Simglasögon

Att kunna se bra med ansiktet dränkt med vatten är viktigt när man simmar. Här hittar du simglasögon och simmasker som håller tätt och ger bra synfält.

Populärt inom simglasögon

 • Colting Goggles Open Water

  Colting Goggles Open Water
  Simglasögon med en välsittande passform speciellt anpassade för öppet vatten, med de dubbla silikonbanden får du en skön passform och en enkel justering i nacken. Colting Goggles Open Water har mer...
 • Colting Goggles Race

  Colting Goggles Race
  Sköna och välsittande simglasögon, speciellt anpassade för tävling och prestanda. Colting Goggles Race har dubbla silikonband för en skön komfort med en enkel justering i nacken och linser som är b...
 • Head Horizon Mirrored

  Head Horizon Mirrored
  Högpresterande simglasögon med en böjd, konformad lins som ger optimal sikt, även på ytterkanterna. Den nya designen ger även bästa möjliga passform. HEAD’s Rapid Adjustment System möjliggör en smi...
 • Head Horizon

  Head Horizon
  Högpresterande simglasögon med en böjd, konformad lins som ger optimal sikt, även på ytterkanterna. Den nya designen ger även bästa möjliga passform. HEAD’s Rapid Adjustment System möjliggör en smi...

Fler tips på simglasögon

 • Head Tiger Mid Race

  Head Tiger Mid Race
  Sköna och välsittande simglasögon. Head Tiger Mid Race är gjorda för att passa smala ansikten och justeras enkelt i nackremmen.
 • Killa Vision Goggle

  Killa Vision Goggle
  OPTIMAL FIT: Ergonomisk 3D-silikonpackning som passar perfekt för ditt ansikte för att reducera tryck runt ögat, men samtidigt öka vattentätheten.QUICK ADJUST: Enkelt och snabbt spänne hjälper dig att snabbt justera storleken och hur tight du vill att glasögonen ska sitta.ANTI-FOG: Denna exklusiva antifoglinstäckningen förhindrar uppbyggnaden av imma och ger klar syn hela tiden.ULTRA FUSE: En innovation inom simglasögon. UltraFUSE sätter mjukt TPEgummi med linsen och ramen genom den senaste gummiinjektionstekniken. Denna design ger bättre komfort, minskar trycket och är fritt från läckor.
 • Hcb Flash Goggle

  Hcb Flash Goggle
  Honeycomb-teknologi som minskar motståndet och är optimal under simning. Elastisk huvudrem i silikon.
 • Head Bio Defog

  Head Bio Defog
  En unik produkt specifikt designad för att hålla dina simglasögon fria från imma. Detta medel är hypoallergent och tillverkat av biologiskt nedbrytbart material från naturligt ursprung.
 • Goggles, Killa 180º

  Goggles, Killa 180º
  ULTRA FIT - Ergonomisk 3D-silikonpackning som passar perfekt för ditt ansikte för att reducera tryck runt ögat, men samtidigt öka vattentätheten. ULTRASNABBT JUSTERINGSSPÄNNE - Enkelt och snabbt spänne hjälper dig att snabbt justera storleken och hur tight du vill att glasögonen ska sitta. ULTRA ANTIFOG - Denna exklusiva antifoglinstäckningen förhindrar uppbyggnaden av imma och ger klar syn hela tiden.
 • Superflex Mid Race Goggle

  Superflex Mid Race Goggle
  Linserna ger en god sikt, även i dimmiga förhållanden, och skyddar ögonen mot solens uv-strålar.
 • Biofuse Rift Mask Goggle

  Biofuse Rift Mask Goggle
  Utvecklade för open water.Biofuse® – Teknologi som innebär att glasögonen formar sig efter ditt ansikte för en mjuk och vattentät passform.Mjuka material för optimal komfort.Flexibel/individuell passform. Bra vidvinkelseende gör att du inte behöver vrida huvudet för att se motståndarna. Imfritt/rökfärgat glas med UV-skydd skyddar mot solen vid simning utomhus.
 • Tiger Mid Goggle

  Tiger Mid Goggle
  RAS spännena är placerade nära huvudet, vilket minskar vattenmotståndet och vibrationerna, och hjälper dig att snabbt och enkelt justera nackbandet. De koniska linserna följer den naturliga visuella konen i ögat och skapar ett utomordentligt brett synfält samt minskar irriterande optiska förvrängningar som ofta upplevs under vattnet. Linserna är UV-skyddade, antireflexbehandlade samt imskyddsbehandlade.
 • Hcb Comp Goggle

  Hcb Comp Goggle
  Honeycomb-teknologi som minskar motståndet och är optimal under simning. Elastisk huvudrem i silikon.
 • X-vision Ultra Liquidskin

  X-vision Ultra Liquidskin
  X-vision Ultra Liquidskin är en simmask från Mares som erbjuder ett extra brett synfält och är designade för att minska trycket mot näsan och för ett ge en optimal komfort. Tillverkat med exklusivt Bi-Silicone-material som har en hårdare blandning runt ramen för att hålla formen, samt en mjukare tätning mot ansiktet för att följa din personliga form och säkerhetsställa att masken sluter tätt. De smarta justerbara spännena tillsammans med X-nackremmen försäkrar att masken alltid sitter säkert på plats.
 • Horizon Goggle/Mask

  Horizon Goggle/Mask
  De koniska linserna följer den naturliga visuella konen i ögat och skapar ett utomordentligt brett synfält samt minskar irriterande optiska förvrängningar som ofta upplevs under vattnet. Linser är UV-skyddade, antireflexbehandlade samt imskyddsbehandlade.
 • Combo Blenny

  Combo Blenny
  Combo Blenny är ett snorkelset för barn i härliga färger från Mares. Maskens kjol är tillverkad i ett mjukt följsamt silikon som sluter tätt runt ansiktet. Den inkluderade barnsnorkeln med mindre volym, vågskyddad topp samt en backventil gör att setet är roligt och enkelt att använda.
 • Goggle Mask

  Goggle Mask
  Den tuffa polykarbonatlinsen ger tydlig syn och större motståndskraft mot slag.De ergonomiska 3D-glasögonen kan anpassas för att passa ditt ansikte och minska trycket runt ögonen."Clip-close"-systemet hjälper dig att snabbt och enkelt anpassa silikonbandet.En exklusiv långvarig anti-fogbeläggning hindrar att de immar igen, vilket ger tydlig sikt hela tiden.
 • Zoggs Predator Flex Tinted - Simglasögon

  Zoggs Predator Flex Tinted - Simglasögon
  Zoggs Predator Flex - Simglasögon. Zoggs Predator Flex simglasögon bästsäljaren för triathleterna. Mycket populär som sitter otroligt bra på alla typer av ansikten tack vare Zoggs design. Även ...
 • Futura Biofuse Flexiseal Goggle

  Futura Biofuse Flexiseal Goggle
  Supermjuk och flexibel tätning för en ännu skönare upplevelse.Biofuse® – Teknologi som innebär att glasögonen formar sig efter ditt ansikte för en mjuk och vattentät passform.Mjuka, gel-liknande material för optimal komfort.Bra vidvinkelseende gör att du inte behöver vrida huvudet för att se motståndarna.Imfritt/rökfärgat glas med UV-skydd skyddar mot solen vid simning utomhus.Fodral ingår.
 • Fastskin Elite Mirror Goggle

  Fastskin Elite Mirror Goggle
  Skala med markeringar på remmarna hjälper dig att sätta glasögonen på exakt rätt plats.Spegelglas reducerar ljusinsläpp och störande blänk. IQFit™ ger en tight, perfekt passform.Patenterade remmar – Ser till att glasögonen sitter perfekt.Vidvinkelseende 180 grader – gör att du inte behöver vrida huvudet för att se motståndarna.Utbytbara näsbryggor för en individuell passform.Imfritt glas med UV-skydd.Fodral ingår.
 • Tiger Goggle

  Tiger Goggle
  RAS spännena är placerade nära huvudet, vilket minskar vattenmotståndet och vibrationerna, och hjälper dig att snabbt och enkelt justera nackbandet. De koniska linserna följer den naturliga visuella konen i ögat och skapar ett utomordentligt brett synfält samt minskar irriterande optiska förvrängningar som ofta upplevs under vattnet.
 • Rebel Jr Goggle

  Rebel Jr Goggle
  De sitter på sin plats under hela passet och går att justera med den elastiska huvudremmen.
 • Speedo Futura Classic Simglasögon

  Speedo Futura Classic Simglasögon
  Simglasögon med mjuk tätningslist som ger hög komfort vid motionssimning. Imfritt glas med UV-skydd. Justerbar rem för optimal passform.
 • Tiger Mid Race Mirrored Goggle

  Tiger Mid Race Mirrored Goggle
  Tiger Mid Race Mirrored Goggle från Head är simglasögon för träning och tävling, både inomhus och i öppet vatten. HEAD använder flytande silikon vilket ger en unik komfort och maximal stabilitet. Den koniska linsen ger också låg innervolym och en perfekt tätning. Linserna är UV-skyddade, antireflexbehandlade samt imskyddsbehandlade. Traditionellt nackband.
 • Head Tiger

  Head Tiger
  Head Tiger är ett par simglasögon med stabil passform och optimal komfort, tack vare  Bi-Silicone teknologi. Linserna är formade för att ge bra periferiseende och det högkvalitativa silikonbandet g...
 • Zoggs Predator Flex Titanium Reactor - Fotokromatisk Lins /

  Zoggs Predator Flex Titanium Reactor - Fotokromatisk Lins /
  Zoggs Predator Flex Titanium Reactor  - Simglasögon •Zoggs Predator Flex Titanium Reactor är ett par simglasögon med fotokromatisk lins. Vilket är det senaste inom simglasögonteknologi. Fotokromati...
 • Horizon Mirrored Goggle/Mask

  Horizon Mirrored Goggle/Mask
  De koniska linserna följer den naturliga visuella konen i ögat och skapar ett utomordentligt brett synfält samt minskar irriterande optiska förvrängningar som ofta upplevs under vattnet. Linser är UV-skyddade, antireflexbehandlade samt imskyddsbehandlade.
 • 2Xu Rival Goggle-Smoke- U

  2Xu Rival Goggle-Smoke- U
  2XU Rival Goggle 2XU Rival Goggle – Smoke simglasögon ger det ultimata skyddet utomhus i öppet vatten och där det är sämre ljusförhållanden. Justerbara remmar säkerställer bra komfort och hållbar...
 • 2Xu Stealth Smoke Googles - Simglasögon

  2Xu Stealth Smoke Googles - Simglasögon
  2XU Stealth Smoke Googles - Simglasögon. 2XU Stealth är designade för öppet vatten, med bred siliconkant för att hindra läckage och sluter tätt runt ögonen. Passformen är perfekt på de fletsa ansi...
 • Tiger Race Ls Mirrored Goggle

  Tiger Race Ls Mirrored Goggle
  Tiger Race Ls Mirrored Goggle är ett par simglasögon från Head. Kombinationen av två olika silikoner säkerställer komfort och prestanda. Det mjukare materialet, som kommer i kontakt med huden, ger en bättre tätning, medan den mer styva silikon används för att skapa en starkare struktur där glasögon utsätts för mekanisk stress. De exklusiva RAS-spännen appliceras på den mest styva silikon som stöder spännbandets spänning och förhindrar deformation av linsramen. Spännen är placerade närmare huvudet, vilket minskar vattenmotstånd och vibrationer.
 • Women's Futura Biofuse Flexiseal Goggle

  Women's Futura Biofuse Flexiseal Goggle
  Supermjuk och flexibel tätning för en ännu skönare upplevelse.Biofuse® – Teknologi som innebär att glasögonen formar sig efter ditt ansikte för en mjuk och vattentät passform.Mjuka, gel-liknande material för optimal komfort.Bra vidvinkelseende gör att du inte behöver vrida huvudet för att se motståndarna.Imfritt/rökfärgat glas med UV-skydd skyddar mot solen vid simning utomhus.Fodral ingår.
 • Orca Orca Killa Speed Mirror Goggles

  Orca Orca Killa Speed Mirror Goggles
  Orca Killa Speed Mirror Goggles Om du letar efter ett par ergonomiska simglasögon med låg vikt för kortdistanssimning eller träning i pool, så är Killa Speed Goggle specialdesignad för detta ändam...
 • Blenny

  Blenny
  För barn ca 4-7 år gamla.Tempererat glas
 • Diamond Mirrored Special Edition

  Diamond Mirrored Special Edition
  Diamond är tillverkade på ett sätt som minskar vattenmotståndet vid simning.Platt, vinkelrät lins, utformad för att utöka synfältet.
 • Diamond Mirrored Goggle

  Diamond Mirrored Goggle
  FINA godkänt tävlingsglasöga.
 • One Vision

  One Vision
  One Vision är en funktionell simmask från Mares med en mjuk kjol med Tri comfort-teknik som gör denna masken extra bekväm även under långa och upprepade dyk. Det mjuka och ribbade silikonet på näsvingarna underlättar när du ska tryckutjämna. Bra och brett synfält tack vare Mares exklusiva design. De smarta justerbara spännena tillsammans med X-nackremmen försäkrar att masken alltid sitter tätt och säkert.
 • Hcb Flash Mirrored Goggle

  Hcb Flash Mirrored Goggle
  Honeycomb-teknologi som minskar motståndet och är optimal under simning.Elastisk huvudrem i silikon.
 • Orca Killa Vision Aqww Estate Blue

  Orca Killa Vision Aqww Estate Blue
  ORCA Goggles Killa Vision Clear/Clear. Killa Vison är perfektta simglasögon för långa simningar i öppet vatten och finns med flertalet linsval för att kunna passa alla olika väderförhållanden. Sna...
 • Meteor Jr Goggle

  Meteor Jr Goggle
  Meteor Jr Goggle är ett flexibelt glasöga från HEAD av mjukt TPR material i ett stycke med klassiska platta linser. Säker passform och tätning. Uv-skyddade, imskyddsbehandlade samt antireflexbehandlade. Jr size

Så får du simglasögonen att sitta fast bättre

Ett problem som många upplever är att simglasögonen glider ner, kanske helt lossnar och hamnar under hakan. Det händer speciellt vid dyk från pall då kraften mot simgoggles är stor.

Förutom att spänna bandet runt huvudet hårdare kan man använda dubbla simmössor. En för att skydda håret, på med simglasögonen och sen ovanpå de en till simmössa.

ilead