Power Rack

I en power rack kan du träna styrka med din kroppsvikt som motstånd. Här finns half rack, full rack och powertowers i vilka du kan köra många olika övningar.

Powerracks & power towers för träning av hela överkroppen

Det finns övningar för hela överkroppen du kan utföra i en powerrack. Du kan träna allt från dips och pull ups till leg raise och många andra styrkeövningar. För maximal flexibilitet finns det racks där du kan flytta fästen och handtag snabbt och enkelt.

Populärt inom power rack

 • Master Fitness Halfrack Xt8, Power rack

  Master Fitness Halfrack Xt8, Power rack
  Kraftig och gediget halfrack. Överliggaren har ett multigrepp för chins. Skivstångshållare samt säkerhetsarmar har patenterade magnetlås. 8 vikthållare för 50 mm skivor. Det går att använda full size viktkskivor på 3 av spjuten, inte på alla fyra samtidigt. J-hooks och Safetyarms ingår i leveransen – för extra uppsättningar lägger du till det som tillval. Maxbelastning Chin up: 120 kg. Passar med 220 cm stång Yta att stå på (avstånd ben-ben): 107 cm Bild nr 2 visar hur XT8 kan se ut med lat-row-tillbehör monterat. Klicka här för information om tillbehöret.
 • Master Fitness Powerrack Xt12, Power rack

  Master Fitness Powerrack Xt12, Power rack
  En kraftig ställning med en rad förbättringar som exempelvis J-hooks med infälld nylon som skyddar stången. Hållare och armar är även nu utrustade med magnetlås. I övre ramen finns ett multigrepp som gör det möjligt att olika former av chins och pull-ups. J-hooks och Safetyarms ingår i leveransen – för extra uppsättningar lägger du till det som tillval.
 • Master Fitness Halfrack Xt10, Power rack

  Master Fitness Halfrack Xt10, Power rack
  Konstruerad för professionellt och krävande bruk. 70x70 ram i 3 mm stål. Överliggaren har ett multigrepp för chins. Skivstångshållare samt säkerhetsarmar har patenterade magnetlås. 8 vikthållare för 50 mm skivor. 6 hållare för powerband. maxbelastning på chin up är 120 kg. J-hooks och Safetyarms ingår i leveransen – för extra uppsättningar lägger du till det som tillval.
 • Gymstick Half-Power Rack, Power rack

  Gymstick Half-Power Rack, Power rack
  Ett högkvalitativt fristående half-rack som har integrerade J-krokar, säkerhetssprintar för obemannad spottning, skivstångshållare och viktskivsförvaring. Säkerhetsprintarna förstärker ditt självförtroende och får dig att pressa dig själv utan att behöva vara rädd för skador. Half-racket har en mycket hög säkerhet och god flexibilitet. J-krokarna kan enkelt justeras till 20 olika positioner. Motstånds-barsen för powerbands och chin up handtagen ger även utökade träningsmöjligheter för mångsidig träning. Det inkluderas även en stängd krok som kan användas för att hänga upp en box säck eller sling trainer. Längden på säkerhetsarmarna är 8 cm respektive 30 cm.

Fler tips på power rack

 • Abilica HalfRack 40, Power rack

  Abilica HalfRack 40, Power rack
  Abilica HalfRack 40 är ett rejält halfrack för styrketräning med fria vikter som är perfekt för både hemmaträning och företagsmarknaden. Med “slide-and-twist”-fästen kan höjden på både skivstångshållare och säkerhetsarmar ändras snabbt och enkelt. Skivstångshållarna tål en belastning på 300 kg, säkerhetsarmarna 300 kg och pullupshandtagen 200 kg. Allt detta gör att Abilica HalfRack 40 tål den belastning som krävs för ett bra träningspass. Med gott om plats inne i ställningen finns plats för en bänk vilket gör den utmärkt för att träna alla basövningar och stödövningar. Vill du ha ett enklare alternativ kan du även köpa ytterligare JHooks, så att du har förinställt hållarna för olika övningar. Abilica HalfRack 40 är utrustad med ett pullup-handtag med 5 olika grepp och 2 handtag för att fäs
 • Half Rack Light - Recoil

  Half Rack Light - Recoil
 • Nordic Fighter Power Cage, Skivstångsställning

  Nordic Fighter Power Cage, Skivstångsställning
  NF Power Cage, Hemmagym har extra tjockt och tungt gods för att klara av de mest slitsamma av både privat och kommersiellt bruk. Passar alla sorters skivstångsövningar allt från axlar till benböj - det perfekta valet för hemmagymmet. Cagen kommer med chin-up bar (dipshandtag finns att köpas separat).
 • Abilica PR 550 Power Rack

  Abilica PR 550 Power Rack
  Abilica PR 550 är en kraftig rack med horisontell och justerbar vertikal kabelhissar på de främre stolparna för dig som vill ha den ultimata power rack för ditt hemmagym! PR 550 är tillverkad&hellip:
 • Master Fitness Tillbehör X15 - J-Hook + Safety Bar

  Master Fitness Tillbehör X15 - J-Hook + Safety Bar
  Om du är en stolt ägare till Master Multimaskin X15 så är dessa tillbehör ett viktigt komplement. Här öppnas möjligheten att träna med en lös skivstång, vilket ökar användningsområdet för denna maskin. I detta set ingå 2 st skivstångskrokar - eller sk J-hooks. Dessutom 2 st säkerhetsarmar vilket gör träningen tryggare, samt ett benstöd vilket man fäster i en av skivstångskrokarna.
 • Master Fitness X16-19 Monolift, Power rack

  Master Fitness X16-19 Monolift, Power rack
  Detta tillbehör monteras på Master multimaskin X16 eller X19 främre ramstolpar. Monolift används som hållare för skivstången och används exempelvis vid knäböj med tung vikt på stången. Ett fantastiskt bra tillbehör för den som tränar mycket med skivstång.
 • Impulse Vkr / Dip, Power tower

  Impulse Vkr / Dip, Power tower
  Impulse IT serien består av högkvalitativa kommersiella produkter. IT Vertical Knee Rise har en användar vänlig design som gör det både bekvämt och effektivt att träna. Impulse VKR / Dip levereras med svarta dynor. Inte grå som produktbilden visar. Specifikationer Längd 1131 mm Bredd 781 mm Höjd 1515 mm Vikt 53 kg Garanti Användning i hemmiljö 1 års garanti 3 års reklamationsrätt mot ursprungliga fel Företagsgym, hotell, bostadsrättsföreningar, skolor, institutioner, idrottsföreningar och liknande Garantin gäller
 • Thor Fitness Functional Max Rack, Power rack

  Thor Fitness Functional Max Rack, Power rack
  Thor Fitness Exclusive är en serie med gymmaskiner i hög kvalité för större gym. TF Exclusive, FUNCTIONAL MAX RACK är en del av Thor Fitness Exclusive samlingen. Avancerad design rymmer lättvikter och tunga vikter. Förvägstekniken ger samtidig stångrörelse både vertikalt och horisontellt. Det funktionella maxstället ger en smithmaskin säkerhet med mångsidigheten hos knäböj. Den mångsidiga designen erbjuder ett brett utbud av övningar OBS! Bilden du ser är 3D animerad. Färgen kan skilja sig från slutprodukten. Specifikationer Mått (LxBxH): 117 x 218 x 229 cm
 • Half Rack XT4.6 - Master

  Half Rack XT4.6 - Master
 • Titan Life PRO Half Rack. Full Pro, Power rack

  Titan Life PRO Half Rack. Full Pro, Power rack
  Ställning för många olika övningar, från pull up till squat. Med detaljer som 2 hållare för viktstänger, hållare för elastikband för extra belastning eller hjälp och krokar till fjäderlås. Därutöver uppbevaring av viktskivor, så att du har full koll på allt. Plats för en träningsbänk så att man också kan utföra bänkpress. J-hooks och safety bars inkluderat.
 • Abilica FoldableRack, Power Rack

  Abilica FoldableRack, Power Rack
  Ett genialt rack för dig som vill utnyttja utrymmet maximalt. Fäll in racket mot väggen när du är färdig, använd platsen till andra övningar eller till att backa in bilen i garaget. Här kan du göra nästa alla övningar som du kan i ett vanligt rack, t.ex. knäböj, bänkpress, militärpress, hangups o.s.v. När racket används eller är infällt mot väggen hålls allt på plats med hjälp av fyra skruvar med tillhörande säkerhetsstift. Väggfästena till FoldableRack sitter 120 cm från varandra, för att passa standardreglar. Vi rekommenderar att FoldableRack förankras med robusta träskruvar eller betongskruvar. Maximal belastning på själva racket är 200 kg. Abilica FoldableRack är 134x215x115 cm stort (bredd x höjd x djup) när det är helt utfällt. Abilica FoldableRack är 134x215x 5 cm stort (bredd x höj
 • Half Rack PL350B - BH Fitness

  Half Rack PL350B - BH Fitness
 • Masterfit - 400 Power Rack Olympic Styrkepaket 120 kg

  Masterfit - 400 Power Rack Olympic Styrkepaket 120 kg
  Masterfit 400 Power Rack Olympic Styrkepaket 120 kg är ett komplett styrkepaket med power rack, justerbar bänk, skivstång och viktskivor - Allt du behöver för att träna tung styrketräning hemma!&hellip:
 • Master Fitness Spotting Arms, Power rack tillbehör

  Master Fitness Spotting Arms, Power rack tillbehör
  Dessa säkerhetsarmar passar för användning med Master rigg XT10, XT14 och XT16. Samtliga dessa modeller är byggda med ramverk på 70x70. Dessutom kan man använda dem med Masters övriga 70x70 Riggar. Överdelen är klädd i Nylon för att skydda skivstången. Säljs i par.
 • Half Rack Premium - Recoil

  Half Rack Premium - Recoil
 • Master Fitness Fällbart Rack Silver, Power rack

  Master Fitness Fällbart Rack Silver, Power rack
  Bara för att man har trångt om utrymme behöver man inte leva med allt för enkel utrustning. Detta rack är byggt på stadig 70x70 ram som är 3 mm tjock och med en chin-upstång som överliggare. Med racket medföljer två st gummiklädda J-hooks för skivstänger. Efter avslutad träning är det enkelt att fälla in racket mot väggen. Det går utmärkt att komplettera racket med långa säkerhetsarmar eller dipshandtag.
 • ATX® Power Rack 510 - höjd 195 cm

  ATX® Power Rack 510 - höjd 195 cm
  ATX® Power Rack PRX- 510 - höjd 195 cmATX ® Power Rack PRX-510 är den minsta kraft racken från ATX Rack familjen. Trots det är denna rack av stort värde i sin klass. Helt och hållet vridningsfri och extremt stabil som kan laddas upp med vikt till 500 kg! Tillverkad enligt de högsta kvalitetsstandarden och certifierade enligt EN 20957 I.II.IV - H,  power racken ger hög lastkapacitet, utmärkt utförande, maximal säkerhet och perfekt funktionalitet. En power rack i utmärkande ATX design med maximalt mervärde - unika i detta pris / i sin klass!PRX-510 har en kompakt storlek och en extra låg höjd av 195 cm, därmed lämplig för utrymmen med låga tak. Urtustad, som vanligt, med ett par massiva J-hooks av 10 mm tjockt band stål + 10 mm tjockt gummiskydd för att skydda skivstången, ett par Pin pipe säkerthetspinnar och en räfflad multigrip pull up bar. Denna rack ger en möjlighet till väldigt månsidig träning. Stolparna med 30x hål är anordnade på insidan och utsidan med markörer, för att underlätta placeringen av J-hooksen och säkerhetspinnarna. De övriga hålen i bottenprofilerna finns till för användning av moståndsband. Fotskyddet av gummi skyddar golvet och ger samtidigt en bättre säkerhet för halkning.Kvalitetsprodukter designade in Tyskland - Certifierad enligt EN 20957 Klass H I.II.IV Kompakt design med 195 cm höjd, idealisk för rum med lågt takVridningsfri, säker uppbyggnad av 50 x 50 x 2 mm stålrör med förstärkta kilplattorTunga laster - vikt upp till 500 kg30-faldiga perforerings / positionshöjderUnderlättning för en noggrann och snabb placering av J-hooks och säkerhetspinnarnaIngår ett par av J-hooks gjort av 10 mm tjockt bandstål + 10 mm tjockt gummiskydd för att skydda skivstången och att minimera bullerIngår ett par av Pin pipes säkerhetspinnar tillverkade av Ø 20 mm rundstål + O 38 x 3 mm stålrörExtra räfflat multigrepp pull-up bar Ø 27 mmMed ytterligare fotspår i marken för att fastställa Band Pegs för träning med motståndsbandSkyddande fötter, halkfritt och skonsamt för golvFör ett ännu bredare och mångsidigare sortiment, kan power racken tilläggas med ytterligare valfria tillbehör som en lat pull down station, dip bars, T-Bar Row, ett mångsidigt bräde eller landmine bar. Skivstänger och viktplattor som visas ingår ej! 
 • Abilica PowerRack 40, PowerRack

  Abilica PowerRack 40, PowerRack
  Abilica PowerRack 40 är ett superrejält träningsrack som passar dig som vill träna med tunga vikter med fokus på hög säkerhet. Detta är ett rack som passar lika bra hemma som i ett företags träningsrum. Abilica PowerRack 40 är perfekt för dig som fokuserar på tung styrketräning eller vill ha den extra säkerheten under träningen. Med säkerhetsstolpar på insidan av racket ger bra säkerhet så att du kan fokusera på att prestera som bäst. Skivstångshållare och säkerhetsstolpar har “slide-and-twist” fästen som gör det enkelt att ändra höjd under träningspasset. Vill du ha ett enklare alternativ kan du även köpa ytterligare skivstångshållare så att du har förinställt hållarna för olika övningar. Abilica PowerRack 40 är utrustad med utdragbara handtag med en mängd olika grepp och 2 handtag för at
 • Impulse Weight Assisted Chin/Dip It9520, Power tower

  Impulse Weight Assisted Chin/Dip It9520, Power tower
  IT9520 är en maskin där man kan avlasta en del av kroppsvikten och träna muskulatur i skuldror, rygg, bröst samt överarmar. Ramverket på IT95 är tillverkat i 3 mm stål. Samtliga delar på ramen är pulverlackerat i dubbla lager och även ytbehandlad för att ge ökad motståndskraft mot svettangrepp. På toppen av det kraftiga viktmagasinet så finns det en mikrovikt på 2,25 kg för finjustering av belastning. Denna vikt möjliggör även lättare träning som exempelvis vid rehabträning. Denna maskin är enkel att kliva in i och ur. Handtagen är ergonomiskt utformade och klädda med slitstarkt TPU-grepp. Dynorna är sydda med dubbla sömmar och har en skyddande skiva på baksidan. Fler färger finns att tillgå vid specialbeställningar. Vajern är specialtillverkad i USA och genomgår belastningstest med mer än
 • Master Fitness Power Tower Silver II, Power tower

  Master Fitness Power Tower Silver II, Power tower
  Denna modul fungerar utmärkt för träning med kroppen som motvikt. Pull up, push up, magövningar, dips och chins - en prisvärd och enkel tränigsmaskin. Specifikationer: Maxbelastning: 300 kg Mått (LxBxH): 150 x 104 x 213 cm
 • Gymstick Alpha Expansion Kit

  Gymstick Alpha Expansion Kit
  Med Alpha Cage Expansion Kit kan du förvandla den redan mångsidiga Alpha Cage till dess fulla potential. Expansion Kit utökar Alpha Cage till ett fullfjädrad power rack. Det är tillverkat av samma hållbara stålprofil som Alpha Cage är konstruerad av. 3 mm tjock stålprofil Extra 32 mm dragstång Höjdjusterbara säkerhetsnålar
 • ATX® Power Rack 830 - höjd 236,5 cm

  ATX® Power Rack 830 - höjd 236,5 cm
  ATX® Power Rack PRX-830Det största och tyngsta racket i ATX®-familjen med golvmontering som möjliggör mångsidig träning. PRX-830 är tillverkad av 80x80x3 mm stålbalk. Detta rack erbjuder nästan vad som helst, med en kapacitet på 2000 kg. Rackets inre dimensioner är bredd 123 cm x djup 75 cm. ATX® Power Rack PRX-830 är 236.5 cm högt och är gjord för höga utrymmenoch professionell användning.J-hooks, säkerhetsbalkar och övriga tillägg finns att beställa separat. ATX® Power Rack PRX-830-racket har en utmärkt pull-up stång och även en möjlighet för användning av motståndsband vid behov.• Tillräckligt träningsutrymme, 123 cm bred och 75 cm djup• Massiv ramkonstruktion 80x80x3 mm stålrör• Kapacitet 2000 kg• Justerbar till 43 olika höjder (5 cm intervall), numrerade för enkel placering• Extremt hållbar• Greppbredd på pull-up stången• Ytterligare stift för motståndsgummiband• Certifiering EN 20957 I.II.IV - S Mått: D 99 cm, B 139 cm, H 236,5 cm & Vikt: 120 kg Viktskivor och skivstång ingår ej i paketet! 
 • Eleiko XF 80 Adjustable Pull Up Bar 1720 - Galvanized, Power rack tillbehör

  Eleiko XF 80 Adjustable Pull Up Bar 1720 - Galvanized, Power rack tillbehör
  En mångsidig pull up-stång som snabbt och enkelt kan placeras och justeras. Säkras enkelt fast med två magnetstift som fästs i riggens stolpar. De kan användas i både knäböj- och pull up-stationer och finns tillgängliga i både 1100 mm och 1720 mm längd. De passar perfekt för att utföra pull ups, toes to bar och muscle-up, särskilt när man behöver tillgodose utövares olika behov. Specifikationer Fullständiga mått (LxBxH): 193 x 10,3 x 21,2 cm Vikt: 10 kg
 • Kombinerat Lyftok/Half Rack Premium - Recoil

  Kombinerat Lyftok/Half Rack Premium - Recoil
 • Abilica - PowerRack 40

  Abilica - PowerRack 40
  Abilica PowerRack 40 är ett superrejält träningsrack som passar dig som vill träna med tunga vikter med fokus på hög säkerhet. Detta är ett rack som passar lika bra hemma som i ett företags&hellip:
 • Thor Fitness Power Cage, Power rack

  Thor Fitness Power Cage, Power rack
  Thor Fitness Exclusive är en serie med gymmaskiner i hög kvalité för större gym. TF Exclusive - POWER CAGE är en del av Thor Fitness Exclusive samlingen. Den mångsidiga designen erbjuder att utföra allt från bänkpress till knäböj. Den fria stångrörelsen tillåter användaren att utföra övningen antingen inom / utanför buret. Dessutom erbjuder kraftburen flera säkerhetsanordningar. OBS! Bilden du ser är 3D animerad. Färgen kan skilja sig från slutprodukten. Specifikationer Mått (LxBxH): 163 x 218 x 229 cm
 • Master Fitness J-Hooks - Par, Power rack tillbehör

  Master Fitness J-Hooks - Par, Power rack tillbehör
  Kraftiga J-hooks som passar 60 x 60 mm ramen på ställning Master Fitness XT6, XT8 och XT12. De kan även monteras på Master Fitness Halfrack Silver samt Master Fitness Powerrack Silver som även de har 60 x 60 mm ram. Pinnens diameter: 25 mm.
 • Master Fitness Ställning XT6, Power rack

  Master Fitness Ställning XT6, Power rack
  Överliggaren har ett multigrepp för chins. Skivstångshållare samt säkerhetsarmar har patenterade magnetlås. Två vikthållare för 50 mm skivor. En uppsättning safety arms och en uppsättning J-hooks ingår i leveransen. Maxbelastning Chin up: 120 kg Bredd utanpå säkerhetsarmarna: 115 cm Innermått mellan säkerhetsarmarna: 107 cm
 • Half Rack Pro med Vikthäng - Recoil

  Half Rack Pro med Vikthäng - Recoil
 • Gorilla Sports Power Cage Squat Rack Power Rack

  Gorilla Sports Power Cage Squat Rack Power Rack
  Power Cage är en skivstångsställning utformad som en bur och är för dig som på ett säkert sätt vill kunna träna tungt med skivstång på egen hand. 15-vägs justerbar rack för skivstång Maximal belastning på 200 kg Med denna bur kan du maxa din träning och ändå minimera riskerna för skador. Detta tack vare den stabila kontruktionen och dess robusta skyddsmekanism som du enkelt ställer in efter längd och övning. Träna knäböj, marklyft, kronlyft, axelpress, skivstångsrodd, pull ups eller hängande benlyft. Går även att kombinera med en träningsbänk för att kunna träna tex bänkpress. Övrig information Maximal belastning rack: 50kg vardera, totalt 100kg Avstånden mellan hål för rack: 9cm Justerbara höjd rack: 53-178cm Manual medföljer
 • Gorilla Sports Power Rack Power Cage R4

  Gorilla Sports Power Rack Power Cage R4
  Är du ute efter något att knäböja från och behöver något mer stabilt än en skivstångsställning? Då har du hittat rätt. Perfekt för ett hemmagym med lite utrymme och låg takhöjd. Övrig information Två uppdragningsenheter En hållare boxningssäck Ett par J-hooks Tre par chinsgrepp Chinsstång
 • Eleiko XF 80 Barbell Storage, Power rack tillbehör

  Eleiko XF 80 Barbell Storage, Power rack tillbehör
  En vertikal förvaring av skivstång som du placerar på en upprätt pelare och har på så sätt skivstången inom räckhåll när det är dags för träning. Kompatibel med våra XF 80 riggar och ställningar. Specifikationer Mått (LxBxH): 11 x 7,4 x 20,3 cm. Vikt: 2,1 kg.
 • Gorilla Sports Power Rack Cage - Ink kabelstation

  Gorilla Sports Power Rack Cage - Ink kabelstation
  Power Rack Cage är en skivstångsställning med kabelstation för dragövningar, multi pull up-bar med varierade grepp för chins och dipstation som du kan ställa in i olika höjder. Multi pull up bar & dipshandtag Två safety racks och fyra racks Latsstång och bicepsstång ingår Fördelen med en träningsbur är att den hjälper dig att maxa din träning på ett säkert sätt med hjälp av säkerhetshållarna/safety racken som du kan anpassa efter övning och längd. Dessa tar emot vikten om du misslyckas med ett yft och behöver lägga ifrån dig vikten vid tex knäböj. Det ingår två stänger till kabelstationen, en längre för exempelvis latsdrag och en kortare stång för exempelvis bicepscurl. Se bild för måttspecifikation och maximal belastning. Maximal belastning Dipshandtag: 260kg(2x130kg) Kabelstation: 260
 • Masterfit - 400 Power Rack Bumper Styrkepaket 150 kg

  Masterfit - 400 Power Rack Bumper Styrkepaket 150 kg
  Masterfit 400 Power Rack Bumper Styrkepaket 150 kg är ett komplett styrkepaket med power rack, justerbar bänk, skivstång och viktskivor - Allt du behöver för att göra tung styrketräning hemma!&hellip:
 • Master Fitness J-Hook, Power rack

  Master Fitness J-Hook, Power rack
  Kompatibla för användning med Master XT10 , XT14 och XT16 - samtliga dessa modeller är byggda med ramverk på 70x70. Dessutom kan man använda dem med Masters övriga 70x70 Riggar. Överdelen är klädd i Nylon för att skydda skivstången. Krokarna säljs i par.
 • Gorilla Sports Power Tower Chins Pull-ups Dips

  Gorilla Sports Power Tower Chins Pull-ups Dips
  Power Tower i svart färg ger dig en stabil och funktionell träningsstation där du har möjlighet att träna med hjälp av din egen kroppsvikt. Utför övningar som t.ex. dips, chins, pull ups och legraises för att träna igenom hela överkroppen ordentligt och då axlar, bröst, armar, rygg och mage. Träning för överkroppen Träna med egen kroppsvikt Bläddra i bilder för att se mått Chinsstångens diameter: 2,5 cm Chinsstångens längd: 108 cm För att göra övningarna lättare kan du kombinera ditt Power Tower med gummiband att ha fötter eller knän i och på så sätt få hjälp att pressa eller dra dig upp. Vill du istället göra kroppsviktsövningarna tyngre kan du köpa en viktbälte och några viktskivor.
 • vidaXL Power Tower med viktskivor 40 kg

  vidaXL Power Tower med viktskivor 40 kg
  Detta mångsidiga power tower är perfekt för att stärka och tona muskler. Det har ett justerbart benstöd med 3 inställningar. Särskilda säkerhetsfästen ger extra säkerhet under träningen. Viktskivorna på 10 kg är belagda med plast, medan viktskivorna på 5 kg är fyllda med sand och belagda med robust, golvvänlig gummi. Leveransen inkluderar ett power tower, två viktskivor på 10 kg och fyra viktskivor på 5 kg. Power tower: Mått (totalt): 110 x 121 x 190 cm (L x B x H) Inklusive 2 säkerhetsfästen Maximal lastkapacitet för curlen: 50 kg Maximal lastkapacitet för bencurlen: 30 kg Maximal lastkapacitet för bicepscurlen: 60 kg Maximal lastkapacitet för bänkpressen: 90 kg Maximal lastkapacitet för butterfly: 30 kg Viktskivor: 2 x 10 kg viktskiva (diameter 31,5 cm) 4 x 5 kg viktskiva (diameter: 25 c
 • Gorilla Sports Power Tower Multi

  Gorilla Sports Power Tower Multi
  Power Tower är en produkt som ger en mängd olika träningsalternativ som pull-ups, dips, benlyft, armhävningar och hängande rodd. Därav kommer också namnet Mutli då den är just multifunktionell och gör så att du effektivt kan träna igenom kroppens olika muskelgrupper. För effektiv & varierande träning Chins, dips, benlyft, hängande rodd etc Höjd dipshandtag: 128 cm Chinsstång längd: 112 cm
 • Kraftmark Foldback Squat Stand 2.0 Galvaniserad, Skivstångsställning

  Kraftmark Foldback Squat Stand 2.0 Galvaniserad, Skivstångsställning
  Galvaniserad Foldback squat Stand som du kan användas i alla olika väder utomhus. Väggplatta Bredd 149cm Höjd 233 cm Djup 70 cm (Utfälld) Greppdiameter 32 mm Pull-up Bar 108 cm Justerbar Pull-up bar Galvaniserad Bredd infälld 202 cm Kraftmarks riggtillbehör passar denna produkt Tillverkad i Sverige av Svenskt stål Innan användning bör vassa kanter ses över och slipas ner. Olika väggmaterial kräver olika typer av fästbeslag. Använd beslag som passar väggarna i ditt gym, säljes separat.
 • Gorilla Sports Dips- & magställning - Vägg

  Gorilla Sports Dips- & magställning - Vägg
  Dipsställning som sätts upp på valfri höjd på väggen. Denna väggmonterade dipsställning är otroligt gedigen och välkonstruerad. Vi på Gorilla Sports rekommenderar denna starkt för träning av dips och magövningar så som benlyft och knälyft. Längd (handtag): 15cm Få ”långa” starka magmuskler utan att belasta ryggen överdrivet. Ett tips är att även ha en mindre vikt mellan knän eller fötter för att maximera träningen både när du gör dips och magövningarna. Handtagen är även justerbara i längd och kan därför anpassas efter val av övning. Vid montering är det värt att tänka på att även långa människor uppskattar att kunna göra både dips och magövningarna med raka ben. Därför kan också ett tips vara att sätta den lite högre än vanligt och sen ha en stepup-bräda eller linande i närheten så att al
 • vidaXL Power Tower med situp-bänk

  vidaXL Power Tower med situp-bänk
  Detta multifunktionella power tower med en situp-bänk är designad för ett brett utbud av övningar, såsom sit-ups, chin-ups, pull-ups, benlyft med mera. Detta power tower är kapabelt till att hantera användare på upp till 150 kg, går att justera på höjden från 182 till 235 cm och situp-bänken och benlyft-/dipstödet är tjockt vadderade för en mer bekväm och enkel träningsupplevelse. Den stabila stålramen hos detta multifunktionella power tower har en svart, pulverlackad beläggning och situp-bänken och dynorna på benlyft-/dipstöden har ett överdrag i PU. Färg: Svart Material: Pulverlackerad stålram + konstläderdyna Totala mått med bänken hopfälld: 94 x 104 x 182-235 cm (B x D x H) Totala mått utfälld bänk: 94 x 186 x 182-235 cm (B x D x H) Bänkbrädans mått: 90 x 27 x 4 cm (L x B x T) Maximal
 • Power Rack Premium - Recoil

  Power Rack Premium - Recoil
 • Eleiko XF 80 Smith Kit, Power rack tillbehör

  Eleiko XF 80 Smith Kit, Power rack tillbehör
  Du kan addera denna Smithmaskin till din Eleiko XF 80 rigg med enkel montering, bara placera dit kit på önskad höjd på din rigg för att möjliggöra en mängd olika övningar för hela kroppen. Enheten består av två vertikala axlar, integrerade säkerhetskrokar och ett hölje med högkvalitativa kullager. Specifikation Tillbehör - Addera Smithmaskinens funktionalitet till din XF 80 rigg Användarsäkerhet - Skivstången har ett inbyggt rotationsstopp för att försäkra att användaren alltid hakar i krokarna. Säkerhetsstopp - Enkelt justerbara säkerhetsstopp i gummi för att minska stötar och oljud. Specifikation för skivstång: 15 kg 320 mm Hylsa 35,4 mm greppdiameter Lättrat grepp med markeringar
 • Power Rack XT12 - Master

  Power Rack XT12 - Master
 • Master Fitness T-Bar, Power rack tillbehör

  Master Fitness T-Bar, Power rack tillbehör
  Redskap för rotationsträning med skivstång. Passar till skivstång 50 mm diameter. Kompatibel med: Master Skivstångsställning Chins Master Skivstångsställning CF Master Half rack CF Gold
 • Power Rack PR50 - Gymstick

  Power Rack PR50 - Gymstick
 • Nordic Fighter Heavy Duty Half Rack, Power rack

  Nordic Fighter Heavy Duty Half Rack, Power rack
  Heavy Duty Half Rack har extra tjockt gods för att klara av de mest slitsamma av både privat och kommersiellt bruk. Det är utformat för att klara massor av olika CFövningar, allt från axlar till benböj. Racket kommer med MULTI-GRIP Chinbar, över och under powerband hooks, justerbara spotterarms och jpegs.
 • Master Fitness X16-19 Legpress, Power rack

  Master Fitness X16-19 Legpress, Power rack
  Detta tillbehör används till Master multimaskin X16 / X19. Genom att montera fotplattan på smithstången så får man en benpress som används i ryggliggande läge.
 • Masterfit - 400 Power Rack

  Masterfit - 400 Power Rack
  Masterfit 400 Power Rack passar dig som vill ha ett rack för hemmaträning med gott om utrymme inuti racket och robusta säkerhetsarmar.Masterfit 400 Power Rack är ett power rack med gott om innerutrymme&hellip:
 • Gorilla Sports Power Tower - ChinsDips Benlyft

  Gorilla Sports Power Tower - ChinsDips Benlyft
  Power Tower för chins och dips är en stabil och funktionell ställning som ger dig möjlighet att träna styrka med hjälp av din egen kroppsvikt - chins, pull ups, dips, hängande rodd och benlyft. Stationen är 212 cm hög och har en chinsstång som är 102 cm lång.
 • Gorilla Sports Power Cage Extreme

  Gorilla Sports Power Cage Extreme
  En kraftfull ställning på 165 kg som ger dig möjlighet att träna skivstångsövningar med rack och safetyrack, träna chins med chinstång med multigreppsstång, dips och mycket mer. Maximal belastning på 400kg Väger totalt 165kg Träna med skivstång Träna med kroppsvikt Träna knäböj, kronlyft, stångrodd, chins, dips, armgång eller bara häng, med den här finns det inte en kroppsdel du inte kan träna. Höjden på 2,30m möjliggör dessutom att du kan justera utrustningen efter din egen längd för att optimera träningen. Viktstativ diameter: 30mm eller 50mm Chinsstång och handtag för dips Bredd ink viktstativ: 172cm