Power Rack

I en power rack kan du träna styrka med din kroppsvikt som motstånd. Här finns half rack, full rack och powertowers i vilka du kan köra många olika övningar.

Powerracks & power towers för träning av hela överkroppen

Det finns övningar för hela överkroppen du kan utföra i en powerrack. Du kan träna allt från dips och pull ups till leg raise och många andra styrkeövningar. För maximal flexibilitet finns det racks där du kan flytta fästen och handtag snabbt och enkelt.

Populärt inom power rack

 • Master Fitness Halfrack Xt8, Power rack

  Master Fitness Halfrack Xt8, Power rack
  Kraftig och gediget halfrack. Överliggaren har ett multigrepp för chins. Skivstångshållare samt säkerhetsarmar har patenterade magnetlås. 8 vikthållare för 50 mm skivor. Det går att använda full size viktkskivor på 3 av spjuten, inte på alla fyra samtidigt. J-hooks och Safetyarms ingår i leveransen – för extra uppsättningar lägger du till det som tillval. Maxbelastning Chin up: 120 kg. Passar med 220 cm stång Yta att stå på (avstånd ben-ben): 107 cm Bild nr 2 visar hur XT8 kan se ut med lat-row-tillbehör monterat. Klicka här för information om tillbehöret.
 • Master Fitness Powerrack Xt12, Power rack

  Master Fitness Powerrack Xt12, Power rack
  En kraftig ställning med en rad förbättringar som exempelvis J-hooks med infälld nylon som skyddar stången. Hållare och armar är även nu utrustade med magnetlås. I övre ramen finns ett multigrepp som gör det möjligt att olika former av chins och pull-ups. J-hooks och Safetyarms ingår i leveransen – för extra uppsättningar lägger du till det som tillval.
 • Master Fitness Halfrack Xt10, Power rack

  Master Fitness Halfrack Xt10, Power rack
  Konstruerad för professionellt och krävande bruk. 70x70 ram i 3 mm stål. Överliggaren har ett multigrepp för chins. Skivstångshållare samt säkerhetsarmar har patenterade magnetlås. 8 vikthållare för 50 mm skivor. 6 hållare för powerband. maxbelastning på chin up är 120 kg. J-hooks och Safetyarms ingår i leveransen – för extra uppsättningar lägger du till det som tillval.
 • Gymstick Half-Power Rack, Power rack

  Gymstick Half-Power Rack, Power rack
  Ett högkvalitativt fristående half-rack som har integrerade J-krokar, säkerhetssprintar för obemannad spottning, skivstångshållare och viktskivsförvaring. Säkerhetsprintarna förstärker ditt självförtroende och får dig att pressa dig själv utan att behöva vara rädd för skador. Half-racket har en mycket hög säkerhet och god flexibilitet. J-krokarna kan enkelt justeras till 20 olika positioner. Motstånds-barsen för powerbands och chin up handtagen ger även utökade träningsmöjligheter för mångsidig träning. Det inkluderas även en stängd krok som kan användas för att hänga upp en box säck eller sling trainer. Längden på säkerhetsarmarna är 8 cm respektive 30 cm.

Fler tips på power rack

 • Gorilla Sports Power Cage Squat Rack Power Rack

  Gorilla Sports Power Cage Squat Rack Power Rack
  Power Cage är en skivstångsställning utformad som en bur och är för dig som på ett säkert sätt vill kunna träna tungt med skivstång på egen hand. 15-vägs justerbar rack för skivstång Maximal belastning på 200 kg Med denna bur kan du maxa din träning och ändå minimera riskerna för skador. Detta tack vare den stabila kontruktionen och dess robusta skyddsmekanism som du enkelt ställer in efter längd och övning. Träna knäböj, marklyft, kronlyft, axelpress, skivstångsrodd, pull ups eller hängande benlyft. Går även att kombinera med en träningsbänk för att kunna träna tex bänkpress. Övrig information Maximal belastning rack: 50kg vardera, totalt 100kg Avstånden mellan hål för rack: 9cm Justerbara höjd rack: 53-178cm Manual medföljer
 • Tunturi Fitness PT60 Power Tower, Power tower

  Tunturi Fitness PT60 Power Tower, Power tower
  Träna dina magmuskler, stärk dina bröstmuskler eller ge dina överarmar ett allvarligt träningspass. Allt är möjligt med hela Tunturi Power Tower PT60. En styrkemaskin med många olika träningsalternativ. Kompakt, vilket gör den idealisk för användning hemma! Fördelarna med Tunturi Power Tower PT60 Olika möjligheter att träna din kropp Kompakt och mångsidig träningsutrustning för användning i hemmet eller i gymmet Power Tower är lämpligt för nybörjare eller de som är mer avancerade Mycket stark och hållbar stålkonstruktion Fällbar viktbänk, platsbesparande Tunturi Power Tower PT60 erbjuder många möjligheter för en gedigen träning. Till exempel baren högst upp för chin- och pull-up-övningar. Ändra din träning varje gång genom att hålla baren annorlunda. Hemmagymmet har också en hopfällbar bän
 • Master Fitness Safety Arms - Par, Power rack tillbehör

  Master Fitness Safety Arms - Par, Power rack tillbehör
  Produktbeskrivning Kraftiga Safety Arms som passar 60 x 60 mm ramen på ställning Master Fitness XT6, XT8 och XT12. De kan även monteras på Master Fitness Halfrack Silver samt Master Fitness Powerrack&hellip:
 • Half Rack XT4.6 - Master

  Half Rack XT4.6 - Master
 • Master Fitness T-Bar, Power rack tillbehör

  Master Fitness T-Bar, Power rack tillbehör
  Redskap för rotationsträning med skivstång. Passar till skivstång 50 mm diameter. Kompatibel med: Master Skivstångsställning Chins Master Skivstångsställning CF Master Half rack CF Gold
 • Kraftmark Power Rack HD 2, Power rack

  Kraftmark Power Rack HD 2, Power rack
  Kraftmark Power Rack HD2 Specifikationer: Höjd: 244cm Bredd: 124cm Djup: 124cm Inkluderar J-hook set 6 st vikt konsoler
 • Power Rack PW200

  Power Rack PW200
  Power Rack inSPORTline PW200, även känd som power cage, är lämplig för alla typer av skivstångsträning. Den har dessutom även viktskivspinnar och hållare för extra träningsutrustning. Den robusta stålramen med en 60x60mm profil ger hög stabilitet och en lastkapacitet på 300kg. Ramytan är täckt med en speciell pulverlack som är resistent mot repor och skavsår. Power Rack inSPORTline PW200 erbjuder ett brett utbud av träningsalternativ med maximal frihet under ditt träningspass. Eftersom säkerhetsstolparna kan justeras i 24 olika lägen kan användare av olika höjder använda detta helställ. Dessutom är Power Rack inSPORTline PW200 designad för att passa alla typer av träningsbänkar, vilket gör det möjligt att utföra ännu fler övningar, inklusive den klassiska bänkpressen (bänk ingår ej). Teknisk beskrivning: Power rack och skivstång/viktplattahållare i ett Dussintals positioner och träningsmöjligheter Stabil stålram med 60 x 60mm profil Hög stabilitet Slitstark beläggning Lämplig för alla  213+cmstänger Lämplig för stänger av alla diametrar 24 säkerhetsstoppar 10 pinnar för viktskivor 50 mm i diameter 4 krokar för extra utrustning (hopprep, gummiband, etc.) 2 skivstångshållare  Multifunktionell tvärstång Lämplig för användare av alla höjder Lämplig för alla typer av bänkar Mått: bredd 180 cm x längd 150 cm x höjd 231cm (obligatorisk rumshöjd: 240cm) Lastkapacitet: 300kg Vikt: 83kg Lämplig för hemmabruk Viktplattor och stänger ingår ej Träningsstationer: Knäböj med skivstång Lunges med skivstång Marklyft Pull-ups Bänkpress (med bänk)
 • vidaXL Power Tower med situp-bänk

  vidaXL Power Tower med situp-bänk
  Detta multifunktionella power tower med en situp-bänk är designad för ett brett utbud av övningar, såsom sit-ups, chin-ups, pull-ups, benlyft med mera. Detta power tower är kapabelt till att hantera användare på upp till 150 kg, går att justera på höjden från 182 till 235 cm och situp-bänken och benlyft-/dipstödet är tjockt vadderade för en mer bekväm och enkel träningsupplevelse. Den stabila stålramen hos detta multifunktionella power tower har en svart, pulverlackad beläggning och situp-bänken och dynorna på benlyft-/dipstöden har ett överdrag i PU. Färg: Svart Material: Pulverlackerad stålram + konstläderdyna Totala mått med bänken hopfälld: 94 x 104 x 182-235 cm (B x D x H) Totala mått utfälld bänk: 94 x 186 x 182-235 cm (B x D x H) Bänkbrädans mått: 90 x 27 x 4 cm (L x B x T) Maximal
 • Master Fitness Power Tower Silver II, Power tower

  Master Fitness Power Tower Silver II, Power tower
  Denna modul fungerar utmärkt för träning med kroppen som motvikt. Pull up, push up, magövningar, dips och chins - en prisvärd och enkel tränigsmaskin. Specifikationer: Maxbelastning: 300 kg Mått (LxBxH): 150 x 104 x 213 cm
 • Gorilla Sports Dipshandtag - Vägg

  Gorilla Sports Dipshandtag - Vägg
  Dessa väggmonterade dips-handtag kan du träna funktionellt med egen kroppsvikt eller öka motstånd med en viktväst från Gorilla Sports. Med korrekt väggmontering tål handtagen att belastas med en vikt på upp till 350kg. Stålrören har en diameter på 4cm och dess längden är vardera 51 cm. Längd gummihandtag: ca 15 cm Vardera handtags längd: 51 cm Rörens diameter: 4 cm Du kan själv välja avstånd mellan handtagen och effektivt träna bröst, axlar och triceps. Dips är en tuff men effektiv övning som involverar i princip hela framsidan av överkroppen. Monteringsplattornas mått är (LxB) 19,2x9,5 cm. Avståndet mellan hålen är 16cm långt och 6cm brett. Levereras med expander. Trots det så rekommenderar vi att du köper egna och samtidigt frågar, i butik, hur du på bästa sätt fäster din produkt samt fr
 • Gymstick Half-Power Rack, Power rack

  Gymstick Half-Power Rack, Power rack
  Ett högkvalitativt fristående half-rack som har integrerade J-krokar, säkerhetssprintar för obemannad spottning, skivstångshållare och viktskivsförvaring. Säkerhetsprintarna förstärker ditt självförtroende&hellip:
 • Master Fitness Fällbart Rack Silver, Power rack

  Master Fitness Fällbart Rack Silver, Power rack
  Bara för att man har trångt om utrymme behöver man inte leva med allt för enkel utrustning. Detta rack är byggt på stadig 70x70 ram som är 3 mm tjock och med en chin-upstång som överliggare. Med racket medföljer två st gummiklädda J-hooks för skivstänger. Efter avslutad träning är det enkelt att fälla in racket mot väggen. Det går utmärkt att komplettera racket med långa säkerhetsarmar eller dipshandtag.
 • Master Fitness Spotting Arms, Power rack tillbehör

  Master Fitness Spotting Arms, Power rack tillbehör
  Dessa säkerhetsarmar passar för användning med Master rigg XT10, XT14 och XT16. Samtliga dessa modeller är byggda med ramverk på 70x70. Dessutom kan man använda dem med Masters övriga 70x70 Riggar.&hellip:
 • Power Rack PL400B - BH Fitness

  Power Rack PL400B - BH Fitness
 • vidaXL Power Tower med sit-up-bänk och boxningväska

  vidaXL Power Tower med sit-up-bänk och boxningväska
  Detta multifunktionella gymredskap med en sit-up-bänk och en boxnings väska är inte enbart ett perfekt verktyg för intensiva träningspass såsom boxning, men även för kroppsviktsövningar som pull-ups (smalt & brett grepp), dips, chin-ups, magövningar och mycket mer. Du kan använda redskapet för att träna och skulptera dina bröstmuskler, ryggmuskler, biceps, triceps och magmuskler, samt förbättra din överkroppsstyrka och utöka muskelbyggnad. För en komfortabel upplevelse medan du tränar, kommer den mångfunktionella produkten med en svart puderlackering och svarta PU-vadderade kuddar på bänken och på armstöden. Sit-up-bänken har en maximal kapacitet av 100 kg, och redskapets konstruktion, samt ram är mycket stabila. Vänligen observera att leveransen inte inkluderar sand för boxningsväskan. St
 • Master Fitness T-Bar Handle, Power rack tillbehör

  Master Fitness T-Bar Handle, Power rack tillbehör
  Komplett set av 3 st handtagsgrepp som används med skivstång tillsammans med T-bar. Passar till skivstång 50 mm diameter.
 • Eleiko Classic Standing Leg Raise/Dip Station, Power tower

  Eleiko Classic Standing Leg Raise/Dip Station, Power tower
  Eleiko Classic Standing Leg Raise är en kompakt 2 i 1 station utformad för att utföra leg raise övningar och dips. Kompletta kuddar under armarna och på baksidan tillsammans med lätta grepphandtag ger en bra användarupplevelse. Kuddarna är täckta i ett slitstarkt syntetiskt läder och biten har en jämn ytfinish, så att det är lätt att hålla rent och underhålla. DESIGNAD FÖR Träna variationer av benlyft och dips. BEKVÄMA DYNOR Underarmarna är skyddade med dynor vid användning. KOMPAKT 2 I 1 Effektiv användning av utrymme med flera övningar på en mindre yta. SKAI® DYNOR Ger utseendet och känslan av skinn utan slitaget MINIMALT UNDERHÅLL Smidig ramyta och Skai®-dynor som är lätta att hålla rena. Specifikationer Vikt: 82,5 kg Längd: 1106 mm Bredd: 716 mm Höjd: 1735 mm Garanti: 2 år Garantivillk
 • Gymstick Power Rack

  Gymstick Power Rack
  Lyftarställning med stadig konstruktion för mångsidig styrketräning. Justerbara fästpunkter för skivstång. Inbyggd chin och pull up-ställning. Maxbelastning - Chin-up rack: 180 kg
 • Power Rack XT12

  Power Rack XT12
  På övre ramen finns ett multigrepp som gör det möjligt att utföra olika former av chins och pull-upsRamen är 60x60 mmMaxbelastning 270 KgMaxbelastning Chin-up 115 kgMått: L x B x H 130 x 120 x 215 cm Ståltjocklek 2 mm
 • Master Fitness Halfrack Xt10, Power rack

  Master Fitness Halfrack Xt10, Power rack
  Konstruerad för professionellt och krävande bruk. 70x70 ram i 3 mm stål. Överliggaren har ett multigrepp för chins. Skivstångshållare samt säkerhetsarmar har patenterade magnetlås. 8 vikthållare&hellip:
 • Gymstick Alpha Plate Bar, Power Rack Tillbehör

  Gymstick Alpha Plate Bar, Power Rack Tillbehör
  Alpha vikthållare kompatibel med "Alpha Cage" och "Alpha Power Rack". Plåtvikthållaren gör det möjligt att lagra viktskivor bekvämt i rackets vertikala rör.
 • Keiser - Power Rack Model 3110

  Keiser - Power Rack Model 3110
  Keiser förstärker kraften i Power Rack, som är mer än bara en vanlig ställning att hänga saker på. Med Keisers patenterade system blir det en explosiv träningsupplevelse. Använd det som ett traditionellt&hellip:
 • Master Fitness J-Hook, Power rack

  Master Fitness J-Hook, Power rack
  Kompatibla för användning med Master XT10 , XT14 och XT16 - samtliga dessa modeller är byggda med ramverk på 70x70. Dessutom kan man använda dem med Masters övriga 70x70 Riggar. Överdelen är klädd&hellip:
 • ATX® Sittbänk För Latsdragstillägg - Power Rack i 800 Serie

  ATX® Sittbänk För Latsdragstillägg - Power Rack i 800 Serie
  ATX® Sittbänk För Latsdragstillägg - Power Rack 800 SeriesSätet finns som tillval och förvandlar latsdragsalternativet till en fullfjädrad latsdragsenhet. Bänken låser man fast i i stolpen på stativet med försäkringar och en låsbult. Kontaktytorna är försedda med polyamidisolatorer för att skydda rackets pulverbeläggning. Benstödet är justerbart i höjd (i 6 steg) och låses med en låsbult. Justeringen är skonsam mot materialet med hjälp av glidremsorna av polyamid och rullhållaren är försedd med en säkerhetsanordning för att förhindra att den dras ut under träningen. Sätet kan fästas på racket i ett 5 cm rutnät i valbara höjder och kan därmed justeras optimalt för alla kroppsstorlekar. Bänkens + benstödets vikt är ca 13,8 kg tillsammans.
 • Master Fitness X16-19 Legpress, Power rack

  Master Fitness X16-19 Legpress, Power rack
  Detta tillbehör används till Master multimaskin X16 / X19. Genom att montera fotplattan på smithstången så får man en benpress som används i ryggliggande läge.
 • Nordic Fighter Heavy Duty Power Cage, Power rack

  Nordic Fighter Heavy Duty Power Cage, Power rack
  NF Heavy Duty Power Cage är byggd för kommersiell användning. Passar alla sorters skivstångsövningar, allt från axlar till benböj, och är det perfekta valet för gymmet. Till Cagen ingår rubberband hooks, laserskurna krokar för skivstängerna, 2st top crossbars som är extra stabiliserande, safety rails som är justerbara och Chinupbar med 4 st hammer grips (extra breda).
 • Abilica PowerRack 040

  Abilica PowerRack 040
  Abilica PowerRack 40 är ett superrejält träningsrack som passar dig som vill träna med tunga vikter med fokus på hög säkerhet. Detta är ett rack som passar lika bra hemma som i ett företags träningsrum. Abilica PowerRack 40 är perfekt för dig som fokuserar på tung styrketräning eller vill ha den extra säkerheten under träningen. Med säkerhetsstolpar på insidan av racket ger bra säkerhet så att du kan fokusera på att prestera som bäst. Skivstångshållare och säkerhetsstolpar har “slide-and-twist” fästen som gör det enkelt att ändra höjd under träningspasset. Vill du ha ett enklare alternativ kan du även köpa ytterligare skivstångshållare så att du har förinställt hållarna för olika övningar. Abilica PowerRack 40 är utrustad med utdragbara handtag med en mängd olika grepp och 2 handtag för att fästa gummiband. Med ett fotavtryck på 124 x 140 cm har du gott om plats inne i racket för att göra alla övningar som antingen görs stående eller som kräver bänk. Vid köp av Abilica Lat-attachment 40 och Abilica Dip-attachment 40 utökas övningskatalogen ytterligare med övningar som sittande kabelrodd, kabeldragningar och dips för att nämna några.Denna produkt är inte lämplig för utomhusförvaring och bör inte placeras på fuktiga/våta ytor. SPECIFIKATIONER Mått monterad: 124 x 140 x 216 (L x B x H) Ramstorlek: 60 x 60 cm Ståltjocklek: 2,5 mm Håldiameter: 16 mm Antal justeringshål: 29 Produktvikt: 80 kg Abilica Premium: Ja Max belastning J-hooks: 350 kg Säkerhetsstolpar: 350 kg Pullups handtag: 250 kg
 • Master Fitness Legpress X14, Power rack

  Master Fitness Legpress X14, Power rack
  Tillbehör som används på Master X14 för benträning. Fotplattan monteras på smith-stången som sedan används som en ryggliggande benpress. Fotplattan har mått: LxBxD: 74 x 40,6 x 10,3 cm Vikt: 11,8 Kg
 • Kraftmark Pull Up Squat Rack 1.0, Power Rack

  Kraftmark Pull Up Squat Rack 1.0, Power Rack
  Pull-up squat stand ett gediget och stabil skivstångsställning. Med squat standet ingår J-hooks och safety squat bars för säker träning. Squat standet är 230 cm högt för att passa de flesta takhöjder och är högt nog för att kunna göra chins och pull-up i. Längd 125 cm Bredd 125 cm Höjd 230 cm Tjocklek på stolpar 75 x 75 mm Ingår ett par Safety squat bar Ingår ett par J-hooks OBS! Kraftmarks egna riggdelar passar ej detta squat stand.
 • Master Fitness X16-19 Jammerarm, Power rack

  Master Fitness X16-19 Jammerarm, Power rack
  Ett par av "Jammerarms" som monteras på de främre ramstolparna på Master X16 eller X19. Varje arm har stabila grepphandtag och önskad belastning erhålls med viktskivor som har 50 mm håldiameter.&hellip:
 • Nordic Fighter Power Cage, Skivstångsställning

  Nordic Fighter Power Cage, Skivstångsställning
  NF Power Cage, Hemmagym har extra tjockt och tungt gods för att klara av de mest slitsamma av både privat och kommersiellt bruk. Passar alla sorters skivstångsövningar allt från axlar till benböj - det perfekta valet för hemmagymmet. Cagen kommer med chin-up bar (dipshandtag finns att köpas separat).
 • Gorilla Sports Power Tower - Chins Dips Benlyft

  Gorilla Sports Power Tower - Chins Dips Benlyft
  Power Tower för chins och dips är en stabil och funktionell ställning som ger dig möjlighet att träna styrka med hjälp av din egen kroppsvikt - chins, pull ups, dips, hängande rodd och benlyft. Stationen är 212 cm hög och har en chinsstång som är 102 cm lång.
 • Master Fitness Battle Rope Anchor, Power rack

  Master Fitness Battle Rope Anchor, Power rack
  Tillbehör till Power racks och riggar från Master Fitness. Med battle rope anchor kan du enkelt fästa ditt träningsrep i denna ankare och utöva flertalet övningar på ett säkert sätt.
 • Gorilla Sports Power Cage Extreme

  Gorilla Sports Power Cage Extreme
  En kraftfull ställning på 165 kg som ger dig möjlighet att träna skivstångsövningar med rack och safetyrack, träna chins med chinstång med multigreppsstång, dips och mycket mer. Maximal belastning på 400kg Väger totalt 165kg Träna med skivstång Träna med kroppsvikt Träna knäböj, kronlyft, stångrodd, chins, dips, armgång eller bara häng, med den här finns det inte en kroppsdel du inte kan träna. Höjden på 2,30m möjliggör dessutom att du kan justera utrustningen efter din egen längd för att optimera träningen. Viktstativ diameter: 30mm eller 50mm Chinsstång och handtag för dips Bredd ink viktstativ: 172cm
 • Tunturi Fitness PT20 Power Tower, Power tower

  Tunturi Fitness PT20 Power Tower, Power tower
  Du behöver inte mycket för att träna överkroppen. Kombinera Tunturi Power Tower PT20 med din kroppsvikt och kom igång! Power Tower PT20 är väldigt robust, enkel att använda och tar knappt någon plats. Dessa funktioner gör den idealisk för användning hemma! Fördelarna med Tunturi Power Tower PT20 Olika träningsalternativ utan vikter för att stärka överkroppen Lättanvänd träningsutrustning för användning hemma eller på gymmet Tar lite plats Mycket robust design med lång livslängd Det fantastiska med Tunturi Power Tower PT20 är att du inte behöver några vikter eller komplicerad utrustning för ett intensivt träningspass. Använd bara din egen kroppsvikt för att träna. Styrkeställningen har en robust bar överst, för chin och pull-up övningar. Variera din handplacering, från nära varandra till lå
 • Master Fitness J-Hook, Power rack

  Master Fitness J-Hook, Power rack
  Kompatibla för användning med Master XT10 , XT14 och XT16 - samtliga dessa modeller är byggda med ramverk på 70x70. Dessutom kan man använda dem med Masters övriga 70x70 Riggar. Överdelen är klädd i Nylon för att skydda skivstången. Krokarna säljs i par.
 • ATX® Power Rack 520 - höjd 215 cm

  ATX® Power Rack 520 - höjd 215 cm
  ATX® Power Rack PRX- 520 Höjd 215 cmLikt vårt Power Rack PRX-510 har vår modell PRX-520 ett fotavtryck på 119 x 117 cm med en kompakt design, utformad för högre rum med en höjd av 215 cm. Power Rack PRX-520 kan laddas med vikt upp till 500 kg, vilket är oslagbart i denna klass!Stolparna med 34 olika hål är markerade på insidan och utsidan; detta säkerställer exakt och snabb positionering av J-hooksen och säkerhetspinnarna. Ytterligare perforeringar i golvstagarna gör det möjligt att fästa bandpinnar för träning med motståndsband. Fötterna är gjorda av gummi som skyddar golvet och ökar glidmotståndet.Utrustad som vanligt med ett par solida J-hooks tillverkade av 10 mm tjock stålremsa + 10 mm tjocka gummibeskyddare för att skydda skivstången, ett par stiftrör - säkerhetspinnar och en räfflad pull-up bar med flera grepp som möjliggör en hel del mångsidiga, grundläggande övningar. För ett ännu bredare och mångsidigare sortiment, kan power racken tilläggas med ytterligare valfria tillbehör som en lat pull down station, dip bars, T-Bar Row, ett mångsidigt bräde eller en landmine bar. Tillverkad enligt de högsta kvalitetsstandarderna och certifierad enligt EN 20957 I.II.IV – H. Power Racken erbjuder en hög motståndskraft, förstklassigt utförande, maximal säkerhet och perfekt funktionalitet i en enastående design. Dessa värden står för kompromisslös ATX-kvalitet och är garanterat en förstklassig och hållbar kvalitetsprodukt!Kvalitetsprodukter designade i Tyskland - certifierade enligt EN 20957 I.II.IV klass HEn överblick av alla fördelar: Kompakt designVridningsfri, stabil konstruktion gjord av 50 x 50 x 2 mm tjockt stålrör med förstärkta gussetplattorTung last - upp till 500 kg34 gånger perforerings- / positionshöjderMed positionsskalning för exakt och snabb positionering av J-hooks och säkerhetspinnarInklusive 1 par J-hooks av 10 mm tjock stålremsa + 10 mm tjocka gummibeskyddare för att skydda skivstången och för att minimera bullerInklusive 1 par Pin Pipe-säkerhetspinnar, tillverkade av Ø 20 mm rundstål + Ø 38 x 3 mm tjockt stålrörInnehåller en utdragbar stång Ø 27 mm, räfflad för extra greppYtterligare perforeringar i golvstagarna möjliggör fästning av bandpinnar för träning med motståndsbandMed skyddande fötter, skonsam mot golvet och halkfriFör ett ännu bredare och mångsidigare sortiment, kan power racken tilläggas med ytterligare valfria tillbehör som en lat pull down station, dip bars, T-Bar Row, ett mångsidigt bräde eller en landmine bar.Viktstängerna och viktskivorna ingår ej i leveransomfånget! 
 • Master Fitness Powerrack Xt14, Power rack

  Master Fitness Powerrack Xt14, Power rack
  Stabilt powerrack för företag, föreningar och gym – eller helt enkelt för den som lyfter tungt. Specifikationer Multigrepp för Pull-up Krokar och säkerhetsarmar med magnetlås ger extra stabil känsla samt reducerar oljud. Krokar för powerband i nedre ramen. Hållare för skivstång i överdel på ramen. 70×70 ram Flera olika tillbehör kan köpas till. Monterad storlek: L x B x H 147 x 143 x 235 cm
 • Kraftmark Pull-Up Squat Stand, Skivstångsställning

  Kraftmark Pull-Up Squat Stand, Skivstångsställning
  Svensk tillverkat Pull up squat stand inkluderande safety bars, chinsräcke samt J-Hooks. Höjd: 244cm Bredd: 124cm Djup: 125cm 75mm stålprofil Laserskurna höjdmarkeringar Tillverkat i Sverige av svenskt stål
 • Abilica PowerRack 40, PowerRack

  Abilica PowerRack 40, PowerRack
  Abilica PowerRack 40 är ett superrejält träningsrack som passar dig som vill träna med tunga vikter med fokus på hög säkerhet. Detta är ett rack som passar lika bra hemma som i ett företags träningsrum. Abilica PowerRack 40 är perfekt för dig som fokuserar på tung styrketräning eller vill ha den extra säkerheten under träningen. Med säkerhetsstolpar på insidan av racket ger bra säkerhet så att du kan fokusera på att prestera som bäst. Skivstångshållare och säkerhetsstolpar har “slide-and-twist” fästen som gör det enkelt att ändra höjd under träningspasset. Vill du ha ett enklare alternativ kan du även köpa ytterligare skivstångshållare så att du har förinställt hållarna för olika övningar. Abilica PowerRack 40 är utrustad med utdragbara handtag med en mängd olika grepp och 2 handtag för at
 • Master Fitness T-Bar, Power rack tillbehör

  Master Fitness T-Bar, Power rack tillbehör
  Redskap för rotationsträning med skivstång. Passar till skivstång 50 mm diameter. Kompatibel med: Master Skivstångsställning Chins Master Skivstångsställning CF Master Half rack CF Gold
 • Gorilla Sports Dips- & magställning - Vägg

  Gorilla Sports Dips- & magställning - Vägg
  Dipsställning som sätts upp på valfri höjd på väggen. Denna väggmonterade dipsställning är otroligt gedigen och välkonstruerad. Vi på Gorilla Sports rekommenderar denna starkt för träning av dips och magövningar så som benlyft och knälyft. Längd (handtag): 15cm Få ”långa” starka magmuskler utan att belasta ryggen överdrivet. Ett tips är att även ha en mindre vikt mellan knän eller fötter för att maximera träningen både när du gör dips och magövningarna. Handtagen är även justerbara i längd och kan därför anpassas efter val av övning. Vid montering är det värt att tänka på att även långa människor uppskattar att kunna göra både dips och magövningarna med raka ben. Därför kan också ett tips vara att sätta den lite högre än vanligt och sen ha en stepup-bräda eller linande i närheten så att al
 • Thor Fitness Functional Max Rack, Power rack

  Thor Fitness Functional Max Rack, Power rack
  Thor Fitness Exclusive är en serie med gymmaskiner i hög kvalité för större gym. TF Exclusive, FUNCTIONAL MAX RACK är en del av Thor Fitness Exclusive samlingen. Avancerad design rymmer lättvikter och tunga vikter. Förvägstekniken ger samtidig stångrörelse både vertikalt och horisontellt. Det funktionella maxstället ger en smithmaskin säkerhet med mångsidigheten hos knäböj. Den mångsidiga designen erbjuder ett brett utbud av övningar OBS! Bilden du ser är 3D animerad. Färgen kan skilja sig från slutprodukten. Specifikationer Mått (LxBxH): 117 x 218 x 229 cm
 • Master Fitness Powerrack Xt16, Power rack

  Master Fitness Powerrack Xt16, Power rack
  Detta dubbla halfrack är användningsbart från två olika håll med vikthållare i mitten. Optimalt rack för gym och anläggningar med ont om golvyta. Magnetiska lås på samtliga hållare. Måttet för ramen är 70 x 70 cm. J-hooks och Safetyarms ingår i leveransen – för extra uppsättningar lägger du till det som tillval.
 • ATX® Power Rack custom PRX-770 XL - höjd 225 cm - tillgänglig i mars-april!

  ATX® Power Rack custom PRX-770 XL - höjd 225 cm - tillgänglig i mars-april!
  ATX® Power Rack custom PRX-770 XL - höjd 225 cmDjupare anpassningsbart Power Rack av ATX®. Du kan själv välja vilken pull up-stång du vill ha samt säkerhetsjärn och andra tilläggsprodukter.Från produktfamiljen ATX® med en massiv väggtjocklek på 3 mm och ett lite större inre djup (95 cm) än PRX 750-modellen. Detta ställ är 108 cm brett och 178 cm djupt. Kapacitet når upp till 800 kg. Med förvaringsstift blir kapaciteten så hög som 1500 kg. ATX® Power Rack PRX-770 XL Cage väger 129 kg.Alla tilläggsdelar som J-hooks och safety bars har gjorts hållbara och pålitliga i Tyskland.• Bra med träningsutrymme, bredd 122 cm och djup 95 cm• Säker ramkonstruktion av 70x70x3 mm stålrör• Kapacitet 800 kg, + extra 700 kg med förvaringsstift• Inre mått på ställ: B 108 x D 95 cm• Justerbar till 35 olika höjder (var 5:e cm), numrering för enkel placering• Mycket slitstarkt stativ med gummiskydd som minimerar buller• Ytterligare stift finns tillgängliga för motståndsgummiband samt Dip bars, T-Bar-Row, Utility Board, presshandtag och Landmine• Certifiering FI 20957 I.II.IV - S Mått: D 178 cm, B 123 cm, H 224,5 cm & Vikt: 196,5 kg Viktskivor och skivstång ingår ej. Endast delarna på den första bilden ingår i paketet.
 • ATX® Power Rack 510 - höjd 195 cm

  ATX® Power Rack 510 - höjd 195 cm
  ATX® Power Rack PRX- 510 - höjd 195 cmATX ® Power Rack PRX-510 är den minsta kraft racken från ATX Rack familjen. Trots det är denna rack av stort värde i sin klass. Helt och hållet vridningsfri och extremt stabil som kan laddas upp med vikt till 500 kg! Tillverkad enligt de högsta kvalitetsstandarden och certifierade enligt EN 20957 I.II.IV - H,  power racken ger hög lastkapacitet, utmärkt utförande, maximal säkerhet och perfekt funktionalitet. En power rack i utmärkande ATX design med maximalt mervärde - unika i detta pris / i sin klass!PRX-510 har en kompakt storlek och en extra låg höjd av 195 cm, därmed lämplig för utrymmen med låga tak. Urtustad, som vanligt, med ett par massiva J-hooks av 10 mm tjockt band stål + 10 mm tjockt gummiskydd för att skydda skivstången, ett par Pin pipe säkerthetspinnar och en räfflad multigrip pull up bar. Denna rack ger en möjlighet till väldigt månsidig träning. Stolparna med 30x hål är anordnade på insidan och utsidan med markörer, för att underlätta placeringen av J-hooksen och säkerhetspinnarna. De övriga hålen i bottenprofilerna finns till för användning av moståndsband. Fotskyddet av gummi skyddar golvet och ger samtidigt en bättre säkerhet för halkning.Kvalitetsprodukter designade in Tyskland - Certifierad enligt EN 20957 Klass H I.II.IV Kompakt design med 195 cm höjd, idealisk för rum med lågt takVridningsfri, säker uppbyggnad av 50 x 50 x 2 mm stålrör med förstärkta kilplattorTunga laster - vikt upp till 500 kg30-faldiga perforerings / positionshöjderUnderlättning för en noggrann och snabb placering av J-hooks och säkerhetspinnarnaIngår ett par av J-hooks gjort av 10 mm tjockt bandstål + 10 mm tjockt gummiskydd för att skydda skivstången och att minimera bullerIngår ett par av Pin pipes säkerhetspinnar tillverkade av Ø 20 mm rundstål + O 38 x 3 mm stålrörExtra räfflat multigrepp pull-up bar Ø 27 mmMed ytterligare fotspår i marken för att fastställa Band Pegs för träning med motståndsbandSkyddande fötter, halkfritt och skonsamt för golvFör ett ännu bredare och mångsidigare sortiment, kan power racken tilläggas med ytterligare valfria tillbehör som en lat pull down station, dip bars, T-Bar Row, ett mångsidigt bräde eller landmine bar. Skivstänger och viktplattor som visas ingår ej! 
 • Master Fitness Ställning XT6, Power rack

  Master Fitness Ställning XT6, Power rack
  Överliggaren har ett multigrepp för chins. Skivstångshållare samt säkerhetsarmar har patenterade magnetlås. Två vikthållare för 50 mm skivor. En uppsättning safety arms och en uppsättning J-hooks ingår i leveransen. Maxbelastning Chin up: 120 kg Bredd utanpå säkerhetsarmarna: 115 cm Innermått mellan säkerhetsarmarna: 107 cm
 • Master Fitness J-Hooks - Par, Power rack tillbehör

  Master Fitness J-Hooks - Par, Power rack tillbehör
  Produktbeskrivning Kraftiga J-hooks som passar 60 x 60 mm ramen på ställning Master Fitness XT6, XT8 och XT12. De kan även monteras på Master Fitness Halfrack Silver samt Master Fitness Powerrack Silver som även de har 60 x 60 mm ram. Pinnens diameter: 25 mm.
 • Master Fitness Fällbart Rack Silver, Power rack

  Master Fitness Fällbart Rack Silver, Power rack
  Bara för att man har trångt om utrymme behöver man inte leva med allt för enkel utrustning. Detta rack är byggt på stadig 70x70 ram som är 3 mm tjock och med en chin-upstång som överliggare. Med&hellip:
 • Half Rack Premium - Recoil

  Half Rack Premium - Recoil
 • Gorilla Sports Power Rack Cage - Ink kabelstation

  Gorilla Sports Power Rack Cage - Ink kabelstation
  Power Rack Cage är en skivstångsställning med kabelstation för dragövningar, multi pull up-bar med varierade grepp för chins och dipstation som du kan ställa in i olika höjder. Multi pull up bar & dipshandtag Två safety racks och fyra racks Latsstång och bicepsstång ingår Fördelen med en träningsbur är att den hjälper dig att maxa din träning på ett säkert sätt med hjälp av säkerhetshållarna/safety racken som du kan anpassa efter övning och längd. Dessa tar emot vikten om du misslyckas med ett yft och behöver lägga ifrån dig vikten vid tex knäböj. Det ingår två stänger till kabelstationen, en längre för exempelvis latsdrag och en kortare stång för exempelvis bicepscurl. Se bild för måttspecifikation och maximal belastning. Maximal belastning Dipshandtag: 260kg(2x130kg) Kabelstation: 260