Simglasögon

Simning blir bättre med bra simglasögon som inte immar, sitter fast på huvudet och är bekväma. Här listar vi tips på simglasögonen du kan beställa online.

Populärt inom simglasögon

 • Superflex Mid Race Goggle

  Superflex Mid Race Goggle
  Linserna ger en god sikt, även i dimmiga förhållanden, och skyddar ögonen mot solens uv-strålar.
 • Meteor Character Set Jr Goggle

  Meteor Character Set Jr Goggle
  Meteor Character Set Jr Goggle är ett set från HEAD med badmössa i oika motiv samt glasöga Meteor. Flexibelt glasöga av mjukt TPR material i ett stycke med klassiska platta linser. Säker passform och tätning. Uv-skyddade, imskyddsbehandlade samt antireflexbehandlade. Jr size
 • Diamond Mirrored Goggle

  Diamond Mirrored Goggle
  FINA godkänt tävlingsglasöga.
 • Futura Biofuse Flexiseal Goggle

  Futura Biofuse Flexiseal Goggle
  Supermjuk och flexibel tätning för en ännu skönare upplevelse.Biofuse® – Teknologi som innebär att glasögonen formar sig efter ditt ansikte för en mjuk och vattentät passform.Mjuka, gel-liknande material för optimal komfort.Bra vidvinkelseende gör att du inte behöver vrida huvudet för att se motståndarna.Imfritt/rökfärgat glas med UV-skydd skyddar mot solen vid simning utomhus.Fodral ingår.

Fler tips på simglasögon

 • Beco Rimini Blå

  Beco Rimini Blå
  Beco Rimini
 • Zoggs Predator Flex - Vit/svart Default Title

  Zoggs Predator Flex - Vit/svart Default Title
  Zoggs Predator Flex - Vit/svart
 • Malmsten Swedish Originals - klar/vit Default Title

  Malmsten Swedish Originals - klar/vit Default Title
  Helt vita och transparenta simglasögon. Det ser man inte ofta, men det är bara för att endast Malmsten kan skaffa sig visshet om hur man gör ett sådant par. Här får du ett par original svenskbrillor i original vit färg - precis som ett par svenskbrillor ska vara, och som även dina föräldrar känner till.Dessutomär det även kul att samla på dem :)
 • Arena Cobra Ultra Mirror - Vit/röd Default Title

  Arena Cobra Ultra Mirror - Vit/röd Default Title
  Dettaär Arenas toppmodell när det gäller träning- och tävlingssimglasögon.Detär faktiskt den modell av simglasögon som vi säljer mest av alla.Populariteten på dessa vittnar om dess kvalitet.Om du inteär övertygad än, så är det dessa Arena Cobra Ultra Mirror - Svart som Mie Nielsen, Sarah Sjostrøm, Daniel Skaaning och många fler simmare både tränar och simmar tävlingar i.De gör de både på grund av den mycket moderna designen, men också på grund av den unika utformningen av simglasögonen eftersom den har gjorts så liten som möjligt för att simglasögonen ska ha minsta möjliga vattenmotstånd.Fördelar med dessa Cobra Ultra Mirror:- Du undviker immiga glasögon eftersom de är anti-fog behandlade
  - Du kan se dina konkurrenter, eftersom de har en 180 graders synfält och en närmast kristallklar syn under vattnet
  - Du kan anpassa dem själv eftersom det inkluderade 5 extra näsbroar.
  - Har en otroligt hållbar rem som vi aldrig har haft klagomål på att den har åkt av.
  - Kan användas både inomhus och utomhus på grund av spegelglaset.Med simglasögonen ingår: 5 extra näsbroar i olika storlekar och en tygpåse för att förvara dem i.Så även om vi skulle vilja skriva något dåligt om dessa Cobra Ultra Mirror i svart med guldspegel, så kan vi det helt enkelt inte - för det skulle vara fel.Så om du letar efter ett par riktigt bekväma träningssimglasögon eller du kanske istället behöver de snabbaste tävlingssimglasögonen, så är det dessa svarta Cobra Ultra Mirror som du behöver.
 • Orca Killa 180º simglasögon - Grön Default Title

  Orca Killa 180º simglasögon - Grön Default Title
  Orca Killa 180º simglasögon - Grön
 • Malmsten Swedish Originals - Grön Default Title

  Malmsten Swedish Originals - Grön Default Title
  De nästan legendariska gröna simglasögonen från Malmsten ska kanske vara dina nya?I alla fall har många under de senaste 40 åren simmat runt i de svenska simhallarna med dessa. Och detta är ju inte helt utan anledning.Simglasögonen har ingen bekväm gummikant - istället sitter glasen direkt på ögonen som för övrigt är tillverkade av plast.Remmarnaär otroligt lätta att spänna åt och av och de håller relativt länge.Men innan du kan simma runt med dem, måste de bara monteras - av dig. De är nämligen inte monterade när du tar emot dem (men det är också en del av charmen).
 • Speedo Fastskin Prime Mirror - Röd/Black Default Title

  Speedo Fastskin Prime Mirror - Röd/Black Default Title
  Speedo Fastskin Prime Mirror - Röd/Black
 • Speedo Rift Pro mask - Smoke Default Title

  Speedo Rift Pro mask - Smoke Default Title
  Den perfekta simmasken för triathlon.SpeedoRift Pro Mask -Smokeär utvecklad och designad för triathleter som vill ha lite större simglasögon som sitter tätt intill ansiktet, och därmed mer säkert.Den mörka linsen gör Rift Pro-masken bra både för den inledande simträningen i simhallen inomhus, men även för träningen utomhus samt den faktiska öppenvattentävlingen.Därmed upprätthålls en bättre kontinuitet, och du blir mer säker att det inte kommer att hända något slumpmässigt med dina simglasögon när det är dags att ta del i triathlontävlingen.Själva ramen påSpeedoRift Pro-maskenär ganska stor vilket innebär att den fyller upp ansiktet mer än andra simglasögon, något som många triatleter föredrar.Den stora masken ger också en större synfält så att du lättare kan orientera dig i förhållande till andra simmare, såväl som de bojar du måste simma runt om.Simmaskenär dessutom lätt att justera fortlöpande med hjälp av det smarta systemet i sidan, liksom att remmarna är av de allra bästa på marknaden.Allt som alltär alltså dennaSpeedoRift Pro-mask -Smokenågot av det bästa inom simglasögon och simmasker för triathleter, så står du inför din stora uppgift så se till att få tag på ett par ordentliga simglasögon här.
 • Beco Atlanta Simglasögon - Svart Sort/grøn

  Beco Atlanta Simglasögon - Svart Sort/grøn
  Beco Atlanta Simglasögon - Svart
 • Head Horizon Mirrored

  Head Horizon Mirrored
  Högpresterande simglasögon med en böjd, konformad lins som ger optimal sikt, även på ytterkanterna. Den nya designen ger även bästa möjliga passform. HEAD’s Rapid Adjustment System möjliggör en smi...
 • Orca Killa 180º simglasögon - Svart/mörk lins Default Title

  Orca Killa 180º simglasögon - Svart/mörk lins Default Title
  Orca Killa 180º simglasögon - Svart/mörk lins
 • Arena band till simglasögon Gul

  Arena band till simglasögon Gul
  Arena band till simglasögon
 • Tiger Race Mirrored Liquidskin Goggle

  Tiger Race Mirrored Liquidskin Goggle
  Tiger Race Mirrored Liquidskin Goggle är ett par simglasögon från Head. Kombinationen av två olika silikoner säkerställer komfort och prestanda. Det mjukare materialet, som kommer i kontakt med huden, ger en bättre tätning, medan den mer styva silikon används för att skapa en starkare struktur där glasögon utsätts för mekanisk stress. De exklusiva RAS-spännen appliceras på den mest styva silikon som stöder spännbandets spänning och förhindrar deformation av linsramen. Spännen är placerade närmare huvudet, vilket minskar vattenmotstånd och vibrationer.
 • Aqua Sphere Kayenne Mirror för dam - Blå Default Title

  Aqua Sphere Kayenne Mirror för dam - Blå Default Title
  Aqua Sphere Kayenne Mirror för dam - Blå
 • Aqua Sphere Vista Pro Titanium mirror - Navy mirror Default Title

  Aqua Sphere Vista Pro Titanium mirror - Navy mirror Default Title
  Aqua Sphere Vista Pro Titanium mirror - Navy mirror
 • Killa Vision

  Killa Vision
  OPTIMAL FIT: Ergonomisk 3D-silikonpackning som passar perfekt för ditt ansikte för att reducera tryck runt ögat, men samtidigt öka vattentätheten.QUICK ADJUST: Enkelt och snabbt spänne hjälper dig att snabbt justera storleken och hur tight du vill att glasögonen ska sitta.ANTI-FOG: Denna exklusiva antifoglinstäckningen förhindrar uppbyggnaden av imma och ger klar syn hela tiden.ULTRA FUSE: En innovation inom simglasögon. UltraFUSE sätter mjukt TPEgummi med linsen och ramen genom den senaste gummiinjektionstekniken. Denna design ger bättre komfort, minskar trycket och är fritt från läckor.
 • Beco Colombo simglasögon - Rosa Grøn

  Beco Colombo simglasögon - Rosa Grøn
  Beco Colombo simglasögon - Rosa
 • Arena Cobra Ultra Mirror - Rosa Default Title

  Arena Cobra Ultra Mirror - Rosa Default Title
  Dettaär Arenas toppmodell när det gäller träning- och tävlingssimglasögon.Detär faktiskt den modell av simglasögon som vi säljer mest av alla.Populariteten på dessa vittnar om dess kvalitet.Om du inteär övertygad än, så är det dessa Arena Cobra Ultra Mirror - Rosa som Mie Nielsen, Sarah Sjostrøm, Daniel Skaaning och många fler simmare både tränar och simmar tävlingar i.De gör de både på grund av den mycket moderna designen, men också på grund av den unika utformningen av simglasögonen eftersom den har gjorts så liten som möjligt för att simglasögonen ska ha minsta möjliga vattenmotstånd.Fördelar med dessa Cobra Ultra Mirror:- Du undviker immiga glasögon eftersom de är anti-fog behandlade
  - Du kan se dina konkurrenter, eftersom de har en 180 graders synfält och en närmast kristallklar syn under vattnet
  - Du kan anpassa dem själv eftersom det inkluderade 5 extra näsbroar.
  - Har en otroligt hållbar rem som vi aldrig har haft klagomål på att den har åkt av.
  - Kan användas både inomhus och utomhus på grund av spegelglaset.Med simglasögonen ingår: 5 extra näsbroar i olika storlekar och en tygpåse för att förvara dem i.Så även om vi skulle vilja skriva något dåligt om dessa Cobra Ultra Mirror i svart med guldspegel, så kan vi det helt enkelt inte - för det skulle vara fel.Så om du letar efter ett par riktigt bekväma träningssimglasögon eller du kanske istället behöver de snabbaste tävlingssimglasögonen, så är det dessa svarta Cobra Ultra Mirror som du behöver.
 • TYR Special Ops 2.0 Polarized för dam - Svart Default Title

  TYR Special Ops 2.0 Polarized för dam - Svart Default Title
  Denne svømmebrille er designet specifikt til triathlon og open water svømning. Præcis denne svømmebrille er et perfekt bud til din næste konkurrence i åbent vand.Svømmebrillen er til både mænd og kvinder, den har et simpelt design i et sort, hvilket giver den et anderledes udtryk.På trods af det simple design er den langt fra det, især når det kommer til dens egenskaber, dem kan du læse herunder.Features ved Special Ops 2.0 Polarized:
  • Anti-dug behandlet.
  • Bredt udsyn.
  • Polariserede linser.
  Anbefales til 16+
 • TYR Tracer X-Racing Nano - Smoke Default Title

  TYR Tracer X-Racing Nano - Smoke Default Title
  TYR Tracer X-Racing Nano - Smoke
 • TYR-fodral för simglasögon Default Title

  TYR-fodral för simglasögon Default Title
  Tag extra god hand om dina (dyra) simglasögon genom att placera dem i ett sådant här skyddande TYR fodral.Genom att lägga dina simglasögon här direkt efter användningen, undviker du fula och irriterande repor på simglasögonens linser, liksom att du alltid vet var dina simglasögon är.Fodraletär tillverkat av formstöpt skum och är försett med en säker och bra dragkedja samt har praktiska lufthål för att simglasögonen ska torka snabbare.Detta TYR-fodral för simglasögon passar majoriteten av alla simglasögon från alla märken.
 • Arena Cobra Ultra SWIPE Silver Mirror - Guld Default Title

  Arena Cobra Ultra SWIPE Silver Mirror - Guld Default Title
  Arena Cobra Ultra SWIPE Silver Mirror - Guld
 • Zoogs Ultima Air Titanium - Navy Default Title

  Zoogs Ultima Air Titanium - Navy Default Title
  Zoogs Ultima Air Titanium - Navy
 • Beco Atlanta Simglasögon - Svart Sort

  Beco Atlanta Simglasögon - Svart Sort
  Beco Atlanta Simglasögon - Svart
 • TYR Special Ops 3.0 Polarized - Navy/Guld Default Title

  TYR Special Ops 3.0 Polarized - Navy/Guld Default Title
  Denne svømmebrille er designet specifikt til triathlon og open water svømning. Præcis denne svømmebrille er et perfekt bud til din næste konkurrence i åbent vand.Svømmebrillen er til både mænd og kvinder, den har et simpelt design i mørkeblå og guld, hvilket giver den et anderledes udtryk.På trods af det simple design er den langt fra det, især når det kommer til dens egenskaber, dem kan du læse herunder.Det er en super god brille da den giver dig klarhed, præcision og komfort. Dette opnår den ved at afskærme 99.9% af det blændende lys. Sidst men ikke mindst er den udstyret med linse-tætninger som er behagelige samt holder vandet ude.Features ved Special Ops 3.0 Polarized:
  • Anti-dug behandlet.
  • Bredt udsyn.
  • Polariserede linser.
  Anbefales til 16+
 • Zoggs PRödator Flex Titanium Mirror - Grå / Grön Default Title

  Zoggs PRödator Flex Titanium Mirror - Grå / Grön Default Title
  Zoggs PRödator Flex Titanium Mirror - Grå / Grön
 • Cruz Blåvand silikon simglasögon för vuxen Hvid/blå

  Cruz Blåvand silikon simglasögon för vuxen Hvid/blå
  Cruz Blåvand silikon simglasögon för vuxen
 • Beco Cancun simglasögon - Navy Blå

  Beco Cancun simglasögon - Navy Blå
  Beco Cancun simglasögon - Navy
 • Arena band till simglasögon Lyserød

  Arena band till simglasögon Lyserød
  Arena band till simglasögon
 • Zoggs PRödator Tri simglasögon Ljusblå lins - Röd/Vit Default Title

  Zoggs PRödator Tri simglasögon Ljusblå lins - Röd/Vit Default Title
  Zoggs PRödator Tri simglasögon Ljusblå lins - Röd/Vit
 • TYR Tracer X-Racing Nano MirroRöd - Silver Default Title

  TYR Tracer X-Racing Nano MirroRöd - Silver Default Title
  TYR Tracer X-Racing Nano MirroRöd - Silver
 • Orca Killa 180º

  Orca Killa 180º
  Orca Killa 180º är lättviktiga simglasögon med låg profil. Dessa simglasögon är ergonomiskt utformade för perfekt komfort, fart och vattentäthet. De har ett justeringssystem med spänne som hjälper ...
 • TYR Special Ops 3.0 Polarized - Svart/Silver Default Title

  TYR Special Ops 3.0 Polarized - Svart/Silver Default Title
  Denne svømmebrille er designet specifikt til triathlon og open water svømning. Præcis denne svømmebrille er et perfekt bud til din næste konkurrence i åbent vand.Svømmebrillen er til både mænd og kvinder, den har et simpelt design i sort og sølv, så du går i ihvertfald ikke galt i byen med denne brille.På trods af det simple design er den langt fra det, især når det kommer til dens egenskaber, dem kan du læse herunder.Det er en super god brille da den giver dig klarhed, præcision og komfort. Dette opnår den ved at afskærme 99.9% af det blændende lys. Sidst men ikke mindst er den udstyret med linse-tætninger som er behagelige samt holder vandet ude.Features ved Special Ops 3.0 Polarized:
  • Anti-dug behandlet.
  • Bredt udsyn.
  • Polariserede linser.
  Anbefales til 16+
 • TYR BlackHawk Racing Mirror - Guld/ grön Default Title

  TYR BlackHawk Racing Mirror - Guld/ grön Default Title
  Vet du vad en Blackhawkär? Om inte, så är det en helt vild och snabb helikopter som dominerar i luften. Och om du sedan tar dessa här Blackhawk Racing-simglasögon med spegel kan du få både vilt och snabbt, men du får också dominans i vattnet - precis som en riktig Blackhawk gör i luften. Och bäst av allt, de passar faktiskt!Låt bara din blick ta en extra lång titt på bilderna av dessa simglasögonen. Håller du med om att de ser ganska vilda och tuffa ut? Försök sedan föreställa dig att du har på dig dem på medan du spejar över din simbana. Jag lovar att det kommer se vilt ut, och exakt därför borde du skaffa dig ett sådant par. Och inte nog med att du kommer se mega cool ut med dem, du kommer faktiskt också att simma ganska snabbt med dem. De är nämligen designade med en slank och låg profil, vilket garanterar minimalt vattenmotstånd.

  Därför är Blackhawk de perfekta simglasögonen:
  1. Latexfria och allergivänliga
   Med ett par Blackhawk racing simglasögon har du garanterat simglasögon som både är latexfria och allergivänliga. Det finns nämligen inte längre några skadliga ämnen som kan skada huden på något sätt
  2. Mjuka Durafit silikon
   Med Durafit silikon mellan själva glasen och huden är du säker på att simglasögonen kommer att sitta bekvämt under en lång tid, precis som att du inte kommer att få vatten in i simglasögonen.
  3. Perifert synfält
   Med dessa simglasögon får du ett stort och brett synfält så att du kan orientera dig i vattnet på bästa möjliga sätt.
  4. FINA certifierade
   Liksom alla andra TYR-glasögon är Blackhawk Racing FINA certifierade, vilket innebär att du kan använda dem på alla tävlingar både i Sverige och utomlands.
  ?Go fast or go home?Duälskar också att simma snabbt, eller hur? Att vinna över dina simmarkompisa i en direkt duell är det bästa du vet, eller hur? Det tycker vi också, men vi har ett bra litet tips för dig, som definitivt kommer att göra att du simmar ännu snabbare: Ta på dig ett par Blackhawk Racing-simglasögon med ett spegelglas! Med dem kommer du inte bara att oroa dina motståndare eftersom du ser så professionell ut, utan simglasögonen kommer faktiskt att hjälpa dig att simma snabbare i vattnet. För Blackhawk Racing är designad och konstruerad med låg profil, vilket ger smal, strömlinjeformad passform (förutom om de andra också har ett par av dem ...)

  Så vill du ha ett nytt par simglasögon som du kan använda både för tävlingar och för träning, så köp bara BlackhackRacing med spegelglas här! De kommer att hjälpa dig att simma ännu snabbare.
 • Aqua Sphere Vista Pro Titanium mirror - Grön mirror Default Title

  Aqua Sphere Vista Pro Titanium mirror - Grön mirror Default Title
  Aqua Sphere Vista Pro Titanium mirror - Grön mirror
 • [WATERY BUNDLE] 2 par Aqua Sphere Vista Junior + 2 Anti-dug Spray Hvid med blå glas

  [WATERY BUNDLE] 2 par Aqua Sphere Vista Junior + 2 Anti-dug Spray Hvid med blå glas
  Normalpris for produkterne: 620 kr. - I dette bundle kun 510 kr.Sættet består af
  - 2 par Aqua Sphere Vista Junior med blå linse
  - 2 Anti dug Spray
 • Colting Goggles Open Water

  Colting Goggles Open Water
  Colting Goggles Open Water är välsittande simglasögon för öppet vatten. Dessa simglasögon har mer silikon för att minska trycket runt ögonen och ett optimal sikt som är anpassat för simning i hav e...
 • Arena Cobra Ultra - Röd/svart Default Title

  Arena Cobra Ultra - Röd/svart Default Title
  Mörk lins, och en röd ram.Det ser verkligen inte illa ut!Om du inte ska simma utomhus utan bara inne i en simhall, då är det dessa simglasögon du ska välja.Själva ramen på simglasögonen är hydrodynamiska så att de sitter perfekt på ansiktet, precis som att de är försedda med en gummikant på insidan så att de enkelt kan sitta på i flera timmar utan att man behöver få röda, irriterande tryckmärken efteråt.Dettaär annars något som ofta händer många simmare.Fördelar med dessa Cobra Ultra:- Du undviker immiga simglasögon eftersom de är anti-fog behandlade
  - Du kan se dina konkurrenter eftersom de har ett 180 graders synfält och en nästan kristallklar syn under vattnet
  - Du kan anpassa dem själv på ditt ansikte, det inkluderas nämligen 5 extra näsbroar.
  - Har otroligt hållbara remmar som vi aldrig har haft klagomål på att de har gått sönder.Med simglasögonen ingår: 5 extra näsbroar i olika storlekar och en påse för att förvara dem i.
 • Malmsten Swedish Originals - Gul Default Title

  Malmsten Swedish Originals - Gul Default Title
  Gula simglasögon - det är det senaste!I alla fallär dessa Malmstens svenska simglasögon med gula glas en hit för många. Både för att de ger en fin, ljus sikt under och över vattnet, men också för att de bara är de klassiska, som alla som simmade mellan 1980 till 2000 med 100% säkerhet hade simmat runt i de svenska simhallarna.Och som en extra upplevelse från gamla dar: Det är jätte-kul att samla på dem :)
 • Zoggs PRödator Flex Tint - Grå/Vit Default Title

  Zoggs PRödator Flex Tint - Grå/Vit Default Title
  Zoggs PRödator Flex Tint - Grå/Vit
 • Orca Killa 180º simglasögon- Svart Default Title

  Orca Killa 180º simglasögon- Svart Default Title
  Orca Killa 180º simglasögon- Svart
 • Speedo FS3 Elite Mirror - Grå Default Title

  Speedo FS3 Elite Mirror - Grå Default Title
  De mest populära Speedo simglasögonen överhuvudtaget.Speedo Fastskin Elite simglasögonen har varit SÅ populära sedan de kom ut för OS 2012 i London, och det är de fortfarande.Dessutom kan de med fördel användas både för tävlingar och simningsträning.Tänk dig om du kan simma med ett par simglasögon utan att de irriterar, gör ont eller orsakar märken - även om du simmar i två och tre timmar.Detär nästan omöjligt med majoriteten av alla simglasögon, men så är inte fallet med Speedo Fastskin Elite simglasögon.Deär SÅ bekväma att ha på sig, och passformen är bra på de flesta människors ögon.De sitter så bra att du knappt märker att du har på dem överhuvudtaget.Ja, detär helt fantastiskt.Information om Fastskin Elite simglasögon:
  • Anti fog och anti rep behandlade
  • Skyddar mot UV-strålar
  • IQfit tension remmar som säkerställer en säker och bekväm passform varje gång
  • Minimal profil i designen som ger minsta vattenmotstånd
  • Otroligt hydrodynamiska
  • Bekvämt gummi på simglasögonen, vilket garanterar en bra och bekväm passform runt ögonen
  Så skulle du vilja urskilja på startpallen, då borde du förmodligen skaffa dessa original och väldigt populära Speedo Fastskin Elite simglasögonen.Då kommer du säkert att glänsa över dina konkurrenter - både före och efter loppet/träningen.
 • Swans Seven Mirror Outdoor - Navy Default Title

  Swans Seven Mirror Outdoor - Navy Default Title
  Swans Seven Mirror Outdoor - Navy
 • TYR Socket Rocket mirroRöd - brandgul Default Title

  TYR Socket Rocket mirroRöd - brandgul Default Title
  TYR Socket Rocket mirroRöd - brandgul
 • Arena X-Vision Mirror - Smoke/Navy Default Title

  Arena X-Vision Mirror - Smoke/Navy Default Title
  Arena X-Vision Mirror - Smoke/Navy
 • Colting Goggles Open Water - 2 Pack

  Colting Goggles Open Water - 2 Pack
  Colting Goggles Open Water - 2 Pack är ett 2-pack välsittande simglasögon för öppet vatten. Dessa simglasögon har mer silikon för att minska trycket runt ögonen och ett optimal sikt som är anpassat...
 • Arena Cobra Ultra - Vit/ljusblå Default Title

  Arena Cobra Ultra - Vit/ljusblå Default Title
  Blått och vitt passar alltid bra ihop.Och denna Arena CobraUltramed vit ram och blått glas är inte något undantag.I grund och bottenär det ett par superbekväma och bra simglasögon som håller länge och sitter väldigt naturligt på ansiktet.Oavsett om duär 5 eller 80 år gammal (eller någonstans däremellan)Det blå glaset är faktiskt riktigt underbart att simma med under vattnet.Det lyser i alla fall upp vattnet betydligt merän vad t.ex.spegelglas gör.Detär också därför du äri ett sådant fallska välja dessa simglasögon.Fördelar med dessa CobraUltra:- Du undviker immiga simglasögon eftersom de är anti-fog behandlade
  - Du kan se dina konkurrenter eftersom simglasögonen har ett 180 grader synfält samt en nästankristallklarsyn under vattnet
  - Du kan anpassa dem själv eftersom det inkluderas 5 extra näsbroar.
  - Har ett otroligt hållbara remmar, som vi aldrig har haft klagomål på att de har gått sönder.Till simglasögonen ingår: 5 extra näsbroar i olika storlekar och en påse för att förvara dem i.
 • Zoggs Predator Flex Klar Lins för dam - Vit/svart Default Title

  Zoggs Predator Flex Klar Lins för dam - Vit/svart Default Title
  Zoggs Predator Flex Klar Lins för dam - Vit/svart
 • Arena Cobra Ultra - Navy Default Title

  Arena Cobra Ultra - Navy Default Title
  Förmodligen de perfekta simglasögonen för varje tjej (det finns faktiskt vissa killar som simmar med dessa också).Blåkombinerat med ett par så kompletta och bra simglasögon som Arena Cobra Ultra Mirror.Då blir det knappast bättre.I dessa simglasögon simmar i allt från världsstjärnor som Sarah Sjøström till Mie Nielsen.Och dettaär inte utan anledning.Arena Cobra Ultra Mirror - Blå har nämligen allt du behöver i ett par simglasögon, oavsett om du använder dem för vanlig träning eller för simtävlingar.De sitter förvånansvärt bekvämt, de har en överlägsen design, och själva simglasögonen är hydrodynamiska så att de ger det minsta möjliga vattenmotstånd.Fördelar med dessa Cobra Ultra:- Du undviker immiga simglasögon eftersom de är antiimbehandlade.
  - Du kan se dina konkurrenter eftersom de har ett 180 graders synvidd och en nästan kristallklar sikt under vattnet.
  - Du kan själv anpassa dem på ditt ansikte med 5 extra näsbroar som inkluderas.
  - Har otroligt slitstarka remmar som vi aldrig har haft klagomål på om att de har gått sönder.
  - Kan användas både inomhus och utomhus på grund av spegelglasen.Med simglasögonen inkluderas: 5 extra näsbroar i olika storlekar och en påse för att förvara dem i.Så vill du bara ha ett par topp-simglasögon som både håller länge och sitter bekvämt på ansiktet så kan du inte ignorera dessa Cobra Ultra Mirror i Blå.
 • Speedo Mariner Junior - Svart Default Title

  Speedo Mariner Junior - Svart Default Title
  SP = 80870074-7239-0
 • TYR Blackhawk Racing Mirrored til kvinder - Svart Default Title

  TYR Blackhawk Racing Mirrored til kvinder - Svart Default Title
  Lav profils konkurrence svømmebrille, som med fordel både kan bruges til den daglige svømmetræning og stævne. TYRs topmodel til konkurrence svømmere er denne Blackhawk Racing Mirrored i sort, som giver minimal vandmodstand samtidig med at den giver et stort, perifert udsyn.TYR Blackhawk Racing Mirrored - sort er en rigtig kvalitets brille til både yngre og ældre elitesvømmere. Rammen af brillen er lavet så lille som muligt, for at lave mindst muligt vandmostand, ligesom formen på glasset giver et naturligt og flot udsyn - både under og over vandet.I dag svømmer flere af verdens bedste svømmere med denne Blackhack brille. Det gælder f.eks. Jeanette Ottesen og Ryan Lochte fra USA. De er altså et særdeles godt valg for alle elitesvømmere.Linsen på brillen er 100% UVA og UVB beskyttet, så TYR Blackhawk Racing Mirrored - sort kan også sagtens bruges udendørs.Stropperne kan nemt tilpasses løbende.I pakken medfølger der 5 forskellige næsebroer, som kan udskiftes alt afhængig af størrelsen på dit hoved. På den måde opnår du den mest optimale pasform.
 • Fastpocket Ultra Mirror - Watery Default Title

  Fastpocket Ultra Mirror - Watery Default Title
  Fastpocket Ultra Mirror - Watery

Så får du simglasögonen att sitta fast bättre

Ett problem som många upplever är att simglasögonen glider ner, kanske helt lossnar och hamnar under hakan. Det händer speciellt vid dyk från pall då kraften mot simgoggles är stor.

Förutom att spänna bandet runt huvudet hårdare kan man använda dubbla simmössor. En för att skydda håret, på med simglasögonen och sen ovanpå de en till simmössa.

Minska risken för imma

Ett problem som kan uppstå i vattnet är att det blir imma på simglasögonens insida. Det är kall och varm luft samt fukt som är problemet. Men det finns sätt att minska risken för att imma ska uppstå.

Många simglasögontillverkare säger att de lägger på en immskyddsbehandling. Den kommer förr eller senare att försvinna så det är lika bra att lära sig detta knep.

De som har erfarenhet säger att tvål eller saliv är riktigt bra för att motverka problemet. Man ska spruta lite flytande tvål eller spotta en rejäl loska på insidan av glasen. Sen gnuggar man runt det med fingret och sköljer bort.

Ett till tips är att om man behöver ta av sig glasögonen under ett simpass ska man dra ner de istället för upp på pannan. Halsregionen släpper inte ut lika mycket värme som pannan och det är värmen som är grunden till immbildningen.

Simglasögon med styrka

För den som behöver synkorrigering och inte använder linser kan man köpa simglasögon med styrka. Flera optiker erbjuder detta i samarbete med tillverkare som Malmsten och Speedo. Man kan också beställa såna via sportbutiker om man hellre vill det.

ilead