Träningsbänk

Många styrkeövningar görs liggandes eller sittandes på en träningsbänk. Här tipsar vi om fasta och justerbara bänkar för gymmet och ihopfällbara bänkar bra för hemmaträningen.

Träningsbänkar med justerbara eller fasta ryggstöd

Med en justerbar bänk kan du ställa ryggstödet i olika vinklar. Fäll ner helt när du kör bänkpress och sätt högre lutning för curl. Även om de justerbara bänkarna är något dyrare är det värt priset för du bygger inte fast dig i en enda lösning.

Om det är hemma du tänker använda din bänk och har begränsat utrymme rekommenderar vi att köpa en hopfällbar träningsbänk. De kan vikas ihop och lätt stoppas in under sängen eller få plats i en garderob, bredvid strykbrädan. Kör hårt och du kanske kommer få en tvättbräda på köpet!

Populärt inom träningsbänk

 • Träningsbänk Master Black Bench III - Fold

  Träningsbänk Master Black Bench III - Fold
  Träningsbänken Black bench III levereras helt färdigmonterad, inga krångliga instruktioner utan bara fäll upp och börja att träna.Bänken har en enkelt justerbar ryggdel.När?
 • Träningsbänk Master Fitness Black II Fold

  Träningsbänk Master Fitness Black II Fold
  Ihopfällbar och mycket funktionell och praktisk träningsbänk.Bänken kommer färdigmonterad och är enkel att stuva undan efter användning.Ryggen?
 • Träningsbänk justerbar Master Fitness Black

  Träningsbänk justerbar Master Fitness Black
  Träningsbänken black är en stabil bänk som tåler att belastas och är gjord för att man ska kunna träna med hantlar, skivstång, kettlebells eller liknande.Ryggen är?
 • Träningsbänk Hammer Bermuda XT Pro exkl. vikter

  Träningsbänk Hammer Bermuda XT Pro exkl. vikter
  BERMUDA XT PRO passar i alla rum och ger en omfattande styrketräning i ditt hem. Butterfly, bänkpress och bencurls ingår i denna omfångsrika träningsbänk - för en intensiv och kontrollerad?

Fler tips på träningsbänk

 • Gymleco Declinebänk - Ställbar, Träningsbänk

  Gymleco Declinebänk - Ställbar, Träningsbänk
  Justerbar Gymleco Decline-bänk som kan justeras i olika vinklar från -14° till + 80°. Bänken är utrustad med ett korrekt placerat fotstöd. Bänken är stabil och samtidigt kompakt med rätt längd och bredd på sitt- och liggytorna. Bänken är enkel att montera och tål mycket hög belastning. Rätt dynbredd (24 cm) så att det inte påverkar axelbladets rörelse. Kan levereras med extra hjul för enkel transport. Enkel och smidig att ställa in Tål hög belastning Underhållsfri Rengör med skonsamt rengöringsmedel
 • Gymstick Adjustable Bench Pro., Träningsbänk

  Gymstick Adjustable Bench Pro., Träningsbänk
  Komplett kommersiell justerbar bänk för mångsidig muskelträning. Denna tunga bänk har mer stål än någon annan bänk som vi för närvarande producerar vilket gör den perfekt för de tyngsta belastningarna. Både ryggstödet och sätet är justerbara till flera olika positioner från platt till 90 grader. Handtag på framsidan av sätet och bakmonterade hjul gör att denna bänk lätt kan flyttas runt.
 • Träningsbänk Premium FID Bench 2.0

  Träningsbänk Premium FID Bench 2.0
  Platt bänk och lutande bänk i ett. Mycket stabil konstruktion som kan justeras i sex olika vinklar. Tjock kudde i högsta kvalitet garanterar komfort under användning, även med tunga vikter. Träningsbänken&hellip:
 • Tunturi Fitness UB20 Utility Bench, Träningsbänkar

  Tunturi Fitness UB20 Utility Bench, Träningsbänkar
  UB20 Utility Bench från Tunturi den perfekta viktbänken: du tränar med vikter, men med den här smarta bänken gör du enkelt olika magövningar också. Med denna viktbänk sparar du plats. Du kan göra UB20 betydligt mindre tack vare nedfällningsmekanismen. Du kan förvara den plana bänken under en säng eller i en garderob, och den behöver inte bli en permanent del av din inredning. Ryggstödet har 7 justeringsalternativ så att du kan träna i olika positioner och ergonomiskt ansvarsfullt. Justeringssystemet är användarvänligt, du ​​byter position snabbt och enkelt. Det sydda sätet med extra robusta hörn garanterar att du kan använda din viktbänk i många år och förhindrar slitage på känsliga delar. Dokument Manual
 • Master Fitness Royal Utility Bench, Träningsbänk

  Master Fitness Royal Utility Bench, Träningsbänk
  Denna träningsbänk från Master är gjord för användning på gym eller liknande mycket krävande träningsmiljöer. Bänken har ett kraftigt handtag samt transporthjul för enkel förflyttning.
 • Impulse Fid Bench, Träningsbänk

  Impulse Fid Bench, Träningsbänk
  Denna stabila träningsbänk är enkel att justera med 7 st vinklar av ryggdynan från negativ vinkel till 85 graders upprätt position och stadig att använda även för tung träning. Inbyggda transporthjul som gör det enkelt att rulla undan för att frigöra golvyta. Sittdynan kan justeras i tre olika vinklar. Fotstödet ger ytterligare fler alternativa träningspositioner. Garanti Garanti - Komersiellt bruk: 1 år
 • Bentillsats till Träningsbänk GFID-71

  Bentillsats till Träningsbänk GFID-71
  Kräver hål i bänken på 45 mmViktstaget är 25 mm. Adapter för 50 mm vikter finns som tillbehör (tex. OSA-14A) 
 • FitNord Adjustable Bench, Träningsbänk

  FitNord Adjustable Bench, Träningsbänk
  Den välrenommerade justerbara och lutande bänken är snyggt svart. Bänken är mycket stabil att använda med ett ryggstöd som går att ställa in i nio olika lägen. Den lutande bänken är en träningsmaskin för magmusklerna och överkroppen. Ramen på bänken är av 2 x 2-tums stålrör och sätena är klädda i konstläder. Både säte-och ryggdelen på bänken är justerbara, vilket gör bänken extremt mångsidig. Bänken är väl lämpad att exempelvis användas i kombination med pull up-ställningar på hemmagym. För de som är ute efter en mer robust lutande bänk rekommenderar vi att kolla in FitNord justerbar lutande bänk PRO.
 • Master Fitness Träningsbänk Black, Träningsbänk

  Master Fitness Träningsbänk Black, Träningsbänk
  Träningsbänken black är en stabil bänk som tåler att belastas och är gjord för att man ska kunna träna med hantlar, skivstång, kettlebells eller liknande. Ryggen är justerbar i 5 fasta lägen och sitsen är justerbar i två fasta lägen.
 • Träningsbänk med ställning Hero 30 uppfällbar

  Träningsbänk med ställning Hero 30 uppfällbar
  Med denna stora träningsbänk har du möjlighet att göra dina styrkeövningar från dit eget hem. Den robusta ramen ger en otrolig viktgräns på upp till 200 kg (inklusive vikter). Trots sin stabila ram och vänliga liggyta tar den inte mycket plats och går även att fälla ihop när den inte används. Skivstångens höjd kan justeras till 5 olika positioner ( från 92 till 112 centimeter ), vilket möjliggör en bekväm träning. Den kraftiga stoppningen på 5 cm  gör bänken lämplig även för tyngre användare. Det finns också skumhandtag som ger möjlighet till en mer varierad träning och andra övningar. Fakta och egenskaper: Höjdjusterbart skivstång ( 5 positioner ) Fällbar mekanism Parallella handtag för dips och dragövningarLiggyta: 110 x 30 cm Vadderingstjocklek: 5 cm Mått: 127 x 101 x 92-112 cm Viktgräns: 200 kg (inklusive vikter) Vikt: 18 kg Kategori: H (EN 957) - lämplig för hemmabruk Förpackningens mått: 114 x 40 x 13 cm
 • Nordic Fighter Ställbar Bänk Basic, Träningsbänk

  Nordic Fighter Ställbar Bänk Basic, Träningsbänk
  NF Ställbar Bänk Basic har ett ställbart ryggstöd som har stöd hela vägen ut för optimal träning, sittdynan är också ställbar och enkel att justera.
 • BH Fitness ATLANTA 300, Träningsbänkar

  BH Fitness ATLANTA 300, Träningsbänkar
  Träna alla muskler i överkroppen hemma med denna platta träningsbänk som erbjuder absolut komfort och stabilitet under träningen. Träningsbänken är enkel att justera i höjd och passar därför många olika användare. Tack vare detta är denna träningsbänk lämplig för flera olika övningar. Atlanta 300 från BH Fitness är enkel att vika ihop och förvara vilket gör den perfekt för användning i hemmet.
 • Impulse Multi Abdominal Bench, Träningsbänk

  Impulse Multi Abdominal Bench, Träningsbänk
  Impulse Abdominal Bench är mångsidig och man kan justera den i många olika poistioner för träning av t.ex mage, ben och bröst. Vikt 40 kg. IT serien från Impulse består av högkvalitativa produkter för komersiellt bruk såväl som den seriösa hemmagymmaren. Den mycket användarvänliga designen gör det mer effektivt och bekvämt samtidigt som den även tillför en mycket stilren look på ditt gym. Impulse Multi Abdominal Bench levereras med svarta dynor. Inte grå som produktbilden visar.
 • Abilica 3150 PullDown dragstation DEMO

  Abilica 3150 PullDown dragstation DEMO
   Demoex i nyskick
 • Armcurlbräda till Bänk

  Armcurlbräda till Bänk
  Kräver hål i bänken på 45 mm
 • Gorilla Sports Träningsbänk 200 Hopfällbar - Ställbar

  Gorilla Sports Träningsbänk 200 Hopfällbar - Ställbar
  Hopfällbar träningsbänk med en maximal lastkapacitet på 200 kg, en sitthöjd på 44,5 cm och justerbart ryggstöd från ca 90 grader till negativ lutning. Maximal belastning på 200 kg Negativ lutning ryggstöd Vikt på 12,6 kg För att enkelt förvara bänken utan att låta den ta upp onödig plats fäller du enkelt ihop den i några enkla steg till mått på 84x46x23,5 cm. Övrig information Material stomme: Massivt stål Material dyna: Skum, PU-läder Sittdyna justerbar: 4-vägs Ryggdyna justerbar: 8-vägs Två låsstift och en låsskruv Dokument Produktmanual
 • Träningsbänk 3150 med stativ, armcurl och dragstation

  Träningsbänk 3150 med stativ, armcurl och dragstation
  En solid bänk med kraftig konstruktion. Bänken har ordentligt med stoppning vid säte och rygg som gör det behagligt att träna. Ryggen kan justeras i fem vinklar, inklusive fällas ned plant och negativt. Viktstolpen kan justeras i höjd efter behov. Total bredd på 110 cm gör att du kan använda stång på både 220 och 180 cm.Maximal viktbelastning är 150 kg i bänkpress, 60 kg på benspark, 50 kg i ArmCurl och 50 kg i PullDown. Detta är i tillägg till användarvikten på 100 kg).
 • Träningsbänk & Situpsbänk Hero ABB15

  Träningsbänk & Situpsbänk Hero ABB15
  Denna smarta bänk passar utmärkt för din hemträning. Träna övningar som bänkpress, hantelpress, situps med flera övningar med samma bänk.  När bänken enkelt ställts om för situps så kan den ställas i 4 olika lutningar. Dynan är stoppad så den är bekväm att ligga på.Används både som träningsbänk och situpsbänk, 2 i 1Robust ram i stål 38x38 mmMjuk stoppning, tjocklek 5 cmHöjd över golvet 45 cmSätets mått LxB 98x30 cmHållare för benen Totalt mått 139x34x57 cmNär bänken fällts ihop blir den endast 21 cm hög.Max belastning 100 kgVikt 9 kg 
 • Body Solid Ställbar Bänk

  Body Solid Ställbar Bänk
  Ställbart ryggstöd i 6 lägen. Platt, upp eller nedåt lutning.Avtagbar Sit-up tillsats ingår. Ställbar vinkel på sitsen. Bekväma och slitstarka dynor. Hjul för enkel transport. Max belastning 450 kg. Längd: 150 cm Bredd: 70 cm Höjd: 50 cm (128 cm uppfälld) Hålet för tillbehör 45 mm 
 • Träningsbänk Folding FLB2

  Träningsbänk Folding FLB2
  Inspire Fitness FLB1 bänk är den perfekta bänken när utrymmet är begränsat. Inspire fällbara bänk är tillverkad av de material av högsta kvalitet. Denna fällbara justerbar bänk utformas så&hellip:
 • Master Fitness Bench X3, Träningsbänk

  Master Fitness Bench X3, Träningsbänk
  X3 är en kraftig träningsbänk med bra justeringsmöjligheter. Ryggstödet kan justeras från -10 - 85 graders lutning. Träningsbänken är kraftigt konstruerad och passar därför för användning på kommersiella gym såväl som för den krävande hemmaträningen. Handtag samt transporthjul gör bänken väldigt lätt att flytta.
 • TF Standard Flat Bench

  TF Standard Flat Bench
  TF Standard Flat BenchDetta ä:r en rak trä:ningsbä:nk fö:r dig med hå:rda krav. Trä:ningsbä:nken passar dig som sö:ker en hå:llbar bä:nk fö:r kommersiellt&hellip:
 • Thor Fitness Deluxe Super Bench, Träningsbänk

  Thor Fitness Deluxe Super Bench, Träningsbänk
  Thor Fitness Exclusive är en serie med gymmaskiner i hög kvalité för större gym. TF Exclusive, DELUXE SUPER BENCH är en del av Thor Fitness Exclusive samlingen. OBS! Bilden du ser är 3D animerad. Färgen kan skilja sig från slutprodukten.
 • Gorilla Sports Träningsbänk EXTREME - Justerbar Ställbar

  Gorilla Sports Träningsbänk EXTREME - Justerbar Ställbar
  Träningsbänk med ställbart ryggstöd och sittdyna i svart färg som är en av våra tåligaste bänkar och tål en maximal belastning på hela 1400 kg. Justerbart ryggstöd i 90-180 grader Maximal belastning på 1400 kg Hjul och handtag till förflyttning Ryggstödet kan du snabbt och enkelt justera i sju olika nivåer och sitsen i fem olika nivåer för bästa position till övningen du ska träna. Bänken har hjul i bak och ett stadigt handtag i fram för att enkelt kunna flytta runt den i gymmet. Dynorna är klädda i slitstarkt konstläder för att tåla många tuffa träningspass och dessutom vara enkela att rengöra. Med den här justerbara träningsbänken kombinerar du kvalitet, funktionalitet och design. Helt enkelt perfekt till hemmagymmet. Övrig information Ryggstöd ställb
 • Impulse Multi-Adjustable Bench, Träningsbänk

  Impulse Multi-Adjustable Bench, Träningsbänk
  Multibänken Impulse IT7011 'r en mycket stadig bänk som har ett justerbart ryggstöd från plant läge till 85 grader. Även sitsen är justerbar i tre olika lägen.
 • Träningsbänk Roman Chair

  Träningsbänk Roman Chair
  Denna hyperextensionsbänk är en smidig och stilren bänk för ryggträning. Oerhört prisvärd och perfekt för hemmagymmet eller det lilla företagsgymmet. Med lårdynor som är ställbara så passar&hellip:
 • Träningsbänk Premium WeightBench

  Träningsbänk Premium WeightBench
  Kraftfull träningsbänk som tål mycket och tung användning. En träningsbänk gör det möjligt att genomföra ett antal standardstyrkeövningar på ett snabbt och effektivt sätt. Specifikationer:&hellip:
 • Pulldown till Träningsbänk 3150, Abilica

  Pulldown till Träningsbänk 3150, Abilica
  Dragstation till Träningsbänk 3150 från Abilica.
 • Gymstick Weight Bench, Träningsbänk

  Gymstick Weight Bench, Träningsbänk
  Weight Bench 40 är en justerbar och hopfällbar träningsbänk för effektiv och varierad styrketräning. Bänken erbjuder möjlighet till bänkpress, sned bänkpress och både framsides- och baksideslår. Ryggstödet är justerbart i fyra olika höjder. Efter träning kan bänken lätt vikas ihop och förvaringen tar endast liten plats. Stadig stålstomme Justerbart ryggstöd (4 olika nivåer) Hopvikbar stomme
 • Master Fitness Bench Gold II, Träningsbänk

  Master Fitness Bench Gold II, Träningsbänk
  Denna bänk är en vidareutveckling av den populära Silver III bänken. Ramen är förstärkt för att tåla tyngre belastning och med en ännu mer stadig och stabil rygg och ännu mer exakta justeringslägen. Transporthjul samt handtag för enkel förflyttning. NEDLADDNINGSBARA FILER Master Bench Gold II produktblad
 • Gymleco Bänk Kort – Fast Ryggstöd, Träningsbänk

  Gymleco Bänk Kort – Fast Ryggstöd, Träningsbänk
  En enkel fast bänk från GYMLECO för sittande träning med 70° vinkel på ryggstödet. Passar för tex. bicepscurls och tricepscurls med hantlar eller axelpressar m.m. Kort ryggstöd för att få fritt utrymme bakom huvudet vid exempelvis tricepsträning. Stabil och stadig bänk med gummibeklädda fötter. För Axel/Biceps/Tricepsträning Egenskaper Garanti: 10 år på eventuella rörliga detaljer och komponenter. Livstidsgaranti: Svets och ram/stativ
 • Bowflex 3.1S Bench

  Bowflex 3.1S Bench
  SelectTech® 3.1S-bänken ger en utrymmesbesparande design och erbjuder över 50 % utrymmesmaximering när den inte används. Upplev 4 justerbara vinklar (-20, 0, 45, 90) och en 218 kg. lastkapacitet.
 • Gorilla Sports Träningsbänk Multibänk - Biceps, sit-up

  Gorilla Sports Träningsbänk Multibänk - Biceps, sit-up
  Justerbar träningsbänk med bicepsstation och situpbänk i ett som ger dig möjlighet att träna ytterligare övningar än den traditionella träningsbänken. Bänkpress, biceps och situps Bänkens höjd är 55cm Ryggdynan justeras i sju olika vinklar Maximal belastning på 250kg Ryggdynan kan justeras i sju olika nivåer, allt ifrån att luta nedåt för situps till att vara rakt upp. Du har även möjlighet till att justera sittdynan i fyra olika lägen för att anpassa efter ryggstödet. Övrig information Mått dyna curlstation(LxBxH): 44x30x4cm Höjdlägen bicepsstation: 87-97cm Maximal belastning curlstation: 100kg Dokument Produktmanual
 • Abilica 3150 PullDown dragstation

  Abilica 3150 PullDown dragstation
   
 • Leg Extension för träningsbänk FT1/FT2

  Leg Extension för träningsbänk FT1/FT2
  Motståndet genereras av viktskivor som enkelt kan fästas. (Monteringsdiameter 50 mm). Benkuddarna är gjorda av skum med slutna celler och svettbeständigt syntetiskt läder av hög kvalitet. Fakta och egenskaper:Mått(LxBxH) 51x53x81 cmVikt 11 kg                       
 • Master Fitness Flat Bench Silver, Träningsbänk

  Master Fitness Flat Bench Silver, Träningsbänk
  En stadig och platt träningsbänk som fungerar utmärkt för bänkpress eller liknande övningar.
 • Master Bench X3

  Master Bench X3
  Master Bench X3Master Bench X3 ä:r en trä:ningsbä:nk fö:r proffsbruk. Den ä:r konstruerad fö:r anvä:ndning på: kommersiella gym så:vä:l som fö:r den krä:vande&hellip:
 • Gorilla Sports Träningsbänk Physionics - Justerbar Ställbar

  Gorilla Sports Träningsbänk Physionics - Justerbar Ställbar
  Träningsbänk med ställbart ryggstöd, ett bekvämt och billigt alternativ till komersiella gym för träning hemma. Bänken har en robust stålram med ett justerbart ryggstöd och är ett billigt träningsredskap som kan hjälpa dig att utveckla din styrka på rätt sätt. Övrig information Material: Stålram, konstläder och skum vaddering Ryggstöd ställbart i fem lägen Vadderade benstöd Fotkåpor i plast
 • Träningsstation Bastet med bänk, dragstation och armcurl

  Träningsstation Bastet med bänk, dragstation och armcurl
  Träna styrketräning i hemmet. Du kan exempelvis träna bänkpress, armcurl, benspark, latsdrag mm mm. Fakta och egenskaperMånga olika övningar i samma redskapHållare för viktskivorAvsedd för 25 eller 30 mm viktskivor. Bredd på skivstångsställningen 105 cmMax höjd på skivstångsställningen 138 cmMått LxBxH 185x138x198 cmVikt 45 kgMax belastning 60 kgMax användarvikt 150 kgSkivstång och viktskivor köps separatBänken är lös från skivstångsställningen 
 • Nordic Fighter Multifunktionsbänk, Träningsbänk

  Nordic Fighter Multifunktionsbänk, Träningsbänk
  Med sitt justerbara ryggstöd och säte är detta en utmärkt träningsbänk för hemmet eller gymmet. En träningsbänk är perfekt att använda separat för att utföra flertalet övningar, däribland arm och ryggövningar men kan också användas till de flesta squat racks, burar och smithmaskiner. Bänken består av väldigt tjockt gods som är pulverlackerat.
 • Nordic Fighter Multifunktionsbänk

  Nordic Fighter Multifunktionsbänk
  Nordic Fighter Multifunktionsbä:nkNordic Fighter Multifunktionsbä:nk har justerbart ryggstö:d och sittplatta vilket gö:r att det gå:r lä:tt att trä:na incline, decline och&hellip:
 • Bench Gold II

  Bench Gold II
  Transporthjul samt handtag för enkel förflyttning. Ryggdynan har mått: Längd 80, Bredd 27 - 22 cm - 35 cm av den övre delen av dynan är 22 cm bred.  Sits bredd 28 - 19 cm. Sits Längd 31 cm. Mått: LxBxH 121x74x45 cm. Max Belastning 370 Kg
 • Nordic Fighter Rak Träningsbänk

  Nordic Fighter Rak Träningsbänk
  Nordic Fighter Rak Trä:ningsbä:nkNF Rak Trä:ningsbä:nk ä:r i all sin enkelhet en utmä:rkt bä:nk att ha i hemmagymmet. En flat-bench som passar perfekt till bä:nkpress,&hellip:
 • Träningsbänk 3150 med stativ

  Träningsbänk 3150 med stativ
  En solid bänk med kraftig konstruktion. Bänken har ordentligt med stoppning vid säte och rygg som gör det behagligt att träna. Ryggen kan justeras i fem vinklar, inklusive fällas ned plant och negativt. Viktstolpen kan justeras i höjd efter behov.  Total bredd på 110 cm gör att du kan använda stång på både 220 och 180 cm. Maximal viktbelastning är 150 kg i bänkpress, 60 kg på benspark, 50 kg i ArmCurl och 50 kg i PullDown.  Detta är i tillägg till användarvikten på 100 kg). Med bensparken och utrustningen Abilica ArmCurl Attachment och Abilica PullDown Attachment som tillägg till bänken kan du träna hela kroppen på en och samma station. (Tillbehör eller i paket)  Mått 172x110x123 cmVikt 30 kg 
 • Nordic Fighter GHD Sit Up Type 2

  Nordic Fighter GHD Sit Up Type 2
  Nordic Fighter GHD Sit Up Type 2GHD (glute ham developer) ä:r en enormt effektivt hjä:lpmedel fö:r att ö:ka effektiviteten på: din trä:ning. Bä:nken kan enkelt justeras fö:r&hellip:
 • Gorilla Sports Bänkpress - Hopfällbar

  Gorilla Sports Bänkpress - Hopfällbar
  En prisvärd bänkpress som gör sig väldigt bra till ett stort såväl som litet hemmagym då bänken på ett enkelt sätt går att fälla ihop. Den klarar av att belastas med 200kg(vikter och kropp) och ställningen för skivstången går att höja och sänka så att skivstången ligger på en höjd mellan 83-92 cm. Perfekt för dig med lite utrymme Enkel att fälla ihop och förvara Träna dips på intergrerade handtag Träna situps på lutande bänk med tillhörande spänne för benen Värt att tänka på är att själva sivstångsställningen sitter ganska smalt och att du med det ligger med huvudet mellan ställningen och med händerna utanför. En stor fördel med denna bänkpress är som skrivet att den är hopfällbar så när du är klar med ditt träningspass låter du den stå
 • Abilica Premium FID 2.0 ställbar träningsbänk

  Abilica Premium FID 2.0 ställbar träningsbänk
  Tjock kudde i högsta kvalitet garanterar komfort under praktiken, även med tunga vikter. Träningsbänken kommer med hjul i ryggen som gör den enkel att flytta runt. Fakta och egenskaperKraftig ställbar bänkStällbart ryggstöd i 6 olika vinklarStällbart säteMax belastning 250 kgMått ryggstöd LxB 90x27-34 cm Mått säte LxB 36x22-29 cmMått 140x70x133 cmSätets höjd över golvet 53 cmVikt 29 kg
 • Master Fitness Träningsbänk Silver

  Master Fitness Träningsbänk Silver
  Master Fitness Trä:ningsbä:nk Silver IKraftig bä:nk som huvudsakligen ä:r avsedd fö:r hemmabruk. Justerbar rygg i 5 lä:gen frå:n 90°:. Sits justerbar i 3 lä:gen. Maxbelastn&hellip:
 • Premium SitUps Bänk

  Premium SitUps Bänk
  Abilica Premium situps bänk Klädsel och kuddar i hög kvalitet ger bra komfort under träning. Situpsbänken levereras med hjul som gör den enkel att flytta runt.
 • Gyronetics Bänkpress E-Series

  Gyronetics Bänkpress E-Series
  Bänkpress i våran E-Serie som klarar av en total belastning på 220kg med en bänk som är 101cm lång. Denna fasta bänkpress har ett smalt skivstångsställ där du sätter händerna utanför skivstångsställningen istället för innanför som du vanligtvis gör när du ska träna bänkpress. Maximal belastning skivstångsställning: 100 kg Trots att det är en fast bänkpress går det även att träna andra övningar så som enarms hantelrodd, höftlyft, benlyft för magen och andra sittande övningar utan ryggstöd. Dokument Produktmanual (ENG)
 • Gorilla Sports Träningsbänk Rak - Med hjul

  Gorilla Sports Träningsbänk Rak - Med hjul
  Rak träningsbänk som klarar av att belastas med 200 kg och detta är alltså inklusive vikten du tränar med och din egen kroppsvikt. Höjd på 48,5 cm Hjul för att underlätta förflyttning Klarar av belastning på 200 kg Bänken väger 18 kg Träningsbänken är utrustad med två hjul på ena sidan och handtag på andra för att lätt kunna förflyttas. Bänken är 48,5 cm hög och ryggdynan är 30 cm bred så den gör sig bra för bänkpress etc. Dokument Produktmanual
 • Träningsbänk Utility Bench

  Träningsbänk Utility Bench
  Smidig justerbar bänk där både sitsen och ryggstödet kan justeras för optimal kroppsposition. Med inbyggd hjul och handtag är bänken lätt att flytta. Specifikationer: Längd: 135cmBredd: 69cmHöjd:&hellip:

Bra bänk för bänkpress

För bänkpress behövs förutom träningsbänken även en ställning för stången. Du kan köpa dessa separat men det finns kompletta paket med både gymbänk och ställning.

Bänkpress kan utövas antingen på en planbänk eller en styrketräningsbänk i vinkel. Fundera ett varv extra på vilken typ av pressövningar du vill kunna göra. Vilken eller vilka bänkvinklar är det bra om träningsbänken kan ställas in på.

Maxbelastning på träningsbänken

Ett till köpråd vi vill ge dig är att välja en bänk som klarar av belastningen. Det finns angivet en maxbelastning i de tekniska specifikationerna.

Tänk då på att det inte är maxvikt på din kropp utan du måste ju addera den vikt du tänkt lyfta och träna med. Så är det maxbelastning 120 kg angivet på gymbänken och du väger 80 kg kan du träna med max 40 kg vikter som mest.

ilead