Power Rack

I en power rack kan du träna styrka med din kroppsvikt som motstånd. Här finns half rack, full rack och powertowers i vilka du kan köra många olika övningar.

Powerracks & power towers för träning av hela överkroppen

Det finns övningar för hela överkroppen du kan utföra i en powerrack. Du kan träna allt från dips och pull ups till leg raise och många andra styrkeövningar. För maximal flexibilitet finns det racks där du kan flytta fästen och handtag snabbt och enkelt.

Populärt inom power rack

 • Master Fitness J-Hooks - Par, Power rack tillbehör

  Master Fitness J-Hooks - Par, Power rack tillbehör
  Produktbeskrivning Kraftiga J-hooks som passar 60 x 60 mm ramen på ställning Master Fitness XT6, XT8 och XT12. De kan även monteras på Master Fitness Halfrack Silver samt Master Fitness Powerrack Silver som även de har 60 x 60 mm ram. Pinnens diameter: 25 mm.
 • Master Fitness T-Bar Handle, Power rack tillbehör

  Master Fitness T-Bar Handle, Power rack tillbehör
  Komplett set av 3 st handtagsgrepp som används med skivstång tillsammans med T-bar. Passar till skivstång 50 mm diameter.
 • Powerrack X-fit Cage

  Powerrack X-fit Cage
  Masterfit Powerrack X-fit Cage är gjort för tung och säkrare styrketräning. Med en stabil konstruktion på 2mm tjock stål och ställbara avlastningsenheter så har du i detta powerrack en riktigt&hellip:
 • Master Fitness T-Bar, Power rack tillbehör

  Master Fitness T-Bar, Power rack tillbehör
  Redskap för rotationsträning med skivstång. Passar till skivstång 50 mm diameter. Kompatibel med: Master Skivstångsställning Chins Master Skivstångsställning Crossfit Master Half rack Crossfit Gold

Fler tips på power rack

 • Master Fitness Halfrack Xt10, Power rack

  Master Fitness Halfrack Xt10, Power rack
  Konstruerad för professionellt och krävande bruk. 70x70 ram i 3 mm stål. Överliggaren har ett multigrepp för chins. Skivstångshållare samt säkerhetsarmar har patenterade magnetlås. 8 vikthållare för 50 mm skivor. 6 hållare för powerband. maxbelastning på chin up är 120 kg. J-hooks och Safetyarms ingår i leveransen – för extra uppsättningar lägger du till det som tillval.
 • Eleiko XF 80 Adjustable Pull Up Bar 1100 - Galvanized, Power rack tillbehör

  Eleiko XF 80 Adjustable Pull Up Bar 1100 - Galvanized, Power rack tillbehör
  En mångsidig pull up-stång som snabbt och enkelt kan placeras och justeras. Säkras enkelt fast med två magnetstift som fästs i riggens stolpar. De kan användas i både knäböj- och pull up-stationer och finns tillgängliga i både 1100 mm och 1720 mm längd. De passar perfekt för att utföra pull ups, toes to bar och muscle-up, särskilt när man behöver tillgodose utövares olika behov. Specifikationer Fullständiga mått (LxBxH): 131 x 10,3 x 21,2 cm Vikt: 7,2 kg
 • Master Fitness X16-19 Monolift, Power rack

  Master Fitness X16-19 Monolift, Power rack
  Detta tillbehör monteras på Master multimaskin X16 eller X19 främre ramstolpar. Monolift används som hållare för skivstången och används exempelvis vid knäböj med tung vikt på stången. Ett fantastiskt bra tillbehör för den som tränar mycket med skivstång.
 • Master Fitness X16-19 Jammerarm, Power rack

  Master Fitness X16-19 Jammerarm, Power rack
  Ett par av "Jammerarms" som monteras på de främre ramstolparna på Master X16 eller X19. Varje arm har stabila grepphandtag och önskad belastning erhålls med viktskivor som har 50 mm håldiameter. Ett par armar har en sammanlagd vikt av 28,5 Kg.
 • Master Fitness Spotting Arms, Power rack tillbehör

  Master Fitness Spotting Arms, Power rack tillbehör
  Dessa säkerhetsarmar passar för användning med Master rigg XT10, XT14 och XT16. Samtliga dessa modeller är byggda med ramverk på 70x70. Dessutom kan man använda dem med Masters övriga 70x70 Riggar.&hellip:
 • Gymstick Alpha Plate Bar, Power Rack Tillbehör

  Gymstick Alpha Plate Bar, Power Rack Tillbehör
  Alpha vikthållare kompatibel med "Alpha Cage" och "Alpha Power Rack". Plåtvikthållaren gör det möjligt att lagra viktskivor bekvämt i rackets vertikala rör.
 • Kraftmark Power Rack HD 1, Power rack

  Kraftmark Power Rack HD 1, Power rack
  Kraftmark Power Rack HD1 Specifikationer: Höjd: 244cm Bredd: 124cm Djup: 66cm Inkluderar J-hook set 6 st vikt konsoler
 • Abilica Lat-Attachment, Powerrack 024, Power rack tillbehör

  Abilica Lat-Attachment, Powerrack 024, Power rack tillbehör
  Station för nerdrag och sittande rodd till PowerRack 024. Belastning skapas med 50 mm viktskivor (medföljer inte). Antal övningar: Ca 5 st Antal träningsstationer: 2 st Dokument Produktmanual
 • Eleiko XF 80 Half Rack with Pull-Up, J-cups, Safety Arms, Power rackalv

  Eleiko XF 80 Half Rack with Pull-Up, J-cups, Safety Arms, Power rackalv
  Håll träningspassen ute i friska luften med Eleikos galvaniserade XF 80 Half Rack utrustad med allt som behövs för styrketräning på en liten yta utomhus. Galvaniseringen ger en väder- och rostbeständig träningsställning med lång livslängd. Den här allt-i-ett-stationen har armhävningsstänger, j-hållare, säkerhetsarmar och dipshandtag, och utrustningen kan monteras både i den egna trädgården och på folktäta platser ute. Anpassas med tillbehör och förvaringstillval för att skapa en helt skräddarsydd träning. Rost- och väderbeständig - Galvaniserad yta försäkrar om hållbarhet även i utomhusmiljö För användning hemma och kommersiellt - Tålig design som passar både hemmaträning i trädgården och högintensiv användning kommersiellt Kvalitetsmaterial - Svenskt industristål försäkrar hållbar kvalitet
 • Nordic Fighter Power Cage, Skivstångsställning

  Nordic Fighter Power Cage, Skivstångsställning
  NF Power Cage, Hemmagym - Lat/Row Attachment är byggd för hemmabruk men fungerar bra på mindre gym också. Passar alla sorters skivstångsövningar; allt från axlar till benböj - det perfekta valet för gymmet. Cagen kommer med krokar för skivstängerna, 2st spotterarms som är extra stabiliserande och en multigrip chin-up bar. Maxvikt: 380 kg på jpegsen Dokument Manual
 • Abilica Dips-Handles För 8005, Power rack tillbehör

  Abilica Dips-Handles För 8005, Power rack tillbehör
  Kraftiga handtag för dips. Slide &: twist fäste gör att de fäster handtagen smidigt. Inga skruvar eller bultar. Avstånd mellan handtagen är 43 cm innerst och 60 cm ytterst. Passar endast till&hellip:
 • Master Fitness Power Tower Silver II, Power tower

  Master Fitness Power Tower Silver II, Power tower
  Denna modul fungerar utmärkt för träning med kroppen som motvikt. Pull up, push up, magövningar, dips och chins - en prisvärd och enkel tränigsmaskin. Specifikationer: Maxbelastning: 300 kg Mått (LxBxH): 150 x 104 x 213 cm
 • Master Fitness Ställning XT6, Power rack

  Master Fitness Ställning XT6, Power rack
  Överliggaren har ett multigrepp för chins. Skivstångshållare samt säkerhetsarmar har patenterade magnetlås. Två vikthållare för 50 mm skivor. En uppsättning safety arms och en uppsättning J-hooks ingår i leveransen. Maxbelastning Chin up: 120 kg Bredd utanpå säkerhetsarmarna: 115 cm Innermått mellan säkerhetsarmarna: 107 cm Dokument Manual
 • FitNord Power Rack With Up And Down Pulley, Power rack

  FitNord Power Rack With Up And Down Pulley, Power rack
  Power Squat Rack med övre och nedre block är ett robust power rack för tung användning. Den multifunktionella rackställningen är lämplig till exempel för följande träningsprogram: Bänkpress Diagonal bänkpress Latsdrag Kabelrodd etc. Räckhäv (Monkey bar) Dip Squat Träning med latsdrag eller med press och squat kräver, utöver power racket, också skivstång och viktskivor. Utöver tyngdlyftsstången och viktskivorna rekommenderas squatracket att användas i kombination till exempel med justerbar lutande bänk. Förutom ett par stångstöd kommer squatburet med ett par stångstöd med säkerhetsstänger, med hjälp av vilka blir träningen säkrare. Squatrackets ram är tillverkad av 6 x 6 cm stål och fogarna på ramen är förstärkta med ytterligare stålplattor, vilket gör racket mycket robust. Power Squat Rack behöver inte skruvas fast på golvet eftersom det är utformat för att hålla sig på plats utan separat fäste. Detaljer Taljan fungerar med både 25 mm och 50 mm vikter - vill du använda 50 mm viktskivor rekommenderar vi FitNords adapter för att öka stabiliteten. Maxbelastning på Lat pull-downs: 120 kg. OBS! Notera det utrymme som power rack, ändarna på skivstången och viktskivorna i blockets viktmagasin kräver. Vikterna ingår ej i priset.
 • Master Fitness J-Hooks XT5 - Par, Power rack tillbehör

  Master Fitness J-Hooks XT5 - Par, Power rack tillbehör
  Dessa skivstångshållare levereras i par och är byggda speccielt för Master XT5 Smithmaskin. Dessa J-hooks har speciella krokar att hängas upp på - de är byggda för 60 x 60 ram och är utrustade med skonsam abs för att skivstången ska skyddas och inte ge repor eller skador på stången.
 • Tunturi Fitness PT60 Power Tower, Power tower

  Tunturi Fitness PT60 Power Tower, Power tower
  Träna dina magmuskler, stärk dina bröstmuskler eller ge dina överarmar ett allvarligt träningspass. Allt är möjligt med hela Tunturi Power Tower PT60. En styrkemaskin med många olika träningsalternativ. Kompakt, vilket gör den idealisk för användning hemma! Fördelarna med Tunturi Power Tower PT60 Olika möjligheter att träna din kropp Kompakt och mångsidig träningsutrustning för användning i hemmet eller i gymmet Power Tower är lämpligt för nybörjare eller de som är mer avancerade Mycket stark och hållbar stålkonstruktion Fällbar viktbänk, platsbesparande Tunturi Power Tower PT60 erbjuder många möjligheter för en gedigen träning. Till exempel baren högst upp för chin- och pull-up-övningar. Ändra din träning varje gång genom att hålla baren annorlunda. Hemmagymmet har också en hopfällbar bänk. Fäll ut brädet och använd det för sit-ups, tillsammans med bukstöd. Kombinera brädet med skivstödet och du kan göra bänkpressövningar. När du inte använder viktbänken, fäll bara ihop den. Praktiskt eftersom det sparar utrymme. Power Tower PT60 har armstöd i mitten för övningar som dopp, benhöjningar och knähöjningar. För extra komfort har armstödet skum och konstläder och handtagen har gummi. Avslutningsvis är denna pull-up / dip / sit-up station också lämplig för push-up-övningar. Två robusta handtag har inkluderats på framsidan. Dessa stöd hjälper dig att enkelt anta rätt push-up hållning. Dokument Manual
 • Eleiko XF 80 Light Rack, Power rack

  Eleiko XF 80 Light Rack, Power rack
  Eleiko XF 80 Light Rack är en stabil grund för träning på liten yta. Den lägre höjden (180 cm) är idealisk för hemmagym eller utrymmen med lägre takhöjd. Den levereras med j-cups, som del i XF 80-kollektionen, och är kompatibel med en mängd olika tillbehör så som säkerhetsarmar, gummibandhållare, dip-station, glute developer och plattform. Den är inte kompatibel med pull up-stång och viktförvaring. Smidiga j-cups - J-cups är enkla att justera och säkra fast Ytterligare tillbehör - Ytterligare tillbehör kan addera fler möjligheter
 • Eleiko XF 80 Light Rack with Dips Module - Galvanized, Power rack

  Eleiko XF 80 Light Rack with Dips Module - Galvanized, Power rack
  Eleikos galvaniserade XF 80 Light Rack med dipsmodul har allt som behövs för styrketräning på en liten yta utomhus. Galvaniseringen ger en väder- och rostbeständig träningsställning med lång livslängd. Anordningen är utrustad med j-hållare och en justerbar dipsmodul som är enkel att ställa in till önskad höjd med hjälp av ett magnetsnäppstift. Dipsmodulen har ett bekvämt och stadigt grepp som håller för kraftfulla påfrestningar. Eleiko XF 80 Light Rack kan monteras både i den egna trädgården och på folktäta platser ute. Anpassas med tillbehör och förvaringstillval för att skapa en helt skräddarsydd träning. Rost- och väderbeständig - Galvaniserad yta försäkrar om hållbarhet även i utomhusmiljö För användning hemma och kommersiellt - Tålig design som passar både hemmaträning i trädgården och högintensiv användning kommersiellt Kvalitetsmaterial - Svenskt industristål försäkrar hållbar kvalitet
 • Gorilla Sports Power Rack Power Cage R4

  Gorilla Sports Power Rack Power Cage R4
  Är du ute efter något att knäböja från och behöver något mer stabilt än en skivstångsställning? Då har du hittat rätt. Perfekt för ett hemmagym med lite utrymme och låg takhöjd. Övrig information Två uppdragningsenheter En hållare boxningssäck Ett par J-hooks Tre par chinsgrepp Chinsstång
 • Kraftmark Power Rack HD 1, Power rack

  Kraftmark Power Rack HD 1, Power rack
  Kraftmark Power Rack HD1 Specifikationer: Höjd: 244cm Bredd: 124cm Djup: 66cm Inkluderar J-hook set 6 st vikt konsoler
 • Thor Fitness Functional Max Rack, Power rack

  Thor Fitness Functional Max Rack, Power rack
  Thor Fitness Exclusive är en serie med gymmaskiner i hög kvalité för större gym. TF Exclusive, FUNCTIONAL MAX RACK är en del av Thor Fitness Exclusive samlingen. Avancerad design rymmer lättvikter och tunga vikter. Förvägstekniken ger samtidig stångrörelse både vertikalt och horisontellt. Det funktionella maxstället ger en smithmaskin säkerhet med mångsidigheten hos knäböj. Den mångsidiga designen erbjuder ett brett utbud av övningar OBS! Bilden du ser är 3D animerad. Färgen kan skilja sig från slutprodukten. Specifikationer Mått (LxBxH): 117 x 218 x 229 cm
 • Carbon Power Rack XL

  Carbon Power Rack XL
  ProForm Carbon Power Rack XL består av en multifunktionell rack med fyra stolpar, tillverkad av högkvalitativt, kraftigt stål. Den är fullt utrustad för helkroppsövningar, inklusive squats, deadlifts,&hellip:
 • Thor Fitness Heavy Duty Power Rack, Power rack

  Thor Fitness Heavy Duty Power Rack, Power rack
  Med Thor Fitness Heavy Duty Power Rack får du ett prisvärt power rack som passar perfekt i hemmagymmet eller i företagsgymmet. Robust design med j-hooks. Racken har pull-up bars på toppen. Komplettera med övriga redskap från Thor Fitness och anpassa efter egen smak. Maxvikt JPegs: 400 kg Maxvikt chinsräcke: 180 kg
 • vidaXL Power Tower med sit-up-bänk och boxningväska

  vidaXL Power Tower med sit-up-bänk och boxningväska
  Detta multifunktionella gymredskap med en sit-up-bänk och en boxnings väska är inte enbart ett perfekt verktyg för intensiva träningspass såsom boxning, men även för kroppsviktsövningar som pull-ups (smalt & brett grepp), dips, chin-ups, magövningar och mycket mer. Du kan använda redskapet för att träna och skulptera dina bröstmuskler, ryggmuskler, biceps, triceps och magmuskler, samt förbättra din överkroppsstyrka och utöka muskelbyggnad. För en komfortabel upplevelse medan du tränar, kommer den mångfunktionella produkten med en svart puderlackering och svarta PU-vadderade kuddar på bänken och på armstöden. Sit-up-bänken har en maximal kapacitet av 100 kg, och redskapets konstruktion, samt ram är mycket stabila. Vänligen observera att leveransen inte inkluderar sand för boxningsväskan. Storlek: 182 x 125 x 218 cm (L x V x H) Färg: Svart Material: Puderlackerat stål + konstgjorda läderkuddar Boxningsväskans storlek: 33 x 110 cm (? x H) Maximal kapacitet: 100 kg Innehåller: 1 x Chin-up bar 1 x Boxningsväska 1 x Sit-up-bänk Robust konstruktion Vänligen observera att sand för boxningsväskan inte medföljer leveransen Material: Polyuretan: 100%
 • Master Fitness X16-19 Latseat, Power rack

  Master Fitness X16-19 Latseat, Power rack
  Tillbehör som används med Multirack X16 / X19 för att träna sittande latsdrag. Denna del monteras enkelt på en av de främre uppräta ramstolparna. Rullarna som fixerar benen kan även justeras i&hellip:
 • Master Fitness Smith / Functional Trainer X15, Power rack

  Master Fitness Smith / Functional Trainer X15, Power rack
  Med Master Smith / Functional trainer X15 får du en kompakt träningsmodul som erbjuder en stor mängd träningsmöjligheter. Viktiga tillbehör bedföljer som gör att utbudet av övningar blir större&hellip:
 • Abilica Powerrack 024, Power rack

  Abilica Powerrack 024, Power rack
  Abilica PowerRack 024 - Solid PowerRack med «slide-and-twist»-fästen som det går snabbt och lätt att flytta. Fästpunkterna kan justeras på väldigt många olika nivåer, och tål en viktbelastning&hellip:
 • Gymstick Alpha Power Rack, Power rack

  Gymstick Alpha Power Rack, Power rack
  Alpha Power Rack är den ultimata utrustningen som skapats för den seriösa vikttränaren. Detta enkla men kraftfulla kraftställ inkluderar den vanliga 32 mm dragstången tillsammans med en 50 mm bar för att öka greppstyrkan och partnerövningar. Denna bur behöver inte förankras på golvet. Den bakre stabiliseringsstången är robust och håller hela settet stabilt under tunga lyft. Du behöver inte riva upp golvet med detta rack! Detaljer Tjocklek ramar: 3 mm Diameter på hålen: 2,5 cm Dokument Produktmanual (SE) Produktmanual (EN) Produktmanual (FI)
 • Eleiko XF 80 Outdoor Four Stations - Galvanized, Power rack

  Eleiko XF 80 Outdoor Four Stations - Galvanized, Power rack
  Håll träningspassen ute i friska luften med Eleikos galvaniserade XF 80-ställningar och -riggar, utrustade med allt som behövs för styrketräning på en liten yta utomhus. Galvaniseringen ger en väder- och rostbeständig träningsställning med lång livslängd och hög prestanda. Den unika miniriggen möjliggör en rad olika övningar med fyra stationer som stöder olika tillval - tillbehör för bollväggtavla, armhävningar, höftstötsövningar och dips ingår. Utrustningen kan monteras både i den egna trädgården och på folktäta platser ute. Anpassas med tillbehör och förvaringstillval för att skapa en helt skräddarsydd träning. Rost- och väderbeständig - Galvaniserad yta försäkrar om hållbarhet även i utomhusmiljö För användning hemma och kommersiellt - Tålig design som passar både hemmaträning i trädgården och högintensiv användning kommersiellt Kvalitetsmaterial - Svenskt industristål försäkrar hållbar kvalitet
 • Gorilla Sports Power Rack Cage - Ink kabelstation

  Gorilla Sports Power Rack Cage - Ink kabelstation
  Power Rack Cage är en skivstångsställning med kabelstation för dragövningar, multi pull up-bar med varierade grepp för chins och dipstation som du kan ställa in i olika höjder. Multi pull up bar & dipshandtag Två safety racks och fyra racks Latsstång och bicepsstång ingår Fördelen med en träningsbur är att den hjälper dig att maxa din träning på ett säkert sätt med hjälp av säkerhetshållarna/safety racken som du kan anpassa efter övning och längd. Dessa tar emot vikten om du misslyckas med ett yft och behöver lägga ifrån dig vikten vid tex knäböj. Det ingår två stänger till kabelstationen, en längre för exempelvis latsdrag och en kortare stång för exempelvis bicepscurl. Se bild för måttspecifikation och maximal belastning. Maximal belastning Dipshandtag: 260kg(2x130kg) Kabelstation: 260kg(2x130kg) De fyra korta racken för skivstång: 150kg Viktstativ: 130kg vardera Safety rack: 200kg Chinsstång: 250kg Övrig information Passar till skivstänger med en grepplängd på minst: 124cm Inre och yttre dimensioner: Inre - 117cm, yttre - 124cm Vikthållare anpassad för både 31mm- och 51mm-viktskivor Ingår latsstång samt bicepsstång Två justerbara safety racks Fyra justerbara korta racks Mått(LxBxH): 154,5x164x214,5cm Grepplängd skivstång: Minst 130cm Avstånd mellan dipshandtag: 55cm Ställningens vikt: 122kg Färg: Svart och röd Levereras i fyra paket Obs! Ingår två fjäderlås anpassade för viktskivor med diameter på 50/51mm Dokument Produktmanual
 • Master Fitness X16-19 Legpress, Power rack

  Master Fitness X16-19 Legpress, Power rack
  Detta tillbehör används till Master multimaskin X16 / X19. Genom att montera fotplattan på smithstången så får man en benpress som används i ryggliggande läge.
 • Abilica Ropepull System, Power rack tillbehör

  Abilica Ropepull System, Power rack tillbehör
  Kraftigt rep med sömlös förlängning. Ett 5 m långt och 35 mm tjockt rep tillverkat av slitstarkt material. Enkel att öppna för montering av alla typer av battle ropes. Material Polypropylen.
 • Master Fitness Halfrack Xt8, Power rack

  Master Fitness Halfrack Xt8, Power rack
  Kraftig och gediget halfrack. Överliggaren har ett multigrepp för chins. Skivstångshållare samt säkerhetsarmar har patenterade magnetlås. 8 vikthållare för 50 mm skivor. Det går att använda "full size" viktkskivor på 3 av spjuten, inte på alla fyra samtidigt. J-hooks och Safetyarms ingår i leveransen – för extra uppsättningar lägger du till det som tillval. Maxbelastning Chin up: 120 kg. Passar med 220 cm stång Yta att stå på (avstånd ben-ben): 107 cm Bild nr 2 visar hur XT8 kan se ut med lat-row-tillbehör monterat. Klicka här för information om tillbehöret.
 • Kraftmark Power Rack HD 3, Power rack

  Kraftmark Power Rack HD 3, Power rack
  Kraftmark Power Rack HD3 Specifikationer: Höjd: 244cm Bredd: 124cm Djup: 182cm Inkluderar J-hook set 6 st vikt konsoler
 • Gymstick Power Rack

  Gymstick Power Rack
  Lyftarställning med stadig konstruktion för mångsidig styrketräning. Justerbara fästpunkter för skivstång. Inbyggd chin och pull up-ställning. Maxbelastning - Chin-up rack: 180 kg
 • Nordic Fighter Power Cage, Skivstångsställning

  Nordic Fighter Power Cage, Skivstångsställning
  NF Power Cage, Hemmagym har extra tjockt och tungt gods för att klara av de mest slitsamma av både privat och kommersiellt bruk. Passar alla sorters skivstångsövningar; allt från axlar till benböj - det perfekta valet för hemmagymmet. Cagen kommer med chin-up bar (dipshandtag finns att köpas separat). Dokument Manual
 • Gorilla Sports Power Rack Cage - Ink kabelstation

  Gorilla Sports Power Rack Cage - Ink kabelstation
  Power Rack Cage är en skivstångsställning med kabelstation för dragövningar, multi pull up-bar med varierade grepp för chins och dipstation som du kan ställa in i olika höjder. Multi pull up bar&hellip:
 • Abilica Dips-Handles För 8005, Power rack tillbehör

  Abilica Dips-Handles För 8005, Power rack tillbehör
  Kraftiga handtag för dips. Slide & twist fäste gör att de fäster handtagen smidigt. Inga skruvar eller bultar. Avstånd mellan handtagen är 43 cm innerst och 60 cm ytterst. Passar endast till Abilica Powerrack 8005.
 • Thor Fitness Vertical Knee Up, Träningsbänk

  Thor Fitness Vertical Knee Up, Träningsbänk
  Thor Fitness Exclusive är en serie med gymmaskiner i hög kvalité för större gym. TF Exclusive - VERTICAL KNEE UP är en del av Thor Fitness Exclusive samlingen. Unik design tillåter tre övningar. Vinklade ryggkuddar och armkuddar garanterar användarkomfort när du utför din träning. Specifikationer Bredd: 76 cm Höjd: 211 cm Längd: 160 cm
 • Nordic Fighter Heavy Duty Power Cage, Power rack

  Nordic Fighter Heavy Duty Power Cage, Power rack
  NF Heavy Duty Power Cage är byggd för kommersiell användning. Passar alla sorters skivstångsövningar, allt från axlar till benböj, och är det perfekta valet för gymmet. Till Cagen ingår rubberband hooks, laserskurna krokar för skivstängerna, 2st top crossbars som är extra stabiliserande, safety rails som är justerbara och Chinupbar med 4 st hammer grips (extra breda). Detaljer Mått (LxBxH) 150 x 145 x 232 cm Vikt: 110kg Dokument Manual
 • Master Fitness X16-19 Latseat, Power rack

  Master Fitness X16-19 Latseat, Power rack
  Tillbehör som används med Multirack X16 / X19 för att träna sittande latsdrag. Denna del monteras enkelt på en av de främre uppräta ramstolparna. Rullarna som fixerar benen kan även justeras i vertikal riktning.
 • Master Fitness Fällbart Rack Silver, Power rack

  Master Fitness Fällbart Rack Silver, Power rack
  Bara för att man har trångt om utrymme behöver man inte leva med allt för enkel utrustning. Detta rack är byggt på stadig 70x70 ram som är 3 mm tjock och med en chin-upstång som överliggare. Med&hellip:
 • Kraftmark Power Rack HD 2, Power rack

  Kraftmark Power Rack HD 2, Power rack
  Kraftmark Power Rack HD2 Specifikationer: Höjd: 244cm Bredd: 124cm Djup: 124cm Inkluderar J-hook set 6 st vikt konsoler
 • Kraftmark Power Rack HD 3, Power rack

  Kraftmark Power Rack HD 3, Power rack
  Kraftmark Power Rack HD3 Specifikationer: Höjd: 244cm Bredd: 124cm Djup: 182cm Inkluderar J-hook set 6 st vikt konsoler
 • Tunturi Fitness PT40 Power Tower, Power tower

  Tunturi Fitness PT40 Power Tower, Power tower
  Du behöver inte tunga vikter eller utrustning för att träna överkroppen. Det enkla Power Tower PT40 och din egen kroppsvikt är mer än tillräckligt för en anständig träning. PT40 är en kompakt styrkeställning som tar lite utrymme och är enkel att använda. Perfekt för hemmabruk, så att du kan träna när det passar dig bäst! Fördelarna med Tunturi Power Tower PT40 Träna överkroppen med din egen kroppsvikt Kompakt träningsutrustning för användning hemma eller på gymmet Robust stålkonstruktion med svart matt pulverlack, långvarig Olika övningar är möjliga för ett intensivt träningspass Tunturi Power Tower PT40 erbjuder olika möjligheter att träna dina bröst-, axel-, mag- och armmuskler. Den har en robust bar överst för chin- och pull-up-övningar. Variera din handplacering, från nära varandra till långt ifrån varandra, för att träna alla dina överkroppsmuskelgrupper. Armstöd och grepp har inkluderats i mitten av pull-up / dip-stationen. Du kan använda dem för att utföra olika övningar, som dopp och knä- och benhöjningar. Gummihandtag garanterar optimal komfort under träningen, precis som de robusta skumfyllda armkuddarna och det speciella ryggstödet. Tunturi Power Tower PT40 är också lämplig för push-up-övningar. Lägg händerna på de två robusta stöden på framsidan och anta lätt rätt uppskjutning. Du kan också använda tillbehör, som ett bälte eller resår, för dip- och pull-up-övningar. Dokumet Manual
 • Eleiko XF 80 Half Rack with Pull-Up, J-cups - Galvanized, Power rack

  Eleiko XF 80 Half Rack with Pull-Up, J-cups - Galvanized, Power rack
  Det galvaniserade XF 80 Half Rack med Pull-Up är ett perfekt tillskott till alla gymnastiksalar eller utomhusanläggningar, som stöder bänkpressar, knäböj och pull-ups i en kompakt enhet. Den galvaniserade ytan ger väder- och rostbeständighet, vilket förlänger hållbarheten och prestanda. I denna half rack finns en pull-up bar och j-cups. XF 80 Half rack kan anpassas ytterligare med tillbehör för att skapa ett träningsutrymme utomhus som är anpassat efter dina behov. Rost- och väderbeständig - Galvaniserad yta försäkrar om hållbarhet även i utomhusmiljö För användning hemma och kommersiellt - Tålig design som passar både hemmaträning i trädgården och högintensiv användning kommersiellt Kvalitetsmaterial - Svenskt industristål försäkrar hållbar kvalitet
 • Gorilla Sports Power Tower Chins Pull-ups Dips

  Gorilla Sports Power Tower Chins Pull-ups Dips
  Power Tower i svart färg ger dig en stabil och funktionell träningsstation där du har möjlighet att träna med hjälp av din egen kroppsvikt. Utför övningar som t.ex. dips, chins, pull ups och legraises för att träna igenom hela överkroppen ordentligt och då axlar, bröst, armar, rygg och mage. Träning för överkroppen Träna med egen kroppsvikt Bläddra i bilder för att se mått Chinsstångens diameter: 2,5 cm Chinsstångens längd: 108 cm För att göra övningarna lättare kan du kombinera ditt Power Tower med gummiband att ha fötter eller knän i och på så sätt få hjälp att pressa eller dra dig upp. Vill du istället göra kroppsviktsövningarna tyngre kan du köpa en viktbälte och några viktskivor. Dokument Produktmanual
 • Thor Fitness Power Cage, Power rack

  Thor Fitness Power Cage, Power rack
  Thor Fitness Exclusive är en serie med gymmaskiner i hög kvalité för större gym. TF Exclusive - POWER CAGE är en del av Thor Fitness Exclusive samlingen. Den mångsidiga designen erbjuder att utföra allt från bänkpress till knäböj. Den fria stångrörelsen tillåter användaren att utföra övningen antingen inom / utanför buret. Dessutom erbjuder kraftburen flera säkerhetsanordningar. OBS! Bilden du ser är 3D animerad. Färgen kan skilja sig från slutprodukten. Specifikationer Mått (LxBxH): 163 x 218 x 229 cm
 • Gymstick Power Rack

  Gymstick Power Rack
  Lyftarställning med stadig konstruktion för mångsidig styrketräning. Justerbara fästpunkter för skivstång. Inbyggd chin och pull up-ställning. Maxbelastning - Chin-up rack: 180 kg