsbänk 1.0, Träningsbänk
  Justerbar bänk 1.0 Längd 130 cm Bredd 73 cm Höjd 45 cm Bredd dyna 27 cm Tjocklek dyna 6 cm Hjul och handtag för enkel förflyttning
 • Kraftmark Justerbar Lutande Träningsbänk, Träningsbänk

  Kraftmark Justerbar Lutande Träningsbänk, Träningsbänk
  Kraftmarks Justerbara träningsbänk ger en stadig grund till friviktsområdet i gymmet. Bänken är tillverkad av Svenskt stål i Sverige. Specifikationer: Totallängd: 136cm Bredd (fot): 71,5cm Höjd: 45cm 8 lutningslägen i ryggen 3 lutningslägen i sittsen Längd ryggdyna: 96cm Längd sittsdyna: 35,5cm Tjocklek dyna: 4,5cm Hjul och handtag för enkel förflyttning Kan förvaras vertikalt Tillverkad i Sverige av svenskt stål
 • Master Fitness Bench Gold II, Träningsbänk

  Master Fitness Bench Gold II, Träningsbänk
  Denna bänk är en vidareutveckling av den populära Silver III bänken. Ramen är förstärkt för att tåla tyngre belastning och med en ännu mer stadig och stabil rygg och ännu mer exakta justeringslägen. Transporthjul samt handtag för enkel förflyttning.
 • MAXXUS Träningsbänk Ställbar MX 10z - 300 kg

  MAXXUS Träningsbänk Ställbar MX 10z - 300 kg
  Ställbar träningsbänk är lämplig för tunga laster upp till 300 kg. Med den massiva konstruktionen är träningsbänken lämplig för det kommersiella gymmet såväl som för hemmagymmet. Extra tjock stoppning i dynor Ställbart ryggstöd, även negativt Justerbar sittdyna Hjul och handtag Ryggstödets och sitsens vinkel kan justeras mellan 2-14 olika vinklar med snabbkopplingar för att snabbt kunna justera ryggstöd och säte. Träningsbänken är utrustad med tvål hjul och ett handtag som gör det enkelt att flytta träningsbänken mellan övningarna.
 • Träningsbänk & Situpsbänk Hero ABB15

  Träningsbänk & Situpsbänk Hero ABB15
  Denna smarta bänk passar utmärkt för din hemträning. Träna övningar som bänkpress, hantelpress, situps med flera övningar med samma bänk.  När bänken enkelt ställts om för situps så kan den ställas i 4 olika lutningar. Dynan är stoppad så den är bekväm att ligga på.Används både som träningsbänk och situpsbänk, 2 i 1Robust ram i stål 38x38 mmMjuk stoppning, tjocklek 5 cmHöjd över golvet 45 cmSätets mått LxB 98x30 cmHållare för benen Totalt mått 139x34x57 cmNär bänken fällts ihop blir den endast 21 cm hög.Max belastning 100 kgVikt 9 kg 
 • Gorilla Sports Träningsbänk 200 Hopfällbar - Ställbar

  Gorilla Sports Träningsbänk 200 Hopfällbar - Ställbar
  Hopfällbar träningsbänk med en maximal lastkapacitet på 200 kg, en sitthöjd på 44,5 cm och justerbart ryggstöd från ca 90 grader till negativ lutning. Maximal belastning på 200 kg Negativ lutning&hellip:
 • Master Fitness Flat Bench Silver, Träningsbänk

  Master Fitness Flat Bench Silver, Träningsbänk
  En stadig och platt träningsbänk som fungerar utmärkt för bänkpress eller liknande övningar.
 • Kraftmark Line - Bench Press, Träningsbänk

  Kraftmark Line - Bench Press, Träningsbänk
  Kraftmark Line - Bench Press Utrustning möjliggör träning av bröstmuskler. Den optimala bredden på ryggstödet möjliggör fri rörlighet i skuldrorna, tack vare vilket stången kan sänkas ner till själva bröstet och det kan utföras i full räckvidd. Tre-nivåer med krokar för skivstången gör bänken lämplig för träning både för långa och lite kortare. Praktiskt integrerade viktstativ möjliggör snabbt byte av vikt, vilket är särskilt användbart i så kallade droppset. Bänken var utformad på ett sådant sätt att träningen får maximal komfort och fullständig säkerhet i träningen. Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada. Stabil och stark konstruktion av hållbara profiler. Klädsel med dubbla lager foam täckt med syntetiskt läder av hög kvalitet. Specifikation L x B x H 172.5 x 167 x 127.2 cm Vikt 81 kg Max. vikt 300 kg
 • Träningspartner pro - Seal Row Träningsbänk

  Träningspartner pro - Seal Row Träningsbänk
  Träningspartners sälroddsbänk är en imponerande produkt som har blivit alltmer populär på senare tid. Har du någonsin känt dig besvärad av att behöva bära runt på viktskivor och bänkar för&hellip:
 • TF Standard FID Bench

  TF Standard FID Bench
  TF Standard FID Bench - Stä:llbar trä:ningsbä:nkThor Fitness Standard Fid Bench ä:r en stä:llbar trä:ningsbä:nk som har en stilren design och ä:r tillverkad i robust och&hellip:
 • NPG No Excuses Nne-03 Iso Flat Bench Press, Träningsbänk

  NPG No Excuses Nne-03 Iso Flat Bench Press, Träningsbänk
  No Excuses-serien är friviktsmaskiner designade för professionellt, kommersiellt gymbruk. De är perfekta för intensiv träning. Maskinerna är ett utmärkt val för en fitnessklubb, gym eller ett hotell. Tack vare sin enkla användning är de lämpliga för både proffs och nybörjare. Du kan anpassa färgen på ramarna och klädseln! En friviktsmaskin för träning av axel- och bröstmuskler. Iso Flat Bench Press involverar oberoende konvergerande rörelser för lika styrkeutveckling och olika muskelstimulering: Bekväm bänk Högkvalitativ stoppning med rivsäkra sömmar Optimal biomekanik Stark stabil konstruktion gjord av solida profiler 100 x 50 x 3 mm Extra långa inbyggda vikthållare i rostfritt stål Ø (i mm): 50 Mekaniska komponenter och kalibrerade stålrullar säkerställer smidiga rörelser under övningar Extra slitstarka gummihandtag Pulverlackerad ram, motståndskraftig mot korrosion och repor. Tillverkad i Europa Möjlighet att anpassa färgen på ramar och klädsel L x B x H 160 x 150 x 140 cm
 • Träningsbänk FB050

  Träningsbänk FB050
  Stoppade dynor på 5 cm. Mått LxBxH 120x45x42 cmDynans mått 120x27 cmMax användarvikt 120 kg 
 • Tunturi Fitness FB20 Flat Bench, Träningsbänkar

  Tunturi Fitness FB20 Flat Bench, Träningsbänkar
  Tränar du ofta med hantlar, viktskivor eller andra vikter? Då blir denna träningsbänk din go-to-partner. Tunturi FB20 Flat Bench är en robust viktbänk som ger dig nödvändigt stöd för alla dina&hellip:
 • Gyronetics Träningsbänk Rak E-Series - Justerbar höjd

  Gyronetics Träningsbänk Rak E-Series - Justerbar höjd
  Med den här raka träningsbänken kan du justera och anpassa höjden efter just dina behov. Den svarta klädseln är av konstgjort läder och försedd med ett Gyronetics E-Serie-tryck. Dynan är 112 cm lång och 26 cm bred Bänken har en justerbar höjd på 44-56 cm Kan belastas med högst 200 kg Träningsbänken klarar en maximal belastning på 200 kg och är lämplig för styrketräning för nybörjare.
 • Bowflex 5.1S Stowable Bench

  Bowflex 5.1S Stowable Bench
 • Master Fitness Träningsbänk Silver

  Master Fitness Träningsbänk Silver
  Master Fitness Trä:ningsbä:nk Silver IKraftig bä:nk som huvudsakligen ä:r avsedd fö:r hemmabruk. Justerbar rygg i 5 lä:gen frå:n 90°:. Sits justerbar i 3 lä:gen. Maxbelastn&hellip:
 • Abilica Premium WeightBench

  Abilica Premium WeightBench
  ProduktinformationEn bänk av hög kvalitet så kan användas på företagsgymmet eller till dig som önskar det bästa i hemmet.  Fakta och egenskaperMått 110x56x47 cmVikt 28 kgMax användarvikt 750 kg 
 • Nordic Fighter Multifunktionsbänk, Träningsbänk

  Nordic Fighter Multifunktionsbänk, Träningsbänk
  Med sitt justerbara ryggstöd och säte är detta en utmärkt träningsbänk för hemmet eller gymmet. En träningsbänk är perfekt att använda separat för att utföra flertalet övningar, däribland arm och ryggövningar men kan också användas till de flesta squat racks, burar och smithmaskiner. Bänken består av väldigt tjockt gods som är pulverlackerat.
 • Gymstick Bench Press PRO10.0, Träningsbänk med skivstångsställning

  Gymstick Bench Press PRO10.0, Träningsbänk med skivstångsställning
  Gymstick Bänkpress PRO10.0 är idealisk för tung kommersiell användning och maxa ut på bänkpressen. Bänken är byggd som en tank och har en extremt tålig stålram med tjockt vadderade kuddar. Justerbara&hellip:
 • Master Fitness Upper Back Pad - Träningsbänk Silver Iii

  Master Fitness Upper Back Pad - Träningsbänk Silver Iii
 • Abilica - Premium SitUps Träningsbänk

  Abilica - Premium SitUps Träningsbänk
  Abilica Premium situps bänk har en klädsel och kuddar i hög kvalitet som ger bra komfort under träning. Situpsbänken levereras med hjul som gör den enkel att flytta runt.
 • Kraftmark Line - Adjustable Bench, Träningsbänk

  Kraftmark Line - Adjustable Bench, Träningsbänk
  Kraftmark Line - Adjustable Bench Kan användas i många konfigurationer med rack och skivstänger. Bänken var utformad på ett sådant sätt att träningen får maximal komfort och fullständig säkerhet. Pulverlackerad ram - motståndskraftig mot korrosion och mekanisk skada. Stabil och stark konstruktion av hållbara profiler. Klädsel med dubbla lager foam täckt med syntetiskt läder av hög kvalitet. Specifikation L x B x H 140.5 x 80.5 x 44.8 cm Vikt 35 kg Max. vikt 200 kg
 • Master Fitness Home Bench, Träningsbänk

  Master Fitness Home Bench, Träningsbänk
  Stabil träningsbänk som fungerar utmärkt för styrketräning i hemmiljö. Ramdelen är tillverkad av 50 x 1,5 mm slitstarkt stål. Ryggdelen kan justeras i 5 olika lägen och sitsen kan justeras i två lägen.
 • Nordic Fighter Ställbar Bänk Basic, Träningsbänk

  Nordic Fighter Ställbar Bänk Basic, Träningsbänk
  NF Ställbar Bänk Basic har ett ställbart ryggstöd som har stöd hela vägen ut för optimal träning, sittdynan är också ställbar och enkel att justera.

Bra gymbänk för bänkpress

För bänkpress behövs förutom träningsbänken även en ställning för stången. Du kan köpa din gymbänk och ställning separat men många butiker säljer de också som kompletta paket.

Bänkpress kan utövas antingen på en planbänk eller en styrketräningsbänk i vinkel. Fundera ett varv extra på vilken typ av pressövningar du vill kunna göra. Ska din träningsbänk gå att ställa i en specifik vinkel eller många olika?

Träningsbänkens maxbelastning: hur mycket vikt tål den?

Ett till köpråd vi vill ge dig är att välja en bänk som klarar av belastningen. Träningsbänkens tekniska specifikationer innehåller fakta om hur mycket totalvikt som bänken tål.

Tänk då på att det inte är maxvikt på din kropp utan du måste ju addera den vikt du tänkt lyfta och träna med. Så om träningsbänken tål max maxbelastning 120 kg angivet på gymbänken och du väger 80 kg kan du träna med max 40 kg vikter som mest.

ilead