MaximalFritid » Utrustning » Navigering » Kartor

Märken på kartor

Kartor

En karta är bra att ha på vandring i skogen eller på fjället. Här kan du hitta kartor i både digital format eller på tåligt papper som håller för väta och att packas ner och upp många gånger.

  • Friluftskartan PRO V5

    Visar hela Sverige på ett enkelt plug-and-play-microSD-kort, med topografiska data från Lantmäteriet i skalorna 1:50 000 och 1:100 000Inkluderar ActiveRouting-funktioner, som gör att du kan planera och anpassa rutterna utifrån hela väg- och lednätet. På den aktivitetsspecifika kartan visas olika aktiviteter med olika färger. Visar Turn-by-Turn-gatunavigering på mer än 930 000 km (577 000 miles) vägar och 3 800 km (2 360 miles) vandringsleder.Erbjuder 2,8 miljoner sökbara intressanta platser för fritidsaktiviteter och resor, inklusive restauranger, geografiska platser, bergskedjor och mycket mer. Även STF-vandrarhem och fjällstugor omfattas. Kompatibel med BaseCamp-programvara som hjälper dig att planera resor på datorn och överföra rutter och waypoints från datorn till den kompatibla enheten.FilinformationStorleken på den här hämtningsfilen och det utrymme som krävs på enheten eller microSD/SD-kortet är 1,6 GB. Om hämtningsfilen inte ryms på enheten kan du spara informationen på ett microSD-/SD-kort (återvunna microSD-kort kan användas för att programmera kartdata).
  • Högalpin karta - Kebnekaise 1:15 000

    Högalpin karta - Kebnekaise 1:15 000 är en karta över Kebnekaise med unik detaljrikedom som aldrig har funnits över berget innan. På kartan syns tydligt branter, större stenar, skog och vattendrag med en exakthet som motsvarar verkligheten. Högalpin karta - Kebnekaise 1:15 000 passar perfekt för dig som gör toppturer, glaciärvandringar eller på annat sätt lämnar dalgångarnas markerade leder och prövar nya färdvägar på högre höjd.