Träningsbänk

Många styrkeövningar görs liggandes eller sittandes på en träningsbänk. Här tipsar vi om fasta och justerbara bänkar för gymmet och ihopfällbara bänkar bra för hemmaträningen.

Träningsbänkar med justerbara eller fasta ryggstöd

Med en justerbar bänk kan du ställa ryggstödet i olika vinklar. Fäll ner helt när du kör bänkpress och sätt högre lutning för curl. Även om de justerbara bänkarna är något dyrare är det värt priset för du bygger inte fast dig i en enda lösning.

Om det är hemma du tänker använda din bänk och har begränsat utrymme rekommenderar vi att köpa en hopfällbar träningsbänk. De kan vikas ihop och lätt stoppas in under sängen eller få plats i en garderob, bredvid strykbrädan. Kör hårt och du kanske kommer få en tvättbräda på köpet!

Populärt inom träningsbänk

 • Träningsbänk Master Black Bench III - Fold

  Träningsbänk Master Black Bench III - Fold
  Träningsbänken Black bench III levereras helt färdigmonterad, inga krångliga instruktioner utan bara fäll upp och börja att träna.Bänken har en enkelt justerbar ryggdel.När?
 • Träningsbänk Master Fitness Black II Fold

  Träningsbänk Master Fitness Black II Fold
  Ihopfällbar och mycket funktionell och praktisk träningsbänk.Bänken kommer färdigmonterad och är enkel att stuva undan efter användning.Ryggen?
 • Träningsbänk justerbar Master Fitness Black

  Träningsbänk justerbar Master Fitness Black
  Träningsbänken black är en stabil bänk som tåler att belastas och är gjord för att man ska kunna träna med hantlar, skivstång, kettlebells eller liknande.Ryggen är?
 • Träningsbänk Hammer Bermuda XT Pro exkl. vikter

  Träningsbänk Hammer Bermuda XT Pro exkl. vikter
  BERMUDA XT PRO passar i alla rum och ger en omfattande styrketräning i ditt hem. Butterfly, bänkpress och bencurls ingår i denna omfångsrika träningsbänk - för en intensiv och kontrollerad?

Fler tips på träningsbänk

 • Body Solid Ställbar Bänk

  Body Solid Ställbar Bänk
  Ställbart ryggstöd i 6 lägen. Platt, upp eller nedåt lutning. Avtagbar Sit-up tillsats ingår. Ställbar vinkel på sitsen. Bekväma och slitstarka dynor. Hjul för enkel transport. Max belastning 450 kg. Längd: 150 cm Bredd: 70 cm Höjd: 50 cm (128 cm uppfälld) Hålet för tillbehör 45 mm 
 • Abilica Weightbench 2.0, Träningsbänk

  Abilica Weightbench 2.0, Träningsbänk
  Kombinera denna träningsbänk med hantlar och ge dina arm-, bröst, rygg- och axelmuskler ett ordentligt träningspass. Gör det enklare att utföra träningsövningarna på ett korrekt och effektivt sätt. Dokument Produktmanual
 • Nordic Fighter Multifunktionsbänk Heavy Duty, Träningsbänk

  Nordic Fighter Multifunktionsbänk Heavy Duty, Träningsbänk
  Multifunktionsbänk från Nordic Fighter. Bänken har justerbart ryggstöd och sittplatta och passar till de flesta squat racks, burar och smithmaskiner. Bänken ger flera olika träningsmöjligheter, däribland incline, decline och militärpress. Tillverkad av väldigt tjockt gods som är pulverlackerat.
 • Gyronetics E-Series Multibänk Benspark

  Gyronetics E-Series Multibänk Benspark
  Träningsbänk i vår E-Serie med ställbart ryggstöd, skivstångsställning och bensparksstation. Bensparken är anpassad för viktskivor med håldiameter på minst 26 mm. Träna rak bänkpress, send bänkpress, benspark och bencurl. Övrig information Mått på bänken(LxBxH): 143x55,5x108cm Mått hopfälld(LxBxH): 37x55x172cm Mått ryggstöd(BxL): 24,5x77,5cm Maximal lastkapacitet sittdyna: 100 kg Maximal lastkapacitet benspark: 40 kg Längd vikthållare på benspark: 20 cm Dokument Produktmanual
 • Rolling Flat Bench

  Rolling Flat Bench
  Med Proform Flat Bänk har du möjlighet till att göra många typer övningar. Du kan t.ex köra bänkpress, enarms rodd, triceps kickback och många andra övningar.Bänk dynan har bra vaddering som&hellip:
 • Gymstick Flat Bench Pro, Träningsbänk

  Gymstick Flat Bench Pro, Träningsbänk
  Bänk av hög kvalité för fullt kommersiellt bruk. Använd gärna denna bänk med större vikter eftersom bredden gör bänken robust och säker att använda. Handtaget på bänken och bakmonterade hjul gör det möjligt att enkelt flytta runt bänken.
 • BH Fitness ATLANTA 300, Träningsbänkar

  BH Fitness ATLANTA 300, Träningsbänkar
  Träna alla muskler i överkroppen hemma med denna platta träningsbänk som erbjuder absolut komfort och stabilitet under träningen. Träningsbänken är enkel att justera i höjd och passar därför många olika användare. Tack vare detta är denna träningsbänk lämplig för flera olika övningar. Atlanta 300 från BH Fitness är enkel att vika ihop och förvara vilket gör den perfekt för användning i hemmet.
 • Gyronetics Träningsbänk E-Series - Justerbar Ställbar

  Gyronetics Träningsbänk E-Series - Justerbar Ställbar
  En justerbar träningsbänk som är ett måste i ditt gym. Bänkens höjd plant läge 45 cm Ställbar i 180-90 grader Tål belastning på 200 kg Ryggdynan är 25 cm bred Bänkens ryggdyna samt sittdyna är 25c m breda och går att ställa in för bästa möjliga komfort och stöd i de övningar du tränar. Med en smidig låsmekanism ändrar du positionerna snabbt och enkelt. Träningsbänken tål att belastas med 200 kg och i plant läge är den 45 cm hög. Övrig information Ställbart ryggstöd: Åtta lägen Justerbar sittdyna: Tre lägen Dynor i slitstarkt konstläder Ink monteringsanvisning Levereras i ett paket Dokument Produktmanual
 • Impulse Fid Bench, Träningsbänk

  Impulse Fid Bench, Träningsbänk
  Denna stabila träningsbänk är enkel att justera med 7 st vinklar av ryggdynan från negativ vinkel till 85 graders upprätt position och stadig att använda även för tung träning. Inbyggda transporthjul som gör det enkelt att rulla undan för att frigöra golvyta. Sittdynan kan justeras i tre olika vinklar. Fotstödet ger ytterligare fler alternativa träningspositioner. Garanti Garanti - Komersiellt bruk: 1 år
 • Titan LIFE Bench Adjustable Basic, Träningsbänk

  Titan LIFE Bench Adjustable Basic, Träningsbänk
  TITAN LIFE Bench Training är en justerbar träningsbänk som kan justeras i olika positioner, så att du kan träna både sittande och liggande.
 • Gorilla Sports Träningsbänk 400 - Justerbar Ställbar, Träningsbänkar

  Gorilla Sports Träningsbänk 400 - Justerbar Ställbar, Träningsbänkar
  Träningsbänk i svart läder och vita sömmar, med justerbart ryggstöd och sittstöd som klarar av att belastas med en vikt på upp till 400kg. Övrig information Ryggdyna kan justeras mellan ca 90 grader till negativ lutning Mått totalt(LxBxH): 156x51x114cm Mått sittdyna(LxBxH): 35,5x40x5cm Mått ryggdyna(LxBxH): 81x30x5cm Material dyna: Skum, PU-läder Material stomme: Massivt stål Maximal belastning: 400kg Ryggdyna justerbar: 8-vägs Sittdyn justerbar: 3-vägs Färg: Svart, vita sömmar Höjd sittdyna: 43cm Handtag och hjul Vikt: 18,9kg
 • Armcurl till Träningsbänk 3150, Abilica

  Armcurl till Träningsbänk 3150, Abilica
  Bicepscurl till Träningsbänk 3150 från Abilica.
 • Nordic Fighter FID Utility Bench

  Nordic Fighter FID Utility Bench
  Nordic Fighter FID Utility BenchNordic Fighter HD Fid Utility Bench ä:r en mycket robust trä:ningsbä:nk. Sitsen ä:r ergonomiskt utformad och har två: justerbara lä:gen. Justering&hellip:
 • Träningsbänk Silver I - Master

  Träningsbänk Silver I - Master
 • Träningsbänk WeightBench 2.0

  Träningsbänk WeightBench 2.0
  Perfekt för dig som ska träna med hantlar. Kombinera denna träningsbänk med hantlar och ge dina arm-, bröst, rygg- och axelmuskler ett ordentligt träningspass. Gör det enklare att utföra träningsövningarna&hellip:
 • Träningsbänk för hemmaträning

  Träningsbänk för hemmaträning
  Rejäl träningsbänk med plats för skivstång Denna träningsbänk är anpassad för att hjälpa dig hålla en så mångsidig träningsrutin som möjligt, utan att behöva lämna hemmet. Bänkpress, bencurls och situps är några bra övningar du kan göra på träningsbänken. Det skumgummifyllda ryggstödet kan kan höjas och sänkas i flera nivåer. Materialen är av hög kvalité för att säkerställa en säker och bekväm träningsupplevelse. Träna alla viktiga muskelgrupper Med denna träningsbänk och kan du göra många olika övningar och träna upp hela kroppen. Vare sig du precis kommit igång med träningen eller är en veteran är denna träningsbänk ett bra alternativ då du själv kan anpassa träningen efter dina förutsättningar. Som nybörjare är det bäst att börja lätt och sedan öka motståndet successivt i takt med att du bygger upp din styrka. Med hantlar eller en skivstång kan du enkelt öka träningens intensitet. Rejäla dimensioner Träningsbänken har rejält tilltagna mått så att även längre personer kan nyttja den utan problem. Storlek färdigmonterad är (L x B x H): 1450 x 850 x 1160 mm. Max användarvikt 110 kg och max belastningsvikt (inkl vikter) 210 kg. Trots storleken är den utformad för att kunna stå i ett hörn och ta upp minimalt med plats. På så sätt kan den placeras i ditt hem eller i mindre lokaler utan problem. Kraftig konstruktion Den stabila pulverlackerade stålkonstruktionen med 50 x 50 mm kraftigt stål ser till att du kan träna säkert. De skumgummifyllda dynorna gör träningen bekväm. Tack vare de kvalitativa materialen som används kan vi garantera en lång hållbarhet så du kan vara säker på att träningsbänken håller i många år. Med allt detta i åtanke erbjuder vi hela 3 års fabriksgaranti på träningsbänken och dess delar. Vi rekommenderar att du placerar en skyddsmatta under träningsbänken för att undvika skador på golv. Gratis hemleverans Då detta är en tung vara bjuder vi på frakten - hela vägen hem till dig.
 • XF Flat Bench

  XF Flat Bench
  Kraftig planbänk för tung träning. Specifikationer: Mått: 117x50x50cmDynan: 117x28cm Vikt: 24kgMax kapacitet: 400 kg
 • Master Fitness Silver Bench III, Träningsbänk

  Master Fitness Silver Bench III, Träningsbänk
  Kraftig bänk som passar utmärkt även på företag eller brf. Justerbar rygg 0, 35, 45, 60, 85 gr. Transporthjul och handtag. Nu förbättrad med b ekvämare sits i triangulär form.
 • FitNord Adjustable Bench, Träningsbänk

  FitNord Adjustable Bench, Träningsbänk
  Den välrenommerade justerbara och lutande bänken är snyggt svart. Bänken är mycket stabil att använda med ett ryggstöd som går att ställa in i nio olika lägen. Den lutande bänken är en träningsmaskin för magmusklerna och överkroppen. Ramen på bänken är av 2 x 2-tums stålrör och sätena är klädda i konstläder. Både säte-och ryggdelen på bänken är justerbara, vilket gör bänken extremt mångsidig. Bänken är väl lämpad att exempelvis användas i kombination med pull up-ställningar på hemmagym. För de som är ute efter en mer robust lutande bänk rekommenderar vi att kolla in FitNord justerbar lutande bänk PRO.
 • Gymleco Ställbar bänk för hantelövningar, Träningsbänk

  Gymleco Ställbar bänk för hantelövningar, Träningsbänk
  Gymlecos senaste tillskott av unika träningsbänkar. En fullt justerbar gymbänk med specialdesignat ryggstöd för att skapa rätt förutsättningar för bröstpress övningar som till exempel bröstflyes. Bröstflyes är en effektiv och isolerande styrkeövning för bröstmuskulaturen som kan göras med antingen hantlar eller kabelmaskin. Det här är en stabil träningsbänk som tål mycket hög belastning och är designad för kommersiell användning på professionellt gym. Ryggstödet kan justeras i åtta olika lägen och sittdynan kan ställas in i 3 olika lägen. Bänken kan justeras mellan -20° till 75°.
 • Eleiko WPPO Powerlifting Bench Press Pallet - Charcoal, Pall

  Eleiko WPPO Powerlifting Bench Press Pallet - Charcoal, Pall
  Denna högkvalitativa hjälpbänk försäkrar att spanare kan på rätt och säkert sätt hjälpa lyftare när den används med vår bänk för paralyft. Plattformens dimensioner erbjuder bekväm fotplacering med tillräckligt mycket utrymme för att försäkra att spanaren kan placera sig för att hjäpa till på rätt sätt och att lyft utförs på säkert sätt. Garantivillkor Endast inomhusanvändning. Normalt slitage faller inte under garantin.
 • Motion & Fitness PRO Adjustable Bench Light, Träningsbänkar

  Motion & Fitness PRO Adjustable Bench Light, Träningsbänkar
  Gedigen ställbar träningsbänk som är justerbar i ryggstöd och sitts. Ryggstödet kan justeras från plan till 85 grader. Bänken är gedigen och utformad för företagsmarknaden eller det lyxiga hemmagymmet. Bänken levereras i Svart.
 • Ställbar Träningsbänk Basic - Recoil

  Ställbar Träningsbänk Basic - Recoil
 • Armcurl till 3150 träningsbänk

  Armcurl till 3150 träningsbänk
  Max 50 kgDimension 45mm, fyrkantigt fäste.Endast armcurlen. 
 • Exklusiv träningsbänk

  Exklusiv träningsbänk
  Rejäl träningsbänk för hemmaträning Denna träningsbänk är anpassad för att hjälpa dig hålla en så mångsidig träningsrutin som möjligt, utan att behöva lämna hemmet. Bänkpress, bencurls, preacher curls och situps är bara några exempel på övningar denna träningsbänk möjliggör för dig. Dessutom slipper du vara beroende av gymmets öppettider och kan träna hemma till din egen musik. Träna många viktiga muskelgrupper Med denna träningsbänk kan du göra flera olika övningar och träna upp hela kroppen. Både nybörjaren och den erfarne gymmaren kan dra nytta av denna träningsbänk då du kan anpassa träningen utifrån dina förutsättningar. Som nybörjare är det bäst att börja lätt och sedan öka motståndet successivt i takt med att du bygger upp din styrka. Använd hantlar eller en skivstång med vikter för att intensifiera träningen. Rejäla dimensioner Väl tilltagna mått. Storlek färdigmonterad (L x B x H): 2200 x 1100 x 1200 mm. Max användarvikt 120 kg och max belastningsvikt (inkl vikter) 300 kg. Trots storleken är träningsbänken utformad för att kunna stå i ett hörn och ta upp minimalt med plats. På så sätt kan den placeras i ditt hem eller i mindre lokaler utan problem. Kraftig konstruktion Den stabila stålkonstruktionen med 76 mm diameter kraftigt stål ser till att du kan träna säkert. Alla dynor är skumgummifyllda vilket gör träningen bekväm. De kvalitativa materialen garanterar även en lång hållbarhet så du kan vara säker på att träningsbänken håller i många år. Tack vare den solida konstruktionen erbjuder vi hela 3 års fabriksgaranti på träningsbänken och dess delar. Vi rekommenderar att du placerar en skyddsmatta under träningsbänken för att undvika skador på golv. Gratis hemleverans Då detta är en tung vara bjuder vi på frakten - hela vägen hem till dig.
 • Gymleco Bänk Plan - Ställbar, Träningsbänk

  Gymleco Bänk Plan - Ställbar, Träningsbänk
  GYMLECO ställbara plana bänk kan ställas in i olika höjder eller i önskad vinkel. Den har dessutom en stabil ram med en dyna som ger maximalt stöd. Ställbar Stabil dyna Lätt och stabil ram
 • Bentillsats till Bänk GFID-31

  Bentillsats till Bänk GFID-31
  Med denna tillsats kan du utöka antalet övningar på din träningsbänk. Träna benen effektivt.  Använd lösa vikter 25-30 mm (ingår inte).Önskar ni använda 50 mm vikter så rekommenderar vi adapter.Maxbelastning: 100Kg  Endast tillsatsen, bänken köps separat.  Kräver hål i bänken på 45 mm 
 • Thor Fitness Utility Bench, Träningsbänk

  Thor Fitness Utility Bench, Träningsbänk
  Thor Fitness Exclusive är en serie med gymmaskiner i hög kvalité för större gym. TF Exclusive, UTILITY BENCH är en del av Thor Fitness Exclusive samlingen. Bänken är idealisk för fria viktövningar. OBS! Bilden du ser är 3D animerad. Färgen kan skilja sig från slutprodukten.
 • Träningsbänk & Situpsbänk Hero ABB15

  Träningsbänk & Situpsbänk Hero ABB15
  Denna smarta bänk passar utmärkt för din hemträning. Träna övningar som bänkpress, hantelpress, situps med flera övningar med samma bänk.  När bänken enkelt ställts om för situps så kan den ställas i 4 olika lutningar. Dynan är stoppad så den är bekväm att ligga på.Används både som träningsbänk och situpsbänk, 2 i 1Robust ram i stål 38x38 mmMjuk stoppning, tjocklek 5 cmHöjd över golvet 45 cmSätets mått LxB 98x30 cmHållare för benen Totalt mått 139x34x57 cmNär bänken fällts ihop blir den endast 21 cm hög.Max belastning 100 kgVikt 9 kg 
 • SCS Preacher Curl Attachment

  SCS Preacher Curl Attachment
  SCS Preacher Curl är specialdesignad för att anslutas på Inspire SCS Bänk eller Träningsbänk FT1. Med denna förlängning kan du ge biceps ett perfekt träningspass. Stödets höjd kan ställas in&hellip:
 • Abilica 3150 PullDown dragstation

  Abilica 3150 PullDown dragstation
   
 • Tunturi Fitness UB40 Utility Bench, Träningsbänk

  Tunturi Fitness UB40 Utility Bench, Träningsbänk
  Har du en skivställning hemma men behöver en viktbänk? Med den här Tunturi-bänken dödar du två flugor i en sten: UB40 är en justerbar viktbänk med vilken du även kan träna magen. Justerbar bänk för träning i hemmet Viktbänk för att placera under skivställningar, ex. Tunturi WT40 Squat Rack Träning av buken Intensiva träningspass med tunga vikter Denna viktbänk är en justerbar bänk som kan användas på olika sätt. Du kan justera ryggstödet till 6 olika lägen och sätet till 2 olika lägen. Justeringssystemet är användarvänligt: ​​byt position snabbt och enkelt. Oavsett om du tränar med vikter eller vill träna din mage. Det sydda sätet med extra robusta hörn garanterar att du kan använda din viktbänk i många år och förhindrar slitage på känsliga de
 • Apiro Sport ST Adjustable Bench, Träningsbänk

  Apiro Sport ST Adjustable Bench, Träningsbänk
  Injektionsgjuten stoppning. Dubbel sömnad på klädseln och dubbel pulverlackerad yta i mörkgrå med rostfritt stål. Icke-märkande fötter eller alternativ för bultning. Justerbar sätesbotten (0- 30) och rygg (0- 80) vinklar från platt till lutande positioner.
 • Toorx Flat Bench WBX-65, Träningsbänk

  Toorx Flat Bench WBX-65, Träningsbänk
  Kombinera Toorx WBX-65 träningsbänk med hantlar och ge dina arm-, bröst, rygg- och axelmuskler ett ordentligt träningspass. Gör det enklare att utföra träningsövningarna på ett korrekt och effektivt sätt. NEDLADDNINGSBARA FILER Toorx WBX-65 produktblad
 • Gorilla Sports Träningsbänk Physionics Multi - Hopfällbar

  Gorilla Sports Träningsbänk Physionics Multi - Hopfällbar
  Hopfällbar träningsbänk som klarar av en maximal belastning på 200kg och som går att använda till att träna incline, rakt och decline. Träna incline, rakt eller decline Maximal belastning på 200 kg Hopfällbar träningsbänk Den består av en stålram med en bekväm, syntetiskt läderklädd stoppning så att du kan få ut det mesta av din träning. Fot- och benstöden ger extra funktionalitet och ärett perfekt tillbehör när du vill träna tex sit-ups. Dokument Produktmanual
 • Nordic Fighter GHD Sit Up Type 2

  Nordic Fighter GHD Sit Up Type 2
  Nordic Fighter GHD Sit Up Type 2GHD (glute ham developer) ä:r en enormt effektivt hjä:lpmedel fö:r att ö:ka effektiviteten på: din trä:ning. Bä:nken kan enkelt justeras fö:r&hellip:
 • Gymleco Leveled Dumbbell Exercise Bench, Träningsbänk

  Gymleco Leveled Dumbbell Exercise Bench, Träningsbänk
  Gymlecos specialdesignade hantelbänk är framtagen för att optimera hantelövningar. Det delade ryggstödet maximerar övningar som till exempel hantelflyes eller bröstpressar. Träningsbänken är ergonomiskt designad och samtidigt tillverkad i robusta materialval för livslång hållbarhet. Den här modellen är fast och ej ställbar. Önskar du en ställbar variant av samma design rekommenderar vi denna artikel som är av samma design med ställbar funktion.
 • Träningsbänk Master Fitness Bench Silver III

  Träningsbänk Master Fitness Bench Silver III
  Bench Silver III är en kraftig bänk som passar utmärkt även på företag eller brf.Justerbar rygg 0, 35, 45, 60, 85 gader.Transporthjul?
 • Träningsbänk Premium FID Bench 2.0

  Träningsbänk Premium FID Bench 2.0
  Platt bänk och lutande bänk i ett. Mycket stabil konstruktion som kan justeras i sex olika vinklar. Tjock kudde i högsta kvalitet garanterar komfort under användning, även med tunga vikter. Träningsbänken&hellip:
 • Träningsbänk Premium WeightBench

  Träningsbänk Premium WeightBench
  Kraftfull träningsbänk som tål mycket och tung användning. En träningsbänk gör det möjligt att genomföra ett antal standardstyrkeövningar på ett snabbt och effektivt sätt. Specifikationer:&hellip:
 • Inspire by Hammer Curlpult till FT1/FT2 Träningsbänk

  Inspire by Hammer Curlpult till FT1/FT2 Träningsbänk
  Inspire by Hammer curlstöd är en perfekt tilläggsmodul till din FT1 eller FT2 snedbänk. Curlstödet är justerbart i höjden, och hantelhållarens position går att anpassa så det passar din armlängd?
 • Gymstick Weight Bench, Träningsbänk

  Gymstick Weight Bench, Träningsbänk
  Weight Bench 40 är en justerbar och hopfällbar träningsbänk för effektiv och varierad styrketräning. Bänken erbjuder möjlighet till bänkpress, sned bänkpress och både framsides- och baksideslår. Ryggstödet är justerbart i fyra olika höjder. Efter träning kan bänken lätt vikas ihop och förvaringen tar endast liten plats. Stadig stålstomme Justerbart ryggstöd (4 olika nivåer) Hopvikbar stomme Dokument Produktmanual (EN) Produktmanual (FI)
 • Gymstick Multi Bench, Träningsbänk

  Gymstick Multi Bench, Träningsbänk
  Bänk som är mycket mångsidig. Ryggstödet kan ställas in i 7 olika positioner och därför även användas för att träna rygg, biceps och mage. Mycket stabil konstruktion som kan fällas ihop och förvaras lätt. Dokument Produktmanual
 • Gorilla Sports Ställbar Träningsbänk Profi - Justerbar

  Gorilla Sports Ställbar Träningsbänk Profi - Justerbar
  Ställbar träningsbänk som klarar av en belastning på 4288 kg, väger 30 kg och har hjul och handtag så du enkelt kan flytta runt den i gymmet. Justerbart ryggstöd och sittkudde Maximal belastning på 4288 kg Hjul och handtag Den justerbara träningsbänken från öppnar för en mängd träningsalternativ i hemmagymmet. Stålkonstruktionen och den stabila stommen som bär upp en total belastning på 4288 kg ger idealiska förutsättningarna för detta. Den stora fördelen med denna professionella träningsbänk ligger i de justerbara ryggstödet och sittkudden. Träna sittandes med ryggstödet uppfällt(axelpressar), liggandes med ryggstödet nere(bänkpress) eller med ryggstödet någonstans mitt emellan och träna sned hantelpress eller liggande hantelrodd(bröstet mot ryggstödet).
 • Impulse Multi-Adjustable Bench, Träningsbänk

  Impulse Multi-Adjustable Bench, Träningsbänk
  Multibänken Impulse IT7011 'r en mycket stadig bänk som har ett justerbart ryggstöd från plant läge till 85 grader. Även sitsen är justerbar i tre olika lägen.
 • Bowflex 3.1S Bench

  Bowflex 3.1S Bench
  SelectTech® 3.1S-bänken ger en utrymmesbesparande design och erbjuder över 50 % utrymmesmaximering när den inte används. Upplev 4 justerbara vinklar (-20, 0, 45, 90) och en 218 kg. lastkapacitet.
 • Titan LIFE Flatbench Basic, Träningsbänk

  Titan LIFE Flatbench Basic, Träningsbänk
  Träningsbänk som är helt platt och stabil som tål en last upp till 300 kg. Lämplig för både hemmaträning och gym.
 • Nordic Fighter Rak Träningsbänk, Träningsbänk

  Nordic Fighter Rak Träningsbänk, Träningsbänk
  NF Rak Träningsbänk kan användas till många olika övningar som dips och push-ups, sit ups och magträning, den raka bänken hjälper dig att maximera viktträningen.
 • Gorilla Sports Bänkpress - Hopfällbar

  Gorilla Sports Bänkpress - Hopfällbar
  En prisvärd bänkpress som gör sig väldigt bra till ett stort såväl som litet hemmagym då bänken på ett enkelt sätt går att fälla ihop. Den klarar av att belastas med 200kg(vikter och kropp) och ställningen för skivstången går att höja och sänka så att skivstången ligger på en höjd mellan 83-92 cm. Perfekt för dig med lite utrymme Enkel att fälla ihop och förvara Träna dips på intergrerade handtag Träna situps på lutande bänk med tillhörande spänne för benen Värt att tänka på är att själva sivstångsställningen sitter ganska smalt och att du med det ligger med huvudet mellan ställningen och med händerna utanför. En stor fördel med denna bänkpress är som skrivet att den är hopfällbar så när du är klar med ditt träningspass låter du den stå
 • Träningsbänk MultiBench

  Träningsbänk MultiBench
  Abilica Multibench justerbar träningsbänkPerfekt för dig som vill ha en kraftfull bänk för bänkpress och hantelövningar. Träningsbänken kan enkelt justeras från -15 till 85 grader i åtta olika&hellip:
 • Gymleco Declinebänk Ställbar, Träningsbänk

  Gymleco Declinebänk Ställbar, Träningsbänk
  En uppdaterad version av GYMLECO Declinebänk i fast form. Denna bänk kan ställas in i olika höjder. Bänken är väldigt stadig och kompakt med korrekt längd och bredd på dynorna. Perfekt bänk att utföra sin bröstträning i.

Bra bänk för bänkpress

För bänkpress behövs förutom träningsbänken även en ställning för stången. Du kan köpa dessa separat men det finns kompletta paket med både gymbänk och ställning.

Bänkpress kan utövas antingen på en planbänk eller en styrketräningsbänk i vinkel. Fundera ett varv extra på vilken typ av pressövningar du vill kunna göra. Vilken eller vilka bänkvinklar är det bra om träningsbänken kan ställas in på.

Maxbelastning på träningsbänken

Ett till köpråd vi vill ge dig är att välja en bänk som klarar av belastningen. Det finns angivet en maxbelastning i de tekniska specifikationerna.

Tänk då på att det inte är maxvikt på din kropp utan du måste ju addera den vikt du tänkt lyfta och träna med. Så är det maxbelastning 120 kg angivet på gymbänken och du väger 80 kg kan du träna med max 40 kg vikter som mest.

ilead