Simdräkter

I vatten förlorar vår kropp värme 20 gånger snabbare än i luft. Med en simdräkt kan du lättare hålla värmen i kallt vatten. Här finns simdräkterna som skyddar mot UV och nedkylning. Se exempel på snygga simkläder från ledande tillverkare.

Populärt inom simdräkter

 • Men's Tricomp Shell 3.2.2

  Men's Tricomp Shell 3.2.2
  Dragkedjan är placerad bak på våtdräkten och både ben och armar är justerbara i längden för absolut bästa passform. Herrstorlekar. Perfekt att använda till triathlon!
 • Light Shorty Junior 1,5mm

  Light Shorty Junior 1,5mm
  Material: 1,5mm Neopren & Lycra® Storlekar: S till XXL (92 - 135cm)
 • Men's B2 Function Vest 0,5

  Men's B2 Function Vest 0,5
  Västen har fyra mesh-fickor; Två i bröstområdet, en stor ficka vid magen och en liten bakficka med flatlocksömmar. Herrstorlekar.Dubbelfodrad neopren 0,5mm. Meshfickor: 81% Nylon, 19% Elastan.
 • Women's B2 Function Vest 0,5

  Women's B2 Function Vest 0,5
  Västen har fyra mesh-fickor; Två i bröstområdet, en stor ficka vid magen och en liten bakficka med flatlocksömmar. Damstorlekar.Dubbelfodrad neopren 0,5mm. Meshfickor: 81% Nylon, 19% Elastan.

Fler tips på simdräkter

 • Arena ST män 2.0 Limited 2019 STORM tävling badbyxor - Lila 22 UK

  Arena ST män 2.0 Limited 2019 STORM tävling badbyxor - Lila 22 UK
  Den perfekta och klart bästsäljande första gången tävlingsbadbyxor för nya tävlingssimmare. 100% FINA godkänd = Kan simma in för danska / internationella simtävlingar.OBS:Om Juniormodellen i storlek 12-13är lite för liten, är storleken bara större, den här produkten istr. 24 StorbritannienDeär gjorda för möten och är utrustade med det speciella vattenavvisande materialet, som efterliknar vattenmotståndet i vattnet.Ger bra stöd till musklerna genom att inte dra åt för mycket och samtidigt en bra möjlighet att röra sig fritt .Med dessa på kommer din pojke nästan att uppleva att flyga genom vattnet jämfört med hans icke-konkurrerande badbyxor simmade förmodligen in. Och därmed med hög sannolikhet slå några nya personliga rekord.Detta i kombination med denna ganska coola svarta design, då kommer din pojke att stå rakkniv på startpallen för nästa konvention.Funktioner / fördelar med Arena ST Men 2.0 Limited 2020 STORM-tävlingsbadbyxor - Rosa / blå:- Optimalt muskelstöd och förmåga att röra sig- Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position-Är 100% FINA-godkänd- Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.I grund och bottenär det här de bästa starttävlingskläderna på marknaden för yngre pojkar och simmare, där pojken fortfarande kommer att uppleva att bära ett par specialtyper som drar åt lite och ger det mindre vattentålighet i vattnet.För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, så se till:- Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, så tvätta dem i så kallt vatten som möjligt- Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)- Lämna inte våt i en väska under lång tid- Tvätta inte i tvättmaskin eller är i torken.- Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.
 • Speedo LZR Element Openback (Limited) - Röd/silver 22 UK

  Speedo LZR Element Openback (Limited) - Röd/silver 22 UK
  Dette er en limited konkurrencebadedragt af Speedo i en lækker rød farve.Dragten er lavet af LZR Endura som sikrer at både er komfortabel samt tætsiddende. Derudover har den en åben ryg som giver ekstra frihed til at bevæge sig.Badedragten er FINA godkendt.
 • Arena Carbon Flex dräkt -Ljusblå 30 UK

  Arena Carbon Flex dräkt -Ljusblå 30 UK
  Denna Carbon Flex-kostym från Arena finns bland annat i den här vackra blå versionen. Denna kostym har ett enkelt men ändå snyggt mönster med ränder som går längs benen på baksidan. Dessutom är det också en öppning i ryggen, vilket ger mycket rörelsefrihet.Denna baddräkt för kvinnor är för dem som tar simning på allvar. Materialet som Arena har använt för att göra kostymen är skapat för att glida väl i vattnet, samtidigt som det ger mycket rörelsefrihet. Förutom det flexibla materialet sys denna kostym också med tanke på rörelsefrihet, och du kommer därför inte att känna att kostymen ger motstånd när du simmar.Varför bör du överväga Arenas Carbon Flex-kostym för simträningDet finns många bra poäng att tänka på när du överväger att köpa Arena Carbon:Carbon Flex-materialEn träningslyftningseffektStor rörelsefrihetTvätta med fin tvätt.Denna baddräkt från Arena har många bra tekniska detaljer som gör denna baddräkt perfekt för särskilt simningsträningen. En av dessa detaljer är själva materialet från vilket dräkten är tillverkad. Carbon Flex är, som namnet antyder, mycket flexibelt. Detta innebär bland annat att kostymen alltid passar bra på kroppen så att den inte stör dig under simning.Något speciellt med den här dräkten är också att den har en hjälpande lyfteffekt, vilket kan vara mycket användbart vid simträning. Detta fungerar så att det finns elastiskt material i rygg och ben. Dessa elastiska linjer i baddräkten hjälper dig att behålla rätt position när du är i vattnet. Så din position i vattnet blir bättre, vilket inte bara gör dig snabbare utan också minskar tröttheten i benen som annars skulle uppstå vid intensiv träning.Både materialet Carbon flex, den öppna ryggen och de smala remmarna ger denna kostym mycket rörelsefrihet. Detta gör att du simmar bättre, och tillsammans med väl placerade sömmar gör det denna kostym till en av de bästa.Detär också lätt att tvätta. Det behöver bara tvättas i 30 grader.Varför ska du köpa denna Carbon Flex-baddräkt på Watery.dkDet finns många goda skäl till varför du ska ha på dig din nästa träningsdräkt med oss. Det är därför viktigt att du överväger de olika fördelarna du kan få från oss, inklusive:Vi erbjuder gratis byte för alla baddräkter 365 dagarDessutom har vi snabb 24-timmarsleverans på vardagarOm du har ytterligare frågor har vi också kundtjänst från 08 till 22 via telefon, chatt och e-post.Köp din nästa träningsdräkt här hos oss, där du säkert kan veta att du får en högkvalitativ produkt.OBS: Den här modellen upphörde ursprungligen, men eftersom den är så populär har vi uteslutande kunnat få ytterligare ett festhem. När dessa är slutsålda kommer de aldrig tillbaka.
 • Speedo LZR X Open Back - Lightning Blue 23 UK

  Speedo LZR X Open Back - Lightning Blue 23 UK
  Speedo LZR X Open Back - Lightning Blue
 • Speedo LZR Pure Intent OpenBack Limited 2019 - Röd/Svart 24 UK

  Speedo LZR Pure Intent OpenBack Limited 2019 - Röd/Svart 24 UK
  Speedo LZR Pure Intent OpenBack Limited 2019 - Röd/Svart
 • Arena Carbon Glide Ocean Blue - Blå 26 UK

  Arena Carbon Glide Ocean Blue - Blå 26 UK
  Arena Carbon Glide Ocean Blue - Blå
 • Arena St. Dam 2.0 Limited 2019 tävling dräkt - Svart/grön 26 UK

  Arena St. Dam 2.0 Limited 2019 tävling dräkt - Svart/grön 26 UK
  Letar du efter en första baddräkt för tävlingen till din dotter? Då är det här den typ av Arena ST Ladies 2.0 Limited 2020 tävlingsdräkt i svart / grönt du behöver.OBS:Är Juniormodellen i storlekarna 12-13 lite för liten, då är storleken bara större, den här produkten istorlek. 24 StorbritannienDettaär överlägset vår bästsäljande färg för nya tävlingssimmare som först går in i spelet eller vet inte riktigt ännu om det är något för dem. Det här är varför:1. Dettaär 100% FINA-godkänt.Denna ST. 2.0-färg för kvinnor är en riktig tävlingsdräkt och därför godkänd av Fina att simmas in för alla danska och internationella simtävlingar.2. Bra stöd utan att vara för snävMånga nya / yngre simmare vill hellre inte ha kostymen sittande för, för tight. Det här kommer inte att hända här heller. Eftersom det är en nybörjardräkt, men fortfarande för tävling, så även om den sitter nära kroppen och ger bra stöd för musklerna, finns det fortfarande en fri möjlighet att röra sig fritt i den.3. Får dig att simma och känna dig snabbareMed den här tävlingsdräkten Arena Ladies kommer din tjej nästan att känna sig som att flyga genom vattnet jämfört med hennes tidigare icke-konkurrens baddräkt har hon antagligen simmat in hittills. Det kommer förmodligen att ge ett nytt personligt rekord eller två extra som ett direkt resultat.Detta beror naturligtvis på att dräkten här till stor del är vattenavvisande. Så du kan hälla vatten på det, det kommer också att rinna av igen.4. Den coolaste designenDu tål knappt den här färgen och faller i många människors smak. Hon kommer åtminstone att vara knivskarp på startpallen för nästa kongress.Men i grund och bottenär detta bara den bästa nybörjarkonkurrensdräkten för många, för den är relativt billigt jämfört med de mycket dyra alternativen, får flickan möjlighet att känna hur kostymen spänner åt lite och inte minst ger mindre vattentålighet i vattnet.Funktioner / fördelar på Arena St. Women 2.0 Limited 2020 tävlingsdräkt - svart / grön:-Optimalt muskelsupport och förmåga att röra sig- Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position-Är 100% FINA-godkänt- Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.Feller för att säkerställa att de unika baddräkterna behandlas ordentligt, så se till:- Omedelbart efter sista körningen är det en dag med simning, så tvätta dem i så kallt vatten som möjligt- Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)- Lämna inte blöta i en väska under lång tid- Tvätta inte i tvättmaskinen eller torken.- Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget 
 • Speedo LZR X Open Back - Lightning Blue 26 UK

  Speedo LZR X Open Back - Lightning Blue 26 UK
  Speedo LZR X Open Back - Lightning Blue
 • Speedo LZR X Closed back - Brandgul/Svart 27 UK

  Speedo LZR X Closed back - Brandgul/Svart 27 UK
  Speedo LZR X Closed back - Brandgul/Svart
 • Arena ST 2.0 Junior dräkt - Lila 6-7 år

  Arena ST 2.0 Junior dräkt - Lila 6-7 år
  Letar du efter en första baddräkt för din dotter? Så är den här typen av Arena ST Junior 2.0 lila du behöver?Dettaär i särklass vår bästsäljande dräkt för nya tävlingssimmare som bara deltar i spelet eller ännu inte vet om det är något för dem. Här är varför:1. Dettaär 100% FINA-godkänt.Denna ST. Junior 2.0 badräktär en riktig tävlingsdräkt och därför godkänd av Fina att simmas in för alla svenska och internationella simtävlingar.2. Bra stöd utan att vara för hårtMånga nya / yngre simmare vill hellre inte ha kostymen sittande för hårt. Detta kommer inte att hända här heller. Eftersom det är en nybörjardräkt, men fortfarande för tävling, så även om den sitter nära kroppen och ger bra stöd för musklerna, finns det fortfarande en fri möjlighet att röra sig fritt i den.3. Få din tjej till at simma och känna sig snabbareMed den här tävlingsdräkten Arena Junior kommer din tjej nästan att känna sig som att flyga genom vattnet jämfört med sin tidigare icke-tävlingsbaddräkt som hon antagligen har simmat in hittills. Det kommer förmodligen att ge ett nytt personligt rekord eller två extra som ett direkt resultat. Detta beror naturligtvis på att dräkten här till stor del är vattenavvisande. Så du kan hälla vatten på det, det kommer också att rinna av igen.4. Den coolaste designenDenna färg i lila kan du knappast stå och faller i smak hos många tjejer. Hon kommer åtminstone att kunna stå knivskarpt på startpallen för nästa tävling. Men helt enkelt är detta bara den bästa nybörjar - tävlingsdräkten för många, för den är relativt billig jämfört med de mycket dyraalternativen, flickan får möjlighet att känna hur kostymen stramar åt lite och inte minst ger mindre vattentålighet i vattnet.Funktioner / fördelar med Arena ST Junior 2.0 - lila:Optimalt muskelstöd och förmåga att röra sigHjälper kroppen i optimal hydrodynamisk positionÄr 100% FINA godkändTillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.Enkel storleksguide i förhållande till höjd:- Str. 6-7år = 116 cm lång- Str. 8-9år = 128 cm lång- Str. 10-11år = 140 cm lång- Str. 12-13år = 152 cm långFör att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, se till att:- Efter att ha simat din sista loppet, tvätta dem i kallt vatten så snart som möjligt- Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)- Lämna inte våt i en väska under lång tid- Tvätta inte i tvättmaskin eller torktumlare.- Använd inte fingertopparna när de sätts på, eftersom naglar lätt kan komma igenom det relativt tunna tyget.Om storlek 12-13år är för liten rekommenderas storlek 24 UK i vuxenmodellen.
 • Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling dräkt - Navy/röd 8-9 år

  Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling dräkt - Navy/röd 8-9 år
  Letar du efter en första baddräkt för din dotter? Så är det här den typ av Arena ST Junior 2.0 mörkblå / röd du behöver?Dettaär överlägset vår bästsäljande kostym för nya tävlingssimmare som bara går in i spelet eller ännu inte vet om det är för dem. Det här är varför:1. Dettaär 100% FINA-godkänt.Denna ST. Junior 2.0-kostymär en riktig tävlingsdräkt och godkändes därför av Fina att simmas in för alla danska och internationella simtävlingar.2. Bra stöd utan att vara för tightMånga nya / yngre simmare föredrar att inte ha kostymen passar för, för snäv. Det här kommer inte att hända här heller. Eftersom det är en nybörjardräkt, men fortfarande för tävling, så även om den sitter nära kroppen och ger bra stöd för musklerna, finns det fortfarande en fri möjlighet att röra sig fritt i den.3. Får din tjej att simma och känna sig snabbareMed den här tävlingsdräkten Arena Junior kommer din tjej nästan att känna sig som att flyga genom vattnet jämfört med hennes tidigare icke-tävlingsbaddräkt som hon antagligen har simmat in hittills. Det kommer förmodligen att ge ett nytt personligt rekord eller två extra som ett direkt resultat.Detta beror naturligtvis på att dräkten här till stor del är vattenavvisande. Så du kan hälla vatten på det, det kommer också att rinna av igen.4. Den coolaste designenDenna färg i mörkblå / röd kan du knappt stå och faller i många flickors smak. Hon kommer åtminstone att vara knivskarp på startpallen för nästa kongress. Men i grund och botten är detta bara den bästa nybörjar-tävlingsdräkten för många, för den är relativt billig jämfört med de mycketdyra alternativen, flickan får möjlighet att känna hur dräkten stramar åt lite och inte minst ger mindre vattentålighet i vattnet.Funktioner / fördelar med Arena ST Junior 2.0 - Mörkblå / Röd:-Optimalt muskelstöd och rörelse- Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position-Är 100% FINA-godkänd- Tillverkad i 71% Polyamid och 29% elastan, som ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.Enkel storleksguide för höjd:- Storlek 6-7år = 116 cm lång- Storlek 8-9år = 128 cm lång- Storlek 10-11år = 140 cm lång- Storlek 12-13år = 152 cm lång För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, se till att:- Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, tvätta dem sedan i så kallt vatten som möjligt- Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)- Lämna inte blöta i en väska under lång tid- Tvätta inte i tvättmaskin eller torktumlare.- Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.Om storlek 12-13år är för liten rekommenderas storlek 24 UK i vuxenmodellen.
 • Arena Carbon Air dräkt - Navy 28 UK

  Arena Carbon Air dräkt - Navy 28 UK
  OBS: Den här modellen upphörde ursprungligen, men eftersom den är så populär har vi uteslutande kunnat få ytterligare ett festhem. När dessa är slutsålda kommer de aldrig tillbaka.
 • Arena Carbon Flex Jammer 2020 Limited - Bright Röd 24 UK

  Arena Carbon Flex Jammer 2020 Limited - Bright Röd 24 UK
  Arena Carbon Flex Jammer 2020 Limited - Ljusrödtopp-produkt-taggArenas mest allsidiga och flexibla par tävlingsbadbyxor. Ger full kompression = mindre vattenbeständighet, samtidigt som den är flexibel som namnet antyder. De tävlingsbyxor som mest etablerade simmare simmar med. Rekommenderas för: Bröstslag, Back Swimmer, Medley Swimmer och Long Distance
 • Arena ST Junior 2.0 tävling badbyxor - Röd 10-11 år

  Arena ST Junior 2.0 tävling badbyxor - Röd 10-11 år
  Den perfekta och klart bästsäljande första gången tävlingsbadbyxor för nya tävlingssimmare. 100% FINA godkänd = Kan simma in för danska / internationella simtävlingar.Deär gjorda för möten och är utrustade med det speciella vattenavvisande materialet, som efterliknar vattenmotståndet i vattnet.Ger bra stöd till musklerna genom att inte dra åt för mycket och samtidigt en bra möjlighet att röra sig fritt .Enkel storleksguide till höjd:- Str. 6-7år = 116 cm lång- Storlek 8-9år = 128 cm lång- Storlek 10-11år = 140 cm lång- Storlek 12-13år = 152 cm långMed dessa på kommer din pojke nästan att uppleva att flyga genom vattnet jämfört med hans icke-konkurrerande badbyxor simmade förmodligen in. Och därmed med hög sannolikhet slå några nya personliga rekord.Detta i kombination med denna ganska coola röda design, då kommer din pojke att stå rakkniv på startpallen för nästa konvention.Funktioner / fördelar Arena ST Junior 2.0 tävlingsbadbyxor - Röd:-Optimalt muskelstöd och förmåga att röra sig- Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position-Är 100% FINA-godkänd- Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.I grund och bottenär det här de bästa starttävlingskläderna på marknaden för yngre pojkar och simmare, där pojken fortfarande kommer att uppleva att bära ett par specialtyper som drar åt lite och ger det mindre vattentålighet i vattnet.För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, så se till:- Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, så tvätta dem i så kallt vatten som möjligt- Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)- Lämna inte våt i en väska under lång tid- Tvätta inte i tvättmaskin eller är i torken.- Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.
 • Speedo LZR Pure Intent OpenBack Limited 2019 - Röd/Svart 28 UK

  Speedo LZR Pure Intent OpenBack Limited 2019 - Röd/Svart 28 UK
  Speedo LZR Pure Intent OpenBack Limited 2019 - Röd/Svart
 • Arena St. Junior 2.0 Grey Map tävling badbyxor (Limited) - Lila/Grön 6-7 år

  Arena St. Junior 2.0 Grey Map tävling badbyxor (Limited) - Lila/Grön 6-7 år
  Den perfekta och bästsäljande första gången simbassänger för nya tävlingssimmare. 100% FINA godkänd = Kan simma in för svenska / internationella simtävlingar.Deär gjorda för tävlingar och är utrustade med det speciella vattenavvisande materialet som minimera vattentåligheten i vattnet.Ger bra stöd för musklerna genom inte att dra åt för mycket och samtidigt ett bra tillfälle att röra sig fritt.Enkel storleksguide i förhållande till höjd:- Str. 6-7år = 116 cm lång- Str. 8-9år = 128 cm lång- Str. 10-11år = 140 cm lång- Str. 12-13år = 152 cm långMed dessa på kommer din pojke nästan att uppleva att flyga genom vattnet jämfört med sina icke-konkurrerande badbyxor som han antagligen har simmat i. Och därmed med hög sannolikhet slå några nya personliga rekord.Detta i kombination med denna ganska häftiga svarta design, då kommer din pojke att bli knivskarp på startpallen för nästa show.Features / fördelar med Arena ST Junior 2.0 Grey Map tävling badbyxor (Limited) - Lila/Grön:- Optimalt muskelstöd och förmåga att röra sig- Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position-Är 100% FINA godkänd- Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem. Enkelt är detta de bästa starttävlingens badbyxor på marknaden för yngre pojkar och simmare, där pojken fortfarande kommer att uppleva att ha på sig några speciella typer som stramar åt lite och ger det mindre vattentålighet i vattnet.För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, se till att:- Omedelbart efter att den sista körningen har simmas en dag, så tvätta dem i så kallt vatten som möjligt- Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)- Lämna inte våt i en väska under lång tid- Tvätta inte i tvättmaskin eller torktumlare.- Använd inte fingertopparna när de sätts på, eftersom naglar lätt kan komma igenom det relativt tunna tyget.
 • Arena ST Junior 2.0 tävling dräkt - Navy 8-9 år

  Arena ST Junior 2.0 tävling dräkt - Navy 8-9 år
  Letar du efter en första baddräkt för din dotter? Så är det här den typ av Arena ST Junior 2.0 mörkblå du behöver?Dettaär överlägset vår bästsäljande kostym för nya tävlingssimmare som bara går in i spelet eller ännu inte vet om det är för dem. Det här är varför:1. Dettaär 100% FINA-godkänt.Denna ST. Junior 2.0-kostymär en riktig tävlingsdräkt och godkändes därför av Fina att simmas in för alla danska och internationella simtävlingar.2. Bra stöd utan att vara för tightMånga nya / yngre simmare föredrar att inte ha kostymen passar för, för snäv. Det här kommer inte att hända här heller. Eftersom det är en nybörjardräkt, men fortfarande för tävling, så även om den sitter nära kroppen och ger bra stöd för musklerna, finns det fortfarande en fri möjlighet att röra sig fritt i den.3. Får din tjej att simma och känna sig snabbareMed den här tävlingsdräkten Arena Junior kommer din tjej nästan att känna sig som att flyga genom vattnet jämfört med hennes tidigare icke-tävlingsbaddräkt som hon antagligen har simmat in hittills. Det kommer förmodligen att ge ett nytt personligt rekord eller två extra som ett direkt resultat.Detta beror naturligtvis på att dräkten här till stor del är vattenavvisande. Så du kan hälla vatten på det, det kommer också att rinna av igen.4. Den coolaste designenDenna färg i mörkblå kan du knappt stå och faller i många flickors smak. Hon kommer åtminstone att vara knivskarp på startpallen för nästa kongress. Men i grund och botten är detta bara den bästa nybörjar-tävlingsdräkten för många, för den är relativt billig jämfört med de mycket dyra alternativen, flickan får möjlighet att känna hur dräkten stramar åt lite och inte minst ger mindre vattentålighet i vattnet.Funktioner / fördelar med Arena ST Junior 2.0 - Mörkblå:-000Optimalt muskelstöd och rörelse- Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position-Är 100% FINA-godkänd- Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.Enkel storleksguide för höjd:- Storlek 6-7år = 116 cm lång- Storlek 8-9år = 128 cm lång- Storlek 10-11år = 140 cm lång- Storlek 12-13år = 152 cm lång För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, se till att:- Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, tvätta dem sedan i så kallt vatten som möjligt- Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)- Lämna inte blöta i en väska under lång tid- Tvätta inte i tvättmaskin eller torktumlare.- Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.Om storlek 12-13år är för liten rekommenderas storlek 24 UK i vuxenmodellen.
 • Arena Carbon Air 2 Jammer - Rød 26 UK

  Arena Carbon Air 2 Jammer - Rød 26 UK
  Här på den här sidan hittar du Arena Carbon Air i den uppdaterade 2-modellen, som är den mest bekväma tävlingsbyxan som finns på marknaden.Dessa tävlingsbyxor är fyllda med kolpaneler och används av de bästa simmare för både OS och VM. De är särskilt lämpliga för elitsimmare som behöver ha sina första par riktiga tävlingsbadar och de kan användas i alla stilar.Denna 2-modell ger digökad flexibilitet samt förbättrad hydrodynamik, och den är utformad för att säkerställa obegränsad rörelse. Observera att dessa Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor har samma lätthet, bra kompressionsförmåga och bra passform som originalmodellerna.Varför ska du välja Arena Carbon Air 2 Jammer badkläderOm du behöver ett par bra baddräkter kan du välja dessa. Här är några anledningar till varför du bör välja dessa badbyxor:Designad för elitesimmare: Deär utformade för elitesimmare och används som nämnts av många bland andra stora tävlingar som OS och VM. Det är därför viktigt att de är lätta och att de ger optimalt stöd för att säkerställa optimal prestanda. Detta innebär bland annat att de har en bra kompressionsförmåga och samtidigt är de också bekväma att bära. Dessutom säkerställer de dig obegränsad rörelse så att du kan utföra ditt optimala undervatten.Intelligent muskelkompression ger optimalt stöd:Kombinationen av polyamid, elastan och kolfiber ger en ultralätt byxa med intelligent muskelkompression som ökar din kontroll och ditt stöd under vattnet. De är utan sömmar, vilket ger extra bra komfort och en ny känsla av hastighet, utan att du får en känsla av att något håller dig tillbaka. Därför är dessa badbyxor det perfekta valet för dig som behöver badbyxor på tävlingsnivå som ger maximal prestanda.Välj mellan två olika färger:Naturligtvisär det också viktigt att badbyxorna passar dina stil och det uttryck du vill visa. Därför finns de i både blått ochorangeså att du kan få en baddräkt som passar din personliga stil.Köp dina nya badbyxor online på Watery.dkDu kan köpa dina nya Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor från oss med stor fördel. Vi erbjuder bland annat:Det billigaste priset eller prismatchningen365 dagars returpolicyGratis ersättningFri fraktöver 599 DKK1-2 dagars leveransLeverans samma dag vid beställning på vardagar före 14Vägledning från elitesimmare året runt mellan 08-22.Är du en elitesimmare och behöver ett par konkurrenskraftiga badkläder som ger dig optimalt stöd för att leva upp till din bästa potential? Vill du ha ett badkläder som sticker ut från mängden och har en cool design? Vill du köpa dina badbyxor till marknadens bästa pris, eller behöver duråd från en annan elitesimmare? Så köp dina nya Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor online hos oss idag.001130-45 _ #### = F-storleksindikering
 • Arena Carbon Glide Jammer - Svart 32 UK

  Arena Carbon Glide Jammer - Svart 32 UK
  003665-730_## ## = F størrelsesangivelse
 • Arena Carbon Air dräkt - Navy 26 UK

  Arena Carbon Air dräkt - Navy 26 UK
  OBS: Den här modellen upphörde ursprungligen, men eftersom den är så populär har vi uteslutande kunnat få ytterligare ett festhem. När dessa är slutsålda kommer de aldrig tillbaka.
 • MP Xpresso tävlingsbadbyxor - Gul 30 UK

  MP Xpresso tävlingsbadbyxor - Gul 30 UK
  MP Xpresso tävlingsbadbyxor - Gul
 • Arena St. Dam 2.0 Limited 2019 tävling dräkt - Röd/svart 28 UK

  Arena St. Dam 2.0 Limited 2019 tävling dräkt - Röd/svart 28 UK
  Letar du efter en första baddräkt för tävlingen till din dotter? Då är det här den typ av Arena ST Ladies 2.0 Limited 2020 tävlingsdräkt i rött / svart du borde ha.OBS:Är Juniormodellen i storlekarna 12-13 lite för liten, då är storleken bara större, den här produkten istorlek. 24 StorbritannienDettaär överlägset vår bästsäljande färg för nya tävlingssimmare som först går in i spelet eller vet inte riktigt ännu om det är något för dem. Det här är varför:1. Dettaär 100% FINA-godkänt.Denna ST. 2.0-färg för kvinnor är en riktig tävlingsdräkt och därför godkänd av Fina att simmas in för alla danska och internationella simtävlingar.2. Bra stöd utan att vara för snävMånga nya / yngre simmare vill hellre inte ha kostymen sittande för, för tight. Det här kommer inte att hända här heller. Eftersom det är en nybörjardräkt, men fortfarande för tävling, så även om den sitter nära kroppen och ger bra stöd för musklerna, finns det fortfarande en fri möjlighet att röra sig fritt i den.3. Får dig att simma och känna dig snabbareMed den här tävlingsdräkten Arena Ladies kommer din tjej nästan att känna sig som att flyga genom vattnet jämfört med hennes tidigare icke-konkurrens baddräkt har hon antagligen simmat in hittills. Det kommer förmodligen att ge ett nytt personligt rekord eller två extra som ett direkt resultat.Detta beror naturligtvis på att dräkten här till stor del är vattenavvisande. Så du kan hälla vatten på det, det kommer också att rinna av igen.4. Den coolaste designenDu tål knappt den här färgen och faller i många människors smak. Hon kommer åtminstone att vara knivskarp på startpallen för nästa kongress.Men i grund och bottenär detta bara den bästa nybörjarkonkurrensdräkten för många, för den är relativt billigt jämfört med de mycket dyra alternativen, får flickan möjlighet att känna hur kostymen spänner åt lite och inte minst ger mindre vattentålighet i vattnet.Funktioner / fördelar på Arena St. Women 2.0 Limited 2020 tävlingsdräkt - röd / svart:-Optimalt muskelstöd och förmåga att röra sig- Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position-Är 100% FINA-godkänt- Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.Feller för att säkerställa att de unika baddräkterna behandlas ordentligt, så se till:- Omedelbart efter sista körningen är det en dag med simning, så tvätta dem i så kallt vatten som möjligt- Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)- Lämna inte blöta i en väska under lång tid- Tvätta inte i tvättmaskinen eller torken.- Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget
 • Speedo LZR Pure Intent OpenBack Limited 2019 - Röd/Svart 25 UK

  Speedo LZR Pure Intent OpenBack Limited 2019 - Röd/Svart 25 UK
  Speedo LZR Pure Intent OpenBack Limited 2019 - Röd/Svart
 • Arena St. Dam 2.0 Limited 2019 tävling dräkt- Navy/brandgul 24 UK

  Arena St. Dam 2.0 Limited 2019 tävling dräkt- Navy/brandgul 24 UK
  Letar du efter en första baddräkt för tävlingen till din dotter? Då är det här den typ av Arena ST Ladies 2.0 Limited 2020 tävlingsdräkt i blå / orange du borde ha.OBS:Är Juniormodellen i storlekarna 12-13 lite för liten, då är storleken bara större, den här produkten istorlek. 24 StorbritannienDettaär överlägset vår bästsäljande färg för nya tävlingssimmare som först går in i spelet eller vet inte riktigt ännu om det är något för dem. Det här är varför:1. Dettaär 100% FINA-godkänt.Denna ST. 2.0-färg för kvinnor är en riktig tävlingsdräkt och därför godkänd av Fina att simmas in för alla danska och internationella simtävlingar.2. Bra stöd utan att vara för snävMånga nya / yngre simmare vill hellre inte ha kostymen sittande för, för tight. Det här kommer inte att hända här heller. Eftersom det är en nybörjardräkt, men fortfarande för tävling, så även om den sitter nära kroppen och ger bra stöd för musklerna, finns det fortfarande en fri möjlighet att röra sig fritt i den.3. Får dig att simma och känna dig snabbareMed den här tävlingsdräkten Arena Ladies kommer din tjej nästan att känna sig som att flyga genom vattnet jämfört med hennes tidigare icke-konkurrens baddräkt har hon antagligen simmat in hittills. Det kommer förmodligen att ge ett nytt personligt rekord eller två extra som ett direkt resultat.Detta beror naturligtvis på att dräkten här till stor del är vattenavvisande. Så du kan hälla vatten på det, det kommer också att rinna av igen.4. Den coolaste designenDu tål knappt den här färgen och faller i många människors smak. Hon kommer åtminstone att vara knivskarp på startpallen för nästa kongress.Men i grund och bottenär detta bara den bästa nybörjarkonkurrensdräkten för många, för den är relativt billigt jämfört med de mycket dyra alternativen, får flickan möjlighet att känna hur kostymen spänner åt lite och inte minst ger mindre vattentålighet i vattnet.Funktioner / fördelar på Arena St. Women 2.0 Limited 2020 tävlingsdräkt - blå / orange:-Optimalt muskelstöd och förmåga att röra sig- Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position-Är 100% FINA-godkänt- Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.Feller för att säkerställa att de unika baddräkterna behandlas ordentligt, så se till:- Omedelbart efter sista körningen är det en dag med simning, så tvätta dem i så kallt vatten som möjligt- Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)- Lämna inte blöta i en väska under lång tid- Tvätta inte i tvättmaskinen eller torken.- Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget
 • Arena Carbon Glide Jammer - Svart 24 UK

  Arena Carbon Glide Jammer - Svart 24 UK
  003665-730_## ## = F størrelsesangivelse
 • Arena Carbon Flex Jammer 2020 Limited - Bright Röd 26 UK

  Arena Carbon Flex Jammer 2020 Limited - Bright Röd 26 UK
  Arena Carbon Flex Jammer 2020 Limited - Ljusrödtopp-produkt-taggArenas mest allsidiga och flexibla par tävlingsbadbyxor. Ger full kompression = mindre vattenbeständighet, samtidigt som den är flexibel som namnet antyder. De tävlingsbyxor som mest etablerade simmare simmar med. Rekommenderas för: Bröstslag, Back Swimmer, Medley Swimmer och Long Distance
 • Arena ST Junior 2.0 tävling badbyxor - Navy 12-13 år

  Arena ST Junior 2.0 tävling badbyxor - Navy 12-13 år
  Arena ST Junior 2.0 tävling badbyxor - Navy
 • Speedo LZR X Jammer - Brandgul/Svart 25 UK

  Speedo LZR X Jammer - Brandgul/Svart 25 UK
  Denne Jammer fra Speedo er bygget for at du kan opnå dine bedste resultater.Denne konkurrencebadebuks er fremstillet af to unikke stof. Dette betyder at de er stramme at have på, men stadig har frihed til at bevæge dig. Syningerne på buksen er gennemtænkte og er placeret således at din positur er optimal. Linningen er lavet af mikrofiber og silikone som sikrer at den er blød samt stram.
 • Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling dräkt - Navy/röd 10-11 år

  Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling dräkt - Navy/röd 10-11 år
  Letar du efter en första baddräkt för din dotter? Så är det här den typ av Arena ST Junior 2.0 mörkblå / röd du behöver?Dettaär överlägset vår bästsäljande kostym för nya tävlingssimmare som bara går in i spelet eller ännu inte vet om det är för dem. Det här är varför:1. Dettaär 100% FINA-godkänt.Denna ST. Junior 2.0-kostymär en riktig tävlingsdräkt och godkändes därför av Fina att simmas in för alla danska och internationella simtävlingar.2. Bra stöd utan att vara för tightMånga nya / yngre simmare föredrar att inte ha kostymen passar för, för snäv. Det här kommer inte att hända här heller. Eftersom det är en nybörjardräkt, men fortfarande för tävling, så även om den sitter nära kroppen och ger bra stöd för musklerna, finns det fortfarande en fri möjlighet att röra sig fritt i den.3. Får din tjej att simma och känna sig snabbareMed den här tävlingsdräkten Arena Junior kommer din tjej nästan att känna sig som att flyga genom vattnet jämfört med hennes tidigare icke-tävlingsbaddräkt som hon antagligen har simmat in hittills. Det kommer förmodligen att ge ett nytt personligt rekord eller två extra som ett direkt resultat.Detta beror naturligtvis på att dräkten här till stor del är vattenavvisande. Så du kan hälla vatten på det, det kommer också att rinna av igen.4. Den coolaste designenDenna färg i mörkblå / röd kan du knappt stå och faller i många flickors smak. Hon kommer åtminstone att vara knivskarp på startpallen för nästa kongress. Men i grund och botten är detta bara den bästa nybörjar-tävlingsdräkten för många, för den är relativt billig jämfört med de mycketdyra alternativen, flickan får möjlighet att känna hur dräkten stramar åt lite och inte minst ger mindre vattentålighet i vattnet.Funktioner / fördelar med Arena ST Junior 2.0 - Mörkblå / Röd:-Optimalt muskelstöd och rörelse- Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position-Är 100% FINA-godkänd- Tillverkad i 71% Polyamid och 29% elastan, som ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.Enkel storleksguide för höjd:- Storlek 6-7år = 116 cm lång- Storlek 8-9år = 128 cm lång- Storlek 10-11år = 140 cm lång- Storlek 12-13år = 152 cm lång För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, se till att:- Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, tvätta dem sedan i så kallt vatten som möjligt- Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)- Lämna inte blöta i en väska under lång tid- Tvätta inte i tvättmaskin eller torktumlare.- Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.Om storlek 12-13år är för liten rekommenderas storlek 24 UK i vuxenmodellen.
 • Arena Carbon Flex dräkt -Ljusblå 26 UK

  Arena Carbon Flex dräkt -Ljusblå 26 UK
  Denna Carbon Flex-kostym från Arena finns bland annat i den här vackra blå versionen. Denna kostym har ett enkelt men ändå snyggt mönster med ränder som går längs benen på baksidan. Dessutom är det också en öppning i ryggen, vilket ger mycket rörelsefrihet.Denna baddräkt för kvinnor är för dem som tar simning på allvar. Materialet som Arena har använt för att göra kostymen är skapat för att glida väl i vattnet, samtidigt som det ger mycket rörelsefrihet. Förutom det flexibla materialet sys denna kostym också med tanke på rörelsefrihet, och du kommer därför inte att känna att kostymen ger motstånd när du simmar.Varför bör du överväga Arenas Carbon Flex-kostym för simträningDet finns många bra poäng att tänka på när du överväger att köpa Arena Carbon:Carbon Flex-materialEn träningslyftningseffektStor rörelsefrihetTvätta med fin tvätt.Denna baddräkt från Arena har många bra tekniska detaljer som gör denna baddräkt perfekt för särskilt simningsträningen. En av dessa detaljer är själva materialet från vilket dräkten är tillverkad. Carbon Flex är, som namnet antyder, mycket flexibelt. Detta innebär bland annat att kostymen alltid passar bra på kroppen så att den inte stör dig under simning.Något speciellt med den här dräkten är också att den har en hjälpande lyfteffekt, vilket kan vara mycket användbart vid simträning. Detta fungerar så att det finns elastiskt material i rygg och ben. Dessa elastiska linjer i baddräkten hjälper dig att behålla rätt position när du är i vattnet. Så din position i vattnet blir bättre, vilket inte bara gör dig snabbare utan också minskar tröttheten i benen som annars skulle uppstå vid intensiv träning.Både materialet Carbon flex, den öppna ryggen och de smala remmarna ger denna kostym mycket rörelsefrihet. Detta gör att du simmar bättre, och tillsammans med väl placerade sömmar gör det denna kostym till en av de bästa.Detär också lätt att tvätta. Det behöver bara tvättas i 30 grader.Varför ska du köpa denna Carbon Flex-baddräkt på Watery.dkDet finns många goda skäl till varför du ska ha på dig din nästa träningsdräkt med oss. Det är därför viktigt att du överväger de olika fördelarna du kan få från oss, inklusive:Vi erbjuder gratis byte för alla baddräkter 365 dagarDessutom har vi snabb 24-timmarsleverans på vardagarOm du har ytterligare frågor har vi också kundtjänst från 08 till 22 via telefon, chatt och e-post.Köp din nästa träningsdräkt här hos oss, där du säkert kan veta att du får en högkvalitativ produkt.OBS: Den här modellen upphörde ursprungligen, men eftersom den är så populär har vi uteslutande kunnat få ytterligare ett festhem. När dessa är slutsålda kommer de aldrig tillbaka.
 • Arena Carbon Air 2 Jammer - Brandgul 28 UK

  Arena Carbon Air 2 Jammer - Brandgul 28 UK
  Här på den här sidan hittar du Arena Carbon Air i den uppdaterade 2-modellen, som är den mest bekväma tävlingsbyxan som finns på marknaden.Dessa tävlingsbyxor är fyllda med kolpaneler och används av de bästa simmare för både OS och VM. De är särskilt lämpliga för elitsimmare som behöver ha sina första par riktiga tävlingsbadar och de kan användas i alla stilar.Denna 2-modell ger digökad flexibilitet samt förbättrad hydrodynamik, och den är utformad för att säkerställa obegränsad rörelse. Observera att dessa Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor har samma lätthet, bra kompressionsförmåga och bra passform som originalmodellerna.Varför ska du välja Arena Carbon Air 2 Jammer badkläderOm du behöver ett par bra baddräkter kan du välja dessa. Här är några anledningar till varför du bör välja dessa badbyxor:Designad för elitesimmare: Deär utformade för elitesimmare och används som nämnts av många bland andra stora tävlingar som OS och VM. Det är därför viktigt att de är lätta och att de ger optimalt stöd för att säkerställa optimal prestanda. Detta innebär bland annat att de har en bra kompressionsförmåga och samtidigt är de också bekväma att bära. Dessutom säkerställer de dig obegränsad rörelse så att du kan utföra ditt optimala undervatten.Intelligent muskelkompression ger optimalt stöd:Kombinationen av polyamid, elastan och kolfiber ger en ultralätt byxa med intelligent muskelkompression som ökar din kontroll och ditt stöd under vattnet. De är utan sömmar, vilket ger extra bra komfort och en ny känsla av hastighet, utan att du får en känsla av att något håller dig tillbaka. Därför är dessa badbyxor det perfekta valet för dig som behöver badbyxor på tävlingsnivå som ger maximal prestanda.Välj mellan två olika färger:Naturligtvisär det också viktigt att badbyxorna passar dina stil och det uttryck du vill visa. Därför finns de i både blått ochorangeså att du kan få en baddräkt som passar din personliga stil.Köp dina nya badbyxor online på Watery.dkDu kan köpa dina nya Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor från oss med stor fördel. Vi erbjuder bland annat:Det billigaste priset eller prismatchningen365 dagars returpolicyGratis ersättningFri fraktöver 599 DKK1-2 dagars leveransLeverans samma dag vid beställning på vardagar före 14Vägledning från elitesimmare året runt mellan 08-22.Är du en elitesimmare och behöver ett par konkurrenskraftiga badbyxor som ger dig optimalt stöd för att leva upp till din bästa potential? Vill du ha ett badkläder som sticker ut från mängden och har en cool design? Vill du köpa dina badbyxor till marknadens bästa pris, eller behöver du råd från en annan elitesimmare? Så köp dina nya Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor online hos oss idag.
 • Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling badbyxor - Lila 8-9 år

  Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling badbyxor - Lila 8-9 år
  Den perfekta och klart bästsäljande första gången tävlingsbadbyxor för nya tävlingssimmare. 100% FINA godkänd = Kan simma in för danska / internationella simtävlingar.Deär gjorda för möten och är utrustade med det speciella vattenavvisande materialet, som efterliknar vattenmotståndet i vattnet.Ger bra stöd till musklerna genom att inte dra åt för mycket och samtidigt en bra möjlighet att röra sig fritt .Enkel storleksguide till höjd:- Str. 6-7år = 116 cm lång- Storlek 8-9år = 128 cm lång- Storlek 10-11år = 140 cm lång- Storlek 12-13år = 152 cm långMed dessa på kommer din pojke nästan att uppleva att flyga genom vattnet jämfört med hans icke-konkurrerande badbyxor simmade förmodligen in. Och därmed med hög sannolikhet slå några nya personliga rekord.Detta i kombination med denna ganska coola svarta design, då kommer din pojke att stå rakkniv på startpallen för nästa konvention.Funktioner / fördelar med Arena ST Junior 2.0 tävlingsbadbyxor - STORM byxor - Rosa / grön:-Optimalt muskelstöd och möjlighet till rörelse- Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position-Är 100% FINA-godkänd- Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.I grund och bottenär det här de bästa starttävlingskläderna på marknaden för yngre pojkar och simmare, där pojken fortfarande kommer att uppleva att bära ett par specialtyper som drar åt lite och ger det mindre vattentålighet i vattnet.För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, så se till:- Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, så tvätta dem i så kallt vatten som möjligt- Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)- Lämna inte våt i en väska under lång tid- Tvätta inte i tvättmaskin eller är i torken.- Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.
 • Speedo LZR X Closed back - Brandgul/Svart 26 UK

  Speedo LZR X Closed back - Brandgul/Svart 26 UK
  Speedo LZR X Closed back - Brandgul/Svart
 • Men's Neoprene Short

  Men's Neoprene Short
  ÖKAD FLYTKRAFTAerodome-panelerna ger dig 30% mer flytkraftFLEXIBILITETSidopanelerna ger flexibilitet som behövs för att hjälpa dig med rotation och ger rörelsefrihet.BEKVÄMLIGHETDen justerbara midjan låter dig justera dessa shorts till önskad passform.
 • Arena Carbon Air 2 Jammer - Svart/guld 28 UK

  Arena Carbon Air 2 Jammer - Svart/guld 28 UK
  Här på den här sidan hittar du Arena Carbon Air i den uppdaterade 2-modellen, som är den mest bekväma tävlingsbyxan som finns på marknaden.Dessa tävlingsbyxor är fyllda med kolpaneler och används av de bästa simmare för både OS och VM. De är särskilt lämpliga för elitsimmare som behöver ha sina första par riktiga tävlingsbadar och de kan användas i alla stilar.Denna 2-modell ger digökad flexibilitet samt förbättrad hydrodynamik, och den är utformad för att säkerställa obegränsad rörelse. Observera att dessa Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor har samma lätthet, bra kompressionsförmåga och bra passform som originalmodellerna.Varför ska du välja Arena Carbon Air 2 Jammer badkläderOm du behöver ett par bra baddräkter kan du välja dessa. Här är några anledningar till varför du bör välja dessa badbyxor:Designad för elitesimmare: Deär utformade för elitesimmare och används som nämnts av många bland andra stora tävlingar som OS och VM. Det är därför viktigt att de är lätta och att de ger optimalt stöd för att säkerställa optimal prestanda. Detta innebär bland annat att de har en bra kompressionsförmåga och samtidigt är de också bekväma att bära. Dessutom säkerställer de dig obegränsad rörelse så att du kan utföra ditt optimala undervatten.Intelligent muskelkompression ger optimalt stöd:Kombinationen av polyamid, elastan och kolfiber ger en ultralätt byxa med intelligent muskelkompression som ökar din kontroll och ditt stöd under vattnet. De är utan sömmar, vilket ger extra bra komfort och en ny känsla av hastighet, utan att du får en känsla av att något håller dig tillbaka. Därför är dessa badbyxor det perfekta valet för dig som behöver badbyxor på tävlingsnivå som ger maximal prestanda.Välj mellan två olika färger:Naturligtvisär det också viktigt att badbyxorna passar dina stil och det uttryck du vill visa. Därför finns de i både blått ochorangeså att du kan få en baddräkt som passar din personliga stil.Köp dina nya badbyxor online på Watery.dkDu kan köpa dina nya Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor från oss med stor fördel. Vi erbjuder bland annat:Det billigaste priset eller prismatchningen365 dagars returpolicyGratis ersättningFri fraktöver 599 DKK1-2 dagars leveransLeverans samma dag vid beställning på vardagar före 14Vägledning från elitesimmare året runt mellan 08-22.Är du en elitesimmare och behöver ett par konkurrenskraftiga badkläder som ger dig optimalt stöd för att leva upp till din bästa potential? Vill du ha ett badkläder som sticker ut från mängden och har en cool design? Vill du köpa dina badbyxor till marknadens bästa pris, eller behöver duråd från en annan elitesimmare? Så köp dina nya Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor online hos oss idag.
 • Arena Carbon Core FX Dräkt Limited 2020 - Navy/Ocean 30 UK

  Arena Carbon Core FX Dräkt Limited 2020 - Navy/Ocean 30 UK
  Arena Carbon Core FX Dräkt Limited 2020 - Navy/Ocean
 • Arena Carbon Air dräkt - Svart 26 UK

  Arena Carbon Air dräkt - Svart 26 UK
  OBS: Den här modellen upphörde ursprungligen, men eftersom den är så populär har vi uteslutande kunnat få ytterligare ett festhem. När dessa är slutsålda kommer de aldrig tillbaka.
 • Arena Carbon Flex Jammer 2020 Limited - Bright Röd 22 UK

  Arena Carbon Flex Jammer 2020 Limited - Bright Röd 22 UK
  Arena Carbon Flex Jammer 2020 Limited - Ljusrödtopp-produkt-taggArenas mest allsidiga och flexibla par tävlingsbadbyxor. Ger full kompression = mindre vattenbeständighet, samtidigt som den är flexibel som namnet antyder. De tävlingsbyxor som mest etablerade simmare simmar med. Rekommenderas för: Bröstslag, Back Swimmer, Medley Swimmer och Long Distance
 • Arena ST Junior 2.0 Limited Edition badbyxor - Navy/brandgul 6-7år

  Arena ST Junior 2.0 Limited Edition badbyxor - Navy/brandgul 6-7år
  Den perfekta och klart bästsäljande första gången tävlingsbadbyxor för nya tävlingssimmare. 100% FINA godkänd = Kan simma in för danska / internationella simtävlingar.Deär gjorda för möten och är utrustade med det speciella vattenavvisande materialet, som efterliknar vattenmotståndet i vattnet.Ger bra stöd till musklerna genom att inte dra åt för mycket och samtidigt en bra möjlighet att röra sig fritt .Enkel storleksguide till höjd:- Str. 6-7år = 116 cm lång- Storlek 8-9år = 128 cm lång- Storlek 10-11år = 140 cm lång- Storlek 12-13år = 152 cm långMed dessa på kommer din pojke nästan att uppleva att flyga genom vattnet jämfört med hans icke-konkurrerande badbyxor simmade förmodligen in. Och därmed med hög sannolikhet slå några nya personliga rekord.Detta i kombination med denna ganska häftiga Limited Edition-design i blått kommer din pojke att vara rakkniv på startpallen för nästa kongress.Funktioner / fördelar Arena ST Junior 2.0 Limited Edition Byxor - Blå:-Optimalt muskelstöd och förmåga att röra sig- Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position-Är 100% FINA-godkänd- Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.I grund och bottenär detta de bästa starttävlingskläderna på marknaden för yngre pojkar och simmare, där pojken fortfarande kommer att uppleva att ha några speciella slag som stramar åt lite och ger det mindre vattentålighet i vattnet.OBS: Storlekar i den här begränsade utgåvan kommer INTE igen.För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, så se till:- Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, så tvätta dem i så kallt vatten som möjligt- Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)- Lämna inte våt i en väska under lång tid- Tvätta inte i tvättmaskin eller är i torken.- Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.
 • Arena Powerskin XP - Svart/vit 28 UK

  Arena Powerskin XP - Svart/vit 28 UK
  Arena Carbon Air 2 dräkt - Svart/vit
 • Arena ST Junior 2.0 Limited Edition dräkt - Svart/Grön 10-11 år

  Arena ST Junior 2.0 Limited Edition dräkt - Svart/Grön 10-11 år
  Letar du efter en första baddräkt för din dotter? Så är det här den typ av Arena ST Junior 2.0 svart / grön du behöver?Dettaär överlägset vår bästsäljande kostym för nya tävlingssimmare som bara går in i spelet eller ännu inte vet om det är för dem. Det här är varför:1. Dettaär 100% FINA-godkänt.Denna ST. Junior 2.0-kostymär en riktig tävlingsdräkt och godkändes därför av Fina att simmas in för alla danska och internationella simtävlingar.2. Bra stöd utan att vara för tightMånga nya / yngre simmare föredrar att inte ha kostymen passar för, för snäv. Det här kommer inte att hända här heller. Eftersom det är en nybörjardräkt, men fortfarande för tävling, så även om den sitter nära kroppen och ger bra stöd för musklerna, finns det fortfarande en fri möjlighet att röra sig fritt i den.3. Får din tjej att simma och känna sig snabbareMed den här tävlingsdräkten Arena Junior kommer din tjej nästan att känna sig som att flyga genom vattnet jämfört med hennes tidigare icke-tävlingsbaddräkt som hon antagligen har simmat in hittills. Det kommer förmodligen att ge ett nytt personligt rekord eller två extra som ett direkt resultat.Detta beror naturligtvis på att dräkten här till stor del är vattenavvisande. Så du kan hälla vatten på det, det kommer också att rinna av igen.4. Den coolaste designenDen här färgen i svart / grön kan du knappt stå ut och faller i många flickors smak. Hon kommer åtminstone att vara knivskarp på startpallen för nästa kongress. Men i grund och botten är detta bara den bästa nybörjar-tävlingsdräkten för många, för den är relativt billig jämfört med demycket dyra alternativen, flickan får möjlighet att känna hur dräkten stramar åt lite och inte minst ger mindre vattentålighet i vattnet.Funktioner / fördelar med Arena ST Junior 2.0 - Svart / grön:-?Optimalt stöd för muskler och möjlighet rörelse- Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position-Är 100% FINA-godkänd- Tillverkad i 71% Polyamid och 29% elastan, som ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.Enkel storleksguide för höjd:- Storlek 6-7år = 116 cm lång- Storlek 8-9år = 128 cm lång- Storlek 10-11år = 140 cm lång- Storlek 12-13år = 152 cm lång För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, se till att:- Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, tvätta dem sedan i så kallt vatten som möjligt- Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)- Lämna inte blöta i en väska under lång tid- Tvätta inte i tvättmaskin eller torktumlare.- Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.Om storlek 12-13år är för liten rekommenderas storlek 24 UK i vuxenmodellen.
 • Arena Carbon Air dräkt - Grön 30 UK

  Arena Carbon Air dräkt - Grön 30 UK
  OBS: Den här modellen upphörde ursprungligen, men eftersom den är så populär har vi uteslutande kunnat få ytterligare ett festhem. När dessa är slutsålda kommer de aldrig tillbaka.
 • Speedo LZR Pure Intent Open Back Kneeskin - Svart/guld 23 UK

  Speedo LZR Pure Intent Open Back Kneeskin - Svart/guld 23 UK
  Speedo LZR Pure Intent Open Back Kneeskin - Svart/guld
 • Arena Carbon Air 2 Open Back 2020 - Ljusblå 26 UK

  Arena Carbon Air 2 Open Back 2020 - Ljusblå 26 UK
  Denna Arena Carbon Air 2 medöppen rygg i gammalblå / grå från 2020 är den perfekta tävlingsdräkten för alla ambitiösa simmare. Dräktens design ger bästa möjliga förutsättningar för många segrar och personliga rekord.Detär verkligen viktigt att ha en bra tävlingsdräkt. Så träningsdräkten kan bara inte användas när du måste spela för rally, för här handlar det om att sitta rätt i garderoben. För att vara den bästa simversionen av dig själv måste du använda rätt utrustning, och då är dräkten naturligtvis nödvändig. Med Carbon Air 2 från Arena får du alla funktioner som en sådan borde ha, så du kan vara helt säker på att det inte kommer att bero på det, om något skulle gå fel.Varför du ska välja Arena Carbon Air 2 2020Inga sömmar:Sömmar hör inte i tävlingsdräkt - så enkelt kan man säga. De ger onödigt vattenmotstånd och då kan de också känna sig irriterande att sitta mot kroppen. Därför är det en riktigt bra detalj att Carbon Air 2 är helt sömlös, så du garanteras en smidig, motståndsfri strömlinje.3-bitars försämring:Den speciella försämringen i tre delar ger perfekt flexibilitet eftersom den ger dig ökad förmåga att röra dig och sträcka ut kroppen på olika sätt. Detta hjälper till att göra kostymen idealisk för tävlingar i alla stilar, så oavsett vad din specialitet är, borde den här Arena-dräkten förmodligen göra sitt jobb ordentligt.Horisontella band av kolfibrer:Tygetär integrerat med horisontella band av kolfibrer, som låses fast ner över musklerna för att uppnå kompakthet, ökat stöd och kontroll över kroppen. Detta innebär att kostymen hjälper dig att ta full kontroll över din kropp så att du kan prestera så bra som möjligt.Enkelt och snabbt att byta in och ut ur:Detär en viktig detalj att dräkten är lätt att ta av och på. Ibland är det inte mycket tid mellan dina körningar och det kan också vara så att du har din första start ganska snart efter uppvärmningen. Då är det bara centralt att du inte behöver lura med din kostym på länge, och det kommer du lyckligtvis att undvika med Arena Carbon Air 2 2020.Tillverkad av 52% polyamid 47% elastan 1% kolfiber:Alla dessa material hjälper dig att ge dig en fantastisk badupplevelse. De gör kostymen lätt, slät och ger dig nästan en känsla av att det inte finns något som sitter på din kropp. Samtidigt hjälper det till att hålla musklerna på plats på rätt sätt, och det är förmodligen varför denna speciella kostym är så populär bland toppsimmare och används för både VM och OS.Så om du letar efter en professionell och mycket tillförlitlig tävlingsdräkt, är Arena Carbon Air 2 Open Back 2020 i gammalblå / grå definitivt något för dig. Det kommer inte att svika dig, och du kommer definitivt att känna skillnaden om du inte har haft en riktig showdräkt tidigare - menockså om du redan är en välkänd showdeltagare.Köp det nu och se fram emot ditt nästa lopp! 
 • Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling badbyxor - Lila 6-7 år

  Arena St. Junior 2.0 Limited 2019 STORM tävling badbyxor - Lila 6-7 år
  Den perfekta och klart bästsäljande första gången tävlingsbadbyxor för nya tävlingssimmare. 100% FINA godkänd = Kan simma in för danska / internationella simtävlingar.Deär gjorda för möten och är utrustade med det speciella vattenavvisande materialet, som efterliknar vattenmotståndet i vattnet.Ger bra stöd till musklerna genom att inte dra åt för mycket och samtidigt en bra möjlighet att röra sig fritt .Enkel storleksguide till höjd:- Str. 6-7år = 116 cm lång- Storlek 8-9år = 128 cm lång- Storlek 10-11år = 140 cm lång- Storlek 12-13år = 152 cm långMed dessa på kommer din pojke nästan att uppleva att flyga genom vattnet jämfört med hans icke-konkurrerande badbyxor simmade förmodligen in. Och därmed med hög sannolikhet slå några nya personliga rekord.Detta i kombination med denna ganska coola svarta design, då kommer din pojke att stå rakkniv på startpallen för nästa konvention.Funktioner / fördelar med Arena ST Junior 2.0 tävlingsbadbyxor - STORM byxor - Rosa / grön:-Optimalt muskelstöd och möjlighet till rörelse- Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position-Är 100% FINA-godkänd- Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.I grund och bottenär det här de bästa starttävlingskläderna på marknaden för yngre pojkar och simmare, där pojken fortfarande kommer att uppleva att bära ett par specialtyper som drar åt lite och ger det mindre vattentålighet i vattnet.För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, så se till:- Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, så tvätta dem i så kallt vatten som möjligt- Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)- Lämna inte våt i en väska under lång tid- Tvätta inte i tvättmaskin eller är i torken.- Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.
 • Arena Carbon Flex Jammer - Svart 30 UK

  Arena Carbon Flex Jammer - Svart 30 UK
  Här får du ett par supercoola jammare, som är perfekta för tävlingar där du måste simma bröst, rygg eller medel- och korta genomsökningsavstånd. De stöder din kropp i vattnet och är samtidigt mycket bekväma, så att du kan fokusera all din energi på att leverera dina bästa prestanda.Det spelar verkligen ingen roll vad du bär när du går till konventioner. Dräkten kan göra hela skillnaden och därför är det också ett bra ställe att investera om du vill se förbättringar i dina resultat. Med dessaArenaCarbon Flex-jammare i svart / rosa får du ett par badbyxor, vilket hjälper till att främja din prestation så att allt bara sitter rätt i garderoben. De är perfekta för sprinter och medley-simmare, men fungerar också bra om du ska ut på ett enda längre avstånd.Arena Carbon Flex JammerV-Flex-system:Byxornaär utrustade med Arenas patenterade V-Flex-system, som inkluderar yttre sömmar som garanterar optimal möjlighet för rörelse och frihet runt höfterna, så det finns inget som kommer i vägen för din teknik. Dessutom ankarpunkter på baksidan, vilket ger dig en perfekt lyftning i dina benspänningslinjer, samtidigt som du ökar din kroppsposition, så att du glider bättre i vattnet.Kraft och komfort går hand i hand:Det finns inga avvägningar på Carbon Flex. Du får både kompaktitet och frihet att röra dig i förlängning av Arenas innovativa design, så med dessa störstoppare garanteras du maximal kraft och komfort samtidigt. Det är viktigt att inte kompromissa när det gäller att göra ditt bästa, och de speglar det.Minskar muskelspänning:Med den sömlösa topanelkonstruktionen och den strategiska placeringen av naglar på lår och höfter ger byxorna dig kompakthet utan begränsningar, så du har både kontroll och stöd behov. På så sätt minskar stress i dina muskler när du är i vattnet så att du inte plötsligt blir kall. Samtidigt gör det lätta tyget din glid perfekt och enkel.Längd i överkropp och ben:Carbon Flex har en bra längd på överkroppen och i benen, så din kropp täcks bättre än i många andra badbyxor. Detta stöder effekterna av"Intelligent Compression", som syftar till att hålla din kropp på plats på rätt sätt så att du kan prestera ditt allra bästa.Perfekt för bröst-, rygg-, medellånga genvägar och korta genvägar med många varv:Eftersom du får en bra glidning i vattnet medan rörligheten är så hög är byxorna idealiska för simningstyper som kräver bra flexibilitet. Samtidigt fungerar de också riktigt bra under svängar, så du behöver inte vara rädd för att hela saken plötsligt kommer att sitta dåligt, även om det finns hastighet. Det här är några av de snabbaste tävlingsbyxorna du kan få, så om du letar efter något lite ovanligt är Carbon Flex en fantastisk satsning!Köp Arena Carbon Flex nuDe talar för sig själva, så det råder inget tvivel: du får bara ett par optimala tävlingsbyxor som verkligen kan hjälpa dig att flytta dina personliga mål och hjälpa dig att landa nya supertider.När du köper dem här på Watery.dk får du ett brett utbud av fördelar. Du får:Gratis frakt vid köp av 599 DKKDaglig leverans när du beställer innan 15:00Marknadens lägsta pris med vår prismatchKompetent kundtjänst som specialiserat sig på simningKöp dina nya Arena Carbon Flex-jammare nu och ser fram emot nästa show!
 • Arena St. Junior 2.0 Limited dräkt - Navy/svart 10-11 år

  Arena St. Junior 2.0 Limited dräkt - Navy/svart 10-11 år
  Letar du efter en första baddräkt för din dotter? Så är det här den typ av Arena ST Junior 2.0 mörkblå / svart du behöver?Dettaär överlägset vår bästsäljande kostym för nya tävlingssimmare som bara går in i spelet eller ännu inte vet om det är för dem. Det här är varför:1. Dettaär 100% FINA-godkänt.Denna ST. Junior 2.0-kostymär en riktig tävlingsdräkt och godkändes därför av Fina att simmas in för alla danska och internationella simtävlingar.2. Bra stöd utan att vara för tightMånga nya / yngre simmare föredrar att inte ha kostymen passar för, för snäv. Det här kommer inte att hända här heller. Eftersom det är en nybörjardräkt, men fortfarande för tävling, så även om den sitter nära kroppen och ger bra stöd för musklerna, finns det fortfarande en fri möjlighet att röra sig fritt i den.3. Får din tjej att simma och känna sig snabbareMed den här tävlingsdräkten Arena Junior kommer din tjej nästan att känna sig som att flyga genom vattnet jämfört med hennes tidigare icke-tävlingsbaddräkt som hon antagligen har simmat in hittills. Det kommer förmodligen att ge ett nytt personligt rekord eller två extra som ett direkt resultat.Detta beror naturligtvis på att dräkten här till stor del är vattenavvisande. Så du kan hälla vatten på det, det kommer också att rinna av igen.4. Den coolaste designenDenna färg i mörkblå / svart kan du knappt stå och faller i många flickors smak. Hon kommer åtminstone att vara knivskarp på startpallen för nästa kongress. Men i grund och botten är detta bara den bästa nybörjar-tävlingsdräkten för många, för den är relativt billig jämfört med de mycket dyra alternativen, flickan får möjlighet att känna hur dräkten stramar åt lite och inte minst ger mindre vattentålighet i vattnet.Funktioner / fördelar med Arena ST Junior 2.0 - Mörkblå / svart:-000Optimalt muskelstöd och förmåga rörelse- Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position-Är 100% FINA-godkänd- Tillverkad i 71% Polyamid och 29% elastan, som ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.Enkel storleksguide för höjd:- Storlek 6-7år = 116 cm lång- Storlek 8-9år = 128 cm lång- Storlek 10-11år = 140 cm lång- Storlek 12-13år = 152 cm lång För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, se till att:- Omedelbart efter den sista körningen är en baddag, tvätta dem sedan i så kallt vatten som möjligt- Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen)- Lämna inte blöta i en väska under lång tid- Tvätta inte i tvättmaskin eller torktumlare.- Använd inte fingertopparna när du sätter på dig, eftersom naglar kan komma igenom det relativt tunna tyget.Om storlek 12-13år är för liten rekommenderas storlek 24 UK i vuxenmodellen.
 • MP Xpresso tävlingsbadbyxor - Svart/Rosa 30 UK

  MP Xpresso tävlingsbadbyxor - Svart/Rosa 30 UK
  Den mest vinnande olympiska idrottsman tävling badbyxorDenna tävlingsjammare är gjord i samarbete mellan Aqua Sphere och Michael PhelpsBadstammarnaär tillverkade med Aqua Sphere EXO-core-teknik som är en kombination av Exo Foil och Aqua Core som båda har sina fördelar.EXO Folie Exo Foilär ett 3D-tyg som finns i badbyxorna. Tyget ger kompression i högsta klass - Testad av Michael PhelpsSimkropparnas konstruktion gör att du kan röra dig fritt utan att skada baddräkterna eftersom tyget efterliknar och böjer sig till dina muskler. Denna rörelsefrihet ger dig komfort och en naturlig känsla i vattnetAqua CoreAqua Core-materialet ger dig stabilitet och stöd i form av hög kompression som är strategiskt placerad i badbyxorna för att du ska uppnå högsta prestanda. Komprimeringen gör att blod- och syrgascirkulationen når rätt muskler när du simmar.Detär blandningen av materialen som gör att du kan prestera där allra bästDessutomär badbyxorna gjorda av vattenavvisande material så attbadbyxornaförblir lätta och snabba samtidigt som motståndet minimeras genom att ge dig optimal kroppsposition i vattnet.Finnsäven i gultFunktioner:RörelsefrihetBekvämlighetNaturlig känsla i vattnetStabilitetKompression som cirkulerar syre och blod till nödvändiga muskelgrupperVattenavvisande materialMinimera motståndKorrekt kroppsposition i vattnetUtvecklad av den mest blåsiga olympiska idrottaren någonsinDå tar du din simning till nästa nivå och vinner alla medaljer för tävlingarna då MP expresso är bara för dig
 • Arena St. Junior 2.0 Grey Map tävling badbyxor (Limited) - Svart/Grå 8-9 år

  Arena St. Junior 2.0 Grey Map tävling badbyxor (Limited) - Svart/Grå 8-9 år
  Den perfekta och bästsäljande första gången simbassänger för nya tävlingssimmare 100% FINA godkänd = Kan simma in för svenska / internationella simtävlingar.Deär gjorda för tävlingar och är utrustade med det speciella vattenavvisande materialet som minimerar vattentåligheten i vattnet.Ger bra stöd för musklerna genom att inte dra åt för mycket och samtidigt ett bra tillfälle att röra sig fritt.Enkel storleksguide i förhållande till höjd:- Str. 6-7år = 116 cm lång- Str. 8-9år = 128 cmlång- Str. 10-11år = 140 cmlång- Str. 12-13år = 152 cmlångMed dessa på kommer din pojke nästan att uppleva att flyga genom vattnet jämfört med sina icke-tävlingsbadbyxor som han antagligen har simmat i. Och därmed med hög sannolikhet slå några nya personliga rekorDetta i kombination med denna ganska häftiga svarta design, då kommer din pojke att bli knivskarp på startpallen för nästa show.Funktioner / fördelar med Arena ST Junior 2.0 Grey Map tävling badbyxor (Limited) - Svart/Grå- Optimalt muskelstöd och förmåga att röra sig - Hjälper kroppen i optimal hydrodynamisk position - Är 100% FINA godkänd - Tillverkad av 71% polyamid och 29% elastan, vilket ger bra hållbarhet tillsammans med friheten att röra sig i dem.Enkeltär detta de bästa starttävlingens badbyxor på marknaden för yngre pojkar och simmare, där pojken fortfarande kommer att uppleva att ha på sig några speciella typer som stramar åt lite och ger det mindre vattentålighet i vattnet.För att säkerställa att de unika badbyxorna behandlas korrekt, se till att:- Direkt efter sista tävlingen är simmade, då ska du tvätta dem i så kallt vatten som möjligt - Vrid dem inte torra, häng upp dem efter användning (inte i solen) - Lämna inte våt i en väska under lång tid - Tvätta inte i tvättmaskin eller torktumlare. - Använd inte fingertopparna när de sätts på, eftersom naglar lätt kan komma igenom det relativt tunna tyget.
 • Arena Carbon Air 2 dräkt - Lime /brandgul 22 UK

  Arena Carbon Air 2 dräkt - Lime /brandgul 22 UK
  Arena Carbon Air 2 dräkt - Lime /brandgul
 • Speedo LZR X Jammer - Brandgul/Svart 26 UK

  Speedo LZR X Jammer - Brandgul/Svart 26 UK
  Denne Jammer fra Speedo er bygget for at du kan opnå dine bedste resultater.Denne konkurrencebadebuks er fremstillet af to unikke stof. Dette betyder at de er stramme at have på, men stadig har frihed til at bevæge dig. Syningerne på buksen er gennemtænkte og er placeret således at din positur er optimal. Linningen er lavet af mikrofiber og silikone som sikrer at den er blød samt stram.
 • Arena Carbon Air 2 Jammer - Rød 22 UK

  Arena Carbon Air 2 Jammer - Rød 22 UK
  Här på den här sidan hittar du Arena Carbon Air i den uppdaterade 2-modellen, som är den mest bekväma tävlingsbyxan som finns på marknaden.Dessa tävlingsbyxor är fyllda med kolpaneler och används av de bästa simmare för både OS och VM. De är särskilt lämpliga för elitsimmare som behöver ha sina första par riktiga tävlingsbadar och de kan användas i alla stilar.Denna 2-modell ger digökad flexibilitet samt förbättrad hydrodynamik, och den är utformad för att säkerställa obegränsad rörelse. Observera att dessa Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor har samma lätthet, bra kompressionsförmåga och bra passform som originalmodellerna.Varför ska du välja Arena Carbon Air 2 Jammer badkläderOm du behöver ett par bra baddräkter kan du välja dessa. Här är några anledningar till varför du bör välja dessa badbyxor:Designad för elitesimmare: Deär utformade för elitesimmare och används som nämnts av många bland andra stora tävlingar som OS och VM. Det är därför viktigt att de är lätta och att de ger optimalt stöd för att säkerställa optimal prestanda. Detta innebär bland annat att de har en bra kompressionsförmåga och samtidigt är de också bekväma att bära. Dessutom säkerställer de dig obegränsad rörelse så att du kan utföra ditt optimala undervatten.Intelligent muskelkompression ger optimalt stöd:Kombinationen av polyamid, elastan och kolfiber ger en ultralätt byxa med intelligent muskelkompression som ökar din kontroll och ditt stöd under vattnet. De är utan sömmar, vilket ger extra bra komfort och en ny känsla av hastighet, utan att du får en känsla av att något håller dig tillbaka. Därför är dessa badbyxor det perfekta valet för dig som behöver badbyxor på tävlingsnivå som ger maximal prestanda.Välj mellan två olika färger:Naturligtvisär det också viktigt att badbyxorna passar dina stil och det uttryck du vill visa. Därför finns de i både blått ochorangeså att du kan få en baddräkt som passar din personliga stil.Köp dina nya badbyxor online på Watery.dkDu kan köpa dina nya Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor från oss med stor fördel. Vi erbjuder bland annat:Det billigaste priset eller prismatchningen365 dagars returpolicyGratis ersättningFri fraktöver 599 DKK1-2 dagars leveransLeverans samma dag vid beställning på vardagar före 14Vägledning från elitesimmare året runt mellan 08-22.Är du en elitesimmare och behöver ett par konkurrenskraftiga badkläder som ger dig optimalt stöd för att leva upp till din bästa potential? Vill du ha ett badkläder som sticker ut från mängden och har en cool design? Vill du köpa dina badbyxor till marknadens bästa pris, eller behöver duråd från en annan elitesimmare? Så köp dina nya Arena Carbon Air 2 Jammer badbyxor online hos oss idag.001130-45 _ #### = F-storleksindikering

Varför används neopren som material i simkläder?

Neopren (neoprene) är ett gummimaterial som tillverkas på syntetisk väg. Det har fått stor användning i sammanhang där det krävs isolering och att det är vattentätt. Inom industring förekommer neopren bland annat som ytskikt i oljeledningar eller som kabelisolering.

Inom vattensport utgör neopren ett utmärkt material för att förhindra nedkylning och hålla kroppen torr och varm. Dykardräkter och våtdräkter är exempel på kläder där neoprenmaterialet lämpar sig väldigt väl.

För vågsurfare i nordiskt klimat är neoprendräkten en livräddare. Den gör att säsongen för surfing kan sträckas ut i princip hela året om, så länge inte isen fryser till på havet.

Om du vill simma i öppet vatten där temperaturen är relativt låg behöver du en simdräkt. Simning kräver flexibilitet och därför är det viktigt att dina simkläder inte hindrar din rörelse. Neoprendräkter för simning är därför ganska tunna och har cirka 1-3 mm neoprenlager. Det finns speciella dräkter idag för swimrun som dessutom har designats för att kunna växla mellan löpning och simning om vartannat. Här kan du se olika tillbehör för swimrun.

Ytan på dräkterna kan också vara behandlade för att ge en bra glidyta. Simning handlar ju mycket om att minska motståndet i vattnet och därför kan en simdräkt hjälpa dig och du slipper raka hela kroppen fri från hår.