Aqua Marina stand up paddle board

En tillverkare av SUPs som har stor passion för vattensport är Aqua Marina. Deras utbud av brädor spänner från nybörjare till avancerade paddlare.

Vapor SUP allroundbräda

Ett bra val för dig som vill komma igång med SUP-paddling och inte lägga alltför mycket pengar på det är Vapor. Den brädan är verkligen allround och har bra balans, bra glid och är lätt att hantera för nybörjaren.

Smalare Race Sup för snabbhet

Vill du att det ska fort fram över vattenytan ska du välja Race Sup. Det är värstingmodellen från Aqua Marina som du snabbt och enkelt blåser upp med den medföljande dubbelverkande pumpen. Brädan är strömlinjeformad och ger ett oerhört bra glid genom vattnet.

Populärt inom Aqua Marina stand up paddle board

 • Magma SUP

  Magma SUP
  Avtagbar fenaIntegrerad D-ring med elastisk rem för att fästa bagage Diamond grooving footpad för ultimat grepp och komfort3-delad, justerbar aluminiumpaddelInkluderar: Bärryggsäck, pump, aluminiumpaddel, fena och fångrem.I all-around advanced serien är de kortare modellerna bättre lämpade för att fånga vissa vågor, medan de längre bredare modellerna riktar sig till tyngre paddlare eller familjer som paddlar tillsammans på en bräda. Aqua Marina SUP brädor som ingår i all-around advanced serien är Beast, Magma och Atlas.
 • Super Trip Family SUP

  Super Trip Family SUP
  Inkluderat: Bärryggsäck, pump och fena.
 • Vibrant Kid's SUP

  Vibrant Kid's SUP
  Superlätt och gjord i kvalitetsmaterialAvtagbar mittfenaFästband på däck för förvaringSpeciellt utformad lättviktspaddel för yngre åkareAqua Marina dubbelverkande pump för snabb och enkel inflationInkluderar: Bärryggsäck, pump, paddel, fena och fångrem.
 • Beast SUP

  Beast SUP
  Ingår: Zip Backpack (väska), Double Action Pump Liquid Air V2 (pump), Sports III Paddle (paddel), Slide In Center Fin (fena) och Safety Leash (säkerhetsband).I all-around advanced serien är de kortare modellerna bättre lämpade för att fånga vissa vågor, medan de längre bredare modellerna riktar sig till tyngre paddlare eller familjer som paddlar tillsammans på en bräda. Aqua Marina SUP brädor som ingår i all-around advanced serien är Beast, Magma och Atlas.

Fler tips på Aqua Marina stand up paddle board

 • Breeze SUP

  Breeze SUP
  Avtagbar fenaIntegrerad D-ring med elastisk rem för att fästa bagage Diamond grooving footpad för ultimat grepp och komfortInkluderar: Bärryggsäck, pump, aluminiumpaddel, fena och fångrem