Power Rack

I en power rack kan du träna styrka med din kroppsvikt som motstånd. Här finns half rack, full rack och powertowers i vilka du kan köra många olika övningar.

Powerracks & power towers för träning av hela överkroppen

Det finns övningar för hela överkroppen du kan utföra i en powerrack. Du kan träna allt från dips och pull ups till leg raise och många andra styrkeövningar. För maximal flexibilitet finns det racks där du kan flytta fästen och handtag snabbt och enkelt.

Populärt inom power rack

 • Master Fitness J-Hooks - Par, Power rack tillbehör

  Master Fitness J-Hooks - Par, Power rack tillbehör
  Produktbeskrivning Kraftiga J-hooks som passar 60 x 60 mm ramen på ställning Master Fitness XT6, XT8 och XT12. De kan även monteras på Master Fitness Halfrack Silver samt Master Fitness Powerrack Silver som även de har 60 x 60 mm ram. Pinnens diameter: 25 mm.
 • Master Fitness T-Bar Handle, Power rack tillbehör

  Master Fitness T-Bar Handle, Power rack tillbehör
  Komplett set av 3 st handtagsgrepp som används med skivstång tillsammans med T-bar. Passar till skivstång 50 mm diameter.
 • Masterfit - X-fit Cage Power Rack

  Masterfit - X-fit Cage Power Rack
  Masterfit Powerrack X-fit Cage är gjort för tung och säkrare styrketräning. Med en stabil konstruktion på 2mm tjock stål och ställbara avlastningsenheter så har du i detta powerrack en riktigt&hellip:
 • Master Fitness T-Bar, Power rack tillbehör

  Master Fitness T-Bar, Power rack tillbehör
  Redskap för rotationsträning med skivstång. Passar till skivstång 50 mm diameter. Kompatibel med: Master Skivstångsställning Chins Master Skivstångsställning CF Master Half rack CF Gold

Fler tips på power rack

 • Master Fitness Legpress X14, Power rack

  Master Fitness Legpress X14, Power rack
  Tillbehör som används på Master X14 för benträning. Fotplattan monteras på smith-stången som sedan används som en ryggliggande benpress. Fotplattan har mått: LxBxD: 74 x 40,6 x 10,3 cm Vikt: 11,8&hellip:
 • Nordic Fighter Half Rack, Skivstångsställning

  Nordic Fighter Half Rack, Skivstångsställning
  NF Half Rack är ett hemmagym som har extra tjockt och tungt gods för att klara av de mest slitsamma träningarna. Detta rack lämpar sig för både privat och kommersiellt bruk. Passar alla sorters skivstångsövningar; från axlar till benböj och är därför det perfekta valet för hemmagymmet. Till racket medföljer chinbar, spotterarms, barhooks och olympiska vikthållare (Dipshandtag finns som tillval och säljes separat). Längden på säkerhetsarmarna är 50 cm.
 • Eleiko XF 80 Leg for Storage 3-levels, Power rack

  Eleiko XF 80 Leg for Storage 3-levels, Power rack
  Skapa ditt förvaringssystem med önskad längd med hjälp av två eller fler XF 80 Storage Rack Legs. På varje upprätt stolpe får upp till fyra stycken förvaringsdelar plats. Tillbehör, som säljs separat, levereras i 1100 mm och 1720 mm längd och ger dig möjligheten att sammankoppla olika enheter. Rack legs säljs individuellt och finns tillgängliga i två olika nivåer. Längd: 80 mm Bredd: 800 mm Höjd: 1132 mm Vikt: 10 kg Garanti: 10 år
 • Eleiko Classic Standing Leg Raise/Dip Station, Power tower

  Eleiko Classic Standing Leg Raise/Dip Station, Power tower
  Eleiko Classic Standing Leg Raise är en kompakt 2 i 1 station utformad för att utföra leg raise övningar och dips. Kompletta kuddar under armarna och på baksidan tillsammans med lätta grepphandtag ger en bra användarupplevelse. Kuddarna är täckta i ett slitstarkt syntetiskt läder och biten har en jämn ytfinish, så att det är lätt att hålla rent och underhålla. DESIGNAD FÖR Träna variationer av benlyft och dips. BEKVÄMA DYNOR Underarmarna är skyddade med dynor vid användning. KOMPAKT 2 I 1 Effektiv användning av utrymme med flera övningar på en mindre yta. SKAI® DYNOR Ger utseendet och känslan av skinn utan slitaget MINIMALT UNDERHÅLL Smidig ramyta och Skai®-dynor som är lätta att hålla rena. Specifikationer Vikt: 82,5 kg Längd: 1106 mm Bredd: 716 mm Höjd: 1735 mm Garanti: 2 år Garantivillkor Endast inomhusanvändning. Normalt slitage faller inte under garantin. Notering: Dynor 6 månaders garanti.
 • Nordic Fighter Heavy Duty Half Rack, Power rack

  Nordic Fighter Heavy Duty Half Rack, Power rack
  Heavy Duty Half Rack har extra tjockt gods för att klara av de mest slitsamma av både privat och kommersiellt bruk. Det är utformat för att klara massor av olika CFövningar, allt från axlar till benböj. Racket kommer med MULTI-GRIP Chinbar, över och under powerband hooks, justerbara spotterarms och jpegs.
 • Abilica Lat-Attachment, Powerrack 024, Power rack tillbehör

  Abilica Lat-Attachment, Powerrack 024, Power rack tillbehör
  Station för nerdrag och sittande rodd till PowerRack 024. Belastning skapas med 50 mm viktskivor (medföljer inte). Antal övningar: Ca 5 st Antal träningsstationer: 2 st
 • FitNord Power Rack With Up And Down Pulley, Power rack

  FitNord Power Rack With Up And Down Pulley, Power rack
  Power Squat Rack med övre och nedre block är ett robust power rack för tung användning. Den multifunktionella rackställningen är lämplig till exempel för följande träningsprogram: Bänkpress Diagonal bänkpress Latsdrag Kabelrodd etc. Räckhäv (Monkey bar) Dip Squat Träning med latsdrag eller med press och squat kräver, utöver power racket, också skivstång och viktskivor. Utöver tyngdlyftsstången och viktskivorna rekommenderas squatracket att användas i kombination till exempel med justerbar lutande bänk. Förutom ett par stångstöd kommer squatburet med ett par stångstöd med säkerhetsstänger, med hjälp av vilka blir träningen säkrare. Squatrackets ram är tillverkad av 6 x 6 cm stål och fogarna på ramen är förstärkta med ytterligare stålplattor, vilket gör racket mycket robust. Power Squat Rack behöver inte skruvas fast på golvet eftersom det är utformat för att hålla sig på plats utan separat fäste. Detaljer Taljan fungerar med både 25 mm och 50 mm vikter - vill du använda 50 mm viktskivor rekommenderar vi FitNords adapter för att öka stabiliteten. Maxbelastning på Lat pull-downs: 120 kg. OBS! Notera det utrymme som power rack, ändarna på skivstången och viktskivorna i blockets viktmagasin kräver. Vikterna ingår ej i priset.
 • Power Rack XT12

  Power Rack XT12
  I övre ramen finns ett multigrepp som gör det möjligt att utföra olika former av chins och pull-upsRamen är 60x60 mmMaxbelastning 270 KgMaxbelastning Chin-up 115 kg
 • Gorilla Sports Power Rack Power Cage R4

  Gorilla Sports Power Rack Power Cage R4
  Är du ute efter något att knäböja från och behöver något mer stabilt än en skivstångsställning? Då har du hittat rätt. Perfekt för ett hemmagym med lite utrymme och låg takhöjd. Övrig information&hellip:
 • Gorilla Sports Power Tower Multi - Chins/Pull-ups/Dips

  Gorilla Sports Power Tower Multi - Chins/Pull-ups/Dips
  Power Tower är en träningsstation som ger dig möjlighet att träna chins, dips, benlyft, hängande rodd i de vågräta handtagen och armhävningar på handtagen nere vid golvet. En perfekt produkt för dig som värderar träning med kroppen högt och samtidigt vill kunna träna igenom hela kroppen. Det här är en stabil och funktionell station som är 235 cm hög och vill du då kunna göra ordentliga chins där hakan går över händerna kommer du behöva ha ännu lite högre än just 235 cm i takhöjd. Nedan har du måtten listade så du får en bild av storlek och huruvida den passar just dig. Mått från ryggdynan till änden på de vågräta handtagen: ca 62 cm Mått från ryggdynan till de lodräta handtagen: ca 44 cm Centrummått mellan de små kuddarna: ca 53 cm
 • Eleiko XF 80 Wall ball Targets, Power rack tillbehör

  Eleiko XF 80 Wall ball Targets, Power rack tillbehör
  Eleiko XF 80 väggmonterade måltavla är en stadig platta med två nivåer på olika tävlingshöjd. Den kan enkelt fästas på riggen i olika höjd och är tillverkad av högkvalitativt stål.
 • Abilica Dips-Handles För 8005, Power rack tillbehör

  Abilica Dips-Handles För 8005, Power rack tillbehör
  Kraftiga handtag för dips. Slide &: twist fäste gör att de fäster handtagen smidigt. Inga skruvar eller bultar. Avstånd mellan handtagen är 43 cm innerst och 60 cm ytterst. Passar endast till&hellip:
 • Adidas Functional Rig

  Adidas Functional Rig
  Denna stabila Rig från Adidas. Gör produkten extremt användbar, för en mängd olika regelbundna tyngdlyftnings- och CF-övningar. Riggen är utrustad med ett cabelsystem där flera dragövningar kan utföras för både över- och underkropp. Adidas Homerig kommer med olika grepp och olika tillbehör, som ger dig en stor variation för träningsövningarna. Produkten rekommenderas för träning hemma eller i småföretagare miljö. En justerbar träningsbänk kan rekommenderas som ett extra tillbehör. Funktioner Justerbar dragstation för övningar med "fri rörelse" Hållare för viktskivor Justerbar hållare för stång & J-Hooks Lat- bar, rak- bar, samt tillbehör för hand och fotled ingår Inbyggd chinup stång för övningar med din egen kroppsvikt Dip bar kan inkluderas och kan monteras
 • Gorilla Sports Squat Rack - 300kg

  Gorilla Sports Squat Rack - 300kg
  En skivstångsställning/ half rack som är perfekt för dig som vill ta din träning till nästa nivå. Kombinationen av knäböj med möjlighet till marklyft och stångrodd, dips, chins och t-bar-rodd gör det möjligt att ge hela kroppen en ordentlig omgång. Justerbara safety rack(långa) Justerbara rack(korta) En T-bar Rack-station Två pull up-stänger Dipsstation Racket är tillverkat av solitt stål, levereras i svart, innehåller två ställbara safety racks och två korta racks, dubbla chins-stänger, en dip-station och en t-bar-station. I kombination med en träningsbänk och ett skivstångspaket står inget i vägen för det ultimata träningspasset i ditt eget hemmagym. Passar skivsstänger med grepplängd på 125 cm. Maximal belastning Rack(korta): 300kg Safety rack(långa): 200kg Undre chinsstång: 150kg Övre chinsstång: 200kg Dipshandtag: 300kg Övrig information Avstånd mellan dipshandtag: 50,7cm Diameter undre chinsstång: 32mm Diameter övre chinsstång: 50mm Inre dimension ställning: 103cm Håldiameter t-bar-fäste: 51mm Grepplängd skivstång: 125cm Längd safety rack: 50cm Två chinsstänger
 • Tunturi Fitness PT60 Power Tower, Power tower

  Tunturi Fitness PT60 Power Tower, Power tower
  Träna dina magmuskler, stärk dina bröstmuskler eller ge dina överarmar ett allvarligt träningspass. Allt är möjligt med hela Tunturi Power Tower PT60. En styrkemaskin med många olika träningsalternativ. Kompakt, vilket gör den idealisk för användning hemma! Fördelarna med Tunturi Power Tower PT60 Olika möjligheter att träna din kropp Kompakt och mångsidig träningsutrustning för användning i hemmet eller i gymmet Power Tower är lämpligt för nybörjare eller de som är mer avancerade Mycket stark och hållbar stålkonstruktion Fällbar viktbänk, platsbesparande Tunturi Power Tower PT60 erbjuder många möjligheter för en gedigen träning. Till exempel baren högst upp för chin- och pull-up-övningar. Ändra din träning varje gång genom att hålla baren annorlunda. Hemmagymmet har också en hopfällbar bänk. Fäll ut brädet och använd det för sit-ups, tillsammans med bukstöd. Kombinera brädet med skivstödet och du kan göra bänkpressövningar. När du inte använder viktbänken, fäll bara ihop den. Praktiskt eftersom det sparar utrymme. Power Tower PT60 har armstöd i mitten för övningar som dopp, benhöjningar och knähöjningar. För extra komfort har armstödet skum och konstläder och handtagen har gummi. Avslutningsvis är denna pull-up / dip / sit-up station också lämplig för push-up-övningar. Två robusta handtag har inkluderats på framsidan. Dessa stöd hjälper dig att enkelt anta rätt push-up hållning.
 • Eleiko XF 80 Barbell Storage, Power rack tillbehör

  Eleiko XF 80 Barbell Storage, Power rack tillbehör
  En vertikal förvaring av skivstång som du placerar på en upprätt pelare och har på så sätt skivstången inom räckhåll när det är dags för träning. Kompatibel med våra XF 80 riggar och ställningar. Specifikationer Mått (LxBxH): 11 x 7,4 x 20,3 cm. Vikt: 2,1 kg.
 • vidaXL Väggmonterat power tower med viktskivor40 kg

  vidaXL Väggmonterat power tower med viktskivor40 kg
  Detta väggmonterade power tower med två draghandtag är utrustat med ett övre draghandtag och ett lägre draghandtag och låter dig träna alla större muskelgrupper i kroppen. Detta power tower är tillverkat av starkt stål för hållbarhet och stabilitet och kan stödja upp till 120 kg viktskivor. Dess handtag är tillverkat av mjuka material för ett förbättrat grepp. Träningsstationen kan enkelt monteras på en vägg med de medföljande monteringstillbehören. Monteringen är enkel. Viktskivorna på 10 kg är belagda med plast, medan viktskivorna på 5 kg är fyllda med sand och belagda med robust, golvvänlig gummi. Leveransen inkluderar ett power tower, två viktskivor på 10 kg och fyra viktskivor på 5 kg. Power tower: Färg: Svart Material: Stål Mått: 99 x 53 x 194 cm (B x D x H) Mått kvadratiskt rör: 4 x 4 cm (L x B) Total kabellängd: 140 cm Vikt: 10,7 kg Med ett övre draghandtag och ett lägre draghandtag Kan stödja upp till 120 kg viktskivor Mjuka handtag Monteringstillbehör ingår Enkel montering Viktskivor: 2 x 10 kg viktskiva (diameter 31,5 cm) 4 x 5 kg viktskiva (diameter: 25 cm)
 • Master Fitness Powerrack Xt16, Power rack

  Master Fitness Powerrack Xt16, Power rack
  Detta dubbla halfrack är användningsbart från två olika håll med vikthållare i mitten. Optimalt rack för gym och anläggningar med ont om golvyta. Magnetiska lås på samtliga hållare. Måttet för ramen är 70 x 70 cm. J-hooks och Safetyarms ingår i leveransen – för extra uppsättningar lägger du till det som tillval.
 • Motion & Fitness PRO Half Rack, Skivstångsställning

  Motion & Fitness PRO Half Rack, Skivstångsställning
  Kraftigt half rack som är gjort för den kommersiella marknaden. Half rack är ett multifunktionellt rack där man får möjligheten att göra massvis med olika övningar så som bänkpress, marklyft, axelpressar. Half rack kommer med J-Hooks och säkerhetsarmar som man enkelt justerar. Tydliga laserskurna markeringar. 6st vikthållare som passar för bumper plates.
 • Master Fitness J-Hook, Power rack

  Master Fitness J-Hook, Power rack
  Kompatibla för användning med Master XT10 , XT14 och XT16 - samtliga dessa modeller är byggda med ramverk på 70x70. Dessutom kan man använda dem med Masters övriga 70x70 Riggar. Överdelen är klädd i Nylon för att skydda skivstången. Krokarna säljs i par.
 • Master Fitness Halfrack Xt8, Power rack

  Master Fitness Halfrack Xt8, Power rack
  Kraftig och gediget halfrack. Överliggaren har ett multigrepp för chins. Skivstångshållare samt säkerhetsarmar har patenterade magnetlås. 8 vikthållare för 50 mm skivor. Det går att använda "full size" viktkskivor på 3 av spjuten, inte på alla fyra samtidigt. J-hooks och Safetyarms ingår i leveransen – för extra uppsättningar lägger du till det som tillval. Maxbelastning Chin up: 120 kg. Passar med 220 cm stång Yta att stå på (avstånd ben-ben): 107 cm Bild nr 2 visar hur XT8 kan se ut med lat-row-tillbehör monterat. Klicka här för information om tillbehöret.
 • Nordic Fighter Power Tower

  Nordic Fighter Power Tower
  Power Tower är det perfekta träningsredskapet för att träna Chinups, Dips, Leg Raises, Pushups och Situps. Den breda basen och den tjocka ramen gör detta Power Tower väldigt robust och stabilt. Bredd mellan handtag: Upp till 103 cm
 • Gymstick Alpha Power Rack, Power rack

  Gymstick Alpha Power Rack, Power rack
  Alpha Power Rack är den ultimata utrustningen som skapats för den seriösa vikttränaren. Detta enkla men kraftfulla kraftställ inkluderar den vanliga 32 mm dragstången tillsammans med en 50 mm bar&hellip:
 • FitNord Power Tower Pro, Power tower

  FitNord Power Tower Pro, Power tower
  Dip-och pull up-ställning PRO är både mångsidig och robust till exempel för dippress, pull up med olika greppbredd och hängande benspark. Med denna ställning förvandlar du rummet till ett funktionellt dip-och pull up-gym. Ställningen är utformad för att tåla hemanvändning. Den är mycket lämplig för utrymmen där det inte är möjligt att borra eller fästa pull up-stång till tak eller vägg. Ramen är tillverkad av svartmålat stål, vilket gör ställningen extremt stabil och elegant. Hand- och ryggkuddarna är klädda i svart konstläder.
 • Abilica Dips-handles 8005

  Abilica Dips-handles 8005
  Rejäla handtag för dips övningar. Enkelt att fästa till racken med “Slide & twist” fästen. Inga skruvar eller bultar.
 • Kraftmark Power Rack HD 3, Power rack

  Kraftmark Power Rack HD 3, Power rack
  Kraftmark Power Rack HD3 Specifikationer: Höjd: 244cm Bredd: 124cm Djup: 182cm Inkluderar J-hook set 6 st vikt konsoler
 • Tunturi Fitness PT40 Power Tower, Power tower

  Tunturi Fitness PT40 Power Tower, Power tower
  Du behöver inte tunga vikter eller utrustning för att träna överkroppen. Det enkla Power Tower PT40 och din egen kroppsvikt är mer än tillräckligt för en anständig träning. PT40 är en kompakt styrkeställning som tar lite utrymme och är enkel att använda. Perfekt för hemmabruk, så att du kan träna när det passar dig bäst! Fördelarna med Tunturi Power Tower PT40 Träna överkroppen med din egen kroppsvikt Kompakt träningsutrustning för användning hemma eller på gymmet Robust stålkonstruktion med svart matt pulverlack, långvarig Olika övningar är möjliga för ett intensivt träningspass Tunturi Power Tower PT40 erbjuder olika möjligheter att träna dina bröst-, axel-, mag- och armmuskler. Den har en robust bar överst för chin- och pull-up-övningar. Variera din handplacering, från nära varandra till långt ifrån varandra, för att träna alla dina överkroppsmuskelgrupper. Armstöd och grepp har inkluderats i mitten av pull-up / dip-stationen. Du kan använda dem för att utföra olika övningar, som dopp och knä- och benhöjningar. Gummihandtag garanterar optimal komfort under träningen, precis som de robusta skumfyllda armkuddarna och det speciella ryggstödet. Tunturi Power Tower PT40 är också lämplig för push-up-övningar. Lägg händerna på de två robusta stöden på framsidan och anta lätt rätt uppskjutning. Du kan också använda tillbehör, som ett bälte eller resår, för dip- och pull-up-övningar.
 • Master Fitness Spotting Arms, Power rack tillbehör

  Master Fitness Spotting Arms, Power rack tillbehör
  Dessa säkerhetsarmar passar för användning med Master rigg XT10, XT14 och XT16. Samtliga dessa modeller är byggda med ramverk på 70x70. Dessutom kan man använda dem med Masters övriga 70x70 Riggar.&hellip:
 • Keiser - Power Rack Model 3110

  Keiser - Power Rack Model 3110
  Keiser förstärker kraften i Power Rack, som är mer än bara en vanlig ställning att hänga saker på. Med Keisers patenterade system blir det en explosiv träningsupplevelse. Använd det som ett traditionellt&hellip:
 • Eleiko XF 80 Pull Up Bar, Power rack tillbehör

  Eleiko XF 80 Pull Up Bar, Power rack tillbehör
  Eleikos XF 80 raka pull up-stång fästs på riggen och kan användas med olika typer av grepp så att du kan välja det grepp som är mest bekvämt eller det som utmanar dig mest. Den robusta konstruktionen är slitstark med ett bekvämt grepp som är skonsamt på huden men grovt nog för att ge dig ett bra fäste. Specifikationer Längd: 1111 mm Bredd: 228 mm Höjd: 70 mm Vikt: 8,5 kg
 • Abilica PowerRack 024

  Abilica PowerRack 024
  Fästpunkterna kan justeras på väldigt många olika nivåer, och tål en viktbelastning upp till 200 kg per fästpunkt. Stor variation i greppmöjligheter för pullups och dips, samt fästpunkter för gummiband både upptill och nertill. Station för nerdrag och sittande rodd kan köpas som tillval.  Abilica PowerRack 024 Upp till 2 användare samtidigt Max belastning per fästpunkt 200 kg Mått 153x159x216 cmRamverk 75x75x2 mm Vikt 130 kg 
 • Thor Fitness Heavy Duty Half Rack, Power rack

  Thor Fitness Heavy Duty Half Rack, Power rack
  Med Thor Fitness Heavy Duty Half Rack så får du ett prisvärt half rack som passar perfekt i hemmagymmet eller i företagsgymmet. Robust design med j-hooks och säkerhetsarmar. Detta Heavy Duty Half Rack har 8st förvaringspinnar på baksidan för 50 mm vikter och dips-handtag på toppen. Komplettera ditt Half Rack med andra redskap från Thor Fitness.
 • Abilica Dips-Handles För 8005, Power rack tillbehör

  Abilica Dips-Handles För 8005, Power rack tillbehör
  Kraftiga handtag för dips. Slide & twist fäste gör att de fäster handtagen smidigt. Inga skruvar eller bultar. Avstånd mellan handtagen är 43 cm innerst och 60 cm ytterst. Passar endast till Abilica Powerrack 8005.
 • vidaXL Power Tower med viktskivor 40 kg

  vidaXL Power Tower med viktskivor 40 kg
  Detta mångsidiga power tower är perfekt för att stärka och tona muskler. Det har ett justerbart benstöd med 3 inställningar. Särskilda säkerhetsfästen ger extra säkerhet under träningen. Viktskivorna på 10 kg är belagda med plast, medan viktskivorna på 5 kg är fyllda med sand och belagda med robust, golvvänlig gummi. Leveransen inkluderar ett power tower, två viktskivor på 10 kg och fyra viktskivor på 5 kg. Power tower: Mått (totalt): 110 x 121 x 190 cm (L x B x H) Inklusive 2 säkerhetsfästen Maximal lastkapacitet för curlen: 50 kg Maximal lastkapacitet för bencurlen: 30 kg Maximal lastkapacitet för bicepscurlen: 60 kg Maximal lastkapacitet för bänkpressen: 90 kg Maximal lastkapacitet för butterfly: 30 kg Viktskivor: 2 x 10 kg viktskiva (diameter 31,5 cm) 4 x 5 kg viktskiva (diameter: 25 cm)
 • Thor Fitness Power Cage, Power rack

  Thor Fitness Power Cage, Power rack
  Thor Fitness Exclusive är en serie med gymmaskiner i hög kvalité för större gym. TF Exclusive - POWER CAGE är en del av Thor Fitness Exclusive samlingen. Den mångsidiga designen erbjuder att utföra allt från bänkpress till knäböj. Den fria stångrörelsen tillåter användaren att utföra övningen antingen inom / utanför buret. Dessutom erbjuder kraftburen flera säkerhetsanordningar. OBS! Bilden du ser är 3D animerad. Färgen kan skilja sig från slutprodukten. Specifikationer Mått (LxBxH): 163 x 218 x 229 cm
 • Master Fitness Ställning XT6, Power rack

  Master Fitness Ställning XT6, Power rack
  Överliggaren har ett multigrepp för chins. Skivstångshållare samt säkerhetsarmar har patenterade magnetlås. Två vikthållare för 50 mm skivor. En uppsättning safety arms och en uppsättning J-hooks&hellip:
 • FitNord Power Rack With Up And Down Pulley, Power rack

  FitNord Power Rack With Up And Down Pulley, Power rack
  Power Squat Rack med övre och nedre block är ett robust power rack för tung användning. Den multifunktionella rackställningen är lämplig till exempel för följande träningsprogram: Bänkpress&hellip:
 • Abilica - PowerRack 024

  Abilica - PowerRack 024
  Solid PowerRack med «slide-and-twist»-fästen som det går snabbt och lätt att flytta. Fästpunkterna kan justeras på väldigt många olika nivåer, och tål en viktbelastning upp till 200 kg per fästpunkt.&hellip:
 • PowerRack med bänk PW60

  PowerRack med bänk PW60
  Fakta och egenskaper Bänken är ställbar i 5 lutningar2 uttag för dragstationJusterbar höjd på hållare för skivstångAvsedd för vikter 30 eller 50 mmRekommenderad skivstång 180-220 cmMått LxBxH 129x107x213 cmMax belastning 136 kgVikt 62 kg
 • Thor Fitness Heavy Duty Power Rack, Power rack

  Thor Fitness Heavy Duty Power Rack, Power rack
  Med Thor Fitness Heavy Duty Power Rack får du ett prisvärt power rack som passar perfekt i hemmagymmet eller i företagsgymmet. Robust design med j-hooks. Racken har pull-up bars på toppen. Komplettera med övriga redskap från Thor Fitness och anpassa efter egen smak. Maxvikt JPegs: 400 kg Maxvikt chinsräcke: 180 kg
 • Master Fitness Halfrack Xt8, Power rack

  Master Fitness Halfrack Xt8, Power rack
  Kraftig och gediget halfrack. Överliggaren har ett multigrepp för chins. Skivstångshållare samt säkerhetsarmar har patenterade magnetlås. 8 vikthållare för 50 mm skivor. Det går att använda "full&hellip:
 • Nordic Fighter Power Cage, Skivstångsställning

  Nordic Fighter Power Cage, Skivstångsställning
  NF Power Cage, Hemmagym har extra tjockt och tungt gods för att klara av de mest slitsamma av både privat och kommersiellt bruk. Passar alla sorters skivstångsövningar; allt från axlar till benböj - det perfekta valet för hemmagymmet. Cagen kommer med chin-up bar (dipshandtag finns att köpas separat).
 • Master Fitness X16-19 Latseat, Power rack

  Master Fitness X16-19 Latseat, Power rack
  Tillbehör som används med Multirack X16 / X19 för att träna sittande latsdrag. Denna del monteras enkelt på en av de främre uppräta ramstolparna. Rullarna som fixerar benen kan även justeras i vertikal riktning.
 • Master Fitness Spotting Arms, Power rack tillbehör

  Master Fitness Spotting Arms, Power rack tillbehör
  Dessa säkerhetsarmar passar för användning med Master rigg XT10, XT14 och XT16. Samtliga dessa modeller är byggda med ramverk på 70x70. Dessutom kan man använda dem med Masters övriga 70x70 Riggar. Överdelen är klädd i Nylon för att skydda skivstången. Säljs i par.
 • Gymstick Alpha Plate Bar, Power Rack Tillbehör

  Gymstick Alpha Plate Bar, Power Rack Tillbehör
  Alpha vikthållare kompatibel med "Alpha Cage" och "Alpha Power Rack". Plåtvikthållaren gör det möjligt att lagra viktskivor bekvämt i rackets vertikala rör.
 • Kraftmark Power Rack HD 3, Power rack

  Kraftmark Power Rack HD 3, Power rack
  Kraftmark Power Rack HD3 Specifikationer: Höjd: 244cm Bredd: 124cm Djup: 182cm Inkluderar J-hook set 6 st vikt konsoler
 • Thor Fitness Dual Twister, Power rack

  Thor Fitness Dual Twister, Power rack
  Thor Fitness Exclusive är en serie med gymmaskiner i hög kvalité för större gym. TF Exclusive, DUAL TWISTER är en del av Thor Fitness Exclusive samlingen. Den robusta designen är idealisk för vridning av överkroppen. Det vinklade greppet gör att användaren kan utföra effektiv träning. Specifikationer Bredd: 74 cm Höjd: 147 cm Längd: 198 cm OBS! Bilden du ser är 3D animerad. Färgen kan skilja sig från slutprodukten.
 • Master Fitness Powerrack Xt16, Power rack

  Master Fitness Powerrack Xt16, Power rack
  Detta dubbla halfrack är användningsbart från två olika håll med vikthållare i mitten. Optimalt rack för gym och anläggningar med ont om golvyta. Magnetiska lås på samtliga hållare. Måttet&hellip:
 • Master Fitness X16-19 Monolift, Power rack

  Master Fitness X16-19 Monolift, Power rack
  Detta tillbehör monteras på Master multimaskin X16 eller X19 främre ramstolpar. Monolift används som hållare för skivstången och används exempelvis vid knäböj med tung vikt på stången. Ett fantastiskt bra tillbehör för den som tränar mycket med skivstång.
 • Thor Fitness Heavy Duty Power Rack, Power rack

  Thor Fitness Heavy Duty Power Rack, Power rack
  Med Thor Fitness Heavy Duty Power Rack Type 2 så får du ett prisvärt power rack som passar perfekt i hemmagymmet eller i företagsgymmet. Robust design med j-hooks. Racken har 8 st förvaringspinnar på baksidan för 50 mm vikter och pull-up bars på toppen. Detaljer Mått ramar: 70 x 70 mm Håldiameter på ram: 25 mm Avstånd mellan hålen: 5 cm
 • Gymstick Power Rack PR50, Power rack

  Gymstick Power Rack PR50, Power rack
  Gymstick Power Rack PR50 är ett mångsidigt kraftställ, designat och byggt för styrketräning i hemmet. PR50 kommer med en mängd olika tilläggsfästen, såsom robusta J-Cups, justerbara dopphandtag&hellip:
ilead