Fjällräven datorryggsäck

Klassiska ryggsäcken Kånken från Fjällräven finns i nyutgåvor med plats för laptop. Datorryggsäckarna finns i flera olika färger och storlekar.

Inte bara Kånken ryggsäck med plats för laptop

Förutom Kånken visar vi också upp andra modeller från Fjällräven som har plats för dator. Här hittar du datorväskorna Norrvåge, Foldsack och Räven med plats för laptops från 13 tum upp till de största skärmstorlekarna på 17 tum.

Det är viktigt att köpa den storlek som passar just din laptop. Har du en 15-tums skärm ska du köpa ryggsäcken med datorfack i samma tumstorlek.

Populärt inom Fjällräven datorryggsäck

 • Räven 28

  Räven 28
  Räven 28 från Fjällräven är en enkel, praktisk och slitstark vardagsryggsäck i G-1000 HeavyDuty Eco. Stoppad ficka för dator samt flera rymliga fack och fickor.
 • Kånken No. 2 Laptop 15

  Kånken No. 2 Laptop 15
  Sydd i kraftig, vaxad G-1000 HeavyDuty med detaljer i läder. Perfekt för dig som söker en vardagsryggsäck med gott om plats för livets nödvändigheter; och lika praktisk på resa och enklare utflykter.Huvudfacket har väl tilltagen öppning som gör det enkelt att packa i och ur saker. Ett separat vadderat fack ger trygg förvaring av bärbar dator (upp till 15 tums skärm). Inuti ryggsäcken finns en ryggficka med ett stoppat sittunderlag i G-1000 HeavyDuty, lätt att ta fram när du vill slå dig ner för en stunds paus. Två öppna fickor på sidan och en dragkedjeförsedd ficka på fronten. Invändig ficka för visitkort. Detaljer och bärhandtag i läder, medan axelremmarna är stoppade för extra bärkomfort.G-1000 HeavyDuty: 65% polyester, 35% bomull
 • Kånken No. 2 Laptop 15 Black

  Kånken No. 2 Laptop 15 Black
  Kånken No. 2 Laptop Black är en monokrom version av Kånken No. 2 med vadderat datorfack. Sydd i kraftig, vaxad G-1000 HeavyDuty med detaljer i läder. Perfekt för dig som söker en vardagsryggsäck med gott om plats för livets nödvändigheter; och lika praktisk på resa och enklare utflykter.Huvudfacket har väl tilltagen öppning som gör det enkelt att packa i och ur saker. Ett separat vadderat fack ger trygg förvaring av bärbar dator (upp till 15 tums skärm). Inuti ryggsäcken finns en ryggficka med ett stoppat sittunderlag i G-1000 HeavyDuty, lätt att ta fram när du vill slå dig ner för en stunds paus. Två öppna fickor på sidan och en dragkedjeförsedd ficka på fronten. Invändig ficka för visitkort. Detaljer och bärhandtag i läder, medan axelremmarna är stoppade för extra bärkomfort.G-1000 HeavyDuty: 65% polyester, 35% bomull
 • Räven 20

  Räven 20
  Räven 20 från Fjällräven är en enkel, praktisk och slitstark vardagsryggsäck i G-1000 HeavyDuty Eco. Stoppad ficka för dator samt flera rymliga fack och fickor.

Fler tips på Fjällräven datorryggsäck

 • Greenland Top Large

  Greenland Top Large
  Slitstark, vattenavvisande G-1000 HeavyDuty Eco.Datorficka med stoppad botten (upp till 15 tum)Återvunnen polyester, ekologisk bomullStor frontficka med dragkedja, täcks av topplockTopplocksficka med dragkedjaSidofickor för dricksflaska etcRemmar och metallhakar håller topplock på platsRymligt huvudfack med snölåsStoppade axelremmar och ryggpanelImpregneras med GrönlandsvaxFluorocarbon-fri impregnering, G-1000 Eco, Organisk Bomull, Återvunnen Polyester
 • Norrvåge Briefpack

  Norrvåge Briefpack
  Norrvåge Briefpack från Fjällräven är en lätt och enkel ryggsäck i Melton tyg som är gjort av återvunnen ull. Bär ryggsäcken på ryggen eller i handen och använd den till skolan, jobbet eller till vardags. Huvudfack med dragkedja med en vadderad ficka för en 15" laptop, två öppna fickor och en mindre ficka med dragkedja. Norrvåge serien tar tillvara på spill från ullindustrin för att skapa vardagsväskor.
 • Ulvö Rolltop 23

  Ulvö Rolltop 23
  Vattentät, slitstark Bergshell-väv med 31% återvunnen nylon.Lätt åtkomlig mindre ficka (ej vattentät) med dragkedja.Sidfickor i stretchväv.
 • Kånken 15"

  Kånken 15"
  Dragkedja öppnar hela huvudfacket. Två öppna sidofickor, en frontficka. Urtagbart sittunderlag mot ryggen. Vadderade axelremmar och ett bärhandtag i toppen. Reflex i logon. Slitstarkt tyg i materialet Vinylon F.Mått datorficka: 3 x 36 x 24,5 cm
 • Vardag Totepack

  Vardag Totepack
  Invändig ficka för bärbar dator (upp till 15 tum)..
 • Travel Pack Small

  Travel Pack Small
  Slitstark, vattenavvisande G-1000 HeavyDuty EcoDatorfack (upp till 15"") med fickor för iPad, papper etcÅtervunnen polyester, ekologisk bomullHuvudfack med dragkedjor och nätväggarKraftig dragkedja öppnar upp väskan heltFrontfack med dragkedja, nås både från front och insidaTre fickor inuti huvudfackFleecefodrad ficka upptill för telefon, pass, etcPlatt frontficka med dragkedjaStoppade axelremmarStoppat läderhandtagStoppning runt om skyddar och ger stadgaHuvudfack kan låsas med hänglås (ingår ej)Utvändiga mått accepteras av de flesta flygbolag
 • Kånken Totepack

  Kånken Totepack
  Gjord utav slitstark och vattenavvisande G-1000 HeavyDuty Eco S.
 • Kånken 17"

  Kånken 17"
  Den vadderade fickan i Fjällräven Kånken Laptop 17" skyddar datorn mot stötar. Dragkedja öppnar hela huvudfacket. Frontficka. Urtagbart sittunderlag mot ryggen. Vadderade axelremmar och ett bärhandtag i toppen. Reflex i logon. Slitstarkt tyg i materialet Vinylon F.Mått datorficka: 3x39,5x26,5 cm
 • Kånken 13"

  Kånken 13"
  Kånken har utvecklats sedan den såldes för första gången 1978. Modellen har plats för bärbara dator upp till 13” i ett speciellt vadderad fack i ryggen. Axelremmarna är vadderade. Stort huvudfack, två sidfickor och en ficka med dragkedja på framsidan. Hela säcken är sydd i slitstarkt Vinylon F-tyg.
 • Haulpack No.1

  Haulpack No.1
  Stoppade axelremmar i textil och bärhandtag i läder upptill.Stora frontfickor med dragkedjor och invändiga fack.Huvudfackets extra långa öppning fungerar som ficklock för sidfckor.
 • Ulvö 30

  Ulvö 30
  Ulvö 30 är en funktionell vardagsryggsäck från Fjällräven som är gjord i deras prisvinnande Bergshell material som är vattentätt och mycket slitstark. Stort och rymligt huvudfack med laptop fack. Sidofickor i stretch passar perfekt för vattenflaskan eller paraplyet.
 • Norrvåge Foldsack

  Norrvåge Foldsack
  Norrvåge Foldsack från Fjällräven är en lätt och tidlös ryggsäck i Melton tyg som är gjort av återvunnen ull, med fina detaljer i läder. Den nedvikbara locket hålls på plats med en läderrem och är lätt vadderat. Invändigt finns ett fack för en 15" stor laptop och en öppen ficka för en läsplatta eller liknande.
 • Vardag 25

  Vardag 25
  Medföljande sittdyna.
 • Greenland Top

  Greenland Top
  Slitstark, vattenavvisande G-1000 HeavyDuty EcoDatorficka med stoppad botten (upp till 15 tum)65% återvunnen polyester, 35% ekologisk bomullStor frontficka med dragkedja, täcks av topplockTopplocksficka med dragkedjaSidofickor för dricksflaska etcRemmar och metallhakar håller topplock på platsRymligt huvudfack med snölåsStoppade axelremmar och ryggpanelImpregneras med Grönlandsvax
 • Foldsack No. 1

  Foldsack No. 1
  Avskalad Fjällräven-ryggsäck där locket viks ner och fästs på fronten med textilremmar och metallspännen. Sydd i extra kraftig och hållbar G-1000 HeavyDuty. Ett stort huvudfack nås genom det nedvikta locket med en invändig ficka med bottenvaddering för bärbar dator (15 tum). På fronten finns en utvändig ficka med dragkedja, den täcks av locket när det är nedfällt men kan nås utan att locket behöver öppnas. Bekväm stoppad ryggplatta i G-1000 och avlastande axelremmar. Bärhandtag i textil i ovankant så du kan välja att bära den i handen eller på ryggen.Yttermaterial: G-1000 Lite: 65% polyester, 35% bomull

Kånken no 1 vs 2

Fjällrävens klassiker har funnits ända sedan 1978 och har belönats med designpriser och sålts över hela världen. En ny version har lanserats med några förbättringar mot originalet.

En tydlig skillnad är materialet där den nya ryggsäcken är gjord av G-1000 Heavyduty, ett vattentåligt yttermaterial som Fjällräven också använder i andra produkter som ska tåla vatten.

Därtill har man bytt ut bärhandtag och axelremma till läder och likaså logotypen mitt på ryggsäcken.