Garmin pulsklockor

Vivoactive, Fenix och Forerunner är populära serier av pulsklockor från världsledande märket Garmin. De finns att köpa i olika modeller med olika funktioner. Vilken du behöver är lite upp till dig och den typ av träning och aktivitet du utför.

Garmins utbud är brett där de billigaste pulsklockorna kostar kring 1500-2000 kr. De kan duga för vanlig träning och trots det låga priset har de otroligt mycket teknik inbyggd.

Populärt inom Garmin pulsklockor

  • Garmin Hrm Pro Plus

    Garmin Hrm Pro Plus
    Garmin Hrm Pro Plus är ett effektivt pulsband som ger dig exakt den information du behöver för att tänja på gränserna och nå dina mål, oavsett om du tränar inomhus eller utomhus. Den lilla och lätta pulsmätarmodulen är lika stor som den mjuka, bekväma remmen, så att du kan röra dig fritt och ordentl
  • Garmin Quick Release Kit

    Garmin Quick Release Kit
    Praktisk sats som låter dig snabbt byta din sportklocka från handled till cykel. Kompatibel med Forerunner 205/305.

Garmins träningsklockor med stressmätning, syremättnad och navigering

Garmins pulsklockor har fått massor av ny teknik inbyggd under de senare åren. Med hjälp av forskning och all insamlad data från andra användare kan algoritmer beräkna massor av kroppsdata.

Flera av Garmins träningsklockor kan visa nivå av stress, sömneffektivitet och syremättnadsgrad i blodet. Genom att hålla koll på många av dessa parametrar kan både hälsa och träning mätas och optimeras på detaljnivå.

Klockorna med GPS inbyggd och färgskärm gör det enkelt att navigera i både skog och stadsmiljö. Det går att ladda ner kartor med stigar, vägar och vattendrag samt viktiga platser som bensinstationer, parkeringar med mera.

Bästa multisportklocka från Garmin

Du som håller på med multisport, triathlon eller kombinerar olika idrotter i din träning kan satsa på en multisportklocka. Det finns några klockmodeller som sticker ut och har det där extra, fullproppad med funktionalitet som en smartwatch ska ha.

Är du intresserad av det ska du kolla närmare på modellerna ur serien Fenix där Fenix 5 och Fenix 6 är flaggskeppen. Även Forerunner 945 har stöd för många olika sporter och går att köra multisport med.