Simglasögon

Simning blir bättre med bra simglasögon som inte immar, sitter fast på huvudet och är bekväma. Här listar vi tips på simglasögonen du kan beställa online.

Populärt inom simglasögon

 • Superflex Mid Race Goggle

  Superflex Mid Race Goggle
  Linserna ger en god sikt, även i dimmiga förhållanden, och skyddar ögonen mot solens uv-strålar.
 • Diamond Mirrored Goggle

  Diamond Mirrored Goggle
  FINA godkänt tävlingsglasöga.
 • Futura Biofuse Flexiseal Goggle

  Futura Biofuse Flexiseal Goggle
  Supermjuk och flexibel tätning för en ännu skönare upplevelse.Biofuse® – Teknologi som innebär att glasögonen formar sig efter ditt ansikte för en mjuk och vattentät passform.Mjuka, gel-liknande material för optimal komfort.Bra vidvinkelseende gör att du inte behöver vrida huvudet för att se motståndarna.Imfritt/rökfärgat glas med UV-skydd skyddar mot solen vid simning utomhus.Fodral ingår.
 • Fastskin Elite Mirror Goggle

  Fastskin Elite Mirror Goggle
  Skala med markeringar på remmarna hjälper dig att sätta glasögonen på exakt rätt plats.Spegelglas reducerar ljusinsläpp och störande blänk. IQFit™ ger en tight, perfekt passform.Patenterade remmar – Ser till att glasögonen sitter perfekt.Vidvinkelseende 180 grader – gör att du inte behöver vrida huvudet för att se motståndarna.Utbytbara näsbryggor för en individuell passform.Imfritt glas med UV-skydd.Fodral ingår.

Fler tips på simglasögon

 • Swans Pro Competetion Mirror - Vit/blå Default Title

  Swans Pro Competetion Mirror - Vit/blå Default Title
  Swans Pro Competetion Mirror - Vit/blå
 • Speedo Speedsocket 2 - Röd/Svart Default Title

  Speedo Speedsocket 2 - Röd/Svart Default Title
  Speedo Speedsocket 2 - Röd/Svart
 • Zoggs PRödator Flex Smoke - Vit/Svart Default Title

  Zoggs PRödator Flex Smoke - Vit/Svart Default Title
  Zoggs PRödator Flex Smoke - Vit/Svart
 • TYR Special Ops 3.0 för dam - rosa Default Title

  TYR Special Ops 3.0 för dam - rosa Default Title
  TYR Special Ops 3.0 för dam - rosa
 • Malmsten Swedish Originals - Grön Default Title

  Malmsten Swedish Originals - Grön Default Title
  De nästan legendariska gröna simglasögonen från Malmsten ska kanske vara dina nya?I alla fall har många under de senaste 40 åren simmat runt i de svenska simhallarna med dessa. Och detta är ju inte helt utan anledning.Simglasögonen har ingen bekväm gummikant - istället sitter glasen direkt på ögonen som för övrigt är tillverkade av plast.Remmarnaär otroligt lätta att spänna åt och av och de håller relativt länge.Men innan du kan simma runt med dem, måste de bara monteras - av dig. De är nämligen inte monterade när du tar emot dem (men det är också en del av charmen).
 • Aqua Sphere Kayenne klar lins för kvinnor - Rosa Default Title

  Aqua Sphere Kayenne klar lins för kvinnor - Rosa Default Title
  Med denna tydliga Kayenne-lins för kvinnor får du simglasögon som helt enkelt kombinerar en liten liten passform 180 graders vy med en hållbarhet och passform som du bara inte får med andra badglasögon för damer. Glasögonen är perfekta för både kvinnliga utövare och triatleter. Glasögonens ram är anpassad till kvinnans mindre huvud, så det passar bättre. Dessutom är den gjord i en fin design med vita och rosa färger utan att vara för mycket. Kayenne-specifikationer / fördelar för kvinnor:
  1. Enkel justerbar storlek
  2. 100% UV-skydd
  3. Utrustad med antidim- och UV-linser
  4. Silikonremmar
  5. Stil näsbrygga
  Denna Aqua Sphere Kayenne-lins för kvinnor är helt klart bäst att använda i en pool där ljusintensiteten inte är lika stor. Här ger det den mest naturliga udynen i vattnet, samtidigt som den inte bländas av solen. Om du vill ha en Kayenne för utomhus- och öppet vattenanvändning rekommenderas denna Kayenne med spegel glas eller den här med polariserat glas istället. p>Då har du saknat en skyddsglasögon för kvinnor under lång tid, så varför vänta längre. I Aqua Sphere Kayenne-kvinnor får du en komplett badglasögon som du kommer att älska att simma med - både designmässigt men också kvalitetsmässigt.
 • TYR Edge-X Racing Mirrored - Svart/grå Default Title

  TYR Edge-X Racing Mirrored - Svart/grå Default Title
  Med denne svømmebrille fra TYR er du sikker på at være udstyret med det bedste en svømmer kan få.Svømmebrillen er lavet til de svømmere som ønsker en unik brilleform med et par fede detaljer. Den er udstyret med en lav profil-design.Features ved TYR Edge-X Racing Mirrored:
  • Fem udskiftelige næsebroer.
  • Durafit silikone som sikrer komfort samt holder vandet ude.
  ?Anbefales til 16+
 • TYR Special Ops 3.0 Polarized för dam - Grön/ljusblå Default Title

  TYR Special Ops 3.0 Polarized för dam - Grön/ljusblå Default Title
  Denne svømmebrille er designet specifikt til triathlon og open water svømning. Præcis denne svømmebrille er et perfekt bud til din næste konkurrence i åbent vand.Svømmebrillen er til kvinder og er designet i farverne mørkegrøn og lyseblå.På trods af det simple design er den langt fra det, især når det kommer til dens egenskaber, dem kan du læse herunder.Det er en super god brille da den giver dig klarhed, præcision og komfort. Dette opnår den ved at afskærme 99.9% af det blændende lys. Sidst men ikke mindst er den udstyret med linse-tætninger som er behagelige samt holder vandet ude.Features ved Special Ops 3.0 Polarized:
  • Anti-dug behandlet.
  • Bredt udsyn.
  • Polariserede linser.
  Anbefales til 16+
 • Fastpocket Ultra Mirror - Watery Default Title

  Fastpocket Ultra Mirror - Watery Default Title
  Fastpocket Ultra Mirror - Watery
 • TYR Nest Pro Nano - rosa Default Title

  TYR Nest Pro Nano - rosa Default Title
  TYR Nest Pro Nano - rosa
 • Zoggs PRödator Flex Polarized Ultra -Ljusblå/Svart Default Title

  Zoggs PRödator Flex Polarized Ultra -Ljusblå/Svart Default Title
  Zoggs PRödator Flex Polarized Ultra -Ljusblå/Svart
 • Speedo Rift Pro mask - Smoke Default Title

  Speedo Rift Pro mask - Smoke Default Title
  Den perfekta simmasken för triathlon.SpeedoRift Pro Mask -Smokeär utvecklad och designad för triathleter som vill ha lite större simglasögon som sitter tätt intill ansiktet, och därmed mer säkert.Den mörka linsen gör Rift Pro-masken bra både för den inledande simträningen i simhallen inomhus, men även för träningen utomhus samt den faktiska öppenvattentävlingen.Därmed upprätthålls en bättre kontinuitet, och du blir mer säker att det inte kommer att hända något slumpmässigt med dina simglasögon när det är dags att ta del i triathlontävlingen.Själva ramen påSpeedoRift Pro-maskenär ganska stor vilket innebär att den fyller upp ansiktet mer än andra simglasögon, något som många triatleter föredrar.Den stora masken ger också en större synfält så att du lättare kan orientera dig i förhållande till andra simmare, såväl som de bojar du måste simma runt om.Simmaskenär dessutom lätt att justera fortlöpande med hjälp av det smarta systemet i sidan, liksom att remmarna är av de allra bästa på marknaden.Allt som alltär alltså dennaSpeedoRift Pro-mask -Smokenågot av det bästa inom simglasögon och simmasker för triathleter, så står du inför din stora uppgift så se till att få tag på ett par ordentliga simglasögon här.
 • Head Horizon

  Head Horizon
  Högpresterande simglasögon med en böjd, konformad lins som ger optimal sikt, även på ytterkanterna. Den nya designen ger även bästa möjliga passform. HEAD’s Rapid Adjustment System möjliggör en smi...
 • Speedo Futura Flexiseal för dam - Ljusblå Default Title

  Speedo Futura Flexiseal för dam - Ljusblå Default Title
  Speedo Futura Flexiseal för dam - Ljusblå
 • [WATERY BUNDLE] Anti Dug spray + Etui + Wet/dry påse Default Title

  [WATERY BUNDLE] Anti Dug spray + Etui + Wet/dry påse Default Title
  Normalpris for produkterne: 270 kr. - I dette bundle kun 190 kr.
  Sættet består af en anti dug spray, et etui til svømmebriller og en wet/dry taske til vådt badetøj
 • Arena Cobra Ultra Mirror - Multi Default Title

  Arena Cobra Ultra Mirror - Multi Default Title
  Dettaär den perfekta simglasögonen för alla simmare, den är speciellt utformad för tävlingssimmning och används av världens stjärnor i simvärlden.OBS: Denna modell har upphört med Arena och har ersatts avArena Cobra Ultra Swipe . Vi har dock ett litet parti?hem för dessa glasögon i den här färgen, men så snart de är slutsålda kommer de aldrig igen! Så skynda dig medan de fortfarande finns i lager!Låt dig inte skrämmas av det faktum att många världsstjärnor (inklusiveSarah Sjøstrøm och Mie Ø. Nielsen)har använt dessa glasögon, tvärtom. Den kan användas av både tävlingssimmare och träningssimmare. Glasögonen är kompletta och sitter otroligt bekvämt, dessutom har de en överlägsen design som sticker ut från mängden och är utformad för att minimera vattentålighet, så att du kan simma snabbare än tidigare. Simglasögonen är utrustade med en dubbel resår som är superlätt att justera och bibehåller sin passform under varje simning, så att du inte behöver oroa dig för att glasögonen plötsligt ska lossna. Alla aspekter av glasögonens design är faktiskt gjorda för att få dig snabbare, det är möjligt via en lågprofil, rundade linser som är antidimbehandlade och ramen har mjuka former för att minimera vattentålighet så mycket som möjligt. Den finns i denna läckra gröna och rosafärg, men finns i alla dessa färger,mörkblå ,multi ,hvid / röd ochrosa .
  Som nämnts har det dock avbrutits och ersatts av dettaArena Cobra Ultrasvep .Specifikationer för Arena Cobra Ultra Mirror:
  • Anti-dimma behandlad för att undvika dimma glasögon.
  • 180 graders sikt så att du har en kristallklar vy och kan se dina konkurrenter hela tiden.
  • Fem broar medföljer så att du kan anpassa den efter ditt ansikte.
  • Dubbelt band somär supertåligt och enkelt att justera. Vi har faktiskt inte haft några klagomål om att det har hoppat.
  • Kan användas både inomhus och utomhus på grund av dess spegellinser.
  Då vill du bara ha en övre badglasögon som både håller och sitter bekvämt i ansiktet, så att du inte kommer runt Arena Cobra Ultra Mirror imulti.
 • [WATERY BUNDLE] 2 par Aqua Sphere Vista Junior + 2 Anti-dug Spray Hvid med blå glas

  [WATERY BUNDLE] 2 par Aqua Sphere Vista Junior + 2 Anti-dug Spray Hvid med blå glas
  Normalpris for produkterne: 620 kr. - I dette bundle kun 510 kr.Sættet består af
  - 2 par Aqua Sphere Vista Junior med blå linse
  - 2 Anti dug Spray
 • Arena Cobra Ultra SWIPE - Rosa Default Title

  Arena Cobra Ultra SWIPE - Rosa Default Title
  Det nyeste skud på stammen i Arena Cobra Ultra serien er denne model kaldet Swipe. I denne svømmebrille er alle funktionerne fra tidligere modeller kombineret og derefter blevet forbedret, resultatet er legendarisk.Rigtig mange svømmere kender problemet med at svømmebrillen dugger, der er næsten ikke noget værre. Arena Cobra Ultra Swipe har taget kampen op mod problemet og har på bedste vis vundet, med disse briller har du nemlig slet ikke behov for at benytte anti-dug spray, du skal bare swipe indersiden af linserne, så enkelt er det. Derudover er det bevist at anti-dug funktionen holder i imponerende lang tid, faktisk holder den hele 10 gange længere end de tidligere Arena Cobra modeller.Du skal ikke lade dig skræmme af at svømmebrillen allerede nu bruges afverdensstjerner i svømmeverdenen, blandt andet af Adam Peaty, Sarah Sjøstrom og vores egen Mie Ø. Nielsen. Den kan nemlig bruges af både konkurrencesvømmere og motionsvømmere, samt børn helt ned til alderen 8 år og op efter.Hurtigere, komfortabel og justerbar:Hvis du har prøvet andre Arena Cobra modeller, så ved du at de er super komfortable og ikke mindst vandtætte. Med denne forbedrede model får duden samme behagelige pasform som tidligere modeller samt et enestående design. Hver enkelt del af denne brille er designet med henblik på at du kan svømme endnu hurtigere, det er gjort muligt via en lav profil, afrundede linser og generelt bløde former.Udover dens unikke anti-dug funktion er den fremstillet med linser som giver dig et krystalklart udsyn, dertil er den udstyret med 180 graders udsyn så du nemt kan se dine konkurrenter, selv flere banelængder væk. Et plus er at brillen kan benyttes både inden- og udendørs. Svømmebrillen er dog også udstyret med rigeligt af muligheder for tilpasning, så den passer dit ansigt præcis som den skal. Du kan justere den ved at udskifte næsebroen, der medfølger hele fem ekstra næsebroer med, så den kan passe til alle størrelser. Dertil har brillen dual elastik som ikke mindst gør den super holdbar, men også nem at justere. Du skal derfor ikke være i tvivl om at du får en svømmebrille der sidder præcis som du ønsker. Uanset om du er en elitesvømmer eller motionsvømmer så kan du bruge denne brille og bliver allerede nu brugt af rigtig mange svømmere. Dette er helt forståeligt da den er produceret til nær perfektion og fejer anti-dug problemet af vejen. (og andre lignende briller) Den finder her i en guld model med guld linser, men findes ligeledes i mange andre farver, så du kan uden tvivl finde en der passer til din smag. Du kan se hele udvalget her.Sådan fungerer den unikke anti-dug funktion (SWIPE):Du har højst sandsynligt altid fået fortalt at du ikke skal røre ved indersiden af din linse da det forringer anti-dug belægningen over tid og ikke mindst risikerer du at lave ridser, med disse Arena Cobra Ultra Swipe skal du ikke bekymre dig om dette længere, faktisk skal du helst swipe. Når du swiper genaktiverer du svømmebrillens anti-dug funktion, det er mildest talt genialt. Bemærk at du overhovedet ikke behøver at swipe før hver evig eneste gang du skal i vandet, du skal blot gøre det når det er nødvendigt. Men selv hvis du gør det inden det er nødvendigt, så skal du ikke nervøsfor om du skader anti-dug funktionen.
  1. Gør linsen våd ved at dyppe brillen i kort tid under vandet.
  2. Swipe fingrene frem og tilbage på indersiden af linserne.
  3. Skyl brillen under vand der ikke er klor-fyldigt.
  Derefter er du klar til at hoppe i vandet, nu med briller der dugger 10 gange mindre end andre svømmebriller.Produktspecifikationer for Arena Cobra Ultra Swipe:
  • Forbedret anti-dug funktion (Swipe), så dine svømmebriller forbliver dugfri i lang tid.
  • Hydrodynamisk og unikt design så du kan svømme hurtigere.
  • 180 graders udsyn, så du optimalt kan se under og over vandet.
  • Fem medfølgende næsebroer så du kan tilpasse den specifikt til dit ansigt,
  • Dual elastik som er super holdbar og nem at justere.
  Hvis du vil have et par svømmebriller som er udstyret med de bedste teknologier og funktioner inden for svømmebriller, så er denne brille det rette valg for dig. Køb dem her og undgå svømmebriller der dugger konstant.Reference: 003929-600
 • Speedo Mariner Supreme - Vit Default Title

  Speedo Mariner Supreme - Vit Default Title
  811317-B972-0
 • Arena Cobra Ultra SWIPE Silver Mirror - Guld Default Title

  Arena Cobra Ultra SWIPE Silver Mirror - Guld Default Title
  Det senaste skottet på bagageutrymmet i Arena Cobra Ultra-serien är den här modellen som heter Swipe. I dessa skyddsglasögon har alla funktioner i tidigare modeller kombinerats och sedan förbättrats, resultatet är legendariskt.Många simmare känner till problemet med att glasögonen tappar, det finns nästan inget värre. Arena Cobra Ultra Swipe Mirror har tagit kampen mot problemet och har vunnit på bästa sätt, med dessa glasögon behöver du inte använda anti-dim spray alls, du behöver bara svepa insidan av linserna, så enkelt är det. Dessutom har det bevisats att antidimfunktionen varar imponerande länge, faktiskt håller den helt tio gånger längre än de tidigare Arena Cobra-modellerna.Låt dig inte skrämmas av att glasögonen redan används avvärldsstjärnor i simvärlden, inklusive Adam Peaty, Sarah Sjøstrom och vår egen Mie Ø. Nielsen. Den kan användas av både tävlingssimmare och träningssimmare, liksom barn upp till 8 år.Snabbare, bekvämt och justerbart:Om du har provat andra Arena Cobra-modeller vet du att deär superbekväma och inte minst vattentäta. Med denna förbättrade modell får dusamma bekväma passform som tidigare modeller samt en unik design. Varje enskild del av dessa glasögon är utformade för att du ska kunna simma ännu snabbare, det är möjligt genom en lågprofil, rundade linser och i allmänhet mjuka former.Förutom den unika antidimfunktionen är den tillverkad med linser som ger dig en kristallklar vy, dessutom är den utrustad med en 180 graders vy så att du enkelt kan se dina konkurrenter, till och med flera banlängder borta. Ett plus är att glasögonen kan användas både inomhus och utomhus pågrund av spegellinserna, de fungerar optimalt under båda omständigheterna. Simglasögonen är emellertid också utrustade med många alternativ för justering, så det passar ditt ansikte precis som det borde. Du kan justera den genom att byta ut näsbryggan, som kommer med fem extra näsbryggor,så att den passar alla storlekar. Dessutom har glasögonen dubbel elastik vilket inte minst gör det supertåligt, men också lätt att justera. Därför borde du inte vara i tvivel om att du får skyddsglasögon som passar precis som du vill. Oavsett om du är en elitesimmare eller en träningssimmare kan du bära dessa glasögon och används redan av många simmare. Detta är helt förståeligt eftersom det produceras till nästan perfekt och sveper anti-dimma problemet ur vägen. (och andra liknande glasögon) Den finns här i en guldmodell med silverlinser, men finns också i många andra färger, så du kan utan tvekan hitta en som passar din smak. Du kan se hela urvalethär .Så fungerar den unika antidimfunktionen (SWIPE):Du har troligen alltid fått veta att du inte ska röra vid linsens insida eftersom det försämrar antidimbeläggningen med tiden och inte minst riskerar du att få repor, med dessa Arena Cobra Ultra Swipe Mirror behöver du inte oroa dig om detta längre, i själva verket är det bättre att du sveper. När du sveper återaktiverar du skyddsglasögonens antidimfunktion, vilket är minst sagt genialt. Observera att du inte behöver svepa alls före varje gång du är i vattnet, du behöver bara göra det när det behövs. Men även om du gör det innan det är nödvändigt, var inte nervös för att skada antidimfunktionen.
  1. Fukt linsen genom att doppa glasögonen en kort stund under vattnet.
  2. Dra fingrarna fram och tillbaka på insidan av linserna.
  3. Skölj glasen under vatten som inte är klorrikt.
  Då är du redo att hoppa i vattnet, nu med skyddsglasögon som dimma tio gånger mindre än andra glasögon.Arena Cobra Ultra Swipe Mirror Produktspecifikationer:
  • Förbättrad antidimfunktion (svep) så att dina glasögon förblir dimfria länge.
  • Hydrodynamisk och unik design så att du kan simma snabbare.
  • Spegellinser för inomhus- och utomhusbruk.
  • 180 graders vyer så att du optimalt kan se under och ovanför vattnet.
  • Fem inkluderade brobroar så att du kan anpassa den specifikt för ditt ansikte,
  • Dubbel resår som är supertålig och lätt att justera.
  Om du vill ha ett par skyddsglasögon som är utrustade med de bästa teknologierna och funktionerna i glasögonen, är detta glasögon det rätta valet för dig. Köp dem här och undvik glasögon som ständigt dimma.
 • TYR Special Ops 3.0 Polarized - Svart/Silver Default Title

  TYR Special Ops 3.0 Polarized - Svart/Silver Default Title
  Denne svømmebrille er designet specifikt til triathlon og open water svømning. Præcis denne svømmebrille er et perfekt bud til din næste konkurrence i åbent vand.Svømmebrillen er til både mænd og kvinder, den har et simpelt design i sort og sølv, så du går i ihvertfald ikke galt i byen med denne brille.På trods af det simple design er den langt fra det, især når det kommer til dens egenskaber, dem kan du læse herunder.Det er en super god brille da den giver dig klarhed, præcision og komfort. Dette opnår den ved at afskærme 99.9% af det blændende lys. Sidst men ikke mindst er den udstyret med linse-tætninger som er behagelige samt holder vandet ude.Features ved Special Ops 3.0 Polarized:
  • Anti-dug behandlet.
  • Bredt udsyn.
  • Polariserede linser.
  Anbefales til 16+
 • Arena The One Light blue -ljusblå/navy Default Title

  Arena The One Light blue -ljusblå/navy Default Title
  Både barn och vuxna vill ha kvalitet när de väljer skyddsglasögon. Perfekt sikt och passform, bekväm och 100% tät. Arena har utvecklat detta universella spektakel genom studier av barns ansiktskonjunkturer.Arena"The One"Juniorär de bästa barnglasögonen med de bästa funktionerna för pengarna:
  • Orbit-Proof Technology
  • Vattentäta glasögonmärken runt omkring
  • En hård och bred lins garanterar god sikt, både vertikalt och horisontellt
  • Maximal komfort med linser, glasögon och justering i ett
  • Många häftiga färgkombinationer
  Om du letar efter glasögon som liknar Arenas supercoola"Cobra Ultra", det här är barnens glasögon som vi skulle rekommendera. Vilken färg ska du ha?
 • Aqua Sphere MAKO2 - Klar/Navy Default Title

  Aqua Sphere MAKO2 - Klar/Navy Default Title
  EP2850040LC
 • Beco Atlanta Simglasögon - Svart Blå

  Beco Atlanta Simglasögon - Svart Blå
  Ett par hållbara skyddsglasögon från Beco i en lågprofilram. Gjord för motionärer som simmar några gånger eller tre gånger i veckan som bara behöver kvalitetsglasögon för billiga pengar. Själva remmarna på baksidan kan enkelt justeras kontinuerligt. Beco Atlanta sitter naturligt och bekvämt runt ögonen och har en stor 180 graders vy som ger ett säkrare dopp. Finns i fyra vackra färger: svart / grön, blå, röd och svart. Tillverkad med tydlig lins som ger en mer naturlig utsikt under vattnet. Gjord för att användas i poolen, där incidensen är mindre. Så är det här ett par braskyddsglasögon för billiga pengar? Då är det här ett par Beco Atlanta som du behöver ta hand om.
 • Beco Rimini för barn - 12+ Blå

  Beco Rimini för barn - 12+ Blå
  En riktigt bra och hållbar simglasögon för dig som simmar en eller två gånger i veckan för skojs skull eller för träning. Eller bara för en promenad i poolen eller till stranden. Hur som helst är Beco Rimini nu en riktigt populär simglasögon bland tjejer och pojkar, och detta beror inte minst på den enkladesignen i flera olika färger och en naturlig och bekväm passform.Simglasögon ska passa tätt runt ögonen och inte ständigt ge upphov till att räta ut glasögonen. Tyvärr gör vissa glasögon det, men du kan helt undvika det med Beco Rimini. Den här sitter överraskande bra runt ögat, och på grund av den mjuka och samtidigt allergivänliga silikonkanten glömmerdu snabbt att du har ett par simglasögon alls. Dessutom finns Beco Rimini i flera vackra färger: Svart, blå, gul och rosa. Så oavsett vilken favoritfärg du har måste det finnas en här du vill. Alla färger är med klart glas / linser, vilket ger den mest naturliga och vanliga utsikten under och vattnet. Därför är det också mest uppenbart att användas inuti poolen, där solljuset är minimalt. Beco Rimini är en riktigt bra och till och med billig, skyddsglasögon för dig som bara behöver ett par glasögon som håller och sitter naturligt och inte så mycket mer.
 • Arena Cobra Ultra Mirror - Vit/röd Default Title

  Arena Cobra Ultra Mirror - Vit/röd Default Title
  OBS: Den här modellen har upphört med Arena och har ersatts med Arena Cobra Ultra Swipe . Vi har dock en liten satsav dessa glasögon i den här färgen, men så snart de är slutsålda kommer de aldrig tillbaka! Så skynda dig medan de fortfarande finns i lager!Dettaär Arenas toppmodell när det gäller träning- och tävlingssimglasögon.Detär faktiskt den modell av simglasögon som vi säljer mest av alla.Populariteten på dessa vittnar om dess kvalitet.Om du inteär övertygad än, så är det dessa Arena Cobra Ultra Mirror - Svart som Mie Nielsen, Sarah Sjostrøm, Daniel Skaaning och många fler simmare både tränar och simmar tävlingar i.De gör de både på grund av den mycket moderna designen, men också på grund av den unika utformningen av simglasögonen eftersom den har gjorts så liten som möjligt för att simglasögonen ska ha minsta möjliga vattenmotstånd.Fördelar med dessa Cobra Ultra Mirror:- Du undviker immiga glasögon eftersom de är anti-fog behandlade
  - Du kan se dina konkurrenter, eftersom de har en 180 graders synfält och en närmast kristallklar syn under vattnet
  - Du kan anpassa dem själv eftersom det inkluderade 5 extra näsbroar.
  - Har en otroligt hållbar rem som vi aldrig har haft klagomål på att den har åkt av.
  - Kan användas både inomhus och utomhus på grund av spegelglaset.Med simglasögonen ingår: 5 extra näsbroar i olika storlekar och en tygpåse för att förvara dem i.Så även om vi skulle vilja skriva något dåligt om dessa Cobra Ultra Mirror i svart med guldspegel, så kan vi det helt enkelt inte - för det skulle vara fel.Så om du letar efter ett par riktigt bekväma träningssimglasögon eller du kanske istället behöver de snabbaste tävlingssimglasögonen, så är det dessa svarta Cobra Ultra Mirror som du behöver.
 • TYR Tracer Racing Metallized för kvinnor - Rosa Default Title

  TYR Tracer Racing Metallized för kvinnor - Rosa Default Title
  Disse TYR Tracer Racing Metallized svømmebriller til kvinder i lyserød er specielt designede til at imødekomme kvindelige svømmeres ansigter, som typisk er smallere end mændenes. Herudover er brillerne udviklet til at give mindst muligt vandmodstand.Der er forskel på svømmebriller, og derfor kan det godt være noget af et projekt, når du skal have et par nye. Det er både et spørgsmål om komfort og effektivitet, og det kan være svært at få det hele med. Men med disse briller fra TYR kan du godt indstille søgningen ? det er nemlig lige dem, du lederefter!Det kan TYR Tracer Racing Metallized til kvinder
  • Designet med lav profil, så de sidder tæt ind til dit ansigt og reducerer vandmodstand
  • Speciallavet til smalle ansigter, så de er ideelle til kvindelige atleter
  • Fem næsestykker er inkluderet, så du kan tilpasse dem præcist til dit ansigt
  • Behagelig Durafit silikone-elastik, som sikrer høj komfort under svømningen og sikrer tæthed
  • Bredt synsfelt og antidug-behandling garanterer dig optimalt udsyn i vandet
  • Det strømlinede design gør dem velegnede til stævner, både indendørs og udendørs.
  Alt i alt et par fantastiske briller, som supplerer dig perfekt, når du skal svømme hurtigt.Bestil dem nu, og husk du får gratis fragt, hvis du køber for mere end 599 kr.
 • Arena Cobra Ultra SWIPE Guld Mirror - Svart Default Title

  Arena Cobra Ultra SWIPE Guld Mirror - Svart Default Title
  Det senaste skottet på bagageutrymmet i Arena Cobra Ultra-serien är den här modellen som heter Swipe. I dessa skyddsglasögon har alla funktioner i tidigare modeller kombinerats och sedan förbättrats, resultatet är legendariskt.Många simmare känner till problemet med att glasögonen tappar, det finns nästan inget värre. Arena Cobra Ultra Swipe Mirror har tagit kampen mot problemet och har vunnit på bästa sätt, med dessa glasögon behöver du inte använda anti-dim spray alls, du behöver bara svepa insidan av linserna, så enkelt är det. Dessutom har det bevisats att antidimfunktionen varar imponerande länge, faktiskt håller den helt tio gånger längre än de tidigare Arena Cobra-modellerna.Låt dig inte skrämmas av att glasögonen redan används avvärldsstjärnor i simvärlden, inklusive Adam Peaty, Sarah Sjøstrom och vår egen Mie Ø. Nielsen. Den kan användas av både tävlingssimmare och träningssimmare, liksom barn upp till 8 år.Snabbare, bekvämt och justerbart:Om du har provat andra Arena Cobra-modeller vet du att deär superbekväma och inte minst vattentäta. Med denna förbättrade modell får dusamma bekväma passform som tidigare modeller samt en unik design. Varje enskild del av dessa glasögon är utformade för att du ska kunna simma ännu snabbare, det är möjligt genom en lågprofil, rundade linser och i allmänhet mjuka former.Förutom den unika antidimfunktionen är den tillverkad med linser som ger dig en kristallklar vy, dessutom är den utrustad med en 180 graders vy så att du enkelt kan se dina konkurrenter, till och med flera banlängder borta. Ett plus är att glasögonen kan användas både inomhus och utomhus pågrund av spegellinserna, de fungerar optimalt under båda omständigheterna. Simglasögonen är emellertid också utrustade med många alternativ för justering, så det passar ditt ansikte precis som det borde. Du kan justera den genom att byta ut näsbryggan, som kommer med fem extra näsbryggor,så att den passar alla storlekar. Dessutom har glasögonen dubbel elastik vilket inte minst gör det supertåligt, men också lätt att justera. Därför borde du inte vara i tvivel om att du får skyddsglasögon som passar precis som du vill. Oavsett om du är en elitesimmare eller en träningssimmare kan du bära dessa glasögon och används redan av många simmare. Detta är helt förståeligt eftersom det produceras till nästan perfekt och sveper anti-dimma problemet ur vägen. (och andra liknande glasögon) Den finns här i en svart modell med guldlinser, men finns också i många andra färger, så du kan utan tvekan hitta en som passar din smak. Du kan se hela urvalethär .Så fungerar den unika antidimfunktionen (SWIPE):Du har troligen alltid fått veta att du inte ska röra vid linsens insida eftersom det försämrar antidimbeläggningen med tiden och inte minst riskerar du att få repor, med dessa Arena Cobra Ultra Swipe Mirror behöver du inte oroa dig om detta längre, i själva verket är det bättre att du sveper. När du sveper återaktiverar du skyddsglasögonens antidimfunktion, vilket är minst sagt genialt. Observera att du inte behöver svepa alls före varje gång du är i vattnet, du behöver bara göra det när det behövs. Men även om du gör det innan det är nödvändigt, var inte nervös för att skada antidimfunktionen.
  1. Fukt linsen genom att doppa glasögonen en kort stund under vattnet.
  2. Dra fingrarna fram och tillbaka på insidan av linserna.
  3. Skölj glasen under vatten som inte är klorrikt.
  Då är du redo att hoppa i vattnet, nu med skyddsglasögon som dimma tio gånger mindre än andra glasögon.Arena Cobra Ultra Swipe Mirror Produktspecifikationer:
  • Förbättrad antidimfunktion (svep) så att dina glasögon förblir dimfria länge.
  • Hydrodynamisk och unik design så att du kan simma snabbare.
  • Spegellinser för inomhus- och utomhusbruk.
  • 180 graders vyer så att du optimalt kan se under och ovanför vattnet.
  • Fem inkluderade brobroar så att du kan anpassa den specifikt för ditt ansikte,
  • Dubbel resår som är supertålig och lätt att justera.
  Om du vill ha ett par skyddsglasögon som är utrustade med de bästa teknologierna och funktionerna i glasögonen, är detta glasögon det rätta valet för dig. Köp dem här och undvik glasögon som ständigt dimma.
 • Arena band till simglasögon Grøn

  Arena band till simglasögon Grøn
  Dessa elastiker från Arena för dina glasögon kommer i några vackra färger som gör dina glasögon vackra och färgglada, samtidigt som de gör det lätt att hitta om glasögonen skulle falla av huvudet medan du simmar.Ibland har du som simmare otur och elastiken går sönder eller efter en stund blir den öm, om detta händer med dina Arena-glasögon kan du ersätta den med denna elastik. Du kan dock bara ha en extra resår så att du kan byta färg mellan simning.Elastikenär gjorda av silikon och är ett lätt och starkt material som lätt kan hålla i glasögonen utan stora svårigheter, utan att elastiken skapar motstånd i vattnet.Resåren finns i fyra olika färger, grön, gul, rosa och orange.Så om du vill krydda glasögonen med en ny ny färg kan du köpa ett resårband här. Det måste sägas att de håller i superlång tid. 
 • Aqua Sphere Versa-mask - Rosa / lila med klar lins Default Title

  Aqua Sphere Versa-mask - Rosa / lila med klar lins Default Title
  De absolut perfekta skyddsglasögonen för utomhusbad och triathlon måste sägas vara den välkända Vista från Aqua Sphere.Otroligt många simmare använder redan dessa glasögon med stor framgång.När du väl har provat ett par Vista förstår du snabbt varför det är det mest populära på marknaden. Det har implementerats, varför det inte är förvånande attdet används både inomhus och utomhus och fungerar optimalt under båda omständigheterna.Denna skyddsglasögon är resultatet av en kombination av alla de bästa funktionerna i Aqua Sphere. Därför får du skyddsglasögon som är bekväma och inte minst vattentäta. Glasögonen har relativt låg profil och rundade kanter, vilket ger dig de bästa förutsättningarna för att vattenmotståndet ska kunna minskas så mycket som möjligt. Kort sagt, du kommer till vattnet snabbare med dem på. Linserna är formade så att du har en 180 graders vy,så att du kan orientera dig så bra som möjligt i vattnet, både i förhållande till vågor och andra simmare. Dessutom är linserna antidimbehandlade så att du inte behöver oroa dig för att dina glasögon torkar helt, inga simmare så.Dessutomär denutrustad med ett smart system med ett klick så att du enkelt och snabbt kan justera glasögonens elasticitet och därmed se till att den passar ditt ansikte. Om du har en bred / stor näsbro kan du också använda skyddsglasögonen.Denär främst designad i vitt med lite röda och klara linser så att den verkar väldigt neutral, så för en gångs skull ser du bra ut med stora badglasögon på. Du ser det inte ofta i andra skyddsglasögon av den här storleken.Aqua Sphere Vista finns i många olika färger, men även för kvinnor (smalare ansikten) och barn, här.Aqua Sphere Vista produktspecifikationer:
  • Kan användas både inomhus och utomhus.
  • Silikontätning som garanterar maximal täthet och komfort.
  • 180 graders syn så att du alltid kan navigera runt vattnet.
  • Konstruerat speciellt för att minimera vattentålighet så att du kan simma snabbare än tidigare.
  • System med ett klick så att det kan justeras sömlöst och snabbt.
  • Polykarbonatlinser somär extremt tåliga.
  • 100% UVA / UVB-skyddande.
  • Antidimple behandlad.
  Sammantagetär det en riktigt komplett simglasögon som låter dig fokusera på simning snarare än att du behöver oroa dig för att glasögonen sitter ordentligt eller om vatten tränger in. Dessutom är den riktigt hållbar, så du kan ha den i många år.topp-produkt-tagg
 • Speedo Speedsocket 2 Mirror Limited - rosa Default Title

  Speedo Speedsocket 2 Mirror Limited - rosa Default Title
  Speedo Speedsocket 2 Mirror Limited - rosa
 • TYR Blackhawk Racing - Svart Default Title

  TYR Blackhawk Racing - Svart Default Title
  Därför bör du välja TYR Blackhawk Racing:
  • Godkänd som tävlingssimglasögon av World Swimming Federation (FINA)
  • Designad med en låg profil som ger dig minimal vattentålighet och får dem att hålla sig bättre i ditt ansikte
  • Utvecklad för ansikts konturer så att du får en perfekt passform
  • Durafit silikonelastik, som håller simglasögonen på plats och samtidigt säkerställer hög komfort
  • Fem olika nässtyckeningår, så du har en bra möjlighet att anpassa dem till exakt ditt ansikte
  • Lätt och aerodynamisk - du märker knappt att du bär simglasögon
  • Polykarbonatlinser garanterar dig fullt UV-skydd så att du inte störs av sol eller andra ljuskällor.
 • [WATERY BUNDLE] 1 Arena Cobra Ultra Mirror + 1 Etui + 1 Anti-dug spray Multi

  [WATERY BUNDLE] 1 Arena Cobra Ultra Mirror + 1 Etui + 1 Anti-dug spray Multi
  Den ordinarie pris för produkterna: 195 kr. - I detta paket endast 135 kr. P>Setet består av strong>hotell - en Triswim Anti-klor Shampoo 251ml hotell - enTriswim Anti-klor Condi 251ml hotell - en Triswim Anti-klor Body Wa"&"sh 251ml
  span>p>
 • TYR Elastik för simglasögon - Svart Sort

  TYR Elastik för simglasögon - Svart Sort
  TYR Elastik för simglasögon - Svart
 • Speedo AquaPulse Pro Mirror - Svart Default Title

  Speedo AquaPulse Pro Mirror - Svart Default Title
  En riktig triatlonglasögon, det är precis vad Speedo Aquapulse Pro Mirror är! Dessutom en riktigt populär en bland många triatleter. Detta beror inte minst på den stora 180 graders sikten, dess passform som sitter precis i garderoben och anti-dimbehandling, vilket säkerställer att glasögonen aldrig dimmas. Villdu bara ha ett triatlonglasögon som fungerar, ta Speedo Aquapulse Pro Mirror direkt. För att du som en vidareutveckling av de ursprungliga Aquapulse Pro-skyddsglasögonen får du ett komplett och mycket populärt triathlonglasögon, vilket ger dig en bekväm och säker passform, så att du aldrigfår vatten i dina ögon igen under en simtur.Detär därför Speedo Aquapulse Pro Mirror ska vara din nästa triathlon-skyddsglasögon:
  • IQfit 3D-glasögon som ger dig en bekväm och säker passform
  • IQfit-spänning, vilket gör det enkelt och snabbt att justera remmarnas längd
  • Skyddar mot UV-strålar så att du undviker att bli bländad under en simtur utomhusli>
  • Antidimbehandlad så att du alltid har en tydlig och tydlig vy
  • Stor och bred 180-gradersvy, så att du bättre kan orientera dig om konkurrenter och bojarna framåt.
  Sammantagetär Speedo Aquapulse Pro Mirror en komplett triathlonglasögon som har både en djärv men enkel design i röda och grå färger tillsammans med en perfekt passform . Då blir det inte mycket bättre.
 • Orca Killa 180º simglasögon- Svart Default Title

  Orca Killa 180º simglasögon- Svart Default Title
  Orca Killa 180º simglasögon- Svart
 • Speedo AquaPulse Pro - Svart Default Title

  Speedo AquaPulse Pro - Svart Default Title
  En riktig triatlonglasögon, det är precis vad Speedo Aquapulse Pro är! Dessutom en riktigt populär en bland många triatleter. Detta beror inte minst på den stora 180 graders sikten, dess passform som sitter precis i garderoben och anti-dimbehandling, vilket säkerställer att glasögonen aldrig dimmas. Om du bara vill ha ett par triatlonglasögon som fungerar, ta Speedo Aquapulse Pro direkt. För att du som en vidareutveckling av de ursprungliga Aquapulse Pro-skyddsglasögonen får du ett komplett och mycket populärt triathlonglasögon, vilket ger dig en bekväm och säker passform, så att du aldrig får vatten i dina ögon igen under en simtur.Detär därför Speedo Aquapulse Pro ska vara din nästa triatlonglasögon:
  • IQfit 3D-glasögon som ger dig en bekväm och säker passform
  • IQfit-spänning, vilket gör det enkelt och snabbt att justera remmarnas längd
  • Skyddar mot UV-strålar så att du undviker att bli bländad under en simtur utomhusli>
  • Antidimbehandlad så att du alltid har en tydlig och tydlig vy
  • Stor och bred 180-gradersvy, så att du bättre kan orientera dig om konkurrenter och bojarna framåt.
  Sammantagetär Speedo Aquapulse Pro ett komplett triathlon-glasögon som har både en djärv men enkel design i röda och grå färger tillsammans med en perfekt passform. Då blir det inte mycket bättre.
 • TYR Special Ops 2.0 Polarized för dam - Svart Default Title

  TYR Special Ops 2.0 Polarized för dam - Svart Default Title
  Denne svømmebrille er designet specifikt til triathlon og open water svømning. Præcis denne svømmebrille er et perfekt bud til din næste konkurrence i åbent vand.Svømmebrillen er til både mænd og kvinder, den har et simpelt design i et sort, hvilket giver den et anderledes udtryk.På trods af det simple design er den langt fra det, især når det kommer til dens egenskaber, dem kan du læse herunder.Features ved Special Ops 2.0 Polarized:
  • Anti-dug behandlet.
  • Bredt udsyn.
  • Polariserede linser.
  Anbefales til 16+
 • TYR Special Ops 2.0 Polarized - Klar/navy Default Title

  TYR Special Ops 2.0 Polarized - Klar/navy Default Title
  Denne svømmebrille er designet specifikt til triathlon og open water svømning. Præcis denne svømmebrille er et perfekt bud til din næste konkurrence i åbent vand.Svømmebrillen er til både mænd og kvinder, den har et simpelt design i et klar, hvilket giver den et anderledes udtryk.På trods af det simple design er den langt fra det, især når det kommer til dens egenskaber, dem kan du læse herunder.Features ved Special Ops 2.0 Polarized:
  • Anti-dug behandlet.
  • Bredt udsyn.
  • Polariserede linser.
  Anbefales til 16+
 • Hcb Flash Goggle

  Hcb Flash Goggle
  Honeycomb-teknologi som minskar motståndet och är optimal under simning. Elastisk huvudrem i silikon.
 • Watery Etui för dykmasker Default Title

  Watery Etui för dykmasker Default Title
  Watery Etui för dykmasker
 • TYR-fodral för simglasögon Default Title

  TYR-fodral för simglasögon Default Title
  Tag extra god hand om dina (dyra) simglasögon genom att placera dem i ett sådant här skyddande TYR fodral.Genom att lägga dina simglasögon här direkt efter användningen, undviker du fula och irriterande repor på simglasögonens linser, liksom att du alltid vet var dina simglasögon är.Fodraletär tillverkat av formstöpt skum och är försett med en säker och bra dragkedja samt har praktiska lufthål för att simglasögonen ska torka snabbare.Detta TYR-fodral för simglasögon passar majoriteten av alla simglasögon från alla märken.
 • Watery Hystrix Flex smoke lins - Vit Default Title

  Watery Hystrix Flex smoke lins - Vit Default Title
  Funktioner:
  • Bekväma tätningar som ger en mjuk och lätt passform.
  • Utrustad med anti-dimbehandling så att du inte behöver vara nervös för dimma simglasögon.
  • Klicka på funktionen i resåren så att du enkelt kan anpassa den till ditt ansikte.
  • 'Blå linser som minimerar ljusreflektion från vattenytan.
  • Hållbara linser och ram så att du kan använda dem utan risk för att de repas eller skadas.
  Om du letar efter skyddsglasögon som garanterat ger dig en bekväm åktur i vattnet, är detta ett utmärkt val.
 • Arena The One Mirror - Vit Default Title

  Arena The One Mirror - Vit Default Title
  Du får följande fördelar:
  • Vit med gula detaljer
  • vita tonade linser
  • Perfekt passform
  • 50% polykarbonit, 30% termoplastiskt gummi, 20% silikon
  • Antigrav
  • Finnsäven i andra färgkombinationer.
 • Aqua Sphere Vista Pro Titanium mirror - Svart/orange Default Title

  Aqua Sphere Vista Pro Titanium mirror - Svart/orange Default Title
  topp produkt tagg
  Aqua Spheres nya Pro-modell av den närmaste legendariska Vista-modellen. Att det nu är med spegel-spegel gör det perfekt för simning i öppet vatten. Vista är som en större mask som passar bra i ansiktet = ingen risk för att vatten kommer in i glasen. Kan enkelt justeras i sidorna. Har en stor 180 graders utsikt.
 • Aqua Sphere Vista Pro Titanium mirror - Navy mirror Default Title

  Aqua Sphere Vista Pro Titanium mirror - Navy mirror Default Title
  Aqua Spheres nya Pro-modell av närmaste legendariska Vista-modell. Att det nu är med spegelspegel gör det perfekt för simning i öppet vatten. Vista är som en större mask som passar bra i ansiktet = ingen risk för att vatten kommer in i glasen. Kan enkelt justeras i sidorna. Har en stor 180 graders vy.
 • Arena Cobra Ultra - Vit/ljusblå Default Title

  Arena Cobra Ultra - Vit/ljusblå Default Title
  Blått och vitt passar alltid bra ihop.Och denna Arena CobraUltramed vit ram och blått glas är inte något undantag.I grund och bottenär det ett par superbekväma och bra simglasögon som håller länge och sitter väldigt naturligt på ansiktet.Oavsett om duär 5 eller 80 år gammal (eller någonstans däremellan)Det blå glaset är faktiskt riktigt underbart att simma med under vattnet.Det lyser i alla fall upp vattnet betydligt merän vad t.ex.spegelglas gör.Detär också därför du äri ett sådant fallska välja dessa simglasögon.Fördelar med dessa CobraUltra:- Du undviker immiga simglasögon eftersom de är anti-fog behandlade
  - Du kan se dina konkurrenter eftersom simglasögonen har ett 180 grader synfält samt en nästankristallklarsyn under vattnet
  - Du kan anpassa dem själv eftersom det inkluderas 5 extra näsbroar.
  - Har ett otroligt hållbara remmar, som vi aldrig har haft klagomål på att de har gått sönder.Till simglasögonen ingår: 5 extra näsbroar i olika storlekar och en påse för att förvara dem i.
 • Colting Goggles Race

  Colting Goggles Race
  Sköna och välsittande simglasögon, speciellt anpassade för tävling och prestanda. Colting Goggles Race har dubbla silikonband för en skön komfort med en enkel justering i nacken och linser som är b...
 • Speedo Fastskin Pure Focus - Grön/Guld Default Title

  Speedo Fastskin Pure Focus - Grön/Guld Default Title
  Speedo Fastskin Pure Focus Mirror - Green / Goldär för dem som verkligen tar simning på allvar. Dessa glasögon är utformade för att ge mest motstånd i vattnet, samtidigt som de ger bästa komfort.Allt om dessa glasögon är utformade för att ge den prestanda när du simmar. Det kanske inte är säkert att du tycker att skyddsglasögonen gör stor skillnad när du vill förbättra dina simtider. Det är dock inte sant att det att ha rätt glasögon vid simning kan ge många bra fördelar. Det kan därför vara en bra idé att ersätta dina gamla slitna glasögon med några nya som kan förbättra din simning.Detär därför Speedo Fastskin Pure Focus Mirror - Green / Gold är några av de bästa glasögonen som finns på marknadenDetär inte alltid lätt att hitta den perfekta badutrustningen, för det finns många kvaliteter och förmågor som du måste hålla reda på när du vill hitta de bästa produkterna. . Där har vi listat några värdefulla punkter om Speedo Fastskin Pure Focus - svart guld som du behöver tänka påi dina överläggningar.
  • Minska motståndet i vattnet
  • Minskning av dimma i glasögonen
  • Bekväm och stark näsrygg
  • Ett allmänt starkt material
  En av de viktigaste sakerna att tänka på när man tittar på skyddsglasögon är hur mycket motstånd de ger i vattnet. Det är inte särskilt praktiskt att köpa baddräkter som minskar motståndet så lite som möjligt, samtidigt som du har stora och klumpiga simglasögon. Även om glasögonen inte verkar så stora är glasögonen mycket viktigt för att minska tiderna så mycket som möjligt.En sak som man också kan bli trött på i dåliga glasögon är hur mycket och hur ofta de dimma upp. Det är därför Speedo Fastskin Pure Focus Mirror - Green / Gold är utformad för att ha så lite dimma som möjligt. Därför bör du inte längre irritera dig över detta.Näsbryggan är också viktig när du väljer det perfekta paret. Den ska sitta bra och bekvämt på näsan, samtidigt som den är stark och hållbar så att den kan hålla länge.Dessutomär dessa glasögon också gjorda av ett starkt material som gör att de tål alla typer av behandling. Att ha några glasögon som kan hålla i flera år är också mycket viktigt.
  Om du köper från oss lovar vi dig god kundservice och en snabb leverans. Så köp Speedo Fastskin Pure Focus Mirror - Grön / Guld idag och märk omedelbart hur mycket bättre dina simtider kommer att bli.
 • Cruz Mandalay simglasögon - Navy/klar Default Title

  Cruz Mandalay simglasögon - Navy/klar Default Title
  Lins: Skyddar 100% mot UV-strålar. Mask: Tillverkad av silikon av hög kvalitet. Remar: Tillverkade av samma silikon med lätt justerbara remmar
 • Arena OCH Etui för simglasögon - Svart/turkos Default Title

  Arena OCH Etui för simglasögon - Svart/turkos Default Title
  Produktspecifikationer för Arena-fodral för glasögon i blått:
  • Robust konstruerad i PVC-fritt material.
  • Mjukt innerlager inuti fodralet.
  • Lufthål som hjälper till att torka simglasögon.
  • Krok som kan hängas på simväskan.
  Om duär trött på att byta glasögon snabbt för att de har repats, kan du istället förlänga livet med detta läckra Arena-fodral.

Så får du simglasögonen att sitta fast bättre

Ett problem som många upplever är att simglasögonen glider ner, kanske helt lossnar och hamnar under hakan. Det händer speciellt vid dyk från pall då kraften mot simgoggles är stor.

Förutom att spänna bandet runt huvudet hårdare kan man använda dubbla simmössor. En för att skydda håret, på med simglasögonen och sen ovanpå de en till simmössa.

Minska risken för imma

Ett problem som kan uppstå i vattnet är att det blir imma på simglasögonens insida. Det är kall och varm luft samt fukt som är problemet. Men det finns sätt att minska risken för att imma ska uppstå.

Många simglasögontillverkare säger att de lägger på en immskyddsbehandling. Den kommer förr eller senare att försvinna så det är lika bra att lära sig detta knep.

De som har erfarenhet säger att tvål eller saliv är riktigt bra för att motverka problemet. Man ska spruta lite flytande tvål eller spotta en rejäl loska på insidan av glasen. Sen gnuggar man runt det med fingret och sköljer bort.

Ett till tips är att om man behöver ta av sig glasögonen under ett simpass ska man dra ner de istället för upp på pannan. Halsregionen släpper inte ut lika mycket värme som pannan och det är värmen som är grunden till immbildningen.

Simglasögon med styrka

För den som behöver synkorrigering och inte använder linser kan man köpa simglasögon med styrka. Flera optiker erbjuder detta i samarbete med tillverkare som Malmsten och Speedo. Man kan också beställa såna via sportbutiker om man hellre vill det.

ilead