Power Rack

I en power rack kan du träna styrka med din kroppsvikt som motstånd. Här finns half rack, full rack och powertowers i vilka du kan köra många olika övningar.

Powerracks & power towers för träning av hela överkroppen

Det finns övningar för hela överkroppen du kan utföra i en powerrack. Du kan träna allt från dips och pull ups till leg raise och många andra styrkeövningar. För maximal flexibilitet finns det racks där du kan flytta fästen och handtag snabbt och enkelt.

Populärt inom power rack

 • Master Fitness Halfrack Xt8, Power rack

  Master Fitness Halfrack Xt8, Power rack
  Kraftig och gediget halfrack. Överliggaren har ett multigrepp för chins. Skivstångshållare samt säkerhetsarmar har patenterade magnetlås. 8 vikthållare för 50 mm skivor. Det går att använda full size viktkskivor på 3 av spjuten, inte på alla fyra samtidigt. J-hooks och Safetyarms ingår i leveransen – för extra uppsättningar lägger du till det som tillval. Maxbelastning Chin up: 120 kg. Ram: 60 x 60 mm Passar med 220 cm stång Yta att stå på (avstånd ben-ben): 107 cm
 • Master Fitness Powerrack Xt12, Power rack

  Master Fitness Powerrack Xt12, Power rack
  En kraftig ställning med en rad förbättringar som exempelvis J-hooks med infälld nylon som skyddar stången. Hållare och armar är även nu utrustade med magnetlås. I övre ramen finns ett multigrepp som gör det möjligt att olika former av chins och pull-ups. Måttet ramarna är 60 x 60 mm. J-hooks och Safetyarms ingår i leveransen – för extra uppsättningar lägger du till det som tillval.
 • Master Fitness Smith / Functional Trainer X15, Power rack

  Master Fitness Smith / Functional Trainer X15, Power rack
  Med Master Smith / Functional trainer X15 får du en kompakt träningsmodul som erbjuder en stor mängd träningsmöjligheter. Viktiga tillbehör bedföljer som gör att utbudet av övningar blir större och samtliga grundfunktioner kan användas. Med X15 kan man träna såväl med fria funktionella övningar som isolerade och kontrollerade styrkeövningar. Maskinens motstånd regleras av 50 mm fria vikter, vikterna på bilden ingår inte utan köps separat. Smithstången på X15 är helt viktlös vilket enbart mer påkostade smithmaskiner kan erbjuda. Med Master Smith / Functional trainer X15 finns många träningsmöjligheter, här är några exempel: Smith (viktlös) Cable cross Latsdrag Chinsgrepp Dipsgrepp Sittande rodd Tricepsdrag med rep Bicepscurl Snabblås ingår.
 • Master Fitness Halfrack Xt10, Power rack

  Master Fitness Halfrack Xt10, Power rack
  Konstruerad för professionellt och krävande bruk. 70x70 ram i 3 mm stål. Överliggaren har ett multigrepp för chins. Skivstångshållare samt säkerhetsarmar har patenterade magnetlås. 8 vikthållare för 50 mm skivor. 6 hållare för powerband. maxbelastning på chin up är 120 kg. J-hooks och Safetyarms ingår i leveransen – för extra uppsättningar lägger du till det som tillval.

Fler tips på power rack

 • Carbon Power Rack XL

  Carbon Power Rack XL
  Fira 15 år med oss med 15% extra rabatt med rabattkod: jub15(anges i kassan, gäller 1-31 okt så långt lager räcker) ProForm Carbon Power Rack XL består av en multifunktionell rack med fyra stolpar,&hellip:
 • Eleiko XF 80 Half Rack With Crossbar, Power rack

  Eleiko XF 80 Half Rack With Crossbar, Power rack
  Half Rack för bänkpress, knäböj och pull-up. Tillverkat i kraftiga stålprofiler, 80x80x3 mm. Utrustat med crossbar i toppen. Yta i mattsvart pulverlack RAL 9005. Bultar, muttrar och brickor till montering ingår. OBS! Skall bultas i golv (bultar till detta ingår ej).
 • PowerRack 024

  PowerRack 024
  Solid PowerRack med «slide-and-twist»-fästen som det går snabbt och lätt att flytta. Fästpunkterna kan justeras på väldigt många olika nivåer, och tål en viktbelastning upp till 200 kg per fästpunkt.&hellip:
 • PowerRack 8005

  PowerRack 8005
  Hållbara PowerRack för gym, företag &ndash för dig som vill ha allt och det bästa! Här får du allt du kan drömma om i ett och samma PowerRack. Flyttbara handtag för pullups/chins, till landmine-fästen för 50 mm viktstång, många fästpunkter för gummiband och andra tillbehör samt gott om förvaringsplats för dina viktskivor. «Slide-and-twist»- fästen som det går snabbt och enkelt att flytta på, med massor av olika höjdnivåer. Max. viktbelastning är 300 kg per fästpunktUpp till 3 användare samtidigtRamverk 80x60x3 mmMått 190x170x230 cmVikt 240 kg 
 • Powerrack X-fit Cage

  Powerrack X-fit Cage
  Fira 15 år med oss med 15% extra rabatt med rabattkod: jub15(anges i kassan, gäller 1-31 okt så långt lager räcker) Masterfit Powerrack X-fit Cage är gjort för tung och säkrare styrketräning.&hellip:
 • Abilica Ropepull System, Power rack tillbehör

  Abilica Ropepull System, Power rack tillbehör
  Kraftigt rep med sömlös förlängning. Ett 5 m långt och 35 mm tjockt rep tillverkat av slitstarkt material. Enkel att öppna för montering av alla typer av battle ropes. Material Polypropylen.
 • Gymleco Half Rack, Power rack

  Gymleco Half Rack, Power rack
  En stabil, kommersiell Gymleco Halfrack tillverkad av yppersta kvalité. En bra ställning med möjlighet till ett stort antal övningar – så som bänkpress, knäböj, chins, pull-ups, stående rodd, etc. En rack som passar utmärkt på kommersiella gymanläggningen där du kan utföra övningarna på ett säkert sätt. Racket finns även som dubbel: Gymleco Halfrack Double Sided. 8st Viktupphäng ingår Finns som Double version
 • Gymleco Half Rack Double Sided, Power rack

  Gymleco Half Rack Double Sided, Power rack
  En stabil, kommersiell Gymleco Halfrack Double Sided tillverkad av yppersta kvalité. En bra ställning med möjlighet till ett stort antal övningar – så som bänkpress, knäböj, chins, pull-ups, stående rodd, etc. En rack som passar utmärkt på kommersiella gymanläggningen där du kan utföra övningarna på ett säkert sätt. Racket finns även som ensidig GYMLECO Halfrack . 8st Viktupphäng ingår Finns som enkel version
 • Abilica Dips-Handles För 8005, Power rack tillbehör

  Abilica Dips-Handles För 8005, Power rack tillbehör
  Kraftiga handtag för dips. Slide & twist fäste gör att de fäster handtagen smidigt. Inga skruvar eller bultar. Avstånd mellan handtagen är 43 cm innerst och 60 cm ytterst. Greppdiameter handtagen 50 mm. 8005 har profilmått 83x60 mm. Passar endast till Abilica Powerrack 8005.
 • Carbon Power Rack

  Carbon Power Rack
  Bra half rack från Proform för ditt hemmagym med viktförvaring inbyggd på ramen, chins bar samt justerbar fäste för gummiband och en landmine för mer träningsvariation. Max. viktkapacitet: 230&hellip:
 • Thor Fitness Heavy Duty Half Rack, Power rack

  Thor Fitness Heavy Duty Half Rack, Power rack
  Med Thor Fitness Heavy Duty Half Rack så får du ett prisvärt half rack som passar perfekt i hemmagymmet eller i företagsgymmet. Robust design med j-hooks och säkerhetsarmar. Detta Heavy Duty Half Rack har 8st förvaringspinnar på baksidan för 50 mm vikter och dips-handtag på toppen. Komplettera ditt Half Rack med andra redskap från Thor Fitness.
 • PowerRack med bänk PW60

  PowerRack med bänk PW60
  Fakta och egenskaper Bänken är ställbar i 5 lutningar2 uttag för dragstationJusterbar höjd på hållare för skivstångAvsedd för vikter 30 eller 50 mmRekommenderad skivstång 180-220 cmMått LxBxH 129x107x213 cmMax belastning 136 kgVikt 62 kg
 • Master Fitness Multirack X19, Power rack

  Master Fitness Multirack X19, Power rack
  X19 multimaskin ger möjlighet till massor av olika övningsalternativ. Maskinen är byggd med dubbla viktmagasin i massiva stålplattor. På baksidan finns även förvaringsplats av fria viktskivor. Vikterna belastas genom dubbel vajrar samt dubbla linhjul som ger mjuka rörelser och fördelar vikten väl. Avtagbara dipsgrepp med dubbla grepp på respektive sida. Det främre ramverket i hårdkrom är utrustat med både J-hook samt långa säkerhetsarmar för att kunna använda en lös skivstång. I fronten finns multigrepp för variationsrik träning av chins. Smithstången är lettrad och har en greppdiameter på 30 mm. I nedre delen av maskinen finns en stålplatta i 5 mm massivt stål som ger ett stöd vid ex roddträning. I bakkanten finns förvaringshylsa för en lös skivstång. I f
 • Master Fitness Safety Arms - Par, Power rack tillbehör

  Master Fitness Safety Arms - Par, Power rack tillbehör
  Produktbeskrivning Kraftiga Safety Arms som passar 60 x 60 mm ramen på ställning Master Fitness XT6, XT8 och XT12. De kan även monteras på Master Fitness Halfrack Silver samt Master Fitness Powerrack Silver som även de har 60 x 60 mm ram. Diameter på pinnen: 25 mm. Utskjutande delar för skivstång: 50 cm
 • Master Fitness T-Bar För Xt6, Xt8, Xt12, Power rack tillbehör

  Master Fitness T-Bar För Xt6, Xt8, Xt12, Power rack tillbehör
  Avsedd för Masters ställningar/riggar med 60×60 mm ramar. Passar Master XT6 , Xt8 samt XT12 .
 • Master Fitness T-Bar Handle, Power rack tillbehör

  Master Fitness T-Bar Handle, Power rack tillbehör
  Komplett set av 3 st handtagsgrepp som används med skivstång tillsammans med T-bar. Passar till skivstång 50 mm diameter.
 • Gymstick Half-Power Rack, Power rack

  Gymstick Half-Power Rack, Power rack
  Ett högkvalitativt fristående half-rack som har integrerade J-krokar, säkerhetssprintar för obemannad spottning, skivstångshållare och viktskivsförvaring. Säkerhetsprintarna förstärker ditt självförtroende och får dig att pressa dig själv utan att behöva vara rädd för skador. Half-racket har en mycket hög säkerhet och god flexibilitet. J-krokarna kan enkelt justeras till 20 olika positioner. Motstånds-barsen för powerbands och chin up handtagen ger även utökade träningsmöjligheter för mångsidig träning. Det inkluderas även en stängd krok som kan användas för att hänga upp en box säck eller sling trainer. Max användarvikt är 200 kg.
 • Master Fitness T-Bar, Power rack tillbehör

  Master Fitness T-Bar, Power rack tillbehör
  Redskap för rotationsträning med skivstång, används i centrumhålet på en internationell viktskiva (50 mm).
 • Master Fitness T-Bar, Power rack tillbehör

  Master Fitness T-Bar, Power rack tillbehör
  Redskap för rotationsträning med skivstång. Passar till skivstång 50 mm diameter. Kompatibel med: Master Skivstångsställning Chins Master Skivstångsställning Crossfit Master Half rack Crossfit Gold
 • Thor Fitness Athletic Power Rack, Power rack

  Thor Fitness Athletic Power Rack, Power rack
  Med Thor Fitness Athletic Power Rack är en utbyggd version av Athletic Half Rack. Detta är ett prisvärt power rack som passar perfekt i hemmagymmet eller i företagsgymmet. Robust design med j-hooks. Athletic Power Rack har 8 st förvaringspinnar på baksidan för 50 mm vikter och ett chinsräcke på toppen på var del av racket.
 • Multi-Press Rack

  Multi-Press Rack
  Multi Press Rack är ett kraftigt friviktssystem som även klarar kommersiellt bruk. Inkluderar 4 st förvaringsstag för internationella vikter. Kan kombineras med en träningsbänk för utökat antal träningsövningar. Maxbelastning ca. 450 kg. Tillbehör: skivstång och vikter. Mått: H=188, L=115, B=163 cm
 • Thor Fitness Heavy Duty Power Rack, Power rack

  Thor Fitness Heavy Duty Power Rack, Power rack
  Med Thor Fitness Heavy Duty Power Rack får du ett prisvärt power rack som passar perfekt i hemmagymmet eller i företagsgymmet. Robust design med j-hooks. Racken har pull-up bars på toppen. Komplettera med övriga redskap från Thor Fitness och anpassa efter egen smak. Maxvikt JPegs: 400 kg Maxvikt chinsräcke: 180 kg
 • Eleiko Rubber Band Attachment For Classic Half Rack, Par, Power rack tillbehör

  Eleiko Rubber Band Attachment For Classic Half Rack, Par, Power rack tillbehör
  Eleikos Rubber Band Attachment är ett par krokar som du använder till Eleiko Classic Half Rack. Används till att säkra gummiband för att ge ytterligare motstånd under träning. Vikt: 2,5 kg. Längd: 180 mm Bredd: 160 mm Höjd: 180 mm
 • Master Fitness Spotting Arms, Power rack tillbehör

  Master Fitness Spotting Arms, Power rack tillbehör
  Dessa säkerhetsarmar passar för användning med Master rigg XT10, XT14 och XT16. Samtliga dessa modeller är byggda med ramverk på 70x70. Dessutom kan man använda dem med Masters övriga 70x70 Riggar. Överdelen är klädd i Nylon för att skydda skivstången. Säljs i par. Mått: 94 x 39 x 9 cm Vikt: 18 Kg Maxbelastning: 450 kg
 • Master Fitness T-Bar, Power rack tillbehör

  Master Fitness T-Bar, Power rack tillbehör
  Redskap för rotationsträning med skivstång. Kompatibel med: Master PowerRack Silver I Master Half rack Silver I
 • Master Fitness Multirack X14, Power rack

  Master Fitness Multirack X14, Power rack
  X14 är en modern multimaskin / multigym som är utrustat med mängder av tillbehör för många olika övningsalternativ. Smithstång med kromat 30 mm grepp, stången belastas med 50 mm viktskivor. Förvaringsplats på baksidan för internationella viktskivor samt en hylsa för förvaring av en internationell skivstång. ABS klädda krokar samt säkerhets armar i fronten ger möjlighet att träna med fri skivstång. Två st draghandtag som kan justeras med enhandsgrepp samt belastas med fria viktskivor. I övre delen av ramen finns chinsgrepp med flera olika greppalternativ. Som tillbehör finns Roddhandtag, tricepsgrepp, Rephandtag, T-bar samt ett latsdrag Specifikationer Max belastning smithstång: 160 kg Max belastning på resp dragmodul: 80 kg / sida Mått monterad (L×B×H): 151,6 x
 • Thor Fitness Accessories Rack, Power rack tillbehör

  Thor Fitness Accessories Rack, Power rack tillbehör
  Thor Fitness Exclusive är en serie med gymmaskiner i hög kvalité för större gym. TF Exclusive - ACCESSORIES RACK är en del av Thor Fitness Exclusive samlingen. Unik och robust design gör det möjligt att lagra olika typer av tillbehör. Den tjocka och breda plattformen högst upp ger mjölighet till allt mer lagring. Specifikationer Bredd: 840 mm Höjd: 1140 mm Längd: 1020 mm OBS! Bilden du ser är 3D animerad. Färgen kan skilja sig från slutprodukten.
 • Thor Fitness Athletic Half Rack, Power rack

  Thor Fitness Athletic Half Rack, Power rack
  Med Thor Fitness Athletic Half Rack så får du ett prisvärt half rack som passar perfekt i hemmagymmet eller i företagsgymmet. Robust design med j-hooks och säkerhetsarmar. Detta Athletic Half Rack har 8 st förvaringspinnar på baksidan för 50 mm vikter och en monkeybar på toppen. Komplettera ditt Half Rack med andra redskap från Thor Fitness.
 • Thor Fitness Power Cage, Power rack

  Thor Fitness Power Cage, Power rack
  Thor Fitness Exclusive är en serie med gymmaskiner i hög kvalité för större gym. TF Exclusive - POWER CAGE är en del av Thor Fitness Exclusive samlingen. Den mångsidiga designen erbjuder att utföra allt från bänkpress till knäböj. Den fria stångrörelsen tillåter användaren att utföra övningen antingen inom / utanför buret. Dessutom erbjuder kraftburen flera säkerhetsanordningar. OBS! Bilden du ser är 3D animerad. Färgen kan skilja sig från slutprodukten. Specifikationer Mått (LxBxH): 163 x 218 x 229 cm
 • Master Fitness Fällbart Rack Silver, Power rack

  Master Fitness Fällbart Rack Silver, Power rack
  Bara för att man har trångt om utrymme behöver man inte leva med allt för enkel utrustning. Detta rack är byggt på stadig 70x70 ram som är 3 mm tjock och med en chin-upstång som överliggare. Med racket medföljer två st gummiklädda J-hooks för skivstänger. Efter avslutad träning är det enkelt att fälla in racket mot väggen. Det går utmärkt att komplettera racket med långa säkerhetsarmar eller dipshandtag. Övrigt Monteringsanvisning
 • FitNord Chromed Barbell Holders (Pair), Power rack tillbehör

  FitNord Chromed Barbell Holders (Pair), Power rack tillbehör
  Kromad, elegant Fitnord stånghållare till power rack.
 • PowerRack 024

  PowerRack 024
  Fästpunkterna kan justeras på väldigt många olika nivåer, och tål en viktbelastning upp till 200 kg per fästpunkt. Stor variation i greppmöjligheter för pullups och dips, samt fästpunkter för gummiband både upptill och nertill. Station för nerdrag och sittande rodd kan köpas som tillval.  Abilica PowerRack 024 Upp till 2 användare samtidigt Max belastning per fästpunkt 200 kg Mått 153x159x216 cmRamverk 75x75x2 mm Vikt 130 kg 
 • Thor Fitness Functional Max Rack, Power rack

  Thor Fitness Functional Max Rack, Power rack
  Thor Fitness Exclusive är en serie med gymmaskiner i hög kvalité för större gym. TF Exclusive, FUNCTIONAL MAX RACK är en del av Thor Fitness Exclusive samlingen. Avancerad design rymmer lättvikter och tunga vikter. Förvägstekniken ger samtidig stångrörelse både vertikalt och horisontellt. Det funktionella maxstället ger en smithmaskin säkerhet med mångsidigheten hos knäböj. Den mångsidiga designen erbjuder ett brett utbud av övningar OBS! Bilden du ser är 3D animerad. Färgen kan skilja sig från slutprodukten. Specifikationer Mått (LxBxH): 117 x 218 x 229 cm
 • Gymstick Power Rack

  Gymstick Power Rack
  Lyftarställning med stadig konstruktion för mångsidig styrketräning. Justerbara fästpunkter för skivstång. Inbyggd chin och pull up-ställning. Vikt: 109 kg Maxbelastning - Chin-up rack: 180 kg
 • Eleiko XF 80 Power Rack - Black, Power rack

  Eleiko XF 80 Power Rack - Black, Power rack
  Användningsområde: Bänkpress, knäböj, pull-up och förvaring. Funktioner: Ram i matt svart pulverlack. Ett par Safety beam med magnetsprintar och ett par J-cup i grå matt pulverlack med svarta skyddande lister som är skonsamma för lettringen på skivstång, ingår. Pull-up-räcke i främre toppen. 35 mm mellan hålen i knäböj och bänkpresshöjderna. Var femte hål är märkt med en laserskuren siffra. Kan bultas i golv. 6 förvaringspinnar för viktskivor ingår. Extra förvaringshyllor kan köpas till och fästas i bakre delen av racket. Plattformsinlägg och plattform kan köpas till. Kompatibel med: 3002522 Eleiko XF Magnetic Safety Pin 3003109-03 Eleiko XF 80 Crossbar 1100 – Black 3003114-03 Eleiko XF 80 Rib 1100 - Black 3003125-03 Eleiko XF 80 J-Cups - Black 3003129-03 El
 • Master Fitness J-Hook, Power rack

  Master Fitness J-Hook, Power rack
  Kompatibla för användning med Master XT10 , XT14 och XT16 - samtliga dessa modeller är byggda med ramverk på 70x70. Dessutom kan man använda dem med Masters övriga 70x70 Riggar. Överdelen är klädd i Nylon för att skydda skivstången. Krokarna säljs i par. Mått: 28,5 x 22,5 x 10,5 cm Maxbelastning: 450 kg
 • Abilica Powerrack 024, Power rack

  Abilica Powerrack 024, Power rack
  Abilica PowerRack 024 - Solid PowerRack med «slide-and-twist»-fästen som det går snabbt och lätt att flytta. Fästpunkterna kan justeras på väldigt många olika nivåer, och tål en viktbelastning upp till 200 kg per fästpunkt. Stor variation i greppmöjligheter för pullups och dips, samt fästpunkter för gummiband både upptill och nertill. Station för nerdrag och sittande rodd kan köpas som tillval. Abilica PowerRack 024 mäter 153x159x216 cm. Passar till 50 mm viktskivor och stänger. Antal övningar: ca 50 st Antal träningsstationer: 4 Vikt: 130 kg Abilica Premium: Ja
 • Master Fitness J-Hooks - Par, Power rack tillbehör

  Master Fitness J-Hooks - Par, Power rack tillbehör
  Produktbeskrivning Kraftiga J-hooks som passar 60 x 60 mm ramen på ställning Master Fitness XT6, XT8 och XT12. De kan även monteras på Master Fitness Halfrack Silver samt Master Fitness Powerrack Silver som även de har 60 x 60 mm ram. Pinnens diameter: 25 mm.
 • Eleiko XF 80 Half Rack Hybrid Med Safety Arms - Black, Power rack

  Eleiko XF 80 Half Rack Hybrid Med Safety Arms - Black, Power rack
  Användingsområde: För squats, bänkpress, chins och föravring av viktskivor. Endast inomhusbruk. Färg: Mattsvart strukturpulverlack - RAL 9007 Egenskaper: Fyra hål för att fästa i golv. 35 mm håldelning på främre ben. Var femte hål är märkt med en laserskuren siffra. Inkluderar: 2 x Upright 2 x Weight Upright 2 x Angled Crossbar 2 x Foot 1 x Attach Beam for Half Rack Foot Add On 1 x 1100 Crossbar 4 x Mounting Bracket 6 x Weight Suspensions 1 x Pair of J-cups 1 x Pair of Safety Arms 1 x Chins Handle 2 x Magnetic Safety Pins 26 x M16 Bolt 26 x M16 Self Locking Nut 52 x M16 Washer Observera: Inkluderar inte fästelement för att förankra i golv. Förspänn bultarna innan racket reses upp. Efterspänn sedan med 197 Nm. Utför regelbundna kontroller att bultar är spända. Magnet
 • Thor Fitness Heavy Duty Power Rack, Power rack

  Thor Fitness Heavy Duty Power Rack, Power rack
  Med Thor Fitness Heavy Duty Power Rack Type 2 så får du ett prisvärt power rack som passar perfekt i hemmagymmet eller i företagsgymmet. Robust design med j-hooks. Racken har 8 st förvaringspinnar på baksidan för 50 mm vikter och pull-up bars på toppen. Detaljer Mått ramar: 70 x 70 mm Håldiameter på ram: 25 mm Avstånd mellan hålen: 5 cm
 • Master Fitness Powerrack Xt14, Power rack

  Master Fitness Powerrack Xt14, Power rack
  Stabilt powerrack för företag, föreningar och gym – eller helt enkelt för den som lyfter tungt. Specifikationer Multigrepp för Pull-up Krokar och säkerhetsarmar med magnetlås ger extra stabil känsla samt reducerar oljud. Krokar för powerband i nedre ramen. Hållare för skivstång i överdel på ramen. 70×70 ram Flera olika tillbehör kan köpas till. Monterad storlek: L x B x H 147 x 143 x 235 cm
 • Power Rack XT12

  Power Rack XT12
  I övre ramen finns ett multigrepp som gör det möjligt att olika former av chins och pull-upsRamen är 60x60 mmMaxbelastning 270 KgMaxbelastning Chin-up 115 kg
 • Abilica Lat-Attachment, Powerrack 024, Power rack tillbehör

  Abilica Lat-Attachment, Powerrack 024, Power rack tillbehör
  Station för nerdrag och sittande rodd till PowerRack 024. Belastning skapas med 50 mm viktskivor (medföljer inte). Antal övningar: Ca 5 st Antal träningsstationer: 2 st Vikt: 25 kg
 • Abilica Dips-handles 8005

  Abilica Dips-handles 8005
  Rejäla handtag för dips övningar. Enkelt att fästa till racken med &ldquoSlide & twist&rdquo fästen. Inga skruvar eller bultar.
 • Power Rack PW200

  Power Rack PW200
  The Power Rack inSPORTline PW200, also known as &ldquopower cage&rdquo, is suitable for all kinds of barbell training. Moreover, it also features weight plate pegs and holders for additional workout equipment. The sturdy steel frame with a 60x60mm profile provides high stability and a load capacity of 300kg. The frame surface is covered with a special powder coating that is resistant to scratches and abrasions. The Power Rack inSPORTline PW200 offers a wide range of exercise options with maximum freedom during your workout. Since the safety stoppers can be adjusted to 24 different positions, users of various heights can use this power rack. Moreover, the Power Rack inSPORTline PW200 is designed to suit all types of workout benches, making it possible to perform even more exercises, including the classic bench press (bench not included).Technical description:Power rack and barbell/weight plate holder in oneDozens of positions and exercise optionsSturdy steel frame with 60 x 60mm profileHigh stabilityDurable coatingSuitable for all 213+cm barsSuitable for bars of all diameters24 safety stoppers10 pegs for weight plates 50mm in diameter4 hooks for additional equipment (jump rope, rubber bands, etc.)2 barbell holders Multi-purpose cross-barSuitable for users of all heightsSuitable for all types of benchesDimensions: width 180cm x length 150cm x height 231cm (required room height: 240cm)Load capacity: 300kgWeight: 83kgSuitable for home useWeight plates and bars not includedTraining stations:Squats with barbellLunges with barbellDeadliftPull-upsBench press (with bench) 
 • Master Fitness Powerrack Xt16, Power rack

  Master Fitness Powerrack Xt16, Power rack
  Detta dubbla halfrack är användningsbart från två olika håll med vikthållare i mitten. Optimalt rack för gym och anläggningar med ont om golvyta. Magnetiska lås på samtliga hållare. Måttet för ramen är 70 x 70 cm. J-hooks och Safetyarms ingår i leveransen – för extra uppsättningar lägger du till det som tillval.
 • Master Fitness Multirack X16, Power rack

  Master Fitness Multirack X16, Power rack
  X16 multimaskin ger möjlighet till massor av olika övningsalternativ. Maskinen är byggd för att belastas med 50 mm internationella viktskivor. På baksidan finns även förvaringsplats av fria viktskivor. Vikterna belastas genom dubbel vajrar samt dubbla linhjul som ger mjuka rörelser och fördelar vikten väl. Avtagbara dipsgrepp med dubbla grepp på respektive sida. Det främre ramverket i hårdkrom är utrustat med både J-hook samt långa säkerhetsarmar för att kunna använda en lös skivstång. I fronten finns multigrepp för variationsrik träning av chins. Smithstången är lettrad och har en greppdiameter på 30 mm. I nedre delen av maskinen finns en stålplatta i 5 mm massivt stål som ger ett stöd vid ex roddträning. I bakkanten finns förvaringshylsa för en lös skivst
 • PowerRack 006

  PowerRack 006
  Solid och utrymmessnål PowerRack med stor variation i övningarna. Flera greppmöjligheter för pullups och fästmöjligheter för viktstång och viktskivor. Varje fästpunkt tål en belastning på 150 kg, och fästpunkterna kan justeras i 15 olika höjdnivåer. Station för nerdrag och sittande rodd medföljer, och motstånd skapas med 25 mm viktskivor (medföljer inte). Mått LxBxH 154x111x218 cmRamverk 50x50x1,5 mm Max antal användare samtidigt: 1Vikt 66 kgMax belastning per fäste 150 kg  
ileadilead