Sjö & Hav myggmedel

Sjö & Hav har ett myggmedel som också är effektivt mot fästing. Medlet finns att köpa som antingen roll-on eller som spray. Det innehåller ekologiskt certifierad citroneukalyptusolja och är fritt från DEET.

Populärt inom Sjö & Hav myggmedel

 • Insect Repellent Roll-On

  Insect Repellent Roll-On
  Insect Repellent Roll-On från Sjö & Hav är ett växtbaserat skydd mot bitande och blodsugande insekter. Medlet är lätt att applicera på huden och kläder och ger gott skydd mot insekter i upp till åtta timmar. Insektsmedlet innehåller en aktiv naturlig komponent från Citroneukalyptusträdet och är biologiskt nedbrytbar.
 • Sjö och Hav Mygg Och Fästing Spray

  Sjö och Hav Mygg Och Fästing Spray
  Sjö och Hav Mygg Och Fästing Spray är ett effektivt, testvinnande multiskydd mot både myggor, fästingar, bromsar, knott och älgflugor, som är perfekt att ta med sig i väskan under outdooräventyren ...
 • Sjö och Hav Mygg Och Fästing Roll-On Creme

  Sjö och Hav Mygg Och Fästing Roll-On Creme
  Sjö och Hav Mygg Och Fästing Roll-On Creme är ett effektivt multiskydd mot både myggor, fästingar, bromsar, knott och älgflugor, som är perfekt att ta med sig i väskan under outdooräventyren och gr...

Myggmedel som verkar i 6 timmar

Medlet är verksamt i upp till 6 timmar, och är enkelt att använda - spraya bara Sjö & Hav Mygg+Fästing i handen och stryk ut över exponerad hud. Det går även att applicera på kläder, mössa, hatt och utrustning. Använd ej på barn under 3 år.

ilead