Träningsbänk

Många styrkeövningar görs liggandes eller sittandes på en träningsbänk. Här tipsar vi om fasta och justerbara bänkar för gymmet och ihopfällbara bänkar bra för hemmaträningen.

Träningsbänkar med justerbara eller fasta ryggstöd

Med en justerbar bänk kan du ställa ryggstödet i olika vinklar. Fäll ner helt när du kör bänkpress och sätt högre lutning för curl. Även om de justerbara bänkarna är något dyrare är det värt priset för du bygger inte fast dig i en enda lösning.

Om det är hemma du tänker använda din bänk och har begränsat utrymme rekommenderar vi att köpa en hopfällbar träningsbänk. De kan vikas ihop och lätt stoppas in under sängen eller få plats i en garderob, bredvid strykbrädan. Kör hårt och du kanske kommer få en tvättbräda på köpet!

Populärt inom träningsbänk

 • Träningsbänk Master Black Bench III - Fold

  Träningsbänk Master Black Bench III - Fold
  Träningsbänken Black bench III levereras helt färdigmonterad, inga krångliga instruktioner utan bara fäll upp och börja att träna.Bänken har en enkelt justerbar ryggdel. När?
 • Träningsbänk Master Fitness Black II Fold

  Träningsbänk Master Fitness Black II Fold
  Ihopfällbar och mycket funktionell och praktisk träningsbänk.Bänken kommer färdigmonterad och är enkel att stuva undan efter användning. Ryggen?
 • Träningsbänk justerbar Master Fitness Black

  Träningsbänk justerbar Master Fitness Black
  Träningsbänken black är en stabil bänk som tåler att belastas och är gjord för att man ska kunna träna med hantlar, skivstång, kettlebells eller liknande.Ryggen är?
 • Träningsbänk Hammer Bermuda XT Pro exkl. vikter

  Träningsbänk Hammer Bermuda XT Pro exkl. vikter
  BERMUDA XT PRO passar i alla rum och ger en omfattande styrketräning i ditt hem. Butterfly, bänkpress och bencurls ingår i denna omfångsrika träningsbänk - för en intensiv och kontrollerad?

Fler tips på träningsbänk

 • Träningsbänk Roman Chair

  Träningsbänk Roman Chair
  Denna hyperextensionsbänk är en smidig och stilren bänk för ryggträning. Oerhört prisvärd och perfekt för hemmagymmet eller det lilla företagsgymmet. Med lårdynor som är ställbara så passar denna alla längder av utövare. Ryggresningar är ett mycket bekvämt sätt att träna ländryggen på ett skonsamt och säkert sätt. Många utövare tycker ibland att det är obehagligt att träna de klassiska grundövningana för ländryggen så som marklyft, och då blir en hyperextensionsbänk ett mycket bra alternativ. Denna ryggresningsbänk är gjord för ryggresningar men kan även användas för exempelvis de sneda magmusklerna om du som utövare ställer dig på sidan i bänken. Specifikationer: Längd: 121cmBredd: 73cmHöjd: 85cmVikt: 16 kgMax användarvikt: 200 kg
 • Inspire by Hammer Träningsbänk FT2 bench

  Inspire by Hammer Träningsbänk FT2 bench
  För alla som vill ha en äkta gymkänsla vid träning med vikter, är FINNLO MAXIMIUM by HAMMER FT2 lutande bänk det perfekta valet, eftersom fri träning med långa eller korta hantlar huvudsakligen?
 • Träningsbänk Abilica Premium FID Bench 2.0

  Träningsbänk Abilica Premium FID Bench 2.0
  Justerbar träningsbänk som kan justeras i 6 olika vinklar.Mycket stabil konstruktion som klarar vikt på 250 kg. Transporthjulen gör det enkelt att flytta bänken efter behov. Måttuppgifter:Längd:?
 • Träningsbänk TB2000 hopfällbar

  Träningsbänk TB2000 hopfällbar
  Den perfekta följeslagare för din styrketräning i hemmet. Den moderna och sofistikerade designen gör att den smälter väl in i ditt hem. Ställbart ryggstöd och säte gör att den kan användas till många olika övningar.  De vadderade dynorna är överdragna av syntetiskt läder och är bekväma att sitta och ligga på. Bänken tål användare på upp till 120 kg. Fakta och egenskaper Ryggstödet är ställbart i 8 positioner Hopfällbar för att spara plats när den inte användsMått LxBxH 144x45x48-112 cmMått hopfälld 89x45x24 cmMax användarvikt 120 kgVikt 12 kg 
 • Justerbar Träningsbänk MH-L114 2.0, Marbo Sport

  Justerbar Träningsbänk MH-L114 2.0, Marbo Sport
  En justerbar träningsbänk från Marbo Sport. - Sitsen går att justera i tre olika positioner- Ryggstödet går att justera i nio olika positioner. Denna träningsbänk är ett perfekt alternativ för styrketräning i hemmet.
 • Body Solid Ställbar Bänk GFID225

  Body Solid Ställbar Bänk GFID225
  Mått LxBxH 145x41x46 cmMått hopfälld 145x41x23 cm 
 • Träningsbänk Incline ABD050, inSPORTline

  Träningsbänk Incline ABD050, inSPORTline
  Incline Bench inSPORTline ABD050 är perfekt för den som söker intensiv träning i hemmet.Utöver situps och kroppsviktsövningar finns även möjlighet till träning med hantlar, en stor mängd olika benövningar och även push-ups med hjälp av de gummerade handtagen på sidan.Dynan är 5 cm tjock med en mjuk och behaglig stoppning samt yttermaterial av halkfri konstläder.Bänkens kompakta dimensioner möjliggör för mer intensiv träning, eftersom att du inte kan ligga helt rakt på den.Fotrullarnas höjd kan justeras i tre olika lägen för att ge bästa komfort under träning.När du är klar med träningen kan bänken enkelt fällas ihop och läggas undan.
 • Träningsbänk Master Bench Silver 1

  Träningsbänk Master Bench Silver 1
  Träningsbänk där rygg och sittdyna är ställbar i flera olika lägen.Ryggdelen kan justeras i 5 olika lägen från till 90 gr.
 • SitUps Bench 2.0

  SitUps Bench 2.0
  Det bästa hjälpmedlet till en stramare och starkare mage. Justerbar på höjden för att öka belastningen för dig som också önskar ökad muskelmassa.Situpsbänk med en 110 cm lång och bra vadderade dyna. Justerbar höjd i 5 nivåer. Justerbar benlängd. Kan lätt fällas ihop. Vikt 8 kg.
 • TRÄNINGSBÄNK FID Bench IF2011

  TRÄNINGSBÄNK FID Bench IF2011
  Fakta och egenskaperRyggstöd justerbart i 7 längeSittdyna justerbar i 3 lägenMax belastning 320 kgMått LxBxH 137x57x51 cmVikt 30 kg  
 • Träningsbänk AB100

  Träningsbänk AB100
  Fakta och egenskaperUtmärkt bänk för träning i hemmetRyggstödet är ställbart i 8 lägen 0-63 grader0°, 14°, 24°, 33°, 41°, 48°, 56°, 63°Sätet kan ställas i 5 lägenEnkelt att justeraTransporthjul för att enkelt kunna flyttasStabil ram i stålVadderad dyna i PVCMått 130x48x45 cmRyggstöd 74x28x6 cmSätet 34x28x6 cmMax belastning 200 kgVikt 22 kg 
 • Armcurl till 3150 träningsbänk

  Armcurl till 3150 träningsbänk
  Max 50 kg
 • Träningsbänk UB20 Utility, Tunturi

  Träningsbänk UB20 Utility, Tunturi
  Tunturi UB20 Utility Bench är en smart bänk med praktisk design och flertals olika justeringsmöjligheter för varierad- och individbaserad träning.Denna träningsbänk kan enkelt fällas ihop när du inte längre använder den för komapkt förvaring i hemmet och kan förvaras bland annat under sängen eller i en garderob.Ryggstödet kan ställas in i 7 st olika lutningslägen och dynorna är ergonomiskt utformade med extra starka hörn som bidrar till högre slitstyrka och livslängd.Denna bänk har trots sin kompakta design en viktbelastning på 200 kg, vilket innebär att om du väger 100 kg kan du träna med upptill 100 kg vikter.
 • Träningsbänk Master Bench Gold II

  Träningsbänk Master Bench Gold II
  Profesionell träningsbänk som är en vidareutveckling av den populära Silver III bänken.Ramen är förstärkt för att tåla tyngre belastning och med en ännu mer stadig?
 • Träningsbänk Incline

  Träningsbänk Incline
  En stabil pjäs! Den perfekta träningsbänken för styrketräning med justerbart ryggstöd upp till 90 grader. När du tränar med fria vikter behöver framför allt en sak: en stabil och pålitlig träningsbänk som du kan lita på. Finnlo träningsbänk med 6-stegs justerbart ryggstöd och 3-stegs justerbart säte ger dig optimalt läge i alla övningar med fria vikter. Med en maximal viktkapacitet på 250 kg är Finnlo träningsbänk också lämplig för seriösa idrottsutövare.  En separat justerbar sits och ryggstöd är idealiska för en mängd olika övningar och en bred träning av överkroppen. Genom att justera snedbänken i många olika träningsvinklar kan din träning riktas mot många olika delar av kroppen.Följande hälso-, prestanda-, sport- och träningsmål kan du åstadkomma på träningsbänken:Bevarande / uppbyggnadTräning av samtliga områden i de stora bröstmusklernaMuskler på skuldrorna och övre delen av ryggen (övre, mellersta och nedre delen av trapezius, stora och små romboidmusklerna, stora ryggmusklerna, skulderblad, lilla pectoralis, nyckelbensmusklerna, serratus anterior)Armmuskler (biceps, triceps, deltamuskler, inre och externa rotatorblad)Dessutom kan buk, ben och skinkor tränasOavsett om du är styrkeidrottare, tennisspelare, simmare eller hälsoidrottare kan du få optimal träning FINNLO träningsbänk - Din kompakta träningspartnerStabil och säkerMed Finnlo träningsbänk får du den goda känslan av att kunna fokusera fullt ut på träningen.
 • Träningsbänk UB60 Utility, Tunturi

  Träningsbänk UB60 Utility, Tunturi
  En stabil och mångsidig träningsbänk från Tunturi med möjlighet till ben- och magövningar såväl som träning med vikter och kan därmed ge full kroppsträning.Tunturi Utility Bench UB60 har både bencurl och benpress samt hållare som passar både till 30 mm viktskivor och olympiska 50 mm viktskivor.Ryggstödet är justerbart i 6 olika lägen och sitsen i 4 olika positioner.Den kraftiga konstruktionen möjliggör för en viktkapacitet på hela 150 kg och de tjocka dynorna är produceradei vinyl med stoppning av skumgummi för både längre livslängd och högre komfort.Har försetts med halkfria gummifötter som både håller ställningen på plats, motverkar märken i golv och gör det även lättare att skyffla undan bänken när den inte ska användas.
 • Royal Preachers Curl Bench, Master

  Royal Preachers Curl Bench, Master
  Denna stadiga curlbänk är anpassad för tuff gymmiljö och har i alla avseende utrustats för många träningstimmar.Sitsen är justerbar i tre höjder från 42 54 cm. Royal Preachers Curl Bench från Master Fitness har bekväma dynor och kraftig hållare för curlstång.
 • Premium FID Bench 2.0, Abilica

  Premium FID Bench 2.0, Abilica
  En mycket stabil träningsbänk från Abilica som kan användas både som platt och lutande bänk i 6 olika lägen.Den extra tjocka och välstoppade kudden borgar för hög komfort även under de allra tyngsta träningspassen och har även försetts med hjul i ryggen som gör den enkel att flytta runt.
 • Bench X3

  Bench X3
  Ryggstödet är lätt att justera från -10 - 85 graders lutning. Handtag samt transporthjul gör bänken väldigt lätt att flytta på trots vikten på 35 Kg. Mått 1300 x 818 x 823 mm 
 • Träningsbänk Black, Master

  Träningsbänk Black, Master
  Master Träningsbänk Black är en bänk som passar perfekt för träning med hantlar, skivstång, kettlebells och liknande träningsredskap.Ryggen är justerbar i 5 olika vinklar samt sits i 2 st lägen.Denna bänk klarar en maxbelastning på hela 200 kg.
 • Träningsbänk FB100

  Träningsbänk FB100
  Fakta och egenskaper Justerbar höjd i 5 lägen mellan 39 och 47 cm.StålramEnkel att justeraMått 106x38x39-47 cmMått hopfälld 108x38x20 cmMax belastning 250 kgVikt 14 kg  
 • BLACK BENCH III

  BLACK BENCH III
  Bänken har en enkelt justerbar ryggdel.När bänken fälls ihop kan den enkelt skjutas in under sängen. Praktiska fotstöd samt transporthjul.Fotbredd 47 cmTotal längd 141 cmSitthöjd 46 cmBredd ryggdyna 30 cmMaxvikt 250kgVikt 35 kg  10 justerbara höjdlägen för ryggen även &ldquodecline&rdquo
 • Int. träningsbänk, plan

  Int. träningsbänk, plan
  Plan bänkpress. Längd: 189 cm Bredd: 126 cm Höjd: 126 cm
 • Träningsbänk 3150 med stativ

  Träningsbänk 3150 med stativ
  En solid bänk med kraftig konstruktion. Bänken har ordentligt med stoppning vid säte och rygg som gör det behagligt att träna. Ryggen kan justeras i fem vinklar, inklusive fällas ned plant och negativt. Viktstolpen kan justeras i höjd efter behov.  Total bredd på 110 cm gör att du kan använda stång på både 220 och 180 cm. Maximal viktbelastning är 150 kg i bänkpress, 60 kg på benspark, 50 kg i ArmCurl och 50 kg i PullDown.  Detta är i tillägg till användarvikten på 100 kg). Med bensparken och utrustningen Abilica ArmCurl Attachment och Abilica PullDown Attachment som tillägg till bänken kan du träna hela kroppen på en och samma station. (Tillbehör eller i paket)  Mått 172x110x123 cmVikt 30 kg 
 • Utility Bench UB40, Tunturi

  Utility Bench UB40, Tunturi
  En stabil träningsbänk från Tunturi för tung träning i hemmet!Tunturi Utility Bench UB40 har justerbart ryggstöd i 6 olika positioner och med 2 olika inställningslägen för sitsen.Dynorna har extra tjocka kanter och sömmar för högre slitstyrka och länge livstid.Ramen är tillverkad i robust stål som möjliggör för kapacitet på hela 200 kg samt pulverlackerad i svartmatte-färg som ger en elegant touch.Bänken har även halkfria fötter i gummi som skyddar golvet från märken.
 • Scott Curl Bench GPCB329, Body-Solid

  Scott Curl Bench GPCB329, Body-Solid
  En armcurl-bänk från Body-Solid avsedd för kommersiella gym men även för de som vill ha extra hög kvalitet på sin hemmautrustning!Denna träningsbänken har designats speciellt för att stärka och tona biceps- och tricepsmusklerna och ger bra träning även för de mer svåråtkomliga nedre bicepsområdena. Med extra tjocka DuraFirm-kuddar på sits och armstöd garanteras du maximal komfort under träningen och samtidigt får kuddarna en högre slitstyrka.Scott Curl Bench GPCB329 har fullkommersiella ramar i höghållfast stål med måtten 5 x 7.6 cm och extra robust bas. Bänken är designad i en perfekt vinkel på 30 ger maximal stretch och rörelseomfång för överarmen och minskar ansträngningen på axlar och den nedre ryggen.
 • Träningsbänk Weight Bench WB40, Tunturi

  Träningsbänk Weight Bench WB40, Tunturi
  En elegant och robust versatil träningsbänk från Tunturi som möjliggör ett stort omfång av olika träningsmöjligheter och med flera prakiska funktioner som underlättar och förhöjer upplevelsen!Tunturi Weight Bench WB40 har benpress, bencurl, en avtagbar bicepscurl/armcurl och skivstångsställning så att du enkelt på en enda träningsmaskin kan möjlighet att träna flera olika muskelgrupper.Bänken har även smidigt nog designats med hållare för viktskivor som passar till både olympiska viktskivor och 30 mm vikter som du kan köpa separat som tillbehör.Ryggstödet kan justeras i 4 olika positioner och dynorna till sits och rygg är producerat i vinyl med tjock stoppning av skumgummi med dubbla sömmar och förstärkta kanter som både borgar för hög komfort och hög slitstyrka.Denna träningsbänk klarar av användarvikter upptill 120 kg och har försetts med halksäkra gummifötter som skyddar golv från märken och gör det enkelt att skyfflas undan när den inte ska användas.
 • Träningsbänk Weight Bench

  Träningsbänk Weight Bench
  Masterfit Weight Bench är en träningsbänk av hög kvalité. Träningsbänken kan justeras i olika vinklar - platt och upp till 90-graders vinkel i 7 olika steg. Med andra ord så är detta en klassisk träningsbänk som fyller behoven hos de allra flesta vad gäller träningsbänk.Den rektangulära ryggdynan med rundat slut den kraftiga konstruktionen gör att denna träningbänk lämpar sig utmärkt för liggande övningar så som bänkpress, där den rektangulära ryggdynan påminner om de dynor som finns i de fasta bänkpressbänkarna. Den ger ett mycket behagligt stöd och en säker känsla genom hela lyftet. Samtidigt har du en möjlighet att ställa både sits och rygg i flera lägen, vilket gör att du kan använda denna för ett oerhört stort urval av olika övningar. Bänekn har även en praktisk inbyggd hantelställ för säker förvaring. Specifikationer:Längd: 137cmBredd: 57cmHöjd: 123cmSitthöjd: 45cm Sätes justering: 4stRyggstödsjustering: 7stVikt: 24kgMax kapacitet: 250kg ink användare
 • Inspire by Hammer Curlpult till FT1/FT2 Träningsbänk

  Inspire by Hammer Curlpult till FT1/FT2 Träningsbänk
  Inspire by Hammer curlstöd är en perfekt tilläggsmodul till din FT1 eller FT2 snedbänk. Curlstödet är justerbart i höjden, och hantelhållarens position går att anpassa så det passar din armlängd?
 • Ställbar träningsbänk

  Ställbar träningsbänk
  Med denna träningsbänk kan ni träna en mängd olika övningar. Passar utmärkt i hemmet eller företaget.Bekvämt stoppad dynaMått LxBxH 127x60x46 cm Ryggstödets lutning är ställbar i 9 lägen från plant till fullt sittande0  grader10 grader20 grader  30 grader 40 grader 50 grader 60 grader 70 grader85 grader Max belastning 250 kgVikt 25 kg OBS - Levereras med svart underrede och främre foten är rak. 
 • Premium SitUps Bänk

  Premium SitUps Bänk
  Klädsel och kuddar i hög kvalitet ger bra komfort under träning. Situpsbänken levereras med hjul som gör den enkel att flytta runt.
 • Träningsbänk Inspire FT1

  Träningsbänk Inspire FT1
  Träningen med fria vikter kompletteras med INSPIRE FT1 Bänk på ett idealiskt sätt. Eftersom fri träning med skivstång eller hantlar framför allt kräver en sak, det perfekta underlaget. Med dess höga belastningsförmåga och extrema hållbarhet kan FT1 lutande bänk belastas med upp till 273 kg. Därmed står ingenting i vägen för din träning med tunga vikter.Den bekväma sittbänken och ryggstödet är exceptionellt breda och försedda med en extra tjock högkvalitativ klädsel. Det högkvalitativa konstlädret möjliggör en snabb och enkel rengöring, som förhindrar dålig lukt.Ett inbyggt snabb-klick-systemet gör att du kan ställa in din optimala träningsposition på nolltid. Bänkens 5-vägs justerbara ryggstöd samt den bekväma och i två vinklar justerbara sittbänken är optimalt utformade och mycket slitstarka. Två monterade transporthjul gör att INSPIRE FT1 träningsbänk snabbt och enkelt kan transporteras och förflyttas. Dessutom ger den ädla pulverlackeringen ett utmärkt skydd mot repor.Ett valfritt tillbehör är Inspire Leg attachment eller Preacher Curl attachment, som är den perfekta tilläggsmodulen till din FT1 träningsbänk. Curlkonsolen kan justeras på höjden och dessutom kan skivstångshållaren ställas in för passande armlängd. På den extra breda bänken kan du bekvämt vila armarna i en ergonomisk träningsposition och specifikt träna dina biceps. Specifikationer: Längd: 150cmBredd: 61cmHöjd: 119cmSitthöjd: 50cm Sätes justering: 2stRyggstödsjustering: 7stMax Kapacitet: 273 kg ink användareVikt: 28kg
 • Träningsbänk Master Royal Bench F-I-D

  Träningsbänk Master Royal Bench F-I-D
  Royal Bench F-I-D är en krafit träningsbänk med justerbar sits och ryggstöd. Ett kraftigt handtag och transporthjul gör det enkelt att flytta bänken.Bänken ingår i?
 • Träningsbänk MultiBench

  Träningsbänk MultiBench
  Abilica Multibench justerbar träningsbänkPerfekt för dig som vill ha en kraftfull bänk för bänkpress och hantelövningar. Träningsbänken kan enkelt justeras från -15 till 85 grader i åtta olika steg för att optimera träningsmöjligheter. Den rektangulära sittdynan ger bra stöd och bra rörelse genom hela lyften och kan också justeras så att du säkert kan lyfta i alla 8 vinklar utan att förlora lyftpositionen. SpecifikationLängd: 135 cmBredd: 54 cmHöjd: 47 cmSitthöjd: 47 cmSitts justering: 2 positioner Ryggstöd justering: 8 olika positionerVikt: 32 kgMax viktkapacitet inkl. användare: 250 kg
 • Träningsbänk Elite Utility, DKN

  Träningsbänk Elite Utility, DKN
  DKN Elite Utility Bench har konstruerats med extra tjocka stålramar och en konturerad klädsel med högdensitets stoppning som bidrar till högre slitstyrka och högre komfort.Utöver träning med hantlar kan den här bänken också nyttjas som tillbehör till en powercage eller Smith-maskin och är enkelt att ändra lutningsläge från inclinde, decline, platt och militärposition.- Förstärkt konstruktion för light-kommersiell verksamhet.- Flera olika inställningslägen.- Både transporthjul och bärhandtag för enkel förflyttning.- Utmärkt tillbehör till Power Cage och Smithmaskiner.- Stoppning mned hög densitet ger hög komnfort under träningen.- Enkel justering av ryggstöd och sits.
 • Half Smith SM60, Tunturi

  Half Smith SM60, Tunturi
  En kombinerad bänk och Smith-maskin i en kraftig solid konstruktion och kompakt design för att ta minsta plats i hemmet.Half Smith SM60 passar både nybörjare och mer erfarna styrkeutövare och har konstruerats för att kunna användas med både 50 mm viktskivor och 30 mm viktskivor som du kan köpa till separat.På ställnigen är det enkelt att låsa fast stången i det höjdläge du önskar.Bänkens ryggstöd är justerbart i 4 olika positioner med klädsel i slitstark gummi samt har designats med dubbla sömmar och förstärka kanter. I platt läge är bänken perfekt för olika bänkpress-övningar och i sluttande läge blir den en idealisk situps-bänk för olika typer av magövningar både med och utan vikter.Bänken är även designad med mångsidiga arm- och bentränare.Har försetts med halkfria gummifötter som både skyddar golv och förhindrar att ställningen rör på sig.
 • Justerbar Träningsbänk AB100, inSPORTline

  Justerbar Träningsbänk AB100, inSPORTline
  inSPORTline AB100 erbjuder tack vare tjock polstring och dess olika justeringsmöjligheter både komfort och mångsidighet i din träning.Ryggstödet kan justeras i 8 st olika vinklar (0, 14, 24, 33, 41, 48, 56 och 63) medan sitsen har möjlighet till 5 olika vinklar (0, 16, 29, 42 och 55).Justeringen är pass enkel att du kan göra det med en hand.Den kraftiga ramen ger bänken hög viktkapacitet och de gummerade antislip-fötterna håller bänken säkert på plats.Med både transporthjul och ett praktiskt handtag blir bänken enkel att flytta undan när den inte används.
 • Finnlo Incline Bench Träningsbänk 3874

  Finnlo Incline Bench Träningsbänk 3874
  FINNLO träningsbänk består av separat justerbar sits och ryggstöd. Ryggstödet kan justeras i 6 olika lägen (upp till 90 grader) och sitsen i 3 olika lägen.Max användarvikt inkl. vikter: 250?
 • Träningsstation Solid XP med bänk

  Träningsstation Solid XP med bänk
  Lats, rodd, biceps eller squats är möjligt, samt fast bänkpress, och bänken har även ett multijusterbart ryggstöd.Träningsbänken SOLID XP från Hammer har perfekt komfort. Den tjocka vadderingen och Ergo-ryggstödet säkerställer optimal ergonomisk träning. Med träningsbänken SOLID XP från Hammer garanteras en säker och effektiv träning.Viktset ingår inte, men kan väljas till.  HAMMER &bdquoPower Tower&ldquo! Professionellt skivstångssystem med säkerhetsclips, viktbelastningar på i gymet! Träningsbänken klarar 180 kg (person + vikter), hantelstället klarar upp till 120 kg.Hammer Hantelbank Solid XPViktbänken Solid XP från HAMMER är den perfekta träningsenheten om du vill få din kropp i form. Oavsett om du vill få ett V-format torso, starka axlar eller muskulösa armar, så kan du effektivt träna varje muskelgrupp och bygga och skulptera din kropp. De bästa effekterna på muskeltillväxt kan speciellt nås med medelintensitet och ett medelantal repetitioner. Vikterna ska du välja här så att varje i varje set ca 8-12 repetitioner är möjliga. Men träningsbänken Solid XP kan även användas för kroppskonturering och definition av muskler. För detta ändamål är det viktigt att träna med en upprepning av ca. 15-20 reps. Med Solid XP skapar du perfekta proportioner av kroppen.Med Hammer Solid XP kan följande mål uppnås:Brett muskulöst bröstMuskulös, V-formad torsoStarka definierade axlarMuskulösa överarmarVältränade, muskulösa benPlatt mage och definierade pecs HAMMER träningsbänk Solid XP &ndash är perfekt för muskeluppbyggnadBrett utbud av träningsmöjligheterHammer Hantelbank Solid XPDen idealiska kombinationen av multi-press, bänk och dragövningar om kan utföras perfekt med XP:Latsdrag och rodd för att starka ryggmusklernaBänkpress och sned bänkpress för bröstträningArmcurl för att träna bicepsTricepsdrag (även med triceps rep)AxelpressKnäböj och bencurl för starka benmuskleroch många fler övningarMed oberoende hängkabel kan båda sidor av kroppen tränas jämnt. Speciellt för att träna axlar och armar är denna mycket viktigt eftersom varje arm måste exakt tillämpa samma kraft så att obalanser kan förhindras. På HAMMER Solid XP kan den starkare armen inte ta över arbetet från den svagare.VälutrustadHammer Hantelbank Solid XPDen ergonomiska ryggdynan på bänken är 50 mm tjock och därmed mycket bekväm. Ryggstödet kan justeras i totalt 7 steg så att alla positioner kan intas mellan att ligga och sitta upprätt. Särskilt för bröstövningar är detta mycket användbart: vid platt bänkpress tränas hela bröstmuskulaturen. Ju mer lutning på ryggstödet hos Solid XP, desto mer rör sig huvudbelastningen mot axlarna. När du lutar bänkpressen, tränas den övre bröstmuskulaturen mest.Viktbänken Solid XP består av ett robust stålrör (50 x 50 mm) som ger optimalt grepp även i intensiva belas
 • Träningsbänk Profi, inSPORTline

  Träningsbänk Profi, inSPORTline
  En solid träningsbänk från inSPORTline för mångsidigt bruk med extra tjocka kuddar för hög komfort. Lämpad för extra tungt bruk i hemmet och även lättare kommersiellt bruk på företag och arbetsplatser.Ryggstödet kan justeras i 6 st olika positioner och i lägsta nivån ligger den 48 cm över marken. inSPORTline Profi har kapacitet för hela 250 kg i viktbelastning.
 • Träningsbänk Adidas Bench - Utility Essential

  Träningsbänk Adidas Bench - Utility Essential
  Adidas Essential Bench Utility (justerbar) är designad med tanke på de viktigaste egenskaperna i en träningsbänk. Vadderingen med skum är av högsta kvalitet, med raka kanter som håller sin form.?
 • Body Solid Ställbar Bänk extra kraftig

  Body Solid Ställbar Bänk extra kraftig
  Sitsen kan justeras i 6 olika vinklar vilket tillåter att man kan träna sit-ups och ab crunch med böjda knän och stöd för korsryggen.Hjul gör bänken lätt att flytta.Klarar fullt kommersiellt bruk med en kapacitet på över 450 kg. Idealisk för hem och kommersiellt bruk.Längd: 178 cmBredd: 71 cmHöjd: 48 cm
 • WeightBench 2.0, Abilica

  WeightBench 2.0, Abilica
  En stabil träningsbänk som i kombination med hantlar ger effektiv träning av musklerna främst inom bröst, arm, rygg- och axelområdena.Denna bänk klarar en maxbelastning (personvikt + hantlar) på 160 kg.
 • Body Solid Incline Olympic Bench

  Body Solid Incline Olympic Bench
 • Body Solid Ställbar Bänk

  Body Solid Ställbar Bänk
  Ställbart ryggstöd i 6 lägen. Platt, upp eller nedåt lutning.Avtagbar Sit-up tillsats ingår. Ställbar vinkel på sitsen. Bekväma och slitstarka dynor. Hjul för enkel transport. Max belastning 450 kg. Längd: 150 cm Bredd: 70 cm Höjd: 50 cm (128 cm uppfälld)
 • Träningsbänk UB80 Utility, Tunturi

  Träningsbänk UB80 Utility, Tunturi
  Tunturi UB80 Utility Bench har 4 st olika inställningslägen för ryggstödet (-25, 0, 37 och 75°) samt 4 st olika lägen för sitsen (0, 6, 12 och 18°) som ger högre variation och komfort i dina övningar.Viktkapaciteten ligger på 200 kg vilket innebär att om du väger 100 kg kan du träna med upptill 100 kg viktbelastning.Dynorna är tjocka med extra förstärkta kanter som bidrar till högre slitstyrka och livslängd.
 • Abilica Premium FID 2.0 ställbar träningsbänk

  Abilica Premium FID 2.0 ställbar träningsbänk
  Tjock kudde i högsta kvalitet garanterar komfort under praktiken, även med tunga vikter. Träningsbänken kommer med hjul i ryggen som gör den enkel att flytta runt.
 • Träningsbänk Master Fitness Bench Silver III

  Träningsbänk Master Fitness Bench Silver III
  Bench Silver III är en kraftig bänk som passar utmärkt även på företag eller brf. Justerbar rygg 0, 35, 45, 60, 85 gader.Transporthjul?
 • Träningsbänk Hero B50 Set med stativ, stång och vikter

  Träningsbänk Hero B50 Set med stativ, stång och vikter
  Fakta och egenskaperKomplett set för att börja styrketränaTräna bänkpress med ställbar lutning på bänkenLutningen är ställbar i 3 lägen, 18, 14 och 0 graderBenspark för framsida lårLårcurl för baksida lår Skivstång längd 120 cm Viktskivor 2x7 kg och 2x11 kgViktskivor och stång i 25 mmMått totalt 158x120x121 cmTotal vikt 58 kgMax total vikt inkl användare 136 kgMax belastning bänk 113 kgVikt 53 kg 
 • Body Solid bänk flat decline incline

  Body Solid bänk flat decline incline
  Hantlar igår ej.OBS! Finns endast i vit ram.
 • Adjustable Bench Pro L202, JTC X-Line

  Adjustable Bench Pro L202, JTC X-Line
  Adjustable Bench Pro L202 har en massiv ramprofil på 80x40 mm som ger en extremt stabil konstruktion och en speciell ytbehandling som ger hög korrosionsbeständighet.Har designats med flera olika inställningslägen för rygg och sits som är enkel att justera och därmed även lättanvänd för nybörjare.Bänken har 4 st högkvalitativa och anatomiska dynor som både bidrar till hög slitstyrka, komfort och säkerhet vid träning.Eftersom denna bänken möter säkerhetskraven för PN-EN 957-4 kan den även användas på professionella gym.Justerbart ryggstödAdjustable Bench Pro L202 har 13 st olika inställningslägen som är enkel att justera vinkel via det röda handtaget.Justerbar sitsJustering av sätet ställs in lika enkelt på samma sätt som ryggstödet via det röda handtaget.Professionell ytbehandlingDenna bänk har en detaljmedveten design och har därför plasthuvuden på skruvarna för att hålla rosten borta. På baksidan finns förstärkning av gummiinlägg som skyddar bänken vid tufft bruk.Förstärkt klädselAdjustable Bench Pro har fast men behaglig stoppning och dubbla sömmar. Materialet består av slitstark konstläder som bidrar till bänkens livslängd.Justerbara benDe fasta gummifötterna förhindrar att bänken rör sig under träning och utöver detta är benen justerbara.
 • Träningsbänk X2, Master

  Träningsbänk X2, Master
  En träningsbänk från Master av hög kvalitet som även är lämpligt för professionellt bruk på gym och arbetsplatser.Master Bench X2 har en maxbelastning på 270 kg och med simultan justering av både sits och rygg i 6 lägen från 0-85 grader.Transporthjul samt lyfthandtag.

Bra bänk för bänkpress

För bänkpress behövs förutom träningsbänken även en ställning för stången. Du kan köpa dessa separat men det finns kompletta paket med både gymbänk och ställning.

Bänkpress kan utövas antingen på en planbänk eller en styrketräningsbänk i vinkel. Fundera ett varv extra på vilken typ av pressövningar du vill kunna göra. Vilken eller vilka bänkvinklar är det bra om träningsbänken kan ställas in på.

Maxbelastning på träningsbänken

Ett till köpråd vi vill ge dig är att välja en bänk som klarar av belastningen. Det finns angivet en maxbelastning i de tekniska specifikationerna.

Tänk då på att det inte är maxvikt på din kropp utan du måste ju addera den vikt du tänkt lyfta och träna med. Så är det maxbelastning 120 kg angivet på gymbänken och du väger 80 kg kan du träna med max 40 kg vikter som mest.

ilead